Anbefaling av ny NETTBUTIKK (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig)
Hjem Add Om meg Kontakt

17

Anbefaling av ny NETTBUTIKK

Var inne på en blogg i går og kom over en nettbutikk jeg likte svært godt. http://www.britique.com/ heter den. Alt står på norsk der inne, men de har de fleste merker innen sminke, skjønnhet og hudpleie. Jeg ser at de har stort fokus på dette med produkter med bra og naturlige ingridienser, og det er supert.

Når jeg kom inn på nettsiden dem hadde de en slags kundeservice chat som poppet opp i høyre hjørne slik som på facebook. Her kan man vistnok stille spørsmål slik at det blir enklere å finne produkter som passer for deg. For selv syntes jeg ialefall at det kan være vanskelig å finne ting på nette som passer akkurat deg og din hud. Så det må jeg si var smart av de å ha en slik kundeservice chat. Det er det ikke mange slike nettbutikker som har.Her er noen interesante produkter som jeg syntes virket spennende og bra. Dette er bare noen av de..

Produktbeskrivelse:

Nå kan du få superhvite tenner på 1-2-3! Denne populære whitening pennen fra Polar White pro gir deg opptil 6 nyanser hvitere tenner etter 6 applikasjoner. Med en herlig mint smak, nå trenger du ikke å bruke strips for å få hvite tenner.

Polar white pro har blitt laget i samarbeid med tannleger og spesialister, er trygg å bruke. Vil ikke skade tenner eller enamel.

Produktbeskrivelse:

Med rene aktive planteekstrakter!

En selvbruning som gir deg en flott gyllen brunfarge som varer opp til 7dager! Denne misten vil også virke oppstrammende på huden, helt naturlig uten skadlige kjemikaler eller stoffer. Inneholder rene planteekstrakter som acai berry og argan, vitaminer og oljer. Dufter godt og gir ikke deg den rare ?selvbrunings? lukten. Helt naturlig og økologisk. Lett å påføres, og etterlater seg en farge når du fører på så du kan se hvor du legger på selvbruningen og unngår å få flekker. Kan brukes til både kropp og ansikt.

Produktbeskrivelse:

Sugar grapefruit håndkrem fra Love+ Toast.En herlig håndkrem som inneholder Shea butter, Macadamia nøtter, oliven og Avocado og sunflower olje.En mix som sørger for at hendene dine blir supermyke og dufter godt! Denne håndkremen vil du lett bli avhengig av. Helt naturlig!Nå er jeg virkelig sulten, i dag har vært en skikkelig daffedag etter jobb. Ikke gjort noe særlig effektivt. Min kjære snakker om å be meg ut på middag, så ja kanskje det. Hadde vært koselig det. Også kanskje jeg tar turen innom kuben som har nattåpent i dag.

 Prøvd noen av disse produktene??

Vært innom denne nettbutikken før??

 • 23.06.2011 kl.20:33
  vært innom nettbutikken selv, liker produktene dems :)
  23.06.2011 kl.20:35
  Stilig. skal gå inn å se litt der nå :-D
  23.06.2011 kl.20:36
  Der var det mye fint! Er det dyrt på den nettbutikken? Falt litt for håndkremen, og ikke minst tannblekinga :D Hadde vært spennende å prøvd selv om jeg er litt skeptisk til sånt, skummelt hvis tennene blir skada..

  Hmm.. nattåpent, kanskje det er noe å gjøre i kveld? :)
  23.06.2011 kl.20:36
  kult ^^,
  23.06.2011 kl.20:37
  den tann blekingen der er oppskrytt ;)
  23.06.2011 kl.20:53
  Å, digg... Hva er prisen på den tannblekningsgreia?
  23.06.2011 kl.20:54
  Takk for tipset :) Så ut som en utrolig god side dette. Tannbleking kjøper jeg når jeg er hos mannen min. Super billig og effektiv ;) hehehe

  Ønsker deg en fin kveld søta :)
  23.06.2011 kl.20:55
  Charlotte kjempefint!!

  Nimve, Synes personlig den er kjempegod:) Virker på meg ihvertfall, vant pris 2010 for "best beauty buy award" Se gjerne video her: http://www.polarwhitepro.com/in+the+news

  Vi liker å selge gode produkter og har valgt ut kun produkter vi mener er bra for deg. Og skulle ikke noen være fornøyd er det bare å klage:)
  23.06.2011 kl.21:45
  Tusen takk for tipset, skal sjekke ut nettbutikken nå :D har ikke prøvd ut noen av produktene nei, men de virket jo kjempegode :)
  24.06.2011 kl.07:52
  The M Life: Ja, den må virkelig testes :) http://www.britique.com/products/POLAR-WHITE-PRO-PEN.html Der finner du prisen og mer info.
  24.06.2011 kl.07:52
  Mathilde Braadland: Så koselig at du likte tipset:) Blir nok noen turer innom der ja. Finner det meste der:)
  24.06.2011 kl.07:53
  missxhaferi: Bare hyggelig snuppa :) Ja, kjekt det så lenge det funker også som du sier :) jeg trenger virkelig litt tannbleiking :P
  24.06.2011 kl.07:55
  nimve: Så kjedelig om den ikke virket på deg da, men jeg føler jeg nesten må prøve å se. Hørt en del bra om den, så får jeg se hvordan den fungerer for min del :) Trenger virkelig hvitere tenner ;) hehe
  24.06.2011 kl.08:00
  Sofie: Ja, masse fint snuppa. Farlig masse bra produkter. Og det jeg liker er at det er skikkelig produkter uten skadelige billigstoffer. Hvertfall det jeg har sett på til nå der :)

  Ja, lyst å kjøpe den håndkremen der selv, hadde vært spennende å testet. Tror prisene er helt normale. Har ikke sammenlignet så mye med andre. Skjønner at du er skeptisk ja, men måten den fungerer på skal vist ikke være skadelig. Jeg så en video og mads som en skeptiker han er med kjemi og prosessbakgrunn sa at dette var vist skikkelige saker. Han hadde faktisk lyst å teste den selv :P hehe. Så blir nok kanskje å teste den for min del også..

  Så da kan jeg si hvordan den funket :) Ble nattåpent på oss ja :) Fikk du tatt turen??
  24.06.2011 kl.08:01
  Alexandra Jacobsen Lorentzen: Enig :) Virker som de har bra kvalitetsprodukter.
  24.06.2011 kl.15:49
  Nei ble ikke noe Kube-tur på meg, fant så mye annet å gjøre hjemme; rydde og vaske, nesten like morsomt det.. ;) Kanskje vi skulle tatt oss en shoppingtur en gang? :) Rart å bli så "kjent" uten å møtes når vi bor så nært :)

  God helg!
  24.06.2011 kl.16:15
  Sofie: Ja, det er jo nesten like gøy ;) hehe, men ialefall utrolig godt når det er gjort. Så jeg må ta ryddigen og vaskingen i dag.

  Det hadde vært kjempekoselig ja Sofie. Tatt en kaffe og shoppa litt :)Jommen på tide når vi bor så nær ja :)

  God helg til deg også.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte - Forlovet og lykkelig -Stolt mamma til en prins med navn Adrian

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits