Vinn goodiebag fra MOROCCANOIL (til 40 bloggere) (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig)
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Vinn goodiebag fra MOROCCANOIL (til 40 bloggere)

Om du har en aktiv blogg har du nå muligheten til å vinne en goodiebag i sammarbeid med blogg.no og MOROCCANOIL. Det skal deles ut hele 40 goodiebag til en verdi av 697 kr.

cutrinsample


 • Stikkord:
  12.11.2011 kl.10:36
  Liker bloggen din!
  Hanne
  13.11.2011 kl.00:26
  Så kjedelig bloggen din er blitt :-/ er jo bare reklame og sammensatte antrekk.

  ... Skriv mer!
  13.11.2011 kl.10:23
  Heisann.. Jeg har laget ny blogg og har ikke deg i vennelisten min mere. Fikk ikke til å legge deg til som venn heller. Håper du kan legge meg til som venn på min nye blogg. Savner å lese bloggen din:)
  13.11.2011 kl.11:58
  Hanne: Hei Hanne. Beklager det. Jeg er klar over det og skrev for en liten stund siden ett innlegg hvor jeg ba de som leser bloggen min om tips :) Så kom gjerne med forslag hva du vil lese om. For det er så forskjellig fra person til person. Snart flytter vi inn i det nye huset og da blir det forhåpentligvis mer og bedre blogging. Nå bor vi her i en knøttliten leilighet og har omtrent flyttet ned alt. Kun det mest nødvendigste igjen :P Så blir litt liten inspirasjon til blogging igrunn. Men jeg lover det skal bli bedre.

  Om du blar litt lenger ned finner du bilder av nye huset og noen matinnlegg. Og som sagt, kom gjern med forslag. Forslagene skal jeg benytte når jeg har flyttet og kommet skikkelig på plass i det nye huset :)
  15.11.2011 kl.14:00
  Morroccanoil er så bra, elsker det! Er helt avhengig, det er så gøy at man kan kjøpe i Norge! Har bestilt fast fra nettbutikk til nå herfra: http://scandinavianbreeze.com/velveresenter/merkevarer/moroccanoil.html?bkl_prj=product, er ikke dyrere enn i vanlig butikk :)
  15.11.2011 kl.14:13
  Renate: Blush.no har også ofte fine priser på De :)

  Da skal jeg titte på den nettbutikken :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte - Forlovet og lykkelig -Stolt mamma til en prins med navn Adrian

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits