Tilbud på favoritt dagkremen (pakke i posten) (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Tilbud på favoritt dagkremen (pakke i posten)

For noen dager siden dumpet det ned en pakke i posten som jeg hadde bestilt. Det var nemmelig tilbud på favoritt dagkremen min og da måtte jeg jo slå til.

Cupcake organic blue transy er min favoritt. Har testet ut flere av de andre også, men den blå slår de alle. Det er egentlig 189 kr pr stykk, men nå er de på tilbud til kun 99 kr pr stykk. Billig for en skikkelig dagkrem.

Produktene finner du på Britique.com og tilbudene ligger under supertilbud.

Jeg fikk også med en hyggelig gave fra Søte Yvonne som driver Britique


Det var en bodylotion. Jeg har prøvd den i 2 dager og ble helt forelsket i den med en gang. Min kjære spurte også hva som luktet så utrolig godt (etter jeg hadde smurt på denne). Hadde en kveld med ansiktsmaske, barbering og annen skjønnhetspleie. Avsluttet med denne fuktighetskremen og fikk verdens glatteste legger. Denne kommer til å bli mye brukt. Og en enda bedre nyhet. Denne store tuben er på tilbud til kun 49 kr. Og den er virkelig stor.

Og som alltid har Britique gratis frakt for alle

 

 


Som skrevet i innlegget er den kun bodylotionen som er sponset, men jeg har selv valget om jeg vil skrive om den. Når det er bra produkter så velger jeg å anbefale. Dagkremene er betalt av egen lomme :) Så innlegget består kun av mine egne meninger og erfaringer. • 28.03.2012 kl.23:59
  Vet du om dagkremen er fin for sensetiv hud?:)
  29.03.2012 kl.01:33
  Renée: Den er super for sensitiv hud ja. Huden min er veldig sensitiv og er lite den tåler. Så for min del virker den veldig bra :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte - Forlovet og lykkelig -Stolt mamma til en prins med navn Adrian

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits