Bra treningsfilm (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Bra treningsfilm

(Da var man endelig hjemme etter 9 timer på jobb)

Når man jobber mye er det ikke treningsstudio man orker å stresse med. Før elsket jeg å trene på treningssenter, men nå i det siste har det blitt lite med det. Mye pga skaden jeg har hatt/har i albuen. Får lite ut av av slik trening da. Så da liker jeg heller å gå turer og jogge. Som jeg har nevnt tidligere har jeg i en liten periode nå testet kampanjen til Lovefilm gratis gjennom buzzador. Der man kan få tilsendt så mye filmer man ønsker for en periode 1 mnd,2 mnd, 3mnd osv. Jeg fikk 2 filmen hjem av gangen. Når jeg var ferdig sendte jeg de tilbake og fikk tilsendt nye filmer. Som man selvfølgelig velger selv.


Mine siste leiefilmer var blandt annet et utrolig bra treningsvideo. For meg som elsker dans var denne superkul. Manse kule steg og utrolig bra trening.På siden kan man leie på dvd filmer,blueray filmer, spill til x-box og slikt og som nevnt treningsvideoer.

Videoen jeg leide het Latin Dance- Workout for beginners and beyondLovefilm har man mulighet til å teste kostnadsfritt i 30 dager

Nå skal jeg se film med min kjære, skal bli digg med litt påskefri ♥ God påske. • 31.03.2012 kl.20:22
  Kos deg med påske, fri og kjæresten! Nyt hvert fri-minutt, det er deg vel unt :-)
  31.03.2012 kl.20:23
  Lavkarbo på min måte: Takk søte deg :) Skal bli herlig med noen dager fri. Rart å gå fra sykemeldt til masse jobbing, en skikkelig brå overgang. Så nå skal jeg nyte fri frem til lørdag. Riktig god påske til deg også.
  Lise
  31.03.2012 kl.21:13
  Kos deg med påskeferie :) Jeg har nettopp laget suksessterte muffinsene dine som jeg koser meg med :) Ha en fortsatt fin kveld :)
  31.03.2012 kl.22:19
  Kose deg masse med kjæresten søte, håper du har en herlig påske :)<3 stor klem fra meg  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte - Forlovet og lykkelig -Stolt mamma til en prins med navn Adrian

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits