Min drømmereise (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Min drømmereise

 

Inneholder Annonselenke

 

Før var Maldivene mitt drømmereisemål og hvem har vel ikke drømt om en ferie dit? Men nå har meningen min endret seg litt de siste årene.Det hadde nok vært koselig på Maldivene for en skikkelig kjærlighetsferie med ro og stillhet, men jeg hadde nok blitt litt rastløs om jeg var der for lenge. Jeg liker selvfølgelig sol, bad, flotte strender og krystallklart vann, men jeg liker også variasjon.Når jeg jobbet på reisebyrå var jeg borti mange ulike reisemål og et sted jeg virkelig kunne tenkt meg å prøve en gang er vakre Aruba. 

Bare se så vakkert det er her!


Bilde hentet fra Ving.no

Aruba er en øy i Karibien. Her har du kritthvite sandstrender, men også mulighet for shopping. På Aruba finnes fantastiske restauranter med kjøkken fra hele verden. Det fine med Aruba er dessuten at det ligger utenfor orkanbeltet, slik at været er stort sett stabilt hele året. Så her kan du reise når du vil på året. Hovedstaden heter Oranjestad. Flytiden fra Norge er ca 11 timer. Jeg vet at Ving hadde direkte fly hit på vinteren, men nå tror jeg det bare går rutefly og du må da mellomlande ett sted. Selv syntes jeg Aruba virker som et sted som er perfekt for romantikk og det er nok derfor flere velger å gifte seg på denne vakre øya i Karibien. Å gå hånd i hånd på disse vakre strendene er så absolutt en drømmetanke. 


På Flamingo beach kan du møte mange av disse søte flamingoene og ta bilder. Jeg ble tipset fra Rabble om at de nå hadde noen gode kampanjerabatter på hotell, ikke bare på Aruba. Men mange andre steder i verden. Har du planer om å booke deg et hotellopphold i nærmeste fremtid, så anbefaler jeg å ta en titt på de gode rabattene hos Hotels.com

 

                                      Du finner kampanjeprisene HER

 

Jeg håper virkelig at jeg en gang får reise til Aruba og oppleve de vakre strendene, palmesus og ikke minst den stabile temperaturen. Så da er det vel bare å sette igang sparingen ;) hehe. 

 

Hvor går din drømmereise?

Har du vært på Aruba før?


#aruba #drømme #drømmereise #rabble #ferie #sol #sommer #karibien • Marthe
  30.04.2015 kl.22:55
  Ikke prøvd karibien, enda :) men har testet Maldivene :p og det var fantastisk!
  30.04.2015 kl.23:18
  Å det virker fantastisk
  11.05.2015 kl.13:17
  Åhh, så herlig!
  04.12.2015 kl.22:06
  Aruba er definitivt en av mine drømmereiser også! Jeg skal ned å seile fra trinidad snart, men desverre ikke den retningen.. og jeg er helt enig deg med maldivene, tror flere av oss ville blitt rastløse der, karibien har nok litt mer liv :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte - Forlovet og lykkelig -Stolt mamma til en prins med navn Adrian

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits