Mer fra cruiset i Karibien (Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig)
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Mer fra cruiset i Karibien

Er du en av de som tenker at cruise bare er for eldre mennesker og gjerne damer med  alle mulige hårfarger (blå,rød,lilla). Vel, da bør du lese videre. Dette er nemlig et bilde mange sitter med. Og nå tenkte jeg å avkrefte dette for alle som måtte tro det. Det stemmer så absolutt ikke. Jeg har nå vært på mitt 3. cruise og flere skal det så absolutt bli. Jeg er som de fleste andre som har prøvd skikkelig cruise, bitt av basillen! Cruise er noe jeg selv mener passer for alle. Enten om du er barn, "tenåring" som i grunn syns det er gørr kjedelig å dra på ferie med de voksne, par, single, ungdommer, voksne og de litt eldre. Ja, de aller fleste. Det er så godt lagt tilrette for alle. Som jeg nevnte så passer det også perfekte for de som er kommet i alderen hvor det er fryktelig kjedelig å være på ferietur med mamma og pappa. Når jeg jobbet på reisebyrå så tipset jeg flere om cruise og det var ekstra gøy når de kom tilbake og var storfornøyde og booket neste års cruise i samme slengen. Foreldre som takket meg for dette var en ferie til og med sønnen/datteren i tenårene digget. 

Selv har jeg vært 2 turer i Karibien (østre Karibien og vestre Karibien) og en tur i Middelhavet (med utreise Roma).  Det jeg liker spesielt godt med cruise er at man får se s mange flotte steder og allikevel bo samme sted, slik at man slipper å pakke ut og inn av kofferten. Eller enda verre, bo i kofferten. Det er noe jeg hater. Men om jeg skal være på et hotell 1-2 netter, så må jeg innrømme at jeg sjelden gidder å pakke ut. Siden jeg er så fan av sol og bad, så er nok cruise i Karibien min favoritt. Men Middelhavet er jo også fantastisk på sommeren og mye flott steder man får oppleve. 

Selv har jeg kun seilt med Royal Caribbean og er veldig fornøyd med de. Skipene jeg har seilt med er Allure of The Seas, Oasis of The Seas og Navigator of The Seas. De førstnevnte er verdens største cruiseskip. 

 

Her er Allure of the Seas som vi seilte med nå i april.

Jeg lovet å skrive litt mer om turen vi hadde ombord på cruiset i Karibien.  Vi startet med en uke i Florida og avsluttet med en uke på cruise. Mer fra ferieturen kan du lese HER og HER.


Balkonglugar med havutsikt. 

Reiseruten denne gangen var Østlige Karibien med stoppene:

 • Bahamas
 • St. Thomas
 • St. Maarthen


Måtte ut for å se på balkongen med en gang vi kom ombord.

 


Første stopp Bahamas!


Første ølen ombord var en god gammel en fra Jamaica. 

 


Når jeg sitter å ser igjennom bildene fra turen, så tenker jeg at jeg så inderlig savner det å kunne sitte med beina høyt på balkongen og nyte et deilig glass med verdens beste Rosé, White Zinfandel.Bilde av Central Park tatt ovenfra.


Pyntet seg med dress til første formelle kvelden.


På meg ble det lang kjole

Dag nr 2 på cruiset ble vi sittende på bord med et annet norsk par på samme alder som oss. De var også på kjæreste-tur. Så det var utrolig koselig og vi hang med de store deler av cruiset. Vi spiste sammen, dro på utflukter, badet, festet og gøyest av alt var turene i boblebadet midt på natta etter nattklubbene var stengt. Og etter boblebadet var det stort sett nattmat. Litt dårlig bilde, men gjengen i boblebadet midt på natta. Alltid åpent ett boblebad! Det liker vi.Klare for vannshow i aquatheater, et utrolig bra show som finnes ombord på Oasis og Allure. Anbefales på det varmeste.

Det går flere show daglig og fordelt på alle dagene. Slik at noen show går flere dager på rad. Dette gjør at du har muligheten til å få med deg alle showene i løpet av en uke om du ønsker dette. Jeg anbefaler å booke show, dette er helt gratis. Det gjør at du er garantert plass på showet + at du slipper inn før de som ikke har booket og kan sikre deg de beste plassene. Booke show kan du gjøre på nett før avreise, på tv på lugaren din eller første dagen kan også showteamet hjelpe deg å booke de showene du vil på gjennom hele uken. Hvor de står og når de står der får du info om om bord. Det er veldig høy kvalitet på showene om bord og jeg selv elsker å få med meg så mange show som mulig.Storkoste meg i vannet mens jeg snorklet og så på flotte fisker og koraller.

 

De dagene vi hadde vært i land og bare ville slappe av på lugaren etterpå, så bestilte vi roomservice. Noe som er gratid før midnatt. Du går enkelt og greit inn på tv`n og velger hva du vil bestille . Så får du det levert på døren innen kort tid. Og da er det ekstra deilig med en balkong å nyte mat og drikke på mens man seiler ut i flotte Karibien.
Noe du lurer på om cruise? Kanskje jeg kan svare deg.#cruise  #karibien  #rccl #allure #allureoftheseas #ferie #sol #romantikk #glede • 02.06.2015 kl.17:11
  Det så helt fantastisk ut :)
  23.06.2015 kl.09:07
  Det var utrolig fristende bilder. Hvordan fungerte logistikken når dere skulle i land for utflukter og tilbake til skipet igjen? Var det mye "mas"?
  28.06.2015 kl.12:18
  irenglede: bra spørsmål :) Noe jeg også undret over før jeg testet cruise. De 3 skipene jeg har vært på (oasis, Allure og navigator) har det fungert utmerket. Sluppet lange køer :)
  28.06.2015 kl.13:29
  OK Kjekt å vite. Takk for svar. Ønsker deg en fin søndag. :D
  Helene
  15.07.2015 kl.08:24
  Hei Charlotte :)

  Vi skal reise på vårt første cruise, med Allure of the Seas, nå til lørdag:) Gleder oss veldig!

  Men sliter litt med pakkingen da. Må eller burde man feks ha med egne håndklær til strandbruk og sånne ting? :)
  15.07.2015 kl.18:20
  Helene: Hei Helene. Åh, så heldig du er. Du trenger ikke ha med noe håndklær på cruiset. Dusjånklær ligger på lugaren og bad/stranshåndkler får du oppe på badedekk og også utenfor skipet når du går av opplevde jeg nå sist. De registrerer håndkle på nøkkelkorte ditt og så lenge du leverer tilbak, så bli du ikke belastet noe. Da piper de inn kort på nytt. Store greie håndklær (lyseblå) . Så det trenger du ikke bruke vekt på . Hvilke havner skl dere?
  Helene
  16.07.2015 kl.08:56
  Det var greit å vite, for håndklær tar jo så mye plass i bagasjen;)

  Vi har utreise fra Barcelona, og skal innom Palma, Marseille, La Spezia, Roma og Napoli :) Har aldri vært på noen av disse stedene tidligere, så det blir spennende:))
  16.07.2015 kl.17:42
  Helene: så spennende ?? vært på cruise i Middelhavet 1 gang og da reiste vi fra Roma. Til info er det ca 50 min fra havna og til Roma sentrum. Så lønner seg å bli med buss i regi av skipet eller evt ta en taxi om dere er flere. Ikke noe spennende der havnen ligger . Mulig du viste det, men ikke alle som er klar over det. Så passe på å beregne god til så man rekker skipet igjen .hehe.
  Helene
  17.07.2015 kl.23:51
  Roma må vi besøke, så da er det nok lurt å bli med på en buss ja :) takk for tips!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Charlotte - Forlovet og lykkelig -Stolt mamma til en prins med navn Adrian

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits