Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Hudpleiefavorittene for 2011

Jeg laget en liten oersikt over mine hudpleiefavoritter for året som gikk.

 Produktbeskrivelse startet fra øverst til venstre...

Amie leaf ansiktsskrubb: En mild, fuktighetsgivende og dyptrensende peelingkrem som fjerner døde hudceller. Peeling bør brukes 1-2 ganger i uken. Skrubbing hjelper med å fjerne smuss og talg fra porene og bedrer blodsirkulasjonen.Inneholder ingen skumle ingredienser. Jeg kjøpte den på Britique.com, gratis frakt.

Orientalsk peeling: Til bruk over hele kroppen.Orientalsk peeling som gir fløyelsmyk hud forener økologisk arganolje med myk marokkansk leire til en intensivt eksfolierende effekt, og det er der pulver med argankjerner har en effekt. Så du får ikke bare skrubbet kroppen, du får også tilført mye fuktighet. Produktet fikk jeg sponset av Yves Rocher og ble veldig fornøyd. Produktet finner du HER

 

Amie ansiktsvask: Hvis du liker å vaske ansiktet med vann, er Morning Clear ideell for deg.! Morning Clear er en såpefri vask som fjerner smuss, olje og makeup fra ansiktet ditt uten å tørke ut huden.
Den PH-balanserte og fuktgivende formulaen får huden til å føles myk og glatt.Naturlige anti-bakterielle ingredienser kontrollerer oljete/fet hud og kviser. Brukes morgen og kveld. Denne kjøpte jeg på Britique.com, gratis frakt.

Amie Spring Clean Ansiktsmaske: Det ble mange Amie produkter på listen. Jeg har først prøvd Amieproduktene nå og ble veldig fornøyd. Føler de passer pefekt til huden min og virkelig klarer å gi fuktighet. Litt info om den behagelig ansiktsmasken, som er lysegrønn i farge.En fantastisk forfriskende og dyptrensende leirebehandling som trekker ut smuss og urenheter.
Spring Clean ansiktismaske gir ansiktet ditt en kjølende, dyptrensende og oppfriskende behandling som trekker ut urenheter fra porene. Den er perfekt for å rense og forebygge hudormer og kviser (og egner seg til og med for gutter!). Denne kjøpte jeg på Britique.com, gratis frakt.

Amie Bright Eyes Øyensminkefjerner: En mild og god sminkefjerner til bruk rundt øynene.Øye make-up fjerneren er et essensielt produkt for de fleste jenter som bruker mascara, øyenskygge og eyeliner regelmessig. Du trenger en make-up fjerner som fjerner alle spor av sminke samtidig som den tar vare på den sarte huden rundt øynene! Bright Eyes fjerner sminke på en mild måte og er 100% oljefri. Produktet kjøpte jeg på Britique.com og frakten er helt gratis.

EOS lip balm: Jeg er veldig glad for at EOS Lip Balm kom på markedet. Det finnes så utrolig mange leppepomader i dag som inneholder ingredienser som absolutt ikke er bra. Man blir ofte avhengi og noen kan faktisk gjøre deg tørrere på leppene i lengden. For å få lepper som ser velpleide og sunne ut, har eos laget en 95 % økologisk, 100 % naturlig lip balm helt fri for petrolatum og parabener. Full av antioksidant-rik vitamin E, lindrende sheabutter og jojobaolje. eos lip balm holder leppene fuktige, myke og utrolig glatte. Kjøpte på apotek.

Epoch Sole Solution: Denne har jeg brukt i mange år og den er nesten et must å ha med i vesken. Det kalles en fotkrem, men selv vil jeg kalle den en alt mulig krem. Den passer til det meste. Dette er en typisk tid på året å være tørr på hendene, da passer den perfekt å ha med i vesken. Kremen er også ypperlig om du brenner deg/brannsår,solbrenthet, maurbitt om du blir bitt av brennmanet. Ja, den kan brukes mot veldig mye. Selv smører jeg alltid på kremen om jeg selv eller noen jeg kjenner brenner seg. Den gjør så det ikke blir brannsår/blemme og merket forsvinner med en gang. I barnehagen jeg jobbet fungerte den også fint på barn som ble bitt av maur. Det er nuskin som selger kremen og de er kjent for bra hudpleieprodukter med rene ingredienser. Denne er fra en serie som heter Epoch. Epoch-produktene inneholder botaniske ingredienser fra noen av naturens best bevarte hemmeligheter som nærer, beskytter og lindrer problemhud på en naturlig og skånsom måte. Denne kan kjøpes på nuskin sin butikk i Oslo eller HER. Om du ønsker å bli fordelskunde og få produkter til innkjøpspris/30% rabatt både i butikk og på nett så ta kontakt med mads_r_blom@hotmail.com og merk mailen med produktrabatt. Da vil du få en referansekode som du kan bruke ved registrering.

Cupcake Organic ansiktskrem: Jeg leste litt om Cupcake Organic produktene og bestemte meg for å teste. Og det er jeg utrolig glad for. Jeg elsker ansiktskremen. Selv har jeg prøvd den blå, den rosa og den orange. Den blå er blitt min favoritt.  Den grønne har jeg enda ikke fått testet. Litt info om cupcake organic:Cupcake organics produkter består av kun naturlige og økologiske ingredienser, og er så mild og god at du nesten vil spise den! Det er viktig å ta vare på huden og beskytte huden best mulig naturlig, med milde ingredienser vil ikke huden din bli påført skadlige stoffer eller kjemikaler. Cupcake organic er et nytt spennende merke og hvert produkt er laget spesielt for forskjellige hudtyper. Ingenting virker bedre på huden enn plantebaserte, økologiske ingredienser. Det er mange produkter idag på som framstår som ?naturlige? produkter men inneholder kun en liten prosent plante baserte ingredienser og heller fyller i resten med synetiske ingredienser. Cupcake innehoder ikke synetiske ingredienser. Huden din vil føles bedre, mykere og friskere etter en stund. Beskytter huden også mot forurensinger. Påføres ren hud morgen og kveld. Denne kjøpte jeg på Britique.com... Gratis frakt.

 

 

Dette er bra hudpleieprodukter som jeg så gjerne anbefaler videre. De brukes daglig her i heimen. Så håper dette var nyttig.

Bruker du noen av disse produktene??

 

 • 9

  Innholdet i Pakken. Mye spennende

  Beklager for lite blogging i dag. Vi har nemmelig fått den nye bilen vår, og da har jeg ikke hatt tid til å være så mye hjemme:) Også har jeg vært hos ei venninde og spist tacosalat. Jeg hadde en del rester fra i går..

  Jeg la ut bildet av at det var kommet en pakke i posten til meg i går. Og her er innholdet, mye fint som jeg gleder meg til å teste.

  Det er rene produkter uten skadelige fyllstoffer. Naturlige ingredienser er veldig viktig for min del. Så jeg var veldig fornøyd med innholdet.

  Det eneste jeg har testet ut er lipglossen fra Urban decay, den var nydelig. For den var ikke sånn klissete og sei som så mange andre lipglosser er. Men lover å komme med nærmere omtale av denne og de 2 andre produktene.

  De andre to produktene er (til venstre) en naturlig og økologisk selvbruning fra Karora. Den skal i tilegg til å gi en naturlig brunfarge også gi fukt. Så gleder meg veldig til å prøve den, for har hørt mye positive omtaler på den.

  Og i midten har vi en forfriskende og dyprensende leirmaske som blir spennende å teste ut. Inneholder ingen ulumske ingridienser denne heller.

   

  Så det blir omtale når jeg har fått testet ut produktene skikkelig, sånn at jeg får gjort meg opp en skikkelig mening om alle produktene.

  Sjekk ut mange andre spennende og kjente merker på nettbutikken (Trykk på bilder under)

   

   

  Har du prøvd noen av disse produktene??


  (Produktene er sponset av Britique.com)

 • 5

  Herlig fuktighetsmaske for ansiktet, nydelig blush...

  Jeg nevnte for litt siden den nye nettsiden jeg hadde sjekket ut. Nemmelig Britique.com

  Hvor de har kjente og bra hudpleie og sminke produkter. I tilegg har de gratis frakt. Butikken. Produktene skal være frie for skadelige kjemikalier og stoffer og ingenting er bedre enn det. Selv har jeg merket stor forskjell ved å kutte ut hudpleieprodukter med skadelige ingredienser.

  På nettsiden bestilte jeg meg blant annet dette:

  En fuktighetsmaske som roer ned og nærer huden. Super for trøtt, stresset og uttørket hud. Har tidligere også prøvd en nuxe ansiktskrem jeg var veldig fornøyd med, og ingrediensene i den er også bra. Har brukt denne 2 ganger alt og er veldig fornøyd med fuktigheten den gir. Den virker også til å være veldig drøy i bruk.

  Sist jeg sjekket var det også litt over 20 % rabatt på den nå.

   

  Og denne:

  Den mye og bra omtalte Nars blushen, fargen jeg kjøpte var Orgasm. Nydelig farge, og den har fått gode omtaler. Veldig fornøyd med denne sålangt.


  Og denne:

  Dagkrem i merket cupcake organic. Finnes i ulike typer for forskjellige hudtyper. Har kun testet den noen dager, men virker som huden min liker den godt. Den er mild og svir ikke ved påføring. Så gleder meg til å se fremmover. Jeg bruker den som både dagkrem og nattkrem. 100 % naturlig og 72,5 % økologisk.

  Denne koster 179 kr og virker absolutt verdt pengene.
  Alle produktene har jeg bestilt på Britique - Sminke, hudpleie, hår og duft til taxfree priser! 

  Og de har gratis frakt.


  Har du testet ut noen av disse produktene??
  

 • 17

  Hudpleietips, PERFEKT for tørr hud

  Jeg var tom for skrubb til ansiktet her om dagen og da kom jeg på en genialt egenlaget scrubb som også gir veldig bra med fuktighet. Man skrubber ansiktet for å bli kvitt døde hudceller og det er da mye letter for huden å ta til seg fuktigheten fra ansiktsmasker og kremer.  

  Fuktighetsskrubben min var superenkel å lage:

  Du trenger:

  1 ss Cocosa kokkosolje (fåes på helsekost og på nette)

  1-2 ssSukker

  Fremgangsmåte:

  1. Ta 1ss med Cocosa i en liten skål og sett så skålen i lunket vannbad i vasken. Etter veldig kort tid blir det flytende olje.
  2. Tilsett så sukker 1-2 ss, sånn at det blir mye sukkerkorn og du får en skikkelig skrubb.

  3. Fordel skrubben i ansikt, hender eller hvor du måtte ønske. Bruk hendene til å skrubbe med sirkelbevegelser, og la masken sitte på i 5-10 minutter.


  Kamera på mobilen tar veldig dårlig bilder når jeg bruker mobilkamera vendt mot meg. Hmm  4. Skyll så av masken med lunkent vann.

  5. Om du har ekstremt tørre hudpartier kan du gjerne bruke en ansiktolje/ansiktsperler som gir fukt (IKKE babyolje) den inneholder mineralolje og gjør bare huden enda mer tørr og urenheter kan oppstå.

  6. Bruk så en god ansiktskrem med naturlige ingridienser gjerne. Det er disse som gir skikkelig fukt. Prøv å ungå mineralolje/parafinium liquidium i dine hudpleie produkter.

  Jeg har prøvd denne egenkomponerte ansiktsmasken 2 ganger nå og den funker skikkelig. Jeg var plaget med en del tørre hudpartier, spesielt i ansiktet:) Så om du ikke har ansiktsskrubb er dette en super redning:)

   

  Hva syntes dere om hudpleietips, er det noe dere ønsker mer av??

  Lager du ofte hjemmelagete ansiktsmasker?

 • 17

  Anbefaling av ny NETTBUTIKK

  Var inne på en blogg i går og kom over en nettbutikk jeg likte svært godt. http://www.britique.com/ heter den. Alt står på norsk der inne, men de har de fleste merker innen sminke, skjønnhet og hudpleie. Jeg ser at de har stort fokus på dette med produkter med bra og naturlige ingridienser, og det er supert.

  Når jeg kom inn på nettsiden dem hadde de en slags kundeservice chat som poppet opp i høyre hjørne slik som på facebook. Her kan man vistnok stille spørsmål slik at det blir enklere å finne produkter som passer for deg. For selv syntes jeg ialefall at det kan være vanskelig å finne ting på nette som passer akkurat deg og din hud. Så det må jeg si var smart av de å ha en slik kundeservice chat. Det er det ikke mange slike nettbutikker som har.

  

  Her er noen interesante produkter som jeg syntes virket spennende og bra. Dette er bare noen av de..  

  Produktbeskrivelse:

  Nå kan du få superhvite tenner på 1-2-3! Denne populære whitening pennen fra Polar White pro gir deg opptil 6 nyanser hvitere tenner etter 6 applikasjoner. Med en herlig mint smak, nå trenger du ikke å bruke strips for å få hvite tenner.

  Polar white pro har blitt laget i samarbeid med tannleger og spesialister, er trygg å bruke. Vil ikke skade tenner eller enamel.  

  Produktbeskrivelse:

  Med rene aktive planteekstrakter!

  En selvbruning som gir deg en flott gyllen brunfarge som varer opp til 7dager! Denne misten vil også virke oppstrammende på huden, helt naturlig uten skadlige kjemikaler eller stoffer. Inneholder rene planteekstrakter som acai berry og argan, vitaminer og oljer. Dufter godt og gir ikke deg den rare ?selvbrunings? lukten. Helt naturlig og økologisk. Lett å påføres, og etterlater seg en farge når du fører på så du kan se hvor du legger på selvbruningen og unngår å få flekker. Kan brukes til både kropp og ansikt.  

  Produktbeskrivelse:

  Sugar grapefruit håndkrem fra Love+ Toast.En herlig håndkrem som inneholder Shea butter, Macadamia nøtter, oliven og Avocado og sunflower olje.En mix som sørger for at hendene dine blir supermyke og dufter godt! Denne håndkremen vil du lett bli avhengig av. Helt naturlig!

  

  Nå er jeg virkelig sulten, i dag har vært en skikkelig daffedag etter jobb. Ikke gjort noe særlig effektivt. Min kjære snakker om å be meg ut på middag, så ja kanskje det. Hadde vært koselig det. Også kanskje jeg tar turen innom kuben som har nattåpent i dag.

   

  

  Prøvd noen av disse produktene??

  Vært innom denne nettbutikken før??

  

 • 11

  En god start på påsken, skjønnhet

  Da var det endelig påskeferie for min del. Det skal bli utrolig godt med over en uke med ferie. Og for å gå påskeferien best mulig i møte må man stelle litt med seg selv. Dermed ble det leirmaske på meg før jeg finner sengen.

  Wææææh. et monster.


  Bildet er fra Malmø i Januar.
  

  Og i morgen får jeg besøk av mamman min en tur.. Så da blir det jentedag med lunsj ute og muligens litt shopping. Og muligens rekker jeg enda mer skjønnhetspleie før hun kommer.


  Klar for påskeferien???  

 • 6

  Sigma kostene

  Jeg fikk spørsmål om å skrive en kort omtale om hva jeg syntes om Sigma kostene jeg bestilte. Så her kommer min egne mening om produktene som jeg har kjøpt.

  Jeg kjøpte blandt annet dette settet, men mappe til børstene. Da jeg syntes det er veldig kjekt å ha de i.  Prisen lå på ca 495 kr for hele dette settet, og det syntes jeg er en fin pris for så gode kvalitetskoster. Kostene var utrolig myke og derme veldig behagelige å påføre sminken i ansiktet med. Ikke merket noe røyting på børstene, og de er supre ve påføring av sminken. Ettersom jeg kun er vant til å bruke 2 koster, så blir dette mange koster. Og noen som man ikke aner hva er til. Men ettersom Sigma har en velig go beskrivelse på prouktene sine så ble det ikke noe problem. Bare man får sett litt på dette. Nr på kosten og hva slags kost det er står også på skaftet, noe som er et stort pluss.

  Om man føler at det er mange av kostene man ikke trenger går det jo selvsagt ann å kjøpe kostene separat, så velger du selv de ulike kostene du vil ha.

  Jeg kjøpte også denne kosten:

  Round Top Synthetic Kabuki - F82

  Prisen på denne ligger på rundt 80 kr  Leste en omtale på en blogg hvor denne ble kalt for superbørsten. Og jommen meg, denne var en stooooor favoritt hos meg. Så superbørsten passet bra til denne. Og nå som jeg bruker mineral pudderfoundation så passer denne supert. Resultatet blir jo så mye bedre sammenligned med en kost jeg har brukt tidligere. Helt perfekt form på, som gjør at pudderet sitter godt på børsten, og den gir et supert resultat ved påføring av mineralfoundation. Pudderet blir jobbet skikkelig inn, slik at man får et flott resultat. Så dette er nok min favorittbørste <3Den er perfekt til mineral foundation, pudder, krem og flytende foundationer, men også perfekt til blush i ulike former( tørre,våte,kremete o.l)

   

  Har du prøvd noen av børstene til Sigma??

  Noen favorittbørster??  

  

   

   

 • 14

  Pakke i posten

  Da har jeg fått pakken i posten. Den pakken jeg bestilte 17. mars har allerede kommet i posten til meg i dag (23.mars). Jeg valgte den billigste frakten fra Sigma, og det skulle vistnok ta my lenger tid enn den som var dyrere. Ettersom jeg ikke hadde det travelt med å få de valgte jeg den billigste frakten. Og det gikk nå kjempe fort å få pakken syntes jeg.

  6 dager å få tilsendt en pakke fra USA var ikke ille nei. Pakken bestilte jeg HER

  Her er pakken jeg hadde bestilt og gratis gaven jeg fikk med:)

   


  Gratis gaven                                                         Bestilte denne gode Kabuki kosten F82.

  Så bestilte jeg dette børste settet, med en flott skinn mappe til kostene.

   

  All plast er tatt av, og alle kostene fikk plass i den flotte mappen.

   

  Kostene jeg har prøvd har bare vært barnemat i forhold til disse. Aldri i mitt liv eid så mange flotte koster engag. Jeg har vist brydd meg fint lite om slikt før. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er de beste kostene jeg noen sinne har prøvd. De er helt fantastiske. Har ikke fått testet alle enda, men de jeg har prøvd har så absolutt stillt til forventningene. Kostene er så utrolig myke at jeg allerede nå gleder meg til neste gang sminken skal på ;)

  Kan komme med mer når jeg har testet ut de ulike kostene!!


   

  Superfornøyd med kjøpet jeg gjorde:)

   

 • 17

  Pakke på døra

  I går fikk jeg pakken min på døren :) YEJ.Det var godt. Ble storkjøp denne gangen, men noen av varene var også gratis varer. Ettersom jeg har spart opp en del produktpoeng ven handling på internet.

  Litt masse hudpleie produkter for å si det slik :P Da blir kroppen min happy. For å få gode og rene produkter på seg. Og heldigvis er produktene heller IKKE testet på dyr. Det er jo et stort pluss.

   


  Her har jeg produkter for en lang stund og kanskje det også blir en konkurranse fremover med et utvalgt produkt.


  3 stk leirmasker,1 rensemelk,1 hårkur, 1 utrolig god nattkrem,1 hårkur,2 anti plakk tannkrem,2 shampo,2 balsam,3 gode og milde såper,fotkrem og en øynebrynspen(brun)

  Jeg kjøper omtrent alltid hudpleiproduktene mine på samme sted, og bestiller på nette. Jeg får nå 30 % rabatt på prduktene, og får produktpoeng av produktene jeg bestiller(slik som trumf poeng) så denne gangen ble det noen gratis produkter på meg, og har enda masse poeng igjen. Så nå har jeg masse god hud og hårpleie lang stund fremover. DIGG:) Milde produkter med bra ingridienser som heldigvis også min sensitive hud tåler.


  Det lønner seg å handle på nett, man får så mye mer for pengene:)

   

  Handler du ofte på nett?

  Prøvd ut noen av disse hud eller hårpleie produktene??

   

 • 8

  Kuldekrem uten mineralolje

  Nå som det er så kaldt ute merker jeg det veldig på huden i ansiktet. Jeg jobber i en naturbarnehage og er ute flere timer daglig. Nå har jeg endelig gått til innkjøp av en kuldekrem. Noe jeg alltid har syntes vært tull, ettersom de alltid har vært proppet fulle med mineralolje/parafinium liquidium.

  Generelt sett er jeg veldig skeptisk til å kjøpe hudpleie produkter både på apoteket og på vanlige butikker og cubus/hm osv. Netopp fordi de har så utrolig mange dårlige hudpleie produkter med skadelige ingridienser. Når jeg var på apoteket nå sa jeg at jeg skulle ha en kuldekrem uten mineralolje og andre skadelige fyllstoffer. Ellers ville jeg ikke kjøpe. Heldigvis hadde flere spurt om dette og hun fant frem denne til meg.

  Kuldekrem med planteoljer som beskytter huden mot kulde og uttørring uten å virke klissete. Uten vann, mineraloljer, parfyme og konserveringsmidler.

  ps: må si jeg selv syntes den ble litt klissete da men. Meg som går uten sminke på jobb går det helt greit for.

  Så det liker vi :) Inneholder blandt annet advokado.

   

 • 16

  FØR og etter bilder atopisk eksem

  Jeg satt å så igjenom gamle bilder i sta. Og det var da jeg inså hvor heldig jeg er nå. Jeg har sliti med noe som heter ATOPISK eksem i 23 år. Jeg har vært hos mange leger og også hudleger, og prøvd ut det meste av kremer. Uten noe hell. Nå sitter jeg her med eksemfrie hender.

  Selve behandlingen å bli kvitt eksemen gikk raskt, men det er først nå jeg har lært meg hvor utrolig viktig det er med gode ingridienser i hudpleie produkter. Det finnes mye dårlige produkter der ute, som ikke er bra for huden. Produkter som faktisk kan gi eksem og andre hud plager som f.eks kviser. Jeg er hvertfall utrolig glad når jeg ser tilbake på disse bildene. At jeg slipper å ha disse plagene lenger. Det var mye smerte, kløe og blod. På natten lå man å klødde så det ble åpne sår, og bare man fikk vann på så svei det og hendene tørket ut.

  Dette er FØR BILDER og  de ble tatt i DESEMBER  i fjor(2009):


  Røde utslett, med litt gult verk. Og på våren var jeg enda værre enn dette.
  Så det ikke så fryktelig godt på bildene, men hendene var ikke særlig flotte å se på. Og det var fryktelig å leve med.

  SLIK SER HENDENE MINE UT NÅ. DESEMBER(2010):

  Etter 1 mnd med hjemmebehandling og riktige prosukter for hendene mine så har jeg holdt meg kjempe fin i ca 5 mnd tenker jeg.


  Heeeeelt borte :) Gjett om jeg er HAPPY :D


  Begge henda.

  Så det trengs tydligvis ikke leger eller hudleger for å bli kvitt Atopisk eksem, jeg tok tak i problemet på egen hånd. Det er velig viktig hva man putter på huden:)

   

   

  PS: jeg får stadig forespørsler her på bloggen fra folk som lurer på hva som hjalp meg og om jeg kan sende over bilder så de kan vise til venner som sliter med samme problemet.  Så om noen har noen spørsmål om eksemen, send gjerne en mail til charlotte.vindheim@hotmail.com

   

 • 16

  Helt super mot AKNE/KVISER

  Jeg har fått flere spørsmål angående hudpleie og mye går igjen på kviser /uren hud.

  Selv har jeg ikke slitt noe særlig med kviser heldigvis, men jeg har sliti veldig med eksemen. Som jeg endelig er kvitt :)

  Min forlovede har sliti mye med kviser før, han hadde skikkelig betente kviser og masse av de. Men denne rense serien som er spesielt utviklet mot akne,kviser,urenheter og for å jevne ut spor etter gamle kviser.  Ps: det er ikke utseende på embalasjen som teller, men innholdet. Heller ikke testet på dyr.

  Her vet du ialefall at du får et innhold som ikke er skadelig før huden. Mange kviseprodukter tørker ut huden og hjelper akkurat der og dam men om man slutter så blusser det opp igjen. Dermed så går man å kjøper med i god tro om at produktet virker.

  Det som er med denne clear action serien er at de første dagene vil urenheten komme ut, det er slik som skal skje når man behandler kviser. De skal IKKE TØRKE UT :P Så roer kvisene seg ned og de jeg vet som har prøvd denne har ganske fort sett resultater på kvisene. Også får man myk og jevn hud av den, isteden for å få tørr og rød hud :)

   

  Så om du sliter med kviser og har prøvd det meste, vil jeg anbefale å gi denne en sjangs også. Man trenger ikke å overbesvise om hvor bra den er, den må nesten bare prøves ut. Det var ialefall min anbefaling innen kviser og hudpleie.


  Sliter du med kviser??

  Har du prøvd denne eller kjenner noen som har prøvd den??

   

 • 11

  AGELOC serien i COSTUME bladet.

  I det nye bladet til Costume står det om AGELOC serien. Blad nummer 1, 2011.

  Dagkrem,nattkrem, serum og renseskum.

  Det er litt vanskelig å se hva som står skrevet, men det står følgende i Costume bladet:

  Stopp aldringen. Få en glatt og myk hud med Nu skin-serien ageloc. Som bekjemper de grunnleggende kildene til aldring, reduserer rynker og stimulerer cellefornyelsen.

  Selv bruker jeg denne serien og den er helt herlig. Og nei, det er ikke bare for folk med rynker :P hehe. Man får helt herlig hud av den.  Har du prøvd ut ageloc settet??

   

 • 4

  Slik tester du din foundation, VIDEO

  Her kommer videoen som hører til testen på det forige innlegget. Informasjon om testen finner du på DETTE inlegget.

  Slik kan også du teste dine egne foundationer om du ønsker det:

   

  Hva syntes du om testen??

  Flere slike videoer ??

 • 15

  Får huden din puste skikkelig? Foundation TEST

  Jeg har lovet å teste de to nye foundationene som jeg fikk gratis testere på. Så får vi se åssen de slår ut på denne testen. Jeg tester litt annerledes enn andre og har lagt ut flere slike tester på bloggen.


  Glasset helt til venstre er denne og glasset ved siden av er denne. Og grunnen til at det ligger 5 testere av hver forann er bare for det er ulike farger. De 2 til høyre er noen tidligere kandidater som har vært med i testen tidligere. Hvor jeg vet at før har den helt til høyre scoret best og den ved siden av kommet som nr 2.

  Det vi enkelt og greit finner ut i denne tester er om foundationene er oljebaserte/fettbaserte eller om de er fuktbaserte/vannbaserte. Veldig mange av de som er oljebaserte inneholder også mineralolje, noe som er enda mer negativt. Om du bruker en som er fuktbasert vil ialefall huden din få puste skikkelig, du ungår å tette porene.

  Selv brukte jeg mange forskjellige foundationer før, både billige og dyre. Fant noen favoritter, men alt i alt så fikk jeg lett tørre partier i ansiktet og noe urenheter ved hakepartiet. Det er et typisk kjennetegn på at du burde bytte foundation. Om du sliter med f.eks kviser eller tørr hud hjelper det ikke med hvor flink du er å rense huden med bra produkter om du kliner inn med en foundation som tetter porene.


  Kandidat nr: 1,2,3 og 4 i denne rekkefølgen.

   

  Nr 1(Makeup mekka,mineral liquid powder foundation):Denne løste seg ikke noe opp i vannglasset og er dermed oljebasert/fettbasert. Alt ble liggende på bånn som grums, om noe ble sittende godt fast på kanten på glasset som en hinne. Jeg kan helt sikkert teste den på huden en uke og sjekke om jeg får noen reaksjon. Vanligvi gjør jeg det av de som er oljebasert/fettbasert. Blir tørr og blir rød noen steder.

  nr 2( Makeup mekka,mineral photo touch HD : Samme resultat som den over. Altså oljebasert/fettbasert denne også.

  Nr 3( MAC Mineralize Satinfinish spf 15): Er Fuktbasert/vannbasert .Denne løste seg opp i vannet når jeg rørte.  Likevel var det ikke alt som løste seg opp, så mulig det er noen ingridienser som ikke er mulig å løse opp. Jeg spurte spesielt etter en som var fuktbasert slik at huden fikk puste. Denne scorte neste best på testen.

  Nr 4(Nu coulour, Moisture shade liquid finish spf 15 ): Denne er Fuktbasert/vannbasert. Løste seg veldig lett opp i vannet, den løste seg opp omtrent med en gang den traff nedi vannet. Så var ikke mye behov for røring her. Den ble løst opp og vannet fikk en fin sjokolade farge.

  De som ikke løser seg opp i vann betyr jo også at man trenger sterkere sakker å fjerne sminken med. Og det finnes mye sterke renseprodukter som er god på sånn sminke, men det er ikke like bra for huden din. Man får lett tørr hud av disse rense produktene.  Hva slags foundation du bruker eller ønsker å bruke er helt opp til deg selv, men selv så har jeg fått en mye bedre hud av å bruke foundationer som er fuktbaserte. Og den som slo best ut i test er den jeg bruker mest, nr 2 bruker jeg også av og til. Nå vet jeg ialefall at porene ikke tetter seg og at huden min får puste. Den som slo best ut er faktisk også billigere enn de som slo dårligst ut.

  Ps: etterpå kommer videoen, så ser du det enda bedre :) Den laster seg opp på YOUTUBE NÅ .

   

  Hva syntes du om tipset??

  Har du testet din foundation eller kommer du til å gjøre det??

 • 44

  Derfor bør du ikke bruke LYPSYL

  Jeg har tidligere skrevet ett innlegg angående den kjente babyolje til Natusan om hvorfor man ikke bør bruke denne. Den er proppfull av mineral olje. Jeg fikk mye tilbakemeldinger fra folk, mange visste om det, og noen hadde fått en helt ny og fin hud etter å ha sluttet med den. Jeg fikk også tips om at Danmark vistnok har sluttet å selge Natusan, og det er på grunn av de skadelige ingridiensene som du finner i produktet. Om du vil lese innlegget om babyolje kan du gå inn HER


  Men nå handler det om den kjente Lypsyl. Selv brukte jeg den masse før, uvitende om ingridiensene til produktet. Pga den er mye brukt så tenkte jeg å dele denne infomasjonen med dere.
  Når jeg selv brukte den fikk jeg skikkelig tørre lepper. Eller, jeg fikk ikke tørre lepper der og da, men med en gang jeg ikke brukte den. Rotet jeg den bort måtte jeg butikken å kjøpe mer av den, den kostet jo kun mellom 3kr og 5 kr på Kiwi før. Nå aner jeg ikke hva den koster. Jeg kjenner fler som var avhengi av denne lille saken, og bare måtte ha den hele tiden. Mens de hadde jo dødstørre lepper og det hjalp ikke særlig.

  Lipsyl inneholder nemlig mineralolje og Sauetalg. De 3 hovedingridiensene i Lypsyl er nemmelig paraffinum liquidum, petrolatum og parafin. Altså det vi kaller for mineraloljer. Det eneste de gjør at det legger seg som en hinne utenpå leppene, slik at det føles som at man får enormt med fuktighet og myke lepper. Så med en gang man smører på kjennes det veldig bra ut, men det forstyrrer hudbalansen og tetter porene og gjør at du bare blir tørrere og må påføre mer etterpå.

  Det er et veldig smart trekk av produsenten av produktet å bruke mineraloljer. Det er billig for de å bruke mineralolje. Vi blir anhengi og kjøper meg. Produsenten tjener enorm på vår avhengihet.

  Det eneste du kan gjøre for å bli kvitt avhengiheten av Lypsyl er å gå over til en lepomade ute disse stoffene. Da vil du etterhvert merke at du omtrent aldri trenger å bruke lepomade lenger. For at de faktisk gir deg fuktighet, og ikke gjør de deg avhengi. De trekker inn i leppene og reparer, ikke ligger der som et lag slik at det bare føles bra ut.

  De  jeg har brukt som jeg ialefall vet er bra for leppene og har trygge ingridienser er følgende. Det er de jeg har prøvd til nå:
  Gi meg gjerne tips om flere bra lepomader med trygge ingridienser :) Etter å ha slitii med tørre lepper i mange år, vet jeg hva som funker og ikke.

  KK har foresten utført en test av ulike lepomader, denne kan du lese HER Og jeg er veldig enig i denne testen.

  Viste du dette om Lypsyl??

  Har du også vært avehengi eller kjenner noen som er/har vært??

 • 8

  Skal teste foundationene jeg fikk

  I går fikk jeg pakken med foundation testene som var gratis på makeup mekka her om dagen, dette gjelder ikke nå lenger. Jeg lovet dere at jeg skulle utføre foundation testen som jeg har gjort på flere andre foundationer  HER "slik sjekker du om din FOUNDATION er bra for huden"

  Så en av de nærmeste dagen så lover jeg å få tatt testen på de 2 typene her, og se åssen de egner seg. Om huden får puste skikkelig ved bruk eller om den kan lett tette porene dine og gi deg urenheter og tørr hud. Kanskje jeg gjør det alt i morgen.

  Dette er de 2 foundationene jeg fikk gratis testere fra, som jeg lover dere å teste ut. Fikk 10 forksjellige prøver. For var 5 fargetyper av hver av de.  I det siste har jeg blitt veldig ops på hva jeg putter på huden min, kan si det at det finnes mye dritt der ute på markedet som jeg har brukt før. Som ga meg rød og ekstremt tørr hud. Og husker også noe spor av urenheter på hake tidligere. Dette kan skyldes produktene man bruker på huden. Kjempegøy med tips fra dere leser også :) Om gode og dårlige erfaringer med produkter.

  God natt alle sammen :)

   

  Skal jeg teste ut foundationene i testen min??

  Bruker du foundation?? Eventuelt hvilken

 • 23

  Pakkene jeg fikk i posten i dag

  I sta postet jeg DETTE innlegget om at jeg hadde fått 3 pakker i posten. Den ene visste jeg at innholdt noen testere jeg fikk tilsendt gratis av noen foundationer + noe mer jeg hadde bestilt som jeg ikke husket helt. Også hadde jeg bestilt mer hudpleie produkter på nette, for jeg var gått tom. Men bestilte litt ekstra jeg ikke har prøvd også denne ganger.

  Ble som julaften med alle disse pakkene her, selv om de er betalt selv da, untatt foundation prøvene som var gratis på nette her om dagen. Som jeg skrev et innlegg om HER. Jeg fikk prøvde 2 typer foundationer, med 5 ulike farger på hver.

  Min Pakke nr 1  Har enda ikke somlet med til å prøve EOS lepomadene som alle snakket om og blogget om før, men nå skal de prøves. Og den rosa tingen der er noe jeg aldri har prøvd før. Det skal være en highlighter, fuktighetskrem og øyekrem i ett. Måtte ha den for at den var rosa ;)

  Min Pakke nr 2.


  Dagkrem,nattkrem,hårkur, fotkrem, shampo, balsam og en nydelig dusj såpe jeg er hekta på.

  Shampoen og balsamen er da erstatningen min etter at herbal essenses shampo og balsam forsvant. Og nå liker jeg den bedre også.

  Også skal vi over til den siste pakken.

  Min Pakke nr 3

  exfoliant crub, 2 leirmasker, anti aldrings serum(forebygge :P ), geleer til et spa apparat som jeg har, og rense serie med renseskum, dag og nattkrem.


  Den første til venstre har har jeg ikke prøvd før, så gleder meg til å prøve den. På nette står det at det er en skånsom slipekrem som inneholder aloe vera. Den skal vistnok fjerne stoffer som blokkerer porene. Og ved å slipe huden så forbedrer man dens evne til å bevare fuktighet. Så det blir spennende å prøve ut.

  Det er faktisk enda gøyere å handle på internet enn å handle i butikk. Mer spennende når man ikke husket helt hva man bestilte og skal åpne de opp :=)


  Har jeg fått meg mye spennende produkter?

  Hva syntes du om å handle på nette?

   

   

 • 34

  Derfor bør du ikke bruke BABYOLJE

  For litt siden skrev jeg dette innlegget og fikk mange tilbakemeld, mange viste om dette og jeg fikk høre skremmende historier fra fler. Så deler dette innlegget igjen.

  Natusan har jo den kjente babyolje som de fleste kjenner til vil jeg tro. Den brukes på mange forskjellige måter. Noen bruker den som sololje,andre til å vaske babyene sine med, noen bruker den som sminkefjerner og andre bruker den i dusjen for å få masse "fuktighet " på huden.

  Selv har jeg alltid trodd at babyolje er bra, for man merker jo at man blir skikkelig myk i huden. Når jeg var ung brukte jeg det av og til på huden når jeg dusjet og når jeg barberte legga. Men har i senere tid funnet ut at babyolje ikke er bra.

  Babyolje inneholder kun mineralolje, det tilfører altså ingen fukt og legger seg kun oppå huden din som et lokk så huden ikke får puste. Mineralolje er for de som ikke vet det , det samme som motorolje. Altså det man bruker på bilen. Det sier vel seg selv at man igrunn egentlig ikke burde ha dette på huden. Så om du smører inn kroppen men fuktighetskrem etter du har dusjen med babyolje vil aldri denne fuktighetskremen komme inn i huden din. For mineralolje i babyolja ligger som et lag å sperrer for kremen.Mineraloljen blokkerer mellom 40 og 60 % av hudens porer, noe som forsømmer hudens naturlige fettproduksjon. Det er derfor du blir avhengig og det føles liksom så bra. Men det er kun oljen som blir liggende der som får de til å føles så bra ut.  Ikke noe mer natusan babyolje på meg lenger


  For å gjøre det litt enkelt, styr unna alt som inneholder MINERALOLJE.
  Det finnes flere ulike navn på mineraloljer:
  Ozokerit (inngår t.ex i mascara), Polyisobutene (inngår f.eks. i lipgloss), Mineral Oil, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Parafin, Mineralolje, Petroleum, Hvit mineralolje, Medisinsk hvitolje, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, E 905, Vaselin Oil, Paraffin Oil, Liquid paraffin, White mineral oil.
  Mineralolje har den effekten at det blir bra med en gang (derfor så mange skryter av natusan og lignende) men den gjør deg egentlig kun avhengig av produktene fordi den ødelegger hudens naturlige fuktproduksjon slik at du blir avhengig av produkter med mineralolje. Dette tjener jo såklart de som produserer  på.

  Fjerning av sminke: Babyolje er ikke ment for å fjerne sminke med. Jeg vet mange gjør det og sier det funker helt ok. Bruk helder milde og gode sminkefjernere til å fjerne sminke. Det som skjer er at den tetter porene dine og vil deffinitivt gi deg urenheter med tiden.

  Ved dusjing: Ved dusjing er det fler som bruker denne. Klart du kan bruke den, men hvem er det som gidder å vaske seg med fett? Det kanskje føles god ut, men hjelper ikke det om laget bare blir liggende der og ikke engang fuktighetskremer får trekke inn. Den klarer ikke trenge igjenom minral-olje lokket.

  Ved soling:Inrømmer at jeg selv har prøvd dette engang. Greit at man tenker når man er ung at man blir fort brun av den osv. Og at det å bli brent gjør ingen ting. Neste gang prøv å tenk litt fremover. Vil man virkelig legge seg ut i sola full av babyolje? Når man blir eldre må slite med rynker og man kan risikere å få hudkreft. Rynkene kan man få tidlig i 20 års alderen allerede om man har vært skikkelig uforsiktig. Jeg vil ialefall aldri mer bruke babyolje nå.

  Vask av babyer: Det ligger jo i ordet babyolje. Hvem tenker vel ikke at dette er bra for babyer? Jo det gjør de fleste. Men etter å ha google rundt om babyolje og om mineralolje generelt har jeg finni ut at jeg ialefall aldri skal bruke dette på mine barn når jeg får unger. Da må de gjøre noe seriøst endring på sitt produkt. Huden blir avhengig av oljen og vil etter en stund bli tørr og livløs og avhengig av oljen for å virke myk.Huden er egentlig ikke myk, det er kun de falske hinnen mineraloljen legger igjen. Kroppen kan ikke ta opp eller bruke dette stoffet, så det er kun en (ekstremt dårlig) fyllingrediens. Produktet kan forårsake tørr hud, eksem og akne. Hvem vil bruke dette på babyen sin? Selv har jeg slite med eksem i alle år, og mamma brukte mye natusan produkter på meg. Nå bruker jeg noen produkter som er utrolig gode og eksemen er BORTE.
  Bilde hentet fra google.com

  Grunnen til at mye hudpleie inneholder farlige fyllstoffer er for å spare penger. Produsentet vil lage et produkt så det har lavest mulig kostnader og så de kan selge det ut til en ok pris til kunden. Så med andre ord er den er fordel for produsenten med tanke på prisnivået. Men for din hud er det absolutt ingen fordel med skadelig fyllstoffer. Håper dette innlegget åpnet opp noen fler øyne og at man tenker litt nøyere igjennom hva man egentlig putter på huden sin. Og sliter du med kviser/uren hud eller eksem kan dette nettopp være grunnen. Om du går over til rene hudpleie produkter med aktive ingredienser kanskje tilogmed dette er nok for å bli kvitt eventuelle plager.
   

  Her er noen av kommentarene jeg syntes burde være med her:

  "Dette har eg lest mangen plasser....
  Eg brukte det før, men etter at eg sluttet blei huden mykje penere! :)"

  "Var på flystevne på Rygge i fjor. Du skal tro overraskelsen var stor for folk flest da speaker kunne fortelle at "dekorrøyken" som flyene slapp ut ble laget av babyolje? Og dette smører folk på seg selv og sine barn...huttetu!!!"  Var du klar over dette?

  Bruker du babyolje?

 • 0

  Blitt kvitt eksemen , Atopisk eksem

  Slitt med atopisk eksem helt siden jeg ble født, nå har jeg endelig funnet en behandling som hjalp meg ialefall. Det gir meg mulighetet til så mye mer. Med tanke på jobber og andre aktiviteter.

  Nå er jeg kjempe fin ig eksemen, skal få lagt ut noen nye bilder. Dette er etter 2 dagers behandling 4 ganger og jeg begynner å se stor forskjell bare der.  Venstre hånd
  Høyre hånd

  Dette er FØR BILDER og  de ble tatt i DESEMBER  i fjor(2009):


  Røde utslett, med litt gult verk. Og på våren var jeg enda værre enn dette.
  Så det ikke så fryktelig godt på bildene, men hendene var ikke særlig flotte å se på. Og det var fryktelig å leve med.

  SLIK SER HENDENE MINE UT  DESEMBER(2010):

  Etter 1 mnd med hjemmebehandling og riktige prosukter for hendene mine så har jeg holdt meg kjempe fin i ca 5 mnd tenker jeg.


  Heeeeelt borte :) Gjett om jeg er HAPPY :D


  Begge henda.  Eksem er noe ordentlig dritt, unner virkelig ingen å ha det. Etter selv å ha slitt med det i 23 år. Jeg får mange spørsmål her på bloggen om hva jeg brukte og om jeg kan sende over bilder osv av henda mine nå og før. Som er litt tydligere.

  Om dere ønsker det, så er det mye lettere om dere tar kontakt med meg pr mail  snoopi_lotte@hotmail.com  :)
 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits