Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Lysfat i stuen

Nytt lysfat/lysbrett i stuen. Kjøpte meg et nytt kurvbrett her om dagen og pyntet det med noe ny pynt og noe gammel pynt. Jeg syntes Europris har fått så mye fint i det siste og det meste av dette har jeg kjøpt der. Jeg elsker billigkroken. Der har jeg funnet masse fint interiør til nedsatt pris. Må alltid kikke innom den når jeg er på Europris.Kurvbrett  Europris// Lykter med lys Europris// Fugl (gave fra tante). Interiørbutikk Stavern// Rosen har jeg hatt lenge, kjøpt på Ikea.

 

Hva syntes du?

 

#interiør #lysfat #lysbrett #kurvbrett #interiørtips #home 

 • 9

  Romjulssalg og innkjøp

  Noen godbiter fra Romjulssalget og noen innkjøp (nederst i innlegget)

   


  Elise Ryan HER , NLY Eve HER, Pieces HER, Jeane Blush HER,ICHI HER

   


  Sheinside Cardigan HER, Cape fra Jollychic HER, Lue fra Lipsy HER, Skjerf fra Lipsy HER, Kjole fra Lipsy HER

  Og i Januar starter januarsalget og da blir det enda mer gode tilbud i vanlige butikker og nettbutikker. Så det er bare å spare på julepengene litt til, om du ikke alt har brukt de opp.

   

  For meg som høygravid blir det nok ikke så mye kjøp av klær, om jeg ikke finner noe veldig spesielt jeg bare MÅ ha :P Ikke så lett å prøve klær med en stor mage akkurat. De sitter ikke på samme måte som uten den gravide magen ;) Veldig rart det der. Jeg har iallefall fått kjøpt meg et par nye sko, en tørketrommel og nye håndklær. Så noe godt fikk også jeg ut av romjulssalget.

  Her er skoene jeg kjøpte meg:


  De kjøpte jeg på shoeday på Gulskogen senter.

   

  Siemens tørketrommel fra Elkjøp. Veldig bra tilbud på denne FØR:9995,- NÅ: 3995,- 


  Nå kan vi vaske masse babytøy og håndklær, med rask tørking.

   

  Og siden vi trengte nye håndklær, så slo vi til på et tilbud de hadde på Princess. 40 % rabatt på alle håndklær. Så da kjøpte vi mange hånklær og i litt varierende størrelser. Alt i samme farge, koksgrå.


  Du finner de HER , i mange ulike størelser og farger. Du kan velge å få de tilsendt hjem til deg, hente de i de nærmeste Princess butikk(0,-kr) eller få de gratis hjem til deg om du handler for over 1000 kr.  Gleder meg til vi får våre håndklær hjem. Føler at det nå er kaos på håndklærne her hjemme. Alle mulig farger og fassonger, i tillegg til at de er godt brukt. Så blir godt med noe nytt. 

   

  Har du fått handlet noe på romjulssalget?? Eller venter du kanskje på januarsalget?

   

 • 5

  Fine lamper på salg

  Hatt fri i dag og det var deilig etter en full jobbeuke med helgejobbing også. Ble derfor en tur ned til byen for å titte litt på salget. Var innom lampehuset  og der var det masse fint. Mange flotte lamper på salg. Vi fikk en del penger til jul og det blir nok muligens brukt på noen fine lamper på salg.


  Var 50% på masse. Her er noen av de fine lampene jeg så:

   

   

   

   

  FØR:599 NÅ:300

   

   

   

   


  Selv forelsket jeg meg helt i denne. Den var enda finere in real. FØR:1999 NÅ:1000


  FØR:249 NÅ:12500

   

   

   


  FØR:399 NÅ:200

   

   

  FØR:1999 NÅ:1000

   

   

  FØR:699 NÅ:350

   

  Noen av lampene du likte?

 • 2

  Litt sent ute

  I går satt jeg i stuen med fyr i peisen og kom plutselig på at jeg hadde glemt å kjøpe adventslys. I fjor hadde vi vel omtrent ikke julepynt fremme engang tror jeg. Vi hadde akkurat flyttet inn i vårt nye hjem og gadd ikke ordne med dette julestyret . Tenk at det er ett år siden vi flyttet inn. Tiden fly virkelig og vi trives bare bedre og bedre i huset for hver dag som går.

  I dag har jeg hatt fri fra jobben og dro derfor  en tur ut for å se etter julegaver. Fikk kjøpt noen iallefall, men mangler fortsatt en god del. På Nille endte jeg opp med masse små duppeditter som jeg satt sammen til en koselig adventslyspynteting. Det var lilla lys, tall, fake snø, lilla og blanke stjerner og avlangt fat. Og når jeg kom hjem og fikk satt det sammen ble jeg jo bare enda mer fornøyd. Jeg ble faktisk så fornøyd at jeg gikk opp på loftet og hentet ned litt julepynt. Mads som elsker julen ble superfornøyd over at jeg hadde tatt frem noe julepynt. Så han kom hjem og inn døren og vips var det er stor smil om munnen hans :) Vi reiser jo til Lanzarote og kommer hjem 2 dager før julaften. Så da er det koselig å kunne få frem noe av pynten allerede nå.

  En dag for sent, men nå er første lyset tent ;)  Hva syntes dere, ble den fin?

 • 6

  Lekker sengegavl

  Når jeg var i Alanya (Tyrkia) i sommer så jeg masse lekre møbler i ulike butikker. Blandt annet noer superlekre sengegavler i sort eller i hvit med bling bling.  Virkelig elsk ♥

     Det er veldig populært for tiden å lage sengegavler selv og mange av de blir superfine. Vurderer å henge meg på trenden. For det er vel kanskje problematisk å få med møbler fra Tyrkia? Noen som vet?

   

  Ps : HUSK KONKURRANSEN HVOR DU KAN VINNE DESIGNSOLBRILLER! Du finner den HER. Vinneren kåres søndag.

   

  Hva syntes dere om sengegavlen?

 • 9

  Flotte malerier på nett

  Veggene her hjemme skriker etter malerier. Det er ikke blitt på mye på veggene her hjemme foreløpig, men det kommer vel med tiden. Koselig å kunne kjøpe inn litt og litt av ting man virkelig liker til hjemmet. For så å tenke gud så koselig det er blitt her hjemme nå. # Denfølelsen.

   

  Jeg satt å tittet litt på nettet etter malerier til å ha på veggene. Da kom jeg over en side som het Lightinthebox. Der fant jeg masse lekkert. Ettersom vi fortsatt har igjen litt bursdagspenger tror jeg nok de kommer til å gå med på litt bilder. Likte flere av bildene nedenfor veeeeeldig godt. Om du trykker på bildene kommer du rett inn på siden hvor bildet selges.

  Selv syntes jeg det er vanskelig å finne bilder man virkelig liker, men på denne siden var det lekende lett. Så mye bilder å velge imellom.


  Så nå skal jeg bare inn å lese litt om hva det koster for frakt, for så å kanskje bestille meg 1-2 bilder.

     Noen av bildene du likte?

 • 11

  Oppussing av utemøbler startfase

  Som jeg fortalte dere var jeg så heldig og få noen flotte utemøbler fra min tante. Jeg hadde med en gang planer om å pusse de ned og male de hvite.  Siden det regnet så mye før vi reiste på feire fikk jeg aldri kommet i gang. Men i dag var det fint vær og litt utpå kvelden fikk jeg pusset to av stolene og malt en av dem. Tok et strøk og tar flere strøk i morgen. Må nok har 2-3 strøk iallefall.  Pusset ned stolen og den er klar for maling.


  Her har stolen fått et strøk, og den trenger iallefall ett til.

  Dette er litt av en jobb, men jeg gleder meg til det er ferdig og jeg kan se det ferdige resultatet. Det kommer nok til å bli veldig bra til slutt. Nå er det på tide og finne sengen. Første dag på jobb etter ferien i morgen. Har hatt 2 uker med ferie, og tar mer ferie senere.

   

  Legger ut bilder av møblene når alt er ferdig selvfølgelig!

 • 19

  Da var gjesterom nr 2 også klart.

  Da var gjesterom nr 2 også ferdig, eller ialefall nesten ferdig. I går fikk vi kjøpt Hemnes dagseng fra Ikea som jeg har siklet på lenge og sett for meg skulle stå på gjesterommet her i 2.etg. Det eneste som mangler inne på gjesterommet er igrunn en ny datapult som er hvit og noen fine gardiner. Må få takke min kjære Mads som har holdt på i flere timer for å skru sammen dagsengen mens jeg var på jobben.

  Har også planer om å kjøpe en søtt sengeteppe til dagsengen. Åh som jeg liker Hemnes dagsengen. Vakker i mine øyne ♥ Akkurat slik jeg ville ha det.


  Den går ann å slå ut som dobbeltseng og i tilegg har man 3 romslige skuffer  i den. Praktisk og fint, det kan man like. Nå kan det bare renne inn med besøk hos oss. 2 stykk gjesterom og en stor sofa.

   

  Håper dere alle har hatt en fin helg, jeg har hatt jobbehelg og hyggelig besøk.

   

  Hva syntes dere om Hemes dagsengen??
 • 7

  Nye innkjøp (Interiør og smykker)

   

  I dag har vært en skikkelig effektiv dag. Jeg har vært på jobb fra kl 9, så dro mamma og jeg rett ut for å spise middag. Vi hadde holdt av bord ute på en god kinarestaurant her i Drammen. Etterpå ble det litt shopping på oss damene. Jeg fikk handlet meg masse fint og er strålende fornøyd (som vanlig).

   

   

  Fikk netopp en telefon fra min søte mormor som gratulerte meg med navnedag i dag <3 Charlotte, Lotte og Charles er det vistnok som har navnedag i dag.

  Ting til hjemmet:


  ♥ Blomsterveggstativ og med noen fake blomster (ekte hadde nok overlevd 1 uke her i huset) ♥

  Og til meg:

  De hadde masse salg på en arts and crafts butikk i byen og der fikk jeg masse flott til en billig. For alt under her betalte jeg kun 310 kr totalt.


  Skjerf + sommerfuglnål


  Sommerfuglkjede


  Øreringer
  Vakkert kjede. Elsk ♥

  I morgen og søndag blir det jobbing på meg (jobbet hver eneste helg de 2 siste månedene). Slik er det når man har 2 jobber man trives i. Gleder meg til å slappe av litt i kveld, merker at jeg trenger det.

  Ønsker alle en riktig god helg. Tirsdag er det fri ♥ Helligdag♥

  Tycks??

 • 9

  Nye skatter til hjemmet (skal oppgraderes)

  I dag fikk jeg flere skatter til hjemmet (Jippi). De skal selvsagt pusses, males og pyntes på.

  Denne kommoden skal pusses, males hvit og få nye knotter. Tror det kan bli bra. Det blir muligens hvite knotter med sommerfugl på.  Og denne nattbordskommoden skal males i en hvitere farge og selvsagt nye knotter på. Også tenker jeg å male på en koselig tekst på den. Noen forslag på hva jeg kan skrive på den??  Som tekst kan jeg kanskje ha noe av dette:  Mye gøy man kan gjøre med gamle møbler.

  Noen forslag til tekst/ordtak jeg kan male på kommoden når jeg skal pusse den opp??

 • 19

  Nye ting til hjemmet

  Var på storhandling på Princess, de har fått inne så mye lekkert der nå. Mads var med og vi var enige om det meste. Har heldigvis ganske lik smak sånnsett. Dama i butikken skrøyt av Mads (stas). Hun syntes han var så flink med farger og kombinasjoner. Han resonerte seg frem til mye glupt i butikken. At den og den gikk fint sammen, men den passet f.eks ikke. Fikk tydeligvis frem en ny side fra Mads på interiørshopping. Hehe.

  Var 30 % på alt av ferdigsydde gardiner. Det passet utmerket.

  Vi endte opp med 4 hvite gardinlengder.

  4 stk panellengder.

  3 slike puter ble også med hjem. 3 for 2 på alle putene.

  2 slike duker ble også med i posen♥

  Vi har vært uten noe gardiner i over 4 mnd nå, så var på tide å kjøpe inn det. Ble straks mere hjemmekoselig. Både gardinene og panellengdene må legges opp litt. Lengden var litt for lang.

  FØR...

  ETTER.  Ny plante også♥. Fikk av mamman min, samboeren hennes og ungene når de var på besøk i går.  Fornøyd ♥

 • 28

  Forandring fryder (interiør)

  Det tar virkelig lang tid å skape et skikkelig hjem. Vi har bodd her i ca 2mnd, men det føles absolutt ikke slik. Tiden flyr fortere enn vi aner.

  Man følte liksom at man hadde masse pynteting når man bodde på 50 kvadrat uten noe oppbevaringsmuligheter, men nå som vi har over dobbelt så stor plass så virker det plusselig glissent. Så ved neste lønning blir det nok litt innkjøp av interiørting til huset. Gardiner trenger vi selvfølgelig også. Jeg er så kresen, så jeg vil liksom ha noen gardiner som jeg liker skikkelig godt. Så tar gjern imot tips til hvor de har fine gardiner. Jeg ønsker også muligens å ha panellengder(gardinlengder) på vinduene i stue i tilegg til gardiner.

  I stuen har jeg fått satt inn noen nye hyller med sorte og hvite bokser + at jeg har snudd spisebordet, men jeg er litt usikker på om jeg vil ha spisebordet slik. Vi får se. Her er ialefall noen bilder av resultatet. Det skal også litt mer pynteting oppå hyllene. Kanskje litt planter.

  Som dere ser er det ganske tomt foreløpig, men fint skal det bli :)


  Der ser dere den stygge stietapeten godt..  Veldig veldig enkle lister her, som en gang i tiden skal byttes ut med noe finere.

  Taket her hjemme skal vi kanskje male i helgen, hadde håpet på det. Det trenger 2 strøk med hvit takmaling. Jeg irriterer meg skikkelig over den fæle hvitfargen med gult i seg her i stuen, men det er ingen vits å fikse på den. For vi har lyst på glatte vegger i stue, og da er det like greit å ta maling og alt i ett. Det er sånn fæl strietapet her i stuen. Kan virkelig ikke fatte hvorfor det var moderne. Usj å usj. Hehe.

   

  Tar virkelig tid å skape et skikkelig♥ hjem ♥

   

  Noen tips på hvor man kan finne fine gardiner ??

 • 12

  Helt nye dører gjorde susen.

  I dag har jeg sovet litt lenge, la meg nemmelig ikke før kl 4 i natt. Min kjære var på sitt første nattskift på nye jobben, noe som betydde at det ble min første natt helt alene i vårt nye hjem. Men kl 4 sovnet jeg og Mads var hjemme litt over 6. Så sov jeg til kl 12 og spratt rett opp av sengen. Litt senere våknet Mads og vi begynte å sette på de nye dørene. Alle dørene passet perfekt, bortsett fra 1. Og det er døren til badet. Så vi må desverre leve litt til med den. Den var ca 1 cm for lang, så den må nok tilpasses slik av vi får riktig lengde.

   

  Når man skal skifte dører må det til med litt jentehjelp. Ettersom vi er så nøye og vil ha ting perfekt. Hehe. Og bra ble det.


  Min jobb var å skru ut de gamle skruene også løftet Mads dørene av hengslene. Så løftet Mads på de nye dørene og jeg passet på så dørene kom inn i hengslene og fikk skrudd de skikkelig fast. Hele 7 dører som skulle byttes. Enkelt og veldig gøy.

  Dørene som var her før....

  Og nå....

   

  Gjorde seg med noen dører ja. Vi har enda ikke funnet noen fine dørhåndtak, så vi får sette på de gamle så lenge. Sånn midlertidig.


  Rekkverket til venstre skal males hvitt snart.
  Som dere ser er døren ca 1 cm for lang på badet, så den fikk vi ikke lukket igjen. Dermed må vi vente med den døren. Og byttet tilbake til den gamle enn så lenge.


  Dør inn til bod og gjesterom.


  Dør inn til soverom.

  Dørene heter:

  Innerdør Style 04N og er kjøpt på Maxbo.

  Dørbladet koster opprinnelig 799 kr, men vi kjøpte på tilbud nå til 479 pr dørblad. Og det å skifte dører var både gøy og veldig enkelt.

  Hva syntes dere ?? Ble det bra??

   

 • 21

  Nye dører...

  Det skal bli flott å bli kvitt disse stygge dørene og få inn noen fine, hvite dører i heimen.

  Gamle dører:  Her er dørene vi har kjøpt. 7 stykker. Vi kjøpte de på Maxbo. De hadde tilbud på 479 pr dørblad, ordinørpris 799. Så det tror jeg kan bli fint. Dørene får vi kanskje i morgen, eller en dag denne uken.  Hva tror dere, blir det fint??

 • 13

  wallstickers

  Jeg lenge kikket på wallstickers. Hva syntes du om det? Jeg syntes mye av det er fint, men jeg syntes ikke det er fint med for masse. Om man har det i flere rom i huset kan det fort bli litt mye. Men litt syntes jeg er veldig stilig. Er så mye fint og dekorativt man får tak i.


   

   

   
  Hva er din mening om wallstickers?

 • 16

  Our new home (2. etg)

  I går la jeg ut bilde av 1. etg i vår nye bolig. Bildene av 1.etg finner du HER.

  Og her er 2. etg som består av kjøkken,stue, oppgang til loft og kontor/gjesterom. På kontoret er det foreløpig en del rot, men dette skal selvfølgelig vekk.


  Lampene fulgte med huset, og siden vi ikke har fått kjøpt noen enda, så har vi disse så lenge :)
  Norema kjøkken fra 2009.
  Disse telysholderne fikk vi i går som innflyttingsgave av pappa og Anita. Juleduken arvet jeg av farmor, skal nok skaffe en ny duk etterhvert. Men kjekt å ha så lenge.


  Kontor/gjesterom opp. Veldig rotete nå. Og på kontoret er det også luke opp til loft, hvor det er plass til masse.  Spisestue fikk vi av Gorm( kjæresten til Mamma). Så da slapp vi å kjøpe det:) Bordplate så man kan slå ut bordet følger også med.


  Trapp nedenfra og opp. Denne må males hvit :)


  Trapp ned til 1.etg

  Det som etterhver skal gjøres oppe er:

  • Male taket ordentlig hvitt ( det gjør vi nå som taket er skikkelig vasket)
  • Endre farger i stue, kanskje sette på panel. Er gammel stritapet under der, og det er noe vi i lengden ikke vil ha
  • Kjøpe gardiner, nå har vi bare persienner. Gardiner gidder vi ikke kjøpe før vi har fått fargene på plass.
  • Nye lister.
  • Helst få gjemt synlige ledninger inn i veggene etterhvert.
  • Få en gjennomfør og fin stil som vi kan trives med. Hvor farger og interiør blir koselig og fint.
  • Bytte alle dørene, men i første omgang male de hvite bare.
  • Male trappen hvit, den er litt gulaktig i malingen (usj)

  Men vi har heldigvis ikke noe hast med disse tingene, kjekt å ta ting litt etter litt. Og gøy å kunne gjøre noe selv også.

   

   

 • 11

  Jeg fikk roser

  I går hadde vi besøk av min gode venninde Katrine og jeg fikk noen flotte roser. Siden vi begge er svake for fargen rosa, så var selvfølgelig de flotte rosene rosa ♥  Nydelige roser  som passet perfekt inn i vårt nye hjem.

    Vi har forresten fått på plass gjestesengen, så da har vi plass til familie og venner på overnatting. Det blir nok til at vi kjøper bein på sengene etterhvert.  Ha en fortsatt fin mandagskveld videre, nå skal jeg kose meg med min kjære resten av kvelden.

 • 20

  Oppgradering av kommoden

  Har du noen møbler hjemme som du er gått lei av? Det er utrolig mye man kan gjør for å endre litt utseende på møblene. På barndomsrommet mitt har det stått en lutet furu kommode i alle år. Jeg ville så gjerne male den hvit og bytte knotter. Mamma tok på seg jobben med malingen, jeg kjøpte knotter og Mads skrudde de på (effektivt).

  Mamma tok ingen før bilder, men den så nesten ut som den på bildet under(fant bildet på nett)

  Og nå er kommoden min oppgradert og ser slik ut:  Ps: Det var mads sin ide at hjertet kunne henge der, og vi tenker å kjøpe et makent som vi kan henge ved siden av(på den andre knaggen der)

  Utrolig hva man kan gjøre med gamle møbler for å få de moderne :)

  Hva syntes dere om det ferdige resultatet?? Ble det bra?

  bosevinn
 • Stikkord:
  7

  Nytt kjøkkenbord+ stoler

  Det er litt flaut å si, men etter alle årene vi har leid leilighet har vi faktisk aldri hatt kjøkkenbord. Ettersom leilighetene vi har bodd i har vært temmelig små.

  Jeg har i 2 mnd nå sett for meg hva jeg vil ha av stoler og bord, letet og letet. Og nå endelig har jeg funnet det kjøkkenbordet og stolene jeg har sett for meg i mitt lille hode.  Perfekt ♥

  Så da var det bare å sette igang å sette det sammen da gitt. Bordet er ikke akkurat noe wow, men hva kan man egentlig vente av et bord til 200 og noe kroner. Stolene var elsk ♥ Og man kan variere med de puter man ønsker.  Nå bærer det avsted til Sandvika storsenter, hvor det er nattåpent. Kanskje man finner noen fler julegaver.

   

  Hva synsted dere om spisegruppen??

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits