Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

13

Giveaway, vinn valgfrie produkter på Iherb

///////////////////////////Vinneren er nå kåret og det ble Ingvild, som nå har fått en mail fra meg///////////////////////////////////////

 

 

God søndag. Tenkte å kjøre igang en giveaway på bloggen igjen. Nå kan du stikke av med masse fine produkter fra Iherb. Du kan selv velge ut hva du vil legge i handlekurven til 200 NOK (pga toll, bør du holde deg under 200kr).

 

 

På iHerb finner du masse spennende produkter til en rimelig penge. Alt fra helsekostprosukter/mat til hudpleieprodukter. Du finner også produkter til de minste og til husdyr. Og prisene er lavere enn i Norge. Så for 200 kr kan du få en del produkter.

 

Ønsker du å vinne valgfrie produkter for 200 kr? Meld deg på da vel!

Du deltar enkelt ved å samle lodd. Jo flere lodd, jo større sjans for å vinne:

Du velger selv om du vil gjøre en av tingene eller fler.

 1. Skrive i kommentarfeltet at du er med i konkurransen (1 lodd)
 2. Dele dette innlegget på facebook (2 lodd)
 3. Like facebooksiden min her(link)  (1 lodd)

 

I kommentarfeltet på innlegget her skriver du hvor mange lodd du har klart å samle, husk å legg e-mailen din i feltet for e-post. Så er det lett for meg å kontakte vinneren.

(Vinneren kåres på lørdag (22.11))

 

 

ER DU MED?

 

#konkurranse #blogg #iherb #mat #helse #helsekost #vinn #produkter #giveaway

 

 

 • 8

  Vinn iPhone 6 og test produkter gratis

                                                                                                                                                                                               

  Nå har jeg vært medlem av Likenshare siden november 2011 og har det har vært veldig gøy. På de årene har jeg fått teste mange spennende produkter. Det jeg liker så godt med siden er at man får ofte tilbud om å teste produkter og kan selv velge om du vil teste eller ikke. Ved å enkelt melde deg på kampanjen eller ikke. Og det koster ingen ting. Du kan også tjene noen kroner på å delta i ulike undersøkelser. Dette har jeg ikke testet ut enda. Du trenger ikke ha blogg for å bli medlem og teste produkter og delta på spennende konkurranser.
  Her er noen av kampanjene jeg har deltatt på med Likenshare:


  Fått prøve denne deilige cheddarosten. Nam


  Gratis elektrisk tannbørste fra Colgate. Brukes daglig enda.


  Fikk også teste disse deilige sukkerfrie pastillene fra Blink. Kjøpt de flere ganger etterpå også.

   

  Men det beste av alt var vel da jeg fikk en iPad fra Likenshare. Eller jeg vant den i en konkurranse gjennom de. Hadde helt glemt at jeg var med på den tilogmed. Så jeg trodde det var tull først, da de sa jeg hadde vunnet en ny iPad <3


  Heldige vinneren av en iPad i 2012.

   

  De har delt ut flere iPader til heldige medlemmer tidligere og nå skal de dele ut en iPhone 6 i første premie.

  Og siden tlf min ser slik ut nå.............  Så håper jeg å vinne meg en ny iPhone. Så den konkurransen måtte jeg bare bli med på. Om jeg ikke deltar, så vinner jeg iallefall ikke.   

   Det er helt gratis og uforpliktene

   Her kan du lese om hva det går ut på, melde deg inn og se hvordan du kan stikke av med en splitter ny iPhone 6

   

  Det er også flere andre spennende premier + at du akkurat nå kan prøve nye extra helt gratis.


  Trykk på bildet, så kommer du inn på siden. 

  Lykke til!

   #konkurranse #vinn #iphon6 #gratis #produkter #skjønnhet #blogg #likenshare #nice #vilvinne #produkttester #gratisprøver

 • 0

  Vinn billetter til Ladie`s Night

  Du kan nå vinne billetter til eksklusiv førpremiere av filmen "The other woman" den 30.april
  Ladies' Night arrangeres på kinoer over hele landet. Bli den første til å se filmen! Ta med en venninne, kle dere opp og gjør en vanlig onsdagskveld om til en storslagen og glamorøs filmpremiere. Det blir også utlodning av goodiebags på alle kinoene som arrangerer Ladies' Night.


   Her kan du se trailer av filmen The other woman:

   

  Om du ikke allerede er medlem av Likenshare så kan du melde deg inn helt gratis her. Det er de som arrangerer konkurransen. En side for deg som ønsker å teste ut produkter og tjenester gratis. Selv har jeg vært medlem der noen år og har blandt annet vunnet iPaden min hos Likenshare i en konkurranse de hadde :)

  Jeg vil gjerne vinne billetter til Ladie`s night. Meld deg på du også da vel :)

   

  Lykke til og god påske!

   #vinn #billetter #kino #konkurranse #kjærlighet #jentekveld #filmkveld #theotherwoman #likenshare #påske #jentefilm

 • 0

  Born in paradise, ny sommerduft

  Ble glad når jeg tittet på blogg.no i dag. Nok en gang kommer Escada med sin nye sommerduft. I år har duften til Escada fått navnet Born in paradise. Jeg jhar prøvd ut mange duften fra Escada og selv så elsker jeg de. Brukter igrunn kun Escada parfymer, så det er vel ingen hemmelighet at jeg gleder meg over hver gang det kommer en ny duft.

   

   

  ESCADA Born in Paradise er en duft inspirert av drinken Piña Colada. Med noter av kokosmelk, vannmelon og ananas er den både frisk og tropisk. Drøm deg bort til ditt eget paradis med ESCADA Born in Paradise.

  I sammarbeid med blogg.no har du nå mulighet til å prøve denne duften gratis og det før alle andre. De skal dele ut hele 50 flasker.

   

 • 30

  Giveaway//Vinn 100$ å shoppe for//

  Jeg fikk en mail fra Jollychic i går, de ønsket å gi bort  100 $ å shoppe for til en av mine lesere. Og siden jeg elsker å ha konkurranser, så takket jeg selvfølgelig ja til dette. Vi kan jo kalle det for en slags Julegiveaway :) 

   

  Masse flotte klær,sko og vesker finner du på Jollychic, de har også en facebookside du kan følge om du ønsker. Den finner du HER (Frivillig).

   

  Veldig enkel konkurranse som alle kan delta på. Du trenger hverken å ha blogg eller facebook. 

   

  Ønkser du noe nytt i garderoben din? Meld deg på da vel! Her har jeg plukket ut noen godbiter som jeg selv likte veldig godt.

   
  Det eneste du trenger å gjøre er:

  1. Registrer deg HER hos Jollychic (tar 1/2 minutt maks og er helt gratis og uforpliktende). Dette er fordi di skal sette inn gavebeløpet på 100 $ på din Jollychic konto om du vinner denne giveawayen.

  2. Legg så igjen en kommentar på dette innlegget  hvor du oppgir din e-post i kommentarfeltet eller i feltet for e-post. Du må da huske å bruke den e-postadressen du registrerte deg på Jollychic med. 

   

  Vinneren kåres søndag 22.desember :) Og får da 100$ inn på sin Jollychic konto og gratis frakt. 

   

  LYKKE TIL :)

   

  (Vinneren legges ut på bloggen og på min facebookside, som du finner her )

 • 77

  Konkurranse, Fifty Shades of Grey by Kappahl !!

  VINNEREN AV DENNE KONKURRANSEN ER NÅ KÅRET OG VIL BLI PUBLISERT I EGET INNLEGG PÅ BLOGGEN I MORGEN 07.11. ALLE SVARTE RETT, SÅ VINNEREN ER TRUKKET TILFELDIG UT BLANDT ALLE DELTAKERNE. JEG TAR OGSÅ KONTAKT MED VINNEREN I MORGEN VIA E-POST:)

   

  Som jeg nevnte for dere så kommer KappAhl med en helt ny kolleksjon "Fifty Shades Of Grey" denne uken. Nærmere bestemt 06.november. Vixen og KappAhl har i den forbindelsen valgt ut 13 bloggere som ambassadører for denne kolleksjonen og jeg føler meg veldig glad for å være en av ambassadørene for denne kolleksjonen. Det gjør at jeg har fått DETTE herlige undertøysettet og at jeg får ha denne supre konkurransen for dere som leser bloggen. Håper så mange som mulig ønsker å delta.

   

  Dere har nå sjangsen til å stikke av med et valgfritt sett fra den nye kolleksjonen Fifty Shades Of Grey by KappAhl. Sjekk noe av det lekre fra kolleksjonen under. Glamorøst og sexy.
   Konkurransen er superenkel. Du trenger bare å svare på ett enkelt spørsmål for å vinne.

   

  Hvem er forfatterinnen av Fifty shades of  Grey??


  Veldig viktig at du legger igjen e-posten din i feltet E-post, slik at vi får kontakt med deg dersom du vinner!!


  Vinneren kåres nå på onsdag 06.november. 

   #kappahl #konkurranse #vinn #fiftyshadesofgrey 

  VINNEREN AV DENNE KONKURRANSEN ER NÅ KÅRET OG VIL BLI PUBLISERT I EGET INNLEGG PÅ BLOGGEN I MORGEN 07.11. ALLE SVARTE RETT, SÅ VINNEREN ER TRUKKET TILFELDIG UT BLANDT ALLE DELTAKERNE. JEG TAR OGSÅ KONTAKT MED VINNEREN I MORGEN VIA E-POST:)

 • 33

  Ny konkurranse!!

  Da var det klart for en ny konkurranse på bloggen. Hurra! Er en stund siden sist, og konkurranser er jo alltid gøy :) Siden denne konkurransen var veldig populær sist jeg kjørte den, så valgte jeg å takke ja til et nytt sammerbeid til med Personligalmanakk.com (konkurransen i samarbeid med).


  En premie som passer perfekt nå i forbindelse med skolestart eller kanskje jobbstart etter en forhåpentligvis herlig sommerferie. Det flotte med denne almanakken er at du selv kan velge startmåned på den. Du kan altså ha startmåned september f.eks. Superkjekt!

   De ønsker å dele ut en almanakk til en av dere heldige lesere. Det fine er at du kan designe din egen almanakk slik at den blir mer personlig.

  Under kan du se at jeg har designet min personlige almanakk fra Personligalmanakk.com


  Fremside:

   Bakside:


  Verdens beste kjæreste må også være med meg overalt <3  Ønsker du å vinne din egendesignede almanakk?

  Alle som har facebook kan delta. 

  Slik deltar du:

  1. Følg Personlig Almanakk på facebook www.facebook.com/personligalmanakk (Dette sjekkes opp)

  2. Følg Personlig Almanakk på Instagram  @personligalmanakk     (kun dersom du har instagram selvfølgelig, du kan selvfølgelig delta om du ikke har instagram)

  3. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt, slik at jeg vet at du er med i konkurransen. Husk å legge ved e-mail i e-post feltet. Slik at jeg får kontaktet deg om du vinner.

   

  Vinneren kåres nå tirsdag 27.aug kl 22:00

  Lykke til!

   

  

 • 33

  Vinn bok med lavkarbo oppskrifter

  Hei dere, i kveld kårer jeg konkurransen av designsolbrillene. Designsolbrillene kan du vinner HER

   

  Nå setter jeg igang med en helt ny konkurranse også.  Kommer i denne konkurransen til å kåre 2 vinnere av hver sin bok. Så her er det bare å henge seg på om du ønsker å vinne.

  En helt ny Lavkarbo bok! Lettere liv med lavkarbo 2.  Boken kan også kjøpes på allerbok.no  Masse fine oppskrifter. Både på småretter, middager og søtsaker.

  Dette må du gjøre for å delta. Superenkelt!

  1. Lik facebooksiden min HER

  2. Trykk på facebook liker knappen i dette innlegget. ♦ For å like blogginnlegget♦

  ♥Når du har gjort dette kan du legge igjen en kommentar på innlegget her og husk å skrive ned e-posten i feltet hvor det står e-post ♥


  Trekker 2 vinnere nå første gangen.. Vinnerne kåres den 23. desember. 

   

  Er du interesert i lavkarbo kan du også like denne facebook gruppen.

   

  Er du med??


  (Bøkene er gitt av allerbok.no)

   

  dw12dt
 • Stikkord:
  44

  Ny giveaway- Vinn Designer Solbriller

  #Vinneren kåres i kveld, siste frist for påmelding er kl 23:00#

  Nå kommer en ny og super giveaway her på bloggen. Wooohoo, gleder meg allerede til å kåre en vinner. Premien er noen flotte solbriller fra den kjente designeren Emilio Pucci til en verdi av 1649 kr. Gaven er i sammarbeid med Zendesign

   

  Zendesign er en nettbutikk som selger smykker, solbriller og annet tilbehør til Dame, Mann og barn. 

  Tror disse solbrillene er utrolig kule på. Virkelig stilige solbriller. Så virkelig heldig de som vinner et par av disse.

  Her gjelder der å samle opp så mye poeng som mulig. Da er sansynligheten større for å vinne. Jo flere lapper i bollen med ditt navn, jo større sansynlighet er det for at nettopp du vinner! 

  Dette trenger du å gjøre for å være med i konkurransen om de lekre designsolbrillene:

  1.  LIK facebooksidene HER (Zendesign) og HER (MIN, om dere ikke alt er medlem)  (1 lapp)
  2. Del linken til denne konkurransen på facebook ( 1 lapp) og/eller eventuelt link på din blogg om du har (2 lapper)
  3. Finn prisen på disse øredobbene i merket pilgrim på zendisign (1 lapp) 

  Skriv i kommentarfeltet under her hva du har gjort og svar eventuelt på spørsmål 3 + skriv hvor mange lapper du har klart å samle. Husk å skrive e-posten din i e-postfeltet, der ser jeg den.

  Vinneren kåres søndag 25.11

   

  (KOMMENTARENE VIL BLI GODKJENT LITT ETTER LITT OG ER IKKE SYNELIGE FØR DE BLIR GODKJENT)

 • 30

  Give-away, produkter fra IHERB for 200kr

  Nå kjører jeg igang en fantastisk Give-away på bloggen, noe dere virkelig har fortjent. Jeg håper virkelig den faller i smak ♥

   

  En av dere har nå muligheten til å stikke av med en handlekurv på 200 kr fra iHerb. Du kan velge akkurat det du selv ønsker. Så lenge det ikke overskrider 200 kr (pga toll og andre avgifter). På iHerb får du handlekurven i Dollar, og kursen pr i dag ligger på 5,677.
  På iHerb finner du masse spennende produkter til en rimelig penge. Alt fra helsekostprosukter/mat til hudpleieprodukter. Og prisene er mye mye lavere enn i Norge. Så for 200 kr kan du få en del produkter.

  Alle kan delta, men du må enten ha egen blogg eller facebookside.

  ØNSKER DU Å DELTA???

   

  Er du med??

  Lykke til :) :)   ( Konkurransen avsluttes søndag 18 mars)

   

  PS: Hvis du ønsker å handle på Iherb og det er din første bestilling får du nå 5 $ i rabatt om du bruker koden: FAJ331 i handlekurven når du skal betale.
   

 • 60

  Valentines KONKURRANSE

  Happy valentines day til dere alle. Jeg er netopp kommet hjem fra jobb, mens mads fortsatt er på jobb.  Så ble ikke mye romantikk her i dag tydligvis. Jeg var egentlig ferdig på jobb kl 19, men så gadd jeg ikke sitte alene på selveste valentinesdagen. Så da ble jeg igjen på senteret en stund og koste meg med mat og smoothie, mens jeg syntes fryktelig synd på meg selv. Mads skulle egentlig være ferdig på jobb kl 22, men han ble spurt om å jobbe overtid til kl 3 i natt. Og tror det var snakk om 400 kr i timen. Han ringte meg og sa at jeg skulle få kjøpe meg hva jeg ville for overtidspengene siden han ikke fikk vært sammen med meg på selveste valentinesdagen (dagen for romantikk).

  Jeg hadde selv også takket ja til overtid med en slik timelønn, men syntes selvfølgelig det var kjedelig å komme hjem til null romantikk og null gaver. Buhu.. Akkurat samme greia som i fjor. Nå er det nok klaging for i dag, så lenge jeg blir overasket med noe romantisk en annen dag skal jeg prøve å glemme det (ja, jeg er jente og jeg liker romantikk)
   

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥KONKURRANSE♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

   

  I går fikk jeg mail fra en kjent nettside som har et bra og spennende produkt personligalmanakk.com. De ville gjerne gi en av dere en personlig almanakk. Vinneren kan designe sin egen slik han/hun måtte ønske den, med egne bilder. Selv har jeg drømt om en slik lenge. Jeg elsker å ha slike bøker og kunne notere ned hva man skal og lignende. De er superkjekke. Og at den er personlig og ingen andre har lik er jo ekstra gøy. Jeg dreiv å lekte meg litt, slik skal kanskje min se ut. Les videre om du ønsker å delta i konkurranse.
  For å delta:
  1. Lik facebooksiden  http://www.facebook.com/PersonligAlmanakk  (dette blir sjekket opp) 

  2. Legg igjen kommentar på blogginlegget her hvor du skriver at du er med og at du har likt facebooksiden. Husk å legge igjen e-post adressen din i e-postfeltet.

   Er du med???

  Vinneren kåres onsdag 22. Februar.  ♥Lykke til♥  Konkurransen er i samarbeid med Personligalmanakk.com

 • 4

  De 3 VINNERNE er....

  Jeg skulle gjerne gitt dere alle premie, men kan nok desverre ikke det. For vet hvor irriterende det er å ikke vinne om man håper på det. Men prøver man nok ganger så er jeg sikker på at man plutselig vinner en eller fler ganger. Så ikke gi opp uansett.

  vinnerne ble....

  Hanne (Uten blogg)

  TiinH   http://tiinh.blogg.no/

   Caroline B  http://caronineb.blogspot.com/

  Og siden jeg var så treg så bestemte jeg meg for å trekke enda en vinner til som får en fin trøstepremie overaskelse i posten. Og den som får trøstepremie er........

  Caroline http://carroslilleverden.blogg.no/

     Gratulerer til vinnerne. Og masse lykke til neste gang til dere andre.

  Jeg kontakter vinnerne på e-post i morgen og da legger jeg ved bilde av dekslene dere kan velge mellom :) Jeg gleder meg til endelig å kunne sove godt i natt.

   

  Premiene er sponset av DENNE SIDEN(Link)

 • 51

  ENKEL KONKURRANSE (3 Vinnere)

  Da setter vi igang enda en dekselkonkurranse.

  Har du eller kjenner du noen som har IPhone 4. Da er dette konkurransen for deg. Du kan nå vinne deksel til deg selv eller noen du kjenner.

  Her er noen av dekslene som skal deles ut, noen har jeg flere ut av hver på. Når jeg trekker ut vinnerne sender jeg deg en mail med de ulike dekslene som vinnern kan velge. Fine som julegaver også disse, om man vil være litt tidlig ute :)
  DETTE MÅ DU GJØRE:

  1. Gå inn HER(LINK) og finn prisen på det kule dekselet som er avbildet under.  TILBUD på det nå. 


  2. Skriv ned ditt svar og husk å legge ved mailadresse i e-postfeltet når du kommenterer.

   

  3 vinnere kåres Søndag :) LYKKE TIL ALLE SAMMEN. Kommentarene godkjennes når vinner kåres...

   

  Flere konkurranser kommer også på facebooksiden min HER. Solkort,deksler+++


  Sponset av http://www.handelsportal.no/

   

 • 121

  VINN SOLKORT VERDI 500KR ++ (5 VINNERE)

  #######KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER KÅRET######

  Nå er det mulighet for å vinne solkort igjen:) Du kan vinne solkort med verdi på 500 kr som kan brukes hos alle Brun og blid solstudioer. Du vinner også neglfil og tatto.

  Det er veldig ENKELT å vinne, bare les under her.

  Tar  et random og enkelt spørsmål jeg.

  1. Hva har DENNE NETTSIDEN(link) sponset meg med nå nylig?? Veldig enkelt spørsmål. Fikk 30 stk.
  2. Hvis du ikke alt er medlem av facebooksiden min kan du like den HER

   

  Skriv så svaret ditt i kommentarfeltet her og husk å legge ved E-postadressen din i feltet for E-post så jeg kan få kontaktet deg dersom du vinner :)

  LYKKE TIL ALLE SAMMEN. VINNERNE KÅRES fredag 21. Oktober. GODKJENNER ALLE KOMMENTARER NÅR KONKURRANSEN ER AVSLUTTET :) SLIK AT ANDRE IKKE KAN JUKSE MED SVAR.

 • 65

  KONKURRANSE. Vinn smykker

  Konkurranser er GØY. Så da setter jeg igang en ny konkurranse med 2 uglesmykker fra meg til dere. Fikk 4 stk i posten i dag som jeg har bestilt.

  DU TRENGER IKKE HA BLOGG FOR Å DELTA. 

  Vil du vinne et slikt smykke selv, eller gi det bort til noen du er glad i. Så delta da vel... Populære uglesmykker.  Jeg kårer 2 vinnere.

  Og det eneste du trenger å gjøre for å delta er å like DENNE SIDEN (link) på facebook. Og etter du har  trykket like på siden kan du skrive hva du kaller deg på facebook (fornavn+etternavn) i kommentarfeltet under her. Eller på mail til meg om du heller ønsker det.

  Jeg kommer til å sjekke opp at dere har meldt dere inn i gruppen før vinneren kåres :) Trekker to vinnere 25. september.

   

  (Og de som ønsker å følge bloggen min i tilegg til den andre facebooksiden , kan trykke like på den HER)

 • 51

  Vinn OVERASKELSE fra kondomfabrikken

  ********VINNERNE ER NÅ KÅRET, KONKURRANSEN ER AVSLUTTET***************************

   

  NÅ HÅPER JEG DERE ER KLAR FOR KONKURRANSE;)

  Som jeg fortalte dere så fikk jeg mail fra Kondomfabrikken og de lurte på om jeg kunne tenkt meg å holde en konkurranse for dere lesere. Og det takket jeg ja til og så ut som fler ønsket å delta:) Så det er kjempe koselig.

  Skal kåre 2 VINNERE.

  Du kan altså vinne en OVERASKELSE fra nettbutikken http://www.kondomfabrikken.no/  Alle kan delta. Du trenger IKKE ha blogg for å delta. Alt du trenger å fylle ut er fornavn/kallenavn og e-post adresse i e-post feltet(kun synlig for meg).

   

  SLIK DELTAR DU:

  1: Gå inn på http://www.kondomfabrikken.no/ og finn prisen på denne bestselgeren. Som var med i Serien trekant på NRK.  2. Fyll inn ditt svar og fyll ut feltene med Fornavn og e-post feltet(kun synlig for meg).

  Så tar jeg kontakt med 2 vinnere på E-post:) Så får de en spennende overraskelse i posten. Det kan røpes at det er en jentegave, men gutter kan selvsagt også delta.

   

  Håper så mange som mulig er med, dette er gøy. Og absolutt ikke flaut folkens:):)

   

  Vinneren kåres fredag 19 August

   

 • 48

  Konkurranse: VINN MOBILDEKSEL

  Skulle ønske finværet kunne holde seg litt lenger, men neida. I morgen blir det regn.

  Meeeeeen.....

  Da kjører jeg igang nok en konkurranse her på bloggen. Denne gangen har jeg 10 stykk IPhone deksler fra http://www.handelsportal.no/ som skal deles ut. Så om du har Iphone eller kjenner noen som du ønsker å gi bort i gave til er det bare å lese videre.

  5 stk til IPhone 3G/3GS og 5 stk til IPhone 4 er det som skal deles ut av premier. Så det vil altså bli kåret hele 10 vinnere.  Du trenger IKKE ha blogg for å delta, så lenge du husker å legge igjen E-mailadressen din i E-mail feltet!!!

  Slik deltar du:

  1. Gå inn på http://www.handelsportal.no/ og finn prisen på mitt nye deksel. Hva koster altså dette IPhone4 dekselet???
   Hint:
   Pink love bling bling

  2. For å øke vinnersjangsene dine kan du linke til innlegget enten på bloggen din eller på facebook. Da øker  sjangsene for å vinne. Om du linker så skriv dette i kommentaren sammen med svaret ditt. Her er linken til konkurransen http://charlotte1987.blogg.no/1309123988_konkurranse_vinn_mobi.html

  3. Skriv svaret ditt i kommentarfeltet og husk å fylle ut feltene med navn og e-mailadresse. Og om du har linket til konkurransen skriver du " Har linket på facebook/blogg".. Hvilken Iphone du ønsker deksel til.


  Så om du har Iphone eller rett og slett ønsker å gi bort et mobldeksel i gave er dette en fin mulighet.

  Konkurransen varer i 1 uke og kåres Søndag eller Mandag neste uke.. Og da vil også kommentarene godkjennes.

  Lykke til :)


  Konkurransen er i sammerbeid med handelsportal.no

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits