Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Fått meg ny favoritt snop
I går var jeg på butikken og gikk forbi smågodtstativet. Har ikke vært der borte på lenge, og så masse nye ting fra Candyking som jeg ikke har sett før. Jeg skjønner seriøst ikke åssen de har kreativiteten til å lage så sinnsykt masse forskjellig. Når jeg var på butikken nå så jeg noe de hadde kalt for Gull hval. Det var kjeks som var kledd med sjokolade. Jeg er ikke akkurat noe sjokolade menneske. Aldri likt det noe særlig godt, men jeg måtte nå bare prøve de nye valene. Eller fiskene som jeg ville kalt dem da. For det er jo faktisk sånn gullfisk som du får/fikk kjøpt i pose før, med sjokoladetrekk utenpå. Og det var en supergod kombinasjon, det var veldig smart. Så jeg har hvertfall finni noe jeg liker sykt godt når det gjelder smågodt nå.Her er de gullfiskene de ialefall solgte før, vet ikke om de har dem enda jeg. Så det smaker sånn med sjokolade utenpå.Okey, jeg gir meg. De har formet dem sol valer. Men de smaker gullfisk :P

Har du smakt gull hval?

 • 4

  Enda en ting du kanskje ikke viste om meg

  Når jeg var yngre så spilt jeg fotball. Jeg digget det og savner det veldig masse, men det har seg sånn at i disse tider er det ikke så lett å få meg seg mange nok til å spille. Jeg spilte fotball i ca 7 år tror jeg, og regner vel med det var pappa som fikk meg til å starte med det. Så fotballinteresert som han selv er, så må det nok nesten være det. Fant frem et supergammelt bilde fra da jeg var yngre og spilte fotball.

  Så her er et bilde av meg fra fotballen:

  Før  Kanskje det kommer fler innlegg om ting du ikke viste om meg :)
 • 2

  En sykt god Juice

  Nå har vi akkurat vært ute og gått en herlig tur. Merker det er litt kjølig ute med -10, men det er jo mye mildere nå enn det var tidligere i vinter. Man merker at man blir litt kald og får lett røde roser i kinna etter å gå 1 times tur. Endelig fikk jeg Mads ut å gå en tur. Han sitter jo bare inne om spiller dataspill osv hele tiden. Er så sykt kjedelig for meg. For jeg hater å bare sitte i ro hjemme. Må ha noe og gjøre hele tiden, og elsker å være med andre folk. Så jeg savner Drammen veldig masse og alle vennene mine.

  Men nok om det, var innom butikken når vi gikk i sta og da kjøpte vi en juice som vi tok 1 glass av hver når vi kom hjem. Den er så sinnsykt god denne juicen, frisk og god. Bare tenker på hvor god den må være på sommeren jeg. Ta et iskaldt glass med denne juicen når det er stekende varmt ute.  Sydtyrol-epler. Denne er sykt god og er nå en av mine favorittdrikker sammen med denne godsaken her selvfølgelig  Og min favoritt nr 3 som jeg er veldig glad i er vann, iskaldt vann. Gjerne med isbiter oppi.


  Vossvann er godt det, men veldig dyrt også spørr du meg. Så jeg bruker nå bare flaska jeg da, med vann fra springen og setter i kjøleskapet:)
 • 2

  Overtrøtt= dårlig humor

  God natt alle dere der ute. Jeg er fortsatt våken, men skal prøve å sove nå. Gutten min er på nattskift og jeg hater og være alene hjemme. Det er ikke det beste jeg veit for å si det sånn. Så gleder meg til gutten min kommer hjem:) for snart starter langfrien hans. Og det blir herlig.

  Drikke masse vann:) Godt med kaldt vann.

  Men nå over til overskriften. Jeg har sykt dårlig humor når jeg er overtrøtt og her er noe vi syns var veldig morsomt her om dagen om måtte dokumenteres med bilde. Og det er hvertfall morsomt nå som jeg trenger søvn.  Jepp, det er starin fra lyset. Men hva er den formet som??

  Ja, jeg vet jeg har rar humor. Men jeg er overtrøtt og bør sove nå.

  SÅ GOD NATT :):)
 • 5

  Kinamat

  I dag var jeg sliten etter en hel dag ute på jobb i barnehagen. Hvor vi gikk på ski og koste oss. Så når jeg kom hjem fra jobb så bestemte Mads og jeg oss for å prøve ut en kinareastaurant i Hønefoss som vi ikke hadde vært på før. Og der bestilte vi Takeaway. Jeg ble helt sjokkert over når jeg så all maten vi fikk. Det var jo nok til 2 middag i hver av våre retter. Så altså det for 2 kunne fint vært til 4 personer. Og prisen var veldig fin også. 99 kr pr rett kostet det vi tok ialefall. Mads bestilte noe kjøttgreier i kurry saus. Mens jeg bestilte sånn med halvt av kongereker i sursøt saus og biff chopsuey eller hvordan det nå skrives. I tilegg så fikk vi med gratis forett som tydligvis alle får, dette var sånne rekechips som det kalles.
  Var så sinnsykt mat, og jeg orker vel kun bare under halvparten av middag, samme med Mads. Så da har vi middag for i morgen også.

  Den plastboksen med ris var veldig stor og hele den skulle Mads ha alene, for til min lå det ris oppi. Sykt mye mat for 198kr tilsammen.


  Se så sinnsykt masse mat liksom i en rett. Ikke rart dette blir til 2 middager. Kanskje 3 også.

  Kinamat er ELSK <3

  Liker du kinamat?
 • 3

  Dagens Outfit. haha

  I dag har jeg vært på jobb igjen. Blir 3 dager med jobb denne uken å. Mandag, Onsdag og Fredag. Jeg liker jobben bare mer og mer jeg. Blir skikkelig godt humør av å jobbe i en naturbarnehage med så mange hyggelige og søte barn. Og hyggelige ansatte, det har jo så masse å si.

  I dag har vi vært i skogen og på skitur med barnehage, det var superkoselig og et fantastisk skiføre. Solen tittet også masse frem og det var jo bra. Her er dagens Outfit (varmedress) hehe.

  Barna som tok bilde av meg og det var stas for dem skal jeg si. Så jeg blir vel seende ut som en kjempe når bilde blir tatt nedenfra.

  viktig å kle seg godt når man er ute i skogen i flere timer.


  strike a pose:)

  Og barna syns det var så gøy når man lagde rare grimaser og de tok bilde.  Her var noen bilder fra i dag. Det ble tatt mange bilder med kamera mitt på mobilen. For det var superstas for barna i barnehagen kan jeg bare si. Hehe. Og ikke minst ble det mange filmer de filmet, rart hvor mye barn får med seg. Det var gøy å se filmene når jeg kom fra jobb. Hehe.

  Nå sitter jeg her å koser meg i joggedress etter et lang og deilig bad. Nå blir det Kinamat, som vi har hentet take-away:)

  Hva har dere gjort i dag da?

 • 1

  Dagens middag

  Lettvin og enkel middag som nesten gjør seg selv.

  Du trenger (til 2-3 personer)
  - 2 kyllingfilet
  - Hakket brokkoli
  - Purre
  - Løk
  Sikkert godt med gulrot også,men det hadde jeg ikke.
  - matfløte
  - Creamy curry chicken kryddermiks fra Santamaria.
  - fullkornris
  -maisenna
  - 1 ss smør


  1.kutt opp kyllingfileten i små biter og stek gjennomstek i stekepanne.
  2.Hakk opp alle grønnsakene og tilsett sammen med kyllingen i en ildfast form.
  3. smelt 1 ss smør i en kjele, og tilsett ca 1ss med maisenna jevner og rør godt. tilsett så litt matfløte og 2ss av santamaria kryddermiksen. Deretter rører du godt og kan gjerne tilsette 2 dl med vann.
  4. Helle så dette over alt i den ildfaste formen og stek i 10 min i oven på 200 grader.
  5. Mens denne står i ovnen så kan fullkornsrisen stå å koke for seg selv.

  Sikkert veldig godt å droppe risen og heller servere med en salat som inneholder ruccola salat.

  Men dette smakte hvertfall veldig godt og håper du likte middagstipset for i dag.

 • 4

  Hjemme i Hønefoss igjen

  Da var vi kommet hjem etter en lørdagskveld med festing i går. Ble en koselig kveld i den nye leiligheten til Helle, hvor vi etterpå dro ut på byen. Jeg og Mads overnattet der og det morsomme var at vi skulle sove på en sånn dobbel luftmadrass ting. Men vi fikk ikke skrudd på denne proppen. Så lufta merket vi seg sakte men sikkert ut av madrassen. Og når vi våknet på morgenen så lå vi på en madrass som var helt tom for luft. Hehe. Men den var veldig god å ligge på når det var luft i den da. Så skal bli godt å sove i godsenga igjen i natt. Takk for en fin kveld med noen av de herlige menneskene i Bø-gjengen. Håper det blir gjentatt litt oftere.

  Slenger bare med noen få bilder, tok ikke så mange med kamera mitt egentlig:

  Heidi,Tina,Ole,Ine,Helle,Stian,Anne-Lise,Mads(gutten min)

  Vannpipa mi innvies:) Det du ser er frukttobakk, med banansmak.

  Vi fikk søte hjertekort når vi kom, Mads fikk rosa skrift <3 Og han klarte ødelegge sitt ved å ha det i lomma:O

  :(:( Neida:P hehe


  Mads sin alle barna vits:)


  Åhhh, så seriøs:P og Mads stikker hode med på bildet

  Jeg kan smile/le også.hehe

  Nå skal jeg ta meg et herlig bad, få fantastisk masasje av kjærsten min og legge meg:)

  God natt alle sammen.

  Hva har du gjort i helgen? • 8

  Kjempegod sjokoladekake

  Dene sjokoladekaken er min favoritt. Den slår alltid godt ann på bursdagsselskaper eller om du får folk på besøk. Den kan også fryses ned i biter og smaker like godt.

  Sjokoladekaken heter barnas beste:
  1 porsjon

  150 g smeltet smør
  7 1/2 dl kefirmelk
  6 dl sukker
  1 ss natron
  6-8 ss Nesquick-pulver
  10 dl hvetemel

  GLASUR
  300 g melis ( ca 5 dl)
  100 g smeltet smør
  3-4 ss Nesquick-pulver
  litt sterk kaffe( jeg bytter ut kaffe med litt varmt vann)ikke kaldt, da klumper det seg.
  3 ts vaniljesukker

  slik gjør du:

  Bland alt det tørre i en bolle og så det flytende og rør godt sammen. Helles over i en smurt eller bakepapirkledt langpanne. Stek ved 200 grader i 25-30 min. på nederste rille i ovnen. Sjekk med en pinne om kaken er ferdig stekt. Avkjøl på rist.
  Bland alle ingrediensene til glasuren og pisk den godt. Blir den for tykk, tynnes den med kaffe(eller varmt vann) og blir den for tynn, har du i melis. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med smarties, nonstop eller kokosmasse.


  Røra er lagt i langpanne og er klar for 25-30 min i ovnen.

  Akkurat kommet ut av ovnen, så skal den på rist og nedkjøles før man tar på glasur.

  Her er det tatt på herlig glasur også gjelder det å forte seg å ta på pynt på kaka før glasuren stivner.


  Enkel å lage og supergod kake:)
 • 2

  Jeg er så happy happy

  Jeg er superhappy nå. For på lørdag så er det fest med bø gjengen i Drammen hos Helle. Hun har flytta i en leilighet midt i sentrum. Så det passer jo supert. Med en gang jeg fikk invitasjonen tenkte jeg at det hadde jeg syyykt lyst til, men det er alltid noe som kommer opp så det ikke passer. Jeg ringte Mads å hørte om han jobbet på lørdag, og ja han skulle jobbe natta da. Så sa jeg at vi hadde blitt bedt bort på fest til bø gjengen som jeg ikke har sett på 1 år. Og da sa han med en gang at han hadde en del fri så han kunne ta lørdagen fri.

  Har du popcorn i nesa???(veldig intern)


  Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå, jeg saver alle de folka så sykt mye og alle de kule festene vi hadde. Seriøst jeg er som en unge på julaften nå liksom. Jeg har verdens beste kjærste akkurat nå, som tok seg fri for at jeg skulle få se igjen venninder. Så jeg er glad glad glad.

  Derfor må jeg mimre med noen herlige bilder fra studietiden i BØ:  Meg i gamle leiliheten:)

  helle,meg,anna,siv,eva,kenneth og heidi


  Kenneth har pynta bamsen

  Tnååååh <3 good times:)

  Gleder meg til å feste med bø folka igjen på lørdag:)
 • 10

  Vi som elsker å låne klærne til kjærsten vår

  At låner klæra til typen min skjer ofte, veldig ofte faktisk. Jeg bare elsker å gå i tøyet hans, og det beste er nesten hvis parfymen til typen din sitter igjen i den også. Mmmmm. Slapp av, jeg går ikke med møkkete klær som typen har brukt flere dager på rad. Hehe, sånn hvis du trodde det:p

  Ja, jeg vet jeg ser sliten og sur ut:P Men er bare sliten. Hehe. Smiiiiil. Men surt fjes for at jeg er hjemme alene.


  Men rart hvor deilig det er å stjæle typen sitt tøy. Jeg bruker både gensere, t-skjorter og buksene til typen min. Nå sitter jeg her i joggebuka hans og t-skjorta hans og slapper av helt alene.Mads har aldri sagt noe at jeg ikke får ta klærna hans, han syntes det kun er søtt gjort han:) Kjærsten min har nemlig dratt på jobb og jeg hater å være hjemme alene. Spesielt på natten, liker ikke å sove alene. Gutter har veldig komfortable og digge klær by the way, ikke sånne ettersittende ting som vi jenter går med. Så hva passer vel ikke bedre enn å ta seg en aldri så liten spakveld og senere ta på seg guttetøyet igjen og slappe helt av.  Så nå har jeg akkurat pleiet meg selv litt i badekaret, det var herlig.

  JEG SIMPELTEN ELSKER Å DAFFE RUNDT I TØYET TIL KJÆRSTEN MIN
  Haha, tenk om gutta hadde gått rundt med våre klær, det hadde blitt et morsomt syn. Vi har vel ikke så behagelige klær som dem.  Noen fler her som pleier å stjæle klæra til typen sin?
 • 2

  Kreativ blogger award

  Det er så koselig, for geg har nemmelig fått en kreativ bloger award av: http://anastassiasblogg.blogg.no/
  Denne awarden skal jeg sende videre til 7 andre bloggere. Jeg må åsså skrive 7 fakta om meg selv. Deretter må jeg linke de 7 jeg sender awarden til samt at jeg må kopiere awarden til min blogg. De som får en slik award fra meg må altså gjøre det samme. :)

  7 ting om meg:

  - Jeg elsker shopping
  - Er forlovet med verdens beste
  - Kommer ofte med gullkorn
  - Jeg hater slanger
  - Jeg elsker sol og varme
  - Jeg er glad i å eksperimentere med matretter
  - Jeg elsker hester  De 7 som får awarden fra meg er:

  http://haawt.blogg.no/
  http://frkinee.blogg.no/
  http://lindank.blogg.no/
  http://charlottebt.blogg.no/

  http://carolinewee.blogg.no/
  http://odalinds.blogg.no/
  http://fjs.blogg.no/
 • 4

  Dagen vi forlovet oss

  Påskehelgen i April i fjord var vi på Ullensvang hotell i Hardanger. Det var en superkoselig hotel, med en veldig trivelig atmosfære. Vi koste oss fryktelig denne helgen, med flott utsikt over en vakker fjord og flotte høye fjell. Og vi spiste også mye herlig og god mat. Vi var i 80 Års lag til bestefaren til Mads og mange i familien var samlet til hyggelig samvær hele helgen. Jeg liker familien til Mads utrolig godt og er glad jeg har blitt tatt så godt i mot. Det var også mye festligheter på kvelden , som show og bingo. Vi hadde en fantastisk helg på et fantastisk sted i en vakker natur.

  Ullensvang Hotell


  Både jeg og Mads snakket om hvor idyllisk det var på dette stedet og at vi måtte dra tilbake dit ved en senere anledning. Så sier Mads noe slik som:" Du Charlotte, hva hadde du syntes om å blitt fridd til på et sånn sted som dette i så vakre omgivelser" Jeg svarte: jo, det hadde jo vært utrolig koselig da, ingen ting er jo mer romantisk og passende enn å finne et sted som er idyllisk når man skal fri. Jeg tenkte for meg selv at da viste jeg hva han hadde planer om neste gang han ba meg med dit. Så det mistet litt av spenninga for fremtiden:P hehe, neida.

  Utsikten fra rommet:)


  Så sitter vi her da, med koselige folk og hygger oss. Så lurer Mads på om jeg blir med ut å tar litt luft. Og det ble jeg. Også går vi litt bort og på et søtt sted og kysser. Mads var fint pyntet i dress og jeg hadde vel også fått pyntet meg litt. Så setter han seg på kne, ser på meg og spørr: " Vil du gifte deg meg med?" Jeg svarte selvfølgelig ja. Men må si jeg ble fryktelig overasket. Hadde aldri trodd det. Så altså det var den 11. april 2009, på påskeaften som vi forlovet oss. Og jeg er sjeleglad for det enda.

  Romantisk spørr du meg ;)


  Følelsen av å bli fridd til kan ikke beskrives, den må bare oppleves. Rett og slett. Jeg fikk så sykt vondt i magen, på en god måte og man følte seg så annerledes. Var som et stort steg i livet mitt. Mads var dødsnervøs og det var så egentlig bare dødssøtt.

  Gutten min i dress

  Meg

  Så slik var det jeg ble forlovet da:) Da vet dere det:)

 • 7

  Min tatto

  Når jeg var i Bulgaria tok jeg en henna tatto, sånn som kun varer en uke ca. Jeg syntes den var kjempesøt når jeg hadde den, men har vel endret litt mening nå etter å ha fått en ordentlig en:P For selv liker jeg den jeg har nå best.

  Jeg elsker delfiner og håper på at det betyr en god type lykke for meg:P neida. Men når jeg var i Gran Kanaria så bestemte Mads og jeg oss for å ta en tatto. Jeg forklarte til tattofyren hva jeg ville ha, helt i detaljer. Og han satte igang å tegne og resultatet ble akkurat helt sånn jeg hadde det for meg i hodet. Jeg ville ha noe alle den hennatatto`n som jeg hadde i Bulgaria, bare enda mer detaljer og finere.


  Her får dere se bilde av Henna tatto som jeg tok i Bulgaria og ordentlig tatto som jeg tok på Gran kanaria.

  Henna tatto(før)                                            Ordentlig tatto (nå)


  Som sagt ville jeg ha noe av det samme konseptet som jeg tok som henna, bare litt mer dataljert.


  Sommern 2009.

  Bulgaria Sommern 06 tror jeg.

 • 2

  God helg laks med tilbehør

  I dag har vi hatt laksemiddag.. Passet meg bra ettersom at jeg elsker laks, spesielt marinert laks som man putter i ovnen. Så i helgen kjøpte jeg sånn god helg marinert laks på Kiwi. De har jo sånn god helg produkte hver eneste helg bestående av ulike kjøtt typer. De selges i sånn grønne pakninger en og en til kr 14.90

  Så i dag ble det marinert laksefilet fra kiwi med poteter,agurksalat og rømme. Og det smakte ypperlig godt.  Så denne laksen annbefaler jeg dere å prøve. Om dere liker laks da selvfølgelig.

  Så mye laks får du for Kr 14,90 noen fredager og lørdager hos Kiwi. Som heter god helg produkter.

  Liker du laks??
 • 7

  Dette har jeg lyst på fra H&M

  Hadde jeg bare hatt masse masse penger. Da hadde jeg shoppa enda mer. Er så mye fint i den nye katalogen til H&M, og nå har jeg satt meg ned på nette å sett hva jeg har lyst på. Håper tiden til vår og sommer går super fort. Her er resultatet av tittingen på H&M sin hjemmesiden. Dette er bare noe av det jeg kunne tenke meg.


  Mangler bare sommerkroppen, stram og fin. Så får vel starte med det å vel.

   Syntes du det kommer mye fint nå hos H&M?
 • 2

  Vinn gavekort på Brun og blid

  Jepp du leste riktig, du kan være med i en konkurranse om et solkort på Brun og bli til 500 Nok. Det skal trekkes 5 vinnere. Konkurransen holdes av http://charlottenilsson.blogg.no/1263849950_18jan2010.html og der står info om hva du må gjøre for å være med i trekningen. Jeg elsker solarium, men har ikke så mye penger til det når jeg har gått uten jobb i 2 mnd nå. Har kort vei til Brun og blid og elsker å dra til å ta solarium.


  Håper virkelig på å vinne en sånn premie. Da snakker vi ass.
 • 2

  Tenk å hatt en sånn en

  Jeg sitter å ser på gamle bilder og kom over en sånn dingseboms man kan sitte og ligge i. De er så fantasisk herlige. Og utrolig fine, jeg bare digger slike type ting. Jeg drømmer meg bort, i en vakker villa med svømmebasseng og flott utsikt over havet. Og en stor og flott hage, med en sånn pen ting stående ute.

  Bare ligge der med sin kjære eller alene og kose seg med nydelig hvitvin og herlige søte friske jordbær. Åhhhh, nå savna jeg jordbær å. Jeg elsker jordbær <3

  Her er tingen jeg snakker om som jeg syntes er så fine, men også alt for dyre for meg pr dags dato.

  Meg i den vakre tingen jeg gjerne skulle hatt <3


  Og ville gjort mye for å spise herlige og søte jordbær nå.

  Jeg drømmer meg litt for mye bort til sommeren nå om dagen. Alt jeg vil er å ha sommer, sol og bading. Jeg elsker sommern, rett og slett. Vintern ekke helt min greie.

  Hva syntes du om stolkurvtingen??
  Sommer eller vinter???
 • 1

  Hadde en super første dag på min nye jobb

  Da var jeg ferdig med første dag i ny jobb. Jeg startet kl halv 9, og sluttet kl 4. Skal jobbe samme tid også i morgen. De som jeg jobbet med virket veldig hyggelige og barna var jo bare supersøte. De tok meg godt i mot fra med en gang jeg kom inn døren. Vi lekte og hadde det gøy. Var også ute i snøen å akte og leka ute. Barna syntes det var kjempegøy å grave meg ned i snøen, så det ble en stykk våt Charlotte.

  Jeg har ikke noe erfaring med de minste, altså de på under 3 år. Så det var en spennende opplevelse å jobbe med de også. Med et glis fra øre til øre på mange av de. Jeg får vel lære meg å skifte bleie i morgen ellerno. For det har jeg faktisk aldri gjort før.

  Også prøvde jeg å fortelle en historie om Giraffen Lollo og bjørnen Bernie. Som vi jobbet med da jeg jobba i Tyrkia:)


  " Vi er beste venner og vi bor i miniland"

  Har du hatt en fin dag i dag??
 • 7

  Første dag på ny jobb

  Som jeg skrev på bloggen for noen dager siden så skulle jeg på et intervju på en jobb jeg hadde søkt på. Jobben jeg var på intervju hos var en naturbarnehage. Når jeg annkom barehagen møtte jeg mange søte barn, som begynte å prate til meg med en eneste gang. De som jobbet der virket også veldig hyggelige, og det er jo like viktig. Jeg var ialefall 1 av 6 stk som fikk komme på intervju, så var jo ikke så mange de tok på intervju. Iforld til tidligere jobber jeg har vært på intervju på. Den ene var jo over 100 stk på intervju. og var vel ca 25 ellerno som skulle få jobb. Og jeg fikk jobben, det var et 5 timer langt intervju. Mens intervjuet jeg var på i barnehagen varte vel i 30 min. Dagen etter intervju ringte de meg og spurte om jeg kunne jobbe Mandag og Tirsdag.


  Så i morgen blir det tidlig opp og prøve å jobbe i barenehage for første gang. Har jo fått erfart en del etter å jobbet for ving med blant annet miniclub i Tyrkia i 5mnd.

  Her kommer noen bilder av den fine minicluben jeg jobbet en del i når jeg var i Tyrkia:


  Bordplass hvor folk kunne tegne, gjøre kreative ting og bak der er det masse leker. Vi spiste også mye kaker og godis ved disse bordene under aktiviteter som skattejak, eventyrdag og bursdagsfest.

  Ryddig og fin sofakrok hvor vi fortalte mye spennende historier og ble godt kjent med hverandre.

  Og som ble fort veldig rotete av barn som hadde det gøy med puter:)

  Men i morgen er et ialefall første dag i naturbarnehagen, så får jeg se om dette er noe for meg. Barn er jo bare supersøte da, og de sier så mye morsomme gullkorn osv.

  Har du jobb?? og eventuelt som hva?
  Liker du barn?


 • 3

  Kan du se feilene i Photoshop?

  Ta testen her da vel, å se om du klarer å se alle feilene som folk har fjort i Photoshop.
  logo

  Photoshop feil

  illustr.
  Jeg fikk 14 av 15 riktige.

  Hva ble ditt resultat??
 • 3

  Jeg har blitt utfordret

  God kveld alle sammen. Jeg har blitt utfordret av http://siljehelensblogg.blogg.no/.

  Utfordringen går ut på å gå inn på mappe nr. 6 på pc-en, bilde nr. 6, og legge det ut på bloggen og 

  utfordre 6 andre.


  Bildet er tatt på badeland i Tyrkia, når jeg jobbet 5 mnd i Tyrkia. Savner varmen og landet.

  Og jeg utfordrer følgende blogger:
  http://marimorkensin.blogg.no/
  http://romperisteren.blogg.no/
  http://veroooo.blogg.no/
  http://juliatn.blogg.no/
  http://julieeandersen.blogg.no/
  http://anastassiasblogg.blogg.no/
 • 4

  Mr Hong,Mongolsk buffet( kinamat)

  Nå fant jeg frem til navnet på den kinesiske/asiatiske restauranten vi spiste på i går. Jeg ble storfornøyd med maten, og skal tilbake dit engang. Og om noe er godt, hvorfor ikke anbefale det til andre. Restauranten heter Mr Hong og ligger i stortingsgata 8 i Oslo, det ligger ved siden av et Thong Hotel.

  Du kan velge noe som heter Mongolsk grillbuffet. Den kostet 189 Kr for voksne og da kan du spise så masse mat du vil. Det ligger rått kjøtt og grønnsaker som en buffet, også leverer du dette til kokkene som står og steker maten for deg på en mongolsk grill. Så forsyner du deg med tilbehør til maten din som er ferdig varmet, og tar over den saus du vil ha.


  Dette bildet er hentet fra Google, men sånn her så det ut Ca, med rått kjøtt og grønnsaker.

  Det var ialefall supergod mat her, og nå fikk jeg netopp høre at vi skal spise kinamat i dag også. Nam, jeg elsker kinamat hvertfall. Masse gode grønnsaker og gode sauser med mye smak.


  Kinamat <3 <3


  Er du glad i Kinesisk/asiatisk mat??
  Ha en fin Lørdags kveld folkens

 • 0

  Er i OsLo

  For en spennende overskrift, så spennende at jeg måtte stokke litt på små og store bokstaver. Sånn at den ble litt spennende da. Vi er da altså i Oslo som du sikkert skjønte etter overskriften. Vi kom hit i går og skal være her til i morgen Søndag. I dag har jeg vært på et spennende kick off og det var mye gøy og masse mennesker. Så det var spennende, lært masse nytt om et spennende selskap. Jeg kommer til å dele mer med dere søte blogglesere etterhvert.

  SKÅL, det er lørdag. Så da skåler vi med det vi har i glasset, enten det er vann, brus,vin osv....


  Åhhhh, jeg må bare fotelle noe. I går så spist vi på en sånn god kinesisk resaturant eller hva det nå var. Og der var det sånn at man gikk å plukket grønnsaker og kjøtt som man ville ha, så ga man dette til noen som stod med en stor plate og stekte det man ga de. Og etterpå kunne man ta på tilbehør og saus til maten. Så ble som sånn god kinamat. Og det smakte supernydelig. MMMMMMMmmmmm, sier bare jeg.  Jeg elsker kinamat, er så mye gode smaker.


  Hæla i taket folkens, i dag er det lørdag. hehe.

  Neida, i kveld skal vi ut i Oslo og spise med noen andre folk. Og i morgen så er det seminar igjen. Ganske sliten etter å ha vært på kick off i maaange timen i dag, men det var superspennede. Og det er jo det aller viktigste.
 • 3

  Jeg er stappmett.

  Bah, var på Peppes Pizza i sta og nå er jeg rett og slett stappmett. Var Mads som sa det var sånn pizzabuffet ting der for 99 kr. Og peppes har jo bare supergod pizza, med den beste rømmedressingen.
  Så nå har vi fått spist pizza og sett en film som var veldig rar. Var en sånn gayfilm, hvor de ikke sparte en dritt på detaljer. Så jeg er ganske kvalm her jeg sitter. NEI, jeg sier ikke at folk som er gay er kvalme, for jeg syns de er supersøte og har mange kompiser som er homofile. Så det er bare hyggelig. Men jeg må si at denne filmen vi så var litt vel drøy og alt,da mener jeg ALT ble vist. Haha.

  Mobilen tok sykt dårlige bilder i dag, sorry. Har fortsatt ikke kabelen til kamera :S  Se hva jeg føler meg som etter denne pizzan

  Føler meg som den feite oppblåste ballongen. Pizza= ikke bra
 • 13

  Video: Jentetur til Kos

  I 2007 var vi på jentetur til partyøya Kos, som ligger i Hellas:)
  Så her er det lagt inn noen bilder fra turen, og en videofilm i midten av filmen hor vi mønger oss. Og selvfølgelig musikk som ble spilt masse i 2007 på sommern.

  Så her kommer videoen jeg netopp satt sammen. PÅ videoen så var jeg blond i håret:) Savner det litt.

  PS: Jeg har ikke blondt hår lenger nå da. Farga det brunere.


  Savner du også sommern????

 • 0

  Snart er videoen klar

  Nå har jeg mekket sammen en video fra når vi var en jentgjeng i kos sommeren 2007. Det var en super tur og det kommer da en film som inneholder bilder og video fra turen, med musikk som vi hørte på. Så straks så er den ferdig lastet opp på youtube.  Masse kule effekter jeg la til på filmen, så håper dere liker den. Den kommer da altså straks:) Hvis alt går som planlagt
 • 7

  Paradise Hotel

  Nå sitter jeg å ser på Paradise Hotel Sverige. Har vel kommet ut 28 episoder og jeg er på nr 26:) Jeg elsker Paradise hotel, samme om det er det svenske,danske eller norske.

  Og nå kom nettopp gutten min inn med Smoothi til meg. Heeeerlig.

  Tatt med mobilen.

  Så nå skal jeg kose meg med min herlige smoothi og paradise hotel:)

  Om du lurer på hvor du finner disse episodene så går du inn på www.tv6.se og trykker på tv6 play og velger paradise.

  Følger du med på svenske paradise hotel???
 • 5

  Pure rush energi drikk

  Sitter å slapper av forann datan å drikker litt energidrikk.
  Fått ganske dilla på denne energidrikken, akkurat nå drikker jeg den røde. De er supergode syntes jeg.  Har du smakt Pure rush???
  Hvem smak er din favoritt??

  Ps:
   I sta ringte de fra jobben jeg var på intervju på i går og lurte på om jeg ville jobbe på mandag og tirsdag. Og det takket jeg ja til. Det er i en naturbarne hage, hilste også på noen av barna i går. De var supersøte og pratsomme. så det blir spennende på Mandag å se hvordan det går.

 • 3

  Jeg har jobbet på Sommarland i Bø

  Det viste du kanskje ikke om meg, at jeg faktisk har jobbet på den kjente vannparken i Bø i Telemark. Nemlig Sommarland i Bø. Det var en koselig sommerjobb, ikke av de best betalte. Men var uansett ikke for pengene bare man gjorde det. For det første hadde jeg jo leiligheten i Bø når jeg gikk på skole der i 3 år. Gikk på Høgskolen i Telemark og studerte reiseliv. Så denne sommerjobben hadde jeg en av sommerene, man kunne søke å jobbe som hva man ville. Jeg jobbet på setra, med dyr og matservering. Det var en koselig jobb, og selvfølgelig var det et pluss at man kunne komme inn gratis i hele vannparken når man hadde fri. Satt å mimrett litt i mine bildealbum og tenkte tilbake på sommeren 2007

  Her kommer noen bilder:

  Uniformen min med jakke


  Uniformen med singlett

  Vi fikk ofte inn nye kattunger og her er en av de skjønne, Tror dette var tornerose.

  Seeeee, så utrolig søt:) Ble min favoritt.

  Vi hadde også kaniner, geiter ,marsvin og høner.

  Har du vært på Sommarland i Bø???


 • 2

  Fullkornspasta med kyllingspyd

  Etter en travel dag, så var det endelig tid for middag. Tok noe enkelt i dag, og som smakte supert herlig. Den pastan jeg laga i dag var rett og slett prikken over i`en. Tror den er noe av det bedre jeg har smakt av pastaretter. Så her kommer den ekle oppskriften på min fullkornspasta oppskrift.

  Brukte litt av denne blandingen bare, nesten som at den skulle være et krydder.

  Du trenger:
  - Fullkornspasta
  - 2dl matfløte
  - litt hvitløkskrydder
  - tørka persille
  - litt finhakket brokkoli
  - 1/2 finhakket chili
  - litt purre
  - Guacomole (fra kims )
  - salt
  - kun litt av pastasaus krydderet.

  1.Kok opp pasta og hell av vannet. Tilsett så matfløte, brokkoli,purre og chili. Og rør godt om. Så tilsetter du litt av posen med pastasaus oppi sammen med hvitløkskrydder,salt og Guacomole.
  2. Så strør du over med persille. Kan serveres med hva du måtte ønke, men passer veldig godt til kylling. Jeg hadde kyllingspyd fra sverige med chilimarinade.

  PS: Du trenger ikke ha oppi alt det jeg brukte, men jeg kan love deg at denne blandingen ble supergod. Jeg tok bare av det jeg hadde stående.

  Og her er resultatet ble to slike talerkner av det jeg laget. Så da ble vi gode og mette.  Og som sagt blir det mobilbilder også fremover, siden jeg har glemt kabelen til kameraet i Drammen.

  Hva har du spist til middag i dag???

 • 6

  Happy happy  Så happy er jeg akkurat nå. I dag fikk jeg en telefon fra en av de jeg har søkt jobb hos, så da blir det jobbintervju på meg i morgen kl 14:00. Blir spennende. Har vært uten jobb nå i 2 mnd etter jeg kom hjem fra Tyrkia. Så det er supert å få komme på intervju ihvertfall. Så dere får krysse fingra for meg.

  Nå tenkte jeg å sette meg ned å spille litt Sims 3, lenge siden jeg har fått spilt det nå. Det er supergøy spill.  Har du spilt The Sims 3 ??
 • 5

  Mamman min,syntes du vi ligner?

  I helgen har jeg hatt det superfint hos mamman min. Mads var jo selvfølgelig også med. Så det ble en koselig helg i Drammen hos mamman min. Med god mat, god drikke,gode venner og filmer. Var en utrolig koselig helg, og jeg merker bare mer og mer hvor mye jeg egentlig savner hjemmbyen min Drammen. Så takk for en fin helg i Drammen.

  Vi bor jo nå i Hønefoss og det er ikke det letteste stedet og få seg jobb. Og er ikke her jeg har alle vennene mine. Så håper på å få flytte tilbake dit engang kanskje. Jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen ledningen til kamera i Drammen, så blir mobilbilder litt fremover nå. Men det får gå det også.

  Her er bilde av mamman min og meg i Bulgaria, her hadde jeg blondt hår.  Mange sier at vi ligner på hverandre.

  Syntes du at vi ligner på hverandre??
 • 1

  Deilig og avslappende på velværeavdelingen

  I dag så tok mamma med Mads og meg på det nye Drammensbadet. Gorm, kjærsten til mamma var også med. Har aldri vært å badet på Drammensbadet før og det var superherlig. Det krydde av mennesker, men vi gikk på velvære avdelingen og der var det nesten ingen. Man fikk gratis Kakao, kaffe, te og vann. Samtidig som man kunne ha på seg morgenkåpe og suse rundt i den å ta dampbastue og vanlig bastu og boblebad. Var så utrolig herlig med en slik avslappende dag også fikk vi svømt litt i svømmehallen. Det var aldeles nydelig. Føler meg som ett nytt mennesker. Hehe. Så her kommer noen bilder, av den usminkede sannhet:P Bildene er tatt med mobilen min.

  Digger designet her inne på velværeavdelingen. Disse stolene ser harde ut, men det er nesten som sånn skumgummi. Skikkelig digge å sitte i.


  Oss, uten sminke bilde i morgenkåper

  Kaldkulp


  Hadde ikke med meg bikini. Men fant to ulike deler hjemme


  Og her lå vi etterpå å bare slappa av, var så utrolig herlig


  Tusen takk for en herlig og avlappende dag på Drammensbadet mamman min

 • 7

  Outfit 09.10.2010

  Føles så rart å skrive 2010, men blir vant til det også vel. Her er hvertfall outfitbilde.  Smykke: Gina tricot
  olatights: H&M
  Topp: Av merket Kaffe
  Støvletter: Økonomisko
 • 0

  Litt treg av meg

  I går fikk jeg ikke lagt ut noe bilder eller innlegg. For vi dro til Drammen og var travelt opptat tmed å være med folk. Og når jeg endelig skulle inn å skrive innlegg så er det noe dritt med den trådløse nettverket her. SÅ jeg kom ikke på. Derfor sitter jeg nå på mamma sin data, som i utgangspunktet er supertreg. Jeje, men det funker.  Hadde en superkoselig dag i går og det var jo Klem en Bergenser dagen. Møtte ingne andre bergensere enn gutten min. Så det endte opp med at ha fikk mange klemmer isteden.


  Beklager forferdelig bilde, kl var 23 og vi var veeeldig slitne.

  Men vi hadde en super dag i Drammen og blir her frem til Søndag. Og på Søndag så blir det bursdag til Kusina mi Alexandra.

  Kommer outfitinnlegg nå straks. Stay Tuned.
 • 3

  Klem en Bergenser dagen

  Hei og god morgen alle søte blogglesere.

  I dag er det klem en Bergenser dagen, så dere Bergensere må regne med å få mange klemmer i dag. Hehe. I dag har jeg sovet lenge og snart så reiser vi til Drammen. Skal være der hele dagen.

  Jeg bor sammen med er Bergenser (kjærsten min ) <3 <3 Så jeg må jo gi han masse klemmer i dag da. Viste ikke om "klem en Bergenser dagen" før jeg hørte det av ei venninde fra Drammen. Så hun skulle klemme mange Bergensere i dag.

  Så altså HUSK denne dagen i dag, og klem så mange Bergensere som du klarer. Og man hører godt hvem som er Bergensere, du hører dem for å si det sånn. hehe. Elsker å våkne opp med stemmen av en bergenser som sier "god morgen"  . MMMMMMMM. Det er koselig.


  Og her har vi da min Bergenser:)
 • 2

  Jeg vant og i morgen er det klem en Bergenser dagen

  Kjærsten min og jeg har akkurat spilt Yatzy. Og jeg vannt:P hohohoho. Jeg er c og kjærsten min er m.  Mads=251poeng
  Charlotte=282poeng

  I morgen er det klem en Bergenser dagen, ikke glem bort det. Godt at jeg bor sammen med en Bergenser da, han skal få maaaange klemmer. hehe.


  Nå skal vi legge oss i vår stooooore, gode seng med vår herlige dobbeldyne. Nattinatt.

  Og ikke glem klem en Bergenserdagen i morgen

 • 7

  Liker å ha det ryddig, men klarer det ikke

  Nå driver jeg å rydder og rydder. Og hver gang jeg er ferdig sier jeg at jeg skal klare å holde det slik. Men alltid er det ett og annet rom i leiligheten som blir rotete. Jeg rydder også får jeg lite motivasjon så jeg setter meg på datan igjen. Men må nesten fortsette senere. Tenkte å rydde ferdig, støvsuge og vaske gulver. Elsker å ha det ryddig, men jeg er ikke like flink til å faktisk holde det ryddig. 

  Random bilde fra når vi skulle ta teambilde i Tyrkia, hvor vi kledde oss ut. Charlotte klovn.
  Da kjeda jeg meg hvertfall ikke. Jeg får vel være flink å sette igang med ryddinga igjen. Siden jeg elsker jo å ha det ryddig rundt meg.

  Liker du å ha det ryddig???
  Klarer du å holde det ryddig??
 • 2

  Søte ting

  God morgen alle sammen. Jeg sov litt vel lenge i dag, våknet for noen t siden da. Men har ikke følt meg helt i form, så bare liggi å daffet i sengen. Mads er på jobb i helga skal vi til Drammen, gleder meg veldig til det. Men nå tenkte jeg å legge ut bilder av noen søte ting jeg godt kunne eid. VARNING: var ekstremt glad i rosa før, er ikke så ille nå.

  Se så utrolig søt data, jeg vil ha.
   Cute:)

 • 3

  Dagens middag

  Usunn, Usunn, Usunn, Usunn

  Bah, nå er jeg stapp mett. Og da mener jeg stapp mett. Har vært flink å spist veldig mye wok i det siste uten ris ved siden av. Og det er jo supergodt, men i dag fikk jeg lyst på noe skikkelig godt, men som ikke akkurat er det sunneste. Men det dreit jeg i, sånn akkurat i dag. Så jeg laget biff og bakt potet, med black and white saus. Black and white vil jo si peppersaus og bernaise saus. Kikket i skuffen, men fant ingen bernaise saus. Men fant en pose med bernaise som skulle røres ut i rømme og serveres kald. Så det ble varm peppersaus og kald bernaise saus. Men godt ble det.

  Her er kaldrørt beraise, hadde heldigvis rømme:


  ja, jeg vet jeg var sykt usunn i dag. Men jeg spiste ikke all den sausen, sånn går det når man ikke gidder bruke øse:P


  Og til dessert ble det noe litt sunnere hvertfall:

  Mitt søte eple som jeg kjøpe i dag
 • 3

  Kina lanserer ekstra store p-plasser for kvinner

  I kina er det et kjøpesenter som er under bygging i Shijiazhuang nord i Kinas Hebei provins. Dette kjøpesentrer skal prøve å tiltrekke seg kvinnlige kjøpere ved å lage ekstra store p-plasser. Woman parking, også kalt lady parking er jo genialt. Her er parkeringsplassene hele 70 cm bredere enn de ordinære p-plassene.

  Dette kan da diskuteres med hvor vidt dette er kjønsdiskreminering. At kvinner er dårligere til å parkere enn menn. Men de er jo faktisk gjort en undersøkelse ( i følge aftenposten) hvor kvinner i gjennomsnitt bruker 20 sekunder mer enn menn, og enda parkerer de også skjevere.

  Jeg mener dette med woman parking er sykt genialt, og kan selv inrømme at det å parkere på trange plasser er ikke helt min sterkeste side. Så det hadde vært kjekt med p-plasser som er 3 m brede , mens de i dag er ca 2,3m brede. Jeg er ikke god å parkere og det er fakta. Det sies at i "parkeringshuset posten" i stavanger har det vært 10 plasser som er reservert for kvinner i 10 år. Da syns jeg vi kan prøve å satse mer på dette på andre kjøpesentre. La Kina gå forann som et godt eksempel.


  Er du god til å parkere trange steder???

  Hva er din mening og Woman Parking????
 • 1

  Se så utrolig søte epler med skrift jeg fant i dag

  I dag har jeg vært på møte med et vikarbyrå i Sandvika, i håp om at de kan hjelpe meg med å finne en jobb. Jeg kjeder meg ihjel uten jobb og håper det dukker opp noe. Det hadde vært supert. Når jeg var på vei hjem dro jeg innom en Ica Maxi butikk, og der fant jeg noen supersøte store epler. Som jeg bare måtte kjøpe for de var så skjønne.  Tenk når man kan finne epler med skrift på i butikken da, men ulike søte ord og budskap. Det er jo en super ide da.

  Var de ikke søte???
 • 6

  Første gang noen har spurt etter autografen min

  Hehe, overskriften sier sitt. Aldri noen gang blitt spurt om min autograf. Men når vi var i Tyrkia og jobba der som kom en søt tjej från sverige bort til meg og spurte om hun kunne få autografen min. Ikke bare min da, men alle i mitt team. Hun het Seline og er dattern til vår herlige hotelsjef Katarina på Sunwing Resort og spa Side Beach. Det var så himla søtt når hun kom med penn og papir og skuffa ha autograf så jeg måtte ta et bilde av arket <3


  Hvor søtt var ikke det da. Det var faktisk siste kvelden med teamet i Tyrkia, dagen etter dro vi alle hjemover mot vårt eget hjemland. Og siste kvelden fikk vi selvfølgelig champis.


  Og her er da de som var igjen av Team Side (Tyrkia) 2009 siste dagen før vi dro hjem


  Takk for en fin sommersessong 2009

  Har du noen gang blitt spurt om autografen til??
 • 2

  Savner varmen, kjedelig hjemme

  Uff, jeg orker ikke ha det sånn her mer nå. Det er så fryktelig vanskelig å få seg jobb. Det er jo nesten ikke ledige jobber for tiden. Har søkt jobber nå i 2 mnd siden jeg kom hjem fra 5 mnd jobbing i Tyrkia. Jeg er en person som blir fort rastløs, klarer ikke å la vær å ha jobb så lenge. Det blir så utrolig kjedelig i lengden.

  Håper virkelig det dukker opp en jobb til meg snart igjen. Imens får jeg sitte å mimre og savne de vakre 5 mnd jeg hadde i Tyrkia.

  Hvor jeg hadde fri 2 ganger i uken og da var å koste meg i solen. Samt at det var en herlig jobb.

  Også slapp man å tenkte på hvor bleik man var

  Og her er kontoret vi var på noen ganger for dagen å satt på nette og slappet av og til av på soffan


  Også kunne man ligge på en fantstiks strand  Og her er Bernie klar for skattejakt


  Hadde en fantastisk jobb i Tyrkia og savner varmen.


  Jeg er foresten med i en konkurranse om å vinne en onepiece. Hadde vært kjekt å vinni en sånn en nå på vinter når kulda kommer å.
  Her finner du konkurransen: http://stinekt.blogg.no/1262711817_vinn_en_onepiece_.html
 • 5

  Var på kino i dag

  I dag har vi som sagt vært på Sandvika sentrer å shoppa, og etterpå dro vi tilbake til Hønefoss for å dra på kino. Vi rakk det sånn akkurat passe. Filmen vi så var luftslottet som sprengtes, som vi prøvde å se i Bergen, men da var den full.  Jeg har ikke ord , jeg rett og slett digger disse filmene altså. Det blir jo bare bedre og bedre. Ble så sykt engasjert under hele filmen. Bare digger den måten denne smarte dama gjør ting på. Denne filmen får hvertfall toppscore fra meg altså. Har sett alle 3 og likte dem alle godt, denne tok kaka.

  Gooooo Stieg Larsson

  Har du sett filmen???

 • 6

  PROBLEMER MED Å FINNE STØVLETTER???

  UFF, JEG HAR ET PLAGSOMT PROBLEM  Jeg var jo som sagt på Sandvika sentret i sta for å se etter vintersko. Og det fant jeg. Eller jeg fant støvletter ialefall da. Ja, uff jeg må nesten fortelle dere dette da. Jeg har spilt fotball i maaaange år og dermed fått det man også kan kalle fotball legger. Så leggene mine er veldig harde pga mye muskler i leggene. Dette betyr at de er ganske store og jeg har problemer med å finne meg støvletter som passer over leggene. Omtrent alt er for trangt og jeg hater det. Var mye slankere før og har tidligere gått ned i vekt, men ingen ting skjer med leggene. Er jo fordi det er mye muskler som ikke vil bort. Men i dag fant jeg meg endelig støvletter, noe jeg kanskje gjør en skjelden gang. Man har ikke så store valgmuligheter da. Men jeg ble ialefall førnøy med de nye skoa.

  Mange sliter jo også med for små legger, slik at støvlettene blir for hengete rundt leggene. Men nå er det hvertfall moderne med støvletter som er litt større rundt leggene da.

  Det rare er at faktisk den venstre leggen min er større enn den høyre, er det virkelig mulig??SKjønner ikke åssen det kan ha seg slik. Noen som vet?? Så den ene støvletten kan sitte trangt og den andre mye slakkere.

  Her er bilder av mine nye støvletter: 
  Hva syntes du???


  HAR DU PROBLEMER MED Å FINNE STØVLETTER???
  ER DEN ENE LEGGEN DIN STØRRE ENN DEN ANDRE??? HEHE
 • 2

  Dagens shopping, gutten min overaska meg sykt

  I dag har jeg fått med meg gutten min på shopping på Sandvika storsenter. Siden jeg måtte ha meg nye vintersko før jeg detter på isen å slår meg enda mer. Jeg har nemlig brukt et par støvletter fra Zara som jeg kjøpte i Tyrkia. Og disse var nok mest sansynelig beregnet for å bruke på sommeren. Så disse sommerskoene er nå satt vekk sammen med mine andre søte sommersko. Nok om det, det jeg ville frem til var at det faktisk var et under at jeg fikk med meg min kjære på shopping og legg merke til han klaget ikke engang. Han er ikke blant de gutta som elsker å gå rundt på et shoppingsenter for lenge. Så da pleier han å stresse seg gjennom shoppingen, noe som stresser meg enda mer. Så jeg har vel mer eller mindre tenkt å begynne å shoppe alene. Men må si jeg ble utrolig overasket i dag, og det gledet meg veldig å oppleve dette. Det at når jeg spurte om vi kunne gå inn her og der svarte han: ja, såklart vi kan det. Og maste ikke om å dra hjem engang.

  Så jeg er jo superfornøyd nå kan man si, over gutten min sin innsats til å forbedre seg.

  STOLT AV DEG GUTTEN MIN <3


  Endte jo selvfølgelig opp med et par støvletter, skal legge ut bilde av de nå innen 5 min. så stay tuned. Var faktisk flink å ikke shoppa noe annet. stolt
 • 2

  Bare digger den nye tannbørsten min

  Det er så sykt digg med elektrisk tannbørste igjen. Jeg har ikke ord. Selgeren i butikken sa at denne tannbørsten var slik at det føltes ut som man hadde vært hos tannlegen med en gang man hadde pusset tenna med den. Og det stemmer veldig bra. Både jeg og Mads er superfornøyd med våd nye elektriske tannbørste. Tenna blir glatte og jeg tror de og kommer til å bli hvitere med tiden som vi pusser dem:)  Så nå gleder jeg meg til å gå inn på badet å pusse tenna mine <3 Også blir det sandvika senere i dag.


  HAR DU ELEKTRISK TANNBØRSTE???
 • 2

  Nydelig brokkolisalat med bacon

  I dag har jeg laget en brokkolisalat som er en av mine favorittsalater. Jeg simpeltenn elsker den <3 Den er lettvin og lage og smaker supergodt. Du må seriøst prøve å smake den. Dette trenger du.

  - 1 hel brokkoli
  - Baconterninger
  -1  Rødløk
  - Pinnekjærner (bruker ikke en hel pose)
  - 1 pakke Rosiner
  - Miracle Whip
  - Sukker
  - Rødvinseddik

  Fremgangsmåte:

  1. Stek baconet, gjerne litt godt stekt. Kommer ann på hva du selv foretrekker. Og så settes dette til side for å avkjøles.


  (legg merke til min søte rosa stekepanne)

  2. Kutt opp brokkolien i passe små biter kutt også opp litt av stilken og bruk i salaten, finhakk 1 stk rødløk og putt dette i en stor bolle.


  3. Finn en liten skål hvor du tar i litt miracle whip, 1,5 ts med rødvinseddikk. også kan du smake til med sukker. ca 2 ts brukte jeg i min. Dressingen skal være litt syrlig og den skal ikke være så masse dressing i salaten. Du ser den neste ikke når den er i salatbollen. Men jeg laget litt for lite her, så litt mer en det du ser på bildet. Hell over dressingen i bollen med brokkoli og rødløk og rør rundt.


  4. Hell så oppi rosiner, stekt bacon og pinnekjerner (som gjerne kan være ristet litt i stekepannen).


  Så er den klar til servering. Godt til kylling, kalkun og andre gode kjøttretter.


  I dag spiste jeg kyllingfilet, med brokkolisalat og en nydelig kyllingsaus over kyllingfileten.  Dette var superduper god middag ialefall. Brokkolisalaten er min favoritt altså.

 • 4

  Hvordan hakke løk  Kjedet meg litt, så jeg laget et innlegg om hvordan man kan kutte løk faktisk. Sikkert mange som kan det, men tenkte bare å vise min måte. Haha. Tragisk

  Skreller, kutter av topp og bunn og deler løken på midten

  Deler små snitt vannrett på løken


  Også kutter man lodrett over kutta man har laget,litt etter litt også blir det hakka løk som her
 • 3

  Filmanbefalning

  Tenkte jeg skulle legge ut en aldri så liten filmliste over 3 filmer jeg har sett som jeg likte. De er verdt å ta en titt på. Så dette var ukens filmanbefaling. Bare å sette igang å laste ned det.

  1. IF ONLY

  Denne filmen er sykt bra, jeg gråter aldri til filmer nesten. Men denne tok mange tårer fra meg. Annbefales på det sterkeste.


  2. Marley and Me

  Søt film med Jenifer Aniston og Owen Wilson


  3. In the land of women


   Har du sett noen av filmene????
 • 3

  Mitt første møte med Ben & Jerry`s isen

  Jeg tuller ikke. Jeg har faktisk aldri før smakt Ben & Jerry`s isen før i dag. Vi kjøpte den her om dagen og den har bare liggi i frysern og i dag tok vi den frem for å smake på den. Litt dumt vi kjøpte med sjokolade når jeg egentlig ikke er så veldig glad i sjokolade da.


  Alle snakker om den isen, så jeg tenkte jeg måtte prøve den. Når jeg jobbet i Tyrkia snakket folka fra sverige om den da også. Og de hadde den faktisk også i Tyrkia. Men når jeg skulle kjøpe den så var det utsolgt. Men nå har jeg ialefall prøvd den. Var godt med sånn biter av kake oppi. Trodde kun de hadde smaken av kake jeg. Men neida, oppi var det herlige biter av brownie. Men syns den isen var litt for masse sjokolade smak på. Spesielt for meg som ikke liker så godt sjokolade. Og man kan ikke akkurat spise mye av denne isen før man blir skikkelig kvalm.

  Kanskje jeg heller burde prøvd en av de andre smakene uten sjokolade i. Men jeg syntes at isen er alt for dyr altså. Tror nok målgruppen til isen er flest ungdom og ungdom har jo ikke akkurat mest penger. Så de hadde nok solgt enda fler is om de hadde kunnet senket prisene litt. Det er ikke sikkert salget vil stige med årene med de prisene der.

  Jeg som er sensurert av en Ben og Jerry isboks

  Har du smakt  isen???
  Hvem liker du best??


  Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/91db774a34d7b870f9d7025271252c8258da6c4a

 • 4

  Statoilkoppen 2010

  I går kjøpte både jeg og gutten min statoilkoppen. Det er så genialt, man kjøper en søt kopp også får man fylle på så my man vil med kaffe og kakao hele året på alle statoilstasjoner. Jeg har hatt det 2 år for lenge siden og syntes det fristet å kjøpe en ny kopp nå.

  Det kjekkeste er at vi bor rett ved en statoil stasjon som har døgnåpent. Jeg har vært å hentet Mads på jobb og da dro vi innom å fylte opp koppene våres med kakoa:) NAM:)  OG vet dere hva. Vannet på kjøkkenet som har vært fryst i 2 uker er endelig tilbake:) Wooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooooo. Jeg er så enormt happy nå så har akkurat satt på en oppvaskmaskin. Det betyr at jeg slipper å vaske opp for hånd mer inne på badet.
 • 1

  Wok ala Charlotte

  Jeg er så glad i å finne opp retter med mitt navn. Så derfor kommer denne gode wokretten. Har spist den til middag i dag, og den smakte supergodt. Masse smak i den og det bør det være i en god wok. Jeg fikk jo wokpanne til jul så i dag er første gangen jeg prøver den ut. Så jeg var rundt å handlet grønnsaker og andre ingredienser på butikken i sta. Kjøpte blant annet Sånn god helg pakke med ytrefilet på kiwi. Hadde aldri kjøpt de før jeg, de var jo supergode. Også koster de jo kun 14,90

   (du velger jo selv hva av grønnsaker du vil ha /eventuelt kutte ut noen)
  Ingredienser:
  -150gr Ytrefilet
  -litt brokoli
  -1 liten løk skjæres i strimler
  -vannkastanjer
  -minimais
  -bambusskudd
  -1 fedd hvitløk(finhakkes)
  -liten bit ingefær(kun litt som finhakkes)
  -1/4 paprika
  -soyasaus
  -litt hakket purre
  -Egg nudler som kokes først

  Marinade til kjøttet (ligge i ca 15 min)
  -1ts Sesamolje
  -1ts sweet chilisaus
  -hvitløkspepper
  -salt

  kutt kjøttet i strimler og la ligge i marinaden i ca 15 min


  Fremgangsmåte:
  1. Hell matolje i wokpannen og stek kjøttet til det blir gylden brunt. Om du ikke har brukt wok før finner du ut av oljen spruter lett når du steker kjøttet. så lurt med ikke for høy tempratur ved steking av kjøttet.


  2. Ta kjøttet på en talerken mens du putter grønnsakene i wokpannen (hvitløk og ingefær tilslutt) Stek disse i noen få minutter og så tilsetter du kjøttet,ingefær og hvitløk. Krydre med pepper,salt ettersom hvor stekr man vil ha den. Så tilsetter du soyasaus og litt vann. Kan gjerne også ta oppi litt maisenamel om du har det. Slik av sausen ikke blir så tynn. Kan gjerne tilsette med sweet chilisaus om man ønsker det.
  3. Så heller man til sist oppi de kokte eggnudlene og rører inn sammen med alt det andre i wokpannen. Så er det klart til servering.  Er du glad i wok???
 • 0

  Nyttårsaften mat

  På nyttårsaften så pleier jeg å spise kalkun egentlig, men denne nyttårsaften spiste vi pinnekjøtt. Det er tydligvis vanlig bortved Bergen det. Det ante jeg ingen ting om før på denne nyttårsaften. For hjemme hos meg har det som regel alltid vært kalkun  på nyttårsaften, bortsett fra i fjord. Da hadde vi taco. Hehe.

  Pinnekjøtt er godt da, men er faktiks blitt lei nå etter å spist det noen ganger. Så det får nok drøye til neste jul. Hehe

  Var hvertffall masse godt kjøtt på pinnekjøttet.

  Hva pleier du å spise på nyttårsaften?
 • 3

  Bilder av oss på nyttårsaften

  Nyttårsaften ble en rolig kveld med kun 2 bokser med cider og en god middag med familien til Mads. Og litt senere på kvelden dro vi bort til en kompis av Mads som heter Øyvind. Der var vi også å skøyt opp raketter. Aldri hatt en så rolig nyttåraften på maaaange år. Og det er ikke helt det samme uten pinneraketter altså.

  Men her kommer masse bilder litt seint ute:

  prøver ut den nye rettetangen min

  Tommy,Tina og Mads

  Her hadde du noen bilder av oss på nyttårsaften:)
 • 0

  Hjemme igjen

  I går kveld kom vi hjem fra Bergen. Så nå er vi tilbake i Hønefoss igjen. Har fått vært på butikken å bytta laderen til datan som kun fungerte i 6 dager ca. Og fikk heldigvis ny med en gang igjen. Så nå har jeg data igjen. Det er iskaldt ute og det suger. Holdte på å fryse ræva av meg bare jeg skulle gå fra bilen og inn i leiligheten. Vannet på kjøkkenet i leiligheten er fortsatt borte. Og det har vært borte i over 2 uker nå. Man kan ikke klare seg uten vann på kjøkkenet. Hver gang så må jeg gå inn på badet for  å få vann. Og litt tungvint å vaske opp alt mulig når heller ikke oppvaskmaskinen funker.

  Nå skal jeg sitte litt på datan, også skal jeg rydde på plass i leiligheten og prøve på å få støvsugd, vaska gulver og ta oppvasken. Herlig.


  Kulde bilde, Tatt i Bergen. Men her er det enda fler minusgrader. Holder meg inne jeg med full fyr i peisen.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits