Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

13

Kroppen min hatet det jeg gjorde mot den


Ikke spørr meg hvorfor, men på lørdag hadde vi utskeielses dag. Etter å ha gått på lavkarbo(ketose) diett i nesten 2 uker fikk vi lyst å prøve noe digg igjen. Men det viste seg å ikke være fullt så digg. Og hvorfor skal du få høre nå.

'
Mads fristet meg til utskeielse, haha. Neida. Ikke pent å skylle på andre, bare sånn litt.

Godt smakte det jo, men magen min reagerte skikkelig. Var akkurat som det skreik: " stopp med å trøkk i meg denne drittmaten, nå holder det " Det var ingen behagelig følelse. Enda det var fullkornsbunn på pizzan tilogmed. Også var det jo dette hærlige smpgodtet da. Her er noen av mine favoritter. Glad i sure ting.

 Det føltes veldig godt med en gang. Føltes ut som jeg var høy på godis, eller høy på sukker blir det vel. Men så etter kort til ble jeg skikkelig daff, ble trøtt som en strømpe og holdt på å sovne. Så da trøkka jeg innpå med mer smågodt. Åjada. Og jeg fikk energi, også ble jeg slapp. Og skikkelig uggen og kvalm og ikke minst svimmel. Så det forteller meg generelt at slik drittmat igrunn ikke er bra for noens kropper. Det godiset det virket som gidt for min kropp. Så blir en laaaang stund til utskeiellse, ialefall en så kraftig en. Blir nok kanskje litt frukt ellerno kanskje.

Så jeg lærte ialefall å høre på kroppen min. Jeg fikk skikkelig luft i magen og følte meg ikke særlig bra dagen etterpå heller. Føltes som jeg hadde vært på fylla:P Med godis liksom. haha. Nå er jeg tilbake i ketose og trives bedre der:)

Har du reagert negativt på godis spising før?? • 20

  Jeg er så glad og skikkelig spent

  ÅHHHH :D jeg er så glad nå. At jeg aner ikke helt om jeg flyr over bakken med beina eller hva som skjer. Vi har jo tittet en del på hus i det siste. Da vi har leil leiligheter i flere år og det er litt kjekkere å kunne betale til seg selv.

  Vi har kikket veldig masse på finn.no og funnet noe å se på, men ikke noe sånn særlig fengende. Kikket seriøst overalt og bladd innom alle husene. TRODDE JEG. Helt til vi kom kjørende hjem fra butikken i sta og det sto et skilt ute med visning. Vi var alt kjørt forbi, men jeg fikk en skikkelig følelse av at jeg ville se hvordan dette huset eller leiligheten så ut. Det viste seg at det var et koselig hus med helt perfekt størelse på. Så jeg spurte Mads om vi helt spontant kunne gå inn på visning. Og jommen meg viste deg seg at visningen var akkurat startet og det var ingen andre der. Vi begge falt skikkelig for huset med 4 soverom. Ikke at vi trenger 4 soverom akkurat, men hallo. Charlotte tenker jo selsagt på å kunne ha eget garderobe rom ;) hehe. Jeg tror veldig på at det er en mening med ting. Og meningen i dag var at vi skulle kjøre forbi akkurat når det var visning ;)  Selvfølgelig spurte jeg megleren hvor lenge det hadde ligget ute. Ettersom jeg ikke hadde sett det på internet. JOda, det hadde vist ligget ute en uke. Bildet var tydligvis ikke særlig fengende. Så vi hadde ikke sett det. Men skal love dere huset var fengene :) føltes ut som et perfekt første hjems hus.Jeg er helt oppi skyene nå og bare håper at det ikke har vært så mange på visning etter oss. Var svært få når vi var der, kun 2 til. Og vi var en stund.

  YEEEEEEEJ :D :D :D HAPPY FACE.

  Kryss fingre og tær for oss. Dette huset skal bli vårt <3

 • 9

  Spørsmål til meg??

  Da var det tid for spørsmålrunde igjen tenkte jeg. Dette blir min 2.spørsmålsrunde på bloggen her. Og er jo skjedd mye nytt siden den tid.

  Så håper dere har noen bra spørsmål til meg.


  Mega seriøs                                                                    Ikke så seriøs ;)

   

  FYR LØS MED SPØRSMÅL TIL MEG ;)

 • 9

  Dagens lavkarbo middag

  Stekt kotelett med wokede grønnsaker og bernaise saus og aioli

  Enkelt og greit


  Har du noen gode lavkarbo middagstips??

 • 13

  Er du klar?

  I morgen er det 2 uker igjen til selveste valentine`s day. Hvor vi jenter kan få så mye oppmerksomhet vi bare vil ;) haha. Bare tuller jeg. Når man er i et forhold er det jo som regel ikke bare gutta som skal overaske sin kjære, men også vi jentene må jo ha en overaskelse på lur.

  For guttene sin del skal det vel ikke så veldig mye mer til enn noe små overaskelser. Man kan jo for eksempel gå til innkjøp av noe nytt undertøy og stelle i stand en god middag og andre små overaskelser.

  Her er noen få godbiter (inspo) fra http://www.victoriassecret.com


  Dette er noe våre kjære pleier å like godt. Noe lekkert og sexy undertøy.

   

  Skal du feire valentine`s day ??

  Har du noen forslag til hva man kan overaske gutter og jenter med på valentine`s dagen??

 • 6

  Blogg award

  Jeg har motatt en award fra Kjernefamilien :)
  Og det var kjempe koselig

  Med awarden, fulgte det med en utfordring:

   

  Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, og let frem linje 4 - hva står det?

  -Hele livet hans forandret seg fordi han hadde gått over fra å konsentrere seg om det han ikke ønsket, det han var redd for og det han ønsket å unngå, til å konsentere seg om det han ønsket ( the secret/hemmligheten)


  Hva var det siste du så på TV?
  Torsdagskveld fra nydalen episoder på tv2.no


  Bortsett fra datamaskinen - hva hører du akkurat nå?
  Min kjære  som sier: Jeg tror ikke vi har mere egg igjen.


  Når var du sist ute og hva gjorde du da?
  Jeg var akkurat ute å sjekket om det var kommet noen post fra i går. Venter å venter på solkortene fra Brun og blid så jeg kan ha konkurranse for dere blogglesere.


  Hva har du på deg nå?
  Ola-tights og blå genser.


  Hva var den siste filmen du så?
  Despicable me

  Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?
  Jeg har bodd i Tyrkia i 6 mnd og stortrivdes i varmen, men kjedelig å være borte fra min kjære. Men vi begge tenker på å kjøpe hus/leilighet i varmere strøk, men vil også ha noe i Norge:)


  Jeg sender denne awarden videre til 7 andre søte bloggere også. Håper dere har lyst å bli med på utfordringen :)

  http://missxhaferi.blogg.no/

  http://ps3frue.blogg.no/

  http://sofiego.blogg.no/

  http://triineeliisee.blogg.no/

  http://christinaaahafstad.blogg.no/

  http://creativbolig.blogg.no/

  http://annearstad.blogg.no/

  Gøy om du tar utfordringen :)

 • 15

  Puppene mine har krympa

  ÆÆÆÆHHH. Puppene mine har krympa. Haha. Det gjør igrunn ingen ting. De er store nok fra før, så å miste litt gjør meg faktisk ingen ting. Slik er det når man går ned i vekt, da krymper også puppene litt. Men det rare med meg er at når jeg går ned i vekt går det alltid først vekk ved puppene, ribbeina også magen.

  Ikke meningen å legge ut bh bilder, men dere ser jo ingen verdens ting heller da. Kun for å vise hvor stor min bh plutselig har blitt så legger jeg ved dette. Alt må dokumenteres ;) nesten ned -5 kg i løpet av 11 dager.


  Tegna på en rød strek. Slik at dere tydelig kan se det store mellomrommet.

  Dette bildet måtte jeg klippe litt i. For tok bildet i speilet på badet og det trengs å pusses igjen. Så da blir det å gjøre det i  dag da. Og du kan så en del flekker på meg, det er kun speilet ;) Bildet er tatt i går. Føler meg ikke så hoven og oppblåst i magen lenger.
  Håper ikke de krymper mer egentlig da.

  Flere som har fått mindre pupper ved å endre kosthold og mer trening??

 • 7

  Noe som mange lurer på angående lavkarbo

  Veldig mange lurer på hvordan det er mulig å gå ned i vekt ved å spise mye fett og kutte ut karbohydratene. Jeg skjønner dere veldig godt, for har tenkt akkurat det samme før. Og mange syntes det er helt kvalmt at man sitter der å spiser masse god mat, men kan gå ned i vekt.

  Selv har jeg gått ned nesten 5 kg nå på under 2 uker og det er jeg superfornøyd med. Jeg gidder ikke sitte her å overbevise folk om at lavkarbo er den beste måten å gå ned i vekt på osv. Det er hverken nødvendig eller aktuelt å overbevise noen. Hvordan man ønsker å gå ned i vekt er helt opp til hver enkelt :) Det eneste jeg sier er at jeg er veldig fornøyd med å kunne spise så mye god mat og fortsatt gå ned i vekt. Ved å spise fett, øker også fettforbrenninger. Merkelig? jeg vet.

  Kanskje du skjønner litt mer av det etter å ha sett denne :)

 • 6

  Sure sivert drink

  I dag er det lørdag og jeg nyter en fin helg med min kjære. Og akkurat nå ble jeg skikkelig fysen på Sure sivert. Det er en av mine favoritt drinker. Den smaker så utrolig godt. Den er hverken for søt eller for sur, men helt perfekt. Men ettersom jeg går på lavkarbo nå er den ikke det mest idielle, så jeg får vente til jeg skal ha en skeie ut dag.

  Det er ille å være fysen på en drink, men denne er faktisk super god. Så om du skal slå ut håret i helgen, bør du absolutt prøve ut denne.  Du trenger:

  2cl sprit (smirnof f.eks)
  2cl Pisang ambon
  Sour mix
  krem på boks eller kremfløte
  sprite

  Bland sammen sprit,pisang, sourmix og fløte i en shaker og rist sammen. Hell over i et glass og tilsett isbiter. Glasset skal være ca halfullt eller litt under halvfullt. Så tilsetter du resten med sprite. Det vil da bli et lite lag med skum på toppen. Jeg anbefaler spray krem, det er best <3

   

  Har du smakt sure Sivert før??

 • 11

  Laget min første header

  Haha. Jeg suger på å lage headere. Har prøvd uendelig mange ganger før, men aldri klart å fulføre. Dette er da min første ferdige header. Jeg skal øve litt mer på det ;)  Ble ikke det værste jeg har sett, men heller ikke det beste.

   

 • 10

  Og vinneren er ......

  Her har vi da vinneren på gårsdagens konkurranse.

  Og hun ble vinneren av en fuktighetsgivende spray for hår, ansikt og kropp.  GRATULERER TIL HUN.

  Send meg en e-post på snoopi_lotte@hotmail.com med adressen din :)

 • 6

  Jeg har kledd meg ut

  For en stund tilbake tenkte vi å overaske barna i barnehagen. Siden vi lenge har snakket om indianere og funnet et lavoplass som vi er sikker på indianerene bor på. Vi har lært de litt indian språk :O og mye mer om indianere. Og du kan tro det var stas når de etter flere ukers prating om indianere hørte et ekte indianer rop. Jommen meg fikk de ikke møte en "ekte" indianer også.

  Jeg var hos "legen" denne dagen. Så barna var overbevist om at dette var en ekte indianer.

  Nede ved fossen som vi kaller for den hemmelige fossen.

  Indianeren ble litt redd, men barna smilte og sa de ville danse.

  Sprute vann ut av munnen var gøy og kaaaaldt :P

  Små barn store gleder. Og de har snakket om dette flere ganger i ettertid.

   

  Ingen kan vel se hvem indianeren er?? :P

 • 33

  Kommentar nr 5000 kan VINNE denne

  Om ikke lenge når jeg hele 5000 kommentarer på bloggen min. Hvor mange jeg har nå får bli en hemmelighet. Så får vi se hvem som vinner. Gaven er IKKE sponset

  Premie: Fuktighetsgivende spray for hår, ansikt og kropp. Passer alle hudtyper. Kjekk å ha med seg på farten. Ved hjelp av en enkel spray kan du gi god fuktighet til huden din. Utrolig god å ha på stranden på sommeren også. Inneholder blandt annet aloe vera som er kjent for å gi fukt.

  Inneholder ingen fy fy ingridienser, så den er bra for huden din og tilfører skikkelig fukt. Heller ikke testet på dyr.

  Om du ikke har blogg så husk å legge ved mail adressen din i e-mail feltet(kun meg som ser den).

  Og de som har blogg, husk å få med blogg adressen deres. Slik at jeg får tak på dere.  Er du med??

 • 15

  Beste middagen på lenge. LAVKARBO

  Det som jeg laget i dag må nok være noe av det bedre jeg har spist på lenge. Har jo laget mange nye retter nå etter jeg startet på lavkarbo. Jeg elsker maten og mest av alt elsker jeg at man går ned av å spise den. I dag er jeg på min 8 dag på lavkarbo og har gått ned 3 kg og er superfornøyd.

  Denne retten ble så god at jeg tenker å dele oppskriften min med dere. Egenkomponert.


  Kotelett (first price) , Brun saus (ok, nesten brun da :P ) blomkålpure. La den i en pepperkake hjerte form ;)

  Brun saus: Smelter 1ts smør i en kjele, heller i litt fløte,1 eggeplomme, 2 ts creme fraishe,tilsetter steke kraften fra kotelettene. Smaker til med Chicken and steak krydder(santa maria), bittelitt salt og litt pepper.

  Kotelettene: Stekes i panna med smør, krydres med salt og pepper. Skyen heller du i sausen din. Legg de på en liten talerken med aluminiumsfolie over. Så holder de seg varme og etter noen minutter har du vips fått mer kraft til sausen din.

  Blomkålpure: Dette er første gang jeg har laget noen form for pure. Det finnes flere måter å lage på med krydder osv. Jeg gjorde det veldig enkelt. Og det ble utrolig godt. Mange bruker denne som erstatning for potetmos. For å være ærlig smakte dette bedre en potetmos.

  slik gjør du: koker opp blomkålbunter med litt salt i vannet. Kokes til de er møre. Så brukte jeg stavmikser til å mose blomkålen. Tilsatte 1 stor spiseskje med smør, 1dl fløte, litt salt og litt pepper. Du smaker selv om du trenger mer salt eller pepper.

  Det ble super, duper godt. Trenger virkelig ikke alle disse karbohydratene når man får så mye gode erstatninger. Som tilogmed kan være mye bedre.

   

  Så det godt ut??

   

 • 12

  Ikke gjør dette hjemme

  På Nrk har det startet et nytt norsk program som heter IKKE GJØR DETTE HJEMME. Det er utrolig kult og de gjør så utrolig mye rart. Frem til nå har det kommet ut 3 episoder.

  Og her kan du finne episodene http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/704350/

  Kan anbefales om du ønsker noe spennende å se som du også kan le av.  Har du sett noen av edisodene av "IKKE GJØR DETTE HJEMME"??

 • 20

  Gått ned enda fler KG

  I dag har det gått akkurat en uke med lavkarbo, jeg er i ketose og har en høy fettforbrenning nå. Det fant jeg ut ved hjelp av ketolyse stiksene som jeg kjøpte på Meny i går. Det var genialt.

  Og etter å ha gått på lavkarbo 1 uke nå så har jeg gått ned hele 3 kg. 3 Kg på en uke med å spise masse god mat. Det er ikke gæli. Må si at både jeg og kroppen min liker dette kostholdet.

  Dette er gårsdagens middag:


  Den består av stekt kylling og stekt biff i chicken and steak krydder, paprika og løk. Lagen en hvit saus av litt smør, fløte og creme fraishe. Krydret med salt, pepper og chicken and steak. Så puttet jeg det i ovnen på 200 grader med ost på toppen i ca 15 min.

  Kjempe god kylling og biff grateng.

 • 12

  Innkjøp

  I dag var jeg på meny og fant noe spennende innenfor ketolyse. Så da tenkte jeg å prøve ut dette.

  Det var en ketolyse proteinbake miks 400 gram og ketolyse test strimler.

  Kan bruker i pizza, vafler, brød og mye mer for folk på ketolyse.

  Og dette er 50 teststrimler. Slike man tisse på for å se om man er i ketose, og hvor høy fettforbrenningen er. Min fettofrbrenning var veldig høy, derfor jeg går ned mange kg bare på kort tid. For kroppen min kvitter seg med væske og har en høy fettofrbrenning. Spennende å se fremover .

   

  Har du testet ut disse??

   

 • 8

  Folk søker på mye rart. haha

  Haha. Folk søker på mye rart på google. Og de som kommer inn på bloggen min kan jeg jo se hvor kommer fra og hvordan de kommer inn på bloggen. Noen ganger popper det opp noe gøyalt. Som blandt annet denne som ble søkt på akkurat nå :P  Og nå må dere ikke få rare bilder i hodet om hvorfor min blogg kom øverst. Det er fordi jeg skrev om en komisk hjorte dildo som vg hadde en sak om.
  Google er kjekt det, og veldig gøy når folk søker på aaaaaaalt mulig :P

 • 50

  DU bør ikke bruke denne LYPSYLEN

  Jeg har postet et lignende innlegg tidligere, men har også fått mange nye lesere siden den gang. Så tenkte å dele dette med dere. Fikk kommentar av ei som brukte det og ikke hadde merket så mye. Senere i tid fikk jeg denne av samme jenta

  " Sist jeg kommenterte dette innlegget skrev jeg at jeg ikke merket noe forskjell. Men i de siste dagene har jeg vært oppmerksom på leppene etter jeg har brukt lipsyl, og det er like før jeg kaster den. Leppene mine har sprekt masse etter jeg har brukt den. Sprukket og tørre lepper er dritvondt! Føkk lipsyl"


  Selv brukte jeg denne masse før, uvitende om ingridiensene til produktet. Pga den er mye brukt så tenkte jeg å dele denne infomasjonen med dere. Lypsylen inneholder mineralolje, også veldig kjent som parafinium liquidum.

  Lipsyl inneholder nemlig mineralolje og Sauetalg. De 3 hovedingridiensene i Lypsyl er nemmelig paraffinum liquidum, petrolatum og parafin. Altså det vi kaller for mineraloljer. Det eneste de gjør at det legger seg som en hinne utenpå leppene, slik at det føles som at man får enormt med fuktighet og myke lepper. Så med en gang man smører på kjennes det veldig bra ut, men det forstyrrer hudbalansen og tetter porene og gjør at du bare blir tørrere og må påføre mer etterpå. Så konklusjonen er at de gir 0 fuktighet til leppene dine. Men hva mer kan man forvente for 5 kr?? Kostet det siste jeg kjøpte det. Noen år siden.

  Det er et veldig smart trekk av produsenten av produktet å bruke mineraloljer. Det er billig for de å bruke mineralolje. Vi blir anhengi og kjøper meg. Produsenten tjener enorm på vår avhengihet.

  Det eneste du kan gjøre for å bli kvitt avhengiheten av Lypsyl er å gå over til en lepomade ute disse stoffene. Da vil du etterhvert merke at du omtrent aldri trenger å bruke lepomade lenger. For at de faktisk gir deg fuktighet, og ikke gjør de deg avhengi. De trekker inn i leppene og reparer, ikke ligger der som et lag slik at det bare føles bra ut.Selvfølgelig har man perioder med tørre lepper da også. Det kommer jo med tempraturforskjeller blant annet.

  De  jeg har brukt som jeg ialefall vet er bra for leppene og har trygge ingridienser er følgende. Det er de jeg har prøvd til nå. Den ene er med solfaktor på sommerstid:

  79 kr                                                    61 Kr
  Gi meg gjerne tips om flere bra lepomader med trygge ingridienser :) Etter å ha slitii med tørre lepper i mange år, vet jeg hva som funker og ikke. Og det koster litt mer med de med bra ingridienser. For det koster med å produsere. De med mineralolje koster omtrent ikke noe å produsere

  KK har foresten utført en test av ulike lepomader, denne kan du lese HER Og jeg er veldig enig i denne testen.

  Viste du dette om Lypsyl??

  Har du også vært avehengi eller kjenner noen som er/har vært??

 • 12

  Bade mote

  Ble så inspirert da jeg var inn på denne bloggen http://ps3frue.blogg.no/ og så mye lekre bikinier fra www.victoriasecret.com.

  Så her kommer litt flotte bikinier mens man jobber for strandkroppen ;)  Flotte modeller og flott badetøy. Drømme seg bort.

  Hva syntes du??

 • 16

  Sykt digg LAVKARBO middag

  I dag var det pån igjen med å lage egen middag. Blitt litt bortkjemt etter å ha spist borte hele helgen på restuarant. Ble kun lavkarbo mat der også, og det var ingen problem. Lavkarbo mat er jo så utrolig godt.

  Her kommer noen utalelser fra Mads som var et sikkert tegn på at det var god mat:

  Jeg sier:- Så fort du spiste da.  Mads: - ja, er det så rart da. Det var jo jævla godt. Også spiser han litt til og bryter ut: - Seriøst dette var sykt godt og litt senere: - lavkarbo mat er fillern meg godt.

   

  Så om du liker laks er denne lavkarbo retten verdt å prøve.

  Du trenger 2 beinfrie laksefileter, og om de ikke er uten skinn skjærer man vekk det. Krydrer med ønsket krydder. Jeg brukte ( salt, fiskekrydder,bittelitt piffi krydder og sitronpepper.

  Fremgangsmåte: Startet med å krydre og steke laksen i stekepannen så det var ferdig stekt. Deler hver filet i 2 og legger i ildfast form. Så tar jeg over en boks med Creme fraiche og setter det i ovnen i ca 7-10 min på 150-200 grader. Serveres til med for eksempel brokkoli.
  Dagens himla gode lavkarbo tips ;)

 • 18

  Vektnedgang Lavkarbo

  I dag gikk jeg på vekten. Og jeg ble glad for at tallet viste lavere enn siste veiedag. Jeg har som sikkert mange får med seg startet på lavkarbo, eller ketose som jeg nå driver på med. For jeg skal gå på det frem til jeg går ned noen kg, også kan jeg skeie ut litt med karbo innimellom fremover. Det går overaskende bra.  Nå er dere sikkert nyskjerrige på hvor mye ned vekten har gått. Fra jeg startet onsdag og frem til i dag Mandag (5 dager) har jeg gått ned 2,2 kg. Jeg tror egentlig jeg har gått ned nærmere 3 kg. For jeg har fått mensen nå og da pleier jeg oftest å få mye væske i kroppen og jeg pleier da å veie 1kg mer. Så mulig jeg har gått ned bortimot 3 - 3,2 kg. Men uansett 2,2 er jo kjempe bra på under 1 uke.


  Fin mage :)

  Når man går på lavkarbo så er det i startet mye væske i kroppen man mister, så mye av tapet nå er væske. Gleder meg til å kunne se det skikkelig på kroppen.Det går kjempe bra ellers med kostholdet. Det er masse godt mat jeg kan spise og jeg føler kroppen min virker veldig fornøyd. Ingen ting er bedre enn det :) Noen kan bli dårlige av ketose og ligge å spy å ikke føle seg bra. Kroppen min taklet det veldig bra. Jeg har fått tips av svigermor om at hvis man blir dårlig de første dagene i ketose må man spise en halv gulrot.


 • 3

  Endelig

  I dag har vært en travel dag her i Malmø. Eller det har skjedd mye gøyale ting, så jeg har ikke rukket å blogge.

  Da har jeg endelig fått mer av tilskuddet mitt. Så da kan jeg forsette å nyte fordelene av et naturlig produkt som gir meg økt energi. Jeg prøvde meg 2-3 dager uten tilskuddet og jeg var slapp som bare fy. Akkurat slik som før,faller tilbake til normalen raskt. En skulle nesten tror jeg haddde noe sykdom som gikk på utmattelse før. Før orket jeg jo ingen ting, la meg bare rett på soffan når jeg kom hjem fra jobb. Men takket være dette tilskuddet som jeg har vært så heldig å få teste ut har jeg fått noen nye flotte og energifulte dager, med en skikkelig god nattesøvn også trenger jeg også mindre søvn.


  Bilde fra i dag :)

  Jeg har også fått høre erfaringer fra flere testpersoner nå og det er kjempe spennende og mange ulike erfaringer med produktet. Ettersom det har vært så mange som er nyskjerrige på når det kommer så skal jeg røpe det for dere. Det vi fikk vite er at det er mulighet for å få kjøpt det i februar måned. Og det funker like så godt på meg som er så ung, ettersom jeg hadde ekstremt  lite energi før. Og at det er et naturlig produkt for kroppen min er jo super vitkig.

  Blir nok mere blogging på mandag. I morgen blir det hjemreise :)

  Håper dere får en god natt søvn og en super dag i morgen.

 • 13

  Digg med ansiktsmaske. Skjønnhetstips

  Da sitter jeg her med ansiktsmaske da. Blitt så veldig tørr på noen områder nå ettersom jeg gikk fra skikkelig kulde i Norge og til Varmen i spania også ut igjen i -17 i Norge. Og det er ikke det beste for huden. Så da er det viktig å pleie den litt. Nå koser jeg meg med leirmaske, den typen de brukte på senkveld for en stund tilbake.  Så nå skal den skyldes ut. Også blir det vel natta, og en ny og spennende dag i Malmø i morgen. I dag har jeg faktisk vært i 3 land. Norge, Danmark og Sverige. Ikke gæææli.

  Og nå har ansiktsmasken fått denne fargen og den skal slyldes ut.  Så blir det å smøre seg inn med en god nattkrem som gir godt med fukt. Det er utrolig viktig med en god fuktighetsgivende krem etter leimaske. Ellers kan huden lett bli rar.

   

  Det var dagens skjønnhetstips ;)

   

 • 12

  I love my new camera

  Jeg angrer ikke på kjøpet av mitt nye kamera. Gøy å se når bildene blir så bra. Det er jo helt sykt igrunn. Så blir mye mer stas å ta bilder nå og fremover. Tilogmed min kjære Mads har begynt å ta bilder. Enda han hatet igrunn slikt før. For å være ærlig har han faktisk holdt mer på med kameraet i dag enn meg ;) Og det liker jeg veeeeldig godt, så det var enda en postiv ting med kjøpet. Å få en som ikke det grann er foto interesert til å være opphengt og prøve üt kameraets funskjoner er gøy :)

  Her kommer noen bilder fra i dag med nytt kamera:
  Tååååfiiiiiis

  Jeg er langt i fra noen fotograf og har ikke aning på foto. Så er nok litt amatørbilder, men gøy å øve :)

   

  Hva syntes du om bildene??

 • 28

  Nytt kamera

  Da har jeg å endelig fått meg speilrefleks kamera. Har tenkt på å kjøpe det kjempe lenge. Og i dag på flyplassen i København, på vei til Malmø så var det en elektro butikk. Og der kjøpte jeg denne herligheten også fulgte det med 18-55mm IS-objektiv. Det som var kjempe kjekt var at den var litt billigere her enn på elkjøp i Norge og om det skulle være noe med kameraet så skal det leveres på Elkjøp i Norge. Så det er jo kjempe kjekt.  Vi er fremme på hotellet og jeg har såvidt prøvd ut kameraet. Det er superkult og gøy når det blir så bra og klare bilder. Noe helt annet enn mitt gamle digitale kamera. Så nå står det på lading og jeg gleder meg til fler bilder :)

   

  Har du speilrefleks kamera?

 • 10

  Dagens lavkarbo frokost,lunch og middag

  Dette er min andre dag på lavkarbo og i dag tenkte jeg å legge ut hvordan min matplan har sett ut i dag. Jeg merker at kroppen min liker kostholdet allerede. Slipper å føle meg som en ballong i magen. Også merker jeg at jeg holder mye lenger. Blir ikke så ofte sulten, og får ikke den ille vonde sultfølelsen som før. Så det liker jeg utrolig godt. Gått ned 0,5 kg fra tirsdag kveld til nå. Og gleder meg til mer nedgang.

  Frokost:

  Ett kokt egg med mayones og en halv advokado  Lunch:

  Rester fra middagen vi hadde i går. Kylling gratengen. Middagen fra i går finner du HER

  Middag:

  Kyllingfilet med hvitløk og urte kremost, hvitløks smør og vanlig ost. Surret med bacon. Serverte me brokkoli og egenkomponert lavkarbo saus.  Slik så dagens Lavkarbo frokost, lunch og middag ut.

   

   

 • 13

  Har du vært i Malmø før??

  Lurer på om det er noen der ute som har vært i Malmø. Skal nemlig dit til helgen, og har aldri vært der før. Så er litt nyskjerrig på hvordan det er med shopping og andre ting å ta seg til.  Så dermed tar jeg gledelig imot tips om du har vært i Malmø eller vet noe om byen. Ellers får jeg sette meg ned å google litt.

  Nå er det foringstid.

   

  Har du vært i Malmø??

 • 14

  Fest kjoler

  Vært inne å tittet litt rundt på ulike nettsteder på festkjoler. Finnes utrolig mye lekkert. Nelly er jo kjent for å ha mye fine fest kjoler som er mye kjøpt. Så jeg tok en titt og blandt mange fine fant jeg noen jeg likte veldig godt.

  Candace NOK 699, Jarlo - NELLY.COM Bodycone Dress NOK 449, Elise Ryan - NELLY.COM Janet Dress NOK 299, Jeane Blush - NELLY.COM
  Så godt at jeg er på slankern da. Kan unne meg en lekker fest kjole etterhvert. Nå skal jeg kikke litt mer rundt på nettbutikker på festkjoler og andre antrekk. Masse lekre nyheter å finne nå.

   

   

   

 • 11

  Kylling grateng lavkarbo

  Her kommer min første middag på lavkarbo. Og som jeg lovet dere legger jeg ut oppskrift.

  Dette trenger du:

  Paprika,løk,brokkoli,2 kyllingfileter,kremfløte,ost og smør. Om man ønsker kan man også bruke champignon.

  Krydder: Santa Maria Chicken and steak, salt og pepper

  Fremgangangsmåte:

  1. Kutt opp kyllingfileten i små strimler eller firkanter. Stekes i stekepanne sammen med pepper og santa Maria krydderet.

  2. Kutte opp grønnsakene og spre de utover i en ildfast form.

  3. Smelt litt smør i en kjele også tilsetter du fløte, ost, litt salt,og pepper. Så tar du kyllingen oppi sausen og smaker da på den. Om du trenger mer krydder. Da kan du gjerne tilsette litt mer santa Maria krydder også. Heller så dette utover jevnt i den ildfaste formen.

  4. Strør på med ost og stekes i ovnen på 200 grader i ca 20 min.


  Min første lavkarbo middag var veldig god og den kan absolutt anbefales :)

   

 • 19

  Man får lyst på alt mulig

  Det var skikkelig frusterende å gå på butikken i dag. Første dag på lavkarbo. Man får jo lyst på alt mulig en ikke skal spise. Fikk så utrolig lyst på alt mulig, spesielt små godt. Jeg blir aldri fysen på det ellers jeg går på butikken. Er rart med det at når en vet en ikke kan spise en ting, så får man mye mer lyst på det. Er jo slik gjerne om man har godte stopp også. Det føltes som om smågodtet og alt annet ropte på meg.

  Men jeg klarte å motstå fristelsene :P


  Egentlig burde jeg vel ikke legge ut et slikt bilde. Da blir man jo enda mer fysen.

  Jeg klarte ialefall å motstå fristelsen på butikken, og det sies at man får mindre søtsug etter å ha gått noen dager på lavkarbo kost. Så det er vel det jeg håper på.


  Flere som får lyst på ting man ikke har "lov" til å spise??

 • 10

  Hva glor du på??

  Kikket igjennom bildene fra ferien og da la jeg merke til en mann som glodde så sykt. Det så litt komisk ut. Jeg la ikke engang merke til at det svømte noen i nærheten av meg.  Da har jeg endelig kommet litt mer til ro her hjemme. I dag er min første dag på Lavkarbo, og nå skal jeg lage min første lavkarbo middag. Så skal lage noe godt noe, kan godt dele oppskrift etterpå om noen ønsker det :) Nå blir det butikken å handle inn litt matvarer. Har fått veid meg og gleder meg til å se tallene går nedover på vekten.

   

  Flere som går på en type lavkarbo??

 • 7

  For en dag, og god natt til dere

  Da var vi kommet hjem til Norge igjen. Har ikke orket å blogge før i dag. Vi landet på Gardermoen rundt kl 06 i dag tidlig og det ble ikke mer en kanskje 1 t med søvn på flyet. Var ikke særlig lett å sove der. De fikk fikset flyet vi skulle fly med og det tok hele 8 timer. Så når vi landet på Gardermoen dro vi rett hjem. Jeg fikk dusjet og spist litt mat, så dro jeg rett på jobben.

  Overaskende nok så var jeg våken og fin og det er jeg igrunn enda. Tror jeg kan takke vitality tilskuddet mitt for det egentlig. Proppet på med dagsdosen min før jeg skulle på jobb og dermed klarte jeg å holde dagen ut. Nå har jeg vært våken i snart 2 døgn og kjenner jeg begynner å bli rimelig klar for sengen. Har nok aldri gledet meg mer til å sove enn nå. Så er jeg klar for en ny dag i morgen.  Følte meg så syyykt tørr i trynet etter en uke i syden uten særlig tilgang på hudpleie produktene jeg bruker til vanlig. Og etter et stressete dag. Så det var nydelig med en næringsrik ansiktsmaske.

  Åhhhh, som jeg gleder meg til å sove i min nydelige seng og ikke minst å kunne sove med dyne igjen. For på hotellene sydover sover man som vanlig kun med laken over seg.


  God natt søte dere. Håper på en mer pigg blogger i morgen ;)

 • 16

  Kommer oss ikke hjem til Norge

  Skulle vistnok ikke sagt at vi ikke hadde særlig lyst til å reise hjem til Norge og hjem til kulden. For det gikk troll i ord. Tankens kraft det der :P Blææææ.


  Vi var kommet oss vel inn gjennom sikkerthetskontrollen og var klare for boarding. Slik ble det nemmelig ikke, neida. Føsrt fikk vi beskjed på skjermen om at boarding var utsatt i ca 30 min. Og etter det fikk vi beskjed over høytaleren om at det var feil på et oljefilter og at vi måtte vente litt til mer informasjon og at det kom teknikkerer for å undersøke. Så kom det vist frem at det var hydraulikkpumpe på flyet. Så vi måtte vente ytligere 1 time på mer informasjon om de fant en ekstra hydraulikkpumpe ellers hadde de en plan b. Og ettersom vi ikke hørte noe mer om pumpen har etter 1 time var gått har de antageligvis ikke funnet en slik. Så nå har vi blitt fraktet til et hotell i nærheten for så å få middag der 19:30 Canarisk tid, det vil si 20:30 hjemme i Norge.

  Så alle pasajerer som ønsket er nå fraktet hit til Gran Hotel Gran canaria. Og noe mer informasjon enn dette har vi foreløpig ikke mottatt.


  Men slapp av, jeg kommer til å overlever jeg. Hotellet er nærmeste nabo til shopping senteren Altlantico som jeg likte meg så godt på. Må se på det positive vet dere. Tenke positivt er vitkig det ;) Godt de fant ut av det på bakken i det minste.Får håpe man kommer seg på jobb i morgen da.  Har du noen gang måttet vente i flere timer på flyproblemer??

 • 25

  Klar for avreise, hjem til kalde Norge

  Da var dagen kommet og det er klart for avreise. Kan ikke si det er det jeg vil aller mest akkurat nå. Både jeg og min kjære vil helst bli boende her frem til snøen smelter hjemme ;) Men hjem og tilbake til hverdagen må man.


  Vi har ialefall hatt en super tur her på Gran canaria. Og jeg setter utrolig stor pris på de søte kommentarene jeg har fått av dere. Har ikke fått bloggen sånn superduper mye, og blitt lite med kommentarer fra min side til andre bloggere. Lover det blir mer av det når jeg kommer hjem. Gleder meg til å titte innom de vanlige blogger jeg leser og også nye blogger.

  Og siden jeg og bloggeren http://sofiego.blogg.no/ har en intern greie med noe smilegreier så legger jeg ved ett smile bilde :P Hun er litt opphengt i smilet mitt, og jeg hater å smile på bilder. Hehe. Så sånn er det. Men her kommer smilebildet ;)

  Da blir vi snart hentet med bussen fra hotellet og reiser hjemover mot kalde Norge. Håper ikke det er for kaldt hjemme?? I morgen blir det starting på lavkarbo kost. Det blir spennende å teste.

  Ha en flott dag alle sammen :)

   

 • 13

  Vi ble lurt

  Huff. I går ble vi skikkelig lurt. Vi var på Yumbo senteret her på Gran Canaria. Og der så gikk det mange folk rundt og mange som maser. Noe jeg haaaater. Også kom det en kar med et svart ark og skulle vise oss noe. Vi sa nei takk og gikk. Han fulgte etter og sa han skulle vise oss noe osv osv. Også sa han at jeg skulle smile og stå stille. Så begynte han å klippe i et ark.  Og jada, vips så var han i full gang med å lure oss.

   

  Han klippet og sto i. Tilslutt fant jeg ut at han klippet ut meg i papiret. Det var riktignok veldig tøfft. Jeg spurte hva det kostet og det svarte han ikke på. Så begynte han med Mads helt uten videre. Sleipe Jævelen. Han var riktignok veldig flink og det ble fine bilder. Ikke alle som klarer slik, men syntes metoden han brukte var veldig sleip. Jeg hadde aldri taklet å ha en jobb med å lure mennesker. Da burde han heller stilt opp en bod da og vist frem ting han hadde klippet til av annsikter osv. Det ville være mye mer aktuelt.


  Uff, jeg gidder ikke engang si hva vi betalte for disse drittene. Men kan si at det var alt for mye :P Det er kun en sort papirplap i en simpel plastlomme. Den må lamineres selv om den i det hele tatt skal holde seg. Jeg angret bittert i går og har tenkt på i dag at vi kunne jo bare la være å ta de osv. Må nesten slutte å tenke på det. Alle gjør feil, og man lærer av det også. Men hater mennensker som lurer folk. BLÆÆÆÆÆÆ  DUMME MANNEN :( :(

  Har du blitt lurt av slike sleipe selgere før??


 • 10

  Do not disturb

  Naboene 2 rom bortenfor oss setter alltid ut dette skiltet litt utpå dagen/kvelden. DO NOT DISTURB.


  HUM :P

   

  Hva gjør naboene mon tro?? IIIIIK :P • 26

  Dagens innkjøp

  I dag var vi på Atlantico shopping senter i Gran Canaria.


  Jakke fra Zara.

  Magebelte                                 Støvletter med sløyfe


  Hva syntes du om dagens innkjøp?

 • 12

  Dagens Outfit

  Her på Gran Canaria er det godt og varmt også om kvelden. Så trenger ikke ha så mye på seg akkurat.

  Her kommer dagens enkle outfit. Omtrent uten sminke, trenger ikke det her nede ;) Ikke foundation og slik  Snart kommer innlegg om dagens innkjøp dere ;) I LOVE SHOPPING <3 <3

 • 19

  2 Gode parfymer + shopping

  I går kjøpte jeg meg 2 nye parfymer. De luktet begge kjempe godt etter min smak. Så klarte ikke å bestemme meg. Dermed ble det begge. Jeg er vanligvis veldig kresen på parfymer. Så jeg får slå til når jeg finner noen jeg virkelig liker.  Skikkelig sommerdufter, men det gjør vel ikke noe. Ettersom jeg satser på vår og sommer hjemme snart også ;)

   

  Nå skal vi kose oss litt ved bassenget også tror jeg det blir å shoppe på et diggbart shoppingsenter etterpå ;) Atlantico. Masse fine butikker der. De har blandt annet yndlingsbutikken Oysho, Zara og mye fler ;)  Sender en varm solklem her fra Gran Canaria, Playa del ingles.

   

  Flere enn meg som gleder seg til sommer hjemme i Norge??

 • 14

  Motorsykkel tur Gran Canaria

  Dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går. Men siden blogg.no var klikk var dette umulig. Så det kommer nå :)

  I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før i hele mitt liv. Jeg har nemmelig kjørt motorsykkel. Eller, jeg har ikke kjørt da. For jeg har nemmlig sitti bakpå. I sommer så tok typen min motorsykkel lappen. Noe jeg igrunn var veldig skeptisk til. Pga fart og ulykker osv.  Men gal som jeg er så ble jeg jommen meg med på en kjøretur. Vi kjørte faktisk hele Gran canaria rundt på motorsykkel.

  MC RYPA ;) hehe


  Det var en utrolig opplevelse å få oppleve øya så nært og på andre steder enn bare turist stedene. Man så de utroligste utsikter og landsbygdenen små sjarmerende hus. Det var fryktelig svingete veier, så jeg er fryktelig glad for at jeg satt på med noen jeg stoler på. Vet ikke om jeg hadde turt å sitte på med noen andre enn min kjære.
  Da har jeg ialefall gjort dette i løpet av livet også. Og jeg kommer nok helt sikkert til å sitte på igjen ved en senere anledning. Gøy med alt en kan opplevede. For meg så er det å reise på ferie litt mer enn bare å ligge på stranden hver eneste dag. Ettersom jeg har vært ute å reist utrolig mange ganger er det gøy å ha en dag eller to hvor man virklig opplever noe annerledes.
  Så for de som er på Gran Canaria så vil jeg absolutt anbefale en tur rundt øyen. Enten med bil eller om man har motorsykkel lappen. Men man må være forsiktig og kjøre pent. For det er noen stedet veldig bratte svinger og man er høyt oppe i fjellene med stup ned på ene siden. Men for en fantastisk opplevelse for deg som ønsker å se mer av øyen.
  Alt i alt hadde vi en super koselig motorsykkel tur med nydelig vær :) Gøy å få oppleve hele øyen. Så min første motorsykkeltur gikk veldig fint.

   

  Har du kjørt/sitti på med motorsykkel før??

 • 28

  Problemer på blogg.no hos dere også??

  Uff. Akkurat skrevet ferdig et innlegg om en utrolig spennende dag jeg har hatt i dag. Har gjort noe spennende jeg aldri før har gjort ;) Så hadde jeg tenkt å dele dette og bilder med dere.

  Men neida. Når jeg er ferdig med innlegget og skal legge inn bilder så sliter blogg.no med å laste opp bildene. BAH :S

  Så dermed ligger innlegget nå i kladden. Får håpe det funker snart igjen.

   

  Flere som sliter med å laste opp bilder??

 • 25

  Fått meg ny SPONSOR

  I dag fikk jeg en mail fra en hyggelig kar fra Brun og blid om at de ville sponse meg. Så da får jeg vedlikeholdt brunfargen min også når jeg kommer hjem igjen til vinterkulden.Men jeg fikk ikke bare solkort til meg selv;)

  Og det fine var at jeg også fikk MANGE solkort som jeg skal dele ut til dere søte leserene mine. Det blir utrolig koselig å kunne gi dere konkurranser med så bra premier :) Unner dere virkelig det. Jeg kommer til å ha fler enn bare en. Så håper dere gleder dere til det.


  Bildet er tatt på bussen i går etter en lang flyreise.

  For hvem ønsker vel ikke å få litt sol på en norsk vinterblek hud nå på denne tiden.  Så da blir første konkurranse antageligvis neste uke. For da er jeg tilbake igjen i Norge.
   

  Hva syntes dere om en konkurranse med noen solkort fra Brun og blid som premie?

 • 26

  Stikker på stranden en tur

  Ville bare fortelle at jeg er vel fremme på Gran Canaria. Jeg har ikke internet på rommet, men har det så fort jeg kommer meg til resepsjonen eller andre fellesområder. Så kanskje dere kommer til å høre bittelitt fra meg alikevel.

  En herlig følelse å komme ut av flyet og kjenne varm luft i ansiktet.

  Noen som kan se kofforten min på rullebåndet??hehe. I can ;)


  Vi stortrives her nede allerede. Hotellet er kjempe stort og vi bor all inclusive. Så vi har alt av mat, mineralvann, drinker og aktiviteter med i prisen vår. Veldig kjekt igrunn. Så nå sitter vi her å koser oss med en liten øl, før vi skal ta turen ned på stranden.

  Tilogmed Mads drikker øl. Skjeldent syn. Prøver å få han til å like øl eller vin ;)


  Vi trenger seriøst sol. ÆÆÆHHH.

  Her på Gran Canaria er det ca 22 grader nå, og det blir spennende å teste ute gradene i sjøen også. Nå er det virkelig  på tide å få litt brunfarge;) Føler meg alltid så sykt bleik den 1.dagen i syden.

   

  TuddeliDUUU. Ha en fin dag alle sammen, skal sole meg litt for alle dere også.

 • 24

  Ferdig pakket

  Da var kofforten  min sånn ca ferdig pakket, prøvde å ikke få med meg alt for mye. Ettersom det sikkert blir litt shopping der nede også :) Det eneste jeg mangler å pakke ned nå er toalettsakene.

  Jeg aner ikke om det blir noe tilgang på internet på hotellet vi bor på. Så om det ikke kommer noe inlegg i løpet av ferien, så skal jeg love å ta mye bilder og blogge masse om ferien når jeg kommer hjem :)

  Og dette er meg om noen timer ;)
  Det som gjenstår nå er å legge inn litt ny musikk og filmer på Mp5 spilleren min. Så har jeg noe å gjøre på en lang flyreise.  Jeg skal prøve å ta meg litt av varmen hjem til Norge jeg. If you want ;) Tror dette blir det siste innlegget før jeg reiser så:

  Tuddeliduuu. Vi blogges.

   

  PS: kom gjerne med musikktips. Alt mulig, kan hende jeg har glemt en og annen veldig vanlig sang også :)

   

 • 34

  Nytt design på bloggen

  Gammelt design :

  Nytt design

  Jeg har holdt på med dette selv og det tar ganske lang tid, når man ikke er så dreven på det :P Og mer endringer kommer etterhvert. Ikke helt sikker på header enda, men det blir denne midlertidig ialefall :)

  Hva syntes du??

 • 24

  I natt reiser jeg

  I natt, eller morgen tidlig da :P så reiser vi til Gran Canaria. Så nå er det siste innspurt på pakingen. Jeg er ikke personen som må pakke en uke i forvegen lenger. Så mye som jeg har vært ute å reist holder det med kort pakke prosess. Også har jeg jo heller ingen barn å pakke til.


  Bilde fra da jeg jobbet i Side i Tyrkia. Savner det <3

  Digg å kunne pakke ned sommertøy.

  Jeg må lete etter disse skoene. Finner de ikke :(

   

  Nå blire PAKKINGS  på meg :) Så kommer det mer i kveld.

   

  Savner du å kunne gå i sommertøy??

 • 55

  Blogger jeg leser

  Tenkte jeg skulle lage en liste over noen av bloggene jeg er leser hos. Leser også selvfølgelig veldig mange av de andre på vennelisten min også. Jeg kommer til å lage en knapp ved header etterhvert som heter blogger jeg leser. Da kommer disse med og kanskje noen fler.


  Håper jeg har fått med alle, eller så føres det på fler senere.

  Er din blogg på listen? Om ikke, så skal jeg ta en tur innom bloggen din å ta en titt :)

   

 • 28

  Rosa koffert

  Jeeeeej. Julet på kofforten min var helt ødelagt, den ble det sist gang vi var ute å fløy. Men Mads klarte å fikse det for meg nå <3


  Det aller kjekkeste med rosa koffert er igrunn det at jeg ser den på båndet med en gang den kommer. Slipper å lure på om den er min.

  Nå skal jeg pakke litt, for på Mandag så reiser vi sydover. Blir godt med en liten "pause" fra vinterkulden.

 • 9

  Da skal jeg stikke å kjøpe meg .....

  Badevekt.


  På mandag reiser jeg sydover, og når jeg kommer hjem derifra blir det endring av livsstil. Så da skal både jeg og Mads over til Lavkarbo. Så da blir det å gå på vekta før man startet og følge med på effekten. Jeg veier meg omtrent aldri, men når jeg har tenkt å gå ned i vekt, så må jeg jo kjøpe meg en badevekt ;)

  Gleder meg til etter ferien, å se tallene på vekte blir lavere og lavere.

 • 14

  Jeg har fått 3 fine headere til.

  I går etter at dere hadde hjulpet meg å stemme på forskjellige header så var jeg så heldig å fikk i 3 fine headere til. Så nå ble valget enda vanskeligere ::P

  Headerene fikk jeg tilsendt av Iris, ei som jeg studerte reiseliv med tidligere. Bloggen hennes er http://isem.blogg.no/

  Nr 1


  Nr 2

  Nr 3


  Så hvem likte dere best av disse 3 da??

 • 15

  Slik kan DU sjekke hvor mye bloggen din er verdt i kr

  Jeg har denne på siden min, litt lenger ned til venstre. Der kan man trykke og sjekke ut hvor mye ulike bloggadresser er verdt i kr. Mulig dette er svenske kr. Ettersom det er en svensk side.

  Aner ikke åssen de kommer frem til tallene da

  Og siden jeg er så nyskjerrig så har jeg for gøy sjekket noen av topp bloggerene på den siden.

   


   

  VOE sin blogg har en verdi på - 100 894 kr

  Julia Nyland sin blogg har en verdi på- 52 176 kr

  Annais sin blogg har en verdi på- 55 298 kr

  Linni Meister sin blogg har en verdi på- 75 746 kr
  Så blandt annet at den svenske bloggeren blondinbella sin blogg er verdt over 2 MIllioner kr.

  Sjekk bloggen din her:

  Hva er din blogg verdt?

 • 28

  Hvilken header skal jeg velge?

  Jeg er som sagt veldig fornøyd med header jeg har. Som http://linnsteinsland.blogg.no/ har laget. Men kunne godt tenkt et nytt bilde på header igrunn også. Har fått inn noen HEADERE fra noen søte lesere på mail denne uken.

  Hjelp meg :)

  NR 1

  Laget av http://stinethunes.blogg.no/

  NR 2

  Laget av http://vibstadgyllenhammar.blogg.no/

  NR 3

  Laget av  http://tettut96.blogg.no/

   

  NR 4


  Laget av http://mathildewh.blogg.no/

  Eller skal jeg bruke den jeg har? Mange fine nye headere også :)

   

  Hvem header syntes du jeg skal ta?

 • 24

  Utrolig deilig

  Det var skikkelig digg treningsøkt ;) Forbrent mange kalorier og føler meg fresh etter en herlig trening og en god dusj.

   

  Livet er hæææærlig dere !!!

  Hehe, ikke meningen å se så sur ut ;) Jeg er faktisk veldig blid og glad.

  Var ikke så mange folk på treningen i dag, og det var igrunn veldig digg.

  Flere folk som har trent i dag?

 • 10

  Stikker på trening

  Da stikker jeg på trening. God start på helgen ;) Kanskje det blir trening i morgen også.


  Med smurfe t-skjorte ;)

  Eier ikke muskler i arma, så var litt ironisk bilde :P ikke trent armene på 4 år, ettersom jeg sliter med syke smerter/betennelse i høyre arm. Håper trykkbølgebehandling funker ;)

   

  Ha en fin kveld og en riktig god helg

   

 • 9

  Gleder meg til lavkarbo

  Som jeg snakket om for litt siden så skal jeg og min forlovede starte på lavkarbo når vi kommer hjem fra sydenreisen vår. Altså rundt den 17-18 Januar startet vi. Og jeg gleder meg kjempe masse.

  For litt siden snakket jeg med mamma om lavkarbo og nå har hun og typen  startet på lavkarbo også. De startet på Mandag. Han har vært litt strengere enn hun med inntak av karbo og har gått ned 2,2 kg fra mandag til fredag, mens mamma har gått ned 1,1 kg. Kjempe gøy å kunne se at ting skjer med lavkarbo kosten da.

   

  s  Så nå klarer jeg nesten ikke vente til å starte, men jeg har lyst å kose med med god mat og drikke på sydenferien vår. Dermed er det best å vente til midten av januar. Jeg er ikke personen som gidder å starte på noe halveis. Så da blir det litt lavkarbo oppskrifter på bloggen også fremover.

   

  Gi meg gjerne tips om andre lavkarbo blogger

 • 12

  Denne videoen må du få med deg

  I dag i barnehagen så snakket vi mye mer barna om ulike dyr. Og blandt annet så var kameleon nevt og pratingen om at den skifter farge ettersom hvor den befinner seg. For å kamuflere seg best mulig. Barna syntes dette var kjempe spennende. Så jeg søkte opp en video på youtube. Den var utrolig kul. Skikkelig tøfft å se på. Barna elsket det <

   

   

   

   

  Kult ?

 • 54

  Stygg kommentar på BLOGGEN

  Jeg har jo blogget ganske lenge nå, og har enda ikke fått en eneste STYGG kommentar. Helt frem til i går. Da fikk jeg min første stygge kommentar. Heldigvis har jeg så mange søte lesere, så jeg slipper til vanlig stygge kommentarer. Og i og med jeg er 23 år så takler jeg meget godt den stygge kommentaren :P Skjønner jo at det ikke er folk på min alder eller eldre som har skrevet den. De på min alder slenger ikke med leppa slik :)

  Det var en anonym kommentar, så jeg tar den fint lite innover meg. Men måtte jo selvfølgelig dele min første stygge kommentar med dere <3 hehe. Thats blogging folkens. Kommentaren fikk jeg etter å ha skrevet dette inlegget HER

  Hvis du skal slenge med leppa, så gjør det i det minste uten å være anonym. Jeg har ip adressen din uansett loooser.


  Det er det man kaller feit vel?, sist jeg sjekket så jeg ikke slik ut ;)

  Anonym: fyfaen du er feit! SLANK DEG! du har jo reine mannekroppen

  Jeg sitter å småler for meg selv mens jeg svarer dette: ja. Kjeeeeempe feit. Haha. slapp av, driver av :P dummen. Tar nok desverre ikke anonyme feige kommentarer inn på meg. Om du skal slenge med leppa får du gjøre det med navn og blogge. LOOOOOOOSER. Du er sikkert drit stygg og feit og sitter der med fingra full av potetgull fett og gomser i deg. Så må du rakke ned på andre som er mindre og penere enn deg for å føle deg litt bedre. Seriøst. Skaff deg et jævla liv. Jeg har nok ikke mannekropp og er heller ikke JÆVLA feit :P Ha en fin kveld feita.  Men jeg får veldig ofte SØTE og koselig kommentarer av dere lesere. Fikk blant annet 2 stk i dag. Setter pris på dere alle sammen :)

  http://katrineaastorp.blogg.no/ : Nydelig du :)

  http://tissus.blogg.no/ : Fin du er :)

  Nå skal jeg stikke på trening straks, for å trene bort den FEITE MANNEKROPPEN MIN :P hehe

   

  Får du ofte stygge kommentarer fra feige looosers??

 • 15

  Minner om HEADER konkurranse

  Jeg er egentlig veldig fornøyd med headeren jeg har. Liker den veldig godt igrunn, for jeg har vokst ifra rosa bloggen som jeg hadde tidligere ;) Det eneste jeg er litt lei er bildet av meg igrunn og hadde jo vært gøy med en forandring på bloggen. Egentlig både med design og header.

  Den headeren jeg har nå er laget av super flinke og super søte http://linnsteinsland.blogg.no/

  Nytt år nye muligheter, dermed gøy med en forandring på bloggen også. HEY HEY !!!

   

  Jeg har fått inn noen bidrag allerede, men tar også gjerne imot fler. Alle som sender inn bidrag med header kommer til å bli linket til på bloggen og alle får være med i konkurransen. Så bestemmer leserne en vinner. Vinneren vinner linking i 8 innlegg fremover :)

  For å finne bilder og hovedinnlegget med bilder kan du trykker HER

     Klarer du å lage header??

  Er du med??

 • 5

  Dagens gullkorn fra BARNEMUNN

  I dag blir det en dagens gullkorn fra barnemunn igjen, ettersom barnehagen nå er åpen igjen. Og det er jo disse søte små skapningene som sier masse rare, men søte og morsomme ting. Kom ikke så mange i dag, men var spesielt en jeg lo av.

   

  Vi snakket om at i morgen skulle barna få prøve seg på sin første skitur i år. og om at da skulle vi si til foreldra at de måtte huske ski i morgen. Da bryter en 4 år gammel jente ut følgende:

  -"åååååååh :( jeg vet ikke om pappa har ski til meg jeg :( jeg tror han har dem i frysern "   


 • 13

  Ønsker du GRATIS varer til ditt kjæledyr

  Jeg kom akkurat over et innlegg nå på blogg.no. De er på jakt etter etter aktive bloggere som kan hjelpe til å evaluere noen av produktene i sortimentet dems og fungere som testpanel på nye varer de vurderer å ta inn.

  Det er samme hva slags dyr du har, alle har sjansen. Jeg har akkurat sendt mail nå, ettersom jeg har en liten og søt kanin.

  Hvem vil ha gratis varer til sitt kjæledyr ?

      

   

   

   

  Gå inn å ta en titt da vel :) http://onlinezoo.blogg.no/1294258332_hvem_vil_ha_gratis_va.html

  Jeg ble foresten godkjent med å bli sponset med produkter fra http://onlinezoo.no/ og  http://www.hundewebben.no/

  Jeg har også en god NYHET TIL dere :) Dere kan få 10% på alle dyreprodukter derifra. Ved å bruke rabattkode: charlotte. Det er ekstremt bra i og med at de allerede har de rimeligste prisene i landet på de fleste produktene dems

   

  Har du noen dyr??

 • 20

  HEADER KONKURRANSE

  Jeg er egentlig veldig fornøyd med headeren jeg har. Liker den veldig godt igrunn, for jeg har vokst ifra rosa bloggen som jeg hadde tidligere ;) Det eneste jeg er litt lei er bildet av meg igrunn og hadde jo vært gøy med en forandring på bloggen. Egentlig både med design og header.

  Den headeren jeg har nå er laget av super flinke og super søte http://linnsteinsland.blogg.no/

  Nytt år nye muligheter, dermed gøy med en forandring på bloggen også. HEY HEY !!!

  Noen søte snille engler dere ut som kunne tenkt seg å lage en header til meg? Da hadde jeg blitt glad.

  Slenger inn noen bilder som gjerne kan brukes. Og klippes og fikses og gjøre hva du vil med. Jeg gir deg frie tøyler.

  Tekst: charlotte1987.blogg.no (kanskje ha med: bloggen om hudpleie, sminke, mote og mat??? )

  Om jeg får inn flere headere så kommer jeg til å arrangere header konkurranse. Den flest lesere stemmer på vinner.

  Sendes gjerne på mail til charlotte.vindheim@hotmail.com

   

  Klarer du å lage header??

  Noen som er en knupp å lager header til meg??

 • 15

  Sexy felleskjøpet dress. YEY

  HEY LOOK AT ME ;) Jeg kom over noen voldsomt morsomme mobilbilder jeg hadde liggende på arkivet på dataen av meg selv. Gjør deg klar for bonde baben, og le gjerne litt om du føler for det.

  Its just for Fun ;)

  Kua sleiker meg i rumpa.  Felles kjøpe dressen er jo omtrent like HOt som One Piece <3 Må nok bli årets mote.

  Skikkelig sexy dress ;)

   

  Hatt på deg en FK dress før??

 • 10

  Har du prøvd trykkbølge behandling??

  I dag har jeg funnet en behandling som muligens kan hjelpe på min vonde arm. Har konstante smerter i den og den er helt skeiv. Gjør så fryktelig vondt, og orker ikke ha det slik lenger. Gårr med den i hele 4 år nå omtrent og hos lege eller sykhus går enten ting veeeeeldig tregt, ellers blir det ikke gjort noe i det hele tatt.

  Så nå er jeg lei av at de ikke finner ut et døyt, har vi virkelig så dårlig kompetanse her i landet. Jeg tar nå saken i egne hender og skal prøve trykkbølge behandling. Det er vist mye væske og betennelse i armen min, så det burde jo blitt borte etter 4 år. Ganke sikker på at det er tennis albue jeg har. Det har de enda ikke kommet frem til i Norge enda da, men i Tyrkia konstanterte de etter 10 min :)

  Litt info om det jeg muligens skal teste ut. Jeg har ingen ting å tape, vil ikke gå med vond arm lenger.

  Lider du med;

  Kalkskulder? Hælspore? Plantarfasitt? Tennisalbue? Musearm? Jumpers/Runners knee? Akillessene-betennelse?

  Kroniske skulder, hofte- og bekken smerter

   

  ....eller andre kroniske sene eller muskelsmerter:

   

  Behandlingen kan være et alternativ i stedet for operasjon og/eller kortison, og er den nye og kanskje den mest effektive behandlingen i norge i dag.

   

  Trykkbølge behandlingen

  er en ny alternativ fysikalsk behandlingsmetode som baserer seg på teknologi som genererer ikke-fokuserte trykkbølger, et såkalt "ballistisk prinsipp". Fordi pulsene overføres via en konveks overflate på applikatoren / "trykkhammeren", gir dette en radial eller kjegleformet spredning av energien i hver enkelt trykkbølge. Trykkøkningen i vevene skjer på uhyre kort tid og gir et høyt energinivå og en hensiktsmessig spredning av energien i vevet.

   

  Virkningsmekanismer

   

  Virkningsfysiologisk bedrives det utstrakt forskning på fenomenet; økt blodsirkulasjon, lokalanestetisk effekt og bedre vevsmetabolisme/ anabole effekter er dokumentert. Behandlingen stimulerer og gir effektiv støtte til de underliggende mekanismene for kroppens selvreparerende evne. Det er vanlig å oppleve umiddelbar smertelindring og dermed bedret bevegelse.

   

  Selve behandlingen

   

  Forut for radial trykkbølgebehandling gjøres en klinisk/ funksjonell undersøkelse. Ultralyd og MR kan være gode supplement til diagnostisering og lokalisering av vevsforandringer, eksempelvis i tilfeller med kalkpåslag i ledd- og leddnære strukturer.

  En behandlingsdose på 2000 pulser i smerteområdet er vanlig. Trykket (målt i bar, 2-4 bar er vanlig) varieres ut fra pasientens toleranse og angivelse av smertefokus. Behandlingstiden overstiger sjelden 10 minutter og gjennomføres med ca. 7 dagers intervall. En serie på 2-5 behandlinger er ofte tilstrekkelig. Behandlingen skal ikke skje parallelt med injeksjoner eller annen medikamentell støtte.
   

  Noen her som har prøvd trykkbølge behandling??

  Del gjerne erfaring med meg :)

 • 10

  Ønsker dere alle en god NATT

  God natt alle sammen der ute. Nå begynner øyelokka å bli vanskelig å holde oppe. Endelig blir det å sove med gutten min i natt, etter å ha måttet sove 2 netter alene mens han var på nattevakt.

   

  Så nå blir det natta :)  God natt alle søte bloggere og blogglesere :) Sove godt <3

 • 16

  Dagens nydelig middag

  Dette trenger du. Kyllingfilet og grønnsaker (rød og grønn paprika,gulrot og purre)

  Ferdig kokt ris med erter mais ferdig frossen pose.

  Kyllingen wokker du i wokpanne og når den er ferdig tar du oppi grønnsakene. I en egen panne så steker du ris med erter og mais og krydre med litt salt. Så tilsetter vi 1 eller 2 egg for deg, du bestemmer selv :)  egget røres rundt i pannene og la det steke med risen.    I wokpannen tilsetter vi så sursøt saus( invandrerbutikk)

  Og her er resultater, nydelig god asiatisk mat ;) • 14

  Se hva jeg har gjort i DAG

  I dag har vært nok en jobb dag. Eller planleggingsdag i dag også. Så i morgen åpner barenhagen igjen. Og det blir koselige å se igjen alle barna.

  Det vi gjore på planleggingsdagen i dag var nemmelig å ha første hjelps kurs. Det var kjempe spennede og lærerikt. Lærte utrolig mye nytt i dag. Det var et kurs på ca 3- 3,5 t.

  Og for første gang fikk jeg prøve meg på slike førstehjelps dukker. Her er noen få bilder av meg som prøver på hjerte lungeredning. Vi fikk prøve på dukker som var spedbarn, barn og voksne. For det gjøres jo ulikt på de forskjellige.


  Dukkene fra kurset. Nermest ligger voksen dukke, så spedbarn og litt lenger bak der ligger det noen barn også(dukker altså)

  De er spesial laget for å kunne utføre hjerte lungeredning på.


  Også fikk vi hvert vårt munnstykke på dukkene.


  30 hjerte kompresjoner. Midt mellom brystvortene.            2  innblås (ca 1sec på hver) halsen skal litt bakover og man
  skal holde for nesen mens man blåser inn luft i lungene.

  Har vært på førstehjelps kurs før??

  Prøvd ut slike dukker??

 • 16

  Outfit Inspo  Slang sammen en outfit fra newlook.  I like it ;)

   

  Like it or not??

 • 11

  Jeg måtte LE, ta en titt du å

  Ta en titt på denne herlige damen sin tulle video om "SLANKE SUPPE" om du ønsker en god latter. JEg ler enda :)

   

   

  Det er en blogger jeg titter ofte innom. HUn har mye gode oppskrifter, sånn seriøse også ;)

  Så ta gjerne turen innom denne gøyale damen http://kjerstisandnes.blogg.no/

 • 15

  Bli kvitt cellulittene

  Sliter du med Cellulitter?Tro meg, du er ikke alene om dette. Så mye som 70-90% av alle kvinner har celulitter. Så slapp av, du er ikke den eneste. Vi kvinner flest hater når de kommer å legger seg på lår og rumpe, da får vi omtrent panikk. Det er mye mer vanlig at kvinner få celulitter enn menn. Det er vistnok fordi vi har en annen bindevevs- og fettstruktur enn menn har. Selvfølgelig finnes det også noen menn som sliter me celulitter.


  Og det er ingen forskjell på om man er tynn eller tykk. Det er mange tynne jenter som har cellulitter.

  Fant denne på dinside.no. test om du er motakelig for cellulitter

  Selvtest
  Du kan være mottakelig for cellulitter hvis du:

  • Har tatt P-pillen i over tre år.
  • Drikker eller røyker hver uke.
  • Regelmessig dropper frokosten.
  • Har et usunt kosthold.
  • Spiser for lite av det sunne fettet, som finnes i nøtter, frø, fisk og avokado.
  • Spiser for lite grønnsaker som brokkoli, blomkål, kål og rosenkål. Dette bør spises minst tre ganger i uken.
  • Drikker mindre enn 1,5 liter vann om dagen.
  • Bruker mye salt ved matlaging og tar salt på maten før du spiser den.                                                                                                                                                                                                                                                                           Hvis du svarte ja på tre eller flere av disse punktene, vil du mest sannsynlig få cellulitter.  Mye grunnen til at vi får cellulitter er dårlig blodsirkulasjon. Og dette kan man selvfølgelig gjøre noe med. Det finnes gode apparater jeg vet om som øker blodsirkulasjonen og de kan dermed også fjerne celulitter. Men det finnes også måter med livs stilen din.  1. Trening:

  Hold deg i aktivitet er mitt råd. Trening forbedrer blodsirkulasjonen, og sørger for at kroppen lettere kvitter seg med slaggstoffer. Selv er jeg ikke redd for å inrømme at det i ny og ned dukker opp cellulitter på lårene mine. Men om jeg er flink å holde meg i form så forvinner de også veldig fort. Ialefall på meg, noen få dager med jogging og de som var synlige er borte.

  Kondisjonstrening som løping og spinning anbefales for deg som vil ta opp kampen med Cellulittene. Også styrke trening på de spesifikke stedene.
  2. Livsstil:

  Vær fornuftig når du oppholder deg i solen, kutt røyken og minske inntaket av alkohol for å holde celulittene under kontroll. Igrunn det samme som gjelder for å forebygge rynker.
  3. Kosthold:

  Få i deg mer væske. Drikk masse vann.Og dette bør du i følge klikk.no spise mer av:

  * Mat med mye proteiner og aminosyrer, som bønner, frø, magert kjøtt og fisk.

  * Mat som er rik på omega-3 fettsyrer, for eksempel fet fisk og nøtter

  * Mat som hjelper til med å holde på fastheten i huden, som skalldyr og egg

  * Mat med mye C-vitaminer, som frukt og grønnsaker

  Og hold deg unna dette:

  Sukker og fritert mat. Fritert mat gir økte frie radikalier i blodet. Som igjen kan forårsake betennelser og dårlig sirkulasjon.

  PS: Kan ikke love at det virker på alle da. Jeg måtte foresten le av den reklamen som gikk for litt siden. En krem ellernoe mot Cellulitter. Så man skulle bruke den sammen med trening og sunt kosthold. Humbugg :P Da er det nok mer treniningen og kostholdet som gjør underverker.

   

  Det var dagens tips fra meg :) Og det å ha celulitter er helt normalt. Tenk at hele 70-90 % av oss jenter/damer har det. Ikke noe å være flau over.

 • 17

  1 uke igjen til SOL og varme

  Da er det kun en uke igjen til jeg og min kjære reiser sydover. Det blir så utrolig nydelig, komme seg litt vekk fra denne vinteren.
  Kan ikke si jeg gruer meg akkurat nei ;) Også har vi bestilt all inclusive hotell.

  Slik at alt dette er inkludert under hele uken:
  * Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med drikke (lokal vin, øl, brus eller mineralvann).
  * Drikke (mineralvann, brus, te og kaffe) og lokale alkoholholdige drinker i barene 10-24.
  * Ettermiddagskaffe/te med kaker.
  * Daglige aktiviteter og kveldsunderholdning.
  * Tennis.

  Det er jommen ikke feil.


  Da skal jeg slikke sol og kose meg meg Kjæresten min <3 Vi skal feire 3 årsdagen skikkelig da, som var på nyttårsaften :)

   

  Flere som skal sydover snart??

  Misunnelig?? ;)

 • 6

  Det var deeeeeilig

  Da var jeg akkurat kommet hjem fra trening og det var nydelig ;) Nå skal jeg fortelle dere om noe spennende. Nemlig tilskuddet jeg nevnte for en stund siden. Som flere lurte på mer om. Så etter å ha gått på det rundt 2 mnd kan jeg si følgende i dag.

   

  I dag har det vært en skikkelig travel og rar dag, men det har gått utmerket. Uten tilskuddet jeg driver å tester ut, som foresten kommer for salg i løpet av 2011 ville jeg ikke på langt nær hatt den energien jeg har hatt i det siste. Jeg sov kjempelite i natt, sikkert pga uvant døgnrytme og uvant å måtte stå opp for jobb. Så ble vel 3-4 timer med søvn kanskje.

  08:30- 16:00- jobb/planleggingsdag med kun noen få timer søvn, men klarte fint å henge med.

  16:30- 16:35 - Blogginlegg

  17:00- 18:15- Elixia trening

  ------------------   Dusje

  --------------------- Lage mat

  --------------------- Spise mat

  ------------------- SLAPPE AV i vår nye gode sofa ;)

  Før har jeg alltid etter jobb måttet legge meg rett ned på soffaen og av og til har jeg lurt på om noe er alvorlig galt. Men alri testet det ut. Og med så lite søvn jeg har hatt nå så hadde jeg gått hjem å lagt meg til å sove 2 t, men neida. Tilskuddet jeg er så heldig å får teste ut før det kommer for salg har gjort hverdagen mye lettere for meg. Jevn energi gjennom hele dage, uansett om det blir lite søvn så har jeg energi gjennom dagen. Nå har jeg vel gått på tilskuddet i 2 mnd tenker jeg. Og allerede etter 5 dager så begynte jeg å merke effekten av tilskuddet, mens fler i min familie merket det etter mellom 1-2 uker. TIlskuddet kommer for salg en gang i 2011, jeg får mer informasjon om dette i slutten av januar.


  Jeg er foresten også METT ;) Nam

  Noen andre som har trent i dag??

   

 • 14

  Første dag

  Da var jeg akkurat ferdig med første dag på jobb etter ferien. Eller vi hadde planleggingsdag på jobben i dag. Og nå skal jeg og gutten min på trening. For vi  kjøpe oss jo abonement på Elexia for januar og februar i går. Så blir spennene å teste ut.

  Så blir det mer å høre fra meg etterpå. Første dag på nytt trenings senter


  Bilde fra i sommer/høsten

   

  Ønsk meg lykke til min første dag på trening på nytt sted;)

 • 9

  Meldt meg inn på Elixia

  Da har jeg meldt inn både meg og Mads på Elixia. Det blir nice. Jeg har hele tiden tenkt at jeg skulle ønske jeg kunne begynne på trenings senter, men jeg ville igrunn bare ha på vintertiden. Ettersom jeg er så gla i å jogge når temperaturen strekker til. Og siden jeg ikke får sånn voldsomt ut av treningsabonement med den armen jeg sliter med.


  Tilbudet gjelder kun i dag, så jeg var rask med å melde oss inn.  Tilbud kun 2. Januar. Kun 299 for trening i både Januar og februar. Ingen binding, man måtte bare huske å si opp innen 4/2-2011.Så det passet meg veldig fint det tilbudet der. Så da blir det nok trening i morgen tenker jeg ;)
  Hva syntes du om tilbudet??

  Fler som har meldt seg inn?

   

 • 15

  Nyttårsforsettene mine ser slik ut

  Er snakk om nyttårsforsetter overalt nå, og jeg henger meg med. Så hvidt jeg kan huske hadde jeg ingen i fjor. Men nå har jeg noen. Skal ikke starter før midten av januar med noen av de. Spesielt det med kostholdet. Har allerede vært å jogget i dag, så det er jo en god start :)  Var digg med en joggetur i dag, blir nok fler når vi reiser sydover neste uke.


  Har du noen nyttårsforsetter??

 • 22

  Da har blogg prinsessen sluttet å blogge

  Kom litt som et sjokk, men var vel egentlig forberedt.

  Bildet er fra voe.blogg.no

  Da gir hun seg med blogging. Enn så lenge ialefall. Kan igrunn godt skjønne det. For å være en blogger krever myyyye tid. Spesielt når man er på toppen. Da krever det også mer enn bare tid.Man må takle negative dritt kommentarer, man må tåle å bli glodd på overalt hvor man går. Kan ikke gå ute som en takras da, i frykt for at noen skal se deg og ta bilde med deg. Huff, kan neppe være lett å være øverst på toppen. Hun har jo blogget i mange år.

  Dette skriver hun på blogen " Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett! "

  Selv ligger jeg nå på 2. plass over Ringerike, og voe(Emilie) Ligger selvfølgelig på første plass. Tror nok det kommer til å ta en stund før hun rykker nedover på listen fordet.


  Leser du bloggen hennes?

  HVa syntes du om at hun slutter??

 • 19

  Bra start på det nye året??

  Ja, det vil jeg virkelig si.  Nå har jeg akkurat vært ute på en Jogge/gå-fort tur. Det vil si at jeg begynte å gå fort, for det var laget noen dumme ski løyper der jeg pleier å jogge. Så var vel en halv km med skiløyper, også kom jeg ut på traktorvei. Da ble det joggings et ganske lang stykke innover, også tilbake traktorveien samme vei.

  En ting jeg lærte fra i dag var at jeg må kjøpe meg pannebånd, ble litt kald på hodet i begynnelsen. Det gikk seg nå til når jeg startet å jogge skikkelig.


  Musikk er et must på joggeturer. PS: jeg hadde på hansker

  Er så glad for at det endelig var litt mildere ute i dag. Her var den - 6 grader. Godt å endelig få jogge litt igjen. Eller godt når man er ferdig ialefall.

  Men litt kaldt var det, ettersom svetten i panna/håret ble til snø/is


  NEI!!! Jeg flasser ikke.

   

  Flere som har hatt en god start på det nye året??

 • 32

  Favoritt produkter 2010

  Siden jeg ikke rakk det i går, så tar vi det i dag. Favoritt produkter for året som gikk


  Neglelakk fjerner pads


  EOS lip balm, mintgrønne


  Spa apparatet mitt, galvanisk spa.


  Lancome øyneskygger

   


  Ageloc, spesielt serumet og nattkremen


  Studio Secrets og Volume Million Lashes (brukes sammen)  Baobab body butter  Nu color foundation og MAC foundation

   

  Det var favorittene av alle mine favoritter for 2010

   

  Er noen av disse dine favoritter også??

 • 6

  Flere som hadde problem med Iphone i dag??

  Min kjære skulle stå opp så tidlig som 05:00 i dag tidlig. Så det ble ingen drikking på han, men det ble alikevel litt sent. Ble ikke mange timer søvn på han. Flaks for han så hadde jeg også satt på alarm slik at han kom seg opp.


  Fordi mobil vekkerklokken hans ringte nemmelig ikke. Og når jeg leste på vg.no i dag så stor det at Iphone hadde hatt store problemer. Vekkerklokkene på Iphone hadde ikke fungert slik som de skulle. Dette skyldes overgangen til nytt år.

  Ikke særlig positivt for Iphone sin del, men ikke sikkert det kommer til å ha noen invirkning på salget. Heldigvis var jo dette en dag hvor mange har fri fra jobb, men alikevel var det mange som hadde forsovet seg til jobb.

   

  Flere som opplevde at Iphone vekkerklokken ikke fungerte i dag?

 • 12

  Hjemmelaget Hvitløksbrød og pasta

  Dagens middag i dag den 01.01.2011 (fin dato foresten) ble følgende. Hjemmelaget hvitløksbrød med fullkornspasta,kjøttdeig,løk, tomatsaus. Toppet med parmesan ost og serveres med ruccola salat.  Hjemmelaget hvitløksbrød: Dele et rundstykke i 2. Legg på noen klumper med hvitløks smør også topper du med litt ost. Putter det i ovnen (200 grader) til osten er smeltet.

  Kjempe enkelt og utrolig godt.

  Så det godt ut??

  Hva var din lørdagsmiddag??

 • 11

  Nyttårsaften i bilder

  Outfit for nyttårsaften


  Bilde fra google.com


  2 Gutter som ville være med på bloggen :P Thumbs UP  3 år med gutten min <3


  Fant meg en cowboy hatt og et par briller. COOOL  Håper dere også hadde en fin nyttårs aften :)

   

 • 27

  Min TOPPLISTE

 • 16

  Morsomt DO skilt

  Så et utrolig morsomt skilt i går, på selveste nyttårsaften. Da vi var hos en kompis av Mads, har sett skiltet før og småler like mye hver gang. Ettersom jeg hadde med meg kamera i går, så benyttet jeg muligheten til å ta bilde av det morsomme skiltet som hang på doen.

  Skiltet henger på veggen bak doen. Slik at når gutta står å tisser, så ser de skiltet lett.


  Gå litt lenger frem. Den er ikke så lang som du tror. Når du kan lese dette er du nær nok (står underst der)

  Jeg syntes det er veldig gøy med morro skilt ;)

  Gøyalt skilt??

   

   

 • 8

  En litt annerledes Nyttårsmiddag

  Vi orket ikke å stresse med kalkun middag i går, så da ble det dette isteden.

  Biff med fløtegratinerte poteter, brokkoli og peppersaus.

  Selv om det ikke var noe tradisjonell nyttårsmat så smakte det veldig godt.

  Hva spiste du på nyttårsaften??

   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits