Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

24

Interiørbilder kjøkken

Legger ved noen bilder fra mitt kjøkken i dag. Vi har omøblert litt og fått hengt opp tavlen vi kjøpte for alt for lenge siden (litt trege vi).
Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Tavlen er jeg super duper happy med. Elsk <3 Rett og slett.

Ble det ikke fint?

 • 7

  Pinnekjøtt hos svigers + vinnerne av konkurransen

  Er i Bergen med min kjære. Vi storkoser oss med helgefri hos svigers. I dag fikk vi også deilig pinnekjøtt servert til middag. Svigerfar lager seriøst verdens beste pinnekjøtt. Hemmeligheten er godt kjøtt og trykkoker tydeligvis. Er mett enda. Etter en etterlengtet pinnekjøttmiddag.

  I kveld trakk jeg også vinnerne av kokeboken. Det ble Aina og Linn (jeg tror ingen av dere hadde blogg, isåfall skrik ut). Jeg sender dere begge en Mail mandag, når vi er tilbake :)

  God natt , gratulerer til vinnerene og takk til alle dere andre som deltok.

 • 8

  Gårsdagens middag

  Gårsdagens middag tok ikke mer enn 10 minutter å lage. Det var med litt hjelp fra min kjære :) Han laget nemmelig en god kålstuing.

  Jeg stekte kotelettene i hakket hvitløk,kokosolje (brun etikett), litt smør og krydder (salt og pepper)Når kotelettene hadde blitt stekt litt på hver side tilsatte jeg så litt smør, gulrøtter,rødløk,purre og paprika og lot dette putre i panna sammen med kotelettene.

  Kålstuingen laget min kjære ved å ha kuttet kål sammen med litt smør i en kjele. La dette surre litt rundt i kjelen. Tilsett så fløte,salt og pepper.

 • 5

  Fine lamper på salg

  Hatt fri i dag og det var deilig etter en full jobbeuke med helgejobbing også. Ble derfor en tur ned til byen for å titte litt på salget. Var innom lampehuset  og der var det masse fint. Mange flotte lamper på salg. Vi fikk en del penger til jul og det blir nok muligens brukt på noen fine lamper på salg.


  Var 50% på masse. Her er noen av de fine lampene jeg så:

   

   

   

   

  FØR:599 NÅ:300

   

   

   

   


  Selv forelsket jeg meg helt i denne. Den var enda finere in real. FØR:1999 NÅ:1000


  FØR:249 NÅ:12500

   

   

   


  FØR:399 NÅ:200

   

   

  FØR:1999 NÅ:1000

   

   

  FØR:699 NÅ:350

   

  Noen av lampene du likte?

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits