Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Hjemmelaget Guacamole

Det er så digg med hjemmelaget guacamole. Etter at jeg startet å lage det hjemmelaget, så har jeg helt sluttet å kjøpe de som er ferdig eller halvferdig på butikk. Det tar jo under 5 minutter å lage hjemmelaget og det er jo sykt mye bedre.

Du kan gjerne halvere oppskriften om du vil lage midre .

Du trenger:

-2 avokado

-1 fedd hvitløk

- press saft ut av en halv lime

-1ss finhakket løk el vårløk

-1/2 tomat

-1/2 finhakket chili

-litt salt (1/4ts ca)

-litt pepper (1/4 ts ca)

Bruk stamikser for å mose alt sammen og server.

 • 10

  Its weekend

 • 5

  Sukkerfri muffins til helgen

  I går kveld bakte jeg suksessterte muffins igjen, er vel 2 år siden sist jeg laget de. Lavkarbo, glutenfri og sukkerfri. Hadde med på jobben og fikk høre fra flere at de var veldig gode. Veldig enkle å lage er de også. Om du velger å lage i muffinsformer eller i kakeform er opp til deg selv, men jeg syns muffins er greie.


  De hadde ikke akkurat vunnet noen skjønnhetskonkurranse, men gode er de ;)

  Du trenger:

  Når det gjelder søtnign, så kan du bruke den søtning du selv vil. Smak deg eventuelt frem. Jeg bruker her sukrinmelis og tagatesse.
  Nøttebunn:

  • 250 g mandler (som du maler, jeg bruker beholderen til stavmikseren til å male mandlene)
  • 5 eggehviter
  • 45 g tagatesse
  • 20 g Sukrinmelis
  • 1 ts bakepulver

  Gul smørkrem:

  • 5 eggeplommer
  • 2-3 ss Tagatesse søtning
  • 1/4 ts vaniljepulver (ekte vanilje , du kan også skrape ut innholdet fra vaniljestang)
  • 1/2 dl kremfløte
  • 75 g romtemperert meierismør (ekte smør, ikke margarin)

   

  Fremgangsmåte:

  1. Start med å piske eggehvittene og søtningen/-ene helt stivt med mikser/håndmikser (som marengs).. Ca 5 minutter. Skal være så stivt at du kan snu bollen på hue, uten at innholdet detter ut

  2. Bland bakepulveret oppi de malte mandlene og hell det så over i marengsen. Rør forsiktig med en skje, slik at skummet ikke faller sammen noe særlig.

  3.Fordel på muffinsformer og stek i ovnen på 155 grader i 25 minutter. Ett hakk under midterste rille i ovnen.

  4.Mens kakene steker i ovenen kan du begynne på smørkremen.  Ha eggeplummene, søtning, vaniljepulver og fløte i en kjele.    Rør hele tiden og la platen så på middels/lav varme. Kremen skal ikke koke. Bare rør til det begynner å tykne. Har du en brei kjele kan du se bunnen når du drar vispen over( da er den tykk nok). Når det nærmer seg kokepunktet så tykner kremen. Ta den så av platen og kjøl ned. Sett den gjerne litt i kjøleskapet på slutten. Avkjøles i ca 15 minutter.

     Ønsker alle en riktig god helg!

  #mat #sukkerfri #sukkerfritt #lavkarbo #muffins #bake #blogg #kosthold

 • 3

  Alenetid og ny kostholdsbok

                                                                                                                                                                                                                //Produktet er sponset//

   

  God kveld! Her sitter jeg i pyjamas med beina strakt ut på sofaen og bare koser meg med alenetid. Adrian hadde bare sovet en halv time i barnehagen i dag, så han var temmelig trøtt når jeg hentet han. Han pleier stort sett å sove nesten 2 timer i barnehagen. Så etter et deilig bad, ble det tidlig kvelden på han.


  Ble litt kos og lek før legging :)

   

  Nå sitter jeg  her og koser meg en kopp te og en ny bok jeg fikk i posten på torsdag. Søte Julianne har gitt ut en kostholdsbok med masse spennende oppskrifter. Boken hun har gitt ut heter lav FODMAP, en koplett håndbok for deg med sensitiv mage. Den ble lansert nå nylig og jeg var så heldig å få et eksemplar gratis i posten.

  Mageproblemer er veldig vanlig i Norge. Mellom 15 og 20 prosent av befolkningen opplever mageplager som ikke kan forklares med sykdom. Selv om kanskje så mange som en million av oss i perioder har problemer med magen, er det få som tørr å snakke om det. Målet med denne boken er å bryte tabuet og ufarliggjøre mageproblemer gjennom å spre kunnskap. Boken lavFODMAPS handler om hvordan du kan spise deg til mindre mageplager (smerter, oppblåst mage,forstoppelse) ved å gjøre noen enkle kostholdsendringer. De kaller det gjerne Irritabel tarmsyndrom (IBS), som er en forstyrrelse i tarmens funksjon og kjennetegnes av magesmerter, oppblåsthet og vekslende avføringmønster, uten at man kan finne en fysiologisk årsak til problemene. LavFODMAP-dietten er utarbeidet i Australia gjennom 10 års forskning og har gjennom kliniske studier bevist hvor effektiv den er for å bli kvitt magetrøbbel. FODMAs er visse kortkjedede karbohydrater som befinner seg i noen matvarer. Ved å redusere på mat som har et høyt innhold av FODMAPs og spise mer av maten med lavt innhold av FODMAPs kan mageproblemene reduserers drastiks. Her finner du masse informasjon og 80  fristende retter. Selv vet jeg hvor viktig kosthold er for magen og fordøyelsen. Det er mange matvarer jeg blir lett oppblåst av, som f.eks hvetemel. Speltmel tåler magen min mye bedre, slik har det vært i mange år.

  He er en liten sniktitt på noen få av de mange mange godbitene du finner i boken:


  Nå gleder jeg meg til å lese mer nøye i boken jeg fikk og se på alle de spennende oppskriftene. Jeg kommer garantert til å prøve ut flere av de. Flere av oppskriftene er også tilpasser for deg som ønsker et lavkarbokosthold. Noen inneholder sukker, men det kan man jo bare bytte ut med ønsket søtning. Mye inspirasjon å hente her.

   

  Boken finner du i din bokhandel eller på nett. Du finner den f.eks HER (affiliatelenke)

  Har du kjøpt boken lavFODMAP??

  #mat #kokebok #helse #kosthold #fodmap #lavfodmap #oppskrift #frokost #middag #lunsj #sponset 

 • 4

  Enkel kyllingmiddag i en travel hverdag

  God kveld. Her er vi skikkelig forkjøla hele familien. Vondt i halsen, verker i kroppen og snørra renner. Lille gullet har jo akkurat startet i barnehagen, så slik blir det. Og mamman og pappan han slurva med kostilskuddet, så da man smitta gitt. Phu! 

  Jeg er godt inn i den nye jobben og jeg stortrives. Hyggelig sted å jobbe og hyggelige kolleger.  Ingen ting er bedre enn det.

   

  Her ble det kylling igjen, på lavkarbo vis. Uff! Jeg hater at det er  skrevet så mye dritt om kyllingen om dagen. Jeg elsker kylling og klarer meg virkelig ikke uten. VI spiser ofte kylling. I dag var dagen hvor vi var helt tomme for ideer på hva vi kunne spise, men så ble det noe til slutt. Jeg følte vi ikke hadde noe tilbehør, men noe hadde vi i kjøleskapet og god ble det.   Stekt kyllingfilet med ønsket krydder på. Av grønnsaker så brukte jeg squash, paprika(rød,grønn) , rød løk/gul løk, champignon, 2 fedd finhakket hvitløk og sukkererter i små biter. Grønnsakene stekte jeg i panna med smør og olje. Tilsatte så litt soyasaus og pepper. Superenkelt og godt. 

  Som dressing/saus hadde jeg Rømmesaus og Pestosaus;

  Jeg hadde pestosaus stående, så da tok jeg bare det, men hjemmelaget pesto er også utrolig godt.

  Rømmesausen: 2 ss lettrømme, 2 ss creme fraiche, 1ss majones, tabasco/chilikrydder. Smak til med krydder: salt,pepper,karri, Pasta Rossa(Santa Maria).

   

  Velbekomme!

   

  #mat #lavkarbo #helse #nedivekt #vektnedgang #lchf  #middag

 • 4

  Mye nytt

  Denne uken skjedde det jommen mye nytt og spennende. Adrian hadde tilvenning i barnehagen og det gikk kjempebra. Vi var der 1 time den ene dagen og 20 minutter neste dag. Så var han klar for å være alene i barnehagen noen timer og det gikk kjempefint. Er så rart å tenke på at han allerede har blitt barnehagegutt. Får nesten litt vondt i magen av å tenke på hvor fort tiden flyr. Det er iallefall veldig godt for meg som mamma å se hvordan han stortrives med barna og de voksne i barnehagen. Det virker som vi har valgt en super barnehage og det er vi glade for.
  Adrian og de andre barna koser seg med lek på gulvet. Han har blitt tatt godt imot :)

  Som jeg nevnte tidligere så gikk jobben jeg hadde konkurs og jeg har vært uten fast jobb siden november. På onsdag fikk en telefon om jeg ville komme på jobbintervju på en sentralbord stilling som virket veldig passende for meg. Torsdag var jeg på intervju og to timer senere fikk jeg telefon om at jobben var min. Hurra! Fredag skrev jeg kontrakt og allerede i morgen begynner jeg på den nye jobben. Har fått beskjed om å møte opp kl 09 i morgen tidlig. Det blir fryktelig spennende med ny jobb og nye utfordringer.

  Adrian sov veldig dårlig i natt, var tydeligvis forkjølelsen som var kommet. Ingen feber foreløpig, så får håpe den holder seg unna. Han fikk sove mellom oss i sengen i natt og i dag tidlig tok vi med dyna opp i stua og koste oss med masse fine barneserier. Vi så på Pippi, Postmann Pat, Fantorangen og Peppa Gris. Så ut som han koste seg skikkelig med serier godt innpakket. Han var veldig rolig og fikk slappet skikkelig av. Deilig med en innedag når formen er litt pjusk. Sånn er det med barnehagestart ;) Da blir man lett syk.


  Koser seg med eple og ser på filmer :) Verdens beste <3

  Så denne uken har det skjedd mye nytt og spennende som dere ser. Nå får jeg finne senga, så jeg er klar til å levere i barnehage og ny jobb i morgen. God natt

  Håper dere har hatt en fin helg :) 

 • 11

  Lavkarbo osterundstykker ala Charlotte

  God kveld. I dag var det dag nummer to for Adrian i barnehagen og vi rakk akkurat komme inn av døren, så var han kjapp bort til de andre barna. Det gjør det ekstra godt for meg som mamma. Etter 20 minutter fikk jeg beskjed om at det så ut som alt gikk fint med han alene, så jeg kunne prøve å dra hjem en tur også skulle de ringe om det var noe. Det gikk heldigvis veldig fint og jeg fikk ingen telefon fra barnehagen. Så da hentet jeg han som avtalt kl 12. Når han var i barnehagen så fikk jeg bakt noen godt som passer godt til frokost og lunsj. Lavkarbo selvfølgelig. Så det ble en god lunsj på meg.Vi bor rett ved barnehagen. Så han fikk ligge i vogna når jeg hentet han. Vi rakk akkurat å komme utenfor porten og da sovna han bom. En gutt som tydelig hadde kost seg  masse og var sliten. 
  Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle de her? Osterundstykker? Jeg er medlem av gruppen Lavkarbogruppen lukket på facebook og der er det flere som har lagt ut oppskrift på osteboller. Jeg har brukt den oppskriften, men bare tilsatt noe ekstra. Det jeg har tilsatt ekstra skriver jeg "kan sløyfes" på. Jeg har prøvd å lage de orginale og de er også gode. De skal egentlig bli høyere ved steking, men mulig bakepulvere jeg brukte er "gammelt".   Ingredienser:

  • 5 dl reven ost (riv ost selv, de ferdig revne er det ofte mye annet rart i)
  • 5 egg
  • 2 ss fiberhusk/Psyllium
  • 2ts bakepulver
  • 1 ss bakepro bakeprotein (kan sløyfes)
  • 1 ss Chiafrø (kan sløyfes)
  • 2 ss vann (kan sløyfes)
  • Strø gjerne litt valmuefrø på toppen om du vil

  Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, la hvile et par minutter og legg utover på bakepapir i basse store rundinger. Stekes i på 200 grader i 20 minutter.
  Helt uten mel og gjær. Masse proteiner også. Ha på det pålegg du selv ønsker. Jeg hadde salat, roastbeef, majones, rødløk, agurk og 2 syltagurk 

  Så det godt ut?

  #mat #frokost #lunsj #lavkarbo #lchf #helse #sunn #sunnmat 

 • 3

  Første dag i barnehagen

  Lille babyen min er ikke lenger så fryktelig liten. Tenk at i dag har han blitt barnehagegutt. Så utrolig fort som tiden har flydd. Han har tilvenning denne uken. Så i dag var det kun 1 time og i morgen er det 2,5 timer. Han så ut til å like seg veldig godt der. Masse spennende leker og barn. Han enset omtrent ikke at vi var der engang, så det tar jeg som veldig positivt :) Han fikk til og med være med å synge for to på avdelingen som hadde bursdag. Han koste seg med barnehagetantene og de virker utrolig hyggelige. Når vi skulle ta han med hjem igjen, så ville han helst bli litt lenger. Har selv jobbet i barnehage og det gjør at jeg føler det blir litt enklere. For da vet jeg enda litt mer hva han går til. Tviler ikke et sekund på at han kommer til å kose seg masse der. I dag er han akkurat 11 mnd og det ser ut til å gå veldig fint :)
  Godgutten min har fått 7 tenner <3

   

  Klar for en ny dag med barnehage i morgen. Jeg skal være der litt med han og han skal antagelig være litt alene.

  #mamma #mammablogg #barnehage #barnehagestart

 • 5

  Hjemmelaget burger

  I dag har jeg fått vært på en spinningtime på 45 minutter og etterpå gikk jeg en trilletur med Adrian. Er så deilig å være på rett kjør med både kosthold og trening igjen. Jeg er nå i ketose og hadde masse energi på treningen. Superdeilig!

  Dagens middag ble noe så godt og enkelt som hjemmelaget burger.

  Du trenger :

  • Karbonadedeig
  • Salt, pepper. Noe jeg også bruker av krydder er chili hot (piri piri) og hvitløkspulver. Du kan selvsagt også bruke finmost/finkuttet hvitløk og Chili.

  Ha karbonadedeig og krydder i en bolle og bland alt godt sammen med hendene. Form så burgere i den størrelsen du ønsker. Jeg liker de litt store og med litt tykkelse på. Stek gjerne i smør. Jeg startet med å steke de kort på hver side på høy varme. Så skrur jeg ned på svakere varme og lar de steke noen minutter på hver side til de er klare. Du kan gjerne legge de på en flat tallerken med aluminiumfolie over og la de hvile mens du lager resten av maten.

  Stekte også litt bacon til. Også hadde jeg cheddarost, salatblader, tomat, rødløk, agurk på burgeren. Alt dette legger jeg på når jeg danderer burgern. Begynn med cheddarosten.

   


  Under 3 g karbo pr 100g. Veldig god dressing.

  Så det godt ut ?

  #middag #lavkarbo #lchf #blogg #digg #mat #helse #kosthold #burger #hamburger #hjemmelaget

 • 1

  Deilig biff med hjemmelaget peppersaus

  Etter Adrian var lagt , så koste vi oss med en bedre middag her hjemme. Vi sto begge på kjøkkenet og koste oss med det.

   

  Hvem trenger pasta, ris og poteter når man har så mye annet godt på tallerken? Ikke jeg iallefall ;) Dette var nydelig og kunne ikke vært gjort noe annerledes. Digg biff, digge grønnsaker og digg saus. 

  Vi kjøpte pepperbiffen til Kiwi. Mads sto på kjøkkenet å slo løs på biffen med en kjevle, han måtte visstnok improvisere fordi vi ikke hadde hammer til å banke kjøtt med. Kjøttet ble iallefall sykt godt og mørt.

   

  Prøvde jeg meg på en ny vri av tomater. Kall meg gjerne sær, men jeg aldri vært så glad i tomater. Men jeg vil gjerne lære meg å like alt som er sunt. Og nå er jeg blitt mer og mer glad i tomater. Disse tomatene er det aller beste jeg har smakt. Jeg bare tok litt ulike ingredienser jeg hadde tilgjengelig og vips så ble det knallgode ovnsbakte tomater. 

  Tomater:

  Del i 2 og putt i en ildfast form,hell litt olje over, strø på bittelitt salt, kvernet pepper, basilikum og parmesan ost. Stekes i ovnen på 220 grader i ca 16 minutter.

   

  Peppersaus: 

  Det er første gangen vi har laget peppersaus fra bunnen av og det var jo skikkelig godt. Mads fikk jobben å lage sausen, siden den involverte alkohol og flammer. Hehe. Vi har tatt utgangspunkt i en oppskrift fra Klikk.no med kokk I steden for Cognac så brukte vi sprit (smirnof vodka) og det fungerte aldeles utmerket. 

  15 stk svarte pepperkorn, eventuelt noen grønne og hvite også (vi ville ha litt mer pepper og brukte 20 svarte)

  5 ss Cognaq (eller sprit som vi brukte)

  2 dl fløte

  salt ( Mads brukte visstnok en halv liten kjøttbuljong  istedenfor salt)

  2 ss smør (Bremykt, Tine eller annet ekte smør)

  Knus pepperkornene i en morter eller på annen måte ( vi brukte beholderen som følger med stavmikseren med knivblad, du kan også legge pepperkorn i et kjøkkenhåndkle og knuse med en stekepanne)

  Ha pepperkornene i en tørr stekepakke på middels varme til det begynner å dukte livlig. Ha i cognac eller spirt. Når det begynner å dampe, sett fyr på flammen med en lang fyrstikk eller lang lighter. La det brenne ut.

  Ha i fløten og la det koke inn til det blir tykt. Smak til med salt. Sausen kan gjøres klar i forveien. Rett før servering koker du den opp, trekker til siden og tilsetter smøret.

  Vips har du en god peppersaus på 123!

  Grønnsakene er stekt i stekepanna med olje. Squashen tok jeg litt salt på og pasta rossa krydderet fra Santa Maria.

  På toppen av biffen hadde jeg litt kryddersmør og hvitløkssmør, men dette kunne jeg fint droppet. Var så mye andre gode smaker her.

  Beste biffmiddagen jeg noen gang har spist her hjemme. Kan varmt anbefales.

   #mat #middag #biff #peppersaus #nedivekt #kosthold #lavkarbo #lchf #helse #digg #sunnhet

 • 1

  Årets første skogstur

  God lørdags kveld. Håper dere har kost dere i dag. Vi har som nevnt hatt barnefri i dag. Fra tidlig morgen og frem til leggetid for lille gullet vårt. Han hadde visstnok kost seg masse og vært kjempefornøyd hele tiden. Vi sov lenge, fikk gått en deilig tur i finværet og ryddet i klesskapet. Fikk samlet nesten 3 søppelsekker med klær som vi skal gi bort. Fornøyde med innsatsen. Når lille Adrian kom hjem, fikk han litt grøt og et deilig bad i badekaret. Når han kom i sengen sin, så sovnet han fort :) 

  En hel del bilder fikk vi også tatt på turen, her er noen av de:  Kult foto som Mads knipset av isen


  Hadde med litt "turgodis" siden det var lørdag :) Mørk sukkerfri sjokolade og vann.  Tok to ruten hver og resten ble med i sekken hjem

   

  En koselig lørdag med barnefri, men det var fryktelig koselig å se lille gullet vårt igjen også :) På mandag begynner han i barnehagen. Så vi starter med tilvenning i 3 dager. Det blir virkelig spennende!

  #lørdag #skogstur #helse #trening #komiform #nedivekt #mamma #mammablogg #kjærester #drammen

 • 3

  Skikkelig ketogen frokost

  For en herlig dag! Her er det knall blå himmel, sol og plussgrader. Mamma kom innom oss litt over 8 i dag tidlig og hentet Adrian. Der skal han være til i kveld, så kommer han hjem igjen. Det betyr at vi har barnefri i dag. Vi la oss for å sove litt videre og sov helt til kl 11. Så deilig å få sove skikkelig ut. Og enda bedre når man så det flotte været ute. Vi laget en sen frokost og jeg har på følelsen at jeg kommer til å være mett i maaaaange timer.  En perfekt frokost for deg som vil ned i vekt med ketose. Jeg fant ut at det er ikke lenge igjen til vi skal til USA og på cruise i Karibien. Så ketose blir nok en del av kosten en liten stund fremmover :) Så da blir det mye proteiner og fett for å miste vekt.

   

  Nå skal vi på med turklærne og gå en tur i finværet. For så å gjøre en kjedelig jobb på soverommet. Nemlig klesopprydning. Føler det flyter av klær i skapene, så noe må gjøres. En skikkelig opprydning må til :) 

   

  Her er dagens frokost:

  I dag ble det en ta hva du har i kjøleskap/fryser dag. Jeg fant noen Gøl pølser som vi hadde kjøpt i Sverige. Ost Frankfurter heter de. Og inneholder kun 3 g karbohydrater pr 100g. Og de er knallgode.  Vi hadde også noe bacon og det var lenge siden jeg hadde spist. Smakte veldig godt.  Pølsene ble stekt i stekepanna med purre, løk og hvitløk. Tilsatte så 1 ts kryddersmør og litt sennep. Siden jeg ikke hadde vanlig agurk, tok jeg noen sylteagurk ved siden av.


   

  Ønsker dere en fin dag, nyt den!

   

  #nedivekt #lavkarbo #ketose #frokost #mett #lørdag #helg #mat #kosthold

 • 2

  Smakfulle kjøttboller med en kremet løksaus

   

  Nytt år og nye muligheter! Siden 2014 har vært mer elendig kostholdsmessig enn jeg skulle ønske. Starter jeg nå med å bli like flink med kostholdet som jeg var i 2012 og 2013 . Hvor jeg gikk ned 18 kg og fikk en sunnere kropp og ble kvitt medisiner for lavt stoffskifte. For de som ikke har fulgt bloggen min tidligere kan jeg enkelt oppsummere at jeg tåler dårlig produkter av hvete og sukker. Spiser jeg sukker, så våkner jeg garantert med vondt i alle fingerledd og andre ledd i kroppen. Så oppskriftene mine er basert på et lavkarbo kosthold med hjemmelaget mat uten raske karbohydrater. For kroppen min funker det utmerket med et slikt kosthold. Da har jeg mer energi, mister vekt, slipper medisiner, er ikke oppblåst i magen og har heller ikke masse vann i kroppen (som jeg har konstant ved andre kosthold).

  Vel hjemme fra en deilig treningsøkt fikk jeg i dag servert en god middag fra min kjære og her er resultatet!

  Det ble kjempegodt, om du vil ha andre grønnsaker ved siden av. Så bruk gjerne det :)

  Kjøttbollene (om det er noe av krydderet du ikke har, så bytt gjerne ut med andre krydder du liker) :

  • 400 g karbonadedeig
  • 1/2 gul løk hakket (stor størrelse)
  • 1 toppet ts chilipaste/Sambael Oelek eller evt 1 hel rød chili finhakket
  • 2 ss tørket basilikum eller fersk om du har
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ts Pasta Rossa krydder fra Santa Maria
  • 1 ts Koriander og chili krydder fra Santa Maria
  • 30-40 g med reven gulost
  • Litt vann ( ca 1/4 kopp)

  Løksausen:

  • 1/2 løk i strimler (stor størrelse)
  • 1 liten terning med kjøttbuljong eller 1/2 stor
  • 1,5-2 dl fløte (start med 1,5 og smak til)
  • 1 dl vann

   
  Fremgangsmåte:

  1. Bland alle ingrediensene til kjøttdeigen i en foodprosessor eller en bolle+ stavmikser og mos dette sammen til en farse. Tilsett litt vann.
  2. Form kjøttbollene med en spiseskje og stek i stekepanna med smør til de er gjennomstekt. Ta kjøttbollene til side.
  3. Stek løkstrimlene i litt olje til de er myke. Løs opp buljongen i varmt vann(1dl , kan varmes i en kopp i mikro)
  4. Hell buljongvannet oppi stekepanna med løken og la det koke til det blir tykt (vannet kokes bort). Tilsett fløte, få den til å å koke. Skru så ned varmen og legg kjøttbollene oppi sausen i stekepanna.

  Vil du ha tyttebærsyltetøy uten sukker ved siden av, så har jeg en oppskrift på det HER
   

  Velbekomme!

   

  #lavkarbo #hjemmelaget #nedi vekt #lchf #kosthold #trening #nyttårsforsett #2015 #mat #middag

   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits