Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Litt nytt i garderoben

I gr var bestemor og jeg p en liten shoppingtur. For se om vi fant noen godbiter p salg. Jeg fant med flere fine plagg og alt var det 50% p. Gy med litt nytt til garderoben. Og kjekt nr man hadde penger man fikk til jul som kunne brukes.

Her er innkjpene:


Bukse fra Anemone


Bluse fra Anemone


Kjole fra Marc Lauge


Poncho fra Anemone

Alle plaggene fant jeg p salg hos Jentene p Brygga som ligger ved Nordre Jarlsberg brygge i Sande , Vestfold. De har 50% p alt av klr. Og noe til 70% ogs.

Gy med salg nr man kan finne s mye fint :)

  • 0

    Hjemmelaget smr p 1-2-3

    Husker dere smrkrisen for noen r siden? Det husker jeg. Midt i julestria. Jeg fikk da for frste gang laget hjemmelaget smr. Jeg ante ikke at det var s lett og smaker var upklagelig.

    Har du noen gang rester igjen av flte , som snart gr ut p dato. Hvorfor ikke lage hjemmelaget smr . Veldig smart.


    5dl Flte, 3 SS seterrmme og 3,5-4 ts salt

    Fremgangsmte:

    1.Bruk kjkkenmaskin eller hndmikser. Start med helle alle de 3 ingrediensene oppi en bolle. Og start med piskingen

    2. Frst blir det hele til en tynn og luftig krem, sblir den gulere i fargen, tykkere krem og mindre masse.

    3.Og siste steg i vispeprosessen er at det danneskjernemelkog smret klumper seg til sm biter. Da skal du stoppe vispe. Bruk s en slikkepott til samlealtsmretsammen til en stor klump. Kjernemelken heller du i ett glass og kan taes vare p om du nsker (da den kan brukes i andre oppskrifter)

    4. Kjernemelken fjernes.

    5. Vask hendene godt. Fyll opp bollen med kaldt vann og press ut det du klarer av kjernemelk.Dette gjr du ved trykke p hver av sidene p den runde smrballen. Skift vann 2 ganger.

    6. Form smret som du vil og oppbevar det i kjleskap.

    nsker du kryddersmr kan du kjerne tilsette hvitlk og urter!









    Lykke til :)

  • 3

    Lunsjen for i morgen

    Nr man gr inn for vre flink med kostholdet, s er planlegging av mltider virkelig gull. Det gjr det lettere for meg holde meg til den maten jeg skal ha. I morgen blir det sukkerfri youghurt med Chiafr til frokost, eggerre med spekeplse,agurk og chilimajones til lunsj. Middagen blir wok med bifgstrimler. Dersom jeg blir sulten imellom noen av mltidene, s blir det litt ntter.

    Her har dere morgendagens lunsj, tok meg ikke mer enn 5-10 minutter lage det klart.

    Chilimajones: majones og chilipaste (sambal oelek).

    Jeg brukte spekeplse, spekeskinke er ogs godt til.

  • Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    bilde



    hits