Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Utendørs treningsapparater i Tyrkia

I Tyrkia finner du rundt om kring plasser med utendørs treningsapparater. Mange av de ligger også på en lekeplass. Slik at barna kan leike og de voksne kan trene. Syntes det var veldig genialt og da slipper man også å betale for det. De hadde massevis av apparat hvor man kunne få trent alle muskelgrupper. Sånne skulle vi deffinitivt hatt i Norge


En av parkene som ligger ved stranden ved Everenseki ( Side)

Work out baby

Man kan ikke stille på tyngden på apparatene da. Ikke de jeg så ialefall

Sykler. Sosial og hyggelig :)

Noe lignende eclipse maskin.


Syntes du det var genialt å ha gratis treningsapparater utendørs?
Hva syntes du om å hatt slikt i Norge?

 • 3

  Herlig leirmaske

  Nå har vi kosa oss med herlig leirmaske i badekaret. Og det var superherlig etter en lang dag på jobben. Fikk med gutten min til å ta leirmaske også :) Det ser så himla fresht ut. hehe

  Meg med leirmaske som har begynt å tørke litt. Sliten etter jobb.

  Gutten min har akkurat tatt på leirmaska. Godgutten min med verdens vakreste øyne <3

  God helg :) • 1

  stressa dager

  Ville bare si at jeg lever jeg altså. Sykt mye stress de siste dagene. Med jobbing og møter osv. Så jeg lover å komme sterkere tilbake til helgen :) Da blir det fri og slappe av. Gleder meg :)
  Så jeg lever i mitt beste velgående. Bare at jeg gleder meg veldig til å få slappa av i helgen :)

 • 3

  morsomt navn på trådløst nettverk  Legger du merke til noe spesielt navn på et av de trådløse nettverka?? Hehe. KOOOONGE:)
 • 0

  Dåp i helgen

  I helgen så har vi vært helt i Odda i dåp. Det tok litt over 5 timer å kjøe hver vei. Og føret var ikke det beste for å si det slik. Men det var jo kjempekoselig å få sett lille Emilie da. Mads skulle være fadder for Emilie som er vesle jenta til Alexander og Caroline. Vi var fremme lørdag kveld og dro hjem igjen i 5 tiden søndag. Så har ikke blitt så masse blogging nå i helgen. Og nå skjønner du sikekrt hvorfor. slenger med noen bilder.


  Meg, Klar for over 5 t lang biltur. Jeeeej :P

  Emilie fikk en bamse av oss som lager lyd som gave den dagen vi kom. Dumme meg tok ikke bilde av dåpsgaven hun fikk. Men hun fikk en hjertesmykke i gull.

  Mads knepper igjen på dåpskjolen.

  Søte prinsessa :)  Foreldre + alle fadderne. Madse gutten min helt til høyre :)

  Plassen min :)

  Så sånn var da helgen min :)


 • 5

  Digger Lisa williams

  Denne dama er så sykt rå. Og hun har virkelig gode evner og veit hva du driver på med. Hun er dødsflink, bare se her.  Hørt om Lisa williams før?
  hva syntes du??
 • 4

  Er sjuk  Sorry for at det har blitt litt lite blogging.  Er ikke akkurat i form. Ligger her å verker i kroppen og har vondt i halsen å nesa renner i dag. Ikke særlig digg, men får håpe jeg blir frisk snart. Så nå får jeg bare ligge videre i sengen og prøve å sove det av meg. Kjøre på med c-vitamin og kosttilskudd, så får vi håpe jeg blir fort fit for fight :P hehe

  Legger med bilde av en litt friskere Charlotte på tirsdag i Oslo, bildet er tatt på Fridays

  Gutten min med et lite smil på lur

  Og der kom det ja :) GOD gutten min :)


  Også kom Ine til Oslo, ei venninde jeg studerte med i Bø:) Var kjempehyggelig:) Ei skikkelig godjente:=)

  Og mamman min var også med til Oslo. • 4

  Sent innlegg fra søndagen

  blank_pagePå valentine arrangerte jeg jo som sagt kjærlighetsskattejakt for gutten min, som du finner i forige innlegg. Jeg ble vekkt på sengen og fikk ikke servert frokost, men freias fylte påskeegg.
  Også fikk jeg et nydelig kort <3  (gleder seg til å få en enda mer romantisk kjærste):P:P som han skriver:=)

  Mads ville være tidlig ute å handle roser til med på plantasjen. Da han kom dit var det kun 1 igjen. Og det løp han å tok og etter han kom fler som ville ha rose :P Kanskje bestille inn fler roser til neste Valentine er lurt??


  Også spanderte Pus middag på meg og etterpå var det kosekveld hjemme med filmer :=)

 • 9

  Han har ingen unnskyldning lenger

  Hehe. Funny overskrift som stemmer bra. Mads (kjærsten min) har alltid vært litt sånn "hvor er sengetøy?". "Hvor skal det legges?" osv. Så han har brukt dette som en unskyldning for å ikke kunne brette sammen tøy og legge det på plass. For han vistnok ikke viste hvor de forskjellige tingene lå. Men på valentines dagen i går fikk vi motbevist dette. Så fra nå av har han ingen unnskyldning mer :P :P

  For i går så arrangerte jeg en kjærlighetsskattejakt for han, hvor han da fikk følgende hint om steder hvor ting var glemt.


  Vil du se hva jeg hadde lagt på de ulike postene så kommer det med på bildene under :) Kanskje du får noen gode tips til neste års valentine?

  Vaskemaskina

  På badet, under vasken.

  i skuffen med sengetøy(hjerte lommevarmer,blir varm når man knekker metallbiten)

  På kjøkkenet (ps:var sykt vanskelig å skjære ut et hjerte av gele uten bruk av form)

  Stuebordet lå denne herlige beskjeden :) Og etterpå et varmt og herlig bad oss 2 <3

  Mads sin kommentar: Detta var den beste Valentines dagen han noen gang hadde hatt i hele sitt liv. Og han ble så utrolig fasinert av hjerte lommevarmern. Det måtte være det beste gaven han noen gang hadde fått :P :P Haha. Bare fordi han syns den var så genial vil jeg tro. Rart at en gave til 20 kr kan liksom være den beste han har fått :P

  Hva syntes du om min kjærlighets-skattejakt??
  Kanskje du fikk noe tips til neste valentine eller bursdag.
 • 4

  Happy valentines day, morsdag og fastelaven.

  Jeg ble ikke vekt med frokost på sengen i dag da, men ble vekt med noe enda bedre på sengen av min kjære. Nemlig påskeegg. Hehe. Feias fylte påskeegg. Var ikke feil det heller for å si det sånn.  I dag blir det hvertfall feiring av Valentines day. Og jeg gleder meg skikkelig til å overaske gutten min i dag. Hehe. Mads hadde planer om å ta meg med på kino å se valentine`s day. Men den overaskelsen funket veldig dålig når Hønefoss Kino ikke akkurat har det beste utvalget på kinofilmer. Hallo, hvem kino viser ikke frem denne filmen på valentine`s day?? Var kun barnefilmer nesten. Så da blir det å se på film hjemme i kveld. Blir jo koselig det også:)


  Er litt dumt at fastelaven og morsdag er på samme dag som valentins dagen da. Fastelavensboller er jo så godt, men blir ikke noe av det i dag. Så får jeg ringe min kjære mamma og snakke med hun etterpå :)
   

  GOD MORGEN ALLE SAMMEN :P

  Hva skal du på valentines day,morsdag og fastelaven??

 • 6

  Forberdelser til Valentinsdagen i morgen

  I morgen er det valentine`s day som da er kljærlighetens dag :)

  Det blir nok koselig. Gleder meg til å overaske gutten min. Han er kjempespent på hva jeg driver på med. Men han får vente til i morra å se :D
  Hva driver jeg med mon tro??? Kan nok henne du har gjettet deg til det alt :P ikke vet jeg. Mads kommer ikke til å se på bloggen min i dag uansett så.

  Så derfor kan jeg røpe at jeg skal blant annet ha en kjærlighets skattejakt med forksjellige poster med ulike ting på hver post.

  Kommer mer info om min søte kjærslighets skattejakt i morgen tenkte jeg :D
  Også skal jeg avslutte hele skattejakten med at han finner en lapp hvor det står at han får 20 min masasje av meg ;) Han elsker og bli masert, men jeg er så lite tolmodig. Men må nesten klare 20 min :)
 • 1

  Outfit 13.02

  blank_pageHer kommer dagens outfit :P

  Bortsett fra at jeg ikke har gått med denne tøffe paraplyen på hue mitt da. Hadde vel ikke tatt seg så bra ut å gå rundt med den på kjøpesentret. Men måtte bare ta den på for fun.  Hva syntes du om dagens outfit??
 • 0

  Funny kaktus

  Måtte bare vise dere et bilde av en funny kaktus som vi så på plantasjen i dag. Var selvfølgelig Mads som så den først da. Han stod borte ved kaktusene og ropte: "charlotte,kom hit å se". Og da skjønte jeg med en gang hva han hadde sett på kaktusene:P

  Og her er kaktusen han så:


  HAHAHA. FUNNY BUNNY.

  Og en søt og liten orkide:

 • 7

  Pølsegrateng med makaroni

  Vi hadde helt glemt bort å dra på butikken å handle inn middag i dag. Så vi fant ut at da fikk vi bare lage noe av det vi hadde i kjøleskapet og frysern. Og da blei det til at vi lagde sammen en pølsegrateng. Mads laget mat til oss og jeg kuttet opp litt grønnsaker da.

  Dette er ikke sunnt, men veldig veldig godt på en lørdagskveld var det.


  Dette er middag for 2 personer,2 dager. Eller 4 personer 1 dag.  Dette hadde vi i vår pølsegrateng:
  - Kjøttpølse 2-3 stk
  - 1/2 pakke med makaroni til en stor form som denne.
  - purre kuttet opp. Så mye du ønsker
  - 2 gulrøtter kuttet i små biter
  - Ost

  hvit saus:
  - 4ss smør
  - 4ss mel
  - 5dl melk
  -salt
  -pepper
  -piffikrydder
  -gressløk

  Fremgangsmåte:
  1. Kutt opp alle grønnsakene og kjøttpølsen, putt så oppi en stor bolle. I den store bollen skal du så tilsette den kokte makaronien.
  2. Så lager vi den hvite sausen ved å smelte 4ss med smør og tilsette 4ss hvetemel. Så rører vi godt med visp og tilsetter 5dl med melk. Ikke bruk sterk varme da hvit saus brenner seg lett. Tilsett så litt salt,pepper,piffikrydder og gressløk.
  3. Hell så den hvite sausen i bollen med alt det andre og rør godt.
  4. Smør en ildfast form med litt smør og hell innholdet i bollen oppi formen. Legg så litt gulost på toppen.
  5. Stekes i ovnen på 200 grader i 20-30 min.

  Dagens mattips er gitt deg av Charlotte og Mads <3 <3
 • 2

  Videoblogg: jeg er så klønete

  Her er en film jeg filma inn for 1 mnd siden ca. Den perioden det var rundt -25 grader ute. Det var iskaldt og jeg klarte ikke få igjen vindu på bilen. Ble en smule kaldt. Sjekk ut filmen her:
   
  Sorry at det er litt mørkt på filmen, men det funker:=)  ENJOY!!!!
 • 6

  Første Freia påskeegg for i år er kjøpt inn

  Da har jeg vært å letet i 2 matbutikker i Hønefoss og ikke funnet Freias påskeegg. Hadde så sykt lyst på. Så dro vi til statoil i hønegata og de hadde heller ikke påskeegg.

  Så bestemte vi oss for å ta en kjøretur på statoil til jevnaker. For der er bensinen billigere og vi bestemte oss for å kjøre dit som tar ca 10 min tenker jeg. Og på statoil der så hadde de Freias påskeegg.

  NAM <3 Jeg som ikke er spesielt glad i skjokolade tilogmed elsker disse. Digger den gode melkekremen inni.

  Vet ikke om det er så mange butikker som har fått de inn enda, hvertfall ikke her i Hønefoss. Kun på statoil på Jevnaker vi fant. Er jo tidlig å starte med påskevarer allerede så :P  Gleder meg til å spise ett egg nå <3

  Har Freia Påskeegg kommet i butikken ved deg?? Eller må du på bensinstasjon for å kjøpe??
 • 3

  Jeg er så klumsete

  Åhhhh. Noen ganger så er jeg så sinnsykt klumsete altså. Jeg sto akkurat å laget meg en brødskive som jeg skulle ha jordbærsyltetøy på. Står å smører på da veitu. Og merker at det var himla lite til klumper i dette syltetøyet. Og tenkte igrunn bare at det sikkert var klumpefritt. Men nei, vent la meg tenke. Jeg hadde spist det her om dagen og da var det store og gode klumper av jordbær. jaja, da var det vel ikke fler jordbær igjen da tenkte jeg.

  Også dukker det opp masse småklumper som jeg ser. Og til min store forskrekkelse står jeg å smøre tyttebærsyltetøy på brødskiva mi. Yammi. Hehe, lik størelse på begge syltetøya. Og litt like uten på, men hallo. Er det virkelig mulig?ja,tydligvis.

  Stor klapp for meg a folkens ;)

  Har også en klumsevideo på lager av noe jeg dreit meg ut med før i vinter. Smarten ;) Skal nok laste den opp her snart også.

  Er du klumsete??
 • 4

  Banan annsiktmaske=ikke særlig sexy:P

  Så gjennom bilder fra Tyrkia og der fant jeg bilde fra min og Sandra sin spakveld med annsiktmase og skikkelig pleie for kroppen. Og sener spiste vi herlig fruktsalat husker jeg.

  Men banan annsiktsmaske er noe av det mest u-sexy som finnes å smøre inn annsiktet med. Ser ut som store og ekle utvekster i annsiktet. Så tørr jeg legge ut bilde? ja, det tørr jeg. For tar ikke meg selv så veldig høytydelig heldigvis.


  For jeg er ikke som HEIDI ALEXANDRA som ikke engang tørr vise seg uten sminke. Og bildet mitt er uten sminke, med ekle bananbiter i annsiktet. Men hvem bryr seg, ikke jeg hvertfall ;)


  Innhold: most banan, olivenolje og honning.

  Ikke serlig lekkert, og ikke digg å føle bananbite skli nedover. Haha, men jeg måtte prøve.

  Men så føler man seg så iform etterpå, selv uten sminke ;)


  Har du prøvd banan annsiktsmaske før???

 • 2

  Sykt lyst å shoppe

  Har så sinnsykt lyst til å shoppe nå, men har jo ikke penger. Får lønning den 20. februar da. Og det blir herlig. Har jo ikke hatt jobb på 3 mnd og dermed ingen penger inn på 3 mnd. Så gjett om jeg gleder meg til å handle litt. Er så masse jeg trenger :)

  Det er nesten tomt for penger i veska mi:P så må vente til den 20. med å shoppe:)


  Så får ble hjemme å ta det rolig i kveld også da:P Med et varmt herlig bad og annsiktmaske og kropsbehandling:)
 • 6

  Hjemmelagede kylling nuggets

  Har du sett noe så genialt og lettvint man kan lage kyllingnuggets. Fant dette på en blogg her om dagen og måtte bare få med dett tipset videre. Dette må bare prøves en dag altså:) virkelig genialt må jeg si. Og kyllinguggets er jo kjempegodt og det samme er sørlandschips. Så dette må jo bare smake supert da.
  Har du prøvd dette før???
  Var tipset nyttig??
 • 5

  Viagra te WTF???

  Haha. Sitter her å ser igjennom bilder fra Tyrkia da veitu. Etter de 5 herlige månedene jeg hadde der. Og har jo da selvsalgt tatt noen bilder av ting jeg syntes var litt morsomt og spenstig da veitu. Så her kommer littegrann humor fra en sliten Charlotte etter en dag på jobb. Gjesper som bare det her jeg sitter. Trøtt da du, bare litt:)


  Spennende konsept:P snakker de her om den eple-te?? hjælp

  Krydder???hæææ,hvor da? (bilde tatt inni en suvernirbutikk i Tyrkia. Sykt mye krydder)

  Fint salgstriks? kjøpt katta i sekken nå a? Noe jeg måtte ta bilde av, katten sov veldig søtt den:)

  Dette var dagens "humor"
  Nå skal jeg hente kjærsten min på jobb også blir det vel natta snart.

  Hilsen trøttingen;)
 • 6

  Se min søte stekepanne

  Haha. Er den ikke bare så Cute????

  Kjøpte den på Migros som er en kjent butikk-kjede i Tyrkia. Er sånn alla Obs, Ica maxi. Sånne store matvarebutikker med også ting til hjemmet. De hadde også i kjeler osv, men det er begrenset hva man får meg hjem etter 5 mnd i Tyrkia. Så da ble denne lille, men søte rosa stekepannen.  Den er rosa utenpå, bare vent å se her du:)


  Har du så cute steikepanne eller???? ;);)
 • 4

  Valentine`s day nærmer seg

  Ja, det nærmer seg den 14.februar. Og jeg har selvfølgelig allerede begynt å tenke på hva jeg skal overaske min kjære med. Uff, har ikke peiling jo. Må vel bli noe søtt som han setter pris på da. Og selvfølgelig hører et koselig kort med på valentine. Det er nesten et must føler jeg. Med et søtt kjærstekort <3


  Kjærsten min elsker masasje, så jeg kunne jo gitt han et kort hvor jeg ga han en herlig masasje og etterpå kanskje serverer en søt valentine kake ellerno slik. Jeg aner rett og slett ikke hva jeg kan gjør på valentine for kjærsten min for å være helt ærlig, men jeg tenker og jeg tenker.

  Så om du har noen gode forslag om hva man kan gjøre for kjærsten sin på valentine er det bare å slenge inn det på kommentarer. For som sagt, jeg grubler og jeg grubler.  Roser er jo veldig sikkert og romantisk og få. Hvertfall for oss jenter. Er superkoselig å få roser, en søt bamse og et søtt kort. Og selvsagt også veldig koselig å bli bedt med ut på middag da. Jeg har ikke gitt typen min noe tips og jeg lurer fælt på hva han finner på til meg på valentine. Alltid like spennende det der altså.

  Men her er en huskeregel på hva x-antall roser betyr:

  1 rød rose: Jeg begjærer deg
  3 røde roser: Jeg elsker deg
  7 røde roser: Jeg er din for evig
  12 røde roser: Det sterkeste uttrykk for evig kjærlighet
  1 rød rose, pluss to knopper: Dette må holdes hemmelig

  Har du kjærste???
  Noen planer for hva du skal gjøre for kjærsten din på valentine`s day???

  ps: tar gjerne imot tips om hva jeg kan gjøre for typen min:)
 • 3

  Oh happy day

  I dag er det happy happy day. Hehe. Jeg har jo som sagt fått meg jobb i en naturbarne hage og det er jo superstas. Har vel jobbet det i 2 uker nå ca. Har jobbet som sånn ringevikar. Altså at jeg jobber når de trenger meg. Men får som regel vite det noen dager før jeg skal jobbe da. Men i dag sa dagli leder til meg at hun hadde en kontrakt jeg skulle se på. Huh, kontrakt tenkte jeg? jeg skrev jo under kontrakt for 1-2 uker siden som ringevikar. Og jeg gikk inn på kontoret hennes og der lå den tydligvis nye kontrakten min. Og da ble jeg superglad når det sto 80% stilling som assistent. Det var jo supert da, for da blir det en del jobbing alikevel. Også regnet hun med at det ble 100% stilling for meg fra sommern av. Så jeg ble jo veldig glad da, siden jeg trives så utrolig godt i den barnehagen. Utrolig søte barn og kjempehyggelige medarbeidere. Ingen ting er vel bedre enn det.

  skål for den med pæresaft :P

  Dette var dagens lykkerop. Nå har jeg akkurat spist middag og skal snart se en film med kjærsten min. Aner ikke hvem film, men får håpe han har valgt ut en bra en.

  Hva skal du i dag da??
  Er du happy i dag ???
 • 7

  Hva er ditt skjebnetall?


  Mitt skjebnetall er : 3

  Tallet avslører.......
  - Den ambisiøse leder
  - Den målrettede
  - Den konservative
  - Perfeksjonisten
  - Pokeransiktet
  - Den egenrådige
  - Vennen for livet

  Styres av Planet: Jupiter
  Tallet 3 er assosieres med planeten Jupiter som står for vekst og ekspansjon.
  Du er ærgjerrig på livet, og er som oftest heldig og har fremgang i det du foretar deg,
  selv om det kan gå opp og ned.
  Du er kunnskapstørst og smitter andre med din livsglede.
  Du er ærlig og oppriktig, svært stolt, du er egenrådig, men samtidig er du hensynsfull, rettferdig og barmhjertig.

  Perfeksjonisme har stor betydning, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene, både i din personlige smak og ditt hjem.
  Dessuten er du en livsnyter, som elsker å nyte livet.
  Tallet gir deg en påminnelse om at du må tillate deg å bli guidet av sannhet, tillit og lidenskap.
  Bruk enhver mulighet du får til å lære å uttrykke deg fritt. Ikke kast bort ditt kreative potensiale.

  Din fødselsdatos tallenergi avslører hva det er du har bestemt deg for å lære av livet,
  og hvilken retning du har bestemt deg for å ta lærdom av og få mer integrert i ditt vesen.

  Mange mennesker har litt problemer med å identifisere seg med dette tallet.
  Dette er fordi det er i dette tallets energi din virkelige læring er, og det er på disse områdene dine virkelige utfordringer ligger.


  Mitt stemte veldig bra, finn ditt skjebnetall her:
  http://www.sol.no/horoskop/#horoscope2109

  Ligger ca midt på siden til høyre
 • 2

  Månedens horoskop for jomfruen

  Månedens Horoskop for: Jomfruen

  Litt kjipt at det står at 14.feb som er valentine er en krevende dag da, passet med dårlig:P hehe


   Både jeg og kjærsten min er samme stjernetegn.
  Bra dager: 4. 9. 19. 24. 28.
  Krevende dager: 7. 14. 21.

  Generelt:
  Den 28. er det fullmåne i ditt stjernetegn. Unn deg noe ekstra godt den dagen. Har du en grunn til å feire så gjør det! Mye av måneden kommer til å dreie som om deg og ditt forhold til andre mennesker og samarbeid blir viktig. Dette kommer du lengst med. Er du mottakelig for andres meninger kan du faktisk lære noe nytt om deg selv som person denne måneden. Dette kommer godt med på din videre vandring.

  Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
  I parforhold kan du bli litt drømmende og du har en tendens til å ta din kjære partner som en selvfølge. Gjør heller det motsatte. Sett henne eller ham på en pidestall. Gi denne masse oppmerksomhet og du vil få tilbake all den lidenskap du bare kan drømme om. Fra den 12. februar blir ditt kjærlighetsliv enda rikere.

  Yrke, karriere og økonomi:
  Den 14. februar blir en viktig dato. Forandringer kan skje. Det er mulig du må ta stilling til noe som har med din arbeidsinntekt å gjøre. Nytenking og realisme blir derfor viktig. Ikke heng deg opp i gamle mønstre og vaner. Det lønner seg å rådføre seg med sin partner eller noen du stoler 100 % på. Lytt til andre!

  Prioritering: Samarbeid, samkvem og forhold til andre for å oppnå dine målsettinger.

  Hva er ditt stjernetegn???
  Leser du horoskopet ditt???
 • 3

  Gode drinker

  Gode drinker

  I dag er det lørdag og hva passer vel ikke bedre enn oppskriften på noen gode drinker. Jeg er veldig glad i en drink som heter Sure Sivert. Den er ikke for søt og ikke for sur etter min smak da. Om man prøver å bestille denne på byen er det mange som ikke kjenner til denne drinker. Men om du er på byen i Drammen vet alle hva du mener. I en drinkbok stod det en gang at dette var en typisk Drammensdrink. Den er ialefall veldig god og om du ikke har smakt den burde du prøve den. Så her kommer oppskriften.

  Hva trenger du til Sure sivert:
  sure sivert

  2 cl Pisang
  2 cl Smirnof
  2 deler sour mix
  1 del sprite eller sprite zero.
  1 liten spray med krem.

  Ta alt i shakeren, utenom brusen. Shake gjerne sammen med is. Hell dette oppi et glass og tilsett brusen (sprite eller sprite zero)

  Da var drinken ferdig å klar for å drikkes. Drinker får en lys grønn farge og med skum øverst på toppen.


  Drink nr 2 som jeg også er veldig glad i er en drink som heter Paparazzi. Dette er en god drink for dere som liker det litt syrlig. Den er ikke kvalmenes og kan drikkes mye av en hel kveld. Syns du burde prøve ut denne drinker å, den er absolutt verdt det.

  Hva trenger man for å lage Paparazzi:

  bacardibottles470x688

  2 Cl Bacardi Razz
  2 Cl Bacardi Lemon
  1 liten dæsj med sour mix
  resten av glasset med sprite eller sprite zero.
  1 liten dæsj med Tranebær juice på slutten (cranberry juice) om man ønsker en piffig farge.

  Pynt til med Lime

  paparazzi


  For Mohito trenger du:
  3/4 lime i biter
  1-2 ss sukker/brunt sukker
  Ett par mynteblad
  4 cl hvit rom (Bacardi)
  Mye knust is.
  Soda (jeg bruker sprite)

  Lime, sukker og mynteblader mudles i ett longdrinkglass. Ha i litt is og rør rundt. Ha så i rom og fyll opp med knust is. Røres i glasset og toppes med litt sprite(soda)


  Jeg elsker disse drinkene.

  Håper det smaker:)


  Vet du om noen andre gode drinker som er litt spesielle?

  HA EN GOD HELG ALLE SAMMEN

 • 4

  Herlig rømmedressing til pizza

  Jeg har prøvd å prøve meg frem til å lage en pizzadressing som smaker ganske så likt som peppes sin. Den er det mye forskjellig krydder i og den er ganske syrlig på smak. Her er oppskriften på den jeg laget som ble supergod og minnet veldig om peppes rømmedressing.

  ingredienser:
  -3 ss med lettrømme
  -3 ss med seterrømme
  -1 ss majones
  -1 ts sukker
  -1/2 ss sistronsaft
  - gressløk eller persille

  og kryddeblandingen er liksom den store hemligheten vil jeg tro. Jeg vet ikke akkurat hva jeg tar av hvert krydder, jeg bare tok noe. Noe tok jeg mye mindre av en annet.
  - piffikrydder
  - sitronpepper(kun litt)
  - hvitløkspulver
  - litt salt
  - pepper(hvitt pepper kan også brukes)

  Tror jeg har husket alt da altså ( mange sier også man kan ha oppi soyaolje og eddik), men det brukte ikke jeg.


  Også må man tilsette gressløk .


  Har du prøvd å lage rømmedressing som minner om peppes sin??

  Oppskriften på hjemmelaget speltpizza finner du

  HER

 • 6

  Hjemmelaget spelt pizza ala Charlotte

  I dag er det lørdag og jeg tenkte derfor det var passende å legge ut min oppskrift på spelt pizza. Spiste dette forige helg og det er bare supergodt. Men i dag så blir det taco. Skal bli godt det også. En stund siden vi spiste det siste.

  Peppes pizza saus                                                 Arla Mozzarella


  Men her kommer da oppskriften på speltpizza:

  Ingredienser:
  Deig:
  - 5 dl Regal siktet speltmel
  - 2 dl lunkent vann (37 grader)
  - 5 ss olje
  - 2 ts salt
  - 1 pakke tørrgjær

  Fyll(etter smak selv):
  -peppes pizzasaus
  -paprika
  -løk
  -marinerte biffstrimler
  -annanas
  -mozzarella ost
  -ruccola(tas på etter du har stekt pizza`n)

  Fremgangsmåte:
  1. Bland alle ingrediensene i deigen godt i en bolle. Så skal deigen heve. Jeg pleier da å fylle opp vasken med varmt vann og legge et kjøkkenhåndle over bollen og sette den ned i vannet. Da hever deigen på 10-15 min.


  2. Kjevle så ut deigen på bakepapir og brett kantene litt innover. Så får du fine kanter på pizzan. Putt så deigen over på et stekebrekk og smør på med f.eks peppes pizzasaus. Den smaker hvertfall veldig godt.
  3. Start så med å legge på mozzarella osten oppå pizzasausen. Også legger på på fyll etter eget ønske. På min del hadde jeg marinerte biffstrimler (bare kuttet opp biff og latt ligge i olje og krydder), annanas, løk og paprika.

  Ferdig pyntet og klar for 200 grader i ovnen i ca 15min. Man ser når den er gylden og fin i kantene. Midterste rille i ovnen.

  4. Når pizzan er ferdig stekt så kan man gjerne ha på litt ruccolasalat. Det passer utrolig godt til pizza, gjerne sammen med en god rømmedressing. Skal lage ett inlegg til nå med oppskrift på rømmedressing til pizza.

  Ferdig resultat av en herlig spelt pizza.  Og hvis du vil vite oppskriften på rømmedressingen jeg laget, som minnet litt om peppes sin kan du følge med på neste innlegg:)

  Oppskriften på rømmedressingen finner du

  HER

 • 4

  Pimp my mobil  Hehe, jeg har pimpa opp mobilen min. Den er så søt blitt atte. Lekkerbisken min det veitu.

  Sånn så den ut når den var helt ny:


  Også har jeg pimpa den med noen søte klistregreier:


  Ble den ikke søt?
 • 5

  åhhh så fjortiss

  Haha, jeg må le altså. Fant igjen noen gamle bildet fra en periode hvor jeg elsket å ta bilder av meg selv på webcam. Husker det så utrolig godt også, det er det værste. Også om det var noen gutter jeg likte godt som ville se meg på cam så løp jeg inn å klæsjet på meg sminke og fiksa håret og først da kunne jeg sette på webcam. Haha, jeg må le altså. Jaja, vi alle har vel vært igjennom en slik periode. Mange er igjennom en svart periode med svarte klær og svart sminke. Jeg var igjennom en veldig rosa periode med masse sminke. Jeg elsker å gå i rosa tøy. Er glad i rosa enda, men ikke det jeg går rundt med for mye på klær og sånnt. Men gøyalt å se hvordan man gjorde seg til på bilder på webcam og andre bilder. Hehe.

  ENJOY bilder fra min dolle periode:  Og det her var selvfølgelig bare noen av dem. For datan ble jo fylt opp med 100vis av webcam bilder og mange var jo nesten helt like. Men men, de fleste har vel hatt en slik periode. Man må vel det for å komme seg videre i livet. Hehe. Hadde blondt hår fra 7.klasse tror jeg og farget det brunt i mai 2009 tror jeg. Brukte også blå linser som du ser på bildene over.

  Tilbake til sin naturlige hårfarge og naturlige øynefarge:  Ha en fin lørdag folkens ;)

 • 4

  Konkkuranse på gang på wk.blogg.no

  Og jeg prøver meg på fler konkkuranser i håp om å vinne denne gang. Ikke at det skjer, men jeg prøver igjen.

  VINN GOODIEBAG TIL 5000KR PÅ WK.BLOGG.NO!  DET ER 2 PREMIER SOM IKKE ER MED PÅ BILDET SOM SENDES TIL VINNEREN VIA SPONSORENE;
  - LERRET MED EGET FOTO 20X30CM
  - GAVEKORT PÅ 200KR

  VINNER DU IKKE GOODIEBAGEN TIL EN VERDI PÅ 5000KR, SÅ HAR JEG 5 TRØSTEPREMIER SOM JEG SKAL GI TIL 5 FORSKJELLIGE DELTAKERE.

  SJEKK UT KONKURRANSEN HER; WK.BLOGG.NO

  HER ER SPONSORENE TIL KONKURRANSEN;
  GOLDWELL
  ROSEBUD
  RFSU
  ORIFLAME
  ØNSKEFOTO
  RAPUNZEL OF SWEDEN
  DISDOU
  JHOLM TSHIRT
  E.L.F
  HAIRIFFIC

  WEAR DESIGN
  WELLNESSPRODUCTS

  CALAS
  JUNKYARD
  ENJO
  SALONGXTEND


  BLI MED PÅ KONKURRANSEN DU OG DA VEL! PÅ WK.BLOGG.NO
  LYKKE TIL!
 • 8

  Laks til middag i dag

  Jeg elsker laks. Marienert laks som er pakket i aluminiumsfolie og lagt i ovnen. I dag skal vi nemlig ha laks. Og det lukter herlig her nå og maten er straks klart. Klarer nesten ikke vente. Nam nam. Laks er så sinnsykt godt og jeg spiser det ikke sånn alt for ofte. Så blir liksom ikke lei det heller.

  Så til middag blir det marinert laks stekt i oven med kokte poteter , agurksalat og rømme til. Fisk er godt, og spesielt laks. Også veldig glad i ørret og stekt makrell. Men hvit fisk er nok desverre ikke det jeg liker best.


  I love laks<3 <3      (bilde hentet fra google)

  Så nå skal jeg straks spise en herlig middag:)
  Er du glad i laks??
 • 7

  Verdens mest geniale bursdagspresent til en 80 åring

  I dag har vi vært i bursdag til farfar som fylte 80 år. Det var kjempekoselig. Først var vi ute på restaurant å spiste god middag og senere så dro vi hjem til farmor og farfar for å spise kaker og sånn. Det var kjempekoselig. Farfar fikk en stor flatskjerm som sto var fra alle i familien. Og det var jo en supergave. Men Mads og jeg hadde kommet på den mest geniale gaven ever til farfar. Han fikk en flaske rødvin i tilegg til denne tullegaven da.

  Ofte når Mads og jeg har vært på besøk hos farmor og farfar så har farfar nevnt at han aldri har smakt grandiosa pizza. Fordi farmor sier de ikke kan kjøpe den for den ikke er god. Men saken er egentlig den at hun ikke har smakt den. Så siden han nå er 80 år er det jaggu på tide at han får smake sin første grandiosa. Så nå ligger den i frysern og han gleda seg til å spise den på lørdag sa han med en lurt smil og ble storfornøyd.


  Synd at kamera mitt var tomt for strøm. Men tror det var andre som tok bilde. Blinkskudd av farfar som 80 åring og får sin første grandiosa. Kan se for dere en mann med stooooort smil om munnen.
 • 5

  Varmt bad og herlig tropisk smoothie

  Det beste jeg vet er definnitivt å ta seg et varmt bad. Serlig en dag som dette, som det har vært ca 16 minus ute og man savner sommern noe villt liksom. Så i dag så blir det herlig tropisk frukt smoothie og et varmt og godt bad. Jeg skal også unne meg selv herlig behanling for annsikt og kropp. Tenne lys og kanskje ha litt herlig musikk i bakrunden. Da er jeg i lykkerus. Smoothien ble supergod og den får meg deffinitivt til å tenke på sommer. Har så lyst å bare hive meg på første fly nedover til et sydenland med gode og varme tempraturer nå. Men det går ikke, så da får jeg vel bare fortsette å gjøre det beste ut av det. Og heller bare savner sommern noe sinnsykt masse da.

  Badekar, Smoothie og annsiktsmaske= greit levbart

  Her kommer noen bilder fra mine 5 måneder i Tyrkia med fint vær ca hver da. Savner varmen:

  Flere km lang strand i Side hvor jeg bodde i 5 mnd. Herlig


  FLER SOM SAVNER SOMMER??
  HVA GJØR DU NÅR DU SAVNER SOMMER? Jeg ser på sommerbilder og tar med varmt bad og skjemmer meg selv bort litt:)

 • 4

  Kylling- og fullkornspastasalat

  Hva er vel ikke bedre enn en herlig og god salat. Kanskje enda bedre på sommern. Men jeg fikk så fryktelig lyst på salat. Så da tar man litt av det man har i kjøleskapet og resten handler man på butikken. Når jeg lager salat må jeg ha masse godt oppi av det jeg liker best. Laget denne salaten i går, men har ikke fått postet innlegget før i dag. I dag blir det skikkelig norsk kjøttkake middag. Skal blir godt det også:)  I min salat hadde jeg
  -rødløk
  -ruccola salat
  -rød lollo salat
  -kinakål
  -fullkornspasta
  -kyllingfilet i biter
  -mais
  -advokado
  -aptina feta soltørkede tomater
  -gresk kryddermix til salat (kjøpt i hellas så hadde stående)


  Er du glad i salat?
 • 5

  Hatt en herlig helg

  Sorry for lite blogging i helgen. Har nemlig vært hos mamma i Drammen på besøk. Det var en kjempekoselig helg. Og siden jeg kommer fra Konnerud, et sted utenfor Drammen. Hvor vi har veldig fin natur og spesielt bra med skiløyper. Så måtte jeg nesten ta med meg gutten min på tur. Så jeg fikk han med på langerenn for første gangen hans på mange år som han sa. Har ikke akkurat gått så mye selv de siste årene. Men jeg syntes det er utrolig koselig å gå seg en skitur. Får beveget alt i kroppen og bare nyte gleden av når det kommer nedoverbakker.


  Sitter godt innpakket i bilen og er klar for å gå på langerenn.

  Ut på tur aldri sur:) (skia mine)

  Mads tar en stopp i løypa så jeg får tatt et bilde

  Også har vi meg da i full gang i løypa

  Nå skal jeg bare opp denne bakken også kommer det masse nedoverbakker.

  Håper alle andre også har hatt en fin helg:) Nå skal vi snart lage herlig kyllingsalat. Nam Nam
 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits