Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

7

En fin start på dagen?

I morgen har jeg fri og det er så absolutt ikke feil. Jeg lurer på om jeg skal være skikkelig snill med kroppen min å ta meg en skikkelig god joggetur i morgen før jeg spiser frokost.Tror det var det var noe av det smarteste jeg har kommet på on a looong time. OHHH YES.

Men da må jeg jommen meg finne sengen nå. God natt alle sammen

 • 21

  Min kjære sto for middagen

  Det var ekstremt deilig å få ferdig laget middag etter å ha vært på jobb i dag. Ingen ting som er bedre enn det. Å slippe å stresse med å lage middag. Selv om jeg elsker å lage mat føler man av og til man blir litt lei og det er godt å kunne bli servert ferdig middag.

  Det jeg fikk servert i dag var smørgrøt/fløte grøt. Så dette var en skikkelig fettbombe med svært få karbo hydrater i. Noe som passer utmerket for oss som lever på et LCHF kosthold nå.

  Mads ga meg oppskriften på grøten!!

  For 2 personer trenger man ialefall:

  • 3dl kremfløte
  • 4ss smør
  • 1dl vann
  • 1,5-2 ts Johannesbrødkjernemel
  • Noen bruker også litt salt i, det gjorde ikke vi. Men isåfall skal man ha fint lite.

  Fremgangsmåte:

  1.Smelt smøret i en kaserolle, tilsett fløten. Rør godt mens det varmes opp

  2.Lag en jevning av JBK mel og vann ( 1dl vann og JBK melet) rist dette i en shaker/gammelt syltetøyglass f.eks.Og tilsett det i smøret og fløten mens du rører rundt.

  3. Er grøten din blitt for tynn kan du riste ut 0,5 ts jbk mel til med jevning. Og om den er for tykk kan du spe på med litt vann eller fløte.


  Det er faktisk første gang jeg har smakt denne type grøt, den var god. Blir noe ala rømmegrøt, bare uten den sure kraftige smaken av rømme.

  På toppen hadde vi kanel,sukrin og smeltet tine meieri smør. Og dette går jeg ned i vekt av. Det høres jo helt weird ut. Men når vekta viser -7kg på få uker er det nok noe i dette lavkarbo kostholdet som virkelig funker ja.


  Smakt smørgrøt/fløtegrøt før??

 • 16

  Overaskelse til min KJÆRE

  Min kjære var så sykt fysen nå, så han hadde store planer om å sende meg for å handle godis. Når man går på lavkarbo som vi gjør er det veldig dumt. For det ødelegger jo en del. Vil ikke sprekke i dag akkurat :P så da laget jeg noe godt jeg tenkte å overaske min kjære med nå <3 <3

  Det er kanskje ikke det man skal spise hver dag akkurat, men en skjelden gang går det nok bra. Og vil tro det er langt bedre en annen godis.

  Skikkelig god lavkarbo dessert <3  Jeg måtte prøve smake litt, og det smakte uuuutrolig godt. Skikkelig sorbet is aktig. Nam nam  Jeg tok frosne bringebær i en bolle, tilsatte litt sukrin(bestem mengde selv, om du vil ha syrlig eller mer søt) så litt fløte. Blandet dette sammen med stavmikser.

  Håper min kjære blir glad nå <3

 • 34

  Slik får du reklame på bloggen

  I sta skrev jeg DETTE inlegg om hvordan du kunne tjene penger på bloggen din, og nå tenkte jeg å forklare hvordan dere kommer igang og får satt reklamen inn på bloggen eller annen hjemmeside.

  Først må vi starte å søke etter ulike annonsører og få de til å godkjenne deg (virker som de fleste ikke bryr seg om leser tall). Så da trykker vi på søk som står til venstre i sidemenyen.


  Da får du opp denne

  Så kan vi enten skrive inn bedriftens navn f.eks Nelly som i eksempelet under. Eller vi kan velge i scrolle menyen for ulike kategorier. Man kan også sortere etter hvilke annonser som har flest salg,flest klikk osv.

  Så venstre klikker man på nelly og da kommer det opp 3 alternativer. Trykk på den første(programoversikt). Der ser du hva du får i provisjon, det varierer fra selskap til selskap. Så trykker du på søk på dette programmet. Dette gjør du med fler ulike. På akkurat samme måte. Anbefaler også å søke på trade doubler, for hver som registrerer seg gratis gjennom deg får du 50 kr.

  Av og til kan det ta 1-2 dager før de blir godkjente,spesielt hvis det er helg. Man får oftest en mail. Ellers kan man også sjekke det på egen hånd slik


  Trykk på mine programmer til venstre i sidemeny,så velger du godkjente også søk. Da får du opp en liste over de godkjente.

  Hvordan få reklamen inn på bloggen:

  Så klikker vi inn på annonsøren vi ønsker(colorline eks) og trykker på lenker og grafiske elementer ovenfor.


  Og deretter ser vi under tilgjengelige størelser. Der er det ulike størelser og ulike bannere ettersom hva du ønsker. Jeg liker best å trykke på other sizes, da får jeg opp mange på en gang.


  Når du har funnet den du ønsker trykker du på vis kode. så velger du selv om du vil bruke iframe,javaScripth osv. Jeg hukte av på javaScripth. Når du har gjort det kan du kopiere html koden under der (ctrl C)

  Hvor på bloggen skal html kodene limes inn:

  På de fleste blogger limes html kodene inn på design-rediger-widgets. Men på noen som har tydelig delte side menyer slik som min blogg må man lage en egen side box som man kaller f.eks annonser.

  Nelly reklamen min har jeg limt inn på design-rediger-maler(html) også har jeg limt den inn der html kode header slutter.

   

  Håper dette hjalp :)

  Og har du enda ikke registrert bloggen din kan du gjøre det her.

 • 37

  Slik kan du tjene PENGER på bloggen..

  Jeg har fått mange spørsmål hvordan jeg har fått til å få reklame på bloggen min. Som jeg tjener noen kr på å ha der. Her om dagen tjente jeg faktisk nesten 500 kr på under 1 t på den ene annonsen min. Jeg er innom daglig og sjekker, man ser hvor mange treff man har på reklamene og hva man får i provisjon.

  Det er veldig enkelt og greit så jeg skal forklare det kort og greit :)

  • Sikkert
  • Enkelt
  • GRATIS
  • Gode penger
  • På luksusfellen denne uken sa de at man kan tjene opptil 50 000 skattefritt på hobby. Blogg er jo en hobby. Man blogger jo ikke for pengene sin del, men kjekt å kunne mota en symbolsk sum.  
  Her slipper du å sende mailer rundt til ulike bedrifter, å vente en evighet på svar. Du har da alt på ett og samme sted. Det er en side hvor alt ligger. Der kan du søke enkelt på programmer som f.eks nelly,colorline,choice hotels,cubus,blush osv. Når de ulike har godkjent deg, så kan du sette reklame bannere på din blogg veldig enkelt. Også er det forskjellig fra de ulike hvor mye man får i provisjon. Det kan man lese masse om der inne. Provisjonen får man betalt i et samlet beløp, gjerne en gang i måneden.

  Jeg ble anbefalt dette på en annen blogg og det var enkelt,gratis og kjekt å kunne tjene noen kr. Men jeg tenkte jeg ville teste det ut før jeg anbefalte det for dere. Det fungerte utmerket og kan anbefales.

  Du velger selv hvem du vil reklamere for.

  Etter du har registrer deg kan du lese på DETTE innlegget hvordan du får reklamen enkelt inn på din blogg eller hjemmeside.


  Har du reklame på din blogg??

 • 9

  Bernaise saus lavkarbo

  I går ble det biff med bernaise saus til middag, og jeg lovet dere å legge ut oppskriften jeg brukte. Det er en oppskrift med lite karbo og masse fett. Så den passer ialefall utmerket for oss som har et LCHF kosthold.Inspirasjon til bernaise sauen fant jeg på http://loonesverden.blogg.no/

  • 1 eggeplumme
  • 3 ss vann
  • 50 gram smør
  • Pepper( smak til)
  • 3-4 ss fløte
  • 1 ts bernaiseessense
  • 1 ss estragon krydder
  • Om du vil ha sausen litt tykkere kan du bruke en liten klype med JBK(johannesbrødkjernemel)
  • 5 dråper sitron

  Jeg startet med å smelte smøret i mikroene(anbefaler ikke å bruke smør som er veldig salt, slik som kvitseid/tine meieri smør) Det blir alt for salt bernaise da. Denne gangen brukte jeg bremykt og det funket utmerket.

  Kakk egget og skill eggeplommen fra hviten, ha eggeplummen i en kjele og tilsett vannet. Kok opp under konstant omrøring til eggeplummen blir tykk. Så tilsetter vi smøret i en tynn stråle mens man rører kraftig. Tilsett så essensen, krydderet og sitrondråpene og pisk kraftig igjen. Lag en "virvel" i sausen og tilsett fløten èn ts av gangen.VELDIG VIKTIG: ikke la bernaisen koke, da deler den seg med en gang å ser helt forferdelig ut.


  Bildet er hentet fra google

 • 15

  Biff med hjemmelaget bernaise til middag (lavkarbo)

  I dag ble det biff med hjemmelaget bernaise saus og brokkoli til. Det smakte super godt. Er skikkelig digg å kunne spise så mye god mat og gå ned i vekt. I dag veide jeg meg og jeg har gått ned -7 kg nå. Det føles kjempe godt.

  Denne bernaisen smakte MYE bedre enn den første jeg prøvde å lage. Den første jeg prøvde ut var det alt for masse smør i, så den ble for salt.  Skal få slengt ut oppskrift på sausen, men nå skal jeg lage litt god lavkarbo dessert til min kjære kommer hjem fra jobb:) Det blir krem pisket med sukrin med moste bringebær over.

  Ha en fin lørdagskveld videre!!

 • 6

  Deler ut gratis sol for 60 000 kr...

  Ikke jeg altså, men Brun og blid.

  Brun og blid har nå postet følgende på deres facebook gruppe:  Akkurat i skrivende stund har de 57 005 medlemmer på facebook gruppen sin. Så det er bare å  melde seg inn og dele det med dine venner og kjente. Slik at brun og blid kan nå 60 000 medlemmer. For da gir de ut gratis sol for hele 60 000 kr.

  For å melde deg inn i facebook gruppen kan du trykke på bildet under her.   

  Er du med i brun og blid gruppen på facebook??

 • 12

  Bikini mote fra NELLY

  For en stund tilbake la jeg inn mange lekre bikinier fra victoria secret. Det finnes jo så mye lekkert badetøy. Og for meg er det et must have med ny bikini mot sommeren <3

  Det er selvfølgelig ikke kommet ut det beste utvalget enda, men noe får man tak i nå. Var inne å sjekket litt på nelly også og der fant jeg disse som jeg likte godt.

   

  Phax Dijana Bikini NOK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM Phax Aqua Bikini NOK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM Phax Summer Swimsuit NOK 439, Phax Swimwear - NELLY.COM

  439 kr                                              439Kr                                  439 Kr

  Miami Bikini Set NOK 949, Phax Swimwear - NELLY.COM El Salvador Bikini Set NOK 939, Phax Swimwear - NELLY.COM Black Diamond Bikini Set NOK 1089, Phax Swimwear - NELLY.COM

  949 Kr                                         939Kr                                            1089

  Jeg digget disse 6, men var også flere andre typer der.

  Hvem likte du best?

  De har også veldig mye annet lekkert av sko,klær og tilbehør på nelly nå. Klikk på nelly logoen for å komme på siden.

   

   

   

 • 8

  Vinnerne av solkort konkurransen er ....

  Da var det tid for å kåre 4 vinnere av solkort konkurransen.

  Skrev den ene blogg adressen feil så jeg.  http://birthehh.blogg.no/ er riktig.

  Gratulerer til dem :)

 • 0

  Venter på video

  Da er denne solkort konkurransen avsluttet og jeg har trukket ut 4 heldige vinnere av 4 solkort hver seg :) Jeg har trekt vinnere ved hjelp av videoblogg. Så jeg venter bare på at video skal laste seg opp :) Da legger jeg den nok ut i morgen

  Kanksje du ble den heldige vinner av solkort til 400 kr. Var hele 90 påmeldte.  Spennende å se hvem som vinner da folkens :)

 • 24

  LAVKARBO pizza nr 1

  Nå har jeg akkurat spist meg mett på lavkarbo pizza. Det var kjempe godt, og passet ypperlig å ha som fredagsmat. Enda har jeg masse pizza igjen. Som enten havner i kjøleskapet eller i fryseren.

  Du trenger:

  • 3 egg
  • 3-4 ss kremfløte
  • 1 Ts bakepulver
  • 3-4 never med revet ost
  • 1/2 ts salt
  • litt hvitløkskrydder og toscana krydder. Toscana krydder kan også byttes med litt oregano
  • 2 ss olje
  • 2 ts Johannesbrødkjernemel (Fåes på helsekost og noen Meny butikker)
  • 4 ss soyamel( fåes på meny eller helsekost)

  Fremgangsmåte:

  1. Kakk eggene i en bolle, tilsett kremfløte og bakepulver. Rør med visp eller mikser om man har.
  2. Tilsett Johannesbkm,soyamel,ost,salt,hvitløkskrydder og toscana krydder/oregano. Og olje, så rører du dette godt rundt.
  3. Kle til en langpanne med bakepapir og hell røren utover og dra det utover med slikkepott eller lignende.


  Når det er ferdig ser det ca slik ut. Klumpene der er ikke mel, det er bare ost.

  4.    Så settes det inn nederst i ovnen på 200 grader og skal stå i ca 13-15 min. Så tar man den ut og tar på tomatpure og annet fyll.

  Mitt fyll: Starter med revet mozarella ost og vanlig revet ost. Så kommer løk, paprika og stekt biffkjøtt som er krydret med salt,pepper og chicken and steak krydder. Topper med litt bernaise saus. Enten hjemmelaget, eller kald med lite karbo(min er kjøpt i Sverige).
  Hadde lyst på litt rømmedressing. Så da slang jeg sammen noe enkelt og raskt.

  1ss seterrømme, litt majones,sitronpepper,hvitløkskrydder,piffi krydder og litt sitron saft.

  Det smakte skikkelig nydelig!!

   

  Så det godt ut??

   
 • 13

  NYDELIG Lavkarbo Snacks

  Nam nam. Nå sitter jeg å spiser noen gode osteflak. Har laget meg en kjempe god snacks. Er så veldig sulten, men har ikke fått somlet meg på butikken enda. Dermed måtte jeg ha noe i magen. Til info har jeg nå gått ned 6,5 kg på noen uker.

  Og her er resultat og fremgangsmåte:

  Legger litt reven ost i små hauger på stekebrett med bakepapir. Så strør man på med litt reven parmesan ost.
  Setter de inn i en varm stekovn på 200 grader i 10-15 min.Det kan komme litt poppelyder, men det er bare fint. Da blir det sprøtt og godt.

  La det avkjøles litt (ca 5 min) før det serveres.  Nydelig snacks!!!

 • 2

  Vinneren trekkes i morgen

  Sa jeg skulle trekke vinnerne av solkort konkurransen i dag, men har hatt besøk. Så det ble plutselig knapt med tid. Så da blir det nok å kåre 4 vinnere i morgen som stikker av med 4 solkort hver seg.  Jeg er forresten med i en konkurranse på bloggen Http://lilleliz.blogg.no hvor jeg kan vinne et sett med tannbleking fra Dentawhite! Om du også vil vinne, trykk deg inn på Lilleliz.blogg.no

   

  Ønsker dere alle en god natt og i morgen er det heeeeeeelg :D :D :D :D

 • 9

  Dagens lavkarbo middag

  I dag wokket jeg sammen en enkel og rask middag. Det var av matvarer jeg hadde i kjøleskapet.

  Ingridienser: Strimlet svinekjøtt,brokkolig,løk,paprika, purre og creme fraiche. Krydder:salt,pepper og chicken and steak krydder.  Starter med å wokke svinkjøttet. Tar det til siden og wokker så grønnsakene alene. Så tilsetter jeg kjøttet når grønnsakene er ferdig. Så tar jeg oppi 2 ss creme fraiche og krydrer med salt,pepper og chicken and steak krydder.

   

 • 8

  Nydelig...

  Da har jeg vært på brun og blid og tatt sol. Det var sykt digg etter en lang dag <3 Bare legge seg i solariumet, høre på musikk og slappe helt av. Samtidig som man får litt farge på kroppen.  Jada jada. Alt er skadelig for oss. Men så lenge man soler seg med måte går det fint. Ligger ikke i sola flere ganger i uka akkurat. Men litt sol, det må være bra for kropp og sjel.

  Solkort konkurransen avsluttes i morgen.

  Ønsker alle sammen en riktig god natt :)

 • 5

  Pakke i posten

  I dag dumpet det ned en liten pakke i postkassen. Og den var til MEG ;)

  Det var Mineral foundationene som jeg hadde bestilt. Slike gratis testere, som jeg kun betalte sendingskostnader på.


  Små søte testere. Jeg bestilte i både fargen medium og light. Så da måtte jeg betale bittelitt for 5 av testerne bare. Men greit når man først skal teste.  Jeg bestile testere HER

   

  Gleder meg til å teste de ut :) • 12

  Nytt design

  Da har jeg fått meg nytt design på bloggen min. Har blitt noe bytting i det siste, for at jeg ikke har vært helt fornøyd.

  Men nå har denne snille jenta hjulpet meg med å lage design, og det var også snakk om at hun skulle lage en ny header til meg også.

  http://Mariellrenate.blogg.no

   

  Jeg syntes det ne designet er oversiktlig og det er jeg veldig fornøyd med :) Beklager lite blogging i det siste. Har vært mye møter med jobb og mye stress. Så blitt litt lite, men nå er jeg back tror jeg ;)

  Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9e3c99554897102af76081c0e42558685bf7e598">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

   

  Hva syntes dere om designet??

 • 90

  Vil du vinne SOLKORT?

  VINNERENE PÅ DENNE KONKURRANSEN ER ALLEREDE KÅRET. VIDEO MED TREKNING ER PÅ VEI.............  Premie: 4 solkort til 4 vinnere. Verdi 100 kr pr kort (80 kr soling+20 kr verdi kort). Så soling verdi 400 kr til 4 stk.


  Du trenger ikke ha blogg for å delta. Bare du har e-mail. Så skriver du om du er med i kommentarfelter under her.

   

  Slik kan du øke vinnersjangsene dine: Linke til dette innlegget http://charlotte1987.blogg.no/1298240564_vil_du_vinne_solkort.html på enten bloggen din eller på facebook. Da skriver jeg navnet ditt på 4 lapper. Så om du har linket skriver du bare. Jeg er med, har linket til innlegget her på face/blogg. Linken til bloggen legger du ved :)


  Husk å legg ved e-mail eller blogg adressen din.


  Vil du vinne solkort ??

   

 • 4

  Videoblogg. VINNEREN ER .....

  Da har jeg kåret vinneren. Gjorde det på video, slik at det skulle bli mest mulig rettferdig. Ettersom det var mange jeg kjent som hadde meldt seg på.

  Så hvem vinner 4 solkort fra brun og blid?? Har også med en overaskelse i videoen. Hva kan det være??

   

   

   

  Jeg kommer til å legge ut ny konkurranse allerede i kveld. Og det blir enda en enkel en. Så da er det bare å følge med. Så kommer den straks.

   

  Koselig å kunne gi dere søte lesere solkort <3

 • 9

  Nå har de fått Lavkarbo/fedon på burger king

  Lavkarbo begynner å bli mer og mer utbredt. Det er jo rett og slett for at det funker som bare det og det er en super måte å kvitte seg med de ekstra kg`ene på. Og hvem trenger vel for masse av disse karbohydratene? man blir jo bare sulten av dem uansett. Mange tror de må sulte for å gå ned i vekt, og det er jo heeeelt feil.
  Nå har de dessuten kommet med lavkarbo alternativ på Burger King, og nei. Jeg mener ikke salaten. De har nemmelig kommet med Fedon burger. En del karbo er det jo i den, men om man er på burger king sånn plutselig med noen venner så har man ialefall et bra alternativ. Man slipper å bestille vanlige burgere proppfull av karbo. Selv har jeg ikke smakt den, men om den er god så er det jo helt supert. Dette er ingen burger for folk på ketolyse akkurat.


  Fedon king har en glykemisk belasting på 7,5

  Også må man selvfølgelig ikke gå i den fella å bestille chips og brus til:P Da blir det FAILED. Det går fint ann å bestille vann og salat ved siden av burgeren om man ønsker det. Jeg leste på et forum at betjeningen hadde spurt noen om de skulle ha chips og cola til. HUM?? Kanskje de bør læres opp litt bedre. Greit de vil selge, men de kan da selge salat også.

  Også har de Fedon King Chicken

  Lurer på hvorfor de i alle dager bruker lett majones men, trodde ekte var bedre på lavkarbo jeg. Mulig jeg tar feil. Og suragurken kan de fint droppe, den ligger vel i skikkelig sukker lake.

  Selv om det ikke er den beste lavkarbo maten, så vet man ialefall at man har et alternativ. Om man er på burger king en gang. Man er jo ikke der ofte uansett. Næringsinnhold finner du  HER

   

  Har du smakt fedon burgeren??

  Er den god??

 • 12

  Lekre sko fra Dior

  Disse skoene syntes jeg er mega lekre

  Spring 2011 Dior.  Finnes med blå fjær og sorte fjær.

   

   

 • 2

  Siste mulighet, i morgen trekker jeg en VINNER

  I morgen kårer jeg vinneren av solkort, så om du vil melde deg på er det lurt å gjøre det NÅ.

  Det kommer fler konkurranser med solkort også fremover. For jeg har en del kort å dele ut som dere ser.  Og konkurransen min finner du HER om du ikke alt er påmeldt .

  Lykke til alle sammen ;)

 • 9

  Dagens outfit

  Veldig enkelt, men sykt behagelig :)  Også noen ute bilder ;O)   

  Ha en fortsatt fin helg alle sammen :)

 • 7

  Se såååå skjønn

  I dag har vi vært på gulskogen senter i Drammen og da traff vi denne søte papegøyen.


  Jeg var nærmere, men da prøve han/hun bare å hoppe på skuldra mi :P

  Skikkelig glad i kos <3
  Satte meg ned med den søte skapningen <3

  Jeg og min kjære er i Drammen nå, og har vært på 18 års bursdag til fettern min. Så ble en utskeiingsdag med litt kaker og god mat i helgen ;) Det får gå.

   

  Var den ikke søt??

 • 14

  Dagens OUTFIT

  JA, jeg har farga håret :P Og -6kg og fler skal det bli


  Singlet med blonder: ardene svart genser ting: Ardene Bukse: Lacoste Skjerf: en undertøysbutikk på Gran Canaria


  Smask smask ;)

   

 • 10

  Videoblogg HUDPLEIE tips

  Da var videoen klar. Håper dere liker den.

   

  Hva syntes du??

 • 5

  Videoblogg

  Da driver jeg å redigerer sammen en video jeg har laget til dere her om dagen. Det er et hudpleie tips fra meg til dere ;)

  Så da skal jeg få gjort den ferdig også legger jeg den ut på youtube også på bloggen.  Så får vi håpe dere blir glad for videoblogg ;)

 • 0

  Stemme på meg??

  Jeg ville bare fortelle dere at jeg er med i min første Blogg vs Blogg :) Heldig som jeg var ble jeg trukket ut blandt 52 andre påmeldte bloggere.

  Så hadde blitt superglad hvis noen av dere søte lesere gadd å stemme på meg. Altså min første blogg vs blogg deltagelse <3

  Ta turen innom bloggen til Lulu Michelle <3 (trykk på bildet) og gi meg gjerne din stemme.

   

   

  Også minner jeg dere som ikke har meldt dere på at jeg har solkort konkurranse gående. Vinneren trekkes til helgen. KONKURRANSE

 • 11

  Ketolyse/lavkarbo matvarer har kommet til Drammen

  Hva skjer med BLOGG.no????? (OI; jeg er blond, det var bare at html knappen sto på) UUUUUPS Jeg får kun lastet opp et bilde. Og den menyen oppe der er fjernet når jeg skriver innlegg. BAH. KLIKK. Men nå fiksa jeg det,dumme meg. Jeg skulle bare fortelle en god nyhet til alle Ketolyse/lavkarbo Drammensere. Nå har de nemmelig fått inn en del ketolyse/lavkarbo produkter på price lagerbutikk.

  Kjøttpølser


  Wienerpølser


  Kjøttpudding


  Karbonader


  Gele med 0 Karbs


  Cacao


  Sukkerfri sjokolade


  Sukkerfri sjokolade

   

  Og mye mye mer. Det er en god nyhet. Kjekt å kunne ha noen ferdig produkter, så slipper man å lage alt fra bunnen av :)

  Nå skal jeg legge meg å slappe av litt, ble litt lite søvn i natt. Vi blogges :)

  Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/5d04e34ddc7167fb5a076aa5460093dc7e0878d8">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

 • 10

  Ler så jeg detter av stolen

   

  Ok sitter ikke på noen stol da, men i soffffan. Men om jeg hadde gjort det hadde jeg detti av ;)

   

  Får meg alltid en god latter av morsomme tommy med bloggen tommy life.

 • 7

  Det var jo bare MEGA søtt da

  Etter å ha vært borte en uke fra barnehage jobben grunnet influensa var det koselig å være tilbake igjen på jobb mandagen. Komme tilbake til de søte sjarmtrolla mine <3

  Når jeg kom på jobben var noe av det første jeg ble møtt av ei jente i barnehagen som bare måtte vise meg noe. Hun hadde nemlig kjøpt lue som var omtrent helt lik som min. Tnåååh <3 Skikkelig søtt da <3

  Så hun hadde sett luen i en butikk på kjøpesenteret ellernoe, og hadde sagt følgende til pappan sin. At denne luen bare måtte hun ha, for sånn hadde nemmelig Charlotte. Hehe. CUTE. Den var morsom lik også, så det var gøy.

  Dermed måtte vi jo ta et bilde sammen da vet dere. Og da får dere endelig se meg helt sminkeløs. YEEEEJ. Dere er virkelig heldig.

  Her finnes det ikke et sminke korn. Men hvem bryr seg ???INGEN

  Det gøyale var at hun virkelig må ha studert luen min tidligere. For med en gang kunne hun forklare at hennes var nesten lik. Det eneste var at hun hadde klips lås og jeg hadde borrelås,også hadde jeg brune store knapper på siden og hun hvite små. Barn og detaljer altså. Mektig imponert.

   

  Var det søtt eller var det søtt liksom???

 • 16

  Da var de kommet ja  Da var de kommet til butikken,men jeg har klart å holde med unna foreløpig ;) Skal nok ikke se bort i fra at jeg kjøper en dag nærmere påske da. Må nesten ha en smakebit, så får ta det en dag jeg har godteri dag. Litt tidlig ute i butikken etter min mening. Det er tross alt leeeeeenge til påske.

  Tilogmed jeg som ikke er særlig begeistret for sjokkis liker disse gode eggene, men kun ett. Fler blir for kvalmende.

   

  Hva syntes du om Freia påske egg??

 • 1

  Dagens indrefilet lavkarbo middag

  Hvem sier at man ikke kan spise god mat på lavkarbo ? ;) NAM NAM

  I dag ble det en halv svin indrefilet fra firstprice som jeg igjen delte i 2. Så vi fikk hver vår bit av den halve indrefileten. Og det holdt i masse vis. Orket ikke alt av dette en gang.

  Indrefileten: Krydres med chicken and steak(santa maria),salt og pepper. Og stekes i stekepannen. Ettersom jeg hadde bacon i kjøleskapet brukte jeg litt av det å surret rundt indrefileten etter jeg hadde stekt de. Så puttet jeg de tilbake i stekepannen litt til så baconet ble stekt. Kunne også puttet den i stekovnen å fått baconet stekt. Viktig at kjøttet er godt stekt. Ettersom det er svin.

  Blomkål og gulrotpure: Koke opp noen blomkålbiter og en liten gulrot. Ettersom min kjære ikke er så glad i blomkålsmaken, tenkte jeg å prøve med litt gulrot i. Og det slo godt ann. Putt den kokte blomkålen og gulrot bitene i en bolle, tilsett 1-2 ss smør og 1 dl fløte. Bruke stavmikser til å mose det sammen og tilsett salt,pepper og om man ønsker litt piffi krydder. Smak hvor mye du trenger med krydder.
  Og slik ble sluttresultatet:


  Blomkål og gulrot pure, indrifilet av svin og litt kald bernaise saus kjøpt i sverige. Veldig lite karbo i.

  Håper det smaker

 • 3

  Lyst på gratis SOLKORT ???

  Har du lyst til å vinne SOLKORT fra Brun og blid?? Ta en titt på konkurransen jeg har gående her på bloggen.

  Konkurransen finner du nemmelig HER  Fjortiskyss :P

 • 17

  Godbiter fra Gina Tricot

  Fant noen lekre godbiter på Gina i stad, så tenkte jeg ville dele med dere ;)  Alt er fra Gina Tricot

   

  Hva syntes du ?

 • 8

  Kuldekrem uten mineralolje

  Nå som det er så kaldt ute merker jeg det veldig på huden i ansiktet. Jeg jobber i en naturbarnehage og er ute flere timer daglig. Nå har jeg endelig gått til innkjøp av en kuldekrem. Noe jeg alltid har syntes vært tull, ettersom de alltid har vært proppet fulle med mineralolje/parafinium liquidium.

  Generelt sett er jeg veldig skeptisk til å kjøpe hudpleie produkter både på apoteket og på vanlige butikker og cubus/hm osv. Netopp fordi de har så utrolig mange dårlige hudpleie produkter med skadelige ingridienser. Når jeg var på apoteket nå sa jeg at jeg skulle ha en kuldekrem uten mineralolje og andre skadelige fyllstoffer. Ellers ville jeg ikke kjøpe. Heldigvis hadde flere spurt om dette og hun fant frem denne til meg.

  Kuldekrem med planteoljer som beskytter huden mot kulde og uttørring uten å virke klissete. Uten vann, mineraloljer, parfyme og konserveringsmidler.

  ps: må si jeg selv syntes den ble litt klissete da men. Meg som går uten sminke på jobb går det helt greit for.

  Så det liker vi :) Inneholder blandt annet advokado.

   

 • 12

  Får gjøre det beste ut av dagen

  I dag var det valentines day. Noe jeg og min kjære har pleid å feire, men i år er han på jobb. Han kommer heldigvis hjem om en time, så det skal bli godt å få han hjem til meg <3 <3 <3

  Elsker deg gutten min


  Gammelt bilde <3

  Men jeg på selveste valentines dagen koser meg med hjemme spa <3 <3 En får gjøre det beste ut av det.  Lurer på hva vi skal gjøre når min kjære kommer hjem. Håper han har en god plan.

  Minner om at jeg har en konkurranse gående hvor du kan vinne SOLKORT

  Hva gjør/gjorde du på valentinesdagen?

  Har du noen å feire dagen med?

 • 85

  Vinn SOLKORT fra Brun og blid. ENKELT

  Hei alle søte lesere. Happy Valentines day ;)

  Da kjører vi den første solkort konkurransen. Syntes valentines dagen er en flott dag å ha konkurransen på. Noen som kunne tenkte seg litt soling kanskje?Selv føler jeg meg alltid bleik og ikke så fresh på vinters tid. Og da er sol fra Brun og blid midt i blinken. Brun og blid er dessuten Norges største solsenter kjede og du finner de mange plasser i Norge. Ca 135 solsentre.

  Det du kan vinne er 4 stk solkort av verdi 100 kr pr kort (altså total verdi 400kr)

  Jeg har bestemt meg for at første konkurranse skal være veldig enkel. Slik at alle kan få delta og har muligheten til å vinne.

  Trykk på liker knappen(facebook) på bloggen min nederst i innlegget her(om du ikke er med i gruppen fra før) +  fortelle at du er med i kommentarfeltet her. Og husk å legge til bloggadressen eller om du ikke har blogg kan du legge igjen e-mail adressen din. Dette er veldig viktig, slik at jeg kan kontakte dere enten via bloggen deres eller via e-mail.

  Vinneren trekkes i løpet av helgen 19-20 februar. LYKKE TIL ;) Og happy valentines day til dere alle sammen.

  (solkortene er sponset av brun og blid, og det kommer fler konkurranser)

   

  Er du med??

   

 • 6

  Middags tid

  Da har jeg akkurat fått i meg litt middag. Ble litt sen middag i dag, men det får gå. I dag ble det kyllingwok uten ris selvfølgelig.

  I dag hadde jeg veie dag. Og nå som jeg har vært flink med lite karbo har jeg tilsammen gått ned 6 kg fra jeg startet for 3-4 uker siden. Så det er jeg veldig fornøyd med :)

   

  Failed//


  Klarte å kutte meg opp på en slik metall boks. Blødde en del.Klappe klappe.

  Nå skal jeg kose meg litt med min kjære som akkurat har kommet hjem fra jobb. Før jeg stikker å legger meg og er klar for en ny dag i morgen. Tilbake på jobb etter å ha ligget med influensa dritt.


   

 • 22

  Forslag til valentine overaskelse for DIN KJÆRE

  Dette er et tips til både jenter og gutter der ute. Til hva dere kan gjøre for å overaske deres kjære. Det skal igrunn veldig lite til for å glede noen. Bare litt ekstra oppmerkesomhet holder i masse vis. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg gjorde i fjord på valentines dagen som slo veldig godt ann.

  Nemlig valentines kjærlighets skattejakt ;)

  PS: ikke alle er like heldige på valentines dagen, og ikke alle får være med sine kjære. Jeg sender dere noen varme og gode tanker. Er i samme båt selv i år. Min kjære skal jobbe fra 2-10 på kvelden. Kjempe kjedelig.

  Men her kommer mitt tips til de som skal være med sine kjære:

  Starte med å lage et enkelt skattekart(kan også bruke tegning skattekart)  Vil du se hva jeg hadde lagt på de ulike postene så kommer det med på bildene under :) Kanskje du får noen gode tips her.

  Vaskemaskina

  På badet, under vasken.

  i skuffen med sengetøy(hjerte lommevarmer,blir varm når man knekker metallbiten)

  På kjøkkenet (ps:var sykt vanskelig å skjære ut et hjerte av gele uten bruk av form, men det gikk ;) )

  Stuebordet lå denne herlige beskjeden :) Og etterpå tok vi et nydelig og varmt bad sammen og nøyt resten av kvelden med film.

  Mads sin kommentar: Detta var den beste Valentines dagen han noen gang hadde hatt i hele sitt liv.

  Håper du fikk noen gode tips til morgen dagen :)  Hva syntes du om å ha kjærlighets-skattejakt??


 • 12

  Gratulerer med dagen mamman min

  Siden jeg ikke er hjemme med deg på selveste morsdagen så får du få en hilsen her min kjære mamma <3  Gratulerer med morsdagen mamman min. Så sees vi neste helg ialefall :)

  Glad i deg mamman min

 • 15

  Fant mobil i bremykt-pakke

  Også i yndlings smøret mitt da. Bremykt er jo bare best, men hjelp. Noen folk fant en mobil oppi bremykt pakka. Spesielt, meget spesielt. Det er en stor gjenstand, så lett å oppdage. Men tenkt på alle de bakteriene som sitter i en mobil da. Det er ikke rent lite, så har den liggi å godgjort seg i smørpakken. NAM NAM.  Men jeg kommer vel ikke til å slutte å spise bremykt, favoritt smøret mitt. Du trenger bare bremykt :P

  Så kan man begynne å spekulere i om noen har gjort dette for gøy, eller om det faktisk har skjedd at noen har mistet den under produksjon og lurer på hvor i all verden mobilen plutselig av.

  For å lese artikkelen i vg kan du trykke HER

   

   

   

 • 28

  Ønsker DU å TJENE noen KR på bloggen din??

  Jeg har fått mange spørsmål hvordan jeg har fått til å få reklame på bloggen min. Som jeg tjener noen kr på å ha der.

  Det er veldig enkelt og greit så jeg skal forklare det kort og greit :)


  Bilde fra i sommer


  Her slipper du å sende mailer rundt til ulike bedrifter, å vente en evighet på svar. Du har da alt på ett og samme sted. Det er en side hvor alt ligger. Der kan du søke enkelt på programmer som f.eks nelly,colorline,choice hotels,cubus,blush osv. Når de ulike har godkjent deg, så kan du sette reklame bannere på din blogg veldig enkelt. Også er det forskjellig fra de ulike hvor mye man får i provisjon. Det kan man lese masse om der inne. Provisjonen får man betalt i et samlet beløp, gjerne en gang i måneden.

  Jeg ble anbefalt dette på en annen blogg og det var enkelt,gratis og kjekt å kunne tjene noen kr. Men jeg tenkte jeg ville teste det ut før jeg anbefalte det for dere. For å få reklame på bloggen din kan du registrere deg Gratis her. Du velger selv hvem du vil ha reklame for.

 • 13

  Da har jeg mottatt Solkortene

  Da har jeg  mottat solkortene fra Brun og blid som jeg har snakket om. Har tydlig vært noe surr med posten. Så det måtte sendes på nytt. For noen uker siden fikk jeg mail fra Brun og blid om at de ville sponse bloggen med solkort. Det er jo kjempe stas. Og ialfall fra Brun og blid, ettersom de er den beste og største solkjeden i hele Norge.

  Når jeg tar solarium er det ialefall alltid brun og blir jeg velger. De er trygge og har ofte kontroller på solsengene sine. De har også som regel veldig bra utvalg på solsenger.  Da kommer det en konkurranse hvor man kan vinne solkort en av de nærmeste dagene. Så stay TUNED.


  GOD HELG ;)

 • 17

  Slik ser kroppen min ut -5kg

  Fant en side hvor man kunne trykke inn høyde og vekt. Og da tok jeg meg selv før, nå og hvordan jeg ønsker.

  Jeg har frem til nå gått ned 5,nesten 6 kg med lavkarbo kosthold, men vet ikke om jeg skal fortsette. Ettersom jeg muligens har fått en alergisk reaksjon. Jeg må finne ut av dette, men lite karbo blir det uansett fremover. En ser jo det gir bra med resultater.

  Man ser ikke særlig stor forskjell på bildene på der jeg var og nå (-5kg), men litt. Og man ser det i speilet, min kjære ser det også veldig godt. Så det er super motiverende. Har tatt bilder av min egen kropp som kanskje kommer ut ved en senere anledning ;)

  Ønsker du å taste inn dine mål på kroppen kan du gå inn her: http://www.mvm.com/cs/

  Kjempe spennende og motiverende med slike bilder. Vet hvordan jeg vil se ut før sommeren.

 • 10

  Lesestoff i posten..

  Nå skal jeg sette meg godt til ro og bare nyte resten av kvelden. Min kjære har akkurat dratt på natt skift, så jeg blir alene hjemme. Da blir det alekveld med mitt nye blad som jeg fikk i posten. Fikk nemlig abonnement på noen nummer av shape up i julegave. Jeg ønsket meg dette, ettersom jeg liker det bladet sværrt godt.


  Tidligere abonnerte jeg på bladet. Så gleder meg til å ta en titt å se hvordan bladet ser ut i dag. Kanskje jeg får noen bra tips til trening eller kosthold.

  Også var det reklame for Brun og blid der inne. Gleder meg til Solkortene kommer og jeg kan ha konkurranse til dere lesere. Det blir ikke dumt nei.

   

  Flere som leser shape up bladene??

 • 4

  Dagens middag ble slik

  Jeg har i de siste dagene vært litt i tvil om jeg skal fortsette med lavkarbo. For jeg fikk noen voldsomme tørre og røde utslett i ansiktet. Lurer på om det kan være alergi av melkeprodukter. Men vi prøver litt til også ser vi. Nå er ialefall ansiktet blitt bedre, men jeg har spist veldig lite den uken her som jeg har liggi rett ut med influensa.

   

  Men i dag ble det ialefall et lavkarbo måltid som jeg syntes er utrolig godt.

  Krydrer og stekt laksefilet uten skinn, puttet i ildfast form i ovnen med creme fraiche i ca 10 min på 200 grader. Serveres med stekte grønnsaker.


  Ja, vet posjonene ser veldig små ut. Men jeg blir faktisk veldig mett av de. Ettersom de består av en del fett.

 • 16

  Årets blogger 2011

  Og vinneren av årets blog awards ble da Linnea Myhre. Hun har en utrolig morsom blogg og skriver på en veldig spesill måte sammenlignet med andre bloggere. Om hun er seriøs eller ikke får man lure på. Men stor suksess med bloggen har hun fortjent.  Og bloggen hennes finner du her http://www.linniiie.com/

  Om du vil se de andre vinnerene innenfor de ulike kategoriene kan du sjekke ut dette klippet på vg tv  #id=37014" target="_blank">http://www.vgtv.no/#id=37014

   

  Hva syntes du om bloggen til Linnea??

 • 13

  Mineral foundation

  Da slenger jeg meg på trenden for å prøve ut dette jeg også. For meg blir det nok litt uvant, ettersom jeg er vant til å bruke flytende foundation. Men jeg skal absolutt gi det en sjangs. For jeg liker ting som er best mulig for huden. Og dette fra Everyday minerals skal vistnok være bra ingridienser i. Inneholder ikke mineralolje eller andre skadelig ingridienser.
  Everyday M inneholder heller ikke ingridiensen Bismuth som mangen reagerer på, ved kløe, utbrudd o.l. Denne ingridiensen kan du finne i noen av mineralsminkene. Så les på ingridiensene før du kjøper.


  Bildet er fra google

  Da har jeg bestilt noen testere for å sjekke ut fargene. Syntes det er litt vanskelig med farger på nye foundationer. Så da er det 5 testere man får gratis, men man må betale frakt selv bare.

   

  Everyday Minerals finnes i 4 ulike formulaer:

  Original Glo base ? Normal til tørr hudtype - Medium til full dekkevne : Lys reflekterene mineraler som gir glans

  Semi Matte base ?  For alle hudtyper ? Full dekkevne : Silke/satin finish

  Matte base ? Alle hudtyper ? Full dekkevne : Matt / Shine-free

  Intensive Base ? Normal til fet hudtype ? Full dekkevne : Matt

   

  Gleder meg til å få testet ut disse. Og lover å skrive meningen min om de.


  Har du testet ut Everyday Minerals Foundation??

 • 13

  Juice like usunt som brus?

  Mange spør seg selv om Juice er sunnere enn å drikke brus. Juice er jo kjempe godt, men særlig sunt er det nok desverre ikke. Selv om Juicen ikke er tilsatt noe sukker, inneholder frukten som juicen er laget av mye sukker. Det merker man jo ettersom den er så fryktelig søt. Så er Juice noe bra som tørste drikk?? Les videre.

  Line Kristin Johnson er klinisk ernæringsfysiolog og ekspert i VGs vektklubb no kommer også med følgende informasjon.

  Et glass sukkerholdig brus og et glass fruktjuice gir like mange kalorier og like mye sukker, og både juice og brus er sure drikker (med lav pH) som skader tannemaljen. I juicen får du imidlertid tilført vitaminer, (som det jo ikke noe av i brus).  Men det å tro at det er masse vitaminerer i frukten vi får i Norge i dag blir også feil. Ettersom de ikke inneholder samme nøring som de gjorde før. Dette finnes det næringstabeller som viser. At det var mye mer næring i frukt og grønt før. Men man kan jo selvfølgelig kjøpe fra nærmiljøet når det lar seg gjøre :)


  Vann med Lime <3

  Så det aller beste å drikke er da selvfølgelig Vann. Billig, enkelt og godt ;)

   

 • 16

  Disse Må jeg bare ha

  Etter å ha sikla på Sigma sminkekostene en stund nå har jeg mer eller mindre bestemt meg for at de skal bli mine i løpet av kort tid <3  Hørt mye bra omtaler av kostene og gleder meg til å bestille kostene en av de nærmeste dagene. De er vist myke og gode og mister lite eller ingen hår. Og det er jo veldig positivt.

   

  Har du prøvd Sigma kostene?

 • 14

  Nå er jeg MØKK lei senga mi

  Enda et klage innlegg. YEEEEEY

  Nå er jeg møkk lei av senga mi. Føles ut som jeg er grodd fast. Vært senge liggende i hele 5 dager. Kan ikke huske sist jeg var så dårlig. Jeg har ikke engang orker å kravle meg til legen, men i morgen så må jeg. Enten jeg orker eller ikke.

  Nå ligger altså ALT av sengetøy til vask. Vekk med basillene.

  Hva som er i den hvite posen? Jo det skal jeg fortelle dere. Det er en ganske så stor samling av snørrepapir filler. YAMMI

  Og hvorfor madrassen er møng?? Jo, for Mads en gang prøve å vaske den og det ble ikke akkurat slik resultat han hadde ventet på. Men det er heldigvis på han sin side.

  Og ettersom jeg ikke er så mye å se på akkurat nå. Så kan dere få se mine "læækre" tær. Tilogmed de har blitt drabbet av den dumme influensaen.


  Og ja, du har helt rett. Jeg har ikke shavet leggene de siste dagene. 1 Poeng til deg ;)

  Jeg føler meg dopet på smertestillende. Aner ikke hva jeg skulle gjort uten. Jeg merket når de sluttet å virke for å si det slik. Da fikk jeg enorme smerter i mage og bryst. Enten om jeg sov eller var våken merket jeg det med en eneste gang. Jeg har ikke engang orket å lese blader eller noe.

  Men det jeg ville si var igrunn: SMIL OG VÆR GLAD :) TENK POSITIVT ;)

  Det går bare en vei og det er oppover.

  Fler syke mennesker der ute??

 • 17

  My best friends akkurat nå

  Ligger rett ut enda og formen er elendig. Skjønner ikke at det går ann å sove så mye jeg, men det er vist det eneste som hjelper. Så da får man bare gjøre det da. Kan ikke husker sist jeg var så sjuk, det må ha vært når jeg hadde kysse sjuken ellernoe. Etter det jeg har lest meg frem til på nette er det influensa jeg har fått. Å det eneste som hjelper da er å sove masse. Jeg har voldsomme smerter i brystet, men det var vist helt normalt. Så da gidder jeg ikke stikke til legen med det første. Feberen har vært økende, så jeg kjører på med febernedsettende.

  Dette er mine beste venner akkurat nå. Vannflaska, lambi snytepapir, og ibux og paracet <3

   

   

  Jeg har ikke matlyst at all, men kjenner jeg begynner å bli sulten. Heldigvis fått i meg mye vann i det minste. Aner ikke hva jeg skal ha av mat heller. Ettersom matlysten ikke er helt på topp. Også har vi jo det at jeg går på lavkarbo, så ikke alt jeg kan trøkke i meg heller.

   

  Noen gode matforslag til ei med lite matlyst??

 • 14

  Oi..... Litt driti ut???

  Jeg ligger her sjuk enda da. Er så lenge siden jeg har vært sjuk, at jeg har helt glemt bort hvordan det er. Trodde det var chill å være syk jeg. LIgge å se på film osv. Formen min er så dårlig at jeg bare sover og sover hele dagen lang. Men kom over noe gøy å høre på via facebook.

   

  Her er en kar som driter seg kraftig ut kan man si. Tror ikke han har dame særlig lenge.

  Og en til for de som ønsker det:

   

  Mannfolk :O :O

  Bæsja på leggen. Etter å ha sittet våken i 1 t roper senga på meg igjen. Byebye.  Litt driti ut kanskje??

 • 14

  Basillene har tatt meg

  Og da var vist jeg å blitt sjuk ja. Noe en må regne med når man jobber i barnehage. Jeg har holt meg rimelig lenge frisk nå, men nå var det min tur. Kvalmen har liggi å ulma i magen i over 1 uke nå, men den gadd virkelig ikke bryte ut. I går ble jeg hostet og herket på av noen sjuke småtroll på jobben. Og da var det nok for imunforsvaret mitt. Så da brøyt jommen meg kvalmen ut. Og nå har det begynt å sette seg litt i halsen også og jeg er tung i hodet.


  Vanligvis er vi 6 ansatte på jobben, men det var så mange borte at i dag måtte vi være bare 3. Og da passet det igrunn superdårlig at jeg å ble sjuk. For da var de plutselig bare 2, men jeg møtte opp på jobb og ble sendt hjem. Ettersom formen var dårlig. Nå har jeg ligget å sovet i mange timer og formen er ikke særlig mye bedre. Jeg har heldigvis en supersnill kjæreste som passer på meg og steller med meg.

  Nå blir det å holde seg i senga dagene fremover og håpe at de dumme basillene drar sin vei. Dermed blir det lite blogging og heller ingen svar på spørmsålsrunden med det første.

   

  Vi blogges når formen er bedre.

 • 17

  Kylling nuggets LAVKARBO

  Du trenger:

  - Kyllingkjøttdeig

  - Krydder(santa Maria chicken and steak som jeg har brukt mye i det siste)

  - Bacon gull. Pass på at det er ekte baconcrisp og ikke av hvete.  Knus bacongull til små smuler. Putt det i en brød pose og rulle over med  bakekjevle til det er finknust. Kyllingkjøttdeig røres inn med chicken and steak krydderet. Du trenger en del krydder. Form de i hendene til kuler og trykk de litt flate. Så dypper du de i baconcrisp og legger de på aluminiumsfolie eller bake papir. Stekes på 225 grader i ca 20-25 minutter.

   

  Og som en slags saus til å duppe i laget jeg denne:

  Sper ut tomatpure med vann. Slik at du får den konsistens du ønsker. Så smaker du til med litt chili paste(sambal oelek) og tabasco. Dryss oppi litt hvitløkskrydder, litt eddik og smak til med sukrin om du ønsker det.  Ved siden av laget jeg en god salat og en hjemmelaget dressing.

  Nuggetsene ble utrolig gode. Dette blir det nok mye fremover også tenker jeg.

 • 7

  Brun og blid

  Som jeg skrev for noen uker siden er jeg blitt sponset av brun og blid. Og skal dermed dele ut solkort etterhvert. Jeg har ikke glemt bort at jeg skal ha konkurranser og dele ut solkort altså :)
  Er bare det at jeg ikke har motatt de enda. Og kan nesten ikke sette igang noe før jeg har fått de i posten. Jeg er veldig utolmodig av meg. Og venter og venter på at de skal komme. Men lover å si ifra når solkortene fra brun og blid ankommer i posten.

   

  Så håper at både jeg og dere kan smøre oss med tolmodighet

 • 15

  Nydelig suppe med mye smak. LAVKARBO

  I dag ble det en nydelig og god suppe med masse herlige smaker til middag.


  Ingridienser: vann og biljongterning, hermetiske tomater, rød og gul parika, løk, stekt kyllingfilet i biter. Creme fraiche, litt seter rømme, fløte, ost. KRydder: salt,pepper, Chicken and steak, oregano,hvitløkskrydder, tørka chili i små biter(krydderting) Og strødde til slutt på med persille og la på en liten oste bit.  Kan gjerne komme med fullstendig frmgangsmåte. Men det er igrunn veldig enkelt å mikse sammen dette.Skrik ut om dere trenger hele fremgangsmåten :)

   Suppen er litt styrke på og det fremhever mye gode smaker.   Nå skal jeg prøve å gå rævva mi på trening. Vi snakkes ;)

  Så det godt ut kanskje??

 • 16

  Skikkelig nedtur

  Da var jeg akkurat hjemme fra jobb. Fikk en skikkelig sur beskjed på jobben i dag. Huset vi så på i går som vi hadde skikkelig lyst på er solgt :( Vi fikk meld i 11-12 tiden at det var kommet inn et bud på 2 000 000 og at det gikk ut i dag kl 15. Kjempeteit med så kort frist. Så vi hadde ikke rekt å fått sendt alt til banken av papirer innen den tid :( Begge var på jobb også. Så skikkelig skikkelig surt. Og vi som hadde så fryktelig lyst på det koselige og flotte huset. Og ettersom det ikke kom inn flere bud så ble det ingen lenger frist og heller ingen budrunde.

  Da vet vi ialefall at neste gang må alt være avklart med bank fra før, slik at det bare er å legge inn bud. Nå må jeg inrømme at jeg er veldig skuffa :( Men vi får håpe på noe enda bedre da.

  Her er linken, for de som lurte.http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=26413319&sid=sid/2011/2/1/16/xz0871296573798604y  Bedre lykke neste gang :( Jeg trenger oppmuntring. BLÆÆÆ

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits