Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

0

vært å sett på hus i dag

Var å så på hus i dag. Hus til leie altså. Skal ikke kjøpe enda. Siden vi tviler på det er Hønefoss vi skal bo hele livet. Så da drøyer vi heller litt :)

Det var et stort og koselig hus. Litt gammelt i stilen, men det var veldig trivelig. Masse plass og 2 store soverom. Kostet 7000 kr i mnd så det er jo veldig bra for et hus. Og stor og fin hage var det også der. Så nå gjenstår det bare å se om vi er de heldige som får leie da. SIden det er 8 stk som skal se på huset etter påske også.


Ikke helt pigg :P slitsomt å handle inn før det er påskestengt. Masse folk i butikken og kaos :P


 • 1

  Kremet fullkornspasta med kjøttpølse

  Bestemte meg for å overaske gutten min i dag med middag. Og siden det var  ganske utplokka og tomt her hjemme så ble det noe av varer vi hadde. Og dette ble det endelige resultat.


  Du trenger :
  - 1 liten løk
  - litt hakket paprika
  - fullkornspasta
  - kjøttpølser
  - Toscana krydder
  - salt
  - pepper
  - basilikum
  - hvitløkskrydder
  - litt hakket ost


  Og retten så slik ut ferdig tilberedt :  Pyntet med balsamiko


  Smakte godt ialefall :)
 • 2

  Tyrkias svar på kræsj pink

  Når jeg bodde i Tyrkia i 5 mnd så var det jo masse rart av matvarer, godis og andre varer som man måtte prøve ut da veitu. Masse var veldig godt og annet var kanskje ikke så godt. På matvaresjappa rett ved oss , eller om man kan kalle den det. De hadde vel nesten mer frukt og grønnsaker enn matvarer. Men digga den butikken. Der fikk man herlige og friske frukt og grønnsaker. Men på butikken der solgte de selvfølgelig også is.


  Legg merke til tyggisen :)

  Også var det en is som var der som faktisk hadde samme tyggis som kræsj pink isen. Den var helt lik og smakte helt lik. Tyggisen altå. Men for å være ærlig så slo ikke isen kræsj pink isen. Om jeg får beskrive den var den mer kremet og med bringebær smak tror jeg det var. Kræsj pink er jo en saft is. Men jeg syntes det var gøy at tyggisen var helt den samme.
 • 1

  Nedtur

  Jeg gledet meg skikkelig til å se Paradise Hotel i kveld da. Endelig er det mandag og klart for serien jeg bare må ha med meg fra mandag til torsdag. Og nå er det jo påskeferie og man kan virkelig bare slappa av og nyte det å se på tv. Men neida. Paradise har tatt påskeferie. Nedtur Nedtur. Så det var tilbake 5 April igjen. ÆÆÆÆH. Åssen skal jeg klare å vente så lenge. Er jo underholdning på høyt nivå som jeg bare må få med meg hver eneste episode av.  Også er gutten min på nattskift nå. Og jeg virkelig hater å være aleine hjemme. Spesielt når man må sove alene. Vi jenter er ikke skapt for det. Hvertfall ikke jeg :P

  Fler som ikke hadde fått med seg at Paradise har påskeferie??
 • 1

  Påskeferie

  Da var siste dag på jobb unnagjort og endelig er det påskeferie :)

  Skal bli godt med litt fri nå, få sovet litt lengere enn til daglig. Det blir herlig det.


  GOD PÅSKE :)

  Har du noen planer for påsken??
 • 3

  jente- Vs Gutte barberhøvel  Min mening er at gutte barberhøvler er best. Mye skarpere og varer lenger i bladene også.  Jente barberhøvel eller guttebarberhøvel??

 • 4

  Jeg ♥ positive mennesker

  Jeg har hatt en stråleden helg og det har vært mye vi har gjort. Men jeg har fortsatt masse energi til resten av uken. Så blir det påskeferie. I dag så er jeg kjempeglad og føler meg strålende. Senere i kveld skal vi på tuppevare kveld. Har aldri vært på det før. Så det blir nok gøy. Kanskje man finner noe man trenger :)

  Men nå over til overskriften. Jeg elsker positive og glade folk. Og jeg elsker å være blid, glad og positiv selv. Dager går så himla bra da. Og om man treffer positive mennesker og har en dårlig dag. Så varer ikke det lenge, før du får frem et smil. Godt humør er smittende. Jeg syntes selv at fler burde være litt oftere positive og glade, man får det supert med det . Looooover :)

  Smil til livet og livet smiler tilbake. Eller smil til folk og folk smiler tilbake ;) som regel.


  Husker jeg sto på statoil i kassen, da jeg jobbet der. Det kom en fremmed dame bort og sa jeg hadde en utrolig bra karisma (god utstråling ellerno sånn) og hun mente man ble superglad av å se noen som var så blide. Hun mente også at det var så ofte man sa det negative til folk eller klagde. Men for hun var det enda viktigere å kunne si noe positivt. Og det gjorde noe med meg. Jeg kommer aldri til å glemme det.


  Enda et lite lurt smil


   ♥ Så jeg elsker Positive mennesker♥
   
  Hva er din mening om positive mennesker??
  Gjør de dagen din bedre om du er i nærheten av dem??
 • 1

  Jobbseminar

  I går så var vi på jobbseminar i Lillestrøm. Var superspennende og lærte maaaaaasse nytt. Gleder meg virkelig til fremover nå. Det var et langt suksess seminar som varte fra kl 11 på dagen og til ca 11 om kvelden. Med masse superhyggelige og blide folk. Ikke rart man blir glad da. Dagen var lang, men den gikk veldig fort, siden man hadde det så gøy. Til lunsj var det baguetter med godt pålegg og til middag så var det herlig tapas. Det var superduper godt.


  Her har vi funnet oss en god plass bak i rommet, men midt på slik at vi så godt og venter på at seminaret skal starte

  Så dette var vår lørdagskveld :)

  Hva gjorde du på lørdag?

 • 5

  Kylling i sursøt saus

  Du trenger :
  Grønnsaker etter eget valg, jeg brukte:
  -løk
  -brokkoli
  -gulrot
  -rød paprika
  -grønn paprika
  -annanas
  -kyllingfilet kuttet i småbiter.
  -krydder velger du selv
  -sursøt saus på flaske fåes på invandrerbutikker

  Først steker man kjøttet i stekepanne/wokpanne og legger kjøttet på en tallerken. Så blir det grønnsakene sin tur å få frest litt på disse. Så tilsetter man litt sursøt saus blanding og kyllingen man har stekt. Serveres med ris.  Dette var dagens middag :)

  PS: Spisepinnene byttet jeg bort med gaffel etter kun 3 min :P
 • 1

  Daffe daff

  I dag er det daffedag igjen. Det er utrolig gøy å jobbe i en naturbarnehage, deilig å være ute hele dagen. Men det som skjer når man er masse ute er at man blir trøtt og sigen. Og akkurat det føler jeg litt nå. Har nettopp inntatt et herlig måltid med herlig laks. Som smakte superherlig, og snart blir det på med joggedressen.

  Så skal jeg se litt på tv og hvile meg så jeg er klar for en ny dag i morgen :) Blir jobbing hele denne uken her og regner med den også går like fort som forige uke. Også er det ikke alt for lenge igjen til påskeferie. Det blir herlig det.  Var godt med herlig, deilig mat :)
 • 4

  Dagen i dag

  Hele helgen har det som jeg nevnte vært alternativmesse og i dag tok jeg og mamma turen innom. Har aldri vært på det før. Men har alltid interesert meg for alternative ting. Så det var superspennende og veldig lærerikt. Det var en messe med stands hvor man kunne bli spådd, få healing, soneterapi, Bli lest og masse mer. Det var superspennende. Også var det også ulike foredrag med flinke folk hvor man kunne lære masse nytt om f,eks den andre siden og diverse. Jeg fikk masse ut av dette og syntes det var veldig fasinerende. De tok også opp folk som hadde mistet nære og kunne si hvem de hadde mistet og litt info rundt.


  Meg og mamman min :) Som jeg hadde besøk av lørdag til søndag.

  SENDER MED ET STORT SMIL FOR Å GJØRE DAGEN TIL FOLK ENDA LITT BEDRE :P KANSKJE NOEN SLITER MED FYLLESYKEN I DAG. SENDER SMIL TIL ALLE. OHHHH HAPPY DAY.

  På messen fikk jeg også prøvd medisinsk healing på armen jeg har vondt i. Det var utrolig spennende og jeg følte skikkelig at det skjedde noe og at det virket. Armen er mye bedre, men det må nok til fler behandlinger.
 • 2

  Bella blue

  I går kom mamman min på besøk og vi var å kikket litt på Kuben, kjøpesentret i Hønefoss. Så da gikk vi å tuslet der noen t. Så dro vi hjem å slappet av litt og senere dro vi ut for å spise på en god reataurant som heter Bella blue som ligger i Hønefoss.


  Gårsdagens outfit

  Også med den nye jakka mi i bilen

  Siden både jeg og Mads er så glad i maten på bella blue så bestemte jeg meg for å ta med mamma dit. Det er en restaurant som har omtrent alt. De har pasta, pizza, salat, tyrkiske retter og ulike kjøttretter. VI bestilte tortelini med kremet saus, løk og skinke. Og det smakte veldig godt. Så om du er i Hønefoss eller kommer fra Hønefoss bør du prøve ut Bella blue. Fine priser og store porsjoner.

  Mamman min er klar for å innta den gode pasta retten.


  Heldigvis var pastaretten litt mindre nå enn sist. Sist orket jeg kun halve :P
 • 0

  Alternativ messe   I hele helgen er det alternativ og livsstilsmesse i Hønefoss. Jeg får besøk av mamman min i dag og vi tenkte å dra på messa på Søndag. Aldri vært på alternativ messe før, så blir spennende å se. Og i dag så skal jeg og mamma shoppe litt også skal vi ut å spise middag. Blir koselig med en skikkelig mor og datter helg. For det er så lenge siden.

  Alternativmessa holdes i Ringerikshallen i Hønefoss. Mer info finner du her :
  http://www.alternativmesser.no/

  Jeg har vært plaget med armen min i 3 år nå. Er en veldig kraftig bettennelse i den og nå er den blitt kjempe skeiv. Jeg har hatt smerter i den hver eneste dag i 3 år og det er ganske slitsomt. Har vært innom 3 forskjellige sykhus i Norge og ingen finenr ut av hva det er. og gjør dermed ikke noe med det. Kanskje jeg finner noen på messen som kan hjelpe meg å bli kvitt smertene. Krysser fingra og håper på det :)


  TUUUUT TUUUUUT


 • 3

  Savner deg allerede

  Kjørte Mads, kjærsten min til togstasjonen i sta. For han skal i begravelse i morgen og blir dermed borte hele helgen. Så på Søndag kveld får jeg han hjem igjen. Og gleder meg allerede til Søndag. Vi har ikke vært masse borte fra hverandre i det siste akkurat. Så vi begge syntes det var litt tungt å måtte være hele helgen uten hverandre da. Når jeg bodde i Tyrkia i 5mnd gikk det fint. Så det skal gå. Da var han kun på besøk 1 gang da. Så ble noen mnd med savning der nede. Så en helg bør vi fint klare :P


  SAVNER DEG ALLEREDE GUTTEN MIN  Får jo besøk av mamman min fra Lørdag til Søndag, og det blir jo veldig koselig.

  Nå skal jeg legge meg i badekaret og pleie meg selv skikkelig. Men hjemmespa ;) De fleste jenter liker vel det å kunne plei seg selv litt. Så da blir det annsiktsmaske, bodyskrubbing og pleie av føtter. Kan skrive et innlegg senere om hva jeg brukte for å pleie meg selv. Men badekaret here i come.

  Også i kveld blir det å slappe av å kose seg med masse herlig på tv. Det er nice ;)  Fler som liker å pleie seg selv litt med annsikts og kropsbehandlinger ?
 • 1

  Kongen på veien

  Kongen på veien ja. That`s me ;) hehe. Hvertfall akkurat i dag og i morgen. Bilen min er på verksted å blir fikset opp så den skal gå igjennom Eu-kontollen. Så det må byttes støtdempere og noe bremse greier. Men samma det. Poenget er at jeg kjører rundt i en stoooooor Mercedes. Kjekt at pappa har 3 biler sier jeg bare ;) Så da får jeg låne den størte nå når min er på verksted. Jeg føler meg som kongen på veien. Man får skikkelig god oversikt over hele veien og det er superfantastisk. Også er det automat da, så det gjør det jo enda enklere. Nok å passe på siden bilen er så stor, eller føles stor ellerno sånn.

  Nå er jeg i Drammen en tur og skal hjem til Hønefoss i morgen kveld en gang.  GØYALT Å KJØRE STOR BIL JO.

  Digger komforten der, med elektriske seter som flyttes frem og tilbake og opp og ned. Bilen så litt stygg og møkkete ut, men den er egentlig ganske søt :D
 • 1

  Paradise Hotel 2010

  Om noen få minutter så begynner Norske Paradise Hotel 2010 på tv3.
  Det starter kl 21:30 og jeg gleder meg veldig masse. Paradise er et program mange snakker om, men som få ser på :P Akkurat som Se og hør. Haha. Slapp av, det ekke galt å se på reality folkens. Gøy å se folk som driter seg ut da, og masse intriger. Det er noe jeg digger veitu. Så har slått meg godt påp plass i soffan ;)  Skal du se på Paradise Hotel ??
 • 1

  Herlig vær i dag

  I dag er det strålende sol og snøen begynner sakte men sikkert å smelte bort. I dag er det rydde bilen dag. Og det var jommen meg på tide fant jeg ut :P Så nå har jeg ryddet og det som mangler er å få støvsugd bilen innvendig og vasket mattene. Så blir den nok en smule finere.  Utvendig vask må også til.

  Bilen min

  Haha. Også må jeg bare legge ut et morrobilde av Madsen min :P Som prøver å blåse ut magen.


  Ha en herlig søndag :) • 7

  ÆÆÆÆÆÆSJ

  Var på butikken i dag. Også måtte jeg bare kjøpe de nye YT drikkene. Så Mads fikk en flaske med drue og bringebær og jeg en med eple og mandarin. De så utrolig gode ut der de stod så fristende i butikken og jeg gledet meg til å ta en slurk av den nye drikka mi når jeg var kommet vel hjem. Aldri hatt noe så vond smaksopplevelse med noe jeg virkelig trodde skulle smake godt. Det hørtes jo godt ut og så veldig godt ut. Men det skal jeg love dere at det ikke var. Så tok jeg tak i flasken til Mads og den smakte enda værre igjen. ÆSJ OG ÆSJ. Og Mads mente akkurat det samme som meg, så det blir ikke noen fler slurker fra dem nei.


  Blææææ. De ser liksom så sykt gode ut, men trust me. Dem er ikke det.

  Hva er greia liksom, er de liksom super sunne eller? Så sunne at de skal smake dritdårlig. Nei fysj og fy.

  Og jeg skjønner ikke pointet med å lage et produkt som smaker så vondt. Greit at det sikkert selger bra nå når det er kommer. For det er fristende flasker og det ser utrolig godt ut. Helt til man tar en slurk av dem. Tror de færreste virkelig liker disse, så da blir det ingen gjentagende salg fremover. Det ekke særlig smart tenkt. Lest fler bloggere som syntes de smakte shit.


  Takk for deeeet :D :D

  Har du smakt dem??
  Hva syntes du?
 • 5

  Herlig ovnsbakt laks med nydelig saus

  Hver helg har Kiwi noe som kalles god helg produkt. Hvor de selger filet av ulike slag til 14,90 pr pakke. Veldig genialt spørr du meg.

  Har tidligere kjøpt kreolskmarinert laks og det var supergodt. Men kjøpte også inn umarinerte en helg og frøys ned. Disse tinte jeg og puttet på litt smør, sitronpepper og fiskekrydder. Pakket inn i aluminiumsfolie og satte i ovnen på 200 grader i ca 25 min.

  Som tilbehør hadde jeg agurksalat, brokkoli, blomkål og hjemmelaget saus som jeg slengte sammen på 2 min :P

  Om du lurer på hva sausen var så er det :
  smelte litt smørr i en kjele, så tilsetter du litt fløte og 1 ts med rømme. Krydre til med fiskekrydder, piffikrydder og pepper.
  Bare mikset sammen noe, som ble utrololig godt og det passet veldig bra til den marinerte laksen  Denne retten annbefales på det sterkeste. Var supergodt :)

  Helgens god helg produkt denne helgen er ytrefilet av svin.

  God helg alle sammen:)
 • 5

  koser med kaninen min

  Nå sitter jeg her å er trøtt og sliten etter å ha vært ute i sola i hele dag :) Begynner å få fin farge i annsiktet allerede. Herlig. Så nå blir det godt med en dusj også legge seg til  å sove. Men det kjipe er jo at gutten min er på nattskift. men siste skifte før han har langfri da. Så jeg får holde ut vel. hehe


  Nå sitter jeg å koser med kaninen og bare slapper av. Travle dager om dagen så blir ikke tid til så masse blogging.  Josefine søta mi :) Kosejenta.

  Nattinatt
 • 1

  Glow serien

  Kjøpte med ny shampo og balsam på lørdag. Yndlings balsamen min har lenge vært Herbal essenses. Men de har jo slutta å selge dem i Norge nå. Den balsamen funket veldig bra på håret mitt. Men har hørt at glow serien vistnok skal erstatte Herbal serien. Noen som vet om det er samme bare annet merke ?? eller hva er egentlig forksjellen?  Noen som har prøvd dem??

  Har også fått annbefalt disse shampo og balsamene på linken under. Men har ikke fått prøvd enda.

 • 4

  Fått vært å shoppa litt :)

  Endelig har jeg fått vært å shoppet. Deilig å få lønning når man ikke har hatt jobb på 4 mnd. uten noen penger inn. Skal få lagt ut bilde av det jeg har kjøpt. Er bare litt stressa om dagen, så blir ikke så masse tid til blogging. Men i dag fikk jeg koblet av med litt shopping. Selv om det ikke er det letteste å ha med gutter på shopping.
  Oi, smilebilde og greier. Ikke verst bare det :=)

  Gleder meg til å få lagt ut bilde av de fine tingene jeg har kjøpt :=)


  Fine øredobbene jeg hadde på i dag <3 måtte bare legge ut bilde.  I LOVE SHOPPING, DO YOU???

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits