Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Sigma kostene

Jeg fikk spørsmål om å skrive en kort omtale om hva jeg syntes om Sigma kostene jeg bestilte. Så her kommer min egne mening om produktene som jeg har kjøpt.

Jeg kjøpte blandt annet dette settet, men mappe til børstene. Da jeg syntes det er veldig kjekt å ha de i.Prisen lå på ca 495 kr for hele dette settet, og det syntes jeg er en fin pris for så gode kvalitetskoster. Kostene var utrolig myke og derme veldig behagelige å påføre sminken i ansiktet med. Ikke merket noe røyting på børstene, og de er supre ve påføring av sminken. Ettersom jeg kun er vant til å bruke 2 koster, så blir dette mange koster. Og noen som man ikke aner hva er til. Men ettersom Sigma har en velig go beskrivelse på prouktene sine så ble det ikke noe problem. Bare man får sett litt på dette. Nr på kosten og hva slags kost det er står også på skaftet, noe som er et stort pluss.

Om man føler at det er mange av kostene man ikke trenger går det jo selvsagt ann å kjøpe kostene separat, så velger du selv de ulike kostene du vil ha.

Jeg kjøpte også denne kosten:

Round Top Synthetic Kabuki - F82

Prisen på denne ligger på rundt 80 krLeste en omtale på en blogg hvor denne ble kalt for superbørsten. Og jommen meg, denne var en stooooor favoritt hos meg. Så superbørsten passet bra til denne. Og nå som jeg bruker mineral pudderfoundation så passer denne supert. Resultatet blir jo så mye bedre sammenligned med en kost jeg har brukt tidligere. Helt perfekt form på, som gjør at pudderet sitter godt på børsten, og den gir et supert resultat ved påføring av mineralfoundation. Pudderet blir jobbet skikkelig inn, slik at man får et flott resultat. Så dette er nok min favorittbørste <3Den er perfekt til mineral foundation, pudder, krem og flytende foundationer, men også perfekt til blush i ulike former( tørre,våte,kremete o.l)

 

Har du prøvd noen av børstene til Sigma??

Noen favorittbørster?? 

 

 • 20

  Lavkarbo pizza og pizzasnurrer

  Lchf kosthold er virkelig digg. Gått ned 9,5 kg på 2 mnd på slik god mat :)

  I dag var det en skikkelig matlagingsdag sammen med min kjære. Nå har vi mat for noen måltider fremover. Det ble pizza til middag i dag, også blir det pizzasnurrer til lunsj i morgen ialefall. Og kanskje noen i fryseren.

  Jeg har prøvd å lage 2 ulike lavkarbopizzaer før, men da jeg kom over pizza oppskirften til Linda så måtte jeg teste ut den. Hun har masse gode lavkarbo oppskrifter. Første gang vi laget pizzaen i dag, og den ble supergod.Pizzasnurrene har vi ikke smakt på enda, men går ut i fra at de også er gode:)

  Pizzabunn oppskriften finner du fra Linda HER   (mer forklart med bilder)

  Til bunnen trenger du: 

  • 2 Egg
  • 1/2 boks Cottage cheese
  • 75 g reven ost
  • en fingerklype salt

  Fremgangsmåte:

  Bolle 1: Mos eggeplummene med Cottage C med stavmikser. Tilsett så osten.

  Bolle 2: Stivpisk eggehvittene med saltet, pisk det så det bli helt hvitt og stivt. Du kan snu boksen/bollen raskt på hodet uten at det hvite skummet detter ut.

  Bland eggeplummeblanding sammen med eggehvitene og bland forsiktig, slik at luften ikke forsvinner. Dra så blandingen utover bakepapir og stek bunnen først i ovnen på 180 grader i 15-20 min. La den hvile og tilsett tomatpurre og ønsket fyll.


  Min var med tomatpure, reven ost, kjøttpølse med lite karbo og litt løk. Var det vi hadde liggende bare :)


  Så hadde vi Charlottes hjemmelagede rømmedressing til : Rømmekolle, sitrondråper,majones, litt eddikk, hvitløkspulver,piffi,sitronpepper,gressløk og smak til med litt sukrin om du ønsker det.

  Og slik her ble det med pizzasnurrene på lavkarbo vis:

  Du trenger :

  • Ferdig stekt bunn som ovenfor her
  • kjøttdeig
  • tomatpurre
  • litt småkuttet løk
  • liten dæsj idun ketchup uten sukker

  Stek kjøttdeigen og tilsett den hakkede løken. Krydre med salt og pepper. Tilsett 1 ts med tomatpurre og et liten dæsj med ketchup. Smør pizzabunnen med en ts tomatpurre(tynt lag). Legg fyllet inni og strø på med masse reven ost. Så ruller du det sammen til et tykk rull, slik som rullekake ser ut. Stekes i ovnen i ca 10 min, så osten smelter. Så deler man de opp i biter.  En kjempestor takk til Linda, som har delt en så utrolig god pizzabunnoppskrift :) Den beste jeg har smakt innen lavkarbo. Mads elsket den også.  

   

 • 11

  Bombetrussel

  Sto på jobben i dag, og fikk en telefon fra min kjære. Han sa det var kommet bombetrussel i Drammen. Min kjære hjemby. Nærmere bestemt Øvre Storgate. Bombetrusselen kom inn på telefon og det ble sagt at bomben skulle gå av om 80 minutter, men etter 80 min hadde enda ingen bombe gått av. Hele bygget og byggene ved siden av ble evakuert og noe av veien ble stengt med politisperringer.  

  Politiet har nå bekreftet at det ikke er noen bombe i bygget.  Politiet har pågrepet en ung gutt/mann, men de vil ikke si hvorfor.

  Skjønner godt at slikt blir tatt på alvor, for det finnes mye syke mennesker rundt om kring. Bedre å være på den sikre siden. Husker når jeg jobbet på hotell ble man lært opp til hvordan man skulle takle bombetrusler om det ble motatt.

   

 • 21

  Dagen i dag og dagens outfit

  I dag har både jeg og min kjære hatt fri fra jobben, så vi har vært i Drammen på besøk. Vi var først på besøk hos mormor og bestefar også ble det en liten tur på Gulskogen senter for litt småkjøp av viktige ting :) Og avsluttet så med en koselig middag hos Pappa og hans samboer Anita.

  Hatt en koselig dag med min kjære <3

  Her er genseren jeg kjøpte siste jeg var på Sandvika storsenter. Skikkelig søt og passer fint til vår og sommersessongen.

  Og her er ett bilde med den nye vesken jeg kjøpte på fredag

  Solbriller er et must med den flotte og sterke solen. Hater å måtte myse med øya.

   


  Kåpe:Zara, bluse:Match woman , bukse:toppshop, Sko: Danmark(husker ikke hvor)
  Jeg gleder meg skikkelig til våren kommer for fullt og ikke minst til sommeren. Det blir deilig dere. I dag på morgenen viste vekten min foresten -9,5 kg. Woooho. Tror det var fordi jeg var flink å ikke skeiet ut på lørdag.

  Jeg har planer om å klare å gå ned ca 10 kg til, og vil gjerne klare dette frem til sommeren. Har jo heldigvis litt god tid da:)

   

  Håper dere søte lesere har hatt en strålende dag.

  Hva syntes du om dagens antrekk??

   

   

  

 • 16

  Hjælp, jeg hadde dævva

  Vg nett skriver følgende: Da den syv år gamle jenta skulle sette seg ned på toalettet, oppdaget hun forskrekket en flere meter lang kongeboa i bunnen av skålen.

  ARTIKKEL  Jeg hadde seriøst fått hjerteinfarkt om jeg hadde møtt en slik en. Jeg haaaaater slanger, de er utrolig skumle. Også når de tar ut den ekle tungen sin. Uæææh :S

   

  Fra nå skal jeg alltid sjekke nedi do før jeg setter meg, selv om jeg tviler på det kommer til å dukke opp noe slikt her.

   

  Redd for slanger???

 • 8

  Koste meg med nydelige reker på lavkarbo vis

  I dag laget jeg mer Crispy ostbrød, men denne gangen lavet jeg med kavli ost med skinkesmak. Oppskriften på crispy ostebrød som man kan ha som en slags "loff" finner du  HER

  Et skikkelig rekemåltid var noe jeg savnet nå, så det ble det til middag i kveld. Også har jeg kjip kjærste som ikke liker slik :P


  Pyntet de crispy ostebrødene med dette:


  Nam nam nam.

  Under 1 g karbo om man spiser 3 slike, så utrolig lite:)

 • 6

  Gullkorn fra BARNEMUNN

   

  Da kommer det flere gullkorn fra barnemunn :) Dette er gullkorn som jeg selv har hørt i barnehagen. Kanskje ikke alt kan kalles for gullkorn, men det er ialefall morsomme ting som har kommet ut av munnen til barna :)


      * Noen hadde vært på doen og gjort større foretninger, så kommer plutselig denne: -"æsj, det lukter dritt her" En av jentene står å lukter på en såpe og bryter ut : - "Ta å lukt på denne såpa her, den lukter ikke så vondt"


      * En av barna : -"pappa sier at jeg er rar"  Jeg svarer: åh?hva svarte du da? barnet: Jeg svarte at ja jeg er kjempe rar.  (charl:akkurat som jeg skulle sagt det samme selv ;) )


      * Litt senere forklarte vi barna hva rar betydde på svensk. Altså rar betyr søt. Da fløy de rundt å sa dette til meg og de andre hele dagen. Men 2 dager senere hadde hun ene glemt seg litt bort. Så hun sa til ei annen: "Du er dum..."  og jenta ble sur og sa : "neeeeiiii, det er jeg ikke det"  jamen det betyr at du er søt jo svarer hun som hadde glemt at rar var søt og ikke dum :P


      * Jeg sitter i lavoen og lager varmmat til barna, de var 6 barn og meg på tur. Også gir jeg de mat samtidig som jeg steker mer mat. Så bryter hun ene ut: "Du har mange armer du Charlotte" (Lo godt av den)


      * Vi var 2 voksne som skiftet på ungene, for det er nå tiden for mye sølete og våte barn. Så bryter hun ene ut: "Hvorfor blir dere voksne aldri våte, så dere må skifte" og han jeg jobber med svarer: "Det er fordi vi voksne ikke flyr i vanndammer slik som barn" Hun sier: "jammen, barn kan ikke FLY!!"


      * Nok en gang sitter jeg i lavoen å serverer barna varmmat. Gir hun ene en kopp med suppe og hun ser på meg og sier: "du har skikkelig fine øynebryn" (jeg småler litt søtt) så utbryter ei annen: "Og du har skikkelig fine øyne" også sier en av guttene"Også har du skikkelig fin rumpe Charlotte" Gjett om jeg lo godt :o) Og hyggelige kommentarer stømmet på. Det sies jo at sannheten kommer bra barn og fulle voksne ;) haha. så vi får håpe på de. Hehehe


  


  Det kommer ukentlig masse sprøtt ut av munnen til barna, så skal prøve å bli litt flinkere til å skrive ned.

 • 23

  Nydelig lavkarbo lasagne

   

  Gårsdagens middag.Vet jeg har lagt ut lasagne oppskrift før, men denne toppet den forige. Den smakte super digg, og jeg laget en hvit ostesaus som jeg hadde under osten.Og det passet perfekt.

  Lasagne:

  • 1 squash
  • 2 pk kjøttdeig
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 boks tomater
  • 2 ss tomatpure
  • ost
  • 1dl fløte
  • oregano
  • løk
  • salt og pepper  

  Hvit ostesaus:

  • 3,5 dl fløte
  • 3 eggeplummer
  • Parmesanost
  • Reven gulost/hvitost
  • 1/2 ts jbk(johannesbrødkjernemel)
  • Bittelitt salt og pepper

  Fremgangsmåte:

  1. Bland tomatpure,tomater på boks,hvitløk,løk og oregano i en bolle og bruk stavmikseren på dette.
  2. Lage hvit saus med fløte,eggeplummer som røres sammen i kjelen,tilsetter jbk. Varmes så opp under omrøring til det småkoker. Så tilsetter vi osten og krydderet. La sausen stå å hvile litt
  3. Stek kjøttdeigen med litt salt og pepper. Når den er ferdig stekt tilsetter vi tomatsausen vår. og lar det putre litt i stekepanna. Tilsett 1dl fløte og oregano.
  4. Skjær opp squasen i breie stimler med ostehøvvel(slik som lasagne plater).
  5. Legg kjøttdeig,og squash lagvis. Starte med kjøttet i bånn. Så tilslutt legger du på den hvite sausen og strør på med ost på toppen.
  6. Stekes i ovnen på 200 grader i 20-25 min

   

  
  Så dette var Lasagne på lavkarbo vis:)
  

   

 • 14

  Beste frokosten på lenge (Lavkarbo)

  I dag laget jeg en sykt god frokost til meg og min kjære Mads. Jeg er litt av den late personen når det gjelder frokost måltider. Så det har gått mye i egg i det siste, ettersom vi lever på et lchf kosthold nå. Og det tar kort med tid. Men i dag prøvde jeg ut noe helt nytt til frokostmåltidet.

  Det var super rask og så utrolig godt at jeg har ikke ord. Dette var en sykt god erstatning for brød må jeg si. Det smakte jo så mye bedre enn brød.Fikk inspirasjon til å teste ut dette på http://lenabeatrice.net/

  Crispy ostebrød vil jeg kalle dette :)

  Du trenger Taffel ost(jeg brukte tomat smak) ,mikro,bakepapir og godt pålegg.

  Prøv deg frem med mikro tiden. Jeg tok mellom 1 min og 1,30 min på full guffe. De trenger ikke være helt sprø når du tar de ut,men de må ha blåst seg opp bittelitt. De legges på rist og stivner (kjøles i 1 min på risten så kan de spises)

  Og pålegg brukte jeg favoritten roastbiff med remulade, agurk og litt sitron :)

  Remuladen må egentlig lages fra bunnen av, ettersom den fra butikken er det en del sukker i.

  Så om noen har noen gode remulade oppskrifter så skrik ut :)

  Kjempe raskt,enkelt og helt sykt godt!!!!

   

  Så det godt ut???


   

 • 11

  Husk å stille klokken

  I natt skal klokken stilles til sommertid. Det vil si en time fremover. En enkel huskeregel ved stilling av klokke er å alltid stille mot sommeren.


  Bilder fra http://weheartit.com/

  Tror jeg stiller min nå, så jeg ikke glemmer det.

   

 • 7

  Grillet kylling med brokkolisalat og sennepskrem (Lavkarbo)

  Grillet kylling med brokkolisalat og sennepskrem.

  Brokkolisalat:

  • 1/2 brokkoli
  • 1/4 rød løk
  • Bacon terningern eller vanlig bacon
  • Pinnekjerner
  • Ekte majones (etter eget valg)
  • 2 ts rødvinseddik
  • 1 ts sitron dråper
  • 1/2-2 ts med sukrin

  1. Kutt opp brokkoli og løk i små biter. Stek bacon sprøstekt og la det kjøle seg ned. Rist pinnekjerner i stekepannen.

  2. Lag dressing: Majones, rødvinseddik,sitron og sukrin. Rør så dette rundt i bollen med brokkolien og løken. Så tilsetter vi bacon og pinnekjernene strør vi på toppen.

  Sennepskrem:

  • 1 beger seter rømme
  • 1/2-2 ss Dijonsennep (6,5 g Karbo pr 100g)
  • 1/2 sitron(saften av den)
  • Smak til med litt salt og litt pepper
  • 1 ss sukrin   

   

   

 • 47

  -9 kg med OUTFIT bilde

  Har helt glemt å skrive at jeg har gått ned 9 kg. Ved hjelp av å legge om til en LCHFkosthold/lavkarbo. Og det føles kjempe godt. Ettersom jeg jobber i en naturbarnehage og går i joggedress eller varmedress hver dag merker jeg ikke så veldig på tøyet. Men når jeg går med vanlige klær merker jeg stor forskjell på noen av klærne. Sitter mye løsere. Og ting jeg ikke har fått lukket igjen før, det går glatt igjenn nå.

  før (fikk ikke lukket igjen knappen)


  Jeg kjøpte denne lekre jakka på Zara på Gran Canaria(Atlantico senteret)i Januar,men fikk ikke lukket den igjen. Og den satt litt som et pølse skinn for å si det slik. Jakken var så fin, og jeg kunne jo ha den åpen også. Så endte opp med å kjøpe den, etter mange overbevisende ord fra min kjære. Den gode nyheten er at nå får jeg lett lukket igjen jakken og den sitter mye finere på nå.

  Og nå sitter den slik:

  Og ja, jeg er sjuk. Så jeg ser ikke helt fresh ut (blank i øya)

  Selv syntes jeg ialefall jakken satt mye finere nå med -9kg på kroppen :)

  Følte at jakken ble en helt annen jakke nesten :)

   

  Hva syntes du om dagens Outfit??

   

   

 • 8

  Dagens innkjøp fra 3 dagers salg

  Jada, det ble shopping i dag. Formen min sa ja til det, men nå føler jeg meg litt tappet for energi igjen. Slik er det å være forkjølet. Så riktignok ut som en næærkis, med blanke øyer. Det tåler vi ;)

   

  Og her er innkjøpene


  Topp Vila . Før 200 kr. Nå kun 50 Kr

  Solbriller CMYK, elsker dem <3 149 kr                 Hahaha. Se hu rare der a !!!!


  Brun veske fra Cmyk. Kostet egentlig 449, men var 25 % på den.  Ligner litt på Mulberry veskene :)

  Alltid gøy med salg.

   

  Hva syntes du om dagens innkjøp??

 • 14

  Innbakt svin med sursøt saus (Lavkarbo)

  Frityrstekte i rapsolje med lavkarbo vennlig frityrdeig rundt:

  Frityrdeigen fant jeg på http://carbcounter.blogg.no/ (her finner du også masse andre gode oppskrifter),som jeg også prøvde ut på kylling. Frityrstekt kylling i sursøt:

  150 g. smeltet smør
  1,5 - 2 dl vann
  3 ts JBKM (konsistensen skal være litt tykkere enn vaffelrøre)
  Salt, pepper og eventuelt annet krydder

  Smelt smøret og rør i 3 ts med johannedbrødkjernemel, tilsett vannet litt og litt mens du rører. La rører få hvile i kjøleskaet i ca 15 min.

  Sursøte sausen må jeg spørre min kjære om ;) Ettersom han laget den, så skal få lagt ut oppskrift på den også.  Også jeg som elsker kinamat <3 men ettersom jeg liker kylling bedre enn svin. Så syntes jeg innbakt kylling var mye bedre.

  Utrolig hva man kan lage av matretter med lite karbohydrater i :)

   

 • 13

  3 dagers salg

  Beklager for null blogging i går. Merker vårsyken har kommet å bitt meg (vond hals og rennende nese). Så energinivået mitt var i hvilemodus i går og igrunn i dag også. Kjempe koselig å fortsatt se at statistikken min er høy, selv en dag uten blogging.

  ååååå  takk for deeeeet ;)  Etter jobb i dag fikk jeg lagt meg en time i sengen og slappet av. For jeg måtte spare noen krefter. Ettersom Kuben, kjøpesentret her i Hønefoss har 3 dagers salg. Hørte rykter om at det var sykt masse bra tilbud der. Så da må man nesten ta turen innom.

  Så da får jeg ta det rolig på shopping og krysse fingra for at formen blir bedre og ikke værre.

   

  Om det blir noen innkjøp kommer eget innlegg om dette.

  God helg

  Noen planer for helgen??

 • 15

  Biffsnadder med hjemmelaget bernaise (LAVKARBO)

  I dag hadde vi en sykt god middag. Og bernaise sausen ble helt perfekt i dag. Seriøst den beste bernaise sausen jeg har smakt. Mye bedre enn pose suppene. Og på LCHF kosthold er det fullt lovelig.

  Det ble biffsnadder med stekte kantareller(fjordårets plukk fra fryseren) med bernaise saus fra bunn av.

  Til biffsnadder trenger du:

  • Strimlet biffkjøtt
  • en halv løk
  • 1 liten bit med paprika
  • salt og pepper
  • 2 fedd hvitløk presset

  Bernaise oppskriften er noe jeg fant på bloggen til Linda

  Og den nydelig bernaise sausen lager du slik:( til 2 persjoner)

  • 2 eggeplummer
  • 6 ss vann
  • 100 gram smør
  • Pepper( smak til)
  • 7-8 ss fløte
  • 2 ts bernaiseessense
  • 2,5 ss estragon krydder
  • 9 dråper sitron

  Start med å smelte smøret. Dette kan gjøres i en kopp i mikro.

  Kakk eggene og skill eggeplommen fra hviten, ha eggeplummene i en kjele og tilsett vannet. Kok opp under konstant omrøring til eggeplummen blir tykk. Så tilsetter vi smøret i en tynn stråle mens man rører kraftig. Tilsett så essensen, krydderet og sitrondråpene og pisk kraftig igjen. Ta av platen. Lag en "virvel" i sausen og tilsett fløten èn ts av gangen.VELDIG VIKTIG: ikke la bernaisen koke, da deler den seg med en gang å ser helt forferdelig ut.

  Dagens LCHF middag!!

 • 14

  Pakke i posten

  Da har jeg fått pakken i posten. Den pakken jeg bestilte 17. mars har allerede kommet i posten til meg i dag (23.mars). Jeg valgte den billigste frakten fra Sigma, og det skulle vistnok ta my lenger tid enn den som var dyrere. Ettersom jeg ikke hadde det travelt med å få de valgte jeg den billigste frakten. Og det gikk nå kjempe fort å få pakken syntes jeg.

  6 dager å få tilsendt en pakke fra USA var ikke ille nei. Pakken bestilte jeg HER

  Her er pakken jeg hadde bestilt og gratis gaven jeg fikk med:)

   


  Gratis gaven                                                         Bestilte denne gode Kabuki kosten F82.

  Så bestilte jeg dette børste settet, med en flott skinn mappe til kostene.

   

  All plast er tatt av, og alle kostene fikk plass i den flotte mappen.

   

  Kostene jeg har prøvd har bare vært barnemat i forhold til disse. Aldri i mitt liv eid så mange flotte koster engag. Jeg har vist brydd meg fint lite om slikt før. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er de beste kostene jeg noen sinne har prøvd. De er helt fantastiske. Har ikke fått testet alle enda, men de jeg har prøvd har så absolutt stillt til forventningene. Kostene er så utrolig myke at jeg allerede nå gleder meg til neste gang sminken skal på ;)

  Kan komme med mer når jeg har testet ut de ulike kostene!!


   

  Superfornøyd med kjøpet jeg gjorde:)

   

 • 8

  Veiene er bare, og da er det tid for å leke seg litt

  Da var snøen på veiene smeltet, og da var det på tide med en liten moped tur. Selv om jeg har egen bil, syntes jeg alltid det er gøy å kjøre scooter på sommeren.

  Så vi dro på en liten mopedtøffetur:)


  Scooteren en miiin :)

  Nydelig sol var det også :) :)  Er veiene bare hos dere??

   

 • 15

  Dagens lavkarbo måltider

  Det ble kun 2 LCHF måltider i dag. Kun lunsj og middag, ettersom jeg hadde fri i dag og det var godt å slappe av litt på morgenen :)

   

  Lusjen i dag ble:

  avokado med brie,litt grillkrydder og salami. Varmes opp litt i ovnen så osten smelter.

  Og til middag ble det noe enkelt med kjøttdeig og lavkarbo "ris" ( 10 min med matlaging)

  Du trenger:

  • Kjøttdeig
  • 3-4 ts tomatpure(om du ønsker mindre karber kan du bruke hakkede tomater)
  • 1,5 dl fløte
  • Smør til steking
  • salt og pepper
  • 1/2 liten løk
  • hvitløk 3-4fedd
  • blomkål noen få bunter
  • ruccola salat på toppen er veldig godt, men dette glemte jeg på å handle inn


  Blomkål raspet på rivjern (slik som ost)

   


  serveres med ruccola salat(som jeg glemte)

  Stek kjøttdeigen med litt salt og pepper,tilsett hakket løk og presset hvitløk. 3-4 ss med tomatpurre og fløten.

  Blomkålen stekes i panna med litt smør og bittelitt salt og pepper.

  Det var dagens LCHF lunsj og middag.

   

 • 29

  Skremmende mange sukkerbiter i denne

  Før var jeg veldig glad i denne youghurten og spiste masse av den. Og trodde vel ikke den var så ille, helt til jeg for noen år siden fikk høre av en kompis at denne (100g) inneholder like mange sukkerbiter som en brus.

  Veeeel... vi får se om dette stemmer. Mange vil vel som meg kanskje ikke vite hvor mye sukkerbiter en Go`morgen youghurt inneholder.

   

  WHAT???

  Jeg tenkte at det kunne ikke stemme. Så kom jeg over flere steder nå at en Go`morgen Youghurt tilsvarer hele 22 sukkerbiter, og brus ligger på rundt 25-26 sukkerbiter. Det lærte man jo på ungdomskolen, de fleste tror jeg :)  Spiser du denne ofte??

  Ante du at det var så mye sukker?

 • 26

  Reiseguide Gran Canaria av meg

  Etter spørsmål fra en leser, så har jeg lovet å skrive om Gran Canaria som reisemål. Ettersom det finnes masse informasjon om øya, må jeg selvfølgelig begrense det litt. Men skal prøve å få med det som er mest spennende og nyttig av informasjon. Selv har jeg vært på Gran Canaria opp til flere ganger og liker meg kjempe godt der.

  Ettersom jeg har studert reiseliv på høgskole nivå tok jeg utfordringen på strak arm:) Reiseguide skrevet av Charlotte.

  Alle stedene er kjempe flotte og har hver sin sjarm. Selv liker jeg meg best i Playa del ingles, og heller dra på dagsturer til de andre stedene. I Playa har du både sol, strand, shopping og uteliv. Og det går busser til veldig mange andre av de andre stedene herifra. Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria, her er det mye shopping og uteliv.

  På Gran Canaria får du oppleve flotte strender,uteliv,shopping, trivelig befolkning og det spanske kjøkken.  Man finner flotte strender som er flere km lange, så man kan spasere gode og lange turer om man ønsker det.

  Transport: På øya er det er gode lokale bussforbindelser, bra taxitilbud og gode utleiemuligheter på bil,moped,motorsykkel og vanlig sykkel. Det er mye rimeligere å ta buss på øyen enn å ta taxi. Taxi er relativt dyrt der.

  Shopping: I playa del ingles og Las Palmas finner du mesteparten av shoppingen. Om du ønsker å handle i handlegater eller på store shoppingsentere med kjente og mindre kjente butikken, anbefaler jeg å reise inn til Las palmas. Det beste er da å ta buss, eller om man har leiebil. Det går ofte busser fra Playa del ingles. Selv har jeg vært på et stort og nytt shoppingsenter som heter Atlantico, som er før flyplassen. Der har de kjempe mange bra butikker der, og du finner også blandt annet Zara der. Både avdelingen menn,barn,kvinner og Zara home.


  Noen bilder jeg tok, inne på Atlantico shopping senter Las palmas.

  Markeder:

  Her finner du alt fra matvarer til klær og pynteting. Markedet er det samme på de ulike stedene.

  • Marked i Puerto de mogan hver mandag fra 08-14
  • I Arguineguin ligger det en stor markedplass hvor man finner et stort marked hver tirsdag fra kl 08-14.
  • San Fernando er det marked onsdager og lørdager fra 08-14.

  Og selvfølgelig kan du prute!! Både på markeder og på basarer.

  Mat og drikke:

  Her nede får man selvfølgelig spanske tapasrestauranter som serverer nydelige spanske småretter. Eller har de også mange gode steakhouse reatauranter på Gran Canaria. Vi spiste på en veldig god en som ligger på Yumbo senteret i Playa. Kjempe gode biffretter og til en relativt rimelig pris sammenlignet med i Norge.

  I underetasjen av yumbo shoppingsenter finner man mange kinarestauranter som har kinabuffet. Til en kjempebillig pris. Ps: ikke alltid lurt å velge den billigste. Når man betaler puttelitt mer så får man såå mye bedre mat og det er et bedre utvalg. Jeg som elsker kinamat digger jo at man kan spise kinabuffet så billig. På den av de som jeg liker best så koster det 5,98 Euro for voksen og 3,50 Euro for barn. Og 50 kr er billig for så god buffet. De hadde sushi, kinamat og is som med frukt til dessert. Og fristyrstekt banan og man ville ha det. Alt med i prisen.

  Og alt dette hadde de på buffeten. Også står den på Norsk på den ene siden av skiltet. Den jeg tok bilde av.


  Og her er noen få bilder jeg tok av buffeten  Man finner også mange Norske og andre skandinaviske restauranter og puber her nede, hvor man får servert skandinavisk mat og drikke. På flere matvareforetninger kan man også få kjøpe kjente norske produkter som blandt annet brunost,nugatti osv.

  Uteliv: Det er et bra uteliv på øya, og de beste stedene er Playa og Las Palmas. Her finner du puber og utesteder omtrent overalt. Alkohol er også vesentlig billigere enn i Norge. Prisene på øl og vin varierte veldig på hvor man gikk ut, men kan jo fortelle at en liter med smirnof sprit på supermarkedet kostet rundt 80 norske. Er du i playa del ingles og vil ha skikkelig ungdomsparty med høy musikk og mye dans så anbefaler jeg å ta turen innom plaza shoppingsenter, som på kvelden er gjort om til et stort party paradis. Der er flere utesteder som er samlet under ett og samme tak. Høy partyfaktor.

  I underetasjen på Yumbo senteret finner du også mange utesteder, de fleste stedene der er for homofile og transer


  Plaza shoppingsenter, bra med uteliv på kvelden.


  Utflukter: Om du reiser med reise selskap så arangerer de flere spennende utflukter, men om du ønsker å utforske på egen hånd så anbefaler jeg å leie seg bil eller motorsykkel. Vi kjørte rundt hele øyen og det var en kjempe fin tur som ikke tar med enn noen timer. Det er masse spennende å titte på.

  Klima: Gran Canaria er en turistdestinasjon man kan besøke hele året med charterselskapene. Mange reiser hit på vinterstid for å kunne slippe unna vinterkulden vi har her i landet. Øya har et stabilt klima, og har mer enn 300 soldager i året. Klimaet er mest stabilt på sør siden av øyen.

  Leiebil: Det er rimelig å leie bil på øyen og man finner mange forskjellige biltutleie firmaer både på flyplassen og på turist plassene. Det er veldig enkelt å kjøre rundt på øyen og det er også godt skiltet. Veiene her nede er også bra, men veldig svingete og bratte noen steder om man skal kjøre hele øyen rundt.

  Håper denne reiseguiden jeg skrev kommer til nytte.

  Kom gjerne med tips om det er noe jeg mangler.

  Har du vært på Gran Canaria??

   

 • 14

  Lakarbo middagstips, hjemmelaget tomatsuppe

  LCHF tomatsuppe. For å lage suppen trenger du:

  • 50 g smør
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2-3 dl kremfløte
  • 4,5 dl vann
  • 1 ts Johanesbrødkjernemel
  • 1ts rømmekolle eller creme fraishe om ønskelig
  • krydder: salt,pepper,hvitløksbiter/hvitløkspulver,chilikrydder og basilikum
  • 1 ts tomatpure
  • 1-2 ts med søtning, jeg brukte sukrin.

  Kan serveres med f.eks egg.

   

  Fremgangsmåte:

  1. Smelt smøret og tilsett johannesbkm og rør godt.  Hell i litt og litt av fløte og vann mens du rører.
  2. Tilsett så de hakkede tomatene og bruk en stavmikser for å mose alle bitene av tomat. Finmost.
  3. Så tilsetter vi krydderet,smak til hvor mye du ønsker og tilsett så tomatpureen og søtning om ønskelig.
  4. Tilsett en liten ts med rømmekolle eller creme fraishe i suppen.

  Håper det smaker :)

 • 13

  VIKTIG beskjed til min kjære

  Jeg har drøyd og drøyd med dette. Å vaske speilet altså. Jeg har hverken nal eller vindus spray, men i går orket jeg ikke se på det flekkete speilet lenger. Så jeg satte igang med de få redskap jeg hadde. Sprayflaske(blanding av ajax universal og vann) og en rull med tørkepapir.


  For de som lurte, så står det: IKKE GRIS PÅ SPEILET. NYVASKET!!  :P

  Er det en ting Mads er flink til så er det å grise på speilet, så når han kom hjem fra nattskift ble han møtte av to søte små lapper. Han er veldig flink å etterlate tannkrem sprut på speilet. Dissa Mannfolka ;) Og det funket med lapp på speilet.

  Nydelig med nyvasket speil og bad <3 <3

  Ble faktisk litt overasket over hvor reint speilet blei med kun hjemmemekka spray og tørkepapir.  Så da vet dere hvertfall det. At man trenger altså ingen vindus spray eller nal for å vaske et speil.  Og at mannfolk faktisk kan lese lapper meget godt <3 Så prøv å si det med post it lapp neste gang du også.

  Skryteinnlegg ;)


   

 • 9

  Vinn valgfrie sko til en verdi av 1000kr fra Dna

  Nå har du muligheten til å vinne valgfrie sko fra Dna (1000kr) ved å melde deg inn i Gruppen til Dna shoes Magasinet. Det er kjempe enkelt og de har masse bilder av flotte nyheter på sko. Så man kan drømme seg bort.

  1. Meld deg inn i facebookgruppen (liker)

  2. Tagg deg selv i en av sko bildene til konkurransen

  3. Del med dine venner

  Vinneren publiseres på facebook 1. April

   

  Meld deg inn i facebook gruppen HER

  Jeg vil veldig gjerne vinne sko. De har så masse lekre sko nå.

  Lykke til :)

 • 17

  Pakke på døra

  I går fikk jeg pakken min på døren :) YEJ.Det var godt. Ble storkjøp denne gangen, men noen av varene var også gratis varer. Ettersom jeg har spart opp en del produktpoeng ven handling på internet.

  Litt masse hudpleie produkter for å si det slik :P Da blir kroppen min happy. For å få gode og rene produkter på seg. Og heldigvis er produktene heller IKKE testet på dyr. Det er jo et stort pluss.

   


  Her har jeg produkter for en lang stund og kanskje det også blir en konkurranse fremover med et utvalgt produkt.


  3 stk leirmasker,1 rensemelk,1 hårkur, 1 utrolig god nattkrem,1 hårkur,2 anti plakk tannkrem,2 shampo,2 balsam,3 gode og milde såper,fotkrem og en øynebrynspen(brun)

  Jeg kjøper omtrent alltid hudpleiproduktene mine på samme sted, og bestiller på nette. Jeg får nå 30 % rabatt på prduktene, og får produktpoeng av produktene jeg bestiller(slik som trumf poeng) så denne gangen ble det noen gratis produkter på meg, og har enda masse poeng igjen. Så nå har jeg masse god hud og hårpleie lang stund fremover. DIGG:) Milde produkter med bra ingridienser som heldigvis også min sensitive hud tåler.


  Det lønner seg å handle på nett, man får så mye mer for pengene:)

   

  Handler du ofte på nett?

  Prøvd ut noen av disse hud eller hårpleie produktene??

   

 • 11

  Se hva jeg vant

  I går hadde jeg vistnok flaksen med meg og var heldig å vant et gavesett fra Cliniderm.

  Konkurransen vant jeg på denne bloggen http://frkmalin.blogg.no

   

  Litt flaks må man jo ha ;)

 • 17

  Utrolig lekker kjole

  I kveldens episode av Paradise hadde Triana på seg en kjole som jeg ble utrolig fasinert av. Den var faktisk utrolig kul og rålekker. Veldig spesiell med blåskjell på, men det var sykt stilig.

  Jeg fant ingen bilder av Triana i kjolen, men fant designeren sin side og kjolen som Triana hadde på seg. Så her kommer blåskjell kjolen Triana hadde på seg i kveldens episode. Den er jo som sagt veldig veldig spesiell, men var noe med den som jeg faktisk likte, uansett hvor spesiell den var.  Mariette er designeren og det var fler andre lekre kjoler inne på hennes nettside og den finner dere her http://www.mariette.no/om-mariette

   

  Så du kveldens episode??

  Hva syntes du om kjolen??

 • 11

  Smakfull lavkarbo middag

  I dag ble det Karrimarinert Ytrefilet av Svin som var forige helgs "god helg" tilbud på kiwi.

  Stekte disse og serverte med stekt løk,rød og gul paprika, aioli og ostesnacks ( vanlig reven ost og litt parmesan ost på toppen, lagt ut i småhauger på bakepapir og stekes i ovnen på 200 grader, ca 10-15 min)

   

  Det var dagens super enkle lavkarbo middag

 • 7

  Hva synes du om denne headeren?

  I dag har jeg fått tilsendt en header av ei kjempesnill jente med navnet Madelein Louise. Med denne bloggen http://madeleinlouisej.blogg.no/

  Jeg syntes den var kjempefin, og passer perfekt til designet mitt også. Men jeg vil veldig gjerne høre deres mening om headeren. Den jeg har fra før har jeg laget selv, og jeg er veldig amatør for å si det slik. Så vurderer sterkt å bytte.

   

  Synes du jeg bør bruke den nye headeren her??

  Og headeren er som sagt laget av DENNE snille jenta.

  Hva synes du??

 • 17

  Da har jeg endelig fått bestilt disse

  Da har jeg endelig fått somlet meg til å bestille noen koster fra Sigma. Jeg har bestilt følgende koster. Ett sett med 12 profesjonelle kvalitetsbørster. Med en mappe til børstene Jeg har som de fleste andre sikkert også, hørt masse bra om Sigma sine koster. Derfor bestemte jeg meg for å teste de ut. De er vist kjempe god bust på, og skal vistnok ikke røyte.

  Settet koster $99.00, så det er jo en helt super pris for så mange bra kvalitetskoster. Gleder meg til å teste de ut. Her kan dere se et nærbilde av de 12 kostene som kittet inneholder.

  Man kan også kjøpe mindre kitt til en billigere penge, eller kjøpe separate børster. Jeg bestilte en børste separat. En supergod børste F82. Denne er vist supergod. Og passer ypperlig til både flytende foundation og mineral makeup.

  Round Top Synthetic Kabuki - F82 betalte jeg $16.00 for.

   

  Jeg gleder meg kjempe masse til børstene kommer i posten :) Blir spennede å teste ut disse, som jeg har hørt så mye skryt om.

  For å bestille koster, sjekke priser eller se utvalget de har. Trykke her.

  Shippingen kom på rett under 100 Norske kr. Så det er ikke gale prisen med pakke fra utlandet. Og siden jeg handlet for over 30$ får jeg en gratis gave med på kjøpet:)

  Har du Sigma koster??

 • 5

  Ukens leserspørsmål

  Får så mange søte og hyggelige kommentarer og spørsmål fra dere lesere. Og det setter jeg kjempe pris på. Av og til dukker det opp noe viktige spørsmål som kanskje fler lesere lurer på. Så da tenkte jeg at jeg kunne ha en slags ukens leserspørsmål. Slik som også mange andre bloggere har. For 2 dager siden fikk jeg denne kommentaren :)

   

   

  Jeg var i Playa del ingles. Har vært på Gran Canaria mange ganger og liker meg kjempe godt der. Jeg kan godt lage et eget innlegg i nærmeste fremtid hvor jeg forteller litt om hvordan det er der. Med tanke på mat, shopping,bading  osv.

  Så da kommer et eget innlegg om reisemålet de nærmeste dagene:)

 • 5

  Vinnerne av solkort konkurransen er ....

  Da var det Trukket 4 vinnere som hver vinner solkort verdi 3*100(80 kr soltid+20kr i kortets verdi=verdi 300kr)

  Det var over 130 påmeldte, så det er jo supert.

  Send meg fult navn og adresse på charlotte.vindheim@hotmail.com. Ellers kontakter jeg dere i løpet av kvelden.

   

  Ble du en vinner denne gang??

 • 26

  Outfit og Dagens innkjøp

  I dag har jeg og min kjære vært på Sandvika storsenter en tur sammen. Det var kjempe koselig. Ble ikke så mye shopping, men noe ble det. Mads var fotograf en liten stund før vi dro innover.

  Klar for shopping <3

  Og her ble de få innkjøpene fra i dag.


  Denne var supersøt på <3


  Litt lang å fin topp. Elsker fargen <3

   

  Nå skal jeg trekke solkort konkurransen på videoblogg. Video og vinner publiseres i morgen på bloggen :)

   

  God natt alle sammen

 • 29

  Lavkarbo innkjøp. Masse nytt som skal prøves

  Når vi var på Sandvika storsenter i dag var vi i en stor helsekost butikk med blandt annet masse økologisk. De hadde også masse lavkarbo ting der. Og de var merket med plakater forskjellige steder rundt i butikken hvor det stor low carb.

  Så måtte teste ut noen av tingene, som var dette. Så hvis det er noe man er skikkelig sugen på så har man en bedre erstatning enn normale produkter proppet med sukker og annet.

  Lavkarbo jordbærsyltetøy

  Lavkarbo soyasaus. Spennede å se hvordan denne er.

  Lavkarbo lakrisdrops. Måtte nesten prøve smake en kule. Og de var superdupergode.

  Den siste tingen var til Mads, siden jeg ikke er noe særlig glad i sjokkis.  70% sjokolade.

   

  Ble overasket over hvor masse det fantes inne i den butikken, og den var super stor.

   

 • 10

  Lavkarbo frokost- og middagstips

  Nå har jeg akkurat laget oopsi. Som er en slags lapper. Måtte prøvesmake litt nå som de var ferske og gode. Disse passer jo ypperlig til frokost.

  For å lage oopsi trenger du:

  • 3 egg
  • 1/8 ts bakepulver
  • 100 g kremost, jeg brukte philadelphia naturell og tine kremost med krydder
  • Krydder:salt, oregano,basilikum og gjerne bittelitt hviløkspulver
  1. Skill eggene
  2. Bland eggeplummen med osten,  bakepulver, og krydderet.
  3. Pisk hvitene stive i egen bolle (hvit og stiv kremaktig)
  4. Vend osteblandingen inn i hvitene. Pass på så røren ikke "faller" sammen.
  5. Legges på bakepapir i ønsket størrelse.
  6. Stekes på 150-170 grader i 20-25 min

  Ha på ønskelig pålegg.


  Middag i dag ble wok med strimlet svinekjøtt ettersom jeg hadde det i kjøleskapet.

  Du trenger:

  • Kjøtt etter eget ønske
  • Brokkoli
  • 1/2-1 løk
  • 1 gulrot( kan kuttes ut, men er kun liten mengde)
  • Paprika
  • Fløte
  • Krydder:salt,pepper,chili pulver,hvitløkskrydder
  • Soyasaus er valgfritt, finnes med få karber.
  1. Kutt grønnsakene
  2. Stek kjøttet i wokpanne med olje og krydder, og ta det til side i en skål når det er ferdig stekt.
  3. La grønnsakene få frese litt i wokpannen, før du så tilsetter kjøttet,eventuelt soyasaus og fløte.
  4. Ønsker du mer smak tilsett litt mer krydder.


  Strø på med noen få cashewnøtter om ønskelig.

  Om man lager store porsjoner kan woken også brukes som lunsj dagen etter eller fryses ned.

   

 • 3

  VINN lekkert øredobbstativ med øredobber

  Sofie er supersnill og har nå en Give-away på bloggen sin. En trivelig og blid jente som jeg er fast leser av. Hun er også en av jentene fra Motivated bloggen.


  For å komme til denne supre konkurransen hos Sofie, så trykk HER og ta en titt på bloggen til denne glad jenta :)

  Sånn ellers så krysser jeg fingra for å bli den heldige. Hadde ikke vært dumt med litt orden på alle øredobber jeg har liggende som et kaos på badet.

 • 11

  Da har jeg fått meg.....

  Her om dagen fikk jeg meg endelig Bloglovin jeg også. Dette var igrunn veldig smart. Så da kan dere som ønsker nå følge bloggen min på bloglovin.

  Følg bloggen ved å trykke på bildet under.

   

  bloglovin

  Har du Bloglovin??

 • 13

  Outfit og brillefin

  I dag har vi vært på besøk hos min spreke mormor og bestefar. Mormoren min er på facebook og hun følger med på bloggen min. Det er jo kjempeTØFFT :) Hun fikk til og med prøve solbrillene mine i dag. Hvis hun godkjenner det, så kanskje jeg er heldig og får legge ut bilde. Johooo.

  Blir mer og mer fornøyd med billigbrillene fra H&M som jeg kjøpte i går. Syns de var litt harry først, men de er litt tøffe å da. Gøy med mange par solbriller. Her er dagens Søndagsantrekk.

  På dette bildet ser man bilen min (cab`en) i bakgrunnen.

  Også må man ta litt søte fjortiss bilder, mens man biler. Utrykket frotiss er bare et utrykk, for at man egentlig digger å ta slike bilder av seg selv. Innrøm det folkens:P


  Stilig. Speilrefleks kamera er tingen.

  Tiden flyr, da var helgen over for denne gang.

  Hatt en fin helg????  http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/

 • 14

  Nye solbriller

  I dag har vi vært på gulskogen senteret å shoppe. Er mektig imponert over hvor stor og flott det senteret har blitt nå. Masse mennesker der i dag også. Og endelig har Gina Trocot kommet til Drammen :) det åpnet nå i begynnelsen av Mars måned.

  Så vi var 3 shoppingglade jenter og 1 (Mads), som ikke syntes shopping var så stas :P

  Ettersom jeg er på vei ned i vekt, så tørr jeg ikke kjøpe klær. Isåfall må det bli noen topper som jeg heller kjøper litt mindre. Var i hovedsak solbriller jeg skulle ha. Så da stakk jeg innom Cmyk, for de hadde veldig masse lekre solbriller der i fjor. Men neida, de hadde enda ikke fått inne noe solbriller der enda. De kommer vist inn i butikk snart.

  Så da ble det billigsolbriller fra H&M enn så lenge.

  Litt spesielle, men utrolig TØFFE :D

  Fra siden  Også kjøpte jeg de i kun sort, men har desverre ikke bilde.

   

  Tøffe sant??

   

 • 11

  Kamera på biltur er GØY

  åhhh. Så lang biltur. Hehe. Not. Da var vi fremme i Drammen, har vært på litt shopping og akkurat spist god mat.

  Kjempe gøy på biltur!!!


  Smaaaask

  Jeg ser verden på en helt NY måte, i 3D ;)

  Fikk sola i øya, og alle solbrillene jeg hadde var ødelagt. Så fant jeg noen møkkete 3D briller :P  Aldri kjedelig med biltur om man er kreativ og har med kamera ;)

 • 4

  FOTBALLFRUE snakker ut om sitt lavkarbo kosthold (VIDEO)

  Caroline/Fotballfrue og Lars Kristian har samme type kosthold som jeg lever på nå, nemmelig LCHF (low carb high fat).


  bildet fra dagbladet

  Det er mange toppidrettsutøvere som lever på dette kostholdet, for det gir mange helse fordeler. Og det blir fler og fler som prøver ut dette type kosthold, spesielt da innen toppidrett. I denne episoden av tv titting prater Caroline om kostholdet de har hatt siden Desember.'

  ca 3 min ut i filmen

  Gå inn HER for å se filmen. 

  Selv gikk jeg ned 8 kg på 5 uker,har ikke fått veid meg denne uken enda. Gleder meg til å se mer resultater fremover.

  Enjoy

 • 18

  Sug og svelg, god helg

  Da var det helgen igjen da. I kveld blir det bare å chille med litt god mat, filmkveld og solarium på brun og blid.

  I morgen bærer det til Drammen med min kjære og blir der til Søndag:) Tar med både kamera og data, så mulig det blir litt bloggings.

  Noen planer for helgen?

  God helg :)

   

 • 16

  Dette bruker jeg på leppene

  Digger å bruke denne nå på vinteren

   

  Denne digger jeg å bruke på sommeren,solfaktor 15. Beskytter mot synlige aldringstegn

  Denne bruker jeg om jeg ønsker litt glossy effekt på leppene. Men et stort minus er at den inneholder petrolatum(som er et annet navn på mineralolje) Så brukes litt skjeldnere enn de andre, synd. For jeg liker den godt.

  Hva bruker du på dine lepper??

  Prøvd noen av disse??

 • 8

  Premiere for den nye nettbutikken, Gratis FRAKT

  Nå er det premiere for nye NELLY. De har fått seg flere nye funksjoner på nettsiden og ferier med GRATIS FRAKT på alle bestillinger. Nelly har super masse flotte antrekk,kjoler,sko og tilbehør. De har fått inn masse nyheter nå. Utrolig gøy å titte på den nye siden dems, Skikkelig profft og masse flott der :)
  Og om man finner noe man skal kjøpe, så får man i tilegg fri frakt. Gleder meg til LØNNING ;) Klikk på banneren under her for å komme til Nye Nelly og gratis frakt.

 • 137

  VINN SOLKORT VERDI 1200 KR

  Denne konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble trekt på video i dag, og er nok ikke ferdi lastet opp før i morgen Onsdag:) Når video legges ut kontaktes også vinnerne.

   

  Da var det klart for ny solkort konkurranse. Konkurranse reglene er enkle og du kan lese om de under bildet.

  Jeg trekker ut 4 heldige vinnere som vinner solkort verdi 300 kr hver seg. Altså  totalverdien på alle premiene ligger på 1200 kr (4x300).

  En person kan kun kåres som vinner en gang på denne konkurransen. Slik at flere har mulighet til å vinne.

  Vinneren trekkes Tirsdag 15.03

  Slik deltar du og slik kan du øke vinnersjangsene, jo flere lapper med ditt navn jo større sansynlighet for å vinne:

  Så om å gjøre å få 3-4 lapper med ditt navn i bollen fremfor bare 1. Jeg trekker vinnerne i slutten av neste uke.

  1 lapp i bollen: Skriv jeg er med, og legg ved mail eller blogg adresse

  3 lapper i bollen: Link til dette  http://charlotte1987.blogg.no/1299783171_vinn_solkort_verdi_12.html innlegget på facebook statusen din, eller i et nylig skrevet innlegg på bloggen din. Skriv jeg er med og har postet link på ..face eller blogg.(jeg kommer til å sjekke opp dette,så det ikke blir noe juks på vinnerne) LEGG ved bloggadresse eller mail så jeg får kontaket deg.

  4 lapper i bollen: Skrive et innlegg om denne http://charlotte1987.blogg.no/1299783171_vinn_solkort_verdi_12.html konkurransen hvor du legger ved bildet ovenfor og denne linken på konkurransen. Skriv at du er med og legg ved link til blogginlegget du har skrevet :) LEGG ved bloggadresse eller mail så jeg får kontaket deg.

   

  Konkurransen er sponset av Brun og Blid.

  LYKKE TIL ALLE SAMMEN :)

  Hvordan tjene penger på din blogg eller hjemmeside kan du lese om HER

 • 13

  Nydelig grønnsaks suppe med pølser lavkarbo

  Dette har jeg i min grønnsaks suppe:

  1,5 l vann

  3 buljong terninger

  Kålrabi(liten mengde)

  gulrot(liten mengde)

  selleri ( 1 stk remse)

  1/2 purre

  Kjøttpølser etter eget ønske(finne en med lite eller ingen karbo)

  Fremgangsmåte:

  Kutt grønnsaker og pølser i terninger.Kok opp vann og buljong. Tilsett kålrabien,gulroten og selleri. La dette koke i 15 min og etterpå tilsetter man kjøttpølsene og purre. Og lar dette trekke i 5-10 min. Smak på suppen, ønsker du mer smak så bruk litt salt og eventuelt litt grillkrydder.  Dagens mat tips, som er enkelt,billig og smaker super godt :) Nå har jeg masse suppe fremover.

 • 19

  Er det galt å være homofil??

  Sitter her å må dra meg selv litt i håret mens jeg leser en utrolig teit overskrift og sak som står på Vg.no

  Hallo!!! Vi lever i 2011, og det å lage en så stor sak av noe slikt er etter min mening rimelig patetisk. Har de virkelig så lite å skrive om at de må ta opp noe slikt. Er det galt å være homofil? Eller er det liksom det at han var fotballspiller og homofil?? Dette måtte jeg lese mer om for å se.

  Han ble vistnok den første svenske fotballspilleren som står frem, det finnes helt sikkert fler. Og jeg ser ikke noe poeng i å lage en stor sak ut av dette. Så normalt som det har blitt med årene, og fotballspillere er ikke noe annerledes enn oss.


  Bilde fra google. Han var jo litt lekkerbisk ;)

  Anton Hysén tror at dette kan påvirke fotballkarrieren sin videre og utaler dette:

  - Det er folk som ikke klarer homoseskuelle. Og det fins rasister som ikke klarer invandrere. En klubb kan kanskje være interessert i meg, men når treneren får vite at jeg er homofil kan det endre seg, forteller 20-åringen før han fortsetter:

  - Men da er det deres problem, ikke mitt.

  Syntes han var tøff som sto frem, men syntes media må roe ned litt.

  Hva er din mening? Er det så unormalt at det må lages så stort oppstyr rundt dette??

 • 30

  Dagens lavkarbo frokost,lunsj og middag

  Mange syntes det er vanskelig å vite hva man skal spise på lavkarbo kostholdet. Og ettersom jeg har fått en del spørsmål rundt dette kan jeg innimellom legge inn tips til hva man kan spise til frokost,lunsj og middag. Jeg syntes det er enkelt nå som jeg har kommet igang og det er jo så masse godt og forskjellig man kan spise

  Frokost


  Avokado med reker(frossne, som jeg tok opp noen få stk dagen før) og med majones på.

  Lunsj


  Hjemmelagede karbo vennlige karbonader, 3 biter agurk. Litt majones og litt sukkerfri ketchup.

  Middag


  Fløyelsgrøt/fløtegrøt med spekemat

  Oppskriften på middagen finner du HER


  Litt spekemat smakte veldig godt til. Server gjerne med litt seter rømme.

   

  Slik så matplanen min for i dag ut. Kjempe masse god mat.

   

 • 19

  Hvordan jeg mistet 8kg på 5 uker

  Grunnen til at jeg har gått ned mine 8 kg er for at jeg har lagt om til et kosthold med lite karbohydrater(lavkarbo). Det er ikke slik at jeg ikke får i meg karbohydrater, for det gjør jeg. Med hovedkilden til mine karbo kommer fra grønnsaker som vokser over bakker. Om man lever på et dagligdags kosthold med karbohydrater så forbrenner kroppen din karbohydratene, mens fettet lagres. Men om man lever på det man kaller for lavkarbo kosthold vil kroppen fungere slik at den brenner fett isteden. Og det er jo det man i bunn og grunn ønsker når man skal ned noen kg. Derfor er det også viktig for meg å få i meg  fett, for det gjør at man også går lettere ned i vekt. Så det er altså ikke farlig å få i seg fett for folk som lever på lavkarbo kost, men for folk med vanlig karbo kost er mye fett farlig og kan legge seg i årene som det snakkes så mye om. Fett er veldig viktig om du ønsker å gå ned i vekt, jo mindre fett vi spiser, desto dårligere blir kroppen til å forbrenne fett. Det fine er også at lavkarbo kostholdet ikke fjerner musklene, slik som mange slanke kurer kan gjøre.

  Eksempler på fett man bør få i seg av animals fett er f.eks: kjøtt,fugl,innmat,talg,spekk,fisk,skalldyr,egg,seterrømme,creme fraiche,oster(ikke brunost), Kremfløte,majones.

  Vegetabilsk fett kommer fra kilder som nøtter,mandler,frø,oliven,avokado,planteolje og plantemargarin.

  Kilde:Frisk med Lavkarbo, av doktor Sofie Hexeberg.


  Selv ser jeg nå enda mer forskjell enn dette og det føles godt :)


  Og litt brunere etter sol fra Brun og blid:O

  Det er ikke bare folk som ønsker å ta av noen kg som lever på dette kostholdet, det har hjulpet på mange sykdomsplager som f.eks ME,hypoterose,migrene,høyt blodtrykk,diabetes type 1 og 2. Dette er kun et fåtall. Selv har jeg en slank kjæreste, men han lever på lavkarbo sammen med meg. Han har fått en mye strammere og flottere og kropp og har fått en finere hud. Så dette kostholdet passer de fleste.

  Mange tror det er et ork å spise slik kost og lurer på om man ikke savner ris,pasta,potet osv. Det samme har jeg tenkt i hele livet mitt, men ikke nå lenger. Det går utmerket og jeg får ikke engang lyst på det av å sitte sammen med noen som spiser det. For jeg kan spise så utrolig mye gode middager med gode sauser uten å måtte ha karbo til. Jeg blir bare mye mer sulten av det, spiser større porsjoner og får søtsug av det. Men nå har jeg 1 gang i uken ca som jeg skeier ut på kveldstid og det passer jo utmerket. Dessuten finnes det så mye erstatninger for mange matretter i form av lavkarbo som er like godt og noen ganger bedre.


  Fiiiin mage og flat mage <3 soooon ;)

  Jeg har planer om å gå ned kanskje 13 kg til og ser fram i mot en flott sommer med en ny kropp, med et slikt resultat etter så kort tid gleder jeg meg til fortsettelsen:)

   

  Har du noen flere spørsmål så er det bare å spørre:)

   

 • 19

  Omtale Everyday Minerals foundation

  For litt siden bestilte jeg noen gratis testere hos Everyday minerals foundation.  Det er 5 testere som er gratis. Da får man prøvd litt forskjellige, og finne ut hva som passer best for en selv.


  Gratis testere kan bestilles HER

  For å finne ut hvem som passet til min hud så tok jeg på litt av de ulike på forskjellige plasser i ansikter, og det fungerte utmerket. Litt i panne,litt på hake, litt ved kinnene og litt rundt nese området. Og deretter sammenlignet jeg og så hvem som passet best.

  Ettersom det er 5 testere kan du f.eks prøve de ut på denne måten


  Bildet av ansikt er fra Kvinneguiden.no, mens jeg satt på testområder.

  Everyday Minerals finnes i 4 ulike formulaer:

  Original Glo base ? Normal til tørr hudtype - Medium til full dekkevne : Lys reflekterene mineraler som gir glans

  Semi Matte base ?  For alle hudtyper ? Full dekkevne : Silke/satin finish

  Matte base ? Alle hudtyper ? Full dekkevne : Matt / Shine-free

  Intensive Base ? Normal til fet hudtype ? Full dekkevne : Matt

   

  Den jeg likte aller best var formulaen Semi matte base og som nr 2 Matte base. Fargen på min favoritt var Medium beige(semi matte base), på sommeren blir det nok muligens å velge en litt mørkere.  Min mening: Jeg var igrunn litt skeptisk til å teste ut mineral foundation i pudder form. Ettersom jeg er en persjon som alltid må bruke flytende foundtion før jeg tar på noe som helst av pudder. Jeg føler alltid det blir veldig skjoldete og rart med bare pudder. Men ettersom jeg hadde hørt mye bra om det, og jeg vet det er bra for huden så måtte jeg prøve det.

  Noen mineral foundationer inneholder et stoff som heter Bismuth som noen kan reagerer på, ved kløe, utbrudd o.l. Everyday minerals er uten dette stoffet, så jeg har ikke reagert noe på denne. Den dekker også veldig bra og det føles uendelig mye bedre enn å kline på seg med flytende foundation etter min mening. Det går raskt å påføre den og det ser også veldig naturlig ut. Må være helt supert på en vakker sommerdag å bare kunne ta på litt mineral pudder før man går ut døren. Raskt, enkelt og føles veldig naturlig. Merker ikke at man har noe i ansiktet.

  Håper dere likte omtalen av mine gratis testere :)


  Ønsker dere å ta en titt på noen bra koster til en bra pris vil jeg anbefale Denne siden

   

 • 17

  I kveld starter PARADISE HOTEL

  I dag er det mandag og kl 21:30 er det klart for å møte årets deltakere på paradise (TV NORGE). Førte episode må jeg nesten få med meg, så får jeg se om jeg kommer til å følge med denne sessongen også.

  Lurer på om det er mange som kommer til å drite seg lodrett ut i årets sessong. Det vil tiden vise.

   

  Bilde fra i går, bensinfylling på G ;)

   

  Skal du se årets første episode av Paradise hotel??

   

 • 14

  Ukens smarte sparetips

  Har du noen gang opplevd at mye av mat må kastes, rett og slett for at man har vært dårlig å følge med på dato. Det er mye som går ann å fryses ned dagen før eller samme dag som produktet har holdbarhet til. Det er kjempe smart og er også veldig økonomisk.

  Du lurer sikkert på hva i pokker dette er. Jo,det skal jeg fortelle deg. Det er kremfløte som er tatt i isbitposer som skal ned i fryseren.

  På lavkarbo kostholdet mitt går det en del i kremfløte i mange matretter, men noen ganger kjøper man kanskje litt mer enn det man har behov for. Og de har en kort holdbarhet. Frys derfor ned slik som dette og de er supre til å putte i supper/sauser som du ønsker litt fløte i.

   

  Vil dere ha flere spare tips på bloggen??

   

 • 15

  Jeg smiler faktisk

  Hadde en aldri så liten fotoshoot i dag når vi var borte på besøk hos ei venninde. Og det kom jommen fram noen smil på bildene tilogemed. Jeg som hater smilet mitt og ser alltid så jævla seriøs ut. Ekte smil folkens ;) No kidding


  Ikke så mye til smil her akkurat da. Men det ligger på lur.


  Her kom det ja. Jeg er ofte smilende, men ikke så ofte på bilder.
  Så mitt ord var. Smil med det smilet du har ;) Ellerno sånnt.

   

  Fler som hater å smile på bilder her??

   

 • 8

  Skikkelig utskeielse ja..sykt god oppskrift

  I går var det lørdag og vår store utskeilses dag. Om det var noe jeg hadde skikkelig lyst på av søtsaker så måtte det bli sjokoladekaken som jeg av og til lagde før til bursdager eller slikt.

  Den heter barnas beste og er bare så utrolig god. Saftig sjokolade kake, litt lys bunn og med en helt fantastisk glasur. Denne slår alltid bra ann. Så da bestemte vi oss for å bake denne og kose oss med i går. Nam nam.

  Oppskrift finner dere HER


  Seeeeee. Æ kan bake :P  Og vet dere hva. Jeg koste meg med goooood samvittighet. Faktisk. Men magen ble ikke fullt så glad for kake som jeg ble.

 • 10

  Hjæææælp

  Jada, er skjelden innom min gamle mail. Og det kommer stadig inn masse drittmailer som jeg aldri gidder å slette. Men litt creepy der her. Har djevelen vært på besøk på mailen min??? I think so :P

  Innboks(666)


  Nå får jeg sette igang å slette litt gammal møkk :o)

 • 6

  Svar på spørsmålsrunden, videoblogg

  Her kommer svarene på spørsmålsrunder som jeg laget forige helg. Har bare sliti sykt med redigering på den, video og lyd har ikke hengt på grep. Nå er problemet fikset, så da er videoen her:)

  Spørsmålene er om meg, hudpleie, forteller også om hvordan jeg ble kvitt eksemen, hårpleie, Lavkarbo og trening.


   

  Noe mer du lurer på, så bare spørr:)

 • 21

  En bra komedie som jeg virkelig anbefaler
  Har sett på film sammen med min kjære. Den var kjempe bra, ikke bare var det mye gøyal humor i den. Det var også en film med tristhet og mye glede. Satt ett par ganger med tårer i øynene mens jeg lå i armkroken til min kjære.

  Jeg likte denne filmen kjempe godt og kan absolutt anbefale den.

  Og han hovedpersonen der er ikke særlig dum å se på heller akkurat ;)

   

  Har du sett filmen??

 • 7

  Her var det mye å lære. Hun er sykt flink

  Var inne på youtube i går å så på denne flinke damen her. Hun har mange make up videoer. Hun er rett og slett helt rå. Vet virkelig hva hun holder på med. Her har hun laget seg selv som megan fox, og det er rett og slett helt sykt.


  Så her var det mye å lære.

   

  Jeg skjønner ikke at det er mulig. Skulle ønske jeg å hadde slike skills.

   

 • 9

  Endelig helg

  Da var det endelig helg <3 Og det skal bli utrolig godt. Ikke alle som har vinterferie. Merker det hadde vært jommen vært godt med litt ferie snart, men det går fort til påsken.

  Merker ialefall at det skal bli sykt digg med helg nå <3 <3 Kunne ikke passet meg bedre. En koselig helg med min kjære.  Koselig med kjæreste helg, sånn bortsett fra at Mads skal ha 1 vakt i helgen på jobb da. Godt å ikke ha noen planer for en gangs skyld :)

  Og i morgen skal jeg ha kosedag med godis og litt karbo mat. Det med goooood samvittighet. GOD HELG

   

  Har dere noen planer for helgen??

   

   

 • 10

  De har så my lekkert  Det kommer stadig inn lekre news på mange flotte nettbutikker i disse tider. Plukket ut et lekkert antrekk på www.newlook.com

  Gleder meg til våren og sommeren nå.

   

  Hva syntes du om antrekket??

 • 8

  Egenkomponert LAVKARBO middag, Sykt godt

  I dag sleit jeg skikkelig med å velge hva jeg skulle ha til middag. Jeg var helt tom for mat ideer, men plutselig fant jeg ut at jeg skulle komponere en egen lavkarbo rett og slik ble resultat og oppskrift. Anbefaler alle å smake denne, det var syyyyykt godt.

  Kjøttdeig med nydelig tomat og fløtesaus servert med lavkarbo "ris"

  Du trenger:

  • 1 løk
  • 1 boks tomatpure
  • 1 pk kjøttdeig/karbonade deig
  • 2 fedd hvitløk
  • ca 3 dl fløte
  • Blomkål
  • En ss smør
  • salt og pepper
  • Kan serveres med ruccola salat

  Kjøttdeigen tilbredes slik: 1 pk kjøttdeig stekes og man krydrer med litt salt og pepper. Så er det bare å tilsette 1 boks med tomatpure, tilsett hakket løk og  ca 3 dl fløte. Press 2 fedd med hvitløk og tilsett dette.

  Lavkarbo "Ris": Ønsket mengde blomkål rives på et rivjern, slik som man river ost. Kok opp i en kjele med litt vann og litt salt i 2-3 minutter. Hell av vannet og tilsett smør etter eget ønske, litt salt og pepper.

  Håper du liker Charlottes egenkomponerte lavkarbo rett ;)

  Kan serveres med litt balsamico om man ønsker det.


  NAM NAM NAM

   

 • 44

  - 8kg Før og etter bilde

  Skrev jo at jeg hadde gått ned 8kg på 5 uker. Uten særlig med trening. Jeg spiser lavkarbo kosthold, så spiser masse god mat og går ned i vekt. Det kan jeg godt like. Skal ta å skrive mer om det en dag. Hva man kan spise og ikke minst hva man bør holde seg unna :) Og litt forskjellig hva jeg har gjort.


  Litt forskjell kan man vel kanskje se.blitt litt smalere. spesielt på midten av ryggen der, litt over rumpen også kanskje. Ikke så lett å se det selv på bildene. Men noe forandring er det. Ser det selv i speilet ialefall :)

  Litt brunere å ;) takk brun og blid:)


  Når jeg spiste hvetemel og annet av karbo ble magen min stor og oppblåst. Det har hjulpet en del nå.

  Jada, magen skal vekk ;) Im workin on it ;)

   

  Ser du noen forskjell på bildene med -8 kg??

 • 6

  Tilbud på Sigma kostene

  Gleder meg til å kjøpe disse kostene. Hørt kjempe masse positivt om dem blandt annet fra flere sminke og hudpleie bloggere. Hørt at de er ialefall like bra som Mac kostene, bare at de er mye billigere. Så her kommer litt priser og forskjellig.

  Pris $139.00= ca 764 kr for hele kittet med mange fine og ulike koster.

  Om du vil ha noe litt billigere og mindre så kan du gå for en reise utgave.

  Pris på travel kittet er
  $59.00. Ca 324 NOK .

  Kostene selges også enkeltvis. De har vist også en utrolig bra kvalitet og er mye og gode. Om du ønsker å se mer på hva slags utvalg de har kan du trykke nedenfor.


   

  Har du prøvd sigma kostene??

 • 26

  Skal du se på Paradise hotel?

  Da var det tid for ny sessong av selveste Paradise hotel. Ja, jeg vet det er tragisk og bla bla bla. Men jeg må nesten få med meg alt som er tragisk.

  Så selvfølgelig skal jeg se på paradise hotel som har sessong start Madag 7. Mars. Haha, gleder meg til å se folk drite seg ut jeg ;)


  Årets deltakere.

  Ps:driver foresten å lager video nå. svar på spørsmålsrunde, men den kommer nok ikke på bloggen i dag akkurat. Ting tar tid :O

  Nå skal jeg bare glede meg til Mandag,endelig noe å se på tv. Jeg som aldri ser på tv ;)

  Skal du se på Paradise, eller syntes du det er så tragisk at du ikke gidder??

 • 31

  - 8kg på ca 5 uker

  Gjett om jeg hadde en fantastisk morgen når jeg sto opp i dag. I går når jeg tilfeldigvis gikk på vekta morningen hadde jeg gått ned -7g. Samme som dagene før. Mens når jeg sto opp i dag å skulle veie meg så fikk jeg et stor smil om munnen da jeg så jeg hadde gått ned -8kg. Det føles utrolig deilig med så mye vektnedgang på litt over 5 uker. Selv om jeg hadde en 3 dagers sprekk. Gikk ikke opp noen kg da, men var heller da at jeg ikke gikk ned noen.

  I går skrev jeg at jeg skulle ut å ta en joggetur før frokost, og det ble gjennomført ja. Jeg HATER å jogge nå på vinterstid og kan si jeg er mektig lei vinteren. Merker kulda bare biter i ansiktet dess fortere man løper. Så ble en del kondis trenging i dag, ikke bare jogging. Så blir mer jogging fremover når snøen har smeltet.  De 8kg jeg har mistet i vekt har ikke vært pga trening, de har vært grunnet kostholdsendringene mine. Spist så masse god mat og gått ned så mye.

  Hadde på masse varmt tøy :)  8kg lettere,superfornøyd og klar for trening

  Treningen ble "intervall" kondisjonstrening i dag og varte ikke alt for lenge ;) 45 min. Trene kondis til det blir klart for jogge sessong.

  10 min fort gange i midten av skiløypene, litt motstand fra snøen i løypa.

  10 min jogging traktorvei

  10 min fort gange

  5 min løpe med høyere hastighet

  10 meget kjapp gange, så lavere tempo for å få ned pulsen mot hjemveien.

   

  Skal jeg skrive mer om hvordan jeg har gått ned -8kg??

  Hva vil dere ha mer av?? matplaner eller annet??

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits