Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

5

flytter å flytter

Blir lite blogging nå og litt fremover. vi driver å flytter inn i ny leilighet. bilder kommer :)
 • 0

  Ut på tur aldri sur

  I går var det jo herlig vær som det har vært så mange dager nå. Og som vanlig så gikk vi oss en tur i skogen, men denne gangen hadde vi med oss engangsgrill og pølser. Og masse annet digg. Så vi koste oss skikkelig og hadde en skikkelig kjærste tur i skogen med kos :)


  Mads bærer sekken ;) sporty mann :P

  Jeg sitter å venter på at grillen skal bli klar

  Og imens spiste vi tvillingjordbær ;) <3


  ostepølser <3


  Og jeg hopper hjemover etter en fantastisk dag i skogen med min kjære <3  Er det fint vær der du bor ???
 • 0

  Kjøpt oss scooter

  Sorry for lite blogging denne siste uken. Har vært lite med internet på denna jenta. Vi har vært flinke å gått tur hver eneste dag i dette herlige været. Også ar vi kjøpt oss en søt liten scooter. Kjekt å kjøre rundt med. Jeg må bare øve litt, føler meg ikke helt stabil enda :P Vant til å kjøre bil jeg, ikke moped. • 6

  Freia påske egg ,TILBUD

  Var på Rimi i sta og der var det tilbud på Freias fylte påske egg. 50% salg og de hadde ganske så mange igjen. de fleste butikker er jo tomme. Men Rimi i Hønefoss hadde altså påske egg til Kr 17,50.

  Så da er det bare å hamstre inn. så man har en stund :P jeg kjøpte 5 stk.
 • 3

  x- antall rødvin

  Når vi var i Girona som ligger i Spania på Euroweek. Noe skolegreier med høgskolen i Telemark fikk vi servert en morsom vin. Denne fikk vi servert siste kvelden hvor det var arrangert galla middag. Jeg måtte bare ta bilde av den, for jeg må si jeg likte navnet :P


   X- Antall vin til oss :P  Mangler bare en l på slutten på flaska.

  husker ærlig talt ikke hvordan den smaker, og nei jeg var ikke full. Men jeg må si jeg var mer fokusert på navnet. Og dessuten liker jeg beste hvitvin ;)

  Har du smakt denne Xantal vinen???
 • 2

  Muffins til meg og min kjære

  Siden vi ikke har spist noe påsegodt i påsken så fant jeg ut at vi ut av vi kunne lage muffins. Ha en skikkelig kosekveld i kveld. Siden Mads er ferdig med nattskifta sine.  også rørte jeg samme litt melig og tok oppi litt rød konditorfarge. så den ble litt lyserosa. Også pyntet jeg med hjertepynt.


  Nå skal jeg og gutten min kose oss med 2 muffins hver og se om vi finner en koselig film å se på. Deilig med en skikkelig kjærste kveld.
 • 1

  Haha Må sees

  Fant denne youtube filmen på denne bloggeren:

  http://remipedersens.blogg.no/

   og måtte bare kopiere den. Var sykt gøyal. Den må sees.

  Takk for deeeeeeeet :)
 • 6

  Meg som brudepike

  Når jeg var liten jente så var jeg brudepike. Var tanten min som giftet seg. Husker hvor utrolig stas jeg syntes det var. Når jeg var hos mormor her om dagen dro hun frem et stort innrammet bilde fra bryllupet. Så måtte jeg bare ta et bilde av det, for det var skikkelig søtt. Jeg var brudepike og fettern min var brudesvenn. Tror det er det man kaller det når det er en gutt :P Jeg var pyntet i en flott hvit kjole og husker hvor utrolig stolt jeg følte meg.

  Så her kommer noen bilder av meg som brudepike for min tante da jeg var liten.

  Har du vært brudepike før??
 • 2

  Hater å måtte sove alene

  Gutten min er på nattskift og det å sove aleine er ikke det jeg liker best :( Men må vel nesten legge meg snart vel. Dessuten er jeg dødshappy nå. For jeg har finni bildene jeg har savna. Jeg formaterte datan og trodde jeg hadde fått lagt over alle bildene på eksterne hardisken, men neida. Nå i ettertid er det flere mapper fra den tiden jeg bodde i Tyrkia som er borte. Jeg syntes jeg husket at jeg kanskje kunne ha hatt flaks å lagra tyrkia bildene på Mads sin pc. Som også hadde klikka og mista masse. Men jeg fant dem :) og er overlykkelig.

  Men jeg får nok ikke sove før Mads kommer hjem fra nattskift.


 • 3

  Hvem syntes du er finest?  Liker du bikiniene jeg har designet på nette? hadde vært koselig med stemmer :)                                                                                                   NR 1

  Min designade bikini på NELLY.COM

  Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

  Jeg kunne godt tenkt meg å hatt disse in real life.

   

  HVEM LIKTE DU BEST??


   


 • 12

  Sure Sivert drink

  Her kommer oppskriften på den gode Drammensdrinken "Sure sivert". Den er supergod og må prøves for de som ikke har prøvd den ut.

  2cl sprit
  2cl Pisang ambon
  Sour mix
  krem på boks eller kremfløte
  sprite

  Bland sammen sprit,pisang, sourmix og fløte i en shaker og rist sammen. Hell over i et glass og tilsett isbiter. Glasset skal være ca halfullt eller litt under halvfullt. Så tilsetter du resten med sprite. Det vil da bli et lite lag med skum på toppen. Jeg anbefaler spray krem, det er best <3

  Har du smakt Sure sivert før???

 • 2

  Så søtt av deg gutten min

  I går kveld kom gutten min inn til meg mens jeg lå i sengen å slappet av på datan. Også hadde han et ark i hånden. og det var til meg <3  Tnååååh :) Så søtt da

  Når kommer påske egget?? :P :P I fjord påske fikk jeg et rosa påske egg fylt med masse godteri. Og jeg som elsker rosa var jo dette midt i blinken. Og på påskeaften i fjor så fridde gutten min til meg. Så snart har vi vært forlovet 1 år :)
 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits