Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

33

Outfitbilder fra innkjøpene Nelly

Da har jeg fått prøvd tingene jeg kjøpte meg fra Nelly. Med vilje kjøpte jeg klærne mine i 2 strl mindre enn jeg bruker til vanlig. Av 2 enkle grunner. Jeg har gått ned 11 kg til nå og mer skal det bli. Og er ikke noe fint om klærne blir alt for store. Klærne gikk fint på de. Men buksen kan godt bli litt slækkere i livet. Og shortsen blir fin uansett om den blir litt større.

Her er Outfitbilder på innkjøpene:


Ny bukse og nye sko
Shortsen og sko nye fra Nelly


Nye kjolen fra Floyd og nye sko fra Nelly

Nå stikker jeg ut, for min kjære har bedt meg med ut å spise og kino etterpå.  Kos dere videre i kveld <3


Hva syntes du om innkjøpene??

Noe du likte bedre enn noe annet??


 • 16

  Dagens lavkarbo lunsj

  I dag ble det en temmelig rask og enkel lunsj. Det ble cheese burger uten brød eller noe. Er igrunn ikke så glad i hambruger brød. Syntes kjøttet og cheddar osten smaker diggest.

  Hamburker kjøttet er fra Sverige og inneholder 0,5 g karbo pr 100g.

  Cheddarost 0 g karbo og sukkerfri idun ketchup. 8g karbo, hvorav 4 g er sukkerartet.

  Ketchup er et must for min del ;)

  Så her har du en lunsj med lite karbo, som også fint kan spises om du prøver å holde deg i ketose.


  Nå skal jeg ut på en lang tur, med muligens litt jogging. Nydelig vær ute.

  Ha en nydelig lørdag ;)

 • 12

  Antrekk 29.04

  Når man har vært i skogen i hele dag i joggetøy og daffeklær er det godt med en dusj og få på seg noe rent tøy. Ikke at antrekket trenger å være så fint. Daffe antrekk, som er utrolig digg å gå i.

  En kjapp dusj, fuktighetskrem i ansiktet og rene klær etter en lang dag i skogen. Herlig.

  
  

 • 11

  Noen bilder fra jobb i dag

  Jeg har rett og slett en utrolig herlig jobb nå som det er så nydelig vær. Få være ute med barna i det nydelig været og kunne gå tynnkledd. Kjempe digg.

  Hadde meg meg kameraet på jobb i dag (Cannon EOS 550d). Så her er noen bilder fra dagen:  


  Spikker av barken, barna skal nemmelig smake på det berømte maurtisset fra maurtua.
  

  Jentene plukket blomster til meg, men de visnet veldig fort. I og med de ikke ble satt i vann med en gang. Tanken som teller.


  

  På tur møtte vi på 3 søte hester. Dette var stas.

  

   

  Jåla fikk låne solbrillene mine;) Tøffa

  Håper bildene falt i smak, herlig med finvær nå. Virkelig godt etter en lang vinter.

 • 9

  Kyllingfilet med nydelig soppsaus (Lavkarbo)

  I dag ble det å "ta det man har " middag. I fryseren hadde jeg kyllingfilet. Og i kjøleskapet hadde jeg også noen ting som var greie å bruke opp.

  For å lage dette trenger du:

  • 1 kyllingfilet pr person f.eks
  • Brokkoli
  • Bacon
  • Grillkrydder

  sopp saus:

  • 2 dl fløte
  • 2 ts creme fraishe
  • champignong 
  • Purre
  • krydder: Salt, pepper og Santa Maria Chicken and steak

  Pynt- Gressløk

  1. Stek noen skiver med bacon og putt til siden. Kutt opp kyllingfileten i 2 filleter og krydre med litt grillkrydder. Stekes i stekepanna. Puttes til side i en dyp tallerken når de er ferdig stekt
  2. Stek champignon litt i stekepannen, tilsett så kremfløten, creme fraishe og purren. Tilsett krydderet og gjerne skyen fra kyllingen. La putre i noen minutter.
  3. Server gjerne med kokt brokkoli.

  Sausen ble utrolig god. Masse god smak i den!

   

   

 • 15

  Dagens lavkarbo middag

  Dette ble middagen i dag, går jo selvfølgelig ann å spise til lunsj også. Enkel, men god rett.


  Kebabkjøtt Sverige, hvit kebabdressing Sverige(lite karber i), Aramso kebab dressing (lite karber) fåes i Norge på de felste butikker,står kjølig. Til salat ble det: kinakål, løk,ruccola og agurk.


  Går veldig fint ann med kebab uten pitabrød altså:)

  

 • 10

  Pakke fra Nelly..

  Da var varene jeg bestilte fra Nelly kommet. Gleder meg til å prøve dem, måtte selvfølgelig smugtitte litt og ta noen bilder:)

  Jeg kjøpte mine klær i litt mindre strl enn normalt, grunnet vektnedgangen og at jeg har planer om å gå ned enda flere kg.


  2 par sko


  Shorts og bukse til meg

  Og dette her er det som var til Mads:

  
  Gøy med litt nytt :)

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 27

  Burger med "chips" på lavkarbo vis.

  I dag har det blitt skikkelig junkfood aktig middag, men heldigvis på lavkarbovis. Så da gjør det ingen verdens ting om man har et slikt kosthold. Jeg er så utrolig glad for at jeg har lagt om til et lavkarbo kosthold. For da kan jeg spise uendelig masse godt, og enda går vekten nedover og nedover. Jeg teller heller ikke Kalorier, herlig.

  I dag ble det hamburgere som er  kjøpt i sverige (0,5 g pr 100 g), cheddar ost(0 g karbo). Og etter inspirasjon fra Linda og fler andre bloggere, måtte jeg virkelig teste ut selerirotfries.

  Selerirotfries, burger og sukkerfri ketchup.

  Prøver helst å unngå grønnsaker som vokser under bakken, men denne inneholder kun2,8 g karbo pr 100 g. Så denne går absolutt ann.

  For å lage sellerirotfries trenger du:

  • Ønsket mengde selerirot
  • Frityrkoker eller kjele med olje i (3-4 dl olje)

  Skrell roten og skjær opp i passe store biter.  Og putt oppi den varme oljen. Ligge der til de har en god og fin farge. Så kan du gjerne legge de på et tørkepapir og drysse over litt salt før servering.

   

  Min mening:

  Jeg angrer ikke et sekund på at jeg testet ut dette, for det var utrolig godt. Det var ikke like crispy som chips, men smakte veldig likt. Vil heller sammenligne dette mer med potetbåter nesten. Nydelig, og da passer det nok supert med  litt rosmarin over. Dette er noe jeg kommer til å lage mange flere ganger. Nam nam

   

  Har du smakt det??

 • 5

  I morra er det pån igjen

  Hadde fri fra jobben i dag også jeg. Selv om jeg merker jeg savner jobben nå. Blitt litt lenge fri. Luksusproblem ;)

  Merker at når man jobber i barnehage så savner man barna utrolig masse, man blir så glad av å være rundt så masse blide og søte barn. De sier masse søte ting og er stort sett glade og fornøyde for det meste.

  I morgen er planen at vi får besøk av en annen barnehage, også skal vi på en gård å se på noen søte lam. Og kanskje få gi litt melk til noen kopplam. Det fikk vi i fjord, skikkelig koselig.

  Så nå går jeg fra dette:


  Exstensions, sommerklær, sandaler og sminke


  til dette:


  Joggetøy og no make up. Sammen med de flotte barna:)


  Gleder meg til jobb i morgen. Skal bli godt å jobbe litt etter en god og lang ferie.  Så nå må jeg virkelig komme meg i seng.

  God natt alle sammen. Håper dere har hatt en flott dag på skole, jobb eller hjemme.

   

 • 7

  Min kjære laget lavkarbo godis

  Mads elsker marsipan, og etter at jeg viste han marsipankulene som Caroline aka fotballfrue hadde lagt ut oppskrift på så ble valget enkelt. Han skulle prøve seg på disse.

  Selv er jeg hverken veldig begeistret for marsipan eller sjokolade. Så da har Mads noe å kose seg med alene i en stund fremover.

  Veldig kjekt at Caroline og Lars Kristian også har et lavkarbo kosthold, for da hender det at der drypper noen spennende oppskrifter på oss lesere.

     
  Påsken er egentlig over, men men.

  Oppskriften finner du HER

  Så det godt ut??

 • 13

  Nydelig lavkarbo brødbaking nr 2


  + olivenolje+ fiberhusk PS: bruker ikke hele av den store creme fraishe boksen. Bruker like mye som en normal boks i Norge (300g)
  

  I går ble det å bake det gode lavkarbo brødet igjen som vi har kommet frem til. Det smaker super godt og er veldig likt vanlig brød. Denne gangen brukte jeg  fiberhusk kruskakli, så ersattet litt av fiberhusken med det. For blir litt dyrt å bare bruke fiberhusken.

  Også brukte jeg valmufrø på toppen av brødet mitt.  Så endringen i oppskriften er lagt inn på brødoppskriften.  Oppskriften på det nydelige lavkarbo brødet finner du HER

   


  Resultatet ble veldig bra, neste gang skal jeg prøve med gresskarkjerner eller sesamfrø på toppen.

  BRØDOPPSKRIFT

   

  Dette var mitt lavkarbo brød!

   

   

 • 28

  Mine FAVORITT klesbutikker i utlandet

  Når jeg er ute og reiser er shopping et must for min del. Når jeg har vært ute og reist har det dukket opp mange nye favorittbutikker, men ikke alle man husker navnet på. Her kommer ialefall noen av favorittbutikkene jeg har kommet over utenlands. Som jeg er helt sikker på jeg kommer til å besøke igjen.

  Alle butikkene har nettsider, noen av de har også nettbutikk. Det finnes selvfølgelig mye mer fint i butikkene, ikke bare det man ser på nett.

  Topp 5 butikker


  Bilde: Privat, Charlotte

  Beskrivelse: Ardene er en butikk jeg oppdaget når jeg var på Gran Canaria. Den ligger på shoppingsenteren Atlantico i nærheten av las palmas flyplass. De har billige priser der og masse fint. Her finner du masse sko (superbillig), klær, mye fine smykker. Vesker, hatter, badetøy, sokker er også noe du finner der.  http://www.ardene.com/

  Bilde: Privat Charlotte.

  Beskrivelse: Blanco oppdaget jeg også på Atlantico shoppingsenter på Gran Canaria. Jeg brukte lang tid der inne, og de hadde masse fint der. Kjøpte meg flere par sko og støvletter og noe klær. Her får du sko, klær, badetøy og masse accesseories. Fin butikk som er verdt å ta en titt innom. Var veldig bra priser på det jeg kjøpte. De har nettbutikk. http://www.blanco.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategories1_10151_11551_-1
  bilde fra google.com

  Beskrivelse: Oysho oppdaget jeg da jeg bodde i Tyrkia. Det var ei som heter Sandra( ei jeg jobbet med) som viste meg denne butikken, og det er jeg superglad for.Dette var på en av de store shoppingsenterne i Antalya. De har utrolig masse søte ting og fine ting. De selger mye undertøy, natt tøy og tøffler, men også noe ordinære klær. Denne butikken fant jeg også på Atlantico shopping senter på Gran Canaria. Her er ikke prisene fullt så lave. Masse lekert natt tøy.

  http://www.oysho.com/en/

   

     Bilde fra google.com

  Beskrivelse: New look var jeg innom da jeg var i London med mamma. Der har de klær, sko, søte ting, sminke, vesker og øverige accesseories. De har også bra priser på tingene etter min mening. Ikke for dyrt. Masse fint å finne her inne. De har også nettbutikk med masse flott og stadige nyheter ankommer.http://www.newlook.com/

   


  Privat, Charlotte

  Beskrivelse: Topshop er butikken som de fleste har vært innom, eller ialefall hørt om. Var innom flere topshop butikker i London. Den ene jeg var innom var ekstremt stor. De solgte omtrent alt der. Masse klær, sko, accesseories, lekre cupcakes, jelly beans og andre søtsaker. Var utrolig mye sminke for salg der og man hadde brukt ekstremt lang tid om man skulle komme igjennom alt i hele butikken. Mye fint å finne her, og har nettbutikk. www.topshop.com

   

  Har du vært innom noen av disse butikkene??

  Noen bra du har å anbefale som ikke står på listen min??

 • 8

  Cabriolet= Bustehue

  Jeg er eier av en golf cabrilolet, som jeg var heldig å fikk i bursdagsgave da jeg ble 18 år. Dagen etter 18 årsdagen fikk jeg lappen. Helt siden den gang har jeg hatt denne bilen. Altså snart 6 år. Og den har vært med på mange lange og fine turer. Jeg stortrives med bilen, spesielt nå som temperaturene er så herlige. Den har skinnseter, så blir utrolig varmt inni den på sommeren, og da er det godt med cab.

  fant desverre ikke noe bilde av bilen min akkurat nå, men det kommer senere. Fant et bilde fra google av samme type bil. Bare at min har skinnseter.  

  Både i går og i dag ble det biltur med taket nede selvfølgelig.Ett lurt tips er å ha strikk i håret (Noe jeg glemte i går) uuuups.

  
  Håret blåser til alle kanter. Oh yes.

   

  Ikke kjør cab uten strikk i håret, med caps eller rett og slett ha kprt hår ;)

   

 • 10

  Påskemiddag i går. Pinnekjøtt

  I går var vi som sagt i Drammen på familiebesøk.  Det var Mads, meg, den ene kusina mi, 2 av fetterne mine, farmor og farfar. Var kjempekoselig. Og mye prating og latter. Vi spiste også nydelig pinnekjøtt. Det smakte fortreffelig, ettersom vi ikke fikk spist det på julaften i fjor.  Og den nydelige maten. Som smakte herlig.


  Ble en liten utkeielse med en halv potet også. Poteten kunne jeg faktisk klart meg uten, men ikke stappa. Potet er noe jeg absolutt ikke savner. Tro det eller ei ;)

  Nå blir det ut å nye finværet.

  Håper dere alle har hatt en superfin påske!

  Liker du pinnekjøtt??

 • 48

  KJÆRESTEN MIN

  Kjæresten min er ikke akkurat den jeg har lagt ut mest bilder av på bloggen. Han liker egentlig ikke å bli tatt bilder av, så da gjør han seg til. Så sist jeg la ut bilde av han var det en eller annen som kom med en tragisk kommentar om at han så tilbakestående ut. Ja, for slik er koselig å høre. Bare for man ikke liker å bli tatt bilder av ;)

   

  Men i dag fikk jeg lurt han med på noen bilder:)

   

  Så dette er min kjæreste, forlovede, samboer, bestevenn og lavkarbovenn ;)    Turtelduene:) På en koselig vårdag i april. Hallo april bare og sommer ute. Nydelig.


  Da har dere fått sett åssen typen ser ut også:) Min forlovede.

  Elsker deg gutten min <3 <3 Mitt alt. True love never dies som du sier <3


  

 • 12

  Dagens OUTFIT sommer.

  Det var så utrolig nydelig vær i dag. Så nydelig at sommerklærne måtte på faktisk:)

  Shortsen satt som et pølseskinn i fjord, i år var den heldigvis løs rundt lårene. Og enda er man ikke fornøyd. Jenter ASSA:P hehe. Skeide litt ut i går, og følte magen fortsatt var litt oppblåst i dag. Men ingen endring i kg merklignok.

  Her kommer ialefall noen outfitbilder fra sommervarmen. Enkelt og sommerlig.  

    Shorts: H&M, singlett: H&M, veske: CMYK,sko: Tyrkia.


  Smykke (Julegave)


  Solbriller H&M
  


  Flere som har startet med sommerklærne??

 • 6

  VINNERNE ER....

  Da har jeg trukket vinnerne av solkort konkurrasen jeg hadde på bloggen her. 1. og 2. plassen får 3 solkort med verdi 100 pr kort (80 soltid+ 20 kr verdi for kort) og 3.plassen får 2 stk solkort til verdi 100 pr kort (80 soltid+20 kr verdi for kort)

  1.plass   http://jeapus.blogg.no/

  2. plass http://lurven94.blogg.no/

  3. Plass: FRØKEN LILLA

   

  3 plassen var ikke sånn superenkel å kåre, jeg hadde 3 kandidater jeg syntes skilte seg ut. Dermed måtte jeg trekke lodd mellom disse og vinneren av 3.plassen med 2 solkort ble da FRØKEN LILLA

   

  Gratulerer til dere! Fint om dere sender meg fullt navn og adresse på mail. Charlotte.vindheim@hotmail.com


  Ha en fortsatt fin lørdagskveld videre <3

   

 • 22

  Må være litt flink i påsken også

  Blitt masse god mat i påsken, riktignok kun holdt med til lavkarbo kostholdet mitt. I dag følte jeg for å ta meg en god joggetur ute. Det er jo tross alt nå man har tid til slikt. Når man har fri hver eneste dag. Kondisjonen er ikke like bra som den var, men dette er jo tross alt 2. joggetur etter vinteren. Så kan vel ikke forvente stort mer.

  Jeg var ute litt over en time. Jogget inne i skogen og det kjipeste var at jeg gikk tom for strøm på mp3 spilleren allerede etter 15 min. Bah. Thats life. Jeg er livredd for orm, så dere skulle segg meg i skogen, følte meg som et nervevrak. Og da kødder jeg ikke. Har blitt biti før, men ikke reagert. Det var ikke særlig godt, og jeg er bare livredd de ekle ormene. Nok om det. Her kommer noen bilder før jeg startet joggeturen.


  Smiiiiil    Herlig med en god trimtur, utrolig godt etter en slik treningsøkt.

  PS: I kveld kårer jeg vinneren av solkortkonkurransen.
  
  
  

 • 65

  Utrolig godt lavkarbo brød

  Nå er jeg skikkelig happy. For jeg og Mads har lagd et sykt godt lavkarbo brød. Vi begge ble enig om at dette smaker veldig veldig nærmt vanlig brød. Jeg er en person som f.eks ikke liker dansk rugbrød, det blir for grovt for min del.

  Siden dette var så godt, så deler jeg med dere.


  
  Brødet vi laget i dag var middels grovt og smakte helt fortreffelig. Det eneste jeg har å si var at det kunne kanskje vært litt salt i brødet om vi hadde brukt noe annet som pålegg. VI brukte i dag dansk salami, og da ble det perfekt. For den er jo ganske salt i smak. Så om du vil bruke litt salt i brøddeigen må du gjerne gjøre det.

  Vi fant en oppskrift på nette, men hadde ikke alt. Så da laget vi vår egen versjon av brødet. Og her er oppskrift og resultat.

  • 4 stk egg
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2beger Creme fraiche
  • 3 ss olivenolje
  • 30 g fiberhusk (helsekost)
  • 30 g fiberhusk kruskakli ( daglivarebutikker)
  • 40 g linfrø (males)
  • 25 g gresskarkjerner (males)
  • 25 g solsikkekjerner (males)
  • 6 stk valnøtter (males)
  • 1 ts salt ( VALGFRITT) Vi brukte ikke salt, men hadde dansk salami som pålegg.Og den er salt fra før.
  • Chiafrø kan også brukes i deigen om man ønsker det, gjør jo brødet enda sunnere. Isåfall kan du bruke 2 ss som du løser opp i litt vann og blander sammen med det våte. Kan fint bakes uten..

  På toppen kan du gjerne strø på med sesamfrø, valmuefrø eller gresskartjerner.  Fremgang:

  Sett ovnen på 180 grader

  1. Startmed å male frøene og nøttene. Og bland alt godt sammen med fiberhusken og kruskakli. Tilsett saltet om du vil ha i det.
  2. Kakk 4 egg i en egen bolle, tilsettet Creme fraiche og olje. Rør dette sammen. Så tar du den tørre blandingen din og rører med en sleiv inn i det våte. Tilsett så bakepulveret og rør godt rundt.
  3. Røren virker tynn, men den blir fort tykk. Dekk til en brødform med bakepapir og fordel deigen utover i formen.
  4. Stekes i ovnen i ca 55 minutter.
  5. La brødet kjøle seg ned. Om jeg baker på kvelden lar jeg brødet mitt ligge ute å "tørke" over natten. Gjerne med bunnen opp. Om du putter det i posen raskt blir det lett veldig saftig.

  Velbekomme!


  Ferdig stekt.
  Slik ser skivene ut.  Mads sa han var mett etter 2 skiver, men enda går han å spiser mer skiver. Og sier det var J..lig godt brød. Helt enig.

   

   

 • 12

  Frokost tips (Lavkarbo)

  Dette er altså en frokost med lite karbohydrater og bra med fett. Passer fint for folk som spiser lavkarbo kosthold.

  PS: jeg må virkelig få kjøpt meg eggeglass, men kreativ var jeg. Fant heller et Tyrkisk teglass og puttet litt papir oppi, så passet det perfekt til egget mitt.  • Bløtkokt eller hardkokt egg, ditt valg. En klatt med smør oppi.
  • Hjertesalami med ost rundt, Sverige
  • Hjemmelaget Italiensk salata( ferdiglaget). Her er oppskriften på Italiensk salat

   

  Kjempe enkelt,raskt og godt!

   

  Kom gjerne med tips om hva du pleier å spise til frokost, som er lavkarbo :)

 • 6

  Gleder meg skikkelig.

  Åhhhh, Nå er jeg skikkelig happy!! Nå er Danmarkstur bestilt. Vi skal dit sammen med Pappa og hans samboer Anita i mai. Vi skal nemlig besøke noen bekjente fra Danmark og bo hos dem. Jeg har vært der før, men Mads har ikke. De bor på en nydelig gård i Danmark. Skikkelig flott der, også har de masse hester, og da mener jeg masse. Sist tror jeg de hadde rundt 13-14 hester om jeg ikke tar helt feil.Og det er stadig nye og skjønne føll der.

   

  Og det passer jo supert for meg som den hestedilla jenta jeg er. Det viste kanskje ikke der blogglesere;) ikke alle ialefall. De har kun islandshester, og det er en av de rasene som jeg elsker. Skal bli godt å få brukt kroppen sin skikkelig, ridning er faktisk veldig god trening.

  Slenger ved bilder av meg som rir på den tidligere hesten til Kusina til Mads. Meg å mitt blonde hår;)
  Det er en fugl som tidligere har visket meg i øret at Mads har gått på ridning før;) Så jeg håper virkelig jeg får med meg han på noen rideturer i Danmark.

   

  Gleder meg!!!

  

  

  

 • 17

  Innkjøp fra Nelly

  Nå har jeg vært inne på Nelly og handlet noen varer. Og det som er utrolig bra er at de har slik at man kan kjøpe tingene nå og betale i Juni, og da kommer feriepengene. Så om man er flink å betale regninger innen tiden er dette en ypperlig løsning. 

  Kjøp nå og betal i Juni er dermed GENIALT!

  Så da gleder jeg meg til å prøve tingene. Alltid like spennende. Mads fikk også en del sommertøy, så da blir han nok happy.

  Dette er hva jeg kjøpte:


  bukse, 2 par sko og shorts.
  

   

  Og Mads endte opp med dette:

  I tilegg kan du også få 30 % på en del av varene på Nelly.

     Hva syntes du om innkjøpene??

  Noe du likte spesielt godt??

 • 5

  Tatt solarium, du kan vinne solkort...

  I dag har vi ( jeg og min kjære) vært på brun og blid og tatt litt sol. Viktig med et skikkelig grunnlag nå som solen kommer skikkelig frem.

  Foreløpig er magen brunest.
  mister buksa, merker sommerklærne fra ifjord begynner å bli litt store. Men det er bare fint.


  Minner også om at du kan vinne solkort HER..

 • 2

  Kommentarfeltet fikset

  Da var endelig kommentarfeltet mitt fikset. Noe var galt med noe kodegreier, slik at teksten på kommentarene ble rotete. Og det var nesten umulig å se hvem som hadde skrevet hvilken kommentar. Jeg hadde også fått en del tilbakemeldinger på dette fra flere av mine lesere. Tusen takk for at dere sa ifra. For nå er problemet fikset.

  Det var ei snill jente bak denne bloggen som fikset det for meg. Tusen takk <3

  Trykk på bildet for å ta en titt innom bloggen hennes.

  Hun tar også bestillinger på headere og design slik du ønsker.

  Herlig at kommentarfeltet er iorden igjen!

 • 18

  Testet lavkarbo pølsene..

  I går ble det grilling i det fine været. Og da måtte vi selvfølgelig teste ut de nye lavkarbo pølsene vi kjøpte i sverige.


  2 g karbo pr 100 g.


  Og min kjære sto for grillingen


  Masse pølser på grillen, for da hadde vi til lunsj dagen etterpå også.


  Dette er det jeg kaller skikkelig pølser. Mye kjøtt og masse god smak i dem. Mye bedre enn vanlig grillpølser, men selvfølgelig også litt dyrere. Kjøpte pølsene i Sverige og neste gang skal jeg kjøpe mer av disse. Nydelige pølser.


  1 stk ostepølse og 1 stk choritzo pølse. Veldig mektige pølser, selv om de er små. Med idun ketchup uten sukker, hjemmelaget blomkålsalat og dijonsennep.


  Blomkålsalaten: Kokte møre små biter av blomkål, tilsatte litt smør i dem og lot det kjøle seg ned i kjøleskapet. Rørste sammen seterrømme,creme fraishe og ekte majones.1 ts eddik,1 ts sitronsaft. Tilsatte forskjellig krydder: salt,pepper,chicken and steak,hvitløkskrydder og chilibiter. Tilsatte bilelitt opphakket syltagurk og smak gjerne til med sukrin.

   

  Disse lavkarbo pølsene bør virkelig smakes. Nydelige.

 • 26

  Fikk OVERRASKELSE i posten i dag

  I dag gikk jeg for å hente posten, og der lå det en hentelapp til Charlotte,altså meg. Hum? Jeg har da ikke bestilt noen verdens ting. Så kan si jeg var temmelig nyskjerrig når jeg dro for å hente pakken. Hva kunne det være liksom.

  Det første Mads gjorde var å lukte på pakken min. WHAT!!! Den lukter godt bryter han ut, lukter nydelig sommer.

  Jeg fjerner allt det lilla pyntepapiret og er veldig nyskjerrig på hva det kan være.
  Og der lå det vist en røkelse pinne, som forklarer luktet Mads luktet. " Søte sommerfugler, en kjærlighet og sist men ikke minst parfymen jeg har siklet så lenge på.  Oppi lå det et brev fra Escada, hvor jeg og 49 andre bloggere var blitt valgt ut blandt 1200 bloggere til å bli sponset med denne nydelig sommerduften fra Escada.

  Jeg ble så utrolig glad når jeg leste brevet og så at det var den parfymen som lå der. For på mandag var jeg nemlig i Sverige, og tok en prøvespray av denne. Den luktet himmelsk og Mads sa jeg bare måtte ha den. Jeg bestemte meg for å vente til mai. For da skal vi til Danmark, noe som betyr handling på taxfree. Så plutselig dukker denne opp i posten 2 dager etter:) Snakk om lykke <3.

  Selv så elsker jeg Escada sine dufter, og pleier som regel å kjøpe den nye sommerduften hvert år. De lukter så friskt og godt. Jeg har hørt flere som har sagt at den nye sommerduften lukter helt herlig og at de allerede nesten er tomme for den. For alle skal ha en prøvesprut av den gode parfymen. Jeg er veldig enig, for denne dufter nydelig og sommerfriskt.  Denne lukter helt herlig, og til dere som ikke har prøvd den. Stikk på nærmeste parfymeri å prøv en spray. Nydelig.

  Så tuuuuusen takk Escada, gleder meg til å prøve ut mer av denne nydelige duften :) Nå er jeg virkelig klar for vår og sommer, med en nydelig sommerfrisk duft.

  Har du prøvd den nye Escada sommerduften??

   


  tajutvalgt
 • Stikkord:
  24

  Motivasjons shortsen min til sommeren...

  På mandag var vi i Sverige, og som jeg skrev i et tidligere innlegg kjøpte jeg med en shorts. En såkalt motivasjons shorts. Som ikk pr dags dato sitter slik jeg ønsker. De som følger med på bloggen min har fått med seg at jeg har gått ned rundt 10 kg siden Januar, ved å legge om til et nytt kosthold. Frem til sommeren har jeg et ønske om å ta av noen kg til for å rett å slett føle meg vel og fornøyd med kroppen min.

  Der det til nå har gått av mest i cm virker for meg som ved brystet og magen. Lårene og leggene mine har alltid vært store, men noe har jeg mistet også der. Som dere ser sitter denne shortsen ganske etter, og grunnen til at jeg kjøpte den er fordi den er et motivasjonsmål. Når Juni måned er over så skal denne sitte litt løsere om lårene.

  Angrer egentlig litt på at jeg ikke kjøpte den i enda en mindre strl, slik at jeg hadde et mål som var enda høyere. Men dette får være et delmål for slankere kropp mot sommeren.


  Motivasjons shorten.


  Og slik sitter den på i dag:


  
  På lårene er det masse fett som skal vekk, men leggene sliter jeg litt mer med. Har spilt fotball, så har veldig mye muskler i beina. Og muskler er ikke så veldig lett å bli kvitt. Så kom gjerne med tips:)

  For å nå målet mitt så har jeg planer om å fortsett med lavkarbo, bare være en flinkere.

   

  • Ønskelig med ketose (ikke mer enn 15-20 g karbo daglig) i ca 3 uker i strekk i første omgang. Men på søndag tror jeg det blir litt mer, ettersom vi skal på pinnekjøtt middag hos farmor. Og med bittelitt multekrem til dessert, men etter det blir det fullt fokus.
  • Begynne å trene igjen. Sykling, jogging og gå lange turer.
  • Ha mer sex.. Haha, KØDDA !!! Håper ingen tok den seriøst, men god trening det :P
  • Bli flinkere til å motstå fristelser, selv om min kjære ikke klarer å motstå ;)
  • Tenke positivt og ikke minst være fornøyd med hver minste cm som forsvinner fra kroppen.

  Har du noen forslag til hva man kan gjøre for å få mindre lår og legger, så kom gjerne med dem. Leggene er stiv harde, fotball legger.


  Har du, eller har du noen gang hatt noen motivasjons klær??

 • 13

  Mini pavlovakaker, lavkarbo oppskrift

  Jeg lovet dere å legge ut oppskriften på lavkarbo pavlova kakene jeg laget i går. Om du vil lage den originale med vanlig sukker kan du finne oppskrift og bilder HER, men oppskriften som kommer nå er lavkarbo vennlig og for folk som ikke spise vanlig sukker.

   

  Pavlova er min favorittkake og dermed måtte jeg prøve å lage en lavkarbo versjon. Jeg var usikker på hvor mye sukrin jeg skulle bruke. På lavkarbo forumet brukte de halvparten av mengden jeg brukte med vanlig sukker, men enda tror jeg at jeg skal prøve med enda litt mindre sukrin neste gang jeg lager denne.

  Når man spiser sukrin rent kan man merke at det har en litt isende smak, men på grøt eller i pisket krem smaker den akkurat som vanlig sukker. Men jeg må inrømme at bunnen på pavlova kakene iset litt i munnen, men det ble bedre når kremen og bærene var på. Jeg ville derfor brukt litt mindre enn 100 g sukrin som egentlig skal være i marengsen, en kan godt prøve med 50g isteden.

  Marengs :

  • 4 eggehviter
  • 50 g sukrin
  • 1/4 ts salt
  • 1 ts Klar eddik eller bringebæreddik
  • 1 ts JBK(johannesbrødkjernemel)

  Kremen:

  • Kremfløte
  • noen ts med sukrin, etter smak.
  • Noen dråper med vanilje essens. PS: Lavkarbo vaniljekrem kan også lages å blandes inn med vanlig krem om man heller ønsker det.

  På toppen: Friske bær etter eget ønske, por meg er pavlova med jordbær og blåbær. Nam nam.

  Fremgang:

  1. Start med å sette ovnen på 150-160 g
  2. Bruk en helt ren miksebolle. Det siser at man helst skal bruke metall eller glass bolle, men selv brukte jeg plasbolle.
  3. Pisk sammen eggehvittene med sukrinen, med kjøkkenmaskin eller stavmikser.
  4. Når skummet begynner å få litt tykkelse kan du tilsette salt,jbk og eddik mens du fortsetter å piske. Så skal det piskes enda mer så det blir helt tykkt skum. De renner heller ikke utover når du skal legge små runde kaker på bakepapiret.

  Stekes i ovnen i ca 25-30 min, men om du skal lage en stor kake istedenfor flere små anbefaler jeg rundt 50 min steketid. Ta ikke kakene ut av ovnen, men la de stå med ovnsdøren litt åpen til de har fått kjølt seg ned.

  Ps: kakene er ikke stive etter ca 25-30 min, men de blir det når de får hvile i ovnen med døren litt på gløtt. Marengsen skal være sprø utenpå, og litt mykere inni.

  Så pisker du ønsket mengde fløte med litt sukrin og noen dråper med vanilje essens. Legg kremen på de stykkene du skal spise, rett før serveringen og strø på med bær.  PS: Sukrin kan oppføre seg litt isende i marengsbunner, så derfor endret jeg oppskrift fra 100 g ned til 50 g sukrin. Kan sikkert bruke enda litt mindre om ønskelig. Jeg har også erfaring med at marengsbunnene ikke var så isende i smak etter de hadde fått stått ett døgn eller 2. Marengsbunner holder utrolig lenge. Så de kan lages mange dager i forveien.

   

 • 15

  Og dette koser vi oss med i påsken (Lavkarbo)

  Nå har vi akkurat laget noe veldig godt. Siden det ikke blir påskeegg på oss i år og vi var litt fysne ble det å prøve å lage pavlova på lavkarbo vis. Gadd ikke lage en hel kake, så jeg laget heller små minipavlovaer. Var egentlig veldig enkelt å lage disse om til lavkarbo.

  Orket kun en hver.

  Lover dere oppskrift i morgen:

  Her er mine lavkarbo pavlova kaker. Marengsbunn med pisket krem med litt vanilje essens, jordbær og blåbær.

  I morgen blir det trening og full fokus på enda mindre karbo;)

 • 33

  Vil du bli brun før sommeren?? VINN SOLKORT

  Vinnerne er nå kåret!!

   

  Er kanskje ikke alle som orker å sitte ute i biki å sole seg allere, og på en regnværsdag er det ialefall ingen sol. Det er lurt å få grunnlaget før sommeren. Det gjør at du slipper å bli så lett brent + at du blir fortere brun.

  Og dermed så tenkte jeg å kjøre en til konkurranse nå, hvor dere kan ville solkort.

  Alle kan være med, enten du har blogg eller ikke har blogg.

  Jeg deler ut følgende:

  Vinner nr 1: Vinner 3 solkort (verdi 100 kr pr kort) Trekkes

  Vinner nr 2: Vinner 3 solkort (verdi 100 kr pr kort) Trekkes

  Vinner nr 3: Vinner 2 solkort (verdi 100 kr pr kort) Her velger jeg ut en tilfeldig vinner (se punkt 3)


  Slik deltar du:

  1. Legg ved link til konkurransen på bloggen din eller på facebook  http://charlotte1987.blogg.no/1303239525_vil_du_bli_brun_fr_so.html , da vil du få 3 lapper i bollen med ditt navn på

  2. Skriv at du er med og om du har linket på facebook eller på blogg. Pass på å få med bloggadressen din om du har blogg. Ellers er det viktig at du skriver ned mailadressen din i feltet e-mail (kun synlig for meg)

  3. For å øke vinnersjangsene dine kan du (hvis du vil) skrive hvorfor akkurat du fortjener å vinne solkort i kommentarfeltet her. For vinner nr 3 blir valgt utifra den beste begrunnelsen, etter min mening.

   

  Kryss fingrene for at du blir en av vinnerne. Lykke til :)  Vinnerne kåres fredag eller lørdag!

  Er du med??

 • 16

  Biff chop suey oppskrift (Lavkarbo)

   

  I dag har jeg laget biff chop suey ala Charlotte. Og skulle lage den så lavkarbo vennlig som mulig, men alikvel tok jeg en liten gulrot oppi. Selv syntes jeg denne ble utrolig god, og sausen var bare helt nydelig. Jeg elsker kinamat, så denne kommer jeg til å lage ofte vil jeg tro. Og det å spise den uten ris er ingen problem, det er jo ikke risen som er best. Er jo sausen,kjøttet og grønnsakene.

  Mads sin kommentar på denne: - Dette var jæææævli godt, så går han bort å forsyner seg med enda mer mat fra wokpanna.

  Kan vel si meg gansje enig i den, så derfor vil jeg dele oppskriften med dere. Hva du vil ha av grønnsaker velger du selvfølgelig selv. Jeg brukte det jeg hadde hjemme, men jeg savnet paprika,purre og vannkastanjer.


  Bildet er fra weheartit.com

  Dette brukte jeg:

  • Biffkjøtt av storfe
  • Noen biter av kinakålen(bruker ikke de grønne bladene, men det hvite nedert.Spøtt og godt)
  • 1 liten gulrot
  • 1/2 løk
  • Litt brokkoli
  • 1 hel chili,også frøene
  • 2 hvitløksfedd
  • 4 ss Cocosa kokosolje til steking eller rapsolje. Kokosolje eger seg veldig godt til oppvarming.
  • salt
  • pepper
  • 4 ssSoyasaus( man får kjøpt uten hvetemel om man vil ha det)
  • 4dl buljongvann
  • 1 ts johannesbrødkjernemel, de som ikke går på lavkarbo kan bruke maizena mel.
  • 1 fingerklype med soyamel hvis du har (om du vil ha sausen litt tykkere) Ellers kan du ta litt mer JBK mel.

  Fremgangsmåte:

  1. Kutt opp kjøttet i strimler og grønnsakene i ønskelig størrelse.
  2. Kok opp 4 dl vann med 1 buljongterning og sett dette til siden når det er klart.
  3. Varm opp wokpannen og tilsett 2 ss av oljen. Så tilsetter du biffkjøttet når oljen har blit varm. Krydre med litt salt og pepper, og tilsett den hakkede hvitløken og chilien. Slik at dette får satt en god smak på kjøttet. Så når kjøttet er ferdig stekt tilsetter du grønnsakene og 2 ss til av oljen. Og la grønnsakene få en litt gyllen farge.Tilsett så soyasausen.
  4. Hell så over halvparten av buljongvannet i wokpannen og la resten ligge igjen i kjelen. Tilsett så johanesbrødkjernemelet og soyamelet i kjelen med buljong og rør godt. Så heller du blandingen over i woken og vips så er den klar.

  Smak til om du trenger noe mer salt eller pepper.  Sausen ble akkurat passe tykk og var supergod. Så jeg tok en skje å spiste sausen;)

   

 • 8

  Lavkarbo dagsmeny forslag

  Ettersom mange har spurt om frokost og lunsj tips også, så kan jeg legge ut noen lavkarbo dagsmenyer til innimellom.

  Her kommer en helt ny dagsmeny, lavkarbo selvfølgelig.

  Frokost:

  Lavkarbo frokostmuffins, laget her om dagen. Kan også fryses ned. Oppskriften på frokostmuffinsene finner du HER


  Frokostmuffins med setersmør og Tsatziki. Muffinsene er sykt gode å dyppe i tsatziki.  Ferdiglaget Tsatziki, eller man kan lage selv. Denne fra Lindahls syntes jeg er veldig god.


  Lunsj:

  Makrell i tomat boks med litt majones oppi og litt agurk om du ønsker det  Middag:

  Hamburgerkjøtt fra Sverige( 0,5 g karbo pr 100g), cheddar ost, bacon, 1-2 suragurk, 2 ringer med løk, Hvitløks og urtesmør (kan droppes), tsatziki/kan også lage egen dressing og salat(kinakål og ruccola salat).  Håper dette kom til nytte for noen:)

 • 25

  Need help. Hvilke sko???

  Jeg aner ikke hvordan sko jeg skal ha til kjolen. Så kom gjerne med forslag til meg. Jeg tenker svarte sko, kan jeg også bruke andre farger? Eller er svart best kanskje.

   

  Kom gjerne med link til andre sko fra nette, om dere vet om noen som kunne passet. Ellers så har jeg lagt ut noen forslag. Jeg er lav(165cm) så jeg vil ha litt høyde på skoene ialefall:)

  Her kommer noen forslag på sko:

  nr 1 ( Nelly 349)

   

  Nr 2 (Nelly 399)  Nr 3 ( Nelly 449)  Nr 4( Dna 599)

  Her går det altså ikke bare på hvem som er finest, men hvem som kan passe til kjolen. Tusen takk til alle:)

   

  Hvilke sko bør jeg velge til kjolen (1,2,3 eller 4)???

 • 12

  Se så søte..

  Jeg klarte virkelig ikke la være å kjøpe disse da jeg var i Sverige i går. De lå der i hyllen så søte og jeg måtte bare ta med en pakke hjem.

  Det er faktisk salamihjerter med ostekant, og de smakte veldig godt også.


  Hvem ville ikke falt for samme fristelsen liksom, de er jo døds søte. Aldri sett slikt i Norge.


  Søte, right??

 • 15

  Innkjøp fra Norbysenteret i Sverige del 2

  I sta så dere alle matvarene vi hadde kjøpt inn, og det var ikke reint lite. Var først og fremst derfor vi dro dit, for masse lønner seg å handle i Sverige av mat. Det ble også litt shopping, eller ialefall kikking i butikker og noen kjøp. Men ikke så masse, handlet jo en del her om dagen.


  Klarte ikke helt bestemme hva jeg skulle ha på meg i dag, så byttet en del ganger. Og endte tilslutt opp med dette enkle outfittet. Og klar for harrytur ;)
  

  Så her er små innkjøpene som ble gjort i dag. Vi hadde en superkoselig kjærestetur ialefall.

   


  Marroccanoil til håret mitt(gleder meg til å prøve), 2 renativoks til mads( 299 for 2 stk), børsterens til sminkekostene mine, Id voks til Mads, 2 sånne tuter til å sette på spritflaskene når man skal mikse drinker, motorsykkelhandsker til meg( xs, men enda var de litt store. hehe)

  Også kjøpte jeg meg en motivasjonsshorts fra Newyorker. Den går igjen og slikt, men sitter etter på lårene. Så målet mitt er ved å følge lavkarbo og trening at dennne shortsen ikke skal sitte inntil lårene. Og det skal skje innen Juni måned er over.
  PS: Vil du vinne Make-up??, Trykk deg inn på denne bloggen http://jonlundemoen.blogg.no/1302876172_makeup_konkuranse.html

  Det var dagens innkjøp del 2.


  Hva har du gjort i dag??

   

 • 15

  Innkjøp fra Sverige (Lavkarbomat)

   Jeg startet med matvarene jeg kjøpte hos søta bror, altså i Sverige. De har jo masse bra mat for oss som spiser et lavkarbo kosthold. Og ikke minst er jo varene mye billigere i Sverige, noe som er en bra bonus. Mye av helsekosten er også mye billigere enn i Norge, men f.eks sukrin er dyrere i Sverige. Så ikke kjøp sukrin i Svergie, der kostet det 89 og hjemme 69 tror jeg. Det er fordi helsekostene i Sverige må importere fra Norge fikk vi høre:)

  Men kjøtt, ost og mye ulike typer bakevarer fra helsekost får man kjøpt billigere i Sverige. Og her er innkjøpene vi gjorde av matvarer i dag.


  2 pk sjømannsbiff(aner ikke hvordan den smaker), 2 stk Svinefilet/fläskfilet. 1 stor pakke kjøttdeig(hadde en del i frysern fra før)

  2 stk 8pk med løvstek, Hamburgere (de jeg fant var 0,5g karbo bare), 3pk med bacon(har mye i fryseren)


  
  Tsatziki grill,Choritzo pølse, partyvinger, kebabkjøtt. Alt med lite karbo selvfølgelig.  Diverse pålegg salami, roasbiff og noen pølser som skulle vært med på forige bilde. Lavkarbo  Ost frankfurter.


  Frosne bær, men bringebør kjøper jeg heller på Rema 1000, for de er billigere der.
  Skikkelig olivenolje,Aioli(lite karbo), gresk youghurt, creme fraishe,cheddarost, en parikaost og en hvitløksost, krydder og hvitløkssmør, mozarella ost og Bernaise saus (
  2,4 g karbo pr 100)
  

  2 typer fun light jeg ikke har sett i Norge( Tropican fruit og Peach passion), Ramløsa vann med smak(noen med mango og noen med granateple), 72% sjokkis uten sukker.   Dette er fra helsekost: Fiberhusk, linfrø, krydder, agave sirup, solsikkekjerner og 2 bokser karbo blocker. Disse kjøper vi så vi kan ta innimellom om man har en utskeielse. Så slipper kroppen ta opp alt karboet og at man blir ikke så dårlig, som man gjerne blir når man skeier ut.

  Så var det pakking og frysing som stod for tur, biffene pakkes i passe porsjoner og kjøttdeigen pakker jeg i ønsket porsjoner også i brødposer og klemmer flate. Så tar de minst mulig plass i fryseren og tiner raskt.

   


  Vi har ialefall mat i evig lang tid fremmover. Så nå blir det nok å sette opp ukesplaner på hva vi skal spise til middag ialefall.

   

  Hva pleier du/dere handle om dere er på Svenske handel??

  

   

 • 3

  Stikker til søta bror

  Da stikker vi til søta bror på harryhandel ;)

  Fått tips om masse lavkarbovennlig der nede, så jeg gleder meg til å se utvalget. Pluss at kjøtt og slikt er jo mye billigere over grensa enn her i Norge. Koselig med en svensketur med min kjære.

   


   


  Ønsker alle en flott mandag :) Så skal dere få se innkjøp når jeg kommer hjem.

   

  HADETLITT ;)

 • 12

  Hjemmelaget Italiensk salat (Lavkarbo)

   

  Jeg laget en litt stor porsjon, for da har jeg for en stund fremover. Så har de i en kjøle/fryseboks i kjøleskapet, slik at man kan ha det til forskjellige frokoster og lunsjer. Jeg kan se for meg at den blir bedre og bedre, da kålen blir mykere når den får stått noen dager.  

  Du trenger:

  • 200 g Hodekål
  • 1 gulrot
  • 1 skinkepakke (100 g)
  • 3-4 ss Seterrømme
  • 3-4 ss ekte majones
  • salt og pepper
  • 1,5 ts dijonsennep
  • 2 ss sitronsaft
  • 1/2 ts sukrin (fåes på helsekost og noen meny butikker)

  Kutt kålen i små tynne strimler, raspe gulroten på rivjern og kutt skinken i små strimler. Bland sammen rømme,majones,dijonsennep,sitronsaft,sukrin og smak til med salt og pepper. Rør alt sammen sammen og putt over i en boks som kan stå å kjøleskapet.

  Enkelt og raskt.

  Kan nytes sammen med pålegg og f.eks hjemmelagede frokostmuffins som du finner oppskriften på HER • 4

  Nydelig lavkarbo frokost/lunsj

  Veldig mange som skal legge om til et lavkarbo kosthold sliter i begynnelsen med hva de skal spise til frokost og lunsj. For middagen syntes det er enkel. Og ettersom jeg har fått en del spørsmål om å dele frokoster og lunsjer med dere, så skal jeg gjøre det i dag. Og prøve å bli flinkere til å legge ut dette også fremover.

  I dag prøvde jeg ut lavkarbo frokostmuffins for første gang, de jeg så ble laget på god morgen Norge for en liten stund siden. De var superenkle å lage og smakte veldig godt med pålegg til. Jeg er ingen god baker, men dette er jeg sikker på at også små barn hadde klart. Enkle og raske å lage.


  Jeg har akkurat gått til innkjøp av en matvekt, da dette er en stor fordel å ha. Så det anbefales å kjøpe om du ikke har. Min matvekt er fra Clas ohlson og kosten 299, den var super.


  Dette brukte jeg


  Du trenger:

  • 3 egg
  • 25 g mandelmel (helsekost,eller mal mandler selv)
  • 50 g solsikkekjerner( noen daglivarebutikker,helsekost)
  • 25 g linfrø ( noen daglivarebutikker,helsekost)
  • 50 g smeltet smør
  • 100 g revet gulost eller fetaost og fersk spinat.
  • 1 ts bakepulver
  • Hele gresskarkjerner 10 g

  Variasjoner: ha bacon, kalkun/kylling og urter i røren. Eller en sterk ost kan også gi muffinsene en liten vri.  

  Fremgang:

  1. Start med å male solsikkekjerner og linfrø (jeg brukte boksen som følger med stavmikser), men de kan også males på andre måter
  2. Visp lett  eggene i en bolle, og tilsett så resten av ingridiensene (mandelmel,solsikkekjerner,linfrø,smeltet smør,reven ost og finkuttet spinat,bakepulver, og hele gresskarkjerner)
  3. Den tykke røren tas med ss over i muffinsformer og stekes i ovnen ved 175 grader i 15-22 min (varierer fra ovn til ovn)  Mine ble 12 stk frokost muffins.

   

  Muffinsene kan også fryses ned. Fine som frokost eller lunsj sammen med godt pålegg.


  Lavkarbo frokostmuffins med hjemmelaget italiensk salat og trønderfår. Var kjempegodt med dette pålegget åppå muffinsene.
  Det var dagens lavkarbofrokost og lunsj tips. Håper det smaker!!

   

  Italiensk salat finner du oppskriften på HER

   

  Så det fristende ut??

   

   

 • 14

  Før og etter bilder - 10,5 kg lavkarbo

  Tidligere har jeg lagt ut noen før og etter bilder, men her kommer noen fler. Ettersom flere lesere av bloggen har spurt etter det. Vekta varierer veldig nå, så jeg tenkte å begynne med veiing litt skjeldnere. Mer merker det på klærne min nå og ser at ting har krympet. Også skal man vel ikke bry seg så masse om vekten. Men nå er den ca nede i -10,5 kg.

  Det jeg har gått ned har vært uten noe trening, men tenkte å begynne å jogge og sykle litt nå fremmover.

  Jeg får bare beklage forskjellen på kvaliteten på bildene, etter bildene er tatt med speilreflkesen som jeg kjøpte rett etter lavkarbo start.   

  Når selv jeg klarer det, da kan alle andre også klare det:) Lavkarbo kostholdet er noe jeg kommer til å holde fast ved. Da kroppen min er skikkelig happy med det nye kostholdet, og jeg kan spise så masse god mat og enda gå nedover i vekt.

   

  Noen forskjell å se??

   

 • 37

  Dagens innkjøp, shopping is FUN

  Jeg vet jeg har sagt jeg ikke skal handle noe særlig før jeg har gått ned alle kiloene jeg ønsker, men jeg klarte virkelig ikke dy meg. Så da ble det noen plagg da, for første gang på leeeenge var det faktisk kjempegøy å prøve klær. Nå som omtrent 11 kg er borte fra kroppen min føler man at ting sitter litt bedre og at mer tøy passer.

  Her er innkjøpene fra i dag:


  Lekkert smykke med hjerter,fjær,litt rosa på,stjerne, peacemerke <3 love it.  Treningtøy fra H&M  Bluse Vero moda   (brun joggedress på daffelørdag)  Kåpe Vila før 600 nå 300kr  Kjole fra Floyd


  Hva syntes du om dagens innkjøp??

  Noe du likte ekstra godt??  

  

 • 14

  Bilder fra fotoshooten på stranda

  I dag var mamma på besøk og vi hadde en aldri så liten fotoshoot. Ettersom jeg elsker å ta bilder og bli tatt bilder av med mitt elskede kamera.

  Kameraet er Cannon EOS 550 d

  Enjoy ;)
  Mamman min

  Nydelig at man fikk frem det nydelig været på den nydelig plassen.  Håper dere likte bildene:)

 • 5

  Grillspyd med lavkarbo "potetsalat"

  I dag ble det grilling i det fine været, selvfølgelig på lavkarbo vis.

  Grillspyd med lavkarbo "potet-salat" , altså uten poteter. Men med brokkoli.

  Grillspydene er det entrecote,ytrefilet av okse,paprika,løk,champignon. Kjøttet har jeg surret i litt olje og krydret med salt,kvernet pepper,chicken and steak krydder og hvitløkskrydder.

   

  Inspirasjon til å lage lavkarbo "potetsalat" fikk jeg på bloggen til Linda, men jeg laget min egen vri på den. Neste gang skal jeg foresten huske gressløk. Det hadde vært perfekt oppi.

  Dette brukte jeg:

  • Ønsket mengde blomkål i ønskelig størrelse
  • Finhakket løk
  • Finhakket paprika
  • Finhakket syltagurk

  Til dressingen:

  •  lik mengde seter rømme (creme fraishe er sikker å supergodt) og majones. Litt under en halv boks.
  • 1 ts eddik
  • 1/2 ts sukrin
  • 1,5-2 ts dijon sennep
  • Kryddre med ønsket krydder: Salt,pepper,hvitløkskrydder, chicken and steak, sitronpepper.

   

  Kok brokkolien mør og skyll den i kaldt vann. Bland sammen dressingen med blomkål,løk,paprika,syltagurk og gjerne fersk gressløk.


  Kjempe godt.


  Det var dagens middagstips, har fått flere forespørsler om å legge ut med frokoster og lunsjer. Er ikke den flinkeste til det. Men skal prøve nå som det er påske <3 og muligens fremmover.

  Håper det smaker !!  

 • 11

  En god start på påsken, skjønnhet

  Da var det endelig påskeferie for min del. Det skal bli utrolig godt med over en uke med ferie. Og for å gå påskeferien best mulig i møte må man stelle litt med seg selv. Dermed ble det leirmaske på meg før jeg finner sengen.

  Wææææh. et monster.


  Bildet er fra Malmø i Januar.
  

  Og i morgen får jeg besøk av mamman min en tur.. Så da blir det jentedag med lunsj ute og muligens litt shopping. Og muligens rekker jeg enda mer skjønnhetspleie før hun kommer.


  Klar for påskeferien???  

 • 11

  Taco på lavkarbo vis

  I dag er det fredag, og det er en dag som alltid var taco dag for min del før. I dag ble det taco på lchf vis. Det vil si at jeg kuttet ut hvetelompen, noe jeg klarte meg veldig fint uten.

  Jeg brukte kun vanlig krydder på kjøttdeigen, taco krydderet på butikken er vistnok en del sukker i. Og jeg gadd ikke lage selv. Men så lenge jeg har tacosaus og rømme er jeg fornøyd.

  Tacosausen jeg bruker er first price, da den har minst karber. Og selvfølgelig bruker jeg seterrømme i mitt kosthold.

  Kinakål,løk,kjøttdeig,ruccola, 1 ts mais(måtte ha litt), ost, tacosaus og rømme.

  Også laget jeg 2 ostekjeks ved siden av. Kavli ost med bacon biter stekt i ovnen på 200 grader i ca 5 min.


  Det ble litt for masse mat for min del, så orket ikke alt. Slik er det med lavkarbo, man spiser gjerne litt mindre. For man blir mer mett. Og av karbohydrater blir man mer sulten og spiser dermed større porsjoner.

  Enkelt og kjempe godt.

  Så taco går også veldig fint på lavkarbo!!

 • 8

  Gratulerer med dagen

  Gratulerer med dagen kjære Mone/mormor.


  Mine spreke besteforeldre:)
  

  I dag har min kjære bestemor bursdag og ettersom hun er fast leser på bloggen, så vil jeg benytte anledningen til å sende en hilsen gjennom bloggen. Mormoren min heter ikke Mone i det hele tatt, men det var et kallenavn hun fikk av meg da jeg var liten. Så etter det så har hun alltid vært Mone for min del :)


  Mormor som prøvde mine nye solbriller. Snasent.

  Håper du har hatt en super dag kjære Mormor, og håper det ikke blir lenge til vi sees. Jeg er kjempe glad i deg og bestefar, og kjempe stolte av dere begge. Kjempeglad for at dere er akkurat mine besteforeldre.

  Hipp hurra !!!

  Mormor som er fast leser av bloggen <3 <3

   

  Snakker vi en liten bursdagshilsen fra noen lesere?? Skriv gjerne i kommentarfeltet.

 • 17

  Og slik ble middagen fra min kjære

  Var godt å få servert middagen i dag, slippe å måtte stå å lage den.

  Takk kjære <3 <3  Vi har dilla på kyllingsalat for tiden. Med parmesan, balsamico og cæsar dressing.

   

 • 5

  Nyter synet av det her...

  Nå sitter jeg godt plassert sofann og nyter synet av at min kjære faktisk står på kjøkkenet å lager middag til oss. Lavkarbo mat selvfølgelig. Så han ville lage kyllingsalat til meg, som vi har fått så dilla på. Med den gode cæsardressingen til.

  Nydelig å kunne slippe å lage mat av og til, selv om jeg syntes det er veldig gøy også. Som dere sikkert har merket ;)


  Legger ved noen bilder fra jobben her om dagen, vi er daglig i skogen og det er superdigg nå i det fine været.

  No make up offcourse. Barna digga den rosa genseren, og dermed så fikk jeg ofte kommentarene "så pen du er Charlotte" og "du ser ut som en prinsesse"  #ler og gliser#
  Nydelig å jobbe i naturbarnehage nå som finværet er her :)

   

  Men nå er vist middagen klar, så det skal bli godt. Ønsker dere alle en nydelig kveld videre:)

 • 13

  Nydelig oksestek med fløtesaus (Lavkarbo)

  I dag ble det oksestek til middag, noe jeg aldri har laget før. Alltid gøy å prøve ut nye ting. Det smakte utrolig godt ialefall, og steken ble perfekt <3

  Slik steker du oksesteken:

  Fyll en ildfast form med 5 dl vann, 1 hakka gulrot, noen båter med løk og 6-7 uskrelte fedd med hvitløk. Gni steken godt inn med salt og pepper. Stek steken med smørr litt på alle sidene i en stekepanne. Så den får litt farge.

  Settes inn i en 150 grader varm stekovd. Bruk et steketermometer og sett i steken. Når gradene på den viser 65-70 så er steken ferdig.


  Ferdig stek

  Og slik ble min, jeg tok den ut når tempraturmåleren i steka sto på 70 grader.

  Og på talerkenen ble det slik


  Servert med asparges og fløtesaus.

  Fløtesaus:

  1. Smelt 2 ss med smør i en kjele.

  2. Tilsett 1 ts Johannesbrødkjernemel og rør godt. Tilsett så 2-3 dl fløte.

  3. Tilsett ønskelig mengde med sjya fra steken, og løken.  Smak til med salt og pepper. Ønsker du mer brunfarge kan man bruke litt soyasaus i (man får kjøpt de uten hvete og med lite karbo).

  Ønsker du en tykkere saus kan du bruke 2 eggeplummer i sausen, mens du rører kraftig.

  Kan også serveres med andre sauser etter eget ønske.

   

  Kjempe god middag, med masse mat igjen til i morgen.

   

 • 40

  Hvilket OUTFIT/ANTREKK ?? 50 års lag

  I slutten av mai skal jeg i bursdag til Svigermor. Hun fyller 50 år, så det blir en stor feiring for hun. I anledningen tenkte jeg å gå for et nytt antrekk. Etter å ha vært inne på nelly og newlook sine sider har jeg komponert sammer 3 ulike outfit forslag. Så trenger jeg hjelpen deres til å velge. Og nå som jeg har gått ned rundt 10-11 kg er det gøy med noe nytt tøy.

  Hvilke av antrekkene burde jeg gå for i et 50 årslag ???

  NR 1

   

  Nr 2

   

  Eller nr 3


  Hvilke antrekk ???
  

 • 10

  Hønefossjenta Emilie "VOE" gjør Bloggcomeback

  Da har den store bloggprinsessen Voe, som tidligere lå lenge på 1.plass på blogg.no kommet tilbake.

  Hun blogger ikke lenger på blogg.no som tidligere.

     Og hun har fortsatt mange lesere innom sin gamle blogg, selv om det ikke har vært oppdatert der på lenge. Dermed ligger hun enda på 1.plass over Ringerike.


  Og jeg er så HELDIG å ligge på 2.plass over Ringerike:) Og det er takket være alle dere søte,snille,koselige og flotte mennekser som leser bloggen.
  

  Blogit siden er nå åpnet og den nye bloggen til VOE finner du HER.

  Så får vi håpe hun har noe bra og komme med og at det kan bli en spennende å innholdsrik blogg med en del oppdateringer.

   

  Kommer du til å følge bloggen til Voe??  

 • 12

  Lavkarbo frokost muffins og lavkarbo brød

  I det siste har det vært masse fokus på lavkarbo kosthold på God morgen Norge. Og Jan Øyvind som er programleder har spist lavkarbo kosthold i ca 3 mnd nå, og dermed har de også på god morgen Norge laget en del lavkarbo mat.

  Alle oppskrifter og filmer fra matlagingen finner du på god morgen Norge sine nettsider.

  Hum, kanskje det blir bakedag i dag. Mye jeg ikke har testet ut, som jeg har veldig lyst til å teste ut merker jeg :)

  Mange som går på lavkarbo har ingen problem med lavkarbo middag, men mange lurer på hva man kan variere med til frokost. Her kommer noen forslag. På lavkarbo brød, lavkarbo frokost muffins og italiensk salat.


  Lavkarbo brø,frokostmuffins og italiensk salat.


  God morgen Norge frokostmuffins baking finner du HER

  God morgen Norge baking av lavkarbo brød finner du HER

  God morgen Norge Italiens salat finner du HER

  Naturlig og velsmakende mat som man kan ha nydelig pålegg til!!

  Om du ønsker å se ernæringsterapeut Siv Hauge rydder ut av kjøkkenet til Jan Øyvind, programleder i God morgen Norge og innkjøp av lavkarbo matvarer kan du ta en titt  HER.  Kjempe spennende å lærerik informasjon om lavkarbo kosthold.

  PS: Lavkarbo er ingen diett, men et kosthold med sunn og naturlig mat.

  For å se muffinsene jeg har laget trykk HER

 • 13

  I dag ble det grilling (lavkarbo)

  Og grilling er jo supert for oss som går på lavkarbo. Masse god grillmat.

  Mads sto for grillingen og jeg sto for tilbehøret.

  Kjøttet har ligget i litt olje, salt,pepper og chicken & steak krydder(santa maria)

  Så serverte vi det med en salat og hjemmelaget bernaise (lavkarbo) saus som du finner oppskriften på HER


  Det blir vist biff lin lunsj i morgen ;) Er 2 stykker igjen.


  Herlig at man kan grille igjen, vi satt også ute å spiste maten. Helt nydelig :)

 • 25

  Henge ut klær på søndager??

  Før i tiden har det jo alltid vært slik at søndag er hviledager. Og dermed skal man ikke holde på i hagen, vaske bilen, henge opp klesvasken ute osv...

  Nå lurer jeg litt på hva dere syntes om dette? Gjelder regelen enda??


  Bildet er fra i går, endelig kan jeg henge ut klesvask igjen.

  På sommern i fjord en vakker solskinnsdag på en søndag, så hang vi ut klesvasken vår. Dagen etter fikk vi høre fra huseieren at vi hadde fått klager fra andre naboer på at vi hadde hengt ut vask på søndager.  What tenkte vi?? gjelder denne "regelen" enda.

  Halooooo. Vi lever i 2011 faktisk, om jeg hadde eid eget hus og noen hadde fortalt meg at jeg ikke måtte henge ut klær på søndager, så hadde jeg faktisk svart det.

  Netopp for at vi lever nå i 2011 og masse har forandret seg, ikke lenger alle som jobber fra 8-4 og heller ikke alle som har fri i helgene. Tenkt hvis det er drittvær alle de andre dagene, også superfint på søndag. Da burde man jo ha mulighet for å henge ut klær på søndager. Skjønner jo om noen feirer bursdag eller konfirmasjon, men det skjønner vel alle menneskelige vesen. Men en helt vanlig søndag burde man ha lov, søndag er ikke lenger hviledag slik som før. Flere butikker er jo tilogmed søndagsåpne.  

  Hva syntes du om å henge ut f.eks klær på søndager??

  Henger du ut klær på søndager??

 • 3

  Overaskelsesbesøk

  I dag ringte telefonene når vi holdt på med vårrengjøring. Det var en kompis av meg fra Haugesund, som også er blitt god kompis av Mads. Han lurte på om vi var hjemme, også kom han innom. Så da blir det at han sover over her i helgen, også blir det snart grillings:) Koselig med besøk langveisfra og har blitt mye latter og smiling:)

  Lasse måtte selvfølgelig leke litt meg å "pose" litt. Syntes han klarte seg bra :P :P Haha


  Ps: Han er SINGEL jenter!!!! 

  Ingen tvil om hvem som eier denne bilen nei.

  Også var vi på tur alle 3. Dro til Røssholmstranda. Bilder måtte tas uten hjelm :P

  Hva gjør du med tryne Lasse???


  Nydelig vær i dag og alltid koselig når jeg og min kjære får besøk her i Hønefoss. Ettersom vi igrunn kjenner svært lite folk her.
  

  Fint vær hos dere??

   

   

 • 1

  Lunsjtips " Nydelig kyllingsalat" (Lavkarbo)

  Ettersom vi hadde igjen kylling fra i går så ble det nydelig kyllingsalat til lunsj. På lavkarbo vis.

  Her finner du middagen fra i går. Veldig lik, bare at her blandet vi alt  sammen til en salat.

   

  Rødløk,isbergsalat,ruccola,gul paprika, 1 redikk og grillet kylling smårevet.

  Og som tilbehør ble det cæsarsalat( 1,7 g karbo), parmesanost reven og balsamico.


  Nydelig og enkel lunsj!!

  

 • 11

  Bernaise essens

  Ble mye matprat på bloggen i dag, beklager om det ble litt for mye. Men vet mange av dere setter pris på oppskriftene og det er hyggelig å høre.

  Har fått forespørsel av en leser om å legge ut utseende på bernaise essensen som jeg bruker når jeg lager lavkarbo bernaise saus. Sausen blir knakene god, mye bedre enn Toro sine posesauser.  Bildet hentet fra google.

  Det er enkelt, godt og tilogmed raskere enn å lage ferdig pose saus. Og myyyyye mindre karbo, er gjerne masse sukker i ferdig pose sauser.

  Og bernaise oppskriften finner dere HER

 • 19

  Slik kan du tjene PENGER på bloggen..

  Jeg får fortsatt mange spørsmål om hvordan jeg har fått reklame på bloggen. Som jeg tjener noen kr på å ha der. Her om dagen tjente jeg faktisk nesten 500 kr på under 1 t på den ene annonsen min. Jeg er innom daglig og sjekker, man ser hvor mange treff man har på reklamene og hva man får i provisjon.

  Mange har også spurt om det med skatt, hvor mye man kan tjene skattefritt. Tror jeg har funnet svaret, men om noen har hørt noe annet kom gjerne med tilbakemelding:)

  Det er veldig enkelt og greit så jeg skal forklare det kort og greit :)

  • Sikkert
  • Man trenger ikke ha en haug med lesere, men kan være en fordel å ha noen.
  • Enkelt
  • GRATIS
  • Gode penger
  • På luksusfellen denne uken sa de at man kan tjene opptil 50 000 skattefritt på hobby. Blogg er jo en hobby. Man blogger jo ikke for pengene sin del, men kjekt å kunne mota en symbolsk sum.  
  Her slipper du å sende mailer rundt til ulike bedrifter, å vente en evighet på svar. Du har da alt på ett og samme sted. Det er en side hvor alt ligger. Der kan du søke enkelt på programmer som f.eks nelly,colorline,choice hotels,cubus,blush osv. Når de ulike har godkjent deg, så kan du sette reklame bannere på din blogg veldig enkelt. Også er det forskjellig fra de ulike hvor mye man får i provisjon. Det kan man lese masse om der inne. Provisjonen får man betalt i et samlet beløp, gjerne en gang i måneden.


  Jeg ble anbefalt dette på en annen blogg og det var enkelt,gratis og kjekt å kunne tjene noen kr. Men jeg tenkte jeg ville teste det ut før jeg anbefalte det for dere. Det fungerte utmerket og kan anbefales.

  Du velger selv hvem du vil reklamere for selvfølgelig.

   

  Etter du har registrer deg kan du lese på DETTE innlegget hvordan du får reklamen enkelt inn på din blogg eller hjemmeside.


  Har du reklame på din blogg??

 • 5

  Vinn nydelig sommerduft fra Escada

  Escada er en av mine favoritt parfymer, og gleder meg hvert år til å teste ut den nye sommerduften.Nå lanseres den snart.

  Ønsker du å teste ut den nye sommerduften til Escada før alle andre, ta en titt her. For nå kan du nemmelig vinne denne parfymen til verdi 355 kr.

  Det trekkes hele 50 heldige vinnere, men du må være rask. Konkurransen avsluttes Søndag


  tajsample
 • Stikkord:
  13

  Dagens sunne lavkarbomiddag med kylling

  I dag ble det en kjempe god middag, selvfølgelig på lavkarbo vis. Om jeg får banne må jeg si at denne retten var JÆVli god. Og enklere middag får man ikke. Går superfort. Ferdig grillet 1/2 kylling med nydelig salat.

  Om man er ekstremt streng på lavkarbo kostholdet kan man pelle av kyllingskinnet, men det gjør hele kyllingen etter min smak. Så det gidder jeg ikke pelle av. Steker den litt hjemme når jeg kommer hjem, så jeg skal få litt mere sprøtt skinn.

  Til salaten brukte jeg:

  • Finkuttet isbergsalat
  • Ruccolasalat
  • Litt gul paprika
  • 1 redikk, disse vokser under bakken. Så tok bare en, men det ble perfekt.
  • Litt rødløk
  • noen dråper sitron i salaten
  • Om man har kan man bruke gresk salatkrydder(kjøpte når jeg var i hellas, mix for salad) Ikke noe must dette. Hadde kun litt, minnet om organo og baslikum vil jeg tro.

   

   

  Caesar dressing med lavt karbo innhold. God var den også.

   

  Tilbehør:

  • Reven parmesan ost
  • Balsamico, pass opp( noen kan ha svært høyt karbo innhold, så sjekk at det er lite karbo i din)
  • Caesar dressing 1,7 g karbo

  Kan virkelig anbefale denne retten på det sterkeste.

   

  Så det godt ut??

 • 10

  Litt dyrt kanskje???

  Vi var på mega i dag for å kjøpe ferdig grillet kylling. Vi kjøpte 2 hele kyllinger.

  Men dette var vel kanskje litt vell dyrt for 2 hele grillede kyllinger?? 877,80 kr

  Så vi fikk en god latter når vi kom bort til kassen, og vi så kassadamen også dro litt på smilebåndet når hun så at den var priset litt vell feil.

  Og feilen er at hun har truffet 2 tallet 2 ganger ser jeg. Så det ble 22 kyllinger isteden for 2.  

  Jaja, en god latter forlenger livet ;)  

 • 14

  Dagens laksemiddag (Lavkarbo)

  Jeg elsker laks, og ettersom det er både sunt og godt så ble valget enkelt i dag.


  Du trenger:

  • 1-2 beinfrie laksefileter
  • Krydder til fisken etter eget ønske, om den ikke er ferdig marinert
  • Brokkoli

  Sausen:

  • 1/2 buljongterning
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl fløte
  • 1 ts smør
  • 1/2 ts jbk
  • Krydder etter eget ønske(litt hvitløkskrydder,grillkrydder,gressløk,litt pepper) Husker ikke engang alt jeg hadde oppi. Sauser er noe jeg bare tar på følern og bare lager.
  • litt mindre enn 1/2 ts bernaise essens
  1. Fisken skal stekes i pannen. La pannen bli skikkelig varm før du putter i fisken, stek i smør. Skru så ned til litt svakere varme.
  2. Koke brokkoli.
  3. Lage sausen. Kok opp vann og biljongen, tilsett smøret og fløten. Så tilsetter man jbk og rører godt mens sausen varmes opp. Tilsett så det man ønsker av krydder og gjerne litt under en 1/2 ts med bernaise essens. Var godt med dette oppi.

   

  Det var dagens Lchf middagstips :)


  

 • 9

  Blåveis

  Nydelig tur i skogen i dag på jobb. Kjempe fint vær med masse sol, men det blåste litt.

  Vi fant også årets første blåveis

   

  Kjempe flotte blomster.
  Syntes det var ganske så tidlig, for her har jo akkurat snøen smeltet igrunn. Får skikkelig god vårstemning.

   

  Funnet noe blåveis eller hestehov i år dere??  

 • 12

  Det går mot varmere tider inspo

  Her er noen godbiter jeg har plukket ut som jeg falt for. Litt plukk fra Gina, Nelly og New look  Skal bli godt med nydelig vår og sommer, og ikke minst masse nytt tøy 

  Hva syntes du??

 • 13

  Dagens middag

  Selv om man lager lavkarbo middag, trenger det ikke nødvendigvis ta kjempelang tid.

  Som her f.eks kotelett med stekt brokkoli,løk og squash. Sammen med Bernaise saus og aioli.

  Bernaise sausen her er en fra Sverige, som er ferdig kald saus som er veldig lite med karbo i. Også Aioli som er en fondue saus med lite karber i. Kjempe godt og enkelt. Også kjempegodt med varm hjemmelaget bernaise saus.

  Håper det smaker.  

 • 15

  En litt søtere start på dagen (Lavkarbo)  Du trenger:

  • Tyrkisk youghurt (fåes kjøpt på noen matvarebutikker og invandrerbutikker)
  • Sukrin sukker ( Fåes på de fleste matvarebutikker og helsekost)
  • Nøtter etter eget valg (f,eks mandler,valnøtter,hasselnøtter)
  • Mørk sjokolade

  Enkelt og godt, minner litt om Duo Crisp youghurt igrunn. Sukrinen røres inn i youhurten før du tilsetter nøtter og mørk sjokolade.


  Passer fint til frokost, lunsj eller kveldsmat om man spiser det.

 • 13

  Noen som vil ha denne?

  Utrolig hvordan teknologien utvikler seg dere. Også så mye lekkert design som er har begynt å komme innenfor data og telefoni, og bedre blir det.

  Sjekk ut denne praktiske og ikke minst lekre saken som muligens vil komme en gang i fremtiden. Og se alt denne lille tingen kan brukes til. Både som en liten praktisk bærbar og ikke minst en flott touch tablett. Utrolig smart når man skal ut å reise og ikke minst for å gjøre det lettere å ta med seg bærbar data rundt omkring hvor man er.

  Dette er en mååååå ha for min del, det vil nok komme EN gang.

  Flere som kunne tenkt seg en slik?

  Smart sant??

 • 22

  For noe møkk, vil bli frisk

  Bah. Blitt en dag uten blogging. Ligger rett ut med spysjuken/omgangssyke. Min kjære klarte selvfølgelig å smitte meg, er vel nesten ikke til å ungå. Spesielt når man sover i samme rom og er sammen i en knøtt liten leilighet.

  Så her ligger jeg i senga og syntes veldig synd på meg seg, men har heldigvis en snill kjærste som gir meg varmeflaske til magen, vannflaske og igrunn alt jeg ber om. Takk for at jeg har fått en så snill kjæreste, noen må jo ta over morsrollen nå som jeg ikke bor med mamma.

  Bamsen og min kjære er gode å ha når man er sjuk, har 0 energi og føler seg som et VRAK!  Orker ingen ting av mat nå, men vann prøver jeg å få i meg selvfølgelig. Jeg føler meg som en feit ku, aner ikke hvorfor. Men føler magen er oppblåst. Men nå er jeg nede i total på -11 kg, men for 2 dager siden var det -9 kg. Helt sikkert for jeg ikke ha orka mat og alt har kommet ut.  Så jeg får bare beklage lite blogging fra denne fronten, men da veit dere hvorfor. Kun senga som gjelder for meg nå.

  Natta alle sammen, håper formen er bedre til i morgen.

   

 • 21

  Kyllingpanne med blomkålpure (Lavkarbo)

  Dette var en Lchf rett som jeg slengte sammen, men som ble veldig god. Som all annen mat i dette kostholdet. Jeg klarer med utmerket uten poteter,ris,pasta osv når man kan spise så masse god mat og gå ned i vekt.

  Det ble masse mat, så da får Mads litt når han kommer hjem fra jobb. Også blir dette lunsj i morgen.


  Du trenger:

  • 2 kyllingfileter
  • Bittelitt løk
  • Brokkoli
  • Paprika (jeg brukte gul og grønn)
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 stk champignon
  • 3 ss creme fraishe
  • 1 dl kremfløte
  • Krydder: salt,pepper, litt chicken and steak krydder og litt tandori krydder.

  Blomkålpure:

  • Blomkålhode
  • 1 klatt med smør
  • 1 dl fløte
  • salt og pepper

  Fremgangsmåte:

  1. Stek kyllingstrimler i smør til de er ferdig stekte. Tilsett så brokkoli,løk,parpika og champignon. Tilsett creme fraishe, kremfløte,finhakken hvitløk og krydder. La dette stå å putre så smått.
  2. Kok blomkålen i små brunter til den er mør, tilsett en klatt med smør og 1 dl fløte. Bruk stavmikser for å mose alt sammen, smak til med salt og pepper.

  Pynt gjerne med litt balsamico. På invandrerbutikker får man kjøpt mange ulike balsamicoer både med og uten bærsmak med lite karbo i.


  Kjempe nydelige lørdagsmiddag!!

  Og lørdagsdesserten på lavkarbo vis ble DETTE • 4

  Lørdagsdessert (Lavkarbo)

  I dag er det lørdag, og etter en nydelig middag var det godt med litt dessert. Jeg hadde laget gele tidligere, så den var stivnet. Det går ann å kose seg med godsaker på et lchf kosthold også :)

  Du trenger:

  • Fun light saft etter eget ønske, jeg hadde jorbær rabarbra smak
  • Bland litt sterkere enn normalt. Mitt ble 1 l totalt med saft og vann.
  •  1 pakke med gelatin
  • 1,5 dl kremfløte
  • sukrinmelis (smak til, jeg brukte 3 ts ca)
  • Bær til pynt, bringebær har minst karbo
  •  6 dråper vaniljeessens

  Legg gelatinplatene i vann i noen minutter, til de blir nesten "usunelige". Putt safta i en kjele, og klem ut vannet av gelatinplatene og legg de nedi sammen med saften. Varm forsiktig opp mens du rører rundt, trekk så kjelen av platen. La det gå kjøle seg ned litt, før du tilsetter saften i plastkopper. Sett plastkoppene i kjleskapet, ønsker du at geleen skal stivne raskt kan du sette koppene i fryseren, følge med på de. men etter ca 45-60 min er de stivnet som normal gele.

  Til geleen laget jeg en slags vaniljekrem: Kremfløte,vaniljeessensog sukrinmelis piskes sammen til en lett krem.

  Og slik ble resultatet.

  God lørdagsdessert, med god samvittighet.

  

  


  

 • 10

  Ukens leserspørsmål  En dag i 2009 var jeg tilfeldig inne å kikket på jobber på finn.no eller på nav sine jobbsider. Så søkte jeg etter ordet sommerjobb. Der var det spesielt en jobb jeg fikk øynene opp for. Det var Ving som søkte etter guider for sommersessongen. Ettersom jeg elsker og reise, og har igrunn siklet etter å prøve en slik jobb lenge var valget enkelt. Det stod at sommerjobben startet i Mars/april måned, men det var kun ett problem. Jeg var ute i praksiss pga reiselivsstudiene mine. Jeg var midt i praksisperioden som skulle vare i et halvt år, og dermed ende i Juni måned. Jeg jobbet på et kjempekoselig hotell i Drammen, men jeg ville prøve ut en sommerjobb i varmere strøk. Dermed sendte jeg mail til han som var ansvarlig og skrev at jeg var på mitt siste år med reiselivsstudiene og hadde praksis frem til Juni. Og lurte på om det fortsatt var mulighet til å søke, selv om jeg ikke fikk startet i jobben før Juni. Jeg fik en hyggelig mail tilbake og ble alikvel oppfordret til å søke. Og at det skulle la seg gjøre med en senere oppstart om jeg var aktuell for jobben. Jiiiiippppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :)

  Så jeg studerte altså reiseliv på høyskolenivå i 3 år, men det er ingen must å ha utdannelse for å få en slik jobb. Men såklart en fordel for å lettere få jobben.  

   

  Etter en liten stund ble jeg kalt inn på intervju til Ving sitt kontor i Oslo, og jeg var grugledet meg veldig. Jeg var selvfølgelig nervøs, men gledet meg til å få vise meg selv. Det var flere hundre søkere, men kun noen få av oss som fikk kommer på intervju. Det skulle være et heldagsintervju med meg og flere andre. Vi fikk på forhånd beskjed om å forberede en destinasjon/reisemål som vi skulle holde et 10 minutters foredrag om. Jeg valgte øyen kos i hellas husker jeg. Dette skulle vi stå oppe å fremføre forann de andre søkerne og 2 stk som skulle ansette oss. Det var en fra Ving Danmark og en fra Ving Norge. Etter dette var det flere gruppeintervjuer, en og en intervjuer og ikke minst uforberedte oppgaver som vi fikk noen minutter til å forberede, så skulle vi presentere det etterpå. Det var en gøyal intervjudag, men også noe av det lengste jeg har vært med på :)

  De som kom videre etter intervjuet skulle på 2 ukers guideskole med Thomas cook/Ving. Jeg fikk en gledelig mail om at jeg var en av de som skulle få lov å dra på guideskole. Wohooo:) Det var en guideskole på Mallorca og en i Rhodos(hellas). Jeg var på den i Rhodos. Der traff jeg en gjeng med hyggelige mennesker fra Norge, Danmark og Sverige. Vi hadde 2 supre uker, med mye læring, men også mye hygge:) Vi fikk også øve oss som guider og det var super gøy.


  Guideskolegjengen på Rhodos. Her har vi hatt en barneaktivitet og har dermed hver vår prikk på nesa. Meg helt til høyre.

  Også skulle vi selvfølgelig øve oss på hva vi skal si på bussene. Så man laget sitt eget manus. Man laget da 3 stk. En på sendebuss(buss man bare sender, ikke følger med i bussen), en på ankomst og en på hjemreise.

    

  

  Jeg sa jeg kunne tenkt meg både det å jobbe som guide, men også å jobbe på sunwing hotellene, som er ving sine egne hoteller. Jobbe i miniklubben, men også ha ansvar for andre aktiviteter på hotellet. Som sportsaktiviteter for både barn,ungdom om voksne. Når det nærmet seg Juni, fikk jeg mail om at de hadde fått en ledig jobb til meg på Sunwing i Side,Tyrkia. Denne takket jeg selvfølgelig ja til. Det var aktiviteter, men man kunne også holde velkomstmøter for gjester og ta vare på gjestene også ved ankomst og avreise. Dette innebar å telle at alle gjestene var med bussene, men også å gi informasjon til gjestene med mikrofonen i bussen. Litt skummelt i begynnelse, men veldig gøy når man kom inn i det:) På transferdagene så uniformen  min slik ut:

   


  Jeg jobbet i Tyrkia i ca 6 mnd og hadde det helt supert. Nydelig vær, hyggelige mennesker og et fantastisk reisemål. Det ble bare en sessong, ettersom jeg hadde kjærsten min Mads hjemme. Han var på besøk en gang og det var kjempekoselig. Og når et forhold klarer en slik avstand over så lang tid så føles det veldig rett å fortsette forholdet også:) Vi hadde det bedre enn noen gang når vi var sammen etter dette oppholder. Avstanden gjorde forholdet vårt sterkere ialefall.

   

  Så jobben er supergøy og spennende, og man trenger ikke ha gått noen spesiell skole eller ha bra med karakterer. Det man trenger er å være blid og positiv og like å jobbe med mennesker. På guideskolen lærer man supermasse om jobben, men også om seg selv.

   

  Flere som kunne tenkt seg en slik reiseleder jobb i varmere strøk??

     

 • 11

  Nydelig stekt makrell

  Dakar fiskene, fikk litt vondt av dere. Men døde var dere uansett.  Disse makrellene er fra slutten av sommerferien. Da jeg og Mads fisket masse makrell. Vi ga bort en del av fisken, men frøys også ned en del i vår egen fryser. Makrellen er en fisk som bør fryses hel, da slipper man å få Harsk smak på den.

  Så jeg lot de tine litt, så skjerte jeg av hodet og tok ut innmaten. Så filiterte jeg fiskene. Og fjernet alt av bein. NEI, jeg ekke redd for å få møkk på fingra.

  Også ble det et kjempe godt måltid ut av den stekte makrellen. Stekt makrell er kjempegodt. Det ble ikke lavkarbo vennlig i dag desverre. Makrellen dyppet jeg i mel blandet med salt og pepper. Så stekte jeg den i smør i panna. Til de blir sprø og gode. Serverte til med agurksalat og potet(fy potet), men ble bare 1 da.

  Kunne igrunn droppet poteten.


  Hvis noen vet hvordan jeg kunne laget et slags mel til makrellen på lavkarbovis så skriv det gjerne til meg på kommentarfeltet her :)

  Blir nok mer makrellfisking mot sommeren, disse er fisket utenfor Bergen.

   

  Liker du makrell??

 • 11

  Har dere lurt noen i dag?

  Gadd ikke kjøre noen aprilsnarr på bloggen i dag jeg. Rett og slett for at jeg har for dårlig oppfinnelse i dag og sånn ellers. Så gadd ikke kjøre på med en og annen patetisk spøk som ingen ville gått på uansett.


  Jeg kunne i grunn skrevet at jeg var gravid, og lagt med bildet over. Og dere ville gått 5 på med min hovne mensenmage, men nei så teit spøk gidder jeg ikke kjøre :O Kan ikke noe for at magen eser ut en gang i måneden ;)

  Men jeg klarte å lure Mads i dag. Hele 2 ganger faktisk. Og det syntes jeg var ganske bra gjort. Ettersom han alltid gjennomskuer meg.

  Aprilsnarr 1: Jeg gikk inn på soverommet mens mads snorka og sov. Spurte om han hadde satt moped/motorskkeltingen sin i garasjen. Mads: nei, den står ute.  Charlotte: Ser den ikke jeg, så trodde du hadde satt den inn for at det snødde. For den står der ikke nå. Mads løper omtrent ut av sengen og bort til vindu. Tæhæææ. Aprilsnarr.

  Aprilsnarr 2: Når jeg kom hjem sa jeg at det var fint han hadde tatt pressenning over den, for jeg hadde vært uheldig å kjørt litt på den. Like rolig svarer han: hvorfor gjorde du den. Meg: så den ikke, kom plutselig borti den.  Og han gikk jo 5 på igjen.

   

  Jeg bare håper ikke noen bloggere skriver  at de sluttet å blogge som aprilspøk. Det må nok være noe av det meste tragiske. Ser jeg en slik i dag skriver jeg bare : OK! :)

   

  Har du lurt noen i dag???

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits