Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Hva syntes du om kjolen?

Denne kjolen kjøpte jeg i Tyrkia i fjord sommer. Jeg bodde der i 5 mnd, s det ble en del shopping. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den, for jeg liker den godt og dessuten er den digg å gå i. Har bare ikke fått brukt den så mye enda, men blir vel litt mer nå frem mot sommeren.
Hva syntes du om Tyrkia kjolen??
 • 1

  Borte bra, men hjemme best

  Dar var vi tilbake fra en pinsehelg på hytta i Sverige. Det var en koselig helg med masse god mat og god drikke. Været var heller ikke til å klage på nei.

  Når vi kjørte hjemover stoppet vi selvfølgelig på grensa å handlet litt mat, drikke og godis. Så nå er frysern halvfull ;)


  Meg i bilen

  Nå har jeg spist så masse godis på turen hjem at nå ligger jeg bare rett ut :P neida. Hehe. Men man blir litt sliten av å reise noen timer også. Borte bra med hjemme best.Så godt å komme hjem å slenge seg ned i soffan. Vurderer om jeg kanskje skal se på danske paradise.  Maybe baby. Kose seg meg kjærsten sin <3
 • 3

  Dagens morro skilt

  God morgen eller God morgon som de sier her i Sverige. Vi har akkurat spist en herlig frokost ute på verandan. Været er skiftende. Det får liksom ikke bestemt seg. Plutselig er solen der også kommer noen skyer å ødelegger. Så i dag blir det vel en titt rundt om på stedet her.
  Herlige prinsesse senga som vi sover i  :P


  Liker stilen, rosa og søtt.


  Og her er skiltet som henger utenfor døren til rommet i huset her. Måtte ta det med ;)  Åhhhh, fillern :P

 • 1

  På hytta i Sverige

  I dag har vi reist til Sverige. For å besøke pappa og Anita( samboeren til pappa( på hytta/huset dems. Her er det veldig hyggelig, men er et stille området her. skikkelig bondeområdet. Stilen inne her er supergjennomført og det digger jeg :)

  Vi har vært ute å padla kano og nå skal vi straks grille ;)
  Klar for avreise fra Hønefoss


  Velkommen til Sverige ;)

  Huset med fremside hage

  Mads på tur i hagen


  Også meg da

  Kommer fler bilder senere :) av innvendig hus og fra kanoturen vår. God pinse til alle sammen.
 • 5

  Pavlova (Himla god 17.mai kake)
  Denne kaka er himla god

  Ingredienser
  • Marengsbunn:
  • 4 stk eggehvite
  • ¼ ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisstivelse (maizena)
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik
  • Fyll:
  • 3dl vaniljekrem
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • blåbær
  • jordbær 

  Slik gjør du:

  I stekeovn 160 °C, ca 1 time


  1. Ha romtempererte eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Pisk dem sakte sammen med litt salt til de danner et mykt skum. Skru opp hastigheten til boblene i skummet er små og jevne. Når skummet danner stive topper, tilsett sukker, litt av gangen. Pisk til blandingen er myk og blank og alt sukkeret er oppløst. Ikke visp for lenge, da blir blandingen kornete.


  2. Vend inn siktet maizena og eddik med en skje. Legg bakepapir på et stekebrett, tegn en sirkel etter en kakeform, ca 22-24 cm. Ha blandingen i sirkelen, form det til en kake, ca. 2,5 cm høy.


  3. Stek kaken ca. 1 time til bunnen er sprø på yttersiden, og lyst kremfarget. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Ta den ut og legg den på et fat. Kakebunnen kan lages flere dager før, så lenge den står tørrt


  4. Kremen tas på rett før servering av kaken. Pisk sammen fløte og 1 ss sukker, så tilsetter du vaniljekrem og pisker litt til. Så smører du kremen utover marengsbunnen og strør på med bær.


  Tips:

  Bruk gjerne andre typer bær eller frukt, etter hvilken sesong det er. Marengsbunnen kan du lage flere dager i forveien. La den ligge på et tørt sted, med litt bakepapir rundt.  Har du smakt Pavlova kake før??

 • 2

  VOE i Russetoget  I dag har vært en koselig dag. Vi kom oss ikke opp for å se på barnetog, men vi fikk med oss russetoget. Var mye morsomme outfits og mange kule temaer i toget. Første året med russefeiring i Hønefoss på oss. Er litt større russetog i Drammen, men var koselig å se.

  Og plutselig oppå den ene russebilen så sitter VOE (emilie)og venninda hennes Maria, så måtte jo selvsagt ta et bilde. Men akkurat da snudde hun litt på seg. Men man ser hun sitter bakersrt oppå bilen.

  Bildet jeg tok fra Russetoget hvor Voe og Maria sitter bakerst-.


  Bildet her hentet jeg fra voe sin blogg.  UUUUsj for et bilde, myste mot sola :P


  Har ikke bunad, men har festdrakt ;)

  Håper alle hadde en fin 17.Mai. Gratulerer med dagen. Snart kommer oppskrift på den gode kaka jeg lagde i dag. Pavlova kake. Den slo ann.
 • 0

  Kjæreste date ;)

  I dag har vært en fantastisk dag sammen med gutten min. Og på kvelden så dro vi ut for å spise en bedre middag. Vi dro på en restaurant som heter Bella blue. Hvor vi har vært flere ganger før og spist. Her har de mange slags retter. Prisene er fine og maten er utrolig god. Porsjonene er store og gode, så er lurt å være ordentlig sulten. Som vi var i dag :)


  Min mat: black and white biff med bakt potet. Vi fikk også hjemmelagede pitabrød til. Som jeg sa, store porsjoner.

  Mads sin: mexikansk pepper stek med fløtegratinerte poteter og pitabrød


  Pitabrød som vi også fikk smør ved siden av


  Nå skal vi kose og enda mer og se på en koselig film og være enda mer usunne og spise godis. Jaja, det er lørdag. Da er alt lov.

  Yndlingsgodteri.  Elsker deg gutten min <3
 • 1

  Vært på sandvika å "shoppa"  Grunnen for at det står " shoppa" i overskriften er for at det ikke ble så masse shopping. Jeg fant meg bare en topp. Hater når det er stap fullt med folk på sentret. Sånn som det var i dag. Og da får man ikke kikket så alt for masse. Blir bare rot og lange køer. Men uansett er det så typisk også.. For i dag hadde jeg en del penger  å shoppe for, og da finner man selvfølgelig nesten ingen ting.


  Fikk med meg gutten min på shopping ialefall da, så vi fikk en koselig tur til Sandvika


  Gutte min ba meg stirre intenst på han og ikke på kamera, og sånn blei det :P


  Meg i hagen vår :)


  Dette var kun det jeg shoppet i dag. Topp fra b-young 299

  Er du å sånn at når du ikke har penger finner man alltid noe man vil ha, men når man har penger så finner man ikke så lett noe???
 • 1

  Mads mekker

  Mads har vært ute å mekkka på scooteren vår i dag. For vi har fått noen nye deler til den. Glad jeg ikke er så veldig teknisk når det gjelder mekking. For da slipper jeg å være ute å fryse :P Var ute å tok meg en kjøretur med scooteren vår nå. Den gikk en del bedre nå kan man si :P  Pimping av vår nye Scooter :)
 • 1

  Ny data

  Etter at datan min har vært på reprasjon i over 1 mnd har jeg endelig fått meg datan. Eller det vil si jeg fikk en helt ny en. Ikke dumt det akkurat nei. Liker den nye datan kjempegodt :) Det var skjedd en feil da. Siden det hadde gått så sykt lag tid på service så ringe jeg Elkjøp i dag. Og da viste det seg at siden datan hadde vært inne 3 ganger for samme feil så fikk jeg en helt ny en. Eller det vil si jeg fikk 6999 Kr og fikk velge meg en ny data eller bare ta pengene. Jeg valgte meg en ny data som jeg er strålende fornøyd med allerede :) Og den kostet nesten 6000.

  Så nå skal jeg bli litt bedre kjent med det nye gullet mitt. Så får trykke meg litt frem.


 • 1

  Nye hagemøbler til nye leiligheten

  Er så deilig å endelig ha kommet ordetnlig på plass. Herlig at vi har koselig hage og med uteplass, det har vi ikke hatt før. Så det er utrolig herlig. Vi var så utrolig heldige å fikk en veldig fin innflyttingsgave av mamma. Nemlig utemøbler, som vi trengte. Det var en utrolig fin gave, så tusen takk mamman min. Du er best  :)

  Vi er hvertfall veldig fornøyd :) Verdens beste mamma <3 <3

  Hva syntes du??
 • 2

  Woooohooo  Månedens Horoskop for: Jomfruen
   Stemmer bra ;)


  Bra dager: 2. 12. 16. 21. 25. 29.
  Krevende dager: 7. 14. 27.

  Generelt:
  Det skjer mye i horoskopet ditt denne måneden. En viktig begivenhet er at din herskende planet Merkur snur og går i riktig retning. Ting du har gått og planlagt eller drømt om kan du nå bare gjøre. Det du før hadde lyst til å skaffe deg kan du nå bare gå og kjøpe. Eller den reisen du hadde lyst på kan du bare bestille. Nå lyser livets mange gleder og lyse sider mot deg i en tid fremover.

  Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
  I kjærligheten kan du oppleve at vonde sår fra fortiden dukker opp. Det gode er at du nå har en fin anledning til å bearbeide en eventuell kjærlighetssorg. Søker du en partner eller en venn så treffer du noen gjennom jobben eller karrieren. Dette kan være en person med en viss autoritet.

  Yrke, karriere og økonomi:
  I jobben gjør du det kjempebra. Spesielt mellom den 12. og den 20. har du de beste muligheter for at det blir noen ekstra kroner eller en verdiøkning gjennom den jobben du gjør. Men egentlig er hele måneden super for avansement og karrieremuligheter. Nå er det bare å trå til for fullt.

  Prioriter: Din glød og iver bringer deg uante muligheter.

  Bildet av meg og mamma som begge er jomfru som stjernetegn. Og siden vi begge har startet å jobbe sammen nå :) Herlig :) Smil til verden og verden vil smile tilbake :D

  Og gutten min er også med og samme stjernetegn <3 <3 Kjærligheten er fin <3  Passer fint med den nye jobb nr 2 da som jeg har startet i :) Bare å kjøre på :):)

 • 1

  Hva drømmer du om?

  De aller fleste mennesker har drømmer og ønsker som man ikke alltid får fullført. Grunnen til at man ikke kan fullføre disse drømmene kan være pga økonomi eller at man rett og slett ikke har tid til å få det til. Når man har drømmer er det viktig å sette seg mål. Og når man setter seg mål er du ett skritt nermere å få oppfyllt dine drømmer.  -Jeg har alltid drømt å reise til Maldivene eller et sted som er like flott og med en like flott strand. Og det skal jeg klare å få til. Og det har jeg satt meg et mål om å få til.

  -Jeg og kjærsten har alltid drømt om å dra på cruise i Karibien. Og vi har nå lagt planer om å reise på det neste vinter. På et helt nytt skip som er utrolig lekkert. Mads drøm er også å gifte seg på et sånn skip, men vi får se litt på den.

  -Jeg har alltid drømt om å kjøpe en lekker villa i utlandet, i varmere strøk. Og med herlig svømmebasseng og flott uteområdet. Og dette må jeg bare jobbe for og det skal jeg få til nå fremover.

  - Jeg skal også ha meg en ny bil og kjøpe hus/leilighet i Norge.

  Min ide om hvorfor det er så viktig å sette seg mål for å nå drømmene sine går i prinsippet ut på en teori som er følgende. Når man var mindre og man ønsket seg ting gjorde man alt for å få det til. Om jeg f.eks hadde øsnket meg et stort barbiehus. Da ville jeg gjort masse husarbeid og vært kjempesnill og gjort alt for å få dette huset. Litt sånn tror jeg vi også må tenke nå når vi er voksne.

  Er det noe vi ønsker å oppnå, så må vi også jobbe for å få det til. For ingenting vokser på trær. Nytter ikke å sitte på rumpa å bare drømme. Gjør noe :)


  HVA STOPPER DEG MED Å OPPNÅ DINE DRØMMER? PENGER ELLER FOR LITEN TID??


 • 0

  Blæææh Søndag

  Da var vi endelig kommet ut av den andre leiligheten. Pga en veeeeeeeeeeeeeldig prippen huseier av en dame så måtte vi tilbake fler ganger for å rengjøre. Enda mamma var med å vasket ut var det enda ikke bra nok. Mamma vasket ned hele leiligheten og stod tilogmed med tannbørste og gnikka og sto i. Men neida. Skal man være vanskelig menneske så hversegod. Håper bare sånne folk får igjen.

  Hun turte ikke engang å ringe å si fra til oss at det ikke var godkjent. Hun var så forbanna feig at hun sendte meld og skrev av leiligheten er desverre ikke godkjent. Dere må nok vaske over hele leiligheten en gang til. og bla bla masse mer.

  Det skal sies at mamma leier ut leilighet selv som hun går igjennom etter hver gang noen flytter ut. Og hun har vasket ut fler og fått skryt over hvor rent det er. Men denne damen har vist mye høyere standarer enn vanlige folk.

  Så vi dro irriterte ned til leiligheten og var der vel i 3t tenker jeg. jeg vasket hver enste planke på veggen og alt mulig annet. Syntes veggene var så rene at for å være ærlig så jeg ike sørlig stor forskjell. Men hun sa det var mye renere nå. Sikkert bare noe hun innbilte seg. Men selvfølgelig hadde hun enda mer å klage på :S FAEN. Blir aldri bra nok for hun der. Så jeg sa jeg ville gjerne gjøre det med en gang mens hun så på. Slik at jeg slapp å dra dit enda en dag for å vaske.¨

  Deilig å få den dama og hele leiligheten ut av verden. Godt vi har flyttet inn ett kjempekoselig sted med en kjempekoselig huseier :) VI stortrives i den nye leiligheten. Vi kaster og vi kaster og er nesten kommet helt på plass :)


  Nøklene er levert også er det bare å betale den nye strømregnigen så får vi igjen  depositumet. woooooooooohooooooo :)

  Her kommer noen bilder av den nye leiligheten. før vi flyttet inn ting:


  litt av stua, er 2 sånne vinduer i stua

  Stue med dør inn til soverom


  badet vårt

  Dusjen

  Soverommet vårt


  Vindu soverom


  Bilde av kjøkken kommer senere :) Men her var en liten smakebit av leiligheten.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits