Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

26

Outfit og mammas nye kjøkken

Nå er jeg hjemme fra Drammen og tilbake igjen til Hønefoss. Hatt en koselig dag sammen med mamma, virkelig lenge siden bare jeg og hun har funnet på noe sammen. Så det var koselig. Det ble også tatt noen bilder.

Det første bilde ble desverre litt mørkt


//Genser: H&M// shorts-GIna Tricot//Sko-Sixtyseven//På det nye kjøkkenet til mamma. ELSKER bildet i bakgrunnen. Utrolig koselig.

 

Og dette bildet her er det man kaller misslykket eller rart om du vil ;) hehe
Og her kommer fler bilder av det nye kjøkkenet. Det er vistnok kjøpt på Ikea.

Kjipt jeg ikke hadde bilder av det gamle, for det så ikke akkuratt sånn super lekker ut lenger. Kjøkken blir slitt mer årene veit dere.

 

Hva syntes dere om mammas nye kjøkken??

 • 6

  Legge meg til som venn eller følge bloggen min

  Jeg har fått mange kommentarer fra folk som sliter med å legge meg til som venn her på blogg.no. Så dermed lager jeg dette innlegget. Slik at dere kan trykke på linken under for å legge meg til som venn her på blogg.no

  KLIKK HER FOR Å BLI VENN MED PÅ BLOGG.NO (og hvis ikke dette går, så må man vist inn på kommentarene og finne et sted jeg har svart noen og klikke på bildet mitt. det går vist også)

   

  Eller hvis dere vil følge meg på BLOGLOVIN ELLER FACEBOOK kan du se videre her!!

  Om du har Bloglovin og vil følge bloggen min kan du trykke på bildet under.

   

  bloglovin

   

  Og om du vil følge meg på facebook kan du klikke HER

   

  Skal prøve å få lagt ut Bloglovin knappen på bloggen også:)

   

 • 31

  Endelig passer skjørtet (-12 kg)

  Jeg skrev i morgeninnlegget at jeg hadde prøvd et gammel olaskjørt som jeg sikkert ikke har brukt siden 2004. Husker jeg brukte det på min første vennindetur til kos når jeg var 17 år. Og siden det har det bare ligget hjemme i skapet hos mamma og ikke passet til meg.

  Så igjennom klesskapet og måtte bare prøve det. Og nå passer det heldigvis igjen. Herlig. Og slik sitter det nå  

  Slik sitter altså skjørtet nå. Legger ved ett av før og etterbildene her, og om du vil se de andre kan du klikke HER


  Ønsker dere alle en super dag videre.

 • 24

  Dagens lavkarbo frokost

  I dag fikk jeg sove litt lenge, og det var utrolig godt. Sov til kl 10, for i dag har jeg fri fra jobben. Er fortsatt i Drammen hos mamma. I kjøleskapet sto valget mellom egg eller avokado og valget i dag ble kokte egg med majones.

   

  Det er nesten litt latterlig at man kan gå ned så mye i vekt av å spise så godt, men fett forbrenner fett så det forklarer jo det hele. Man kan nesten ikke tro det før man har erfart det. Og godt er det også.


  2 hardkokte egg med ekte majones.  Og 2 ts med Cocosa Coconut oil. Den grønne er den som kan spises bar,brukes i smoothies osv, mens en med brun ettikett kan brukes til steking f.eks.

  Om fler ønsker med info om Cocosa kan jeg godt legge ut litt om dette. Hva den er bra for osv.

  Jeg er sykt happy nå. Jeg får nemmelig på meg et olaskjørt som sikkert ikke er brukt siden 2004 etter hva jeg husker. Det har vært litt for lite de siste åren:O) JEEEEJ

  Noen planer for dagen??

  Hva ble dagens frokost for din del??

   

 • 18

  Nye klær når jeg blir slank ( har nå mistet 12 kg)

  Tenk at jeg har gått ned 12 kg på 4 mnd og jeg nærmer meg med stormskritt målet mitt. Jeg har enda ikke turt å kjøpe sånn alt for masse nytt. Ialefall ikke bukser. Da målet mitt er å gå ned 8-10 kg til for å virkelig føle meg vell med kroppen min. Litt kjipt å kjøpe en bukse som kansskje er for stor om 2-3 måneder.

  Det jeg har gjort til nå er at jeg har brukt de buksene som var så trange at de ikke gikk på engang, og nå har de begynt å bli store også. Så jeg må alltid bruke belte, men det er vel bare å være happy for.

  Og for meg som ELSKER å shoppe så tror jeg ikke det blir noen problem å shoppe inn masse nytt <3

  Her er noen godbiter


  //Blanco//

  Og for å ikke snakke om denne nydelige bikinien fra Victorias Secret.  PERFEKT!! Både bikinien og kroppen på dama. Drømme Drømme.


  Og jobbe seg videre mot målet <3 Motivasjon <3

  FØR OG ETTER BILDER -12 kg finner du HER

 • 10

  Kveldskos med god samvittighet

  I går skulle jeg kose meg med film og tv med min kjære. Ettersom han satt å gomset i seg is og jeg var sulten. Så ble jeg fysen på noe godt jeg også.

  Så da laget jeg min egen kveldssnacks på lavkarbo vis. Og det smakte utrolig godt.

  Du trenger


  Reven gulost, parmesan og urtesalt


  Reven ost og bittelitt parmesan og litt krydder( men dette kan fint droppes)  La de kjøle seg ned i noen minutter


  Og NYT !!!


  

  

  Kjempe god lavkarbo snacks med god samvittighet

 • 10

  I Drammen og OUTFIT

  I dag er jeg drat til Drammen en tur, og skal sove her til i morgen. Jeg og mamma har hatt en jentekveld og vært ute og spist god mat og etterfulgt av en shoppingtur på Gulskogen senter i Drammen. Og avsluttet det hele med litt sol på Brun og blid.

  Og dagens atrekk så slik ut

  //Topp- Vero Moda// Bukse- Lacoste// Sko- Skobutikk Danmark// Belte-Loppemarked// Smykker- Glitter//

  

  // Trenchcoat- Gina Tricot//

  Mamma hadde laget flette. Syntes den var utrolig CUTE ;)  

  Kinamat er noe av det beste jeg får. Masse kjøtt og mye grønnsaker. Så vi storkoste oss vi <3

  Håper dere og har hatt en flott dag:)

 • 20

  Dagens frokost (Lavkarbo)

  De fleste tenker egg og bacon til frokost når de hører om lavkarbo, men det er så mye mye annet. Utrolig skjeldent jeg spiser egg og bacon faktisk. Men det er jo igrunn veldig godt da, så i dag ble det en nydelig egg og bacon frokost.

   

  Jeg må bare dele slik jeg laget eggerøren i dag. For den ble sykt god <3 Jeg er igrunn ikke så veldig begeistret for slikt, men denne var nydelig.

  - Ett egg

  - 2-3 ss kremfløte

  - Bittelitt reven ost

  - salt og pepper


  Med idun sukkerfri ketchup på. Ante ikke at det var godt med ketchup på. NAM NAM.

  Denne eggerøren bør prøves:)

 • 26

  Hvordan jeg gikk ned 12 kg, svar på spørsmål

  Etter å ha lagt ut DETTE innlegget med før og etterbilder av kroppen min med et vekttap på 12 kg på ca 4 mnd fikk jeg utrolig mange søte tilbakemeldinger fra dere. Dere skal bare vite at jeg satt utrolig stor pris på dette, og for noen vakre ord dere ga meg. Det hjelper virkelig på til å fortsette motivasjonen mot de siste kg jeg har igjen.  // 28. Januar// 29. Mai//

  Etter forige innlegg fikk jeg også inn en del spørsmål fra dere, som jeg skal prøve å svare så godt jeg klarer på. Så da er det bare å sette igang. Mange av spørsmålene gikk ut på hvordan jeg hadde klart det på så kort tid og hvor mye jeg trente. Så da tok jeg ikke med de samme spørsmålene fler ganger.

  Kan du legge ut i et innlegg hva du har gjort med trening, hva du spiste?

  For å være helt ærlig har det blitt lite med trening. Jeg har kanskje kommet meg ut på 4 joggeturer etter at jeg startet med kostholdet, men trening er såklart sunt og bra for kroppen. Så dette er noe jeg merker det blir mer av nå fremmover. Dessuten er det og mye lettere å legge ut på joggeturer nå som kroppen han blitt en del lettere. Før kunne det gjerne bli en stor belastning. Men for å være ærlig er dette virkelig et kosthold for latsabber, men trening er jo veldig bra. Så hadde jeg trent i tilegg ville sansynsligvis mitt vekttap vært enda større. Jeg holder meg mye i aktivitet på jobben da, ettersom jeg jobber i en naturbarnehage. Og er på lange skogsturer og hele tiden i aktivitet.

  Det jeg spiser er sunn og næringsrik mat. Jeg lager mange av rettene fra bunnen av, da mange av ferdigproduktene i dag inneholder mye stivelse/sukker og andre unaturlige ting. Og rettene har også lavt innhold av karbohydrater og et høyere innhold av fett og protein. Alt av potet,ris,mel, pasta, vanlig brød har jeg kuttet ut. Jeg lager derimot eget brød og knekkebrød som jeg kan spise til frokost eller Lunsj.

  Jeg spiser enormt masse godt mat, og mye av det jeg spiser ligger her inn på bloggen og mest på kategorien LAVKARBO til høyre. Der finner dere frokostforslag,lunsjforslag og middagsforslag. Og har funnet andre erstatninger for de matvarere jeg ikke spiser.

  Hvor mye trener du i uka og hvordan fungerer kostholdet ditt?

  Jeg har vært veldig sløv på trening, men nå fremmover tenker jeg å begynne å gå litt mer turer og jogge mer. Noen ganger i uken er nok lurt for kropp og helse.  Kostholdet mitt fungerer slik at jeg har kuttet ned på mye av karbohydratene. Nå som vekten raser ned har jeg holdt meg til det man kaller for ketose, som er en vei innen lavkarbo kostholdet. Det vil si at jeg holder meg til 15-20 g karbo om dagen. Jeg har slike ketosestix som kan teste om jeg er i ketose. På et vanlig kosthold med mye karbohydrater så bruker kroppen karbohydratene som "brennstoff" og lagrer fettet. Mens når man er i ketose så bruker kroppen vår fettet som "brennstoff" isteden. Så man brenner altså store mengder fett, og da er det ekstremt viktig at jeg får i meg nok med fett.Og en stor fordel med kostholdet er at man oppnår et stabilt blodsukker. Dermed holder man mye lenger på maten og får ikke like mye søtsug og behov for å småspise.

  Det er også fler og fler innen toppidrett som har lagt om til dette kostholdet. Da det har gitt dem mer energi og bedre prestasjoner.

  Hva gjorde du for og gå ned i vekt på såå kort tid?

  Mye av det er svart på over her, men jeg tenkte å legge ut hva jeg kan spise, hva jeg må ungå og hva jeg kan unne meg innimellom. Dette gjelder altså ved vektnedgang. Mange har også lavkarbo som et kosthold uten at de ønsker å gå ned i vekt. De gjør det grunnet mange helsemessige fordeler. Mange unner seg da gjerne litt mer av f.eks frukt,gulrøtter,nøtter osv. Det du spiser er i hovedsak mat som ikke har noen påvirkning på blodsukkeret vårt.    Hvordan skal du gå frem når du har nådd målet ditt? Hvilke endringer skal du gjøre for å holde vekten? Om du har tenkt så langt da:) :

  Joda, så lang har jeg selvfølgelig tenkt:) Etter å ha prøvd uendelig mye forskjellige dietter har jeg erfaring av at om man går tilbake til slik man spiste før igjen raser man opp det man gikk ned + noen kg ekstra. Så derfor har jeg helt fra starten av sett på dette som en sunn livsstilsendring og ikke en diett. Det vil si at jeg skal fortsette med dette kostholdet, men heller skeie ut litt innimellom. Så om jeg er på bursdager eller lignende er det ingen fare om jeg skeier ut. Og når det gjelder helgene så tenker jeg å kanskje unne meg noe godsaker hver lørdag eller annenhver lørdag. Det fine med kostholdsendringen er jo at jeg har mistet mye av suget på søtsaker. Og jeg savner absolutt ikke den maten jeg var redd for å savne. Det er en bra bivirkning av det å ha et stabilt blodsukker.

   

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på:)

 • 118

  FØR OG ETTER bilder -12 kg

  Da var jeg nede i -12 kg. Og jeg har tatt motet til meg for å legge ut fler før og etter bilder. Hate it !!! Rett og slett. Men for at dere skal få se forandringen så gjør jeg det. Gjør det også for min egen del for at jeg aldri skal tilbake til der jeg var før. Før bildene er tatt  den 28. Januar 2011.


  Slik ser magen ut nå, og har enda en del kg igjen.
  

  Jeg har nå mistet 12 kg og har ca 8-10 kg igjen før jeg har nådd målet mitt. Nå kan jeg i det miste gå sommeren i møte med litt bedre selvtilitt enn i fjord sommer. Så de siste kg stresser jeg ikke med. Men jeg må bli flinkere til å trene i tilegg til kostholdsendringen min, så går de fort av.

  Her kommer da bildene som jeg har gruet meg litt til å vise. I går hadde jeg utskeielse med Grandiosa til middag og smågodt til kvelds, men vekta viste ingen økning i dag. Herlig. Men merker magen blir litt mer oppblåst når jeg spise hvete, for tåler det veldig dårlig. Så til daglig er magen bittelitt flatere enn bildene jeg tok i dag.


  28.Januar 2011 FØR                                                29. Mai 2011 NÅ
  

  Jeg blåser ikke inn magen, men får alltid en rar grop mellom ribben og mage når jeg går ned i vekt. Det blir nok normalt når jeg setter igang med skikkelig trening igjen.


  Fra siden// 28. Januar 2011 // -12 kg// 29. Mai 2011//  Bak // 28. Januar 2011//  -12 kg // 29. Mai 2011//


  Så her ser dere altså hvor fort kroppen kan forandre seg ved en vektnedgang. Her snakker vi -12 kg på ca 4 mnd og forhåpentligvis så dere en liten forskjell fra før til etter. Og det beste er at det har vært superenkelt.


  //Forfra i speil// Bakfra//
  

  Om du har noen spørsmål til meg så kan du stille de i kommentarfeltet her, og om jeg får inn en del spørsmål så lager jeg ett innlegg med svar på spørsmålene fra dere:)

   

  Hva syntes dere om resultatene??

 • 4

  Kebabtallerken med salat og hjemmelaget bernaisesaus

  I dag ble det å lage middag til seg selv bare, noe som er ekstremt kjedelig. Så da ble det å ta det man har i fryser og kjøleskap og lage en god rett. Det ble da kebabkjøtt med salat og hjemmelaget bernaise saus. Skikkelig lavkarbovennlig middag.  

  • Kebabkjøtt, kjøpte mitt i Sverige. Kun 1 g karbo pr 100g.
  • Salat etter eget ønske
  • Olje eller smør til steking. Jeg brukte kokkosolje som er super til steking.
  • Krydder etter eget valg
  • Hjemmelaget bernaise saus finner du oppskriften på HER
  • Som dressing på salaten kan du bruke Aramso kebabdressing ( (3,2 g karbo) eller lage en egen.

  Ja, det er fullt mulig å spise god mat og gå ned i vekt så lenge man dropper karbohydratene fra ris,pasta,potet,sukker og andre melprodukter. Selv har jeg mistet nesten 12 kg siden Januar-februar.

  Håper det smaker!!

   

 • 9

  Hjemmelaget bernaisesaus (Lavkarbovennlig)

  Etter ett lite dykk langt bak i arkivet her på bloggen så fant jeg denne supergode bernaisesausen. Og denne ble brukt til dagens middag. Denne oppskriften er hentet fra http://carbcounter.blogg.no/ . Anbefaler alle som har et lavkarbo kosthold å besøke bloggen til Linda.

  Denne bernaise sausen smaker utrolig godt, har ekstremt lite karbohydrater og er utrolig rask å lage. Når den er bedre, sunnere og raskere å lage en posesaus så velger man selvsagt denne varianten. Her er oppskrift.  

  (Oppskriften er til 1 person, om jeg skal lage til 2-3 personer dobbler jeg den bare)

  • 1 eggeplumme
  • 3 ss vann
  • 50 gram smør
  • Pepper( smak til)
  • 3 ss fløte
  • 1 ts bernaiseessense
  • 1 ss estragon krydder
  • 5 dråper sitron

  Det viktigste for å få en perfekt bernaise er at bernaisen skal aldri koke. Så hold en middels lav varme og rør hele tiden.

  1. Start med å smelte smør, gjerne i en kopp i mikro.
  2. Skill eggeplummen fra hvitten og tilsett eggeplummen i en liten kaserolle sammen med vannet. Ha platen på middels varme og rør konstant til eggeplummen blir tykk i konsistens.
  3. Tilsett så det smeltede smøret i en tynn stråle mens du rører. Så tilsetter du essensen,estragon,pepper og sitrondråper og pisk kraftig igjen.
  4. Lag en virvel i sausen og tilsett 1 ss av gangen av fløten.

                                            
                                               Bildet er hentet fra google.
  

  Og denne er skikkelig lavkarbovennlig, men lite karbohydrater og mye fett. Bare se her.

  Næringsinnhold:

  Fett:59,3 (96 %)

  Karbohydrater: 1,6 g  ( 1%)

  Protein 4 g (3%)

  Så har du en nydelig og hjemmelaget bernaisesaus!

 • 9

  Dagens Loppe kupp

  I helgen er det loppemarked på Veien skole i Hønefoss. Det er i dag den 28.05 fra 10-16 og i morgen 29.05 11-16.

  Vi måtte jo selvfølgelig ta turen innom for en titt, men vi burde nok vært enda tidligere ute. Var nok mange som hadde vært der før oss, men noen kupp fikk vi da gjort. Kanskje det blir turen innom dit i morgen også.

  Så antrekket ble enkelt, men behagelig og så slikt ut.  
  Øredobbene jeg viste dere, som var kjøpt på Glitter.

  Og innkjøpe fra loppemarked ble faktisk ting jeg trengte for en gang skyld.  Brødform 10 kr


  

  Kvern så jeg kan male mandler. Slipper man å kjøpe mandelmel. 10 kr  

  Belte med søte blomster på. 10 kr  
  Beltet var skikkelig søtt <3 Love it
  
  Hva syntes du om dagens loppeinnkjøp??

  Er du av og til på loppemarked??

 • 20

  Antrekket fra 50 årslaget

  Her kommer noen bilder av antrekket fra 50 årslaget til min kjære svigermor.

  Sto på bade å stæsjet seg litt da vet dere. Håret ikke fikset.


  Velkommen champis fikk vi også,en som var utrolig god.
  

  

  
  Min kjære <3
  
  

  Haha, ingen av oss var særlig heldig på dette bildet.
  Smiiiiil for en fin kveld:)


  Bildene er altså fra forige lørdag. Bare litt treg med å legge ut for å si det sånn ;)
  

 • 3

  Nattinatt

  I dag har det vært en lang dag på jobb. Med fotografering av fotograf og etter jobben var det personalmøte. Så fikk jeg noen timer sammen med min kjære før han dro på jobb <3 Så da ble det ingen blogging før nå. Men nå kommer helgen, og da får vi håpe på mere blogging.

  Skal også prøve å få lagt ut bilder fra antrekket på 50 årslaget til svigermor forige lørdag. Men her er en liten smakebit. Min kjære som tok bilde av meg med et glass med utrolig god champis i hånden.  Jeg vil også takke dere alle for at dere titter innom bloggen, statistikken er bare økende og økende. Og dere skal bare vite at jeg setter så utrolig stor pris på de fantastiske kommentarene jeg får fra flere av dere. Det varmer skikkelig og det sier bare hvor fantastiske mennesker dere selv er.

  Så nå ønsker jeg dere alle en god natt og at morgendagen blir fantastisk <3

  Søte nattaklemmer fra meg til dere <3 <3

 • 17

  Småsnacks/ lunsj (LAVKARBO)

  Her kommer ett aldri så lite småsnacks/lunsj tips fra meg til dere


  Spekeskinke med seterrømme og gressløk. Det er også utrolig godt å blande inn litt dijonsennep i rømmen.


  Nydelig og enkel rett!

 • 13

  Bilder fra Osloturen

  I dag har vi vært på teknisk museum med de store barna i barnehagen. Fra 4-6 årsalderen. Ettersom vi ikke var nok voksne med bil ble min kjære Mads med. Så ut som han stortrivdes som barnehageonkel for en dag. Vi hadde en aldeles nydelig dag.

   

  Er så utrolig gøy å komme på jobb når man møter spente og smilende barn som gleder seg til Oslotur. De var fulle av energi, men det hele roet seg med noen smil mens vi satt i bilene. Ikke et eneste spørsmål om vi snart var fremme.

  Her er noen bilder var barnehageonkel Mads og meg på teknisk museum.


  Godt å ha en trygg voksenhånd å holde i :)


  Meg som bonde


  
  Bondetuppa
  

  
  Hva svømmer rundt her mon tro?? :P

  Jeg måtte jo selvsagt prøve jeg også.


  Mads har det minst like gøy som barna
    Syntes du passet som barnehageonkel  jeg Mads ;)


  Vært på teknisk museum før???

  Hva syntes du om bildene??

 • 19

  Innkjøp shopping i Bergen

  Her kommer innkjøpene fra helgen i Øygarden/Bergen. Vi handlet på Sartor senteret og her er ble det følgende innkjøp.


  //Rosa shorts Gina Tricot//  // Mørkeblå shorths Gina tricot//  // BH fra H&M//  // Mascara, øyneskygge 4 i 1, concealer og eyeliner. Alt kjøpt på H&M //  // Armebånd og øredobber Glitter//


  
  // Ørepynt Glitter//
  


  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 11

  Sunn, god og hjemmelaget tomatsuppe (Lavkarbo)

  Nå fikk jeg også prøvd ut kokkosoljen som kan brukes til matlaging, den jeg skrev om i sta. Og den hadde absolutt INGEN smak av kokkos, og den er vistnok sunnere enn andre oljer når det kommer til oppvarming av den.

   

  Hjemmelaget tomatsuppe er mye bedre en posesuppe, og i tilegg vet du hva suppen din inneholder. Da svært mange ferdigprodukter i dag inneholder den helseskadelige palmeoljen. Det blir ofte merket som vegetabilsk olje, og bak denne betegnelsen skjuler det seg veldig ofte palmeolje. Helsedirektoratet jobber nå for å redusere bruken av dette.

  Du trenger:

  • 2 ts Olje  ( jeg brukte kokosolje, den brune som er til steking og oppvarming)
  • 1/4 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 dl vann kokt med 1/2 buljong terning
  • 1 dl kremfløte
  • Krydder: Salt,pepper og basilukum krydder/ eller fersk basilikum
  • Om du ønsker suppen litt mer mektig kan du tilsette litt pølsebiter.

  Jeg brukte gøl grillpølser med ost. 2 g karbo pr 100 g. Fåes i Sverige og Danmark

  Fremgangsmåte:

  1. Finkutt løk og hvitløk. Fres løk og hvitløk i oljen. Kok opp buljongvann i egen kaserolle.
  2. Tilsett så buljongvann, hakkede tomater, salt,pepper og basilikum
  3. La dette koke i ca 5 min.
  4. Finn frem stavmikser og finmos, så det blir en klumpfri suppe. Tilsett så fløte og tilsett mer krydder om ønskelig.
  5. Tilsett pølsene og server!

   


  Beste hjemmelagede tomatsuppen jeg har smakt. Yammi
  

  Enkelt, sunt og godt!

   

 • 14

  All trening er bedre enn ingen trening

  It makes you HAPPY !!!

  Har hatt litt vondt i den ene foten de siste dagene, men kom meg alikevel ut å fikk meg litt trim. Og det fine var at jeg fikk trent litt kondisjon igjen. Noe jeg trenger, da kondisen er rævva etter en alt for lang vinter.

     Så dagens lille økt ble på 1 time og så slik ut:

  Var ute å løp i skogen. Ulent terreng.

  • 10 min oppvarmin, rask gange
  • 10 min jogging
  • 5 minutter rask gange
  • 10 min jogging
  • 5 min rask gange
  • 10 min jogging
  • 10 min med rask gange og avsluttet så med å tøye ut
  
  Jeg oppfordrer alle til å komme seg opp av sofaen og bevege seg litt.

  Og husk at ALL TRENING ER BEDRE ENN INGEN TRENING  !!
  
  

 • 27

  Lavkarbo grøt, en fin start på dagen

  Frokosten min i dag ble fløyelsgrøt/smørgrøt. Oppskriften vår er til ca 3 skåler med grøt, og ettersom grøten er så mektig så orker man som regel bare en skål. Totale karboinnhold på selve grøtkjelen er på ca 9,26 g karbo, men ettersom jeg bare spiste en skål blir det 3,09 g på meg. Så må man også regne med hvor mye sukrin og kanel man har på.

  Man holder utrolig lenge på en slik porsjon, så om du ikke orker mat på noen timer må du ikke bli overasket. Mektig!!  Grøt for 2-3 personer:

  • 3dl kremfløte
  • 4ss smør
  • 1dl vann
  • 1,5-2 ts Johannesbrødkjernemel

  Fremgangsmåte:

  1.Smelt smøret i en kaserolle, tilsett fløten. Rør godt mens det varmes opp

  2.Lag en jevning av JBK mel og vann ( 1dl vann og JBK melet) rist dette i en shaker/gammelt syltetøyglass f.eks.Og tilsett det i smøret og fløten mens du rører rundt.

  3. Er grøten din blitt for tynn kan du riste ut 0,5 ts jbk mel til med jevning. Og om den er for tykk kan du spe på med litt vann eller fløte.

  Næringsinnhold for hele grøtkjelen (kilde diett.no)

  Energi: 1506

  Fett: 160,03 g

  Karbohydrater: 9,26 g

  Ettersom jeg går på lavkarbo og kroppen min bruker fett som energikilde nå, så er denne super. Masse fett og lite karbo, og den får satt skikkelig igang fettforbrenningen. Sist jeg spiste denne gikk jeg ned 1-1,5 kg bare etter å ha spist grøtet. Fett forbrenner fett :)

   

  Dette var dagens lavkarbo frokost tips!!

 • 13

  Prøver ut nye og sunne helsekostprodukter

  I helgen var vi i Bergen og der fikk jeg smake på det berømte kokkosfettet som jeg har hørt så mye om fra før av. Har lest masse fra om det både på nett og hørt på radio. En sunn olje, hvor den ene kan varmes og dermed brukes i steking, frityr/foundue og annen varmat. Og den andre typen kan spises med skje kald, ha i smoothier ettersom hva man måtte ønske.

  Og ettersom vi følger et lavkarbokosthold her hjemme er det viktig å få i seg nok riktig fett. Og heldige som vi var så fikk vi med oss masse hjem fra Bergen. Snille foreldra til Mads som ga oss. Har allerede spist 1 ss daglig av den grønne typen (den med smak). Og gleder meg til å prøve de ut på andre måter også.


  Den grønne er den med smak som brukes kald og den brune er den som ikke setter noe smak og kan varmes opp. De små bruker jeg om jeg vil ha med meg på jobb osv. Når "svigerfar" bestiller store bestillinger får han med de på kjøpet tror jeg det var.

  Vi fikk også Udos Choice. Jeg har sliti litt med tørr hud i ansiktet etter jeg har startet på lavkarbo. Dette er vistnok fordi jeg ikke får i meg nokk fett fra oljer. Så har lest at denne kan hjelpe på dette og da skal jeg ta ca 3 ss daglig. Så skal gi tilbakemelding på hvordan det går. Nå får jeg ialefall skikkelig smørning innenfra. Kan blandes i drikke og salater også.  Og på helsekosten så kjøpte vi frøene vi har lest masse bra om. Frøene heter vel Chia frø, men produsenten er Chiax. De er utrolig næringsrike og inneholder blandt annet:  

  • 8x MER Omega-3 enn laks
  • 6x MER kalsium enn helmelk
  • 15x MER magnesium enn brokkoli
  • 30% MER antioksidanter enn blåbær
  • 50% MER Folat enn aspargeus
  • 3x MER jern enn spinat
  • 25% MER kostfiber enn linfrø

  ChiaX-frøet har sinn opprinnelse fra Aztek og Mayakulturen i mellom- og sydamerika for 500 år siden. Frøet kalte de for "løpermat" fordi litt frø og vann ga dem nok energi til å løpe hele dagen. Frøene dyrkes på spesielt nærings jord og under de beste klimatiske forhold, og uten bruk av sprøytemidler.

  Frøene har ingen smak og kan blandes med nesten all mat,vann,juice,smoothie eller youghurt. La det stå i 15-20 min mens frøene danner en gele. Rør om av og til. Kan også brukes i frokostblanding,vaffelrøre,fruktsalat,salater osv. Også flott til baking av brød eller kaker.

  Skikkelig supermat dette her!!

  Så nå er det bare for min del å sette igang å teste ut all denne bra maten.

   

  Har du prøvd noen av disse helsekostproduktene??

   

  

 • 9

  Sprøyte i armen

  I dag var jeg hos NIMI ringerike igjen. Og det er så herlig å endelig bli tatt på alvor med armen min. Legen, som er proff på dette med idretsskader og da spesielt albue har gjort en skikkelig grundig sjekk av armen sist time ved å gjøre alle mulige bevegelser og vinkler med den. Det ble også tatt noen blodprøver sist. For å være på den sikre siden at det ikke var noen infeksjoner der. Dette måtte de være på den sikre siden på før de startet behandling. Endelig en lege som faktisk lytter og tar meg på alvor. Han hører på det pasientene sier og ikke bare sitter å skriver og skriver på sin data. Mange leger i dag kan virke som gir litt F i hva pasientene preiker om. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle. Selv er jeg fornøyd med å gå privat, for da slipper jeg gå rundt med vond arm og det skjer en fortgang i sakene.

  Jeg hadde heldigvis med meg Mads som personlig støtte. Heldigvis!! Alltid kjekt å ha med seg noen. For det var snakk om at vi først skal tappe ut alle den væsken som ligger å iriterer inne i albuen for så å sette en kortisonsprøyte inne i selve leddet. Og om ikke dette hjelper blir det vist CT og siste alternativ som er operasjon av albue.  Illustrajsonsbilde fra google.

  Men at jeg skulle tappe albuen og sette kortisonen inne hos legen ante jeg ingen ting om. Så når han la klart ble jeg mer og mer nervøs og gruet meg. Jeg hadde tatt kortisonsprøyte før, men ikke i selve leddet. Og forestilte meg vilken enorme smerte dette skulle være. Jeg la meg ned på benken og kaldsvettet. ÆHHH, som jeg gruet meg. Det var ett bittelit stikk. også kom væsken tytende ut. Mads så på (ÆSJ), det var litt guffent sa han. Og etter 1-2 min sier legen.  "Sånn". Så svarer jeg: åja, så nå kommer sprøyten i leddet??. Nei den har jeg alt sprøytet inn, så du er helt ferdig. "What, jeg merket jo ingen ting jo. Han hadde vistnok bare brukt nålen som sto i. Det kom alt i alt ut 2ml med gul overflødig væske. Tror nok det var lurt å tappe dette.  Så det eneste som er nå er at jeg må holde armen mest mulig i ro i noen dager. Så ingen løfting av tunge ting, eller ting som er overbelastende for armen. Mandag skal jeg ringe legen og si hvordan det går og etter det kan jeg muligens begynne å trene ordentlig med den igjen. Bruke den slik som før.

  Håper virkelig dette løser problemet jeg har slitt med i 4 år med albuen. Den er helt skeiv og har gjort konstant vondt.

   

  Hurra for at det også finnes private leger/sykehus!! For mange offentlige lever vistnok etter dette mottoet #Ting tar tid"

 • 35

  NED I VEKT uten lett produktene

  I går kom jeg over en artikkel på dagbladet som het hjernen styrer kroppsvekten din av en hjerneforsker ved navnet Martin Ingvar. En utrolig spennende artikkel som jeg skal skrive mer om under her, men først vil jeg starte med dette.  

  For noen dager siden skrev jeg et blogginnlegg om lettprodukter her på bloggen. Det var mange som allerede var klar over det jeg skrev om og hadde kuttet ut lettproduktene. Mens mange fikk også en liten tankevekker. Noe som blandt annet kom frem i innlegget er at i lettproduktene så fjerner de fettet, men fyller produktene med stivelse/sukker. Og naturlig fett har vist seg å være mye mer gunstig for kroppen vår enn det stivelse/sukker er. Så naturlig fett er altså bra for oss, men margariner er en type fett man bør holde seg vekke fra. Om du vil lese hele innlegget om lettproduktene og se hvor mye stivelse de tilsetter kan du lese innlegget mitt HER

  Martin Ingvar er hjerneforsker ved Karolinska institutet i Stockholm og har lenge interessert seg for hjernens belønningssystem og hvordan dette styrer vår adferd, også hva matfatet angår. Nå vil han dessuten ha et ord med i laget i den pågående kostholdsdebatten og ernæringsmyndighetene åpner nå for at det finnes ny forskning.

  " ifølge Ingvar nytter det ikke å få til en varig vektreduksjon ved å telle kalorier eller spise lettprodukter. For å lykkes må vi spise slik at vi samarbeider med hjernen, mener han"

  Artikkelen handler altså ikke om at vi kan tenke oss slanke osv, men den handler om hvordan hjernen vår reagerer når den får i seg ulike produkter. Så om du ønsker å ta av noen kg eller rett og slett ønsker deg en sunnere livsstil av helsemessige årsaker vil jeg absolutt anbefale å ta en titt på artikkelen som var i Dagbladet i går. Linken finner du HER


  Meg som har mistet 11 kg, kommer vistnok også godt frem i ansiktet ifølge venner og bekjente. Og flere sier jeg "stråler". Det er hyggelig å høre:)
  

  Det er en utrolig spennende og lærerik artikkel hvor man kan snappe til seg mange gode kostholdsråd. Hva bør vi egentlig putte i kroppen vår og hva bør vi helst holde oss unna. Utrolig spennende hva man kan finne ut ved forskning. Anbefaler alle å lese denne skikkelig og si gjerne hva dere syntes om artikkelen etterpå.

   

  Har du lest artikkelen??

  Hva syntes du om det hjerneforskeren utaler??

 • 7

  God morgen

  Her kommer livstegnet fra meg ;) Har desverre blitt lite blogging i helgen. Slik blir det når man er på besøk i Bergen/Øygarden. Vi hadde en super helg og storkoste oss i 50 årslaget til svigermor. Ble også litt shopping. Bilder og innkjøpene kommer de nærmeste dagene.

   

  Nå skal jeg på jobb, så vi blogges senere i dag.


  Bilde fra Bergen.
  

   

  Ha en strålende dag solstråler !!

 • 13

  Fremme i Bergen

  Eller jeg får vel ikke kalle det Bergen;) For da får jeg beskjed av svigermor og svigerfar at vi ikke er i Bergen. For vi er nemmelig i Øygarden. Ett stykke utenfor Bergen.

  Supersliten etter å ha stått opp kl 06 og kjørt mange timer med bil.
  

   

  Vi kom frem kl 2 ca og det regnet mye, men utover ble det nydelig sol. Vi har også rukket å lage lavkarbobrødet vårt til familien her hjemme. Og som dere ser så falt det virkelig i smak.  

  I morgen er det 50 årslag til svigermor. Så ønsker dere alle en god natt nå. Trøtt som en strømpe.

   

  Nattinatt!!

 • 13

  Innkjøpene fra Danmark

  Her er innkjøpene fra turen. Det ble ikke akkurat mye, men veldig fornøyd med de få innkjøpene jeg gjorde. Digget skoene og gjorde skikkelig kupp på dem.

  Skulle sjekk prislappen oppi de ene parene med wedgets, og ble møtt av en rar dunst oppi skoen. Og det var ikke tåfis lukt, det luktet pinnekjøtt. Oppi skoa?? :P jaja.

  Før 699 nå 299 DKK  

  Før 1399 Nå 299 DKK


  Også kjøpte jeg denne gode hettegenseren og en mørkeblå/sort joggebukse.
  '

  

  Hva syntes du om innkjøpene??

  Gode kupp??

 • 11

  Visste du dette om lettprodukter??

  Har før fått høre at lettprodukter er værre å spise enn de ekte produktene, men har aldri helt trodd på dette. Jeg fikk høre at kroppen lettere klarte å forbrenne de ekte/orginale produktene kontra lettproduktene.  

  Etter å ha sett på et klipp med  ernæringsterapaut Siv Hauge på God morgen Norge fikk jeg lære hvorfor ikke lettprodukter er like bra som det man tror. Det de gjør med lettproduktene er at de fjerner fettet og tlsetter stivelse, som også kan regnes som sukker. Stivelse=sukker. # Dette måtte jeg virkelig sjekke nøyere opp, gikk inn på næringstabeller og så hva orginalproduktene og lettproduktene inneholdt. Og det Siv Hauge går ut å sier på tv ser ut til å stemme bra med hva jeg leser på innholdet. Så her kommer litt av det jeg fant. Ok om de fjerner fettet, men ser ikke poenget når de putter inn stivelse/sukker som etter min mening er værre.

  Så se spesielt nøye på hvordan karbohydratinnholdet endrer seg på lettproduktene. Jeg kunne laget en lang liste, men her er noen eksempler. Gå gjerne inn på http://www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp?ID=A  og der kan du søke fra A til Å og sammenligne de ulike produktene.

  Creme Fraiche Orginal:  Ingridienser: Kremfløte og melkesyrekultur
  Næringsinnhold Per 100g         

  energi 1381 kJ (335 kcal)
  protein 2,2 g
  karbohydrat 2,9 g
  fett 35 g
  vitamin A 490 µg (61 %')
  riboflavin 0,15 mg (11 %')
  kalsium 80 mg (10 %')
  ' av referanseverdien

  Creme Fraiche Lett:

   

  Ingridienser: Helmelk, fløte, modifisert stivelse, emulgator (mono-og diglyserider av fettsyrer E471), stabilisator (pektin E 440, guarkjernemel E412) og melkesyrekultur.

  Næringsinnhold pr 100g

   

  energi 799 kJ (193 kcal)
  protein 2,8 g
  karbohydrat 5,0 g
  -hvorav: sukkerarter 5,0 g
  fett 18 g
  -hvorav: mettede fettsyrer 11 g
  kostfiber mindre enn 0,1 g
  natrium 0,04 g
  kalsium 95 mg (12 %')
  ' av referanseverdien

  Ekte majones:

  Ingredienser:  Soyaolje, vann, eggeplomme (5%) eddik, sukker, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma og fargestoff (betakaroten).

  Innhold pr. 100g
  Energi                730 ckal
  Protein                1g
  Karbohydrat        2g 
  Fett                80g
  Og på lettmajonesen snakker vi altså 8 g karbo pr 100g. Er en del høyere tall, selv om tallene er relativt lave.
  Lettmajones:

  Vann, soyaolje, maisstivelse, eggeplomme (4%), sukker, eddik, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (sitronsyre),aroma, fargestoff (betakaroten).
  Energi 1670 kJ (405 kcal)
  Protein 1 g
  Karbohydrat 8 g
  Fett 41 g
  Men det største sjokket fikk jeg vel på remuladen. Bare se her. Åssen er det mulig å klare å øke karbomengden så voldsomt ved å lage den om til lett. Virket litt ekstremt etter min mening.
  Mills ekte remulade:  
  Kalorier Kcal 618 Kcal
  Kilojoule 2545 Kj
  Vann 27 gram
  Protein 1,1 gram
  Karbohydrater 4,7 gram
  Fett 66,1 gram
  Stivelse           4,7 gram
  Mills lett remulade:


  

  Kalorier Kcal 478 Kcal
  Kilojoule 1991 Kj
  Vann 21 gram
  Protein 1,2 gram
  Karbohydrater 41,3 gram
  Stivelse            41,3 gram

  Selv så spiser jeg mye mindre mengder av orginalproduktene sammenlignet med lettproduktene. Merker jeg holder lenger på de, og blir ikke like fort sulten igjen. Jo mer stivelse dess mer svingninger i blodsukkeret. Så for å beholde mest mulig stabilt blodsukker kommer jeg fremmover til å bruke orginalproduktene fremfor lettprouktene. Men har før brukt masse lettprodukter, bare så det er sagt :)

   

   Mange av dere visste kanskje dette fra før, men håper det kom til nytte for noen:)

 • 17

  Forslag til frokost, lunsj og middag (LAVKARBO)

  Etter hva jeg forstår ønsker mange av dere fortsatt fler tips til frokoster med lite karbohydrat innhold. Så her kommer jeg med 2 frokost/lunsjforslag til dere. Kjempe enkelt og passer fint til en travel morgen.

  Frokosttips :

  Tyrkisk eller gresk youghurt med jorbærsyltetøy (lite karbo, fåes på helsekost) og kanel på. Om du ønsker kan du også tilsette litt hakkede nøtter. Ser for meg at dette kunne vært veldig godt også. Da vil du også holde litt lenger.

   

  Lunsjtips:

  Denne retten er utrolig god, enkel og ikke minst så holder man lenge på den. Denne kan også spises som frokost eller middag. Spekeskinke, svartpølse, eggerøre med gressløk og seterrømme


  Vanligvis pleier vi å ha litt fløte eller creme fraiche i eggerøren, men denne gangen ble det uten noe. Så den ser litt rar ut, men smaken var god. Hvordan du lager eggerøren er opp til deg selv. Nydelig måltid og fin "bensin" for kroppen som varer i mange timer.


  Middagstips:

  Grillmat med salat og kaldbernaise fra Sverige


  Flintstek, bernaise kald og oppkuttet salat med 1ss udos choice olje, sitronsaft og Cardini`s cæsar dressing. Strø gjerne litt parmesan over salaten.


  Håper dere får brukt for noen av rettene!!

  Ha en strålende dag videre. I morgen reiser vi til Bergen.

 • 4

  Video fra Danmarksturen (HD)

  Her kommer en video med mix av noen av bildene og videoene fra Danmarksturen vår. Musikken passet kaskje ikke helt i begynnelsen. Men who cares?? Kjedelig uten musikk.

  Håper dere tar tid til å se hele filmen som jeg har laget til dere.

  Så her er filmen. Enjoy!!!

   

  Hva syntes du om videoen??

 • 10

  Bilder fra den store dagen og outfit

  Ettersom vi kom hjem sent i går gadd jeg ikke finne frem festdrakten min og styke skjorte. Så da ble det enkelt og normalt outfit i dag. Vi var inne i byen og så på russetoget og koste oss med mat og is.  

  Og her kommer noen bilder fra årets russetog Hønefoss 2011


  Genial
  
  
  "Hvor er beviset?"  Han sover med fiskene.


  Har du hatt en fin 17. mai feiring??

 • 16

  Hjemme fra Danmark

  Sent i går var vi hjemme fra Danmarksturen. Vi har hatt en fantastisk tur og kost oss masse. Med shopping, hyggelige folk, ridning og ikke minst god mat. Ikke all maten har vært fult så lavkarbo vennlig, men jeg prøvde å nøye meg med rugbrød. Er jo fortsatt en del karbo i de, men ialefall mindre enn vanlig brød. Merker at kroppen min ikke var fullt så fornøyd med 4 dager uten lavkarbo. Og hele 2 kg kom snikende på både meg og Mads. Det beviser nok engang at mitt gamle kosthold ikke var bra for vekten og kroppen. Jeg blir trøtt og sliten av alle disse karbohydratene og magen blir oppblåst.

  Heldigvis går diss 2 kg lett vekk, da mesteparten av det også er vann som hoper seg opp. Så noen dager med god ketose mat så er de borte <3

  Bilder like før vi reise fra Danmark i går.  
  Ny trenchcoat og nye wedges  
  

  I dag er det 17. mai, men jeg har ingen store planer om å feire dagen sånn veldig. Nå sitter jeg alene og Mads er på jobb. Jeg er knusktørr etter flyturen og skal pleie meg selv med ansiktsmaske. Det skal virkelig bli herlig. Og kanskje jeg tar turen å ser på russetoget sammen med min kjære etterpå. Vi får se ;)

  Tror ikke festdrakten min skal på i dag, for har aldeles ingen følelse av 17. mai i dag for å være helt ærlig.

  Bilder fra turen og innkjøp kommer senere. Så stay tuned people ;)


  Ønsker dere alle andre en flott 17. mai feiring.
  

 • 3

  Storkoser meg i Danmark

  I går kom vi frem til Danmark. Det er utrolig koselig her, og det var koselig å se folkene igjen her. Og også hyggelig å se igjen hestene og hundene.  

  I dag våknet jeg støl som bare det etter en ca 3 timer lang ridetur i går. Min kjære var også med. Ble utrolig imponert da han ikke var noe nervøs. Han tøltet,travet og galloperte som om han hadde gjort det masse før. Vi hadde en nydelig tur md hestene <3

  Fikk låne en bærbar data nå. Og den er veeeeeldig treg. Så blir mye blogging å bilder når jeg kommer hjem mandag. Da legger jeg også ut innkjøpene fra i dag :)

  Her er noen hestebilder fra i går  <3

  Hestene var nyskjerrige når vi ankom Danmark. Så noen av de sto å glodde på oss.  

  
  Mads koser med Gossi, hesten han rei på ;)  
  Jeg kan også svare på kommentarer når jeg kommer hjem. Ikke alt jeg rekker å svare på når denne datene er litt i tregeste laget ;)

  Gleder meg til å vise dere mange bilder fra turen. Så er vi hjemme mandags kveld.

 • 10

  Danmark here i come

  God morgen alle sammen:) da var vi på vei til Danmark.har med kamera og gleder meg til å vise dere bilder.Surrehuet (meg) klarte å glemme data. Så blir nok ikke noe blogging denne helgen. Nå blogger jeg fra min kjære sin iphone og jeg er tilbake til mandag.. Ønsker dere alle en nydelig helg ;<3. Bilde funket tydeligvis ikke å få inn. Så ble desverre bare tekst. Fotrsatt god morgen. http://bloggfiler.no/charlotte1987.blogg.no/images/430486-7-1304976806572.jpg
 • 7

  Dagens middag (Lavkarbo)

  I dag har jeg vært en latsabb som ikke gidder stå å lage tungvin middag. Og ettersom jeg driver å pakker til Danmark i morgen så er det ikke så mye tid til matlaging.

   

  Så her ble det noen first price grillpølser kylling og kalkun. De var utrolig gode, overaskende igrunn. Inneholder mer enn pølsene jeg får kjøpt i Sverige da. First price sine kylling og kalkun inneholder 5 g karbo pr 100 g.

   


  Idun sukkerfri ketchup og sennep. Dipp: creme fraiche,gressløk,hvitløkskrydder, grillkrydder og sitronpepper.


  Nå blir det pakking for alle penga. Må pakke for Mads også. Bortskjemt!! 

 • 32

  Fortsatt i ketose (bilde ketosestix)

  Her om dagen skrev jeg et innlegg om ketose. Innlegget heter Ned i vekt med ketose og du finner det her

   

  Som jeg skrev på søndag så var jeg ute med jentene lørdag på italiensk restaurant. Og jeg besilte en pasta rett. Jeg tok også karbo blokk tablettene mine. Det rare var at jeg ikke gikk ut av ketose. Den var bare veldig lys rosa, men ikke hvit. Hvit er altså negativ.

  I dag og i går viste stixsene slik som dette. Mørk og fin farge, kan kanskje drikke litt mer vann i morgen. For om den blir alt for mørk kan det tyde på dehydrering. Ser ut som fettforbrenningen er bra nå ialefall, og det er jo supert.  Bruker du ketosestix??

 • 20

  Reker med ostebrød (Lavkarbo)

  I dag er min kjære på jobb til kl 22. Så da benyttet jeg sjangsen til å spise reker. Han liker nemmelig ikke det.

  Så da ble det crispy ostebrød med reker, sitronmajones og dill.

  Karboinnholdet på denne middagen er på  kun 1,3 g på 3 stk ostebrød med reker,majones og dill på.

  I dag prøve jeg ut kavli ferdigskivet ost med jalapeno. Den var god og passet bra til rekene også.

  3 ferdigskiver ost taes på bakepapir i mikro i ca 1,5-2 min. Til de blir litt blåst opp ( Hører litt popping i mikro). La de hvile noen minutter (3 min) så de blir crispy.  

  

  

  

  Dette var min middag i dag. Og for meg som elsker reker var jo dette sykt digg. Mye bedre enn loff, så en super erstatning.

 • 7

  Pakke i posten, Carmex

  Fått pakke av http://jentatilharald.blogg.no/ 

  Jeg ble vinneren av en Carmex lip balm.  

  

  Tusen takk <3

  Har du prøvd denne??

 • 12

  Photoshoot på stranden

  Typen tok noen bilder av meg på stranden i går. Vi har en fin strand like i nærheten av der vi bor. Og der er det superherlig å være nå som været er så nydelig. Snart kanskje det blir årets første bad også. Vassa også, og holdt på å fryse av meg legga.

   

  No make up fotoshoot = solbriller er en fin ting <3    

    
  

   :)

 • 10

  Dagens latskap middag

  I dag var det så varmt og ingen av oss orket tanken på å lage middag. Så da ble det så enkelt som kebab. Vi spørr da om å få kjøttet, salat og noe dressing i en boks. Og spiser det slik, og slipper dermed pitabrødet.

  Spørr gjerne om uten mais også, så slipper du unda de karbohydratene om du ønsker det også. Dressingen er selvfølgelig ikke helt lavkarbo vennlig, men tror ikke den gjør så stor skade.

  I boken til hexeberg står det at om man er ute og reiser og sliter med å finne mat å spise, kan man gjerne kjøpe kebab. Bare droppe å spise pitabrødet. Smart igrunn.  Man blir sykt mett da, så jeg orket kun halve og tok med restene hjem så jeg kan varme opp til i morgen. Digg.

   

  Lenge leve latskapen ;)

 • 4

  Og slik gikk det..

  I dag var jeg hos Nimi (privat sykehus, spesialist- og rehabiliteringssenter for pasienter med skader og lidelser i muskel- og skjelettsystemet) som jeg nevnete og albuen min ble sett på skikkelig nøye. Endelig er det noen som tar tak i den vonde armen. Yeeeey. Men måtte ta blodprøve i dag, og det har aldri vært en drøm å finne mine årer for å si det slik. Så jeg ble stikki og de fikk ikke tak i noe blodårer. Så dermed ble jeg heldivis sendt på sykhuset, og der gikk det på første forsøk.

  Glad for at noen endelig tar armen på alvor, og virkelig gjør alt av øvelser for å finne ut akkurat hvor skaden sitter. Men litt unødvendig at man er nødt for å gå privat for at noe skal bli gjort. Med det offentlige har det for min del vært umulig. 4 år er gått, armen er vondere og mer skeiv enn den var.

  Men jeg måtte gå rundt slik en bitteliten stund. De fikk blod fra meg heldigvis, og det er viktigst :)  Også har vi foresten vært på 2 visninger i dag. Egentlig bare på gøy. Litt spennende å gå på visninger også er det lurt å kikke rundt, så man vet hva man vil ha. Pluss at det finnes mange folk med god smak for interiør. Så det er gøy å få litt inspo faktisk:) Her er boligene vi impulsivt gikk på visning på i dag:

  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=28299373

  og denne

  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=28270143&counterId=205&UX_EL_c=realestate_homes_result

  Puss puss. Nå er det brødbaking, også natta.

   

 • 3

  Dagens trening

  Nå har jeg vært på Nimi med armen min. De har fått sett skikkelig på den og tatt blodprøver. Så hører jeg fra de så fort de får svar. Det var noen alternativer til hva vi gjør videre. Etter det har jeg vært på sykkeltur og sitti ute å solt meg i finværet.

  Så utrolig nydelig vær nå.  

  

  


  Hadde en nydelig sykkeltur i varmen, mens solen stekte og vinden blåste i håret. Kanskje blir det en joggetur i kveld også. Vi får se :) Nå skal jeg ut å nyte mer av den herlige solen   <3

  Strålende sol hos dere også??

 • 35

  Karboblokk ved utskeielse ( Lavkarbo)

  Siste handletur i Sverige kjøpte vi Carb blocker på helsekosten. Det er tabletter som minsker opptaket av karbohydrater. Så vi tenkte disse var kjekke å ha om vi skulle skeie ut. Ikke bare pga vekten, men også det at man gjerne får luft i magen eller blir dårlig ved å spise mye sukker eller andre høykarbo produkter som pasta,ris og potet.  I går var jeg ute med jentene og vi skulle spise på Italiensk reastaurant. Jeg tenkte jeg kunne skeie ut, og det ble pasta. Pasta er noe jeg fra før ikke tåler sånn alt for godt. Det ser rett og slett ut som jeg er gravid når jeg spiser pasta. For pasta er jo som alle vet veldig behandlet og ikke det beste man dytter i kroppen akkurat.Og til dessert ble det sorbet is. Yammi.


  Pasta er veldig godt da, men ikke særlig sunt. Men lov å unne seg det av og til.


  En nydelig sorbet dessert.
  
  Jeg ble hoven og fikk vondt i magen. Så kom jeg på at jeg hadde carb block tablette i vesken. Og tok 3 stk. Det funket faktisk. Magen gikk ned igjen og smertene ga seg. Så om jeg skal ha utskeielse igjen skal jeg virkelig huske å ta 3 stk før maten. Selv så er både jeg og magen min veldig fornøyd med mitt nye kosthold uten for mye behandlet mat.

  Det rare var at jeg målte meg nå i kveld og jeg var enda i ketose, selv om stixsen var veeeldig lys rosa da. Så nå er det tilbake i ketose igjen, skal bli godt. For min del skal karboblokk tablettene alltid inntas før en eventuell utskeielse.

  Har du prøvd karboblokk ??

  Isåfall hva er dine erfaringer?

 • 10

  Dagens lavkarbo lunsj

  I dag ble det restemat fra DENNE middag. Jeg puttet over en skive skeddar ost, tok det i mikro og serverte med litt creme fraiche til. Godt og lettere får du det ikke. For min del syntes jeg det er helt genialt å lage litt store middagsporsjoner for da kan man spise det til lunsj en annen dag.  Dagens lavkarbo lunsjtips til dere som ønsker det!

 • 4

  Sykling på G

  For et nydelig vær der er ute nå. I hønefoss er det i dag sykkelritt. Rittet heter så mye som Ringerike Gran Prix . Jeg satt ute å solte meg, og plutselig kom en haus med motorsykler,politibil, ambulanse, politimotorsykkel og en haug med sykkel folk.

  Ble helt sjokka over hvor fort disse folkene syklet, sykt. Og når de syklet forbi måtte jeg jo leke litt paparazzi ;)
  


  Og her har vi paparazzien ;)

  

  
  
  

   

 • 16

  Smakebit fra i går. Bilder

  I går var jeg som sagt i Drammen. Var ute med jentene å spiste. Superkoselig kveld med mye skravling. Kan ikke legge ut alle bildene enda, for må jo få de gokjent av alle venninnene :)

  Kathrine  sa jeg kunne få legge ut de med oss 2 på. Så da kommer en liten smakebit ;) Jeg kaller hun bare for Katta Og katta kaller meg for Lotta. Ok, detta blei litt kleint... 

  Vi begge er litt veld glad i bilder og det ender opp med masse bilder. Noen ganger litt for mange :P


  Speilbilde standard :P Blitzen ødela litt  
  Katta og Lotta. Gliiiiiiis
  

  

  
  Var godt jeg hadde på høye sko;) For katta er så høy og flott, mens jeg er fryktelig lav ;) Skoene er fra Nelly.


  Du har ikke mer morro en du lager selv ;)

  Håper dere også hadde en super kveld i går. Ønsker dere en flott Søndag videre.


  Syntes du det er gøy å bli tatt bilder av??

  Eller er du den som er mest glad i å ta bilder??

 • 11

  Ut med jentene Outfit

  Nå reiser jeg til Drammen, skal ut med noen venninder å spise. Det blir koselig. Går noen stunder mellom vi ser hverandre, ettersom vi ikke bor like nærme nå som før.

  Her er dagens outfit:

  Haha, jeg ser sykt morsk ut:P Selvutløser sin skyld ;)
  

  Drammen her i come ;)

   

  Kos dere i kveld ;)

   

 • 11

  Søte sommerplagg

  Alle plaggene i dagens innlegg er fra Blanco. Kleskjeden som jeg skrev om HER. Var innom den i Gran Canaria i Januar.

   

  Utrolig masse lekkert innen sommertøy nå, så å finne ting er ikke vanskelig. Her har jeg plukket ut noen godbiter jeg liker.  

  Nettbutikken finner du HER

   

  Hva syntes du??

 • 36

  Ned i vekt med ketose

  Jeg får daglig mange spørsmål om mitt lavkarbo kosthold. Mye av infoen jeg har fra lavkarbo kostholdet er hentet fra bøker,lavkarbo.no også spørr jeg ofte svigermor som har holdt kurs i lavkarbo kosthold og selv hatt dette kostholdet noen år.

  Mange tror at lavkarbo kosthold betyr å kutte ut alt som heter karbohydrater. Dette er HELT feil. Jeg spiser også karbohydrater, men karbohydratene jeg får i meg kommer for det meste fra grønnsaker som vokser over bakken.

  Det finnes mange veier innen lavkarbo og det er ikke noe som er mer rett eller galt en annet. Ketose er ialefall en form som man går lett ned i vekt av. Det var hjelp av ketose at jeg gikk ned 11 kg realtivt fort. Nå har jeg vært ute av ketose en liten stund, og hatt litt utskeielser av og til også. Ikke gått noe opp i vekt av den grunn, men vekten har stått stille eller gått litt nedover. Så planen fremmover er igrunn å holde ketosen lenger og dermed gå ned de 10 siste kg mine, og etter det heller gå over til litt mer karbo. Men fortsatt følge lavkarbo kostholdet selvfølgelig. Kroppen stortrives her og slipper å være oppblåst i magen slik som tidligere.

  Etter hva jeg har lest så kan mengden karbo variere fra person til person om når man kommer i ketose. For min del er ketose å prøve å holde seg innenfor 15-20 g karbo dalig. Det er igrunn mye lettere enn jeg ville trodd. Og det at vekten går fort nedover er ikke akkurat negativt. Den beste måten å sjekk om man er i ketose er å kjøpe ketose stix, dette fåes kjøpt på noen Meny butikker og apotek. Det er plastikk strips som man tisser på. Og ketonene i urinen viser om du er i ketose eller ikke.

  Hvit = ikke i ketose

  Lyserosa-mørkerosa= Jippi, du er i ketose.

  Og i dag testet jeg, nå har jeg vært flink de siste dagene og jeg er inne i ketose igjen. Digg.

  Jeg har hele tiden trodd at jo mørkere jo bedre, så var en gang på mørkeste lilla der. Etter hva jeg hadde lest hadde man høyest fettfrobrenning der. Men i følge info på lavkarbo.no så viser det seg at om du ligger helt på det mørkeste er det et tegn på dehydrering. Dermed må du altså drikke mer vann. Har du drukket masse masse vann kan du oppleve at du havner på hvit. Det er rett og slett for at du har drikket for masse vann, og da vil den ikke vise relevant. Man vet jo det at om man drikker masse vann så tisser man jo rett og slett ut vann.

   

  Dette er hentet fra lavkarbo.no og tenkte jeg skulle dele det med dere:  

  HVA ER KETONER ?
  Ketoner er en normal og effektiv kilde til brennstoff og energi for kroppen vår. Ketoner produseres i leveren, - og kommer fra fettsyrer som blir dannet når kroppsfett brytes ned som erstatning for glukose/sukker. I en ketogen diett, som Atkins ? eller dietter som behandler barneepilepsi, kan de små mengder glukose som trenges for at kroppen skal fungere, dekkes av et minimum karbohydrater. Glukose kan også dannes i leveren ? fra proteiner.Når kroppen produserer ketoner og bruker dem som brennstoff kalles det for ?ketose?.

  HVORDAN KAN KETOSE HJELPE MEG Å TA AV ?

  De fleste dietter reduserer kalori inntak. Du tar av, - noe av det er fett, noe er muskelmasse. Mindre muskler betyr nedsatt stoffskifte, noe som gjør at der er vanskeligere å ta av, samtidig som du legger på deg lettere etterpå. Mens Ketose hjelper deg å forbrenne fett. Når du er i ketose bruker kroppen hovedsakelig fett som brennstoff (ketoner). Når du i tillegg spiser nok proteiner behøver ikke kroppen bryte ned muskelvev. Ketose setter også fortgang i forbrenningen. Når leveren omdanner fettet til ketoner kan det ikke bli til fett igjen ? i stedet blir det skilt ut gjennom urinen.

  MEN ER IKKE KETOSE FARLIG ?
  Det er ikke farlig å være i ketose på en lavkarbo diett. Kroppen vår er laget for effektiv bruk av ketoner som brennstoff når det ikke finnes glukose. Ketose blir ofte blandet med et lignende ord, ketoacidose. Ketoacidose er en livstruende tilstand for diabetikere. Og det handler ikke om keto- delen av ordet, men acid ? syre. Det ersyreforgiftning av blodet og skyldes opphopning av ketosyrer i blodet på grunn av alvorlig insulinmangel. De vanligste årsakene er ved nyoppstått type 1 diabetes og i tilfelle hvor mennesker med type 1 diabetes får annen sykdom med feber som øker behovet for insulin. I slike situasjoner vil blodsukkeret være høyt (over 15 mmol/l) og man finner sukker og ketonsyrer (ketoner) i urinen. Uten behandling vil man raskt blir alvorlig syk med bevisstløshet (diabetes koma). Kombinasjonen høyt blodsukker, sukker og ketoner i urinen bør føre til at man straks kontakter lege. Det er altså det høye blodsukkeret og syreforbindelsen som er farlig. Ketonene er en del av bildet og er et resultat av tilstanden ? IKKE årsaken. Diabetikere med type 1 diabetes kan trygt følge en ketogen diett for å ta av fettvekt, men under nøye oppfølging av lege da blodsukkeret må holdes lavt og stabilt.

  Her er et bilde av meg før og etter. Jeg har nå tatt av 11 kg og har ca 10 kg igjen. Så nå blir det ketose og trening fremover mot sommeren.  Så for å si det enkelt. På et kosthold med mye karbo bruker kroppen karbohydrater som brennstoff og lagrer mye av fettet, mens i ketose bruker kroppen altså fettet som brennstoff som nevnt over her. Dermed er det viktig å få i seg nok fett. I begynnelsen er det en del vann som kroppen kvitter seg med også kvitter den seg med fettet.

  Har du prøvd ut ketose??

  Hva syntes du om før og etter bilde? Ser du noen forskjell på kroppen også?

 • 12

  Nydelig italiensk (Lavkarbo)

  Her er dagens lavkarbo middag.

  Mange tenker sikker pasta og mye karbo når man tenker Italiensk mat, men det er jo igrunn de gode sausene som virkelig gjør susen på hele retten.

  Så i dag ble det en lavkarbo versjon av Italiensk mat. Denne retten passet meg ypperlig i dag, ettersom jeg ville ha noe som var enkelt, raskt og godt.


   

  Du trenger:

  • Kjøttdeig( jeg har fryst ned i brødposer fra Sverige, så vekten varierer)
  • 1 boks med hakkede tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 3-4 ss creme fraiche
  • litt reven ost, og gjerne også litt reven parmesan ost
  • Krydder: Salt,pepper og oregano
  • Ruccolasalat
  • Balsamico, ta gjerne et tur på invandrersjappe(om man kan si det) og finn en med lite karbo. Noen har lite karbo og noen mye.  Fremgang:

  1. Stek kjøttdeigen med salt og pepper. Tilset finhakket hvitløk ca midt i stekingen.
  2. Når kjøttdeigen er ferdig stekt tilsetter du hakkede tomater og creme fraiche.
  3. La dette putre litt i pannen og strø over litt reven ost, parmesan og oregano.

  Serveres gjerne med ruccola og balsamico!

  Lunsjtips: Restene etter dette måltidet kan fint spises som en god lunsj om du ønsker det.

 • 18

  Lavkarbo lunsj og middag

  Lavkarbo lunsj tips:

  Pølser med lite karbo, kjøpt i Sverige.


  2 pølser, smeltet cheddarost og litt bacon ved siden av. Sukkerfri ketchup og sennep.
  

   

   

  Lavkarbo grill middag:


  Bernaise kjøpt i Sverige.

  NÄRINGSVÄRDEN PER 100G:

  KOLHYDRATER 2.4g
  PROTEIN 3.6g
  MÄTTAT FETT 3.1g
  OMÄTTAT FETT 74.4g
  ENERGI 3000kJ, 710kcal

  


  Flintstek, bernaise og SELERIROTFRIES. Neste gang blir det en god salat til, savnet litt grønnt.

 • 18

  Pakke i posten, SMINKE

  Da har pakken jeg bestilte fra Everyday minerals kommet. Jeg bestilte testere derifra for litt siden, og nå som de er tomme så ble det nye innkjøp.

  Jeg likte disse utrolig godt. Dessuten er de uten parfyme og bismuth.

  Mineral foundation pudderet fra Everyday minerals :)


  Gratis testere kan du bestille HER , alt du betaler er frakten. Og da velger man selsagt rimeligste frakt.

  Har du prøvd ut disse??

 • 17

  Dagens lavkarbo måltider

  I går bakte vi vårt 3. lavkarbo brød. Jeg er så utrolig glad for at vi kom frem til denne gode brødoppskriften. For brødet smaker helt nydelig, smaker akkurat som vanlig brød. Og magen min blir heller ikke oppblåst av det. Så til frokost og lunsj ble det brød med pålegg.

  Oppskrift på brødet finner du HER

  Denne gangen strødde vi litt gresskarkjerner på toppen. Yammi :)  Frokost og lunsj:


  Ble litt sen frokost, så da ble det kun 1 skive og 3 til lunsj


  Middag:


  Grønnsaksgrateng:
  litt brokkoli,1/4 gulrot,1/4 liten løk, purre, kremfløte,ost og krydder (hvitløk,salt og pepper) stekes i ovnen med ost over.

  Servert med american grill pølser fra Rema 1000. 0,5 g karbo pr 100 g. Vi syntes ikke disse pølsene var så veldig gode. De i Sverige er myyyyye bedre.


  Med idun sukkerfri ketchup og sukkerfri sennep.
  

  Uten mat og drikke, duger helten ikke ;)  

 • 37

  Lunsj og middag. Nydelig lavkarbo pizza

  I dag ble det lavkarbo pizza både til lunsj og middag. Nam nam.

  Og her kommer oppskrift som jeg fant inne hos Linda.

  Til bunnen trenger du: 

  • 2 Egg
  • 1/2 boks Cottage cheese
  • 75 g reven ost
  • en fingerklype salt
  • litt hvitløkskrydder

  Fremgangsmåte:

  Bolle nr 1: Mos eggeplummene med Cottage C med stavmikser. Tilsett så osten.  

  Bolle 2: Stivpisk eggehvittene med saltet, pisk det så det bli helt hvitt og stivt. Du kan snu boksen/bollen raskt på hodet uten at det hvite skummet detter ut.  Bland eggeplummeblanding sammen med eggehvitene, tilsett litt hvitløkskrydder og bland forsiktig, slik at luften ikke forsvinner. Dra så blandingen utover bakepapir og stek bunnen først i ovnen på 180 grader i 15-20 min. La den hvile og tilsett tomatpurre og ønsket fyll og stek til osten er smeltet godt.


  På min pizza hadde jeg pizzasaus som jeg laget selv av et halvt glass tomatpurre og 2 ts idun sukkerfri ketchup, litt pizzakrydder(et jeg hadde fra Hellas), oregano, hvitløk og pepper.


    
   Og resten av fyllet var reven ost, litt fersk mozarella ost, krydret biff,løk,paprika og purre.
  
  Jeg liker ialefall denne lavkarbo pizzaen veldig best. Dette er den beste av 3 som jeg har smakt på. Med ruccola og hjemmelaget rømmedressing på toppen. Kjempe enkelt å ta med seg på jobb eller skole også.


    

 • 12

  Fikk ikke gjennomføre trykkbølgebehandling

  Hei igjen.

  Da har jeg fått vært hos fysioterapaut med den skeive armen jeg viste dere i går. Og jeg skrev jeg skulle ta trykkbølge behandling på armen/albuen, men slik ble det ikke.


  Før de utfører behandling med trykkbølge skal man undersøkes. Og fysioterapauten hadde aldri sett lignende og at armen var blitt så skeiv syntes han var merkelig. I tilegg er den glovarm pga betennelse og bak på albuen er det en stor hevelse/pose med væskedannelse. Så ærlig som han var så anbefalte han meg ikke denne behandling, da det ikke ville hjelpe og muligens gjøre mer vondt. Men han undersøkte litt og mente det kunne være noe med leddet. At det muligens ligger noe der som må ut ved et ingrep. Så han anbefalte meg å gå til NIMI, som driver privat og er flinke med idretts skader og albuer. Så på mandag har jeg fått time til konsultasjon, og jeg håper virkelig det skjer noe snart. For nå er jeg temmelig lei av smerter og det å ikke vite hva det er.  Så det ble altså ingen opplevelse av hvordan trykkbølge fungerte, ettersom det er noe annet som er galt med albuen min. Da slapp jeg ialefall den smerten som så mange har pratet om.

  Flere som sliter med samme problemet som meg?? Skrik ut :P

 • 26

  Gruer meg så syyyykt

  Æhhh, dette blir et litt syte innlegg. Men jeg gruer meg seriøst til i morgen. Som mange av dere vet har jeg slitt med vond arm, muligens tennisalbue. Det er ikke akkurat behagelige smerter, og etter at sykehusene i Norge etter 4 år ikke har klart å finne ut noen ting eller hjelpe meg tar jeg saken i egne hender. Armen min er helt i vinkel, det går seriøst ikke ann å strekke den ut. Legene har fått sjokk når jeg viser den frem. Det er helt umulig å rette den ut.

  Og jo, jeg prøver alt jeg kan å rette ut armen. Jeg trenger vel ikke si hvem arm som er vond og skeiv?? det ser dere vel:)

  Dumme meg klarte å tryne med scooteren i dag, ikke det lureste med skogskjøring med den nei. Så jeg velta med hele meg over den fra før vonde armen. Deilig.. Og ansiktet mitt ser alt annet enn pent ut nå.

  I dag på jobb skulle jeg skifte bleie på noen av barna, og smertene i albuen var helt syke. Føltes ut som jeg skulle kaste opp eller svime av pga smerten. Og nei, jeg har ikke særlig lav smerteterskel heller. Så dermed tok jeg mot til meg å ringte til en kiropraktor som driver med trykkbølgebehandling her i Hønefoss. Jeg har hørt at smertene ved denne behandlingen ikke er særlig gode, så jeg har gruet meg. Men for å slippe å gå rundt med både vond og skeiv arm hele livet må det være verdt å prøve. Jeg har stor tro på denne behandlingen. Selv om det er litt dyrt og man ikke får noe dekket så er det verdt å teste ut for min del. Koster 600kr pr behandling, men så trenger man vistnok bare 3. Virker det ikke etter 3 behandlinger er det vist ikke noe håp.


  Du ser det litt her å, men ikke så godt. Altså min høyre arm som er skeiv og vond.  Her er synderen, den vistnok vonde trykkbølge maskinen.
  

  Så i morgen 11:30 skal jeg i ilden og ha et smertehelvete vistnok. Heldigvis har min kjære lovet å være der å holde meg i hånda <3 Det setter jeg enormt pris på. Så dere får sende meg masse gode tanker i morgen:) Nå skal jeg bare kose meg med kjæresten min, ta betennelsesdempende og ise ned armen med ispose. Det var vistnok lurt før behandling.

   

  Håper dere får en bedre dag enn meg i morgen <3 Men det MÅ være verdt det ;)

 • 16

  Sushi og kino date

  I går ble jeg bedt med ut av min kjære. Det var kjempekoselig gjort. Både spise ute og etterpå kino. Det går fint ann å spise lavkarbo på restaurant, men jeg var så utrolig sugen på sushi. Så da ble det sushi på meg <3 Og det angrer jeg ikke på.

  Vi var på salt og pepper i Hønefoss å spiste. Sushien den var veldig god. Min kjære liker ikke sushi noe særlig, så han bestilte noe annet godt.


  Meg utenfor salt og pepper i Hønefoss


  Og her er kjekkasen som ba meg ut på date ;) uuuuh...


  koste meg med et glass hvitvin og en nydelig kjæreste <3


  Dette var maten til min kjære. Pasta Express "hot" .Marinert kyllingfilet stekes med pasta, løk, brokkoli og paprika i fløtesaus med en anelse karri. Serveres med nybakt hvitløksbrøk.


  Min sushi// Spicy tuna maki og Califirnia inside out med crabstick og avokado.
  Ivrig sushi spiser. Gaaaaaap.

  


  Etter en koselig middags date dro vi på kino og så på filmen Thor. Spennende og fin film.

  Liker du sushi??

  Flere som har sett filmen Thor??

 • 18

  Gårsdagens outfit meg + gutten min

  Gårsdagens outfit ble vårlig og med min søte blomstertopp. 


  Hårbøyle med blomst- Tyrkia, Solbriller- H&M, blomstertopp- VIC/Match, bukse- Toppshop og sko- Tyrkia.
  

  Og hvis noen vil se, så fikk jeg også ta outfitbilder av min kjære Mads:

  Med sin nye genser fra nelly. Jepp de har faktisk masse fint guttetøy der


  Genser- Nelly, Solbriller- H&M, belte- Gran Canaria marked, bukse(som har blitt litt for stor nå)- Zara og sko- Puma, kjøpt i Bergen.


  Første outfit bildene jeg har fått av min kjære :)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits