Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Et lite pip

Vært noen stille dager fra min side. Har storkost meg i pinsen. Mads og jeg tok nemmelig motorsykkelen til Sverige for å besøke pappa og hans samboer på hytta i Sverige. Pinseværet kunne man heller ikke klage på, så grillmat ble det mye av. Nam nam.


Skulle nesten tro det var meg som hadde valgt ut dette. Flott ♥

Pappa har virkelig imponert. Han har bygget denne terassen/uteplassen. Ble skikkelig flott.Nå sitter jeg i stua og koser med med denne herligheten:

Den består av tyrkisk youghurt, sukrinmelis, cocosa kokkosolje, frossen rips og frosne jordbær. Alt kjøres sammen med stavmikser eller i smoothimaskin.  Strø på litt kokkosmasse og kanel.
 

 • 11

  Grilling og Eurovision- kveld

  Jeg kan ikke få sagt det nok. For et fantastisk vær!! Tenk å kunne gå i sommerklær til langt ut på kvelden, deilig. I dag var jeg noen timer på jobb, tok så en motorsykkeltur med min kjære. Også ble vi bedt til mamma på grilling og Grand Prix kveld. Og her er vi enda. Storkost oss med grillmat og vin.

  Må få takke for alle de utrolig koselige komplimentene og kommentarene fra dere alle. Dere er så fantastiske. Og en veldig skjelden gang får jeg negative kommentarer. Jeg får i det minste en god latter av de fleste av dem :P Anonyme selvfølgelig. Den siste jeg fikk var fra en person som trodde jeg var en dum rosablogger som kun hadde luft i skallen og alt jeg gjorde var å file negler. Hehe. Litt ironisk ettersom jeg kun har filt negler 2 ganger i løpet av mitt 24 år lange liv ;) Og kommentaren ble avsluttet noe slik: "Ta det med ro, jeg skal ikke forstyrre neglefilingen eller fokuset på din evigvarende slankekurtips" . Tenk å bruke noen minutter av sitt liv på å kommentere på en dum rosablogger. Moahaha ;)

  Roooooosa, jeg liker bare ting hvis de er rosa (toppen passet jo bra i sammenheng med kommentaren jeg fikk).

  Mamma har pønta seg med sommerlig kjole  Og igjen, tusen takk for alle koselige kommentarer, det motiverer masse. Love you all.

  Nå skal vi kose oss videre med Grand Prix på tv. Selv heier jeg på Sverige og for dem går det jo supert.

 • 15

  Noen bilder fra helgen som var

  Som jeg skrev tidligere var vi i Øygarden utenfor Bergen forige helg . Hvor vi besøkte familien til min kjære og var i bryllup til et vennepar.

  En stykk stolt Øyvind som er klar for å gifte seg :D  Så kom hans flott brud Tina opp.


   

  Og vips så var de begge gift.

  Til lykke ♥

  på kvelden var det klart for fest, slik var antrekket mitt for kvelden, med ny kjole og nye sko:

  Nydelig vær i Øygarden...
  Myse mot solen ;)  Ønsker dere alle en god pinsehelg :) For min del er det noen timer med jobb i morgen, så er det friiiiiii. 2 hele dager med kun fri. Det skal bli både godt og koselig.

   


 • 7

  Handy woman

  Gubben har jobbet så mye overtid i det siste, flinke gutten. Så etter jobb i dag tok jeg dekkskiftjobben i egne hender ;) det gikk fort og Gud hvor godt det var å få dekkakiftet unna. Var jammen på tide med sommerdekk nå.

  Bevis..... Hehe.

  Godt med litt møkk på fingra innimellom.

  En stykk møkkete handywoman som er storfornøyd med å endelig ha sommerdekk på bilen.

  Noen som trenger dekkskifte ;p

  Min kjære var litt stolt ialefall, ikke så veldig da. Nå er kaller dusjen og en god natt søvn.

 • 8

  Oppskriften på crispy chicken salat

  Her kommer oppskriften som jeg lovet dere. Her har det vært mye jobb og resten av tiden har gått til å nyte det flotte være ute.  Det kan gjerne fortsette slik, været altså.

  For å lage kyllingen trenger man:

  • Kyllingfilet i biter
  • Knust baconcrips. Bruk riktig baconcrips, uten hvetemel. Bruk f.eks maarud bacongull. Jeg brukte ført brødpose og kjevle for å knuse så mye som mulig. Så brukte jeg beholderen med knivblader som følger med stavmiker for å kutte det til enda finere biter.
  • Ønsket krydder. Jeg brukte TACOKRYDDER og DETTE krydderet fra IHERB
  • Olivenolje

  Kutt kyllingfileten i passende biter. Bland sammen den knuste baconcrispen og krydderet. Ha en brødpose og bland sammen kyllingen med olivenolje og baconcripsblandingen så all kyllingen blir dekket med dette. Ta alt over på en stekeplate og stek i ovnen på 180 grader i ca 35 minutter.

  Server med hva du måtte ønske. Jeg laget en enkel salat til.

  Som dere ser hadde jeg også litt sweet chilisaus til kyllingen. Den er hjemmelaget og sukkerfri. Oppskriften på sweet chilisausen finner du HER.

   

   

 • 15

  Slikke sol er aldri feil

  Jeg storkoser meg med stor S i denne gode temperaturen. Over 20 grader ute og da passer det perfekt å jobbe litt med brunfargen. Sitte ute, solen steker og fuglene kvitrer. # Fantastisk.

  Snart litt lunsj med gutten min, også er det jobb for oss begge. Lunsjen tror jeg blir tyrkisk youghurt smoothie.

  Er det finvær og sommertemperaturer der du bor også?

 • 11

  Lunsjen for i dag (Lavkarbo)

  Dagens lunsj ble salat med hjemmelaget chicken crisp og spennende krydder. Været er strålende i dag og solen steker. Litt kjedelig å skulle på jobb i dette flotte være, men sånn er det nå.  Oppskrift kommer om det er ønskelig.

   

  Ha en flott dag og nyt det fantastiske sommerværet :)


  Så lunsjen god ut??

 • 9

  Slukke søtsuget med litt sunnere snacks

  Som vanlig sliter jeg gjerne 2-3 dager med søtsug når jeg er tilbake til lavkarbo, men så gir suget seg helt etter dette. I helgen var det bryllup og dermed mye søtsaker og andre utskeielser. Godt å kose seg en helg, men kroppen er ikke alltid like fornøyd.  Etter alkoholen kunne jeg også kjenne avfallstoffene i kroppen. Blir sånn øm og rar i huden, vanskelig å forklare igrunn. Om man klyper seg selv litt forsiktig gjør det ekstremt vondt og jeg merker avfallstoffene ligger og blokkerer på en måte. Sånn går det med mye søtsaker og alkohol. Så nå skal det bli godt å komme tilbake til normale kostholdsvaner igjen. De første dagene tilbake på lavkarbo etter en slik helg pleier å føre til hyppige dobesøk (vanndrivende). Kroppen får renset seg skikkelig for avfallstoffer og alt vannet som har hopet seg opp i kroppen.

  Når man er tilbake på lavkarbo og merker søtsuget kan man unne seg noe søtt, men på en sunnere måte. Det fungerer alltid bra, og etter noen dager med lavkarbo forsvinner søtsuget for min del. Og ingen ting er bedre enn det. Da er det helt borte.

  For noen dager siden oppdaget jeg at vi hadde rabarbra her i hagen vår. Yeey, det vekker mange gode minner fra barndommen. Jeg husker det som det var i går. Som liten satt jeg på trappen til min farmor med rabarbra i den ene hånden og en lyseblå kopp med sukker i den andre hånden. Også så surt, men samtidig så godt jeg syntes det smakte. Nå som jeg er tilbake til lavkarbo kostholdet etter helgen ble sukker byttet ut med en blanding av sukrin og tagatesse. Det var igrunn veldig godt og jeg klarte ikke engang skille mellom det og vanlig sukker.
  Ser ut som sukker og smaker som sukker. Naturlig søtning som er mye sunnere enn sukker.

   Det smakte godt med rabarbra og hjalp absolutt på søtsuget.

  Rabarbra inneholdet vistnok en type syre (Oksalsyre) som kan være skadelig, men jeg velger å tro at dette er om man spiser masse av dette. Det sies også at om rabarbraen høstes tidlig så har den mindre av denne syren. Litt rabarbra innimellom kan vel ikke skade :)

  Rabarbra er jo igrunn perfekt lavkarbo snacks, med innhold på kun 0.7 g karbohydrater pr 100 g. Det er jo veldig bra. Og gjett om jeg ble overlykkelig da jeg fant dette i hagen vår, Jippi.


   

 • 15

  Dagens middag, perfekt sommermat (lavkarbo)

  I dag sto vi opp kl 04:30 og tok flyet fra Bergen og hjem. Etter dette bar det rett på jobben. Nå har jeg sittet ute og kost meg i det varme været med en god middag. Siden kjæresten er på jobb enda kunne jeg kose meg med reker (all by my self). Han kan nemmelig ikke fordra reker eller annet skalldyr, mens jeg simpelthen elsker det ♥

   


  sommermat ♥♥

  Litt salat, reker, majones, sitron, dill og ostebrød laget av kavli ferdigskivet ost med jalapeno. la de på bakepapir i mikroen i ca 2 min. Til de blåste seg opp og ble passe sprøe.  Nå skal jeg se paradise og kose meg med en rolig kveld for meg selv. Kanskje pleie seg selv litt om jeg orker. Det hadde vært godt. Nyt resten av kvelden dere også.

   

 • 11

  Finvær og bryllup i Bergen

  Herlig med en frihelg. I dag er det finvær og bryllup i Øygarden utenfor Bergen. Nå sitter vi ute og koser oss i nydelig sol med øl og cider. Nå blir det snart kakespising og jeg kommer til å rulle hjem til Drammen igjen etter helgen :p hehe. Flott. Kose seg.

  Ha en flott kveld videre. Nyt lørdagen :)

 • 18

  Nytt antrekk fra Gina

  Da var finklærne tatt av og hverdagsklærne på. Selvfølgelig måtte jeg prøve ut mine nye innkjøp. Ny bukse og ny topp. Begge er kjøpt på Gina Tricot.

  På slutten av dagen kom det masse herlig sol og blå himmel. Fantastisk.  Det kan vi godt like.


  Mads ligger å slækkern og koser med josefine.

  Mads driver å skrur sammen vår nye gassgrill, mens jeg har det mer gøy med pappesken som grillen var i.
  Stoooor pappeske som hele meg fikk plass oppi.

  Håper dere likte det nye sommerantrekket.

   

 • 7

  Bilder fra dagen i dag

  Heiiiiii. Og gratulerer så masse med dagen alle sammen.

  Tok på meg stakken/festdrakten i dag også.. Er så skjelden man får brukt slik, så greit med slike dager. Og gutter i dress er jo aldeles ikke et dumt syn. Rart hvor kjekke menn blir i dress igrunn. Det er noe vi damer liker. Vi hadde planer om å dra en tur til byen å se på russetoget, men siden det regnet enormt lot vi være. Vi ble hjemme og dro etterpå til middag hos farmor og farfar etterfulgt av kaffe og dessert hos mormor og bestefar.

   
  Klare for 17.mai.

  Mads og min fetter Christer.

  Mads kom med sykkel og min fetter Tommy skulle få sitte på. Gjett om han var happy.. Det gliset da :D  Så dro vi til mormor og bestefar en tur. Og mormor fikk teste kvaliteten på speilrefleksen min. Vi tok også noen bilder av hun.


  Nå skal vi skru sammen grillen vår. Kjøpt oss gassgrill. Weeee. I morgen er det jobb, også reiser vi rett til Bergen med fly etter jobben. Det blir koselig. Skal besøke familien til Mads og i bryllup på lørdagen.

  Ha en fortsatt fin kveld videre alle dere flotte mennesker ♥

   

  Har dere hatt en fin 17.mai feiring??

 • 6

  Dagens dream outfit

  Polyvore ♥ Satt akkurat sammen et drømmeantrekk for dagen i dag. 
  dagens

   


  Noen fler som likte antrekket?
 • 15

  Ombord på Vision of the Seas

  Det er mye gøy man får oppleve når man jobber i reiselivsbransjen. Studieturer, spennende foredrag og omvisninger. På lørdag var jeg så heldig å få lov til å se Vision of the Seas. Cruiseskipet er Royal Caribbean sitt skip. Det er første gang jeg er ombord i et ordentlig cruiseskip og jeg gikk med et smil om munnen under hele visningen. Vi startet med visning av skipet og avsluttet med en god 3 retters lunsj med et glass vin.

   


  Et bilde fra soldekket. Bassenget var oppvarmet.

  Her kan man nyte en flott utsikt og billig drikke. Amerikanskje priser.


  Voksenavdeling med innendørs basseng, stille og avslappende område. Rett ved spa og treningsområdet.  Buffetrestauranten var gigantisk, med mange buffetbord. Masse god mat. Og alt av mat er inkludert. Skjønner god at man legger på seg etter et  cruiseopphold.


  Her er bare en liten del av den.
  Flotte oslofjorden i strålende sol.

  Her er den gode 3-retters lunsjen vi fikk servert:


  Noe fancy greier med laks. Smakte godt.


  Nydelig kjøtt.


  Yummy Yummy. Dette var en god og usun bombe, men absolut verdt det.

   

  Vi alle hadde selvfølgelig lyst til å bli med båten på tur. Ble reisesjuke hele gjengen.

  Hadebra båten!
   Noen som har vært på cruise tidligere? Hvor har dere vært og med hvilket skip?

 • 11

  Dagen i går + dagens spennende frokost (Lavkarbo+sukkerfri)

  I går var jeg på jobb på hotellet for så å reise rett i konfirmasjon til min yngste kusine. Jeg hadde med meg stakken min på jobben og fikk skiftet raskt. Mads hentet meg og vi reiste rett i konfirmasjonen. Der hadde var de på vei til å starte meg kakespising, så vi rakk å få med oss kakespising og en flott video av konfirmanten fra liten baby til stor jente. Koselig selskap.

  Når Mads og jeg kom hjem så vi på en gammel episode av luksusfellen. På slutten av episoden hadde vi begge duppet av litt og fant sengen så tidlig som kl 20:00. Selv var jeg overbevist om at jeg skulle slappe av en time, men Mads skulle få sove. Han dro nemmelig på jobb kl 2 i natt. Selv kom jeg meg aldri opp av sengen. Så det ble mange timer med søvn i natt. Jeg trengte det helt sikkert. Her er noen bilder av det jeg gikk meg i konfirmasjonen. Bildene tok vi etter selskapet.

  PS: Her kan dere se resultet etter stripene. Ville ha litt lysfarge nå mot sommeren.  Dagen startet tidlig med en ny og spennende frokost. Den passer for de som følger lavkarbo, men også for andre kosthold.En slags jordbæryoughurt med nøtter og friske bær.

  Dette brukte jeg:

  • 5 ss tyrkisk youghurt
  • 1,5 ss kremfløte 
  • 6-7 passelig store jordbær
  • 2-3 ts sukrinmelis
  • nøtter, kokosmasse og friske bær på toppen på slutten.

  Mos alt sammen med stavmikser.  Server med nøtter,kokosmasse og friske bær på toppen.  Enkel, sunn, mettende og god frokost !

   

  Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg var ombord i en av Royal caribbean sine skip på lørdag. Fikk omvisning og lunsj. Gleder meg til å vise dere alle bildene jeg tok.

   

   

 • 15

  Fantastisk salat, lavkarbovennlig

  Nydelig er bare forbokstaven på denne salaten. Det var supergodt.  Du trenger:

  • Isbergsalat
  • Rød hjertesalat
  • 1 redikk
  • 1/4 rød løk
  • Litt slangeagurk
  • Paprika
  • Soltørkede tomater
  • Fetaost
  • Oliven, jeg kjøpte noen sykt gode noen i fersvaredisken på en tyrkisk butikk i Drammen.
  • Kyllingfilet følgende krydder: chiken and steak (santa Maria), hvitløk, salt, søyasaus, Five peppers (santa maria). Vanlig pepper kan også brukes.

  Server med ønsker dressing. Jeg brukte en blanding av disse 2, som inneholder lite karbohydrater.

   

  Og et lite bildedryss av den friske og gode salaten. Det var fredagsmaten sin det ♥
  Før hatet jeg oliven, nå er jeg blitt sånn passe hektet på det. Disse var fantastiske.

  Anbefales !

   

 • 14

  Dagens matinnkjøp , sunn lavkarbo.

  Mange stoler blindt på uproffe medier som utaler seg om at lavkarbo handler om egg og bacon. Selvfølgelig skal folk få lov å tro det, men etter min mening er det å bomme temmelig mye spørr du meg. Lavkarbo handler mye om hjemmelaget mat, med sunne og gode råvarer. Sunn og naturlig mat med mye smaker, men redd for fettet er jeg heller ikke. Lavkarbo er ikke 0 karbo, og det finnes mange varianter av lavkarbo selvfølgelig. Jeg spiser karbo i form av grønnsaker fremfor pasta,potet og ris. Selv stortrives jeg med å spise god mat og gå ned i vekt. Har selv mistet 18 kg, men kan vel innrømme å ikke ha vært superflink den siste tiden. Har alikevel ikke gått opp i vekt (hedligvis). At helsen er blitt bedre er ialefall helt sikkert. Lavere kolestrol, ingen oppblåsthet lenger og mitt lave stoffskifte har stabelisert seg.

  Dagen i dag:

   

  I dag har jeg vært på jobb på hotellet fra kl 06:45 til 15:00.  Etter jobb dro jeg hjem også ned på jobben igjen for å trene litt. Herlig med en times treningsøkt bestående av løping, spinning og litt styrke. Siden jeg hadde vært så flink med treningen måtte jeg selvfølgelig stikke innom tyrkerbutikken i Drammen og kjøpe noe godsaker til kroppen. Der handlet jeg masse godt. Elsker utvalget i slike butikker. De har alt mulig av spennende matvarer.  Den søte damen i tyrkerbutikken ble overasket når jeg sa takk på tyrkisk. Hun lurte på om jeg kunne prate tyrkisk og snakket litt videre på tyrkisk. Gøy å kunne vedlikeholde språket litt. Haha, nå hørtes det ut som jeg kan flytende tyrkisk. Det kan jeg altså ikke. Kan kun noen små ord og ha en kort samtale, men kunne gjerne tenkt å lære meg mer.  Spennende med andre språk. Nok om det. Her er tingene jeg endte opp med fra den tyrkiske butikken her i Drammen.


  Rød lollo salat, tyrkisk yougurt, balsamico,obergine, paprika,Cæsardressing (lite karb) Sellerirot, isbergsalat, redikker, små akurker, Soltørkede tomater, nydelige oliven fra ferskvaredisken og feta ost.
  Kjøpte også masse gode bær som jeg kan kose meg med i helgen. Ikke frihelg denne helgen heller, men å kose seg blir det vel litt tid til får man tro.

  Fristet dette?

   

  Husket jeg å si at de jorbdærene var ekstremt gode? ;)

  Snart kommer oppskrift på en nydelig salat jeg har laget i dag. Mums mums.

   

  PS: Ei venninde av meg ble faktisk overasket over hvor mye godt og variert man kunne spise på lavkarbo. Hun trodde før hun så alt jeg spiser at lavkarbo dreide seg om egg, bacon og pålegg. Var vel igrunn det samme jeg trodde for noen år siden.

 • 7

  Nå skal jeg kose meg.

  Etter 8 t på jobb etterfulgt av shopping med mamma er jeg greit sliten.

  Mamma har tatt lysfarge i håret mitt. Mens jeg venter på at fargen skal skyldes ut skal jeg ta meg et godt og varmt bad.

  Lesestoff er selvfølgelig et must. Denne gangen en helt ny vinterkatalig for startour. Den ankom jobben i går. Masse spennende reisemål.

 • 11

  Dagens dream outfit

  Nå har jeg sittet i over en time og irritert meg over det dumme kameraet som ikke vil samarbeide. Eller minnebrikken ialefall. Vanligvis setter jeg den bare rett inn i datamaskinen og jeg får lagt inn bildene, men ikke i dag. Den enser ikke at minnebrikken er satt inn. Så da letet jeg frem kabelen til kameraet, men ikke engang den ville virke. Eller det vil si den fant ikke usb enhet. Og driveren var ikke særlig lett å finne. Så da får jeg vente til min kjære mann kommer hjem og kan hjelpe meg.

  Imens satte jeg sammen et antrekk. Dagens drømmeantrekk.


  //Bluse- miumiu.com// Shorts-etsy.com// Jeffrey campbell sko-nelly.com// veske- ninewest.com//Neglelakk-chelseadoll.co.u//

   

  Gleder meg til å få fikset kameret, slik at jeg får lagt inn noen bilder. Fikk pakke i dag ;) Tjoheiiii. Alltid gøy med pakker.

   

  Ha en fin kveld videre ♥

 • 10

  Lavkarbo hvitløksbrød

  Hjemmelagede lavkarbo hvitløksbrød/rundstykker.

  Du trenger:

  • Charlottes lavkarbo rundstykker. Oppskrift finner du HER
  • 2 ss olivenolje + 2 ss solsikkeolje
  • 1 ss smør
  • 3 fedd hvitløk
  • Bittelitt havsalt eller vanlig salt om ønskelig.

   

  1. Kjør smør, olje og hvitløk sammen med stavmikseren til det blir helt glatt og klumpefritt.
  2. Smør det så på rundstykkene og stek de i ovnen på 180 grader i ca 5 minutter. Om du ønsker salt tilsett dette over (kun litt). Strø gjerne litt reven ost over også.   

  Smakte veldig godt med litt majones på også.  Nom nom ♥ Hvitløksbrød med god samvittighet.

   

 • 4

  For deg som liker laks.

  Denne retten lages ofte her hjemme, og for deg som ikke har prøvd den enda har du gått glipp av noe. Jeg ble presentert for denne retten av bestemoren til Mads og har laget den MANGE ganger etterpå. Den er superenkel og ekstremt god. Du må selvfølelig like laks for å gidde å lage denne. Prøv den, du kommer garantert ikke til å angre.

  Lavkarbo selvfølgelig.


  Det er ikke serlig tiltalende ut, men gud så godt det smaker.

  Du trenger:

  • Laksefilet uten skinn og bein.
  • Smør til steking
  • Krydder av eget ønske: Jeg brukte salt, litt pepper, urtekrydder og  sitruskrydder fra Iherb.
  • Creme fraishe
  • Ildfast form.

  Og fremgangsmåten er veldig enkel:

  1. Stek laksen i noen minutter på hver side med krydderet på. Ikke svi laksen.
  2. Putt den så i en ildfast form med creme fraishe over og stek på 200 grader i ca 10 minutter.
  3. Server med det tilbehør du ønkser. Gjerne hjemmelaget agurksalat.  Håper det smaker!

  I dag har det vært rydding og vasking av kjøkken og nå skal vi ut å nyte det fine været. Gå en tur og kanskje det også blir en aldri så liten tur på motorsykkelen til Mads. Fått helt kick på å sitte bakpå. Også må man jo ta noen bilder med fine sykkelen ♥


   

 • 5

  Middag hos mamsen.

  En stykk sliten Charlotte er veldig glad for å bli bedt på middag. I går var det 12 t med jobb og 9 t i dag. I dag var det dårlig vær og mange folk som kom for å bestille reiser. Nå har jeg spist nydelig fondue hos mamman min. Litt hvitvin ble det også.

  Nå skal jeg kose meg med kjæresten og familien resten av kvelden. Og i morgen er det en fridag :) whooop whooop.

  Ha en superduper lørdag søtinger :)

 • 5

  En mektig og sunn lunsj (lavkarbo)

  Dagens lunsj ble enkel. Og den kommer til å holde lenge før jeg blir sulten.

  En lang metthetsfølelse passer perfekt nå som jeg skal på jobb. Fikk meg en kort gåtur i finværet før jobb. Det er jo skikkelig sommertemperaturer i dag.

  Nyt det fine været :)

  Hva ble din lunsj i dag??

 • 5

  Vårfarger inn i hjemmet.

  Ble en svipptur på IKEA i går. Måtte ha litt lamper + noe flott vårstæsj inn i huset. De rosa kubbelysene var helt etter min smak.

  Nå skal vi på motorsykkeltur til Hønefoss i finværet. Herlig med en fridag, endelig.

  Håper alle nyter det flotte været i dag.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits