Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

25

En komedie jeg kan anbefale. Nyhet 2011

På tirsdag var jeg og kjæresten i Drammen en tur, og sånn helt impulsivt bestemte vi oss for å reise på kino. Mamma ble med. Vi var faktisk veeeeldig impulsive, for vi bestemte oss bare 20 min før filmen startet og det tar 10-15 min å kjøre dit, men vi rakk det fint.

 

Filmen hadde fått veldig dårlig kritikk. Terningkast 3 av de fleste, men dem kan man virkelig ikke alltid stole på. For filmen var utrolig bra, fengende og veldig morsom. Så denne likte jeg godt og kan anbefale videre om dere ønsker å se en komedie.
Hangover part 2 er en bra komedie som går på kino nå!!

Har du sett den??

 • 18

  Bestilt pakke fra TOPSHOP -13,5 KG

  Da jeg om mamma var i Londonkjøpte jeg en bukse som fra dag en ble favoritt. Buksen var fra Topshop. Det flotte med den var at uansett om jeg mistet en del kg så passet den fortsatt. For den var sånn fint stretch stoff, men nå som jeg har gått ned 13,5 begynner jeg å merke det godt i livet på den. Pluss at jeg hadde klart å sliti hull mellom beina på den. Det er noe jeg merker stor forskjell på nå og før. Før ble buksene mye mer slitt mellom bena da lårene gnisset sammen.

  13 kg forskjell, men buksen passer enda.Stretch er flott :P Bare litt for stor i livet, men det løste jeg med et belte. Tror låra mine nesten sprengte buksa før der;)    Meeeen. Nok om det, jeg måtte virkelig få tak i en slik bukse igjen. Akkurat samme typen ville jeg ha. Så eneste muligheten var å gå inn på nette og titte. Moto heter buksen og er i fargen blå. Jommen så fan jeg den, så jeg tror og håper det er rett bukse. Så skulle jeg gå til kassen og skrive inn andresse. Det går ann å velge mange land, men ikke Norge. Så utrolig typisk, men så kom jeg plutselig på at Pappa og kjæresten hans Anita har hytte/hus i Sverige. Så da ringte jeg pappa og fikk adressen. Yeeeeeej, det passet meg perfekt.  Buksene er utrolig fine for de passer til omtrent alt av klær og sko. Og kan kombineres med så masse forskjellig. Stretch er jo også en god ting.

  Og her er resten av innkjøpene:  

  

  

  Hva syntes du om innkjøpene??


  Tragisk at man ikke kan bestille varer fra Topshop til Norge lenger ikke sant`??

 • 0

  KONKURRANSE

  Husk å meld dere på konkurransen min HER om dere har Iphone 3 eller 4, eller kjenner noen som har det :)

 • 33

  Dagens OUTFIT

  Da var det dags for dagens outfit. I dag var det nydelig vær ute, så det ble ett lett sommerantrekk. Dette er det jeg kjøpte i går i den butikken som jeg likte så godt. La ut i et tidligere innlegg:)

  Håper dere liker antrekket  


  //Singlet-Bikbok// Bluse/vest- Goelia gulskogen// Shorts-Goelia// Sko-Oslo (Rett ved Oslo city,husker ikke butikk)//Solbriller-Tyrkia// Smykke- Den gyldne fe//
  

  Hva syntes du om dagens Outfit??

  

 • 6

  Humor er viktig det. Morsomt dørskilt...

  Da var vi vell hjemme i Hønefoss. Koselig å være i Drammen en tur. Borte bra, men hjemme best. Så nå blir det å få i seg litt middag og chille resten av dagen.

  Vi var på besøk hos mormor og bestefar en tur i dag. Og etterpå besøkte vi farmor og farfar som akkurat har flyttet inn i ny leilighet. De bor nå på en slags omsorgbolig vil jeg kalle det med mange andre eldre. Kjempekoselig sted igrunn.  

  Vi gikk en runde i det ganske så store bygget og da kom vi over en morsom dør inn til en leilighet. Er nok en artig dame som bor der. Dette er hva som var utenfor døren hennes. Og alle slags morrosomme ting må dokumenteres ;)

  Et dyr (tror det skal forestille et ekkorn) og en smekke hvor det står "personlig trener"

  Og det gøyeste var kanskje døskiltet. Kanskje noen barnebarn som har hatt det gøy.

  

  Også begynte farmor og farfar å spørre om de ikke snart kunne få bli oleforeldre. For alle de kjente hadde vært det en godt stund og bla bla... Også sa farmor at jeg har noe klart her. Vugge, klær også begynte hun å ramse opp. Vi fikk tilogmed se flott babytøy som hun har strikket. Blir nok en liten stund til enda, men vi begge har ialefall lyst på barn. Og det er jo ett steg i riktig retning. Men vi vil først vite hvor vi skal bo og jobbe :)

  Gøy med litt humor i hverdagen ;)

 • 11

  Gårsdagens innkjøp

  Her er innkjøpene fra i går da jeg var en liten tur på Gulskogen senteret. Vi var innom en herlig butikk som åpnet for 3 måneder siden. Fra nå av tror jeg dette må være en av mine yndlingsklesbutikker. Det var så utrolig masse lekkert der. Så da er det bare  å krysse fingra for at det blir salg der også snart. For da blir det nok en tur innom. Merker jeg må ha en del nytt av klær nå.

  GOELIA het butikken...

  Lekkert lagt i en fin pose, akkurat slik jeg liker det.

  Og her er innholdet i posen. Spennende ;)


  Lyseblå topp/vest ting. Veldig stilig på.


   
  Beige short med belte som hørte med
  


  Olapiratbukse med belte som hører til

  Også fikk jeg med en gratis toalettveske. En søt rosa en

   

  Og noen innkjøp fra Glitter:


  Og en gratis strandbag  Hva syntes du om gårsdagens innkjøp??

 • 13

  Dagens forett og hovedrett (Lavkarbo)  I dag fikk jeg og Mads servert nydelig mat hjemme hos mamma. Selvfølgelig lavkarbo vennlig <3 Digg.

   

  Til forett ble det en typisk spansk rett med Scampi.

  Før de stekes:  

   

  Etter steking:

  Scampi i olje, hvitløk og cayenne pepper stekt i ovnen i 8-10 min. Til Scampien skifter farge

  . Dette spiste jeg masse når jeg var mindre og det er utrolig godt. Det eneste jeg manglet var lavkarbo rundstykkene som jeg kunne dyppet i den smakfulle oljen.

  Og til hovedrett ble det en nydelig kyllingsalat med bacon på toppen:  Servert med Parmesan, oliven og nydelig Cæsardressing med kun 1,7 g karbo pr 100g og 0,7g var sukkerarter da.

  

   

   

  Har du noen gang smakt slik Scampi i olje??

  Hvis du liker scampi bør det absolutt prøves. En utrolig herlig forett.

 • 1

  Rabatt til alle mine lesere på NELLY.COM

  Nå har Nelly.com startet sommersalget sitt. De har 50 % ++ rabatt på masse varer nå. Og jeg har vært inne å smugtittet. Masse lekkert der inne.

  Meeeen.... For å kunne få tilgang til Salget må du ha en  kode, ellers får du ikke sett salgsvarene. Så for å å komme inn på salget må du trykke på bildet under og taste inn denne koden SUMMERSALE

   

   

  Trykk på kategorien salg, og tast så inn koden for å komme inn å se det flotte sommersalget <3

   

  I LOVE SHOPPING  <3 Blir nok litt handling på meg der å ja ;)

 • 11

  Drammen + outfit, sykemeldt

  Da har jeg fått vært hos legen min og jeg har også fått levert henvisningen til revmatolog på Drammen sykehus. Som det vistnok var veldig lang ventetid på. Bahhhh. Akkurat det jeg trenger  nå, nooot. Har gått i 4 år med vond albue/arm så nå må det finnes ut noe ja :)

  Hos legen ble jeg sykemeldt, så jeg skal holde armen min i ro nå og dermed prøve å heller ikke kjøre bil. Da det å gire er en sykt belastning for armen. Jeg er sykt dårlig på å holde armen i ro, men nå bare MÅ jeg. Jeg kommer til å kjede meg noe sykt når jeg er sykemeldt, men for armen min er nok det sikkert det beste. I og med den hadde blitt enda skeivere nå enn sist jeg var hos legen. Så jeg får være flink å gå turer og slikt fremmover. Da slipper jeg å bare sitte hjemme. Men å komme meg rundt meg bil kan jeg vist bare glemme. Må kjøpe meg automat ;)

  Her er noen bilder fra dagens outfit:

  Dette er den nye jakken jeg kjøpte til halv pris på nattåpent her om dagen.

  På med brillene. Det er soooool. Yey  

  

  Og et bilde av meg om mamman min <3 Love u mamma.

  Så ble det litt shopping med mamma i byen etter at jeg var innom sykehuset å leverte den henvisningen min. Fikk meg masse fint, viser dere senere:)

  Hva syntes du om dagens OUTFIT??

  Fint vær hos dere andre også??
  

 • 6

  Planene for i dag (Lege,sykhus og Drammen)

  I dag har jeg fri fra jobben og har dermed lagt noen planer for dagen

  • Stikke til Legen med min vonde arm, å se hvordan det ligger ann. Håpe de finner ut av noe mer, skremmende å ikke vite hva det er galt med den. 4 år med vonde smerter og armen blir skeivere og vondere. Albuen har alltid vært vond, nå har det spredd seg til skulder grunnet overbelastning. Har nå tatt flere MR og røntgen bilder og det finnes mye væskedannelser i albueledd. Jeg venter nå på svar fra CT undersøkelse og har fått henvisning til raumatolog (alt må vist sjekkes opp). Og siste utvei blir opperasjon.
  • Få tatt blodprøver å sjekke om det er noe mat jeg ikke tåler. Virker som jeg reagerer på en del matvarer.
  • Stikke til Drammen og leverere henvisningen til raumatolog, da henvisningen tydeligvis hadde blitt borte i posten (Snakk om uflaks) hehe
  • Møte mamman min en liten tur i Drammen og kose oss og nyte resten av fridagen min i dag :)

  Får fikse meg når jeg kommer til Drammen, mamma må vaske håret mitt. Heldigvis har hun frisørsalong hjemme. For jeg i dag klarer jeg ikke gre håret engang selv.  Høyre armen min kan noen få gratis av meg ;)


  Seeeee you in Drammen Bitches ;) hihi

  Hva er dine planer for dagen??

 • 15

  Hjemmelaget tomatsuppe

   

  I dag ble det hjemmelaget tomatsuppe til middag. Fryktelig enkelt og supergodt. Har lagt ut oppskrift tidligere. I dag tok jeg å doblet denne. Så jeg ganget alt med 2 untatt løken.

  Du trenger:

  • 2 ts Olje  ( jeg brukte kokosolje, den brune som er til steking og oppvarming)
  • 1/4 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 dl vann kokt med 1/2 buljong terning
  • 1,5-2 dl kremfløte
  • Krydder: Salt,pepper og basilukum krydder/ eller fersk basilikum
  • Om du ønsker suppen litt mer mektig kan du tilsette litt pølsebiter.

  Jeg brukte gøl grillpølser med ost. 2 g karbo pr 100 g. Fåes i Sverige og Danmark. Tror dette er en av de bedre ostepølsene jeg har smakt. Mozarella ost inni.  

  Fremgangsmåte:

  1. Finkutt løk og hvitløk. Fres løk og hvitløk i oljen. Kok opp buljongvann i egen kaserolle.
  2. Tilsett så buljongvann, hakkede tomater, salt,pepper og basilikum
  3. La dette koke i ca 5 min.
  4. Finn frem stavmikser og finmos, så det blir en klumpfri suppe. Tilsett så fløte og tilsett mer krydder om ønskelig.
  5. Tilsett pølsene og server!

  Tilsatte en bitteliten klatt med smør.  

 • 13

  Derfor bør du holde deg unna ferdigmat (suppeposer/sauser og kjeks)

  VIKTIG!!

  Det aller beste og sunneste er selvsagt å lage maten fra bunnen av. Og det smaker jo mye bedre. I tilegg vet du hva du putter i kroppen din. Mange posesupper/sauser er stappfulle med transfett. Helsedirektoratet advarer mot transfett. Folk har fetthysteri og prater om at fett er farlig for oss, ja noen typer som f.eks transfett er farlig.Transfetter det absolutt verste fettet du kan spise, fordidet øker det dårlige LDL-kolesterolet og senker det gode HDL-kolesterolet (hentet fra Norsk helseinformatikk). Noe som bidrar til fettavleiringer i blodårene og dermed også økt risiko for hjerte og karsykdommer. Transfett finner du blandt annet i margarin, kjeks og kaker med lang holdbarhet og i mye ferdigmat. Selv i noen typer babymat, og det er virkelig skremmende. I USA er det påbudt med merking av varer som inneholder transfett. Men som sagt er dette noe folk velger om de vil dytte i kroppen sin, jeg bare legger frem fakta:)  

  

  Risikoen for hjerte- og karsykdom øker med 25 prosent ved inntak av ca. 5 gram transfett om dagen, I følge The New England Journal of Medicin. Pommes frites fra Mc Donald's inneholder til sammenligning ca. 4 g transfett.

  Høyt inntak av transfett kan også føre til kreft, ifølge flere undersøkelser.

  Hentet fra kk.no

  VERSTINGENE

  1. Oljer, margarin og flytende plantefett
  Delvis hydrogenerte oljer inneholder transfett. Solsikkeolje, soyaolje, maisolje og varmpresset rapsolje er blant verstingene. I norsk margarin skal herdet vegetabilsk olje eller delvis hydrogenert fett nå være fjernet. Gå for kaldpressede oljer på salater, men ikke bruk disse til steking, bruk meierismør eller kokosfett. Salatdressinger, majones og påleggssalater kan også inneholde mye transfett.

  2. Fritert mat
  Frityroljer inneholder mye transfett. Hold deg unna pommes frites og gå forbi smultringboden på hjørnet.

  3. Kjeks og kjøpekaker
  Datostemplede bakervarer, kaker, kjeks og muffins er en av de store synderne. Norske kjeks inneholder ikke transfett, men sjekk utenlandsk kjeks og billigmerker.

  4. Potetgull og snacks
  Potetgull, popcorn og annen snacks inneholder mye transfett. Selv snacks som skal inneholde lite fett, kan inneholde denne typen fett. Ferdig dip bør du også sjekke varedeklarasjonen på.

  5. Dessert
  Kakemiks, paideigmiks, dessertpulver og kakepynt kan inneholde ganske mange gram transfett per porsjon. Sjekk innholdsfortegnelsen.

  6. Suppe- og sausepakker
  Buljongterninger, nudler, supper og sausepakker inneholder vegetabilsk fett som kan være hydrogenert.

  7. Frossenmat
  Frossenmat inneholder generelt sett mye transfett. Fiskepinner og annen fritert fisk er gjerne stekt i delvis herdet hydrogenert olje. Også snitzler og annen panert mat. Sjekk også varedeklarasjonen på paier og annen frossen mat, selv lav-fett produktene kan inneholde transfett.

  8. Søt frokost
  Søte frokostblandinger, sjokoladepålegg og annet søtt pålegg kan inneholde transfett. Det samme gjelder protein- og energibarer, selv om de gjerne er merket med ?sunne?.

  9. Godteri
  Sjokolade, karameller og annet godteri. ?Gummigodteri? som ikke inneholder fett, inneholder heller ikke transfett.

  10. Kaffe og krem
  Cappuccinopulver, smakssatt kaffe, krem på boks og fløteerstatninger er dessverre på verstinglisten.

  Konklusjonen må bli at naturlig mat, hjemmelaget av friske råvarer er best. Og fett er ikke farlig i seg selv, men det er tranfettet som er farlig. Og er i stor grad med på å skape hjerte- og karsykdommer. Jeg håper virkelig myndighetene tar dete på alvor nå og får fjernet dette drittet fra maten. Eller i det minste merke det bedre.

  Om du vil lese mer om dette kan du se på en artikkel som stod nylig i Bergens tidende. BLIR LURT TIL Å SPISE FARLIG OLJE

   Men som sagt, ditt valg hva du spiser:) Bare sier det.

  Så homemade is the best folkens ;) For tiden lager jeg det meste av mat fra bunnen, og på dette har jeg mistet 13 kg. Sier seg selv at det er bedre for kroppen da.


   

 • 48

  Konkurranse: VINN MOBILDEKSEL

  Skulle ønske finværet kunne holde seg litt lenger, men neida. I morgen blir det regn.

  Meeeeeen.....

  Da kjører jeg igang nok en konkurranse her på bloggen. Denne gangen har jeg 10 stykk IPhone deksler fra http://www.handelsportal.no/ som skal deles ut. Så om du har Iphone eller kjenner noen som du ønsker å gi bort i gave til er det bare å lese videre.

  5 stk til IPhone 3G/3GS og 5 stk til IPhone 4 er det som skal deles ut av premier. Så det vil altså bli kåret hele 10 vinnere.  Du trenger IKKE ha blogg for å delta, så lenge du husker å legge igjen E-mailadressen din i E-mail feltet!!!

  Slik deltar du:

  1. Gå inn på http://www.handelsportal.no/ og finn prisen på mitt nye deksel. Hva koster altså dette IPhone4 dekselet???
   Hint:
   Pink love bling bling

  2. For å øke vinnersjangsene dine kan du linke til innlegget enten på bloggen din eller på facebook. Da øker  sjangsene for å vinne. Om du linker så skriv dette i kommentaren sammen med svaret ditt. Her er linken til konkurransen http://charlotte1987.blogg.no/1309123988_konkurranse_vinn_mobi.html

  3. Skriv svaret ditt i kommentarfeltet og husk å fylle ut feltene med navn og e-mailadresse. Og om du har linket til konkurransen skriver du " Har linket på facebook/blogg".. Hvilken Iphone du ønsker deksel til.


  Så om du har Iphone eller rett og slett ønsker å gi bort et mobldeksel i gave er dette en fin mulighet.

  Konkurransen varer i 1 uke og kåres Søndag eller Mandag neste uke.. Og da vil også kommentarene godkjennes.

  Lykke til :)


  Konkurransen er i sammerbeid med handelsportal.no

 • 26

  Hvilke av kjolene likte du best

  På Nelly.com har man nå muligheten til å designe kjoler og være med i konkurranse. Jeg har til nå laget 3 forskjellige kjoler.
  Hvilken liker du best??
  Hadde blitt happy om du gadd å stemme på den kjolen du likte best ved å trykke på linken under bildet på kjolen du syntes er finest.
  Hvem kjole likte du best???
 • 16

  Indrefilet av svin med hjemmelaget bernaise (Lavkarbo)

  Jeg fortsatt mine to oppdrag. Tømme fryseren oppdraget og tømme kjøleskapet oppdraget. Noen ganger har man bare alt for masse rart i både fryser og kjøleskap. Så nå var det på tide å bruke opp litt.

  I fryseren fant jeg blandt annet indrefilet av svin og bacon. Dette skulle jeg da klare å lage noe snadder middag av. Og flaks for meg så fant jeg også masse godt i kjøleskapet ;) Så det hele ble en perfekt middag.

  Kjøttet ble (ikke for å skryte) perfekt... ;)

  Indrefilet av svin med cellerirotfries og bernaise saus

  Dette brukte jeg:

  • Hel indrefilet av svin/flaskfilet
  • 1 pakke bacon
  • 3 fedd hvitløk
  • 1/4 cellerirot
  • Salt og pepper
  • babymais

  Bernaise saus ( til 2-3 personer)

  • 2 eggeplummer
  • 6 ss vann
  • 100 gram smør
  • Pepper( smak til)
  • 7-8 ss fløte
  • 2 ts bernaiseessense
  • 2,5 ss estragon krydder
  • 9 dråper sitron

   

  1. Startet med å kutte bort litt scener og fett, slik at ikke det skulle ødelegge kjøttet.
  2. Presset 3 stk hvitløksfedd og gnei det godt inn i hele filetten. Så gnei jeg den inn med salt og pepper.
  3. Stekte den litt på hver av sidene i stekepannen til den ble fin og gyllen før den skulle stekes.
  4. Rullet bacon rundt og la den i en ildfast form, ovnen var forvarmet til 190 grader. Lot den stå i ovnen på 190 grader i 20-25 minutter.
  5. Man tar den så ut av ovnen og surrer den inn i aluminiumsfolie og lar den hvile mens du gjør resten av maten klar.

  6. Celerirotfrisen stekte jeg i frytyrkokeren i 10 min, Mads liker de godt stekt for da slipper han smaken av celleriroten. For min del kan de godt ligge litt kortere. De ser svidd ut, men smaker ikke slikt. Den endrer til slik farge ganske fort. Den kan helt sikkert også stekes i stekovn, men da må lenger tid beregnes. Krydre med ønsket krydder.

  7.  Lag så bernaisesausen. Oppskrift og fremgangsmåte finner du ved å trykke HER

   


  Pynte gjerne med litt stekt babymais.


  velbekomme!!

  Så det godt ut ??

 • 15

  Mitt nye deksel til IPhone.. CUTE

  Som jeg skrev i forige innlegg dumpet det ned en pakke i posten til meg i dag, med et deksel jeg har ønsket med. Endelig har jeg fått IPhone også, og ettersom jeg elsker søte duppeditter så passet dette perfekt <3
  
  

  Dekselet får du nå 20 % rabatt på og GRATIS frakt. Du finner det HER

  Cute ikke sant??


  Dekselet er sponset av :   http://www.handelsportal.no/          

 • 22

  Pakke i posten.. Til dere og til meg

  I dag igjen dumpet det ned en pakke i posten fra en av mine sponsorer http://www.handelsportal.no/  I pakken lå det ett deksel til meg( kommer i neste innlegg,bilde) og 10 stk som jeg skal dele ut i konkurranser her på bloggen. Dekslene er til IPhone 3G/3GS og Iphone 4.  Så ser ialefall alle hvilket land du bor i eller eventuelt kommer fra.

  Konkurranse med Norgesdeksler som premie vil komme en av de nærmeste dagene. Så da håper jeg du har IPhone eller kjenner noen som har.

  Hvordan mobil har du??

 • 20

  Kjempegode knekkebrød.. LAVKARBO

  I dag testet jeg ut Lavkarbo knekkebrød for første gang. Jeg la om til et lavkarbo kosthold for ca 6 måneder siden og har testet ut masse forskjellig, men enda ikke knekkebrød. Så da var det på tiden. I løpet av de 6 mnd har jeg ialefall mistet 13 kg, nestet 14 og har en kropp som fungerer mye bedre enn før.

  Måtte prøvesmake litt etter de var ferdig stekt og de var veldig gode. Og har et veldig lavt innhold av karbohydrater. Oppskriften fant jeg i boken "frisk med lavkarbo".  

  Oppskrift:

  • 100 g sesamfrø
  • 25 g linfrø
  • 50 g malte mandler
  • 1 stor ss fiberhusk/ Psyllium
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss tørket oregano til å strø over knekkebrødene(kan droppes)
  • 2 1/2 dl vann

  For å male mandlene brukte jeg denne som jeg kjøpte på ett loppemarked for en billig penge:

   

  Som ble til malte mandler. Jeg gadd ikke å skolle mandlene.  Fremgangsmåte:

  1. Bland alt det tørre sammen i en bolle og tilsett så det våte og rør godt
  2. La den svelle i 5 min. Og tilsett bittelitt mer vann om deigen er lite smørevillig.
  3. Smør så røren utover en smurt eller bakepapirkledd langpanne og rut opp med et pizzahjul eller en kniv.
  4. Stekes midt i ovene med varmluft på 160 grader i 30-40 min ( jeg har ikke varmluft og stekte mine i 40 minutter på mellom 160-180 grader.
  5. Avkjøl på rist

  Dro det ut med en kakespade, og det fungerte fint.

  Strø så på med oregano om ønskelig 1ss

  

  rut opp og stek...

  
  Avkjøles på rist


  
  Oppevares tørrt!

  Og næringinnholdet på knekkebrød røra er jo helt super...

  6,35 g karbo i hele røra, noe som vil si ca 0,4 g karbohydrat pr knekkebrød på mine 15 stk.

  Fett:81 %

  Protein:17 %

  Karbohydrat: 3 %

 • 13

  Koselig å våkne til...

  I dag dro min kjære på jobb kl 5 på morgenen. Da var jeg trøtt som en strømpe, og bestemte meg for å sove litt videre. Og godt var det. Så ringer min kjære litt senere og spørr om jeg har sett mms meldingen han sendte. Det hadde jeg jo ikke, for jeg ble vekket av at han ringte. Gaaah, men så fikk jeg ett skikkelig smil om munnen da jeg så på mms bildet fra min kjære <3 <3

  Se helt helt øverst til venstre sa han.


  Byttet ut Telenor med Charlotte <3 og lagt til kjæresteknapp nederst til høyre. Cute ;)


  Det skal så lite til for å gjøre meg glad på morgenen ;)  

  Så satte jeg med ned å koste med meg en herlig smoothie på lavkarbo vis. Oppskriften finner du HER  Herlig å sove til kl 11, og nå blir det å nyte resten av dagen. Jeg tenkte å prøve meg på lavkarbo knekkebrød i dag. Også skal jeg bake brødet mitt og kanskje noe annet.

   

  Ønsker dere alle en flott lørdag :)

 • 9

  Gårsdagens middag Chop suey

  Dette er lavkarbo varianten!!

   

  Ettersom jeg er veldig glad i kinamat og spesialt biff Chop suey spiser vi det ganske ofte. Ialefall nå som jeg har kommet frem til en lavkarbo variant av den. I går hadde vi en del vi skulle bruke opp i kjøleskapet og da er wok igrunn veldig greit. Så istedenfor biff så ble det svinekjøtt(kotelett) Chop suey. Og det var også veldig godt. Den sausen er bare så utrolig god, at jeg sitter med skje og spiser den når all maten er spist opp.


  Svin ser aldri serlig delikat ut pga fargen, men det var godt i woken.


  Dette brukte jeg i min rett:

  • Svinekjøtt/koteletter. Du kan også bruke annet kjøtt som biff,kylling...
  • Noen biter av kinakålen(bruker ikke de grønne bladene, men det hvite nedert.Spøtt og godt)
  • Brokkoli
  • 1/2 løk
  • Litt purre
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 hel liten chili (også frøene)
  • Noen få biter paprika
  • vannkastanjer
  • Babymais ( babymais er den eneste av typene mais som er lavkarbo vennlig)
  • 3-4 ss Cocosa kokosolje (den med brun etikett er for steking) Kokosolje eger seg veldig godt til oppvarming.
  • 4-5 dl buljongvann
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ts Johannesbrødkjernemel
  • salt og pepper
  1. Kutt opp kjøttet i strimler og grønnsakene i ønskelig størrelse.
  2. Kok opp 4 dl vann med 1 buljongterning og sett dette til siden når det er klart.
  3. Varm opp wokpannen og tilsett 1 ss av oljen. Så tilsetter du kjøttet når oljen har blit varm. Krydre med litt salt og pepper, og tilsett den hakkede hvitløken og chilien. Slik at dette får satt en god smak på kjøttet.
  4. Så når kjøttet er ferdig stekt tar du det til side på en tallerk f.eks.  I wokpannen tilsetter du grønnsakene og 2 ss til av oljen. Og la grønnsakene få en litt gyllen farge.Tilsett så soyasausen.
  5. Hell så over halvparten av buljongvannet i wokpannen og la resten ligge igjen i kjelen. Tilsett så johanesbrødkjernemelet  i kjelen med buljong og rør godt. Buljongvannet blir da tilslutt tykkt ved at du rører litt. Så heller du blandingen over i woken og tilsetter kjøttet.

  Smak til om du trenger noe mer salt eller pepper.

   

  Har du prøvd deg på hjemmelaget Chop suey??

 • 20

  Outfit og innkjøp fra NATTÅPENT

  I går var den sankthans og i den anledning var kuben og noen butikker ved torget åpen til kl 24. Vi dro litt seint, så ble der helt til det stengte.

  Antrekket, enkelt og lettvint!!


  Smiiiil :P Haha, jeg er egentlig ikke så morsk av meg ;)

  Også ble det 2 innkjøp jeg var knallfornøyd med!

  Litt sliten etter å ha kommet hjem kvart over 12 på kvelden..


  Jakke Match halv pris. Den passer til så masse, men beltet matcher så absolutt ikke ;)

  Også ble det. dadadadadadadadad!!!

  IPhone!  
  Nå ligger jeg å slapper av på soffan før jeg skal begynne på middagen. Skikkelig sulten nå, så skal bli godt med middag.

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 17

  Anbefaling av ny NETTBUTIKK

  Var inne på en blogg i går og kom over en nettbutikk jeg likte svært godt. http://www.britique.com/ heter den. Alt står på norsk der inne, men de har de fleste merker innen sminke, skjønnhet og hudpleie. Jeg ser at de har stort fokus på dette med produkter med bra og naturlige ingridienser, og det er supert.

  Når jeg kom inn på nettsiden dem hadde de en slags kundeservice chat som poppet opp i høyre hjørne slik som på facebook. Her kan man vistnok stille spørsmål slik at det blir enklere å finne produkter som passer for deg. For selv syntes jeg ialefall at det kan være vanskelig å finne ting på nette som passer akkurat deg og din hud. Så det må jeg si var smart av de å ha en slik kundeservice chat. Det er det ikke mange slike nettbutikker som har.

  

  Her er noen interesante produkter som jeg syntes virket spennende og bra. Dette er bare noen av de..  

  Produktbeskrivelse:

  Nå kan du få superhvite tenner på 1-2-3! Denne populære whitening pennen fra Polar White pro gir deg opptil 6 nyanser hvitere tenner etter 6 applikasjoner. Med en herlig mint smak, nå trenger du ikke å bruke strips for å få hvite tenner.

  Polar white pro har blitt laget i samarbeid med tannleger og spesialister, er trygg å bruke. Vil ikke skade tenner eller enamel.  

  Produktbeskrivelse:

  Med rene aktive planteekstrakter!

  En selvbruning som gir deg en flott gyllen brunfarge som varer opp til 7dager! Denne misten vil også virke oppstrammende på huden, helt naturlig uten skadlige kjemikaler eller stoffer. Inneholder rene planteekstrakter som acai berry og argan, vitaminer og oljer. Dufter godt og gir ikke deg den rare ?selvbrunings? lukten. Helt naturlig og økologisk. Lett å påføres, og etterlater seg en farge når du fører på så du kan se hvor du legger på selvbruningen og unngår å få flekker. Kan brukes til både kropp og ansikt.  

  Produktbeskrivelse:

  Sugar grapefruit håndkrem fra Love+ Toast.En herlig håndkrem som inneholder Shea butter, Macadamia nøtter, oliven og Avocado og sunflower olje.En mix som sørger for at hendene dine blir supermyke og dufter godt! Denne håndkremen vil du lett bli avhengig av. Helt naturlig!

  

  Nå er jeg virkelig sulten, i dag har vært en skikkelig daffedag etter jobb. Ikke gjort noe særlig effektivt. Min kjære snakker om å be meg ut på middag, så ja kanskje det. Hadde vært koselig det. Også kanskje jeg tar turen innom kuben som har nattåpent i dag.

   

  

  Prøvd noen av disse produktene??

  Vært innom denne nettbutikken før??

  

 • 24

  Min kjære laget middag , Lavkarbo...

  Det var utrolig godt med joggeturen, og jeg trodde kondisjonen skulle være helt bånn i bøtta. Og der tok jeg heldigvis feil. Jeg løp og ble ikke særlig sliten, og det ble faktisk hele 7,1 km. En rute jeg aldri har jogget før, så gøy å prøve ut nye veier.  Jeg avsluttet med noen sit ups før jeg slang meg i dusjen og godt til rette i sofaen. Min kjære laget middag til meg i dag, og godt var det:)

  Det ble nesten det samme som i går, bare at dette var enda mer smak på. Mads lagde en slags kålstuing ved siden av kotelettene.  Kålstuing tingen laget han vistnok slik: Kokte nykål i ett par minutter. Tilsatte 1 ss meierismør og surret dette inn til det smeltet. Tilsatte så fløten (1,5 dl) og Johannesbrødkjernemel (1/2 ts). Og krydret med salt og pepper.

  Så nå blir det bare å chille resten av kvelden også finne sengen :)

 • 14

  Nydelige Amerikanske pannekaker (LAVKARBO)

  I går kveld var jeg og min bedre halvdel sykt sultne og ikke mins fysne etter en fisketur uten noe napp. Og det var da jeg bestemte meg for å åpne boken jeg kjøpte på mandag " Bakeglede uten sukker"

   

  
  Så vi bestemte oss for å prøve de Amerikanske pannekakene, og disse var virkelig gode. Jeg som ikke engang er særlig glad i pannekaker.

  (7-9 pannekaker)

  Oppskrift:

  • 200 g Philadelphiaost
  • 1/2 dl Sukrin
  • 1/4 ts vanilje, jeg brukte vaniljepulver fra helsekost
  • 3 egg
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 dl fiberhusk

   

  1. Rør philadelphiaposten til den blir jevn, bland i sukrin,vanilje og egg. Rør sammen til en jevn røre
  2. Rør i fiberhusk blandet med bakepulver og la det stå å svelle en liten stund
  3. Stek så små pannekaker i smør.

  Server med bær, krem,nøtter,smør eller hva du måtte ønske:)

  De var knallgode :) Og i tilegg lavkarbo.

 • 11

  Ut å være flink

   

  Nå skal jeg ut i skogen og leke sprek ;)

    Musikk i øra og jogge med en liten tur. Blir nok ikke bare jogging kjenner jeg kondisen min rett akkurat nå. Vært dårlig på trening i det siste, men godt å komme igang:)

  Jeg skal forresten dele en utrolig god oppskrift på Lavkarbo Amerikanske pannekaker med dere etterpå, for de var virkelig gode ja ;)

 • 17

  Se hva jeg har fått SPONSET

  Jeg skrev i sta at jeg hadde motatt en pakke. Og her kommer innholdet i pakken. Pakken motokk jeg fra en nettbutikk jeg ikke hadde vært innom før, nemmelig http://www.handelsportal.no/

  Jeg fikk et IPhone 4 deksel, så nå er det vel på tide å få skaffet seg Iphone vil jeg tro ;) Mads har en, så jeg fikk låne han sin litt, jeg har en nå en billig ting fra Europris til 299 kr. Pga min forige mobil ble ødelagt. Så på tide med en ny mobil nå ja.

  Pakket inn i plasten. Jeg elsker blink bling og søte ting, så denne passet meg ypperlig.

  

  De selger ikke bare deksler og tilbehør til Iphone, men også mye annet spennende.  

  Jeg tror Mads ble veldig glad for at jeg pyntet opp mobilen hans ;) Den ble jo bare sååå søt. På tide med min egen IPhone kanskje??

  også fikk jeg dette dekselet...

  Søtt søtt søtt <3 <3

  Min mening: Nettbutikken var enkel, oversiktlig, hadde lave priser sammenlignet med andre, veldig rask levering. 1-2 dager. Min pakke ble sendt i går. De har også fri frakt, noe som er utrolig smart etter min mening.

   

  Innlegget er skreven i sammarbeid med 

   

  Har du handlet hos handelsportalen??

  Fant du noe fint??

 • 17

  Dagens frokost og middag (Lavkarbo)

  Her kommer bilder av dagens frokost og middag. Begge måltidene smakte utmerket.

  Frokost

  jeg var tom for Kavli ferdigskivet ost med smak, og hadde skikkelig lyst på crispy ostebrød med pålegg. Så da tokk jeg å høvlet 7-8 skiver ost og la i små firkanter på bakepapir. Jeg stekte de i mikro i 2 min og vips var de klare.  Så hadde jeg kokt egg i 9 minutter som jeg hadde som pålegg med majones. Yammi  
  Perfekt frokost <3

  Lunsjen ble det noe så enkelt som en makrell i tomatboks med litt majones.

  Og middag 

  Svinekotteletter  med kokt nykål surret i ekte meierismør!


  Ble en og en halv kotelett på meg og en del nykål som jeg puttet litt smør på etter steking. Kotelettene hadde jeg salt og pepper på og stekte i meieri smør i pannen. Når de var ferdigstekt helte jeg litt vann i pannen, og vips har du en god sky saus:)
  

  Enkelt , billig og raskt måltid <3

 • 3

  Sponsorpakke i posten

  Var netopp å sjekket postkassen, og der lå det en pakke til meg. Så koselig, og det jeg fikk hva skikkelig søtt <3  Nå skal jeg lage litt middag, også skal jeg legge ut bildet av innholdet i pakken.

  Gleder meg til å vise dere :) :)

   

  Hva inneholder pakken mon tro??

 • 20

  Oslo tur + INNKJØP

  I dag fikk jeg med meg mamman min til Oslo, siden jeg skulle ta Ct undersøkelse av den tragiske albuen min. Damen stusset fælt da jeg ikke klarte å rette ut armen min. Den blir bare skeivere og skeivere. Hun lurte på om jeg hadde brukket den før, men det har jeg jo ikke. Så håper de finner ut av feilen snart.

  I Oslo koste vi oss med nydelig lunsj etterfulgt av litt shopping.

   

  Jeg var flink å holdt meg til lavkarbo nogenlunde. Mulig tacosausen ikke var helt lavkarbo vennlig, hadde jeg vist at det fulgte med natchos kunne jeg bare bestilt uten. Men de kan bare ligge igjen, så har du en fin lavkarbo rett :)  Mamman min spiste det samme som meg, koser oss i sola. Herlige mamman min <3

  Bloggeren måtte jo selvsagt også bli tatt bilde av ;)

  
  
  Ettersom jeg ryddet i klesskapet i går ble det inngen nyt klær i dag, men det ble noen andre innkjøp!!

  Jeg var heldig å fikk noen sko av mamman min. vi fant en lekker sko og vekse butikk med 70 % rabatt. Nice. Så endte opp med 3 par sko ;)  

  Her er det vist noen tånegler som trenger litt neglelakk ja. Uuuups.  

  

  Og etterpå var jeg litt i Drammen med min kjære, da han skulle kjøpe seg ny bil. Min kjære klarer alltid å overtale meg til å spise usunn mat :P Fysj å fysj. Så nå føler jeg meg crappy innvendig. Har rett og slett ikke vært noe flink med kostholdet de 3 siste dagene. Og kroppen ble virkelig håven og kjemperar etter alkoholen i helgen. Og at vi spiste på Burger king i dag hjalp ikke på. Karbobombe deluxe :P Så selv om jeg er en lavkarbo blogger betyr det ikke at jeg ikke sprekker, men så lenge det ikke blir noen vane så går det fint. Men i morgen blir det andre boller ja, da er det pån igjen. Vi spiser kun på burgerking og mc donalds sikkerte 1-2 ganger i året, så da går det ann. På Burger king møtte jeg også på en trivelig bloggleser med denne bloggen http://husmorverden.blogg.no/. Er stadig innom å titter på bloggen hennes, så det var koselig :) Og vi begge var usunne i dag, godt det er fler enn meg. haha.

   

  Så ettersom jeg satt igjen med en smule dårlig samvittighet dro jeg innom bokhandleren å kjøpte denne boken. Så om jeg er fysen så kanskje jeg kan ha nytte av den. Den er super for et lavkarbokosthold. Masse gode oppskrifter.  

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 10

  Nydelig laksemiddag

  Du trenger:

  • Skinn og beinfrie laksefiletter
  • Ekte meierismør til steking
  • Creme fraiche
  • Krydder: Urtesalt eller litt sitronsaft/dråper, hvitløk, pepper og salt.
  • Serveres gjerne med kokt brokkoli, blomkål eller annet ønskelig.

  Start med å krydre laksen og stek i stekepanne til de er ferdig stekt. Puttes så i ildfast form med creme fraiche over. Stekes i stekovnen på 180-200 grader i ca 10 minutter.

  Strø gjerne litt purre,vårløk eller gressløk over.

  Serveres gjerne med brokkoli!

  

  

  Nydelig lavkarbo middag, som er rik på fett og lavt innhold av karbohydrater :) Blitt helt hekta på dette etter at jeg fikk det servert av mormora til Mads.

 • 21

  Bra start på dagen // Sunn frokost (Lavkarbovennlig)

  I går ble det smoothie til frokost. Og da mener jeg en skikkelig smoothie, som man blir ordentlig mett av. Jeg lagde litt masse, så resten satte jeg inn i kjøleskapet i en mugge og det ble frokost i dag også. Egentlig trodde jeg at smoothien kom til å smelte, men neida. Den var like fast og fin i dag også.


  Jadda, må vist kjøpe meg strykebrett og strykejern. For denne buksen er vist en av de få jeg har som virkelig MÅ strykes.

  Så det å lage smoothie for flere dager og måltider er jo da ganske genialt igrunn!!  Dette brukte jeg i min smotthie:

  • 3-4 dl Blåbær og eller Bringebær( jeg brukte en blandindspose frosne bær;bringebær, blåbær og bjørnebær) Bringebær har minst karbo.
  • 3-4 dl vann
  • 1 dl kremfløte
  • 4 ss Udos choice (helsekost)
  • 3 ss Cocosa Exstra virgin kokkosfett
  • 4 Egg
  • 1 ts kanel
  • 1 ts sukrinmelis om ønskelig.

  Dette blandes sammen i en blender og vips har du er nydelig, sunn og mettende smoothie!! Restene kan settes i kjøleskap.

  Utrolig grei for deg som er på farten  Lager du deg ofte smoothie??

 • 11

  Helgekos + Outfit

  Outfit

  //Bukse  Bik bok// Sko Danmark// Belte  New yorker// Singlet Bikbok// Genser Vero Moda// Kjede  (aner ikke)// Øredobber Bik bok//
    Og et solbrillebilde må man nesten ha ;) always

  

  VI dro ut med flere  for å spise på salt og pepper, og jeg tok det vanlige. Men spicy tuna makien var ikke slik den pleier. Nedtur. Merket ikke at det var noe spicy på den heller. Og det å ha lavkarbo som kosthold er akkurat som alle andre kosthold. Av og til kan man kose seg med litt utskeielser og godt er det :)  

  Mine kjøre ville også være med på et bilde. Det er ikke ofte ;) Dobbelhake på meg, Nice ;)  Vi avsluttet kvelden med en tur ut på byen:  Også var det en dame fra Cuba (husker ikke navnet akkurat nå) som fortalte at jeg måtte ta en poose som på bildet under :P Og da lo jeg godt.

   

  
  Meg med min absolutte favoritt drink. Sure Sivert ;) I looooove it.
  

  Nå skal jeg en liten tur på ikea med min kjære. VI blogges.

   

  Så skal jeg kose meg i kveld, og det håper jeg dere skal også.

 • 12

  Da var turen bestilt

  I sommer så har vi planer om å besøke familien til Mads rett utenfor Bergen, men vi tenkte også å ta en tur til utlandet. Vi har pratet om å ta en tur til Latvia. Jeg har vært der tidligere med reiselivsklassen, og jeg likte meg igrunn godt. Så i dag er hotell og fly booket. Ellers har vi ikke lagt noen andre planer for sommeren enda.

  Gleder meg til en koselig sommerferie med min kjære <3 <3  Vi skal da til Riga. Det er utrolig billige hoteller der, lavere priser enn Norge generelt på det meste der. Så blir en langhelg, og det gleder vi oss veldig masse til :)

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden alene, og kose meg med ostesnacks ;) Yammi.

  Jeg har foresten også vært på Nimi med armen igjen i dag, da kortisonen hadde 0 effekt. Og armen var også faktisk blitt mindre bevegelig. Så jeg skal ta CT av albuen også skal jeg til Revmatolog. Så blir spennende å se om de finner ut noe nå :) Hope so.

  Nyt kvelden videre:-)

 • 36

  NYE FØR og ETTER bilder (-13 kg) Og mitt nye kosthold...

  I dag sto det om lavkarbo kostholdet i Vg. Og som med alt mulig annet er det alltid 2 sider av en sak, noe jeg også hadde regnet med. Mange som jobber med ernæring syntes lavkarbo er ypperlig og andre er negative, men det jeg i det minste syntes folk kan gjøre er å sette seg skikkelig inn i det før de uttaler seg. For dette blir virkelig for dumt...  

  Wenche Frølich som er blandt de som er negative utaler følgende:

  " Du må ha karbohydrater for å forbrenne fett og proteiner, dette er ren biokjemi" HALLO??? Nok en gang, undersøk nøye før dere utaler dere. Lavkarbo er ikke det samme som 0 karbo. Vi spiser da karbohydrater vi også, men karbohydratene kommer ikke fra f.eks potet,ris,pasta, mel og vanlig sukker. Det jeg har fått med meg fra flere steder er at mange tror det at lavkarbo= NULL KARBO. Dette er HELT FEIL!!! Og kroppen produserer jo dessuten de karbohydrater den trenger selv ved omdanne fett til karbohydrater. Fett kan omdannes til karbohydrater og karbohydrater kan omdannes til fett.

  Og hvordan i huleste kan jeg har klart å gått ned 13 kg og masse fett er forsvunnet om man må ha i seg alt for masse karbohydrater?? Det lurer jeg veldig på. Hmmm.

  Bilde av meg Januar 2011 og nå i midten av mai= -13 kg  

  

  En annen ting jeg lurer veldig på er "hvorfor står det i dagens vg at undersøkelser viser at halve Norge vil ned i vekt??" Er virkelig de rådene innen ernæring som blir gitt de rette? Det spørsmål kan man virkelig stille seg. Og hvorfor i all verden finnes det så mye overvekt nå, hvis vi spiser så "riktig" som mange tror.

  Jeg er ofte inne å leser på bloggen til en som heter Espen Rostrup, lege og forsker. Han jobber blandt annet som lege på hjerteavdelingen på Haukeland sykehus. Han er veldig positiv til et lavkarbo kosthold og ser klart de helsemessige fordelene ved å redusere inntaket av sukker og raske karbohydrater. Espen utaler også at det finnes mye forsking på lavkarbo, men at disse er utilgjengelig for folk flest, men på bloggen hans kan du også finne mye spennende forskning rundt temaet.

  På bloggen til Espen finner du en grei oversikt over innføring i et balansert lavkarbokosthold http://espenrostrup.com/innf%C3%B8ring-i-balansert-lavkarbodiett/

  Og her et et sitat fra en uttalelse på bloggen til forsker og lege: "Da jeg, nærmest ved en tilfeldighet, begynte å lese meg opp på karbohydratenes og insulinets effekt på kroppen og så de gunstige effektene en reduksjon av inntaket av karbohydrater kunne ha, satt jeg litt måpende igjen. At ?fettskrekken? hadde et så tynt vitenskapelige fundament var for meg en stor overraskelse. Det finnes ikke holdepunkter for å si at inntak av fett er assosiert med økt forekomst av hjerte- karsykdommer, en standpunkt jeg ikke er alene om å ha"  

  Og jeg får ofte folk som ler av meg og sier omtrent" haha, du er så dum" (føles slik) Fett er jo farlig, det skaper hjerte og karsykdommer. Bla bla. Ny forskning viser at mettet fett ikke øker risiko for hjerte- og karsykdommer som tidligere antatt. Dette kan du lese på forskning.no på DENNE artikkelen. Før i tiden var det vanskeligere å få tak i store karbohydratkilder og de spiste dermed mye fett og proteiner. Og man ser overvekt har økt i likhet med at det har kommet mye ferdigmat og lett tilgjengelige raske karbohydrater.

  Og helt til slutt ett før og etterbilde på at man faktisk ikke trenger store mengden med karbohydrater for å forbrenne fett. Ved å øke inntaket av riktig fett og proteiner så forbenner kroppen fett. Riktig fett= høyerer fettforbrenning. Bare se på dette. Før og etterbilde av meg -13 kg. Og disse er tatt med 4-5 mnd mellomrom. Altså dette er resultatene mine på den tiden:)  

  Jeg sier ikke at lavkarbo passer for alle, men jeg syntes da virkelig at man må få velge hvilke kosthold man vil og det som man ser funker best for en selv. Alle er forskjellige, og det nytter ikke å gi samme råd til oss alle. Jeg har slanket meg i flere år(prøvd det meste) og misslykkes ofte. Nå har jeg endelig funnet noe som passer for meg selv og er bra for helsa og kroppen stortrives nå :)

  Det var dagens ord fra min munn ;) Mine meninger.

  Og det skal også tas i betraktning at Wenche Frølich som uttaler seg til Vg selv har gitt ut koke bok/bøker og hun nevner at kokebøker med lavkarbo-oppskrifter topper bestselgerlistene. Aner vi sjalusi ute å går?? ;)

  Flere med lavkarbo kosthold her??


 • 12

  Dritt avslutning på dagen. FUCK

  Har akkurat kommet hjem fra en hyggelig sommeravsluttning med barnehagen, og ettersom jeg kun har hatt vikariat som ped. leder i barnehagen ser det som det ikke blir noe mer jobb etter sommeren. Eller litt i August grunnet tilvenning av nye barn.

  Var mange av foreldrene som kom bort å syntes det var veldig trist jeg ikke skulle fortsette, og de ble veldig sjokkerte da de hørte det. Fikk utrolig mange koselig og rosene ord og mange kunne ikke fatte hvorfor jeg skulle slutte. På noen kom det også noen tårer i øyekroken når de spurte om jeg virkelig ikke skulle fortsette der mer... Dette rører og det gjør meg utrolig glad å se at så mange setter så stpr pris på jobben jeg har gjort i barnehagen.

  Hvorfor det ble en drittdag kommer under her!!
  

  

  Jeg kjørte hjemmover med ett smil om munnen på mopeden og var nesten hjemme. Da jeg plutselig ble vinket inn av politiet. Politimannen begynte å spørre meg om det var 25 eller 50 Kubikk tror jeg det var han sa.. Jeg svarte: "Det aner jeg ingen ting om, har ikke peiling på slikt jeg "  Så sa han at den hadde kjørt fortere enn 50 og bla bla bla. Og dum som jeg var ante jeg ikke hvordan det var mulig.  Såååå blæææ. Jeg sa jeg netopp hadde kjøpt den og at den skulle være helt orginale deler på den. Også lurte jeg selvfølgelig på om dette var noe de kunne sjekke nå om det var gjort noe med den, men det kunne de ikke. For de hadde ikke med seg slikt utstyr.. Så jeg skal teste den på veivesenet også kunne jeg heller klage om det var feil:(

  Så jeg er skikkelig deppa nå. 4200 kr var en sykt sur avslutning på en hyggelig dag, men jeg skal jommen sjekke opp i dette. Sipper som en liten unge og syntes veldig synd på seg selv akkurat nå :p Det var de feriepengene. Å TAKK FOR DEEEEEET!!!  

  Men jeg får ta det som et voksent menneske og håpe at det ordner seg:  
  FURTELEPPE FOR MIN DEL RESTEN AV KVELDEN :(

   

  Så da er jeg på leten etter ny jobb også :) Si gjerne ifra om du vet om noe i Hønefoss eller Drammensområdet:)

 • 19

  Pavlova kake Lavkarbo/Orginal

  Siden bloggen er 2 år i dag så tenkte jeg å dele en god kakeoppskrift med dere :)

  Pavlova er min favorittkake og dermed måtte jeg prøve å lage en lavkarbo versjon. Jeg var usikker på hvor mye sukrin jeg skulle bruke. På lavkarbo forumet brukte de halvparten av mengden jeg brukte med vanlig sukker, men enda tror jeg at jeg skal prøve med enda litt mindre sukrin neste gang jeg lager denne.

  Når man spiser sukrin rent kan man merke at det har en litt isende smak, men på grøt eller i pisket krem smaker den akkurat som vanlig sukker. Men jeg må inrømme at bunnen på pavlova kakene iset litt i munnen, men det ble bedre når kremen og bærene var på. Jeg ville derfor brukt litt mindre enn 100 g sukrin, en kan godt prøve med 50g isteden.

  Marengs :

  • 4 eggehviter
  • 100 g sukrin( Svigermor hadde prøvd med 50g og det var søtt nok i massevis.) Så bruk heller 50 g
  • 1/4 ts salt
  • 1 ts Klar eddik eller bringebæreddik
  • 1 ts JBK(johannesbrødkjernemel)

  Kremen:

  • Kremfløte
  • noen ts med sukrin, etter smak.
  • Noen dråper med vanilje essens

  På toppen: Friske bær etter eget ønske, for meg er pavlova med jordbær og blåbær. Nam nam.

  Fremgang:

  1. Start med å sette ovnen på 150-160 g
  2. Bruk en helt ren miksebolle. Det sies at man helst skal bruke metall eller glass bolle, men selv brukte jeg plastbolle.
  3. Pisk sammen eggehvittene med sukrinen, med kjøkkenmaskin eller stavmikser.
  4. Når skummet begynner å få litt tykkelse kan du tilsette salt,jbk og eddik mens du fortsetter å piske. Så skal det piskes enda mer så det blir helt tykkt skum. De renner heller ikke utover når du skal legge små runde kaker på bakepapiret.  

  Stekes i ovnen i ca 25-30 min, men om du skal lage en stor kake istedenfor flere små anbefaler jeg rundt 50 min steketid. Ta ikke kakene ut av ovnen, men la de stå med ovnsdøren litt åpen til de har fått kjølt seg ned.

  Ps: kakene er ikke stive etter ca 25-30 min, men de blir det når de får hvile i ovnen med døren litt på gløtt. Marengsen skal være sprø utenpå, og litt mykere inni.

  Så pisker du ønsket mengde fløte med litt sukrin og noen dråper med vanilje essens. Legg kremen på de stykkene du skal spise, rett før serveringen og strø på med bær.

     

  Vil du ha oppskriften på Pavlova kake som ikke er lavkarbo kan du trykke HER

   

  Har du smakt Pavlova??

 • 19

  Bloggen er 2 år i dag. HIPP HURRA

  Oi. Sitter her god og mett og kom plutselig på at bloggen min fyller 2 år i dag. SHIT !! ;)

   

  
  Det hele startet med at jeg opprettet en blogg fordi jeg skulle flytte til Tyrkia, nærmere bestemt Side. Der skulle jeg jobbe for Ving/Thomas cook. Bloggen var i første omgang for at familie, venner og kjæresten kunne følge med på hva jeg gjorde der nede. Jeg var der i ca 6 mnd, og fikk skikkelig smaken for dette med blogging. Dermed ble det også til at jeg ville fortsette å blogge videre når jeg kom hjem til Norge.

  PÅ 2 ÅR HAR JEG:

  • Postet 1029 innlegg
  • Fått 9619 kommentarer
  • Fått mange flotte lesere
  • Masse koselig kommentarer
  • Slanket meg 13 kg

  Og HER finner du mitt første blogginnlegg ;) Haha huff.  

  Da jeg kom hjem til Norge ble jeg på flyplassen møtt av min kjære mamma og gutten min. Hadde savnet dem begge utrolig masse. Når jeg kom i armene på min kjære fikk jeg en søt bamse og noen nydelige roser  

   

  Og fra å komme fra varme Tyrkia og til Kalde Norge hvor snøen hadde lagt seg ble dette resultatet :P

  hnefoss 332

  Og vi fikk oss Kanin, som vi selvfølgelig har enda. JOSEFINE <3  

   

  Vi var i dåp og Mads ble fadder for søte Emilie  

  Reiste til Gran Canaria i Januar med min kjære og der var jeg på min første motorsykkeltur. Satt bakpå bare ;)    La om til et lavkarbo kosthold I slutten av Januar og har til nå mistet 13 kg.

  Her har vi før og etter bilder ved -12 kg For de som ikke har sett dem..    Det var altså et innblikk fra starten for 2 år siden og frem til nå !!


  Pavlova oppskrift kommer etterpå, en nydelig kake. Kommer både i lavkarbo og høykarbo oppsrift ;)


  Hvor lenge har du blogget??? (om du blogger)

  Fast leser eller bare titter innom bloggen min??

 • 15

  Natchos på lavkarbo vis ( MIDDAG)

  Etter inspirasjon fra bloggen til kjære Vegard ble det i dag Natchos på lavkarbo vis.


  Dette var godt, veldig enkelt og raskt å lage!

  Du trenger:

  • Maarud bacongull
  • Kjøttdeig ( jeg har fryste ferdige porsjonspakninger)
  • Vårløk/purre
  • First price tacosaus
  • Seter rømme
  • Reven ost
  • Krydder etter eget ønske. Jeg brukte (salt, pepper, hvitløkpulver/krydder og chilikrydder)
  1. Stek kjøttdeigen, og tilsett ønsket krydder. Tilsett så 1,5 ss med tacosausen
  2. Legg kjøttdeigen i en ildfast form med bacongull, vårløk og ost på toppen.
  3. Serveres gjerne med tacosaus, rømme og eventuelt jalapeno.

  Stekes i ovnen til osten smelter.

     

  God mat med lite karbohydrater...

  Håper det smaker ;)

 • 24

  Noen middagstips til meg??

  I dag skulle jeg egentlig ha fri fra jobb, ettersom det er Tirsdag, men grunnet sykdom måtte jeg jobbe. Det gjorde igrunn ingen ting. For da fikk jeg øvd litt på hemmeligheten barna skal vise for sine foreldre i morgen på avsluttningen (Både sang og dans). Syntes de er kjempeflinke og gleder meg til de skal opptre.

  Nå er jeg kjempesulten, men har 0 ide om hva det blir til middag. Kjipt med slike dager, men muligens må jeg nok en tur på butikken. Jeg er grunn tom for forslag til middag i morgen også, så kom gjerne med middagstips.

     

  Jeg pleier skjelden være tom for middagsforslag, men var vist det i dag ja. Vi får se hva det blir for noe godt.

  Herlig at finværet kom tilbake <3

   

  Noen gode middagstips til meg uten sukker, mel, pasta,ris og potet??? :) Taes imot med stor takk <3

 • 20

  Dagens lunsj og middag (Lavkarbo)

  Lunsjen ble 2 stk Jacobs utvalgte pølser med Chorizo, ketchup og sennep uten sukker. Kan også bruke dijon sennep. Pølsene var gode og 0,0 g karbo. Selv om disse var gode liker jeg faktisk bedre Gøl pølsene fra Sverige og Danmark, men så er de rundt 2-3 g karbo. Men det er jo veldig lite så.


  Og middagen sto min kjære for i dag. Han skulle egentlig lage kylling med Tandori, men det eneste vi hadde hjemme var noe som het Tandori Masala. Sikkert en blanding av de 2. Men godt ble det sammen med andre grønnsaker. Alt i wokpanna.

   
  Og til dessert ble det noe så veldig enkelt som Fløteisbiter. Haha, merkelig nok. Men jeg syntes det er veldig godt. Dagen før eller samme dagen som fløten går ut så fryser jeg den ned og da kan jeg spise den slik, bruke den i f.eks supper eller sauser. Veldig smart igrunn, så slipper man å helle ut masse fløte.  

  Det var dagens lunsj, middag og mini dessert!

 • 22

  Årets 2.bad FORFRISKENDE

  Merker at jo eldre man blir jo senere ute blir man med badingen faktisk. Før så badet jeg omtrent med en gang isen hadde gått, mens nå blir det aldri til det. Sist så bade vi på røssholmstranda utenfor Hønefoss, der er det langgrundt og dermed gode badetemperaturer nå. Mens i dag var vi oppe ved et fjellvann og det er bare en ting å si om dagens bad: FORFRISKENDE!!

  Før hadde jeg aldri verden turt å lagt ut bikinibilder, for jeg følte meg ikke vell i det hele tatt. Nå føler jeg meg litt mer ok etter å ha mistet tilsammen 13 kg siden slutten av Januar, men jeg er langt ifra tynn. Men kanskje en dag :) Så her kommer noen badebilder:)

  Føler meg fortsatt ganske oppblåst etter 3 dager med karboutskeielser, kroppen min liker det ikke :P Men i dag har jeg vært flink med kostholdet.

  

    

  Nå sitter jeg å nyter synet av min kjære som lager middag til oss <3

  Er det badevær hos dere??

 • 8

  Bloggen min 2 år i morgen

  I morgen er bloggen min hele 2 år gammel. Som tiden flyr altså.

  Kanskje det blir en aldri så liten feiring med noen gode oppskrifter på noe godt jeg prøver ut. Hvem vet. Og ikke minst en oppsummering kanskje :)  

  Nå skal jeg ialefall ut å nyte solen litt. Det er nydelig vær ute og min kjære ligger fortsatt i sengen å sover. Så kansje jeg skal være ond å vekke han.. Eller kanskje ikke.

   

  Ha en strålende dag og håper alle har nydelig vær :)

 • 13

  Hvor mange sukkerbiter i Grandiosa..


  Bildet fra http://lavkarboliv.blogg.no


  Visste du at pizza Grandiosa inneholder karbohydrater som tilsvarer 76 sukkerbiter...

  I tilegg inneholder den 5 ganger så mye salt som kroppen har godt av. Min kjære elser Grandis, så denne skal jeg vise til han.

   

  Shiiiiiit. Fikk meg litt av en bakoversveis da jeg leste dette på bloggen til RONNIE.  Han er nå 27,5 kg lettere og har en god helse ved å ha lagt om kostholdet sitt og kuttet ned på sine usunne vaner. Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen.

   

  Det er mye annet jeg heller vil spise da, enne å få i meg det som tilsvarer 27 sukkerbiter!

 • 6

  Ferske rundstykker med smeltet ost (LAVKARBO)

  Når man har fri er det koselig å starte dagen med en god frokost. I dag ble det hjemmebakte rundstykker med ost på som jeg satte i ovnen så osten smeltet.  

  Jeg brukte:

  • 2 rundstykker
  • Smør om ønskelig
  • Litt smørost (valgfri smak, min var baconost )
  • Noen skiver med gulost
  • ønsket krydder på toppen

  Settes i ovnen til osten smelter og server.  

  Oppsriften på mine gode LAVARBORUNDSTYKKER finner du ved å trykke HER

   

  Hva ble dagens frokost hos dere??

 • 16

  Shiiiit

  Fikk litt av et sjokk når vi kjørte over hønefoss brua i dag. Syyyykt masse vann i fossen. Andre steder er det flom, men her har det heldigvis bare blitt masse vann i fossen. Så vi måtte stoppe og ta noen bilder av de store vannmengdene i fossen.

  Fasinerende og flott er det jo også. Var mange som stoppet å tok bilder.  

  Snakker vi rafting??? Haha

   

  Fotografen maste om å få ta et bilde av sin prinsesse, eller var det meg som maste kanskje :P Stiller gledelig opp for en kjekk fotograf.  Nå blir det vel å se en film sammen med min kjære før vi finner sengen.

   

  Ønsker dere alle en god natt. Nattaklem (til de som vil ha )

 • 20

  Piknik med min KJÆRE OG SUSHI

  I dag har vært en fantastisk dag. Først startet jeg og katta( Katrine) dagen med en fin gåtur når jeg var i Drammen, så gikk turen hjemover til min kjære.

  Digger at vi får fått oss skikkelig sushirestaurant her i Hønefoss!!!

  Min kjære og jeg har kost oss i finværet og i på kvelden mens solen fortsatt strålte like fint så bestemte vi oss for å prøve ut den nye sushi restauranten her i Hønefoss.  Hamachi sushi heter den og ligger rett ved Kuben og Salt og pepper her i Hønefoss. Jeg var veldig spent på sushien, og dermed ble det til å teste ut denne i det nydelige været.  

  Mads hadde tatt med teppe til oss, og vannflaskene var med (burde vel vært hvitvin ;)hehe). Så da ble det en liten piknik date i parken. Det gik kjemperaskt å få sushien der.  

  

  I love it <3 Sushi date med min kjære i nydelig solskinnsvær <3 Kan virkelig ikke bli bedre.

  

  
  Spicy tuna maki og California maki <3 <3 Mine favoritter, ikke at jeg har prøvd så mye annet. Hehe.

  • Raskt å få maten
  • Koselig/vennlig Service
  • Fine lokaler
  • God sushi med skikkelig råvarer.
  • 30 % rabatt nå som det er nyåpnet <3

  De har vistnok 30% på sushi frem til onsdag 15 Juni. Så det er jo noe en bør benytte seg av :) Kjempebra åpningstilbud.

  Ps: Ifølge matvareguiden er det foresten mindre karbohydrater i sushiris enn vanlig ris. En del mindre også. Men jeg tok alikevel 3 karboblock tabletter ettersom jeg har et lavkarbo kosthold. Men jeg er overhodet ikke redd for å skeie ut litt. Det er virkelig lov, man lever bare en gang ;)

   

  Liker du sushi??

  Hva er dine sushifavoritter??

 • 5

  En kilde med iskaldt vann

  Jeg aner ikke om det kan kalles en kilde, men Mads kaller det ialefall for det. Det er et sted i Hønefoss hvor han har vist meg. Vannet som renner her er kjemperent , smaker veldig bra og er iskald.

   

  Av og til kjører vi hit for å fylle opp noen flasker med godt isvann. Helt nydelig <3  

  

  

  

  Vann er godt og sunt <3 Isvann <3

 • 19

  Jentekveld i Drammen

  I dag har jeg vært i Drammen i hele dag og jeg og min gode venninde Katrine koser oss med jentekveld. Katta + Lotta.

   

  Og dagens ourfit så slik ut


  Fått stusset håret litt også når jeg var en liten svipp innom min kjære mor :)


  Dette er foresten den nye buksen og nye toppen. Begge fra BIk bok

  Meg og katta :)

  

   

  Og ettersom vi begge er store sushielskere så ble det selvfølgelig sushi

   

  

  Nå skal vi se en skikkelig jentefilm og kose oss. Filmen vi skal se heter  " A walk to remember"

   

  Ønsker dere alle en flott kveld videre.Klem fra Katta og Lotta ;)

   

 • 6

  Når det regner må man.....

  Finne andre måter å få sol på. Hvor ble det av finværet liksom?? Det var jo så flott, også kom gråværet og regnværet.

  Så på regnværsdager finner jeg og Mads gjerne turen på Brun og blid for å vedlikeholde brunfargen.

  Og nå har de faktisk endelig fått somla seg til å fjerne Kristian Kjelling (synd) og byttet ut med en annen  flott dame. Mads ville selvfølgelig at jeg skulle "Ta henne på puppene"   #Kniiiiiiis#


  Og noen standard bilder inne i solarium. Gjør seg klar for noen herlige minutter med bruning.


  Og der kom jommen sola gitt...

  

  

  Regn regn gå din vei, Sol sol kom til meg. Sånn helt seriøst...

   

  Stikker til Drammen en tur nå, men blir nok fortsatt litt blogging!

 • 24

  Endelig Sushirestaurant i HØNEFOSS

  Gjett om jeg ble overlykkelig i går etter å ha vært en tur i byen. De har nemmelig endelig fått en skikkelig sushirestaurant i Hønefoss. Jeg kjørte forbi der natt til søndag, men trodde jeg så feil da jeg så et skilt om sushi sjappe, men neida. Det viste seg å være rett. Hamachi sushi heter det vistnok


  Bilde er hentet fra google.
  

   

  De åpnet vistnok dørene på Onsdag og ligger i lokalene der hvor Mamma mia lå før. Jeg var innom på turen hjem i går og tok med en  take- away meny. Virket som noen koselig lokaler og så ut som de hadde masse godt på menyen.

  Her er bare litt av menyen  Jeg er en skikkelig sushielsker så er det noe jeg har savnet har det vært en skikkelig sushirestaurant her i hønefoss.Si hipp hurra for at vi endelig har fått det. De har også rabatt på takeaway. Så dette må virkelig prøves en dag, jeg gleder meg. Og om det er god sushi der så skal jeg jommen meg unne meg sushi der noen ganger innimellom.

  Gleder meg til å prøve den ut en dag, og håper virkelig den er god.

   


  Bilde fra sushi i Drammen. Mine favoritter er absolutt Spicy tuna maki med chilimajones og California maki <3
  

  I LOVE SUSHI  <3


  Liker du sushi??

  Noen fra Hønefoss som har prøvd seg på sushi der??

 • 13

  Fredagskos LAVKARBO

   

  Når jeg er fysen så pleier jeg lage meg noe utrolig godt og lavkarbovennlig. Det smaker som en slags sorbetis. Utrolig godt <3  

  Du trenger:

  • Bringebær frosne
  • Sukrin
  • Kremfløte 1 dl
  • (sukrinmelis til å stø på toppen om ønskelig)

  Ha ønsket mengde bringebær i en bolle. Og tilsett litt fløte, skal kun være bittelitt ca 1 dl. Tilsett så litt sukrin etter eget ønske. Jeg brukt 3-4 ts ca.  Bruk stavmikser og finmos alt sammen.

  Ferdig på 1-2 minutter  Fredags kveldskose tips ;)

  Ha en nydelig helg!

 • 8

  Mobilnette er nede. Er ditt??

  Jeg vet ialefall Telenor sitt nett er nede. Så jeg har vært uten mobil noen timer nå. Skulle ringe nettbanken, men kom bare sånn rar pip. Så hørte jeg netopp på radioen at nettet til Telenor er nede.

   

  Guuuud så avhengi man er blitt av disse mobilene, en litt uting igrunn. Jeg klarer meg fint jeg. Ferdig på jobb, sitter inne å koser meg mens det regner som bare det utenfor. Hadde det bare vært internetten som var borte, for da kunne jeg fått gjort litt husarbeid nå :P Men ææææh, nei. Internetten vil jeg ikke miste.


  Old picture ;)
  

  Husarbeis here i come, skal bare ditten og datten først. Bah, men vil ha rent hus til helgen. Litt koseligere det.

   

  Men nå kan gjerne mobilnettet komme på plass igjen!!!

  Funker mobilnettet på din telefon nå???

   

 • 32

  50 % på BIK BOK innkjøp

   


  Sykt stor til å være strl S  Strl s, så disse er heller ikke små i størrelsen :)

   

  Og noe av det måtte selvsagt prøves ut når vi skulle ut en tur etterpå. Buksen og toppen ;)  

 • 15

  Dagens Outfit

  I dag kom jeg hjem fra jobben møkkete og Ufresh, som vanlig.Hoppet i dusjen og gjorde meg raskt klar. Jeg hadde nemmelig fått tvinget med meg Mads på Kuben senteret i Hønefoss. For i dag var det nemmelig 50 % rabatt på alle ordinære varer på Bik bok.

   

  Så det jeg slang på meg i dag var dette:  // Bluse VIC// Sko  Danmark// Bukse Toppshop// Belte New yorker// Øredobber Glitter// armbånd Aner ikke//


  BAD HAIRDAY ;)

  Hva syntes du??

 • 18

  Margarin VS Smør

  Unaturlig VS naturlig

  Ved laging av margarin brukes blant annet:
  Natronlut, bensin, aceton, fosforsyre, blekemiddel og natriummetylat.

  

  • Margarin er industrielt og ikke naturlig. Mens smør har vi spist i 1000-vis av år.Med margarinens høye innhold av flerumettet fett (omega-6), er det  ikke egnet for oppvarming.

   

  • Transfett er bare én av mange grunner til ikke å spise margarin... De er laget av umettet fett som er kraftig bearbeidet - og dette tåler ikke fettet. Det blir dannet frie radikaler, dimerer, polymerer + transfett. I tillegg blir den potensielt sunne siden ved oljen borte. Ikke sunne fettsyrer + biprodukter = margarin.


  • Margarin bidrar til å forverre skjevheten mellom omega-6 og omega-3 i vårt vestlige kosthold (som igjen kan være årsak til eller forverre revmatisme, astma, allergier, høyt blodtrykk m.m.)
  • Smør er et naturprodukt basert på fløte. Vanligvis er råvaren til smørproduksjon
   hos oss og i de fleste andre land basert på kumelk.

   •  Smør er mettet fett som tåler høy temperatur. Der med er smør godt egnet til steking.

   • Smør er veldig rik på vitaminene A, D, E og K2.

  Her kan du se prosessen av hvordan margarin og smør blir produsert:
  

  

  Ganske skremmende hvor forskjellig de 2 prosessene er. Dette er noe jeg tror mange ikke er klar over, selv var jeg ikke klar over det. Jeg har aldri vært noe begeistret for margaring, lite smak. Men bremykt er noe jeg elsker og er redd for at det er en slags smørmargarin. Den består av 70 % smør og 30% olje. Og jeg tror at oljen er varmebehandlet en del. Og på mange steder står det bremykt margarin. Så fremmover blir det å velge naturlig smør.

   

  Så hva velger du?? Margarin eller smør??

  Var du klar over dette??

 • 7

  Er dette prinsen min??

  I går dro Mads meg med ut på tur når det hadde sluttet å regne, han håpet på mer lyn slik at han kunne ta bilde av det, men det lynte kun 2 ganger og det var veldig tåkete.

   

  Men vi møtte på mange artige krabater på veien. Noen lå døde og andre hoppet rundt. Det krydde nemmelig av frosker ute. Og jeg fant en som jeg kunne ta noen bilder av.Digget det siste bildet her.

       Er dette prinsen min?? Frosker er litt ekle igrunn

   

  Hva syntes du om bildene??

   

 • 6

  Ny LAVKARBO gruppe på facebook

  Jeg har nå opprettet en side på facebook for de som følger et lavkarbo kosthold eller for dere andre som snuser litt på dette kostholdet. Her vil jeg at alle kan dele sin egen blogg om lavkarbo og andre blogger som legger ut lavkarbo oppskrifter.

  Del linker til blogger som har et lavkarbo kosthold, del linker til gode oppskrifter eller rett og slett del dine egne oppskrifter med andre. Del gjerne også gode tips med hensyn til lavkarbo kosthold.

  Jeg ønsker dere alle velkommen og gleder meg til å se spennende tips og oppskrifter fra dere <3 Meld dere inn i gruppen ved å trykke på boksen over.

  Eller trykk liker 

   

 • 75

  Nydelige rundstykker uten mel og gjær (LAVKARBO)

  I dag bestemte vi oss for å prøve noe helt  nytt. Vi skulle nemmlig prøve oss som bakere. VI endret en del på brødoppskriften vår og prøvde oss rett og slett frem med masse forskjellig som vi trodde kunne bli en rundtsykke deig. Vi hadde vel liten tro på at det kom til å bra noe bra ved første resultat, men jommen tok vi feil.

  Deigen ble nok til 11 rundstykker i litt ulike størrelser!  Min kjære mikset deigen og jeg rullet rundtsykkene(bra arbeidsfordeling).Ja, for vi gjorde slik at deigen var fast og fin.

  Oppskriften er som sagt ikke noe som ligger på nette, men en oppskrift vi kom frem til ved å mikse sammen.

  Du trenger:

  • 4 egg
  • 1/2 boks creme fraiche orginal( Du kan sikkert bruke litt mindre, om du vil ha mindre karbohydrater)
  • 2 ss olivenolje
  • 30 g fiberhusk (helsekost) ellers kan du også bruke psyllium( fåes på noen meny)og er vist det samme,bare halve prisen.
  • 30 g fiberrik kruskakli (daglivare)
  • 50 g mandelmel
  • 20 g solsikkekjerner( males)
  • 10 g gresskarkjerner( males
  • 2 ts bakepulver
  • 1- 1,5 ts salt

  Sett ovnen på 180 grader

  1. Start med å male solsikkekjerner og gresskarkjerner, jeg bruker et beger med knivblad som fulgte med stavmikseren. Den maler det veldig bra.


  2. 

   
  3. Bland alt det våte først (kakk egg, creme f og olje)
  4. Bland det tørre inni det våte og avslutt med bakepulveret. Rør dette godt sammen, det vil etterhvert bli veldig tungt å røre med sleiven.  Da kan du ta opp litt og litt av deigen og forme dem slik du ønsker. Om de ikke er så lette å forme la deigen hvile i 1-2 minutter til den blir lett å jobbe med.


  Stekes på midterste rille i ca 25-30 minutter.

  Etter 5-10 min har de begynt å heve seg litt

   

  

  Karboinnholdet på hele deigen ligger på ca 19 g, men om du tar litt midre creme fraiche så blir det straks en del mindre karbo. Det er faktisk den som har høyest karboinnhold i hele deigen. Og på mine 11 rundstykker blir det 1,7 g karbo pr rundstykke:)

  Neste gang skal jeg lage mye mere deig, disse må være geniale å fryse ned og kan tas med på reise og slikt. Kommer vi til å bake disse mange fler ganger. Kjempegode runstykker uten å bli oppblåst, det kan jeg virkelig like.
  

  Så de ikke gode ut kanskje??

   

 • 11

  Da lærte jeg noe nytt (Lavkarbo)

  I dag som veldig mange andre dager var jeg innom bloggen til Lena. Hun har en utrolig bra blogg som omhandler lavkarbokostholdet. I dag lærte jeg noe nytt som jeg tenkte å videreformidle til dere lesere.

   

  Jeg har allid trodd at mais er mais og de inneholder masse karbohydrater, enten det er maiskorn,maiskolber eller minimais. Der har jeg vist tatt feil. For minimais inneholder nemmlig bare  1,4 g karbo pr 100g( matvareguiden.no)  Karbohydrater pr 100 g

  Maiskorn hermetisk: 16,6 g karbohydrater

  Maiskolber fryste: 22 g karbohydrater

  Hermetiske maiskolber: 14 g karbohydrater

  Babymais/miimais: 1,4 g karbohydrater

  Mens rå løk inneholder faktisk en del mer enn abymais. For rå løk inneholder 5,7 og steker du den så inneholder den noen fler karber.

   

  Så da kan jeg altså ha litt minimais i wok om jeg ønsker det :) Herlig!

  Bloggen til Lena finner dere HER

   

  Ante du dette om minimaisen??

   

 • 21

  SØNDAGSOUTFIT

  I dag er det søndag og søndag= daffedag. Dermed ble det også litt daffe outfit.

  Som jeg skrev tidligere i dag så sliter jeg nå med noe så plagsomt som øyekatarr. Øye renner noe voldsomt og dermed må jeg gå uten sminke og med solbriller på. I dag gikk det jo fint, men det blir værre i morgen når det er meldt regn. Vi får håpe øyet slutter å klø,svi og renne til da. 
  

  Godt jeg får gå med briller for å skjule mitt røde og rennende øye.

   

  Også måtte jeg ta noen hoppebilder. Wooooohoooo  

  
  HAHAHA for ett merkelig utrykk. Neida, jeg må ikke bæsje. Bare ser veldig sånn ut.
  

  Hatt en fantastisk helg, og det håper jeg dere har også. Også er det pån igjen med jobb i morgen.

 • 7

  LAVKARBO FONDUE

  I dag hadde vi ydligsmaten min til middag. Nemmelig foudue eller fondy som man uttaler det.

  Da kan du tre på kjøtt av alle slag sammen med paprika,champignon og løk. Løk skal man helst ikke ha så masse av. Kjøttbitene krydres godt med forskjellige typer krydder før de tres på spydene.

  Dette er skikkelig kosemat som man kan sitte lenge å kose seg med.  

  Ettersom det vistnok skjer noe med vanlige oljer ved oppvarming som vistnok ikke er så bra for kroppen vår så prøvde jeg i dag med Cocosa som er utmerket til oppvarming. Jeg trengte 1 uåpnet boks og en åpnet en jeg hadde. Det jeg pleier å gjøre med oljen til fodue er å fryse den ned og bruke på nytt og på nytt. Oljen blir bare bedre og bedre pga krydderet som setter seg i den. Jeg tenker jeg skal ringe til produsentet å høre om oljen skal varmes opp igjen, så kommer til tilbake med svar. Cocosa funket ialefall utmerket til dette. Kjøttet ble raskt ferdig og den satte ingen smak på kjøtte eller grønnsakene.  

   

  
  Bernaise saus(Sverige), Aioli og Brasil.  Sausenes innhold finner du HER. Brasil sausen er min absolutte favoritt, men den er ikke det beste å spise. For den inneholder mer karbo enn de andre og den er søt på smak. Så om jeg sier den ikke har påvirkning på blodsukkeret vil jeg juge. Aiolien er veldig bra, men enda bedre er den nok om du lager hjemmelaget Aioli. 

   

  Min absolutte yndlingsrett:)

 • 18

  Nydelig og sunn smoothie (LAVKARBO)

  Smoothie er noe jeg elsker, men har blitt lite av dette på Lavkarbo kostholdet. Så i dag var første gangen. Jeg passe på å få lite karbohydrater, bra med protein og bra med fett så man holder seg mett og ikke minst får satt igang fettforbrenningen.

  Bringebær er det bæret som inneholder minst karbo, men ettersom vi ikke i dag hadde ren bringebærblading i fryseren så ble det ikke det. På oss i dag ble det en blanding av bringebær,bjørnebær og blåbær.
  Smoothieoppskriften fant jeg i boken Frisk med lavkarbo og de skriver følgende:

  "Vanlige smoothies inneholder ofte mye frukt og fruktjuice og dermed svær mye sukker. For å få et fullverdig måltid anbefaler vi at du bruker ingredienser som:  bær, grønnsaker, nøtter,frø, Tyrkisk/gresk youghurt, biola aturell,kesam,kefir,kokosmelk,fløte, cocosa, Udo`s Choice, rå egg og proteinpulver av egg,myse eller hamp uten tilsatt sukker"


  Jeg hater og da mener jeg hater tanken på råe egg, jeg vet jo det er veldig sunt men æsj. Vi hadde selv råe egg i smoothien og jeg var veldig skeptisk, men det smaktes ikke engang at det var der.

  Her er den vi prøvde ut i dag ( til 2 glass= 2 personer)

  3 dl Blåbær og/eller brigebær

  4 dl vann

  3-4 ss Udo`s Choice

  3-4 Rå egg eller 2 måleskjeer proteinpulver

  3 ss med Cocosa, Min hadde jeg smeltet litt i en liten boks i vannbad.

  1 ts kanel

  Litt sukrin om du ønsker en søtere smak

   

  Og slik ble resultatet  Liker du smoothie??

 • 13

  LAVKARBO ukemeny

  For min egen del tenkte jeg det var smart å sette opp en matplan. Slik at jeg får spist litt av det jeg har i kjøleskap og fryser. Og etter hva jeg har forstått er det også fler av dere som ønsker en slik ukesplan med forslag til frokost,lunsj og middag.  Det er kun de måltider jeg spiser, ettersom jeg ikke blir sulten oftere enn dette. Spis til du er mett og spis når du er sulten.

  I en startfase er det veldig lurt å plalegge litt i forveien hva man skal ha til mat. Da blir det hele mye lettere. Så her kommer min ukesplan for denne uken. I tilegg til maten så tar jeg også noen ss med cocosa kokkosfett og udos choice daglig.

  • Frokost
  • Lunsj
  • Middag  • 2 kokte egg med smør eller majones. Ikke bruk margarin da dette er veldig unaturlig. Har gått igjennom mange unaturlige prosesser. Så bruk skikkelig smør.
  • Pølsesalat med dressing. Se HER
  • Cheese burgere med chips(lavkarbo) eller salat. Se HER

   

  • Ostebrød med masse godt pålegg og majones. Ostebrød laget på 1,5 min ca og du finner det HER
  • Hjemmelagede kjøttkaker/karbonadekaker med majones og litt agurk til.
  • Lasagne. Oppskrift finner du HER


  Brødbaking på kvelden. Oppskrift på nydelig lavkarbo brød med ca 1 g karbo pr skive finner du HER


  • 1-2 brødsiver med lavkarbo brødet med masse godt pålegg
  • Kyllingsalat med hjemmelaget dressing
  • Wok med biff/biff chop suey. Oppskrift HER  • Bærsmoothie med kanel

  -1 1/2 dl blåbær og/Eller Brigebær

  -2-3 dl vann

  -2 ss Udos choice

  -2 egg eller en måleskje proteinpulver

  -  1ss Cocosa (valgfritt)

  - 1 ts kanel

  - Sukrin om du ønsker en søtere smak

  • Rester fra gårsdagens middag
  • Kebabkjøtt fra Sverige med salat og dressing


  • Lavkarbo brødskriver 2 stk med valfritt pålegg.
  • 1 Boks makrell i tomat med majones og gjerne litt agurk
  • Taco på lavkarbo vis. Man kan vist lage tacokrydder selv. Ikke prøvd dette enda. Min taco finner du HER
  • Litt kveldskos er lov innimellom. Brigebærsorbet. Oppskrift finner du HER

     • Eggerøre og bacon
  • 1 avokado fylt med smøreost på tube med egenvalgt smak.
  • Da blir det grilling. Grillspyd med salat og avokado
  • Kveldskos blir ostesnacks med god samvittighet. Oppskrift finner du HER

  • Pannekake, aldri prøvd før. Så oppskrift kommer om resultat blir bra
  • Ostebrød med masse godt pålegg
  • Hjemmelaget tomatsuppe med pølser med lite karbo(finnes vist mye på Rema 1000 nå). Oppskrift finner du HER

  
  TIPS! Heng opp på kjøleskapet og storhadle gjerne det du trenger på butikken

 • 9

  Øyekatarr fuck it

  På fredag merker jeg at tårene på det ene øye trillet nedover kinnet søtt og stadig. Jeg ante ikke hva det kunne være. Da det bare var på det ene øyet. Når jeg var ute i solen rant det bare mer. Jeg gikk hele tiden med solbriller, men enda så rant det. I går begynte det å komme sånn gul gugge på det, og når jeg våknet opp i dag så merket vi at Mads vistnok også hadde begynt å få det samme på sitt øye.

  Så på meg blir det solbriller noen dager fremmover.  

   

  Men frokost/lunsj må man ha  Noen som vet om man må få noe for det om det er øyekatarr eller går det over av seg selv??

 • 14

  For en nydelig dag + Årets første bad

  Startet dagen med denne gode frokosten. Og det var slett ikke feil  I dag har det vært en fantastisk dag. Har bare putrer rundt på scooteren i flere timer og kost oss. Og etterpå dro vi på stranden for å kjenne på vannet. Det var også utrolig gode badetemperaturer. Helt nydelig. Føler jeg har vært litt vell sen med badingen i år, men slik er det vel nå som man har blitt eldre.

  Vi storkoste oss på stranden og virkelig nøt det fine været. Det skal vistnok bli bra i morgen også. Og det herlige med finværet er at man merker at de fleste mennesker blir så mye mer positive og hyggelige. Jeg elsker positive mennesker så det passer supert. Mennesker som bare har fokus på det negative klarer jeg meg veeeeeldig fint uten :) Det blir man bare sliten av. Så det er superkoselig å se så mange blide fjes rundt omkring.


  Koser meg i solen.

  Og slik var dagens sommeroutfit:  
  
  Singlet: Gina T// Shorts: Gina T// Sko: Tyrkia// Solbriller: H&M// armbånd: Glitter// Ring: London//
  

 • 13

  Summer Outfits


  Alt fra Lindex
  Alt fra H&M 

   

  HVA SYTES DU OM SOMMEROUTFITENE??

   

 • 16

  Feit GRIS

  Ja, for det er akkurat slik jeg føler meg nå. Som en superfeit gris :P Ehm ellerno sånn. Etter å ha inntatt en 3retters middag.Jeg har som jeg skrev tidligere vært på revy med jobben i dag. På den kjente Hønefoss revyen. Revyen var morsom den, som vanlig. Men om jeg skal være helt ærlig så tror jeg at jeg likte bedre den som var i fjor.  

  På revyen fikk jeg i meg en øl og et glass hvitvin og godt var det. Etter revyen stakk vi på Salt og pepper på jobbens regning (sommergave) og der ble det både forett, hovedrett og dessert. Jeg har vært vant til minimalt med karbohydrater i det siste og dermed også et veldig stabilt blodsukker. Etter å ha inntatt en 3 retter med mye mer karbo en normalt for min del følte jeg meg 5 kg tygre(minst) og et blodsukker som en jojjo. Og da kødder jeg ikke. Nå er jeg så trøtt at jeg må streve for å holde meg våken. Ble ungen tur på byen i dag, men regner med at det blir det om 2 helger. Da skal jeg på revyen igjen  med jobben til Mads. Jeg får nok ikke skeie ut like mye i matveien da nei ;)  

  Vi hadde en koselig kveld på revy og med god mat og godt drikke på Salt og pepper etterpå. Maten var kjempegod, selv om kroppen fikk karbosjokk. Smart som jeg var tok jeg heldigvis 3 stk karboblock piller før mat.  

  Imorgen er det HeiHei stabilt blodsukker.

  Håper dere andre også har hatt en flott fredagskveld:) :)

 • 22

  Nyter finværet

  Nå har jeg vært flink å vasket noe klær og ettersom det er utrolig nydelig vær ute så får jeg også sette meg ut å nyte solen litt. I kveld er det revy med jobben. Gleder meg til å se på Hønefoss revyen. Sett på den 1-2 ganger de siste 2-3 årene. Og jeg ler like godt hver gang. I år skal jeg også se den med jobben til Mads om 2 uker.

  Men nå blir det å komme seg ut å nyte litt sol:)  
  

  Ha en srålende dag alle sammen!!!

  Og til dere som bor et sted det ikke er fint vær så så krysser jeg både fingre og tær for at dere også får litt sol og gode temperaturer.

   

  Fint vær hos deg i dag??

 • 10

  Dagens frokost/lunsj (LAVKARBO)

  I dag sov vi til kl 10 igjen og det var herlig. Så laget jeg en helt ny og spennende frokost til meg og min kjære.

   

  Nå sitter jeg her med en herlig hvitløksånde og skal dele den med dere. Oppskriften altså :) Så om dere skal noe spesielt hvor hvitløksånde ikke egner seg særlig bra så kan du gjerne droppe hvitløken.

  Du trenger (for 1 person)

  - 1 avokado

  - 2,5 ss creme fraiche orginal

  - 1,5 ss majones ekte

  - 1/2- 1 fedd hvitløk (moses med hvitløkspresse)

  - Salami eller kokt skinke 4 skiver.

  - Krydder: smak til med krydder etter eget ønske. Jeg brukte: salt,pepper og chicken and steak krydder(santa Maria)

   


  Jeg brukte Gøl salami med hvitløkssmak. Den var veldig god, men den så litt bleik ut i farge.

  1.  Del avokadoen i 2 og hul ut med skje. Putt inholdet i en skål sammen med creme fraiche, majones, presset hvitløk og krydder. Mos dette sammen,
  2. Rør så inn med salami eller skinke og ha tilbake i avokado skallet.

  Ser for meg at dette også er utrolig godt ved side av grillmaten som en slags potetsalat.

     Næringsinnholdet i min rett:

  Energi: 822Kcal

  Protein: 8,47 (4%)

  Karbohydrat: 3,63 (2%)

  Fett: 84,01 (94%)

  Ypperlig lavkarbomat med masse fett og lite karbohydrat!!

   

   

 • 15

  Dagens outfit og bilder på stranden

  Nå har vi akkurat vært ute og jeg har klart å punktere med scooteren min. SUPERT. Så i morgen må jeg få kjøpt meg nytt dekk til den. Jeg har bil altså, men det er så mye enkelere å komme seg rundt med en scooter.

  Så i dag har vi vært litt rundtomkring i Hønefoss, og min kjære tok også noen bilder av meg på stranden. Det var et utrolig godt kjøp av meg med speilreflekskamera. For da syntes min kjære det faktisk er gøy å ta bilder. Før gadd han aldri ta med seg kameraet og han hatet å ta bilder.

  Her er dagens antrekk og noen bilder fra stranden.

  Ikke se på den potta med en buskbom oppi!!  Den har dævva. Vi ekke så veldig drevne på planter, og vi klarer ikke engang å la en busk overleve. HURRA !!


  //tights,skjørt og tights er gammelt, så jeg aner ikke hvor det er kjøpt// sko-Danmark(aner ikke merke)

   


  Når vi skulle på stranden byttet jeg selvfølgelig sko  

  

  

  

  

  

  Håper dere likte bildene

 • 13

  Hvor mange kalorier forbrenner du?

  For en stund siden oppretter jeg meg en bruker på diett.no. Det er er nettsted hvor det er gratis å være medlem og her kan jeg legge til eksakt hva jeg spiste til frokost,lunsj og middag og den sier meg hvordag totale nøringsinnholdet var. Dermed vet jeg ca hvor mye karbo og kalorier jeg får i meg daglig.

  Det er ingen hemmelighet at også trening gjør susen på vektnedgang og hva slags aktiviteter eller treningsøkter man har i løpet av dagen kan man også legge inn her. Så ser man hvor mange kalorier man frobrenner på de forskjellige tingene.

  Etter å ha drevet med hester siden jeg var liten har jeg stadig fått høre at ridning ikke er trim, men jo det er faktisk trim og man forbrenner bra med kalorier. For de som mener at ridning på hest ikke er trim skal jeg jammen gi en hard økt på hesteryggen. Dere hadde vært sykt støle og nesten ikke klart å gått dagen etter ;) Super trening og man får også brukt muskler man ikke ante man hadde. De tre hovedgangartene på vanlige hester er skritt, trav og galopp. Man kan også gjøre mange gymøvelser på hesteryggen. Riding er utrolig bra og styrkende for ryggen.

  Og i tilegg til å trene opp mange muskler kan man også forbrenne noen kalorier:


  Ri på hest, gange (40 minutter) :  127 kalorier

  Ri på hest, trav (30 minutter) :        247 kalorier

  Ri på hest, galopp ( 25 minutter):   254 kalorier

  Her kommer en videsnutt med bilder og videoer som jeg har lagt ut tidligere hvor jeg prøver ut de ulike gangartene.

   

   

  Jeg elsker hester, og har utrolig lyst til å kjøpe min egen islandshest en gang i fremtiden.

  Har du ridd på hest i skritt, trav og galopp før??

 • 10

  Cocosa kokosolje

  Etter å ha vært inne på bloggen til Vegard fikk jeg inspirasjon til å legge ut litt info om Cocosa kokosoljene som jeg bruker til daglig og er til nå veldig fornøyd med. Og flere av dere ville også vite mer om denne og hvofor denne type olje er så bra. Det finnes 2 ulike typer.


  Cocosa Extra Virgin gir deg en eksotisk duft og smak av de tropiske øyer: Bare det ferske, rene, hvite kjøttet fra håndplukkede kokosnøtter med høyt nærings- og smaksinnhold blir brukt til å kaldpresse oljen. Innen 2 timer etter at kokosnøtten åpnes, utvinnes oljen gjennom en sentrifugeringsteknologi som på en enestående måte bevarer den nydelige smaken og duften av kokos, tillegg til det brede næringsspekteret: Laurinsyre, caprinsyre, caprylsyre, vitaminer, mineraler og anti-oksidanter som beskytter oljen og gir den naturlig lang holdbarhet og stabilitet. Cocosa Extra Virgin gir deg hele spekteret av kokosoljens fordeler; benytt den som kosttilskudd eller som matolje. Cocosa Extra Virgin er økologisk og Debio-godkjent.


  Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Cocosa Pure er økologisk og Debio-godkjent.
  


  Kokosolje er:

  - stimulerende for fettforbrenningen

  - en fantastisk energikilde

  - immunstyrkende

  - godt for skjoldbruskkjertelen

  - ideell i lavkarbohydratkosthold


  KOKOSOLJENS SAMMENSETNING

  Kokosolje blir flytende ved 24 grader C og består av ca. 2 % flerumettet fett, 6 % enumettet og 92 % mettet fett. Det er de mellomlange, mettede fettsyrene ? som utgjør 68 % av de mettede fettet ? som først og fremst gjør kokosolje til en helseolje. De inneholder færre kalorier enn de lange mettede fettsyrene i animalsk fett. De mellomlange fettsyrene fordøyes lett, forbrennes lett, reduserer infeksjoner m.m.

  GOD ENERGIKILDE

  Kokosolje gir en rask innsprøytning av energi fordi den i hovedsak består av de mellomlange, mettede fettsyrene, som fordøyelse og forbrennes lett. Kokosolje gir deg også energi som varer, i motsetning til høyglykemiske karbohydrater, som forårsaker store svingninger i blodsukkeret.

  Kokosolje stimulerer også skjoldbruskkjertelen ? den sentrale delen av kroppens stoffskifte. Når denne kjertelen jobber for sent, går kroppen på sparebluss, noe som kan resultere i tretthet og overvekt. Når skjoldbruskkjertelen arbeider aktivt, kan kroppen øke tempoet igjen.

  FETT SKRUR PÅ FETTFORBRENNINGEN

  Karbohydrater reduserer fettforbrenningen, mens proteiner og fett øker den. De mellomlange fettsyrene i kokosolje øker forbrenningen mer enn proteiner, og opp til tre ganger mer enn animalsk fett. Når forbrenningen øker, reduseres ikke bare kroppsfettet, men også kolesterolet. Et fornuftig kostholdsprogram for lavere vekt og bedre helse er derfor: Reduser inntaket av karbohydrater (spesielt de raske, fra hvitt mel og sukker), øk inntaket av grønnsaker, gode proteinkilder, kokosolje og essensielle fettsyrer. 2)

  STYRKER IMMUNFORSVARET

  I kokosolje er det hele 48 % laurinsyre og 15 % av andre mellomlange fettsyrer. 1)

  Laurinsyre er kjent for sin immunstyrkende evne ? blant annet inneholder morsmelk hele 12 % laurinsyre.

   

  Ved å tilføre kokosolje gjennom kostholdet kan vi avlaste immunforsvaret og dermed hjelpe kroppen til å få et sterkere skjold mot de årlige bakterie- og virusinfeksjonene.

  INNHOLD:

  Cocosa Pure er en høykvalitets kokosolje uten smak og lukt. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Cocosa Pureinneholder ikke verken konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer.

  (info om Cocosa er hentet fra x-life.no)

   

   

  Bruk/dosering

  Cocosa Pure Coconut Oil: Bytt ut din vanlige stekeolje med denne. Den er uten smak og lukt, tåler høyere temperaturer og er ideell til matlaging.

  Cocosa Extra Virgin Coconut Oil: Er kaldpresset av ferskt kokoskjøtt og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Den har en nydelig duft og smak av kokos og er derfor god å innta bar, på brødskiven, i shaker/ smoothies, bakverk, til baking og steking ved lave temperatur - kan også blandes med smør eller annet stekefett. Be gjerne om vårt oppskriftshefte!

  Terapeutisk dosering: For å maksimere energi, fettforbrenning og immuneffekt bør du innta minimum 3 spiseskjeer per dag, men husk å redusere inntaket av karbohydrater når du øker fettinnaket.  Fett og oljer skal bearbeides av leveren, og selv om kokosnøttolje er lettere fordøyelige enn andre fettkilder, kan tålegrensen variere fra person til person. Oppstår svak kvalme, trapp ned på doseringen, og bygg deg heller gradvis opp til anbefalt dosering.

  Ingredienser

  Extra Virgin: 100% uraffinert kokosolje, kaldpresset av ferskt kokoskjøtt. Ingen konserveringsmidler, ingen tilsetningsstoffer.

  Oppbevaring

  Oljen kan oppbevares i romtemperatur; blir flytende ved 24 C.
  Håper dette var nyttig informasjon. Ønsker du enda mer informasjon om poduktet kan du lese mer om de HER

   

  Hilsen hun som nå sitter å koser seg med en ts med kokosolje!!

 • 5

  Forslag til Lunsj (LAVKARBO)

  Her kommer ett forslag til en lunsjrett om er rask å lage og smaker veldig godt.

  Mads likte det så godt at han fikk med seg på jobben nå når han skal avgårde på nattskift.

  Også lager man den på ca 5 minutter. Rask, enkel og veldig god.  - 1/2 pakke babyleaf salat Bama

  - Litt isbegsalat

  - Fetaost

  -Litt reven gulost

  - Grillpølse med lite karbo, F.eks GØL fra Sverige og Danmark (2 g karbo pr 100g og noen 3g)

  1. Stek pølsebitene 1 min i pannen, og la de hvile mens du gjø klar resten av salaten.
  2. Bruk litt sitronsaft ove salaten, så holder den seg bedre.
  3. Hell pølsene over toppen.

   

  Og til Dressingen trenger du:

  -3 ts seterømme

  - 1 ts firstprice tacosaus

  -1 ts majones ekte

  - Krydder: Hvitløkskrydder(litt), Sitronpepper, piffi og pepper,

  - 3 dråper sitron

  - En liten klype sukrin om ønskelig  

  Nyt en sunn og enkel lunsj som er super å ta med på jobb eller skole :)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits