Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Middag til å få vann i munnen av (Lavkarbo)

Det er sommer og det er en perfekt  tid for masse grillkos. I dag var jeg ferdig på jobben kl 21, så det ble en sen middag.  Jeg hadde kuttet opp kyllingfilet i passe store biter og lagt den i en hjemmelaget marinade.Som tilbehør hadde jeg grillet aubergine og squash. I Aluminiumsfolie hadde jeg paprika, løk, en klatt med smør og litt krydder etter eget ønske. Dette lot jeg ligge på grillet like lenge som kyllingen. Jeg serverte også en nydelig Tzatsiki som jeg laget ut fra Mils serien "Lag din egen". Jeg tar ikke hardt i når jeg sier at det er det desidert beste Tzatsikien jeg noen gang har smakt. Mads var helt enig. Superdupergod var den.

 


Marinade til kyllingen :

 • Olivenolje
 • Sitronsaft (gul liten plastflaske) Eller fersk sitron.
 • Pesto
 • Krydder etter eget ønske: Salt, five peppers, paprika krydder, Chicken and steak krydder og hvitløkskrydder. 


Løk og paprika i folie etter en tur på grillen.Anbefales på det sterkeste å lage dette måltidet. Enkelt, sunt og supergodt. Jeg har fått flere bokser av Mills Lag din egen og gleder meg til å teste ut fler av de. Tzatsikien var ialefall himmelsk god. Og det eneste man tilsatte var 1/2 revet agurk, litt salt,1 fedd hvitløk og litt pepper. Enklere blir det ikke.  Jeg har laget et innlegg om produktene jeg fikk tilsendt fra Mills og hvorfor jeg får teste de gratis, mer om det kan du lese HER

Ble det noe godt til middag på dere da?? (Alltid gøy med middagsforslag)

 • 9

  Dagens frokost (lavkarbo)

  I dag hadde jeg null peiling på hva jeg ville ha til frokost, tok en titt inn i kjøleskapet og satt sammen noe godt. Som blandt annet bestod av den hjemmelagede sellerirotsalaten som jeg pleier å lage. Minner veldig om potetsalat og den er knallgod. Har hatt flere venner her på grilling som elsker den.


  Bestående av trønderfår, spekeskinke og hjemmelaget lavkarbo  "potetsalat" som jeg laget for noen dager siden.

  Den er selvfølgelig supergod til grillmat. Med sellerirotsalat, hjemmelaget salat og grillmat kan man faktisk nyte grillmaten med god samvittighet.

  Oppskriften på min hjemmelagede lavkarbo "potetsalat" finner du HER

  Hva ble dagens frokost/lunsj hos dere??

 • 12

  Nsb har tatt sommerferie

  Var lettere sjokkert da jeg tilfeldigvis sjekket nsb i dag tidlig. Hadde lest det skulle være buss for tog mellom drammen og asker. Dermed må jeg jo beregne god tid til jobb. På nsb sine sider sto det plutselig at toget kune går sånn ca hver 4.-5. time. Jeg håper virkelig dette er feil. Jeg så nemmelig på hjemreisen min til Drammen og da må jeg plutselig vente 3,5 t på å få ta toget hjem. Latterlig når jeg ellers pleier å vente kun 5 min.  Jeg håper virkelig dette er en feil fra nsb sin side. Når man betaler masse for et månedskort så er det uaktuelt å måtte vente flere timer på et tog.

  Når jeg skulle inn å sjekke togtidene nå, så fikk jeg opp denne:


  Blæææææ.

  Nå sitter jeg egentlig kun å venter på sommerferie. Kun 3 uker igjen. Hurra! Ferien i år går til fantastiske Tyrkia. Gleder meg masse. Sol, bading og sommerferie ♥


  Jordbær <3

  Skulle nesten tro at nsb har tatt sommerfeie i år.  Håper virkelig jeg slipper å vente 3,5 t på togstasjonen etter 8 t på jobb.

 • 6

  Tyggis i håret. HURRA!

  Fin start på dagen. Våknet med en fin tyggisklyse i håret i dag tidlig. Trodde det var bare barn som klarte slik jeg, men der tok jeg tydligvis feil gitt ;) Og med liten tolmodighet og tid så var det rett frem med saksen. Haha. Flott.

  Om du leser dette nå som du er på ferie mamma, så please ikke få panikk. Det ser ikke så gale ut, lover. Og heldig som jeg er så er jo du en frisør. Vi tar det når du er hjemme fra feire ;)

  Nå er jeg på jobb og her blir jeg frem til kl 19:00, så er det rett i bursdag til ei venninde. For så å hente svigers, søsteren til Mads og Mads som er på seminar i dag. Koselig med besøk fra Bergen.

   

  Ha en superduper lørdag folkens.
   

 • 4

  Pakke på døren

  Nå er jeg netopp kommet hjem fra jobben og utenfor døren står en liten hvit pakke.


  Alltid så spennende med pakker.

  Inni pakken ligger det 2 stk fryseelementer og produkter fra Mills lag din egen.  Som jeg har fortalt dere før er jeg medlem på Buzzador.no. Her får jeg ofte teste produkter og tjenester . Det er selvfølgelig helt gratis og jeg elsker å teste ut nye produkter og kunne fortelle andre hva jeg syntes om produktene. Så denne gangen er det altså"Mills lag din egen " produktene jeg skal teste og si min mening om.

  Det var også lite karbohydrater i produktene. Tipp, topp, tommel opp. Lettvint og man kan sikkert lage utrolig mye variert og spennende. Perfekt til sommer og grillmat. Gleder meg til å utforske. Erfaringer og oppskrifter kommer jeg til å dele underveis i kampanjen.

  Har du testet ut noen av disse produktene i serien "Lag din egen"??

   

 • 5

  Lørdagstrim og lørdagskos med lavkarbo pizza.

  I går (lørdag) startet jeg dagen med å hoppe rett i treningstøyet for så å jogge meg en tur med full guffe på musikk fra min Iphone.  Skikkelig musikk er et must for å holde tempoet og ikke gi seg så lett. Det blir slettes ikke siste gangen jeg starter dagen med en joggetur. Så digg og gud for en energi det gir. Det var faktisk oppholdsvær, men så plutselig startet det å bøtte ned.

   
    (åsså så morsk a gitt, haha)

   

  Senere på dagen laget jeg hjemmelaget lavkarbo pizza også bar det avsted på kveldsvakt på hotellet.

  Oppskrift på charlottes hjemmelagede lavkarbo pizza:

  Bunn:

      3 ss glutenmel(toppede)
      3 egg
      1 ss bakepro
      3 ss mandelmel (toppede)
      5 ss vann
      4 ss fløte
      4 ss philadelpia (toppede)
      60 g revet gulost
      2,5 ss kruskakli
      2 ts bakepulver
      2 ss fiberhusk/psylium
      2  ss Cocosa (brun etikett) eller olivenolje
      Salt, pasta rossa krydder (santa maria)

  Pizzasaus: 4 ss idun sukkerfri ketchup, 4 ss tomatpurre, 1 ts sukrin eller annen søtning, oregano og pepper(jeg brukte five peppers fra santa maria)

  Fyll på med det du selv ønsker. Jeg legger alltid tomatsaus og ost i bunnen.

  1. Skill eggeplumme og hvite på 2 av eggene. Pisk hvite med litt salt til det blir tykt hvitt skum. Du skal kunne vende bollen på hodet uten at det detter ut.   

    2. I en dyp tallerken tar du de 2 eggeplummene + hele det siste egget. Tilsetter så bakepro,mandelmel,glutenmel,kruskakli,fløte,cocosa og rører dette sammen. Så tilsetter du resten: bakepulver,fiberhusk/psylium,vann og krydder og rører.    


  nesten litt som da man var barn å lagde sølekake dette.
     

  3.Tilsett så blandingen oppi de stivpiskede eggehvittene og rør forsiktig sammen. Bre uttover et bakepapir og stek i ovnen i 12 minutter på 175 grader. Uten noe fyll på.

   

   

  4.Ta den så ut av ovnen og legg bunnen gjerne over på en rist. Smør så på med pizzasaus, ost og ønsket fyll.

  5. Stekes så på 200 grader i ca 15 minutter.

      Restene ligger i kjøleskapet og venter på å bli spist. Lunsj både for i dag og i morgen. Digg ♥ Varmes i stekovnen også dagen etter, ikke mikro. Alle pizzabunner blir så blaute i mikro.

   Nå skal kvelden nytes alene med en god dusj og pleie av kroppen. Kjæresten er i Bergen denne helgen, så nå nyter jeg litt alenetid og da er hjemmespa et must. Herlig å være jente ♥ Og helt nytt og rent sengetøy er også på plass. Bedre blir det ikke.

  Kos dere masse i kveld og ha en riktig god natt.                               

   

  (beklager om bildene ble litt rare, måtte klippe og lime fordi blogg.no ikke ville laste opp bilder akkurat nå. Ga nesten opp)                                                    

 • 30

  Pakke i posten, Hurra!

  Gjett hvem som var superhappy når hun kom hjem fra jobb i dag! Ja, det var meg det. Det lå en pakke til meg i gangen og det var de egendesignede skoene fra Nike Id. Woho. Jeg var så heldig å vinne skoene jeg designet selv og det er jo en super motivasjon for å komme i form før sommeren. Nå er det bare å ta skoa fatt og gå lange turer i skogen eller jogge seg noen runder. Herlig!

   

     
  Fine nye skoa mine.


  Og med kallenavnet i front ;)

  Var de ikke fine?? :D *Stoooort glis*

  Nå skal jeg kose meg med denne skålen med jorbær,sukrin og fløte og nyte solen litt. Og forhåpentligvis blir det en joggetur for å teste de nye skoene i kveld.


  Kostet kun 12 kr for en kurv med gode jordbær. De var riktignok ikke norske da, men gode var de.

  Jeg har hatt litt bloggsperre de siste dagene og har rett og slett ikke klart å få ut et sammenhengene innlegg på bloggen på noen dager. Noen dager er blogglysten større enn andre dager. 

   

  Nå må dere kose dere resten av kvelden med solskinn og kanskje litt god grillmat.

 • 11

  Dagens dream outfit

  I dag var det godt å sove litt lenge. Var på grill og vinkveld med jentene på jobben i går. En kjempekoselig og vellykket kveld. Formen er også på topp, heldigvis. I dag blir det en rolig søndag med besøk av gode venner, gåtur i skogen og grilling. Satt sammen dagens dream outfit også.  Ha en superduper søndag :)

 • 6

  Energiiiii

  Er våken enda, kom hjem fra en herlig joggetur og var overasket over kondisjonen. Hadde aldri trodd jeg skulle klare å jogge så lenge av gangen som i dag. Har jo ikke trent skikkelig på 3-4 mnd. Så nå var det skikkelig godt å trimme fleske litt. Hadde masse energi til overs og det er jo aldri feil å benytte seg av sjangsen til å trene da.

  Viktig å syns godt når man er ute å løper. Grønnt er skjøøøøønt.

   

  Ps: ser dere jeg har fått litt brunfarge (litt ialefall) i ansiktet, sånn uten sminke. Det er selvbruneren jeg skrev om for ansikt og hals.


  Ps: det er Mads som har rota på gulvet ;) ;)
  Nå er det vel dags for å finne senga. I morgen skal jeg sove lenge.  Nattinatt søtinger. Dere er verdens beste.

 • 11

  Charlottes himmelske Thaisuppe med kylling

  Litt drøyt å kalle en rett for himmelsk, men i mine øyne var denne supper himmelsk. Masse gode smaker og det var også litt futt i den. Jeg hadde egnetlig planer om å lage en "Tom Ka Ga". En thailandsk suppe som er supergod. Siden det var litt vanskelig å finne alle ingrediensene laget jeg heller min egen vri på suppen. Charlottes thaisuppe, sunn og lavkarbovennlig.

  Som dere så ble frokosten ikke helt den beste for magen min i dag, og det fikk jeg merke resten av dagen. Magen min er overhodet ikke begeistret for hvetemel eller mye karbo generelt. Da blir jeg oppblåst med en gang. Dermed var det godt å få i seg en sunn middag i det minste. Og smaken var det ialefall ingen ting å utsette på.  For å lage suppen jeg laget trenger du:

  - 1/4 rødløk

  - 1 hel chili (også frøene).Skjeres i strimler. Ta mindre chili dersom du ikke er så glad i litt sterk mat.

  - 1 boks kokkosmelk.

  -1 saften fra en hel sitron og rasp og bruk skallet på 1/2 i suppen

  -1 hel lime og skallet av hele limen raspes og tilsettes suppen

  -1 liten bit ingefær. skrelles og skjeres i passe tynne skiver

  - 1 vårløk

  -2 terninger med kyllingbuljong eller litt god kyllingkraft.

  - Kyllingfilet (tint og ikke frossen)

  -Koriander som topping

  -1 ss fiskesaus (fåes i flere daglivarebutikker og invandrerbutikker) Jeg fant en med 0 g karbo..

  - liten skvett fløte

  -2 ts sukrin eller annen søtning

  1. Start med å kutte alt du trenger av ingredienser i slik strl du ønsker i din suppe.
  2. Ha kokkosmelk, chili, ingefær, sitron+lime saft + revet skall,rødløk i en kjele og kok forsiktig opp. La småkoke i 5 minutter. Kok opp 5 dl vann + kyllingbuljong i en egen kasserolle.
  3. Tilsett så kyllingbuljongvannet eller eventuelt en god kyllingkraft i suppen og la koke ca 5 min før du tilsetter små biter av rå kyllingfilet, vårløk,fiskesaus og sukrin . La kyllingen koke i suppen i 5 min og etter det kan du la den trekke litt.
  4. Strø på med hakket og fersk koriander.

  Sett deg ned og nyt en god og spennende suppe.

   

  Det ser kanskje ikke så alt for fristende ut, men guuuuud så godt. Har troen på at basseluskene holder seg vekk også.

   

  (Fikk tilogmed så mye enrgi at jeg tror jeg skal ut på en aldri så liten joggetur )

 • 7

  Morgen møte.

  Hei og god morgen. I dag startet dagen kl 0600. Noe som er tidlig for et b-menneske,men for all del. Det er jo litt digg også.

  Nå er det klart for butikksjefmøte, og siden sjefen er bortreist så steppet jeg inn på den i dag. Og med litt kaffe er jeg klar for møte.

  Det får holde med et halvt rundstykke, så ikke magen slår seg helt vrang. Den er ikke like glad i hvete som meg. Kaffe må jeg ialefall ha. Gliiiiis.

  Sitter faktisk å vurderer en treningsøkt etter jobb også. Det hadde vært digg.

  Ha en strålende onsdag alle sammen.

 • 4

  Testet selvbruning og peeling fra Yves Rocher

  Guuuud som tiden flyr for tiden. For lenge siden fikk jeg en pakke fra Yves Rocher i posten. Som sikkert mange av dere vet er jeg en av bloggerene som er produkttester for Yves Rocher. Jeg får varer fra dem i posten for å teste de ut og si min personlige mening om dem her på bloggen. Det er en stund siden denne pakken kom, men grunnet liten tid ble det en sen omtale. Jeg har i det minste fått testet det skikkelig.

  Vi strarter med produkt nr 1 som er en selvbruningskrem til ansikt. Den gir ikke bare farge, men også fuktighet. For meg som sliter med å bli brun i ansiktet var denne perfekt. Jeg blir brun og fin på kroppen, men ansiktet sliter jeg skikkelig med. Da må jeg bli solbrent først, og det er lite ønskelig å skade huden med å bli solbrent. Ialefall var denne selvbruningskremen til ansikt super. Man ble ikke alt for brun, så det ser naturlig og fint ut i ansiktet. Den ga også bra med fukt. Føltes akkurat ut som å smøre seg med dagkrem, bare at den gir farge. Påføres hver dag til ønsket effekt, men kun 4 dager på rad og deretter hver tredje dag for å bevare fargen. Anbefales... Nå på tilbud til 75 kr. Direkte link HER

   

   

   

   

  Produkt 2 er en spray til kroppen.  Selvbruning dette også selvfølgelig. Den sprayes lett på hele kroppen og smøres så ut med hendene. Etter du har smurt deg inn vasker du hendene godt. Denne var god og ga en fin brunfarge på kroppen. Perfekt nå som temperaturene har sunket litt, så man kan ha et godt grunnlag til sommeren. Alltid fin å være litt brun. På tilbud til kun 75 kr nå og du finner direkte link HER

   

  Nok en herlig peeling fra Yves Rocher. Jeg fikk også teste en ved juletider og den var super. Vel, denne var faktisk enda bedre. Også duftet den nydelig aprikos. Grove og fine korn i peelingen og den fungerer utrolig bra. Gir også fuktighet. Kan anbefale denne også. Denne var på tilbud til 55 kr og direktelinken finnes HER
  Elsker å kunne pleie seg selv med gode produkter.

  Produktene har jeg fått gratis, men jeg får ingen ting for å skrive min mening om produktene og heller ingen provisjon. Så vet dere det :) Min ærlige mening, som vanlig.

   

  Prøvd noen av disse produktene??

 • 19

  Da var gjesterom nr 2 også klart.

  Da var gjesterom nr 2 også ferdig, eller ialefall nesten ferdig. I går fikk vi kjøpt Hemnes dagseng fra Ikea som jeg har siklet på lenge og sett for meg skulle stå på gjesterommet her i 2.etg. Det eneste som mangler inne på gjesterommet er igrunn en ny datapult som er hvit og noen fine gardiner. Må få takke min kjære Mads som har holdt på i flere timer for å skru sammen dagsengen mens jeg var på jobben.

  Har også planer om å kjøpe en søtt sengeteppe til dagsengen. Åh som jeg liker Hemnes dagsengen. Vakker i mine øyne ♥ Akkurat slik jeg ville ha det.


  Den går ann å slå ut som dobbeltseng og i tilegg har man 3 romslige skuffer  i den. Praktisk og fint, det kan man like. Nå kan det bare renne inn med besøk hos oss. 2 stykk gjesterom og en stor sofa.

   

  Håper dere alle har hatt en fin helg, jeg har hatt jobbehelg og hyggelig besøk.

   

  Hva syntes dere om Hemes dagsengen??
 • 11

  God kveld i stugo.

  Her er det liv i stugo. Har besøk av noen venner. Vi har grillet og kost oss masse. Og nå sitter vi å koser oss med god hvitvin <3

  Nytt tøy, kjøpt enda mer på supersalg. Gleder meg til å vise dere resten :)

  Mads har hatt varetelling i barskapet. Lo godt da ja.

  Fant et artig skilt i byen i går.

  Ha en flott kveld videre og en riktig god helg alle sammen.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits