Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Se så søte

Var ute på en biltur og da så vi to søte små rådyr :) Var ikke så lett å ta bilde, for de ble redde. Men det blei nå 2 bilder

Vakre dyr :)
 • 7

  Dagens innkjøp i Karlstad

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra Karlstad og det høljeregner. Helt sykt masse også. Vi måtte begge kjøpe hver vår paraply og enda ble man søkkvåt på både sko og hele buksa. Tror jeg aldri har opplevd så masse regn før.Men fikk shoppet litt selvom det regna sykt.  Før vi dro var det opphold

  Var ikke mye tørre flekker igjen på buksen for å si det sånn. Og skoa hadde jeg store vannpytter oppi.
   
  Godt å komme hjem i varmen og få på seg tørre klær.

  Kjøpte ny kjole

  Sailor tunika ;)

  Og denne dressjakken :)

  Hva syntes du om dagens kjøp??

  Regner det masse i Norge også????

 • Stikkord:
  1

  God morgon Sverige, fin start på dagen

  God morgen. Lagde eggerøre til meg og min kjære til frokost. Og se når jeg knuste egga i bollen. Det ble tilfeldigvis et smilefjes. Så søtt. Fin start på dagen.  Og når man står opp så går man ut å henger opp flagget til vårt kjære naboland. Siden hytta/huset til pappa ligger i Sverige så henger vi opp svensk flagg og ikke norsk flagg.
  Å så fint det blei <3 :P

  MIn kjære er mett etter frokost og ligger på soffan og slapper av, for snart reiser vi til Karlstad en tur. Det tar ca 1 t å kjøre herifra.

  Love you gutten min <3

  Har aldri vært i Karlstad før, så det blir spennende å se på den byen å.

  Har du vært i karlstad før??
  Hva er dine planer for dagen??
 • Stikkord:
  5

  Koselig med loppis

  Her kommer fler bilder fra Loppiset som vi var på i dag. I forige innlegg fikk du se kuppet jeg gjorde. Nemlig en veske til 40 svenske kr.  Briller, lekre?? NOT . Uten sminke, men sånn ere å være på lande


  Her stod veska som nå er MIN Sin


  Så satt vi oss ned på den koselige kafe`en som var der og spiste nydelig pavlova kake.


  De solgte også gammeldags godteri

  Fin <3


  Masse søte ting her ja. Elsker denne type stil ;)

 • Stikkord:
  2

  Dagens kupp på Loppis


  Mads og jeg er på hytta i Sverige. Nå har vi akkurat vært på loppis , som det så fint heter på svensk. Loppis finnes det mye av her nede i Sverige, desuten låter det bedre enn loppemarked liksom :P
  Men nok om det, var masse søte ting der :) Jeg gjorde et superkupp på en veske.  Og denne betalte jeg 40 svenske for ;)


  GJORDE JEG ET BRA KUPP ?? ;)

 • Stikkord:
  4

  Typen min sin data bakgrund  Dette er nå bakrundsbildet på datan til typen min :P Meg med det lyse håret mitt. Ligger på solsenga i kos å koste med på partytur :)

  Før har det vært motorsykkel bakrunder, men nå er det meg. JeeeeY ;)

  På min data har jeg ikke  bytta engang. Så har kun den standard som fulgte med. Så er vel på tide å bytte snart.

  HVA HAR DU SOM BAKRUNDSBILDE PÅ DATAN???
 • 2

  Feit , men søt sau

  I dag har vi vært på Sartor senteret å kikket på litt klær. Mads handla også en del. Masse salg. 50 - 70 prosent på masse varer.  Begynt å digge å ta bilder i bilen <3 haha, fleiper. Eller gjør jeg egentlig det?? :P hum  Den klarte hvertfall ikke løpe og den var feit. Men søt og kosete :D


  Søte sauen :) Som står rett ved der foreldra til Mads bor.
 • 2

  ÆÆÆSSSJJJ  Hallo. Se på denne ekle tingen. Vi var nede på kaien å fisket litt igjen nå. Ikke så veldig med fiskelykke i dag. Men æææsj, se denne ekle tingen.  Mads fikk den der eklingen på kroken, er vist en knurr. Og den knurrer når du tar på hodet hans. USSJ. Styggeste fisken.

  Og snakk om jeg ble skremt i sta. Var på besøk hos en kompis av Mads også kom jeg ut døren og da ble jeg møtt av dette som hang ned fra en tørkesnor:  WTF ??? Holdt serr på å skrike, men var vist en slags fugleskremselting.

 • Stikkord:
  4

  I Bergen med kjæresten

  Sent i går kveld var vi fremme i Øygarden, som ligger utenfor Bergen. Kjæresten min kommer herifra, så vi er på besøk hos familien hans :)
  Kjæresteparet på biltur  Nå har vi vært nede på kaien å fiska, fikk 4 makrell og 2 lyr. Gøy å fiske makrell.

  Har vært i Bergen flere ganger, men aldri vært å sett på noen kjente attraksjoner her. Så det tenkte vi å få til denne gangen.

  Har du vært i Bergen før??
  Noen forslag på hva som er spennende å få med seg i Bergen??

 • Stikkord:
  1

  Herlig følelse av sommer

  Nå er gutten min på sitt siste nattskift, så er det 3 uker med feeeerie :) blir bare så superdeilig. Reiser til Bergen i morgen og blir der rundt 1 uke. De 2 neste ukene er vi ikke helt sikre på hva vi skal, men mulig det blir en tur på hytta til pappa og  Anita i Sverige. Vi hadde lyst på en uke til Tyrkia igjen, men fant ut at nå er det jo utrolig varmt der og sommeren i Norge er jo herlig om det bare er fint vær.  Beste gutten i hele verden <3 Gleder meg til 3 uker ferie sammen med deg. Du er fantastisk :)


  Suss fra jenta de <3

  God sommer alle sammen :)
 • Stikkord:
  4

  Barbie after sun , den lukter så herlig

  Nå driver jeg å pakker kofferten med klær til meg og min kjære, for i morgen så reiser vi til Bergen, eller jeg sier Bergen da. Er egentlig et sted som ligger et stykke utenfor. Nemlig Øygarden. Skal til familien til Mads på sommerferie i en uke :) Blir koselig å se dem igjen.  Kofferten min er selvfølgelig rosa :)

  Jeg bodde jo i Tyrkia i 5 mnd og det var herlig. Det var sist jeg brukte kofforten, og var noen små duppeditter fra Tyrkia som enda ikke var pakket ut. Og der lå blandt annet en søt Barbie after sun som jeg kjøpte i Tyrkia. Den lukter bare så utrolig herlig. Skikkelig søte og friske frukter. Herlig herlig.

  En sånn burde vel Heidi Alexandra hatt syns jeg.
  Var den ikke søt???
  Har du prøvd Barbie after sun ??

 • Stikkord:
  3

  Vet du det??

  Forige helg var jeg med Ingrid på hytta ved lyngør, og på stranden fant jeg noen aldeles nydelig hvite skjell.  Har mange mange fler.

  Men det jeg tenkte å lage var noen fine smykker med skjell. For jeg elsker det å være brun også har man lekre skjell rundt halsen <3

  Men er det noen her som har laget hull i sånne skjell før? og åssen gjør man det uten at de skal sprekke?

  Noen som vet??

  Også åpen for andre tips om hva jeg kan lage med disse skjellene :)

 • Stikkord:
  0

  Blitt kvitt eksemen , Atopisk eksem

  Slitt med atopisk eksem helt siden jeg ble født, nå har jeg endelig funnet en behandling som hjalp meg ialefall. Det gir meg mulighetet til så mye mer. Med tanke på jobber og andre aktiviteter.

  Nå er jeg kjempe fin ig eksemen, skal få lagt ut noen nye bilder. Dette er etter 2 dagers behandling 4 ganger og jeg begynner å se stor forskjell bare der.  Venstre hånd
  Høyre hånd

  Dette er FØR BILDER og  de ble tatt i DESEMBER  i fjor(2009):


  Røde utslett, med litt gult verk. Og på våren var jeg enda værre enn dette.
  Så det ikke så fryktelig godt på bildene, men hendene var ikke særlig flotte å se på. Og det var fryktelig å leve med.

  SLIK SER HENDENE MINE UT  DESEMBER(2010):

  Etter 1 mnd med hjemmebehandling og riktige prosukter for hendene mine så har jeg holdt meg kjempe fin i ca 5 mnd tenker jeg.


  Heeeeelt borte :) Gjett om jeg er HAPPY :D


  Begge henda.  Eksem er noe ordentlig dritt, unner virkelig ingen å ha det. Etter selv å ha slitt med det i 23 år. Jeg får mange spørsmål her på bloggen om hva jeg brukte og om jeg kan sende over bilder osv av henda mine nå og før. Som er litt tydligere.

  Om dere ønsker det, så er det mye lettere om dere tar kontakt med meg pr mail  snoopi_lotte@hotmail.com  :)
 • 0

  Problem løst

  Hei og hopp og god morgen. Herlig med ferie og enda herligere å kunne sove lenge. Nå skal vi snart nedover til Drammen på middag.

   
  Da har jeg fått tatt en telefon til farmor og farfar. For jeg måtte ha noen til å passe på kaninen min siden vi reiser til Bergen på søndag og blir borte en hel uke. Vi kunne selvfølgelig tatt med oss Josefine, men det tar opp så sykt masse plass i min lille bil. Så var herlig at noen kunne passe henne for oss :)  Ha en strålende dag alle sammen :) Endelig Sol igjen :)
 • 4

  Forlovelsesringer

  Da har vi fått forlovelsesringene vi bestilte :) Kjempefornøyd.  Som sagt veldig fornøyd :D :D


 • 1

  Slik lager du Sushi selv

  Fant noe spennende på www.dagbladet.no i stad. Har lenge tenkt å prøve å lage sushi på egen hånd hjemme. Og her fant jeg noen filmer. Det ser jo himla enkelt ut, men jeg vet ikke om det er det. Men nyttige filmer og skal deffinitivt prøve selv :)

  ENJOY ;)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits