Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

11

Innkjøp Tyrkia

Her er noen av innkjøpene mine fra Tyrkia. Noe ligger også til vask. Det morsomste var at Mads shoppet over dobbelt så mye som meg. Og det er ikke vanlig for å si det slik. Han fikk seg masse fint og etter shoppingrunden sa han noe merkelig "Jeg kan skjønne hvorfor du liker å shoppe, det er litt som et kick".. Haha. Lo godt.

Husk at om du skal shoppe i Tyrkia kan størelsene være noe mindre enn hjemme.


Rullebag, kjekk som håndbagasje.


Veska mi ♥


2 bukser som var alt for lange på beina, men i Tyrkia finnes ingen problemer på ting. Der løses alt med en gang. Så man får en kopp te og vips så er buksene lagt opp. Og veldig flott lagt opp.


Putetrekk pynteputer.

Skjørt som er skikkelig skrukkete etter en tur i kofferten. Kort forann og langt bak. Med belte til.


Ordentlig skinn i skoene, men fake selvfølgelig. Utrolig godt med litt nye sko til jobb.

Også kjøpte jeg Onepiecen jeg viste dere i en av de forige innleggene..

NOe du likte ??

 

 • 11

  Oppussing av utemøbler startfase

  Som jeg fortalte dere var jeg så heldig og få noen flotte utemøbler fra min tante. Jeg hadde med en gang planer om å pusse de ned og male de hvite.  Siden det regnet så mye før vi reiste på feire fikk jeg aldri kommet i gang. Men i dag var det fint vær og litt utpå kvelden fikk jeg pusset to av stolene og malt en av dem. Tok et strøk og tar flere strøk i morgen. Må nok har 2-3 strøk iallefall.  Pusset ned stolen og den er klar for maling.


  Her har stolen fått et strøk, og den trenger iallefall ett til.

  Dette er litt av en jobb, men jeg gleder meg til det er ferdig og jeg kan se det ferdige resultatet. Det kommer nok til å bli veldig bra til slutt. Nå er det på tide og finne sengen. Første dag på jobb etter ferien i morgen. Har hatt 2 uker med ferie, og tar mer ferie senere.

   

  Legger ut bilder av møblene når alt er ferdig selvfølgelig!

 • 4

  Hjemme igjen fra ferie

  Tjohei. Da var vi hjemme igjen fra Tykia.  Det var litt av noen temperaturforskjeller ja.  Ingen av oss hadde lyst til å reise hjem, vi stortrivdes i varmen og med de vennlige tyrkerne.


  Therese og meg på det ene spistestedene en av de første dagene. På kvelden fikk vi lov til å komme bak i baren og hjelpe til ;)

  Vi har hatt en super tur og det blir ialefall ikke siste gangen nede i leiligheten til mamma og hennes samboer. For der stortrivdes vi. Superpraktisk med leiebilen hele oppholdet også.

  Kvelden skal nytes med min kjære og noe god mat. Været var ikke noe sælig å skryte av her hjemme, så outfiten for i dag ble en digg nyinnkjøpt onepiece. Haha, jeg som sa jeg aldri skulle kjøpe en slik en. Men gud så gode de var å ha på. Så den blir kun til bruk innendørs. Vi måtte selvfølgelig ha en hver.

  Det meste i Tyrkia er smått i størelsen, men disse var store i strl. Dette er small og Mads kjøpte medium.


  Gleder meg til sminkeløs kveld og daffeklær med kjæresten ♥

  Vi har shoppet masse, gleder meg til å vise frem. Om noen lurer på hva en onepiece i Tyrkia koster så kan det variere, jeg fikk prutet min ned til ca 180-190 norkse kroner. Skikkelig digge.

  Ha en fin lørdag kveld folkens.

   

   

 • 30

  Extensions i Tyrkia og pris

  Da var jeg klar for å vise frem resultatet av extensionsene jeg tok i håret i dag. Det er microringer og jeg ble superfornøyd. Håret var ikke helt i min farge. Så de farget både mitt eget hår og extensionsene slik at det skulle se mest mulig naturlig ut. Tuppene ble også veldig tynnet ut, så det ikke ble for brå overganger. Dette er noe jeg har slitt med når har jeg brukt klips.

  2 stykker som holdt på samtidig, slik at det gikk raskest mulig. Veldig effektivt. Med farge+sette på hår og klipp tok det 2,5 timer.

  Bildene som er tatt i solyset ser man litt overganger på. Dette kommer ikke så tydlig frem i virkeligheten. Fargen ser også noe lysere ut på bildet på toppen. Men mulig jeg kommer til å farge det litt brunere etterhvert(kutte ut stripene) og la min mor som er frisør klippe det til litt.

   
  Man ser litt overgang på bildet her, men jeg er veldig fornøyd med slik det egentlig ser ut. Syntes det ble veldig naturlig igrunn.

  Jeg gjorde det hos en frisørsalong som ligger på Alanyum shopping center i Alanya. Den ligger i 2.etg.

  Her ser det veldig bra ut med riktig lys.

  Mange lurer kanskje på hva prisen lå på her i Tyrkia. Totalprisen jeg betalte var 500 lire for hår+ påsetting av hår, farge av hår og klipp. Slik kursen er nå er det 1700 norske kroner. Det syntes jeg ikke var så gale pris akkurat. Tok jo lang tid og det var veldig nøye. Superduperfornøyd. Nå har jeg hår ned til rumpa ;) Haha.

  Hva syntes dere om resultatet? Ble det bra?

  Flere som har testet mikroringer??

 • 7

  Gokart i Tyrkia/Alanya

  I går var vi på en gokart bane utenfor Alanya og kjørte. Utrolig gøy var det.Det var en utebane som ligger ca 15 min utenfor Alanya, mot Side og Antalya. De hadde også en innendørs bane i Kestel, rett ved siden av Alanya.

  Gårsdagens antrekk:

  Så skikkelig smart ut gitt.

  Veldig gøy! Full fart på banen og slædding i alle svingene.

   

  Ps: Jeg har satt på extensions i dag. Så nå har jeg megalang hår. Gleder meg til å vise frem i neste innlegg. Har også farget håret.

   

   

   

   

 • 9

  En chill dag ved bassenget.

  I dag har vi ligget ved bassenget som tilhører leilighetene her og slikket sol. Utrolig digg og avslappende dag. Og nå som man er så vant med varmen her nede i Tyrkia er det ikke noe annet enn superdigg.


  Vi møtte på flere av disse gekkoene med blå søt hale. Husker når jeg bodde i Tyrkia, da hadde vi gekkoer som løp rundt på badet plutselig. De er ikke skremmende, kun veldig søte.

  En digg dag ved bassengen og nå er jeg klar for en god dusj. Etterpå blir det ut og spise god tyrkisk mat på Alibaba restaurant som ligger i Oba, rett utenfor Alanya. Nam nam.

  Jeg tenkte å lage en "kjøre bil i Tyrkia" guide en av de nærmeste dagene her på bloggen. Kjøringen er noe annerledes enn i Norge, men så lenge man vet reglene for kjøring og rundkjøringer så går det veldig fint.

  I dag går også mine tanker til de som ble rammet av det triste som skjedde for akkurat ett år siden. Ufattelig trist og urettferdig. Selv om vi er bortreist og på ferie følger vi med på nyhetene.

  PS: Takk for fine ord fra dere alle på de forrige innleggene.

   Noen som har vært på minneseremoni hjemme i dag? Håper det ble noen fine seremonier.

   

 • 23

  Gul sommerkjole fra Nelly

  For en liten stund siden kjøpte jeg meg en søt gul kjole fra Nelly. Og nå som man har fått litt brunfarge på kroppen ble det jo enda finere.Så må si meg superfornøyd med et bra kjøp av en søt kjole.

  Når jeg er ute å reiser pleier jeg å være masse på stranden å sole meg, men det er blitt litt lite denne turen. Kun en hel dag på stranden, så nå tenkte jeg å legge meg ved bassenget utenfor leiligheten og jobbe litt mer med brunfargen.

  Her er ialefall noen bilder av kjolen. Første gang jeg har fått brukt den.  Nå blir det tæææææning ved bassengkanten.


  Er været hjemme i Norge blitt bedre nå? Håper dere har flott sommervær der hjemme.

 • 3

  Dimchayi i Tyrkia

  Som jeg nevnte var vi i Dimchayi i går. Det ligger oppe i fjellene i Alanya. Det er flere spisesteder som ligger i en elv ved en demning der. Her får man servert skikkelig god tyrkisk mat og sitter ute på små flåtelignende ting og koser seg med god mat og drikke. Vi storkoste oss, men guuud så mye mat vi fikk. Fikk store porsjoner med masse tilbehør og i tilegg fikk vi et stort fruktfat til dessert. Enda vi var supermette.

  Anbefaler alle som reiser til Alanya og ta en tur til dette koselige stedet. Når vi var der var det sent på kvelden og var blitt mørkt.
  Maten var virkelig god, men masse mat for 4 personer. Ikke rart vi ble supermette.


   

  Superdupermett.

  Nå skal vi ut å spise og kose oss. Nyte fredagskvelden skal bli godt.

   

   

 • 23

  Dagen i dag + antrekksbilder Tyrkia

   

  Vi har leid oss bil og fartet rundt. Utrolig kjekt. Vi leier den for 2 dager, men vurderer å ha den lenger. Utrolig kjekt å farte rundt med bil her. Siden jeg har bodd og jobbet i Tyrkia tidligere er det meg som står for kjøringen. Så denne hvite bilen fiser vi rundt i.
  I dag er første dagen hvor vi har kost oss noen timer på stranden og allerede i dag har vi fått litt brunfarge, men mer skal det bli.

  Og over til dagens antrekk. Kjøpt nye kjole fra H&M. Er egentlig et brunt belte som følger med, men kjøpte dette hvite beltet og et annet belte. Like it, jeg elsker jo den mintgrønne fargen på klær.  Meg og den fantastiske kjæresten min ♥Love you
   

  Nå er vi stapp mette hele gjengen her og snart klare for sengen.Etter masse god Tyrkisk mat. Vi har nemmelig vært på et sted som heter Dimcayi. Et sted i Alanya hvor det ligger masse restauranter oppver elven. Så man sitter på små "flåter" ute i elven å spiser. Jeg tenkte jeg kunne skrive mer om dette stedet i neste innlegg og vise dere bilder derifra. Det var virkelig litt av en opplevelse. Nå er jeg stuptrøtt og ser frem til litt søvn. De andre dagene har vi ikke lagt oss før 4-5 på natten/morgenen. Så nå skal det bli godt med "tildig" kvelden.

  Hva syntes dere om den nye kjolen?

   

  God natt :)

   

   

   

 • 6

  God morgen Tyrkia, gunaydin.

  I går var vi på reisefot og nå er vi vel fremme i Tyrkia og har fått noen timer med søvn. Vi er et lite sted ikke så langt utenfor Alanya og vi er så heldige og får låne leiligheten til mamman og hennes samboer. Utrolig digg å kunne bo i en slik leilighet og kunne styre og ordne selv.

  Det er meg og gutta på tur, og i morgen kveld kommer ei venninde av meg. Hun fikk seg en hoppepåtur med fly.  Trøtt i trynet ;) Ja, da er det godt å kunne gjemme seg bak et par solbriller.  Nå skal vi ut og utforske stedet her litt. Når vi kom hit var det bekk mørkt og vi var klare for å hoppe rett i sengen.

  I leiligheten er det trådløs nettverk, så flere oppdateringer kommer. Da er det bare å følge med :) Her er det mye sol og varmt. Ønsker dere alle en super dag.


  Vi blogges i Tyrkia.

 • 10

  Sommerretter, lavkarbovennlige

  Sommeren er tiden for god mat. Enkel, men god sommermat og mye variasjon. Under er noen bilder av hva jeg selv forbider med typisk sommermat. Alle rettene under er hjemmelaget og lavkarbovennlige. For min egen del har jeg ikke vært så flink i sommer som jeg burde. Vekten har ikke gått noe opp, men det merkes på formen når man skeier ut og koser seg litt for ofte ;) Men, det er jo tross alt sommer. Nå skal jeg kose meg med mye god mat og drikke i Tyrkia neste uke (Tyrkisk mat er heldigvis veldig sunn). Det blir nok en del øl, vin og drinker nedover så jeg får ta en uke med utskeielse. Så får man heller være flink når man er tilbake fra ferie. Ferie er til for å kose seg med is, god drikke og god mat. Selv om jeg kommer til å skeie ut med maten på ferien blir det IKKE en høykarbo uke med hvitt brød, pasta og chips hver dag. For da kommer jeg til å måtte slite med oppblåst mage hele ferien. Knekkebrød blir med i kofforten, slik at jeg ungår loff til frokost. Vil helst ungå å se ut som en vannballong.

  Her er noen tips til god lavkarbo mat i sommer. For de av dere som er flinkere enn meg selv ;)

   

  FROKOST :

  Spekemat med hjemmelaget lavkarbo "potetsalat". Oppskrift HER       

   

        Ruller med ost,skinke og majones. Servert med paprika, tomat og krydderost. Også veldig godt med avokado til.

   

  Oppskrift HER


    Tyrkisk youghurt, hakkede mandler og bær. Strø gjerne på litt sukrinmelis om du liker youghurten litt søtere.

   

                                                                                                                                    

  LUNSJ:

   

  Oppskrift HER              

   


                                                           Oppskrift HER

   

  Rekesalat med ostebrød. Oppskrift ostebrød HER                                                          


  Charlottes Thai suppe. Oppskrift HER

   

  MIDDAG:

   

  Burger med lavkarbo chips, sellerirot i skiver uten skall. Stekes i ovnen på 180 grader i 30 min med litt olje og salt over.         
  Gjerne litt salat til burgeren. Kan godt lage hjemmelaget burger med kjøttdeig


  Kyllingsalat HER

  Sommerkylling. Oppskrift HER      

   
                         Low Carb sushi, nam nam. Oppskrift HER

   

  SØTSAKER:

  Lavkarbo kladdekake med krem. Oppskrift HER          

   
              Pavlova. I oppskriften står det sukrin, men jeg ville erstattet noe av sukrinen med tagatesse. Så slipper man isingen.

   

  I dag har jeg slappet av i hele dag grunnet forkjølelse, oppkast og noe feber. Så da var det godt å kunne ha fri og hvile litt. Vil jo bli frisk til ferien, og det skal gå fint.

   

  Noe som fristet kanskje??

                                                                                                

 • 10

  Tittei og helgens antrekk

  Da var da nesten ferie for min del. I dag var siste dag før ferien på min faste jobb, men enda lørdag og søndag igjen på jobb nr 2 før det er skikkelig ferie. Og nå har jeg begynt å bli syk, så utrolig typisk. Håper virkelig det gir seg raskt og at jeg er frisk og rask til vi skal ha ferie. Lenge siden basseluskene har vært på besøk, så hadde trodd de holdt seg unna i år.

  Tross litt basiller i kroppen har jeg klart å overtale min kjære til å gå en kveldstur i dag. Han sitter jo bare klistra til dataskjermen og det er gørr kjedelig :P Ut å få trimma flesket litt før ferie og bikinisessong. For min del startet den på tirsdag.

  En titt på forige helgs antrekk( litt i seneste laget)
   

  Mandag reiser vi vekk og snille mamman min skal passe både hus, dyr og planter her. Vi reiser til Tyrkia og jeg gleder meg skikkelig. Har jo jobbet i Tyrkia før og ble helt forelsket i det populære feriestedet.

  Ingen tvil om hva som frister mest ialefall ;)  Hvor går sommerferien deres?? Eller har du kanskje alt vært på ferie?

 • 8

  Wants fra Nelly

  Alt er fra Nelly.com

  Fant du noe du likte??

 • 3

  Utdrikningslag i kveld

  Etter 9 t på jobb er jeg nå klar for utdrikningslag for ei venninde. De har holdt på i hele dag også skulle vi møtes for kvelden for å spise og kose oss litt. Feire den kommende bruden :)

  Sitter å koser meg med denne herligheten mens jeg venter på resten av gjengen. Og der kom de gitt :)

 • 7

  Pakke i posten + dagens frokost og lunsj

  Puh. Da var man ferdig etter 12 timer på jobb, så nå var det godt å sette rumpa godt ned i sofaen. Det hadde kommet hentelapp i posten i dag og Mads var så snill og hentet den mens jeg jobbet.

  Enda en pakke jeg har bestilt fra Iherb.
  Masse tyggis. Den røde er med kanelsmak. Naaaam. Leppepomade.


  Ketchup med null karbo og uten kaloriet. Litt skeptisk til hvordan den smaker. Skal gi dere tilbakemeld. Noen som har smakt den kanskje?


  Miracle noodles.


  Jeg bruker omtrent aldri posesauser, lager det mest fra bunnen av. Men kjøpte inn noen i reserve om det er skikkelig krise eller jeg er alt for lat. #Reserveskuffen

  Aldri handlet på IHerb før? Da kan du benytte deg av rabattkoden under.  Så over til frokost/lunsjen.


  Dagens frokost ble tyrkisk youghurt med nøtter og bær. Og siden det var så mektig ble det fordelt på frokost og lunsj. Liker du ikke så godt sur youghurt kan du godt strø på litt sukrin eller sukrinmelis.

  Nå skal jeg se litt på danske paradise hotell før jeg finner sengen og er klar for 9 t jobb i morgen og utdrkningslag for ei venninde. Tjohei ;)

  GOD HELG SØTINGER ♥ 

 • 6

  Nye sko og kveldskos

  Da var denne damen hjemme fra jobb og er klar for å nyte kvelden litt. Gud for noen gode temperaturer. Kjørte scooter hjem fra togstasjonen nå nettopp og det var skikkelig varmt i luften enda.  Kan ikke klage på slikt vær.

  Kjøpt meg nye "slipperser". Så nå går jeg bare å teller ned dager til vi reiser til Tyrkia. Da skal disse brukes masse + at jeg helt sikkert kommer til å kjøpe mange fler der nede. Er så mye fine sko/sandaler der nede og til en bra pris.

  PS: aldri vært så bleik før, så skal blir godt med litt sol på kroppen.
  Elsk ♥ skoene er fra Accessorize.

  Nå har jeg laget en stor kjele med tidenes favorittsuppe. Det er den thailandske suppen som jeg publiserte på bloggen for en kort stund siden. Oppskriften finner dere HER.. Som jeg har nevn før ser ikke suppen særlig delikat, men der blir man jommen lurt av øyet. For den er knallgod.


  Noen som likte "slippersene"?? :)

 • 6

  Geniale grillspyd

  Vi kjøpte noen geniale grillspyd på Clas Ohlson for en stund tilbake. De er bare så geniale. Er nesten som en vaier som man trer på. Enkle å tre på ting på og man får plass til utrolig masse på et spyd. Så ett spyd per person holder i massevis. Man kan tre på så mye man ønsker.

  De er også superenkle og snu med hendene. Viktig å passe på at endene på spydene ligger utenfor grillen. Så slipper de å bli så varme når du skal snu.


  servert med lavkarbo potetsalat.


  En som er superfornøyd med nye grillspyd ;)


  To kjekke mannfolk som tar seg av grilling er ikke så aller værst

  Så om det er fler som trenger grillspyd for grillsessongen kan jeg virkelig anbefale disse fra Clas Ohlson.

   

 • 6

  Hagemøbler som skal fornyes + middagstips

  I helgen var jeg så heldig å få noen flotte hagemøbler av tante. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe noe lignende. Så planen min for dette er å pusse litt på det og male alt  hvitt. Tror det kommer til å bli veldig fint.


  Håper på å rekke det før ferien.

  Nå skal vi kose oss med en herlig lunsj/middag. Maten ligger på grillen og er snart klar. Det blir Torsk, noe jeg aldri har likt før. Mads laget torksepakke til meg her om dagen og det syntes jeg var veldig godt.


  Torsk , purre,gulrot,paprika,hvitløk,smør,salt,pepper og litt sitronsaft over.

  Siden vi hadde noen poteter i kjøleskapet som måtte brukes finkuttet vi noen få og lot de ligge en stund i kaldt vann. Så fikk man ialefall skyldt bort noe av stivelsen.  Nå er grillpakkene kommet inn og det dufter godt. Gleder meg til litt mat og etterpå er det jobb. Kun 5 timer i dag. Skal bli godt med en kort dag :)

  Hva er deres  middagsplaner for i dag?

 • 8

  Tordenvær og dagens "Dream outfit"

  Ligger under dyna å slapper av etter en lang dag på jobben. Kom netopp ut av dusjen og utenfor hører jeg regnet plaske ned og lyden av torden. Lyden som alltid gjør meg så nervøs, var ikke i dag så skremmende. Så lenge det ikke kommer nærmere. Lyn og kraftig tordenvær er noe jeg er virkelig redd for. Mads sitter oppe med høretelefoner og spiller data. Han har helt sikkert ikke fått med seg at det tordner engang.

  Mens jeg sitter her i sengen å slapper av fristet det å sette sammen et antrekk på Polyvore og dele det med dere.   Fikk forresten telefonkatalogen i posten her om dagen. Og til en forandring bladde jeg litt i den og sjekket for morr skyld opp meg selv. Og der sto bloggen også i katalogen gitt.


  Bloggen min jo.

  Øynene siger mer og mer igjen her, så mulig det blir en aldri så liten powenap her. Var ferdig på jobb kl 23 i går og fikk ikke sove med en gang, også var det rett opp kl 06. Nei, nå får jeg avslutt inlegget før jeg sovner over tastaturet. ZZZZZZzzzzz, bare en liten powernap.

   

  Håper det var flere som likte antrekket.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits