Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

6

En ting du kanskje ikke viste

Vet ikke om jeg har sagt det på bloggen før. Men det har seg sånn at for litt over 3 år siden fikk jeg en betennelse i armen. GIkk til lege og fikk flere kurer mot senebettenelse. Noe jeg tydligvis ikke hadde. Siden det ikke forsvant.  Armen begynte å bli skeiv. Det vil si at jeg ikke klart å rette den ut :S Så her sitter jeg enda, 3 år senere. Med syke smerter i armen og en helt skeiv arm som jeg ikke har slangs til å rette ut.

I løpet av de 3 årene har jeg vært på 3 forskjellige sykhus i Norge opp til flere ganger og ett i Tyrkia. Norske sykhus gidder ikke gjøre noen ting. Fikk tatt en Mr for 3 år siden, misstanke til syste kom de frem til. De gadd ikke sjekke ut noe nøyere. Sendte meg på rønken. Da jeg kom dit, fikk jeg vite av de på rønken at man ikke kan se syster der. Men på ultralyd. Jeg var hos ortoped. Og alle skulle absolutt ta rønkenbilder av meg. Men der så man jo selvfølgelig ingen verdens ting. etter 5 bilder ulike steder krevde jeg å få ultrlyd av armen. Men tror du jeg fikk det? NEI. For de hadde gjort sin jobb. Tatt et bilde uten å se noe. Så da kunne jeg sendes rett hjem.


Min høyre arm, altså venstre side på bildet. Det er det meste jeg klarer å rette den ut

I Tyrkia gikk ting fort. Etter 10 min hadde jeg ventet, tatt rønken og fått kortisonsprøyte i armen. Den funket 1-2 mnd. Så kom smertene igjen. Det er så ille at jeg ikke klarer gre håret engang på morgenen. I dag har jeg byttet fastlege hit, siden jeg har flyttet. Legen fikk helt sjokk over å se armen min. Den er varm, hoven og ikke minst helt i vinkel. Hun fikk bakoversveis over at jeg hadde blitt tatt så lite seriøst på sykehus. Så nå har jeg fått henvisning til ultralyd av armen. så får vi håpe de ser noe mer på den. Mange leger er kjempeflinke, men det hjelper ikke om vi har noen på sykhus som ikke gidder å gjøre noen ting. Ikke rart folk snakker drit om helsenorge. Noen får kanskje god hjelp, men laaaang ventetid.


Og når jeg skal strekke meg å rette den ut så går kun høyre armen rett ut i vinkel. Makan til skeiv arm.

Legen sa det ikke var en scenebet siden det har var så lenge og siden armen min er hoven ved albuen. • 5

  Kontakt

  Gjelder det spørsmål vedrørende sponsing, annonser eller annet er det enklest å ta kontakt på  charlotte1987blogg@hotmail.com   (kun seriøse henvendelser, annet vil ikke bli besvart)

    • 5

  Nytt innkjøp


  Topp

  Slim leg bukse.


  Alt fra H&M. Utrolig lekker fassong på buksen <3 Love it :)
 • 3

  Hjemmelagede kjøttkaker med kålstuing

  I går var  det dags for skikkelig hjemmelaga mat. Det tar litt tid, og blir mye oppvask. Men det er absolutt verdt det. Ikke så veldig ofte ungdom nå til dags lager slike middager helt fra bånn av. Det falt veldig i smak hos min kjære også :)

  Med sausen juksa me litt :P Så blei first price kjøttkakesaus. Vi brukte karbonade deig isteden for kjøttdeig. Siden det var det vi hadde.


  Kjøttkaker:

  Du trenger:
  (4 porsjoner)

  500 g kjøttdeig /karbonade deig
  1 1/2 ts salt
  1/4 ts pepper
  1/4 ts muskat
  1/4 ts ingefær
  2  ss potetmel
  2 dl vann eller melk
  1 egg


  1. Blan kjøttdeig/karbonadedeig og salt i en bolle og rør rundt. Deretter tilsetter du potetmel, krydderet og egget. Spe på med melk eller vann.

  2. form de til runde kaker i hånden og stek i stekepanne med smør til de får en fin bruning på hver siden.

  3. Legg kjøttkakene oppi den brune sausen og la dem trekke i sausen i ca 10 min.

  Kålstuing:
  ( Matprat.no)

  Denne var veldig god på smak.

  Ingredienser

  • ca. 700 g hodekål
  • 1 l vann
  • 2 ts salt
  • 4 ss margarin
  • 4 ss hvetemel
  • 4 ½ dl kraft fra koking
  • 2 dl melk
  • ¼ ts malt muskat
  • ¼ ts pepper
  • ½ ts salt

  Slik gjør du:

  1. Del kålen i terninger og kok den sammen med vann og salt, ca 15 minutter, til den er gjennomkokt.


  2. Smelt margarin i en kjele og tilsett melet. Spe med kokekraft fra kålen, og melk til du får en litt tykk konsistens. La sausen koke ca 5 minutter. Smak til med muskat, salt og pepper, tilsett den kokte kålen.

   

  For ekstra fyldig saus tilsett litt fløte.

   

  Spiser du ofte kjøttkaker??
 • 1

  Nydelige vestlandslefser

  Sitter sammen med Kjærsten min og vi fikk så veldig lyst på noe godt. Siden det ikke ble noe i går. Dermed endte vi opp med å lage vestlandslefser. Tenkte å dele med dere hvordan jeg lager dem :)

  Dette trenger du:   Tørrlefser, smør, melis og kanel

  1.Skyll lefse platene i vann i ca 1 min , slik at de blir litt fuktige. Deretter putter du de i en brødpose og lar de ligge i den i ca 25-30 min. Da skal de være myke.

  2. Bland sammen smør, melis og kanel på en liten tallerk og mos dette sammen ved hjelp av en gaffel.

  3. Smør dette på lefsene. Brett og klipp som du vil.


  Og slik ble resultatet :)

 • 0

  Som tiden flyr

  Gosh som tiden flyr. Sommern bare suser forbi og om ikke lenge er det vintern. Det fikk vi merke i dag. Vi har vært i Drammen hele helgen og når vi kom hjem var det iskaldt i leiligheten. Så da var det bare å sette på litt ovner og krype under dyna sammen med min kjære. Mens vi nå sitter å venter på at fiskegratengen som står i ovnen skal bli klar.
   

  Jeg gleder meg absolutt ikke til vinteren , for jeg er mest en sommerperson.

  Når vi var i Drammen i helgen så var vi først på bursdag hos min kjære kusine Constance på fredag. Hvor det ble mye god mat og masse gode kaker. Var kjempekoselig.

  Min kjære kusine :)


  Me in the CAR ;)

  På lørdag var vi på Ingeniørenes hus på jobbseminar. Det var mange mennekser der. Masse hyggelige folk og et veldig lærerikt seminar. Spennende, spennede :)

  Etter jobbseminar var vi på innflyttingsfest hos ei venninde:

  Meg hjemme hos Therese :)

  Har du hatt en fin helg??
  Er du vinter eller sommer menneske??

 • 2

  Gratulerer min kjære

  I dag har min kjære forlovede bursdag :) Hele 23 år gammel. Og snart er det min tur. 14 September. Gratulerer så masse med dagen gutten min.


  Har akkurat vært ute med gutten min å spist på indisk restaurant. Det var første gang for oss begge med indisk mat. Var godt da. Og nå skal vi på kino. Blir kjempekoselig. Kjøpe litt godis og kose oss med kinofilm sammen.

  Bursdagsbarnet sorkoser seg med indisk mat :)

  Nå skal jeg kose meg resten av kvelden med gutten min på kino.

  HVA SKAL DU I KVELD??

 • 4

  Kylling surret med bacon, ny vri

  Dere blogglesere er jo så søte og jeg får så mange hyggelig kommentarer fra dere om mine matoppskrifter. Så legger ut en del oppskrifter nå og fremover :) Jeg setter utrolig stor pris på de søte kommentarene fra dere :) Også skal det sies at jeg elsker å improvisere og finne opp nye retter. Bruker skjelden oppskriftsbøker for å si det slik .

  I forige uke la jeg ut en oppskrift av kyllingfilet med bacon rundt. I dag laget jeg en ny vri. Og den var enda bedre. lot også den stå litt lenger i ovnen, slik at baconet ble sprøtt og godt.


   
  Skjerte et snitt i kyllingen og stekte den litt på hver side i stekepanna med piffikrydder på. Puttet i philadelphia ost med løk og paprika og krydret med hvitløk inni. Også puttet jeg også mozarella ost inni kyllingen og litt utenpå.

  Så surret jeg bacon utenpå, og stekte det i ovnen på 220 grader i ildfast form til baconen var sprøstekt.

  Serverte med ris og en enkel salat av: Ruccola, mais og annanas.

  Enkelt og veldig godt :)
 • 4

  æh, så sykt redd jeg ble


  Så høyt kunne jeg skriki :P  Meg og heidi for noen år siden :)

  I dag hadde jeg mitt livs værste øyeblikk på jobben. Jeg har helt siden jeg begynte i barnehagen sagt at jeg håper jeg ikke møter på orm når jeg er med barna. For jeg seriøst hater orm. Jeg sa jeg ikke hadde turt å gå bort om det var en orm i nærheten av ungene. Det høres skikkelig uansvarlig ut, derfor ber jeg alltid ungene se seg godt for . Så redd er jeg faktisk.

  Og i dag så var jeg ute med 6 av barna på tur i skogen. Heldgigvis de største av dem. Vi skulle plukke blåbær med de fine blåbærplukkerene våre. Vi plukket langs stien og litt inni i tett skog. Da vi skulle tilbake bestemte vi oss for å gå litt inni i skogen for å se litt, også ut på stien etterpå. 3 av ungene gikk litt forann og 3 til gikk litt bak meg. De 3 første står ved en liten steinhaug med mose og venter på meg. Da jeg kommer bort ser jeg at de ligger en orm rett ved beina til de 2 jentene.

  Jeg fikk panikk og prøvde så rolig som mulig å si : gå ut på stien alle sammen, og de bare fortsatte å stå der. Jeg sa igjen: fort dere ut på stien, det er en orm der. Og da endelig gikk de vekk fra den.

  Bildenene er fra google, jeg var jo så redd at jeg seff ikke turte ta opp kamera.


  Snok

  Eller

  Buorm.

  Jeg har ikke peiling på ormer, og med min skrekk orker jeg ikke å studere dem heller. Blir redd bare av å se dem på bilder :S  Men det jeg vet er at den var svart og at det muligens kan være en snok eller buorm. Og de er ikke giftige, men de kan bite. Så det hadde jo ikke vært noe særlig godt.

  Syntes den lignet mest på buorm. Men seriøst, jeg var så sykt redd. At jeg turte neste ikke gå tilbake til stien engang.


  ER DU REDD FOR ORM??

  SETT NOE ORM I SOMMER??


 • 6

  Koselig overaskelse fra gutten min

  I dag har jeg vært på jobb i barnehagen og det har regnet skikkelig masse. Men vi hadde på godt med regntøy og var ute hele dagen og på lang tur i skogen. Når jeg kom hjem var jeg skikkelig fysen og bestemte meg for å være usunn. Så siden min kjære skulle på posten å hente en pakke spurte jeg søtt om han ikke kunne kjøpe med en liten ting å knaske på til meg. Det skulle han selvfølgelig gjøre :)

  jeg lå i sengen å slappet av. så kom han inn med disse to. Sjokkis til han og pottiss til meg :)


  Men ikke nok med det. 1 min etterpå kom han inn på rommet og sa:
   "JEG HAR NOE MER TIL DEG HER KJÆRE"
  Og da kom han med denne:

  Nydelige blomster :)

  Jeg ble helt paff da han også kom hjem med denne nydelige buketten :) Den var fantastisk nydelig. Ble kjempeglad og ikke minst veldig overasket. Er så utrolig koselig å bli overasket sånn. Føler virkelig at noen setter pris på en :)

  Så nå er jeg en stykk lykkelig Charlotte :)
  HVA SYNTES DU OM BUKETTEN??
  LIKER DU Å BLI OVERASKET??

 • 5

  Hjemmelaget spelt pizza

  Hadde så sykt lyst på hjemmelagt pizza i dag, så da ble det søndagsmiddagen for i dag. Slik elsker jeg å ha den hjemmelagede pizzaen.

  1. Kjevle ut pizzaen og brette litt av kantene innover. Smøre på med peppes orginale pizzasaus.
  2. Drysse på mozzarella ost
  3. legg på finkuttet løk, grønn paprika, rød paprika og annanas. strimler med biff som er stekt i steikepanne med hvitløkskrydder, piffikrydder og pepper. Kan også strø litt piffi krydder over pizzaen før du setter den inn i ovnen.
  4. Pizzaen er klar i ovnen etter ca 15 min på 220 grader.  Dette brukte jeg som tilbehør:

  Hjemmelaget rømmedressing og ruccola salat.

  rømmedressing: -2ts lett rømme
                                 -2 ts seter rømme
                                 - 1/2 ts eddik
                                 - bittelitt sitronsaft
                                 - 1/2 ss majones
                                Krydder:  salt,pepper,sitronpepper(kun litt), piffi krydder, hvitløkskrydder. også smaker man til med litt sukker. ca 1 ss. også tilsetter man gressløk( fersk/tørket)


  Denne pizzan her smaker seriøst godt altså. Og rømmedressingen anbefaler jeg alle å prøve.

  ER DU GLAD I HJEMMELAGET PIZZA??
  HVA BLE DET FOR SØNDAGSMIDDAG PÅ DEG??


 • 2

  Det er så kjipt

  Nå er det elvefestivalen i Drammen. Skulle så gjerne ønske jeg kunne vært der. Og godt ut å drikki litt og hatt det gøy. Så sykt bra med liv i Drammen når det er elvefestivalen. Også har ei venninde av meg Silje gifta seg i dag, sammen med sin Morten. Og dit passet det heller ikke å dra denne helgen. Men jeg får nyte resten av helgen forde om man går glipp av viktige ting. Får virkelig dårlig samvittighet når jeg ikke får til å dra i et brylupp. Men saken var den at jeg hadde ikke fått noen invitasjon. For noe galt hadde skjedd med posten. Så da ble det veldig kort varsel og jeg ante jo ikke om jeg hadde blitt bedt. Og når man da hadde lagt planer om å reise bort så er det veldig kjipt. Unnskyld så masse, men håper alle fikke en flott dag i bryllupet. Og gratulerer til Silje og Morten som gifte :)


  Ha en fortsatt fin helg :) Tror ikke det blir blogging før mandag. Men man vet jo aldri ;)
 • 6

  P-piller gjør deg smartere

  Ja, alltid lurt på hvorfor jeg er så himla smart :P Men svaret er jo opplagt. Jeg går jo på p-piller.  Leste nettopp denne artikkelen i Dagbladet  http://www.dagbladet.no/2010/08/20/nyheter/helse/prevensjon/13047196/

  Kjente bivirkninger på p-piller er jo som kjent kvalme, vektøkning og humørsvingninger. Men nå har noen forskere kommet frem til at p-piller også kan gjøre deg smartere.

  "Kvinner som går på p-pillen blir altså mer verbale, sosiale og husker bedre, ifølge forskerne."

  Ikke rart vi jenter er så himla glupe veitu. Lenge leve p-piller.
 • 5

  Dette er det man kaller bra kjøp

  Gutten min har kjøpt seg en vinterbil . Skulle ha en billig og grei en. Som var Eu godkjent. Vi har kikket litt rundt og i går kom det ut en billig en i Drammen. Så i dag dro Mads for å prøvekjøre den og kjøpte den med en gang. Var drøssevis som hadde ringt og fler kom for å se bilen. Men da hadde allerede Mads fått kjøpt den ;)


  6000Kr for en bil er det man virkelig kaller et bra kjøp altså. 1995 modell og gått 192 000 km. Pluss at den er godt vedlikeholdt kan man godt se på lakken :) Så da har vi 3 biler i hus. Mads skal selge sin ene Prelude.

  Her kommer bilder av det bra kuppet Mads gjorde i dag. Den går som ei klokke ;)

  Lille søte bilen :)

  Jeg sa til Mads at vi må ha et kallenavn på den, mads bryter ut: BRUTUS!!
  Den blå bilen der er også Mads sin. Min er igjen i Drammen, hente i morgen :) De blå bilen (preluden)er foresten til Salgs.

  Hva syntes du om 6000 for denne bilen som er EU godkjent til mars 2011???

  GODT KJØP??

 • 8

  Testet ny hårkur litt over 1 mnd

  Har testet ny kur til håret. Testet den i litt over 1 måned nå og er veldig fornøyd. Jeg må inrømme at jeg er veldig kresen med hva jeg putter i håret. Noen ting funker og andre ting funker ikke i det hele tatt på mitt hår. Jeg sliter med store floker bak i håret. Og det eneste jeg følte hjalp før var herbal essenses balsamen, men den selger de selvfølgelig ikke mer i Norge.
  Men jeg kom over denne kuren som jeg har brukt litt over 1 mnd og har ikke hatt en floke siden. Jeg bruker den 1 gang i uken og lar den sitte i 10 min. Men min mor tipser om at hårkurer må ikke nødvendigvis sitte i lenge, selv om det står de skal det.

  Den er på 100g og jeg betalte kun 156 kr for den. Og den er veldig drøy.  Har du prøvd denne hårkuren ?
  Bruker du hår kur og eventuelt hva bruker du?

 • 1

  Jeg vil jeg vil, men får det ikke til
  I dag er det nattåpent på Sandvika storsenter. Som er bare 30 min unna her. Jeg har så sykt lyst å dra å shoppe. For der har de Gina tricot også. Og jeg som elsker den butikken :) Men typen min skal på nattskift. Så han får låne bilen min i natt. Og gidder ikke akkurat å kjøre scooter til senteret :P

  Nattåpent på et senter nærmt deg?
 • 3

  Herlige smørstekte kantareller

  Var i går og plukket kantareller og samme gjorde vi i dag. Er kjempegøy på sopptur. Har aldri vært på det før, eller mulig når jeg var mindre. Er ikke noe særlig glad i sopp. Syntes det har en rar konsistens. Men var å plukket den eksklusive og flotte kantarellen. Vi fant en del både i går og i dag.

  Så tenkte vi å steke noen. Så jeg fant frem stekepanna og smeltet smør og tilsatte kantarellene. Deretter krydret jeg med salt og pepper. Har sldri smakt dette før. Men det var supergodt :)

  Tilogmed for meg som egentlig ikke liker sopp. Er vist veldig godt å tilsette fløte også oppi panna ettter man har stekt dem. Kan serveres til kjøttretter.

  Smakte himmelsk godt faktisk.

  Har du plukket kantareller før?
  Har du smakt smørstekte kantareller?
 • 5

  Kylling med sursøt saus

  Dette brukte jeg:
  - wokpanne
  - 2 kyllingfilet
  - litt rød,gul og grønn paprika i passe store biter
  - 1 løk i passe store biter
  - 2 gulrøtter skjert opp som du ønsker
  - annanas på boks
  - bambusskudd
  - ferdig sursøt saus (kjøpte en stor flaske på invandrer butikk) varer til mange middager.
  - salt, pepper, piffi krydder
  -soyasaus
  - sweet chili saus
  -ris


  2 kyllingfileter i strimler

  1. stek kyllingen i wokpanna med litt olje. krydre med salt, pepper, piffi krydder og litt soyasaus.

  2. putt kyllingen til siden og putt opp alle grønnsakene som du har kuttet opp. så skal dette steke litt.


  3. når grønnsakene er ferdig woket putter vi oppi kyllingen og tilsetter bittelitt sweet chili saus, om man vil piffe opp smaken litt.

   
  4. Tilsett sursøt saus, enten ferdig laget eller lage den selv. Så er det klart til servering. Kan gjerne serveres med ris til.  Velbekomme :)

  Det smakte fortreffelig godt :)


 • 2

  OUTFIT BILDE

  Outfitbildene er tatt i helgen som var :) Da det var strålende sol ute :D
 • 2

  Dildo av hjortehorn

  Måtte le litt da jeg leste vg på nett i sta.  De har vist funnet 6000 år gammle sexleketøy i Norden. Som vistnok skal være det eldste sexleketøyet, hvertfall her i Norden.

  Også laget av hjortehorn da, kreativiteten lenge leve. Kun 10 cm lang denne på¨bildet. Så ikke så mye å skryte av størelsen akkurat.  Les artikkelen her :  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10044240
 • 4

  Anna Anka og Paradise Hotel

  Har akkurat sett på Anna Anka søker assistent, og nå er det straks Paradise Hotel Danmark :) Gutten min er på nattskift, så jeg får gjøre det beste ut av det og kose meg med tv titting :D

  FØLGER DU MED PÅ ANNA ANKA ELLER PARADISE HOTEL DANMARK??  ELLER KANSKJE BEGGE?
 • 5

  Yammi Yammi

  Legger ut et middagstips til denne uken.

  Denne gangen er det kyllingfilet med masse god snadder inni surret rndt med bacon og stekt i ovnen.

  Du trenger:
  - Philidelphia ost (jeg brukte med paprika og løk smak)
  - Kryddersmør
  - Hvitløkskrydder
  - Piffikrydder
  - En skive gulost pr kyllignfilet
  - Kyllingfilet
  - Bacon
  - En god salat er godt ved siden av

  1. Skjer et snitt inn i kyllingen. Og før du putter ostene og krydderene inn i kyllingen kan du steke kyllingen smått på hver side. Så den får litt farge.
  2. Så putter du philidelhia ost, kyddersmør, ost , piffi ig hvitløkskrydder inni snittet.
  3. Deretter surrer du bacon rundt kyllingfileten, og steker i en ildfasst form på 200 grader til baconet får en fin brunfarge. CA 20 MIN

  Jeg elsker når baconen er sprøtt, men det liker ikke typen min. Så da ble det en mellomting på denne.


  Serveres med en god salat. Jeg som elsker Ruccola, har selvfølgelig dette i min salat :D

 • 3

  Creepy

  Drivi å sett igjennm bilder fra datan. Og da fant jeg to bilder som ble tatt rett etter hverandre. Hvor det ene var ganske så creepy. Bildene er tatt på en reataurant på Gran Canaria.

  Helt vanlig bilde, litt mørkt. Men legg merke til mannen


  Også et litt lysere bilde. Tatt rett etterpå.  FINN 1 FEIL


   VAR DETTE CREEPY??
 • 5

  Håper den er borte for godt

  Eksemen min altså :) som kanskje noen har fått meg seg har jeg siden jeg ble født slitt med atopisk eksem. Etter begandlingene jeg har tatt på henda i det siste så er eksemen borte og jeg kan endelig kjenne glatt hud. Jeg har seriøst fått babyfumpehud inni henda. Så herlig :D

  De som sliter med atopisk eksem vet hvor plagsomt det er å ha det. Det eneste jeg må passe på nå er å ikke spise ting jeg ikke tåler. Da får jeg små røde prikker på henda. Så får ta en tur til legen å teste hva jeg kan spise og ikke spise.
   
  Ikke tegn til eksem :D
  Og så ille var det og vært enda værre også :


  Bra resultater??
  Sliter du med eksem?
 • 1

  Dagens Middagstips

   Fant ut at det var lenge siden jeg har lagt ut noe middagstips, så her kommer dagens middag

  Du trenger:

  - Fullkornspasta
  - Karbonadedeig, kan også bruke kjøtt deig.
  - Hermetiske finhakka tomater
  - Hakket løk
  - Forskjellige krydder etter smak

  Tilbehør:
  Ruccola
  Balsamico

 • 4

  Har du smakt denne??


  Denne spiste jeg masse når jeg boddy i Tyrkia. Skikkelig fashin tyggis ;) eller hva man skal si. Tilogmed sånn diamant stein ting på den :) vet ikke om man får den i Norge.

  HAR DU SMAKT DEN ??
  VAR DEN IKKE SØT??
    (Boksen altså)
 • 2

  Dagens Outfit

  Helt vanlig hverdagsoutfit :) men her kommer bilde.


  Genser: Polo (Ralph Lauren), Bukse: Gina Tricot  Sko: Burberry fake fra Tyrkia ;)

   
  Nå har jeg akkurat vært ute å gått tur med gutten min og ligger nå på soffaen og slapper av. Gutten min har laget tropisk smoothie til oss :)


  NAM
 • 6

  Jeg klarte det !!!

  For en stund tilbake kjøpte jeg en olabukse, som ikke helt passet. Den var superdupertrang og om jeg hadde karra den på hadde jeg nok skullet fått den på og igjen på et vis. Men det ville ikke sett særlig bra ut. Og flesket ville bare tyti ut :P

  Jeg har i følge vekta gått ned mellom 6-8 kg siden sist jeg gadd å veie meg. Så er veldig fornøyd. Jeg er ikke slank, har former og trives igrunn med det. Gidder ikke stresse med vekta. Da går man hvertfall ikke ned. Eller kanskje man går ned, men da går man fort opp også.

  Men nå får jeg hvertfall på meg buksa jeg ville inn i ;)

  Happy Happy :)

  Har du noen gang kjøpt noe klær du ikke passer, sånn som en motivasjon for at du skal få det på om en liten stund???


 • 1

  Forandring fryder, ny header

  Da har jeg endelig fått mekka meg ny header :) Orket ikke ha det helrosa lenger, så forandring fryder.

  Gammel header  Ny header


  Lagde den på  http://www.scrapblog.com/  og tipset fikk jeg av Linn Therese :) Tusen takk


  HVA SYNTES DU OM DEN NYE HEADEREN MIN ??

 • 2

  Noen som kan lage header?

  Jeg begynner å bli temlig lei min gamle header. Har hatt den over 1 år nå, og det sier sitt :)

  Jeg har aldri helt satt meg inn i det å lage header. Så jeg hadde satt stor pris på om noen kunne laget en til meg. Så om det er noen som leser dette som klarer å lage header header så TELL ME :)

  Kan du lage header?? :)
 • 0

  "Takk for det "

  Var veldig frustert i forige innlegg. I mangel på å finne på noe på fridagen vår. Har fått satt meg ned sammen med min kjære som også har lest mitt forige klage innlegg ;) Han var fullstendig enig og vi satt oss ned og fant ut hva vi kunne gjøre sammen i dag. Vi fikk inn masse flotte tips til hva vi kunne gjøre og vi har tenkt ut noe vi kan gjøre sammen i dag.  Så nå har vi satt ned en plan på at vi i hvertfall skal gjøre dette:

  - Ta oss en kjøretur rundt omkring.
  - Dra på biblioteket og se om vi finner noe spennende å leie
  - Vaske leiligheten, med musikken på full guffe ;)
  - Ha en romantisk kjærestekveld sammen på kvelden
  - På kjærestekvelden hører også en god middag og en spennende film med :)
  - Jeg skal ialefall ta annsiktsmaske og pleie meg selv med gode skjønnhetsprodukter :)

  Så nå skal jeg hoppe i dusjen og fikse meg klar til en FANTASTISK DAG :)

  Ha en fin dag alle sammen, og som sagt så vil jeg takke for alle flotte tips :) • 8

  Trenger tips

  Jeg er så oppgitt nå. Rett og slett for at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. I dag har både jeg og typen fri fra jobb. Og vi hadde lyst å finne på noe koselig sammen. Eller hvertfall jeg hadde lyst å finne på noe gøy sammen. Jeg er så lei av de vanelige kjedelige dagene. Jeg er en person som elsker å finne på ting og hater å sitte hjemme forann data/tv.


  Nå har det seg sånn at min forlovede er en sånn som elsker å sitte forann datan. Og sitter der i flere timer og dager og bare spiller. Da blir det til at jeg ikke har en dritt å gjøre. Så jeg setter meg på datan. Og prøver å finne på noe å gjøre på datan. Men blir fort lei av å sitte  forann den og se tv hele dagen. Nå er jeg så lei av disse vanlige kjedelige dagene at jeg trenger tips til hva jeg kan gjøre.

  Hadde jeg hatt masse venninder her i Hønefoss hadde saken vært grei, men nei. For alle venninder bor i Drammen og andre plasser. Jeg vil så gjerne flytte tilbake dit. Slipper i det minste jeg å sitte med trynet trøkkt forann datan hele tiden :S

  I dag foreslo jeg for min kjære at vi kunne finne på noe sammen. Svaret jeg fikk var : hva er det å finne på nå a? det regner jo.

  Jeg vil så gjerne finne på noe gøy sammen. For jeg er så lei av livet vi lever nå. Som består av å bare være inne her. Og når man er inne kommer man hvertfall ikke i kontakt med folk.
  SÅ HVA KAN MAN FINNE PÅ FOR NOE PÅ EN REGNVÆRSDAG SOM DENNE NÅR MAN HAR FRI????
  ÅPEN FOR ALT, BARE DET IKKE ER DATA/TV  :D
 • 3

  Helgens klassefest

  Bedre sent enn aldri .  På lørdag var det klassefest med barbeskole klassen. 10 år siden vi gikk ut derifra ellerno. Var utrolig gøy på klassefesten og koselig å se igjen folk man ikke har sett på lenge :)


  Kameraet mitt klikka etter dette. Så det ville ikke ta ordentlige bilder etter dette. Dermed blir det ingen bilder fra klassefesten nå desverre.

  Huff. Fant virkelig ut at jeg ikke tåler rødvin på lørdag. Og det var litt av en pinglig måte å finne det ut på. På klassefest med gamleklassen. Jaja, det kan vel skje alle. Det vil si at jeg tåler et glass med rødvin. Men jeg tåler det ikke etter jeg har drukket annen alkohol. Pga jeg har lavt stoffskifte. Dette fikk jeg vite av min kjære mamma dagen derpå. Litt vel seint kan man si :P Så aldri mer rødvin på meg. Hørt fler som har lavt stoffskifte som sliter med samme problem.

  Men hadde en fantastisk kveld på klassefest uansett :) :)
 • 2

  Vips så fikk man litt mer oppbevaringsplass

  Vi sliter litt med dårlig med oppbevaringssteder her vi bor nå. Der dermed måtte vi finne på noe lurt. Og da kjøpte vi dette på Ikea. Så vips har vi fått bort litt småting og lagt bort ting man ikke bruker hver eneste dag :)  Kjøpte 2 sånne hyllegreier som vi skrudde sammen og puttet oppå hverandre. Så kjøpte vi bokser til å oppbevare ting oppi. Alt fra Ikea :)
 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits