Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Omtale Naturlig ansiktsmaske

For en liten stund siden fikk jeg 3 produkter i posten fra en av mine favorittnettbutikker når det gleder hudpleie og makeup Britique..


Karora selvbruning(ikke fått testet enda), Amie ansiktsmaske (som det kommer omtale på nå) og en fantastisk Urban Decay lipgloss som jeg digget.

Men nå skal vi over til dette naturlige produktet som jeg skal gi omtale av. Jeg har nå testet den ut 5 ganger, slik at jeg skal få gjort meg opp en skikkelig mening om den.


 Amie spring clean ansiktsmaske er en forfriskende og dyprendende leirbehandling som trekker ut smuss og urenheter.

Når jeg la ut bilde av produktene fikk jeg tilbakemelding fra flere stykker om at Amie serien var veldig bra og at flere av de brukte mange av produktene fra Amie serien. Jeg kjenner konseptet til nettbutikken Britique og de velger kun å ha produkter med bra ingredienser. Det setter jeg veldig stor pris på, for det er utrolig viktig for huden.

Smøre på tynt lag og la den sitte i 10 -15 minutter.

Min mening om produktet:


 • Nydelig og kjølende effekt på huden. Virket lindrende og frisk.
 • Huden min reagerer på mye produkter, men produkter med naturlige ingredienser liker den. Den elsket denne masken
 • Jeg følte også at den ga fukt. Andre masker kan huden gjerne føles litt tørr etterpå.
 • Svir ikke og blir ikke ubehagelig stiv
 • Naturlige ingredienser og det merkes på huden
 • Den var litt vanskelig å vaske bort med bare hendene. Så jeg vil da anbefale å skylle den av i dusjen, eller bruke en klut.
 • Ettersom jeg ikke sliter med urenheter/kviser så kan jeg ikke vurdere dette. Men slike masker er jo beregnet på slik type hud. Da den drar ut urenheter.

Alt i alt et supert produkt som varer lenge og er behagelig å bruke 1-2 ganger i uken. Avslutt med en god ansiktskrem. Jeg er veldig glad i Cupcake Organic ansiktskremene som jeg kjøpte fra nettbutikken her.

Håper dere likte omtalen:)

Har du prøvd denne ansiktmasken??

 

 

(Ansiktsmasken er sponset, men ikke meningene mine)

 • 18

  Visste du dette om banan...


  Før spiste jeg noe banan av og til. Den er god fordi den smaker ganske så søtt, men store mengder kan fort bli for søtt for min del.

  For min del blir jeg mer sulten av både banan og druer og det gjør at jeg blir mer fysen på søtsaker.

  Men viste du at banan inneholder medium størrelse banan inneholder...  En medium strl banan inneholder 21.36 g karbohydrat som tilsvarer like stor mengde som 11 sukkerbiter i en medium banan. 11 sukkerbiter= 22 gram. Mens en stor banan inneholder det samme som 12 sukkerbiter..


  Det er nok derfor man får beskjed om å prøve å holde seg unna banan og druer. Da de er søte og inneholder mye fruktsukker.

   

 • 8

  Dagens dream OUTFIT  //Bukse- coggles.com// Singlet-hm.com//Boyfriend blazer-topshop.com//pilotbriller-nordstrom.com//veske-net-a-porter.com// ring-nelly.com//Sko-jcpenney.com//

   Likte du antrekket??


 • 13

  Carbonara ala Charlotte (LAVKARBO)

  I dag bestemte jeg meg for å prøve ut noe helt nytt for min del på lavkarbo. Jeg har lest mye om folk som bruker squash som pasta. Og det som hørtes veldig fristende ut i dag var carbonara på lavkarbo vis ala Charlotte.  Du trenger: (til 2 personer)

  • 1 sqash
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 løk (finhakket)
  • 1 kyllingfilet
  • 55 g revet gulost
  • 10 g revet parmesan ost
  • 3 eggeplummer
  • 2,5 dl fløte
  • Krydder: Salt,pepper, pasta rossa krydder(santa maria), basilikum(gjerne fersk)
  • Bacon: jeg brukte terninger (160g)
  1. Start med å dele squashen i to og skrap ut "frøene" i midten.  2. Bruk så en ostehøvel og skjær strimler. La de koke i kokende vann med salt i 1-2 minutter. Hell av vannet og la de ligge i kjelen så lenge.  3. Finn frem en bolle og tilsett eggeplummene, ostene, fløten og krydderet og rør dette godt sammen.  4. Finkutt hvitløk og løk og la det få en gyllen farge på svak varme. Tilsett så dette i bollen med sausen.

  5. Stek baconet slik du ønsker det og tilsett også dette i bollen.

  6. Ha alt i bollen over i en kjele og tilsett den kokte squashen og la det småputre på svak varme. Tilsett kjøttet/kyllingen i kjelen eller server på toppen slik som på bildet.

  SERVER OG NYT !!

  I dag fikk jeg en stooor pakke i posten med masse flotte lavkarbo produkter, jeg ble skikkelig glad for den gaven. Gleder meg til å vise dere i morgen:)

  Så det godt ut???

 • 10

  Svar på spørsmål om LAVKARBO del 2

  Del en finner du HER (link)


  Meg bak -15 kg ved å legge om til et kosthold med fokus på stabilt blodsukker.

  • Jeg blir så inspirert! Klarer du det, klarer jeg det tenker jeg :-) Men, jeg lurer på hva du spiser mest til mellommåltid og/eller når du "er på farten"? Kan liksom ikke begynne å diske opp noen store mellommåltid på jobb, så trenger flere tips på smått og godt :-)

  Hvor mange måltider man spiser avhenger fra person til person, veldig viktig å spise når man er sulten. Men ikke trøkke i seg mat om man egentlig ikke føler seg sulten. Selv spiser jeg som regel frokost,lunsj og middag. Og om det blir lange dager kan det hende jeg spiser litt kveldsmat, men dette er skjelden. Som mellom måltid på farten kan jeg gjerne ha med meg knekkebrød (lavkarbo)og tubeost. Eller jeg kan kjøpe meg grillet kylling, avokado, salat men passe på så man også får i seg fettkilde og ikke bare salat. Spekeskinke og babybel ost er også perfekt, og kanskje noen få nøtter om man bare skal ha et lite mellom måltid. Ellers er jeg veldig glad i fløte, så selv kan jeg gjerne drikke litt fløte og holde meg mett lenge. Er masse energi i fløten. Så mulighetene er mange :)

  • Hva slags kake liker du best?

  Nå har jeg smakt veldig like lavkarbo kaker, men gleder meg til å smake mer. Jeg er veldig glad i pavlova, men også denne her marengsterten HER (LINK)

  • Ser du jobber i barnehage(?)
   Hva spiser du i barnehagen?
   Jobber selv i barnehage, og får servert mat der, men det er jo ikke akkurat lavkarbo mat!
   Og vil ikke skille meg for mye ut ved å ha med egen mat etc. og barna lurer jo gjerne dersom en ikke spiser til måltidene (vil ikke være et dårlig forbilde der)!
   Så dersom du har en oversikt over hva du spiser på jobb, hadde jeg blitt evig takknemlig:)

  Det stemmer, selv om jeg er sykemeld akkurat nå. Barnehagen er en naturbarnehage og alle har med matpakke hver dag. Men 2 dager i uken serveres det varmmat(høst og vinter). Det er faktisk ingen problem om man ikke spiser det samme som barna, fortell selvfølgelig ikke barna at du er på "slankern" eller lignende. Jeg fikk ofte spørsmål hvorfor jeg hadde med så mye spennende mat og ikke brødskiver. Da sa jeg det enkelt og greit at magen min ikke tåler å spise så masse brød. Da får jeg gjerne vondt i magen ved for mange brødskiver. Det er egentlig alt man trenger å gjøre, barna forstår det og spørr aldri igjen:) Da er det helt normalt, de har fått svar på det de lurte på. Det jeg pleier å ha med i barnehagen/opp i skogen er ofte rester fra middagen dagen før. Mye er veldig godt kaldt faktisk. De dagene vi hadde med stekepanne puttet jeg noen ostebiter i panna og tok pålegg på dem. Ellers kan jeg lage til gode salater. Lage til knekkebrød eller brød på lavkarbo vis og ta med enkelt pålegg, eller ferdig smurt. Makrell i tomatboks med majones og gjerne agurk er veldig godt å spise med gaffel. Avokado er også nydelig og en bra fettkilde. Det er ialefall det meste at det jeg spiser på jobb :)

  • Flott blogg :) Fast leser! Jeg lurere på hva du spiser etter du har trent? Hva anbefaller du?Trener som regel mellom 5 - 7 på kvelden så har som regel spist middag da..

  Som regel så trener jeg før jeg spiser middag, så har ikke tenkt så mye på det. Så spiser som regel middag etter trening og da orker jeg gjerne ikke noe mat før jeg legger meg. Men etter trening kan du jo f.eks spise noe cottage cheese med litt bær og nøtter/frø f.eks. Eller om man ikke liker cottage c kan man bruke gresk eller tyrkisk youghurt. Eller lavkarbo knekkebrød med noe godt pålegg.
  • Så flott at du har spørsmålsrunde om dette!:D Wee, nå kan jeg mase;))

  - Hva spiser du når du er ute på restaurant ? Noen eksempler?

  Når jeg skal velge lavkarbo på restaurant så spiser jeg ofte en god salat, eller biffmiddag hvor jeg spørr om å få litt salat eller grønnsaker istedenfor potet/chips/ris. Jeg spørr også om å få litt creme fraiche eller rømme ved siden av. Det har til nå ikke vært noe problem. Tilogmed i utlandet. Men sauser spiser jeg uansett, mange er veldig lavkarbo vennlige og de andre inneholder uansett ikke store mengder karbo. Og om det er kinamat kan man spise det uten risen bare. Spesielt bra om det er buffet :) Da finner man alltid noe godt. Men om jeg har utskeielse bryr jeg meg ikke så mye om hva jeg spiser. Jeg er menneskelig og skeier ut med usunn mat jeg å ;)

  - Drikker du alkohol mens du går på lavkarbo? Og hva drikker du isåfall?

  Drikker veldig skjeldent alkohol lenger, hadde en skikkelig periode med mye festing for noen år siden. Og nå hender det bare innimellom. MEn jeg er veldig glad i hvitvin og øl til maten. Når det gjelder rødvin og hvitvin så finner man lavkarbo varianter. Det er gjerne tørre viner og man kan finne noen med veldig lavt karbo innhold. Hør med disse på polet. Det finnes en øl fra aass som heter aass sommerøl lite, den er lavkarbo og har bare 1,0 g pr dl. Så det ekke gæli :) Hørt den er god, men ikke testet den selv. Men jeg må nesten det, ettersom jeg er fra Drammen hvor den er produsert ;)

  En leser skriver til deg: Lite tips til hun som spør om drikking og lavkarbo. Øl og cider inneholder masse av karbohydrater, velg heller rødvin eller en tørr hvit vin, gå inn på vinmonopolet.no, der kan du sjekke sukkerinnholdet i vinen, alt under 5gram sukker pr liter er veldig bra.

  - Noen tips til veldig enkel snacks når man bare trenger noe raskt?

  Nøtter, mørk sjokolade uten sukker 70% eller høyere. Alltid lurt å ha noe ferdiglaget som f.eks bounty. Om du er sugen. Eller er jo reven ost med parmesan og gjerne litt krydder som stekes i flak i ovnen veldig godt. Kan gjerne lage en god dip til.

  - Hvordan tror du at du kommer til å gjøre det i jula for å ikke legge på deg?

  Jeg kommer nok til å ha utskeielse, og om det kommer på 1 kg eller 2 så er jeg ikke redd for det. For det er gjerne bare væske som hoper seg opp i kroppen. Karbohydrater fører gjerne til mye opphoping av vann. Så de er vekke igjen med en gang jeg er over på kosthold med lite karbohydrater. Jeg kommer nok ikke til å dynge på med potet til julematen som tidligere, men ta en halv potet eller en hel muligens. Julemat er jo ganske lavkarbo vennlig igrunn:) Og kan jo hende jeg lager noe godt lavkarbo snacks i julen, så det ikke blir godis hver eneste dag..

  - Jeg har vært litt nervøs for hvordan dette faktisk virker inne i kroppen min, jeg merker jo at jeg går ned i vekt, føler meg bedre og alt det der. Men kan det virkelig være bra for kroppen og spise såpass mye fett som jeg gjør? Jeg har blitt litt hyperkonder i det siste på dette, og hver gang jeg spiser bacon tenker jeg på dette, hehe. Så håper du kan fortelle litt om hvordan dette faktisk funker inne i kroppen, i forhold til et kosthold med sunne karbohydrater, sunt fett og proteiner.

  Jeg syntes det er veldig bra det du tar opp her. Har selv lurt veldig på det samme tidligere og helt sikkert mange andre også. Selv har jeg i laaaang tid vært utrolig negativ til lavkarbo, men jeg viste jo faktisk ingen fakta. Vi har blitt lært at fett er farlig og bla bla, og jeg trodde på det. Men jeg hadde jo ingen bevis på at det var farlig, for det finnes ingen forsknning som faktisk viser at fettet for seg er farlig. Tilslutt begynte jeg å snuse litt på lavkarbo og leste meg til mye informasjon. Jeg viste hvor dårlig kroppen min tåler karbohydrater, så noe måtte jeg gjøre også for å gå ned i vekt også. Jeg hadde for mye fett på kroppen og følte meg langt ifra vel.

  Og nei, fett gir heller ikke tette blodårer som jeg trodde før. Flere medisinske miljøer erkjenner nå at det er karbohydratene og sterkt bearbeidet fett som er synderne. Sterkt bearbeidet fett finner du i f.eks i mange ferdigprodukter som suppeposer/sauser og såkalte lett smør (margariner). Så viktig å bruke ordentlig smør. Ikke melange og slikt. Men store mengder karbohydrater og fett sammen er ikke å anbefale. Jeg kan forklare det enkelt ved at kroppen på et høykarbo  kosthold bruker karbo som energikilde. Kroppen forbrenner karbo, mens vet et lavkarbo høyfett kosthold så bruker kroppen fett istedenfor karbohydrater som energi. Så dermed er det ikke slik at man må ha masse karbo for å trene, for kroppen din går over til å brenne fettet. Og et bra bonus er jo at studier har vist at folk med lavkarbo høyfett kosthold fikk en økt fettforbrenning med 36% ved trening, mens de med med lavfett-høykarbo gikk ned med 5% i fettforbrenning ved trening. Mer om denne studien kan du lese her (LINK)

  Mads er ganske smart, og har lært med masse. Da han har god forståelse på kroppen og andre gluping ting. Dette har han forklart i korte trekk. Så får vi håpe jeg har klart å formidle det rett:

  Lavkarbo går ut på å holde et stabilt blodsukker. Insulinet styrer blodsukkeret som sikkert mange vet, men det styrer også kroppens evne til å hente ut lagret energi i cellene. Så ved inntak av store mengder karbohydrater blokkeres kroppens evne til å hente ut lagret energi/fett.  Og dermed lagrer kroppen fettet man spiser fordi karbohydratene da er en lettere energikilde for kroppen.  Mens på lavkarbo har man et stabilt blodsukker og kroppen har da tilgang til fettressurser/energi som ligger lagret. PS: insulin påvirker også alle andre hormoner i kroppen.  Kroppen kan omdanne karbohydrater til fett, men fettet lagres da i kroppen (høyt karboinnhold), men kroppen kan også omdanne fett til brukbar energi (Lavkarbo). Det vil si at fett ved høykarbo kosthold lagres i kroppen, mens fett ved inntak av lite karbohydrater blir brukt i tilegg til at kroppen også bruker fett som allerede er lagret i kroppen fra før (det er jo en kjempefordel)  - Drikker du mye sukkerfri brus/ sukkerfri saft? Og tror du det er farlig for kroppen å drikke mye av dette?

  Mange kan oppleve at vekten går tregere ned med kunstig søtning. Og selv er jeg ikke for sukkerfri brus og saft i store mengder. Da de øker apetitten og man får et høyere søtsug med å drikke de. Selv har jeg en mor som har vært avhengi av lettbrus. Før var det tab extra og så ble det pepsi max. Jeg kan fortelle såpass at hun fikk vondt i hodet om hun ikke fikk i seg sin daglige dose med lettbrusen. Jeg tror mamma nå har sluttet med å drikke så store mengder som tidligere og hun er flink å drikke mye vann. Det er utrolig bra jobba, for det skal vist være veldig tungt. Mange folk kan ligge å spy i noen dager når de er på "avvenning" av lettbrusen. Det høres jo absolutt veldig skremmende ut spørr du meg. Selv har jeg aldri likt smaken heldigvis.Så folk som ikke er diabetikere ville jeg anbefalt å kutte ned på mengden, et glass innimellom går bra. Men ikke daglig, det ville ialefall ikke jeg selv gjort. Selv kan jeg drikke litt funlight en skjelden gang. Den inneholder også apartam og er vistnok ikke noe bedre. Så best er nok vann. Det kan jo varierer med agurk,jordbær osv oppi. Bare fantasien som setter grenser :)

  - Stemmer det at man kan spise kokesjokolade på lavkarbo? Og hvorfor kan man det, og ikke vanlig sjokolade? Er det tregere blodsukkerstigning ved kokesjokolade?

  Om man liker det så kan man ta seg litt ja, om man er fysen på noe. Det er selvfølgelig bedre enn vanlig sjokolade. Du må da velge en mørk sjokolade over 70% uten sukker. Vanlig kokesjokoalde fra butikk inneholder som regel mye sukker og dermed mye karbo. men på helsekost og i Sverige kan du finne mange bra. Hvordan blodsukkerstigningen er tørr jeg ikke utale meg om:) For jeg aner ikke.

  - Jeg har lagt på meg litt i sommer igjen, og føler at jeg har feilet. Men har bestemt meg for absolutt ikke gi opp og bare fortsette enda hardere utover høsten. Synes du det har vært utfordrende i sommer?

  Det er det viktigste ja, og ikke gi opp. Føler ikke sommeren har blitt for utfordrende. Maten har jo passet ypperlig for lavkarbo kostholdet, men noe junk og godis har det blitt. Så vekten går tregere da enn om man er 100% flink. Og noen få saftis av og til måtte til. Men ikke gått opp noe.

  -Hvordan trener du og hvor ofte?

  Til slutt må jeg bare si enda en gang, at du ser fantastisk ut og er virkelig en inspirasjon for meg! Spesielt siden jeg skal reise til varmere strøk i november;)

  Jeg sliter med en vond arm, så det eneste jeg kan gjøre er å gå turer, jogge og trene litt magemuskler ved situps. Jeg har vært veldig dårlig på å trene. Så det er absolutt ingen problem å gå ned i vekt uten trening. Men jeg er ikke stolt av å ha vært så lat :P Så jeg vil gjerne få satt skikkelig igang. Om jeg hadde trent så hadde jeg helt klart nådd målet mitt alt. jeg merker også at jeg har mer energi ved jogging nå enn tidligere. Og det er jo bevist at man ikke yter noe dårligere ved inntak av små mengder karbo. Selv om mange er overbevist om at man må ha masse masse karbo for å trene hardt. Mange idrettsutøver har et lavkarbo kosthold og det fungerer utmerket. Men for noen kan det ta 1 mnd før kroppen er skikkelig tilpasset det nye kostholdet. Og energien vil da kunne øke etter denne mnd :)

  • Lurer på om du vet om det er noe karbohydrater i ren sprit?:p For når jeg drekker så bruker jeg light sprite og sprit med en limebåt oppi, så veit du om det er karbovennlig?:)

  Det er lavkarbo med rein sprit ja :) Smirnof vodka 37,5 % har følgene næringsinnhold:

  Kalorier:222 kcal

  Protein:0 g

  Karbohydrat:0,1 g

  Fett:0 g

  Og lettbrusen har jo også 0. Så det er fint mulig å drikke sprit ja, men det en bør vite er at kroppen jobber da med å forbrenne alkoholen og ikke fettet. Jeg tar med dette på spørrerunden her jeg:)

   

  Da var alle spørsmålene besvart, håper dere lærte noe nytt eller fant noe spennende lesning :)

  Meg -12 eller 13 kg, har nå mistet 15 kg og begynner å bli fornøyd:)

  Velg et kosthold som passer deg og som du kan leve med, og prøv helst ut 1-2 mnd. Slik at du får gjort opp din egen mening om kostholdet er noe for deg. Hva slags kosthold man velger er opp til en selv :)

 • 12

  Drømme jobben??

  Star Tour søker eventyrlysten TEMA-reporter

  Leste på dagbladet i dag om en spennende drømmejobb. Impulsiv som jeg er har jeg nå søkt etter en utrolig spennende utfordring. Og ettersom jeg ELSKER å reise så måtte jeg bare benytte meg av muligheten til å søke på denne slags stilling som TEMA-reporter for Star Tour. De søker i første omgang to til tre reportere som skal dekke deres reiser til Egypt, Tenerife og Sicilia.

  Dette høres utrolig spennende ut og ettersom jeg har gått på reiselivslinja i 3 år ved Høgskolen i Telemark hadde det passet perfekt med enda mer erfaring innen reiseliv.

  Mer om drømmejobben kan du lese HER (LINK)  SPENNENDE !!!

  Noen fler som skal søke ??

 • 15

  I dag starter Big Brother. Skal du se??

  Nå fremmover er det mye nytt som starter på tv. I dag starter blandt annet 71 grader nord kl 20:30.

  Og kl 21:30 på Tv2 og Tv2 Bliss så skal nemmelig selveste Big Brother starte opp igjen. Haha, husker det programmet der da det startet opp for mange år siden. Første episode må man nesten få med seg.Dørene i Big Brother stenges i dag og deltakerne blir overvåket i 24 timer i 100 dager.
  Spennende å se hvordan årets Big Brother blir og ikke minst få se alle deltakerne. Jeg og min kjære skal sitte å titte på det sammen, endelig et reality program han gidder å se, foreløpig ;);) Om det er bra denne sessongen får vi se, men jeg håper det skjer mye artig. Jeg ser aldri på Tv ellers, men nå fremmover starter det mye spennende.

   

  Skal du se årets første episode av Big Brother??

  Så du på Big Brother før??

  bigbrothersumo
 • Stikkord:
  11

  Dagens lunsj hos ei venninde (Lavkarbo)

  I dag har jeg vært hos ei venninde i Hønefoss og vi spiste lunsj sammen i dag også. Kjempekoselig, etter helgens utskeielser med bursdag og lignende så var jeg tilbake med lavkarbo kostholdet mitt igjen. Kroppen min var glad for det, og det samme var jeg. Ny uke og nye muligheter :)

  Til lunsj hadde jeg bakt proteinloff. Jeg ante ikke om venninden min likte det, men hun skulle få lov å prøve. Og om hun likte det skulle hun gladelig få spise så mye hun ville. Men hun hadde brød selv, sånn i tilfelle(hun er ikke på lavkarbo).


  I dag ble proteinloffen mye lysere og flottere som dere ser. Ettersom jeg i dag pisket eggehvittene skikkelig. De ble perfekte<3

  Min venninde slapp å ta frem brødet sitt, hun likte disse veldig godt og tok ikke en enste brødskive av det butikkkjøpte brødet. Og hun var også overasket over hvor lenge hun gikk uten å bli sulten ettersom hun hadde bra med fettrikt pålegg på. Vi koste oss med masse godt pålegg.


  jeeeej. Hun hadde tilogmed skikkelig smør og ekte majones.

  Jeg spiste 3 stk 1 med egg og en med brie på bildet. Den siste var med makrell i tomat, majones og agurk.

  Og i denne lunsjen var det sikkert rundt 2-3 g karbohydrater eller mindre.

  Proteinloffen finner du oppskrift på her (Link)

   

   

  Blogglisten

 • 12

  Svar på spørsmål om LAVKARBO del 1

  Da var jeg tilbake og klar for å svare på alle spørsmålene jeg fikk inn med tanke på lavkarbo. Jeg vil bare starte med å si at jeg absolutt ikke er noen mester innenfor dette kostholdet, men jeg har hatt det som kosthold siden slutten av januar. Og har til nå fått kjenne mange flotte fordeler med å legge om til et kosthold med mindre karbohydrater. Og at jeg har mistet 15 kg er jo en bra bonus. Har også satt meg en del inn i kostholdet og lest på noe studier rundt kostholdet.

  Så nå skal jeg prøve å svare så godt jeg klarer..

  • Hei! Nå er jeg i en litt problematisk situasjon. Skal nemlig på skoletur neste uke fra mandag til onsdag i Skjåk. Vi skal bo i lavo, men få servert mat et sted i nærheten, må lage med lunsj derfra selv. Noen forslag til hvordan jeg kan løse dette på en mest lavkarbovennelig måte? Hva kan jeg lage til lunsj når jeg skal gå til Galdhøpiggen, være på juving og rafting etc? Noen tur sjokolade jeg kan ta med?

   Blir veldig glad for litt hjelp:)

             Svar: Det er jeg sikker på du kommer til å løse veldig fint. Og du har en fordel ettersom du har et lavkarbo kosthold. For du slipper å bli likte fort sulten som andre som spiser brødskiver og slikt. Energi fra fett holder mye lenger i kroppen. Så det betyr at du kan yte bra på turen dere skal ha med bra med fett og proteiner. Det jeg ville gjort når det gjelder nistepakke var at jeg ville laget et lavkarbo brød på forhånd(et du liker) og skjært det opp i skiver. Ellers er lavkarbo knekkebrød også noe som man kan ha med.Og pålegg kan man på lavkarbo heldgivis spise mye av. Så da tar du bare mye pålegg med fett og protein på brødskivene eller knekkebrødene. Noen nøtter kan du også ha med som litt ekstra energi (kjøp på butikk og ha med deg). Paranøtter og valnøtter er de med minst karbo. Hvis du liker makrell i tomat så kan du gjerne ta med en slik boks sammen med litt majones og en gaffel. Det er veldig godt:) Og hvis noen spørr teite spørsmål så kan du bare si du er allergisk mot for mye hvetemel f.eks. Du kan ha med deg mørk sjokolade over 70% eller høyere uten sukker. Ved middag er det som regel bare å ikke spise pasta,potet,ris osv. Og om det er noe smør, rømme eller annet fett tilgjengelig så spis det. Ellers får du heller ta noen få nøtter etter mat, da får du i deg noe fett. Kanskje babybel osten er noe å ta meg seg på tur også:) God tur. Gleder meg til å høre hvordan det gikk.
  • Gleder meg masse til du svarer på alle disse spørsmålene! Men har et spørsmål jeg også.. Ser endel av det du spiser har du handlet i Sverige, er det mye som er billigere der.. Evt i hvordan butikker handler du da? Og hva er det som er billigere der iforhold til hjemme?

  Svar: Der har du observert bra ja, helt riktig :) Noen ting er billigere i Sverige, og dermed handler vi noen varer der. Men også fordi mange produkter i Sverige er mye renere enn her i Norge. Altså de har ikke tilsatt så mye stivelse i produktene. Ta f.eks Gøl pølsene fra Sverige som inneholder mye mindre karbohydrater enn de fleste pølsene her i Norge, men du får også tak i pølser med lite karbo her hjemme også. Ikke alle jeg liker så godt. Jeg handler for det meste på de store matvarebutikkene som maximat, Eurocash osv. Går gjerne innom 2 stk. For noen har bedre utvalg i en ting enn andre f.eks. Noe som er billigere er f.eks : Kjøttdeig/karbonadedeig, noen oster, kjøtt (svinekotelletter er gjerne billigere hjemme),Gøl pølser eller andre pølser med lite karbo, Flæskfilet/indrefilet av svin,hamburgere(finne de uten noe karbo omtrent), ferdig bernaise sauser med lite karbo og noe kjøttpålegg. Og på polet kan du jo f.eks spørre etter viner med lite karbohydrater/kolhydrater. Alt under 5 er ok.

  •  Hva gjør du på venninnekvelder? Det er vel typisk sjokolade, potetgull, og div snacks, mulig det er mat? Planlegger du slik at du også kan spise? Eller unner du deg noe?

          På vennindekvelder så pleier jeg som regel å ha det på lørdager. Ettersom vennindene bor i Drammen eller et lite stykke unnda. Så da legger jeg gjerne inn en utskeielsesdag, men om vi er på hytteturer prøver jeg å gjøre det beste ut av det. Ved at man på forhånd planlegger hva som skal spises av middager. På jenteturen vår hadde vi grilling og reker. Da var det jo enkelt. Hadde med lavkarbo potetsalat som jeg hadde laget, og den falt jo også i smak hos de andre. Og når vi skulle handle inn på butikken så kjøpte jeg en pakke med Fiberrik ( 2 g pr knekkebrød tror jeg det var) også spiser jeg jo samme pålegg som alle andre :) Så hjelper det litt på.
  •  Er du åpen om lavkarboen slik at vennene dine tar hensyn og slikt?

               Ja, jeg er veldig åpen om det. Og mange av de leser jo også bloggen min, og noen har tilogmed lagt om til et lavkarbo kosthold selv. Syntes det ikke er noe galt i å høre f.eks hva som skal bli servert til mat osv :) For kroppen min har igrunn aldri tålt hvitt mel i store mengder. Da er det litt lettere for meg å planlegge og alle vennene har til nå vist hensyn :) Heldigvis.

  • Hva skal du gjøre når du har nådd målet? Fortsette slik du gjør nå, eller øke litt karbo? Eller har du ikke tenkt de tankene enda?

            Når jeg har nådd målet kommer jeg nok til å øke litt på mengden karbohydrater i kostholdet. Men skal ialefall holde meg under 50, for da fungerer kroppen min veldig bra. Jeg burde ikke ligger over det sånn til det daglige. Jeg kommer også å fortsette med utskeielser som jeg også har nå. For min del er det veldig viktig å ikke bli for fanatisk og faktisk kunne unne seg noen utskeielser av og til. For da er det mye lettere å holde en livvstil. Og i alle livvstiler er det jo helt vanlig å skeie ut :) Men kommer til å fortsette med å holde meg unna pasta,ris og potet til hverdags. Jeg trodde jeg ikke kom til å klare meg uten, men jeg tenker ikke engang på det eller savner det. Så det er herlig.

  • Reker er sunt men synes det var VEL mye majones...
   Skjerpings

        Ja, den kommentaren kommer fra en Anonym og igrunn veldig useriøs. Og vedkommende har tydeligvis ikke fått meg seg at jeg har et lavkarbo kosthold. Det er heller ingen forskning som viser at fett i seg selv er farlig. Men kombinasjonen mye karbo og mye fett er ikke bra.

  • Har akkurat spist tomatsuppen du lagde en gang til middag, den var nydelig :-)
   Har også et spørsmål, hvitløk inneholder jo mye karbohydrater, men synes det er mange oppskrifter på lavkarbo som inneholder hvitløk? Har jeg misforstått noe eller er det greit å bruke det i maten ofte?

    Skjønner spørsmålet ditt ja:) For hvitøk inneholder en del karbo, så lurte på det samme selv. men ettersom man bruker så lite så tror jeg det skal gå veldig fint:) Selv så bruker jeg det ialefall ganske så ofte, for er veldig glad i det :) Men bruker aldri så store mengder uansett. Sånn for å være på den sikre siden.

  • Hei! Hva står på en normal handleliste hos dere?
   Hva som må være på plass til en uke f.eks.
   Super blogg!

      Vi har veldig mye kjøtt og slikt i fryseren, så vi handler igrunn inn tilbehøret som vi trenger til f.eks kjøttet. Kyllingfilet handler vi som regel inn i Norge. Vi har pleid å kjøpe first price sin frosne. Den er god og billig.  Laks er også noe vi kjøper på butikken en del. Og som tilbehør, altså det vi handler på butikken til vanlig kan jeg nevne blandt annet. Gulost, ekte majones, meierismør, fløte, Grønnsaker som brokkoli, blomkål,løk,purre, hvitløk og det vi måtte ønske av grønnsaker som vokser over bakken. Mye salater, spesielt glad i ruccola inn i en salatblanding. Avocado, makrell i tomat og annet godt pålegg, nøtter, Creme fraiche, rømme og en del frø til baking. Frosne bringebær som brukes til smoothie.  Vi prøver å planlegge for en uke, slik at vi handler inn det vi trenger.

  • Hei =)
   Må si du skriver en veldig fin blogg. Kjekt å følge med på vektnedgangen din =)
   Jeg har et spørsmål: synes du at utgiftene på mat har gått opp etter at du begynte på lavkarbokostholdet? Jeg har nylig startet på et lavkarbokosthold, og ved å erstatte vanlig mel og sukker med produkter fra helsekostbutikker, synes jeg det kan bli litt dyrt.

       Takk for koselig ord :) Hadde de samme tankene da jeg starter, men har helt ærlig ikke merket noen forskjeller på utgiftene, syntes nesten jeg bruker mindre penger nå enn tidligere. Tidliger hadde man gjerne lyst på masse ekstra når man var på butikken, og det blir mye penger i lengden. Jeg spiste også mer før, men nå som jeg har et såpass stabilt blodsukker trenger ikke kroppen min mat hver 3. time lenger. Den holder seg mye lenger og jeg spiser også mindre porsjoner enn tidligere. Mer fett gjør at man ikke trenger like store porsjoner. Karbohydrater fra f.eks mel,ris,pasta og potet gjør som oftest at man blir mer sulten og spiser mer. Og egg er billig ;) Sukrin og andre ting fra helsekost kan gjerne være en del dyrer ja, men samtidig så bruker man mye mindre mengder. Man blir ikke lenger like sugen på søtt. Og ta f.eks johannesbrødkjernemel så trenger man jo kun 1ts, men med hvetemel trenger man mye større mengder. Så produktene blir drøyere i bruk :)

  Dette var del 1, del 2 kommer senere :)

  Håper det var nyttig

   

   

   

 • 9

  Dagens kveldsmat ( Lavkarbo)

  Da var vi hjemme fra Sverige, og til kveldsmat ble det en og en halv skive  med proteinloff.

  Legg merke til at de ble mer brune denne gangen, var 1 eller 2 stk som hadde kommentert at de fikk en brunfarge på sine. De skal egentlig blir lyse. Grunnen var at jeg ikke fikk pisket eggehviten ordentlig. Den ble ikke slikt tykt skum som sist. Så da kan det være svaret på problemet. De ble litt tørre nå, så neste gang skal jeg piske eggehvitene skikkelig slik som de siste gangene jeg har bakt disse.  Proteinloffen har ekstremt lite karbohydrater i seg. Oppskrift på nydelige proteinloff finner du HER (LINK).  

  Brieosten kjøpte jeg i Sverige, den var helt nydelig. 1 g karbo pr 100 g i brieosten.

   

  Har du prøvd ut proteinloffen??

 • 12

  Dream OUTFIT "PARTY"

  Vi er i Sverige og mens gutta boys sitter å ser på skytefilm, benyttet jeg anledningen til å sette sammen et partyantrekk. Jeg elsker den blåfargen der.

  Kjole fra desireclothing.co.uk

  Sko fra net-a-porter.com

  Øredobber fra missselfridge.com

  Ring fra jcpenney.com

   

  Hva syntes dere om antrekket??

 • 9

  På vei til Sverige

  Da var vi på vei til Sverige. Skal på hytta til pappa og hans kjære. Ble en veldig impulsiv tur. Gøy å få kjøre litt med den nye bilen. Også blir det noe billig matinnkjøp av kjøtt og slik

  Mads hadde en fin bursdag i går og han takker for alle hilsnene :)

  Så da er jeg sterkere tilbake med bloggingen mandag. Og da skal jeg svare på alle spm om lavkarbo jeg har fått:)

  Ønsker dere alle en strålende helg
  Vi blogges...

   

  Blogglisten

 • 13

  GRATULERER gutten min

  <3 <3 GRATULERER MED DAGEN GUTTEN MIN <3 <3

   

  I dag har min kjære bursdag, og jeg gleder meg til å få en koselig dag sammen med han. Akkurat nå er han å trener mens jeg rydder og ordner litt her hjemme.Håper han får en strålende bursdag i dag. 24 år blir han.


  Mads som går tur med Josefine, kaninen vår

   

  Jeg hadde egentlig planer om å lage noe lavkarbo bakst til han, men jeg rakk vist aldri det i går. Var ute i hele går. Men vi blei bedt på kake og kaffe pga Mads har bursdag hos ei venninde av oss. Så det blir koselig. Det blir ikke lavkarbo vennlig, men godt det er bursdag. Da er alt lov ;)
  Ser frem til en flott helg med min fantastiske kjæreste, samboer og forlovede.Det er virkelig herlig å ha en kjæreste, men samtidig kunne være bestevenner.  Du og meg for alltid <3

   

  <3<3 ELSKER DEG GUTTEN MIN <3 <3

   

  ps:Jeg var overasket da jeg tilfeldigvis så på topplisten på blogg.no i dag, da jeg fant meg selv på plass nr 51.. Det er litt gøy, og jeg takker dere for så utrolig koselige tilbakemeldinger og hyggelige ord:)

   

  Sleng gjerne inn en liten hilsen til Mads, så skal jeg overekke den videre :) Da hadde han blitt happyface.

 • 7

  Søt ring fra blingme

  I går fikk jeg en gave i posten fra BlinMe.no. Det var en søt dødningshode ring.  Ringen finner du her (Link)

  Den var litt søt og røff på samme tid, det liker vi ;)


  Hva syntes dere?

 • 12

  Jan Thomas på LAVKARBO??

  Innlegget blir lagt inn på nytt i dag, ettersom det var noe feil med bloggen i går. Noe ekstra er føyd til :)

  Leste flere steder i dag at Jan Thomas har gått ned 13-14 kg

  Før og nå bilde fra db.no

   

  Jan Thomas har startet å trene og lagt om kostholdet sitt. Smart gjort tydligvis.

  Og han uttaler følgene til TV2:

  •      Hva er hemmeligheten?
  •      Jeg har ikke spist karbohydrater. Altså, noe har jeg fått i meg, men bare de gode karbohydratene og veldig lite. Jeg visste jeg hadde to måneder før maratonløpet jeg lever startet igjen, så da kjørte jeg disiplin som i gamle dager da jeg levde av kroppen min. Det har vært godt med ferie. Jeg var like fornøyd to dager etter at jeg reiste som to dager før jeg skulle hjem, og det betyr at jeg er uthvilt, sier han.

      Han legger til "Jeg har levd mye på fisk, kylling og salater."

  • Og til vg sier han følgende:
   I USA er sunn og økologisk mat tilgjengelig på hvert hjørne, så jeg la om kostholdet totalt. Fisk, kylling, grønnsaker, proteintilskudd, NO CARBS. Og ikke noe sukker, det er den aller største fienden.
  Du kan lese mer om Jan Thomas vektnedgang på linkene under

  TV2

  Dagbladet/kjendis.no

  Bra jobba ialefall. Gøy når trening og kosthold viser skikkelig resultater.

  Er det lavkarbo kosthold tro?? Høres sånn ut.

 • 9

  Innholdet i Pakken. Mye spennende

  Beklager for lite blogging i dag. Vi har nemmelig fått den nye bilen vår, og da har jeg ikke hatt tid til å være så mye hjemme:) Også har jeg vært hos ei venninde og spist tacosalat. Jeg hadde en del rester fra i går..

  Jeg la ut bildet av at det var kommet en pakke i posten til meg i går. Og her er innholdet, mye fint som jeg gleder meg til å teste.

  Det er rene produkter uten skadelige fyllstoffer. Naturlige ingredienser er veldig viktig for min del. Så jeg var veldig fornøyd med innholdet.

  Det eneste jeg har testet ut er lipglossen fra Urban decay, den var nydelig. For den var ikke sånn klissete og sei som så mange andre lipglosser er. Men lover å komme med nærmere omtale av denne og de 2 andre produktene.

  De andre to produktene er (til venstre) en naturlig og økologisk selvbruning fra Karora. Den skal i tilegg til å gi en naturlig brunfarge også gi fukt. Så gleder meg veldig til å prøve den, for har hørt mye positive omtaler på den.

  Og i midten har vi en forfriskende og dyprensende leirmaske som blir spennende å teste ut. Inneholder ingen ulumske ingridienser denne heller.

   

  Så det blir omtale når jeg har fått testet ut produktene skikkelig, sånn at jeg får gjort meg opp en skikkelig mening om alle produktene.

  Sjekk ut mange andre spennende og kjente merker på nettbutikken (Trykk på bilder under)

   

   

  Har du prøvd noen av disse produktene??


  (Produktene er sponset av Britique.com)

 • 35

  Dagens OUTFIT 24.08

  Jeg sliter veldig med å bli vant til det korte håret, har enda ikke klart å vende meg til det. Jeg føler jeg ser veldig annerledes ut :P Mads sier " Du er så nydelig med den nye sveisen, du ser liksom litt søt og barnslig ut " ÆH, jeg vil ikke se barnslig ut ;)

  Men er ialefall fornøyd med 15,5 kg mindre på kroppen min <3  Slik ser den ut nå.

  // Topp-Ardene,Gran canaria// Bukse- Toppshop// Skinnjakke-Match// Sko-Danmark// Kjede-Ebay//Hello kitty Ring- Ebay//

   

   

   

 • 5

  Pakke i posten ( fra britique)

  I dag lå det en pakke til meg i postkassen. Alltid like spennende med pakker.

  Gleder meg til å vise dere innholdet..

  Hva kan det være mon tro?? Spennende.

   

  Pakken er produkter som er sponset av denne flotte nettbutikken, som har gratis frakt og masse lekkert fra kjente merker.

   

  Denne nettbutikken er absolutt verdt å ta en titt innom å drømme seg bort i mye godbiter. Selv har jeg shoppet der flere ganger, og kommer til å bestille mer nå.

 • 13

  Omtale : Mascara fra Isadora

  Som jeg skrev i går var jeg så heldig å bli plukket ut blandt 200 bloggere som skulle få tilsendt en mascara fra Isadora, en absolutt nyhet. Jeg elsker å teste ut nye sminkeprodukter og har brukt en haug med mascararer tidligere.

  Jeg lovet dere en omtale, og i dag fikk jeg testet denne nyheten. Det er en Big bold mascara fra Isadora.  Må bare legge til at jeg er litt amatør når det gjelder å legge mascara, så sikkert andre som får enda bedre resultater.   

  Bilde nr 1 er uten noe mascara. Kun eyeliner over øyet.  Bilde med mascara på ett øye.

  Bilde nr 3 er med mascara på begge øyne

  Mascaraen var riktignok gratis, men det betyr ikke at den ikke skal få en ærlig omtale. Jeg er 100 % ærlig. Jeg hadde faktisk veldig lite negativt å si om denne.

  Negativt:

  • Litt stor mascara, men samtidig er den lett å finne i sminkepungen.

  Postitivt:

  • Følte den ga meg lenger og mer definerte vipper.
  • En flott sort farge
  • Den drysser ikke, helt seriøst. Jeg har hatt den på i flere timer nå. Og jeg har enda like mye mascara igjen. Dette er uvanlig hos meg. Jeg har ofte klødd meg så ofte rundt øynene at mesteparten blir borte. Men ikke denne nei. Den holdt seg virkelig på ja.
  • Klumpet ikke og var lett å påføre (selv for en Mascara amatør som meg)
  • Mascaraen skal vistnok være testet av øyeleger, det er jo en bonus.
  • Stilig design

   Den var så bra at mamma måtte prøve litt å :)

  Håper dere likte omtalen min.

   

  Har du prøvd ut nyheten fra Isadora??

  isadorautvalgt
 • Stikkord:
  20

  Vår nye bil.jeeej

  I dag har jeg hatt besøk av mamman min. Og vi var innom bilbutikken her å skulle se på nye bilen vår. For nå er den klar for henting i morgen :) jeeej. Så i morgen kl 11 har vi flunkende ny bil.

  Men her er altså bilen vår inne i bilbutikken. Tatt med mobilkameraet mitt.

   

  Kan nesten ikke vente til i morgen :) bilen min
  Var den ikke tøff??

 • 14

  Dagens DREAM outfit  //Boyfrien Blazer fra topshop.com //Jeans fra oasis-stores.com// Blusetopp fra harveynichols.com// Øredobber fjær fra oasis-stores.com// Pumps fra nordstrom.com// Og vesken er fra my-wardrobe.com //

  Antrekket er satt sammen på Polyvore.

  Hva syntes dere om dagens dream outfit??

     
 • 14

  Design dine EGNE nike sko og VINN DEM

  Du trenger IKKE ha blogg for å delta på denne :)

  Nå har jeg netopp designet mine egne nike sko og de ser slik ut:  Og hvis dere ønsker å designe deres egne nike sko gratis og ha muligheten til å vinne de (verdi 1730kr) kan dere klikke under her for å se hvordan du deltar i konkurransen.

   Hva passer vel ikke bedre enn et par freshe sko nå som jeg skal begynne treningen for fullt.

  nikevinn
  Lykke til :)
 • Stikkord:
  14

  Pakke i posten

  I dag hadde jeg fått en pakke i posten og var spent på å se innholdet. Det var en Mascara som jeg fikk fra Isadora.  Gleder meg til å teste den i morgen, så da kommer en liten omtale.

   

  I morgen får jeg besøk av mamma, så jeg får vel finne senga snart :) God natt alle fantastiske mennekser.

  Fler som fikk den i posten??

  Har du prøvd den??

 • 11

  Nytt innkjøp..

  Her er et nylig innkjøp fra da vi var i Drammen under elvefestivalen. Jeg var innom en av de mange bodene og der blandt mange andre smykker lå det er nydelig armbånd og det var omtrent som om det ropte på meg. Charlotte kom å kjøp meg ;)


  Det var utrolig nydelig og akkurat slikt jeg syntes er helt nydelig. Koster 79 kr og er håndlaget.


  Helt forelska i mitt nye armebånd :)

 • 10

  Dagens veldig enkle og billige middag (LAVKARBO)

  Mange tenker at Lavkarbo er veldig dyrt å leve på, vel det trenger faktisk ikke være så veldig dyrt. Det kommer helt ann på hva man lager. Denne retten er veldig enkel og veldig billig. Kjøttdeigen har jeg kjøpt i Sverige, og fryst ned i små porsjoner.
  Denne retten koster vel rundt 20-25 kr. Så det er jo ikke så veldig ille.

   

  Til en person trenger du

  - 200 g kjøttdeig

  - 1/2 boks hakkede tomater first price

  - 1 ss creme fraiche

  - 15 g purre

  - 25 g bambusskudd

  - Tine meierismør til steking.

  - Krydder etter eget ønske: F.eks salt,pepper, chilikrydder, hvitløk,basilikum.

  Steker kjøttdeigen og krydrer den godt med ønsket krydder. Så tilsetter du hakkede tomater og creme f, lar dette putre litt i panna.

     Også stekes purre og bambusskudd for seg selv

  Av og til er det veldig greit med en enkel rett.  Håper det smaker :)

  Næringsinnhold:


  Kcal: 816

  Fett: 68,18 ( 76%)

  Protein: 38,4 (19%)

  Karbohydrater:9,26 (5%)

   

   

   

 • 16

  Trening og dagens lunsj

  I dag har jeg for første gang etter en lang pause vært ute å jogget litt. Og jeg kunne merke det var lenge siden sist, men endelig er jeg igang igjen. Faren med lavkarbo kostholdet er at man kan bli litt latsabb :P Ettersom man mister flere kg uten engang å behøve å trene. På mine 15 kg har det blitt minimalt med trening, men jeg vet at om jeg hadde trent så hadde jeg faktisk nådd målet mitt alt. For jeg har bare noen få kg igjen nå. Men trening er absolutt sunt for kroppen vår, så jeg skal bli flinkere til dette. Lover ;) ;)
  Jeg leste nå nylig en studie på bloggen til Lege og forsker Espen Rostrup. Hvor de testet 2 kosthold for å gå ned i vekt mot hverandre. De testet lavkarbo høyfett på halve gruppen og Høykarbo lavfett på resten av halvparten.  Og begge gruppene hadde samme mengde kalorier. Det var en utrolig spennende studie. Og det viste seg at Lavkarbo gruppens fettforbrenning gikk opp med 36%, mens i høykarbo lavfett gikk fettforbrenningen ned med 5% ved trening. Studien viste også at lavkarbokosthold gir ikke dårligere kondisjon målt ved oksygenopptak som noen hevder.  

  Om du vil lese mer om effekten av lavkarbo på trening, utmattelse og fettforbrenning kan du gå inn HER  Så dette håper jeg var et spart nok i ræva til meg selv for å komme igang med treningen:)

  Så over til dagens lunsj. Jeg hadde nemmelig noen reker liggende i fryseren. Så hva passer vel ikke bedre enn en god rekelunsj.  Servert på deilig ostebrød. Kavli ferdigskivet ost med smak av jalapeno. Tatt på bakepapir i mikrobølgovnen i ca 1,5-2 min.

  mmmmmmm

  PS: jeg har spørsmålsrunde på bloggen angående lavkarbo kostholdet jeg holder på med. Så still meg gjerne spørsmål HER

  Er du flink med treningen og kostholdet??

 • 16

  NY BIL. Weeeee

  Jeeeeej:) På tordag får vi endelig den nye bilen vår. Det blir skikkelig stas altså.

  Det er en mazda 3 2011 modell med 6 gir og dieselmotor. Det blir min og Mads sin bil sammen.

   

  Her er noen bilder av bilen i akkurat den fargen vi har bestilt, hentet fra google.

  PS: Bilen min ligger til salgs på finn.no  (LINK TIL BILEN MIN) Prisen kan diskuteres:) Blir litt trist å måtte selge godbilen min også.. Vært veldig lite feil på bilen.

  GLEDE SEG TIL TORSDAG :D

   

  Hva syntes du om den nye bilen vår??

 • 15

  Grillspyd med Aioli (lavkarbo)

  I dag ble det marinerte kyllingspyd med hjemmelaget Aioli. Kyllingen puttet jeg sammen med olje i litt forskjellige krydder og lot den ligge der 1 t, blir bedre om de får ligge noen timer.

  På spydene hadde jeg kylling,paprika og squash.

  Også skulle jeg for første gang prøve å lage aioli, men jeg ble ikke helt fornøyd med konsistensen. Jeg syntes min ble litt vel flytende. Men smaken ble god. Så jeg tar gjerne imot tips;)

  Oppskriften på Aioli fant jeg HER, men jeg syntes 5 dl med olje virket som litt vel mye. Så jeg brukte 3dl isteden og worchestshiresaus hadde jeg ikke. Men dette brukes heller ikke så ofte i aioli.


  Eggeplummene
  FAILED!!!  Den ble ikke særlig fast og fin den aiolien der. Og grillspyd var ikke det enkleste å grille på kulegrill. Gassgrill er vist tingen ja.

  Godt var det, men aiolien kunne godt vært ikke fult så flytende.

  Noen som har oppskrift på en aioli som bli litt finere?? Eller hva har jeg gjort galt??

 • 24

  SPØRSMÅL om lavkarbokosthold til meg??

  Hei igjen alle vakre solstråler!!

  Da var jeg tilbake etter en fantastisk fin helg med gode venner og kjæreste. Jeg får daglig inn spørsmål fra flere som leser bloggen både her på bloggen og på mail. Og setter stor pris på alle de koselige tilbakemeldingene fra dere alle. Dere er fantastiske <3 <3 

  Her har dere meg før og etter at jeg mistet 13 kg. Nå har jeg mistet 15 kg, kun ved å gjøre små endringer ved kostholdet.
  Jeg har blandt annet fått en kommentar fra ei som heter Erika som skriver følgende:

  Hei :) jeg lurte på om du kunne ha en spm runde om lavkarbo, jag har en del ting jeg lurer på som jeg ikke finner svar på..Jeg spør hverfall om noen spm her jeg håper du vil svare på:)

  • Jeg er 1.60 og veier 70 kilo, er 19 år. Så lurer jeg på om lavkarbo hadde vært en bra diett for meg, eller trur du jeg kunne godt ned ca 10 kilo på å spise sundt å bare trene? for ned de vil jeg, mn jeg vet at jeg ikke hadde klart å spist lavkarbo i flere år uten noe "normal" mat.
  • Hvordan er de med alkohol? jeg drikker nesten hver helg, men vis jeg begynner på lavkarbo vil jeg ikke slutte å drikke, vil liksom leve ut ungdomstiden min:)
  • Jeg blir student nå, er Lavkarbo veldig dyrt?
  • Kan jeg eks. ta en hearbalife shake når jeg går på Lavkarbo?

  Det er sikkert mange der ute som har flere spørsmål angående kostholdet som jeg og mange andre har mistet mange kg på. Og hvorfor vi velger akkurat lavkarbo. Så da kjører vi igang med en spørsmålsrunde angående kosthold og trening.

  Meg fra siden. FØR OG ETTER...  Og Baksiden så er forandringen slik...
  Spørsmålene kan f.eks være innen disse kategoriene:

  • Lavkarbo og trening
  • Mat
  • Fordeler ved endring av kosthold

  Har du noen spørsmål til meg innen lavkarbo kostholdet?? Fyr løs:) Så skal jeg prøve å svare så godt som jeg klarer. Håper dere har mange bra og spennende spørsmål om kosthold, trening, helse og mat.


  Spørr i vei :) :)

 • 6

  Outfit: Enkelt, men fint...

  Har i dag satt sammen en veldig enkel, men fin outfit.


  //Bukse-Gina Tricot//Øredobber- CMYK// Armbånd-New look// Topp- New look//

  Digger den skjorten:)

  Nå skal jeg ha en rolig og koselig kveld med kjæresten. Med god mat og film. Gleder meg til en rolig Søndag:) Så vi blogges i morgen.

   

  Hva syntes dere om antrekket??

 • 16

  Kremet blomkålsuppe ala Charlotte (LAVKARBO)

  Dette er en nydelig blomkålsuppe som alle bør smake. MMMM

   

  På fredag ble det blomkålsuppe, noe jeg syntes er svært godt. Jeg har ikke laget blomkålsuppe på lavkarbo tidligere, så da måtte jeg gjøre om min ordinære blomkålsuppe oppskrift til en lavkarbo vennlig en.

  Så dette ble middag på fredag på oss begge, og resten spiste vi til lunsj lørdagen.
  Du trenger:

  • 1 hel blomkål
  • 50 g smør
  • 1 liten boks fløte
  • 1,5 -2 buljongterninger (karboinnholdet på buljong er veldig varierende)
  • 8 dl vann
  • 1 ts  johannesbrødkjernemel
  • Salt og pepper
  • 3-4 ss creme fraishe :) mmmmm
  1. Smelt 50 g smør i en stor kjele og rør inn 1 ts jbk mel, tilsett så fløten litt etter litt mens du rører. Du får da en slags tykk grøtkonsistens.
  2. Kok blomkålen i en egen kjele i biter i ønsket størrelse sammen med buljong og 8dl vann. Kokes i noen få minutter.
  3. Hell buljongvannet og blomkål litt og litt oppi kjelen med tykk "saus" mens du rører.
  4. Bruk så en stavmikser til å finmose noen av  bitene med blomkål i suppen om du ønsker det.. Smak til med salt og pepper.

  Server gjerne med bacon i om ønskelig.

  Også tok jeg et halvt runstykke med smør på og la oppi suppen, veldig godt:) Rundtykker finner du HER

  Vips så har du en nydelig kremet blomkålsuppe!

  Jeg hadde ikke kartongen på buljongen jeg brukte, så næringsinnholdet på denne blir vanskelig å regne ut. Da dette varierer veldig fra buljong til buljong. Men jeg kan under her regne ut næringsinnholdet uten buljongen i. Så får dere heller legge til dette selv:)

  Næringsinnhold i hele suppekjelen uten buljiong regnet med:

  Energi: 1648Kcal

  Fett: 165,38

  Protein: 15,23

  Karbohydrat:19,13

  Jeg tror vi fikk ca 8 suppetallerkner ut av hele kjelen. Altså ca 2,4 g karbo pr suppeskål.

 • 7

  Elvefestivalen i dag

  Da er jeg på vei til elvefestivalen i Drammen. Fikk ei venninde fra Hønefoss til å bli med..

  Været er nydelig :) her er dagen antrekk...

  Jakken er med for kvelden

  Ønsker dere alle en strålenede lørdag.

  Noen fler som skal på elvefestivalen??uuu

 • 7

  Dagens DREAM outfit

  Nok en gang har jeg satt sammen et antrekk fra Polyvore :)


  Blå topp fra welikefashion.com

  Bukse fra stylebop.com

  Uglekjede fra missselfridge.com

  Ring fra monsoon.co.uk

  Veske fra nordstrom.com

  Sko fra topshop.com

   

  Hva syntes dere om dagens Dream outfit??

 • 12

  Mitt søte mobildeksel

  Jeg er svak for bling bling, perler og søte rosa ting. Så jeg er veldig fornøyd med dekselet mitt :)

  Ofte får jeg spørsmål om hvor jeg har kjøpt det. Både av bekjente og folk jeg ikke kjenner. Når vi var i Riga sier hun ene som jobbet på Fridays.

  "Tnåååååh, how cute"   "It`s so nice"

  <3 <3 Hehe. Jeg er ialefall strålende fornøyd med mitt søte deksel <3 <3  Pimp my phone  Direkte linken til Dekselet er HER

  Dekselet er fra handelsportal(link) , som har gratis frakt..

   

  Et nyttig tips med slike bling blinger på ringer, mobildeksel,vesker osv er å ta litt gjennomsiktig neglelakk over. Da skal det sitte mye bedre på. Lærte det da jeg skulle kjøpe meg en veske med slike bling blinger på spennen.

  Bruker du deksel til din mobil??

   

 • 6

  VINNERNE er ....

  Da har jeg kåret 2 stk vinnere av konkurransen som er gitt av http://www.kondomfabrikken.no/  Og de 2 vinnerne  av en overaskelse fra kondomfabrikken er...

  http://babymagen.blogg.no/

  og

  http://caronineb.blogspot.com/

  Jeg sender dere mail nå :)

   

  Gratulerer til vinnerne, og takk til dere andre som deltok:)

 • 24

  Bakedag.. Rundstykker(Lavkarbo)

  I dag hadde jeg besøk av ei venninde og tenkte å servere lunsj. Så da bakte jeg noen lavkarbo rundstykker til oss begge. Hun ble imponert over at disse rundstykkene kunne være lavkarbo og syntes de var gode. Slikt er jo hyggelig å høre, og runstykker er jo aller best ferske.

  rundstykkene før steking..

  Ferdig stekte

  Innvendig
  Så spiste vi en god lunsj med masse godt pålegg på.. Mektige rundstykker, så 1 og en halv hadde vært perfekt mengde for min del. 2 stk så ble jeg veldig mett.

  Oppskrift:

  • 4 egg
  • 1/2 boks creme fraiche orginal( Du kan sikkert bruke litt mindre, om du vil ha mindre karbohydrater)
  • 2 ss olivenolje
  • 30 g fiberhusk (helsekost) ellers kan du også bruke psyllium( fåes på noen meny)og er vist det samme,bare billigere
  • 35 g fiberrik kruskakli (daglivare)
  • 50 g mandelmel
  • 20 g solsikkekjerner( males)
  • 10 g gresskarkjerner( males
  • 2 ts bakepulver
  • 1- 1,5 ts salt

  Sett ovnen på 190-200 grader

  1. Start med å male solsikkekjerner og gresskarkjerner, jeg bruker et beger med knivblad som fulgte med stavmikseren. Den maler det veldig bra.


  2. 

   
  3. Bland alt det våte først (kakk egg, creme f og olje)
  4. Bland det tørre inni det våte og avslutt med bakepulveret. Rør dette godt sammen, det vil etterhvert bli veldig tungt å røre med sleiven.  Da kan du ta opp litt og litt av deigen og forme dem slik du ønsker. Om de ikke er så lette å forme la deigen hvile i 1-2 minutter til den blir lett å jobbe med.

  Stekes på midterste rille i ca 25-30 minutter.

  Man får rundt 10-11 stk ut av denne deigen.

  Næringsinnhold:

  Fett: 119,48

  protein: 65,98

  Karbohydrat: 16,16

  Karboinnholden pr rundtykke om man får f.eks 11 stk er da ca 1,5 g pr rundstykke med karbohydrater.


 • 14

  Gårsdagens innkjøp

  Det ble ikke mye handling for min del i går, men vi kikket på en hel masse. Og hadde en kjempe koselig tur på Sandvika storsenter. Ettersom det var nattåpent var det mange mennesker der.

  Her er det ene innkjøpet jeg gjorde, men likte den tingen ekstremt godt <3

  Hva syntes du om hårbåndet? :)

 • 33

  NATTÅPENT Sandvika outfit

  Da var vi på vei til Sandvika storsenter for å titte litt. Er nemmelig nattåpent der i dag.

  Her er dagens kle på seg noe raskt antrekk:
  Så kort har jeg forresten klipt meg nå:p

  Vi kjørte netopp forbi utøya. Mye politi og folk fra forsvaret der nå. De gjør klart til i morgen og lørdag. Øyen er da åpen for pårørende og overlevene. Skikkelig trist.

  Noen fler som har vært på nattåpent i dag?

  (innlegget er fra mobilen)

 • 26

  Pølsegrateng (LAVKARBO)

   

  Jeg kommer stadig på ting som jeg merker jeg savner litt av matretter. En av mine mange favoritter er nemmelig Pølsegrateng med makaroni. Ettersom vi nå har et lavkarbo kosthold må vi holde oss unna slike type karbohydrater som makaroni. Dermed måtte vi komponere sammen en lavkarbo vennlig pølsegrateng.

  Det luktet utrolig godt når den stod i ovene og jeg gledet meg til å smake, og den var like god som vanlig pølsegrateng. Og makaronien var igrunn heller ikke noe jeg savnet. Så tenkte å dele oppskriften her..

  Du trenger:

  Man trenger selvsagt ikke veie opp grønnsakene om man ikke vil det, men jeg gjorde det slik at jeg kunne regne ut næringsinnhold til dere.

  • 4 (364g) pølser med lite karbo( jeg brukte GØL chorizo korv fra Sverige, 2 g karbo pr 100g)
  • 80 g purre
  • 170 g blomkål( kokes i 3-4 min)
  • 170 brokkoli(rå)
  • 200 g revet ost til å strø på toppen av gratengen.

  Hvit saus:

  • 50 g meierismør
  • 100 g revet ost
  • 1 liten kartong fløte( ca 3,3 dl)
  • 2 dl vann
  • 1 ts jbk mel (Johannesbrødkjernemel) Fåes på helsekost og noen menybutikker
  • Krydder: Salt,pepper, Toscana krydder, hvitløkskrydder og litt gressløk om ønskelig.

  Fremgangsmåte hvit saus:

  1. Smel smøret, tilsett fløten. Varm opp til det koker, mens du rører.
  2. Bland vann og jbk mel til en jevning (bruk f.eks et lite syltetøyglass til å rise det sammen)
  3. Tilsetter jevningen i sausen når det koker. og rør godt. (la det småkoke)
  4. Tilsett så ost og krydder.

  1. Start med å kutte pølsene og grønnsakene i biter. Og putt alt i en felles bolle  .

   
  2. Lag så den hvite sausen. Fremgangsmåte forklart ovenfor her.
  3. Tilsett så den hvite sausen i bollen med grønnsakene og pølsene og rør godt rundt

   
  4. Ha alt i en ildfast form og strø ost på toppen. 

   

  5. Stekes på 200 grader 25 minutter.  
  Om du er glad i ketchup kan du bruke litt av idun sukkerfrie ketchup på.


  Håper det smaker:)

  Næringsinnhold på hele formen:

  Fett: 318,31

  Protein: 145,9

  Karbohydrat: 27,23 (6,8 g pr person om man deler den i 4)

  Jeg spiste vel ca 1/4 av formen. Det vil si at man får 4 måltider ut av en form. Eller 2 måltider på oss hver, siden vi er 2 om denne.  Lite karbo, mye fett. Perfekt LCHF måltid.

 • 3

  3 sauser du vil elske (LAVKARBO)

  I dag var jeg inne på klikk.no og så på noen av sjuves oppskrifter. Det nyeste var "3 sauser du vil elske" og jeg ble temmelig happy da så at de alle faktisk var lavkarbo vennlige. Så jeg tenkte å dele oppskriftene på sjuves 3 gode sauser med dere...
  Oppskrift på Sandefjordsmør
  Sandefjordsmør
  Klassisk saus: Med denne sausen liker alle fisk.
  INGREDIENSER

  4 porsjoner

  0,5 dl kremfløte
  4 ss kruspersille
  200 g smør
  1 stk sitron, saften av
  salt og pepper

  FREMGANGSMÅTE

   

  1. Kok opp fløte og la det koke litt inn, ca fem minutter.
  2. Ta av varmen.
  3. Skjær smøret i terninger.
  4. Pisk inn litt og litt av smørterningene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. (Bruk gjerne hvit pepper).
  5. Om du skal varme den opp så må den ikke koke. 

   

  Oppskrift på peppersaus
  Enkel peppersaus
  Biff med peppersaus? Her er oppskriften!
  INGREDIENSER

  15 stk svarte pepperkorn, eventuelt noen grønne og noen hvite også
  5 ss cognac
  2 dl fløte
  salt
  2 ss smør

  FREMGANGSMÅTE
  1. Knus pepperkornene grovt i en morter (har ikke morter? Legg pepperkorn i et rent kjøkkenhåndkle og knus dem med en stekepanne).
  2. Ha pepperkornene i en tørr stekepanne på middels varme til det begynner å dufte livlig. Ha i cognacen. Nå det begynner å dampe, sett fyr på den med en lang fyrstikk. La det brenne ut. OBS! Det er lurt å trekke platen vekk fra vifta, for å unngå at flammene setter fyr på fettet.Og ikke mer enn én kork - det blir fort høy flamme!
  3. Ha i fløte og la det koke inn til det blir tykt. Smak til med salt.
  4. Sausen kan gjøres klar i forveien. Rett før servering koker du den opp, trekker til siden og rører inn smøret.

   

   

   

  Oppskrift på hollandaise
  Hollandaise saus
  Dette er den klassiske måten å lage hollandaise på. Det finnes andre metoder, men med denne skal du være temmelig trygg på å komme i mål.
  INGREDIENSER

  500 g smør
  5 stk egg
  1 stk sitron
  salt og pepper
  cayennepepper

  FREMGANGSMÅTE


  1. Klare smøret og sett til side. Bruk 100 gram smør pr eggeplomme.

  2. Skill eggeplommene fra eggehviten.

  3. Ha eggeplommene i en bolle som tåler varme.

  4. Kok opp en liten kjele med vann.

  5. Ha bollen over kjelen med kokvarmt vann. Pass på at bollen ikke kommer i kontakt med vannet. Pisk kraftig i ca 30 sekunder med noen vanndråper i eggeplommene. Fortsett å piske til det blir tykkere og du kjenner litt motstand.

  6. Ha i litt og litt av det klarede smøret. Pisk smøret inn mellom hver gang.

  7. Smak til med sitronsaft, cayennepepper, salt og pepper.


  Nå ble ialefall jeg sulten;)

   

 • 0

  Konkurranse

  Ønsker å du vinne en herlig Hempz lepomade ?? Den skal vist gi enormt med fuktighet og har Spf 15. Trine skal dele ut 11 slike herligheter.

  Trykk på bildet for å komme til konkurransen..  

 • 12

  Smykker i posten, eBay..

  Har gledet meg sånn til å vise frem pakkene fra eBay. De kom mens jeg var i Bergen, og leveringen syntes jeg gikk veldig greit.

  Vintage kjede med fjær..

  

  
  Hello kitty ring <3


  


  Og ugle kjede


    
  Totalt 80 kr for disse tre tingene fra eBay og det er med frakten.


  HVa syntes du om innkjøpene??
  

 • 20

  Kjedelig å være sykmeldt med skeiv arm...

  OPPDATERING PÅ ARMEN MIN!! (beklager om dette blir et syteinnlegg, men ett sted må det ut;) )

   

  Bah, nå er jeg så lei av å være sykmeldt. Det er absolutt ikke gøy, for de som hadde en tro om det. Vært sykemeldt siden rett før sommerferien. Jeg savner å kunne jobbe og ikke minst å kunne være frisk i armen min.

  For de som ikke har fulgt med tidligere: Jeg har i over 4 år vært plaget med enorme smerter i albueleddet. Det startet som små knekk i armen etter en overbelasting på trening. Nærmere bestemt stepp og styrke. Legene tenkte det var en scenebetennelse og jeg fikk flere kurer mot dette. Men dette hjalp ikke. Tilslutt begynte armen å bli skeiv, og jeg klarte ikke å rette den skikkelig ut. Nå er den blitt enda skeivere og mye vondere. Og det værste er at det er høyre armen min.Så nå kan jeg ikke engang kjøre bil, klarer ikke gire skikkelig. Jeg har vært på 3 ulike sykhus i Norge og tatt flere røntgen og MR bilder, men de finner ikke ut annet enn at det er store mengder væske i albueledd. Og dette kommer tilbake hver gang de tapper det ut. 2 kortisonsprøyter er også tatt.


  På bildet er det armen til venstre. Den til høyre ser du er helt strak ut. Det klarer jeg ikke lenger med min høyre arm(venstre bildet)
  

  "Det føles ut som noen står konstant å banker meg i albuen med en hammer" Utrolig deilig.

  Tilslutt måtte jeg gå privat, og endelig skjedde ting litt fortere. Jeg har nå ventet på svar på CT undersøkelsen, og i dag pratet jeg meg leggen. Gjett hva?? Ikke den heller viste noen ting. Utrolig skremmende at de ikke finner ut av det. Så neste steg i prosessen er undersøkelse av væsken i albueledd hos raumatolog, før vi eventuelt kan gå videre til en operasjon. Og ventetiden på sykehus i Norge er ikke den korteste, men jeg har fått en frist at innen begynnelsen av okt må de ha tatt meg inn til Time... Så nå må jeg altså vente på å komme inn.


  Armen til høyre på bildet strekker jeg helt ut og det prøver jeg også med armen på bildet til venstre, men det er helt umulig. Her ser man virkelig hvor skeiv den er. Og det er like vondt som den er skeiv.
  

  Jeg føler meg ubrukelig. Blæææ

  • Jeg våkner på natten med enorme smerter i armen
  • Klarer ikke kjøre bil nå, må ha Mads til å kjøre meg overalt.
  • Av og til klarer jeg ikke engang å gre håret og sette det i strikk.
  • Jeg kan ikke utføre særlig mye styrkeøvelser.
  • Kan omtent ikke fungere i noen jobb. JEG VIL JOBBE, elsker å være på jobb.
  • Armen er så skeiv at jeg engang ikke når frem til styret på sykkelen med den ene armen, ser litt merkelig ut...

  Jeg håper virkelig at det kan skje litt fortgang i ting. Det er helt tragisk å være 23 år og ha kun en arm som fungerer og de finner ikke feilen. Alle legene ser jo den blir skeivere, mer hoven og ikke minst glovarm. Kanskje de rett og slett må bytte ut hele albueleddet.

  Blir en smule nervøs når de ikke finner ut av hva som er galt. Og legene som blir engstlige over at armen blir mer og mer i vinkel.. Ber til høyere makter om at de må finne ut noe mer armen min..

  Har du hatt noe lignende??

  Noen anelse på hva det kan være??

 • 29

  Oppskrift muffins med sjokoladebiter (lavkarbo)

  Her er oppskriften må muffinsene som mange har etterspurt. De som Tina(søsteren til Mads) laget til oss alle på familiemiddag.

   

  Beklager at det tok litt tid, men var søsteren til Mads som hadde laget de. Så jeg måtte somle meg til å spørre hun om oppskriften hun hadde brukt.. Jeg vet ikke om hun har hentet den fra nette, eller om hun har satt sammen noe av den selv. Men her er ialefall oppskriften hun brukte.

  •  3 egg
  • 2 ss smør(smeltet)
  • 3 ss fløte
  • 3 ss sukrin
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 20-25 g kokosmel
  • Litt vaniljepulver
   • Tilsett f.eks sjokoladebiter. Mørk sjokolade. 70% eller mørkere.
   

  1. Bland først egg, smør og fløte. Bland så det tørre i en egen bolle og bland det våte inn i det tørre. Og rør godt.

  2. Dryss oppi noe biter med f.eks sjokolade og stek i ovnen på 200 grader i 15 min.


  En nydelig sommerdessert. Pisket krem med litt sukrin, rips og lavkarbo muffins.

   

  Tusen takk Tina, for gode muffins og oppskriften du brukte.:)


  Næringsinnholdet på muffinsrøra, sjokoladen er her ikke regnet med..

   

  Næringsinnhold:

  Fett: 61,19

  Protein: 30,89

  Karbo: 3,78

 • 6

  Uten strøm...

  Typisk.. Vi hadde akkurat kommet hjem fra Bergen og vært hjemme i ca 45 min. Og hva skjer så?  Åjoda, strømmen går. JIPPI...

  Men...vi gjør det beste ut av det og har tent nydelige lys og koser oss med prating og pledd rundt oss i sofaen <3 Romlemantisk...    Jeeeey. Der kom strømmen tilbake, vært borte litt over en time nå.

  Virkelig på tide å legge seg, legen i Drammen i morgen... God natt alle sammen.

   

  PS: Gleder meg til å vise dere pakkene jeg fikk i posten fra E-bay. Også har jeg fått oppskriftene på lavkarbo muffinsene som søstra til Mads hadde bakt. Som flere spurte etter oppskrift på:)

 • 2

  Sponsorpakke i posten + konkurranse

  Da var vi endelig hjemme etter en lang kjøretur fra Bergen:) Og i postkassen lå det mange pakker å ventet på meg. Blandt annet fikk jeg en sponsorpakke fra kondomfabrikken.no. Som jeg fortalte her om dagen fikk jeg en mail fra de om de kunne sende meg en pakke og de ønsket også gjerne at jeg holdt en konkurranse her på bloggen (LES VIDERE)


  Godt det ikke er julaften nå og jeg hadde hatt lyst å gi noen en pinlig julegaveåpning med familien sin :P hehe


  Lady finger finner du HER, Glidemiddel HER, Sort mini vibrator HER og Durex kondomer finner du HER. Disse kondomene får du faktisk 10 stk gratis av om du melder deg inn på facebook siden dems. LES MER HER  Om dere ønsker å vinne en overaskelse pakke kan dere fortsatt melde dere på konkurransen jeg har gående. Avslutter den på Fredag. KONKURRANSE(LINK) 

   

  Blir nok desverre ingen mer detaljert omtale, det ville blitt litt i kleineste laget dere :P hehe.Men jeg delte ialefall pakkens innhold.

  Hva syntes du om sponsorpakken?

  

 • 22

  Dagens DREAM outfit

  Nok et antrekk satt sammen på Polyvore. Soooo fun.  Hva syntes dere om antrekket??

 • 17

  Fylt kyllingfilet med grønnsakspuré og bernaise (LAVKARBO)

  En utrolig god middag, som er perfekt for LCHF/LAVKARBO kosthold. Lite karbohydrater og mye fett. Vi var 6 stk som skulle spise, så det ble laget i stort kvantum. Men bernaise sausen var laget for 2-3 personer. Ettersom vi bare skulle ha litt til kyllingen.

   

  Du trenger:

  • Kyllingfilet
  • Ønsket krydder: Chicken and steak, hvitløk og litt pepper og litt grillkrydde f.eks¨
  • Gulost
  • Bacon
  • Hvitløkssmør

   

  Fremgang:

  1. Kutt et fint snitt/lomme i kyllingfiletten. Og krydre og stek i pannen, litt på hver side.
     

  2. La så kyllingene få kjøle seg litt ned. Så fyller du de med litt hvitløkssmør og ost. Og surrer litt bacon rundt de.

  3. Stekes så i ovnen på 195 grader i 30 min.  

  Server gjerne med blomkålmos+ litt gulrot oppi om du ønsker det. På et blomkålhode kan du da bruke 1-2 kokte gulrøtter.

  Til grønnsaksmosen trenger du:

  -Ønsket mengde blomkål

  -Gulrot(kan sløyfes)

  - Noen klatter smør(Meierismør)

  - Liten skvett fløte

  -salt og pepper

  1. Legg gulrøttene til koking litt før blomkålen. Også putter du oppi blomkålen og koker dette i ca 7-10 minutter.
  2. Hell av vannet og ha det i en bolle. Tilsett så noen klatter smør og mos med miksmaster. Tilsett så litt fløte og krydderet.

   

  OPPSKRIFTEN PÅ BERNAISE SAUS FÅR DU HER  
  Også hadde vi igjen litt av Celerirotsalaten fra i går.

  Kan også serveres med en frisk og god salat.

 • 4

  Stem på Amalie

  Amalie er datteren til ei venninde. Er hun ikke nydelig?? Amalie hadde blitt kjempeglad om DU kunne gitt henne en aldri så liten stemme. For hun er nemmelig med i en konkurranse om å bli den nye leverpostei-ungen.

   

  Trykk på bilde av søte Amalie for å gi en liten stemme:)  Lykke til Amalie :)

 • 51

  Vinn OVERASKELSE fra kondomfabrikken

  ********VINNERNE ER NÅ KÅRET, KONKURRANSEN ER AVSLUTTET***************************

   

  NÅ HÅPER JEG DERE ER KLAR FOR KONKURRANSE;)

  Som jeg fortalte dere så fikk jeg mail fra Kondomfabrikken og de lurte på om jeg kunne tenkt meg å holde en konkurranse for dere lesere. Og det takket jeg ja til og så ut som fler ønsket å delta:) Så det er kjempe koselig.

  Skal kåre 2 VINNERE.

  Du kan altså vinne en OVERASKELSE fra nettbutikken http://www.kondomfabrikken.no/  Alle kan delta. Du trenger IKKE ha blogg for å delta. Alt du trenger å fylle ut er fornavn/kallenavn og e-post adresse i e-post feltet(kun synlig for meg).

   

  SLIK DELTAR DU:

  1: Gå inn på http://www.kondomfabrikken.no/ og finn prisen på denne bestselgeren. Som var med i Serien trekant på NRK.  2. Fyll inn ditt svar og fyll ut feltene med Fornavn og e-post feltet(kun synlig for meg).

  Så tar jeg kontakt med 2 vinnere på E-post:) Så får de en spennende overraskelse i posten. Det kan røpes at det er en jentegave, men gutter kan selvsagt også delta.

   

  Håper så mange som mulig er med, dette er gøy. Og absolutt ikke flaut folkens:):)

   

  Vinneren kåres fredag 19 August

   

 • 20

  2 nye HEADERE. Hvem liker du best??

  Veldig fornøyd med headeren jeg har, for den passer til designet. Men ettersom jeg elsker forandringer, så er det gøy å bytte på litt. Elsker når jeg får inn nye headere. Setter skikkelig stor pris på det <3

  Kjempekoselig å få tilsendt headere på mail. Disse fikk jeg av http://dancepassi0n.blogg.no/.. Tusen takk:)

  NR 1

  ELLER

  NR 2  Hvilken likte du best???

  Nr 1 eller 2??

 • 18

  Grilling og dessert (lavkarbo)

  I dag hadde vi besøk her hjemme hos svigermor og svigerfar. Vi var totalt 12 stk til middag. 10 voksne og 2 barn.

  Av disse er vi 6 stykker som har et lavkarbo kosthold, og dermed var mat og dessert planlagt for begge parter.


  Gutten min som viser sine 2 fettere kaninen vår Josefine.
  

  

  Vi gjorde det veldig enkelt. Til middag ble det: Grilling, forskjellig kjøttretter. Sammen med en god salat. Også hadde jeg laget celerirotsalaten, som blit omtrent det samme som potetsalat. De som ikke hadde et lavkarbo kosthold fikk vanlig potetsalat til, og noen forsynte seg også av celerirotsalaten om de ville:) Så det er faktisk fullt mulig. Grilling er jo perfekt til et lavkarbo kosthold.

  Og til dessert: Søsteren til Mads hadde laget lavkarbo muffins med sjokoladebiter i(veldig gode) Også spiste vi med pisket krem og rips til. Og de som ikke har et lavkarbo kosthold fikk killingsboller.  

  Oppskrift på Lavkarbo "potetsalat" finner du ved å trykke på bildet under.

  

  Slik så min middagstallerken ut.

  

  Og over på godsakene til kaffen.

  WOHOOO..JEG KLARTE Å MOTSÅ DISSE. ELSKER EGENTLIG KANELBOLLER, MEN DET GIKK HELT FINT <3  Mens vi koste oss med disse lavkarbo muffinsene.  Rips inneholder 6,9 g karbo pr 100 g da, men forstatt mye sunnere enn hvete og sukker.

  Så selv om man har et kosthold med lite karbohydrater, trenger ikke det være noe stor problem. Det er kun få justeringer. Vi kan jo heldigvis spise det meste.

  Så det fristende ut??
  

 • 5

  Vil du ha NYHETEN fra Isadora helt gratis??

  Vil du prøve Årets største Mascara nyhet fra IsaDora helt gratis?? IsaDora ønsker å dele ut 200 stk Mascaraer til aktive bloggere. Det vil si at du må ha en aktiv blogg, det er vel igrunn det eneste kravet.

  Og hvem ønsker vel ikke å prøve en nyhet før mange andre??

  Trykk på bilder for å komme til konkurransen..... Så kanskje du får tilsendt denne nyheten i posten.  Lykke til :)

  isadorasample
 • Stikkord:
  18

  Dagens OUTFIT (innkjøpet fra i går)

  Her er toppen og buksen jeg kjøpte i går.


    

  

  

  

  Hope you like it :)

 • 21

  Innkjøp fra Gina Tricot

  Buksen var veldig fin passform på.

  Bukse 299
  Topp 49, Den er kul nå som man har litt brunfarge på kroppen. 

   

  

  Gleder meg til å vise dere antrekket på:)

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 6

  Ny sponsor..

  I går fikk jeg en mail fra kondomfabrikken, som selger leketøy for han og henne. Samt mye annet tilbehør og artige saker. 

  De lurte på å sponse meg med noen produkter, og om jeg kunne tenkt meg å ha konkurranser for dere. Så håper dere er klar for det;)  De som ønsker kan forresten også følge de på facebook, alle som trykker liker på siden får en pakke med 10 stk kondomer fra Durex. ENJOY..  Alt du trenger å gjøre er å trykke "Liker" med din Facebook profil og sende oss en mail med navn og adresse til kundeservice(@)kondomfabrikken.no når vi da har sjekket om alt er greit så vil vi sende deg en anonym pakke.

  Kampanjen gjelder fra og med 01 .august 2011 til og med 31. oktober 2011.

   

  PS: De hadde en dritkul badeand der. Haha. Døøødstøff  

   

  Så da håper jeg dere er klar for en konkurranse snart:)

 • 61

  FØR & ETTER bilder (-15 kg)

  Her er før og etterbilde bak. 15 kg siden Slutten av Januar, og har blitt noe utskeielser i sommer..

   

  Det ene bildet er jo mye nærmere, så mulig man ville sette det enda bedre om jeg sto like langt vekk som før bildet:) men forskjell er det ialefall:)

   

  Hvis dere går i arkivet som heter før og etter bilder finner dere før og etter bilder fra siden og forann.

  Hva syntes du?

  Ser dere noen forskjell??

 • 12

  Dagens OUTFIT inspo

  Her er dagens Outfit Inspo. Antrekket er satt sammen på Polyvore, som de forige antrekkene.

  Dette var skikkelig gøy det, å sette sammen antrekk ;)

  Hva syntes du om dagens inspo OUTFIT??


   

  ( Handelsportal.no)

 • 3

  Da var vi fremme, svigermor hadde maten klar

  Da var vi vel fremme i Øygarden, som ligger utenfor Bergen. Det er et skikkelig vakket sted som foreldra til Mads og søstra bor. Så her skal vi kose oss i noen dager nå, og det gleder vi oss til.

  Når vi kom frem hadde det vært godt med en matbit, så vi fikk servert en god omelett. Det er noe jeg aldri lager selv, omeletter er ikke min sterkeste side. Merkelig nok, jeg som elsker å lage mat og eksprimentere på kjøkkenet.

  Omelett med fårepølse, skinke, ost og masse godt krydder.
  

  Og ettersom jeg må ha rømme til egg, så ble det litt rømme på meg.  Så det ble dagens middag, og nå blir det snart å finne senga:)

 • 9

  På vei til Bergen

  Da var vi på vei til Bergen/Øygarden. Skal til familien til mads." gu kor gøy" ;);) Eg øver på bergensk. Hihi.

  Fiskeutstyret er også med denne gangen og håper på litt fisk.

  Heldigvis har familien også et lavkarbo kosthold, så da blir det ingen utskeielser. Kanskje lørdag da;)

  Mads må kjøre hele veien, jeg får ikke lov å kjøre pga høyre arm/albue.

  Håper vi får like nydelig vær som sist:) så man kan nyte det fine været. Var ialefall meldt fint fredag og lørdag.


  Noen bilder fra forige betgenstur, for noen uker siden.

  Vi blogges.


  Hva er deres planer for helgen??

 • 9

  Dagens DREAM outfit, Cute & pink

  Rosa er alltid en farge jeg har likt veldig godt. Bruker det ikke så mye på klær lenger, men syntes det er en skikkelig søt farge. Her kommer dagens antrekk som jeg har satt sammen fra Polyvore

  <3<3 Og gårsdagens dream OUTFIT kan dere finne HER  <3<3

 • 13

  Hvitløksbrød (LAVKARBO)

  Er det noe jeg virkelig har savnet på lavkarbo kostholdet så har det igrunn vært hvitløksbrød. Og hva gjør man da? Jo, da prøver man seg frem.

  Så da ble det enda en runde med proteinloffen som dere finner oppskrift på HER og hvitløkssmør og ost på. MMMMM

  Stekte de i ovnen som tidligere forklart. og når de var ferdig stekt tok jeg på noen gode klatter med hvitløkssmøt og litt reven ost.


  Masse hvitløkssmør


  PS: Lurt å bruke bakepapir under ;) ;) Sier hun som ikke gjorde det.  PS: Egner seg ikke om du skal på date.....

  Fredagskos, Lørdagskos eller rett og slett bare helt vanlig hverdagskos. Helt uten dårlig samvittighet :)
  
  Håper det smaker :)

 • 15

  Dagens DREAM outfit

  Her er dagens dream outfit. Outfittet satt jeg sammen på Polyvore  Gårsdagens dream outfit finner dere HER

  Dette er absolutt et antrekk jeg selv kunne gått med <3 <3

  Hva syntes dere om dagens DREAM OUTFIT??

 • 9

  Sliter du med MIGRENE?? Se hit

  I det nyeste nummeret av Allers står det om migrene. Hva den kan skyldes og hva man kan gjøre for å unngå den.  

  Lege og kostholdsekkspert Sofie Hexeberg skriver gledelig om hva migrene kan skyldes og hvordan man kan forebygge migrene. Hun har en klinikk i Sandvika, hvor hun hjelper blant annet folk som sliter med migrene.


  Bilde er hentet fra google. Sofie Hexeberg
  

  Dr. Sofie Hexeberg sier følgene om mye av årsaken til migrene:

  " En viktig årsak til migrene
  er for MYE karbohydrater i kosten.
  Dette resulterer i kraige sving-
  ninger i blodsukkeret"

  "Hun forklarer det
  med at inntak av mye karbohy-
  drater fører til høy insulinproduk-
  sjon som igjen fører til et raskt fall
  i blodsukkeret. Fallet kan bli for
  raskt, slik at kroppen reagerer
  med å produsere blant annet
  adrenalin som får blodsukkeret
  opp igjen. Adrenalin fører sam-
  tidig til at blodårene trekker seg
  sammen, noe som kan utløse
  migreneanfall."

  "Dr. Hexeberg er klar i sine råd
  til dem som plages med migrene:
  Benytt deg så mye du kan av
  naturlig, fet ? ikke bearbeidet
  ? mat og unngå
  kunstige
  søtningsmidler!
  Ta tilskudd av
  magnesium som
  får blodårene til
  å slappe av
  og som virker "

  Selv får jeg daglig tilbakemeldinger fra folk som har lagt om til et kosthol med mindre karbohydrater og som er veldig førnøyde. Noen gjør det for å gå ned i vekt, men andre gjør det pga andre helsemessige årsaker. Noen skriver til meg at de ikke har hatt noe migrene på laaang tid, og dette er svært uvanlig for de. Og andre beskriver mer energi, mindre behov for søvn, et stabilt blodsukker. Selv så elsker jeg det at jeg nå har et stabilt blodsukker, og ikke slike svingninger som jeg hadde før. Og en bra bonus er jo selvfølgelig at jeg har mistet 15 kg fra kroppen, men det trengte jeg ;)

  Og hvis du vil lese hele reportasjen i Allers kan du lese den HER

  Sliter du med migrene??

  Har du noen erfaring med å kutte ned på karbohydratene??  

 • 38

  Rask og god Proteinloff (Lavkarbo)

  Hvorfor har jeg ikke smakt dette før???

  I går var jeg inne på bloggen til Victoria (link) som hadde lagt ut en oppskrift på minipizza. Oppskriften hennes var inspirert av Kristines "loff" (link). Dette så utrolig godt ut å bruke til å ha pålegg på også. Så jeg måtte selvfølgelig teste det ut til lunsj i dag. I tilegg til oppskriften tilsatte jeg også bittelitt salt (jeg bruker Lo-salt) og bittelit oregano.

  Jeg må bare si turen takk for en fantastisk oppskrift.

  Du trenger:

  • 3 egg
  • 2 ss bakepro
  • 2 ss mandelmel/malte mandler ( en fordel med lyst mandelmel, eller å male mandler selv med skallet på går fint.)
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts oregano.
  1. Bruk kun eggehvite fra 2 av eggene og ha de i en bolle
  2. Det siste egget bruker du hele egget og har det i en annen liten skål for seg selv. Så rører du inn bakepro og mandelmel god sammen med egget. Tilsett så krydderet.
  3. Pisk eggehvitene til det blir hvitt og ganske tykt og luftig skum..

  Rør så den andre blandingen oppi eggehviteskummet forsiktig. Så ikke alt faller sammen. Rør forsiktig bare.

  Stekes på 150-160 grader i 15 min ca:)

  Step 1

   


  Step 2

   

  Step 3


  Mix dette sammen

  Step 4

  Jeg burde nok laget de enda litt mindre og flatet de litt mer ut, så hadde jeg fått fler.

   
  Klare for servering.

   

  Og slik ser de ut Inni:

  Luftige og fine
  Selv har jeg prøvd å lage de oopsiene, men de falt ikke i smak hos meg. Men disse derimot ble en ny favoritt. Og jeg må si jeg var litt skeptisk til så mye egg, men resultatet ble veldig bra.


  Jeg elsker å se reaksjonen på min kjære når vi prøver nye ting, og her var raaksjone: Puttet første bit i munnen og mmmm. Det her var godt. Jeg spurte om han ville ha en liten en til? ja, det ville han gjerne. Etter den var spist opp kikket han pent på meg og hadde et lurt smil på lur. Har vi mer igjen?? Hvis ikke så MÅ vi lage mer. Så gikk han å tok seg en til.

  Det eneste minuset er at de er bare ikke like mektige som brødet og rundstykkene, men det er det eneste jeg kan trekke frem. Men det var jo så lite karbo, at det gjør jo ingen ting om man spiser noen av disse:) Trenger ikke får dårlig samvittighet av disse herligheten.  Næringsinnhold for hele røra:

  Protein: 23,6

  Fett: 7,34

  Karbohydrat:1,67
  Hvis noen som følger et lavkarbohøyfett kosthold så er det viktig at du har nok fett som pålegg, ettersom det ikke er alt for masse fett i denne, men noe er det. Bruk f.eks ost, salami og lignende:)


  Disse skal garantert lages flere ganger, tenkte å teste de som minipizza også :)

  

 • 9

  LAVKARBOgruppe på facebook

  Har du et lavkarbo kosthold, eller kanskje du er inne på tanken?? Enten for å gå ned i vekt, eller rett og slett bare få en bedre helse med sunn og naturlig mat. Da bør du lese videre:)

  Selv har jeg mistet 15 kg ved å legge om kostholdet. Og har oppdaget mange helsemessige fordeler:)
  For en stund siden opprettet jeg en lavkarbogruppe på facebook. Grupper heter LAVKARBO BLOGGER OG OPPSKRIFTER. Vi er nå 555 medlemmer på gruppen.

  Det er en gruppe hvor man kan lese om hverandres fremgang og dele gode oppskrifter. Har du en egen lavkarbo blogg eller leser andre blogger om temaet så er du velkommen til å dele med oss andre på Siden. Så har du eller vet du om en god lavkarbo oppskrift er vi mange som blir glade for det...


  Ønsker du tips til Lavkarbo, så er dette gruppen for deg. Det finnes allerede mange spennede oppskrifter her inne, og mer skal det bli.

  (Trykk på bildet under for å komme til facebooksiden)


  Du kan også trykker på denne linker HER

  Alle er velkommen :):)

   

  http://www.handelsportal.no/

 • 27

  In LOVE with a OUTFIT

  Var netopp inne på Polyvore  for første gang, og satt sammen ett antrekk. Jeg syntes det var skikkelig søtt. Sånn skikkelig sommersøtt igrunn <3

   


  Så hva syntes dere om antrekket ??

  http://www.handelsportal.no/

 • 8

  PHOTOSHOOT på stranden del 2

  Her kommer noen fler bilder fra Fotoshooten jeg og min beste venninde Katrine hadde her om dagen. Del 1 finner du HER.... Vi 2 kjoler, som vi byttet litt på. For å få enda mer variasjon:)


  Utrolig hvor mye bedre man føler seg med 15 kg mindre på kroppen, og nå som det er sommer er det jo bare helt fantastisk:) Og mer skal det bli.

  Ingen av bildene er redigert. Bildene er tatt med Cannon 550D


  Meg og Katrine

  Meg


  Meg  
    

  
  Meg og Katrine

  Katrine (smiiiiil)

   


  Meg


  Meg
  
  Meg i vannet


  Hva syntes dere om bildene??
  

 • 18

  Lavkarbo pålegg

  På lavkarbo et lavkarbo kosthold kan man jo spise det meste av pålegg, og det er jo utrolig godt. Her er bare noen forslag, det finnes uendelig mye mer du kan spise. Bare sjekk innholdsfortegnelsen:)

     

   

  Firstprice og finsbråthen gullpostei er de som har minst karboinnhold. Mange normale leverposteier er gjerne tilsatt mye stivelse og har derfor betydelig høyere karbohydratinnhol

  

  

  Hvilke pålegg pleier du å bruke som har lite karbohydrater??

  Bruker du noen av disse påleggene??

 • 10

  Vinnerne av KONKURRANSEN er..

  Nå har jeg kåret 2 stk vinnere som får  hvert sitt mobildeksel i Posten.

  I og med jeg hadde 2 ulike typer deksler gjorde jeg det slik at jeg skrev ned alle som ønsket det rosa dekselet på et papir med ett nr hver seg fra 1-28. Og alle som ville ha Leopard dekselet skrev jeg ned på et papir med ett nr hver fra 1-29.  PS: de som ikke hadde noe ønske om hvilket dekselt plasserte jeg tilfeldig på en av dekslene, slik at det skulle bli ca jevnt på hver av de 2.

  Jeg skrev så tallene 1-29 på lapper og la i en bolle, så lot jeg min kjære trekke først vinner av rosa. Så la vi vinnertallet tilbake og trakk også en vinner av leopardmønsteret.  

  Og vinnerne bleeeee...... NR:

  

  Og  Nr2 er: Irene http://ireneheggnes.blogg.no/

  Nr 26 er:Hilde (har e-mail adressen din)

  Gratulerer til Vinnerne.

   

  Det er mulig jeg motar fler sponsorgaver til konkurranser fra Handelsportal, så dere får gå inn å se om dere finner noen fine deksler der inne:)

   


  Gratulerer til vinnerne:)

 • 15

  LAVKARBO ukemeny nr 2

  Jeg har fått mange spørsmål om jeg ikke kunne lage en til Ukesplan for lavkarbo. Det tar litt tid, men nå har jeg endelig fått somlet meg til å lage en plan og poste den her på bloggen:) Så håper den faller i smak. Det ligger med link til det meste av matrettene.

   

  HUSK!! Spis kun når du er sulten, og spis deg mett. Hvor ofte man spiser avhenger fra person til person. Selv spiser jeg som regel frokost, lunsj og middag. Ingen vits å spise oftere, om du ikke er sulten. Da er det vanskeligere å gå ned i vekt. Kroppen vår er bygget for å kunne gå noen timer uten mat :)

  Frokost,lunsj og middag.

  • Egg og bacon, gjerne med litt seterrømme til om ønskelig
  • Lavkarbo knekkebrød med smøreost eller annet pålegg. Knekkebrød finner du oppskrift på HER
  • Hjemmelaget tomatsuppe med pølsebiter eller egg. Oppskriften finner du HER

  Kvelden: Lag gjerne lavkarbo rundtykkene som er til lunsj i morgen

  • Lavkarbo knekkebrød med makrell i tomat eller annet pålegg
  • Hjemmelagede rundstykker med kokt egg og majones. Rundstykker finner du HER
  • Nydelig laksemiddag. Er du glad i laks, kommer du garantert til å elske denne. Supergod. Oppskrift HER

  På kvelden: Lag gjerne lavkarbo "potetsalat" som skal spises i morgen. Oppskrift HER  • 1-2 Rundstykker med first price leverpostei ( kun 1 g eller mindre karbo) med stekt bacon på toppen
  • 1/2 grillet kylling med remulade, det beste er hjemmelaget. Eller kyllingsalat kan også lages.
  • Grillmat etter eget ønske med en god salat og serveres med den hjemmelagede lavkarbo "potetsalaten". Grilltmat er skikkelig lavkarbo vennlig. Ved marinering av kjøtt anbefales det helst at du lager din egen marinade. Av olje og ulike krydder.

  • Rester fra middagen i går, eventuelt rundstykke med pålegg.
  • Spekeskinke, morrpølse med Lavkarbo potetsalaten. First price har nå kommet med mye billig spekemat. Bare som et tips.
  • Panert fisk. F.eks makrell eller sei. Til pannering bruker jeg mandelmel/ kvernede mandler. Og krydrer med salt og pepper. Serveres med grønnsaker , rømme og om ønskelig kan du lage en god saus til. Min pannerte makrell finner du HER. Stekt makrell er min favoritt, fisk den gjerne selv.  • Sunn og mektig Smoothie med bringebær. Oppskrift HER
  • Knekkebrød med leverpostei med majones, bacon og agurk. Bilde HER
  • Tacosalat servert med kavli ferdigskivet ost med jalapeno (stekt i mikro i ca 2 min på bakepapir). Hjemmelaget tacokrydder finner du HER(Lena Beatrice) Kjøp først price tacosaus, da den har lite innhold av karbohydrater.

  Unn deg gjerne lavkarbo vafler eller Amerikanske pannekaker til kvelden. Oppskrift VAFLER og PANNEKAKER,


  

  • Lavkarbo "duo youghurt". Oppskrift HER
  • Minipizza til lunsj. Oppskrift HER (Lena Beatrice)
  • Forett: Scampi i olje og hvitløk stekt i ovn. Oppskrift HER. Hovedrett: Nydelig kyllingsat eller om du ønsker andre kjøttretter eller andre lørdagsretter kan du f.eks lage en av disse under her. Trykk på retten og du får oppskriften opp.  

  Indrefilet av svin med bernaise saus  

  Nydelig oksestek med fløtesaus  Reker servert på ostebrød  Lavkarbo pizza med biff,løk, paprika og ruccola    • Kokte egg med majones eller smør.
  • En liten porsjon med grøt. Oppskrift finner du HER
  • Hjemmelagede kjøttkaker med brun saus. Serveres med kålstuin eller kokte grønnsaker. Server også gjerne med hjemmelaget tyttebærsyltetøy med sukrin eller annen søtning fremfor sukker. Eller kjøp sukkerfritt. Oppskrift på kjøttkaker i brun saus får du HER

   

  Håper dere likte planen. Ønsker dere en flott uke.

   

   

 • 13

  Vært i Oslo,kjørte forbi UTØYA..

  I dag har jeg vært i Oslo en tur. Og på vei til og fra må jeg kjøre forbi Utøya som ikke er så langt unna her, hvor den fryktelige hendelsen fant sted for noen uker siden. Jeg kan ærlig inrømme at jeg ikke liker å kjøre forbi der nå lenger. Man kan klart å tydelig se øyen fra veien og jeg får bare vondt av de stakkars menneskene som var på øya og de som mistet noen. Den veien har vært aldeles nydelig og idyllisk, nå er det bare utrolig trist å kjøre forbi der. Det lå et hav av blomster og diverse. Og nå på kvelden når jeg skulle hjemmover var folk å hadde tent lys og sto der for å minne de omkomne.

  Jeg likte meg heller ikke særlig godt i Oslo lenger, men jeg skal love dere det var mye politi nå i Oslo, de passer virkelig på. Og det er jo strålende.

  Tok desverre ingen bilder i dag, så legger med noen bilder fra i går :) Som jeg ikke har vist dere enda :)

  Uredigerte


  Med tyrifjorden i bakgrunnen
  

   

  Grunnet for at jeg var i Oslo var for å møte ei venninde fra Stockholm, vi ble kjent når vi jobbet sammen i Tyrkia:) Kjempekoselig jente som det var koselig å se igjen. Jeg fikk melding på facebook i går om at hun skulle være i Oslo noen timer og om ikke vi kunne møtes. Hun jobber nå på Rhodos, og de hadde ingen ledig fly hjem til Sverige. Så da måtte hun ta fly til Gardermoen og vente i Oslo noen timer før hun tok nattbuss hjem kl 23. Så vi hadde noen koselige timer i Oslo og var på fridays å spiste litt mat.

   

  Takk for en koselig dag, nå er jeg endelig hjemme hos min kjære og skal ha det koselig med han <3 <3

   

  Nattinatt alle dere fantastiske mennesker, ja det er dere virkelig. Jeg setter så utrolig stor pris på alle de koselige kommentarer og tilbakemeld jeg får fra dere <3 <3 Der er virkelig bra mennesker <3<3

   

 • 30

  PHOTOSHOOT på stranda DEL 1  Klare for photoshoot. Vi hadde med oss 2 av mine kjoler, også byttet vi på å bruke de. Så vi fikk litt variasjon i bildene. Vi begge elsker jo bilder, så vi hadde det supermorsomt begge to:) Det ble veldig mye bilder, så del 2 kommer sikkert senere en gang.

  De hadde sikkert blitt bedre og finere om jeg hadde brukt redigeringsprogram, men skjønner meg ikke så veldig på slikt. Men en dag må jeg vel lære det også:)

   

   


  Meg og Katrine


  Meg (mørkt)


  Meg (lyst)


  Katrine(Min gråe kjole fra Floyd) og Meg ( strandkjole fra H&M)


  Katta og meg


  Meg og katta <3


  

  
  
  


  

  meeee :) Byttet kjole.
  


  
  
  
  Katta får låne strandkjolen min, meg i min nye bikini (New yorker)

  Håper dere likte bildene, vi hadde det ialefall supergøy :)

   

  PS: Tar gjerne imot headere om noen vil lage en fin header med noen av de nye bildene <3<3<3<3

   

  Hva syntes dere om bildene fra i dag???

 • 11

  Besøk,sushi + dagens outfit

  I dag har jeg og Mads hatt koselig besøk av min bestevenninde Katrine og hennes kjære Magnus. Vi har hatt en kjempekoselig kveld med sush og ikke minst nydelig hvitvin.

   

  Det var utrolig koselig, og som den sushielsker jeg er så var jeg superhappy når de hadde med seg sushi. Da var jeg i himmelen. Sushi er nok en av mine favirittretter innen kosemat nå. Det er så utrolig godt :)  Katrine, Magnus og Mads sitter i hagen og er klare for suhsi. Mads bestilte Pasta ekspress fra Salt og pepper.  

  Her er antrekket for dagen i dag:  

  

     

   

  Meg og Katta (Katrine)
  


  

  Håper dere alle har hatt en strålende kveld :)  PS: jeg og katta hadde fotoshoot i sta, så skal legge ut bildene senere :) På stranden faktisk.

   

   

  Hva syntes dere om bildene??

  Flere sushi elskere her ute???

 • 27

  Innkjøp fra eBAY, billig billig

  I går handlet jeg for første gang på eBay, har aldri handlet noe der før eller vunnet noen bud. Jeg vant 2 bud og kjøpte 1 ting. Så tilsammen 3 ting som jeg venter på å få i posten.

   

  Her er tingene fra eBay:

  //Vintage kjede// 32,90 NOK og frakt er inkludert i prisen.  //Uglekjede// Dette kostet 22 NOK inkludert frakt:)  Og den siste ting jeg kjøpte var en //Stor Hello kitti ring// til 25,50 NOK inkudert frakt:  

  Hva syntes du om innkjøpene??

  Handler du ofte på eBay??

 • 14

  Nydelige hjemmelagede knekkebrød

  I dag prøve jeg å endre litt på knekkebrødoppskriften. For jeg ville ha de litt tykkere, så blir man enda mer mett av de også. Og i tilegg er det enda vanskeligere at de knekker.

  Jeg har akkurat kost meg med 2 nylagede knekkebrød nå, de smakte utrolig godt. Knekkebrødene passer ypperlig for folk som ønsker mindre karbohydrater i sin hverdagslige kost. Utmerket for et lavkarbokosthold.


  Litt tykkere og litt annerledes enn de jeg har pleid å lage


  Oppskirft:

  • 100 g sesamfrø
  • 25 g linfrø
  • 55-60 g malte mandler
  • 2 ss fiberhusk eller Finax Psyllium (fåes på meny butikker ialefall og helsekost)
  • 30 g solsikkekjerner hele
  • 1/4 ts salt
  • 1 ss tørket oregano til å strø over knekkebrødene(kan droppes)
  • 3- 3 1/2 dl vann

  1. Start med å kverne mandler. Jeg bruker en mandelkvern jeg fikk tak i på loppemarked til bare 10 kr. Veldig kjekke. Ellers har jeg også hørt folk som bruker blendere også. Kvern med skallet og alt på til du får det til et slags fint mel.  2. Rør alt det tørre sammen i en bolle og tilsett vann og rør. La dette stå i ca 5 min, røren vil da tykkne.

  3. Bre alt utover et bakepapirkledd stekebrett, gjerne med en kakespade. Så du får det jevnt og flatt. Om du ønsker kan du strø over litt oregano.


  4. Rut opp til ønsket knekkebrødform med en pizza skjærer. Og stek i ovnen på 170-180 grader i ca 40-50 minutter.  

  5. Avkjøl knekkebrødene på rist. Og spis med ønsket pålegg :)  Næringsinnhold for hele røren ( 16 knekkebrød fikk jeg):

  Fett: 109,34

  Protein: 49

  Karbohydrat: 9,96

  Så om man får f.eks 16 knekkebrød blir det kun 0,6 g karbohydrat pr knekkebrød. Og man orker kanskje bare 2. Mektige og uuuuuuuuutrolig gode!!  Farlig gode;) ;) Også kan man ha så utrolig masse godt pålegg på de.


  www.handelsportal.no

 • 12

  Min kjære har skjulte talenter

  Da har jeg endelig fått tilbake datan min fra service :) JIPPI.

  Da jeg skulle legge inn bildene fra speilreflekskameraet kom jeg over noen bilder som ikke jeg har tatt. Det viser seg å være min kjære som har tatt masse stilige og fine bilder med kamerat mitt.

   

  Bare for å nevne det, så er han en person som aldri har likt å ta bilder. Helt til jeg kjøpte speilreflekskamera. Tørr vel påstå at han faktisk har brukt det mer enn meg. Høhø... Så det å kjøpe et slikt kamera var slettes ikke dumt.

   

  //CANNON 550D//


  Bildene er orginale, altså ikke redigert noe på.  


  
  Dette ante jeg ikke om deg gutten min ;) Fine bilder.
  

  Hva syntes du om bildene ??

   

  www.handelsportal.no

 • 10

  OUTFIT INSPO, I love it

   

  Litt sånn idianer aktig, stilig syntes jeg :)

  Aktrekket er fra den spanske butikken Blanco.com

     Og dette andtrekket under her er også fra samme butikk(det har jeg lagt ut tidligere også)

   

   

  

  Hva syntes dere??

 • 14

  Dagens kyllinggrateng (LAVKARBO)

   

  I dag hadde min kjære så utrolig lyst på kyllinggrateng, så da ble det middagsvalget i dag.  Du trenger:

  • 4 stk kyllingfilet delt i biter
  • Chicken and steak krydder som kylling stekes i.
  • paprika: gjerne i forskjellige farger: gul,grønn og rød
  • 1/2 brokkoli
  • 1/2 blomkål
  • Purre
  • 1/2 eple( kan selvsagt droppes, men det gir en litt spennende smak)
  • Smør til steking  

  Sausen:

  • 4dl fløte
  • 1/2 beger med creme f eller rømme
  • 5 dl vann med buljong oppi
  • Ønsket mengde ost, for å få en litt tykkere ostesaus.
  • krydder: pepper, hvitløk, pasta rossa krydder(blitt mitt yndlingskrydder)  Fremgang:

  1. Kutt alle grønnsaker og kyllingfilet. Start med å steke kjøttet i chicken and steak krydder. Og putt kyllingen i formen.
  2. Kok opp buljongvannet og la brokkoli og blomkål forvelle i noen få min i buljongvannet.
  3. Putt brokkoli og blomkål oppi formen, behold buljongvannet i kjelen
  4. Stek resten av grønnsakene lett i stekepanna med smør. Tilsett så fløte,ost og krydder i stekepanna. Hell så dette over i formen.
  5. Rør rømme eller creme f inn i buljongvannet. og hell dette over i formen, alt blander seg sammen i ovnen.

   

  Gutten min tok med seg noe på jobb også (nattskift) også blir det rester til lunsj i morgen:) Nam

  Håper det smaker :)

 • 7

  OUTFIT inspo

  Er det noe jeg virkelig elsker så er det shopping, og det å sette sammen forskjellige antrekk digger jeg.

   

  Dette her er fra en spansk butikk som heter Blanco, en av mine favorittbutikker. Jeg vet ialefall at de har den på Atlantico senteret i Gran Canaria. Så om du skal dit, bør du virkelig ta en tur innom.

   

  De har også nettbutikk, men vet ikke hvordan tollreglene og frakt er. Står helt sikkert info på siden dems:)


  Hva syntes du om dette antrekket??

 • 36

  FØR & ETTER -14,5 KG  Når jeg startet med å legge om kostholdet kom jeg over denne siden http://www.mvm.com/

  Det er en gratis side hvor du kan lage dukker som deg selv ved å skrive inn høyde og vekt, og det kommer da opp ett ca bilde på hvordan kroppen din ser ut. Så kan du kle på dukkene klær om du ønsker det.


   

   Her er ialefall dukkene med min vekt og høyde. FØR OG NÅ :)  

   Har bikinibilder fra når jeg var på mitt tyngste fra Gran Kanaria, og de er mindre pene. Så de tror jeg ikke kommer på bloggen ;)

  Men her er ialefall bilder med klær. Dette er tidligere lagt ut på bloggen med -13 kg. Jeg har kost meg masse i sommer, men har totalt mistet 14,5 kg siden slutten av januar.


  

  Nyeste bildene av meg:  

   Så det er faktisk mulig å gå ned i vekt, bare ved å kutte ut noen få matvarer. Jeg tror jeg aldri har spist så masse god mat som nå, og kunnet gå ned så mye i vekt. Ettersom jeg elsker mat, så er jeg ingen sultekur fan. Spise god, sunn og næringsrik mat. Kutte ut overbehandlede ferdigprodukter har jeg også gjort.

  Mange tror sikkert at kostholdet jeg følger er kun for  de som vil ned i vekt, men det er helt feil. Mange som ikke ønsker å gå ned i vekt følger også dette kostholdet, netopp fordi det har mange positive helseeffekter. Flere og flere toppidrettsutøvere har nå lagt om kostholdet, og mange merker bedre resultater. Det å kunne ha et stabilt blodsukker er vel det mest positive for min del, sammen med vektnedgangen.

 • 9

  LAVKARBO oppskrifter


  
  I går satte jeg meg ned å kikket i arkivet mitt på bloggen, og bestemte meg for å sortere oppskriftene og lage en lettere sidemeny oversikt. Resultatet på sidemenyen ble slik:

   

  Sidemenyen finner du på høyre side på bloggforsiden  http://charlotte1987.blogg.no/
  

  Jeg kommer også etterhvert til å komme med flere lavkarbo ukemenyer, foreløpig er det kun en som ligger ute.

   

  Om du har et lavkarbo kosthold, eller er interesert i ett kan du gjerne melde deg inn i facebook gruppen: Lavkarbo blogger og oppskrifter, her finner du mye spennende fra bloggere og andre innen lavkarbo. GRUPPEN FINNER DU HER.

   

  Håper det ble litt lettere å finne frem til mine oppskrifter nå :) Litt mer orden :)

 • 15

  Playsuits and Jumpsuits

  Her er et utvalg i noen Playsuits og jumpsuits som jeg syns er utrolig fine.

  Disse er fra nettbutikken Nelly, som har mye flott. Her kommer du til NELLY sin nettbutikk.

   

  Playsuits:  Jumpsuits:  Hva syntes du??

  Noen du likte bedre enn andre??

   

 • 10

  Oppsummering fra Riga turen

  Ettersom det har vært litt travel i det siste har jeg ennå ikke fått skrevet noe sårlig om Riga turen vi hadde. Vi hadde jo som dere fikk med dere en nydelig tur, med utrolig flott vær. Flyturen til Riga tar litt over en 1t fra Oslo og det billigste å reise med er norwegian eller Air Baltic.

  Fra flyplassen og inn til selve Riga sentrum valgte vi å ta en buss. Det tok vel rundt 15-20 min om jeg ikke husker feil. Fra flyplassen og til Sentrum tok vi buss nr 22, den stopper ved shoppingsenterene Stockmann og Origo. En bussbilett kostet 0,50 Lat, noe som tilsvarer ca 5 norske kr. Man kan også kjøpe 3 dager biletter som går på buss, trikk og busser omtrent som trikker. Da kan du reise så mye du vil og hvor du vil. Dette kjøpte vi, veldig greit om man skal litt frem og tilbake også.  Hotellet vi lå på var DETTE. Grunnen til vi valgte dette var fordi jeg hadde vært her med klassen tidligere og likte meg godt der. Tar bare 5 min ca med trikken inn til sentrum. Og trikk og buss går rett utenfor døren til hotellet og det går veldig mange ganger i timen. Prisen vi betalte var også utrolig billig. Kostet litt over 300 kr for dobbeltrom med frokost pr natt.

  Kjærstebilde på trikken;)  

  Vi storkoste oss på hotellet, men mest av alt var vi ute i byen og nøyt folkelivet.  Når man kommer til nye steder må man selvfølgelig ta noen bilder i speilet, ettersom speilet hjemme aldri er så skinnende rent. Også så morsk a gitt, hva skjer med det liksom? ;)

  Shopping: Når det gjelder shopping i Riga så har du mye å velge i. Skobutikker er dessuten noe det finnes uendelig mange av her nede. Ved togstasjonene, der som buss nr 22 kjører forbi har du stockmann og Origo shopping senterene. Her er det butikken, men ingen av de kjente merkene fra hjemme. Ikke som jeg kommer på ialefall.

   

  

  Vil du derrimot til kjente butikker som Bikbok, New yorker og fler må du nærmere frihetsmonumentet. Der hvor mange spisesteder og barer ligger. Innimellom der fant jeg også et stort kjøpesenter(som jeg ikke husker navnet på) Hvor de hadde Malene Birger, bikbok og også andre kjente merker.

  Ved togstasjonen og bussstasjonen, like ved vannet ligger også en ekstremt stor markesplass. Hvor det også er store markedshaller. Her selger ulike matvarer, fersk fisk og skalldyr, masse god frukt og ikke minst mye billig av blandt annet sko og klær. Her kan man gjøre noen skikkelig sko kupp.

  

  Om du vil innom Zara. så jeg den på veien mellom flyplassen og Riga. Tror det var et shoppngsenter der, fikk aldri tatt turen dit.

  Her er Latvias frihetsmonument. I bakrgrunnen ser du et veldig høyt glassbygg. Det er et norskeid hotell. Og i 26. Etage(Toppetg) finner du skybar :) Her kan du nyte god drikke med utsikt utover hele byen.  Prisene for mat og drikke der nede er utrolig billig. Skal du ha et skikkelig biffmåltid er det mellom 80-100 kr ca. Og man får masse mat. Andre retter er en del lavere i pris. Øl kostet sånn rundt 15 kr for et glass og en mohito kostet rundt 30 kr. Noen ganger fikk vi mellomstore glass og andre ganger store glass.. Mc donalds var f.eks myyyyye billigere enn i Norge. Vi kunne kjøpe en bigmac meny og en chicken mc nuggetsmeny for 50 kr. Svinbillig. Så Latvia er så absoutt ett billig land som er verdt å besøke.  Og for denne gode retten her tok jeg lunsj en av dagene, nydelige hvitløksbrød. Dette var egentlig en forett, det var ekstremt masse. Orket ikke alle som en lunsjrett engang. Og den kostet rundt 12 kr.  Og på kvelden var vi rundt å kikket i gatene, spiste god mat og satt oss ned å tok litt godt å drikke:) Alt i alt en hyggelig kjærestetur.  

  Tusen takk for en fantastisk tur min kjekke forlovede :) JEG ELSKER DEG <3
    Ønsker du å dra til en storby for å se og oppleve nye ting til en billig pris er Riga plassen for deg. Hit får du billige flyreiser, billig hotell og ikke minst er det billig å spise/drikke her.. Kan anbefalen, vi kommer deffinitivt igjen for en langhelg til :)

 • 71

  Vil du ha GRATIS mobildeksel??

  !!!!!!!!!!!!KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

   

  ALLE KAN DELTA, MAN TRENGER IKKE HA BLOGG.

  Som jeg skrev tidligere i dag fikk jeg en sponsorpakke fra Handelsportal

  Jeg har fått så utrolig mange hyggelige lesere på bloggen i det siste og jeg får så utrolig mange flotte, rosende og ikke minste motiverende ord fra dere. Så istedenfor å beholde dekslene selv, så vil jeg gjerne få gi de bort til noen av dere.

  Så hvis du har Iphone 4, har tenkt til å kjøpe det eller kjenner noen som har det kan du få ett deksel gratis. Deler ut til 2 ulike personer.

  


  Kjempe stilige begge 2.

  DETTE ENKLE MÅ DU GJØRE FOR Å FÅ GRATIS DEKSEL!!!!!!!!

  1.  Gå inn på  (trykk på logo) og finn prisen på dekselet på bildet under her:

   

  Speck Fitted Diagonal Plaid Apple iPhone 4 Case Cover

  

  Skriv prisen på dekselet og Husk å legge ved e-mailadresse i e-post feltet(kun synlig for meg) om du ikke har blogg. Slik at jeg får kontaktet vinnerne.

   Ønsker du helst å vinne det med leopard mønster, det rosa dekselet eller spiller det ingen rolle hvem du vinner??

  Dekslene er fra

   

  PS: jeg godkjenner alle kommentarene på innlegget neste Mandag, for da avslutter jeg denne.  
  

 • 9

  Sponsorpakke i posten, tenkte å gi den bort

  Da var jeg hjemme fra jentetur på sørlandet, vi har hatt en aldeles nydelig tur. Jeg var akkurat ute å sjekket posten, og der hadde det kommet enda en sponsorpakke fra Handelsportal.no 

  Her er de 2 stilige dekslene jeg fikk til Iphone 4....


  Dekselet til venstre er i tøff leopardstil med ru bakside og dekselet til høyre er i en slags gjennomsiktig rosa farge.  Elsker å kunne pynte mobilen min :)

   

  Hos handelsportal har de masse deksler og tilbehør til Iphone 3, Ihpone 4,  Ipad og samsung galaxy tab. De har lave priser sammenlignet med andre og det supre er gratis frakt. Selv har jeg 3 deksler derifra til min mobil. Utrolig rask levering.

  Denne sponsorpakken ønsker jeg altså å dele ut til noen av mine flotte lesere. Så det vil bli 2 stk som får hver sitt deksel. Så følg med i løpet av dagen og jeg vil da ha ett lite spørsmål som må besvares bare. For å kunne få gratis deksel.

   

  KLIKK DEG INN HER FOR Å FÅ GRATIS DEKSEL

   

  (Dekslene er sponset...)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits