Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Nytt til hjemmet

Fikk et lekkert speil av snille mamma. Og endelig har det kommet opp på veggen ♥ Veldig fornøyd. Alltid gøy med noe nytt i hjemmet. Gleder meg til å få flere bilder i hus. Er noen i Drammen som jeg sikler veldig på, som kunne passet perfekt på veggene her hjemme.

 • 3

  Rivièra Maison i Sandvika

  Tittet litt rundt på Sandvika i dag og da kom jeg over Rivièra Maison butikken som åpner i morgen 31. August. Utrolig masse lekkert så det ut som.

  Gleder meg til å ta en titt. Kanskje jeg rekker innom i morgen før jobb ;)

 • 5

  Pakke fra funksjonell mat

  For noen dagen siden lå det en hentelapp i postkassen. Det var kommet en pakke fra Funskjonell mat. Det var en overaskelse, så jeg ante ikke noe om innholdet i pakken. Når man ikke aner innholdet i pakken er det jo ekstra spennende.

  Jeg fikk pakken fra Funksjonellmat.no fordi jeg var en av de første som testet den nye kakemixen og delte bilde og og oppskrift på facebooksiden deres.

  Innholdet i pakken:

  +  Kakemixen var jo veldig god, sjokoladekakemixen gleder jeg meg veldig til å teste ut. Og sjokoladepålegget har jeg kjøpt flere ganger før. Jeg elsker det og best av alt, det er sukkerfritt. Stevia søtningen med ulike smaker blir også spennende å prøve ut. Leste på nettsiden deres at det nå var tilbud på sjokoladekaken. Før 59 kr, NÅ 29 kr. Og den finnes HER for de som lurer.

   

  Superfornøyd med pakken jeg fikk. Nå blir det mye godsaker her hjemme, men med god samvittighet.  Om det er fler der ute som er glad i søtsaker, men ønsker litt sunnere varianter anbefaler jeg å ta en titt på funksjonellmat.no. Det er de som står bak blant annet sukrin.

   

  Om dere vil se de gode og sunne gulrotmuffinesene jeg laget med kakemixen kan dere se de HER.

  Har du prøvd ut noen av disse produktene??

 • 4

  Hjemmelaget suppe til middag

  Etter å ha fått sovet noen timer har smertene i munnen roet seg etter tannlegebesøket i dag. Og jeg slipper nå å spytte mer blod (usj). I sta gikk jeg en tur til butikken, hvor jeg kjøpte inn litt ingredienser til suppe. Suppe passet best nå i dag. Jeg laget i dag suppen jeg skrev om her om dagen. Du finner oppskriften her...  Kan selvfølgelig også serveres uten skinke om man ikke ønkser skinke i suppen.
  Så nå har jeg spist denne gode suppen og sett på jakten på kjærligheten. Det eneste jeg mangler er kjæresten, som er på jobb. Han kommer snart hjem heldigvis.

   

  Suppen anbefales !

   

 • 9

  Det var ikke så mye å grue seg til.

  (mobilblogging)

  For noen timer siden satt jeg hjemme å grudde meg som en gal. I dag var det nemmelig tid for tannlegen for oss begge. Sjekk av tenner og trekning av visdomstann.

  Jeg var heldigvis første av oss. Tannlegen var superflink og det hele var over på et blunk.

  Anbefaler de som ikke liker blod å stoppe opp her. #bilder med blod :p

  Så satt jeg der da, på venterommet med munnen full av bedøvelse og ventet på min kjære.

  Røttene til Mads var litt mer kompeliserte stakar.

  Begge sine tenner.


  Masse av tanna hans knakk av. Temmelig glad det ikke var meg.

  Og for de som lurer på om det er vondt å trekke visdomstann: nei, ikke noe vondt å trekke, men vondt etterpå.

  Jeg får vel leve på suppe de første dagene.

  Nå begynner bedøvelsen å forsvinne helt og jeg er klar for å ta meg en power nap. Nattalitt.

  Har du trukket visdomstann??

 • 5

  Min kjære har bursdag

  Tjohei. Dette har vært en travel uke og ikke minst travel helg. Jobbet hver eneste dag denne uken og i morgen skal det bli godt med en fridag. Det har vært elvefestivalen i Drammen i helgen og masse mennesker. Jeg har jobbet på hotellet i helgen og der har det vært fullt hus. Har ialefall hatt en hyggelig jobbehelg med hyggelige gjester og hyggelige kollegaer. Ettersom det har vært en travel uke har det blitt lite livstegn fra meg på bloggen desverre. Besteforeldrene til Mads har vært her siden lørdag og de reiser hjem i morgen tidlig. Mads har nemmelig bursdag i dag og i kveld har vi hatt bursdagselskap med kaffe, kaker og vafler. Vi hadde også besøk av bestemor, bestefar,farmor og farfar i kveld. Mine besteforeldre hadde nemmelig aldri hilst på Mads sine. Så det var en hyggelig og vellykket kveld med mye prat og morro.
  Søte og blide besteforeldre på besøk. Alle samlet i sofaen.

  Har ikke fått tatt bilde av dagens antrekk, men torsdagens antrekk så ialefall slik ut:


  Lenge siden sist :)

  Søte bursdagsbarnet mitt <3  25 år i dag. 
  Gave fra meg. Hotellovernatting + spabehandling. Og nei det er ikke meg som maser om spa og masasje ;) Hehe. Dette er noe han alltid har ønsket å prøve.  Siden vi begge fyller 25år tenker vi å feire med "50" årslag sammen. Jobber med å få skrevet og sendt ut invitasjoner innimellom mye jobb ;)

  I morgen skal vi begge til tannlegen og jeg gruer meg så ekstremt masse. Mest sansynelig trekke en visdomstann eller to. ÆÆÆÆHHH. Gruer meg jo!

   

  Har dere hatt en fin helg??
  Noen som har vært på elvefestivalen i Drammen i helgen??

 • 8

  Super start på dagen

  I dag sov jeg til kl 10 og det passet med perfekt. Herlig å kunne sove litt lenger når man har muligheten. Skal på jobben i kveld, så ikke så alt for lenge før jeg hiver meg ut av døren. Først tenkte jeg å dele dagens herlige start på dagen med dere. Charlottes supersunne smoothie. En helt naturlig en.  Jeg stod på kjøkkenet i dag tidlig og klødde meg i hue og lurte på hva i all verden jeg ville ha til frokost. Jeg hadde lyst på noe helt nytt. Da var det bare å vrenge hjernen og undersøke kjøleskapet. Jeg hadde Lime, avokado,spinat og tyrkisk youghurt. Hmmm. Hva kunne man lage av dette da mon tro. Jeg tenkte jeg måtte eksprimentere med en smoothie, selv om jeg hadde liten tro på at det skulle bli spisenes. Ble mer og mer usikket på om dette virkelig kunne bli en god frokost, men joda. Hele glasset er tomt og magen er veldig fornøyd.

  Genial måte å få i seg grønnsaker på også!

  Jeg brukte:

  • 4 toppede spiseskjeer med tyrkisk youghurt.
  • en liten neve med spinat(skylt)
  • 1/2 avokado
  • 2 ss kokkosolje (link)
  • Skrap ut kjøttet og saften av en halv lime.
  • 4 dråper med sitron.
  • 3 ts med sukrin (om man ønsker noe søtning)  Bland alt sammen med en blender eller en god stavmikser.  Hadde sikkert vært godt med jordbær eller bringebær oppi også, men da hadde det blitt litt kræsj i fargene. Ville ha frem til grønnfarge.

   

  Konklusjon: Ikke vær redd for å prøve nye ting ! Dette kommer jeg til å lage igjen. Smart måte å få i seg sunne ting på.

  Tørr du prøve?

   

 • 4

  Jeg fant jeg fant, hva fant du nå da?

  İyi akşamlar, eller god ettermiddag som vi sier på norsk. Savner Tyrkia sånn at jeg må putte inn litt tyrkiske gloser på bloggen. Det er litt over 3 uker siden vi kom hjem og jeg merker at 10 dager ble litt for kort. Var så fantastisk med en skikkelig ferie. Som dere har merket har det vært stille på meg den siste uken. Masse jobbing og lange dager. Det har blitt jobbing hver eneste dag, tilogmed i dag. Jobbet kun til 3 i dag også var det å slappe av med familien med god mat og vafler. Og en kveldstur med en liten dukkert i et lite vann ble det også tid til. Været her hjemme har vært helt fantastisk i dag. Masse sol og gode temperaturer.

  Over til overskriften. Jeg har glemt å legge ut bilder av kantarellene vi plukket i Sverige forige helg. Vi var ikke så lenge ute å letet, men en del fant vi.


  Hva sjuler seg under her mon tro? jo, en kantarell.  En "sværing".
  Så var det rett i stekepanna på middels-svak varme for å få ut litt vann av soppen. Puttet de så i fryseposer/brødposer i fryseren. Måtte selvfølgelig ha en prøvesmak på skogens gull. Kantareller  ble stekt i smør og krydret med salt og pepper. Mums.


  Og kantarell outfiten har vi her. Hehe.


  Vårt kjære naboland.

  Noen flere som har vært på sopptur i år? Bør vel være mye kantarell etter den våte sommeren vi har hatt i sommer?

 • 5

  Hjemmelaget tomatsuppe med skinke

  Ble skikkelig sulten da jeg var inne på VG i sta. Der lå det nemmelig bilde og oppskrift på en suppe som så veldig godt ut. Og den er jo tilogmed lavkarbo vennlig.
  Bilde og oppskrift hentet fra VG

  1 hakket løk
  1 fedd hakket hvitløk
  1 ss olivenolje
  400 g godt moden tomat (evt fra boks)
  2 stk hønsebuljongterning
  5 dl vann
  1 dl matfløte (eller vanlig fløte)
  ½ ts salt
  pepper
  300 g røkt skinke

   

  Fjern skinnet på tomatene ved å koke opp vann i en stor kjele. Legg tomatene i vannet og la de trekke med et par minutter til skinnet sprekker og ta tomatene opp. Det er da lett å dra skinnet av.

  Stek finhakket løk og hvitløk i olje i en kjele til den blir blank. Hakk tomatene, og legg i kjelen sammen med buljongterninger. Slå på vann og fløte og smak til med salt og pepper. En klype salt runder av smaken. Mos gjerne tomatene og løken med stavmikser. Tilsett litt mer væske om suppen blir for tykk.

  Server suppen med røkt skinke i biter.


  Denne suppen gleder jeg meg til å prøve!

 • 6

  14.08.2012

  God kveld! Denne damen har vært på farten i hele dag. Startet med kurs med jobben i Oslo, etterfulgt av noen timer med jobbing etterpå. Totalt 11,5 timer med jobb. Nå er jeg klar for å krype under dynene med min kjære. I morgen er jeg klar for en ny dag med kurs, blir en kortere dag i morgen heldigvis. Etter kurs blir det å møte mamman min.
  Satt på Polyvore og lekte meg litt da ;) Og satt sammen et antrekk. Kanskje litt vågalt, men ekstremt kult.
  Charlottes Verden

     By Malene Birger gold top, 1.540 NOK /New look Printed skirt     / Spiked heels, 1.490 NOK / boohoo studded handbag, 355 NOK / Yves Saint Laurent makeup, 190 NOK / Acrylic nail polish, 150 NOK
  God natt.
 • 9

  Ny hår look og antrekksbilder

  Heeiiiii. Da var vi tilbake fra hyttehelgen i Sverige. Vi har storkost oss masse og en langhelg ble som en ferietur med me kos og avslapning.

  Veldig veldig skjeldent man ser meg med krøller. Jeg må ærlig innrømme at jeg liker det igrunn veldig godt. Det eneste jeg ikke liker er all tiden det tar. Et godt tips er å sette seg ned på en god stol og gjerne et speil  i nærheten av en tv. Så går tiden mye fortere med en gang, musikk fungerer sikkert også bra ;)

  Nå som jeg har satt på langt hår må man prøve seg frem med litt nye hår looker. Slenger med noen bilder av antrekket mitt også.

  Som de fleste vet satte jeg jo på mikro ring exstensions i Tyrkia og angrer ikke på det. Og det å lage krøller i det var absolutt ingen dum ting å teste ut. Ble veldig fornøyd.

  Jeg nevnte jo at vi hadde storkost oss i helgen. Det gjaldt også mat, godis og drikkevarer. Så kroppen min er sliten, oppblåst og mindre fornøyd med matvalget i helgen. Så nå skal den få masse god og sunn mat fra i morgen av. Og forhåpentligvis litt mosjon.

  Hva syntes du om å krølle mitt "nye" hår? Noe jeg bør gjøre oftere?

   

   

   

 • 2

  Karlstad

  Vi storkoser oss enda på hytta i Sverige. Og været har vi jo vært superheldig med. I går var vi noen timer i Karlstad. Hvor vi så oss rundt i byen, var innom noen butikker og spiste lunsj. Det var ekstremt mye lekdre interiørbutikker i Karlstad og en tur innom systembolaget(polet) måtte vi jo også. Og vi fant en god halvtørr vin til kun 59 kr. Hadde det bare vært så lave polpriser i Norge.

   

  Med gårsdagens fine vær benyttet jeg meg av muligheten til å bruke min søte sommerkjole fra H&M
  Guuuud, jeg har aldri noen sommer vært så bleik. haha.


  Damene som hadde vært på waynes coffee

  Denne gangen fikk vi ialefall se Karlstad fra sin flotteste side med fint vær. Sist vi var i Karlstad pøsregnet det og det ble mest aktuelt med shoppingsenterene. 

  Nå er vi netopp kommet hjem fra skogen. Hvor vi har badet og plukket evig masse kantareller.

  Nå er det middagstid. Det blir grilling og hvitvin!

 • 3

  Hyttetur

  Helluuu!

  Nå sitter jeg langt utpå landet på hytta i Sverige og storkoser meg i godt lag. Var tidlig ferdig på jobben  i dag og skal nyte en fortjent langhelg.

   


  Rett fra jobb og klar for avreise. Sweden here we come.  På veien ned stoppet vi på grensen og handlet noe, men blir med shopping på vei hjem. Nå er vi vel fremme på hytta. Her er det stille og fredelig. Det passer meg perfekt for en avslapningshelg med ei god venninde og min kjære ♥ Onepiecen har jeg allerede hoppet inn i.


  Hyttekooooooos.

  Gutten som betyr alt for meg ♥

  Nå er det bare å nyte kvelden med godt selskap. I morgen reiser vi en tur til Karlstad for å kikke litt.

  God kveld/natt til dere.

   

   

 • 25

  Nydelige gulrotmuffins uten sukker.

  Og de er ikke bare sukkerfrie. De er også uten hvetemel og gluten. Hurra. Noe som igjen fører til mindre karbohydrater.

  I går hadde jeg besøk av ei venninde og vi bestemte oss for å prøve ut denne nye kakemixen jeg hadde kjøpt. Godt med litt sunnere kos og uten dårlig samvittighet. Etter 3 dager på lavkarbo var 2 kg forvunnet fra min kropp etter ferien. Mye vann som hadde hopet seg opp etter en lang ferieutskeielse.  Godt det gikk raskt av igjen.

  Her er noen bilder fra kakebakingen.
  Til gulrotmuffinsene trenger du:

  • 1 pakke kakemix
  • 4 Egg
  • 2 dl vann
  • 1 dl olje
  • 2 ts kanel
  • 1 ts natron
  • 100 g revet gulrot

                                                                                                                                                                                                          Klare for ovnen.

     Selve glasuren var det ingen oppskrift på, men jeg laget en som ble veldig god til denne: (alt piskes sammen i en liten bolle)

  • 1 og en halv pakke philidelfiaost( ikke light)
  • 100 g romtemperert smør
  • 1/4 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
  • 10 ss sukrinmelis og ca 3 ts tagatesse. Smak til, slik at du får den sødmen du selv ønsker.

  Det var veldig enkelt og tok veldig kort tid. Man kan lage hva slags kaker man vil med kakemiksen. Vi valgte gulrotmuffins. Og det stod oppskrift på gulrotkake på pakken. Så vi brukte de samme ingrediensene, men kortet ned steketiden til 20 minutter på 175 grader.

  Kakemixen er nå i de fleste helsekostbutikker og selvfølgelig hos produsenten funskjonellmat. For de av dere som bor i Drammen får man også kjøpt den på Priceclub i Krokstadelva, der kjøpte jeg min.

  Ps: Dette er vel den beste lavkarbobaksten jeg har smakt. De var knallgode. Og jeg kan love dere at ingen smaker forskjell, selv om disse er mye sunnere. Anbefales !


  Har du prøvd den??

   

 • 12

  Forslag til hva jeg kan lage ut av rips?

  Nå har vi vært ute og plukket masse rips. Hadde med oss en stor 10 liters bøtte, men hadde ikke tolmodighet til å fylle hele full. Alikevel ble det mye rips.

  Vi kommer sikkert til å plukke mer en annen dag. Noen av de kommer jeg til å fryse ned. For jeg elsker nemmelig å mumse i meg litt frossen rips om jeg er sugen på noe søtt. Det slukker suget rask også er det jo så godt. Noe kommer nok også til å bli brukt i smoothie. Hadde vært litt gøy å prøve og lage en saft med sukrin eller tagatesse, men da trenger man vel veldig masse mer rips?
  Noen forslag til sukkerfrie varianter jeg kan prøve meg på med ripsen?? Jeg vil gjerne ha mye forslag, så kan jeg bruke sukrin/tagatesse istedenfor sukker.

  Nå har vi hoppet inn i Onepiecen og skal kose oss med litt rips med fløte og sukrinmelis. Mums.

   

  Så hva kan jeg lage ut av rips? :)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits