Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

8

LCHF Pizza

På tirsdag laget jeg en deilig lavkarbo pizza. En pizza som overhodet ikke var eggete og jeg er så fornøyd. En super erstatning for høykarbo pizza. Denne kommer jeg til å lage mye fremover. Med ulike typer fyll. Deigen var enkel å kjevle ut.

Jeg tok utgangspunkt i strombolien jeg laget, men byttet ut 1ss av kokosmelet med glutenmel. Men du kan selvfølgelig lage uten glutenmel om du vil det.

Du trenger:

1egg

1/4 cup smør=57g

145 G revet mozarella

2ss mandelmel

2ss sesammel

3ss kokosmel (eller som jeg gjorde nå 2ss kokosmel og 1ss glutenmel)

litt salt i deigen

Hjemmelaget pizzasaus eller sukkerfri ketchup .Jeg starter alltid med tomatsaus, så mozarella ost også resten av fyllet(valgfritt fyll)

Fremgangsmåte :

Smelte smør. Rør sammen egg og smør.Bland inn melet+salt .Smelt 145g reven mozarella i en bolle i mikro 1min, så rør litt. Så et halvt minutt til i mikro. Ta deigen oppi den smeltede osten og rør godt sammen. Bruk hendene til å kna det godt sammen. Bruk litt sesammel på kjevla/deigen og Kjevle ut. Fyll på fyll! Stek på 210grader i 15-18 minutter.

Serverte med ruccolasalat og hjemmelaget hvitløksdressing.

Har du rester? Da anbefaler jeg å varme opp i stekovnen på 180grader. Ble helt perfekt.

  • Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    bilde



    hits