Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Anbefaler alle å se denne

Fikk meg litt av et sjokk når jeg så denne videoen. Fikk meg til å åpne øyna enda mer for kosmetikk produkter.

 

Så derfor er det superviktig å bruke ordentlig rene produkter, som f.eks nu skin .Når det gjelder hudpleie har jeg gått over til dette merket.Det er naturlige og rene produkter uten skadelige fyllstoffer. Alle produktene er fuktbasert, slik at porene ikke tettes og huden får puste. Etter å ha begynt å bruke rene produkter har jeg blitt kvitt eksemen min som jeg har sliti med i alle år.

Produktene er sikkerhets-, allergi- og dermatologisk testet.

Bruker du naturlige og rene produkter? Hvilket hudpleie merke sverger du til??

 

 • 10

  Bruker du kosttilskudd?

  Jeg startet for fullt å ta kostilskudd til daglig for ca 1 år siden. Og her er min daglige dose med tilskudd :)


  Antioksidanter, omega 3 , vitaminer og mineraler. 2 av hver til morgen og 2 av hver til kvelds.

  Som sikkert mange har hørt så inneholder ikke frukten og grønnsakene like mye næring som de gjorde før, med mindre du kjøper økologisk da. Og siden jeg ikke spiser så alt for masse frukt og grønnst så begynte jeg på kostilskudd. Jeg har i flere år sliti med lavt stoffskifte og har da harr svært lite energi og hatt behov for å sove mange timer hver eneste dag. Men ikke nå lenger, heldigvis. Endelig har jeg fått meg et bra kostilskudd som tilogmed jeg har fått gode bevis på mine blodprøver funker. Kroppen min har aldri tatt opp b-vitaminer, så har måttet ta sånn sprøyte. Men nå har jeg et godt nivå også av b-vitaminer.


  Masse energi ;)

   

  Dette har skjedd med meg etter jeg startet på kostilskudd for ca 1 år siden:

  - Fått mye mer energi, stoffskite er nogelunde stabilt igjen.

  - Mye sterkere negler

  -  Fått supert imunforsvar, ikke vært syk på lenge

  - Ingen mer b-vitamin mangel

  - Fått høyere mye høyere verdier på vitaminene på blodprøver hos legen

  - Klart å holde meg frisk, selv om jeg nå har jobbet i barnehage i 8 mnd med masse syke barn

   

  Så spørsmålet mitt i dag er:

  Bruker du kosttilskudd ??

   

 • 5

  Det var iskaldt

  I dag var det skikkelig tungt å stå opp. Var iskaldt på rommet og dermed ville jeg absolutt ikke stå opp fra den gode og varme dyna. Men siden jeg skulle på jobb, så måtte jeg jo selvfølgelig stå opp. Og når jeg kom ut av døra så var det dette synet som møtte meg:


  Jippi Jippi. NOT.

  Bilen og bakken var full av frost. Hvor ble sommern av ?? Gleder meg ikke til vinter nå nei.

  Var det frost der du bor på morgenen i dag??

   

 • 1

  Fine biler

  Å herre min så mange bilder jeg har på den eksterne hardisken min altså. Det er tusen vis av bilder fra ungdomstiden min med mye festing og gøy. Så kjempe gøy å se tilbake på. Vi har også vært på en del klasseturer og vennindeturer. Og i mappene har jeg jo funnet en del fine biler som jeg har måttet ta bilde av. Så her kommer noen av de søte bilene jeg har tatt bilde av for lenge siden på en og annen tur.


  Rosa limousine <3


  Meg og janne fant en bil vi sååå gjerne ville kjøpe. Noen år siden :)  Redbull bil :)

   

   

 • 6

  Noen som har sett denne?

  Skal vist se på film med Mads nå  Sett denne filmen??

 • 0

  Fårikål på gang

  Nå står fårikålen i kjelen å små koker på svak varme. Det er første gangen jeg har laget det før, så det blir spennende å se om det blir et ok resultat. Det eneste jeg hadde var en superstor kjele, men det får gå for denne gang.
  Det fins flere måter å lage fårikål på. Slik lagde jeg min i dag:

  Jeg hadde en pakke med fårikål kjøtt som var på ca 1,9 kg og et stort kålhode. Jeg la kjøtt ok kål lagvis om hverandre. startet med kjøttet også kålen. Og mellom hvert lag så strødde jeg litt  salt og hele pepper. Jeg la også litt hvetemel mellom laga. Noen bruker dette og andre bruker det ikke. Jeg bruker det for da blir konsistensen litt tykkere. Så helte jeg på vann. Brukte ca en halv liter med vann. Fårikålen skal koke opp og trekke på svak varme til kjøttet løsner fra beina ( ca 2 t)

   


  Bildet er fra matprat.no


  Det lukter fårikål i hele leiligheten nå, nam..


  Har du spist fårikål i år?

   

   

 • 2

  Today is gonna be a good day

  God morgen innlegg fra meg nå ja. Vi var våkne ganske så lenge i går natt, så da ble det faktisk å sove helt til kl 13:00. Men det er godt da, for nå føler jeg meg skikkelig uthvilt. Sola skinner ute og det er bare så nydelig. Jeg har selvfølgelig fri fra jobben i dag. Så får vel starte å nyte dagen nå før kvelden kommer.

  To do lista for i dag ser foreløpig slik ut :

  1. Henge opp en klesvask ute

  2. Reise til Drammen å hente bilen min som er ferdig på verksted <3

  3. Lage fårikål

  4. Ut å jogge en tur med gutten min

  5. se en film.

  Det er liksom planen for i dag, så vi bør få ræva i gir snart ;)

  Har du noen planer for i dag?

 • 1

  Youtube video som må sees

  Finnes mange som kødder rundt på chatrulette. Og mange er sykt bra. Denne må sees. Makan til genialt og gøyalt. Hehe.Den har jo over 1 million visninger.

  Likte du den?

 • 1

  God natt

  Natta alle sammen, kjempekoselig at så mange har tatt turen innom siden min i dag. Det setter jeg kjempe stor pris på. I går skrev jeg et inlegg om at jeg lå på topp lista over bloggere fra Ringerike.10.plass på topplista med VOE ;) Men det jeg ville si er at i dag så ligger jeg på 5. plass. Wohooo. Så tusen takk til alle dere skjønne lesere som gidder å titte innom bloggen. Kjempe koselig.  God natt alle sammen :)

 • 5

  Hårmesse i London i oktober

  Jej. Gleder meg til midten av oktober. Da skal mamma og jeg på hårmesse i London. Det blir Braaaaaa. Så nå er fly og hotell bestilt.

  Sist jeg var på hårmesse satt jeg modell med mitt blonde hår og fikk rosa striper i håret, jeg fikk også krøller av krølltang. Så det var jo bærre lækkert. Prøvde å se på min eksterne hardisk for å se om jeg fant noe bilde fra London med rosa striper i håret. Men så heldig var jeg vist ikke, men tror det ligger på mamma sin data. Men her er noen blondey bilder med webcam. haha ;) Cute

  Siste mote nå er jo grått hår, så blir spennende å se om vi får se mange med grått hår på messa.  Hadde på blå linser da veitu.

  Det var den tiden det var så poppis å ta bilder med webcam og må si det er veldig humor å bla tilbake å se slike bilder nå. Man tar ca 30 bilder, og noen blir bra. Her kommer bilde av hotellet vi skal ligge på under hårmessen. Gleder meg veldig til London tur med mamman min <3


  Rommene


  Trenings studio sa du?

  Og sist men ikke minst  Svømmebasseng <3 <3


  Har du vært i London før?

 • 3

  Det ordna seg til slutt

  Heldigvis. Alt order seg til slutt. Skrev Dette innlegget i sta. Da var jeg skikkelig frustrert over at vannet var borte i hele leiligheten. Det kom jo selvfølgelig ikke tilbake når jeg ville. Så da måtte jeg sende melding til husier som lød slik som dette.

  MEG:"Hei. Vanner vårt er borte. Hvor lenge blir det borte? Charlotte :) " Også fikk jeg dette tilbake

  Svar: " Bare noen timer :D"

  Seriøst liksom, jeg tenkte bare fuck(sorry banning) Jeg var iskald og hadde lyst på en varm dusj + at jeg ville lage middag og da trengte jeg vann. Så skulle jeg kose meg med jakten på kjærlighten. Derfor sendte jeg meld å sa jeg ikke hadde fått laget middag og trengte vann. Da fikk jeg ingen svar, men sjekket etter 5 min og da var vannet tilbake. Så da rakk jeg en dusj og å lage meg litt mat :D


  Her ble resultate, som tok ca 10 min å lage. Fullkornspasta med kjøttdeig og tomatsaus. Pyntet med ruccola salat.

  Sorry for at jeg ble frustrert i sta, men fikk en del sjokk når jeg kom i dusjen også var det ingen vann også skrev hun som svar at det blir bare borte noen timer liksom.

  DAGENS SPØRSMÅL: Har huseier rett til å stenge av vannet noen timer uten å gi beskjed?

   

 • 1

  Skikkelig nedtur

  Som jeg skrev så skulle jeg ta meg en varm dusj fordi jeg sitter å fryser noe sykt. Lage meg god middag ,ta på pysj og sette meg godt til rette i soffan med dyna å se jakten på kjærligheten. Men så lang kom jeg aldri. Hadde kommet meg inn i dusjen og frøys værre enn værst og til min store forskrekkelse kom det ikke varmt vann. Eller det vil si, det kom ikke noe vann i det hele tatt.

   


  Ingen vann her nei

  Har ikke fått noe beskjed av huseier heller, så håper virkelig vannet kommer tilbake nå straks. For jeg fryser og vil lage middag. Slik at jeg rekker det før favoritt serien begynner :)

  Kryss fingra for at vannet her kommer tilbake nå straks a

  Noen ganger gått i dusjen også har du plutselig ikke vann?

 • 5

  Jakten på kjærligheten

  Nå begynner kulda virkelig å komme for fullt ja. Hadde heldigvis kledd meg godt på jobben i dag, og det var jeg glad for. For når vi så på gradestokken tidlig på dagen var det kun 2 grader. Brrr. Det er kaldt det. Merker virkelig at det er på tide å sette opp ovnen inne litt nå også ja. For kulda kommer for fullt nå snart. Ligger her inne i fryser. Så blir snart en varm dusj, lage middag også etter det skal jeg bare slenge meg ned på soffan i pysjen og under dyna og se på jakten på kjærligheten.

  Gleder meg :D  Elsker jakten på kjærligheten, også er det en riktig kjekkas med :) Og det er ikke feil.

  Meg på Jentetur til Kos, med blondt hår. Savner litt det blonde håret. Og savner sol og varme ;)

  Ser du på jakten på kjærligheten?

   

 • 5

  Barna beste sjokoladekake oppskrift

  Etter dette innlegget  Her  var det noen som spurte etter oppskiften på den gode sjokoladekaka jeg laget. Selv er jeg ikke så veldig glad i sjokoladekake, men denne liker jeg utrolig nok veldig godt. Og glasuren er riktig nok helt supergod også. Kaka slå veldig bra ann i barnebursdager og andre selskaper.


  Og fordelen er at den er myk å saftig, uten å ha for tykk bunn.

  Kaka er veldig enkel og lage. Jeg er selv ingne kløpper på kaker, men denne klarer alle å lage. Så her er oppskriften:

  150 g smeltet smør
  7 1/2 dl kefirmelk
  5 dl sukker
  1 ss natron
  6-8 ss Nesquick-pulver
  10 dl hvetemel

  GLASUR (lages etter kaka er ferdig i ovnen)                                                                                                                          

  300 g melis ( ca 5 dl)
  100 g smeltet smør
  3-4 ss Nesquick-pulver
  litt sterk kaffe( jeg bytter ut kaffe med litt varmt vann)ikke kaldt, da klumper det seg.
  3 ts vaniljesukker

  slik gjør du:
   

  Veldig viktig å steke på nederste rille i ovnen, ellers blir den deigete

  Bland alt det tørre(Sukker, hvetemel, natron,Nesquick-pulver) i en bolle. Tilsett så det våte(smeltet smør og kefirmelk) og rør godt. Så den blir sånn ca klumpefri.Helles over i en smurt eller bakepapirkledt langpanne. Stek ved 200 grader i 25-30 min. på nederste rille i ovnen. Sjekk med en pinne om kaken er ferdig stekt. Avkjøl på rist.

  Bland alle ingrediensene til glasuren og pisk den godt. Blir den for tykk, tynnes den med kaffe(eller varmt vann) og blir den for tynn, har du i melis. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med smarties, nonstop eller kokosmasse.


  Så skal du lage en god sjokoladekake så annbefaler jeg denne :)

  Har du smakt barnas beste før?

 • 8

  Overaskelse til min kjære

  Som jeg skrev i sta så hadde jeg skikkelig lyst til å overaske kjæresten i kveld med noe koselig noe. Og det klarte jeg vist også å oppnå. Heldigvis for meg ;)


  Dandert til te lys i hjertefor (skulle hvertfall forestille det)  Så fikk jeg tent lysa og dekket på med hjemmelaget sjokolade kake. Bakte Mads sin favoritt sjokoladekake i sta. Ble 2 biter til hver og resten får jeg vel fryse ned eller noe.

  Hadde skrudd av lyset og lukket døra til gangen, og bare ventet på at han kom hjem fra jobb og inn i stua. Han fikk et stor smil om munnen og det kom noen ord frem . Omtrent som det her: "Oi, nå banka hjerte mitt skikkelig. Vetu, jeg er så forelska i deg jeg kjære "

  Så det var jo skikkelig søtt da, nesten søtere enn kaka jeg lagde.

  Koselig når noen setter så stor pris på å bli overaska da. Skal jo ikke så masse til for å glede en annen person. Nå blir det å kose seg sammen med gutten min resten av kvelden også blir det vel snart å finne senga. Slipper hvertfall å sove alene i natt.

  GOD NATT ALLE SAMMEN :) HA EN FORTSATT FIN SØNDAGSKVELD

   

 • 6

  På topplista sammen med VOE

  10. Plass

  Neida neida. Har ikke havnet på topplista på forsiden, men på topplista over bloggere fra Ringerike. For litt siden var jeg ikke synlig på lista engag. men nå ligger jeg på topplista sammen med VOE. Siden hun også er en blogger fra Ringerike.

   
  Ingen sjokka at VOE ligger på toppen, men jeg ligger på 10. plass og er happy for det, men vil jo selvfølgelig lenger opp. Hvem vil vel ikke det. Så målet mitt er selvfølgelig å få til det, bare å komme med tips om hvordan.
  Hvilken plass ligger du på i din kommune eller by??

 • 1

  Gjør det klart til overaskelse

  Nå driver jeg å lager noe, for jeg skal overaske gutten min :) Har ikke gjort noe søtt eller overasket han på lenge, så da er det virkelig på tide. Kan ikke legge ut hva jeg skal overaske med da, sånn i tilfelle om Mads leser bloggen min før han kommer hjem fra jobb. Han er ikke hjemme før kl 22. Så jeg har enda god tid til å fikse overaskelsen hans.

   

  .


  Gutten min har jo vært kjempe snill mot meg i det siste og fått mye blomster og overaskelser. Så nå er det jommen meg min tur til å overaske

  Så nå er det full fokus og tenke ut hva jeg skal overaske med :)

 • 2

  Kreativt

  Når man går på flotte hagesenter så ser man masse spennende. Se bare på denne flotte busken her som har blitt gjort om til en hest og en rytter. Kunne gjerne hatt en sånn en i hagen ja, men mye vedlikeholdsarbeid :P Skjønner ikke åssen de klarer å være så kreative, men veldig bra resultat.  Veldig flott etter min mening :)

 • 4

  Herlig fredagskos

  Er hjemme og har en rolig fredag. Sitter å se på reprise av x-faktor på tv 2 sumo. Typen er på nattskift, så da får en gjøre det beste ut av det.

  Ble så fysen, så da laget jeg meg eplebåter med kanel på :) Det er kjempegodt.

  Du trenger :

  Ett eple som du skjærer ut tjærnen av og kutter i båter

  Og kanel til å strø over eplebitene  Det er kjempegodt, og er yppelig hvis man er fysen på noe godt :)

  HAR DU SMAKT EPLER MED KANEL??

 • 0

  Dagens outfit

  Har vær en liten tur i Drammen for å levere bilen på verksted, besøke farmor på sykhuset og spist middag hos mamma. Så da ble det å hive på seg noe tøy da veitu. Orker ikke sminke meg i dag, ville ha en sminke fri fredag :)


  Så altså ikke noe sminke, men outfit bilde er her ialefall. Genseren, støvlettene og tightsen er ny.

     Ps : Har vist finni en fast plass å bli tatt bilder av ;)


  Armbånd  Glitter strikkegenser Gina Tricot Gammel Tunika Only( tror jeg) sko Eurosko


  Kjeda meg på vei hjem i bilen, Så tok bilde av støvlettene ;)

  Hva syntes du om dagens Outfit??

 • 0

  Noe å tenke på

  Skikkelig trist tekst dette her. Og virkelig noe å tenke på når man er foreldre eller en vekker for at man ikke skal bli slik som foreldre. Teksten fant jeg på nette.

     Bilde er hentet fra google

  En mann kom sent hjem fra jobb, trøtt og irritabel. Ved døren ventet hans 5 år gamle sønn.

  Sønn: Pappa, kan jeg spørre deg om noe?
  Far: Selvfølgelig. Hva lurer du på? svarte mannen.
  Sønn: Pappa, hvor mye tjener du i timen?
  Far: Det har du ingenting med! Hvorfor spør du om sånt? spurte mannen sint.
  Sønn: Jeg har bare lyst til å vite det. Kan du ikke være så snill å fortelle meg det?
  Far: Hvis du absolutt må vite det, så tjener jeg 250 kr. i timen.
  Sønn: Åhh, sa sønnen og kikket ned i gulvet. Kan jeg få lov til å låne 100 kroner av deg?

  Faren ble rasende. Hvis den eneste grunnen til at du vil vite hvor mye jeg tjener, er for at du kan gå ut og kjøpe deg en idiotisk leke eller annet tull, da kan du marsjere rett inn på rommet ditt og legge deg. Tenk over hvilken egoist du er! Jeg jobber ikke flere timer hver eneste dag for slik barnslig frekkhet!
  Sønnen gikk stille til rommet sitt og lukket døren.

  Mannen gikk og satte seg i stolen og ble mer og mer irritert over sønnens frekke spørsmål. Hvordan våger han å spørre om hvor mye jeg tjener bare for å få penger?

  Omtrent en time senere hadde mannen roet seg og begynte å tenke seg litt om: Kanskje guttungen virkelig trengte de 100 kronene for å kjøpe noe han trengte, og dessuten maste han svært sjelden om å få penger
  Mannen gikk til guttens soveroms dør, banket på og åpnet. Sover du, gutten min? spurte han.Nei, pappa, jeg er våken, svarte gutten.
  Jeg har tenkt meg litt om og kanskje jeg var litt for streng mot deg, sa mannen. Det har vært en lang dag og uheldigvis tok jeg sinnet mitt ut på deg. Her er de 100 kronene du spurte om å få låne

  Gutten satte seg straks smilende opp og ropte: Tusen takk, pappa! Så stakk han hånden innunder puten og dro frem noen krøllete sedler.
  Da mannen så at sønnen allerede hadde penger, begynte han å bli sint igjen. Sønnen telte pengene sakte og kikket opp på faren. Hvorfor skulle du ha flere penger når du allerede har? murret faren. Fordi jeg ikke hadde nok, men nå har jeg det! svarte sønnen.
  Pappa, nå har jeg 250 kroner. Kan jeg få lov til å kjøpe en time av tiden din, for da kan du komme hjem en time tidligere i morgen og spise middag sammen med oss?
  Faren var knust. Han la armene rundt sønnen sin og ba om forlatelse.

  Dette er bare en kort påminnelse til alle som jobber mye. Vi skal ikke bare la tiden renne vekk uten å være sammen med de som virkelig betyr noe for oss, de som står oss nært.
  Vær så snill og husk på å spandere tid verd 250 kroner på noen du virkelig bryr deg om.

  Hvis vi dør i morgen, vil bedriften vi jobber for kunne erstatte oss i løpet av få timer; men familie og venner vi forlater, vil savne oss resten av livet

 • 2

  Møtte på wig wam i heisen

  I går var det som jeg nevnte nattåpent på kuben. Og jeg var der en liten tur med min kjære. Nederst i senteret skulle det være en konsert med wig wam. Vi var nede i sportsbutikken og kikket litt. Det var mange mennesker som stod rundt scenen og ventet på at wig wam gutta skulle ankomme. Mens jeg og gutten min var mer opptatt av å komme oss oppover i etg og kikke mer i butikkene før parkometeret gikk ut.

  Vi fant ut at den beste måten å komme seg forbi alle folka på var heller å bruke heis enn å bruke trappene som var stappfulle av folk. Vi sto å ventet og ventet på heisen, tok lang tid før den kom og vi ble skikkelig utolmodige. Så ser vi nummerne på heisen går nedover og nedover. Plutselig står den på -1 og pling så går døra opp. Og der står jommen meg 2 av wig wam gutta i heisen. De går ut av heisen og vi inn i den. Høler folk bare hyler og skriker og straks så startet konserten. Ble helt satt ut jeg, der vi stod å ventet og ventet og plutselig kom dem ut av heisen liksom. Så rakk ikke ta frem kamera engang :)

   


  bilde fra google.

  Var litt rar opplevelse :P


  Slang med  et gammelt bilde med blondt hår :)
 • 4

  Nattåpent + innkjøp

  I dag var det nattåpent på kuben, kjøpesenteret her i Hønefoss. Det er fordi de har 2 års jubileum der i dag. Så var masse salg og har åpent til kl 24:00. Masse mennesker var det også der. Mads endte opp med noen joggesko på salg og jeg endte kun opp med en lue. Men den blir syk god å ha nå som det blir kaldt :)  Den var så utrolig god å ha på,så nå er jeg godt rusta til vintern :)


  Mads hadde gjort seg klar for nattskift på jobb, så da ble det et hadet kyss. Så må jeg være ensom litt også kommer han hjem og sover med meg etterpå :)

 • 4

  fler som sliter med facebook nå??

  Sliter skikkelig med face. Først ville ikke siden opp i det hele tatt. så kom jeg litt inn, men den var veldig klikk og nå kommer denne opp:  Face er MØNG NÅ.


  FLer som sliter med samme problem??

 • 1

  Dagens outfit


  Tunika: Gina t, tights: H&M, sko: Euro sko

 • 1

  dagens funn i skogen

  På dagen i dag så fant jeg noen kantareller i skogen, og når jeg først fant noen så ble det enda fler etterhvert :)


  Så jeg laget litt stuing til kjøttbollene i brun saus. Stuingen var kjempe god. Hadde aldri smakt det før  Også drev jeg å lagde hjemmelaget tyttebærsyltetøy for første gang. Det ble supergodt. Mye bedre enn det man får på butikken :)

  Lager du noe av ting som kommer rett fra naturen??

 • 0

  Hadde litt energi til overs

  I det siste har jeg vært skikkelig lat, og da mener jeg lat. Når jeg har vært ferdig på jobb er det godt å bare slenge seg ned foran datan. Kan ha noe med at jeg jobber i en naturbarnehage og får masse frisk luft og lange turen. Så all energien bruker jeg på jobb ellernoe. For unger har jo masse energi, men jeg klarer jo å slite ut dem litt innimellom også :P
  Men i dag når jeg kom hjem fra jobb så hoppet jeg rett i treningstøyet og bestemte meg for å jogge meg en tur. Er så utrolig flotte turløyper her, så det er jo herlig.

  Var utrolig godt å jogge en god og lang tur i skogen :) Det skal skje oftere nå fremover. Nå gleder jeg meg til å hoppe i dusjen. Den beste følelser jeg vet om er å trene, bli skikkkelig svett også ta en god varm dusj og slappe av.

   

 • 3

  Dagens tatto

  UHM? javel?  Måtte le da jeg så denne tattoen :P HAHAHA  Men hva skjer med å ha en sånn tatto?? Noen som er glad i oppmerksomhet :P

   

   

 • 1

  Morsom ting å ta med kjæresten på

  I dag bestemte jeg meg for å ta med kjærsten min på noe gøy. Jeg er en person som liker å finne på ting, og ikke bare være hjemme og gjøre de vanlige kjedelige tingene. Så i dag så tok jeg med gutten min på noe han aldri hadde gjort før. Nemlig plukke mais. Det var kjempekoselig og gøy. Jeg har vært på jobb i barnehagen i dag, og dro dermed rett etter jobb. Dermed er det daffetøy og NO MAKE UP som  gjelder ;)

  Er en gård i Hønefoss som har selvplukk av mais. Kostet 27 kr pr kg.


  Nydelig vær i dag


  Stooor mais åker


  Maiskolbe


  Renser maisen


  Bad hair day and no make up ;) Oh yes.

  Meg i maisåkeren :)
  Liker du maiskolber??

  Plukket mais før??

 • 0

  Party i Drammen

  Her kommer bildene fra Drammen i helga. Feira camilla sin bursdag :)


  Gele shots med smurfepastiller :)


  Andrea, meg og anne lise :)


  Snuppene mine :)


  Snuppeluppene :)


  Gutten min og meg :)


  Og enda et bilde av oss :D

  Har mange fler bilder, men de kommer på face en annen dag :D

 • 0

  Enkel middag: hjemmelagede lunsjkaker

  Vi hadde frossen farsedeig i frysen, og dermed ble det lunsjkaker til middag i dag.


  salt,piffi krydder (hadde ikke pepper :P ) mais,erter, gulrot. Blandes sammen i en bolle.


  1 ss brukes for å lage små boller i stekepanna.


  liker dem godt stekt ;)


  Også på brødskiva med den.

   

  Kjempe enkelt og veldig godt :)

 • 2

  Strike a pose

  Måtte ta noen bilder mens jeg satt i frisørsalongen til min mor :) så strike a pose ;)


  Poooooose


  Mee again


  Meg og mamman min


  Og enda et til bilde av mor og datter :)

  Koselig helg med mamman min dette ja :)

 • 2

  Morten på x-faktor på fredag

  På fredag var Morten , en kompis av meg med på x-faktor. Han fortalte dette til meg for en stund siden. Og at han gruet seg skikkelig til å se det på tv. Så på fredag satt jeg klistret til skjermen for å følge meg. Morten ble bedt med hjem til Bettan og det var jo kjempegøy :) Han fikk kyss av Bettan før han skulle på scenen, så han ble helt satt ut og glemte teksten. Stakar, han var jo bare kjempenervøs i stemmen. Men utrolig bra liv han lagde.Og han er faktisk veldig flink å synge :)

  Dakar Morten, gikk ikke helt etter planen hans. Men fant også denne sangen som han har syngi   :)

  Om du vil se hele videoen, hvor han blir bett med hjem til bettan så finner du der her :

  http://tv2.no/video/?progId=457767

   

  Så du på x-faktor på fredag???

   

 • 5

  Fine innkjøp?

  I helgen var jeg å handlet litt i Drammen og litt på Sandvika storsenter. Og når man er på Sandvika storsenter så er det et must å gå innom Gina tricot. Og jeg er så happy for at den snart kommer til Drammen, mangler bare at den kommer her til Hønefoss også da. Som jeg er bosatt nå :)

   

  Men ialefall, her er innkjøpene:


  I LOVE THEM ;)


  Tights, tunika topp og støvlettene på forige bilde


  armebånd


  øredobber


  Meg med de nye støvlettene :)

   

  Hva syntes du?? Noe fine ting her?

   

 • 2

  får gåsehud av sånt

  Nå er det sessong start på åndenes makt. Ganske creepy det som det er om i dag. Siden det minner veldig om en hendelse jeg har opplevd på et hotell i resepsjonen selv. Samme som i programmet så var det rett før vi stengte før jul. Det var 2 gjester på hotellet, med de var ute på jobb. Og heisen kom ned i første og åpnet seg, men det var veldig vanlig. Skjedde ofte, uten at noen tok heisen. Men det ekleste var at jeg hørt noen stå å trykke mange mange ganger på heisknappen, enda det var ingen der. Sånn er creepy, jeg merket virkelig at det var noen der utenom det vanelige.  Åndenes makt er superspennede og noen av opplevelsene er til å få gåsehud av. Jeg er av den typen som tror på slike ting og syntes det er kjempespennede. Selv har jeg også mange spennende opplevelser med det åndelige. Superspennede , men litt uvant og skummelt også.

   

  Ser du på åndenes makt??

 • 1

  Det beste som finnes

  Vi har vært i Drammen i hele helgen og det har vært koselig. Kommer til å legge ut bilder fra helgen litt senere. Når jeg er i Drammen har jeg heldigvis tilgang på badekar. Jeg virkelig elsker å ligge å slappe av i badekaret. Vi hadde badekar i den forige leiligheten, men i den vi bor nå er det kun dusj. Så da må jeg benytte muligheten til å slappe av og kose meg med badekar når jeg er på besøk hos mamma.  Skal kose meg i badekaret med sladderbladet og spekepølse :)

  Ha en fin søndag :)

   

 • 2

  16.sep.2010

  Bloggen til http://kreftpassient.blogg.no/ har jeg hele tiden trodd vært fake. Og det kom frem bare mer og mer som tydet på at den var det. Men selvfølgelig så var det mange som trodde på det også. Det var en person som utga seg for å ha kreft og stjal bilder av andre gutter som han la ut på bloggen. Som han latet som var seg selv. I går kom det et innlegg om at det liksom var faren som skrev at gutten hadde dødd av kreft osv. Man skjønte helt klart at det ikke var en voksen som hadde skrevet innlegget. Da det ble skrevet på samme måte som denne personen og frekke utalelser om at det var leserne sin skyld at gutten hadde dødd av kreft osv.

   

  Bloggen lå høyt på topplisten og mange hadde jo også medfølelse. Tenk å spøke med noe sånn. og stakar gutten som han tok bildet til da. Han var jo i levende live og i sitt beste velgående han. Helt forferdelig. Dette er anmeldt og jeg håper virkelig det kommer frem hvem som har gjort dette. Bloggen er nå slettet, så det var såklart noen som hadde faket bloggen. Huff , helt utrolig tragisk å spøke med kreft slik som denne bloggeren.
  Har du lest bloggen?? Trodde du den var fake eller ekte??

 • 2

  Så koselig

  I går hadde jeg som sagt bursdag, og hadde ikke særlig masse tid til blogging. Var så masse annet å gjøre sammen med min kjære. Vi storkoste oss med film og nydelig kinamat. Som ble avsluttet med en herlig masasje på 45 min :) Skikkelig godt.


  Av barna i barnehagen ble jeg skikkelig overasket. De hadde laget kort til meg og også tegnet noen tegninger til meg :D Så utrolig koselig atte :D


  Så utrolig søtt og rørende :D


  Også fikk jeg masse søte tegninger :D

   

 • 6

  HAPPY BIRTHDAY TO ME

  I dag den 14. sept har jeg bursdag, så nå har jeg laget pavlova kake og stikker på jobb med litt kake.  I dag blir jeg hele 23 år gammel, og føler vel ikke så masse forskjell fra i fjord akkurat ;)

   

  BURSDAGSBARNET :D
  Ha en fin dag alle i hopa :)

 • 6

  Daglig hudpleie for normal til tørr hud

  Har fått noen spørsmål om hva jeg bruker på huden min av hudpleie produkter og sminke. Så vi kan jo først og fremst starte med daglig hudplei som jeg bruker. Jeg har en veldig sensitiv hud og får lett utslett og blir rødflammete om det er noen proukter jeg ikke tåler. Dermed så har jeg nå funnet et bra merke som funker for meg. Produktene er rene , så inneholder ingen mineral oljer.
  Mange hudkremer og sminke inneholder mineraloljer, og for de som ikke vet hva mineralolje er så er det det samme som motorolje. Og tror du motorolje er bra for huden vår? Det tror ialefall ikke jeg. Hudpleien jeg bruker nå er vannbasert og ikke oljebasert, så huden min får puste skikkelig. Men om man bruker oljebaserte produkter så kan dette tette igjen porene i huden.

  Tenkte jeg skulle lage en videoblogg en dag med hvordan du kan teste din sminke om den er olje eller vannbasert. Noe som er veldig spennende :)  Disse er for min hudtype som er nomal til tørr hud. Men finnes også for andre hudtyper. Får skikkelig god og myk hud i annsiktet og reagerer ikke på disse.

  Dette gjør jeg daglig morgen og kveld:

  1.
  Masserer inn litt mild såpefri annsiktsrens og skyller godt. Tørker lett med et håndkle.
  2. Tar litt Toner på en bommulspad og påfører annsikt. Toneren gir huden en optimal ph- verdi og forbereder den på tilførsel av fuktighet og næring.
  3. Smører inn med dagkrem på dagen og nattkrem før leggetid.

  Hva slags hudpleie bruker du?
  Bruker du full pakke eller kun fuktighetskrem??
 • 1

  Fullkornspasta med kylling

  Siden min kjære er på jobb og ikke kommer hjem før kl 22. Så ble det å ta noe jeg hadde hjemme og mekke sammen et måltid.

  Så da blei det fullkornspasta med matfløte, løk , purre og paprika. Og mye godt krydder og på toppen strødde jeg stekt kyllingfilet i småbiter.

  Med balsamico med jordbærsmak


  God søndagsmiddag?

 • 6

  Verdens største tyggegummi boble?

  Trodde nesten jeg hadde klart å slå verdensrekkorden i Tygge gummi boble blåsing i går.


  stor, men ble større

  Enda litt større


  Og enda større en stor  Her snakker vi virkelig stor bobble. SÅ jeg var bombesikker på jeg måtte ha en slags rekord.

  Men det var før jeg så alle videoen på youtube med tygge gummi blåsere :P

  Stor boble??
 • 4

  Koselig Lørdagskveld

  Hatt en skikkelig koselig lørdagskveld med kjæresten før han skulle på nattskift da veitu :) Var koselig. Så på tv, så på film og spiste en kjempegod hjemmelaget pizza ala Charlotte og Mads ;)  Kjempedeilig å ha en daffekveld og bare kose seg etter en lang jobbuke. Kulda og skikkelig høstvær begynner og komme og jeg gruer meg alt til kulda kommer for fullt.


  Ligger på fanget til min kjære og blåser bobler :)

  Håper alle andre også har en super Lørdagskveld :)
 • 3

  Masse salg på markedsdag i bogstadveien

  2 ganger i året så er det markedsdag i bogstadveien i Oslo. Da stenges det av all biltrafikk og gatene er fulle av salgsboder. Det er sykt masse salg den dagen. Fra alle butikkene som du finner i bogstadveien. Masse folk var også her som vanlig og mye liv.


  I 2010 var markedsdagen i bogstadveien 24 april og i dag 11. september. Ikke tenkt på at det er den 11. september i dag egentlig. Får egentlig grøssninger av denne datoen, med tanke på det forferdelig terrorangrepet som skjedde for noen år siden. Også betyr det at det er 3 dager igjen til bursdagen min, som er den 14. sept :)


  Nå blir det koselig hjemm lørdagskveld med hjemmelaget pizza. Sammen med min kjære før han reiser på jobb. Lukter nydelig hjemmelaget pizza :) 

 • 2

  DAGENS OUTFIT  Dressjakke : H&M, topp H&M , Bukse: Noe jeg fant i skapet :P Dont remember :)
 • 3

  Endelig helg. Oh yes

  Skal bli så utrolig deilig med helg. Travel uke med full jobbuke og da er det godt å slappe av litt. I morgen skal jeg til Oslo med Ina, og vi skal i Bogstadveien for å shoppe. For det er nemmelig sånn dag med masse salg der. Pleier å finne masse gode kupp der ja :) Så gleder meg til morgendagen i Oslo.  Håper alle andre også får en fantastisk helg :)

  GOD HELG :)
 • 2

  Helt meningsløs og iskald handling som førte til død

  Akkurat sett på et opptak med den siktede som drepte Lars Erik. Det var helt fryktelig å høre på. Når jeg hører igjennom dette lydklippet så får jeg en anelse om at personen ikke helt klarer å skille mellom spill og virkelighet. Selv om han selv sier dette ikke er tilfelle. Alt for mange som spiller voldelige data/ tv spill blir agressive og klarer ikke helt å skille mellom spillet og den faktiske virkeligheten. Noe jeg syntes er meget skremmende utvikling. Derfor er jeg ekstremt glad det er aldersgrense på slike spill. Når jeg skal ha barn skal jeg være streng med slike spill.

  Bildet fra Nettavisen.no  Hør det forferdelige klipper her:
  http://www.vgtv.no/?id=31927

  Jeg er veldig imot voldelig dataspill, så det får man meg ikke til å spille. Og jeg er sterkt imot at små barn skaø spille det. Det er selvsagt mange meninger rundt dette. Men jeg mener nå ialefall at noen får problemer med å skille virkelighet og spill.
 • 1

  Iskaldt og godt

  Var med gutten min på et sted i Hønefoss som det vistnok renner vann ned fra en kilde som hønefossinger får vann fra. det renner ned fjellet fra et sort rør. Det er tydligvis mange som går hit for å hente seg litt iskaldt herlig vann i ny og ne. Siden de har lagt ut plnaker til å gå på og til og med en lysestolpe akkurat over, slik at man skal se når man fyller vann på flaska.

  Bekkmørkt ute, men hadde lys her :) Heldigvis

  Vannet var så utrolig godt og iskaldt, så det gikk ned på 1-2-3.

  Fyller iskaldt vann på flaska

  Er du glad i Iskaldt  vann?
 • 3

  God nyhet, smash sjokoladepålegg

  Ikke akkurat ofte det er sjokoladepålegg her i huset, men siden vi var på butikken og så det var en nyhet så måtte vi jo nesten prøve den.

  Vurdering: Utrolig god. Blir som smash på brødskive. Salt , søtt og sprøtt. Kommet mange versjoner av smash i det siste, tilogmed is.  Har du smakt den nye Nugattin ???
 • 1

  Dagens middag

  I dag hadde vi en god middag sammen. Veldig ussunt, men også veeeeldig godt. En må kose seg mens det enda er helg.

  Maten i dag var Kyllingnuggets med potetbåter og kålsalat
  .

  Du trenger:
  - Kålhode
  - rømme
  - sukker
  - kyllingnuggets (vi kjøpte stor pose i sverige)
  - Poteter
  - olivenolje
  - salt
  - piffikrydder
  - rosmarin krydder

  Kålsalat:
   Skjærer litt kåm i passe små firkanter og legger i en bolle. Blander inn rømme og litt sukker.  Potetbåter:
   
  1. Kutter opp poteter i båter. Ta en skål med olje, salt, piffikrydder og rosmarin og bland om. Dypp potetbåtene i skålen og legg de på et stekebrett med aluminiumsfolie under potetene.
  2. Stek i ovnen ved 220 grader i ca 30 min. Krydre med litt salt når du har tatt de ut av ovnen.

  Nuggetsene stekes med potetene i ca 25 min.


  Aldri smakt denne retten før, men den ble god :)


 • 1

  Åhhh, så søtt

  Hva har skjedd med gutten min? Ikke lenge siden jeg la ut bilder av en lekker blomsterbukett jeg fikk av min kjære med flotte  blomster. Og nå skjer det igjen. Veldig koselig da, setter veldig stor pris på det.

  Har savnet gutten min mens jeg var i Drammen i helgen. Rart det der når man bor sammen og er vant til å sees hver dag. Men samtidig er det godt å savne hverandre litt, for da er det veldig koselig å sees igjen :)
  Og hvertfall koselig når man blir møtt av en smilende gutt i gangen og når man kommer inn i stua så står dette på bordet.

  Vakre roser  fra min kjære for han hadde savnet meg sånn :) Søtt

  Elsker deg gutten min <3 verdens vakreste <3


  Nå står maten i ovnen og det lukter herlig her. MMMMM. Bilder og oppskrift kommer senere :D
 • 0

  Feiring med jentene

  Denne helgen har jeg vært i Drammen og i går så feiret jeg og katta bursdagen vår. Vi var ute med noen gode venninder og spiste deilig mat på en italiensk restaurant i Drammen. Med god mat og godt selskap så ble det en hyggelig og velykket kveld :)

  Har ikke bursdag før den 14. men feiret litt sammen med katta som har den 7.

  Gjengen samla :)


  Vi begge fikk sopebobler. Så her er katta i full gang med å blåse

  Gikk vist ikke fullt så bra med meg nei :P 1 boble :P kom fler senere ;)
   
  Selv om vi sa til gjestene vi ikke trengte noe gave, så ble det alikevel noen gaver på oss :) Så det var koselig. Alltid spennende med gaver uansett.

  Gavene mine :) Søtt

  Takk for en hyggelig lørdagskveld jenter :D
 • 0

  Tragisk? oh yes

  Drama Drama. Herre min, fikk helt sjokk når jeg så denne videoen.
  Snakk om å drite seg ut forann hele verden med en tragisk personlighet.

 • 2

  Sushi og hjemme spa kveld

  I går hadde jeg besøk av Katrine og vi hadde en skikkelig koselig jentekveld. Hvor vi først bestilte oss sushi og etterpå hadde vi hjemmespa. Var utrolig herlig.

  Min sushi


  Katrine sin sushi

  Ohyes, neglelakken ekke helt strøken :P

  Etter vi var gode og mette ble det herlig spa behandling på Katta og Lotta

  Meg og katta :)

  Katta viser hvordan hun ser ut med båndet og er klar for en herlig spa behandling:


  Katrine blei så begeistra at hun også lurte på om ikke vi også kunne ta litt spa på mamman hennes. Så det har vi gjort i dag da veitu. Er så utrolig godt med annsiktsbehndling. Man får så myk og god hud og føler skikkelig at det jobber i huden. Herlig :D  Denne søte lille saken er min beste venn :) Hehe. I feel freeeeesh :D

  Elsker du spa?
  Har du også spa kvelder med venninder? • 5

  Slik lager du Sprit Vannmelon

  Sprit vannmelon gikk det masse av på jenteturen på kos. Prøvde å lage det engang, men det ble bare misslykket. For vannmelonen skal stå noen dager, sånn at du får den riktige smaken og at spriten trekker ordentlig inn i melonen. Så husk å lage den noen dager før du skal servere den.

  Det er vanlig med ca 3 pers per vannmelon, men selvfølgelig avhenger det av strørelsen.

  Bilde fra kos, den tiden jeg hadde blondt hår :)

  Her er det skjert et større hull på toppen og skjert av et slags lokk som man kan ta av etterhvert. også er det rørt godt rundt og har stått litt sånn og tilsatt isbiter :) Herlig :)

  Her finner du en video på hvordan man kan lage vannmelonen.  


  Den skal stå kaldt i 4-5 dager mens spriten trekker ordentlig inn :D


  Har du smakt sprit vannmelon??
 • 8

  Flink til å gjette ALDER på folk?

  Søsken? eller mor og datter?? klarer du gjette rett alder? Må si jeg fikk meg litt av et sjokk på fler av de når jeg så alderen.

  Etter at nu skin kom med ageloc serien for annsikt har de en konkuranse gående for de som har testet ageloc. De har laget en video som ligger på youtube med noen bilder. Om jeg har forstått det rett handler det vel om at du skal ta bilde med en som er yngre enn deg. f.eks din datter også skal folk gjette din alder.  Men poenget er: her ser dere hvilke flotte resultater man får om kremene man bruker inneholder ageloc.


 • 5

  Dagens wok

  Ble wok til middag da :) I dag brukte jeg snitzler som kjøttbiter i min wok , sammen med masse gode grønnsaker.


  1. Jeg kuttet opp alt kjøtt og grønnsaker slik at det var klart.
  2. Stekte 2 snitzler i wokpanna og tok de til side når de var ferdig stekt.
  3. wokket grønnsakene litt, så tilsatte jeg snitzlene og sur søt saus.


  og serverte med ris: • 1

  Full fart Outfit

  Sånn går det når man er på vei for å løpe ut døra for å rekke en butikk og skal ta Outfitbilde. Resultatet blir ikke det beste :P

  jakke: Vero Moda   Bukse: Lacoaste  Sko:  H&M

  Ny Lacoste buksa mi :)


 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits