Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

20

Fredagskos RISKREM (Lavkarbo)

Du trenger:

 • 2,5 dl kremfløte
 • 0,5- 1ts tagatesse. Annen søtning som sukrin f.eks kan også brukes.
 • 2 ss cottage cheese
 • Fun light bringebærsaft

Star med å piske krem og søtning til krem. Tilsett så cottage cheese og rør det inn med en skje. Server så med fun light saft over. Veldig godt å røre alt sammen etterpå når man skal spise det. Men til servering ser det best ut slik :)

Jeg er så utrolig fornøyd med tagatesse søtningen, den smaker som sukker. Og passet perfekt til krem.

Nå skal jeg kose meg med denne fredagsdesserten og se på en film sammen med Mads. Ha en nydelig kveld alle sammen.

Så det godt ut ??

 • 7

  Outfit Inspo- Ridebuksetrend

  Tights med skinn som ser ut som ridebukser har vært en liten stund på moten, og nå kommer det mer av det i butikkene. Det finnes utrolig mye lekre "ridebukser" i klesbutikkene i blandt annet beige, sort og brun. Man ser også mye støvletter som er inspirert av ridestøvler. I både brune og sorte.

  Her har jeg satt sammen et plagg inspirert av ridetrenden.. Antrekket under består av en del dyre plagg, men man kan finne mye like plagg til lavere pris.  //Gucci Riding Boots- profilebrighton.co.uk// Gucci veske- flannelsfashion.com//  Ridebukse-veryeickhoff.com//  Bluse-hm.com //Vest- ginatricot.com//

   

  Hva syntes dere??

 • 7

  Hot hjemmelaget tomatsuppe

  Passer utmerket som lunsj eller middag....

  Og suppen er selvfølgelig lavkarbovennlig.. Så for deg som liker sterk mat er denne suppen tingen. Og hvis du kun ønsker normal tomatsuppe er det bare å droppe chili.

  • 2 ts Brun Cocosa kokosolje eller ekte meierismør
  • 1/4 liten løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/4 finhakket chili, ta med litt av frøene også.
  • 1 boks hakkede tomater. Tomatpure kan også brukes om man blander den med litt vann.
  • 2 dl vann kokt med 1/2 buljong terning
  • 2-2,5 dl kremfløte
  • Krydder: Salt,pepper og basilukum krydder/ eller fersk basilikum
  • Om du ønsker suppen litt mer mektig kan du tilsette litt pølsebiter med lite karbo og egg. Jeg bruker gøl chorizo pølsene fra Sverige.  1. Finkutt løk, chili og hvitløk. Og fres det i en kjele med oljen/smøret. Kok opp buljongvann i egen kaserolle.
  2. Tilsett så buljongvann, hakkede tomater, salt,pepper og basilikum
  3. La dette koke i ca 5 min.
  4. Finn frem stavmikser og finmos, så det blir en klumpfri suppe. Tilsett så fløte og tilsett mer krydder om ønskelig.
  5. Tilsett pølsene og eventuelt egg.  Server!

   

   

 • 5

  Frokost (Lavkarbo)

  I går ble det ingen blogging. Jeg var nemmelig på sykhuset i Drammen med albuen min. Jeg sleit så sykt når jeg skulle kjøre bil til Drammen. Jeg klarte ikke å gire til 5. eller 6. gir, så måtte gjøre det med venstre hånd. Håpløst :P    Som jeg har fortalt tidligere har jeg stått på venteliste (heldigvis ikke alt for lenge) for å komme til raumatolog med armen min. Alt må tydligvis testes. Ettersom de ikke har funnet årsaken med røntgen, MR eller Ct. De fant heller ingen ting hos raumatologen. Det var heldigvis ikke leddgikt, og det hadde jeg ikke regnet med at det var heller.

  Hun jeg var hos ble veldig overasket over at legen hadde skrevet at armen var 20 grader i vinkel(får ikke rettet den ut) For hun sa den var enda mer i vinkel. Den har jo bare blitt mer og mer i vinkel.Det som skjedde var at jeg fikk en kortisonsprøyte som var mye sterkere. Og nå føles armen bedre, mens jeg doper med ned på smertestillende nå de 2 første dagene. Og nå skal jeg begnne å gå til fysio og prøve å få trent opp og rettet ut armen min.

   

  Meeeeeen. Over til overskriften.  Her er dagens frokost. Har aldri i mitt liv laget eller spist speilegg. Skjeldent jeg spiser egg og bacon til frokost. Men i dag som matlysten ikke var helt på topp måtte en god frokost til. Nå er jeg endelig inne i ketose igjen. Har noen kg igjen å gå ned.  Fett: 32.7

  Protein: 23.63

  Karbohydrat: 0.2

   

 • 29

  Hvilke plagg ville du hatt GRATIS???

  Jeg ble superglad her om dagen. Da fikk jeg nemmelig en mail fra en koselig dame fra nettbutikken www.mylabel.co.uk. Hun hadde vært inne å sett på noen antrekk jeg hadde satt sammen og lagt ut her på bloggen. Der hadde hun sett at jeg hadde lagt ut noen plagg fra nettsiden dems. Hun likte antrekkene jeg hadde satt sammen og ønsket å gi meg noen klær fra deres nettbutikk. Det var jo superhyggelig mail å få :) Satt veldig pris på det.

  Jeg fikk 50£ å handle for, noe som tilsvarer nesten 500 kr. Så var det å velge hva jeg vil ha. De har jo så mye fint der. Så jeg trenger hjelp. Forslag til plagg jeg f.eks kan velge for 50£..

  PS: Plaggene skal ikke passe sammen altså. Hver av kombinasjonene koster 50£ eller rett under.

  Nr 1

   

   

  Nr 2

  Nr 3

  Nr 4

  Er skikkelig happy nå, men klarer ikke helt å bestemme meg. Digger egentlig de F&M hettegenserne der, men da får jeg bare en da. I og med de koster 49,99 ;) I morgen skal jeg tidlig opp. For jeg skal på sykhuset i Drammen å undersøke mer rundt armen min.

   

  Hvis du hadde fått 50£  og skulle shoppe for. de Hvilke av 1,2,3 eller 4 ville du valgt??

 • 11

  Forslag til frokost (Lavkarbo)  Det enkle er ofte det beste :)

  3 ruller med ost, skinke og litt majones. Majonesen kan byttes ut med smøreost eller annet valg. Avokado skal vistnok også være godt inni har jeg fått tips om.  Serverer med paprika, tomater (jeg prøver å lære meg å like) også hadde jeg litt kremost med kryddersmak ved siden av. MMMMMmmmm :)


  Enkelt, raskt, godt, lite karbohydrater og man holder seg mett lenge. Orker du fler enn 3 påleggsruller så lager du fler. Noen orker mer mat og andre mindre.

 • 12

  Overaskelse fra gutten min

  Plutselig så glimter han virkelig til:) Og vi jenter liker vel alltid å bli satt skikkelig pris på og elsker overaskelser. Jeg gjør ialefall det :) Her om dagen ba han meg meg ut på middagsdate og i går kom han hjem med noen nydelige blomster til meg. Smelt smelt, så søtt. Det er jo faktisk enda mer spesielt når det ikke skjer så ofte. Søte kjærsten min.

  <3<3Tusen takk kjærsten min <3 <3 Verdens beste. Gleder meg til å kjøpe hus med deg forloveden min:)

  Er han ikke søt??

 • 9

  Ut på tur, aldri sur

  Nå har mamma og jeg akkurat kommet hjem fra en skikkelig god gåtur:) og var nydelig vær også.

  No makeup, så da er solbriller en fin oppfinnelse;)

  Fikk denne treningsjakken av mamma. Den fine fargen kom ikke så lett frem på bildene da. Ettersom de er tatt med med mobilkameraet :)

  En herlig skogstur :)

 • 23

  VG er redd for å tape penger +10 vitenskapelige fakta om lavkarbo.

  I VG i dag står det bare fjås om Lavkarbo kostholdet. De er så utrolig redde for å tape mye penger nå. Som mange sikkert vet/ og mange sikkert ikke vet så er vektklubb en av Vg`s største inntektskilde (nr 2 ellerno). Og nå prøver de febrilsk å få folk til å kutte ut lavkarbo og håper på at de tydligvis skal melde seg inn i vektklubb isteden.


  VG vet selv at det er utrolig mange som lykkes med lavkarbo. Og de fleste som har gått på lavkarbo og har hatt en sprekk faller alltid tilbake. For de merker netopp det at kroppen fungerer utrolig mye dårligere ved store mengder karbo. For det første er det mange som går opp i vekt av for mye karbo og de får mindre energi av alle karbohydratene.

  På forsiden av Vg i dagens avis sto det:
  Spesialistene slakter fett-dietten; Lavkarbo øker faren for hjertetrøbbel

  Jeg så Lena Beatrice hadde skrevet om det på bloggen sin i dag også, og jeg er veldig enig med det hun skriver. Hvorfor kan de ikke intervju folk som virkelig har peiling og dukumentasjon. Som f.eks Espen Rostrup som er lege og forsker ved hjerteavdelingen på Haukeland. Det de slenger om seg med av negativitet i Vg er ikke dokumenterte fakta. Det gjelder ikke å synse og tro, man må ha skikkelig forskning. Og foreløpig finnes det faktisk ingen forskning som tilsier at naturlig fett for seg selv er farlig for oss. Men det som er unaturlig fremstilt og kalles for transfett er farlig fett. Og det er jo vi på lavkarbo veldig nøye på å ikke få i oss. Og at transfett er farlig er heldigvis alle ekspertene enige om. Det finner man i ferdige brød, kjeks, suppeposer/sauser osv.


  Og at det funker vet man jo. Så er mange som er redde for å tape penger på at lavkarbo har blitt så stort.

  Også må jeg bare få sitere det Lena Beatrice sier, utrolig bra sagt:Det er et veldig tynt oppslag VG kommer med. "Det er det samme gamle mantraet om mettet fett, koleserol og hjerte- og karsykdommer. Mye avispapir brukt til lite og dårlig og mangelfull informasjon. Intet nytt å lese i VG om fett i dag altså, ikke verdt pengene å kjøpe avisen"

  Det blir det samme som at jeg daglig skulle fortalt folk hvor farlig det var å spise store mengder karbohydrater( det gjør jeg heldigvis ikke)At det fører til fedme og diabetes. Det er jo slik mennesket har utviklet seg etter at vi økte karbohydratene og kuttet ned på fettet. VI har levd mye lenger på fett og protein enn det vi har spist store mengder karbo. Og lavkarbo betyr absolutt ikke 0 karbo. Det er ingen som spiser 0 g karbohydrater:)

  Nå gidder jeg faktisk ikke kjøpe VG mer, dette blir virkelig for latterlig. Legg nå ialefall frem skikkelig forskning og dokumentasjon neste gang dere skal skrive om lavkarbo er mitt råd.

  Så vil jeg bare ta med dette som jeg har hentet fra bloggen til ESPEN Rostrup, som er forsker og lege ved hjerteavdeling på Haukeland.

  10 dokumenterte fakta om lavkarbo:

  Her er 10 fakta om lavkarbo som har vitenskapelig dokumentasjon gjennom kliniske studier (se referanser HER)

  1. Lavkarbo gir vektreduksjon hos overvektige
  2. Lavkarbo-diett virker apetittregulerende og reduserer over tid næringsinntak
  3. Lavkarbo-diett reduserer søtsug
  4. Lavkarbo-diett gir høyere verdier av HDL-kolesterol og fører til færre av de små tette LDL-partiklene. Dette er endringer som er assosiert med redusert risiko for hjerte- karsykdom.
  5. Lavkarbo-diett fører til markert bedring av type-2-diabetes
  6. Lavkarbo-diett fører til tilbakegang av fettlever
  7. Lavkarbo-diett kan føre til tilbakegang av arteriosklerose
  8. Lavkarbo-diett gir ikke økning av mettet fett i blod, heller ikke ved en tredobling i inntaket av mett fett i kostholdet.
  9. Lavkarbo-diett fører ikke til redusert utholdenhet eller økt trettbarhet ved trening hos mosjonister.
  10. Lavkarbo-diett kan føre til økt fettforbrenning ved trening

  Så uten vitenskapelig dokumentasjon kommer man ikke langt.  Gidder ikke kjøpe VG om de skal bare skrive negativt og usakelig om lavkarbo.

   

 • 6

  Hønefoss- Drammen på moped

  I dag blir det Hønefoss -Drammen med moped/scooter.. Noe som tar 1t med bil og sikkert en del mer med moped. Nå står jeg å venter på noe veiarbeid her. Så fortsetter turen mot Drammen

  Ikke hver dag man blogger fra scooteren;). Men nå fortsetter den lange kjøreturen videre.

 • 13

  Dagens frokost (Lavkarbo)

  I dag ble det en veldig enkel frokost. Den er utrolig rask å lage og smaker godt. I tilegg holder du deg lenge mett.

  pr rull trenger du:

  • 2 skiver ost
  • 1 skive skinke/hamburgerrygg/ salami eller lignende
  • Majones (kan sløyfes om du ikke liker det)

  Rull de sammen og nyt.

   


  Og med en kopp te til. Herlig frokost.

  Jeg pleier å spise 3-4 slike ruller og da holder jeg meg mett lenge. Spis til du er mett. Husk at man blir fortere mett av proteiner og fett og man blir mer sulten av karbohydrater.

  Det ble også 40 min med rask gange i dag:)

 • 14

  Dagens inspo antrekk

  Dagens inspo antrekk. Temaet er behagelig og høst. Håper dere liker antrekket.  //Høye UGGs- mylabel.co.uk// Lue-oasis-stores.com// Genser-mylabel.co.uk//Buksetights-placedestendances.com// Neglelakk-tillys.com//

   

  Dette antrekket kunne jeg absolutt brukt selv. Behagelig antrekk som alikvel ikke ser sleskete ut. Elsker kombinasjonen rosa og grått. Nydelig <3

  Hva syntes du om antrekket??

 • 5

  Vinnerne av KONKURRANSEN ER....

  Da er vinnerne av KONKURRANSEN kåret. 2 vinnere som får hver sitt uglesmykke

  Jeg kontakter dere begge på bloggen eller på mail i kveld eller i morgen. Så får jeg adressen deres og sender premien deres i posten :)

  Gratulerer til vinnerne som her......

  Solveig (har ikke blogg)

  og

  http://innsatsforlivet.blogg.no/

   

  Og takk til dere andre som deltok, jeg lover fler konkurranser snart :)

  Nå er jeg blitt bedt med ut på en middagsdate av min kjære <3 og det takker jeg da ikke nei til:) Blir koselig. Ha en flott kveld videre.

   

 • 3

  Nydelig og sunn lunsj med salma laks (LAVKARBO)

  Det må være lov å leke litt med maten selv om man er voksen ;) Jeg var  i det kreative hjørnet i dag.


  Lunsjen ble en sunn rett med salmalaks serverte med ingefær,lime, ristede sesamfrø og chilimajones ala Charlotte. Passer også utmerket som forrett.  Du trenger:

  • Salma laks, eller annen laks som kan brukes til sushi. Det finnes en type som er billigere enn salmalaksen, men husker ikke navn.
  • Syltet ingefær, jeg fant en på invandrerbutikk uten tilsatt sukker. Men var noe kunstig søtning i den. Veldig god. Men blue dragon sine inneholder så lite som 3,7 g karbo, så de kan og brukes.
  • 4 ssEkte majones
  • 1/2 ts chili paste/Sambal Oelek.
  • Litt tagatesse søtning, sukrin kan også brukes
  • 3-4 ss Soyasaus
  • Litt av saften fra en lime
  • Noen biter finhakket chili
  • En halv finhakket hvitløk
  • Sesamfrø, kan gjerne ristes litt i panna.

  Fremgangsmåte....

  1. Start med å lage chilimajonesen. Ta majonesen,chilipaste og 1/4 ts tagatess søtning(kan droppes) og rør godt sammen. La den stå i kjøleskapet til resten av maten er klar.
  2. Bland soyasaus, litt saft fra lime, chili og hvitløk sammen i en liten skål.
  3. Skjer så opp fisken i ønsket størrelse og dander på fat sammen med ingefær, lime og chilimajones.
  4. Rist så litt sesamfrø i en stekepanne.
  5. Ha soyasausblandingen over laksen og strø på med sesamfrøene.  Et måltid som er rikt på protein og fett og har lite karbohydrater.

  Velbekomme!!

   Så det godt ut??

 • 18

  Tønsberg+ gårsdagens ANTREKK+ Lavkarbo lunsj

  I går dro jeg og mamma til Tønsberg en tur for å ta en titt på shopingsenteres farmansredet. Jeg har ikke vært der på flere år og det var artig å se når de hadde bygget ut. blitt mange fler butikker der. Jeg gikk på videregående skole utenfor Tønsberg og vi tok ofte bussen inn til byen for litt shopping. Good memmories.

  Vi hadde en koselig tur i går og litt shopping ble det. Viser innkjøp for denne uke senere. Her er noen bilder av dagens antrekk.


  Kjede fra accessorize


  Hadde ingen sorte singletter hos mamma. Så da ble det litt kontraster med hvitt inni toppen.
   

  Litt lunsj må man ha. Mamma skal kose seg med en nydelig salat.  Og til alle LAVKARBO LOVERS. Ute bestilte jeg en cæcarsalat bestående av salat,kylling, bacon og cæcardressing.  Det var egentlig kruttonger i salaten og brød som tilbehør. Jeg spurte om jeg kunne få uten kruttonger og brød og eventuelt litt mer dressing, rømme/creme fraiche ved siden av. Og det gikk helt i orden. Så da fikk jeg litt dressing på salaten som normalt + en liten skål med mer dressing. Så det var et skikkelig LCHF måltid.


  Og parmesan på toppen.

   

 • 17

  Pakke i posten. Sminke...

  I postkassen i dag ble jeg møtt av en pakke. Elsker pakker. Og i pakken lå det mye spennende nyheter fra Max Factor som jeg var så heldig å få lov å få og teste ut.


  Og noen av produktene måtte jo selvsagt testes. Det eneste jeg ikke rakk å teste i dag var mascaraen, men gleder meg til å teste den i morgen.


  Nyheten False Lash Effect Mascara fordobler størrelsen på vippene dine og gjør de lengre enn du trodde var mulig med dine egne øyevipper. Så den gleder jeg meg til å prøve i morgen. Legger ut bilde da.

   


  Liquid effect eyeliner er lett å påføre og gir en fin og kraftig farge. Og som beskrevet er den litt som en flytende eyeliner, da du slikker å gå over med flere strøk. I enden ser du en lilla slags "svamp" . Den kan brukes til å sote eyeliner streken med for en tøff sotet look.


  Lipfinity Lip Tint føles akkurat som en typisk tusjpenn. Denne påfører man enkelt ved å tegne på leppene. Hvor kraftig farge du ønsker bestemmer du selv. Jo mer du tegner jo sterkere farge får du. Det sittet lenge og det føles ikke ut som man har den på leppene engang. Litt uvant å påføre med en tusjlignende sak. Påføres rene lepper. Som dere ser på bildet hadde jeg nok litt tørr hud på leppende(denne høsten) hehe. Så burde sikkert skrubbet de litt først. Men man så det best på bildene. Syns det var veldig dårlig holdbarhet på "tusjen". Den blir lett inntørket/tom og det er ikke så bra.  Min ble ialefall slik.

  Kun ett lag.


  Glemt leppomaden hjemme... Krise :P


  Har du noen gang slitt med å få til perfekt sotede øynene? Vel, nyheten Smoky Eye Effect Eyeshadow kan være løsningen. Et idiotsikkert nytt verktøy som farger, soter og definerer øynene dine til denne sesongens sensuelle, sexy look.


  Disse to fargene fikk jeg, fikkes i flere ulike farger. 2 i 1.

   

  Veldig fornøyd med pakken i posten. I LOVE MAKEUP <3 <3 <3

  maxutvalgt
 • Stikkord:
  9

  En fantastisk pendel

  Min farmor har arvet masse flotte smykker etter sin tante. Og ettersom hun ikke vil ha alt selv, så skal hun gi bort noe til oss barnebarna. Skal vise dere litt hva jeg får senere. Jeg fant ialefall en del fint der. Også fant jeg og mamma en gjenstand som vi kunne bruke som en pendel. Og den henger på et gullkjede. Jeg fikk lov å låne den med meg hjem av farmor og det er spennende.

  Jeg og mamma har tidligere brukt slike pendler til å spørre om spørsmål. Mange tror ikke på slikt, men det gjør virkelig jeg. Man kan kun stille ja og nei spørsmål. Så da holder man pendelen helt i ro så den er i balanse, så stiller man spørsmålet man ønsker å stille. Da kan pendelen enten svare ja ved å snurre med klokken, noen ganger kan den snurre veldig fort og det betyr veldig klart ja. Om den snurrer mot klokken så er det som et nei svar. I noen tilfeller har jeg også opplevd at den bare går frem og tilbake. Det kan muligens tolkes som at den er usikker.  Dette hørtes sikkert veldig latterlig ut om man ikke tror på slikt, men jeg testet den skikkelig i sta. Og skulle se om den kunne ha rett på spørsmål om meg og andre.. Og den bommet ikke på ett eneste spørsmål. Den svarte på ja, nei og vet ikke opptil flere ganger. Hlet sykt igrunn. Man kan også spørre om ting fremmover også om det er noe man gjerne vil ha svar på.

  Men det er veldig viktig å ikke missbruke en slik pendel. Denne hadde en enorm kraft og det var veldig spennende.

  Noen fler som har prøvd en slik pendel??

 • 7

  Dagens DREAM outfit  Hva syntes du om antrekket??

 • 10

  Amir fra Big Brother på flørtern

  Til de som følger med på Big Brother...

  Jeg la til Amir fra Big Brother på facebook med en gang han røyk ut av huset, så tok det noen dager før han godtok. Her om dagen begynte han faktisk å skrive til meg på facebook chatten. Artig skrue det der. Han skrev først merkelig nok. Så satt vi nå å skravla litt.

  Og som jeg skrev. Han kommer med på bloggen :P Plutselig fant han ut at jeg hadde type, men han skravla en del etterpå alikevel. Og i dag begynte han også å skrive på chatten. uhhhh lissom :P

  Så til dere single damer...  Og plutselig kunne man merke at han vistnok ikke hadde dam lenger. Han var vist blitt singel ja. Kjente personer må vist passe på litt hva de skriver ;) uuups.


  Også etter det var det ingen slik snakk mer. Da var han bare hyggelig.

  Og for dere som lurer. Ja Amir fra Big Brother er SINGEL!!!
  Så til dere single jenter. Amir er singel og det er helt sikkert bare å prøve seg!!


  For hun her en nemmelig opptatt ja ;)

   

  Om du så på big Brother: HVa syntes du om at Amir måtte forlate huset??

   

   

 • 25

  Hjortekjøttkaker med rosenkål og brun saus (LAVKARBO)

  Til kjøttkakene:

  • 500 g kvernet kjøtt av hjort.
  • 2 egg
  • 1/2 liten løk finhakken. Eller en 1/4 vanlig løk.
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2-1 chili med frø
  • Krydder: salt og pepper

  Til sausen:

  • 2,5 dl vann
  • 1/2 buljongterning
  • Sky fra kjøttkakene
  • 1,5 dl fløte
  • 2 ss rømme
  • 1 ts soyasaus
  • Smak til med ønsket krydder, jeg brukte: Pepper, chicken and steak krydder, pasta rossa krydder(elsker dette krydderet fra Santa Maria) og kanskje litt salt.  1 ts sweet chilisaus sukkerfri.

  Fremgangsmåte:

  1. Tar all kjøttdeigen i en bolle med egg, finhakket løk,presset hvitløk og krydder. Rører for hånd eller med stavmikser/kjøkkenmaskin til det blir en slags farse.  


  2. Stek kjøttkakene godt på ikke for høy varme og putt de vekk i en dyp skål. For hver stekeomgang heller du litt vann (ca 1/2-1 dl) i stekepannen etter steking. Skyen heller du skyen over kjøttkakene og dette gjør du for hver stekeomgang.
  3. Så skal vi starte på den brune sausen. Kok opp 2,5 dl vann med en halv bruljongterning oppi.
  4. Tilsett så 1ts JBK og rør kraftig så det ikke klumper seg. Rør ut eventuelle klumper. Tilsett så halvparten av skyen fra kjøttkakene og rør godt.
  5. Ha fløten i sausen og rør. Tilsett så resten av skyen fra kjøttakkene og smak til med ønsket krydder i sausen.
  6. Ha kjøttkakene i sausen og la de småputre der mens du koker grønnsaker.
   

  Serveres gjerne med hjemmelaget tyttebærsyltetøy med sukrin eller tagatose som søtning.

  Dette var gårsdagens middag og dagens lunsj. Holdt til 4 måltider for oss. Eller 2 måltider på hver av oss da ;)

  Perfekt lavkarbo måltid. Bare se på innholdet under her!

  Næringsinnhold kjøttkaker med rosenkål og saus på hele oppskriften:
  Energi: 1532 Kcal

  Protein:125,91

  Fett:109,47

  Karbohydrat:9,97, noe som tilsvarer ca 2,5 g pr måltid. Noe som er ypperlig lite.

   

  KLIKK HER SÅ FINNER DU OPPSKRIFT PÅ TYTTEBÆRSYLTETØYET:

 • 13

  Dagens antrekk fra Polyvore

  Så behagelig det var å kunne sette seg ned å slappe helt av i en liten stund nå. Og på den lille stunden satte jeg meg ned for å pusle med ett antrekk jeg har satt sammen.  //bluse- flannelsfashion.com// Bukse-axparis.co.uk// Charm armebånd- armaniexchange.com// Sko- mytheresa.com//

  Elsker slike bluser og slike sko :)

  Håper dere likte dagens antrekk...

 • 0

  Vil du vinne lavkarbo produkter?? MASSE premier.

  Lavkarbotips bloggen holder nå en konkurranse hvor du kan vinne masse herlig lavkarbo produkter. Her er bare noen av produktene du kan vinne.


  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!!!

  Gå altså inn på DENNE bloggen for å delta

   

  LYKKE TIL

 • 17

  Dagens Lunsj (Lavkarbo)

  Ostebrød som bunn, superenkelt og raskt.  Kavli ferdigskivet ost med skinkesmak stekes i mikro på bakepapir i 1-1,5 min. Varierer fra mikro til mikro. Når de begynner å boble skikkelig kan du ta de ut og avkjøle på rist. Serveres med ønsket pålegg.

  I dag kjøpte jeg Italiensk salat på butikken og den innhold 5 g karbo pr 100g, men om du vil spare litt på karboinntaket kan du lage din egen gode Italienske salat. Oppskrift finner du HER

  Blir av og til slike til frokost eller lunsj og de er nydelige å ha reker på!

  Ikke mye karbohydrater heller, veldig lite. Kan tenke det er 1 g kanskje, ikke mer enn 2g.

 • 10

  Sminkeprodukter

  Vil bare beklage lite blogging. Er litt mye stress her nå. Mads har fått jobben i Drammen, og jeg er happy. Så nå hører vi med ulike banker om lån og slikt + at vi må begynne å titte på boliger. Gleder meg når alt er klart. Litt stressende å vite at man skal ha et sted å bo om 2 mnd ca. Uæææh stress.

  Men over til overskriften...

   

  Jeg er så heldig å ha en snill tante som jobber for Loreal, så da blir det ofte gaver fra Loreal og Maybelline som er eid av Loreal. Og det passer meg helt perfekt. Ettersom jeg elsker sminke og hudpleie produkter. Gøy å teste nye ting. Her er noen spennende sminketing jeg fikk i bursdagsgave. Jeeeej.  Eyeliner med tynn spiss(flytende), Mascara 4D, roll on for mørke ringer med farge, gulløyneskygge. Moderne med gulløyneksygger nå.

  Og denne lekre leppestiften. Digget fargen og har fått mye skryt for den allerede. Virket som en leppestift som også ga fukt. Den er fra Maybelline tror jeg, stod nemmelig ikke noe på den.  Hva syntes dere ??

 • 12

  En utrolig bra HÅRBØRSTE mot floker

  Dette er en av bursdagsgavene fra Mads. Det var en ganske genial gave som jeg ble veldig fornøyd med. Så da måtte jeg skrive en liten omtale på den. Mads kjøpte den på butikken enklere liv, de har også nettbutikk enklereliv.no

  Børsten heter Tangle Teezer. Den passer perfekt for floker, det gjør seriøst ikke vondt å gre ut floker med denne. Jeg får ofte en del tugger bak i håret og det gjør at jeg hater å måtte gre igjennom de. Denne lugget ikke og den passer perfekt også til å gre vått hår med. For denne børsten er bygget for å ikke skadet håret ditt. selv når det er vått.

  Tangle Teezer ble kåret til beste hårprodukt i Storbritania i 2010....  149 kr. Fåes i sort og rosa.

  Denne børsten var helt ærlig et utrolig genialt produkt og den skal bli med meg overalt.  Liten og lett er den også. Passer også utmerket å bruke på små barn. Da den ikke lugger som vanlige børster og i tilegg vil du spare barnets hodebunn.

  Passer perfekt å bruke på exstensions, jeg brukte den på mine. Elsket denne børsten, rett og slett.

  Fåes blandt annet hos:

  smarterehverdag.no

  enklereliv.no/

   

  Flere som har testet denne??

   

 • 8

  Enda en bursdagsfeiring og nydelig mat

   

  I går var vi ute for å feire enda en bursdag. Det var nemmelig mormoren til Mads som hadde bursdagen sin. Og vi gikk ut mange for å spise. En kjempekoselig kveld med mye prat og nydelig mat.  Mange i familien til Mads var samlet for en hyggelig kveld.

  Bursdagsbarnet til høyre. Bestemoren til Mads. Og bestefaren ved siden av:)


  Så skjønne atte.

  Og her er min 3 retters middag. Nydelig mat i Os:


  Nydelig hjortekjøtt


  Eplekake.

  Og Mads sin dessert var aldeles lekker. Bare se her. Karamellpudding.

   

  Og kvelden avsluttet vi med noen bilder av meg og mads søte og koselig kusine Anne Marthe. Hun skriver denne blogger HER


  Så ikke maten skrekkelig god ut?? Den var nemmelig det ;)

 • 20

  Bilder fra 50 årsfeiringen + antrekk

  Jeg fikk ikke tatt så masse bilder på 50 årsbursdagen til mamma, men noen ble det. Vi feiret den på fredag i Drammen, og etter feiringen reise jeg og Mads til Bergen. Jeg hadde på meg samme kjole som på 50 årsfeiringen til svigermor. Så den har dere jo sett før mange av dere.

  Mamman min i nydelig hvit kjole fra FLOYD

  Meg og mamma, begge med kjoler fra Floyd.

  Mamma i full gang med gaveåpningen. Masse pakker når man fyller 50 år...


  Flotte mamman min :)


  Fæle fotballbein full av små blåmerker. Sexy :P Ehm nei;)  En fin feiring av min kjære mor, på fredag altså :)

 • 9

  Pakken min fra Blush

  Her er mine innkjøp fra BLUSH

  Produktene og produktbeskrivelser fra nettsiden. Prøvd ut stylingkremen til venstre og likte den veldig godt.

  Stright sexy stylingkrem bekjemper selv de mest uregjerlige krøllene og gir deg ultra-glatt hår!  Den unike, vektløse formelen gjør håret mykt samtidig som den motvirker krus.

  Dette er produktet for kontrollfriker! Kremen vil rette ut selv det aller tykkeste og mest krøllete håret ved hjelp av aloe vera og hveteproteiner. Den vektløse formelen etterlater håret ditt silkemykt og med en herlig duft av aprikos og vaniljeblomst. Ingen kan la være å legge merke til hvor utrolig håret ditt ser ut!

  Silky Sexy Hair gjør håret mykt og flott. Det styrker håret og tilfører det fuktighet, har antistatiske egenskaper og beskytter håret mot fukt. Det gjør håret nydelig og beskytter det mot skader fra stylingapparater og omgivelsene.

  TIGI Bed Head Maxxed Out passer for begge kjønn, gir maksimalt hold, er hurtigtørkende og gir fantastisk glansfullt hår. Den beskytter håret mot solskader og dufter nydelig!

  Og 2 søte neglelakker fra NYX.

  BLUSh(Link) er en nettside som har veldig bra priser fra før på mange produkter, men nå har de supertilbud. Som gjør at prisene på mange av produktene er enda lavere.

   

  Handler du også ofte fra Blush?

 • 4

  Vinn Max Factor produkter (200 vinnere)

  I sammarbeid med blogg.no skal Max Faxtor nå dele ut produkter til en verdi av 500 kr til hele 200 bloggere. Så tenkte jeg skulle tipse dere som har blogg om denne konkurransen.

  Så lenge du har en aktiv blogg er det gode vinnersjangser.

   

  maxsample
 • Stikkord:
  3

  Nattkjøring og minusgrader

  Da er vi på vei til Bergen/Øygarden. Vi dro rett etter 50 års feiringen til mamma. Og i morgen er det bursdagsfeiring for bestemoren til mads.

  Noen mobilbilder må til på langturen

  Når vi kjørte over Hemsedalfjellet var det faktisk minusgrader. Ugg ugg...

  Vi er nå forbi voss og ikke alt for lenge til vi er fremme:) Er egentlig ganske digg å kjøre på natta. Nesten ingen biler ute.

  Nattinatt alle sammen :)

 • 11

  Gratulerer med 50 års dagen mamma

  I dag er mamman min 50 år, tenk som tiden flyr. Men jeg må virkelig si du holder deg godt mamman min. Like sprek og flott.

  Og under ser dere et bilde av mormor og mamma. Håper jeg er like sprek og flott som dem når jeg blir eldre.

  Mamma og jeg har alltid hatt et slags bestevenninde forhold. Mye shopping turer og jenteturer til det store utland:)

  I dag har vi feiret mamman min sin 50 årsdag. Bilder kommer en annen dag :) mobilblogger nå ;)

  Gratulerer med dagen mamman min, glad i deg..

 • 29

  Charlottes OUTFIT

  Her er dagens antrekke. Håret gadd jeg ikke fikse, så det er bare satt opp. Men godt det også av og til.

  Dette er forresten den nye høstjakken jeg kjøpte fra BikBok


  // Wegets- Danmark//Bukse-H&M// Høstjakke- BikBok//

  Håper dere likte hverdagsantrekket.

   

  PS: Jakken er i strl Small, hihi ;)Stolt. Måtte bare skryte litt, ettersom jeg før har brukt L og XL. (Føle seg dum som skryter, men litt må være lov. hihi)

 • 43

  Hatt en fantastisk BURSDAG og OUTFIT

  I dag startet vi dagen med jobbintervju for Mads i Drammen, han syns det gikk fint og får høre mer om noen få dager. Spennende. Så dro vi til mormor og bestefar og fikk servert kake. Mamma var også der. Været i dag var jo bare helt fantastisk, så det var jeg heldig med.

  Jeg fikk masse penger av besteforeldre og oldemoren min. Så da kan jeg kjøpe meg mye fint. Også fikk jeg mange fine gaver. Av mamma hadde jeg fått en jakke på bursdagsgave på forskudd. Men i dag fikk jeg ett kort av hun og trodde jeg skulle få en liten pengesum i tilegg. Men jeg fikk sjokk når jeg åpnet den. Der stor det at vi fikk en veldig stor sum til når vi skal kjøpe eget hus (ønsker ikke å gå ut med summen her på bloggen, men det regner jeg med dere forstår) Det kommer utrolig godt med nå når vi tenker på å kjøpe noe eget etterhvert.

  Noen bilder fra dagen i dag og dagens bursdagsantrekk:
  Meg og bilen vår  Meg og bilen vår. Og nei, det er ikke bæsj som ligger på den hvite stripa ved skoa :P haha

   

  Har hatt en fantastisk bursdsdag <3 Fått over 100 hilsener på facebook, helt sykt koselig. Og fått noen hyggelige hilsner her også. Tusen takk. Nå skal jeg nyte resten av kvelden under et godt pelspledd og titte på tv :)

 • 17

  OUTFIT INSPO

  Satt sammen noe på polyvore i full fart mens jeg venter på min kjære skal komme hjem fra jobb.  Nå er klokken over 12 og jeg har blitt hele 24 år gammel. Så 14 september for 24 år siden kom denna jenta til verden;) Hipp hurra. Dagen skal feires i Drammen i morgen eller i dag blir det jo sånn egentlig. Nå må jeg virkelig legge meg. Så god natt:)

 • 26

  Innkjøp og en spennende dag i morgen

  Kjøpte en liten bursdagsgave til meg selv, egentlig bare for å ha noe å skylde på ;) Men ettersom denne frøkna blir 24 år i morgen passet det jo bra med en liten og rosa gave til meg selv.


  Håper dere likte klokken.

   

  I morgen blir det en spennende dag hvor Mads skal på jobbintervju i Drammen og etterpå skal vi feire bursdagen min litt :)

   

   

 • 27

  En koselig høstkveld med te og vafler(LAVKARBO)

  I går hadde jeg ryddet og fikset til i leiligheten. Så på kvelden når Mads kom hjem fra jobb satt vi oss godt ned i sofaen under ett pledd og koste oss glugg ihjel. Vi koste oss med te, kjempegode lavkarbovafler og hadde tent litt lys. Det var kjempekoselig.


  Ps: ikke bry dere om rotet under bordet. Det hopper frem på bilder. TYPISK :P  Noen helt nye lavkarbo vafler. Disse var enda bedre enn de vi laget sist. Smaker akkurat som vanlige vafler. Heldigvis ingen eggsmak. Så deler oppskrift med dere som ønsker.

  Oppskriften fant jeg på denne bloggen(LINK), men jeg har gjort noen endringer på den. Ettersom den første ble litt tynn måtte jeg gjøre noe for å få de litt tykkere. Vi brukte tagatose i, det var helt nydelig. Her er oppskriften jeg brukte:

  3 dl seterrømme
  4 egg
  70 g meierismør, smelta
  1 ss Tagatose eller sukrin
  2 ts bakepulver
  1 ts kardemomme
  litt under 1/4 ts vaniljepulver(kan droppes)
  4,5 ts Johannesbrødkjernemel ( helsekost og noen daglivarebutikker)
  2 ss psylium eller fiberhusk  1. Bland først alt det våte sammen og rør så det tørre inn. La røren svelle i 5-10 min. Røren blir mye tykkere enn vanlig vafelrøre. Nesten litt som Belgisk vafelrøre.
  2. Stekes på vanlig måte, men jeg merker det tar litt lenger tid å steke disse. Mulig det er fordi jeg har dårlig vafeljern.  Serverte med rømme og jordbærsyltetøy med tagatose fra funskjonell mat. Og ved siden av hadde vi en god og varm kopp te:)

  Disse bør prøves om du er sugen på vafler;)

 • 16

  Månedens "Wants from BikBok"

  Høsten er her nå, det merkes. I går hadde vi en koselig kveld hvor vi laget nydelige lavkarbo vafler ,drakk varm te og hadde tent lys. Superkoselig igrunn.

   

  Under her finner dere noen høstplagg fra Bikbok som jeg liker svært godt...

   

   

   

   
  Fra bikbok.com

  Ønsk høsten velkommen.

   

  Noe du likte?

 • 16

  Jeg er blitt valgt ut som PRODUKTANMELDER

  I dag våknet jeg opp til en mail fra en ny sponsor jeg har fått til bloggen. Og i mailen startet slik:


  Hei!

  Vi vil gratulere og informere deg om at du er blitt en av Yves Rochers 50 utvalgte produktanmeldere. Av nesten 3000 søkere, synes vi at du er en passende kandidat.


   

   

   

  Så fremmover får jeg muligheten til å teste ulike produkter derifra og skrive omtaler på produktene jeg prøver ut.  Og jeg kan selv velge om jeg ønsker å teste produktene. Dette blir beldig spennende og gleder meg virkelig til at det kommer litt mer skjønnhetsinnlegg på denne bloggen også:) Gøy med litt variert innhold på bloggen.

  Håper dere liker at det skal komme litt om sminke og skjønnhet fremmover på bloggen her. Jeg gleder meg veldig.

 • 30

  I kjøleskapet mitt (LAVKARBO)

  På fredag dreiv jeg å styra og ordna her hjemme. Jeg fant ut av kjøleskapet trengte en aldri så liten vask.  Og i samme slengen bestemte jeg meg for å ta noen bilder. Som de fleste vet har jeg jo siden slutten av Januar i år lagt om til ett lavkarbo kosthold. Det vil si et kosthold hvor jeg har kuttet ned på mengden karbohydrater og dette har blitt erstattet med god og næringsrik lavkarbo mat. Retten og sletten.

  Slik ser altså mitt lavkarbo kjøleskap ut. HÅPER DU Å VIL DELE DITT KJØLESKAP BILDE MED MEG..

  What's in my KJØLESKAP lissom:


  Og vi starter øverst.

  Hylle 1: Majones, ekte selvfølgelig- Kald Bernaise saus(Sverige)- Sukkerfritt Jordbærsyltetøy(helsekost)-Creme fraiche(Sverige)- Baconost

  Hylle 2:Dansk salami- KInakål- Enda mer Dansk salami- Hjemmebakt lavkarbo brød (OPPSKRIFT)

  Hylle 3: Hvitløk-Creme fraiche- Seterrømme- Cheddar ost- Egg- Avokado

  Hylle 4: Tine meierismør- Bacon- Løk- Brokkoli- Kokosmelk- Gulost- Brie (ligger bak gulosten)

  Hylle 5:Philadelphia ost- Kjøttdeig-2 typer parmesan ost- Babybel ost- Tyrkisk yourhurt- Paprika- Bernaise smør-Frokostsalat.

  Ps: Har en egent grønnsaksskuff som skal stå nederst.


  Hylle 1: Sitronsaft- Jalapeno- First price tacosaus(minst karbo i)-Ramløsa med mango(kullsyrevann)-Dijon sennep- Soyasaus.

  Hylle 2: Kremfløte-Sukkerfri sennep- Sukkerfri ketchup- Cæsardressing-  Aramso kebabdressing- Oliven.

   

  Slik er altså innholdet i mitt kjøleskap, noe varierende fra uke til uke.

   

  Jeg utfordrer også dere andre  til å ta bilde av innholdet i kjøleskapet deresog legge ut på bloggen om du har eller sende på en mail til meg. Så kanskje vi kan lage et innlegg med flere kjøleskap. Er du med??? ;)

 • 16

  Hjemmelaget tyttebærsyltetøy med Tagatesse (LAVKARBO)

  Kom dere ut i skogen og plukk tyttebær, det kryr i skogen. Masse masse bær. Det gjorde jeg og dermed ble det litt tyttebærsyltetøy.

  Jeg liker best kokt tyttebærsyltetøy.

  Du trenger:

  • 1 liter tyttebær
  • 1,5-2 dl vann
  • 1-1,5 dl(avhengi av hvor søtt du vil ha )Tagatose/tagatesse

  1. Start med å koke opp tyttebær og vann i en kjele og la det putre i kjelen i 5-10 min
  2. Ta den av platen og fjern overflødig skum.
  3. Rør så inn søtningen du ønsker til det er løst opp, jeg brukte tagatose. For den har ikke den isende ettersmaken som sukrin. Jeg kommer til å fortsette å bruke sukrin på mange retter, men i noen oppskrifter kommer jeg også til å bruke Tagatesse
  4.  Øs så syltetøyet over på rene og gjerne lunkne begere og sett på lokket
  5. La syltetøyet stå kjølig.
  Også måtte jeg jo prøvesmake litt. Og ettersom jeg har laget et stoooor kjele med fårikål så har det blitt en del av det de siste dagene. Men litt måtte man prøve til fårikålkjøttet. Og det var godt, så da har jeg et godt lavkarbo tyttebærsyltetøy til kjøttkakemiddagene fremmover også.  Slik lager altså jeg mitt lavkarbo tyttebærsyltetøy.

  Tyttebær inneholder 9 g karbo pr 100 g, men så spiser man jo kun litt av det som tilbehør. Og her er næringsinnholdet i hele syltetøyrøren. Og det holder i evigheter. Noe har jeg fryst ned og noe står i kjøleskapet.

  Næringsinnhold på HELE blandingen(stor røre) med syltetøy, alt av karbo kommer fra tyttebærene:

  Kcal: 539

  Fett: 3,6 g

  Protein:4,2 g

  Karbohydrat: ca 42 g

  Og syltetøyet kan fordeles på uendelig mange middager.

 • 38

  Ny brødoppskrift, Godt Lavkarbo brød

  Lavkarbobrød ala Charlotte og Mads ;)

  Dette trenger du

  3-4 stk egg (mellomstore,hvis du har store kan du ta 3)
  2 ts bakepulver
  100 g Creme fraiche
  200 g vann (ca 2dl)
  1 ss Cocosa kokosolje(brun etikett) Kan og bruke olivenolje om du ikke har.
  33 g fiberhusk eller finax psylium (helsekost, og noen daglivarebutikker)
  33 g  kruskakli ( daglivarebutikker)
  40 g linfrø (males)
  20 g gresskarkjerner (males)
  25 g solsikkekjerner (males)
  10 g sesamfrø
  6-7 ss mandelmel/malte mandler
  1-2 ts salt ( VALGFRITT)
  Om du har bakepro stående hjemme kan du bruke 2 ss av dette i brødet(kan sløyfes)


  Fremgang:

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Startmed å male frøene og nøttene. Og bland alt godt sammen med fiberhusken og kruskakli. Tilsett saltet om du vil ha i det.   
  • Kakk 4 egg i en egen bolle, tilsettet Creme fraiche, vann og olje. Rør dette sammen. Så tar du den tørre blandingen din og rører med en sleiv inn i det våte. Tilsett så bakepulveret og rør godt rundt.  


  • Dekk til en brødform med bakepapir og fordel deigen utover i formen. Dytt gjerne litt frø inn på toppen. Solsikkefrø,gresskartjerner,valmuefrø eller sesamfrø. 


  • Stekes i ovnen i ca 55 minutter.
  • Del brødet i 2, mange syntes brødet kan bli litt for saftig. Det jeg gjør da er at jeg lar det stå i ovenen på 50-100 grader i ca 10 minutter på rist. Da får vannet mulihet til å tørke opp litt. Toppen blir veldig bra, men bunnen som er i bakepapiret og formen kan lett bli litt saftig. Men noen liker det slik :)

   La brødet kjøle seg ned. Og putt det i brødpose, oppbevares best i kjøleskap. Bra holdbarhet.

  Ps: veldig godt å riste brødet på svak varme i brødrister.
  Velbekomme!  Jeg har ikke tid til å regne ut næringsinnholdet nå, men det ser veldig bra ut. Kan gjøre det i kveld eller i morgen:)

 • 16

  Pakke i posten + info om Tagatose(Sunnere enn sukker)

  Produktene er ikke sponset, kjøpt og betalt av egen lomme ;)

  I dag fikk jeg pakken min fra http://www.funksjonellmat.no/. De har mye lavkarbo produkter og det er de som er produsenten av den kjente sukrinen som sikkert mange kjenner til. Ettersom sukrin kan ha en isende ettersmak så tenkte jeg å teste ut den nye typen tagatose søtning. Produktet heter tagatesse.

  Så nå kan jeg prøve å lage tyttebærsyltetøy av all tyttebæra jeg har plukket. Jeg skal prøve noe med sukrin og noe med tagatesse. Så får vi se hva som blir best.


  Jeg kjøpte 4 pakker tagatesse, 1 sjokoladepålegg med tagatose( Drit godt) og 1 jordbærsyltetøy med tagatose. Også var jeg heldig å fikk med 4 stk gratis ting. 2 Sjokolader med tagatose og 2 typer syltetøy med tagatose.

   

  Litt om tagatesse strøsukkeret: (hentet fra tagatose.no)

  Tagatesse er et strøsukker basert på Tagatose, og er ideelt til baking og matlaging. Det kan også brukes på yoghurt eller frokostblanding, til varme og kalde drikker, eller alle steder du ellers ville ha brukt vanlig sukker. I motsetning til mange sukkererstatninger kan Tagatesse karamelliseres, slik at bruksområdet utvides enda mer. Tagatesse har ingen kjølende effekt slik noen sukkeralkoholer kan ha, og bakverk laget med Tagatesse blir saftig og velsmakende. Bruk halv mengde av vanlig sukker, ettersom Tagatesse er dobbelt så søtt.

  Tagatesse bør oppbevares i en godt forseglet boks. Det er viktig at Tagatesse ikke kommer i kontakt med fuktighet (varm damp, en våt skje osv.), ellers har det en tendens til å danne klumper eller bli hardt.

  Noen enkle tips for vellykket baking med Tagatesse:

  • La bakverket stå  i ovnen litt lengre på litt lavere temperatur (f.eks 160 °C).
  • Om bakverket ser ut til å bli litt for brunt, kan det med fordel dekkes med bakepapir de siste 10 minuttene i stekeovnen.


  Næringsinnhold pr. 100 g:
  Energi: 196 kcal (effektivt 98 kcal, da Tagatesse brukes i halv mengde av vanlig sukker)
  Protein: 0,0 g
  Karbohydrater: 79,8 g
  - herav Tagatose 39,9 g
  - herav sukkeralkoholer 39,9 g
  - netto karbohydrater 0 g
  Fett: 0,0 g
  Kostfiber: 20,1 g

   

  Info om tagatose:

  Tagatose er helt naturlig og blir utvunnet av laktose, som vi blant annet finner i meieriprodukter. Det endelige produktet inneholder imidlertid ingen spor av laktose og er derfor 100%  laktosefritt. Tagatose har 92% av søtsmaken til vanlig sukker. Smaken er naturlig og god, og kan sammenlignes med ekte sukker. Jeg bruker mye sukrin som har 0 i GI, men den kan være litt isende. Tagatose har ikke den isende smaken, så jeg gleder meg til å teste det. Det har 2 i GI (Glykemisk inndeks), litt høyere enn sukrin, men fortsatt veldig lavt.

  Tagatose sammenlignet med andre søtstoffer. Glykemisk inndeks:  Hvordan kroppen bruker Tagatose

  I motsetning til vanlig sukker blir Tagatose ufullstendig absorbert i kroppen. Bare 15-20 prosent av Tagatose absorberes i tynntarmen og brukes som energi.

  Tagatose er helt trygt å bruke. Grundig testing har blitt utført for å sikre trygghet og menneskelig toleranse. En mulig sideeffekt er at enkelte kan få litt urolig mage ved for stort inntak, slik som også andre søtstoffer vil kunne gi.

  Prebiotisk effekt

  I tillegg til å gi søtsmak gjør også Tagatose nytte for seg i fordøyelsen. Klinisk forskning har vist at Tagatose fungerer prebiotisk, dvs at den fremmer de ?gode? bakteriene og hemmer de dårlige bakteriene i tykktarmen.

   

  Lav kaloriverdi

  Tagatose har en kaloriverdi på bare 1,5 kcal per gram, 60% mindre enn vanlig sukker og fruktose, som gir 4 kcal per gram.


  Tannvennlig

  Tagatose forårsaker ikke karies. De forhold som normalt fører til tannråte etter å ha spist sukker og andre karbohydrater, opptrer ikke etter inntak av Tagatose.

  Og mange produkter med tagatose finner du HER(LINK)

   

  Happyface..... Nå gleder jeg meg til å teste. Sjokoladepålegget med tagatose var ialefall drit digg.  Godt egnet ved lavkarbokosthold, for diabetikere og for de som ønsker å gå ned i vekt eller bare ønsker et sunnere og bedre alternativ for kroppen.


  Har du prøvd noen Tagatose produkter???

 • 20

  Dagens måltider og Lørdagsgodt( Lavkarbo)

   Mads jobbet nattskift i går, så ble det til at jeg satt våken å så på noen serier frem til han kom hjem. JA, jeg hater å sove alene på natta. Liker det absolutt ikke. Så da holdt jeg meg like godt våken.

  Og når man ikke legger seg før kl 06 på morran så ble det søvn til halv 2. Men herlig å kunne sove med sin kjære. Så da ble det bare tid til 2 måltider i dag. Lunsj og middag. Glad det ikke skjer så ofte . Lurt å spise frokost, lunsj og middag.  Lunsjen min ble 2 skiver med hjemmebakt lavkarbo brød og makrell i tomat, prøvde å mekke sammen en ny brødoppskrift og likte den enda bedre. Så da lover jeg å dele den med dere en dag.  Og til middag hadde vi wok med svin indrefilet og masse gode grønnsaker.

  For en gangs skyld var vi flinke å ikke skeiet ut på lørdag. Vi har skeid ut de fleste lørdager nå i det siste. Og da merker jeg vekta står mer stille. Jeg må nok bare finne meg i at kroppen min ikke tåler store mengder karbo. Men på onsdag har jeg bursdag og da blir det nok litt utskeielse. Dagens lavkarbo lørdagsgodt så slik ut:  Maarud Baconsvor og en god sjokolade med tagatose søtning som jeg fikk av funksjonell mat.

  Så det var all dagens lavkarbo/LCHF mat....

 • 6

  Fint antrekk til fin pris

  773 kr uten skoene

  1468 kr med skoene, skoene kan man finne ganske like til lavere pris...

  //Shorts-mylabel.co.uk// Siglet-bankfashion.co.uk// Jakke-debenhams.com// Strømpebukse- topshop.com// Armebånd-wetseal.com// Ring-jcpenney.com// Sko-nordstrom.com//

  Det eneste som kostet litt var skoende. Men alt utenom skoene kommer faktisk bare på 773 kr. Og det er ikke gale når det tilogmed er dressjakke med. Skoene kostet 695, om man leter litt kan man sikkert finne ganske like sko bare til en billigere pris.

  Moderne med shorts også nå i høst, bare med en strømpebukse under.

   

  Likte dere antrekket jeg satt sammen??

 • 14

  Antrekk fra Polyvore

  Jeg hadde tenkt til å sette sammen en party antrekk, men det kunne jo også passet utmerket om man skal i bryllup også.

     Håper dere likte det :)

 • 14

  Hund med hjerte i panna

  Her om dagen var jeg med Mads på besøk til en på jobben hans. Og de hadde en kjempesøt hund som var skikkelig kosete.

  Også hadde den ett søtt hjerte i panna si. Kjempe søtt <3 <3


  Mulig det er vanlig, ikke vet jeg. Første dyret jeg har sett med hjerte på seg.


  Sett noe slikt på dyr før??

 • 13

  Sims 3 byliv stæsj

  Mads har gitt meg noen sims pakker på datan min. Så har jeg noe å gjøre mens han jobber om jeg kjeder meg. Er nemmelig veldig lei av å være sykmeldt pga albuen min nå. Skal på sykhuset i Drammen 29.september heldigvis. Vil beggynne å jobbe jeg nå.

  Blir spennende å prøve dette sims spillet.

  Har du the sims??

 • 8

  Dagens middag: Kremet blomkålsuppe (Lavkarbo)

  I dag ble det noe så godt og enkelt som hjemmelaget kremet blomkålsuppe ala Charlotte. Liker du blomkålsuppe bør du virkelig prøve denne.


  Servert med en skive lavkarbo brød med smør

  Oppskriften har jeg lagt ut tidligere, og du finner den HER

   

  Så nå har vi suppe for i morgen også :) Gleder meg allerede.

 • 8

  Supertilbud. Momsfritt

  I går fikk jeg mail fra Blush. Det er en side jeg får nyhetsbrev fra, ettersom jeg av og til handler en del hårprodukter der. Jeg elsker blush, først og fremst fordi de har lave priser(lavere enn butikk) og de har et eneromt utvalg av produkter der. Og hvem blir vel ikke happy om man kan finne sitt favoritt produkt til en lavere pris??

  Og nå har de i tilegg momsfrie dager fikk jeg mail om. Og det gjelder alle varene. Det vil si at det blir enda billigere. Om du trykker på bildet under kommer du direkte til nettsiden.

   

  Jeg har lyst å prøve ut enda fler nye hårprodukter. her er noe av det jeg fant som jeg tenker å kjøpe.

     Silky sexy hair,   Før 139kr NÅ 111kr


  TIGI Bed Head Maxxed Out hårspray,  Før 129kr NÅ 103kr

  Sexy Hair-STRAIGHT SEXY HAIR, rettetang balm. FØR 139kr NÅ 111kr

  Kikker også på store pumpeflasker med shampo og balsam fra Tigi beadhead (750ml) til kun 150 og 160 kr.

  Mads bruker Renati voksen straight gaze hold og den var jo nå superbillig...Så den kommer han til å bestille. Du får den ikke så billig i Sverige engang, han handler avogtil voks der.  Renati Straight hold Glaze. FØR 119kr NÅ 95kr. Det er fillern meg billig.

  Tenkte jeg bare måtte dele dette :) Aner ikke hvor mange dager der varer.

   

   

  Handler du på blush??

  Har du noen hårprodukter å anbefale??

 • 6

  Slik blir de egendesignede skoene

  Som jeg skrev i går vant jeg konkurransen med mine egendesignede sko fra Nike. Jeg kunne bruke de jeg hadde designet eller lage helt nye. Jeg valgt de jeg hadde designet, også bare addet jeg noen farger som jeg vistnok ikke hadde lagt til. Fargen under skoene ble endret fra sort til Rosa ;)  Slik som jeg liker det.  Jeg gleder meg til å få skoene fra Nike til av en verde på 1730 kr:) Og ikke noe særlig kult å vite at jeg har valgt farge/design.

   

  PS: jeg har nå en konkurranse gående på bloggen. KLIKK HER

   

  Tror de kommer til å passe perfekt til meg. Jeg elsker jo både rosa og blå.

 • 65

  KONKURRANSE. Vinn smykker

  Konkurranser er GØY. Så da setter jeg igang en ny konkurranse med 2 uglesmykker fra meg til dere. Fikk 4 stk i posten i dag som jeg har bestilt.

  DU TRENGER IKKE HA BLOGG FOR Å DELTA. 

  Vil du vinne et slikt smykke selv, eller gi det bort til noen du er glad i. Så delta da vel... Populære uglesmykker.  Jeg kårer 2 vinnere.

  Og det eneste du trenger å gjøre for å delta er å like DENNE SIDEN (link) på facebook. Og etter du har  trykket like på siden kan du skrive hva du kaller deg på facebook (fornavn+etternavn) i kommentarfeltet under her. Eller på mail til meg om du heller ønsker det.

  Jeg kommer til å sjekke opp at dere har meldt dere inn i gruppen før vinneren kåres :) Trekker to vinnere 25. september.

   

  (Og de som ønsker å følge bloggen min i tilegg til den andre facebooksiden , kan trykke like på den HER)

 • 15

  Kebab middag ute (Lavkarbo)

  I dag orker ingen av oss tanken på å lage mat. Eller jeg orker ikke å lage mat, Mads gidder jo aldri kokkelere :P Han er mer bakemesteren her.


  Så i dag blir det en kebab på oss hver på Galaxy kebab i Hønefoss. De har byens beste kebab etter min mening. For å få den mest mulig lavkarbo vennlig så får vi den i beger istedenfor pitabrød og vi ber om uten mais. Slik kan man faktisk gjøre det, om man ikke gidder lage middag.


  Dette gjør vi av og tl. Så en slik kebab skal jeg nyte i dag.

  I boken til Hexeberg står dette som et alternativ til lunsj eller middag om du er ute å reiser. Kebab uten pitabrød og mais. Og det kan anbefales.

  Liker du kebab??

 • 12

  Omtale: Naturlig og økologisk selvbruning

  Her kommer omtalen som jeg har lovet. På Karora sin naturlige og økologiske selvbruning.

  Jeg kan telle på en hånd hvor skjeldent jeg har brukt selvbruning. Men denne var jeg veldig spent på å prøve ut. Da jeg hadde lest og hørt mye bra om den.

  PRODUKTET FINNER DU HER(link). Fåes i både 100ml og 200ml

   

  Og her kommer før og etter bilder fra da jeg testet selvbruningen.


  FØR SELVBRUNING:

  Ingen selvbruning og en plagsom pigmentflekk ved kneet.

  SELVBRUNING PÅ ETT BEN:


  Trenger jeg si hvilket ben jeg tok selvbruning på?? ;) Dette var etter ca 30 minutter

  Etterpå tok jeg selvfølgelig også det andre beinet. Så det ikke skulle se weird ut;) Syns det ser veldig naturlig ut med denne fargen og den dekket ganske bra over pigmentflekker. Det er en fordel å skrubbe kroppen før man påfører selvbruning. Og selvbruningen påføres med en bomullsdott eller en selvbruningshanske.

  Min mening.

  • Dufter godt, litt sånn sitrus. Og har ikke den rare selvbruningslukten heldigvis
  • Den var lett å påføre, jeg brukte bomullsdott og det fungerte fin
  • Helt supert at den er naturlig, for den svir ikke på huden min.
  • Gir en veldig fin farge som ser naturlig ut.

   

  Denne kan absolutt anbefales til de som ønsker å fin, men naturlig brunfarge. Og produktet finner dere HER.

   

   

  Har du prøvd ut Karora selvbruning?

  Bruker du ofte selvbruning?

  (Produktet er en gave fra britique.com. De har det meste innen naturlig hudpleie og sminke. Samt at de har personlig shopping. F.eks om du vil handle på toppshop kan du bestille gjennom de. Helt fantastisk.Gå inn på siden dems for å lese mer. )

 • 19

  Jeg vant egendesignede NIKE sko

  Dette er lykke dagen min :) 2 fantastiske ting skjedde rett etter hverandre. En positiv ting for meg og en positiv ting for Mads. Jeg er sååååå happy.

  Jeg var akkurat ferdig på joggetur, tok meg en herlig dusj etter en god treningsøkt.

   
  På tide med nye joggesko...

  Så logget inn på bloggen. Der hadde jeg fått en privat melding fra http://innsatsforlivet.blogg.no/ som gratulerte jeg som vinner av egendesignede Nike sko. WHAAAAT? tenkte jeg. Jeg gikk raskt inn på kampanje.blogg.no og sjekket at det stemte. Og joda. Jeg og 3 andre bloggere ble heldive vinnerene av våre egendesignede Nike sko. Hva passer vel ikke bedre nå som jeg har kommet i gang med treningen igjen. Under kan du se bilde av skoene jeg har designet.  Og 5 minutter etterpå ringte telefonen til Mads. Det var et firma fra en jobb han har søkt på i Drammen som ringte. Og de lurte på om han var interesert i å kommer på intervju. Jeg har en stor drøm om å få flytte tilbake til Drammen igjen:) Så dette var gledelige nyheter. De skal ansette 7 stk og de ringte tilogmed før søknadsfristen gikk ut.

  Så da krysser vi fingra for at Mads får jobb og vi kan flytte nærmere Drammen. Han skal på intervju om en uke, på bursdagen min (14.Sept).

  OG senere i dag tenker jeg å ha en konkurranse for dere. Så følg med :D

   

  Herlig med litt oppturer, virkelig :)

  Hva syntes dere om de egendesignede Nike skoene som snart blir mine??

   

 • 15

  Høst OUTFIT

  Nå er høsten her og da er det tid for litt varmere klær. Denne høsten er det veldig inn med blandt annet strikkeplagg og poncho.

  Her har jeg satt sammen et høstantrekk som jeg likte godt

  //Poncho-houseoffraser.co.uk// Bukse- generalpants.com.au// Bluse-reissonline.com// Veske-miumiu.com//Ørepynt-aldoshoes.com//UGG sko//

  Merker jeg selv trenger noen nye plagg for høsten.

  Er du klar for høsten??

  Liker du høstens trender??

 • 6

  Hverdags antrekk

  //Blazer-topshop.com// Bukse- rag-bone.com// Topp- missselfridge.com//Veske-shopsavannahs.com//

   

  Likte du antrekket ?

 • 8

  Dagens Lunsj, middag og dessert(LAVKARBO)

  i dag ble dagens frokost/lunsj rester fra i går. Nemmelig lavkarbo pizzaen. Den var like god i dag, og jeg bare varmet den opp litt i stekovnen. Om du bruker mikro kan det lett bli vassent etter min mening.

  en med rømmedressing fra i går og en med bernaise. Man blir stapp mett av bare 2 stykker.

   

  Og dagens middag ble kjøttdeig i tomatsaus servert med parmesan, ruccola og litt tyrkisk youghurt.


  Steker kjøttdeigen med valgfritt krydder, tilsetter 2 fedd med hakket hvitløkk, 1/2 liten løk hakket, 1/4 paprika i biter og litt purre. Tilsetter så hakkede tomater på boks og 2 ss creme fraiche. Lar dette putre litt også server.

   

  Jeg var så utrolig fysen i dag, sikkert etter helgens lange utskeielse både fredag,lørdag og søndag. Når jeg spiser større mengder karbo som da får jeg veldig søtsug. Og det tar gjerne 2-3 dager med riktig mat før kroppen min kvitter seg med suget. Og for å ikke sprekke i dag så måtte jeg lage meg en dessert. Jeg hadde mandler og tenkte at da måtte jeg finne på noe spennende med de.

  Brente/karamelliserte mandler ala charlotte
  Jeg tok 2 håndfuller med mandler og stekte i 1 ss smør på middels lav varme. Og tilsatte 2-3 ts med sukrinmelis og en litt kanel. Og lot de putre 1-2 min i panna mend jeg rørte i de. Puttet de så i et glass og satte det til kjøling i kjøleskapet i ca 15 minutter. Så ble det herlig snacks for oss 2 <3  Det hjalp på med litt snacks på søtsuget.

 • 9

  Tyttebærplukking + Lavkarbo syltetøy??

  I dag har jeg sitti lenge å sortert masse tyttebær som vi har plukket. Hadde en stor bolle som var ganske så full, og det tar sin tid. Men ettersom jeg elsker tyttebærsyltetøy er det vel verdt det.Begynner å se bunnen skikkelig på bollen nå ja.

  Så nå blir det å lage tyttebærsyltetøy en av de nærmeste dagene. Jeg har bestilt meg tagatose, så gleder meg til å få den i posten. Så da tenkte jeg å prøve å lage tyttebærsyltetøy med sukrin og noe med tagatose.  Har ikke sånn bær rist/renser. Så det tar litt lenger tid. I tilegg er ikke alle modne. Så jeg liker å sortere så jeg får de beste bærene til syltetøyet mitt.  Tyttebær inneholder 7 g karbo pr 100 g. Så det får gå innimellom. Tyttebærsyltetøy er et must til noen kjøttretter for min del.

   

  Har du prøvd deg på lavkarbo tyttebærsyltetøy?? Kom gjerne med tips. Jeg vil ikke ha rørte tyttebær :)

 • 12

  4 fine kjoler for fest


  Alle kjolene er fra nelly

   

  Hvem likte du best??

 • 19

  Sure Sivert, nydelig drink

  Noen spurte om oppskrift på Sure sivert etter gårsdagens bilde, så her er den.

  En av mine yndlingsdrinker er Sure Sivert. Den er så utrolig god. Det er en skikkelig Drammensdrink. Drinken er ikke lavkarbo, men det er mulig å gjøre den lavkarbo vennlig også.  Ved å bruke sprite zero istedenfor vanlig sprite. Piske krem med sukrin og lage din egen soumix uten vanlig sukker.

   

  Her er orginaloppskriften som jeg bruker,  til dere som er gamle nok :)  Du trenger:

  • Ett shotteglass sprit(jeg brukte smirnof vodka)
  • Ett shotteglass Pisang
  • En stor, god dæsj med sourmix
  • Liten dæsj med krem. Kremtopp eller piske selv.
  • Sprite
  • Isbiter
  • Shaker

  Bland sourmix,sprit, piisang,isbiter og krem i en shaker og rist. Tilsett så blandingen i et glass(Så glasset blir ca halvfullt). Tilsett så resten med sprite/z-up.  Har du smakt Sure Sivert før??

 • 26

  Dagens middag. LAVKARBO PIZZA

  I dag prøvde jeg meg på å mekke sammen en Charlotte spesial ;) Men en helt ny bunn som jeg bare mikset frem i farten med litt ting jeg hadde. Jeg ville ha en bunn jeg kunne holde skikkelig i, som ikke var seig. Så jeg prøvde meg frem og jeg ble fornøyd med resultatet til nå.

  Dette er den beste lavkarbo pizza vi begge har smakt frem til nå. Og vi har vel prøvd 4 forskjellige.  Bunn:

  • 1 ss glutenmel
  • 3 egg
  • 2,5 ss bakepro
  • 3 ss mandelmel
  • 2 ss vann
  • 2 ss creme fraiche
  • 2 ss kruskakli
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ss fiberhusk/psylium
  • 1  ss Cocosa (brun etikett)
  • Salt, pasta rossa krydder (santa maria)

  Forslag til Tomatsaus/pizzasaus:

  • 3 ts tomatpure
  • Idun sukkerfri ketchup
  • Salt,pepper,hvitløkskrydder og oregano  Forslag til nydelig rømmedressing:

  • 2 ss lettrømme
  • 1 ss Seterrømme
  • 1 ts eddik
  • 1 ss ekte majones
  • Krydder: Hvitløkskrydder, salt, piffi,Chili hot(piri piri), Sitronpepper.

   

  Fremgangsmåte pizzabunn:

  1. Skill eggeplumme og hvite på 2 av eggene. Pisk hvite med litt salt til det blir tykt hvitt skum. Du skal kunne vende bollen på hodet uten at det detter ut. 
  2. I en dyp tallerken tar du de 2 eggeplummene + hele det siste egget. Tilsetter så bakepro,mandelmel,glutenmel,kruskakli,creme fraiche,cocosa og rører dette sammen. Så tilsetter du resten: bakepulver,fiberhusk/psylium,vann og krydder og rører.
  3. Tilsett så blandingen oppi de stivpiskede eggehvittene og rør forsiktig sammen. Bre uttover et bakepapir og stek i ovnen i 10-11 minutter på 175 grader. Uten noe fyll på.
  4. Ta den så ut av ovnen og legg den over på en rist. Smør så på med pizzasaus og ønsket fyll.

  5. Stek så i ovnen i ca 12 min på rist på 200 grader. Server gjerne med ruccola salat og rømmedressing.

     Mmmmmmm.

   
  Og det beste av alt :) Man slipper å bruke kniv og gaffel. Veldig enkel å spise som den er.

  Næringsinnhold på selve bunnen uten fyll:   

  Energi:  415 Kcal

  Fett: 25,07 

  Protein:41,3

  Karbohydrat: 5,62
 • 27

  Bursdagsfeiring med SUSHI

  I går feiret jeg og Katrine bursdagen vår litt på forskudd. Vi blir begge 24 år, hun den 7 og jeg den 14. september. Men ettersom vi skulle feire den i Drammen måtte vi finne en dato som passet begge. Vi var så heldige å få låne huset til mamman min. Siden vi begge elsker sushi, så ble det selvfølgelig hjemmelaget sushi som vi serverte. Og til de som ikke liker sushi ble det grandis og pølser.

  Vi var 9 jenter og hadde en fantastisk hyggelig kveld med god mat og drikke. Skravla gikk i ett kjør og tiden fløy utrolig fort. Tok igrunn lite bilder i går, glemte det bort i all pratingen. Men ble noen da vi laget istand sushi.


  Tunfisk og Salma laks  Og chilimajonesen er et must for min del ;)


  Snikfoto av noen folk som spiser er alltid gøy ;) (Ialefall for den som tar bildet, meee)

  mmmmmm. SUSHI <3 <3  Noen av jentene i soffan. Skravla går og det ble en koselig kveld..


  Fine jentene :)

   

  Føler meg stappa etter litt øl, litt vin og noen sukkerdrinker. Men fy så godt det er av og til. Men magen eser ut med en gang stakkar.Bildet under er av meg :)  Og yndlingsdrinker er selvfølgelig Drammensdrinken sure Sivert

   

   

  Og dagen derpå så jeg slik ut når jeg våknet, tatt med et dårlig webcamera. Rosa morgenkåpe <3  OI!! Så mange haker jeg fikk...  Takk for en koselig bursagsfeiring jenter :) Og kjipt med dere andre som ikke kunne komme, savnet dere å <3 <3

  Nå skal jeg bare slappe av og nyte resten av denne søndagen, og formen den er strålende. Wuuuuhuuu

 • 9

  God lunsj/ middag dagen derpå

  Dro på besøk til farmor og farfar en tur og der fikk jeg servert fårikål... Yummy

  Fårikål med litt meierismør i skyen.. Smakte nydelig.


  Hadde en koselig bursdagsfeiring på forskudd i går. Vi laget istand sushi, gleder meg til å vise dere:)

 • 26

  Hvilket ANTREKK likte du best?

  3 Antrekk jeg har satt satten for litt siden, som har ligget inne på bloggen.

   

  Hvilket antrekk liker du best??

  Nr 1


  Nr 2  Nr 3

  Nå stikker jeg til Drammen straks, skal feire bursdag med ei venninde i kveld. Hun har bursdag 7.sept og jeg den 14. sept . Så da blir det en koselig jentekveld hvor vi lager sushi og noe annet til de som ikke liker det. Blir koselig.

   

  Nr 1,2 eller 3??

 • 11

  Blogg og vinn tur til New York+10 000 kr i lommepenger

  Har kommet over enda en konkurranse som Isadora arrangerer i sammarbeid med blogg.no

  Her kan man altså være så heldig å vinne en tur for to til selveste New York med opphold og reise + 10 000 i lommepenger. Og hvem drømmer vel ikke om å få lov til å oppleve New york? Det er sikkert uendelig mange påmeldte, men jeg prøver meg alikevel.Konkurransen går ut på at jeg skal fortelle hva det største jeg har opplevd er. Så da er det bare å sette igang.

  Det største jeg har opplevd må nok være da vi forlovet oss:

  Påskehelgen i April for 2 år siden var vi på Ullensvang hotell i Hardanger. Det var et superkoselig hotel, med en veldig trivelig atmosfære. Vi koste oss fryktelig denne helgen, med flott utsikt over en vakker fjord og flotte høye fjell. Og vi spiste også mye god mat. Vi var i 80 Års lag til bestefaren til Mads og mange i familien var samlet til hyggelig samvær hele helgen. Jeg liker familien til Mads utrolig godt og er glad jeg har blitt tatt så godt i mot. Det var også mye festligheter på kvelden , som show, dans og bingo. Vi hadde en fantastisk helg på et ydyllisk sted

  Ullensvang Hotell


  Både jeg og Mads snakket om hvor idyllisk det var på dette stedet og at vi måtte dra tilbake dit ved en senere anledning. Så sier Mads noe slik som:" Du Charlotte, hva hadde du syntes om å blitt fridd til på et sånn sted som dette i så vakre omgivelser" Jeg svarte: jo, det hadde jo vært utrolig koselig da, ingen ting er jo mer romantisk og passende enn å finne et sted som er idyllisk når man skal fri. Jeg tenkte for meg selv at da viste jeg hva han hadde planer om neste gang han ba meg med dit. Så det mistet litt av spenninga for fremtiden:P hehe, neida.  Utsikten fra rommet:)

  Så sitter vi her da, med koselige folk og hygger oss. Så lurer Mads på om jeg blir med ut å tar litt luft. Og det ble jeg. Også går vi litt bort og på et søtt sted og kysser. Mads var fint pyntet i dress og jeg hadde vel også fått pyntet meg litt. Så setter han seg på kne, ser på meg og spørr: " Vil du gifte deg meg med?" Jeg svarte selvfølgelig ja. Men må si jeg ble fryktelig overasket. Hadde aldri trodd det. Så altså det var den 11. april 2009, på påskeaften som vi forlovet oss. Og jeg er sjeleglad for det enda.

  Romantisk spørr du meg ;)

  Følelsen av å bli fridd til kan ikke beskrives, den må bare oppleves. Rett og slett. Jeg fikk så sykt vondt i magen, på en god måte og man følte seg så annerledes på en måte. Var som et stort steg i livet mitt. Mads var dødsnervøs og det var så egentlig bare dødssøtt <3 <3 <3

  Håper dere er med å krysser fingrene for meg, hadde ikke vært en dum bursdagspressang å få tur til New york. (Har bursdag 14. September)

   

   

  isadoravinn
 • Stikkord:
  23

  Nye innkjøp

  Her er noen nye innkjøp jeg har gjort i det siste.  Grå strikkevest, herlig nå på høsttiden med en genser under. De hadde kun xs , l og xl. Så da ble det strl L, men kjekt det når man skal ha noe under.
  Høstjakke fra Bik Bok strl S

  Topp/Bluse og kjede fra B-young. Topp strl S

  Jeg elsker denne blusen <3 og gleder meg til å ha den på i morgen:)

   

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 30

  Omtale: Lavkarbobrød ferdigmix

  Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller diabetes, eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da er lavkarbo brød tingen.

  En skive av brødet har kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, men hele 8,5 gram kostfiber.  Dette er 36% mindre kalorier, 94% mindre karbohydrater og over 4 ganger så mye fiber som i vanlig grovbrød.

  Denne ferdige brødmiksen fra funksjonellmat er en nyhet som vistnok selger utrolig bra for tiden. Mange leter etter enkle alternativer. Og enklere enn å tilsette vann, røre og steke får man det vel nesten ikke. Jeg var så heldig å fikk teste ut brødet og her kommer min fremgangsmåte med bilder. Flere lurte på en omtale av brødet, så her kommer den.

  Og i pakken så følger dette med..


  Brødform + posen med ferdig brødpulver.

  Helles i en bolle og tilsettes 3 dl vann. Rør godt.  Hell så brødeigen over i formen. Strø gjerne på litt frø. Jeg brukte gresskarkjerner på toppen og dyttet litt inn i brødeigen. Stekes i 60 minutter på 175 grader.
  Ferdig stekt brød


  Ikke for grovt i fargen, men med mye gode frø og kjerner.

  Min mening om brødet:


  Det kan bli litt dyrt i lengden å kjøpe en brødmikspakke som dette om du bruker det ofte og om dere er fler, så dermed har funskjonellmat også utviklet en økonomipakke. Du får ca 40 brød ut av en slik økonomipakke, og sparer da ca 19kr pr brød. Grunnen til at lavkarbo brød er dyrer enn vanlige brød er jo at ingrediensene er dyrere enn rent mel. Økonomipakken med brød finner du her(LINK)

  Kan virkelig anbefales av oss begge her hjemme.

  Har du testet dette brødet??


  (Produktet fikk jeg av funksjonellmat.no)

 • 11

  Dagens frokost (Lavkarbo) og trening

  Jeg sov til kl 09:30 i dag og det trengte jeg. Smertene i albuen er nemmelig grusomme om dagen. Jeg våkner flere ganger på natta av intense smerter. Endelig fått timen jeg ventet på hos Drammen sykehus. Blir i slutten av september.

  Meeeen, over til dagens lchf frokost

  Karbohydrater :0,87 (1%)
  Protein:9,79 (10%)
  Fett: 39,53(89%)

  Og for de som lurer er det 416 kcal

  Jeg hadde selvfølgelig glemt kamera i bilen, og mads er på jobb. Så nå ble det mobilblogging:)

  Nå skal jeg ut å trene litt kondisjon;) og etterpå lover jeg å svare på kommentarer fra i går.

  Sovesveis <3<3


  Men nå skal a mor ut å trimme litt, blogges.

  Har du noen bra musikktips til jogging?? Trenger mer..

 • 28

  Stoooor pakke i posten. Med masse godsaker

  Var jo regne julaften her. Fikk en hentelapp i posten og dro for å hente en gave jeg hadde fått fra http://www.funksjonellmat.no/. Funksjonellmat er forresten produsenten av blandt annet sukrinen,vaniljepulveret og mandelmelet som jeg bruker mye av. Pakken var dødstung og jeg var ganske så nyskjerrig på å få åpnet opp den spennende esken for å si det sånn... Så nå gleder jeg meg til å vise dere innholdet i pakken her. Jeg føler meg som en unge på julaften nå. Happy for alle de flotte produktene jeg har fått.

  Masse spennende oppi her ja...

  Sukrin og sukrinmelis er faktisk et must i alle hjem spørr du meg. Det er så mye bedre alternativ enn sukker og melis. 0 kalorier,påvirker ikke blodsukkeret, tannvennlig,100% naturlig.


  Sukrinmelis og sukrin sukker finner du her(LINK), på helsekost og noen matvarebutikker.


  Fettredusert mandelmel(grønn pose), mandelmel fullfett og hasselnøttmel fullfett. Disse kan du lese mer om HER

  Lavkarbo brød som også er glutenfritt. Jeg skal bake det nå, viser dere resultat etterpå.  Vaniljepulver brukes mye i baking og desserter.  Denne brukes istedenfor vaniljesukker. Mye sunnere. Les mer om vaniljepulver HER


  Her er produkter med en ny type søtning Tagatose. Kommer til å skrive mer om den type søtning. Sjokolade, sjokoladepålegg og blåbær og ripssyltetøy. Produktene finner du HER

  Jeg måtte prøvesmake sjokoladepålegget. Og det ble vist ikke bare en prøvesmak. For det er noe av det beste jeg har smakt. Mmmmmm.


  Tror jeg syns dette var bedre enn nugatti jeg. Ganske like på smak sånn egentlig.

   

  Bruker du noen av produktene ovenfor??

  Noe du fikk lyst til å teste ut??

   

  (Tusen hjertelig takk til Funksjonell Mat for en fantastisk gave)

 • 2

  VOE tilbake med ny BLOGG

  Litt nyheter på bloggfronten..

   

  Da var VOE, eller Emilie som hun heter tilbake med en helt ny blogg. Vi alle hadde vel en anelse at hun en gang kom til å begynne å blogge skikkelig igjen. Det har vært stille fra Hønefossjenten en lang stund, men nå savnet hun vel virkelig det å kunne blogge. 

  I sitt første innlegg som ble postet i går kveld skriver hun om at "Mobberne skal aldri vinne"  Hun har nå hatt en 8 måneders pustepause og er glad for å ha opprettet en egen blogg på et eget domene. Når man ligger høyt oppe på topplisten må man regne med å få noen drittkommentarer, selv om de aller fleste er hyggelige. Emilie er nå klar for å heve seg over de stygge kommentarene og skriver følgene på den nye bloggen:

  "Denne gangen skal jeg drite mer i hva andre mener. Uansett hva man gjør i denne verden får man kritikk, derfor er det bare å prøve å overse drittet og se fremover!"

  Og dessuten må man kommentere gjennom sin påloggede facebookprofil.

  Bloggen hennes finner du HER

   

  Velkomme tilbake, og husk det som ikke dreper deg gjør deg sterkere :)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits