Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Er dette en ORB?

Tok bilde av en lekkerbisk jeg skal kjøpe meg om noen år ;) Og på det ene bildet, det første fikk jeg med en orb, tror jeg. Det er den lille hvite rundingen på gulvet der. Jeg tror at orber er åndelige energier. Og når jeg somet inn på denne lignet det helt typisk en orb. Og hvordan kan man forklare at det er en runding der og 2 sec senere er den ikke der.

Tror du på orber??

er dette en orb?

 • 2

  Da var vi hjemme

  Da var vi hjemme fra en flott foretningshelg i Danmark. Var kjempe spennende og møte mange nye menesker og få masse ny input. Og ikke minst få lov å teste ut det helt nye produktet som ikke kommer ut for salg før i 2011. Kan fortelle mer om det senere. Nå blir det nok snart sengen :) Tidlig opp i morgen.

   

   

  Jeg har ialefall hatt en super helg sammen med foreldra til min kjære, mamman min, Mads og meg. Er så koselig å jobbe sammen med de :)

   

  Har du hatt en fin helg??

 • 7

  Alle jenters drøm?

  På konferanse i Danmark var det flere som vant slike flotte spa apparater med swarovski krystaller. Jeg ble helt forelska når jeg så dette og håpet virkelig å vinne en slik en. Finnes kun noen få eksemplarer av de med swarovski krystaller og de er jo super flotte.  Jeg sier bare en ting. Fy F så Lekker. Hadde vært i skyene om jeg vant en slik spesielt utgave.

   

  Så hva syntes du? Lekkert??

 • 4

  ser jeg gammel ut, eller er det mamma som ser ung ut?

  Vi er i Danmark enda og blir her til søndag. Vi storkoser oss på vårt fine hotellrom oppi høyden. I 21.etg, men det er bare kos. I dag har også mamma kommet på hotellet. Og vi har vært på seminar med foreldrene til Mads og mamman min. Det var en kjempespennende og lærerikt jobb seminar.

  Flotte mamman min <3
  Det kom en dame bort til oss i dag og begynte å prate og prate. Og når vi kom inn på et tema forklarte mamma at jeg var hennes datter. Damen ble lang i masken og trodde vi var søsken. Mamma ble jo glad for den. Så jeg håper at det var at mamma ser ung ut og ikke at jeg ser gammel ut ;)

  Jeg har foresten fått tatt min første dose (3 kapsler) av det nye typen kostilskudd jeg fortalte jeg skulle teste ut. Det kommer ikke for salg før i 2011 en gang. Så jeg gleder meg til å ha energi igjennom hele dagen +++. Vi får se hva som skjer. Jeg er en person som må ordentlig se at det funker før jeg tror det. Noen av testpersonene har merket forskjeller etter 3-4 dager på kostilskuddet og andre etter 2-4 uker. Så jeg håper på 3-4 ;)


  I morgen skal det trekkes 2 vinnere av et flott spa apparat i swarovski krystaller.Litt vanskelig å få hvor flott det var når jeg tok bilde av et bilde. Men du vet jo åssen swarovski krystaller ser ut ;)


  Så kryss fingra alle blogglesere for at jeg vinner, tenk å ha noe så lekkert på badet.


  Ser jeg gammel ut, eller er det mamma som ser ung ut?

  Skjønner du hvorfor jeg håper å vinne dette eller? Lækkert

   

 • 5

  HEI DU

  Jeg fant denne skjønne skapningen på gata. Hun sto sammen med flere andre gresskar. Klare til halloween.

  Men ingen av dem var like søt som denne snuppa.

  Her i Danmark står det mange av dem ute på verandane til folk og utenfor spise steder.

  Har du sett masse gresskar i det siste?

 • 9

  Outfit for kvelden


  Og hvis noen lurte: NEI, jeg er ikke gravid. Selv om det kan se sånn ut. Er toppen som er slik. Så slipper noen å lure ;)  Topp: H&M  Bukse: TOP SHOP  Sko: EURO SKO

 • 5

  Har du sovet så lite før?

  Har ikke sovet på 1,5 døgn og da blir det slik. Fy flate så trøtt jeg var. Fått litt energi tilbake nå da:) Men smarte meg lot være å sove i natt, siden vi skulle reise til gardermoen kl 4 på morran. Så det ender opp med en veeeeeldig trøtt Charlotte som føler seg som TRASH ;) JEJE


  Fått meg en fin kamera plass da veitu :) I vinduskarmen.


  Men å shoppe det orket jeg da. Det blir man aldri for trøtt til :) Skikkelig bra med shopping her i København.

  Badekaret ropte på meg. Og straks ble jeg våken, opplagt og freeeesh.

  Har du sovi så lite før?

  FLER SOM ELSKER BADEKAR ??

 • 23

  Flotteste hotellet. BILDER

  Jeg er helt oppi skyene her nå. VI har vært på reisefot i hele dag, og er nå fremme på hotelrommet i Danmark. Nærmere bestemt københavn.


  Ble møtt av flere slike reklame plakater på flyplassen i københavn. Spennende og kjempe stas. Ageloc <3

  Vi bor i 21. etg og har fått et utrolig lekkert rom. Så vi er storfornøyde :)
  Kofforten vår var bært opp på rommet og lå klar når vi kom inn. Luksus :) Ligge å se tv i senga.


  Senga vår


  Badekar <3 I love it

  Det var noen bilder ialefall;)

  SÅ HVA SYNTES DU?? FINT??

   

 • 12

  Nytt innkjøp og litt stress

  Hei søte, skjønne, vakre, nydelige mennesker. For det er dere virkelig. Jeg blir så utrolig glad for alle de fantastiske kommentarene dere gir meg. Dere er utrolig flotte mennekser. All of you.

  Var akkurat på en snarshopping i stad. Skulle ha med en sånn liten koffort. En sånn en som man kan bruke som håndbagasje på flyet. Har helt glemt å fortelle det, men reiser til Danmark i morgen og blir til søndag.


  SÅ her er min nye koffort. Veldig kjekt å ha slike som man kan ha med ombord i flyet.

   

  Også blir jo selvfølgelig min rosa koffort med. For jeg kan ikke få sagt det nok ganger hvor viktig det er å ha en koffort som skiller seg ut på rullebåndet ;)  Jeg syntes så absolutt Mads (min kjære) skal trille rundt på min rosa koffort ;) Eller kanskje ikke.

  Men nå er jeg litt stressa, for jeg har ikke starta å pakke engang. Og flyet går tidlig i morgen. Så nå skal det pakkes.

  Hva sier dere til bilde av min kjære med rosa koffort?

  YES OR NO??

 • 7

  Dagens middag, jeg er lat

  I dag ble det Kinamat, jeg gadd rett og slett ikke lage middag. Fordi vi reiser i morgen tidlig.

  Når jeg skal ha kinamat klarer jeg ikke bestemme meg for hva jeg vil ha, men nå var det lenge siden jeg hadde hatt kylling med sursøt. Så ble det i dag.


  Seeeeee, En liten brokkoli :P  Var ikke værlig mye grønsaker her, men noe.

  Liker du Kinamat??

 • 11

  Dagens outfit

  Her er dagens Outfit, ikke noe spesielt med det akkurat. Men her har du det. Så helt MØNG ut, så ble kryss i tryne ;)

  Så det var da dagens Outfit :)

 • 23

  På topplista med VOE 2.Plass

  Nå er jeg like happy som svampe Bob ;) Jeg har nådd målet mitt, nemlig å komme på 2.plass på topplista over Ringerike. VOE er på 1.plass, men målet mitt var en gang å ligge på 2.plass. Og nå gjør jeg det. GØY:)


  Svampe Bob er happy veitu ;)

   

   

  Regn, Regn gå din vei. Sol, sol kom til meg.

  Tusen takk alle søte lesere, og mange søte kommentarer har jeg også fått.

  Hvilken plass ligger du på i ditt fylke?

 • 3

  Billig, god og super enkel middag

  I dag var dagen hvor jeg kun skulle lage middag til meg selv. Noe jeg syntes igrunn er superkjedelig. Jeg var helt tom for mat ideer. Så da måtte det bli noe enkelt som jeg allerede hadde hjemme.

  Dette trenger du: 1 pose first price tomatsuppe

  1 dl Matfløte

  2 små kjøttpølser eller ostepølser

     Tips: bruk kun 8-9 dl vann, selv om det står 11 på posen. Og tilsett 1dl matfløte, la suppa koke i noen minutter. Slik at makaronien blir kokt.

  Ble veldig masse mat igrunn da, så er hvertfall til 2 posjoner til. Så da blir det middag på min kjære når han er hjemme fra Jobb.

 • 7

  Cupcakes pynte ting

  Etter min mening finnes det så utrolig masse søte Cupcake pynte ting. Jeg elsker søte små pynte gjenstander, og her er noen av de jeg har sett med cupcakes.  Hva syntes du?

  Liker du Cupcake pynt ?

 • 8

  Slik får du signatur på innleggene på bloggen

  Først må du lage deg en egen signatur i et redigeringsprogram eller finne noe du vil ha på nette. Selv laget jeg min enkelt i paint. Hvor jeg skrev navnet mitt med en type skrift, og satt på noen små bilder jeg fant på nette.Slik.
  Så går du inn på http://www.tinypic.com/ og opploader bildet(signaturen) På resize kan du velge website/Email.

  Direct Link for Layouts er linken du skal bruke i kodingen din nå, så la denne siden stå oppe.

   

  1.Gå inn på Desig=>Rediger=>Maler(HTML)

  2. Søk opp ved hjelp av Ctrl F  <div class="content">${EntryBody}</div>

  3.Også skal du lime inn dette her:

  <center><a href="http://tinypic.com" target="_blank"><img src="BILDET LINK SETTES INN HER" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a></center>

  Ps: husk å sette inn bilde linken din da ;)

  Gjenta det samme som over på => Innlegg. Da vil du også få det på alle dine innlegg, og ikke bare på forsiden:) Ikke glem å forhåndsvise før du lagrer.

  Og da ser det slik ut:


 • 3

  Brokkolisalat med bacon

  Deler en god salatoppskrift med dere.


  - 1 hel brokkoli
  - Baconterninger
  -1  Rødløk
  - Pinnekjærner (bruker ikke en hel pose)
  - 1 pakke Rosiner
  - Miracle Whip
  - Sukker
  - Rødvinseddik

  Fremgangsmåte:

  1. Stek baconet, gjerne litt godt stekt. Kommer ann på hva du selv foretrekker. Og så settes dette til side for å avkjøles.


  (legg merke til min søte rosa stekepanne)

  2. Kutt opp brokkolien i passe små biter kutt også opp litt av stilken og bruk i salaten, finhakk 1 stk rødløk og putt dette i en stor bolle.


  3. Finn en liten skål hvor du tar i litt miracle whip, 1,5 ts med rødvinseddikk. også kan du smake til med sukker. ca 2 ts brukte jeg i min. Dressingen skal være litt syrlig og den skal ikke være så masse dressing i salaten. Du ser den neste ikke når den er i salatbollen. Men jeg laget litt for lite her, så litt mer en det du ser på bildet. Hell over dressingen i bollen med brokkoli og rødløk og rør rundt.


  4. Hell så oppi rosiner, stekt bacon og pinnekjerner (som gjerne kan være ristet litt i stekepannen).

  Du kan også gjerne ha litt mer av dressingen jeg skrev her oppe, slik at salaten blir litt mere kremet. Den er egentlig ganske kremet, men ser det ikke så lett på bildet.

  Så er den klar til servering. Godt til kylling, kalkun og andre gode kjøttretter.

 • 12

  Hvordan få meny over på venstre side

  Da har jeg akkurat flyttet meny over på venstre side av bloggen isteden for høyre siden. Siden sikkert fler lurer på det samme om hvordan man gjør det så deler jeg det på bloggen. Dette er mitt første designtips.

  1.Gå på design =>Rediger=>Stilsett(CSS)

  2.Søke med ctrl+f For å finne #wrapper {

  3.Så limer du inn dette under #wrapper {

  }
  #main {
  float: right;
  }
  #side {
  float: left;

   

  TIPS:Før du lagrer designet er det lurt å forhåndsvise designet, slik at man ikke har fått tuklet det til. Lett det om man får et mellomrom for mye eller andre ting.

   

  Nyttig tips?

 • 2

  Halloen

  Hei du  Sjekk ut denne fete kaktusen. En skikkelig mexikaner.

   

  VAR HAN IKKE TØFF?

 • 11

  Fra nå er dette min yndlingsbutikk

  Da mamma og jeg var i London fant vi en utrolig bra butikk. De solgte sko, vesker, smykker,skjerf og masse søte jente ting. Prisene der var jeg også veldig fornøyd med. Da jeg kom hjem til Norge så jeg på kvitteringen og fant navnet på butikken.

  Det viste seg at de hadde en nettbutikk også, og de har langt mer enn det vi så i buikken bare. De har klær også :) Masse fine klær.

   


  Her en noen av tingene jeg plukket ut som jeg likte.

  http://www.newlook.com/

  Kommer nok til å handle litt her en dag ja, men er så mye fint at det blir vanskelig å bestemme seg ;)

   

  Hva syntes du om tingene?

  Har du vært innom en New look butikk før?

 • 2

  Eksklusive sko  På hårmesse i London kom jeg over disse skoene som stod på utstilling. De glitra skikkelig opp og vekte oppsikt.

  Syntes de så veldig dyre ut, men er kanskje bare meg :P

  Så de eksklusive ut??

 • 0

  Driver å fikser litt på designet

  Var så møkk lei det gamle designet. Så nå driver jeg å prøver meg frem litt og lager design som blir litt bedre enn det forige. Så om siden min ser sånn delvis rar ut av og til nå, så er det bare for jeg driver å fikser. Jeg er ikke noen proffs på design. Men må si det er gøy å prøve seg litt frem :)  Har dessuten fått meg signatur, noe jeg aldri har hatt på bloggen før. Aner ikke om jeg skal fortsette å ha den.

  Kom gjerne med tips :) Så får jeg fortsette videre å prøve meg frem her.

 • 6

  Ny lommebok

  Lommebøker er noe jeg går fort lei av. Jeg trenger variasjon. Så ofte så må jeg gå til innkjøp av nye.  Denn kjøpte jeg på Londonturen.

   

  Skifter du ofte lommebok?

 • 11

  NY HEADER, takk søte Linn

  Her er minn gamle og uproffe og kejdelige header :P

   

  Men søte LINN STEINSLAND reddet meg og laget en header som ialefall jeg ble strålende fornøyd med. Du er en knupp Linn :)

  Så her er min nye header :)

  Forandring fryder :)

  Hva syntes du??

 • 13

  Hvilken kåpe er finest?

  Nå kommer kulda og vinteren setter inn for fullt. Da er det viktig med noen gode vinterkåper. Her er 3 fine vinterkåper.

  Jeg syntes alle 3 kåpene var rå lekre, men om jeg skal velge en av de. Så må det nok bli nr 2.

   

  HVILKEN AV DE 3 KÅPENE LIKTE DU BEST?

 • 4

  Helgas drink (suuupergod)

  I helga så laget jeg denne supergode drinken på vors. De fleste som var der fikk smake, og syntes den var veldig god. Så jeg deler oppskriften med dere her på bloggen. Det er en drink som ikke er for søt, den er heller litt syrlig. Den er ialefall farlig god.

  Og for å lage sure siver så trenger du følgende:  -2cl pisang, 2cl sprit, dæsje oppi med litt sourmix, bitteliten sprut med krem. Blandes i en shaker.

  -Hell oppi et glass og tilsett resten av glasset med sprite.


  I helga møtte jeg også Anita, vi lå på samme camping når vi var yngre. Mange morsomme minner :) Over 10 år siden vi hadde sett hverandre.

  Meg og Anita:)

   

  Har du smakt sure sivert drinken før?

  Hva er din favoritt drink?

 • 0

  Kjempekoselig dag med kjæresten

  I dag lå vi å slappet av til 10:30 og det var kjempe herlig. Godt å kunne slappe av litt når man har muligheten til det. Så bestemte vi oss for å ta en tur på det nyåpnede ringeriksbadet. Det var såklart en del folk der siden det var søndag. Men det var god plass til å svømme i det store bassenget for vår del.


  Ikke lov å ta bilder inni i svømmehallen, så da blir det før åpning bilder.

  Jeg fikk dratt med meg Mads opp på 5 metern, han var litt skeptisk. Men han mannet seg opp også hoppet han :)


  bildet er fra peppes.no

  Etterpå dro vi på peppes pizza å hentet en stor pepper steak pizza med fullkornsbunn. Rart med det der, men magen min tåler svært lite hvete. Da hever den seg opp som en stor bolle og lager masse rare lyder. Når jeg spise fullkorn eller spelt så skjer det ingen ting.

  Koselig med en så fin Søndag, da blir liksom ikke søndager så kjedelige alikevel:)

  Noen andre bra tips om hva man kan gjøre på en søndag?

 • 5

  Et must å ha i veska

  Når jeg var i London forige helg fant jeg denne søte, men også praktiske tingen.


  Det er en boks med neglelakk fjerner pads oppi.


  Etter jeg kjøpte denne så er den med i veska mi hver dag. Veldig kjekt produkt etter min mening.

  Har du en sånn en i veska?

  Har du sett en sånn neglelakk fjerner før?

 • 3

  Lørdagsmiddag

  Gutten min er på ettermiddags skift, så dermed er jeg alene hjemme til kl 22. Siden Mads ikke liker reker, så prøver jeg av og til å få til å kose meg med reker når han er borte. Så i kveld var det reker på menyen.  Før så likte jeg ikke reker, men nå syntes jeg det er kjempegodt. Og ingen ting er bedre enn reker en varm sommeren med hvitvin til. Ikke akkurat sommer nå, men jeg savner sommer allerde.  Liker du reker??

  Hva spiste du til middag i dag?

 • 8

  Nå kommer vintern,innkjøp

  I dag har jeg vært på militærutsalg på hvalsmoen, som ligger rett utenfor hønefoss sentrum. På militærutsalget er det lave priser.

  Siden jeg jobber i naturbarnehage og er ute i opp til -15 grader så er det lurt med godt og varmt tøy. Da pleier jeg å ha godt ullundertøy, varmedress, ullsokker og noen skikkelig gode sko som holder på varmen.


  Ullundertøy sett og 2 par ullskokker


  Disse skulle vist være gode og varme sko. Godt fora var dem også. vanligvis bruker jeg 38 og 39 i sko. Men disse er 41. De hadde ikke str 40. Men godt med en sko hvor man har plass til ulsokk og uten at den blir for trang.


  Da er jeg mer forberedt til en kald vinter

  Så om du vil ha militærutstyr og annet turutsyr med høy kvalitet til lav pris så annbefaler jeg deg å stikke innom et militær utsalg nær der du bor. MIlitærutsalget på hvalsmoen er åpent fredager og lørdag. Litt usikker på åpningstidene fredag. Men lørdag er de åpent fra 10- 16.

 • 7

  Sko kupp

  Var på kuben en tur i sta, og der var det masse salg i butikkene. Jeg endte opp med disse skoene som kun kosten 49 KR

   

  størelse: 38  Ikke noe særlig til vintersko, så får ha de til sommern.

 • 1

  Konsert i kveld

  I dag blir det Plumbo konsert. Så det blir gøy.Skal ha et Vors hos ei på jobben først også blir det byen etterpå med konsert.

  Slenger med 2 tøffe plumbo sanger

   

  Plumbo- Møkkamann

  Plumbo- Bayrer

   

  I kveld har jeg kjøpt inn til Sure sivert drink. Som du kan få oppskriften på  Her

     Har du noen planer for fredagskvelden?

 • 9

  Det ble et overaskene bra resultat

  Da har jeg laget ribbe for første gang i mitt liv og det var en ny opplevelse. Det ble utrolig godt og falt i smak hos oss begge to. Vi kjøpte first price frossen tynnribbe på kiwi og den funket bra. Bare sørg for at du ser på ribba du skal kjøpe at det er en del kjøtt på den og ikke bare fett.

  Svoren ble sprø og greier, ikke gæli det.


  Så her er altså min første ribbe middag. Litt stolt :)

  Ribbe er godt, men jeg er også utrolig glad i pinnekjøtt.

   

  Liker du ribbe?

 • 4

  Litt vel tidlig ute med julemat

  Det lukter ribbe i hele huset.Hehe, jeg vet jeg vet. Det er kjempe tidlig med julemat. Men jeg syntes de har starta så tidlig med julevarer i butikken nå som det bare er oktober. Så da tenkte jeg å følge på. Og siden det var tilbud på ribbe til 18,90 pr kg på kiwi så måtte jeg teste ut den ribba. Har aldri i hele mitt liv laget ribbe før, så må øve en gang før jul da veitu. Så får vi håpe at ribba blir god og at svoren blir sprø og god.

  Som sagt aldri laget det, eller vært med å laget det. Så blir gøy å se resultatet og ikke minst å spise julemiddag :P Nam. Når det er jul spiser jeg ikke veldig mye julemat, så gjør vel ingen ting om jeg spiser et måltid julemat nå lenge før jul.

   

  Ribba mi har ligget i salt og pepper og med rutet opp svor i kjøleskapet i over 1 døgn, den kan også ligge i 2. Også tok jeg en stor form og fylte opp med 1 liter vann og la 9-10 hele hvitløk fedd  med skall og alt i vannet.


  1 liter vann og 9 hele fedd med hvitløk. Og nei, det blir vist ikke hvitløks smak på ribba. I følge hellstrøm :P


  Så la jeg ribba oppi med svoren ned og slik skal den stå i ovnen på 180  grader i 1 time. Når den har stått en time snur du den,slik at svoret blir opp. Slik skal den også stå i 1 time i ovnen. Og etterpå skal den stekes 30 min til hvor man jevnlig heller  sjyen som er i formen over ribba.

  Tok vist veldig lang tid dette. men 2,5 timer med steking. En gang må bli den første også ;) Ribba mi er snart ferdig i ovnen så :)
  Skal smake med julemat i dag :)

   

 • 8

  Rød Vs brun JULEBRUS??

  Nå er julebrusen kommet i butikkene, og det har også noe andre julevarer gjort. Gutten min var på butikken i stad, og når han kom hjem så hadde han med seg en julebrus til oss. Jeg drikker vanligvis lite med brus, men akkurat når det er julebrus til så blir det litt brus drikking her. Gutten min kjøpte meg Aass julebrus, det er gutten sin det :)


  Nam, gleder meg til denne i kveld :)

   


  HAHA. Måtte legge med et bilde av den kjente Julebrus kongen Egil fredriksen. Han er fra Drammen og elsker Drammensbrusen Aass Julebrus. Han elsker den så masse at han vistnok drikker julebrus 3 ganger om dagen hele året rundt. Han drikker flere 100 liter med julebrus i året. Sikkert oppi nærmere 400 liter, om ikke mer.


  Jeg er ikke sånn som må ha Aass julebrus, men den er god. Men jeg har også mange andre gode favoritter. Det eneste som er et must for meg er i grunn at julebrusen er rød. Er det som er julebrus for meg. Den brune blir litt som champagne brus for min del  Drikker du helst rød eller brun Julebrus?

  Hvilken er din favoritt julebrus?

 • 8

  Søte Cupcakes på Topshop

  På en av Topshop buttikkene i London. En kjempestor en, så var det salg av blandt annet cupcakes. De var utrolig vakre, og det glitret skikkelig av de. Men siden jeg ikke smakte så kan jeg ikke utale meg om de var gode.

  På topshop hadde de også andre ting enn muffins og klær.


  Enda mer godis


  Masse sminke og neglelakker  Har du vært i en Topshop butikk før??

   

 • 7

  Mer London+ innkjøp

  Kommer med noen innlegg fra London litt her og litt der. Har tydligvis noe å ta igjen ser jeg. Etter som jeg ikke fikk blogget i LOndon.

  Her er mamman min i London :) Mamma og jeg var på jente tur.


  Og en tur innom starbucks er jo et must da. Synd det ikke finnes i Norge, men det kommer vel.


  Min flotte mamma er klar for noen timer med shopping.

  Og jeg er også klar for noen timer til med shopping.


  Noen av de søte småkjøpa. Jeg elsker den neglelakken og ringen <3

  Gøy å kunne handle i andre land, så mye mer spennende enn det vanelige man er vant til fra hjemme.

  Reiser du av og til på jentetur sammen med mamman din ??

 • 3

  Tomatsuppe på nesa  Skulle liksom ta noen fine bilder i sta jeg da. Jeg har nemlig prøvd å sette på exstensionsa selv, noe jeg ikke trodde jeg skulle klare helt alene, men det funka helt greit igrunn. De sitter nå i enda, noen timer sener. Men nok om det, når jeg skulle legge inn bildene på datan oppdaget jeg noe merkelig.

  Jeg hadde en orange prikk på nesa på alle bildene jeg tok. HAHA. Og det var da jeg kom på at vi hadde hatt tomatsuppe til middag. Så jeg har vist grisa litt. OH yes.


  Syntes ikke så godt her, men på datan ser jeg den orange flekken på nesa veldig godt.

   

  Ha en strålende fin kveld videre :)

 • 1

  Slik settes mine exstensions på (VIDEO)

  Jeg har som sagt vært på hårmessa i London og fått kjøpt meg klip on exstensions. De jeg har kjøpt er av merket universal hair. De er lenge 18 og laget av ekte menneske hår. De består av 6 deler med 2 spenner/klips på hver av delene.

  Om du går inn på denne linken vil du få opp håret jeg har kjøpt til en billig penger. Sammenlignet med de man kjøper fra norkse nettbutikker jeg har sett ialefall. http://www.usahairproducts.com/hairextension/index2.asp

  Tror nok det er lurt å kjøpe en sånn med mange av ulike fargene knipe, så man får se hvilken farge som passer best til håret sitt. Fargen jeg har ser f.eks veldig annerledes ut real enn den jeg ser bilde av på deres nettside.


  Får satt på klip on på hårmessa i London


  Klipsa fra siden


  Håret bak. Før håret mitt ble rettet ut.

  Her er en video på hvordan de exstensionsa som jeg har settes på.

  Har du clip on exstensions??

   

 • 3

  Hårmessa i London

  Her kommer noen av bildene fra hårmessa i London den 15. Oktober.Har vært der med mamma 2 ganger før og det har gitt mersmak hver gang. Denne gangen møtte vi også min kjære kusine Alexandra som nå bor i London. Så hun var med oss på messen og det var kjempehyggelig. Også etter hårmessen fikk vi noen gode tips om bra shoppingsteder . Det var heller ikke feil ;) Fikk shoppa en del.


  Alexandra og meg utenfor hårmessen. Her har jeg fått satt på clipp on extensions.


  Fornøyde og har endt opp med noen goodiebags fra noen av utstillerene.


  Fancy sveis? Litt spesielt kanskje, men kunne nok ikke klart det der selv.


  Masse spennende å lære av proffsene.


  Jeg får satt på klip on extensions. Mange kom å glodde og andre kom å kjente på håret. Håret er ekte menneskehår og det er mykt og herlig. Også passet det perkeft til min hårfarge.
   

  Noen fler som har vært på eller var på hårmessa?

  Hva er din mening om extensions?

   

   

 • 3

  Har du smakt denne nyheten?

  Kan ikke si jeg har sett de i Norge enda. Men disse Extra myke tyggepastillene fant jeg i London. Jeg syntes de var veldig gode, så som du ser så hamstret jeg med meg noen poser hjem til Norge  Har du smakt de?

  Noen som vet om de er kommet til Norge?

 • 3

  Så skjønn hun er

  Nå har jeg akkurat fått dusjet og føna kaninen min litt. Lenge siden sist. Så hun trengte en liten dusj.

  Hun er så utrolig snill at når jeg klippet negla hennes lå hun bare helt rolig på ryggen og kikket på meg. Så plutselig la hun hodet forsiktig bakover i fanget mitt, som om hun nøt det skikkelig så hun omtrent sovnet. Skjønne kaninen min Josefine.


  Og etterpå lå hun på fanget og vi tullekoset :)


  Skjønningen min som er nydusjet :)

   

  Har du noen dyr??

 • 9

  Plutselig fikk jeg langt hår

  Etter jeg kom hjem fra hårmessa ble håret mitt "plutselig" langt gitt :P hehe. Må vel ha tatt i et vidunder pulver slik at det vokste noe voldsomt. NEIDA :)

   

  Hva har jeg gjort mon tro:

  Før hårmessa

  På hårmessa:  Og plutselig hadde jeg hår lenger ned en puppa. Legg merke til det søøøøte rosa teppe (rosa løpern) :P

   

  HVA TROR DU JEG HAR GJORT MED HÅRET ?

 • 4

  I love shopping in London

  Har vært helt i himmelen jeg denne helgen altså. Jeg rett og slett elsker shopping, og London er ypperlig for sånne som meg. De har utrolig mange kule butikker der, også har de store zara og top shop butikker med flere etager. Og ikke nok med det, men de har butikkene mange steder rundt i London. Så på turen var jeg vel innom 3 eller 4 Zara og 3 Top shop butikker. Og selvfølgelig var jeg innom mange andre småbutikker. And i Love it ;)

  Legg merke til den konsentrere fotografen i speilet :P


  Så ble det disse tøflene på meg :) Skikkelig gode noen.

  Er så utrolig masse søtt, så man klarer omtrent ikke velge hva man skal ha og ikke ha. London er fullt av accessories og til en helt ok pris. Det er et stort pluss.


  Så mye lekre vesker var det også overalt. Men jeg klarte å kunne holde meg til 2.


  Jeg endte blant annet opp med å kjøpe denne nederst til venstre.

  Det er mange fler innkjøp. Så bilde kommer i senere innlegg. Fikk plass til alt i kofforten også uten overvekt. Heldigvis.


  Sliten etter en lang dag med shopping og masse gåing og undergrunden var et must å ta. Klar for middag.

  Så hvis dere vil på storby ferie med masse shopping, så kan jeg absolut anbefale London. Og de som ikke har vært der, dere burde så absolutt prøve en tur :)

   

  Flere shoppingglade mennesker her ute??


   

 • 3

  Ikke særlig behagelig

  I dag har jeg endelig fått tatt et til Mr bilde av armen min som jeg har slitt med i over 3 år nå. Endelig har jeg kommet litt videre i prosessen. Håper virkelig de finner ut av hva som er galt med den nå. Tok et MR bilde for 3 år siden og da var det mistanke til syste, men det ble ikke sjekket noe opp. Annet enn at jeg fikk tatt en haug med røntgen bilder som ikke viste noen ting. Og syste kan vistnok ikke sees på tøntgen. Armen min er helt skeiv og utrolig vond hvert eneste minutt.  Skeiv       arm                                         Rett      arm

   

  Gjorde trolig vondt når de skulle putte meg inn i MR trommelen i dag. Da de ikke klarte å rette ut armen min. Ble den stående så utstrakt som de klarte og bindi fast. Så jeg lå der og hadde skikkelig smerter inni trommelen. Føltes ut som noen dro og dro i en vond arm og at noe inni der sku sprenge. Det resulterte i at jeg ble veldig kval om svimmel etterpå og hadde kjempevondt i armen. Jeg måtte hjem å sove litt. Etter noen timer med soving føler jeg meg bedre. Men armen er værre en den har vært før.


  Gleder meg til å bli frisk i armen, så jeg kan gjøre normale ting igjen og ikke minst å kunne trene skikkelig. Det eneste som er ok nå er å gå turer og jogge.

   

  Men jeg lover at det kommer litt London innlegg i dag ;)

   

  Har du hatt MR undersøkelse før?

   

 • 3

  I am so sorry

  Det ble desverre ingen blogging på meg nede i London. Hadde ingen internet tilgang og var travel hele dagen lang. I am so sorry som de sier i England ;) Det var en travel men super fin helg. Jeg har tatt masse bilder, så det kommer selvfølgelig noen ut på bloggen en av de nærmerste dagene.  Nå er jeg kjempesliten etter en reisedag og det blir tislig opp i morgen. Så jeg må finne sengen nå.  Har masse fine bilder og spennende ting å dele, så hold on be strong ;)

  Natti natt

   

 • 9

  Reiser til London

  Da var jeg klar for avreise til London , gleder meg kjempemasse.
  Kjekt med koffort som syntes på rullebåndet :P

  Kamera er full ladet og det blir nok en del bilder fra London. Byebye så lenge :)

  Vært i London før?

 • 1

  Videoblogg, bedre kvalitet enn forige

  Her kommer ny videoblogg, den forige var så rævva kvalitet at det var fælt. Så måtte laste opp en ny en.

  Hope you like it

   

     Nå er jeg ferdigpakka til London tur :)

 • 6

  En blogg jeg anbefaler alle å lese

  Nå sitter jeg her med skikkelig tårer i øynene. Har ikke gråti så masse på lenge. Jeg kom netopp over en blogg som er så ufattelig trist. Det handler om ei jente på 22 år som har en kjæreste som kjempet mot kreften. Hun beskriver dag for dag og her om dagen gikk han bort. Tenk å miste noen som står en så nær og bare se de bli svakere og svakere.

  Jeg anbefaler dere alle å ta en titt innom bloggen hennes, så får jeg gå å tørke litt tårer.

  http://elimariesverden.blogg.no/

  Så blir det middag, og etter det skal jeg se om jeg får til å lage en videoblogg med svar på spørsmålsrunden.
 • 1

  Da blir det videoblogg

  Siden jeg har fått inn nok spørsmål på spørsmålrunden jeg har hatt så tenkte jeg å lage en videoblogg i morgen etter jobb. Der skal jeg svare på alle spørsmålene som er kommet inn fra dere lesere. Jeg må bare finne et sted jeg kan filme, siden jeg er alene hjemme også i morgen. Men finner nok en plass til kameraet :)  Om du har noen fler spørsmål som du vil skal komme med på videobloggen i morgen så kan du komme til spørsmålsrunden Her.

  God natt alle sammen :)

 • 4

  Alenekveld med spa tips

  Siden Mads er på jobb og ikke kommer hjem før kl 22 så skal jeg pleie meg selv skikkelig. Ha en god hjemme spa kveld med meg selv. Så det blir annsiktsbehandling, fotbad og pleie for føttene. Hmmm.Hva mer kan jeg gjøre? :P Kose meg med iskaldt vann med sitron oppi kanskje. Det er herlig når man har spa.  Så nå skal jeg få ut all møkk og dritt som har samlet seg opp i huden i løpet av forige uke. Så får jeg en ny og frisk hud <3 Så isteden for å dra til hudpleier så gjør jeg det heller hjemme på badet selv. For dette er også galvanisk strøm, samme som hudpleiere bruker. Så jeg får skikkelig dyprens og huden får en fin glød og føles myk. Den geleen jeg bruker først binder seg til urenheter,mykner opp porene og løser opp overflødig fett i ansiktet. Og geleen jeg bruker som nr 2 fjerner urenhetene.

  Skal bli godt å få pleid seg selv litt nå ja. Jeg vil gjerne ha tips om hvordan man kan pleie hender under f.eks en spa behandling :) Eller andre tips
  Hva pleier du å gjøre om du har spa kveld?

  Har du vært hos hudpleier før å fått annsiktsbehandling?

   

 • 4

  Mer energi er ikke feil, gleder meg.

  I slutten av oktober skal jeg få teste et helt nytt produkt. Det er noe helt nytt som kommer, som ikke finnes på markedet. Det vil ikke bli lagt ut for salg før i januar-februar 2011. Så jeg gleder meg over å få teste dette produktet før det kommer for salg på markedet. Selv skulle jeg ønske jeg kunne få litt mer energi, slik at jeg slipper å bli sliten på midt på dagen eller ved middagstider. Også skulle jeg gjerne fått mer energi, slik at jeg slapp å ligge å vri meg i senga på morran. Bare ha så mye energi at jeg kan stå rett opp av senga og sette igang med jobbing eller andre aktiviteter. Det er selvfølgelig heller ikke å forakte å få mer ut av treningen. At jeg kan gi mer , men uten å bli tappet for energi. Mer energi og en bedre helse er noe produktet kan gi meg og det er ikke dumt nei.


  En ting er ialefall sikkert, og det er at jeg gleder meg til å teste ut dette produktet. Foreløpig så er det noen som allerede har fått testet produktet og disse mener kostilskudder som lanseres i Europa i 2011 har følgende fordeler. Bedre fysisk ytelse, økt energi, mindre behov etter karbohydrater og sukker, bedre søvnkvalitet, mental fokus, økt libido og mindre smerter og plager. Og listen fortsetter. Personene har merket det gjerne etter noen dager på produktet. Personene som føler virkningen av produktet er fra 19 år-90 år og de som har testet det elsker hvert sekund av det.


  Tenk på det a. Mer energi på meg og mindre behov for karbo og sukker. Ikke dumt, ikke dumt. For det er veldig lett å få et søtsug midt på dagen om blodsukekeret er lavt, men i følge flere testpersoner slipper man dette søtsuget og man har energi gjennom hele dagen.

  Produktet skal vist nok gi deg den energien du hadde når du var ung, selv føler jeg meg ganske ung jeg da :P Men jeg husker jo før. Man hadde jo mye mer energi, også gjennom hele dagen. Tenk når man får barn, da går det mye energi med. Så fint om dette kan gi meg bra med energi.


  Så altså om rett over 2 uker så får jeg prøve ut dette, men det kommer ikke for salg i Europa før nærmere Januar 2011. Gleder meg veldig til å se om det har noen effekt på meg, selv om jeg enda er ganske så ung. Så lover jeg å skrive rapport dag for dag fra jeg begynner å ta tilskuddet :)

   

  Har du mye energi gjennom hele dagen?

  Får du lett sug etter karbohydrater eller sukker?

   

  PS: jeg er veldig spent :)

   

   

 • 7

  Min første spørsmålsrunde starter nå

  Har før fått etterspørsel etter spørsmålsrunde, og når jeg fikk spørsmålet igjen her om dagen. Så tenkte jeg vel det var på tide med en spørsmålrunde. Ettersom jeg har hatt bloggen en stund, og aldri hatt en eneste spørsmålrunde. Om det blir nok kommentarer så tenker jeg å lage en videoblogg med svarene til dere.
  Så om en videoblogg med spørsmål og svar høres bra ut så still i vei spørsmål til meg.  Dess fler spørsmål jeg får dess mer smiler jeg ;) Så kjør på :)

 • 12

  10 blogger jeg leser

  Her kommer 10 av bloggene jeg pleier å være innom, det er selvsagt mange fler jeg leser til daglig. Veldig mange av de jeg har som venner leser jeg også når de får nye innlegg som fenger :) Så burde vel hatt en større liste.

   

  http://karolineberget.blogg.no/

  http://voe.blogg.no/ leser av og til (om det er noe nytt der)

  http://linnsteinsland.blogg.no/

  http://linni.blogg.no/

  http://anastassiasblogg.blogg.no/

  http://ltamalie.blogg.no/


  http://kristiandsand.blogg.no/

  http://jordegaard.blogg.no/

  http://idasjo.blogg.no/

  http://tiriltutta.blogg.no/
  Nå er det jakten på kjærligheten <3

  Vil du at jeg skal lese bloggen din også ? legg igjen blogg adressen din som kommentar da vel :)

 • 3

  Dagens middag

  I dag har jeg vært på et gøyalt foredragskurs som omhandlet barns medvirkning i barnehager og i hjemmet. Det var kjempe spennende , morsomt og lærerikt. Mat må man han, så da blei det kyllingspyd med ris , brokkoli og hjemme mekka saus.  Yammi

  Yammi

 • 5

  Det var en skikkelig suksess


  Da har jeg fått vært på det nye ringeriksbadet som åpnet i dag.  For mer info om ringeriksbadet kan du gå inn på Denne siden. Været var strålende fint, så derfor bestemte vi oss for å gå bort dit. Tok vel ikke mer en rundt 5 min tenker jeg.


  Strålende sol her ja :)


  Utenfor ringeriksbadet.

  Som tidligere nevn har jeg sliti i alle år med eksem på mine hender, men nå er jeg jo kvitt den. Når jeg har badet i klorvann har alltid eksemet blusset veldig opp og jeg har kunnet merke det med en gang. Så jeg var virkelig nervøs etter å ha vært på badet noen timer at eksemet skulle kommet tilbake. Det gjorde det heldigvis ikke :)

  Og det er veldig positivt at på ringeriksbadet renser de ikke med bare klor. De renser med klor, uv-stråling og sand. Merket godt at det ikke var så sterk kloring. Noe jeg syntes er et utrolig pluss. Og eksemen kom heller ikke, så det er flotters.

  Etter vi var ferdig så måtte vi prøve ut den nye pizzareatauranten som ligger rett ved siden av badet. Den åpnet på fredag og de hadde dermed åpningstilbud hele denne helgen. 2 pizza for prisen av 1. Det var italienske pizzaer og de var kjempegode. Så veldig små ut, men man ble mett.  Mulig det blir årskort på oss på ringeriksbadet, vi får sjå :) Godt å svømme var det nå ialefall :)

  Har dere svømmehall der hvor du bor?

 • 10

  London time

  Tiden går fort nå, det nærmer seg London turen. Neste helg er jeg allerede i London, jeg reiser på torsdag og hjem igjen på søndag. Jeg håper på å ta med min bærbare data, slik at det blir blogging på turen også.

  Jeg skal til London med mamma, og vi skal blandt annet på hår og skjønnhetsmesse og det blir veldig spennende. Så da er det om å gjøre å ha full ladet kamere, med mulighet til å ta mange mange bilder ;)


  Jeg er hoppende glad ;)

  Sist jeg var i London ble det masse shopping, så jeg får vel la vær med å ta med for masse klær. Så jeg får plass til litt hjem også.

   

  Vært i London før?

 • 1

  I dag er dagen

  I dag er det den 10.10.10   Og det betyr at svømmehallen rett ved meg åpner. Så regner med vi tar turen dit i dag, men det kommer nok til å være stappa fullt.

  Hva skal du i dag da?

 • 8

  Laksemiddag lavkarbo

  Jeg går ikke på noen slags lavkarbo diett, men tenkte jeg skulle prøve en dag med det i dag. For ser det er mange som går på denne type diett. Og det er ingen tvil om at den funker. Siden jeg har sett masse flotte resultater av folk med før og etter bilder. Saken er bare den at det er så mye fristelser der ute som er vanskelig å motstå helt. Men mye god lavkarbo mat det er sikkert og vist at finnes.

  Siden jeg prøvde meg på en lavkarbo dag i dag, så fant jeg vel ut at om jeg virkelig bestemmer meg for det, så kunne jeg muligens klart det. Til frokost ble det egg og bacon, kunne fint levd med en sånn frokost. Og det holdt i mange mange time, selv når jeg var ute å jogget i sta. I dag har jeg laget en egenkomponert laksemiddag lavkarbo type. Vet det er karbo i brokoli og gulrot, men noe må man ha ;)


  Kreolskmarinert laks(god helg fra kiwi) ,brokkoli,gulrot og hjemme mekka saus.

  Sausen lagde jeg slik:

  smeltet litt smør i en liten kjele, tok i en halv buljong, litt vann og fløte. Krydret med salt,pepper,seafood krydder og litt piffikrydder. Og tilskutt tok jeg oppi littegran ost, så den skulle bli litt fastere.

  Ble helt sjokka over hvor mett man blir av sånn her mat, jeg klarte sikkert bare halve talerkenen med dette her. Det var kjempegodt, men klarte rett og slett ikke å spise mer. Var sikkelig mektig mat. Det er vel igrunn positivt.

   

  Da fikk jeg ialefall prøvd en dag med lavkarbo, så skal jeg legge det til vurdering om jeg skal endre livsstilen min om til lavkarbo kost. Hadde vært spennende å sett hvordan effekt det har. Så det skal så absolutt vurderes nøye.


  Går du på lavkarbo?

  Eller har du prøvd det før?

   

   

   

   

   

 • 1

  Løp litt feil i skogen  Var ute å jogget litt i sta. Og klarte å rote meg litt bort inni den store skogen. Det er godt merke med farger på løypene. Jeg skulle løpe en som var litt lenger enn den vanlige, men siden jeg løp feil ble det enda lenger. Og siden jeg ikke er i toppform for tiden ble det masse fortgåing den lange turen jeg løp. Tror det ble oppimot 7 km når jeg egentlig i dag bare hsadde tid til 3 stk, før middag. Men nå er jeg kommet meg hjem og middagen stå i ovnen. I dag blir det kreolskmarinet laks med noe ekstra krydderier på som stekes i ovnen i folie.
  Så nå skal jeg hoppe i dusjen, mens jeg venter på at maten skal bli klar. Og resten av kvelden blir det bare å slappe av. Skal bli godt med en dusj og deilig mat etterpå.

  Det jeg har lært i dag er at om jeg skal prøve nye løyper så må jeg vite jeg har god tid ;)

 • 22

  Derfor bør du styre unna BABYOLJE

  Natusan har jo den kjente babyolje som de fleste kjenner til vil jeg tro. Den brukes på mange forskjellige måter. Noen bruker den som sololje,andre til å vaske babyene sine med, noen bruker den som sminkefjerner og andre bruker den i dusjen for å få masse "fuktighet " på huden.

  Selv har jeg alltid trodd at babyolje er bra, for man merker jo at man blir skikkelig myk i huden. Når jeg var ung brukte jeg det av og til på huden når jeg dusjet og når jeg barberte legga. Men har i senere tid funnet ut at babyolje ikke er bra.

  Babyolje inneholder kun mineralolje, det tilfører altså ingen fukt og legger seg kun oppå huden din som et lokk så huden ikke får puste. Mineralolje er for de som ikke vet det , det samme som motorolje. Altså det man bruker på bilen. Det sier vel seg selv at man igrunn egentlig ikke burde ha dette på huden. Så om du smører inn kroppen men fuktighetskrem etter du har dusjen med babyolje vil aldri denne fuktighetskremen komme inn i huden din. For mineralolje i babyolja ligger som et lag å sperrer for kremen.Mineraloljen blokkerer mellom 40 og 60 % av hudens porer, noe som forsømmer hudens naturlige fettproduksjon. Det er derfor du blir avhengig og det føles liksom så bra. Men det er kun oljen som blir liggende der som får de til å føles så bra ut.

  Ikke noe mer natusan babyolje på meg lenger


  For å gjøre det litt enkelt, styr unna alt som inneholder mineralolje.
  Det finnes flere ulike navn på mineraloljer:
  Ozokerit (inngår t.ex i mascara), Polyisobutene (inngår f.eks. i lipgloss), Mineral Oil, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Parafin, Mineralolje, Petroleum, Hvit mineralolje, Medisinsk hvitolje, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, E 905, Vaselin Oil, Paraffin Oil, Liquid paraffin, White mineral oil.
  Mineralolje har den effekten at det blir bra med en gang (derfor så mange skryter av natusan og lignende) men den gjør deg egentlig kun avhengig av produktene fordi den ødelegger hudens naturlige fuktproduksjon slik at du blir avhengig av produkter med mineralolje. Dette tjener jo såklart de som produserer det på.

  Fjerning av sminke: Babyolje er ikke ment for å fjerne sminke med. Jeg vet mange gjør det og sier det funker helt ok. Bruk helder milde og gode sminkefjernere til å fjerne sminke. Det som skjer er at den tetter porene dine og vil deffinitivt gi deg urenheter med tiden.

  Ved dusjing: Ved dusjing er det fler som bruker denne. Klart du kan bruke den, men hvem er det som gidder å vaske seg med fett? Det kanskje føles god ut, men hjelper ikke det om laget bare blir liggende der og ikke engang fuktighetskremer får trekke inn. Den klarer ikke trenge igjenom minral-olje lokket.

  Ved soling:Inrømmer at jeg selv har prøvd dette engang. Greit at man tenker når man er ung at man blir fort brun av den osv. Og at det å bli brent gjør ingen ting. Neste gang prøv å tenk litt fremover. Vil man virkelig legge seg ut i sola full av babyolje? Når man blir eldre må slite med rynker og man kan risikere å få hudkreft. Rynkene kan man få tidlig i 20 års alderen allerede om man har vært skikkelig uforsiktig. Jeg vil ialefall aldri mer bruke babyolje nå.

  Vask av babyer: Det ligger jo i ordet babyolje. Hvem tenker vel ikke at dette er bra for babyer? Jo det gjør de fleste. Men etter å ha google rundt om babyolje og om mineralolje generelt har jeg finni ut at jeg ialefall aldri skal bruke dette på mine barn når jeg får unger. Da må de gjøre noe seriøst endring på sitt produkt. Huden blir avhengig av oljen og vil etter en stund bli tørr og livløs og avhengig av oljen for å virke myk.Huden er egentlig ikke myk, det er kun de falske hinnen mineraloljen legger igjen. Kroppen kan ikke ta opp eller bruke dette stoffet, så det er kun en (ekstremt dårlig) fyllingrediens. Produktet kan forårsake tørr hud, eksem og akne. Hvem vil bruke dette på babyen sin?


  Bilde hentet fra google.com

  Grunnen til at mye hudpleie inneholder farlige fyllstoffer er for å spare penger. Produsentet vil lage et produkt så det har lavest mulig kostnader og så de kan selge det ut til en ok pris til kunden. Så med andre ord er den er fordel for produsenten med tanke på prisnivået. Men for din hud er det absolutt ingen fordel med skadelig fyllstoffer. Håper dette innlegget åpnet opp noen fler øyne og at man tenker litt nøyere igjennom hva man egentlig putter på huden sin. Og sliter du med kviser/uren hud eller eksem kan dette nettopp være grunnen. Om du går over til rene hudpleie produkter med aktive ingredienser kanskje tilogmed dette er nok for å bli kvitt eventuelle plager.

   

  Var du klar over dette?

 • 4

  Herlig å få frokosten servert

   

  Var godt å sove til kl 11 i dag, når det har blitt tidlig opp hver morgen denne uken. Straks skal gutten min på jobb, så dermed lagde han litt frokost til oss før han skal dra. Egg og bacon frokost var ikke å takke nei til akkurat.  Så nå er jeg god og mett etter en herlig frokost jeg fikk servert av kjæresten <3

  Ha en fin dag alle sammen

   

 • 5

  Renser du ansiktet ditt på kvelden?

  Etter en lang dag så gleder jeg meg til å legge meg i den herlige senga mi. Har stor rammemadrass seng og med en stooor dobbeldyne. Slik liker jeg det veldig godt og sover  kjempegodt. Merker jeg begynner å bli skikkelig døsen nå, så legger meg slik at jeg er klar for en ny og fin dag i morgen.  Så nå skal jeg ta min daglige hudpleie rutine som om kvelden ser slik ut:

  - Rensemelk for å fjerne sminken

  - Toner som fjerner rester av rensemelk som ikke forsvant ved skylling av fjeset, og toneren gjør huden klar for en god fuktighetskrem

  - En god nattkrem

  Så kan jeg sove godt og drømme søtt med min kjære <3 OM JEG FÅR HAN BORT I FRA DATAEN :P God natt


  Renser du ansiktet om kvelden??

 • 1

  2 dager igjen

  Gleder med til søndag, for da åpner det nye ringeriksbadet. Og det ligger rett ovenfor her vi bor . Gangavstand til flott og nytt badeanlegg er ikke dumt nei. Mulig det blir årskort på det nye badet på oss begge.

  Det har lenge pågått bygging av det nye badet, så søndag den 10.10 kl 10 er det åpningen av badet(kun for spesielt inviterte) Og for oss andre så er bassenget åpent fra kl 13:00. Mulig det blir en liten svømmetur på søndag da. Kommer vel til å kry av mennesker der siden det er første dagen.


  Meg på svømmetur, bilde fra Gran Canaria.

   

  Så jeg gleder meg veldig til det nye badet åpner i Hønefoss, eller nærmere bestemt Helgelandsmoen

   

 • 2

  Godis sugen

  Skikkelig godterisugen. Og siden gutten min er ferdig på jobb nå, så sendte jeg han innom butikken for å kjøpe litt smågodt til meg ;) Siden det er helga, så er det lov med litt godis. Heldig som har en så snill kjæreste som gjør alt for meg.


  Her ser dere mitt yndlingsgodis. Ble kanskje frista nå

  Men hey. Jeg sa dere fra Hønefoss skulle holde dere unna god helg produktene på kiwi og spare noen til meg. Men neida, det var tomt på butikken nå. Så ble ingen god helg biff på oss altså. Gleder meg til kjæresten min kommer hjem nå <3

  Er du fysen på godis nå?

 • 4

  God helg tilbud

  Hver helg har som sikkert de fleste har fått med kiwi noe som heter god helg produkt til 14,90 pr pakke. Jeg syntes dette er et genialt konsept, derfor fortjener det en god omtale :)


  Helgens god helg produkt er krydderbiff av storfe. Biff er godt veitu. Så alle sammen, løp og kjøp.  Men folk fra Hønefoss kan gjerne spare igjen litt til meg :P Siden vi kun har 1 kiwi her i Hønefoss.Disse er også veldig gode å fryse ned.

     Kjøper du ofte god helg produkter?

 • 4

  Hjææælp

  Her om dagen skrev jeg Dette innlegget om orbs. Det er forksjellige meninger om hva dette er. Her jeg bor nå er et gammel hus, var tidligere postkontor her før i tiden. Men det er nytt og fint utvendig ut utvendig som er bygget og restaurert. Men ialefall har jeg i det siste merket litt energier her, spesielt på kveldstid. Det jeg har merket er kun energier, og ikke noe annen tilstedeværelse.

  I går skulle gutten min ta bilde av meg på sofaen når jeg lå å slappet av, og i dag la jeg inn bildene på kameraet. Og jeg skvatt skikkelig da jeg så orbsen rett ved siden av hodet mitt. Og i går kveld svisjet det rundt i leiligheten av masse forskjellige energier her. Men ikke noe skremmende :)

  Men her er bildet av orbsen. Var vel noen som ville ligge ved siden av meg på soffaen da vel ;)


  Det ble litt utydelig her, men man ser den. Rundingen ved hodet mitt.

  Ser du orbsen ???

 • 4

  Falukorv med fullkornspasta og stekte grønnsaker

  I dag så ble det man tar det man har middag som jeg kaller det. Bruker ting man har i kjøleskap , fryser og av tørrvarer.

   

  Så da ble det falukorvpølse fra sverige med fullkornspasta, løk, brokoli og matføte. Sammen med mye godt krydder oppi og på toppen strødde jeg på noen selvplukkede stekte kantareller ;) Og ruccola salat <3

  Det smakte kjempegodt. hadde aldri laget denne retten før, men god var den. Så den kommer vi nok til å ha fler ganger :)


  Og litt balsamico rundt, smaker godt <3

 • 6

  Gina tricot kommer til Drammen

  Endelig kommer Gina tricot til Drammen, tror det var snakk om i November eller noe. Butikken skal ligge på gulskogen senteret, for der bygges og bygges det nå. Og det blir kjempestort :)

  Selv om jeg ikke bor i Drammen lenger, så er jeg ofte på besøk der og kommer nok til å flytte tilbake dit etterhver også. For å komme til Gina nå så reiser jeg på Sandvika storsenter å shopper, men blir flott å få butikken til drammen.


  Liker den butikken veldig godt <3

  så det eneste som mangler nå er at Zara butikken også kommer til drammen ;)  Liker du Gina tricot ?

  Har du Gina der du bor??

   

 • 18

  Har DU eksem eller kjenner noen som har det?

  I dag blir det et annet inlegg som ikke er om mat, hverdagen eller trening :) Det er en erfaring jeg vil dele med bloggere der ute som sliter med eksem eller kjenner noen som sliter med det. Selv har jeg hatt atopisk eksem i 22 år av livet mitt og endelig sier jeg farvell til eksemen etter 100 talls av legetimer , 1000-vis av kroner på kremer og hudspesialister som kun gir det samme rådet alle sammen.

  Når jeg var innom apoteket så fikk jeg anbefalt den samme kremen, uansett hvilket apotek. Kremen gjorde eksemen værre, og ikke engang bedre etterpå. For meg virket det som de på apoteket fikk betalt mest av den leverandøren om de solgte produktene. Ettersom alle mente den samme kremen var best. Nevner ikke navn på den, men jeg har prøvd det meste på apoteket igjennom årene.

  Men det jeg vil dele med dere nå er mine før og etter behandlinger etter jeg virkelig har finni det som funker på min atopiske eksem.

  Venstre hånd.


  Væskende sår/rødflammete     Tørr og litt rød                Myk og herlig  <3  venstre hånd var ikke så ille, men i begynnelsen hadde den rødfarge og litt væskende sår. Nå er den super <3

  Ble litt små og dårlige disse bildene når man la de ut på blogg.no, men jeg kan godt sende før og etterbilder på mail om noen er interesert i å se nøyere.

  Sliter du med atopisk eksem/eksem? Eller kjenner noen? Ta gjerne kontakt på charlotte.vindheim@hotmail.com så er jeg gjerne til hjelp både med spørsmål om eksem og mine egne erfaringer og hvordan henda mine er blitt ordentlige :)

 • 2

  Var så fysen

  Var så utrolig fysen i sta, også hadde jeg blant annet et banan liggende i kjøleskapet. Og med denne bananen måtte jeg finne på noe rart jeg aldri hadde prøvd før. Så jeg tok kanel over den faktisk :P


   Litt spesielt, men var ikke så ille smak skjønneru ;)

  Har du smakt banan med kanel på?

 • 4

  Film på gang

  Da skal jeg se film med mads. Han har vist sett den før, men jeg har ikke sett den. Har ingen forventninger. Hverken store eller små.  Ha en fortsatt fin tirsdagskveld :)

  Har dere sett denne filmen?

 • 3

  Kylligspyd med salat og fullkornsris

  Det var herlig med en god middag etter en fantastisk dag med mening ;) Smakte kjempegodt.  Kyllignspyd fra sverige, salat og fullkornsris. Vi hadde litt sitronsaft oppi salaten, slik at det ble en god og syrlig smak på den.

  Nå skal jeg slappe av med en film sammen med Mads og prøve å ikke komme meg for sent i seng i dag


  Hva hadde du til middag i dag?

   

 • 1

  Så fantastisk godt :)

  Nå føler jeg meg skikkelig freeeesh. Har akkurat kommet hjem fra en herlig og lang joggetur i noen skogsløyper rett bak huset her. Det var nydelig å bare få på deg jobbetøyet å komme seg ut i deilig natur å ta en god joggetur. Denne ganger fikk jeg også med meg min kjære Mads på joggetur. I og med han har kjøpt seg nye joggesko.

  Klar for en god joggetur


  Haha. Og kom igjen nå ;) Køddebilde

  Nye joggeskoa til Madse gutten


  Og han ble så glad for at han fikk lov å være med meg å jogge ;)

   

  Er så herlig å jogge, eller hvertfall veldig herlig etterpå. Godt med en god varm dusj og bare slappe av etterpå. Fra i dag vurderer jeg sterkt å begynner å jogge minst annenhver dag. Trenger å få igang kondisjonen mer merker jeg. Snart åpner svømmehallen rett ved her også. Den åpner søndag. Det blir veldig herlig.

  Trener du mye?? Liker du å trene?

 • 5

  Dagens Outfit

  Her er dagens outfit. Var en tur i byen i sta og pratet med noen aktuelle foretningspartnere også dro jeg hjem etter det :)
  Og nå har jeg vært ute å jogget , så kom akkurat inn døren. Så nå er otfitten litt annerledes igjen ;) Men herlig å jogge litt. Livet er herlig dere :)

 • 5

  Orbs

  Støtt og stadig er jeg inne å ser på litt leilighter til leie, bare sånn for morro skyld. Når jeg var inne å kikket nå så kom jeg over en leilighet hvor det på første bildet var flere orber på bildet.  Den oppe til venstre der når jeg så i stort hadde nesten som et surt smilefjes inni seg. Noen lurer kanskje på hva en orb er for noe. Fra nettsiden realisering.no fant jeg denne forklaringen:

  "Orber er et mye omdiskutert tema innen det alternative miljøet. Noen ganger kan man se noen hvite sirkler, lyskuler o.l. på bilder som er tatt med digitalt kamera. De kan ha forskjellig fasong, farge og forskjellig grad av gjennomsiktighet.

  Noen mener orber er støv- eller fuktpartikler som blir lyst opp av blitzen, mens andre mener det er åndelige energier."

  Jeg tror veldig på det første der, i og med at når jeg har vært steder med mye åndelig aktivitet eller steder som har en gammel historie og f.eks mange er dødd så får jeg veldig ofte opp orber på mine egne bilder. Det finnes også mennesker som jobber med å tolke de ulike orbene og mener man kan se ting inni de. I den forige leiligheten jeg bodde hadde jeg titt og stadig besøk av noen som ikke var i levende live for å si det slik. Jeg merket veldig mye energi når vedkommende var til stede og hårene reiste seg skikkelig på kroppen hver gang. Og en natt mamma var på besøk ble vi tilogmed vekket av en mørk stemme som ropte: "nå må dere stå opp" Det var litt ubehagelig følelse, men begge vet vi hørte akkurat samme stemmen.

  Skal se om jeg finner orbe bildene mine en dag også. Har de ikke lagra her på denne pc.

  Har du fått med noer orber på noen av dine bilder?

   

 • 1

  Samsung pc-skjerm til salgs

  Vi har kjøpt oss ny og mye større pc skjerm, dermed skal vi kvitte oss med den gamle Samsung 17 tommer pc-skjerm. Sync Master 740 BF.  SELGES FOR KR 500. KAN HENTES I HØNEFOSS. RING PÅ 45292021 eller send en mail på charlotte.vindheim@hotmail.com

  NOEN SOM TRENGER NY PC SKJERM?

 • 3

  Endelig

  Endelig har vi fått kjøpt oss benkoppvaskmaskin. Vi begynte å bli ganske så dritt lei av å vaske opp. Vi har vanlig oppvaskmaskin, en fin sølvfarget fra siemens. Men i den leiligheten vi bor i nå er det ikke utak for oppvaskmaskin.

  Så frem til nå har vi mått vaske opp alt for hånd, og når vi lever i disse moderne tider blir ikke det aktuelt for våres del :P Så i dag så har vi fått kjøpt oss en benkoppvaskmaskin. Lenge leve latskapen.  Liten, søt og veldig praktisk når vi ikke har plass eller utak for den vi allerede har :)

  Har du/dere oppvaskmaskin eller vasker dere opp for hånd??

 • 4

  Kino

  I går kveld dro Mads meg plutselig med på kino. Ble veldig veldig impulsivt. Men kjekt å kunne være litt impulvis av og til. Ble ialefall veldig koselig.

  Filmen vi så heter Scott Pilgrim Vs The World.
 • 6

  æsj, men resultsatet ble veldig bra

  I går så bestemte jeg meg for å kose meg skikkelig med annsiktsmaske. Så jeg tok et slags hvitt annsiktspulver som skulle blandes med en activator sak. Skikkelig godt å kunne pleie seg selv skikkelig av og til :)  Og når man blander de sammen så ble det til en tynn lotion


  Så ikke særlig delikat ut, men det måtte prøves.

  Jeg har aldri prøvd denn annsiktsmasken før. Men var ei jente på youtube som anbefalte denne som månedens produkt.


  Den runde krukka er pudderet og den andre er den flytende activatoren.Kosta kun318 kr og kommer til å ha de en evighet jeg nå. Siden man kun skal ha 1 ss av hver. Denne skal vistnok ha en løftende og oppstrammende virkning. Den skal også gi en glattere hud og et mer ungdommelig utseende.

  Den skulle sitte på i annsiktet til det ble stivt og man nesten ikke kunne bevege det (ca 15 min. Det ser helt forferdelig ut, og jeg klarte virkelig ikke bevege annsiktet. Om jeg skal beskrive følelser og hvordan det så ut så må det være at det føltes som å være brannskadet.


  Så ut som jeg hadde brannskade i annsiktet rett og slett. Og klarte ikke røre på annsiktet.

  Så skylde jeg av med varmt vann og tok på en god nattkrem jeg har. Og det var herlig det. Føltes ut som jeg hadde babyrumpe hud i annsiktet. Så selv om ikke annsiktsbehandlingen var særlig god, så ble det gode resultater :)


  Så nå føler huden seg fresh igjen etter annsiktsbehandling.

  Så fra å føle seg som man var brannskada i annsiktet, til å få myk hud var en god følelse til slutt :)

  Pleier du deg selv ofte med annsiktsmasker??

   

   

   

 • 3

  Vært ute en tur i byen

  Var en liten tur i byen i sta, begynner å bli skikkelig kaldt ute nå. Så da var det på med et godt skjerf i halsen :)
  Møtte på 3 foreldre fra barnehagen, og en liten gutt som går i barnehagen. Det var skikkelig koselig. Lille gutten ble litt satt ut stakar. For det var litt uvante omgivelser å se meg utenfor barnehagen antagelig. Men plutselig gikk det opp for han at det var meg. Charlotte er litt vanskelig å si, så han ropte ut. CHotte, eller noe i den duren :)

  Skikkelig søtt, også sa han navnet mitt mange ganger og smilte skikkelig. Så når jeg skulle ut av butikken jeg møtte de på sa han: Hadet Chaotte, nesten riktig ble det da :) Søte barn.  Sitter her å lurer på om jeg skal være sporty å stikke ut å jogge en liten tur. Hadde vært deilig nå egentlig, også med en god og varm dusj etterpå. Og nye kvelden med god samvittighet.

  Hva er dine plaer for kvelden??

   

 • 5

  Dagens outfit

  Her er dagens outfit :)

  Er stor fornøyd med de nye støvlettene jeg kjøpte :)

   

   

 • 5

  Drink vs drink

  Mojito


  VS

  Strawberry daiquiri  Hvem er din favoritt?

 • 4

  Kosekveld med kjæresten

  Nå er det endelig helg. Ikke noe jobb denne helgen. Bare slappe av med kjæresten min som også har fri denne helgen. Det blir koselig:) Så i kveld blir det å kose seg med x-faktor og hjemmelaget spelt pizza :)  Gleder seg til en koselig kjærste kveld og helg :)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits