Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

20

Lag ditt eget TACOKRYDDER (Lavkarbo)

Tacokrydderet man får kjøpt ferdig på butikker inneholder mye sukker og andre tilsetningsstoffer. Og dermed inneholder det også mye unødvendige karbohydrater som jeg helst vil slippe. Lager du ditt eget tacokrydder er det garantert sunnere enn det du får på butikken. Og utrolig godt.

Du trenger ikke lage for hver gang du lager taco. Du kan nemmelig lage denne kryddermiksen og putte resten på et tomt krydderglass du har stående eller en liten tett boks.

Kryddermiksen fant jeg fra denne fantastiske bloggen HER(link) Bildene er også lånt fra henne.Det er veldig viktig at du har alle ingrediensene, ellers blir det en helt annen smak.

Du trenger:

 • 3 ss spisskummin (cumin)
 • 1-2 ss cayennepepper
 • 1 ss paprikapulver
 • 2,5 ts løkpulver
 • 2,5 ts hvitløkspulver
 • 2,5 ts oregano
 • 1 ts malt koriander
 • 2 ts salt
 • 1 ss pepper
 • 1 ss tagatesse/ sukrin (kan sløyfes)

Bland alle ingrediensene sammen og oppbevar f.eks på et tomt krydderglass.

Bruk ca 2-3 ss på en pk kjøttdeig. Og smak til om du ønsker sterkere. Press gjerne litt sitron eller lime over kjøttdeigen :)

 

Tusen takk til Jeanette

 • 8

  Minipizza på 5 minutter (Lavkarbo)

  Lyst på en enkel og rask middag? Da kan jeg anbefale denne.

  Ettersom jeg hadde tacosalat til middag i går og det ble igjen litt kjøttdeigrester ble det minipizza på menyen i dag. Hva slags fyll man bruker er helt opp til en selv.

  For å lage denne minipizzaen trenger du:

  • Bakepapir
  • Kavli ferdigskivet ost (velg smak etter hva du ønsker)
  • Kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder eller annet krydder.
  • Løk
  • Oregano
  • Sukkerfri ketchup
  • Ost
  • Serveres med rømmedressing eller aioli.

  Fremgang:

  1. Putt 2 kavli osteskiver på et bakepapir i mikroen i ca 1,5 min. Til de har blåst seg opp blir litt crispy.
  2. Ta så litt ketchup i bunnen og strø på med fyll og oregano. Stø så litt ost på toppen og stekes i ovnen på 180 grader til osten på toppen smelter.

   

  Vi har pakket bort masse fra leiligheten nå i flytteesker/banankasser og da er det kjekt med noen enkle matretter :)

 • 5

  Husk å stille klokken

  I natt må vi huske at klokken skal stilles. Klokken skal stilles en time tilbake.

  Bildene er fra Google

  Ps: blir 1t mer søvn da. Not bad

  Håper alle har en koselig kveld. Helgen her er rolig for min del. Med tacosalat og noen tidligere episoder av oppgradering.

  Slenger med et bilde fra den koselige byturen forige helg. Meg, Ine og litt av Tina :)

  Jeg kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss til å flytte inn i den nye boligen:)

 • 6

  Karboblocker

  Jeg får ofte spørsmål om karboblocker. Hva jeg bruker og hvor ofte.

  Jeg bruker den som er avbildet under her. Og jeg har kjøpt de på en av helsekostene på norbysenteret i Sverige. Er selv veldig fornøyd med disse.

  Jeg bruker de ikke daglig nei. Bruker de kun innimellom ved en eventuell utskeielse. Ettersom jeg har et såkalt lavkarbo kosthold trenger jeg ikke disse daglig.

  Jeg har ikke troen på piller for å gå ned i vekt. Det handler om å finne et kosthold hvor man liker det man spiser og kan leve med det. Og ikke minst at kroppen går ned i vekt av kostholdet om det er det du ønsker :) vi alle er forskjellige. Kroppen min f. Eks blir veldig oppblåst og jeg får lite energi av store mengder karbo.

  Så karboblocker pillene tar jeg for å slippe å reagere så kraktig på karbohydratutskeilelser ved bursdager eller annet. Og det fungerer veldig bra for min del. Kroppen tar da ikke opp alle karbohydratene man får i seg.

  Flere som bruker karboblocker innimellom?? Hvilken type eventuelt?

 • 4

  Festantrekk for under 300 kr

  Den store nettbutikken Nelly har enda gående sitt store salg. Hvor du kan gjøre mange gode kupp.  Her er et eksempel på et billig, men fint festantrekk.  De har salg både for damer, menn og barn. Vi pleier å handle mye fra Nelly. Både jeg og Mads.

  Antrekket jeg har satt opp under her koster kun kr 269. Det er hva jeg kaller er bra pris for et helt antrekk.  Handler du for over 600 kr får du GRATIS FRAKT..

   

   

 • 13

  Ny ring

  Titter bare innom for å vise bilde av den nye ringen min:) jeg digger den sykt mye allerede.

  Ble mobilblogging på meg nå. Får igjen datan min fra service i dag. Håper den er frisk igjen.

  Ikke mye sminke her i dag, men måtte ha på litt mascara og leppestift. Så man i føler seg litt vel når man skal ut av døra.

  Nå bærer det til fysioterapeuten som skl jobbe med å rette ut min vonde arm. 2.gang denne uken.

  Ps: håper dere likte min søte rosa ring;) og et bilde med selvironi;) det er viktig veitu.

 • 2

  Fint UNICEF mobildeksel

  Vil du være med å støtte UNICEF med 50 kr. Kjøp denne fine UNICEF dekselet til IPhone4 og støtt med kr 50

  Klikk på dekselet for å lese mer og bestille. Eller klikk HER

   


  Jeg fikk en e-post om jeg ville være så snill å formidle dette budskapet og det er klart jeg vil når det handler om å kunne hjelpe. 

  Og husk: At om ikke du selv har IPhone 4, så kjenner du muligens noen du kan gi det i gave til :) Støtt UNICEF

 • 12

  Dream OUTFIT party

  Sitti å lekt meg litt på Polyvore, elsker jo å sette sammen ulike plagg. Denne gangen ble det et partyantrekk med en lekker grå kjole. Dyrt og ekslusivt antrekk for de som har råd til det. Men uansett kjekt med litt inspo, man kan jo finne mye likheter til lavere pris :)

   

  party

  //Kjole-austique.co.uk// Pumps-farfetch.com// Clutch-farfetch.com//ring-vincecamuto.com// Kjede-monsoon.co.uk// øredobber-warehouse.co.uk//


  Hva syntes dere om antrekket??

 • 3

  GRATIS SOL TIL ALLE. Den norske SOLDAGEN.

  Fikk netopp en mail fra Brun og blid som ville informere om en spennende dag. Nemmelig den norske soldagen.

   

  Jeg har en god nyhet til alle :) Søndag den 30. Oktober (altså nå til Søndag) er det gratis sol for alle på Brun og blid.

   

  Om du klikker på bildet under finner du dine nærmeste Brun og blid Solsentre.  Kos dere med GRATIS SOL på søndag folkens:)

 • 4

  De 3 VINNERNE er....

  Jeg skulle gjerne gitt dere alle premie, men kan nok desverre ikke det. For vet hvor irriterende det er å ikke vinne om man håper på det. Men prøver man nok ganger så er jeg sikker på at man plutselig vinner en eller fler ganger. Så ikke gi opp uansett.

  vinnerne ble....

  Hanne (Uten blogg)

  TiinH   http://tiinh.blogg.no/

   Caroline B  http://caronineb.blogspot.com/

  Og siden jeg var så treg så bestemte jeg meg for å trekke enda en vinner til som får en fin trøstepremie overaskelse i posten. Og den som får trøstepremie er........

  Caroline http://carroslilleverden.blogg.no/

     Gratulerer til vinnerne. Og masse lykke til neste gang til dere andre.

  Jeg kontakter vinnerne på e-post i morgen og da legger jeg ved bilde av dekslene dere kan velge mellom :) Jeg gleder meg til endelig å kunne sove godt i natt.

   

  Premiene er sponset av DENNE SIDEN(Link)

 • 29

  KJØPT OSS HUS

  Beklager for ekstremt lite blogging i helgen. Vi var nemmelig ute i Drammen og spiste med noen gode venner. Fler av de gikk jeg på skole med i Bø. Kjempekoselig å se igjen alle sammen :)

  Jeg skulle egentlig kåre vinneren av dekselkonkurransen i går, men vi har vært travelt opptatt med huskjøp . Så nå har vi endelig funnet vårt eget og vi gleder oss til å kunne flytte inn. Vi har kjøpt en halvpart av tomannsbolig.


  Her er en liten smakebit bare ;) Det så veldig rart ut på bildet med hvite skaper øverst til det kjøkkenet. Men i virkeligheten var det faktisk veldig fint :)

  Liten hveranda forann her og en større en bak huset.

  Som sagt var dette bare en smakebit. Blir spennende å flytte inn i begynnelsen av desember. Og kunne eie sitt eget. Og få inn sine egne møbler blir bra.

  Jeg skal prøve å få trukket vinneren i kveld, men orker ikke love noe. Kroppen er sliten etter alt stresset med masse visninger og budrunder. Nå har jeg vært ute å fått litt luft med en fin gåtur og senere skal jeg bare slappe av og nyte kvelden. Det blir fantastisk. Føles ut som 10 kg er løsnet fra skuldra når man endelig vet hvor man skal bo. Det er tross at bare litt over 1 mnd til vi skal flytte ut herifra. Leverte oppsigelsen for 1 mnd siden.

   

  Ønsker dere en rolig og avslappende kveld videre. Og håper dere syns smakebitene av boligen så bra og lovende ut :)

  PS: Beklager eventuelle skrivefeil. Litt lite søvn(Les-3t imer) i natt ettersom det har skjedd så mye spennende og da sliter jeg med å sove. Godt alle budrunder er over, det tar virkelig på kroppen  og hue.

 • 6

  De 5 VINNERNE er ......

  De 5 vinnerne av solkort verdi 500 kr hver seg+ neglfil og tatto er disse.

  Jeg tar kontakt med vinnerne på mail.
   

  Gratulerer til dere :) Og til dere andre så er det bare å følge med. Det kommer mer. Både her og på bloggsiden min på facebook.

  Hvis dere vil vinne Iphone deksel til deg selv eller å gi bort i gave/julegave kan du melde seg på HER

   

  Nå skal jeg kose meg med en koselig film sammen med min herlige forlovede som har laget middag til meg <3<3 Ha en fin helg alle sammen.

 • 7

  Stort SALG på klær,sko++. 50-70%

  I dag fikk jeg en mail om at en av mine yndlingsnettbutikker innen klær, sko og tilbehør nå har 50-70% på en mengde varer.  Så nå skal jeg inn å titte om jeg finner meg noe fint :)

   
  Myyyye lekkert der inne, bildet over viser bare noen av de flotte plaggene. Det er ekstremt mye å velge i.

  Salget startet i dag, og det er en fordel å vøre raskt ute for å få med seg de beste tilbudene. Blir nok litt shopping nå ja :)

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET DU OGSÅ.

   

  Ønsker alle en flott fredagskveld. Senere skal jeg kåre vinnerene av solkort:)

 • 5

  Sponsorpakke i posten, klær

  Som jeg skrev for litt siden fikk jeg en mail fra nettbutikken Mylabel. De hadde sett noen antrekk jeg hadde satt sammen og var så snille å ga meg 50£ som jeg kunne shoppe for. Var mye fint der inne og vanskelig å bestemme seg. Jeg endte opp med 3 plagg, og 2 av de kom i posten i dag.

  Alle varene under er på salg, trykk på bildene og du kommer til produktet.
  Denne lilla var stor i strl. Tok strl M, men burde hatt mindre.


  Denne venter jeg på i posten.

  Virket som de hadde gratis frakt også til Norge. Gratis frakt liker vi :)

   

  Hva syntes du??

  Har du handler fra Mylabel før??

 • 7

  Ribbe med mye smak og garantert sprø svor

  Jeg tok turen innom kiwi på mandag og der hadde de fått inn ribbe, riktignok frossen. Men det gikk fint når jeg skulle ha den noen dager senere. Ribben var fra Gilde og kostet 29,90 pr kg. Jeg kjøpte familieribbe denne gangen. Tynnribbe kan fint brukes også. men mer kjøtt på familieribbe.¨

  Mange kvier seg for å lage ribbe, men det har man ingen grunn til om man bruker denne fremgangsmåten. Det gir en perfekt ribbe med mye gode smaker og perfekt sprø svor. Dette er min gang nr 3 jeg lager ribbe og resultatet er supert.

  Inspirasjonen er hentet fra Hellstrøm sin Ribbeoppskrift. Og du MÅ IKKE dette av stolen når du ser at det brukes hvitløk. Det settes absolutt ingen hvitløkssmak på ribben. Man får bare tydligere frem smakene som er i ribben og det smaker nyyyydelig.

  PS: HUSK Å SALTE OG PEPPRE RIBBA GODT PÅ BEGGE SIDENE DAGEN FØR DU STEKER DEN. OG RUTE SVOR.

  Du trenger:

  •  1 familieribbe eller tynnribbe
  • Illfast form eller annen stekeform som er dyp.
  • 1 liter vann
  • 10 fedd hvitløk med skallet på.
  • salt og pepper. Knust/kvernet havsalt bruker jeg
  • Kniv til å rute svoren med. Gjerne tapetkniv, de er skarpe og gode.
  1. Rut opp svoren til små ruter og la ribba ligge i kjøleskapet med bra med salt og pepper på  i ett døgn.
  2. Sett ovnen på 180 grader. Fyll 1 liter vann i formen og fordel hvitløksfeddene rundt i formen.
  3. Legg så ribba i ovnen med svoren ned i vannet.  Og la den stå midt i ovnen i 1 t på den siden. Om den begynner å bli veldig mørk i bunnen kan du gjerne ha over litt aluminiumsfolie de site 10-15 minuttene. Så kjøttet blir perfekt og ikke tørrt.¨
  4. Snu så ribben  og legg da svoren opp.  Slik skal den stå i en time, men den siste halvtimen skal du innimellom øse litt av kraften over svoren.
  5. Skru av varmen når ribba er ferdig stekt og la den få hvile noen minutter i ovnen. Med døren åpen.  Skjer så ribben opp.


  Servert med hjemmelaget surkål, brokkoli, blomkål, hjemmelaget brun saus uten mel og hjemmelaget tyttebørsyltetøy.

  Brun saus:

  • 1ss smør
  • 1/2 ts jbk(johannesbrødkjernemel,helsekost) (Kan sløyfes)
  • 3 dl Fløte
  • 1dl vann
  • 2 ss creme fraiche eller seterrømme
  • Kraft/ribbefett fra ribben
  • 2 egg for å gjøre sausen tykkere.
  • Pepper, smak til om du trenger salt.
  • Ønsker du at sausen skal være litt brun kan du bruke bittelitt sukkerkulør

  Smelt smør og rør inn jbk mel, tilsett så litt om gangen av fløten også tilsetter du resten av ingrediensene. Eggene til slutt for å få sausen litt tykkere. Ikke la sausen koke etter du har tilsatt eggene.

   

  Oppskirft på nydelig lavkarbovennlig tyttebærsyltetøy finner du HER (LINK)

  Oppskirft på nydelig lavkarbovennlig surkål finner du HER(LINK)
   

   

   

 • 12

  Nydelig hjemmelaget surkål (LAVKARBO)  Nå som det er oktober er kålen veldig billig. Dermed kan man gjerne lage hjemmelaget surkål og fryse ned. Så har man til jul og slikt. Man kan faktisk lage den lavkarbo vennlig. Jeg tok en oppskrift jeg fant på nettet og gjorde om til lavkarbo. Dette er første gangen jeg har laget surkål. Det var jo veldig enkelt og gjør seg omtrent selv.

  Det første jeg sa når jeg smakte på surkålen i dag var: " Hvorfor har jeg aldri laget dette før?" det var jo mye bedre enn de man kjøper.  Hvor store posjoner du lager bestemmer du selv.

  For å lage surkål trenger du:

  • 1 kålhode (Liten strl eller et  halvt mellomstort ett.
  • 1,5-2 dl vann
  • 1 ts salt
  • 2,5 ts karve
  • 2-3 ss eddik
  • 2-3 ts tagatesse, sukrin kan også brukes (men da kan du bruke 2 ss isteden)
  • Smaker utrolig godt med litt kraft/skjy fra ribben oppi.
  1. Start med å kutte kålen i tynne strimler. Er de lange deler du de i to.
  2. Hell så vannet i en kjele og putt flere lag i kjelen i  denne rekkefølgen. Kål,salt og karve.
  3. La dette koke med lokk på middels varme i 45 min. Pass på så ikke vannet damper bort, da må du fylle på litt mer.
  4. Lag så en blanding av eddik og søtning og rør godt sammen. Hell dette over kålen og sky fra formen til ribben, la surkålen stå å putre  på svak varme mens ribben steker. Det beste er om den får putre i 1,5 t eller lenger.

  I dag ba vi ei venninde på middag og hun fikk smake på skikkelig lavkarbo julemiddag. Jeg fikk utrolig mye skryt av hun og Mads for ribben, sausen og surkålen. Ingen ting gleder mer enn å virkelig ha fått det til. Så jeg ble strålende fornøyd med resultetet. Svoren ble sprø og kjøttet på ribba ble perfekt :D weeee. Tenkte jeg kunne dele ribbetrikset jeg bruker for å få mye god smak i ribben og garantert sprø svor. Og jeg kommer nok aldri til å kjøpe surkål mer for å si det sånn :)

  Har du laget hjemmelaget surkål før??

 • 51

  ENKEL KONKURRANSE (3 Vinnere)

  Da setter vi igang enda en dekselkonkurranse.

  Har du eller kjenner du noen som har IPhone 4. Da er dette konkurransen for deg. Du kan nå vinne deksel til deg selv eller noen du kjenner.

  Her er noen av dekslene som skal deles ut, noen har jeg flere ut av hver på. Når jeg trekker ut vinnerne sender jeg deg en mail med de ulike dekslene som vinnern kan velge. Fine som julegaver også disse, om man vil være litt tidlig ute :)
  DETTE MÅ DU GJØRE:

  1. Gå inn HER(LINK) og finn prisen på det kule dekselet som er avbildet under.  TILBUD på det nå. 


  2. Skriv ned ditt svar og husk å legge ved mailadresse i e-postfeltet når du kommenterer.

   

  3 vinnere kåres Søndag :) LYKKE TIL ALLE SAMMEN. Kommentarene godkjennes når vinner kåres...

   

  Flere konkurranser kommer også på facebooksiden min HER. Solkort,deksler+++


  Sponset av http://www.handelsportal.no/

   

 • 13

  Billig, enkel og veldig rask middag (LAVKARBO)

  Av og til er det deilig å lage en sunn middag som alikvel ikke tar evigheter å lage. Denne er raskere enn ferdigmat vil jeg påstå og mye bedre.

  Retter her koster dessuten også under 20 kr.  Du trenger:

  • 1 beinfri laksefilet. Fjern skinnet.
  • ønsket mengde brokkoli
  • 1 dæsj med rømme eller creme fraiche (seterrømme)
  • Krydder velger du selv, jeg brukte: salt, hvitløkspulver, sitronpepper og five peppers fra santaMaria. 

  Stek laksen i panna, og la brokkolien koke/trekke i en kjele med kokende vann i 3-4 minutter.

  Her har du ett billig, raskt og godt måltid. Passer også som lunsj

  Server til med rømme:)

 • 14

  Har du sett noe så stort??

  Haha. Jeg lo godt da mads kom hjem fra nattskift i dag. Han hadde tatt med 2 big ass gulrøtter hjem. Gulrotslang. Fy fy :p. Lille ramp.

  Syyyyyykt store. Lurer på om de egentlig er noe gode. Kanskje de bare brukes som dyrefor. Ikke sett så store gulrøtter før jeg.

  Nå er vi på vei til Drammen for noen visninger:)

  Har du sett så store gulrøtter før??

 • 8

  Lyst på svømmebasseng??

  Noen fler enn meg som drømmer om svømmebasseng i eget hus? Inne eller ute.  Jeg har siden jeg var liten alltid hatt en drøm om å få et eget hus med svømmebasseng.

  Og ettersom min farfar hele livet har hatt jobb med å reparere svømmebasseng var jeg ofte med han rundt å jobbet på sommerstid. Jeg fikk bade i alle bassengene han reparerte og hjalp han når han trengte hjelp. Jeg har vært borti mange forskjellige svømmebasseng og drømmer like mye om et eget basseng enda.

  Bildene under er hentet fra Poolkungen.no  Jeg fikk en mail fra Poolkungen (link) i dag, med mange gode tilbud. De har utrolig mange varianter av bassenger, mye fint å drømme seg bort til. Jeg trodde basseng var veldig veldig dyrt, men da jeg var inne på nettsiden dems så jeg at de hadde veldig bra priser. Rask levering og hele 35 års garanti :) I tilegg får man nå en del rabatter, tror det var snakk om 20 % rabatt på en del svømmebasseng og masasjebad.


  Poolkungen selger også flere typer av spabad/masasjebad. Pappa har et masasjebad ute, og det er utrolig deilig. Både sene sommerkvelder og tilogmed midt på vinteren. Superkoselig er det også. Jeg skal ialefall kjøpe et slikt ett om ikke alt for lenge :)

  Mer info, priser og gratis katalog finner du  HER


  PS: SVIGERMOR, hvis du leser dette! Du har plass til et slikt i hagen din ;) Basseng eller masasjebad ;)

  Noen fler som ønsker seg svømmebasseng eller masasjebad??


  (Annonselink)

 • 121

  VINN SOLKORT VERDI 500KR ++ (5 VINNERE)

  #######KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER KÅRET######

  Nå er det mulighet for å vinne solkort igjen:) Du kan vinne solkort med verdi på 500 kr som kan brukes hos alle Brun og blid solstudioer. Du vinner også neglfil og tatto.

  Det er veldig ENKELT å vinne, bare les under her.

  Tar  et random og enkelt spørsmål jeg.

  1. Hva har DENNE NETTSIDEN(link) sponset meg med nå nylig?? Veldig enkelt spørsmål. Fikk 30 stk.
  2. Hvis du ikke alt er medlem av facebooksiden min kan du like den HER

   

  Skriv så svaret ditt i kommentarfeltet her og husk å legge ved E-postadressen din i feltet for E-post så jeg kan få kontaktet deg dersom du vinner :)

  LYKKE TIL ALLE SAMMEN. VINNERNE KÅRES fredag 21. Oktober. GODKJENNER ALLE KOMMENTARER NÅR KONKURRANSEN ER AVSLUTTET :) SLIK AT ANDRE IKKE KAN JUKSE MED SVAR.

 • 11

  Dagens dreamOUTFIT  Bukse, genser, armbånd er fra Blanco.com og veske er fra Nelly.com

  PS: Etterpå kommer solkort konkurranse. SÅ FØLG MED :)

 • 6

  Kjøttboller i brun saus med mos (LAVKARBO)

  Denne retten kan varieres med mange smaker ettersom hva man ønsker. Dette har jeg brukt i min rett. Mat for flere måltider.

  Kjøttboller: (Blanndes sammen til en fin guffe)

  • 400-500 g kjøttdeig
  • 1/2 finhakket charlottløk( Første gang jeg har prøvd den løken, bare fordi den har så fint navn)
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • Litt finhakket chili/ hot chilikrydder
  • 1-2 ss rømme
  • Ett helt egg. Plumme + hvitte
  • Salt og pepper

  MOS: (Sellerirot og blomkål kokes i ca 20 min, hell så av vannet, tilsett smør og  finmos med stavmikser. Tilsett så resten av ingrediensene og smak til med krydder)

  • 230 g sellerirot
  • 160 g blomkål
  • 2-3 ss smør
  • Noen dråper sitron
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts creme fraiche
  • Smak til med salt, pepper og hvitløkspulver/krydder.

  Brun saus:

   Hell bare litt fløte og litt creme fraiche oppi panna sammen med kjøttkakene når de er ferdig stekte. Og la det småputre. Smak til med ønsket krydder om det trengs.  Serveres med hjemmelaget tyttebærsyltetøy. Oppskrift finner du HER

  Da blir det lunsj på oss i morgen også gitt :)

 • 12

  Enda en sponsorpakke

  Her er den andre sponsorpakken jeg nevnte i forige innlegg. Så det blir konkurranser både her på bloggen og på facebooksiden min som dere finner HER

  Solkortene er sponset av  Brun og Blid

  Solkort, neglfiler og brun og blid tattoer.  Disse skal alle deles ut i nærmeste fremtid.

  Nå som høsten er her og vi går vinteren i møte er det utrolig godt å kunne unne seg litt solarium innimellom. Å få kjenne varmen i kroppen og holde brunfargen ved like. Så da er det ikke feil å kunne vinne litt gratis solkort.


  Det er absolutt en fordel å melde seg inn i facebookgruppen HER.. Da jeg kommer til å kjøre konkurranser der også. SOm ikke blir lagt ut på bloggen og omvendt. Der blir det konkurranser om solkort+ neglfiler+ tatto, mobildeksler og kanskje også andre konkurranser. Så meld dere inn i dag.

  SÅ FØLG NØYE MED PÅ BLOGGEN HER OG PÅ FACEBOOKSIDEN..

   

  Noen som er keen på å vinne solkort ??  Gled dere

 • 12

  Pakke til mine lesere. Mye spennende

  I dag fikk jeg to store pakker i posten. Som begge var stappfulle av mobildeksler til Iphone 4 fra Handelsportal.no


  umulig å se alle dekslene, men her ser dere noen av de.

  Så denne uken kommer jeg til å sette igang konkurranser hvor du kan vinne deksler til deg selv eller noen du kjenner. Konkurransene kommer til å finne sted her på bloggen, men også noen som bare blir lagt ut på denne bloggens facebookside. Facebooksiden til denne bloggen finner du HER... Så om du ikke alt er medlem er det en fordel å melde seg inn i dag.

  Og frem til konkurransene settes igang kan dere ta en titt inn på handelsportal.no for å se om dere finner noen deksler dere liker. Jeg har fått ganske mange ulike :)

  Håper dere er klar for konkurranse på bloggen her igjen. Tenker jeg setter igang en alt i morgen.

  Dekslene er sponset av: 

   

   


 • 9

  Pakke i posten. Sminke og skjønnhet

  Før helgen fikk jeg en pakke i posten med mye spennende innhold. Som jeg har skrevet tidligere er datamaskinen min på service og jeg benytter derfor å sjangsen til å stjele datan til Mads når den er ledig. Og det er ikke sånn alt for ofte. Men fikk meld fra elkjøp at de har fått inn lånepc til meg, så jeg får hente den i morgen. Wooop wooop.

  Men over til pakken jeg fikk, som jeg ikke har fått vist frem før nå. Pakken er fra Yves Rocher

   


  Og hvis dere lurer på hvorfor det var en del mindre i den blanke topplakken, så er det fordi jeg klarte å søle litt på bordet. Klums..


  2 flotte leppestifter. Jeg er litt usiker på om den røde blir for mørk for meg. Men fy flate så kul den var.


  Om du trykker på bildene kommer du direkte inn g kan lese mer info og pris.

     Min vurdering.....

  Fuktighetstilførende leppestifter: Leppestiftene er i fargen klarrød og beigerosa. Jeg er usikker på om jeg kler så sterk rødfarge, men jeg digger den. Og det er stilig med sterke farger på leppene. Den beigerosa fargen er en farge jeg ofte bruker på leppene. Passer utmerket til hverdags. Jeg ELSKER at det er blitt mer fokus på dette med at leppestiftene også skal tilføre fukt. Da får man myke og behagelige lepper samtidig som man får en fin farge på de. Ellers var den lett å påføre og sitter lenge på leppene. Positiv til disse. Om du ønsker mer informasjon om leppestiftene, farger og pris kan du klikke HER

  Neglelakkene: Var i fargen klarrød og aubergine. Lilla er en farge jeg bruker skjeldent, så fargemessig var ikke den neglelakken noe for meg. Men den røde derrimot elsket jeg. Man trenger kun ett strøk med de. De gir en jevn og fin farge. For å lese mer om neglelakkene,farger og pris kan du klikke HER

  Hurtigtørkende topplakk: Utrolig genial. Jeg trodde dette var en normal blank neglelakk for å styrke neglene, men neida. Denne er nemmelig også ment for at neglelakken skal tørke hurtig. Så etter du har påført neglelakk skal du dryppe en dråpe på neglen uten å komme nær den. Neglelakken tørket da i løpet av noen sekunder og de ble enda blankere. Inneholder ekstrakt av aloe vera. Lukter veldig naturlig denne her. For å lese mer om den hurtigtørkende topplakken kan du klikke HER

   

  Håper dere likte omtalen av produktene :) Spørr gjerne dersom dere har noen spørsmål.  Alle produktene er sponset, da jeg har blitt valgt ut til å være en av Yves Rochers 50 produktanmeldere

   

 • 13

  Rosa isbiter med smak

  Vi har nå gått til innkjøp av isbitmaskin.  Ettersom vi begge elsker isbiter var det ingen dum ide med en isbitmaskin. Hver gang jeg er hjemme hos noen som har kjøleskap med isbitmaskin kan jeg fylle opp flere glass og sitte å suge på isbiter.

   

  Mads kom selvsagt med mange gode ideer på hva vi kunne teste ut med denne. Og en av de var å putte blandet funlightsaft i beholderen. Slikt at den lagde saftisbiter. En kul ide som måtte testes ut.

  Vi blandet fun light saft med vann og helte oppi beholderen. Anbefaler ikke å prøve med sukkersaft, da man ikke vet om dette kan ødelegge maskinen. Ettersom sukkersaft er klissete.  Kosistensen ble helt annerledes. Ble litt sånn shaveice konsistens. Så de var lette å tygge.

  Genialt og veldig godt!!

   

  Nå kommer det til å bli enda mer drikking av vann i huset her også. Isvann er bare best <3
 • 11

  Dagens DREAM OUTFIT


  //Topp-welikefashion.com// blazer- stylebop.com// Knæsj rosa bukse- colette.fr// D&G sko- my-wardrobe.com// Clutch-shopfriiscompany.com// Kjede- monsoon.co.uk// Ring- net-a-porter.com//

  Ikke alle som hadde følt seg vel i en så sterk rosafarge muligens, men antrekket kan fint brukes med andre bukser til.

  Hva syntes du om dagens antrekk??

 • 10

  Sushi i Hønefoss

  Jeg får ofte spørsmål fra folk som leser bloggen om det finnes steder å spise sushi i HØNEFOSS. Og hvordan sushien er på sushi restauranten Hamachi.

  Litt kult at de har fått sushibar/restaurant i Hønefoss. Veldig god suhsi der etter min mening,. Og nå har de også fått større biter enn de hadde før ser det ut som. Og det er veldig bra, for har en gang fått litt små biter der. Best med de store gode <3 <3

   

  Så nå skal jeg kose meg med nydelig sushi og nyte fredagskvelden med min kjære.


  Med masse god ingefær på, det er noe jeg elsker til sushi. Så bra de ga med såpass mye. Spicy tuna maki og tempura maki har jeg valgt i dag.

   

  Ønsker dere alle en flott fredagskveld :)

 • 5

  Dagens lunsj (LAVKARBO)

  Her er dagens lunsj. Lavkarbo "potetsalat" med morrpølse. Den jeg kjøpte var fra firstprice.

  Om du trykker på bildet under så får du opp oppskriften på "potetsalaten"


  Det ble litt voldsomt med potetsalat, så orket ikke alt.

  Dagens lunsjtips :)

 • 19

  Happy av pakke på døren..SKO

  Som jeg skrev for litt siden vant jeg et par egendesignede nike løpesko i en konkurranse som blogg.no og nike hadde. Det gikk ut på å designe et par nike sko med farger man selv ønsket og poste bilde av skoen på bloggen (om man hadde blogg) og på facebook.  Jeg ble superhappy når jeg fikk høre at jeg ble en av vinnerne. Skoene ble så produsert og jeg fikk de på døren i går. Wohoooo :)

  Slik så de jeg hadde designet ut på bilder på nette. I virkeligheten ble de enda knæsjere i fargen.  Og slik som bildene under så de ut. Jeg pleier vanligvis å bruke strl 38, men disse tok jeg 38,5 og det var fin strl til meg.

     Happy face...

  Hva syntes du om skoene jeg vant ?

 • 10

  Nydelig kyllingsalat (lavkarbo)

  I dag har vi vært på 2 visninger i drammen. Vi skal flytte ut her innen 1.des. Så veldig spennende det:) datan min er levert inn på service og ettersom Elkjøp aldri har låne pc tilgjengelig blir det litt mobilblogging. Frem til jeg får låne pc ialefall:)

  I dag ble det kyllingsalat bestående av. Isbergsalat, ruccola, paprika, grillet kylling,rød løk, 1 reddik, bacon, cardinis Cæsardressing(1,7g karbo hvorav 0,7 sukkerarter) og litt parmesan på toppen.

  Nå skal denna jenta legge seg. Ønsker dere alle en god natt:)

 • 10

  Pølser med nydelig lavkarbo "potetsalat"

  Pølser er kanskje ikke det alle beste når man skal ned i vekt med lavkarbo. Da det er lurere å spise rent kjøtt fremfor blandingsprodukter. Noen pølser inneholder mer kjøtt enn andre og dermed mindre karbohydrater. Selv handler jeg ofte pølser i Sverige. Der er det et mye større utvalg på pølser med lite karbo. Chorizo pølsene inneholder kun 1 g karbo pr 100 g. Mens pølsene jeg spiste i dag inneholder rundt 3-4 g pr 100 g.

  Ved siden av hadde jeg en nydelig hjemmelaget "potetsalat" på lavkarbo vis. Denne lager vi ofte og den er også supergod til grillmaten.


  Pølser med mindre karbo og hjemmelaget sellerirotsalat. Idun sukkerfri ketchup og sukkerfri sennep

  sellerirotsalat:

  • Sellerirot (jeg brukte 270g)
  • 2,5 toppede ss creme fraiche
  • 2,5 toppede ss seterrømme
  • 1/2 pose ekte majones
  • 9 dråper sitron
  • 14 stk syltagurk skiver hakket i små biter. Sjekk karbo innhold ( Lavpris variantene har gjerne mindre sukker/Karbo, vi kjøpte i merket X-tra 8 g pr 100g )
  • 1 ts dijonsennep ( de er det gjerne minst karbo i av sennep)
  • Litt fersk gressløk
  • 1 fedd hvitløk (presses eller finhakkes)
  • 1 hel vårløk. Bruk alt på den. Både det grønne og det hvite
  • Krydder: Salt, pepper, 1ts Karri/curry og 1/4 ts grillkrydder(kan sløyfes), 1/4 ts chili krydder (chili hot piri piri brukte vi)
  1. Skyll og skrell av skallet på selleriroten. Skjer den i små passende terninger til en potetsalat, og kok bitene i vann med litt salt. La det koke i 30 min, da er bitene møre.  


  2. La de kjøle seg ned eller la det renne litt kaldt vann på de og sett de i kjøleskapet for hurtigere nedkjøling.
  3. Mens dette kjøler seg ned blander du sammen alle ingrediensene og smaker til med krydder.
  4. Hell så sellerirotbitene oppi bollen og rør godt rundt. Om den får stått en stund før servering blir den aller best.

              

  Dagen etter er den enda bedre. Så kjekt at man har igjen litt rester;)

   

  Selv har jeg servert den til mange som ikke har et lavkarbokosthold og de syntes det var veldig godt.

  Har du prøvd den ut??

 • 11

  Visning + budrunde er spennende

  I går ble det ingen blogging. Vi driver å kikker på hus og leiligheter for tiden nærmere Drammen, og det er veldig spennende. I går var vi på visning på denne, men den ble desverre ikke vår. Trykk på bildet for å se fler bilder.

  Prisantydning: 1 890 000


  Lekkert bad. Kjekt med inspirasjon uansett.

  Utrolig nervepirrende med budrunder altså, men noe skal man vel lære av slikt også :)

  Når vi kom på visningen i går fikk vi høre at det var kommet inn et bud på 1 million 950 000. Vi la dermed inn bud på 2 millioner i dag. Og da la neste par inn på 2 mill og 50 000. Så måtte vi sette en grense hvor vi kunne gå på rekkehuset. Og da satt vi for oss selv 2 mill og 70 000. Så vi la inn det 10 min før fristen gikk ut. Men da høynet de andre til 2,1 mill. Da gadd vi ikke mer. Da har man ialefall vært med på en budrunde og vi gleder oss til å titte på fler.

  Så når man skal kjøpe seg noe eget er det veldig viktig å sette en øvre grense. Slik at man vet hva man ønsker å gi som høyeste pris. Det er lett å bli rivi med på budrunder.

   

  Vi gleder oss til å finne oss et koselig hjem. Blir bra å eie noe eget. Og ikke minst å kunne flytte tilbake til Drammen. Snart må det dukke opp noe for oss.

 • 16

  Sprangstevne i Hønefoss

  I dag har jeg og ei venninde vært på Ringerike ridesenter og sett på sprangstevne. Selv er jeg ei mer dressurjente, men utrolig gøy å se på sprang. Men ettersom har jeg blitt mer og mer pingle er nok ikke sprang noe for meg. Det er utrolig gøy å hoppe, men ikke høye hindre. Utrolig kick når man først er igang, men skummelt i begynnelsen.

  Men fy flate så tøffe jentene og guttene som hopper slike høye hindere er. Virkelig respekt og utrolig gøy å se de ha full kontroll over hestene.  Vi så heldigvis ingen fall. Mange bra ryttere og mange bra og flotte hester. Utrolig gøy å se på stevnet i dag. Slenger med noen bilder.

   


  Hester er noen fantastisk flotte dyr. Selv har jeg ridd siden jeg var rundt 6 år. Mange år på rideskole, hatt hest på halvfor og på helfor. Hatt en pause på noen år nå, hvor jeg har fått ridd litt innimellom. Nå har jeg utrolig lyst til å begynne å ri igjen, så kanskje jeg skal ta opp ridningen igjen når jeg flytter til Drammen i Desember. Blir helt syk etter å ri når jeg ser så mye flotte hester :)

  Her er en video med bilder og film av meg i mai i Danmark. Hvor jeg rir i skritt, trav og galopp. Hos noen koselige folk vi kjenner i Danmark. De har masse nydelige hester <3 Ridning er fantastisk god trening faktisk. Utrolig bra for ryggen også.


   

  Si gjerne fra om du holder på med hest i Drammensområdet og vet om noen bra staller :)

 • 40

  - 2kg på under en uke + bildeoppdatering

  Jeg har vært veldig fornøyd de siste dagene. Da har jeg endelig vært tilbake i ketose. Etter en lang pause. Har selvfølgelig fulgt lavkarbo, og med en del utskeielser. Men denne uken startet jeg med å komme meg inn i ketose igjen. Og har på under en uke mistet 2 kg og er strålende fornøyd. Og det er kosthold og en gåtur. Skal ut å gå en tur i dag også.

  Jeg har gått fra på BMI kalkulatoren å være akkurat på Fedme, så til overvektig og nå er jeg godt nede på normalvektig :) Det er ikke mange kg igjen til målet mitt nå. Jeg vet ikke helt hva målet er, må nesten se når jeg kommer dit. Tror jeg har 5 kg muligens igjen, og det skal gå veldig fint. Nå kjører jeg på 15 g karbo daglig i en kort periode for å gå ned i vekt. Så vil jeg øke til 50 g ca daglig :)

  Her har dere en liten oppdatering i bilder. Før sleit jeg mye med oppblåst mage av for mye karbohydrater. Jeg tåler spesielt dårlig hvete, gjær og sukker. Da ser jeg rett og slett gravid ut. Så magen min har det fint nå og aldri luft i magen når jeg følger lavkarbo kostholdet.

  Her hadde jeg til venstre netopp spist pasta. Så magen este ut i tilegg.Jeg så gravid ut, rett og slett. Jeg har nå totalt mistet  16,5 kg


  desember/ januar                                                                 Juli/august

   


  Januar 2011                                                                   I dag

     Det viktigste for å gå ned i vekt er å virkelig ha bestemt seg. Finn et kosthold som passer for deg, som du kan klare å leve med. En slankekur fungerer aldri i lengden. Når du virkelig har bestemt deg for å gå ned i vekt, så kan du sette igang :) Ta bilder av deg når du startet Forann, bak og fra side. Bruk gjerne også målebånd, det er noe jeg ikke brukte, men angrer veldig på det.

   

  Man får mer energi og føler seg 1000 ganger bedre :) Og hva gir vel ikke mer motivasjon enn før og etterbilder underveis. Er virkelig da man ser at kroppen forandrer seg.

  Og for de som kvier seg over noen kg for mye, det er lenge til sommeren. Så om man setter igang nå har man gooooood tid.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits