Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

8

God natt

Nå er det natta, fullt kjør med jobb og julehandling i morgen. Så da er det lurt å være uthvilt ;)


Fikk en liten rosa kaktus av min kjære.

Godt natt :)

 • 7

  Har fått pynta litt da

  Da har vi fått ryddet og vasket leiligheten skikkelig i dag. Det er herlig det <3 Også har vi fått pyntet litt med lys. Mer julepynting kommer til å skje i morgen eller en av dagene fremover.
  Så koselig med lys :)

  Har dere startet med julepynting??

 • 7

  Helgas Kupp

  På lørdag var jeg på Kuben senteret i Hønefoss. Jeg måtte ha meg noe klær til barnehage jobben. Vi er jo så heldige å får en viss sum vi får kjøpe klær for som må brukes opp innen slutten av desember :) Så nå har jeg handlet enda litt mer.


  Bula joggebukse, TILBUD 199 kr


  Norheim flis jakker/gensere 199kr pr stykk.  BILLIG

  Alt er fra G-sport. Utrolig godt å ha sånne gensere på vinters tid i kulden. Også er de fine og utrolig gode å gå med.

   

  Så hva syntes du??

 • 17

  Har skikkelig lyst på denne Canada goose jakken

  Hadde ikke vært dumt med en slik god og varm jakke nå nei. Er en butikk på sandvika som selger Canada goose jakker, men de har ikke denne fargen.  Noen som vet om noen bra nettsteder som selger disse??

  Gjerne litt rimeligere enn butikk takk ;)

 • 6

  Julerengjøring og pynting

  I dag har jeg fri, og det er herlig. Mads ligger å sove enda, men har står nok snart opp. Han har vært på nattskift i natt, så da er det gogdt å sove ut litt. I dag tenkte jeg å ha skikkelig jule rengjøring her hjemme og pynte så smått til jul. For det har jeg ikke rekkt enda. Har veldig lite med julepynt her, så blir nok ut å handle litt tenker jeg.  Og etter vi har pynta og gjort det litt koselig, så tenkte jeg å ta med min kjære på pepperkakebaking <3


  bildet er fra google

  Kom gjerne med forslag om steder de har bra med jule pynt ;)

 • 17

  Lurer på å kjøpe meg disse

  Mads har kjøpt seg skikkelig gode vintersko, og jeg ble veldig misunnelige på de ;) De har de i jente modell også, så jeg lurer litt på å herme. For i dag stjal jeg skoa hans, når jeg var på jobb. De var en del nummer for store. Men utrolig gode og varme var de. I -14 grader, det er ikke ille og fortsatt være varm på beina da.

     Så jeg skal virkelig ha disse vinter skoene.

   

   

 • 15

  Kaninen koser seg i snøen. BRRRrrrr.

  I dag har det snødd masse ute så det er hvitt overalt nå. Snø snø snø. Vi bestemte oss for å ta med kaninen ut litt i båndet for det er litt stas å hoppe rundt i ny snø for lille søte Josefine.


  Daffesøndag= NO MAKE UP ;)

  Så her kommer noen bilder fra JOSEFINE og snø leken i herlig ny snø. Selv er jeg ikke så happy for snø og vinter.


  Litt spennende, over 1 år siden hun hoppet i snøen sist.  Gøy med snø !!!

  Også måtte vi finne litt LE. Snødde litt masse.

  Under bilen er fint.

   

  Har du vært noe ute i ny snøen??

  Har du noen DYR??

 • 2

  Tester ut NYHET hos meny  På Meny her i Hønefoss, eller nærmere bestemt Meny Osloveien så har de startet med noe nytt. De selger halvstekte pizza takeaway. Det er ordentlige restaurant pizzaer hvor man kan velge fyll ut i fra en liten meny de har liggende. Pizzaene er ferdig laget med fyll og skal stekes i ovnen hjemme i ca 10 min. Så i går måtte vi teste ut om disse var duganes.


  Halvstekt
  Pris: 149 Kr


  Stekt i ovnen i 10 min.


  Toppet meg litt ruccola, annanas og hjemmelaget rømmedressing :)

  Terningkast : 5 ;)

  God pizza, smaker som restaurantpizza. Veldig godt krydder på den, men skulle den fått full score ville jeg hatt en tomatsaus som smakte mer som peppes sin. Men god bunn og godt fyll :)

   

  Har dere dette på Meny der hvor du bor??

  Har du prøvd den ut før??

 • 15

  Gavekort

  Av jobben har vi fått julegaven vår. VI er virkelig heldig :) Fikk gavekort på kuben kjøpesenter i Hønefoss. Og på hele 1000 kr. Er utrolig glad for den gaven, elsker jo shopping. Og det er ikke alle som får så dyre gaver fra jobben. Så jeg er superhappy :) Da blir garderoben enda større snart ;)

     Det er foresten så utrolig digg å kunne vise frem hendene mine igjen, etter å ha skjult de på bilder i hele 23 år. Grunnet ATOPISK EKSEM på henda. Men nå er jeg klart å bli helt eksemfri :) Det er så utrolig herlig. Jeg har myke og glatte hender som jeg aldri i mitt liv har hatt før.  Her er armebåndet jeg kjøpte forige helg <3 Og som dere ser, eksemen er borte vekk ;)

   

  Happa, HAPPY, happy

 • 9

  Dagens OUTFIT

  Ikke noe veldig spesielt OUTFIT AKKURAT. Helt normalt hverdagstøy.

  Og med jakke på blir det slik:  Ha en fin Lørdagskveld Everybody ;)  Her skal det testes ut Meny sin halvstekte restaurant kvalitetpizza for første gang. Spennende å se om den blir noe bra da. Også blir det film titting og se litt mer på oppgrader episodene som vi ikke har sett enda ;)

  Hva skal du i kveld?

 • 7

  MMM. Denne var god  Nå har jeg endelig funnet den i butikken jeg også ;) Har leita en god stund i det siste. For denne skulle vist være himla god. Og det skal jeg love at den var også. Iste med fersken har hele tiden vært min favoritt. Men nå er nok den slått av denne gode nyheten. Kan tenke denne blir god på sommeren for å slukke tørsten ja. NAMME NAMM.  Lørdagsdrikk ;)  Har du smakt den ??

 • 10

  Hvor ofte bør man vaske exstensions?

  Jeg aner ikke hvor ofte man bør vaske de. Så kanskje noen andre vet det. Jeg regner med det sikkert varierer litt. Etter om man bruker stylingprodukter i de og hvor ofte man bruker de.

  Men er det noen som vet??

   


  her ligger håret mitt i vasken da veitu. Så tok jeg i shampo og balsam, neste gang skal jeg prøve meg med hårkur også :)

  Og siden jeg ikke gadd å føne de, så hang jeg de til tørk på tørkestativet ;)


  Klipsa mine <3


  Noen som aner hvor ofte man skal vaske klip on exstensions??

 • 4

  Julemat?

  I går var det jo som sagt julebord. Og flertallet skulle ikke ha jule tallerken. For meg så er vel egentlig julemat noe man spiser på julebord. Så jeg og 2 andre fikk da bestille juletalerken, noe som man tydligvis måtte ha forhåndsbestilt. Siden det sto ikke på menyen. Litt senere etter de hadde lovet oss 3 juletallerkener kom de å sa at de desverre bare hadde 2. Jeg kunne da ta noe annet, har jo alt spist julemiddag i år så.

  Så for min del ble det nærmest Asiatisk julebord middag :P hvor foretten var våruller og hovedretten av en kinesisk/asiatisk rett ;)

  Jeg skulle egentlig ha DENNE :)  men så ble det dette isteden:

  FORETT


  Hovedrett:  Også fikk vi dessert også, da ville jeg ha noe som ikke var sånn supermektig. Så ble en Mango sorbet, den var nydelig.  Selv om det ikke ble julemiddag så smakte det veldig godt.

   

  Forbinder du julemat med julebord`??

  Eller pleier du bestille fritt fra menyen??

 • 3

  Koselig julebord

  I kveld har jeg vært på julebord med jobben. Stille og rolig rulebord, hvor ingen av oss skulle ut på byen etterpå. Vi var riktig nok bare 6 personer, men det var kjempe koselig. Masse jente skravling og mye latter. Og ikke minst god mat. Jeg tok den jo helt ut forige helg på julebord, så var igrunn koselig med en julebord middag denne gangen.


  Vinterhud med røde roser i mine kinn ;)


  Men ble jo litt fristet til å gå ut på byen når det var så mange folk der som var i knallform. Men fy flate å kaldt det er ute nå. Frister igrunn mest å være inne å varme seg.


  Klar for julebord ;) PS: ikke bry deg om pappesken. 0 Stress.


  Jeg kan ikke redigere bilder ;P men prøvde meg litt i picasa med fargeendring.


  5 Herlige kolegaer :)

  Takk for et koselig julebord i kveld ;) Dette er mitt 2.julebord i løpet av 2 uker.

  Flere som har vært på julebord? Håper alle har hatt en koselig kveld.

   

   

   

   

 • 5

  Har du bil?

  Leste på Vg i sta at for å gjøre bilen klar for vinterkulda er følgende punkter lure å forholde seg til.

   

  Kilde: www.vg.no

  Slik ungår du kuldejokk for bilen:

   

  LAD BATTERIET
  Batteriet bør være så fulladet som mulig, noe du kan gjøre med en hjemmelader eller på bensinstasjonen/verksted. Mye småkjøring og kaldstarter tapper batteriet.


  SKIFT OLJE
  Med lettflytende, helsynte-tisk olje som er flytende helt ned til minus 30 grader celsius og lavere, sikrer du at motoren er lettere å starte i sprengkulden.

  KJØLEVÆSKE
  Sjekk om kjølevæsken din tåler sprengkulde (-30 grader). Kan sjekkes på verksted, et NAF-senter eller en bensinstasjon. Kjølevæsken bør byttes hvert tredje år.

  LÅSOLJE
  Har du bil med nøkkellås må du smøre med låsolje, særlig nyvasket bil. Bruk låsspray bare i nødsfall, da den tørrer ut låsen. Bruk låsolje etter at du har tinet en lås med spray.

  LISTE-BESKYTTELSE
  Tørk av tetningslistene rundt dørene og smør dem med silikonstift. Dette er spesielt viktig etter at du har vasket bilen, for da slipper du at dørene fryser igjen.

  DROPP BILVASK
  Dropp bilvasken i sprengkulden, men vask og tørk av frontruten og hovedlyktglas-sene. Vil du vaske, bruk vaskemaskin med tørking. Tørk dørlistene med en gang.


  RENS LUFTINNTAKET
  Rens og skrap is fra luftinntaket mellom panseret og frontruten. Hvis ikke reduseres luftgjennomstrøm- ningen og effekten i varmeanlegget svekkes.

  RENS VISKERBLADENE
  Slå av isen på viskerbladene og dra av skitt med en klut eller et papir. Det vil bedre sikten vesentlig.

  SPYLEVÆSKE
  Etterfyll spylevæske ofte. Det er farlig å kjøre i mørket på skitten vei uten. Sørg for at væsken tåler lav temperatur. OBS: Ikke spyl før ruten er varm, for å unngå isroser på ruten.

  MOTORVARMER
  Installer motorvarmer. Det sparer bilen, batteriet og øker komforten vesentlig. Den enkleste varianten koster fra 2000 kroner. Må monteres på verksted.

  TOMGANGSKJØRING
  Tomgangskjøring er forbudt i Norge. Det forurenser, støyer og sliter på motoren - både bensin og dieselmotorer. Dessuten, forlater du biler i gang, gjør du jobben svært lett for biltyvene.

   

  Det var dagens tips fra min side :) Har vært på jobb og personalmøte i dag, så blitt litt lite blogging i dag.

 • 10

  Vil rømme sydover

  Uff, det skal vist bli sprengkaldt i morgen eller fredag. -14 grader og slik. ÆHHH. Det er seriøst umenneskelig :PJeg fryser ute nå liksom. Var en liten tur på butikken og det var ingen god opplevelse. Så jeg kunne gjerne bodd sydover i den verste kuldeperioden. Hadde ikke vært dumt det nei.  Jeg har tilogmed foreslått for barna i barnehagen jeg jobber at vi kan flytte barnehagen til Spania :P De var igrunn veldig enig. Sa det hørtes fristende ut med bading og sol fremfor kald vinter. hehe. De sa at så lenge de fikk komme hjem til foreldra innen sommern så var det ok ;) Hehe.Så det var ingen dum ide jeg foreslo tydligvis, for de nevnte det nemlig for meg i dag, om vi ikke skulle dra til Spani snart :P

   

  Nå lager min kjære middag til meg, stor fare for at det ikke blir noen direkte sunn middag. Jaja, jeg får være takknemmelig for at han lager mat til meg :) For jeg var helt tom for matforslag og orket ikke tanken på å lage middag i dag;) blir biffsnadder med potetbåter til tydligvis. Det er godt da :)

   

  Fler som ønsker å rømme sydover når spreng kulda kommer for fullt??

 • 15

  Trekant i kveld

  I kveld er det trekant på tv. Det er noe jeg må få med meg på onsdager. Jeg og Mads har noen faste programmer som vi ser nå for tiden. Programmene vi ser på er jakten på kjærligheten, charterfeber, hellstrøm rydder opp, trekant,charterfeber og hvem kan slå aamodt og kjus.

  Trekant går på nrk onsdager kl 21:30 og om du ikke har fått sett de forige episodene kan du gå inn på nrk.no og se de gratis der.

   

  Følger du med på trekant serien??

 • 7

  Chili majones til SUSHI

  Tenkte å dele hvordan jeg laget min chilimajones i dag. Jeg la i sta ut DETTE innlegget om hjemmelaget SUSHI for første gang. På sushi bitene smakte det veldig godt med chilimajones på toppen av bitene. Så dermed deler jeg denne med dere.  Du trenger Majones, chilipaste og en liten fingerklype med sukker.

  Chilipaste finner du på matvarebutikker med bra utvalg. Det står gjerne sammen med det asiatiske tilbehør

  Fremgangsmåte:

  Ta en stor dæsj med majones oppi en liten skål. Tilsett 1/2 eller 1 hel ts chilipaste og bittelitt sukker om du ønsker det(kun en liten fingerklype sukker)
  Litt sv chilimajonesen på en talerk. Kan ta den oppi sushi bitene eller dyppe bitene i den som en slags dressing.


  Det var dagens mat tips :)

 • 21

  Resultat hjemmelaget SUSHI for 1. gang

  Jeg handlet inn fisk på fiskedisken på Meny. Bare vitkig å si at du skal bruke fisken til SUSHI. Enjoy ;)

  Startet med å dele opp agurk, advokado og litt purre i strimler.  Og her kommer min første MAKI RULL. Denne var med reker, advokado og purre.  PS: bruk en veldig skarp kniv ved skjæring av makirullene. Min var litt for sløv og det gjør det litt mer komplisert. Her var da altså mine første maki ruller. Ikke helt perfekte, men hadde ventet meg at de så værre ut.

  Så laget jeg min første California roll med sesamfrø. Inni hadde jeg rå tunfisk,advokado og agurk. På toppen la jeg på litt hjemmelaget chilimajones.  Disse ble utrolig gode. Smakte akkurat som de man får ute, bare at de ikke var like perfekte i formen :P

  Sluttresultatet ble slik:  Konklusjon: Det var kjempe godt, smakte akkurat som det du får ute, bortsett fra at neste gang må jeg nok koke risen med lokk slik som det sto på bruksanvisningen. Min ble litt seig. Også øvelse gjør mester med rullingen vil jeg tro :)

   

  Har du prøvd å lage hjemmelaget sushi før?

 • 18

  Lage sushi for første gang

  Siden jeg er så glad i sushi så tenkte jeg å for første gang lage det selv i dag. Blir spennende å se åssen resultater blir. Riser driver å koker nå og straks så skal jeg på butikken å finne noe fisk jeg kan ha på sushien min :)
  Kjøpe sushi <3 i Love it.

   

  Gleder meg til å prøve hjemmelaget sushi <3 resultat kommer .)

   

 • 34

  Derfor bør du ikke bruke BABYOLJE

  For litt siden skrev jeg dette innlegget og fikk mange tilbakemeld, mange viste om dette og jeg fikk høre skremmende historier fra fler. Så deler dette innlegget igjen.

  Natusan har jo den kjente babyolje som de fleste kjenner til vil jeg tro. Den brukes på mange forskjellige måter. Noen bruker den som sololje,andre til å vaske babyene sine med, noen bruker den som sminkefjerner og andre bruker den i dusjen for å få masse "fuktighet " på huden.

  Selv har jeg alltid trodd at babyolje er bra, for man merker jo at man blir skikkelig myk i huden. Når jeg var ung brukte jeg det av og til på huden når jeg dusjet og når jeg barberte legga. Men har i senere tid funnet ut at babyolje ikke er bra.

  Babyolje inneholder kun mineralolje, det tilfører altså ingen fukt og legger seg kun oppå huden din som et lokk så huden ikke får puste. Mineralolje er for de som ikke vet det , det samme som motorolje. Altså det man bruker på bilen. Det sier vel seg selv at man igrunn egentlig ikke burde ha dette på huden. Så om du smører inn kroppen men fuktighetskrem etter du har dusjen med babyolje vil aldri denne fuktighetskremen komme inn i huden din. For mineralolje i babyolja ligger som et lag å sperrer for kremen.Mineraloljen blokkerer mellom 40 og 60 % av hudens porer, noe som forsømmer hudens naturlige fettproduksjon. Det er derfor du blir avhengig og det føles liksom så bra. Men det er kun oljen som blir liggende der som får de til å føles så bra ut.  Ikke noe mer natusan babyolje på meg lenger


  For å gjøre det litt enkelt, styr unna alt som inneholder MINERALOLJE.
  Det finnes flere ulike navn på mineraloljer:
  Ozokerit (inngår t.ex i mascara), Polyisobutene (inngår f.eks. i lipgloss), Mineral Oil, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Vaselin, Parafin, Mineralolje, Petroleum, Hvit mineralolje, Medisinsk hvitolje, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Paraffinum, E 905, Vaselin Oil, Paraffin Oil, Liquid paraffin, White mineral oil.
  Mineralolje har den effekten at det blir bra med en gang (derfor så mange skryter av natusan og lignende) men den gjør deg egentlig kun avhengig av produktene fordi den ødelegger hudens naturlige fuktproduksjon slik at du blir avhengig av produkter med mineralolje. Dette tjener jo såklart de som produserer  på.

  Fjerning av sminke: Babyolje er ikke ment for å fjerne sminke med. Jeg vet mange gjør det og sier det funker helt ok. Bruk helder milde og gode sminkefjernere til å fjerne sminke. Det som skjer er at den tetter porene dine og vil deffinitivt gi deg urenheter med tiden.

  Ved dusjing: Ved dusjing er det fler som bruker denne. Klart du kan bruke den, men hvem er det som gidder å vaske seg med fett? Det kanskje føles god ut, men hjelper ikke det om laget bare blir liggende der og ikke engang fuktighetskremer får trekke inn. Den klarer ikke trenge igjenom minral-olje lokket.

  Ved soling:Inrømmer at jeg selv har prøvd dette engang. Greit at man tenker når man er ung at man blir fort brun av den osv. Og at det å bli brent gjør ingen ting. Neste gang prøv å tenk litt fremover. Vil man virkelig legge seg ut i sola full av babyolje? Når man blir eldre må slite med rynker og man kan risikere å få hudkreft. Rynkene kan man få tidlig i 20 års alderen allerede om man har vært skikkelig uforsiktig. Jeg vil ialefall aldri mer bruke babyolje nå.

  Vask av babyer: Det ligger jo i ordet babyolje. Hvem tenker vel ikke at dette er bra for babyer? Jo det gjør de fleste. Men etter å ha google rundt om babyolje og om mineralolje generelt har jeg finni ut at jeg ialefall aldri skal bruke dette på mine barn når jeg får unger. Da må de gjøre noe seriøst endring på sitt produkt. Huden blir avhengig av oljen og vil etter en stund bli tørr og livløs og avhengig av oljen for å virke myk.Huden er egentlig ikke myk, det er kun de falske hinnen mineraloljen legger igjen. Kroppen kan ikke ta opp eller bruke dette stoffet, så det er kun en (ekstremt dårlig) fyllingrediens. Produktet kan forårsake tørr hud, eksem og akne. Hvem vil bruke dette på babyen sin? Selv har jeg slite med eksem i alle år, og mamma brukte mye natusan produkter på meg. Nå bruker jeg noen produkter som er utrolig gode og eksemen er BORTE.
  Bilde hentet fra google.com

  Grunnen til at mye hudpleie inneholder farlige fyllstoffer er for å spare penger. Produsentet vil lage et produkt så det har lavest mulig kostnader og så de kan selge det ut til en ok pris til kunden. Så med andre ord er den er fordel for produsenten med tanke på prisnivået. Men for din hud er det absolutt ingen fordel med skadelig fyllstoffer. Håper dette innlegget åpnet opp noen fler øyne og at man tenker litt nøyere igjennom hva man egentlig putter på huden sin. Og sliter du med kviser/uren hud eller eksem kan dette nettopp være grunnen. Om du går over til rene hudpleie produkter med aktive ingredienser kanskje tilogmed dette er nok for å bli kvitt eventuelle plager.
   

  Her er noen av kommentarene jeg syntes burde være med her:

  "Dette har eg lest mangen plasser....
  Eg brukte det før, men etter at eg sluttet blei huden mykje penere! :)"

  "Var på flystevne på Rygge i fjor. Du skal tro overraskelsen var stor for folk flest da speaker kunne fortelle at "dekorrøyken" som flyene slapp ut ble laget av babyolje? Og dette smører folk på seg selv og sine barn...huttetu!!!"  Var du klar over dette?

  Bruker du babyolje?

 • 14

  Jeg er mett av yndlingsrett

  Æ KAN RIME ;) Ehm joa, det blei bare en liten rimende overskrift. Sånn egnetlig så var det ikke meningen, men det ble nå slik da. Sitter her å holder på å duppe av. Skjeldent man spiser så godt mat at man faktisk blir skikkelig sigen etterpå.


  Som jeg skrev i sta har jeg ikke spist fondue på leeeenge, er vel 2 år siden omtrent. Det er veldig godt, men ikke godt med det for ofte heller. Dette var jo egentlig helgemiddagen vår, men det passet dårlig med det når vi var ute hver dag å spiste. Men var koselig med god mat på en mandag, og etterpå blir det tv-titting med jakten på kjærligheten <3  Her kommer noen bilder:

  Fondue gryte med olje. Og grønnsaker til å tre på spyd  De beste fondue sausene. Liker den til venste aller best.

  Spyd som er klare for gryta

  Full fres. Kokende varm olje.

  Serveres med potetbåter ;)


  Det smakte utrolig godt og er så lenge siden sist at jeg nesten hadde glemt hvor godt det var ;)

   

  Har du smakt det før? Liker du foundue??

 • 9

  Skal bli godt med middag

  Vi skulle egentlig ha Fondue til middag i helgen, men det ble ingen ting av. Siden på lørdag var det julebord og i går så ba mamma oss med ut på middag alle mann :) Så i går ble det peppes, det var koselig da.

   

  Dermed så blir det foundue på oss i dag :) Nam nam:) Det er en av yndlingsrettene min faktisk, men veeeeldig skjeldent jeg spiser det.
  Hva syntes du om fondue?? Eller fondy som man sier ;)

 • 9

  Vil helst slippe unna denne gangen å

  Det er mye omgangsjuke som går nå. Mange syke barn, og også noen voksne. Virker som det begynner å komme i barnehagen nå også ja. Og jeg vil for all del slippe unna denne gangen også. Er ganske lenge siden jeg har vært sjuk, og hvem ønsker vel å bli sjuk? IKKE jeg.

   

  La meg holde meg frisk, slippe unna omgangs syka, men lett å bli syk når man jobber i barnehage. Jeg vil gjerne tilbringe minst mulig tid på bildet under her. Altså på do. Nei takk til spysjuka.

  Men god bedring til de som eventuelt skulle være syke. Og kryss fingra for at jeg ikke får noe ;) For jeg begynner å bli litt uggen. Fysj a meg.


  Meg som brudepike da jeg var liten, det var tider det :)

 • 2

  5 på byen, by Charlotte

  Jeg tenkte jeg skulle gjør noe helt nytt på bloggen her nå. I går ble det mange drinker ute, og jeg tenkte å nevne deg jeg absolutt liker best av drinkene.

  Haha, ble spurt om legg i går i den ene baren, det er en stund siden sist :P Skuff egentlig at jeg ble spurt.

   

  Mohito offcourse ;)

  Sure sivert <3

  Hello Kitti Drinken  Papparazzi drink  Og sist men ikke minst en sykt god drink som vi bare kalte for hælvette god,unnskyld språket, men den var det ;)

  Men den het egentlig Passion ellerno.  Har du smakt noen av drinkene jeg tok med som 5 på byen??

   

   

 • 10

  Julebord i går

  Jeg er fyllesjuk i dag, hipp hurra, hipp hurra !!!!!! NEIDA. Bare litt redusert, også fikk jeg den sangen på hjernen ;) Var julebord i går og jeg spiste meg god og mett, så jeg nesten sprakk. Så ble det MANGE drinker på byen.

  Mads lukker alltid igjen øya. Grunnen til at jeg har på skjerf var for vi skulle ut å gå i kulda der, gikk ikke med det på :)  Gjorde en del nye innkjøp i går, men siden Mads syntes det var viktig å gå med kjole som viste de kvinnelige former så måtte jeg høre på han. MANNFOLK !! :P Men da har jeg jo nytt tøy til en senere anledning.


  Men dette perlearmebåndet kjøpte jeg i går, og det falt veldig i smak hos meg.

   

  Stoooor julemat til meg. Var buffet, og da ble det litt av hvert. Pinnekjøtt,ribbe,julepølse,medisterkake :) NAM. Og tyttebærsyltetøyet var skikkelig godt og hjemmelaget.

  Neste helg blir det også julebord på meg.

  Har du vært på julebord i år? eller skal du?

 • 7

  Her er videoen jeg lovet dere

  De fleste bruker vel foundation i dag. Enten daglig eller sånn av og til. Da er det veldig viktig å tenke på hva du putter på huden din, hva er det beste og hva gjør så porene ikke blir tette og lar huden få puste?

   

  I går skrev jeg dette innlegget HER om ulike type foundationer og hva som er best for å få unga å tette porene. Som igjen fører til urenheter, kviser og tørr hud. Der har jeg gjennomført en test og testet har jeg også laget en video på, den kommer her :)

   

   

  Hvilken foundation bruker du??

   

  Hadde vært gøy om også du kunne testet de foundationer du har hjemme og blogget ett innlegg om det :)


  SÅ DET ER EN OPPFORDRING FRA MEG ,TIL ALLE DERE :)

 • 5

  Oi, såpass

  Fikk litt sjokk når jeg så på klokka. At den var så mye. De som har fulgt bloggen min vet jo at jeg driver å testet ut et helt nytt type tilskudd som ikke finnes på markedet. Det kommer for salg i begynnelsen av 2011. Jeg skrev den første uken at jeg hadde en helt enorm energi. Og jeg hadde kondis og utholdenhet som da jeg var 15. Det skjedde virkelig noe med kroppen. ENERGI :)

   

  Men de 4 siste dagene har jeg følt meg daff og hatt lite energi, så jeg lurte på om jeg var for ung for tilskuddet og om det hadde stoppet å virke. Jeg pleier vanligvis på denne tiden av året å være veldig daff og lite energi. Så jeg tenkte det kanskje å var grunnen. Men i dag er energien på topp igjen. Jeg sto opp 06:20 i dag og har ikke slappet av et eneste minutt i dag. Rett etter jobb dro jeg hjem og fikset meg. Så bare det rett på shopping med min kjære i 3 timer. Så nå er energinivået oppe på topp igjen og tilskuddet hjelper meg.  Jeg hadde vært døds sliten om ikke. Før når jeg var ferdig på jobb så la jeg meg bare rett ned på sofan eller på senga. Orket ingen ting. Og en dag som i dag kunne jeg bare la være å tenke på, jeg hadde hatt så lite energi. Jeg sliter med lavt stoffskifte og da blir man lett sliten og trøtt. Så nå er jeg fornøyd med at energinivået er kommet tilbake. Var litt nervøs i 4 dager. Nå har vi gått på tilskuddet i 3 uker ellernoe og har mange bra effekter ut av det :) Men nå er kl 11 og jeg er fortsatt like pigg :) NOT BAD ;)

  Fått noen spørsmål om produktet og her er en kort liten info (det er ganske avansert):

  Tilskuddet som vi tester består av naturlige ingredienser. Så isteden for å tilføre kroppen sukker eller koffein så gir du den økt energi på en helt naturlig måte. Tilskuddet tilfører genene næring slik at cellene i kroppen din produserer energi. Tilskuddet går på 3 forksjellige vevstyper som er hjerne,hjerte og musklatur som altså gir fysisk, mental og seksuell energi :P Kan ikke si vi har merket så mye til den siste der, men det er nok for vi er så unge. Med de som er litt eldre enn oss har merket mye til den effekten for å si det slik.

   

  Om du har noen konkrete spørsmål om produktet så er det litt lettere om du sender meg en mail på snoopi_lotte@hotmail.com så skal jeg svare så godt jeg kan med den infoen jeg har fått om produktet:)

 • 5

  Dagens innkjøp

  I dag har jeg fått lønn og da ble det en tur på sandvika storsenter sammen med min kjære. Vi var der å koste oss i 3 timer og det var herlig.


  Men det er bare så TYPISK at når man har masse penger man kan bruke så finner man nesten ingen ting man vil ha, men om man ikke har så mye så dukker alt mulig man vil ha opp. Lurer på hvorfor det er slik jeg.
  To tykke strømbebukser med ulike mønster. Godt og ha nå på vinteren :)

  Som dere ser ble det ikke akkurat mye innkjøp. Så da blir det en tur på kuben i morgen og kikke litt. Tror jeg har finni en kjole der som jeg vil kjøpe meg.

 • 9

  Dagens outfit

  Vært en tur på sandvika storsenter. Dette ble dagens outfit. Hadde litt dårlig til til sminking og hårfiksing, men we like it all natural ;) EHM. Noe sånn.  Drit i kiwi posen :P og feiebrettet også for den del ;)

  Hva syntes du om dagens outfit??

 • 9

  Sandvika storsenter og lønning

  Nå bærer turen straks til Sandvika storsenter. Får meg meg Mads på shopping tilogmed. Så det blir koselig. I morgen er det julebord, så kanskje se om jeg finner noe nytt antrekk. Alltid gøy med noe nytt. Dessuten var det lønning i dag, og det er jo ikke noe feil med det akkurat.


  Masse Masse penger= enda mer shopping ;)

  Og legger med 2 old blond christmas pose bilder :P JAuda.

  Vi prates ;) Bare fikse meg litt, så blir det Sandvika storsenter next.

   

  SHOPPING <3

 • 42

  Slik sjekker du om din FOUNDATION er bra for huden

  Jeg har fått mange spørsmål angående det at jeg mener at fuktbaserte foundationer er bedre enn de som er oljebasert. Ialefall er det slik for min og flere andre sin hud. Det er også fordi at mange av de oljebaserte også inneholder mineralolje, som absolutt ikke hører hjemme på huden.


  Det jeg ikke var klar over var at oljebaserte foundationer har lett for å tette porene. Huden får ikke skikkelig puste  når man bruke oljebaserte produkter. Dermed så er det ikke det mest gunstige for huden vår. Og det er derfor mange sliter med kviser, uren hud, tørre og røde hudpartier. Uansett hvor flink du er å rense huden med bra og rene produkter, hjelper det lite om du senere benytter en oljebasert foundation. Det er det mange som ikke er klar over. Men de fleste merker jo at de får mer kviser ved å bruke fundation. Det er fordi de fleste foundationer i dag er oljebaserte og ikke fukt/vann-baserte. Bruker du fuktbaserte/oljebaserte produkter vil faktisk huden din kunne puste skikkelig gjennom hele dagen :)

  Jeg renset huden og brukte rene og flotte produkter til annsiktet som passet meg perfekt, men de gangene jeg brukte foundation fikk jeg veldig tørre og til tider røde partier over øyelokket, over og under munnen og litt i pannen. Men med en gang jeg startet med en god foundation så ble dette problemet borte. Da hadde huden bra produkter til rensing og til sminking <3 Huden min er blitt helt annerledes og mye mer rik på fuktighet.

  Nå tenkte jeg å vise dere hvordan du kan teste din egen foundation, om den er fuktbasert/vannbasert slik at huden din får puste skikkelig. Eller om den er oljebasert.

  3 ulike foundationer jeg hadde liggende og 3 glass med vann.  Og slik ble resultatet:


  Noe er litt vanskeligere å se på bildet, så har filmet også. Legger ut i neste innlegg. Men du ser hvertfall hvem som løste seg best opp i vann.

  Dommen ble slik:

  Til venstre: Denne løste seg ikke opp. Foundationen ble bare liggende på bunnen av glasset. Løser seg ikke opp i vann og denne tetter dermed porene.

  Midten: Jeg var på parfymeri for å spørre spesielt om en som var vannbasert, og hun leste på ingrediensene og sa at denne ikke inneholdt noe olje. Denne løste seg litt mer opp enn den første, men den er fortsatt ikke helt vannløselig. Er nok noen stoffer i denne som ikke løses opp.

   

  Til høyre: Denne løser seg skikkelig opp og er dermed fuktbasert eller det vi kaller vannbasert. Bra for huden og du er sikker på at huden får puste skikkelig.

   

  Så, hvem vil du helst putte på huden din?

  Har du testet om din foundation er vannbasert eller oljebasert?

   

 • 3

  Blir ingen Tromsø tur på meg

  Skulle egentlig på jente tur til Tromsø, men blir ingen tur på meg. Legene jobber med å finne ut hva som er galt med albuen/armen min. Sist jeg var ute å fløy så sprengte det så voldtsomt i armen min ved take off og landing at det var helt forferdelig. Jeg orker ikke denne smerten igjen og ble dermed nødt til å avlyse tromsø turen. Er sikkert ikke noe farlig om det en væskebyll som hadde sprengt , men hadde nok vært smertefullt. Så da er det vel best å la det være. Men håper de andre koser seg på turen ialefall :)  God tur til de som skal. På meg ble det ingen tur denne gang.

 • 7

  Jeg er heldig som har deg  Gutten min kom akkurat hjem fra jobb og siden jeg er møngis og har så smertet i armen og bare har kjedet meg i dag så overasket han meg med dette <3 Jeg elsker Solrik <3 Og kjæresten min. Nå blir det å se reprise av charterfeber også blir det vel leggings.

  Godt man har noen til å muntre en opp på kjipe dager.


  Ønsker alle en superduper tirsdagskveld videre :)

   

 • 8

  Lei vinteren allerede

  Uff, skikkelig leia allerede jeg. Jeg er og forblir et sommer mennekse. Kanskje jeg bare skal flytte til varmere strøk på vinteren og komme hjem til norge igjen når snøen er borte.

  Har kjeda meg skikkelig i dag, er ingen ting å gjøre nå på denne tiden. Jeg er blitt veldig glad i i gå lange turer og jogge i det siste. Men det frister også lite når det er så kaldt som det er nå.  Jeg liker jo Norge veldig godt da. Så drømmen min hadde igrunn å hatt kun 1 mnd med vinter i Norge og resten herlig sommervær.

  Dessuten så minster man også veldig blogglysten på denne tiden av året. Nå kommer heldigvis min kjære straks hjem :)


  Bildet er tatt da jeg jobbet i Tyrkia. Drikker tyrkisk te. MISS it

   

  Gleder du deg til en lang vinter???

 • 4

  Fri dag og PAIN

  I dag har jeg hatt en fri dag. Men det har vært en fri dag jeg har fått veldig lite ut av. Nå som det er kalt ute så er armen vondere enn aldri før. Sorry klaginga, men den gjør konstant vondt. Og nå klarer jeg nesten ikke kjøre bil lenger engang. Armen er skeiv, så jeg rekker ikke fram til ratte med den handa uten at det gjør vondt. Og dessuten begynner det nå å bli vanskelig å gire. Skulle egentlig vært en tur på butikken, but what to do??

  Får vel vente til Mads kommer hjem fra jobb sent i kveld, så får han handle med seg noe hjem. Jeg håper at de snart kan få finne ut og gjort noe med armen min. Gått sånn i over 3 år og hatt et smerte H......

  Så nå venter jeg bare på at de får ut fingern og får hjulpet meg. Ellers kutter jeg av meg armen, ok gjør vel ikke akkurat det da.


  Buuuuut. FAKE A SMILE ;) Bilde fra da jeg var student i Bø :)

 • 15

  Dette bør du ikke teste

  Lure meg har vært så smart så spart noen påske egg. Og det viste seg å ikke være så lurt alikevel :P Hvorfor?? EHM jo.
  NÅ skal dere få høre. Påske egg er ikke noe gode når de ligger en stund. De er ikke som vin som blir bedre med tiden for å si det slik. De smakte rart eller rett og slett ingen ting. HUM. MERKELIG:

  Vet sikkert mange ble fristet av påske egg, men dere trenger ikke bli det. For de smakte DRITT når de har ligget siden påske. De smakte igrun dritt bare 1-2 mnd etterpå.

  Så totalt bortkastet å ta vare på 2 kartonger med påske egg for å være flink å spare og kunne ha til en senere anledning. DONT TRY ;)

   

  OG foresten: Jeg får veldig masse virus mailer for tiden på Tyrkisk. Det er litt gøy, for jeg skjønner faktisk en del av det som står der :P Selv om de er mektig plagsomme og tikker inne ofte.  God natt alle sammen og sove godt ;)

 • 2

  Ferdig laget middag

  Da er jeb tilbake igjen etter å ha stelt og dulla skikkelig med meg selv som jeg skrev om Her. Det var utrolig deilig og jeg følte jeg virkelig trengte det i dag. Og mens jeg drev å dullet med meg selv og koste meg med spa så laget min kjære middag til meg.

   

  Yam Yam

     Her snakker vi manne emne, tror ikke det er noe som heter det kansje :P Det heter vel dame emne om oss. Men vi sier han er et skikkelig manne emne. SÅNN AV OG TIL :P

   

  Takk for mat min kjære ;)

 • 13

  Jeg er heldig jeg

  Nå er jeg kommet hjem fra jobb og lege med armen min. Kan skrive mer om det senere. Jeg er litt frustert der, men får prøve å få tankene over på noe annet.

  Så nå skal jeg virkelig kose meg skikkelig og pleie meg selv og huden min slik den virkelig fortjener. Jeg startet med en deilig hårkur som jeg elsker som skal sitte i noen minutter også avslutter jeg med herlig annsiktsbehandling ved hjelp galvanisk strøm med spa apparatet mitt, slik som hudpleiere bruker. Skikkelig dyprens og fuktighet til huden  blir herlig nå kjenner jeg. Godt med god fuktighet nå som det er vinter :)

  Og mens jeg pleier meg selv med spa apparatet mitt så skal min kjære lage middag til meg :) Heldige meg.
  Steller du ofte med huden og håret ditt?

   

 • 18

  Syden tur

  Jeg og min kjære har sittet å tittet litt på syden tur nå. Ingen av oss er spesielt glad i vinteren, og det hadde vært deilig å reist en tur sydover.  På nyttårsaften har jeg og Mads vært sammen i 3 år og vi har allerede vært i syden sammen 3 ganger. 2 ganger til gran canaria og 1 gang hvor Mads besøkte meg i Tyrkia når jeg bodde der i fjord sommer.

     Jeg er ei skikkelig syden jente ;) Som elsker alt som har med sol og varme å gjøre. Så det å jobbe i Tyrkia i 6 mnd passet meg veldig godt igrunn. Blir aldri lei av strandlivet og varmen. Fra jeg var liten har vi alltid reist på tur med familien 1-2 ganger i året sydover.  Så drømmen min er å jobbe for å få til å kunne bo i varmere strøk. Vil helst ha både hus og Norge og i et varmt land:)  Vi kikker på tur til Gran kanaria nå også, siden det er veldig begagelig å reise dit på vinterstid. Pluss at besteforeldra til Mads bor der nede og da er vi innom der på besøk litt også på middag noen dager. Og det er jo også koselig.

   

  Er du ofte ute å reiser?

  Har du noen favoritt reisemål?

 • 5

  Tagiatelle med kylling og kremet saus

   

  I sta la jeg ut Dette innlegget hvor jeg la ut bilder av noen råvarer jeg hadde kjøpt som jeg skulle lage noe godt av. Og her kommer resultatet av maten jeg laget til meg og min kjære og oppskrift.

  Som dere så på bildet hadde jeg 2 kyllingfileter, men jeg fant ut at det holdt med kun en for 2 personer. Så brukte kun en.

   


  Dette trenger du for 2 personer :

  - 2 hvitløksfedd
  - 1 chili, eller en halv om du ikke liker litt sterk mat
  -1 Kyllingfilet
  -1 Matfløte eller vanlig fløte
  -1 liten løk
  -1/2 Paprika
  - Salt
  - Pepper, gjerne slik du kverner selv
  - 1 ts soyasaus
  -1 champignon


  Fremgangsmtåte:

  1.Kutt opp kyllingfilet,løk,paprika i strimler. Og hvitløk og chili i små biter.

  2. Stek kyllingstrimlene i en panner,gjerne wokpanne. Tilsett hvitløk og løk og fres dette sammen litt. Tilsett så litt soyasaus for å få litt smak på kjøttet. Så tilsetter vi paprika,champingnon og chili

  3. Tagiatelle (fersk) skal koke i 3 min. Så ta av plata.

  4. Tilsett fløte oppi wokpanna og krydre med salt og pepper.

  5. Hell så over pasten i panna og rør sammen. Tilsett gjerne bittelitt ost om du ønsker det.

  6. Server maten, gjerne med litt balsaminco, fersk basilikum og parmesan ost strødd på toppen.


  Trenger ikke dra på Italiensk restaurant lenger nå ;) Dette var virkelig godt:)

   

 • 3

  Lager nydelig middag til min kjære

  I dag bestemte jeg meg for å lage noe godt til min kjære, siden han var på jobb i hele går. Og da ble det ingen middagslaging. Så dermed kjøpte jeg inn noen gode varer i går og håper det blir en god rett.


  Jeg er veldig glad i å kjøpe forksjellige ting og mikse meg frem til en rett. I dag blir det en slags rett med tagiatelle, kylling, grønnsaker i en kremet saus. Håper det blir bra

   

  På bildet på benken ser du følgene:

  -kyllingfilet

  -Tagiatelle fersk

  -chili

  -hvitløk

  -Paprika

  -basilikum(fersk)

  -løk

  -fløte

  -champignon

  - Parmesan ost

   

  Tror du dette kan bli en bra rett? I hope so ;) isåfall så kan jeg dele den med dere.

 • 14

  Hva syntes du om trekant?

  Slik at det ikke blir noe missforstålser så får jeg starte med å si at Trekant er en serie som har startet på nrk.  Det er en realityserie som omhandler sex. Serien hadde premiere Onsdag 3.november og fikk allerede da masse negativ kritikk.

  Det er 2 jenter og 1 gutt som er programledere for serien, de er mellom 18 og 22 år gamle. De er veldig åpne av seg og ikke et døyt flaue over å snakke om sex. Men det blir noen pinelige stunder under serien, med mye latter. De 3 ungdommene reiser rundt på ulike oppdrag og lærer ting om sex. Her får man masse tips og kanskje kan man lære noen nye triks og tips.  Det er mange som har blitt provosert av Trekant serien som nrk har laget, og at den ikke burde vises på tv. Jeg vet det er mange ulike meninger rundt dette. Selv syntes jeg serien er veldig bra og har ikke noe spesielt i mot den. På skolene i dag er det generelt lite med sex undervisning, og da kan jo dette programmet være til hjelp. Og programmet sendes jo på kveldstid, slik at det er beregnet for undom fra 15 år.

  Om du ikke har fått med deg de 2 første episodene av nrk serien kan du gå inn på www.nrk.no og se de gratis.


  Veldig spent på å høre deres mening om serien:)

   

  Hva syntes du om serien?

  Er du for eller i mot at noe slikt skal vises på tv??

   

 • 6

  Slik endrer du skriftstørrelsen

  Lurer du på hvordan du får mindre eller større skriftstørrelse på bloggen din? Da kan du lese videre her.

  Gå inn på design > rediger > stilsett.
  Sett denne koden:
  font-size: 10pt;
  under #wrapper og #footer

  Teksten jeg har nå er sånn passe stor, om du vil ha den mindre kan du skive inn et lavere tall forann pt;. f.eks 8pt;

  Det blir seende slik ut. Husk å trykke forhåndsvis først, slik at du ser om det blir slik du vil ha det.

  #wrapper {
  font-size: 10pt;
  }

  #footer {
  font-size: 10pt;

   

   

 • 11

  Noen som har peiling på planter??

  Siden jeg ikke har peiling på planter så prøver jeg her:


  Hva skal jeg gjøre med denne planten nå på vinteren. Kan den stå ute eller må den settes inn? Det er en buskbom. Takker for all hjelp ;)

   

  Hva gjør man med en buskbom nå på vinteren??

 • 0

  Flere plagg fra new look

  Men denne ganger er det til gutter. Som jeg har nevnt tidligere er jeg blitt veldig glad i new look butikkene. Og siden vi ikke har det i Norge så blir det å kikke på nette. www.newlook.com . Jeg er av den jenta som elsker å shoppe, og ikke bare ting til meg selv. Men elsker også å være med Mads på shopping og plukke ut klær han kan prøve. Selv om han ikke liker å shoppe tror jeg har liker at jeg kan plukke ut litt som han kan prøve ;)

  Så her kommer noen plagg jeg likte godt for gutta boys:


  Hva syntes du??

   

 • 7

  Snømannen kalle

  I går var det kommet så mye snø at i barnehagen laget vi 2 slike snømenn. De var kjempe store og barna syntes det var kjempestas å lage noe slik. Har kun bilde av den ene snømannen, for kamera gikk tomt for strøm.


  Jeg ligner jo litt da :P Smiiiil

  Nå er varmedressen god å ha. For da kan man slippe å fryse + man kan slippe ut barne inni seg å ha det supergøy.

   

 • 12

  Koselig jentekveld med sushi

  I dag har jeg vært i Drammen en tur etter jobb. Det var kjempekoselig. Møtte bestevenninda mi Katrine eller Katta som jeg liker å kalle hun.


  Bilde av meg og Katta en sommer for noen år siden :) Som dere ser var jeg blondie før.

  Vi hadde kjøpt med oss sushi og etterpå ble det x-faktor og godis spising. Kjempekoselig å være med katta igjen. Blir ikke så ofte man sees. Kvelden avsluttet vi med en god annsiktsmaske som skulle sitte på i 30 minutter. Jeg fikk også noen klær av katta. Har arvet en del klær av hun, og det er alltid gøy.


  Nam Nam. Jeg elsker sushi. 8 biter california maki med crabsticks og avokado og 8 biter med tunfisk maki med avokado og chilimajones. Denne var super digg.

  Super duper digg med jentekveld og sushi <3

   

  Liker du sushi?

  Isåfall hva er din favoritt?

 • 5

  Gleder meg til denne episoden

  I dag blir det som sagt tv titting. Og på torsdag må vi alltid få med oss. Hvem kan slå aamodt og kjus og Hellstrøm rydder opp. Bare synd disse to går samtidig. Men er derfor veldig kjekt at man kan se Hellestrøm gratis på www.tv3.no etterpå :)

  I dag må vi virkelig få med oss episoden av hvem kan slå aamodt og kjus. I dag skal nemlig Ylvisbrødrene møte dem i duellen. Det blir bare så utrolig kult kan jeg se for meg.


  Ylvisbrødrene Bård og Vegard

   

  AAmodt og Kjus


  Hadde vært tøfft om Ylvis brødrene vannt ;)

   

  Hvem håper du vinner Duellen i kveld?

 • 1

  Taco og kjæreste kveld

  Er så utrolig lenge siden vi har hatt taco, så i dag ble det taco <3 og det er noe jeg aldri blir lei.  Og i kveld blir det kjæreste kveld med tv titting og kvalitetstid sammen :) Gleder meg til det.

   

  Ha en super duper kveld

 • 2

  Har du blitt utfordret?

  Fikk en utfordring av http://creativbolig.blogg.no/ og det er jo gøy :) Dette er ei knallhyggelig jente/dame som har en inspirerende blogge. Hun skriver masse om interiør og det er mye lekkert å se på bloggen.  Tusen takk for utfordringen:) Stikk turen innom bloggen hennes da vel.


  Utfordringen gikk ut på å:

  - Si 10 ting om meg selv.
  - Legge ut bilde av et av de beste minnene mine og fortelle om det.
  - Legge ut et bilde jeg liker, og hvorfor.
  - Legge ut et bilde jeg ikke liker, og hvorfor.
  - Utfordre fem til...

  1: Jeg er 165 cm høy.
  2: Jeg har brune øyne.
  3: Jeg har gått på bondeskole. Så kan kjøre traktor, melke kuer, sage ned trær og mye mer ;)
  4: Jeg har studert 3 år med reiseliv
  5: Har 2 jobber. Pedagogisk leder i barnehage og bygger opp distribusjonskanal innen anti aging og hudpleie.
  6: Har jobbet som resepsjonist ved et choice Hotel
  7: Har bodd og jobbet i Tyrkia i 6 mnd for Ving
  8: Hater slanger og orm
  9: Elsker min forlovede Mads
  10. Elsker shopping og reise

  Bilde av et av mine beste minner: (haha, vet det er tragisk) Men det var vår første sydenferie. Hadde vel bare vært sammen 1 mnd ellerno. Og var skikkelig nyforelsket. Og når jeg så igjennom bildene var det bare fjolsebilder ;) hehe. Men koselige minner fra Gran kanaria turen som var den første turen med gutten min.

  Så et bilde jeg liker:

  Liker dette bildet godt, syntes det er litt arti bilde og det gir gode minner fra en av jenteturene til Kos <3  Meg med blondt hår der å gitt :)

  Så et bilde jeg ikke liker...: Har vel mange bilder jeg ikke liker, det har vi vel alle. Her er et uten sminke og med banangørr i trynet :P hehe. Hjemmelaget bananmaske som jeg og Sandra lagde i Tyrkia :)
   
  Utfordrer videre:
  http://jordegaard.blogg.no/

  http://paaslanking.blogg.no/

  http://tonjensin.blogg.no/

  http://linnsteinsland.blogg.no/

  http://ingunnss.blogg.no/

   

  Tar dere utfordingen?

 • 12

  B-mennekse og våken nå?

  Hum. I dag våknet jeg umenskelig tidlig til meg å være. Jeg er et skikkelig b-menneske og liker å sove lenge på morran. Men i dag våknet jeg før kl 05:30 tilogmed. Og det rare var at jeg var lys våken. Men det passer meg jo fint, siden jeg skal åpe barnehagen i dag. Så måtte stå opp tidlig uansett. Men hadde ikke klokka på ringing før 06:35.

  Men må jo ærlig innrømme at det frister jo ikke sånn veldig å komme seg opp når det er snø ute. Jeg liker best sommeren og gode varme temperaturer ute. Ikke veldig glad i å skrape is på ruta om morgenen. Ble desverre ingen blogginnlegg i går. Føler blogglysten også dabber litt av nå på denne tiden.

   

   

  Ha en strålende dag alle sammen

  Er du A-menneske?? eller B-menneske??

 • 11

  Prøv ut dette

  Fant denne på facebook i sta og måtte jo selvfølgelig teste det ut :) Fikk meg en god latter. Så nå blire natta :)
  Sjekk it out:   http://maps.google.no/

  1.Gå
  til google maps 2. Trykk på "Hent kjøreanvisninger" 3. Skriv Japan
  som start plass.... 4. Skriv China som stopp plass. 5. Gå til nummer 43 i
  veibeskrivelsen.... 6. Når du er ferdig med å le, sett dette på din
  status=D

  Fikk du deg en god latter?

 • 3

  God natt fra oss <3


  God natt fra meg til alle dere

  og god natt fra min kjære til alle dere :) Ingen ting er så godt som nytt sengetøy. Herlig med dobbeldyne nå på vinteren <3


  Dette er foresten standard. Mads med Iphonen sin som sjekker Yr eller nyheter ;)

   

  God natt alle sammen

 • 4

  Slik føler jeg meg i dag (video)

  Slik føler jeg meg disse dager :) Er i dag på dag 11 på det nye tilskuddet og har utrolig bra med energi. Og klarer å ta i ekstra når jeg trener. It`s lovely. Skjønner at folk er spent på når det kommer og hva prisen kommer til å ligge på. Det nye produktet kommer ut i begynnelsen av 2011, det er alt jeg vet. Og som sagt: Alle sammen, gled dere. Man må nesten prøve for å skjønne hvor bra det funker. Det kan brukes av alle fra 12 år og oppover.

  Her er en video selskapet har lagt ut på youtube. Slik føler jeg meg nå ;) morsom video, lo godt.

   

   

  Flere som kunne ønske å føle seg slik?

 • 6

  Outfit inspo  Alt her er fra newlook.com

  Satt sammen et eget antrekk som jeg ialefall likte veldig godt :) Den veska skulle jeg gjerne hatt i litt så grålig, men de hadde den kun i brun og sort. Og da ble det brun, siden litt kjedelig med bare sort og hvit.


  Så da lurer jeg selvfølgelig på følgende:

   

  HVA SYNTES DU OM ANTREKKET??

 • 3

  Fiske grateng

  Nå står fiske gratengen i ovnen og jeg gleder meg. Farmor er tidligere kokk og hun har laget fiske grateng til oss. VI begge elsker den. Så blir det også herlig råkost som min kjære lager til.


  Fiske grateng bildet her er hentet fra google. Men den ser sånn ca slik ut.


  Hjemmelaget fiske grateng er utrolig godt, så jeg gleder meg til middag for å si det enkelt:)

   

  Liker du fiske grateng??

 • 12

  Var godt når det var fullført

  Som jeg skrev i sta så vurderte jeg å ta meg en joggetur i kulda. Er noen minus grader ute, men det stoppet ikke meg og energinivået mitt. Jeg fikk med meg min kjære på joggetur også. Jeg hadde kledd på meg godt, med ullundertøy under og skjerf i halsen. Når jeg kom ut døren og fikk kulda mot meg så må jeg være ærlig og si at det ikke fristet noe særlig.


  Så jeg ble stående på trappa å hutre og fryse og ventet på min kjære.

  VI startet med 5 min gange for å varme opp litt før vi startet å jogge. Jeg var veldig spent på å jogge med min kjære nå ettersom jeg har gått på Vitality i 11 dager. Jeg merket jo de siste dagene jeg har løpt at jeg har orket mer og ikke blitt sånn sliten som før. I og med min kjære også driver å testet ut Vitality tilskuddet så løp jo selvfølgelig også han fortere enn vanlig og holdt ut lenger. Så egentlig burde jeg ta fra ham tilskuddet, slik at vi kanskje da er like spreke ;)

  Jeg sier bare: Gled dere til dette kommer for salg i begynnelsen av 2011. Til å få mer energi og overskudd samt mange andre fordeler det har.

   

  Vi løp en runde i skogen som er ca 5 km og det var herlig. Det ble også litt fort gange. I og med motivasjonen min dabbet litt av når Mads var blirr så sprek. Hehe. Men nå er jeg full av energi etter en herlig løpetur og skal hoppe i dusjen, spise litt mat og pleie meg selv med spa tenkte jeg.

   

   

  Ja, man ser ikke så lekker ut uten sminke og spreng rød i annsiktet :P Etter en lang løpetur i kulda. Men energien er på topp. Og det er viktigst.

   

  Jogger du ute når det er så kaldt??

   

 • 4

  I dont like it

  Jeg lurer på om jeg skal ut å jogge nå, men det jeg aller mest lurer på er hvor mange minus grader det er ute nå. Jeg er lei vinterstid allerede og bare gleder meg til sommeren. Jeg sjekket på yr.no og da viste temperaturen her -4. Skulle virkelig ønske at jeg var i et varmt land nå. Savner sommeren noe så voldsomt.  Men så lenge jeg kommer meg ut for å jogge så får jeg vel varmen av det også.


  Savner sommeren jeg, og å kunne løpe i kortbukse.

  På vintren blir det på med varme klær og ski, men må si sommeren er bedre ;)

   

  Hva liker du best?  SOMMER ELLER VINTER??

 • 8

  Nytt innkjøp


  Fra Vero moda.

   

  Den var skikkelig god og varm og passer til masse forskjellige plagg.


  Hva syntes du om innkjøpet?

 • 10

  Jule middag

  I dag ble det julemiddag. Så kjøpte inn Gilde julepølse. Stekte den i ovenen og serverte med poteter, surkål, hjemmelaget brun saus og hjemmelaget tyttebærsyltetøy.  Nå angrer jeg på at jeg ikke plukket med tyttebær i sommer. Syltetøyet er kjempegodt, mye bedre enn det på butikken. Og jeg er snart tom. Pytt pytt, man lærer så lenge man lever ;)

  Dette er min andre julemiddag nå lenge før jul :P

   

  Har du spist noe jule middag nå før jul?

 • 6

  Nye sko

  Forige helg var vi i Danmark og da kjøpte jeg disse.

   

  Hva syntes du ??

 • 4

  Dette er godt nå som det nærmer seg jul

  Nå som det nærmer seg jul pleier jeg å kjøpe appelsiner. Også stapper jeg oppi noen få sukkerbiter. Har igrunn ikke spist det på noen år, men det vekker gode minner fra barndommen. Da elsket jeg dette og det er jo igrunn veldig godt :)Også er det lurt med litt c-vitaminer nå på vinterstid.
  Så stapper man oppi litt sukkerbiter og klemmer på sidene, slik at man kan suge ut saften. Jeg bruker også gjerne en skje å spise med :)

  Så dette ble dagens dessert ;)

   

 • 7

  Hjemmelaget lapskaus og kveldskos

  Vi har kos oss med hjemmelaget lapskaus som farmor har laget til oss. Det er brun lapskaus som var utrolig god. Og som tilbehør hører selvfølgelig flatbrød med. Og julebrus er heller ikke så dumt akkurat.


  Aass julebrus på glassflaske. Nam nam.  Det smakte godt med farmors hjemmelagede brune lapskaus. Snart blir det filmtitting sammen med kjæresten :)

   

  Liker du lapskaus?

   

 • 2

  Tips til tørr vinterhud og god rabatt

  På vinteren er det veldig vanlig at man får partier på huden som blir tørre. Dette skyldes at på vinteren er det en lavere luftfuktighet ute. Og huden utsettes for store tempraturendringer, når vi er inne er det varmt og luften er tørr. Mens ute er det iskaldt. Det er på vinterstid vanlig å få noen får tørre partiet i annsiktet. Ved blant annet t- sonen, over øynene og gjerne tørre/sprukne lepper. Man kan også bli lett tørr og flassete over og under leppene. Så derfor tenkte jeg å komme med mine tips, noe jeg tror de fleste hudpleiere også er enig i.

  Det er selvfølgelig viktig med gode hudpleie produkter gjennom hele året, men spesielt nå når vinteren kommer. For huden vår trenger noe som kan gi oss god fuktighet. Slik at vi slipper denne tørre vinterhuden.

   

  Så da er følgende viktig: Rens, Fukt, Plei og Beskytt

  Charlottes 5 TIPS

  1.Pleie annsiktet godt med gode annsiktsmasker som gir god fuktighet, ikke slike som tørker ut huden din. Dette kan du godt gjøre 1-2 gang i uken. Det er lett å tenke at man bare kjøper en billig en på butikken, men huden din er nok ikke like fornøyd for å få disse.


  Bilde er hentet fra google.no

  2. Rens huden med gode renseprodukter morgen og kveld. Jeg annbefaler å bruke fuktbaserte og ikke oljebaserte renseprodukter. Da de som inneholder olje legger seg som et lag slik at fuktighetskremer ikke får trekket inn i huden. Huden får ikke puste skikkelig, og dermed kan det oppstå uren hud/kviser og enda mer tørr hud. Det er det mange gjør feil, slik at de må slite med tørr vinterhud uansett hva de prøver på.

  3. Bruke en god fuktughetskrem morgen og kveld. Den man bruker på kvelden er gjerne litt fetere enn den man bruker morgen. Og samme gjelder her, ungå oljebaserte dag og nattkremer. Selv har jeg erfart at om jeg bruker dag kremer som er oljebaserte må huden min flere ganger i løpet av dagen ha fuktiget. Men om man bruker en fuktbasert så holder det med dag krem en gang om dagen. Og huden føles rik på fuktighet og sminken er lettere å påføre. Netopp for kremen trekker skikkelig inn i huden vår og gir mye fuktughet.

  4. Når man gjør slik som jeg har tipset om over vil man selvfølgelig få fuktighet til hele annsiktet og man kan da ungå de tørre partiene over og under lepper også. Men for å unge oppsprukne lepper er det også lurt å bruke en god lepomade som beskytter leppene mot de enorme tempraturforskjellene.

  5. Dette er mitt siste tips, men også noe av det viktigste. Om du bruker foundation så vil jeg anbefale å bruke vannbasert her også. Prøv å unngå de med olje om du får lett tørre partier eller får lett urenheter. Selv har jeg erfart at om man bruker gode hudpleie produkter med kliner på med en oljebasert foundation så får man problemene. Så forhør deg slik at du får en foundation uten olje om du sliter med dette. Jeg kommer også til å ta et innlegg på hvordan du kan teste foundationen din på badet selv.  Hvis noen er interesert i gode hudpleie produkter som virkelig gir fuktighet og pleie så har jeg noe jeg sterkt kan anbefale. Som jeg selv har gjort egne erfaringer med. For de som ønsker så kan jeg skaffe dere 30 % RABATT slik at dere kan handle på nette eller i butikk. Alle produktene er fuktbaserte og rene produkter. De er også alergi og dermatologisk testet, slik at alle hud typer kan bruke de.

   

  Men om du ønsker 30 % rabatt må du sende meg en mail på charlotte.vindheim@hotmail.com

   

  Er du nå klar for å gå vinteren i møte?

  Var dette noen nyttige hudpleie tips??

 • 13

  Du får meg ALDRI til å gå i en sånn en

  Ser det er så mange av topp bloggerne som har slike Inka pants. Det er ikke meningen å henge ut de som har slike bukser eller de som liker de. Jeg har fra dag 1 syntes det ser helt jævli ut med det mønsteret. Hadde den bare vært helt svart hadde det vært ok. Uansett hvor moderne dette er får du meg ALDRI til å gå i en sånn en. Syns ikke det ser bra ut i det hele tatt. Mange syntes sikkert jeg har en spesiell mening, men det får så være. Mote eller ikke, detta ser ikke mye kult ut.  Det der er ikke mye pen mote altså. Jeg er ialefall ikke redd for å si meningen min om disse buksene.  HOT OR NOT??

  HVA ER DIN MENING?

 • 8

  Min drøm når jeg får eget hus

  Når jeg får eget hus så drømmer jeg veldig om å ha en walk in garderobe. For det syntes jeg er så lekkert og oversiktlig.


  Bilde fra google.

   

  Har du å lyst på walk in closet i ditt eget hus?

 • 11

  Den store kinodagen

  I dag er det den store kino dagen og vi tenkte en tur på kino. Vi skal se på Jackass 3 i 3D :)

  Og senere skal vi se på grown ups.  På den store kinodagen er det halv pris på alle kinobiletter i dag Lørdag den 6. november.
   

  Har du vært på kino i dag eller skal du på kino i dag?

  Noen planer for lørdagen?

 • 3

  I love this song og dag 7

  Har helt dilla på denne sangen og hver dag så sitter jeg å synger den av full hals i bilen ;)

   

  I dag er dag 7 og jeg er fortsatt full av energi for de som lurte på dagen i dag. Sto opp tidlig og var våken og effektiv fra med en gang jeg stod opp. I dag har jeg overgitt en boks hver til farmora mi og bestefaren min, så de skal få teste ut dette bra produktet også. De 2 er ganske forksjellige, så blir gøy å se på de begge. Bestefar er supersprek og går turer på skogen omtrent hver dag. Mens farmor nå er syk og er sengeliggende omtrent hele dagen. Og har omtrent ingen energi. Så gleder meg til å høre resultatet fra de begge som fikk dette av meg i gave.

  Også har jeg en supersprek mormor som skal få teste snart hun også :) Hun er på facebook og leser bloggen min, så det er gøy :) Sprek dame :)

   

  Hva syntes du om sangen??

 • 16

  Hvem liker du best?

  NR 1  NR 2  Eller NR 3


  Jeg likte alle 3 veldig godt igrunn. Den øverste finnes også i svar.

   

  Hvem likte du best?

   

   

 • 5

  Jeg klarte det !!!

  I dag ble det endelig joggings igjen. Herlig. Jeg kom hjem fra jobb ti på 5, og var innom hjemme i 5 min for å få i meg litt vann. Så dro jeg rett ut for å løpe, helt fantastisk. Jeg fortalte at på mandag klarte jeg å løpe utrolig masse sammelignet med for 1,5 uke siden. Altså før jeg startet på det nye kostilskuddet som jeg prøver ut. Som jeg skrev mer om i tidligere innlegg.  Og i dag klarte jeg å løpe hele runden. Mads fikk helt sjokk over meg ;) For det har ikke han klart engang før. Så sånn er gøy. Når jeg å Mads er på joggetur orker han alltid mer en meg. Jeg aner ikke hvor langt det var jeg løp i dag. Men tok det korteste av løypene/rundene i dag. For det var så mørkt i skogen, at det var umulig å se omtrent. Men jeg løp i 25 min sammenhengende. I morgen blir det en tur til drammen.

   

  Dette produktet blir bare bedre og bedre. Når det gir meg energi til de grader etter bare få dager, mindre søtsug og ikke minst bedre kondis.

 • 7

  RESULTATER Dag 6

  I dag er det onsdag og det er dag nr 6 på det nye kostilskuddet jeg tester ut som ikke er kommet for salg enda. Du kan lese mer om de første dagene på tilskuddet HER

  Siden fler var så spente på det og resultatene så prøver jeg å skrive daglig. Det blir jo såklart sikkert noe av det samme dag for dag.  Dag 6: Som jeg nevnte i går så hadde jeg nesten litt for mye energi, så jeg vurderte å gå ned til halv dose eller bare rett og slett å ta alle 6 kapslene på morgenen istedenfor 3 på morgenen og 3 før kl 7 på kvelden. Jeg sovna fort i går og sov godt hele natten. Våknet ikke noe opp i løpet av natten, og når vekkeklokka ringte 07:45 var jeg våken og opplagt. Slapp å ligge i senga å dra meg, jeg er egentlig et veldig b-menneske som liger å sove lengst mulig og har vel på 4-5 alarmer på mobilen. Jeg bestemte meg for å ta 6 kapsler på morningen. Jeg jobber i en naturbarnehage og hadde masse energi på dagtid. Så jeg klarte ikke å sitte så veldig i ro. Tok med ungene på en laaaang tur, med også bratt og ulent terreng. Jeg ble ikke sliten og da er det også kjekt at barna har masse energi ;) Rett etter jobb var det møte i 2 timer og jeg var enda ikke sliten. Når jeg kom hjem fra møtet sånn rett før kl 7 så begynte energien å synle bitteligg. Men er jo fortsatt våken, men på en behagelig måte. Så blir nok å legge meg litt tidlig å dag. Håper på en like god søvn i natt.

  Jeg tror nok jeg må teste meg frem litt med kostilskuddet over hvordan dose jeg skal ha. For det er noe som avhenger fra person til person og med hensyn til alder. Jeg har hvertfallt et enormt overskudd og er veldig happy for det. Folk som startet før meg sier at de slipper det søtsuget på dagen eller suget etter karbohydrater. Jeg har ikke hatt noe sug etter noe, men jeg vet ikke om jeg pleide å ha dette heller. Tror jeg pleide å ha det 1-2 ganger i uken. Så blir spennende å se videre de nærmeste dagene. Jeg har sluppet å ha slik bergodalbane energi som jeg kaller det.


  Dette er ialefall det beste produktet jeg har fått mulighet til å prøve, og det finnes ikke noe lignende på markedet den dag i dag. Mulig jeg kommer med litt mer fakta etterhvert. Men er ganske komplisert forskning. Jeg tror dette er et produkt som de fleste vil teste ut når det kommer for salg i 2011. Effektivt er bare fornavnet. Det funker faktisk.  Er dette noe dere vil høre mer om på bloggen?

  Kunne du ønsket mer energi gjennom hele dagen?

 • 6

  Blitt litt lite

  Blitt litt lite blogging i dag. Har vær på jobb, også var det personalmøte. Slik at jeg ikke kom meg hjem før kl halv 7. Så ble en lang dag. Men energien varte hele dagen fordet.  I dag hadde jeg store planer om å ut å jogge. Men jeg hadde helt glemt at det skulle være personalmøte. Så ble heller ingen jogging i dag. Jeg sov utrolig godt i natt og våknet tidlig og var våken og klar for jobb. Herlig Herlig. I morgen blir det å få til jogging. Jeg er klar ;)

  Hatt en fin dag?

 • 2

  Jeg angrer litt

  Jeg angrer så sykt på at jeg ikke gikk ut for å jogge meg en tur før i dag. Dette er dag 5 på det nye kostilskuddet jeg tester ut som kommer for salg ikke før i 2011. I går skrev jeg hva jeg hadde merket frem til dag 4. I dag er jeg proppfull av energi, og føler egentlig at jeg burde tatt meg en løpetur i sta. Men jeg orket ikke, siden det regnet og det var mørkt. Og det mest sansynelig var skikkelig gjørmete i skogen.


  Bildet er hentet fra Google

  Det er utrolig positivt at jeg har fått så mye energi og at jeg slipper slik bergodalbare energi. At energinivået går opp og ned. Det er bare så herlig. Men om jeg skal ha like mye energi som jeg har nå så må jeg nok trene over 1 t hver dag. Jeg tror det skyldes at jeg er litt ung enda og dermed må jeg nok ned til halv dose,ialefall nå i første omgang :) Så da kommer 1 boks til å vare 2 mnd for meg.

  Jeg føler meg mer klar i hodet og klarer å stå opp tidlig uten å være trøtt, det føles bra. Når jeg er på jobb i barnehagen blir jeg ikke sliten i kroppen og heller ikke i hodet slik som før. Føler jeg må finne på mer med barna og det er jo bare positivt å få beveget seg.

  Nå skal jeg kose meg med et glass med isvann , ta meg en god dusj, se charterfeber på datan også legge meg :)


  En fornøyd prøvekanin ;)

  Hvordan er ditt energinivå??

 • 8

  Kylling tandori ala Charlotte

  Du trenger: Kyllingfilet, løk, paprika,matfløte,tandorikrydder, Tandori masalasalt,pepper, piffikrydder til kyllingen.  Kutt opp kyllingfilet og grønnsaker. Jeg liker mer grønnsaker i enn dette, men Mads er ikke så glad i dem. Stek kyllingen og krydre med litt piffikrydder. Når kyllingen er ferdig stekt tar vi oppi grønnsakene og steker pittelitt. Så heller man oppi litt matfløte og krydrer med tandori krydder og litt Tandori masala krydder. Også tilsetter vi litt salt og pepper. Smak til hvor mye tandori krydder du vil ha oppi.

   

  Dette ble veldig godt :) Noe av det  bedre jeg har spist på lenge :)  Har du spist noe lignende?

  Så det fristende ut?

 • 9

  Resultater

  Jeg fortalte i et innlegg for litt siden at jeg skulle få teste en helt ny type kostilskudd. Det finnes ikke noe lignende på markedet den dag i dag. Kostilskuddet kommer ikke til salg før i begynnelsen av 2011 og derfor er det litt spennende å kunne teste ut dette før alle andre.

  Det har lenge vært forsket på dette og det er gjort kliniske studier på kostilskuddet. Flere har fått prøve det en stund før meg og fler andre. Noen sier å kjenne et resultat av det å få mer energi etter 3-4 dager, mens andre ikke merker det før etter 2-3 uker. Veldig forskjellig fra person til person. Jeg var veldig usikker på om det kom til å ha noen som helst effekt på meg. Siden jeg kun er 23 år, men der tok jeg vist feil. Tingene jeg har merket frem til nå er følgende økt energi gjennom dagen, våkner før vekkeklokken og er opplagt, sover veldig godt om natten og bedre utholdenhet ved trening.


  Det er i dag min 4. dag på det jeg tester ut og syns egentlig det er litt merkelig at jeg allerede kan merke økt energi +mer til. De lukter ikke så godt, så glad de er i kapselform. Så slipper man noe av den smaken.

  Kan prøve å fortelle dere litt dag for dag igrunn:

  Dag 1(fredag): Jeg startet på kostilskuddet denne dagen. jeg skulle ta 3 kapsler på morningen og 3 på dagen, men kunne vist også ta alle på en gang. Problemet var bare det at jeg tok mine 3 siste kl 10 på kvelde, og de funker slik som kaffe gjør om du drikker det rett før du skal i seng. Så dagen etterpå fikk jeg vite at man anbefales å ikke ta de etter kl 7 på kvelden. Så på natta våknet jeg opp en gang og var ganske så våken, men sovnet heldigvis lett.

  Dag 2 (lørdag) Jeg hadde på vekking kl 8, men våknet kl 7 og sto bare rett opp. Egentlig litt rart ettersom jeg våknet midt på natta og jeg pleier å være den som vrir meg i senga. Men jeg sto nå opp da og tok meg en dusj, følte meg våken også utover. Men på kvelden ble jeg normalt trøtt slik som vanlig denne dagen. Og jeg husket å ta de 3 siste kapslene før kl 7 på kvelden denne dagen. Kroppen begynte å rense ut avfallstoffer føltes det ut som, uten at vi trenger å gå i detalj på den biten.hehe. Selv om jeg var trøtt holdt jeg koken til kl 1 før jeg la meg.

  Dag 3 (Søndag: Jeg sov utrolig godt på natta, våknet ikke en enste gang. Hadde på vekking kl 8, og våknet opp 10 min før mobil alarmen ringte. Men 10 min er jo ikke så lenge før akkurat. Men i dag var det godt å ligge under dyna til kl 8. følte jeg hadde full konsentrasjon hele denne dagen, sammen med energi. Jeg ble ikke tung i hodet, slik jeg pleier å bli etter å høre på foredrag i flere timer. Reiste hjem med fly til Oslo på kvelden og var fortsatt våken og hadde et bra energinivå i kroppen. ikke for mye og ikke for lite. La meg kl 12 på kvelden.

  Dag 4( Mandag): Min kjære sto opp kl 5, da var han våken og sto rett opp. Mens kl 5 er nok litt for tidlig for et B-mennekse som meg. Så jeg sov videre til 06:30, siden jeg skulle være på jobb 07:30. Jeg fikk duppet av litt fra min kjære sto opp til jeg skulle opp, og koste meg under en varm dyne. Kroppen renser seg godt enda og får nok ut mye avfallstoffer. Jeg hadde bra med energi på jobben i dag, og når jeg kom hjem hadde jeg lyst til å ut å jogge.

  Jeg startet med 3 min fort gange og hadde god musikk i ørene, når jeg var kommet inn i skogen startet jeg å jogge. Det er masse fine løyper i skogen her og det er godt å løpe nå som det ikke er snø ute enda. Jeg har ikke akkurat den beste kondisen nå, den har vært bedre for å si det slik. Men noen få ganger i det siste har jeg orker å jogget litt, men ble vel mer gåing de gangen før. Ble utrolig overasket i dag, for jeg løp forbi der jeg alltid pleier å måtte gå over til å gå isteden for løpe, men ikke denne gangen. Jeg løp forbi steder, var ikke noe sliten. Og jeg løp så jeg kom til et sted jeg hadde satt meg mål om å komme til, og løp enda forbi der. Vanligvis blir jeg veldig tung i brystet og det er ikke godt å løpe da. Men i dag følte jeg ikke det. Jeg løp og følte det gikk bedre og bedre, så plutselig sve det litt i halsen og jeg merket blodsmaken. Den forsvant og jeg var enda ikke ordentlig sliten og lei slik som jeg alltid er. Så fra nå blir det mer og mer jogging og trening.


  Jeg er superhappy for at jeg får prøve dette produktet før det skal selges på markedet i 2011 og gleder meg til å få flere erfaringer fremover.

  Vet det er flere som har vært spente på dette, så her har dere altså mine erfaringer frem til dag 4. Som sagt begynt å merke litt effekter  allerede.

  Så om dere har noen flere spørsmål eller noe annet dere lurer på, så kan dere også godt sende en  mail på charlotte.vindheim@hotmail.com. Så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

  Vil dere ha mer oppdatering fremover?

 • 11

  Mor og datter

  Legger ut et bilde av meg og mamma på foretningsturen vår. Vi hadde litt lyst å melde oss på en konkurranse som gikk ut på at folk skulle gjette alder på oss.  Mamma har blitt kvitt noen rynker og fått en mykere hud med mer glød på bare kort tid.


  Veldig stolt av mamman min :)

  Her er konkuransen vil hadde lyst å meldt oss på, men det var litt for sent. Video fra yotube, med noen av de som er med i konkurransen. Klarer du gjette riktig på alle sin alder. Alle har brukt det samme som mamma. Mamma har ikke brukt det så lenge, men hun jobber med saken:) og har fått bra resultater alt.

   

   

  Noen av de på filmen som så mye yngre ut enn deres alder?

  Klarte du å gjette riktig alder på alle? MÅ si jeg bomma på mange :P

   

  Nå er jeg propp full av energi, så nå skal jeg ut å jogge en tur :)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits