Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

10

Gravid uke 31 og ny jakke

I dag er det fredag og helgen har startet. Her har vi akkurat tatt fredagsvasken av hus og det var godt å få unnagjort. Nå kan vi bare nyte resten av helgen sammen. Til kvelden skal vi lage noe idisk mat og det blir digg. Siden det er fredag er det nå ny uke i graviditeten. Jeg er nå 31 uker på vei og det er nøyaktiv 9 uker og 2 dager til terminen min. Vi gleder oss bare mer og mer til å få treffe han for hver dag som går. Siden jeg er 31 uker på vei , så tok jeg et magebilde fra siden av hvordan magen ser ut i dag.
Prøver å smøre inn magen hver dag, slik at strekkmerkene skal holde seg unna. Til nå har det iallfall virket bra. Ingen tegn til strekkmerker enda. 

Gravidbuksene har jeg jo startet med for lenge siden, men nå må jeg også innse av mange av toppene/genserne mine ikke passer lenger. Så har fått handlet noe nytt som bør holde ut resten av graviditeten. Vi reiser heldigvis snart til Gran Canaria, for jeg har noe ferie til gode. Om formen tillater det selvfølgelig. Billettene er iallefall kjøpt. Så da blir det julefeiring der nede med familien til Mads i år , koselig:)  Gleder oss masse til det. Litt enklere å slippe å måtte kle på seg så masse nå som man er gravid.  Det å kunne gå i luftige tunikaer er så mye bedre når magen er vokst seg så stor.

Jeg var så heldig å få en fin sponsorpakke til fra Sheinside(link) igjen. Så den må jeg vise dere.Dette er nok en jakke jeg kommer til å bruke masse når jeg er ferdig med graviditeten, men nå må jeg nok innse at den er litt i minste laget. Nå både magen og puppene har vokst , så sier det seg jo selv.  Jakken er i strl L, og veldig liten i størrelsen. Ser andre som har den sammen jakken har den alltid åpen. Og slik er den finest også.


Jakka finner du HER , Den er på salg nå og er råbillig.

Dagens antrekk, med den nye jakken:


Her har det som dere ser begynt å snø litt. Resten av kvelden skal nyten i kosedress og med fyr i peisen :) Ha en fin fredagskveld!

 • 1

  Julehandel på Iherb

  Jeg handler ofte på iHerb og spesielt rundt juletider. Da trenger man kanskje litt varer til kakebaking, noen godsaker man kan gi sammen med årets julegaver eller rett og slett noe til en selv for kosens skyld. Noe som alltid er fast med i handlekurven når jeg handler på iHerb er Te. Har alltid med en pakke eller to. Det er så uendelig masse god te der inne og prisen er også veldig bra sammenlignet med her hjemme. Te er jo superkoselig nå som kulda setter inn. Koselig med kosedressen , fyr i peisen og en god kopp te. Jeg syntes te er veldig koselig å gi bort sammen med julegavene også. Og en god te er jo noe alle setter pris på å ha i hus, eller?

  Her finner du noen tips/forslag til julehandelen på iHerb. Trykk på navnene på produktene og du kommer direkte inn og kan lese om og bestille produktene. Det er utrolig mange av oss som handler mye fra denne nettsiden, veldig mye pga bra priser og supert utvalg. Her finner du alt fra matvarer til hudpleie, masse helsekostprodukter til fine priser. Mange av dere er jo allerede registrert på siden. Hvis ikke kan du registrere deg gratis HER. Dersom du benytter kode FAJ331 ved første bestilling får du dessuten 5 dollar i rabatt.

   

   

  Eple og kanel, Kirsebær, Fersken,Pepperkake,Egyptisk lakris, Pukka Love, Te mot stress, Kakao krydder te.

   

   


  Sjokolade skrubb, Jason muskelkrem, Organisk håndsåpe med grapefrukt, Bodylotion med kokos Jojoba olje, Kokos og papaya håndkrem, Lepomade med mint (GRATIS NÅ, selv bruker jeg denne mye), Lipgloss.

   

  En god flekkfjerner jeg virkelig kan anbefale er denne her. Super om du har noen vonde flekker på klærne, som du vil ha vekk. (Nå kun 21 kr)


  Du finner den HER

   

  Jelly beans, Organiske kjærligheterChia frø(spesialpris nåKokosmel,Flak av kokosnøtt, Quest bar hvit sjokolade og bringebær, Quest bar kanelbolle,Spicy gresskarfrø,Pepperminte dråper.

   

   

   

   Og helt til sist måtte jeg ta med noe til de minste, noe av dette har vi gått til innkjøp av til prinsen vår som er ventet i februar.


  Badeand med temperaturmåler (indikerer om vannet er for vamt/kaldt, har denne selv) ,Smarte smokker til å putte grønnsaker,bær og frukt inni(til baby)Skjeer for de minste, Tannkrem med jordbærsmak, små skåler for de minste(har disse selv), Babymat for de minste (finnes i mange smaker)

   

  Håper dere fikk litt tips til julehandel på iHerb. Det er jo en jungel av produkter der inne. Så det er bare å lete og du finner helt sikkert noe du eller noen du kjenner liker. Kanskje du også fant noe du ønsker å gi bort til jul. Husk at dersom du ikke har handlet før kan du bruke koden FAJ331 når du handler og få 5 dollar i rabatt på hele kjøpet ditt. Jeg handler masse fra denne nettsiden som dere sikkert vet. Bare pass på å hold dere under tollgrensa til Norge som er på 200 kr. Da er det ofte bedre å bestille de i flere pakker. Du får uansett mye for 200 kr på denne siden her :) Rimeligste frakten er på ca 25 kr. Jeg pleier å kun betale 25 kr i frakt.

  Kom gjerne med tips til hva du pleier å handle på iHerb.

   

  Har du handlet på iHerb før??

 • 3

  En god start på dagen og mett i magen

  Her blåser det skikkelig ute, så søvnen i natt ble minimal. I tilegg til en liten og aktiv gutt i magen som absolutt skulle holde meg våken :) Koselig å kjenne at det er godt med liv i magen.  Godt jeg hadde mulighet til å sove skikkelig ut i dag. Så da lå jeg til kl 11:30 og det trengte jeg virkelig i dag. Når jeg våknet hadde jeg så veldig lyst på fruktyoughurt, så jeg fant frem det jeg hadde i skuffer/skap, fryser og kjøleslkap og satte igang med dagens første måltid.

  En sunn og fin start på dagen.  Hva du putter oppi og hva du pynter med bestemmer du helt selv. Her kan man bare la fantasien løpe løpsk.  

  Selv pleier jeg egentlig bare å slenge nedi litt av alt mulig, men har nå prøvd å sette opp hvor mye jeg har brukt av hver ting. Jeg lager alltid opp en stor porsjon. Så spiser jeg det jeg orker og resten står i kjøleskapet og kan spises senere.

  Jeg brukte:

  • 15 ss Tyrkisk Yoghurt (fåes i innvandrerbutikker og andre dagligvarebutikker)
  • 7ss Blåbær (Disse kjøpte jeg billig på rema 1000)
  • 13 stk heleJordbær (Disse er også fra Rema 1000)
  • 4ss Rips (selvplukket)
  • 2 ss Hempfrø (Har jeg kjøpt HE R) Også fine i brød, supper, hjemmelagede sjokolader og salater.
  • 3ts Sukrinmelis eller annen søtning, jeg liker min litt syrlig (Fåes kjøpt HER, HER eller daglivare/helsekost)
  • en håndfull Kokosnøttflak (Har jeg kjøpt HER)
  • 3 ss Kokosolje (Får du HER, HER og helsekost)
  • Valnøtter (daglivare) og Kokosflak til topping.

  Husk at dette er kun dette jeg brukte, du står fritt til å bruke de bær og ingridienser du selv ønsker i youghurten. Godt og sunt :)


  Bruk så stavmikser for å mose alt sammen.
  Nå er jeg klar for å gå meg en tur, ønsker dere alle en fin torsdag videre. Senere i kveld kommer ett innlegg med juleshopping på iHerb. Håper det faller i smak.

 • 11

  Lakseform med kokosmelk og sennep, på en seng av grønnsaker

  Laget en knallgod lakseform og da kan jeg jo selvsagt dele den også. Om du ikke liker laks, så kan du jo bruke annen fisk eller kanskje tilogmed kylling. Selv er jeg veldig glad i former med både fisk og kylling, men i dag var det laks som sto på ønskelisten. 

  I dag bestemte jeg meg for å prøve en ny vri, nemmelig med kokosmelk og sennep. Må si jeg var veldig usikker på hvordan resultatet kom til å bli. Men det ble knallgodt. En perfekt kombinasjon av syrlighet og sødme. Sennep sammen med kokkosmelk, rømme og creme fraishe var slettes ikke dumt det. Jeg bruker alltid ferske grønnsaker og ikke de frosne. Har alltid likt sprøheten og smaken på de ferske best.

   

  En god lakseform med mye spennende smak.
  Du trenger:

  Formen:

  • 4 laksefileter uten skinn og bein
  • 2 gulrøtter
  • 10 sukkererter
  • 1 rødløk (medium/liten strørrelse)
  • Litt purre, mengde etter eget ønske
  • 1/4 rød paprika
  • 1/4 grønn paprika
  • 4 stilker med brokkoli

  Dressingsausen:

  • 200g kokosmelk (ca en halv boks)
  • 2,5 ss creme fraishe
  • 2,5 ss rømme (lettrømme eller seterrømme)
  • 1,5 ss Idun grov sennep (på glass)
  • 1,5 ss Idun søtsterk sennep (på glass)
  • 1/4 ts cayenne pepper
  • 1/2 ts sitronpepper
  • 1-1,5 ts pepper
  • Presset sitron (ca 2-3 ts)
  • ca 1,5 Salt (smak til)
  • Hakket chili med frø(ca 1/4) og ett fedd hakket hvitløk)

  Anbefaler å starte med dressingen, så kutte grønnsaker og fisk og legge alt i formen. Hell så dressingen over grønnsakene og fisken og stek det i ovnen. Vips har du en god lakseform. Når det gjelder dressingen er det best å smake til med salt.  Dette gjør du når du har bladet alle ingrediensen sammen. Det er alltid bedre å bruke litt for lite salt og evt tilsette mer etter steking om du syntes det trengs. 

   

  Masse herlige og friske grønnsaker i bunnen av formen.


  Skjær laksen i mindre biter og legg den på toppen av grønnsakene. 


  Hell dressingsausen over i formen. Den trekker helt ned til grønnsakene ved steking.

  Stekes i midten av ovnen på 180 grader i ca 25 minutter. Prøvesmak en liten bit av laksen, så ser du raskt om den trenger 5 minutter til eller er om den er klar.
  Det var så godt at jeg måtte forsyne meg med en porsjon til. Og enda har vi restemat til i morgen. Kan fint ha med denne formen som matpakke til lunsjen, slike former er gode både varme og kalde. Selv likte jeg lakseformen veldig godt som den var, men den kan også serveres med blomkålpure eller potetmos om man ønsker det. 


  Velbekomme, håper det smaker!

  #laks #lakseform #fisk #middag #middagstips #dagens #mat

   

 • 2

  Tilbud på Stokke Tripptrappstol og newborn sete

  Tripptrappstolen fra Stokke står høyt på ønskelisten. Et genialt produkt som er tilpasset slik at det kan brukes helt fra de er nyfødte til de blir eldre. Når de er nyfødte benytter man newbornsetet som man kan kjøpe utenom. Har hørt flere som er veldig fornøyd med setet til de nyfødte og det er jo veldig koselig å ha når prinsen vår kommer til verden.

  Tenkte å tipse dere om at Barnas Hus har tilbud fra i dag på tripptrappstolen og Newborn setet. Om man har lyst på dette , så er det iallefall et knallgodt tilbud. 

  Tripp Trapp stolen finnes i flere ulike farger, selv liker jeg best den hvite. Stolen er på tilbud fra og med i dag mandag på Barnashus butikker og på nettsiden deres. FØR 1549,- NÅ 899.-

  Enda bedre er det jo at det faktisk også er tilbud på newborn setet på samme tid. FØR 999,- NÅ 699,-


   Babyshop har også tilbud på stol til 999,- og sete til 699,-

  I følge Barnas hus sin facebookside, så varer tilbudet til 24. desember. 

 • 5

  Genialt produkt til håret

  Denne geniale krølltangen var det faktisk min kjære som tipset meg om for litt over en måned siden. Da han hadde sett en video på den. Han viste meg videoen og selv syntes jeg det nye produktet er genialt. Spesielt jeg som hater å krølle håret selv, føler jeg bruker evigheter og at det ikke blir like bra. Denne ser jo både rask og enkel ut i bruk.

  Den er fra Babybliss og videoen har du her.

   

  babyliss pro nano titanium miracurl

   

  Har du prøvd den??

   

  #hår #skjønnhet #babybliss #julegavetips 

 • 3

  Goodiebag i posten

  Da var jeg tilbake etter litt "tekniske" problemer. Laderen min til dataen hadde nemmelig tatt kvelden i noen dager. Den har vært litt skrall noen dager nå og plutselig sluttet den å virke. Jeg ante ikke at det var så enkelt at min kjære kunne fikse den, men det kunne han :) Og viktigst av alt var at han fikk den til å fungere igjen. Flinke gutten min. 

   

  I posten i uken som var kom denne fine goodiebagen til meg. Med et fint og varierende innhold. Elsker overaskelser ;) 


  Ble spesielt glad for denne neglelakken fra Deborah Lippmann. Den var på ønskelisten ;)

  I morgen er det mandag igjen og jeg syntes ukene går så utrolig fort nå. Plutselig er helgen der igjen snart.  På fredag var jeg 30 uker og i dag er jeg 30+2 , det vil si at det er nøyaktig 10 uker til termindato. Det blir virkelig spennende og vi gleder oss masse til å få treffe han. Nå har vi også bestemt oss 100% for navnet, men vi velger å vente med å dele det enda. Det er iallefall et fint navn som vi begge liker veldig godt.

  Ha en super søndagskveld. 

   

   

 • 10

  Videoinnspilling med Max Factor i dag

  I dag har vært en litt annerledes dag. Fikk sovet lenge, gikk meg en tur og tok så med meg min kjære inn til CC vest i Oslo. Her møtte jeg noen fra Max Factor og spilte inn en sminkevideo. Jeg ble kontaktet på mail for noen dager siden, hvor de ønsket å ha med noen utvalgte bloggere på en tutorial for Max Factor. Mange søte og hyggelige folk :)  Ble sminket av vakre Ronja fra Max Factor. Jeg ble veldig fornøyd med et naturlig resultat. Og det at det går raskt er jo absolutt ett pluss nå som snart lille gutten vår kommer til verden.


  Chanel skulle ha et arrangement på stedet vi var, så der var det pyntet med vakkert juletre med Chanel-pynt. Kom enda litt mer i julestemning da.
  Jeg og kula (gravidmagen) på videoinnspilling:
  Som dere ser er det enkel sminke og et naturlig resultat. Enkelt og fint til en travel hverdag.


  Videoen fra Max Factor vil jeg dele når den er klar. Der blir det også forklart hva slags sminke som ble brukt for å få en naturlig hverdagslook. Tutorialen skal også ut på Max Factor sin facebookside. Selv bruker jeg gjerne litt mer maskara, men poenget i dag var mer fokus på foundation og rouge. Så da blir det naturligvis best å ikke ha størst fokus på maskara/øyne.  Håper dere alle har hatt en fin onsdag!

 • 8

  Julekjoler, også for oss gravide

  Nå starter julebordsessongen for mange av oss og kanskje er du på jakt etter en ny kjole? Alltid gøy med noe nytt for anledningen. Kjolene under kan fint brukes på julaften og nyttårsaften også. Er så mye lekkert.

   

  Det flotte med mange kjoler er at de også passer for de av oss som er gravide, iallefall de fleste kjoler. Det finnes selvsagt også mammakjoler og jeg har lagt ved 4 fine mammakjoler også.

   

  Kjolene er hentet fra diverse nettbutikker som:

   

   


  Kjole 1 HER, Kjole 2 HER, Kjole 3 HER

   


  Kjole 4 HER, Kjole 5 HER, Kjole 6 HER  Kjole 7 HER, Kjole 8 HER, Kjole 9 HER

  Kjole 10 HER, Kjole 11 HER, Kjole 12 HER, Kjole 13 HER

   

  Jeg tror dette blir kjolen for meg til jul, om jeg ikke kjøper meg en til som passer magen.

  Selv har jeg gått til innkjøp av en blå kjole som jeg kan bruke nå som jeg er gravid, men også etter graviditeten. Litt gresk inspirert og jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker den blåfargen der. Denne kan jeg tilogmed bruke når jeg blir høygravid.

  Håper dette var til inspirasjon, både for gravide og ikke gravide.

   

  Fant du noen kjoler du likte??

 • 17

  3D ultralyd og bilder

  I dag har vært en veldig spennende og stor dag for oss begge. Det er en dag vi har gledet oss til noen uker nå. Vår første 3D ultralyd. I starten var vi usikre på om 3D ultralyd var noe vi ønsket eller ikke ønsket, men etter å ha lest litt rundt på nett og hørt med bekjente så var vi enige om at dette var noe vi begge ville. Vi ville gjerne få se vår lille prins i 3D og få bilder og filmklipp som vi kan ta vare på. Nå som det er første barnet er det jo også ekstra stas for oss. Og at teknologien har utviklet seg så mye er bare utrolig fasinerende. Siden dette er en privat ultralydklinikk og dermed er valgfritt, så må man jo selvsagt betale for det. Så man må jo tenke over om dette er noe man ønsker eller ikke.

  Vi googlet en del rundt på nettet og bestemte oss for ultralydklinikken på Lysaker. Et godt valg. Syntes han som jobbet der var veldig flink og undersøkte også baby nøye. Vi fikk vite at han hadde en del hår på hodet. Hehe. Dette var noe man kunne se med vanlig ultralyd. Ellers var alt fint med den lille og det var ingen tvil om at det faktisk var en gutt. 

  Jeg lå på benken og Mads satt i en behagen sofa, sammen så vi på lille skatten i magen på en flatskjerm.

    
   

   

  Lille prinsen vår <3 Du er så vakker.

   


  Utrolig kult bilde, ser ut som han sutter på en pupp. Egentlig ser det ut som spena på en ku :P Men det var visntok bare livmoren som ligger i bakgrunnen og han som gaper opp. Så det ser ut som han sutter på noe. 

   

  Han veide nå 1220g og han som utførte ultralyden mente at han kom til å veie ca 3600 når han kommer til verden til termin.

  Vi angrer ikke ett sekund på at vi tok 3D ultralyd. Det var absolutt verdt det. En superfin opplevelse som vi aldri kommer til å glemme.  Veldig fasinerende bilder og filmsnutter fikk vi med oss på cd. Masse bilder. Følte vi fikk sett prinsen vår skikkelig og nå gleder vi oss bare enda mer til han kommer til verden. Men du får være i magen en god stund til og vokse deg større.

   

  Har du prøvd 3D ultralyd eller vurderer du dette??

  Hva syntes du om 3D bildene?

 • 3

  Vinneren av konkurransen

  I går kom den nye Fifty Shades of Grey Kolleksjonen by KappAhl i butikken. Jeg mått selvsagt inn å ta en titt i en butikke og her er hva jeg så. Masse lekkert undertøy og tilbehør. Og til dere som lurte på om det også fantes større størrelsen så ja :) Det var noen av modellene på Bh som hadde større størrelser. 

   

  Men nå er det på tide å avsløre vinneren av konkurransen.  Det var 77 stk som hadde meldt seg på- Alle hadde rett svar og jeg trakk vinneren via Randon Org. 

   

  Og nr 38 på konkurransen er Emilie Dalan. Gratulerer så masse. Du vil få en mail med info og valg av undertøy :)

   

  Og til dere andre som ikke vant, følg med. Det kommer flere muligheter til bra konkurranser i løpet av veldig kort tid. Noe mer røper jeg ikke ;)

 • 77

  Konkurranse, Fifty Shades of Grey by Kappahl !!

  VINNEREN AV DENNE KONKURRANSEN ER NÅ KÅRET OG VIL BLI PUBLISERT I EGET INNLEGG PÅ BLOGGEN I MORGEN 07.11. ALLE SVARTE RETT, SÅ VINNEREN ER TRUKKET TILFELDIG UT BLANDT ALLE DELTAKERNE. JEG TAR OGSÅ KONTAKT MED VINNEREN I MORGEN VIA E-POST:)

   

  Som jeg nevnte for dere så kommer KappAhl med en helt ny kolleksjon "Fifty Shades Of Grey" denne uken. Nærmere bestemt 06.november. Vixen og KappAhl har i den forbindelsen valgt ut 13 bloggere som ambassadører for denne kolleksjonen og jeg føler meg veldig glad for å være en av ambassadørene for denne kolleksjonen. Det gjør at jeg har fått DETTE herlige undertøysettet og at jeg får ha denne supre konkurransen for dere som leser bloggen. Håper så mange som mulig ønsker å delta.

   

  Dere har nå sjangsen til å stikke av med et valgfritt sett fra den nye kolleksjonen Fifty Shades Of Grey by KappAhl. Sjekk noe av det lekre fra kolleksjonen under. Glamorøst og sexy.
   Konkurransen er superenkel. Du trenger bare å svare på ett enkelt spørsmål for å vinne.

   

  Hvem er forfatterinnen av Fifty shades of  Grey??


  Veldig viktig at du legger igjen e-posten din i feltet E-post, slik at vi får kontakt med deg dersom du vinner!!


  Vinneren kåres nå på onsdag 06.november. 

   #kappahl #konkurranse #vinn #fiftyshadesofgrey 

  VINNEREN AV DENNE KONKURRANSEN ER NÅ KÅRET OG VIL BLI PUBLISERT I EGET INNLEGG PÅ BLOGGEN I MORGEN 07.11. ALLE SVARTE RETT, SÅ VINNEREN ER TRUKKET TILFELDIG UT BLANDT ALLE DELTAKERNE. JEG TAR OGSÅ KONTAKT MED VINNEREN I MORGEN VIA E-POST:)

 • 3

  Cruise i middelhavet, Messina og Efesos

  Bedre sent enn aldri ;) Her kommer mer bilder og litt info fra de to første havnene vi var i land i på cruiset vårt med Navigator of The Seas.

   

  Messina, Italia:

  Messina ligger i Italia og er Secilias tredje største by. Havnen til cruiseskipet ligger her i Messina og du trenger ikke ta buss/taxi for å komme inn til sentrum. Det er igrunn bare å gå over veien og du er fremme ved flotte eldre bygninger og shopping ikke langt unna. Vi valgte å oppdage Messina på egenhånd , så i denne havnen meldte vi oss ikke på noen utflukter i regi av skipet. Vi tok en sightseenbuss fra sentrum, hvor vi fikk se historiske steder og fikk informasjon om disse via øretelefoner som vi fikk utdelt. Etter dette beveget vi oss mye rundt på egenhånd og litt shopping ble det også tid til. Denne havnen var nok der jeg tok minst bilder også. Det var mye fasinerende å se, men jeg vil nok si at jeg likte fler av de andre havnene bedre.

   


  På bildet ser dere Messinastredet, der skipene kommer inn. I bakgrunnen kan dere se det italienske fastlandet så svakt.

   

  Ephesus, Tyrkia:

   Eller Efesos som vi sier på norsk , en av romerikets viktigste byer. Her finner du mye spennende historie og jeg anbefaler at du blir med på en utflukt. Vi var med på en uflukt i skipets regi og man kunne velge blandt utflukter med ulik varighet. Noen var med lunsj og andre uten lunsj. Vår utflukt varte vel i ca 4 timer og vi fikk sett mye spennende. På turen hadde vi egen buss og egen guide som viste oss rundt blandt mye spennende historie. Etter utflukten gikk vi ombord på skipet og fikk i oss litt lunsj også ble det tid til litt shopping. I denne havnen var det mye for deg som liker å shoppe. På havnområdet var det ordentlige butikker med ekte merkevarer, mens rundt i gatene ellers var det en del butikker som selger produkter som er fake. Men man kan jo alltids finne noe fint her også og her har du selvfølgelig lov til å prute. I tyrkia er det jo stort sett alltid fint vær, så det kom vel ikke som noe sjokk at det var blå himmel og knall sol dagen vi var i land.

   


  Cruiseskipet vi var på Navigator of The Seas i havn i Efesos.


  Mormor og bestefar var også med på turen, litt uklart bilde pga lys og tatt med mobilen.


  Meg og mamma

  Flere bilder og info om turen i middelhavet med Navigator of The Seas finner du HER

  Ønsker du å lese om cruiset jeg var på i Karibien finner du det HER og HER

   

  Mer fra Havnene Mykonos og Chania kommer !

   

   

 • 20

  Sponsorpakke fra Kappahls nye kolleksjon

  //Produktene er sponset, men ingenting annet//

   

  De som følger meg på instagram charlottev1987 har allerede fått meg seg at jeg har fått en spennende overaskelse i posten i uken som var. Har gledet meg til å vise frem innholdet og om du leser videre får du se hva den mystiske pakken inneholdt.  Jeg har vært så heldig å bli plukket ut til å være ambassadør for Kappahl sin nye kolleksjon "Fifty Shades of Grey". Utrolig kult for både meg og dere som følger meg på bloggen. Det vanker nemmelig noe spennende på en eller fler av dere også :) Det kommer til å komme en konkurranse hvor dere kan stikke av med noe lekkert fra den nye kolleksjonen. En super premie rett og slett. Så det lønner seg å følge med på bloggen de nærmeste dagene nå. Kolleksjonen er laget i sammarbeid mellom Kappahl og forfatterinnen av Fifty Shades of Grey  E. L. James. Og det er vel ingen stor overraskelse at kolleksjonen inneholder undertøy.

  Lanseringen av Fifty Shades of Grey kolleksjonen vil være den 06.november. Gled dere! Det gjør jeg. Tror det blir mye lekkert. På Kappahl sin nettside kan du se nedtelling til kolleksjonen slippes.


  Jeg likte utrolig godt dette settet og plukket meg ut det som favorittsett. Det var ikke lett. For det var mange flotte undertøysett. 

  I dag fikk jeg lov til å avsløre hva som skjulte seg i pakken, samme som modellen på bildet over har :

   

  Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det allerede. Morgenkåpen av silke har jeg brukt sånn ca hver eneste dag siden jeg fikk den i posten. Det må være det mest behagelige og samtidig sexy plagget jeg har eid. Elsker hele settet, sexy og lekent <3 

   

  Håper dere også likte undertøysettet jeg valgte. Og ikke glem å følg med de nærmeste dagene, da kan den nemmelig vange en super premie fra denne kolleksjonen på deg som leser. 

   

  Hva syntes du?? 

   

 • 6

  Gravid uke 27 og ultralyd på sykehuset

  Da var vi kommet så langt som 27 uker i svangerskapet. Ca 3 måneder igjen, dette går virkelig unna (bare håpe det fortsetter).

   

  Jeg har jo alltid trodd man får fler enn bare en ultralyd, men neida. Det er ofte slik at man bare har en og den er i uke 18/19. Så den har vi jo allerede hatt, men i dag er jeg akkurat 27 uker på vei og fikk en ekstra ultralyd. Grunnen til at vi fikk denne var at jeg har ligget på streken på symfysemålene og plutselig 5 dager senere var jeg rett ovenfor plutselig.  Jeg tenkte først at det sikkert var jordmor som målte på en annen måte enn legen og de på sykehuset. Så jeg spurte legen om hun kunne måle igjen. Og hun fikk det til å stemme med jordmor. Legen henviste meg dermed til sykehuset i dag for en nærmere kontroll. Hun mente det kunne skyldes at baby var litt stor eller at jeg kunne ha for mye fostervann. Må innrømme at jeg var litt nervøs før timen på sykehuset i dag, men alt gikk så bra. Ble møtt at to hyggelige jordmødre på sykehuset som tok en nøye kontroll av den lille aktive prinsen i magen. 

   

  Han var i følge jordmødrene helt perfekt i størrelsen, akkurat slik han skulle være. Mengden fostervann var også slik den skulle være. Phu ! Da gikk vi begge lettet ut, med et ultralydbilde ekstra og et stort smil om munnen på oss begge :) Ingen ting er bedre enn at han ser ut til å trives inne i magen.  De konkluderte på sykehuset med at man ikke alltid kan stole på symfyse-målene, men det var godt å få sjekket det opp.

   


  MAD og BPD uke 19 og uke 27. 

  uke 19 : MAD=45 BPD=48 FL=30

  uke 27 MAD=72 BPD=66 FL= denne fikk jeg ikke oppgitt nå.

   

  TERMIN: Jeg har vært i stuss på om det var 2. eller 3. feb, men nå fått vite at 3.feb er min termindato. Jeg viste at fredager var fast med ny uke. Og at jeg i dag er hele 27 uker på vei. Hadde 9.feb som termin før første ultralyd, men så ble den flyttet frem ca 1 uke :)

   

  Her er bilde av lille mirakelet vårt fra dagens ultralyd ( uke 27). var så koselig å se han igjen.

  Etter Ul gikk jeg en deilig tur med mamman min. Måtte låne en litt stor jakke, for mine egne klarer jeg ikke lukke igjen lenger. Magen er blitt litt for stor gitt;)
  Siden jeg først har en oppdatering kan jeg jo legge ut et bilde av magen fra i dag også, den vokser og blir større og større for hver uke:


  Ikke fått noe strekkmerker enda, men det er jo fortsatt litt tidlig. Prøver å være flink med smøringen og håpe de holder seg unna.

  Vi gleder oss til å få treffe lille prinsen om 3 mnd. Tror også at vi har navnet klart, men vi får se. Deler navnet på bloggene senere.

   

  PS:Har fått en lekker sponsorpakke i posten. Gleder meg til å vise den frem i dag eller i morgen.

  Noe dere lurer på?


 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits