Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

1

2 år sammen med gutten min

I dag er det nyttårsaften og det betyr at det er 2 år siden gutten min spurte om jeg vill være hans prinsesse. Og det ville jeg jo selvfølgelig og angrer ikke på det. Vi har hatt 2 år med masse fint sammen, og selvfølgelig både oppturer og nedturer. Ingen forhold har bare oppturer. Og om folk aldri krangler eller diskuterer kan man vel si så vil jeg ikke kalle det er perfekt forhold. Vi har hatt det masse gøy sammen og jeg gleder meg til mange flere år sammen med deg gutten min. Og på påskeaften 2009 så ble vi forlovet også. Da fridde skjønningen min til meg
Vi ble sammen kl 00:00 så når det er fyrverkeri i dag så blir det 2 års kysset. Sammen med han som gjør alt for meg og som er så utrolig snill mot meg. Håper på en utrolig koselig kveld med forloveden min<3


Elsker deg gutten min:)


Bare min sin (L)


 • 2

  Nyttårsforsetter

  Nei vettu hva, jeg gidder ikke ha noen nyttårsforsetter. For jeg vet at nyttårsforsetter betyr kun en ting det. De er veldig lett å bryte. Eller ialefall jeg er flink å bryte dem. Tror jeg klarte det en gang. Å det var vel å ha godterifri i et halvt år ellerno sånn. Men da fikk man jo selvfølgelig penger for det. Så i år tror jeg ikke det blir noen nyttårsforsetter. Men kan sette noen småmål for hva jeg vil få til etter nyttår:


  Altså ikke nyttårsforsetter, men noe jeg vil få til på ny året:

  - Få meg en jobb
  -Spise litt sunnerer
  -Bli frisk i armen som jeg har hatt vondt i nesten 3 år nå
  -Og når jeg blir frisk i den vil jeg gjerne begynne å trene ordentlig igjen
  -Gå litt oftere turer
  -Finne på litt mere gøy med kjærsten min
  -Prøve å bli litt mer ryddig
  Kommer ikke på fler ting akkurat nå, men er sikkert 1000 vis av flere ting.

  Men ikke minst så er det superviktig å være blid, glad og hjelpsom
  Og her er jeg hoppende glad:) Jeeeej nytt år nye muligheter.  Har du noen nyttårsforsetter eller noe du vil få til på nyåret?
 • 5

  Masse nye klær i dag

  I dag har vi vært på sentre igjen og endelig fant jeg meg noe som jeg fikk lyst å prøve. Kjøpte blant annet 3 tights da. Elsker å gå rundt i det og de er jo veldig fine de ola tightsen. Så da blei det 2 mørke og 1 lys. Også ble det 3 topper på meg også da. Alt ble kjøpt på H&M. Nå får de straks inn masse nye klær der og det er masse fint som kommer. Hvertfall i følge katalogen jeg kikket i.

  Her er hvertfall det jeg kjøpte meg i dag da:

  Litt i tvil på om jeg skal ha den til venstre. Kanskje bytte den. Likte de to til høyre best med glidelås nederst.
  Og alle 3 toppene samla sammen da:


  Da har jeg hvertfall fått shoppa littegran.


  Godt Nytt år alle sammen:)

 • 1

  Nyttårsaften

  Ja, i morgen er det nyttårsaften da dere. På nyttårsaften så pleier jeg som de fleste andre ungdommer å gå ut å feste. Gjerne så starter man med en god nyttårsmiddag gjerne bestående av kalkun ellerno sammen med familien eller gode venner. Og etter det så drar man gjerne på en og annen hjemmefest med andre ungdom. Og kl 00:00 så skyter man opp fyrverkeri.

  I år skal jeg faktisk ikke ut å feste. Vi er fortsatt hos familien til kjærsten min litt utenfor Bergen. Og vi kommer til å være her på nyttårsaften. Og det er overaskende at jeg ikke føler trangen til å gå ut å feste på denne dagen. Har blitt bedt flere steder hjemme. Men ikke denne nyttårsaften. Gutten min og jeg har nemlig 2 års dag. Håper vi får en utrolig flott dag sammen.

  Så når dere har fyrverkeri kl 00:00 så må dere tenke på oss som har 2 års dag. Hehe  I fjord ble det jo en ny regel om at man ikke får skyte opp sånne ordentlige raketter lenger. Kun sånn batteriting som står på bakken og sånne småting da. Det må jeg ærlig inrrømme at ikke er helt det samme altså. Men kan jo skjønne de alvorlige konsekvensene samtidig da.

  Her kommer noen bilder fra tidligere nyttårsaftener sammen med gutten min:
  nyttårsaften 07/08


  og vårt første kyss som kjærester da Mads akkurat hadde spurt om jeg ville være prinsessa hans:

  (man ser tilogmed lykkestjerna vår over oss) Hihi

  Og her var hele gjengen samla,vi står til venstre å er opptatt med å kysse,nyforelska vett:


  Nyttårsaften 08/09 1 års dagen vår:

  Kjekken min joh ;)


  Huff for noen bilder under her :P

   1 års kysset

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 ELSKER DEG GUTTEN MIN <3 <3 <3 <3 <3 <3


  OG GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN:)

 • 1

  Jeeej,har fått låne en liten og søt data

  Jippi,jeg har fått låne en superliten og supersøt liten sak. Nemlig en netbook eller hva det nå heter. Den er ialefall veldig liten og dermed også litt uvant å skrive på. Godt jeg har så små fingre. Hihi. Har fått låne denne av svigersene mine da veitu. Så slipper jeg å kjede meg ihjel pga ladern til datan min er broken. Så det er jo bare supert.


  Så her sitter jeg å blogger med en liten og søt netbook.


  Pitteliten data

  Så vi blogges ;)

 • 1

  Blir uten data noen dager

  Uff, for noe dritt. Nå er ladern til datan ødelagt igjen. Det er bare litt over en uke siden sist. Så utrolig kjipt altså. Vi er forstsatt i Bergen og reiser hjemover på fredag tror vi. På torsdag, altså i morgen på nyttårsaften så har jeg og gutten min 2 års dag. Det er herlig da. Tror ikke det blir noe festing denne nyttårsaften, som vi pleier å gjøre. Så håper vi får en fin 2 års dag forde. Lurer på hva jeg må gjøre med datan min. Det er den tredje laderen som har blitt ødelagt på noen måneder bare. Huff å huff.

  Ikke alltid bare bare å ha bærbar data. Blir nok ikke så masse blogging nå de nærmeste dagene, men skal selvfølgelig prøve:)
 • 3

  Vært på salg

  Men det ble ikke særlig masse. Det ble å få byttet noen klær mads hadde fått også kjøpe noen småting som vi trengte. Vi hadde planer om å kjøpe elektrisk tannbørste og det fikk vi kjøpt oss. Her er ialefall litt av det jeg kjøpte i dag.

  Den elektriske tannbørsten vi kjøpte i dag:


  Har glemt igjen rettetanga mi hjemme, så kjøpte en liten og søt en. Kjekk å ha når man skal ut å reise:)


  Verdens beste er sykt god kake, og nå hadde de sånn kakemiks på tilbud. Så jeg kjøpte en sånn en. gleder meg til å prøve.


  Også kjøpte jeg bare litt nødvendighetsting som Q-tips,sminkeservietter og hårspray.

 • 1

  Kjørt laaaang, også var det fullt på kinon

  Det er så sykt typisk veitu. Vi kjørte fra Øygarden og til Bergen, det tar vel ca 50 min ellerno. Og vi hadde beregna god tid siden vi tenkte det sikkert var ganske mange som skulle på kino. Men at det var så mange hadde vi vel ikke akkurat sett for oss. Så det ble selvfølgelig ingen kino på oss i dag. Vi gadd ikke se noen andre. Hadde jo sett de fleste av filmene som går. Vi så heller på det som en kjøretur da, i drittværet. Snør jo som bare det ute.


  Litt sliten , våt ,kald og drittlei snø/regn.

  Mamma ringte meg i stad, hun hadde det fantastisk varmt i Egypt. Ble ikke litt misunnelig på¨varmen der nede da. Ånei. Her er det jo iskaldt syntes jeg. Nå ligger jeg under dyna å prøver å få varmen i beina mine igjen. Kalde Norge.

 • 1

  Kino i dag

  I dag skal vi inn til sentrum å se på kino. Vi tenkte å se på luftslottet som sprengtes. Siden vi har sett menn som hater kvinner og jenta som lekte med ilden, så må vi nesten få med oss denne også. Begge likte de to forige filmene og håper luftslottet også er like bra.

  Så nå blir det å reise å kjøpe litt godis på butikken vel, også reise innover til byen.  Har du sett lufslottet som sprengtes???

 • 7

  Verdens beste pålegg,Løkrulade

  Eller nesten da. Jeg snakker om løkrulade fra Gilde. Det er et utrolig godt pålegg. Det er noe alla servelat, bare at den har mer smak da. Men når du ser den i butikken så ligner den ganske mye. Vi spise alltid løkrulade når vi er her utenfor Bergen. Prøvd å se etter den hjemme også, men tror ikke den finnes på Østlandet ellerno. Så hver gang vi er her, så hamstrer vi med oss hjem og legger i fryseren. Og den er like god når den er tint opp.


  Så denne blir det til frokost hver dag når vi er her altså. Nam.

  HAR DU SMAKT LØKRULADE??
  HAR DERE LØKRULADE DER DU KOMMER FRA??
 • 3

  Sminke video

  Her kommer da min første sminkevideo. Laget den for noen dager siden, men ikke fått satt den sammen før nå. Har fått brukt det nye videoredigeringprogrammet mitt for første gang. Håper du liker sminkevideoen.

  droppen øyenskygge med i videoen, da hadde den blitt for lang. Så det kommer senere.
 • 3

  Roll`on Foundation fra Loreal  Jeg har aldri syns det å sminke seg har vært kjedelig, men med denne lekre saken er det supergøy å sminke seg. Jeg syntes det er skikkelig gøy å sminke seg med denne Roll` on foundation fra Loreal. Jeg fikk den til julegave i år og prøvde den ut i dag. 

  Her har jeg tatt på venstre kinn og du ser den jevne fine fargen det blir


  Og tatt på litt på høyre også, for å vise   Den er utrolig enkel å påføre, samtidig som den gir et bra resultat. Jeg syntes denne er en av de foundationene som man faktisk ungår skille med. Man slipper å gni det ut med hendene, for det gjør denne rullekosten. Det blir det samme som å bruke en rullekost til maling. Det er superenkelt og ikke minst gøyalt. Så lettere enn dette får man det neste ikke. Supergenial oppfinnelse spør du meg.

  Fargen som står på min Foundation er: R2 Vanille Rose
                                                                           C2/K2 Rose Vanilla

  Har du prøvd Roll`on foundation?
  Hva syntes du?
 • 0

  Nytt videoredigeringsprogram  Nå har jeg akkurat vært ute i snøværet litt og vi har kjørt litt bil rundt omkring her ute som vi er nå i jula. Det er en liten plass som heter øygarden utenfor Bergen. Vi fant blant annet en parkeringsplass for å leke oss littegrann med bilen. Det er alltid like gøy. Var temlig kaldt ute og begynner å komme skikkelig med snø her også nå.

  Jeg har ialefall fått meg nytt videoredigeringsprogram som Mads har lasta ned til meg gratis. Det var litt vanskelig i begynnelsen for det har så mye funksjoner. Mads satte seg ned meg meg og vi så litt på det sammen. Og straks ble det litt klarere for oss begge. Og ble svært fornøyd med det nye videoredigeringsprogrammet. Netopp fordi det har så mange ulike funksjoner. Programmet jeg har fått heter pinnacle studio 14 ultimate collection.  Jeg er superhappy nå og når jeg endelig forstod det så var det faktisk mye enkelere enn annet jeg har prøvd.

  Og slik ser selve videoredigeringen ut:


  Hvilke videoredigeringsprogram har du?
 • 1

  God morgen

  God morgen alle sammen. Håper dere har sovet like godt som  meg i natt. Åhh, så herlig med en god natt søvn og det å kunne sove frem til nå. Nå er akkurat ribba satt i ovnen, så det blir ribbe i dag da. SIden det blei pinnekjøtt på julaften.


  Vi hadde stått opp også la vi oss litt til ned i sengen. Ingen ting som er bedre enn å våkne opp med sin kjære ved sin side <3

  Btw: om du lurte så har jeg farget håret mitt litt brunere. Mamma som har gjort det før jeg reiste til Bergen. Fargen passer hvertfall til de brune øya mine.

  Jeg gleder meg så sykt til mandag, når kjøpsenterne åpner igjen. Da er det masse salg og jeg har fått en del penger. Så blir å se om man finner seg noe fint på salg.

  PLEIER DU Å DRA PÅ SALG ETTER JUL???
 • 0

  Julegaver del 2

  Her kommer resten av julegaven jeg har fått julen 2009

  smykker:

  langt kjede,Øredobber store i rosa og svart, søte perleøredobber og sølv hjertesmykke fra kjærsten min <3

  Sminke:

  Og all denne herlig sminken fikk jeg av tante Vigdis,onkel Tom, Alexandra, Constance og Ferdinan.
  Får så ofte sminke fra de, og jeg bare elsker det. Alle bruker sminke og er så gøy og prøve ut noen av de nye tingene der. Kan legge ut en innlegg etterhvert om sminken som er her og hvordan de ulike produktene er.

  Og sist men ikke minst, veldig viktig med penger ps: er både mine og Mads sine penger som ligger her:

  Masse penger, gavekort og et søtt prinsessekort som jeg fikk av mamma. Inni korte stod det at hun skulle betale forsikring på bilen min og årsavgift+ at jeg fikk penger og 2 flotte telysholdere til å ha på bord.

  Er du fornøyd med dine julegavene i år???? • 0

  Julegaver julen 2009

  Sånn, da får jeg endelig tid til å legge ut noen bilder av alle de julepresangene jeg fikk. Håper jeg fikk med alt på bilde. Mulig noen ting ligger nedi noe annet. Det får gå veitu. I dag har mormorn og bestefaren til min kjære vært på besøk her i Bergen og de blir her til i morgen. Vi har hatt en god og hyggelig middag og senere dessert. Og nå har vi akkurat spist nydelig kveldsmat. Så jeg er ikke sulten for å si det slik. Godt det er jul bare noen få dager i i løpet av et år. Og helsidgvis vat jeg og Mads ute å gikk en lang tur i stad.

  Men her kommer nå bilder av mine julegaver:

  Ting til Leiligheten

  Wokpanne,hjerteskål, dampkoker,lysebeholder,småskåler/dessertskåler, hvite skåler/kan nok brukes til taco. 3etg frukt/kake- fat,karaffel, stavmikser ting med masse tilbehør.

  Diverse ting til meg og noe til oss 2 til leiligheten:


  Dusjsett,Elektrisk salt og pepperkvern, tennisrekkert av sjokolade, toalettmappe, Håndklær, Sleiver, rosa pledd,Lysestaker, rosa bånd til kaninen, Ullvotter, Rosa sminke pung,Duftlys med blomster inni, diamantgreier til å ha på negla, rosa skjerf, 2 telysholdere til bord og 1 til å henge i taket med telys.

   Resten kommer nå straks:) Bare ta bilder av resten av gavene:)
 • 2

  Man blir trøtt og sliten etter julaften

  Men for en utrolig fin dag jeg har hatt. Spist mye god mat, det vil altså si herlig pinnekjøtt med masse kjøtt på. Og gode kaker og lefser mens vi åpnet opp pakker. Jeg fikk så utrolig masse pakker, så bestemte meg for å heller legg ut litt om det i morgen på bloggen min da. Men her har dere juletreet når det var helt fylt opp med pakker til 2 voksne og 3 ungdom om en kan kalle oss det. Ånei, man er kanskje voksen når man er over 20. Hehe. Jaja. Men du skjønner.
  det blei hvertfall masse pakker under treet.


  Nå har jeg og Mads være ute å gått oss en liten kveldstur og det var superhyggelig. Ikke så veldig kaldt ute heller. Men herlig frisk luft og godt å gå litt etter julematen. Først må jeg bare vise dere hva en av gavene fra mamma var, og det var et søtt bånd til kaninen vår Josefine.

  var det ikke søtt?? ps: jeg er veldig glad i rosa.


  Vet ikke hva det er, men Mads lukker alltid igjen øya på bilder. (putte fyrstikker i øya på`n)


  Må bare vise dere en av gavene som jeg fikk av kjærsten min. Det var et supersøtt hjertesmykke da. Ble ikke så fint på bilde som det egentlig er. Er sånn blinbling ting på det. Kjøpt på gullsmeden, sølvkjede.
   (L) LOVE YOU (L)


  Håper dere alle hadde en fin julaften og at dere fikk masse fint, men viktigst av alt fikk en koselig dag :)

 • 1

  Julaften innlegg

  Ja, i dag er det julaften og vi har netopp vært hos noen i familien til Mads å spist risengrynsgrøt:) Og det var jo hyggelig og godt. Bare håper man får plass til pinnekjøttet i kveld:) For pinnekjøtt er best. Har som tradisjon på julaften å stå opp tidlig og se på juleprogrammer på tv med dyne rundt meg og spise godis. Men det ble det ikke noe av. Trengte søvnen da hvertfall.


  Tok et kjapt bilde på badet, fikk litt dårlig tid før vi sku reise plutselig. Men nå er vi hjemme igjen. Så ble et hurtig besøk fra kl 14 og frem til nå. Jeg bare lurer så skikkelig på hva jeg skal ha på meg. Om det blir kjole eller om det blir bukse og en fin topp. Det finner jeg vel ut vel:) Er mange pakker å åpne etter middagen i kveld og jeg gleeeeder meg som en liten unge på julaften, ja netoppp julaften:) Som er i dag.

  Koselig å være med Mads til familien han i Bergen å feire jul, men må si jeg savner å feire med mine foreldre også. Vi var også her forige jul. Så neste jul så blir det nok å feire med enten mamma eller pappa. Jul er liksom sånn familieting, så er jo ikke så rart jeg savner min familie heller.

  God jul til dere alle fra meg, og håper dere får masse fine pakker og en trivelig jul med god mat og familie
 • 2

  Jul i Bergen

  Nå er vi fremme i Bergen, eller har jo vært fremme noen timer nå:P vi kom til bergen 14:30 og var først på middag til besteforeldra til min kjære:) Det var hyggelig. Og der ble vi noen timer også reiste vi hjemover til mamman, pappan og søstra til Mads som bor litt utenfor Bergen. Her er det skikkelig julestemning nå. Det går mye filmer og julemusikk på tv og pappan til Mads står å pynter peisen. Mens Mads og resten av gjengen sitter å pakker inn siste innspurt av julegaver:) Og pinnekjøttet er lagt i vann. Åhhhhh, pinnekjøtt er bare så godt:)

  Så ligger noen julegaver under treet nå:)

  Her er juletreet pyntet og noen av gavene er lagt under treet:)Jul er koselig

  Men her sitter jeg da. i soffan med datan min og titter litt på tv. Mads kom akkurat å viste meg hvor flink han hadde vært å pakke inn en gave til meg (L) hehe. Du er så flink så gutten min.   Gleder meg skikkelig til i morgen jeg nå:) Det første jeg skal gjøre er å sette meg forann tv`n med dyne rundt meg og spise litt julegodis:) også skal vi på grøt kl 14:00 hos noen i familien til Mads. Så på kvelden er det klart for pinnekjøtt og en skikkelig trivelig julekveld med masse julegaver.

  GOD JUL ALLE SAMMEN :)

  Fler som gleder seg til julaften????
 • 0

  morsomt med youtube

  Haha. Jeg lo så jeg grein liksom. Helt sykt.

  Du må bare høre igjennom hele denne her altså. Det her er så min humor.
 • 1

  Kommer nok til å være våken i hele natt
  Åssen går det ann å ha så uflaks rett før jul a. Oppvaskmaskinen var liksom stapp full for at vi skulle sette den på rett før vi reiser til Bergen for å feire jul. Men joda, selvfølgelig så måtte vannrøret som går til kjøkkenet fryse da. Og da virker heller ikke oppvaskmaskinen. Så her står jeg å henter vann fra badet og vasker opp for hånd. En hel full oppvaskmaskin +++. åhhh, kan ikke få sagt hvor kjedelig dette ble nå. Så jeg blir nok nødt til å være våken hele natten for at det skal se allright ut her når vi kommer hjem etter nyttår:)

  Oppvaskmaskin er en fin ting, når den funker som den skal:P Mads er på nattskift, så det gjør jo igrunn ingen ting om jeg bruker hele natten på å ordne her hjemme. Mista litt motivasjonen for å vaske opp når jeg ser alt som står på benken.

  meeeen, jeg tar det med et smil. Detta er supergøy:)

  Hilsen frøken husmor ;)
 • 1

  Kino i går

  I går var jeg og kjærsten på kino. Mads fikk meg endelig overtalt meg til å bli med han å se på et kinostykke han har pratet om en stund nå. Nemlig avatar filmen. Det var en film jeg så ikke var sånn film jeg kom til å like. Men jeg må nesten ærlig inrømme at jeg likte den faktisk veldig godt. Så jeg er glad for at jeg ble med å så den på kino i går.  Så om du også er som meg å tviler på å se den slags film, så burde du faktisk gi den en sjanse. Det er hvertfall et must å ha på 3D briller under filmen. Hvis ikke får du veldig lite ut av å se den egentlig. Vi kjøpte briller på kinon for 20 kr stykket. Så da ble vi drittøffe :P hehe


  se så tøffe briller, haha:P gjør no rart med munnen.


  Har du sett Avatar filmen enda??
 • 1

  Problem løst

  Jeg var litt forvirra i forige innlegg for ladern min var blitt ødelagt. Og vanligvis pleier jo sånn universal ladere over 1000 kr, men vi dro innom Elkjøp og der hadde de jammen en universal lader til datan min som det var en søt pris på:) den kostet 499, så det var jeg veldig happy med:) Så nå får jeg ha med data til Bergen alikevel:)

  Mads har akkurat dratt på nattskift og i morgen tidlig så reiser vi over til familien hans i Bergen for å feire jul. Alle pakkene er pakket inn og det er herlig. Og siden vannet her er frysi her på kjøkkenet, så må jeg vaske opp for hånd. Og det er kjedelig det. Vant til oppvaskmaskin veitu:)


  Og alle de gavene her er til meg og Mads, mest meg da:P:P hehe.

  Her har vi ikke med gavene vi har kjøpt inn da, så det blir spennende å få plass til alt i bilen i morgen tidlig. Hehe.

  Husmora skal vaske og gjøre det fint her nå før vi reiser i morgen:)

  Vi blogges:):)
 • 0

  neeeeeei

  Den rare overskriften er for jeg er veldig frustrert nå, ladern til datan min er ødelagt igjen :S Det skjedde i Tyrkia også. Og nå skjer det igjen. Det som skjedde var at jeg satt på datan og ante fred og ingen fare. Og plutselig så ble det mørk i hele leiligheten. Så jeg måtte gå å finne sikringsskapet og fikk på strømen. Satte meg tilbake på datan igjen og så at den var nesten tom for strøm og at ladern ikke funka. Uff, for noe herk. Og tidlig tidlig i morgen så reiser vi til Bergen for å feire jul med familien til Mads. Heldigvis har jeg forsikring da. Så håper jeg at jeg får en låne data av elkjøp. For det ville jo vært krise om jeg ikke får hatt med meg datan min til Bergen. Neida, men ja du skjønner sikkert.  Dakar ladern min, bilde henta fra google.
 • 2

  Hvordan se antall besøkende akkurat nå

  Hvordan kan jeg se antall besøkende på bloggen min akkurat nå?

  For å finne ut nøyaktig hvor mange som ser på din blogg akkurat nå, må dugå inn på DESIGN > REDIGER > MALER Trykk CTRL + F  og skriv f.eks profile age, da vil du få oppe denne som du ser her: Når du finner dette: <p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p> <p>${ProfileDescription}</p> 

  Så limer du inn denne koden under <p>${ProfileDescription}</p>:

   <!-- Start FastOnlineUsers.com --> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=DINBLOGGADRESSE mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=DINBLOGGADRESSE ></script> </a> leser denne bloggen nå.</a> <!-- End FastOnlineUsers.com -->  Der det står DINBLOGGADRESSE skal du selvsagt legge inn din egen bloggadresse Resultatet for min blogg blir da seende sånn ut, med min bloggadresse satt inn: <p>${ProfileAge}, ${ProfileFrom}</p> <p>${ProfileDescription}</p> <!-- Start FastOnlineUsers.com --> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=http://charlotte1987.blogg.no mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=http://charlotte1987.blogg.no ></script> </a> leser denne bloggen nå.</a> <!-- End FastOnlineUsers.com --> 

  Koden skal du legge inn på alle kategoriene under maler : forside, innlegg, kategori og arkiv. Så du gjentar samme økten på alle 4.

   

  Når du har gjort det vil det på høyre side etter hvert komme opp f.eks 2 pers leser denne bloggen akkurat nå.

 • 1

  Statistikken min

  Statistikken begynner ialefall å komme seg da. Ser jo at bloggen har dager med få besøkende og noen dager med mange besøkende. Så det er jo spennende når det går oppover da. Prøver å blogge så mye som jeg kan, men noen ganger kan man fort gå tom for ting å blogge om. Mens andre dager kanskje man har supermasse på hjerte.

  Jeg skal prøve å legge ut litt fler VIDEOBLOGGER . Har til nå kun 2 stk, men har laget en sminkevideo også. Må bare sette den sammen. Så det kommer fler:)

  Men her er ialefall statistikken min pr i dag:


 • 0

  Det er veldig kaldt ute

  Og det som skjedde når jeg kom ut i bilen å skulle hente vossvannet mitt i dag var at hele flaska hadde sprekt. Ikke så veldig rart når den er laget av glass kanskje. Så har fått kjøpt meg en ny en da. Den er så fin og praktisk den flaska. Så måtte bare kjøpe en til.


  Sånn så den ut etter å ha ligget i bilen over natta ja.

  Er superkalt ute, men  tenkte jeg skulle ut å gå meg en tur etterpå. Selvom det kommer til å bli himla kaldt da. Brrr
 • 3

  Videoblogger

  Her kommer videoene som jeg har lagt ut, er ikke så mange, men det kommer flere:) Det lover jeg.

  min første videoblogg:


  hårvideo,varmebeskyttende spray:
   
  Sminkevideo:


  Video fra partytur til kos 2007


  Får ikke opp vinduet på bilen i -25

  Får ikke opp vinduet på bilen i -25
 • 0

  Oppskrifter

  Her skal jeg legge inn alle oppskriftene jeg har på bloggen, slik at de ligger samlet på ett sted, så er det litt lettere å finne dem. Har jo lagt ut en del matoppskrifter og en dropsoppskrift på bloggen min, så her skal jeg samle alle linkene på oppskriftene. Både mat og drikke oppskrifter finner du under her:) De fleste av oppskriftene har jeg miksa meg frem til selv. Når jeg lager mat lager nesten alltid noe forskjellig, for jeg bare putter oppi og smaker meg frem. Blir veldig godt og det er jo viktigst. Men min favorittrett er absolut joikakaker med poteter og tyttebærsyltetøy. hehe   


 • 5

  Om meg

  Litt info om meg:

  Jeg er ei jente/kvinne (hva skal man si) på 26 år,som kommer fra Drammen . Er lykkelig forlovet med en kjekk og snill bergenser som jeg har klart å få med meg til Drammen :) Nå i februar venter vi en liten prins. Vi gleder oss utrolig masse til han kommer til verden. Blir en spennende tid vi går i møte.   Vi ble sammen den 01.januar 2008, men har kjent hverandre en stund før dette. Påskeaften 2009 så fridde min kjære til meg og vi har det fantastisk bra sammen.

  På bloggen kan du lese om hverdagslige ting, mote, matretter og mye om min endring til et lavkarbokosthold. Ved å endre litt på mine matvaner har jeg mistet 17 kg og er veldig fornøyd.

   

  Noe dere lurer på er det bare å spørre!

  Kontakt: charlotte1987blogg@hotmail.com

  Alle sponsorforespørsler må sendes på mail!

 • 1

  Videoblogg: Varmebeskyttende spray ved retting av hår

  Her har dere en videoblogg med retting av håret mitt og ved bruk av en varmebeskyttende spray fra Sunsilk:)
 • 2

  Nydelig Kyllingrett med fullkorns ris  Jeg elsker å eksprimentere med matretter å bare lage noe, i dag hadde jeg veldig lyst på kylling og med noe med karri oppi, så da gjorde jeg min egen vri. Og den smakte faktisk utrolig godt.

  (til 2 personer )
  Du trenger:
  -1 kyllingfilet
  -litt brokkoli
  - 1/4 løk
  -1 fedd hvitløk
  -mais
  -1 ss lett creme fraiche
  - liten skvett matføte
  -Karri
  -1/2 ts med cayennepepper (må ikke bruker)
  -basilikum tørka (kan sløyfes)
  - Litt ost

  --------------koke opp 1 pakke boil in bag med fullkornris---------------

  1.kutt kyllingfileten i små biter og stek i stekepanne. Krydre med grillkrydder og ha i litt sweet chilisaus over kyllingen mens du steker den. Om du ønsker det. Så tar du oppi vitløken og etterpå tilsetter du løken og brokkoli.

  2. Ta så oppi 1 ss creme fraiche og litt matfløte. Så rører du dette sammen i stekepannen og tilsetter Karri, salt ,1/2 ts cayennepepper og basilikum. Så kan du helle i maisen og osten.

  3. Så kan det serveres med fullkornsrisen og soyasaus om man ønsker det.  Det smakte hvertfall supergodt:)

  Hva har du hatt til middag i dag??
 • 2

  Passer du sammen med kjærsten din?

  Jeg tok testen om hvordan jeg og forloveden min passet sammen med hensyn på vårt stjernetegn. Vi begge to er jomru, i stjernetegn altså:P
  Hvor godt passer dere sammen?


  Ditt tegn Din partners tegn 
  Velg et tegn Væren Tyren Tvillingene Krepsen Løven Jomfruen Vekten Skorpion Skytten Steinbukk Vannmann Fisk  +  Velg et tegn Væren Tyren Tvillingene Krepsen Løven Jomfruen Vekten Skorpion Skytten Steinbukk Vannmann Fisk

  Jomfruen + Jomfruen:


  Et parforhold med samme stjernetegn kan slå begge veier.
  Selvsagt kjenner dere godt til hverandres indre motivasjon.
  Alle tegn har en sterk og en svak side.
  Jomfruen er samvittighetsfull, jordnær, arbeidsom og har en stor analytisk intelligens.
  Men tegnet kan også være en destruktiv detaljstyrt kritiker.
  Bygger dere på Jomfruens positive energier blir dere et mønsterpar, spesielt i andres øyne.

  Konklusjon: 50% sjanse.

  Meg og kjærsten min <3 FOR ALLTID <3

  Passer du sammen med kjærsten din i følge denne testen?
  http://klikk.eksperthjelp.no/?ss=6&type=weekly

 • 3

  Hårkur

  I dag har jeg kjøpt meg en ny hårkur:) får lett floker og sånn i bakhue, så må kure håret av og til. I tilegg så tynner jeg det ut når det trengs med Tynner saks. Det pleier å hjelpe veldig masse.


  Den var veldig god for håret, fikk prøvd den i sta:)

  HAR DU PRØVD DEN??
 • 3

  se hva jeg fant

  Skrev i sta ett innlegg om at de tydligvis skal ha fjerna Herbal balsamen og shampoen i Norge. Så er tydligvis å bare hamstre inn det man finner. I sta var jeg på Europris og gjett hva jeg så, jo det var noen igjen av balsamen. Shampoen kan jeg klare meg uten, blir værst med balsamen. Jeg kjøpte så klart inn noen balsam da veitu:)  Herbal Essences i love you <3 <3 Hehe
 • 1

  mmmmmm taco og fyr i peisen

  åhhh, for en herlig fredag. Det er iskaldt ute, så hva er vel ikke mer koselig enn å sitte inne med fyr i peisen sammen med sin kjære. Og spesielt når han lager taco til meg. Taco er vel en av mine favoritt retter og det passer så sykt godt på fredager syntes jeg. Det er lenge siden vi har spist taco og det smakte veldig godt.
  Dette har jeg i Taco`n
  -løk
  -agurk
  -ost
  -mais
  -annanas( er et must have for meg:P )
  -kinakål
  -tacosaus
  -lettrømme
  -guacamole (bruker veldig skjeldent, men i dag)
  -karbonadedeig/kjøttdeig

  også liker jeg best tacolomper da, men skjell det funker det å.  Her er kokken og hans assistent på kjøkkenet:)


  Her har vi en tacolompe med guacamole, usj, så ekkelt ut:P

  Og her ser vi en tacolompe med litt for masse rømme, men men:P Den var veldig god:)

  Så nå skal jeg bare sitte her å kose meg med fyr i peisen og se på noen serier av ett eller annet, siden kjærsten min skal på nattskift.

  HVA HAR DU SPIST I DAG????
  HVA ER DIN FAVORITTMAT??
 • 7

  Hvor er det blitt av Herbal essences balsamen?  Kanskje jeg henger litt etter, men jeg lurer på hvor i all verden herbal shampo og balsamen har blitt av. Jeg har jo vært i Tyrkia i 5 måneder og hadde igjen noen herbal shampoer og balsamer hjemme i Norge på badet. Nå er jeg gått tom, og skulle på butikken å kjøpe det. På H&M har de jo alltid den, men der var de ikke. og heller ikke på andre butikker. Æhhh, nå blir jeg redd for at de har fjernan. Balsamen dem har er bare et must å ha for håret mitt. Den funker sinnsykt bra og gjør håret glansfult,ikke flokete og ikke minst lukter de veldig godt. Jeg syntes ingen balsamer virker like bra som denne, ialefall ikke på mitt hår. Så nå blir det vel å ta kur i håret veldig ofte da. Jeg får fort floker i bakhue,spesielt i underhåret. Og det har denne balsamen løst veldig fint i tilegg til at jeg tynner ut håret mitt baki der med tynnersaks når det behøves. Heldigvis for meg er mamma frisør. Mamma bruker selvfølgelig frisør shampoer og balsamer, men hun har skryti mye av hvor god den herbal balsamen er. Så vi tar alltid den i håret mitt og ikke disse frisør balsamene.

  Hvor er det blitt av deg?


  Jeg syntes Herbal balsamene er så bra at de burde kommet på store pumpeflasker og vært solgt til frisørsalonger, så bra er dem. Ialefall nå er de borte fra Norge etter det jeg har lest og det er himla synd.

  Noen som vet hvorfor det er umulig å få tak i Herbal Balsamen og shampoen i Norge????
  Hva syntes du om balsamen???
 • 2

  oi, så mange julegaver

  I går var jeg og kjærsten min i Drammen for å levere rundt julegaver til venner og familie. Og hente julegavene som var kommet til både meg og Mads. Vi ble lenge i Drammen og dro etterpå til pappa på middag. Der fikk vi hjemmelaget potetpos med pølser til.

  Det ble bare mer og mer gaver da vi var i Drammen i går. Tilslutt var hele bilen min full av plastposer og pappesker. Og dette er kun gaver fra Drammen. Har kjøpt en ting til Mads og tenkte meg på sentret i morgen å se om jeg fannt noe mer gaver til han:) Og jeg har ikke fått av han enda heller. Sikkert litt vanskelig i og med jeg ikke ønsker meg noe sånn spesielt.  Tok bilde av gavehaugen min nå jeg, det er ganske mange gaver der ja. Både store og harde pakker, og mellomstore myke. Herlig. Jeg gleeeeeeeeeeeeeder meg til JUL:) VI skal feire i Bergen, hos familien til Mads. Det blir koselig, også blir det selvfølgelig pinnekjøtt. Nam Nam.


  Og jeg telte over: 23 pakker og 7 konvulutter:)

  HAR DU FÅTT MANGE PAKKER TIL JUL I ÅR????
 • 0

  Utfordring

  Jeg har fått en utfordring av Silje med denne bloggadressen: http://siljeshjerterom.blogspot.com/

    

  1.Finn frem mobiltelefonen din
  2.Gå til innboksen
  3.Lukk øynene og bla nedover - stopp etter du har telt til 5 (hold knappen inne) og gjør det på alle spørsmålene
  4.Skriv den første setningen under hvert spørsmål.

  Hva ville du sagt om kjæresten var utro?
  Den er grei vettu
  J

  Hva sier du alltid til din beste venn?
  se på mailen din, ny jobb

  Hva er det første du sier om en kompis blir påkjørt av en buss?
  åja,jaja
  J

  Hvilken sms har du blitt mest glad for?
  send cv på denne mailen min elskede<3

  Hva sier du til foreldrene dine før du går og legger deg?
  Så bra

  Hva ville du ropt ut dersom du fikk en million?
  Ja
  J

  Hva vil du si til Gud om du møter på han?

  Å? du må gi henne en klem fra meg, det skal du å få

   

  Jeg utfordrer følgende blogger  J

   http://ize.blogg.no/

  http://juliemadde.blogg.no/

  http://prinsessetove.blogg.no/

  http://frokenkaa.blogg.no/

 • 5

  Vært i byen i dag også

  Nå begynner det å nærme seg jul, og vi har vært i byen handlet i dag også:) Tror vi har 1 julegave igjen ellerno:) Ellers så er alt i boks:) Jeg og Mads har akkurat fyrt i peisen og skal  ha en koselig kveld med stearinlys og film. Men aller først skal vi lage litt flere hjemmelagede drops. Sånn at vi får pakket de ned i søte poser:)


  Har ingen jobb nå, og det er fryktelig kjedelig. Jeg er ikke vant til å gå uten jobb. I dag så har jeg faktisk søkt på en jobb:) SÅ bare håper på å få komme på intervju. Og det beste av alt var at det var en butikk jeg har tenkt lenge at jeg har kjempelyst å jobbe i, og hadde tenkt å søke. Og i dag så jeg at de søkte folk:)

  Så kryss fingra for meg:)

  Og husk at jeg laget min første videoblogg i går, Så om du ikke har sett den så sjekk it out ;)
 • 7

  MIN FØRSTE VIDEOBLOGG

  Hei alle sammen

  Da er den endelig ferdig lastet opp, det tok litt lenger tid en ventet:) men får håpe du liker den:)


  Ps: blir veldig glad for tilbakemeldinger. Og husk at detta er min første da folkens:) Så er nok ikke den beste.  Har du noen spørsmål så fyr løs:)

  Og om det er noe du ønsker jeg skal legge ut videoblogg av kan du bare komme med forslag:)

 • 1

  snørrunger

  Elsker snørrunder på vgtv. Noen av filmene er så sinnsykt morsomme:) og Benjamin er helt klart den morsomste:)

  Her er et klipp jeg syntes er morsomt:)
  Pleier du å se snørrunger på vgtv??
 • 1

  tok vist litt tid dette

  Ja, det tok vist litt tid å laste opp videoen på youtube:) Men dette blir spennende tror jeg:) Mulig jeg blir oppe noen timer til og at jeg da legger inn videoen i natt. Ellers så kommer den i morgen søtinger:)

  Men kan jo ta med outfit bilde fra i dag da:) Ikke særlig pynta, men helt værdagslig å normalt igrunn:)

  Gled dere til filmen min:) Om alt går som det skal:)

  OUTFIT 14.12.2009

  Med ytterjakke

  Uuuups
  , skoa ekke helt dandert på plass:P

  Sko: Zara
  bukse: Gina Tricot
  Ytterjakke: Zara  Samme som over

  Strikkejakke: b-young
  smykke( en fløyte) fra gullsmed(husker ikke hvem)

  Så kommer forhåpentligvis min første videoblogg snart.

  Stay Tuned
 • 1

  I dag kommer min første videoblogg  Hei alle sammen, nå har jeg laget en video til bloggen. Dette blir min første videoblogg, så vi får bare satse på at jeg klarer å fikse den sammen og at jeg klarer å legge den ut:) Har planer om å laste den opp på youtube først. Så jeg håper virkelig at jeg får dette til:) For da får dere min første videoblogg straks:)  ENJOY:P OM JEG FÅR DET TIL:P
 • 2

  Morsomme videoklipp som julehilsen

  Hei Alle sammen

  Nå har jeg og Mads akkurat laget sånne elektroniske julekort, eller julefilmer da. Dette gjorde vi på http://www.elfyourself.com/

  Du kan sette inn opp til 5 annsikter og sende de rundt til alle venner og bekjente.  Du kan velge blant ulike danser som disse figurene skal danse. Det var utrolig søtt og morsomt. Så om du ikke har prøvd burde du gå inn å gjøre det:)


  Her er eksempler på 2 forskjellige med 2 ulike danser.  Har du laget elektroniske julekort på
  http://www.elfyourself.com/ ??

 • 3

  En herlig sommerjobb:)

                                                          

  I sommer så jobbet jeg for Ving i Tyrkia, og var borte i hele 5 mnd. Flere av de jeg jobbet med kom ned en stund før meg og var der en del lenger enn meg. Så det kan være lange sessonger og ikke være hjemme. Men jeg lover dere at det er en utrolig opplevelse. Alle de hyggelige mennesker du treffer på fra forskjellige land. Og når du jobber for ving så jobber du med norske,svenske,danske og finske gjester og medarbeidere.

  I sommer så jobbet jeg som aktivitetsguide på et Sunwing hotel i Side(Tyrkia). Hvor vi jobbet i miniland med unger og hadde ulike aktiviteter for dem. Og i tilegg hadde vi ulike sportsaktiviteter som vannpolo, fotball, beach wolley +++ for ungdom og voksne. Noen kvelder i uken var det Pizza night og movienight. og av og til hadde vi transferdager som guidene, bare at vi ikke var på flyplassen. Savner den jobben der veldig på en måte. Selv om det var fryktelig hardt å være uten kjærsten min. Han kom på besøk en gang og var der i 2,5 uker i sommer.


  Her har du Bernie, som er en av Ving sine maskotter sammen med en giraff som heter Lollo


  Og her har du Lollo og kjærsten min <3 True love never dies <3


  Nå sitter jeg her å har fått søkepapirer for neste sommersessong og lurer på om jeg skal søke eller ikke. Og om jeg vil jobbe som vanlig guide eller på Sunwing. Tror det blir sunwing på meg. Fri 2 dager i uken hadde vi også, og de 2 dagene gikk med til å sole og bade på en herlig strand:) Så her sitter jeg å mimrer fra sommersessongen og lurer på om jeg skal jobbe i sommer. Kan søke som Høysessong aktivitetsguide også . Da jobber man kun 2,5 mnd ca. Er det jeg mest vurderer nå. Det som er det verste bare er å reise fra kjærsten min som jeg snart har vært sammen med i 2 år, bor sammen med og er forlovet med.


  Sommersessong Tyrkia 2009 <3

  Her er jeg i full gang med å lede en vannpolo kamp. Det er supergøy:)

  Jeg tror jeg skal søke sommer 2010 også, men da blir det kun for en kort sessong:) Men om jeg har fått meg fast jobb blir det kanskje litt vanskelig da.

  Disse stedene kunne jeg tenkt meg

  - Gran Kanaria
  - Tyrkia
  - Cypros
  - Rhodos
   
  Syns du jeg burde ta en sessong til med en så herlig jobb???

  Om du lurer på jobb til sommeren for ving så er det bare å spørre meg:) så skal jeg hjelpe deg. Annbefales. • 2

  Er så typisk

  I går var det nattåpent på Kuben kjøpsenter, som er senteret her i Hønefoss. Og dit hadde jeg og Mads planer om å dra. For nattåpent betyr masse salg. Men selfølgelig så ligger vi i sengen kl kvart på 12 og jeg kommer på det var den dager. Det er så sykt typisk det. Så det ble altså ingen nattåpent på oss i går.

  Men nå skal ut å gå en tur og bare nyte lørdagskvelden i kveld å slappe av med film. Og tenkte å lage noen fler hjemmelagede drops å gi bort

  Hva har skjedd med bildeopplasninga a??? skjønner ikke noe jeg. HUm..Jaja, da blir det innlegg uten bilde.

  HVa skal du på en lørdag som i dag???
 • 2

  Fullkornspasta alla Charlotte

  Kult navn på middagretten jeg laget til meg å min kjære i dag, ikkesant?:P
  002
  Her uten karbonadeig,så den kan altså også spises som vegerat.  Du trenger:
  - Litt karbonadedeig ( jeg hadde i fryseren, stor pakke fra Sverige som jeg har fryst ned i små poser)ps:du kan ha kjøttdeig isteden om du vil.
  - Fullkornspasta
  - 1/2 liten løk
  - 1. fedd hvitløk
  - 1-2 blader med kinakål
  - 1 småhakket chili
  - sweet chilisaus
  - 2 ss med hakkede tomater
  - litt matføte
  -krydder etter smak, jeg brukte ( litt salt,hvitløkspepper)
  -Basilikum (tørket eller fersk)

  Hakk alle grønnsaker klart, og du kan bruke hva du vil. Jeg brukte det jeg hadde fra før.

  1.kok opp pasta og stek kjøttdeigen, tilsett gjerne grillkrydder eller salt og pepper i kjøttdeigen.
  2.tøm av vannet på pastaen når den er klar. Og putt kjøttdeigen til siden i en bolle eller en skål.
  3.Ta olivenolje i stekepannen og tilsett hvitløk som er presset eller høvlet i rivjern+hakket chili.
  4. Tilsett så pastaen og resten av grønnsakene inkl hakkede tomater+ chilisau.
  5. Tilsett så litt matfløte , hvitløkspepper,salt. Om man vil kan man også ta oppi litt ost.
  6. Putt det på en talerken og strø over med basilikum og karbonadedeig eller kjøttdeig.

  Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa
  003
 • 2

  Se så søtt

  Gutten min er akkurat kommet hjem fra jobb:) Og nå har han tatt kaninen vår(Josefine) ut av buret for å kose med hun. Og når man skal sitte på datan samtidig som man koser med kaninen så ble resultatet slik :P Jeg kom i stuen og det første jeg gjorde var å begynne å le og måtte finne frem kameraet :)
  026

  025

  Gullingene mine <3
  Mads prøver å dele sin interesse med vår søte Josefine:)

  Har sykt lyst å lage peppekakehus etterpå jeg, så kanskje det blir å kjøpe det på butikken etter. Nå går jeg kun rundt å daffer i joggings og de herlig tøflene mine som jeg digger <3
  013

  HVA SKAL DU I DAG??
 • 4

  Min elskede tatto

  Jeg har lenge lurt på å ta tatovering, og i februar 2009 så tok jeg den, så nesten for 1 år siden. Jeg viste lenge hva jeg ville ha og forklarte det med å fortelle og vise bilde av en type tribal jeg kunne tenke meg. Jeg ville ha den på korsryggen. Ikke for stor og ikke for liten. Jeg skulle ha noe lignende en Tribal jeg viste han. Også ville jeg ha to delfiner på midten som hoppet mot hverandre, hvor den ene skulle være farget med blekket og den andre ikke farga inni. Også viste jeg at jeg ville ha 2 små hjerter på hver sin side:)  Ingen som har lik som denne, og jeg er superfornøyd:):)

  Tok den på Gran Kanaria, Playa del ingles
  hnefoss 201

  HVA SYNTES DU??

  HAR DU NOEN TATOVERING??
 • 2

  Har fått nye header

  Ja, jeg har fått den, ikke laget den selv. Jeg suger på å lage header. For jeg har ikke photoshop og klarer heller ikke bruke det. Skal prøve å gjøre noe med det.

  untitled2

  Tilla Madeleine Hesselberg har laget denne headeren jeg har nå.

  http://tilla02.blogg.no/

  Tusen takk:)
 • 0

  Betakaroten konkuranse

  beta
  Det vil bli trukket 2 stk vinnere av Betakaroten. Er dette interesant? gå inn på:

  http://maaritasin.blogg.no/1260271269_konkurranse__vinn_bet.html#comment

  Lykke til:)
 • 1

  Vil du vinne kosedress??

  Det skal deles ut 4 stk kosedresser fra Russeservice. Om du vil vinne er det bare å ta turen inn på:

  http://thegiant.blogg.no/

  copy2 copy

  LYKKE TIL ;)
 • 0

  Litt pinlig slutt på sex-akten

  TRENGTE POLITIHJELP ETTER ELSKOV MED HÅNDJERN


  Noen som har kost seg litt og utenom å tenkte helt over hvor nøkkelen var på håndjernene. Jaja, fint at avisene får noe gøy å skrive om da. Var nok helt sikkert en pinlig situasjon kan jeg tenke meg. Så altså dagens råd: ikke annvend låsbare håndjern om du ikke vet hvor nøkkelen befinner seg:P


  Et par i 20-åra oppsøkte natt til tirsdag politiet i Ski for å få hjelp til å komme ut av en mildt sagt fastlåst situasjon.

  Operasjonsleder Tommy Arras i Follo politidistrikt var på vakt på politihuset i Ski da det ringte på døren ved 3-tiden om natten.


  - Der sto et par som spurte om bistand til å åpne håndjernene. De hadde lenket seg sammen, men fant ikke nøkkelen. En ting hadde de i alle fall felles. Da de giret, holdt de hverandre i hånden, sier en lattermild Arras til Østlandets Blads nettutgave.

  Og operasjonslederen kunne hjelpe paret.

  - Jeg hadde faktisk nøkkel som passet. Håndjernene var svarte uten plysj, sier Arras, som ønsker paret lykke til neste gang.

  Hva hadde du gjort om du kom i den situasjonen??

 • 0

  Mimmis Knekkebrød

  knekkebrd
  Leste en artikkel om dette i avisen og fant oppskriften på det på nette. Skal vist være veldig sunnt.

  3,5 dl sammalt rug
  3,5 dl havregryn
  1,5 dl sesamfrø
  2 dl solsikkefrø
  1 dl linfrø
  1 dl kli
  1 dl valnøtter
  1 st salt


  Putt alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.


  1 ts honning
  7 dl vann


  Bland en teskje honning ut i vannet og hell oppi sammen med resten av blandingen. Bland godt.

  Ta deigen og fordel den utover to stekebrett slik at de fyller hele brettet. Sett i ovnen 180 grader i ca. 10 minutter. Skjær de to store knekkebrødene i passe knekkebrødstørrelse, med en pizzaskjærer e.l.

  Legg knekkebrødene på rist og sett i ovnen med døren litt åpen i ca 15 min. Da får du harde, sprø knekkebrød.

  - Må bare droppe honning, det er ikke nødvendig -

  Noen som har prøvd dette knekkebrødet?

 • 1

  Hater telefonselgere

  obj

  Ikke ta det personlig som du selv er telefonselger. For jeg syntes faktisk synd på dere sånn egentlig.Selv kunne jeg aldri jobbet med dette, med alle sure folk og sikkert mye dritt man får høre. 

  Jeg har sendt inn noen søknader på jobber, nei ikke telefon selger:P Så jeg venter på svar. Så når mobilen ringer må jeg nesten ta den. Og i dag så ringte det en superhyggelig fyr som sku gi meg noe uten kjøpeplikt og bla bla. Helt sikkert kjempesant, noooot. Jeg bare hater den delen når man tar opp tlf og hører med en gang at det er en selger. Og man tenker bare. Faen, hva skal jeg si nå. Hvilken unnskyldning skal jeg bruke i dag??. Ettersom jeg jobbet i Tyrkia i 5 mnd nå så var det enkelt når de ringte meg. Jeg har ikke tid og ingen vits å ringe meg senere.For jeg bor i Tyrkia nå.

  I dag når han ringte tenkte jeg. Hva for en grunn skal jeg bruke i dag. Også bare tenkte jeg at jeg tar den samme igjen. Den var god. Så da poppet det ut av meg. At jeg tror dere har ringt meg før, og jeg bor enda i utlandet og jobber der. Så jeg bor ikke hjemme lenger. Og siden han var svensk så avsluttet jeg med

  HEJDÅ:P:P

  Hva syntes du om telefonselgere??
  Har du noen gode "unnskyldninger" for å få avsluttet samtalen??
 • 2

  Involve Yourself og vinn OnePiece og Shred lue

  551868101259186614285n600

  Besøk: http://kampanje.blogg.no/1260180940_involveyourself_og_vi.html

  Involve Yourselv er en spennende kampanje hvor det skal sendes opp en gull disk ut i verdensrommet som skal inneholde bilder, video og tekst fra mennesker over hele verden.OIOIOI, Spennende. Ikke sant?? les videre.
   
  Hovedvinneren som trekkes ut vil få en One Piece dress og 10 heldige vinnere vil få en Shred lue.


  For å delta laster du opp et bilde av deg selv her: http://involveyourself.com/give-your-face
  og skriver så et innlegg om dette på din egen blogg og en komentar på at du er med i konkuransen på denne siden:

  http://kampanje.blogg.no/1260180940_involveyourself_og_vi.html

  Lykke til:)
  072
 • 0

  En hyggelig kveld ute på julebord  I går var det julebord med jobben til kjærsten min. Så vi satt mange rundt ett langbord og kunne etterhver forsyne oss med herlig julemat. Det var helt fantastisk godt med ribbe, medisterkaker,medisterpølse. Nam, julemat er jo så utrolig godt. Tok ikke bilde av julematen vi spiste,så da fant jeg heller frem et bilde på nette.

  picture
  Se,så utrolig godt da:) Herlig. Tror jeg vil ha julemat i dag å jeg. Så godt som det var.

  Og til dessert så fikk vi da nydelig riskrem med rød saus.
  017
  Også noe vi ikke viste var at det var mandel i desserten og den fikk Mads. Så han fikk en søt hjertekonfekt.

  020

  Og dette var et hyggelig julebord, med en hyggelig tur på byen etterpå. Hadde med meg ekstra sko jeg, men det var så himla glatt ute. Så jeg falt på rompa masse. Huff å huff:P Strø gatene er en fin ting.

 • 0

  Julebord i kveld. Nice

  Nå har vi fått litt alkohol innbords og skal straks på julebord. Vi startet vel for 3 t siden ellerno:) blir bra på julebord:) Her er noen bilder av outfit:)
  014

  020

  026

  Gog helg:) Jeg skal kose meg på byen.. Fått i meg en flaske med vin. Herlig:):) Kos dere:)
 • 0

  For en herlig morgen

  Var så herlig å våkne opp i dag. Mads lå å holdt godt rundt meg slik vi sovnet i går også visker han masse søte ting til meg. Jeg var fortsatt litt i halvsøvne, men fikk med meg de søte ordene. Som at du er verdens vakreste du jenta mi og du betyr mest for meg i hele verden. Du er så fantastisk::D Åhhhh, så herlig det var å høre det der akkurat i dag og fin måte å våkne på :)

  I dag skal Mads og jeg på julebord med jobben hans i Hønefoss. Også får vi overnattingsbesøk av Eric, en Mads jobba med før. Så han kommer hit i 3 tiden. For han ville begynne litt tidlig med øl`en :P Gleder meg skikkelig til å kveld. Tïl å pynte meg opp, spise god julemat og ikke minst gå ut å feste :)

  I dag i pakkekalenderen fikk jeg samme tingen som her om dagen, en sånn knagg til å henge på veggen. Passet meg utmerket å få to av denne, for den var jo veldig praktisk og søt. Sist fikk jeg med bamse på og nå fikk jeg med hest på <3 og jeg elsker jo hester.

  010

  Har du Pakkekalender??
  Hva fikk du i den i dag, om du har
 • 3

  Dagens "Må ha"

  Har prøvd en ny spray nå som jeg tar på før jeg retter ut håret. Den beskytter bra, lukter godt og gjør håret deilig og mykt.
  Kjøpte den på H&M , husker ikke prisen i farta.  Så løp å kjøp.
  heatprotection

  Mamman min er frisør, og det er veldig kjekt. For nå har jeg fått stussa håret litt så det blir bra til Julebordet jeg skal på i morgen. Som sagt så klipte jeg meg i Tyrkia og ble ikke serlig fornøyd:S Men når man bor der i 5 mnd må man jo klippe seg. Det er første og siste gangen jeg lar noen andre enn mamma klippe meg tror jeg. Hehe.

  Gleder meg sinnsykt til julebordet i morgen og ut på byen. Ikke særlig bra for kroppen å feite seg opp med julemat og alkohol, men det får gå.

  Har kjøpt meg en fin svart kjole fra Gina Tricot, som jeg tenkte å legge ut bilder av i morgen når jeg har fått på meg antrekket for kvelden..

  Jeg lurer bare så sykt på om jeg skal rette ut håret eller om jeg skal bruke krølltang. Hmmmm. Er jo flott med krøller til julebord da, men håret blir så mye kortere:P

  Har desverre ikke noe bilde med krøller, men jeg får se hva det blir.

  vidaluntitled

  Sånn ser min rosa søte rettetang ut, min elskede prinsesse <3 Selv om mange lurer på hvorfor i all verden jeg gjør det,siden jeg har rett hår. Jo, jeg gjør det for det blir finere + at det holder seg lenger. Blir ikke så fort tuggete.

  Nå skal jeg å gutten min ta oss et bad i badekaret <3 Herligt. Tenne lys og slappe av. Tuddelidu:) Vi blogges
 • 7

  Nå lager jeg hjemmelaget drops

  charlotte drops
  Her er massen flytende og akkurat blitt helt på matten


  Nå står jeg her å laget hjemmelaget drops. Har akkurat vært i Drammen å hentet utstyret jeg hadde til å lage drops. Også satte jeg i gang å lage drops, har alerede laget en omgang, og blir nok å lage 1-2 omganger til med ulike smaker. Er fint å gi bort som små tillegsgaver til jul:) Litt lenger ned på bloggen kan du finne oppskriften på dropsene jeg laget. Også kan du selv tilsette smak+ farge. De dropsene jeg laget nå var med jordbær smak og da altså en rød/rosa farge også valgte jeg å ha noe så godt som hockey pulver inni dropsene:) Og det smaker veldig godt inni jordbær dropsene.
  027


  Neste vending blir det nok eple drops og kanskje banan. Får se litt. Har mange smaker å velge iblant ialefall.
  024
  Sånn ser dropsmassa ut når den begynner å bli klar til å tas på og rulles ut, håndkle under bare.

  025
  Her har jeg delt deigen i to og rullet to lange "slanger" er en fordel å være 2. stivner lett.så trykket jeg de litt i midten,så jeg fikk puttet i hockey pulver.også setter jeg kantene sammen i hverandre slik at hockeypulveret blir inni "slangen" . Så skal man klippe de opp som dette.
  026

  Så mange jordbærdrops med hockeypulver ble det tilsammen og etterpå kan man legge de på bakepapir. Nå tenkte jeg å lage noen andre spennende smaker, kanskje dele røra i to og ta oppi ulike smaker også rulle de sammen. Slik at de blir tofarget. VI får se. Jeg må også prøve å lage noen goser å ha de oppi etterpå av celofan. Håper jeg får det til:)

  Ha en fin kveld og ikke minst en god natt ;) SNAKKES:)

  ET SPØRSMÅL: NOEN SOM VET ÅSSEN FARGE MAN KAN HA PÅ TUTTI FRUTTI DROPS??? NOEN FORSLAG??
 • 0

  Pakkekalenderen min den 3.Desember

  Nå har jeg endelig stått opp. Var deilig å sove litt lenge sammen med gutten min. Har akkurat kjørt han på jobb nå også reiser jeg til Drammen i dag, men kommer igjen i kveld:) Gutten min er ferdig på jobb rundt 10 i kveld og regner med å være hjemme til da. Og i morgen er det julebord med jobben til Mads, og det gleder jeg meg til. Så outfit kommer i morgen folkens;)

  Men nå tenkte jeg bare å vise dere hva jeg fikk i pakkekalenderen i dag:) Det var noe søtt, som var rosa <3 LOVE

  015

  Hello Kitty kjærlighet med sånn pulver som knitrer i munnen:) Søte kjærsten min <3 Elsker deg.

 • 2

  Dagens billig middag

  Er litt deilig å være ferdig med fettforbrenningskuren jeg gikk på. Selv om suppen var utrolig god, men ting er så mye værre når man vet at man ikke kan spise ditt og datt. Når man nekter seg selv det får man jo bare mer lyst på det. Men ialefall i dag ble det en ordentlig middag som ikke var så sunn. Men den var fryktelig god.
   
  så gutten min og jeg hadde tent lyst og spiste en nydelig og billig middag sammen i dag.
  003
  004
  og enda mer lys.

  Men det vi da spiste i dag var First Price Lasagne. Og den var veldig god egentlig, kanskje litt lite smak på den, men da kan man jo bare ta på litt krydder. Den kostet kun 29 kr også hadde vi kinakål i kjøleskapet som vi spiste til.

  006
  Her står den i ovnen og er klar til å tas ut og ikke minst spises

  009
  Og ved siden av så drakk vi årets første julebrus for vår del. Herlig, Julebrus er best.
  010


  Q: HVA HAR DU SPIST TIL MIDDAG

  ER DU GLAD I JULEBRUS??? • 14

  Fettforbrenningskur (7 dager)

  november 135
  Så litt guggen ut, men den ble veldig god, se bilde på slutten av innlegg:)

  (10 liter suppe)

  3 store løk
  1 boks flådde tomater
  1/2 kålhode
  1 boks brekk bønner
  1 kg gulrøtter
  1 grønn chili
  1 pakke celeri
  8store buljongterninger (grønnsak)
  Kinesisk tomatsuppe(knorr) eller meksikansk tomatsuppe(toro)
  1 glass tacosaus medium eller sterk
  persille(tørka)
  (karri,salt og pepper)trengs ikke,smak til

  skjær grønnsakene i små terninger og dekk dem over med vann.Krydre med salt,pepper og karri,persille,buljong og litt tacosaus.
  Ha så i de øvrige ingrediensene.la dette koke på sterk varme i 10 min,spe på med vann og småkok i en t(ca 6 l vann)

  Drikke:
  Juice uten tilsatt sukker (meierienes juice), te (urte-te), kaffe, skummet melk og VANN,

  Dag 1:
  Spis alle slags frukter utenom bananer! Meloner er flotte og kalorifattige. Spis bare frukt og suppe denne dagen!

  Dag 2:
  Bare grønnsaker i dag. Spis deg mett på rå, kokte eller boks grønnsaker. Prøv å spise grønne bladgrønnsaker - salat, spinat osv. IKKE ris, erter, mais eller tørre bønner. Spis grønnsakene og suppen. Til middag kan du ta en bakt potet med smør (tilsett gjerne litt krydder på poteten). IKKE noe frukt idag!

  Dag 3:
  Spis så mye frukt, grønnsaker og suppe du vil, INGEN bakt potet. Etter i dag skal du gå ned minst 2kg.

  Dag 4:
  Bananer og skummet melk. Spis minst 3 bananer. Drikk så mye melk du kan i dag. Kroppen trenger potassium, kalsium pluss proteiner, og du merker mindre sug etter søtsaker. Spis suppe som vanlig.

  Dag 5:
  Biff og tomater. Du kan spise 280-560 gram biff og 4 tomater i dag. Spis suppen minst 1 gang i dag.

  Dag 6:
  Biff og grønnsaker. Spis så mye du vil av biff og grønnsaker i dag. Spis suppen også. Spis biff og masse grønne grønnsaker. INGEN potet.

  Dag 7:
  Brun ris (helsekostbutikk og meny), juice UTEN sukker, og grønnsaker. Spis deg mett og husk å spise suppen. Bland kokte grønnsaker i risen hvis du vil.

  .................................................................................. ..................

  Etter dag 7 skal du ha gått ned 4,5 til 7,7kg. Ikke gå på dietten igjen hvis du har gått ned mer enn 7,7kg! Da må du vente 2 dager før du begynner igjen.

  Du kan bruke dette programmet så ofte du vil. Du renser systemet for toksiner og får en følelse av god helse.

  Ikke drikk alkohol før minst 24 timer etter at du har avsluttet dietten! Dette pga fettsamling i kroppen.

  Denne dietten påvirker folk forskjellig. Etter 3 dager vil du få mer enegi enn da du begynte. Så lenge du ikke jukser! Etter noen dager kan du merke forandringer i fordøyelsen. Ved forstoppelse kan du spise en kopp med "brand" eller annen fiber. Selv om du drikker svart kaffe med dietten, vil du føle mindre behov etter koffein etter dag 3.

  Suppen kan du spise når du er sulten under de 7 dagene. Spis så mye du vil, husk - jo mer du spiser av den jo mer fett forbrenner du!

  Du kan spise grillet, kokt eller bakt kylling i stedet for biff. ABSOLUTT ikke skinn på kyllingen. Grillet fisk kan brukes i stedet for biff, men bare en av biff dagene. Kroppen trenger den proteinen man får av biff.

  Reseptmedisin vil ikke påvirke denne dietten. Fortsett på dette programmet så lenge du ønsker og merk forskjellen mentalt og fysisk.

  IKKE, IKKE, IKKE
  Brød, alkohol, kullsyreholdige drikker (inkludert lett-brus, farris osv.) eller stekt mat utenom biffen!

  GJØR, GJØR, GJØR
  Drikk masse. Minst 6-8 glass vann pr.dag. Pluss en kombinasjon av svart kaffe og te (uten sukker), juice (uten sukker), tranebærjuice og skummet melk.

  Denne dietten kommer fra "SACRED HEART HOSPITAL" og brukes av hjertepasienter for å gå ned i vekt før kirurgi. Den er utarbeidet av spesialister og ernæringsfysiologi.  Denne suppen kan spises gjennom hele uka (når du er sulten). Spis så mye du vil. Det er ingen ekstra kalorier. Jo mer du spiser jo mer går du ned i vekt. Spis den til frokost, lunsj osv.

  november 136

  LYKKE TIL:)

  Den funka på meg. Så veldig forskjell på kroppen, selv om jeg sprakk littegrann 1 av de siste dagene:P Har ikke noe vekt, så vet ikke hva jeg gikk ned, men både så og merket forskjellen. Skal prøve den flere ganger og suppen kan man spise som vanlig mat utenom dietten å. Var veldig god suppe:)
 • 1

  Pakkekalenderen min den 2. Desember

  I dag har jeg fått åpnet pakkekalenderen min:) Og gjett hva, det var en skikkelig luregave. Den så sånn passe stor ut, men egentlig så var den ganske liten. Men uansett, den var kjempesøt og absolutt nyttig.
  007

  sånn så pakken ut, og jeg hadde ingen aning hva det kunne være, men så var det denne søte lille tingen:)
  008

  så denne tenkte jeg å henge opp på badet,så kan jeg henge håndkle på den:)

  og dette fikk Mads av meg i dagens pakke:

  010

 • 0

  Og dette fikk Mads i sin pakkekalender i dag.

  Mads trakk da denne gaven ut fra "lykkeposen" i dag i sin pakkekaldender:P

  020
  Og inni så var det
  023

  Og der var det TYGGISSSSSS :P:P
 • 0

  Pakkekalender 1.Desember

  Nå har Mads endelig kommet hjem fra jobb og vi får åpne dagens første pakke. Vi har ingen sånn proff pakkekalender, så vi har bare lagt gavene i en pose ( En pose som er Mads sin fra Charlotte og en pose som er Charlotte sin fra Mads) Også får vi trekke hvilken pakke vi vil.

  I dag trakk jeg den største om den hardeste pakken i posen og se hva det var:
  019
  sånn var den pakka inn. Også tok jeg av papiret.
  022

  Oi, en rosa boks med kuer på <3 den var søt. hva er oppi da mon tro:)

  026
  En supersøt kopp:) Det trengte jeg:=) Har faktisk ingen te/kaffe kopp. Nå ble jeg glad:)


 • 0

  Dumme test:P

   

  Tok en test på nette, jeg ser aldri på tastaturet nesten når jeg skriver, men ble noen feil på denne testen ja:P hehe. Ikke det beste resultatet, så du klarer nok å slå denne ganske så greit:P:P

  Speed test
  51 Ord


  Og vi prøver igjen:P:P

  55 Ord

  Speed test

  Og enda en gang:P

  57 Ord


  Speed test


  og en siste gang:P det kommer seg

  den siste ville ikke postes, for html gadd ikke åpne seg. Men det ble 66. Trust me

 • 0

  Lettvin og sunn middag på 10 minutter

  007

  Nå har jeg akkurat vært ute å gått 1 times tur ute i snøen. Også gadd jeg ikke reise på butikken etterpå, så da tenkte jeg å lage meg middag av noe som vi hadde liggende hjemme. Man kan bruke hva man vil av grønnsaker, jeg tok kun det jeg hadde tilgjengelig i kjøleskapet.
  november 022

  Dette brukte jeg:
  - 1 pakke fullkurnsris (boil in bag)
  -  2 hakkede gulrøtter
  - 1 halv løk hakket
  - 4 skiver squash som man hakker opp.
  -  salt
  -  Hvitløkskrydder

  Tilbehør:
  -Sweet chili saus
  -Soyasaus


  1.Finn frem en kjele og ta oppi vann og litt salt,la dette koke opp og putt oppi boil in bag risen(jeg brukte fullkornsris),men man kan bruke vanlig om man heller vil det. Fullkorn er et litt sunnere alternativ. Skal koke 10 min.

  2.Kutt opp grønnsakene og stek de i smør eller olje i en stekepanne. Når du er ferdig med å steke disse er også risen klar.

  3. Til hver persjon bruker man ca 1/2 rispose.

  012

  Server gjerne med sweet chilisaus, soya saus eller begge deler:)

  018


  Q:HVA HAR DU SPIST I DAG??
 • 1

  I dag er det 1.desember

  Ja, i dag er det 1. Desember alt, som tiden flyr altså. Og det betyr at det kun er 23 dager igjen til Julaften:) og det betyr også at jeg har vært sammen med Mads i 1 år og 11 måneder. Gleder meg kjempemasse til julaften, da skal jeg og kjærsten min til Bergen å feire jul med foreldra hans. Noe vi også gjorde i fjord jul. Og i fjord da fikk jeg for første gang smake pinnekjøtt og jeg sier bare mmmmmmmmmmmm:) det var godt det.

  pinnekjott

  Før ble jeg sykt kvalm av lukte og ville ikke smake det, men det er jo bare supergodt med det gode tilbehøret til:)

  Vi har ikke pyntet så veldig masse til jul i Leiligheten som Mads og jeg bor i, men vi fikk to søte nisser av mamma som sitter på kjøkkenbenken å smiler til oss.
  002
  Var de ikke søte???:)

  Vi har også kjøpt pakkekalender til hvernadre med småting som vi ble enige om til sånn 10-20kr ca. I dag er det på tide å åpne første luke, men vi har blitt enige om å åpne de sammen. Så da må jeg vente til Mads kommer hjem.

  004
  Jeg har fått kjøpt inn gaver til 6.desember, så må jeg kjøpe inn noen fler for resten frem til jul.

  HAR DU PAKKEKALENDER??
  HVA PLEIER DU Å SPISE PÅ JULAFTEN`??
 • 0

  Har du smakt Ben & Jerry`s isen?

  ben og j  Er så mange som snakker og skriver om denne Ben & Jerry?s isen. Og jeg kan godt inrømme at jeg faktisk aldri har smakt den isen. Er jo så mange som har fått helt dilla på den etter de har smakt den. Så kanskje det er like så greit å bare ikke prøve å smake på den da altså. Er den virkelig så god?? Nå har de fått et stort Ben & Jerry?s fryseskap på Meny i Hønefoss så jeg. De har ikke hatt den i Hønefoss før ialefall,så det er nytt. Så kanskje jeg rett å slett bare må prøve smake den en dag. Men da må jeg nesten få noen ambefalninger på hvem som er god.  HAR DU SMAKT Ben & Jerry?s is?????
  HVILKEN ER DIN FAVORITT SMAK??
 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits