Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Da var vi klare. Nyttårsoutfit

Da var vi klare for avgang. Selv om Mads skal stå opp kl 05:00 for han skal på jobb i morgen, så blir det en aldrig så liten feiring. VI skal til en kompis av Mads, så blir vi ialefall der til rakettene er skyti opp.  Og når det skjer så er det 3 års dagen vår.

Da er det nøyaktig 3 år siden Mads spurte om jeg ville være kjæresten hans ;) TNÅÅÅHH

Skal bare fikse håret så drar vi :) Kos dere i kveld a folkens ;)


Sminken i dag ble slik

Og et riktig god nytt år til alle jeg ikke har fått sagt det til :)

 • 7

  Ansiktsmaske

  WÆÆÆÆÆH.  Da har jeg startet så smått jeg også. Enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Men ialefall begynt å pleie meg selv. Så her er jeg med leirmaske. Krysser fingra for at jeg finner noe å ha på i kveld. Bryna skal nappes, penklærne/vanlig klær skal på og sminken skal deffinitivt også på.

  Jeg har vært flink å pleie huden i det minste da i 2010, men flnkere skal jeg bli i 2011

  Hilsen TREIGA.
 • 19

  Jeg biter VOE i Ræva

  Ok, ikke bokstavelig talt da, for jeg er jo ikke så slem. Men jeg ante bare ikke åssen overskrift jeg skulle ha. Så da ble det til at jeg biter VOE i ræva. Ettersom jeg ligger bak hun på topplisten over Ringerike. Jeg har vekslet mellom 2-3-4 plassen, men nå har jeg holdt på på 2.plass noen dager. And i like it.

  Og vet dere hva?? Det er takket være dere ;)

  Vi ble bedt til Drammen, med noen venner av meg. Men ettersom Mads skal stå opp kl 05 for jobb i morgen, så var det ikke den lureste planen. Så da blir det feiring i Hønefoss. Vi ble bedt opp til en kompis av oss her i Hønefoss da. Så vi skal opp til han litt senere på kvelden i dag :) Så lipper vi i LOOOONE aleine på 3 års dagen vår ;)

  JEG ANER IKKE HVA JEG SKAL HA PÅ MEG :O ÆÆHHHH. KRISE. NEIDA. Finner nok noe.

  Smask på dere, og riktig godt nytt år. Drekka med måte for de som skal drikke. Og vær forsiktig med fyrverkeriet.


  Har du bestemt hva du skal ha på i kveld??

 • 33

  3 år med GUTTEN min kl 00:00


  Ny sofan vår <3

  3 år sammen med min kjære har vært helt fantastisk. Vårt forhold har som alle andre forhold hatt både oppturer og nedturer. Nedturen er det svært få av nå etter å ha vært sammen så lenge. Vi har det utrolig bra sammen nå. Jeg har fått meg en kjæreste som gjør alt for å gjøre meg lykkelig. Har er supersnill mot meg og fikser alt som måtte trenges. Stiller opp for meg 100 % om det skulle være noe, og det er utrolig viktig for meg. Verdens beste kjæreste, jeg kunne ikke hatt noen bedre. ELsker deg gutten min <3 Forloveden min <3 Du betyr alt for meg.


  Helt i begynnelsen av forholdet <3 Vært sammen 2 uker og var på vår første sydentur:)


  Har ingen nye bilder. Så får bli med disse <3

  ELSKER DEG GUTTEN MIN <3

   

  Gratulerer med 3 års dagen til kjæresteparet og et RIKTIG GODT NYTT ÅR til dere SØTE LESERE :)

   

 • 16

  FØR og etter bilder atopisk eksem

  Jeg satt å så igjenom gamle bilder i sta. Og det var da jeg inså hvor heldig jeg er nå. Jeg har sliti med noe som heter ATOPISK eksem i 23 år. Jeg har vært hos mange leger og også hudleger, og prøvd ut det meste av kremer. Uten noe hell. Nå sitter jeg her med eksemfrie hender.

  Selve behandlingen å bli kvitt eksemen gikk raskt, men det er først nå jeg har lært meg hvor utrolig viktig det er med gode ingridienser i hudpleie produkter. Det finnes mye dårlige produkter der ute, som ikke er bra for huden. Produkter som faktisk kan gi eksem og andre hud plager som f.eks kviser. Jeg er hvertfall utrolig glad når jeg ser tilbake på disse bildene. At jeg slipper å ha disse plagene lenger. Det var mye smerte, kløe og blod. På natten lå man å klødde så det ble åpne sår, og bare man fikk vann på så svei det og hendene tørket ut.

  Dette er FØR BILDER og  de ble tatt i DESEMBER  i fjor(2009):


  Røde utslett, med litt gult verk. Og på våren var jeg enda værre enn dette.
  Så det ikke så fryktelig godt på bildene, men hendene var ikke særlig flotte å se på. Og det var fryktelig å leve med.

  SLIK SER HENDENE MINE UT NÅ. DESEMBER(2010):

  Etter 1 mnd med hjemmebehandling og riktige prosukter for hendene mine så har jeg holdt meg kjempe fin i ca 5 mnd tenker jeg.


  Heeeeelt borte :) Gjett om jeg er HAPPY :D


  Begge henda.

  Så det trengs tydligvis ikke leger eller hudleger for å bli kvitt Atopisk eksem, jeg tok tak i problemet på egen hånd. Det er velig viktig hva man putter på huden:)

   

   

  PS: jeg får stadig forespørsler her på bloggen fra folk som lurer på hva som hjalp meg og om jeg kan sende over bilder så de kan vise til venner som sliter med samme problemet.  Så om noen har noen spørsmål om eksemen, send gjerne en mail til charlotte.vindheim@hotmail.com

   

 • 23

  Dagens innkjøp

  Ble ikke så voldsomt til innkjøp i dag akkurat. Men hadde uansett en koselig shopping tur med min kjære. Selv om det kanskje ikke er det beste han vet, så var han med og like blid som alltid.

  Men den jeg kjøpte ble jeg dødsfornøyd med.

  Også når jeg har den på blir den slik:

  Selv om det ble bare en ting så ble jeg veldig fornøyd med skjorta  fra H&M

  PS: husk å meld deg på Topplisten min HER


  Hva syntes du om innkjøpet??


 • 14

  Sandvika shopping + OUTFIT

  Vi dro til Sandvika for å shoppe litt i dag, foranring fryder. Og Sandvika er jo kjempe stort og har så mye butikken. Det var masse salg der, og det var ikke fullt så utplukket som det er fler stedet i Hønefoss.

  Innkjøp kommer  straks, men nå kommer OUTFIT.

  Elsker å ta på denne Leppestiften for å provosere Mads. For han syntes jeg ser ut som en bestemor med den. MOAHAHAH.


  Genseren på bildet er foresten den jeg kjøpte på salg på H&M for 50kr.


  Smykker fra CMYK


  Jakke fra Vero Moda.
  Innkjøp kommer straks.

  Hva syntes du om dagens outfit??

 • 20

  Min absolutte favoritt kake

  Siden jeg delte en sjokoladekake oppskrift i går, så blir det en helt ny en her. Dette er min absolutte favoritt, sammen med verdens beste kaken. Denne kan lages og spises så lenge bærene er tilgjengelige. Denne lager jeg ofte på 17. Mai.  Denne kaka er himla god

  Ingredienser
  • Marengsbunn:
  • 4 stk eggehvite
  • ¼ ts salt
  • 250 g sukker
  • 2 ts maisstivelse (maizena)
  • 1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik
  • Fyll:
  • 3dl vaniljekrem
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • blåbær
  • jordbær

  Slik gjør du:

  I stekeovn 160 °C, ca 1 time


  1. Ha romtempererte eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Pisk dem sakte sammen med litt salt til de danner et mykt skum. Skru opp hastigheten til boblene i skummet er små og jevne. Når skummet danner stive topper, tilsett sukker, litt av gangen. Pisk til blandingen er myk og blank og alt sukkeret er oppløst. Ikke visp for lenge, da blir blandingen kornete.


  2. Vend inn siktet maizena og eddik med en skje. Legg bakepapir på et stekebrett, tegn en sirkel etter en kakeform, ca 22-24 cm. Ha blandingen i sirkelen, form det til en kake, ca. 2,5 cm høy.


  3. Stek kaken ca. 1 time til bunnen er sprø på yttersiden, og lyst kremfarget. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt. Ta den ut og legg den på et fat. Kakebunnen kan lages flere dager før, så lenge den står tørrt


  4. Kremen tas på rett før servering av kaken. Pisk sammen fløte og 1 ss sukker, så tilsetter du vaniljekrem og pisker litt til. Så smører du kremen utover marengsbunnen og strør på med bær.

   

  Tips:

  Bruk gjerne andre typer bær eller frukt, etter hvilken sesong det er. Marengsbunnen kan du lage flere dager i forveien. La den ligge på et tørt sted, med litt bakepapir rundt.

   

   

  Har du smakt Pavlova kake??

  Hvilken kake er din favoritt?

  Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

 • 8

  Designhjelp: Hvordan få søk i bloggen

  Viste du at de som er inne på bloggen din kan søke opp det de ønsker å lese fra tidligere inlegg. Det er kjempesmart og utrolig enkelt. Du må bare skaffe deg en blogg søk knapp. Da kan de skrive inn f.eks hudpleie, sminke eller outfit. Og de får opp alt med dette å gjøre fra DIN blogg. Eller om de ønsker å søke på spesifikke inlegg.

  Slik får du søk knapp på bloggen:
  1. Gå inn på Maler (HTML) og begynn med forsiden.
  2. Søk (CTRL+F) etter: <div id="side" class="yui-u" , men jeg puttet den under hvor mange leser bloggen akkuart nå. så søkte på leser. Om du har en slik du også.
  3.
  Rett under linjen du fant skal du lime inn følgende kode:

  <h3>Søk i bloggen</h3>
  <form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
  <input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
  <input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
  <input type="submit" value="Søk" /></div>

  Forhåndsvis og lagre om du er fornøyd. Så kan du gjøre det samme på innlegg,kategori og arkiv også om du vil det
 • 43

  Er du med??

  Det finnes så mange bra bloggere her ute. Jeg mener selv at det er ikke alle som ligger på topplisten som fortjener å ligge der.

  Så derfor tenkte jeg å arrangere en egen toppliste på bloggen min. Og jeg tar helt til Topp 20, så det er bare å melde seg på også får vi krysse fingra for at du og din blogg blir med på min toppliste.

     Vinneren kåres på fredag eller Lørdag :)

  Om du er med så skriv " JEG ER MED" og bloggadressen din i kommentarfeltet. Aldersgrense 10 år- 90 + :)


  Er du med??

 • 9

  Er det sånn på bloggen din å ??  Er statistikken sånn rar hos dere nå også?? min er sånn at jeg ikke kan se dato nederst der og heller ikke statistikken for i dag. Den ligger utenforbilde til høyre.

   

  Noen som har samme problem?

  What to do lissom?

 • 21

  Sykt god sjokolade kake oppskrift

  Ser det ofte er folk som leter etter gode sjokolade kake oppskrifter. Og jeg tenkte å dele en god en med dere. Barnas beste heter kaken.

  Selv er jeg ikke så veldig glad i sjokoladekake, men denne liker jeg utrolig nok veldig godt. Og glasuren er riktig nok helt supergod også. Kaka slå veldig bra ann i barnebursdager og andre selskaper. Det var jeg og Lotte, ei venninde jeg bodde med før som fant denne oppskriften for noen år siden. Og etter det har det blitt denne om man skal lage til bursdager eller lignende.


  Og fordelen er at den er myk å saftig, uten å ha for tykk bunn.

  Kaka er veldig enkel og lage. Jeg er selv ingen kløpper på kaker, men denne klarer alle å lage. Så her er oppskriften:

  150 g smeltet smør
  7 1/2 dl kefirmelk
  6 dl sukker
  1 ss natron
  6-8 ss Nesquick-pulver
  10 dl hvetemel

  GLASUR (lages etter kaka er ferdig i ovnen) 300 g melis ( ca 5 dl)
  100 g smeltet smør
  3-4 ss Nesquick-pulver
  litt sterk kaffe( jeg bytter ut kaffe med litt varmt vann)ikke kaldt, da klumper det seg.
  3 ts vaniljesukker

   

   


  Slik gjør du:

  Veldig viktig å steke på nederste rille i ovnen, ellers blir den deigete

  Bland alt det tørre(Sukker, hvetemel, natron,Nesquick-pulver) i en bolle. Tilsett så det våte(smeltet smør og kefirmelk) og rør godt. Så den blir sånn ca klumpefri.Helles over i en smurt eller bakepapirkledt langpanne. Stek ved 200 grader i 25-30 min. på nederste rille i ovnen. Sjekk med en pinne om kaken er ferdig stekt. Avkjøl på rist.

  Bland alle ingrediensene til glasuren og pisk den godt. Blir den for tykk, tynnes den med kaffe(eller varmt vann) og blir den for tynn, har du i melis. Fordel glasuren på den avkjølte kaken og pynt med smarties, nonstop eller kokosmasse.


  Så skal du lage en god sjokoladekake så annbefaler jeg denne :)

  Har du smakt barnas beste før?

 • 7

  Feiret vår nye SOFA

  Var ute å spiste middag på salt og pepper i dag. Spist biff Sate med ris. Og nam, den retten er god. Spesielt for meg som elsker asiatisk mat.

  Hilsen matvraket.

  Så ikke det godt ut kanskje??

 • 8

  Slik får du bloggen din på andre språk

  GOOGLE OVERSETTER PÅ DIN BLOGG. Ikke det at man kan stole helt og holdent på google Translate akkuart, men jeg fikk det voldsomt morsomt når jeg oversatte min blogg til engelsk f.eks. Feil, feil og noe rett.

  Men uansett, kjekt å ha. Og slik legger du inn google translate på siden din

  Først går du inn på; http://translate.google.com/translate_tools?hl=no
  Der kopierer du koden som ligger(html)

  Hvor skal jeg legge den inn?
  Design -> Rediger -> Maler

  Når du er inne på Maler, så trykker du på CTRL + F tastene. Der skal du søke på "sidebar". Under der, skal du lime inn koden du hentet. Også kan du forhåndsvise og om det stemmer, så trykker du på lagre design.
  Og vips så har du google oversetter på bloggen din. På min blogg finner du den på venstre side. Liten knapp hvor en kan velge mange ulike språk. • 4

  Se hva drittungen har fått

  Haha, lille drittunge. Neida, jeg bare tuller med deg KJÆRESTEN MIN <3

  Men se hva kladden har kjøpt seg for noe.  HELDIG GRIS

  Skal ha en sånn en snart jeg også, når Mads får igjen forsikringspenger på den gamle Iphonen sin, for han skylder meg en ny en ;)
 • 4

  Charlotte trekant??

  Etter at jeg fikk denne på bloggen min har det blitt mer spenning i hverdagen ;) haha  For jeg kan se hvor alle kommer inn på bloggen min fra. Om de komemr fra blogg.no, fra andre blogger,facebook,fra google, fra kvasir eller andre søkemotorer. Og ikke nok med det, men jeg kan faktisk se hva de søker på på søkemotoren. Og det er igrunn ganske gøy. Når noen langt vekkifra søker på både fornavn og etternavnet mitt begynner jeg å lure litt å. Men det gøyeste er alle de morsommene tingene som blir skrevet også dukker tydligvis bloggen min ganske høyt opp på mye av det. Så det er jeg kjempeglad jeg skaffet meg på bloggen. Det er jo så gøyalt og spennende, spesielt når en ser flagg fra andre land. Jeg som ikke er så god på flagg engang
  Som f.eks denne her som ble søkt på i dag, den små lo jeg litt av. Var sikkert ikke ment å søke opp meg. Men det sto Charlotte trekant.  Dårlig humor ;) Jaja. Latter forlenger livet

 • 37

  Vi har fått ny SOFA

  JEEEEEJ. Endelig har vi klart å bestemme oss :) Det ble sofa nummer 5, som jeg la ut bilde av i går.

  Her er bildet fra butikken, de hadde ikke sofaen på lager, så vi fikk utstillingsmodellen for litt rimeligere pris. Nemmelig 8000 kr. Så da har vi stor sofa som er helt himmelsk å sitte i.

  Jeg ble skikkelig overasket over den gode servicen de hadde på Skeida, så må nesten skryte litt av den. Før vi hadde rukket å betalt så var utstillingsmodellen bært ned til vare utleveringen og det var bare å sette på henger. De hjalp til å lempe inn sofa. Det er det man kaller BRA SERVICE ;)  Bæring av sofa i høyt tempo. Godt man har mannfolk ;)

  Og her er sofan vell inne i stuen

  Nærbilde


  Jeg koser meg i den gode store sofaen vår  Ble det greit med den nye sofaen??

 • 18

  Prøve ut LAVKARBO på nyåret

  Sitter her etter jula og føler meg som en feit julegris :P Ikke det at jeg har spist noe spesielt mye i julen egentlig, men noe mer usunne vaner har det vært. Og det er ikke bra i lengden. Nå som det er vinter blir det også mindre trening på meg, for jeg elsker å jogge ute. Men litt for kaldt for pingla ute nå. Og uansett om typen er fornøyd med meg akkurat slik jeg er så hjelper det lite. Det viktigste for meg er å være fornøyd med kroppen, og akkurat nå så er jeg ikke det. Føler jeg har for mye på lår og mage, så det skal VEKK.

   

  Jeg og Mads har begge snakket litt om dette med LAVKARBO, og vi tenker å starte på dete begge to. JIPPI, da blir jo ting mye lettere. Lavkarbo er jo ingen diett man går på, det blir mer som en livsstil. Var jo slikt vi levde før , for leeeeenge siden. Også har vi svigermor som har undervist i det, og + at hun har tatt av mange kg på lavkarbo. Så det er ingen problem. Dessuten finnes det så mye god lavkarbo mat. Det gjelder nok å se mulighetene og ikke tenke på alt man kommer til å savne. Jeg kommer IALEFALL IKKE til å savne kiloene som renner bort. Det skal bare bli SÅ digg.


  JA til denne magen.

  Vi reiser Sydover den 10. Januar og blir borte en uke. Da skal vi bo på all inclusive med mat og drikke/drinker inkludert. Da ser jeg liten vits i å starte på lavkarb før dette.For på den turen skal vi feire 3 års dag og kose oss skikkelig. Så dermed kommer vi til å starte på lavkarbo rundt den 17-18 januar. Og vet dere hva: JEG GLEDER MEG FAKTISK!!!!


  Meg før, kunne godt tenk meg de lårene igjen. Men på den tiden var jeg jo heller ikke fornøyd. KVINNFOLK :P


  Og her er JULEGRISEN :P

  Det finnes så mye gode oppskrifter på lavkarbo mat, så tror det blir kjempe spennende. Dessuten fikk jeg smake fedon Lavkarbo brød her om dagen. Det selgen ialefall på rema 1000. Og det smakte jo faktisk godt. Så nå skal jeg innhente litt mer info også blir det lavkarbo start i midten av Januar, etter sydenturen.

  Har blandt annet kikket en del på denne bloggen(trykk på bildet for å komme til bloggen) Sjekk de resultatene.

  Og på denne finner man sykt mye lavkarbo oppskrifter. Frokost,Lusj, middag og alt mulig omtrent. Kjempe mye godt. Gleder meg til å prøve ut disse.

  Og nei, det handler ikke om å bli sykelig tynn, det handler om å nå kroppen og vekten man trives med :) Ønsk meg lykke til med ny start den 17-18 Januar :)

  Noen her som går på lavkarbo??

  Tar gjerne imot tips om andre Lavkarbo bloggere?

 • 36

  Klarer ikke bestemme oss

  I går la jeg ut bilder av noen sofaer vi har sett på finn.no, men i dag var vi også rundt på Skeidar å kikket litt. Vi fant en del fint og noe var satt ned en del. Så nå er egentlig problemet at vi ikke klarer helt å bestemme oss.

  NR 1


  5995 Kr. God å sitte i.


  NR 2


  8995kr. Helt ok, ikke noe sånn kjempe lyst på.

   

  NR 3


  3+2 seter, god å sitte i, men er ikke egentlig 3+2 seter vi kunne tenkt oss. 8990 Kr

  NR 4


  Også er det denne til 7990KR,( før 11990)

  NR 5


  Denne likte vi veldig godt igrunn. Pen og god å sitte i.

   

  Hva syntes du??

  Noen du likte bedre enn de andre??

   

   

   

   

 • 10

  Dagens middag, enkel

  Vanskelighetsgraden på dagens middag er: Meget enkel.

  Alt du trenger er:salt,pepper, kjøtteig,fullkornspasta,kuttet løk og hjemmelaget/ferdigkjøpt pasta saus

  Valgfritt: hvitløk i kjøttdeigen,på toppen kan man stø på med reven parmesan ost, ruccola salat og balsamico  Elsker ruccola salat på pasta.

   

  Det var dagens mat tips dere.

   

 • 16

  Innkjøp SALG

  Hvem har vært å handla alle de fine salgsvarene ?? :P  Det var jo ikke så mye fint igjen akkurat. hehe. Så fant meg kun 3 ting.


  50 kr H&M


  Ullundertøysett , Kun 199


  Disse var ikke på salg, men trenger de til sydenturen i januar. 129kr

   

  Hva syntes du om innkjøpene??

   

   

 • 16

  Denne filmen kan anbefales

  Jeg skrev i går at jeg skulle se film. Og vi så denne. Den kan så absolut anbefales :)  Easy A , morsom komedie/drama

 • 12

  Har du sett denne FILMEN??

  Nå er det tid for film titting med kjæresten. Lenge siden sist, så det skal bli koselig å bare kunne slappe av i armkroken til min kjære. Med pysj og tøfler på ;)

  Filmen vi skal se heter Easy A


  KOMEDIE,DRAMA

  Ha en fortsatt fin kveld/natt kveld

  Har du sett easy A  filmen??

 • 29

  Fine vår/sommer KLÆR

  Jeg skal snart ut og reise til Gran Canaria. Og i den forbindelse så kikker jeg på litt vår og sommerklær. Alltid gøy å ha noe nytt. Her er ialefall noe av det jeg kunne tenkt med for sydenturen min i Januar :=)

  Disse er fra H&M

   

  Noen jeg kunne tenkt meg fra Ellos, er dette:  Og fra Nelly.com

  Vuton Top NOK 299, Object - NELLY.COMVuton Top NOK 299, Object - NELLY.COM

  Rosa Top NOK 179, Jeane Blush - NELLY.COMFelicia NOK 79, Nelly Shoes - NELLY.COM

  Og det siste kommer fra newlook.com


  Gøy me noe nytt til sydenturen, så håper på å bestille snart og at jeg får det før vi reiser. Er jo så mye salg nå, SALG er alltid kjekt

  Hva syntes du om KLÆRNE??   

   

 • 11

  Hva lønner seg å kjøpe i SVERIGE

  De som har tilgang til å reise til Sverige kan spare en del penger på det, bor man langt unna er det igrunn ingen hensikt. For det man sparer går med i bensinpenger uansett. Selv kommer jeg fra Drammen, men bor i Hønefoss. Av og til reiser vi til Sverige for å handle. Og da er det viktig å vite hva man skal handle. Så her kommer noen tips om hva som lønner seg å handle i Sverige, og hva som ikke lønner seg.

  Fant denne på vg nett, dine penger. Den er riktignok fra 2008,så prisene er nok ikke helt korrekte. Men det er en del å spare på noen ting, og andre ting kan være dyrere i Sverige.  Det jeg pleier å kjøpe når jeg er i sverige er: karbonade deig, bacon, fløtegratinerte poteter(ikke at de er billige, men veldig gode) Indrefilet / fläskfilé, biffkjøtt, ofte entrecote

  Du finner også billigere bacon, men vi liker denne best.
  Bernaise sausen kjøper jeg også bare for den er god :) Ps: de pølsene der var ikke gode :P Så dropper det neste gang.


  4 store pakker me karbonade deig, holder leeenge. Har de i posjonspakker i brødposer i fryseren


  Biffkjøtt, skjærer i biter og fryser ned. Kan også fåes ferdig oppskjært. I ulike slag.

   

  Man kan spare en del på å handle i Sverige + at det er koselig med en Sverige tur innimellom. Håper det var et nyttig TIPS.

   

  Handler du mye mat i Sverige, om du bor kjørbart til??

   

   

   

   

 • 10

  JULEGAVER

  Litt sent ute, men her er ialefall julegavene fra i ÅR

   

   

  Toalettmappe og sminkepung

   


  Armbånd og kjede


  Sølvsmykke hjerte


  Sminke <3


  MP5 Player.


  Ting til leiligheten. Fra Hadeland glassverg og Herstal


  4 store te kopper og en pose med te


  Penger til Sofa til Mads og meg           +                          3500kr overført til konto til sofa :)


  Betalt forsikring på bilen min :)


  6 mnd abonement på shape up, som jeg ønsket meg                    Søt vannflaske :)


  øredobber, votter og en annsiktsmaske jeg ikke fant i farten.     Telysholder og engel.

  Mange fine julegaver i år :)

   

  Fikk du noe fint til jul??

  Fine gaver??   

 • 27

  Hvem var finest??

  Vi skal ha oss ny sofa, og det her er noen av kandidatene, jeg tror jeg vet hvem av de 3 jeg vil ha, men lurer på hvem DU syntes er finest. Alle hentet fra www.finn.no

   

  Nummer 1

   

   

  Nummer 2:  Eller nummer 3:

  Hvem likte DU best?? 1,2 eller 3??

 • 10

  Harrytur på grensa

  Vi var jo i sverige i julen, så dermed stoppet vi på grensa og handlet litt mat og drikkevarer. Vi stoppet på tøcksfors senteret.
  BYE BYE NYTTÅRS FORSETTER  Neida, men ble litt smågodt da. Til lørdagsgodt ;) Men ikke noe  i ukedagene nei. FY FY :P

   

  Er du ofte i sverige å harryhandler??

   

 • 26

  Seeee, så SØTE

  I går var jeg og min kjære ute å gikk en tur og på veien så møtte vi disse nydelige hestene :) Jeg elsker hester <3 Har holdt på med hest  siden jeg var liten, men hatt en liten pause nå. Pga smertene i armen, men savner det virkelig.

  Skjønne føllet, Sååå søøøøt :D

   

  Også kom det en til å ville hilse på. Ville vist ha et kyss på truten.  Også et siste flott bilde av en flott hest.  Hva syntes du om bildene??

  Liker du også hester??

 • 6

  hva syntes dere??

  Jeg har enda ikke fått lagt ut bilder av gavene jeg fikk på julaften. Og aner ikke om jeg skal lage videoblogg eller legge ut bilder.

  Masse spennende julegaver, og spesielt mye spennende sminke :) Har også fått prøvd ut noe som jeg likte utrolig godt av sminken.  Så da får jeg nesten gjøre det opp til dere om dere vil ha videoblogg av julegavene jeg fikk eller om dere vil ha bare bilder.

  Helt opp til dere ;)

  VIDEOBLOGG ELLER BILDER AV JULEGAVENE??

   

   

   

 • 14

  Så utrolig TEIT

  Beklarer at det nesten ikke ble noe blogging i går eller i dag. Har nemlig vært i Sverige og plutselig på dagen i går så datt nettet ut. Og det kom selvfølgelig ikke tilbake igjen. Men nå er vi hjemme igjen fra sverige og har hatt en kjempe koselig julefeiring der nede.

   

  Det er iskaldt i leiligheten, så nå var det på full guffe med varmovenen her hjemme. Har desverre ikke vedovn eller peis her vi leier nå. Så nå ligger jeg under dyna og prøver å få i meg varmen.

  Men her kommer ialefall noen----------------------

  OUTFIT BILDER ;)  Heldigvis var det ikke her hjemme internetten ble borte, hadde ikke taklet at den var borte i 2 dager. Seriøst, man blir jo helt avhengi av data og internett.  Flere som hater om internetten blir borte en god stund??

  Avhengi??

 • 24

  Dagen i går/ JULAFTEN i bilder

  God morgen alle sammen, god morgen far og mor osv NAnanana....

  Tenkte å legge ut noen  bilder fra dagen i går, fikk jo ikke lagt ut noen bilder av meg i går. Så her kommer de

  Svart kjole fra floyd

     Meg og gutten min på julaften.

  Julemiddagen vår så slik ut

  Riskrem <3
  Julegavene kommer senere :) Enten som BILDER eller som VIDEO

   

  Hadde du også en fin julaften?

  Ble det mye fine pakker??

 • 5

  Oi, så spennede

  Jeg elsker pakker. Både det å kunne gi bort fine gaver og glede andre, men også er det utrolig spennende å ikke vite noe hva man får i gaver. Og i år så aner jeg absolutt ikke hva noen av pakkene inneholder :)

   

  Nå er det på tide å få på seg finstasen. Det har begynt å lukte skikkelig ribbe her nå og det er klart for en kosleig julekveld.

  Legger ved noen egen tatte julebilder.

  Gaver til 4 personer :) En del pakker og også noen kort og konvulutter. EHM JA :P

  2 søte nisser

  Bordet er ferdig dekket
   

  Da skal finstasen på, ikke helt sikker på hva jeg skal ha på enda ;) Men har litt forskellige ting med meg .

   

  Kos dere på julaften med god mat, familie og pakker. Og husk at i dag er det lov å skeie ut litt. Det er tross alt julaften.

  Påjulaften blir det spist både ribbe og pinnekjøtt, men i ÅR så blir det ribbe,medisterkaker og julepølser.

   

  GOOOOOD JUL :)

  Hva Spiser dere på julaften??

 • 23

  Feirer jul i et annet land

  Da var det den store dagen kommet, som vi har gledet oss til. Både store og små. Dagen hvor man skal ha det hyggelig sammen med familien. Med god mat og pakker.

  Sent i går kveld så dro min forlovede og jeg til vårt kjære naboland Sverige. Det er her vi skal feire julen i år, greit at det er et annet land. Alikevel føles det ikke så annerledes, ettersom de stort sett feirer på samme måte som oss. Med unntak av maten de spiser. Men selvfølgelig så blir det norks julemat her hos oss.

   

  Grunnen til at vi feier her er for at pappa og dama hans har kjøpt seg hus her. Ikke at de bor her fast, men det brukes i ferier og helger. Slik som en hytte.

  Bildet som ble tatt utenfor huset/hytta i Svergie i sommer, litt kaldere og mer snø nå ;)


  Flagre litt for Sverige også. Blir kanskje litt for dumt med norske flagget bare i Sverige.

  Ettersom jeg ikke har ordnet meg enda ble det gamle bilder fra sommeren. Nå sitter jeg her i jogging og har sett på koselige juleprogrammer og spist nydelig julefrokost. Det er en typisk morgen for meg på julaften. KOmmer nok garantert flere bilder fra julekvelde kvelden.

  Slik ser litt av pyntet på rommet vårt ut :


  Charlotte                                                                                        Mads
  Og til ALLE dere fantastiske, herlige , søte lesere så vil jeg bare få ønsket dere en RIKTIG


  Feirer du julaften hjemme i Norge??

  Hva pleier du å gjøre på morgenen på julaften??

 • 13

  Skikkelig luksus, nå skal jeg kose meg

  Nå skal jeg kose meg med skikkelig luksus hudpleie. Mads er på jobb, og jeg elsker å kunne stelle med huden. Sånn skikkelig ordentlig. Så da prøver jeg å bruke spa apparatet mitt 1-2 ganger i uker. en behandling tar meg ca 10 min med smøring av kremer og alt og etterpå føler jeg meg såååå fresh :)


  Så nå skal jeg først hoppe i en god varm dusj og ta i hårkur i håret. Som så skal avsluttes med disse herlighetene:


  Spa behandling annsikt og mitt nye Costume blad etterpå :)

   

  Så da blir jeg ren og pen til den store dagen i morgen, nemmelig julaften. Nå skal jeg nyte resten av kvelden med hudpleie og lesing. Samt kanskje se en julefilm :)


  Liker du å pleie hud og kropp??

  Ønsker alle en riktig god jul

   

 • 5

  Vinneren av blogg VS blogg ble ...

  Jeg har jo på bloggen denne uken arangert 2 blogg VS blogg . Så her kommer vinnerene på de begge.

  Blogg VS blogg 1 og vinneren ble

  http://bloggfrk.blogg.no/

  Blogg VS blogg 2 og vinneren her ble

   

   

  Gratulerer til de 2 heldige vinnerene(trykk på bildet for å komme på bloggen dems). 2 kjempe bra blogger som jeg ofte titter innom, men det var leserne som bestemte valget :)

   

  Leser du noen av disse bloggene??

 • 6

  Dagens fullkorn pasta rett med kylling

  Nå har drivi å kokkerlert litt med min søte stekepanne. Den er bare så CUTE ;)


  Kuttet løk,paprika,champignon                                           kyllingfilet i strimler og rosa stekepanne ;)

  NEIDA. Du trenger ikke rosa stekepanne for å lage denne retten. Det du trenger er:

  -matfløte 1/2 liten boks

  -paprika,løk,champignon

  -Kyllignstrimler

  -2 fedd hvitløk

  -fullornspasta

  Fremgang:

  1. Koker fullkornspasta og steker kyllingfiletet med litt piffi krydder. Så småhakker du 1-2 fedd med hvitløk som du så tilsetter sammen med kyllingen når den nesten er ferdig.

  2. Tømmer av vannet av pastaen,tilsetter matfløten og grønnsakene. Så tilsetter du kyllingen. Smake til med salt og pepper. Kan også bruke pasta krydder om man har det tilgjengelig.


  Så tok jeg på litt parmesan ost og balsamico

     Så det godt ut??

 • 8

  Dagens LØNNSOMME husmor tips

  Haha, som den husmor jeg er :P NOT.

  Men uansett, jeg har et utrolig bra tips til folk her ute. De fleste bruker vel JIF eller andre sprayflasker når dere vasker overflater. Og når det går tomt, så tenker man enten på minjøet ved at man kjøper refil. Eller så tenker man ikke på miljøet og kjøper heller en ny en.

  MEN nå skal jeg fortelle dere noe enda smartere, og mer lønnsommere. Som er veldig effektivt.


  Du trenger:


  Tom sprayflaske, Ajax eller annen grønnsåpe og vann fra springen.

  Ta litt Ajax oppi sprayflasken, ca til der du ser det står kjøkken eller baderom på klistremerket. Ok, litt under der da. Og resten fyller du opp med vann.

  Så er det bare å spraye og vaske i vei. Da blir det RENT OG PENT.

  Nå er det middag, sulten mage.

   

  Hva syntes du om dagens tips??

  Har du prøvd dette??

 • 9

  Sent ute med julekort? det er enda ikke for sent ;)

  Ikke når man kan sende de elektronisk. Gjorde dette til noen i fjord og det var kjempe suksess. Det er elektroniske, kjempe morsomme julekort.

  Nå har jeg og Mads akkurat laget sånne elektroniske julekort for i år, eller julefilmer da. Dette gjorde vi på http://www.elfyourself.com/

  Du kan sette inn opp til 5 annsikter og sende de rundt til alle venner og bekjente.  Du kan velge blant ulike danser som disse figurene skal danse. Det var utrolig søtt og morsomt. Så om du ikke har prøvd burde du gå inn å gjøre det:)


  Her er eksempler på 2 forskjellige med 2 ulike danser. Man kan velge mange fler danser.

  Jeg er ikke den personen som sender julekort, så da er det jo litt gøy med disse.  Har du laget elektroniske julekort på
  http://www.elfyourself.com/ ??

 • 16

  Helt super mot AKNE/KVISER

  Jeg har fått flere spørsmål angående hudpleie og mye går igjen på kviser /uren hud.

  Selv har jeg ikke slitt noe særlig med kviser heldigvis, men jeg har sliti veldig med eksemen. Som jeg endelig er kvitt :)

  Min forlovede har sliti mye med kviser før, han hadde skikkelig betente kviser og masse av de. Men denne rense serien som er spesielt utviklet mot akne,kviser,urenheter og for å jevne ut spor etter gamle kviser.  Ps: det er ikke utseende på embalasjen som teller, men innholdet. Heller ikke testet på dyr.

  Her vet du ialefall at du får et innhold som ikke er skadelig før huden. Mange kviseprodukter tørker ut huden og hjelper akkurat der og dam men om man slutter så blusser det opp igjen. Dermed så går man å kjøper med i god tro om at produktet virker.

  Det som er med denne clear action serien er at de første dagene vil urenheten komme ut, det er slik som skal skje når man behandler kviser. De skal IKKE TØRKE UT :P Så roer kvisene seg ned og de jeg vet som har prøvd denne har ganske fort sett resultater på kvisene. Også får man myk og jevn hud av den, isteden for å få tørr og rød hud :)

   

  Så om du sliter med kviser og har prøvd det meste, vil jeg anbefale å gi denne en sjangs også. Man trenger ikke å overbesvise om hvor bra den er, den må nesten bare prøves ut. Det var ialefall min anbefaling innen kviser og hudpleie.


  Sliter du med kviser??

  Har du prøvd denne eller kjenner noen som har prøvd den??

   

 • 10

  Da var det juleferie for meg også

  Har sett alle har skrevet de siste dagene "juleferie" .

  Og nå er det endelig min tur, jeg måtte jobbe litt i dag også. For var en unge som skulle være litt i barnehagen, også holdt jeg på med litt andre små ting.

   

  MEN NÅ, NÅ ER DET LILLE JULAFTEN OG JULEFERIE


  Jeg så mamma kysse nissen jeg ;)

   

  Er dere ferdig med julestresset??

   

 • 3

  Siste sjanse BLOGG VS BLOGG

  Jeg minner på at jeg har 2 stk BLOGG VS BLOGG GÅENDE HER. Vinnerende kåres i morgen :)

  Din stemme teller ;)

   

  BLOGG VS BLOGG 1

  Og

  BLOGG VS BLOGG 2

   

  Også får jeg ønske dere en riktig god natt. I morgen blir det en kort dag på jobb. SÅ ER DET JULEFERIE ;)

  NATTA :)

 • 17

  Har fått pakken jeg vant

  Da har jeg fått pakken som jeg vant på en julekalender på http://rosapinkyy.blogg.no/

  Skjermbeskyttere til Iphone

  Dette er den første konkurransen jeg har vunnet på blogg før, så det var jo litt stas :) Håper det blir fler fremover.

  Håper også på noen SPONSORER ;)

  Har du vunnet noen konkurranser på blogg før??

   

 • 39

  Jeg trenger HJELP av dere alle

  Hei alle Bloggere der ute. Jeg har et spørsmål til dere som jeg så gjerne trenger svar på.

  Selv får jeg åpne bloggen min i explorer uten problemer, men jeg bruker mest firefox.

   

  Jeg har fått 2 tilbakemeldinger om at noen som leser bloggen i internet explorer ikke får opp mitt ordentlige design. Innleggene og slik blir liggene helt til høyere i kanten. Det skal jo selvfølgelig være på midten slik som dette:

  Lurer veldig på om bloggen min er normal hos dere.

     Hvordan virker bloggen min hos dere??

  Er den på midten slik som normalt, eller langt borte til høyre??

 • 10

  Se hva jeg har fått i DAG :)

  Ettersom vi har bestil syden tur og reiser i midten av Januar har vi naturligvis fått det som alltid er like spennende før reisen. Nemmelig Air shop katalogen, er farlig for meg å se i den. Man får jo nesten lyst på alt i den. Så nå skal jeg bla igjennom å se hva for noe fint de har der.

  Spennende :D Blir fristet bare av utsiden

  Skulle gjerne hatt et badekar nå kjenner jeg. Elsker å ligge i badekar å kunne se i slike kataloger.

  Skal bli godt når vi skal sydover :) Vekk fra kulda.

  Liker du slike kataloger??

  Noen fler som skal ut å reise snart??

 • 31

  Det er det dummeste jeg har HØRT

  Det har vært mye snakk om det at blant annet Elkøp setter opp prisen på varene nå i julestriden. Og dette har tydligvis forbrukere og media blitt oppmerksomme på. Så det har stått om det en del i media. Det er jo supert at de tar opp slik. Det er gjerne ikke det folk blir obs på, ikke alltid man studerer prisen like nøye.

  Så kjempe bra at dette tas på alvor


  Bildet er hentet fra www.vg.no

  En som ikke tar det fult så alvorlig er direktøren i Elkjøp, Andreas Niss. Han kommer med den dummeste utalelsen jeg har hørt på LENGE. Han sier at det er så mange som handler i julen og derfor må de ha nesten dobbelt så mange på jobb.

  Hallo??? Med flere kunder så øker omsetningen i butikken betraktelig. Og det at de betaler noen få ansatte ekstra har ingen invirkning. For omsetningen er så enorm alikevel. Så det er det dummeste jeg har hørt. Tenk hvis alle butikker måtte satt opp priser på produkter/tjenester pga jule rushet.

  Om han hadde brukt etterspørselen etter produkter som et argument til prisøking ville det vært mer forståelig. Samme med det å ligge på samme nivå som konkurrentene, men neida. Han brukte det at han måtte ha flere ansatte på jobb. Det syntes nå jeg ikke var det klokeste.

  Så når elkjøp ha januarsalg går bare prisene ned til normal pris igjen da kanskje? Siden de har økt prisene sånn.
  Hva er din mening??

 • 20

  Vil du også ha sånn på BLOGGEN ??

  Har akkurat skaffen meg en Live Traffic feed og det er kjempe tøfft.

  Man kan se hvor personen finner deg fra som f.eks søkt på google, gått rett inn på blogg,via annen blogg og via facebook. Hvor de kommer fra, hvilken land ,fylke og by. Og ikke minst hvilket innlegg de er inne på :)

  Sikkert fler som kunne tenkt seg en slik, så tenkte å dele oppskriften med hvordan man får en Live Traffic feed inn på bloggen.

  1.Dere må gå inn på denne linker HER også trykker dere oppe til høyre på den store grøne knappen (Choose your feedjit), så valgte jeg den helt til venstre som er helt GRATIS.

  2. velg farger og størrelse på din boks og helt nederst der skal du velge other blog og website. Også trykker du GO

  3. Da får du opp en kode. Kopier denne.

  4. Gå inn på bloggen din på design-rediger-widgets også limer du den rett inn der.Også lagrer du widgets.


  Da skal den ligge på bloggen din :)

   

  Nyttig tips??

   

   

 • 6

  Blogg VS blogg 2

  Og her er de 2 neste som fikk være med blandt de 29.

   

   

   

  Hvem av de 2 får DIN stemme?

 • 16

  Blogg VS Blogg

  Jeg fikk 29 påmeldte til min blogg VS blogg. Så ikke alle som får være med desverre. Men ha jeg plukket ut 4 stykker, så her kommer 2, også kommer de neste 2 i neste innlegg.

   

  http://bloggfrk.blogg.no/

   

  http://lillemittalt.blogg.no/

   

  Hvilken av disse 2 går din STEMME til??

 • 26

  Slik kan du rense kroppen på 1-2-3 Hjemme

  I løpet av tiden hoper det seg opp mye avfallstoffer i kroppen. Jeg liker å få ut avfallstoffene og da lager jeg en enkel rense drikk. Slik at kroppen får kvittet seg med avfallstoffer.

  Har du planer om å begynne på en ny diett og en ny start på ett sunnt kosthold så er det YPPERLIG med en rensekur på kroppen før du starter med den nye dietten/ livstilen. Slik at du er kvitt all grums fra tidligere utskeielser av usunn mat ;)

  Kanskje ett godt tips å ta etter julen er ferdig, med alle julematen man har inntatt.

  SLik gjør du det på 1-2-3

  Du trenger: Sellerirot, Persille rot og Ingæfær

  Jeg bruker 1/4 bit av sellerirota mi, en liten bit av ingæren min og ca halva persille roten. Husk å skrelle de.  Så putter jeg det oppi en kjele sammen med 1 l vann og lar det koke i ca 30 minutter.

  Sil ut, så du kun får væsken.Drikkes enten varm eller kald. Det som er igjenn setter du bare i kjøleskapet så kan du varme det opp en drikke kald. Ettersom hva du ønsker. Prøv å drikk noen kopper daglig.

  Nå skal jeg trøkke i meg litt rensedrikk, det er ikke det beste jeg har smakt. Men så lenge det er bra for kroppen min så er jeg fornøyd.


  Kunne godt tenkt meg en slik mage. Men da må jeg få meg ett nytt kosthold. Frister veldig da.Nyttårsforsett kanskje ;)

  Og viktig å drikke masse vann, vann er godt <3 Iskaldt vann <3

   

  Har du renset kroppen for avfalls stoffer??

  Hva syntes du om tipset??

 • 1

  Minner dere på at jeg har blogg Vs blogg. Siste sjans

  Jeg har min første BLOGG VS BLOGG her på bloggen. I dette innlegget HER finner du påmeldingen.


  Nå blir det av med joggingsen også en tur til legen med deg forbanna vonde armen min. Ting tar tid i helge Norge. Nærmer seg 4 år meg sykt vond og skeiv arm. JIPPI. NOT

  Men iaelfall, påmelding til Blogg VS blogg finner du HER  Og jeg vil trekke noen heldige i dag ;)

 • 19

  Dagens Morro, fra BARNEMUNN

  Jeg må nesten legge ut litt mer gøy fra barnemunn. Rett og slett fordi jeg syntes at barn sier så mye gøy og samtidig så mye rart. Og de lever seg skikkelig inn i det de sier, og tror jo at det er det rette. Så i dag tenker jeg å dele en samtale fra Barnehagen i dag, fra noen søte barn.
  Vi satt å spiste fruktmåltidet vårt og av en eller annen merkelig grunn så kom barna inn på tema døden. De skjønner ikke så mye av ordet døden enda, eller de skjønner det jo. Men ikke på samme triste måte som oss voksne.

  Jeg ville ikke stoppe samtalen, for jeg syntess at det er viktig at barn kan få et åpent forhold til temaet, og temaet er ikke like sterkt for dem som for oss.

  En av ungene sier dette til en av jentene:

  - Duuuu? hvordan hadde du kommet deg til barnehagen om pappan din var død??

  - Da hadde mamma kjørt meg til barnehagen vel!

  - Men hva om mamman din var død også da?

  - Jamen, da hadde jo bestefar kjørt meg til barnehagen?

  - Men hva om bestefaren din døde da?

  - Da kunne jo såklart bestemor kjørt meg

  - Men hva om hun også døde da? åssen skulle du da kommet deg til barnehagen?

  - Da ville jeg kjørt bilen selv.


  Også var den en som brøyt ut litt senere, helt uten mening:

  "Når man er død skal man drikke øl, for da er man ikke dø lenger"  Sier ikke unger mye rart, men utrolig morsomt??

  Tell me, om du har noen bra gullkorn fra barnemunn på lager ;)

 • 35

  Jeg reiser til SYDEN

  Da var sydenturen vår bestilt <3 Herlig herlig. Vi reiser til Gran Canaria i midten av Januar og det blir så utrolig nydelig.

  SOL OG VARME, HERE I COME!!

  Her er Hotellet:

  Gleder meg skikkelig. Det blir en kjæreste tur for å feire 3 års dagen vår sammen. På nyttårsaften så har vi nemlig vært sammen i 3 ÅR.

  Det er et All inclusive hotell. Så alt dette er inkludert i prisen:


  * Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med drikke (lokal vin, øl, brus eller mineralvann).
  * Drikke (mineralvann, brus, te og kaffe) og lokale alkoholholdige drinker i barene 10-24.
  * Ettermiddagskaffe/te med kaker.
  * Daglige aktiviteter og kveldsunderholdning.
  * Tennis.

  Ikke dumt å komme seg vekk fra denne kulden litt.

  Så det fint ut??

  Har du vært på all Inclusive hotell før??

 • 34

  Jeg har farget håret. FØR OG ETTER

  Snille mamman min fiksa meg litt på håret i går. Jeg ville ha det litt mørkere nå på vinterstid. Så kan jeg heller ta noen nye striper når sommeren kommer igjen. Følte at håret mitt med striper så dødt og livløst ut nå på vinterstid, så da var det på tide med en forandring. Slik gikk det til.

  I full gang med farging av hår i mammas friørsallong.

   

  Også vente til fargen kan skylles ut. Lot den sitte 5 minutter kortere enn normalt, for jeg ville ikke ha for mørkt. Sjokolade brun er fargen.  Og slik ble da resultatet

  Før                                            og                                              Etter

  Fiks ferdig ;)

  Ble litt rart lys på dette bildet da men

  Selv er jeg veldig fornøyd og syns det er mye finere og ha det slik på vinterstid også striper på sommerstid :)

  Hva syntes du ?? Ble det bra?

 • 5

  Middagsbesøk i Drammen, Eller Drømmen om du vil ;)

  I går var vi som sagt på middag hjemme hos mamman min. Det var kjempekoselig, og vi var lenge borte. Fikk levert alle gaven i Drammen, så da er det unnagjort. Så den eneste jeg mangler gaver til er Mads :)Jeg fikk også senere på kvelden farget håret mitt og stusset det litt. Deilig å ha en mor som er frisør. Skal legge ut resultat av fargingen etterpå jeg :) Som jeg lovet.


  Haha, jeg prøvde meg å redigere øya, for de så veldig rare ut. Men det endte med at de ble enda rarere. Jeg har IKKE så mørke øyne. meg og redigeringsprogram er ikke den beste kombinasjonene. Jeg SUGER i det. Derfor ingen bilder jeg har er redigert.


  Spiser nydelig middag <3


  Nam NAm. Kalkunbryst med grønnsaker, potetbåter, saus og waldorf salat. Jeg elsker waldorf salat. Spesielt den mamma lager, den er knallgod. Hun har vistnok funnet oppskriften på matprat.no


  Og etterpå lover jeg at det kommer bilde av min nye hårfarge, må bare ha litt mat først.

   

  Liker du waldorfsalat??

  Er du ferdig med julegave handelen??

 • 14

  Skal farge håret i dag

  Siden det ikke er sommer lenger, så tenkte jeg å farge håret litt mørkere. Ikke svart eller noe. Bare litt mørkere brun. Også får jeg heller ha lyse striper nærmere sommeren. Vil ha litt mørkere enn dette. For solen bleket det en del i sommer.

  Og siden jeg er så heldig å ha en mor som er frisør, så skal hun fikse det. Så i dag skal vi ned til Drammen å levere litt julegaver og på middag hjemme hos mamma :) Også er hun så snill å fikser oss på håret etterpå.

  Meg og Mamman min. Bildet er tatt i år i Danmark.  Farger du håret ofte??

  Gjør du det selv eller hos frisør?

 • 40

  Vil du være med på min første blogg vs blogg

  Siden jeg er så "GAMMAL" , så tenkte jeg å være litt mer ungommelig og ha min første blogg VS blogg her på bloggen.

  Det er supert å melde seg på om man ønsker fler lesere på bloggen sin og kanskje man er så heldig å vinner hele SHIIITEN.  Så meld deg på NÅ på Blogg VS Blogg og kanskje du er så heldig å bli trekkt ut til å være blandt de 2. Denne er for folk i ALLE ALDRE. Slik at det er helt klart ;)
  Om du vil være med så skriv ned bloggadressen din som kommentar.

   

  ER DU MED??? KLART DU ER MED ;)

 • 7

  Gårsdagens middag

  MMMM. I går spiste jeg biff, med stekt løk og sopp og bakt potet. Skikkelig lørdagsmiddag. Superduper lenge siden jeg har spist bakt potet. Så det smakte nydelig.  Bakt potet med kryddersmør, ost rømme og mais.

   

 • 31

  Jeg måtte LE av denne kommentaren

  Jeg fikk i dag denne kommentaren og jeg måtte små le litt for meg selv og tenkte å dele latteren med dere ;)

   

  gammel om Jeg er en HELT:

  Hvor gammel er du ? Er du ikke for gammel til å blogge her?

   

  Mitt svar er da:

  Haha. Var du født i går? Seriøst. For gammel til å blogge når jeg er 23 år? Haha, dagens vits. Det er da folk på over 5o også som blogger. Alder er bare ett tall lille venn. Er ikke alle som liker bare lese fjortissblogger. Lurer på hvor i all verden du har fått dette fra :P Takk for at du ga meg en god latter :P Føler meg ikke akkurat gammel, men takk ;)

  Selvfølgelig var kommentaren "Anonym" , men jeg kan jo selvfølgelig se ip adressen din.

  Jaja, det var dagens dere. Det finnes folk i alle aldere som blogger. Og de som er i 20-50 års alderen syntes kanskje ikke det er like spennende å lese bloggen til noen på 12. Det sier seg vel igrunn selv. Så da er det fint vi er fler som er "GAMLE" på blogg.no. Hehe ;)  Føler meg ikke så gammel når jeg er 23 år akkurat.


  Bilde tatt nå, med noe av de nye øyneskyggene på. De kjøpte jeg på Torsdag. Kan legge ut et innlegg en dag.

  Nå skal jeg karre med til sentrum å handle de siste restene på julegaven og litt teip. Så jeg får pakket inn litt gaver også. Ha en fin dag videre

  Hva syntes du om den nye øyneskyggen ??

  Flere som har fått spesielle kommentarer på blogg??

 • 7

  Jeg er en HELT

  Oh YES ;) SJekk ut denne videoen. Its just ME ;) Hele filmen må sees :P

   

 • 11

  Innkjøp fra Oslo


  Jogge bukse og genser fra Bikbok.


  Litt sminke og hudpleie fra Nu skin butikken i Oslo, også noe julegaver.


  Så helt MØng ut på bilet. Så for at dere skulle holde fokus på jakken så tok jeg bort annsiktet :P Ny jakke fra Vero Moda.

   

  Også kjøpte jeg selvfølgelig noen julegaver

  Hva syntes du om innkjøpene??

   

   

   

 • 11

  AGELOC serien i COSTUME bladet.

  I det nye bladet til Costume står det om AGELOC serien. Blad nummer 1, 2011.

  Dagkrem,nattkrem, serum og renseskum.

  Det er litt vanskelig å se hva som står skrevet, men det står følgende i Costume bladet:

  Stopp aldringen. Få en glatt og myk hud med Nu skin-serien ageloc. Som bekjemper de grunnleggende kildene til aldring, reduserer rynker og stimulerer cellefornyelsen.

  Selv bruker jeg denne serien og den er helt herlig. Og nei, det er ikke bare for folk med rynker :P hehe. Man får helt herlig hud av den.  Har du prøvd ut ageloc settet??

   

 • 27

  UFF, så FLAUT

  I dag har jeg som jeg skrev vært i Oslo og shoppet sammen med min kjære. Vi kjørte bil isteden for buss, og siden min kjære var så sliten så måtte jeg kjøre bil.

  Før sa jeg at jeg aldri skal kjøre i selve Olso sentrum, men nå etter å ha gjort det 2 ganger går det helt ok. Så lenge jeg kun kjører de stedene jeg har kjørt før. Somregel er det ved oslo vest området. I dag var det en del veiarbeid. Så jeg ble litt stresset når jeg skulle hjem igjen. Når jeg ikke kunne kjøre den vanlige veien.

  Men jeg kjørte nå bortover da, og så meg godt for slik at det ikke skulle komme noen trikk ellernoe slik. Så kom en runkjøring jeg endelig fikk snudd. Så jeg kom i riktig retning. En politibil kom kjørende helt vanlig bak meg. Ingen ting galt med det, men man blir litt sånn skjerpa når politiet kommer bak en.

  Ja, nå skal jeg snart komme til poenget.


  Bilde fra google

  Jewg fortsatte nå rett fremover da, etter bussen som lå forann. Noe jeg tydligvis hade oversett var et skilt med en pil som pekte litt mot høyre. Og der hvor jeg kjørte sto det tydligvis kun for buss og taxi.

  Så sier Mads: "jeg tror du kjørte feil"

  Jeg: "Neida, politiet ligger jo også bak i dette feltet, så det er vel ikke feil. ELLER??"

  Så kommer blålysa på og jeg bare UUUUPS.

  Politimannen kommer ut og jeg sveiver ned ruten og bryter ut : KJørte jeg feil??"

  - Ja, det gjorde du. Det sto skilt der.

  -Åja, hvor skulle jeg egentlig kjørt?På høyre siden der??TIHI Småler litt og føler seg veldig dum.

  - FOresten så må du bytte lyset ditt bak

  -Ok, skal gjøre det så fort som mulig. Det ante jeg ikke.

  - Det er i orden, bare kjør du. Eller vent. Kan jeg se førerkortet ditt?

  - Viser frem førerkorte( hvor jeg heldigvis hadde det BLONDE håret mitt :P )

  - Han glor en stund på det. Også får jeg kjøre hjem og ut av skumle OSLO.

   

  FY FLATE SÅ FLAUT DET VAR. FØLTE MEG MINRE SMART. Heldigvis var politimannen snill ;)  Hadde du å følt deg sånn passe dum da eller??

   

 • 12

  Jeg vannt , så GØY

  Nå er jeg happy. Jeg har vunnet min første konkurranse på blogg nå. Det er jo kjempegøy. Jeg svarte på en kalender luke. Hvor jeg skulle bare skrive min yndlings sang som kommentar. Også fikk jeg beskjed i dag om at jeg vannt ;)

   

  Det var på denne bloggen (trykk på bildet)

   

  http://rosapinkyy.blogg.no/
   

  Nå skal jeg til Oslo å handle litt sammen med gutten min, det blir koselig. Ha en super torsdag.
 • 10

  Kreativ i dag, jule inspirasjon

  I dag har vi vært kreative i barnehagen , og det har jo vært kjempe koselig :) Hatt juleverksted å greier. Ikke verst ikke verst. Var jo så kaldt ute i dag, så ble lite utetid for barna i dag.

  Her er noe av det vi har laget :)

  Også fikk de flosshat av papir

  Syltetøyglass med fillt og rød sløyfe. Med pepperkaker oppi.

  Også laget vi slik lenge til å henge på juletreet. Med sånne ringer i ulike farger. Som vi pyntet jule treet med.

  Så koselig :D

  Hva syntes du??

 • 5

  Dagens Gullkorn fra barnemunn

  Slenger med 2 stk gullkorn fra jobben i dag jeg. Gleder meg til det kommer fler fremover. Blir slik når man jobber i barnehage.

  En latter forlenger livet. Fy flate å lenge jeg kommer til å leve ;)

  Her kommer de:

  Jeg tulla med de jeg jobber med om at jeg skulle være "syk" i morgen. For da skulle jeg til Oslo å shoppe. Aner ikke om noen av barna fikk det med seg. Tror igrunn ikke det, men ved lusjen spørr jeg dem.

  Vet dere hvilken land Charlotte skal til snart?  Nei, svarer de. " Jeg skal til Spania jeg, forteller jeg dem" De sitter med gapte munner og alle har lyst å si noe hver.

  Hun ene bryter da rett ut: "Skal du være syk i morgen du da Charlotte"

  Jeg lo godt, tydligvis hadde hun fått med seg at om man skulle noe gøy så kunne man liksom bare være syk.

  Jeg spurte de om de viste hvor nissen bor. Alle svarer i kor "NORPOLEN VEL"

  Men hvordan er det på norpolen da?

  Det er masse pingviner der. ( ikke sist jeg sjekket)  :P


  Meg og stooooore bilen.


  Det var dagens gullkorn dere ;)

 • 3

  Dagens lakse middag

  Til de av dere som liker laks og ikke har smakt den kreolskmarinerte laksefileten de selger på Kiwi noen helger. Dere burde prøve den. Kiwi har jo slikt god helg produkt som varierer fra måned til måned. Jeg elsker den laksen som heter kreolskmarinert laks som de har hatt noen ganger. Koster kun 14,90 for en så stor bit med beinfri laks. Og den er utrolig god. Så hver gang de har tilbud på denne så hamstrer vi og har frysen full.  Selv om det er marinade på de så tar jeg alikvel på en dært med smør og litt sitronpepper. Så lar jeg de steke i ovnen i aluminiums folie på 200 grader i ca 35 min. De er supergode de laksefiletene

  I dag serverte jeg enkelt bare med potetmos, hadde ikke prøvd det før. Men godt var det. Vanligvis har vi poteter, agurksalat og rømmme.

  Jeg savnet litt grønnsaker til fisken min dag, men blir sykt mett av det stykket der med fisk.

  Har du smakt Kiwi sin kreolskmarinerte laks??

 • 9

  Gårsdagens middag

  Her kommer gårsdagen middag. Siden jeg glemte å legge den ut i går. Enklere middag får du nesten ikke :P Det er restemat, men ble en god stekt miks.

  Dette hadde jeg:

  Ris, Erter, mais, 2 egg, vannkastanjer, tynne slicer av bambus skudd og biffstrimler.

  Først stekt jeg kjøttet og la det til siden. Så stekte jeg ris og grønnsaker og knuste 2 egg over som jeg rørte godt inn i panna sammen med risen og grønnsakene. Så tilsatte jeg biffkjøttet og bittelitt soyasaus. Litt salt, pepper og curry krydder.

  Og vips så var retten klar. Enkelt og greit. • 19

  Juletre rett fra skogen

  I går i barnehagen så hadde vi fått lov å gå i skogen for å finne oss et litt stort juletre som skal brukes på juleavslutningen i barnehagen. Så dermed satte vi kursen mot skogen med blide barn, sag og en pulk.

  Det var mye glissene trær i skogen, og vi måtte jo finne et litt pent ett og tilslutt så fant vi ett. Som også barna syntes var kjempe fint. Så da satte vi igang med sagingen av dette årets juletre.

  Noen stolte barn som drar pulken med juletreet vårt :)

  Vet det er mange som er så heldige at de kan gå rett ut i skogen å hogge ned juletre fra egen eid skog. Det må være utrolig koselig å kunne gjøre noe slik. Det er jo en stor opplevelse i seg selv, hvertfall for en famile med barn.

  Vi kommer ikke til å ha juletre i år, for vi bare leier leilighet, og den vi bor i nå er ikke sånn kjempe stor.  Pleier dere å hogge deres eget juletre eller kjøpe dere??

 • 26

  Slik ser min TATTO ut

  Her kommer 2 bilder av min TATTO.

  INGEN som har en lik en, med mindre noen har hermet. Og det ekke pent :P Denne er egen designet.

   

   


  Legg merke til de to delfinene. Hvor en er farget og en ikk. Også de bittesmå hjertene. Hvor da også den ene er farget og den andre ikke. Elsker delfiner, de er så skjønne. Så angrer ikke et sekund på min tatto :)


  Hva syntes du??

  Har du noen Tatoveringer??

 • 15

  Er du en av de 5 blogger jeg likte best?

  Jeg skrev for 2 dager siden DETTE inlegget. Hvor jeg ønsker å lese flere blogger. Syntes alltid det er gøy å lese ulike bloggere, og noen ganger får jeg noen nye favoritter som jeg leser så ofte som mulig.

  Jeg lovet også å linke til 5 av de bloggene som jeg likte basert. Og dette baserte jeg da på helhetsintrykket av bloggen, bilder, tekst og tema :)

  Det å plukke ut 5 var utrolig vanskelig. Jeg startet med å gå innom alle bloggene, og skrev ned de jeg likte. Det var en del. Så måtte plukke vekk de jeg likte dårligst av de beste. SÅ nå står jeg igjen med 6 stk her. Klarte virkelig ikke hole meg til 5. Så her kommer 6 bra blogger som jeg ble annbefalt å ta en tur innom. Rekkefølgen har ingen ting å si. Og til dere andre, lykke til neste gang:)

   

  http://www.lisanj.blogg.no/

   

  http://m4rtines.blogg.no/

  http://mariannemonsen.blogg.no/

  http://frydogsans.blogg.no/

  http://xxxlinnxxx.blogg.no/

  http://knobern.blogg.no/

  Sleng gjerne inn din bloggadresse også :) så tar jeg turen innom.


  Dette var da 6 stk av en haug med andre bloggere som kommenterte på innlegget.   

 • 2

  Ut på tur aldri sur


  Nå skal jeg ut å GÅ en tur med min kjære. Er alt for kaldt for meg å jogge ut nå, så det gidder jeg ikke. Men godt å komme seg litt ut i frisk luft å få beveget seg litt.

  Jogger du ute nå som det er så kaldt??

  Eller går du heller turer??

 • 10

  Ben & Jerry`s favoritt

  Første gang jeg smakte Ben & Jerry isen så likte jeg den ikke særlig godt. Skjønte ikke hvorfor folk skrøyt den så voldsomt opp i skyene. For etter min smak var den alt for søt, og i det hele tatt å gidde å betale 40-50 kr eller hva den nå koster var uaktuelt. SÅ god var den ikke.

  Her om dagen smakte jeg litt på den med Cookie Daugh  smak. Min kjære hadde kjøpt. Og den likte jeg fsktisk. Den overasket meg positivt. Så om jeg må velge en favoritt av Ben & Jerry isen så må de bli Cookie Daugh

  Selv om jeg må si at jeg er mer glad i saft is og sorbet is fremfor kremet is.

  Har du smakt Ben & JErry`s?

  Hvem er din favoritt??

   

 • 29

  Dagens GULLKORN fra barnemunn

  Det er utrolig gøy å jobbe med barn i barnehage, spesielt når de kommer med de ekstremt bra gullkorna dems. Som jeg skrev i sta så lovet jeg å dele noen av de med dere  i dag. Så de som kommer nå er fra i dag. Fikk noen latterkuler i løpet av dagen, og unga syns jo det er kjempegøy når de får meg til å le så utrolig.  Vi sitter rundt kjøkkenbordet og spiser matpakkene, så snakker vi om nissen og jul og slikt. Så forteller vi barna at om de har hengende en strømpe ute natt til julaften, så kommer nisser å legger godis oppi. NOen hadde julestrømper, andre ikke. Vi sa de også kunne låne en stor sokk av foreldra sine. Og da kommer det fra en unge:

  " Pappa sine strømper er kjempestore. Men jeg skal hvertfall ikke bruke dem til å ha godteri i. FOR de lukte SKIKKELIG vondt."

  Vi sitter fortsatt rundt kjøkkenbordet og barna gleder seg veldig til lucia. Vi sitter og baker lussekatter som de store barna skulle dele ut til de små som så på. Så bryter det ut fra en av ungene:

  " Det er uretferdig at IKKE vi får luciaboller. Når vi har bakt dem. Hvorfor skal bare de små få?"

  Selvfølgelig skal barna få lussekatter de også, men de er veldig slik at om ikke de får, da er ting skikkelig uretferdig. Det er jo de fleste barn. Så jeg dro denne litt lenger. Så jeg sier at tenk på julenissen da. Alle pakkene han gir til barna, men han får jo ikke noe pakker av dere. Da brytet en annen jente ut:

  " Han kan få katten min, jeg kan pakke den inn  og gi den til han"

  og angående dette med gaver så kommer enda et barn innpå temaet og bryter ut til han ene som jobber i barnehagen på 50 år som har minimalt med hår på hodet.

  "Og du ........, Jeg vet hva du skal få av meg. Du skal få nytt hår, eller sånn parykk"

   

  Jeg elsker gullkorn, syntes det er kjempe gøy. Og mens vi er ikke på Lucia, så skal jeg komme med en morsom en. Det var en gutt i en annen barnehage som hadde missforstått sangen litt.

  Så isteden for å synge ♬ Santa Lucia-santa lucia♬ på slutten der vet dere. Så sang han med innlevelse ♬ Sand i Lua-Sand i lua ♬ i lucia melodi selvfølgelig ;)

   

  Vil du ha flere gullkorn fra barnemunn fremover??

  Har du noen bra å dele ??

 • 12

  Koselig Luciafeiring

  I barnehagen i dag var det Lucia feiring og det ble baking og de store barna gikk i tog for de små. Dette var kjempestas og de var eksemplariske barn :) Flinke til å gå pent og flinke til å synge.


  Resultat av bakingen av lussekatter. Barna har laget. Koselig det med alle slags former og fassonger :)


  Litt forberedelser


  Går i toget og synger og deler ut boller til de små.


  Kjempe stolte og flinke barn :)

  Om jeg ikke hadde jobbet i barnehage hadde jeg nok ikke feiret lucia nei, men koselig for barna. Etterpå kommer noen morsomme gullkorn fra barnemunn ;) gled dere.

  Har dere spist lussekatter i dag??

  Feiret Lucia??

 • 4

  Slik tester du din foundation, VIDEO

  Her kommer videoen som hører til testen på det forige innlegget. Informasjon om testen finner du på DETTE inlegget.

  Slik kan også du teste dine egne foundationer om du ønsker det:

   

  Hva syntes du om testen??

  Flere slike videoer ??

 • 15

  Får huden din puste skikkelig? Foundation TEST

  Jeg har lovet å teste de to nye foundationene som jeg fikk gratis testere på. Så får vi se åssen de slår ut på denne testen. Jeg tester litt annerledes enn andre og har lagt ut flere slike tester på bloggen.


  Glasset helt til venstre er denne og glasset ved siden av er denne. Og grunnen til at det ligger 5 testere av hver forann er bare for det er ulike farger. De 2 til høyre er noen tidligere kandidater som har vært med i testen tidligere. Hvor jeg vet at før har den helt til høyre scoret best og den ved siden av kommet som nr 2.

  Det vi enkelt og greit finner ut i denne tester er om foundationene er oljebaserte/fettbaserte eller om de er fuktbaserte/vannbaserte. Veldig mange av de som er oljebaserte inneholder også mineralolje, noe som er enda mer negativt. Om du bruker en som er fuktbasert vil ialefall huden din få puste skikkelig, du ungår å tette porene.

  Selv brukte jeg mange forskjellige foundationer før, både billige og dyre. Fant noen favoritter, men alt i alt så fikk jeg lett tørre partier i ansiktet og noe urenheter ved hakepartiet. Det er et typisk kjennetegn på at du burde bytte foundation. Om du sliter med f.eks kviser eller tørr hud hjelper det ikke med hvor flink du er å rense huden med bra produkter om du kliner inn med en foundation som tetter porene.


  Kandidat nr: 1,2,3 og 4 i denne rekkefølgen.

   

  Nr 1(Makeup mekka,mineral liquid powder foundation):Denne løste seg ikke noe opp i vannglasset og er dermed oljebasert/fettbasert. Alt ble liggende på bånn som grums, om noe ble sittende godt fast på kanten på glasset som en hinne. Jeg kan helt sikkert teste den på huden en uke og sjekke om jeg får noen reaksjon. Vanligvi gjør jeg det av de som er oljebasert/fettbasert. Blir tørr og blir rød noen steder.

  nr 2( Makeup mekka,mineral photo touch HD : Samme resultat som den over. Altså oljebasert/fettbasert denne også.

  Nr 3( MAC Mineralize Satinfinish spf 15): Er Fuktbasert/vannbasert .Denne løste seg opp i vannet når jeg rørte.  Likevel var det ikke alt som løste seg opp, så mulig det er noen ingridienser som ikke er mulig å løse opp. Jeg spurte spesielt etter en som var fuktbasert slik at huden fikk puste. Denne scorte neste best på testen.

  Nr 4(Nu coulour, Moisture shade liquid finish spf 15 ): Denne er Fuktbasert/vannbasert. Løste seg veldig lett opp i vannet, den løste seg opp omtrent med en gang den traff nedi vannet. Så var ikke mye behov for røring her. Den ble løst opp og vannet fikk en fin sjokolade farge.

  De som ikke løser seg opp i vann betyr jo også at man trenger sterkere sakker å fjerne sminken med. Og det finnes mye sterke renseprodukter som er god på sånn sminke, men det er ikke like bra for huden din. Man får lett tørr hud av disse rense produktene.  Hva slags foundation du bruker eller ønsker å bruke er helt opp til deg selv, men selv så har jeg fått en mye bedre hud av å bruke foundationer som er fuktbaserte. Og den som slo best ut i test er den jeg bruker mest, nr 2 bruker jeg også av og til. Nå vet jeg ialefall at porene ikke tetter seg og at huden min får puste. Den som slo best ut er faktisk også billigere enn de som slo dårligst ut.

  Ps: etterpå kommer videoen, så ser du det enda bedre :) Den laster seg opp på YOUTUBE NÅ .

   

  Hva syntes du om tipset??

  Har du testet din foundation eller kommer du til å gjøre det??

 • 11

  81.plass + foundation testen

  Da ligger jeg på plass nr 81 på topplisten på forsiden over folk mellom 18-24 år, og det er jo litt stas da. Ettersom jeg aldri har vært der før. Også ligger jeg på 2.plass i Ringerike, hvor selvfølgelig bloggprinsessen VOE har 1. plassen.

  Topplista meg her og topplista med der, ikke noe mål i seg selv å komme dit selvfølgelig. Men gjør meg heller ingen ting. Det gøyeste med å blogge er så absolutt IKKE det å havne på topplisten, men det å bli kjent med andre bloggere. Og kunne høre andres erfaringer om ting og produkter. Det er faktisk veldig lærerikt og spennende å kunne lese andres blogger og det å kunne blogge selv.

  Nå holder jeg på med noe veldig spennede og hemmelig. NEIDA. Ikke hemmelig akkurat, men litt spennende er

  det.

  Jeg har jo lovet å teste de gratis foundationene jeg fikk som prøver i posten forige uke. Ikke teste de på huden , men teste om de er bra for huden din og min. Eller om det finnes bedre alternativer. Så nå står alt klappet og klart til testen min og jeg gleder meg til å se resultatet.

  De 4 kandidatene. De 2 til høyre har jeg testet tidligere. Men de er med pga de har tidligere scoret høyest. Den helt til høyre har scoret aller best også ligger den ved siden av der hakket bak der igjen.

  Så det blir spennende å se hvordan de nye kandidatene klarer seg i testen.


  Vil du vite resultatet av testen??

   

 • 21

  Jeg vil lese bloggen din, din og DIN

  Jeg syntes det er kjempekoselig at det er så mange som leser bloggen min om dagen. Og ikke minst at dere er så flinke til å legge igjen kommentarer på innlegg. Det varmer hjerte mitt ;) Søte,hyggelig, morsomme og også lærerike kommentarer.  Enten jeg er blondine eller brunette, jeg er fortsatt den samme ;)


  Jeg har også kjempelyst til å lese andre blogger, og kanskje finne noen nye favoritter også.

   

  Så legg igjen bloggadressen deres som kommentar og jeg vil linke til 5 blogger jeg likte best :)

 • 16

  Morten fikk kyss av Bettan i x-faktor finalen

  ♬ Jeg så Morten kysse Bettan jeg♬ er den nye versjonen av ♬jeg så mamma kysse nissen jeg♬. Hehe.

  Kompisen min Morten var jo med på x-faktor, men kom ikke videre. Men han fikk ialefall sykt mye oppmerkersomhet rundt seg selv. Han er skikkelig gran prix fan og dette digget selvfølgelig Bettan. Så på hans audition fikk han kyss på kinnet av Bettan.


  Når morten fikk kyss på kinnet av Bettan
  I dag har det jo vært finale av x-faktor og Morten var med å sang sluttsangen med noen adre utvalgt deltakere. Det var kjempe morsom å se på og det lagde skikkelig liv. Helt på slutten av sangen, som Morten avsluttet så du at selveste Bettan kysset Morten på Munnen. Hehe. UuuuuuHHHHHH


  Jeg fant ett gammelt bilde av Morten på datan som jeg har tatt :) Fra en fest en gang i tiden

  Var så flink atte Morten, super duper glad i deg.


  Så du Morten fikk Kyss av Bettan på finalen i x-faktor??

 • 31

  Har du osten under eller over fyllet på en pizza??

  Nå skal vi kose oss med hjemmelaget pizza, og jeg gleder meg skikkelig. Er skrubbsulten og jeg elsker denne pizzaen. Den er hjemmelaget og er med spelt bunn.


  Ruccola salaten tar jeg på etter jeg har stekt pizzaen  Før puttet jeg alltid osten over fyllet, men nå er jeg mere glad i å gjøre slik de gjør på gode pizzarestauranter. Nemlig osten i bunn. Selvfølgelig pizza saus på først da, så kommer osten også resten av fyllet.


  Så da lurer jeg på hva du gjør.Og ha en super lørdagskveld, jeg gleder meg til nydelig hjemmelaget pizza og rolig kveld.

   

  Osten under fyllet eller over alt fyllet??

 • 44

  Derfor bør du ikke bruke LYPSYL

  Jeg har tidligere skrevet ett innlegg angående den kjente babyolje til Natusan om hvorfor man ikke bør bruke denne. Den er proppfull av mineral olje. Jeg fikk mye tilbakemeldinger fra folk, mange visste om det, og noen hadde fått en helt ny og fin hud etter å ha sluttet med den. Jeg fikk også tips om at Danmark vistnok har sluttet å selge Natusan, og det er på grunn av de skadelige ingridiensene som du finner i produktet. Om du vil lese innlegget om babyolje kan du gå inn HER


  Men nå handler det om den kjente Lypsyl. Selv brukte jeg den masse før, uvitende om ingridiensene til produktet. Pga den er mye brukt så tenkte jeg å dele denne infomasjonen med dere.
  Når jeg selv brukte den fikk jeg skikkelig tørre lepper. Eller, jeg fikk ikke tørre lepper der og da, men med en gang jeg ikke brukte den. Rotet jeg den bort måtte jeg butikken å kjøpe mer av den, den kostet jo kun mellom 3kr og 5 kr på Kiwi før. Nå aner jeg ikke hva den koster. Jeg kjenner fler som var avhengi av denne lille saken, og bare måtte ha den hele tiden. Mens de hadde jo dødstørre lepper og det hjalp ikke særlig.

  Lipsyl inneholder nemlig mineralolje og Sauetalg. De 3 hovedingridiensene i Lypsyl er nemmelig paraffinum liquidum, petrolatum og parafin. Altså det vi kaller for mineraloljer. Det eneste de gjør at det legger seg som en hinne utenpå leppene, slik at det føles som at man får enormt med fuktighet og myke lepper. Så med en gang man smører på kjennes det veldig bra ut, men det forstyrrer hudbalansen og tetter porene og gjør at du bare blir tørrere og må påføre mer etterpå.

  Det er et veldig smart trekk av produsenten av produktet å bruke mineraloljer. Det er billig for de å bruke mineralolje. Vi blir anhengi og kjøper meg. Produsenten tjener enorm på vår avhengihet.

  Det eneste du kan gjøre for å bli kvitt avhengiheten av Lypsyl er å gå over til en lepomade ute disse stoffene. Da vil du etterhvert merke at du omtrent aldri trenger å bruke lepomade lenger. For at de faktisk gir deg fuktighet, og ikke gjør de deg avhengi. De trekker inn i leppene og reparer, ikke ligger der som et lag slik at det bare føles bra ut.

  De  jeg har brukt som jeg ialefall vet er bra for leppene og har trygge ingridienser er følgende. Det er de jeg har prøvd til nå:
  Gi meg gjerne tips om flere bra lepomader med trygge ingridienser :) Etter å ha slitii med tørre lepper i mange år, vet jeg hva som funker og ikke.

  KK har foresten utført en test av ulike lepomader, denne kan du lese HER Og jeg er veldig enig i denne testen.

  Viste du dette om Lypsyl??

  Har du også vært avehengi eller kjenner noen som er/har vært??

 • 6

  Nattåpent+ A1

  I dag har det vært nattåpen på kuben kjøpsenter i Hønefoss. Tidligere på kvelden var vist VOE der å danset, i følge det jeg leste på bloggen hennes. Og kl halv 9 så skulle A1 ha konsert. UUUUhhhh ;)Det var stappfullt, slik at det var umulig å få sett de. Folk satt i trappen og det var smekkfullt. Hallo, A1 i Hønefoss liksom. Det er ikke hver dag.

  Var veldig mange mennekser ute å handlet i dag, selv fant jeg meg ikke noe sånn spesielt mye. Men fant en fin genser/topp og noen utrolig gode votter. Beste jeg har eid i hele mitt lange liv.


  Gadd ikke akkurat pynte meg noe voldsomt, så ble håret i strikk i dag.


  Hum, Outfit bilde??

  Mads dreiv å peip i hele dag. Vi aner ikke hva det var. Hver gang vi gikk inn og ut av en butikk så peip det i alarmen. Merkelige greier. Men har hørt noe at det kan være noe mer noe kort ellernoe slik. Eller om det var de nye skoa han gikk rundt med. VI var innom butikken der han kjøpte de, men de kunne ikke skjønne hva det var.


  Godt med gode lua mi ute nå

   

  Håper du har hatt en strålende Fredags kveld/natt :)

  Nattinatt :)

 • 12

  BAH.MANNFOLK

  I dag har det vært full jobbings før helgen og det er nydelig med helg nå. Mads har lanfri nå, i og med han hadde fri så sendte jeg meld om han kunne ha middagen klar når jeg kom hjem. For jeg var så fryktelig sulten. Regner aldri med at han lager middag uten at jeg spørre om det. Mannfolk. De gidder hverken å rydde eller lage middag med mindre man spørr først. Hvertfall mange av de. Det går meg litt på nervene til tider. Fy flate så godt det hadde vært om man hadde sluppet å spørre.

  PS: Jeg ekke så blid nå :P

  Mads sa nå ialefall ja til og lage middag og lurte på hva vi skulle ha. Jeg sa at det var det samme for meg og det kunne han bestemme. Jeg kommer hjem og han står å lager middag. Kylling med ris, no more. Så puttet han på litt indisk krydder utenpå kyllingen og klarte å svi den, slik at han måtte bare kaste de. Så da satt vi igjen med ris da. Yummy. Så i dag ble det ris til middag, uten noen ting annet. OM jeg er bortreist går det alltid i grandis eller annen ferdig mat :P

  Syntes det er veldig merkelig, for han pleier å være veldig flink å lage mat om han bare gidder. Og så lenge han vet hva han skal lage. Hva skal man gjøre for å stramme opp disse kara?? :P

  Endelig har vi en fri helg sammen, og det gledet jeg meg veldig til. For tenkte vi kunne finne på noe koselig sammen, men neida. Da ringer de fra jobben og spørr om Mads kan jobbe overtid i morgen( Lørdag) Og selvfølgelig svarer han ja. Ikke at det er noe galt å jobbe overtid. Men det var en vakt fra kl 2- 22. Så hele lørdagen og planene for å få en hyggelig helg er ødelagt. JIPPI. NOT

   

  Så akkurat nå har jeg veldig leia, og skal på kuben å shoppe litt snart tenkte jeg. Shopping hjelper mot ALT. Har gavekort på 1000kr også, det er ikke feil.

  BAH. MANNFOLK!!!

   

 • 17

  Kinawok med biff ala charlotte

  Som sikkert de fleste har fått med seg så elsker jeg å lage nye retter som jeg bare kommer på av meg selv og prøver med frem til. Dette er en helt ny en, som jeg ikke har laget før. Ble veldig fornøyd med resultatet.


  Jeg gjorde en aldeles merkelig vri som ble mye god smak på. Og litt sterk, slik jeg liker det. Det var en rar blanding av sweet chili saus, soya saus og sursøt saus.

  Du trenger:

  - Biffkjøtt ,strimler
  - Ett fedd hvitløk
  - Paprika med forskjellige farger
  - Gulrot
  - Løk
  - Purre
  - Vannkastanjer
  -Bambusskudd
  - Litt kinakål av den harde hvite, ikke det grønne.
  - Sursøt saus, soyasaus og litt sweet chili saus
  - Salt og pepper

   

  Fremgangsmåte:

  1. Steke biffstrimlene i wokpanne sammen med kuttet hvitløk ,salte og pepre. Drypp på litt soyasaus for å få inn i kjøttet. Ta kjøttet så over i en skål så lenge.

  2. Wok alle grønnsakene som du har ferdig kuttet. Vent litt med kinakålen. Denne teas i helt på slutten, så den beholder sprøheten sin.

  3. Når grønnsakene har fått wokket seg litt så heller vi kjøttet oppi sammen me grønnsakene og tar på litt sweet chili saus, deretter litt soyasaus og rører rundt. Vi kan også tilsette litt sursøt saus, det ble utrolig godt. Så tar vi oppi kinakålem i wokken.

  4. Serveres alene eller med f.eks ris :)

   

  Denne bør prøves.

   

  Så det godt ut??

   

   

 • 4

  Slik får du liker knapp på bloggen din

  Det jeg gjorde var at jeg først oprettet en side for bloggen min på facebook. Hvor jeg poster nye innlegg :) Om du skal ha en slik side enkelt for din blogg kan du gå inn HER og trykke nederst til venstre på oprett en side. Da lager du også din side for bloggen din. Min heter Charlottes verden.

  Når du har oprettet siden så kan du gå inn på Denne siden og lime inn url adressen til bloggsiden din på facebook.  Også kan du velge hvordan knappen skal se ut, og åssen farge osv. Fårhåndsvisning ser du tl høyre på siden der.

  Når du er klar trykker du get code.

  Kopier koden som heter iframe. Gå til Design-rediger- maler og søk opp denne koden ved hjelp av ctrl f
  <div class="content">${EntryBody}

  og under denne skal du lime inn koden din.

  Husk å forhåndvise før du lagrer designet, slik at du har gjort det rett. Trykk gjerne liker på bloggen min :)


  Gammelt bilde ;) Nisselue.

  Var dette nyttig??

   

 • 8

  Sydentur, bort fra kulden

  Sitter på nette å ser på sydenturer. Skikkelig mye billig og bra i januar. Vi tenker å reise til Gran kanaria, i og med besteforeldra til typen min bor der. Så da kan vi ta turen innom å hilse på de også.


  Og pluss at i Gran kanaria er det gode tempraturer nå. Jeg og min forlovede har vært på flere turer sammen og vi begge elsker å reise. Kunne ikke vært med passe enn det <3 Tror det blir playa del ingles vi havner på.

   


  Skal bli godt med sol og varme.


  Trenger virkelig å komme bort fra denne kulda nå merker jeg. Blir for kaldt for meg. Det perfekte må være å bo i et varmere land på vinterstid også komme hjem til Norge når det er sommer.  Vi tenker at enten så tar vi usesifisert reise eller ett all inclusive hotell. Slik at man får alle måltider inkludert i prisen, samt drikke og alkohol så mye man vil. Er ikke dumt det :) Bodd på det noen ganger med mamma, men aldri sammen med Mads.

  Vi har reis uspesifisert og det har vi hatt gode erfringer med ving, så lenge det ikke er høysessong og nesten ikke noe ledig ;)BLir herlig uansett, så lenge jeg kommer med nedover i varmen ;)

   

  Flere som vil bort fra kulden??

   

 • 8

  Skal teste foundationene jeg fikk

  I går fikk jeg pakken med foundation testene som var gratis på makeup mekka her om dagen, dette gjelder ikke nå lenger. Jeg lovet dere at jeg skulle utføre foundation testen som jeg har gjort på flere andre foundationer  HER "slik sjekker du om din FOUNDATION er bra for huden"

  Så en av de nærmeste dagen så lover jeg å få tatt testen på de 2 typene her, og se åssen de egner seg. Om huden får puste skikkelig ved bruk eller om den kan lett tette porene dine og gi deg urenheter og tørr hud. Kanskje jeg gjør det alt i morgen.

  Dette er de 2 foundationene jeg fikk gratis testere fra, som jeg lover dere å teste ut. Fikk 10 forksjellige prøver. For var 5 fargetyper av hver av de.  I det siste har jeg blitt veldig ops på hva jeg putter på huden min, kan si det at det finnes mye dritt der ute på markedet som jeg har brukt før. Som ga meg rød og ekstremt tørr hud. Og husker også noe spor av urenheter på hake tidligere. Dette kan skyldes produktene man bruker på huden. Kjempegøy med tips fra dere leser også :) Om gode og dårlige erfaringer med produkter.

  God natt alle sammen :)

   

  Skal jeg teste ut foundationene i testen min??

  Bruker du foundation?? Eventuelt hvilken

 • 31

  Helt forferdelig, skjønner ikke at det er mulig

  Denne youtube videoen så jeg på Linn Steinsland sin blogg i går. Annbefaler å ta turen innom henne. Veldig bra blogg som jeg leser mye.

  Hun sier det som jeg skulle sagt det selv. Utrolig hjerteskjærende video. Stakkars barn sier nå jeg, som må leve med en så fryktelig mor.

  ADVARER OM EN VIDEO MED STERKE SCENER

   

  Jeg blir så  provosert. Har lyst at noen skal gjøre det samme med denne mammaen, få opp øya hennes.

  Grusomt eller hva?

 • 17

  Kylling wok med sursøt saus

  Legger ut gårsdagens middag her jeg. JAJA, litt seint. Den var VELDIG god ;)


  Liker å lage litt masse, for nå som Mas jobber nattskift er det kjekt å ha med på jobb.  Og innholder var følgende:

  Brokkoli,grønn,rød og gul paprika,gulrøtter,2 kyllingfilet,løk,purre og litt kinakål som bare skal oppi rett på slutten. Sursøt saus på flaske kjøpt på invandrer butikk. Den brukes til flere middager :)

  ÅNAMME NAMM

   

  Hva er din middag i dag??

   

 • 23

  Pakkene jeg fikk i posten i dag

  I sta postet jeg DETTE innlegget om at jeg hadde fått 3 pakker i posten. Den ene visste jeg at innholdt noen testere jeg fikk tilsendt gratis av noen foundationer + noe mer jeg hadde bestilt som jeg ikke husket helt. Også hadde jeg bestilt mer hudpleie produkter på nette, for jeg var gått tom. Men bestilte litt ekstra jeg ikke har prøvd også denne ganger.

  Ble som julaften med alle disse pakkene her, selv om de er betalt selv da, untatt foundation prøvene som var gratis på nette her om dagen. Som jeg skrev et innlegg om HER. Jeg fikk prøvde 2 typer foundationer, med 5 ulike farger på hver.

  Min Pakke nr 1  Har enda ikke somlet med til å prøve EOS lepomadene som alle snakket om og blogget om før, men nå skal de prøves. Og den rosa tingen der er noe jeg aldri har prøvd før. Det skal være en highlighter, fuktighetskrem og øyekrem i ett. Måtte ha den for at den var rosa ;)

  Min Pakke nr 2.


  Dagkrem,nattkrem,hårkur, fotkrem, shampo, balsam og en nydelig dusj såpe jeg er hekta på.

  Shampoen og balsamen er da erstatningen min etter at herbal essenses shampo og balsam forsvant. Og nå liker jeg den bedre også.

  Også skal vi over til den siste pakken.

  Min Pakke nr 3

  exfoliant crub, 2 leirmasker, anti aldrings serum(forebygge :P ), geleer til et spa apparat som jeg har, og rense serie med renseskum, dag og nattkrem.


  Den første til venstre har har jeg ikke prøvd før, så gleder meg til å prøve den. På nette står det at det er en skånsom slipekrem som inneholder aloe vera. Den skal vistnok fjerne stoffer som blokkerer porene. Og ved å slipe huden så forbedrer man dens evne til å bevare fuktighet. Så det blir spennende å prøve ut.

  Det er faktisk enda gøyere å handle på internet enn å handle i butikk. Mer spennende når man ikke husket helt hva man bestilte og skal åpne de opp :=)


  Har jeg fått meg mye spennende produkter?

  Hva syntes du om å handle på nette?

   

   

 • 9

  3 pakker i posten, SPENNENDE  3 Pakker i posten , det er nice. Den hvite der tror jeg er fra Makeupmekka. Med de gratis foundationene jeg skulle få, også tror jeg at jeg bestilte 2 andre ting derfra også, men husker ikke hva det var. Så blir spennede å åpne alle pakkkene mine. Nå skal jeg lage  middag, og etterpå skal jeg kose meg med pakkene. Husker jo ikke alt hva som er i alle pakkene. Virket som en del ting. SPENNENDE.

  Noen som vil se hva som er i pakkene??

   

 • 9

  Nice nettbutikk

   


  Her er en liten smakebit på noen ting jeg har pkukket ut fra en butikk jeg liker godt. Og siden de ikke har den  i Norge, så blir det å sikle på nettbutikken dems. Digger www.newlook.com og her skal det handles etter jul en gang ;) Når man har masse penger å bruke på seg selv.

   

  I LOVE SHOPPING <3

   

  Fant noe du fint av det jeg hadde plukket ut??

   

 • 28

  Skal jeg farge håret blondt igjen??

  Må innrømme at jeg savner faktisk det blonde håret mitt når jeg ser igjennom gamle bilder altså. Er jo kanskje ikke så rart når jeg har hatt det siden 6. eller 7. klasse og nå for litt siden farget jeg det brunt. Liker jo det brune veldig godt også, men kan ikke noe for det. I MISS MY BLONDE HAIR ;) Gode minner ved å se på bilder. Om jeg farger det nå. Kommer jeg antageligvis ikke til å få tilbake akkurat samme fine blondfargen.


  Fra en fest i leiligheten til meg og Lotte i BØ.


  Drammen <3


  Blondt hår og blå linser på meg. Webcam bilde :P :P


  Meg i kos <3


  Meg og mamman min i Bulgaria (sunny beach) Når jeg var blond fikk vi ofte høre hvor mye vi lignet.

  Og nå med brunt hår:
  SÅ HVA ER DIN MENING???

   

 • 7

  Dagens middag, Lyr

  I sommer i Bergen så fikk vi masse fisk. Mye makrell, men også noen få lyr. Så i dag ble det noe av fisken som vi har i fryseren. Nemmelig stekt lyr med løk. Det er kjempegodt, og smaker litt som sei etter min mening.  Så kanskje udigg ut, men det var godt. Og det er det viktigste.

   

  Har du smakt LYR før??

   

 • 4

  Her er oppskriften på CHILI majonesen

  Fått flere spørsmål om oppskrift på chilimajonesen som jeg benyttet til sushi. Så legger den ut her jeg :)

  Du trenger:

  - Majones (best med ekte majones)

  - 1/2 ts -1 ts med chilipaste. Denne får du på de store daglivarebutikkene sammen med mye av den asiatiske maten

  - Smake til med bittelitt sukker


  Slik ser chilipasten ut. Sambal oelek. Fra santa Maria.

  Og slik gjør du det, enkelt og greit

  1.2.3.
  Ønsket mengde majones                              Litt chilipaste 1/2-1 ts                        røre og smake til med litt sukker

   

  Slik lages altså chilimajones, som blandt annet kan brukes til suhi og mye annet.


 • 13

  Slik lager du Sushi

  Dette trenger du:

  Bruk det du selv ønsker av fisk eller skalldyr  Det jeg brukte var:

  -Fisk: laks og tunfisk

  -Mini purre, advokado og agurk

  - Nori (tang til sushi)

  -Sesamfrø til california roll

  - wasabi, soyasaus og syltede ingefær

  - Kokt sushi ris. Se hvordan du tilbreder den HER

  -  Bambus matte med plastfolie rundt

  -  Ris eddik

   

  1. Kutt opp alle grønnsakene i strimler


  Agurken tar man ut innmaten av og skreller. Så deler i strimler.

  2. Deler opp fisken, avhenger av om du skal lage maki eller om du skal lage nigiri sushi.

   

  Dette er min 2. gang jeg lager sushi og jeg bruker disse videoen for å lære hvordan lage sushi. De er lærerike og enkle å forstå.

   

  NIGIRI SUSHI:

  Inside out California roll

  Og slik ble rsultatet av mine første nigiri. Det hadde jeg verken laget eller smakt før.  Og california maki rullene ble slik( jeg fylte de med laks på noen og tunfisk på noen)  Også toppet jeg tunfisk bitene med hjemmelaget chilimajones. Og prøvde også på lakse, det smakte også veldig godt.

  Og slik ble ferdig resultat av sushien min ;)

   

  Håper det var et nyttig innlegg

 • 8

  Nå skal jeg kose meg med hjemmelaget sushi

  Da var jeg ferdig med å lage sushi. Det krever litt tid og tolmodighet de første gangene. Men det er gøy og smaker veldig godt da. Så er verdt det. Nå skal jeg slappe av , se på tv og nyte sushien jeg har laget.

   

  Så har vi fått tent lys nr 2 i dag da dere.
  Kan legge ut flere bilder og hvordan jeg laget det senere. Om dere ønsker det da?? :)

  Ha en fortsatt fin søndag

 • 4

  Slik koker du sushi ris

  Nå driver jeg å lager sushi, siden min kjære er på jobb så benytter jeg muligheten ;) Siden han ikke er særlig begeistret for sushi.

  Sist ble jeg ikke sånn supersuperfornøyd med risen. Greit at den skal være klissete, men min var nesten mos :P Denne gangen ble den perfekt. Så tenkte jeg skulle dele hvordan jeg tilbredte SUSHI risen. Til dere andre som heller ikke har riskoker. Sushi risen kjøpte jeg på invandrer butikk, om man skal kalle det for det .

  Du trenger 2 kopper med sushi ris og 2,5 kopper med vann.

  SLIK GJØR DU

  1.Start med å putte 2 kopper med ris oppi en bolle og hell oppi en del vann, skyll risen i 4 omganger. Til det ikke er hvitt vann lenger, slik at vannet er klart. Du kan gjerne la risen stå i vann i 20 min, men det gjorde ikke jeg.

  2. Tilsett risen og 2,5 dl vann i en kjele med lokk på. Sett plata på fullt og la risen få et lite oppkok, så skrur du varmen ned. Jeg satte varmen ned på 2 og det var perfekt. Ha forstatt lokket på.

  3. Risen skal egentlig stå slik i 20 min, men min sto i 10-15 min. Lurt å følge med på den hele tiden. Så når man ser vannet er borte kan man ta den av platen. Kan gjerne la risen stå å vile i noen få minutter.

  4. Så heller du risen oppi en bolle og tilsetter en miks du lager selv som består av: 2ss riseddik og 2ss sukker. Dette røres først sammen i en liten skål, så sukkeret blir løst opp. Så tilsetter du dette over risen og rører forsiktig inn.  Nå står risen min å kjøler seg ned, slik at den snart er klar for sushi. For er ikke noe særlig med varm ris i sushien akkurat ;)

  Skal jeg legge ut hvordan man lager resten av sushien også??

 • 5

  Se hva jeg har fått meg

  Da har jeg endelig fått opretten en bloggside på facebook for min blogg.Og dermed har jeg også lagt til en liker knapp på hvert av inleggene. Så om du leser bloggen min, eller ønsker å følge med på den så er det utrolig hyggelig om du trykker på liker knappen. Hvis du har facebook da selvfølgelig.
  Nå er det på med joggingsen også tenkte jeg å gå meg en liten tur i kulda, og etterpå skal jeg lage sushi ;) nam nam.

  Har du liker knapp på bloggen??

   

 • 20

  SERIØST!!kaldt sa du??

  Akkurat vært i Drammen en tur. Besøkt min kjære farmor som ligger på sykhuset. Det er så fryktelig kaldt ute nå at det er galskap. Seriøst se på døra vår. Og dette er på låsen inne. Den er seriøst frysi med is utenpå. Da snakker vi kaldt altså. Og sykt dårlig isolert tydligvis. Glad vi ikke eier her. Godt vi bare leier. Gleder meg til å kjøpe noe eget jeg.

  Det er vel rundt -15 grader ute nå, om ikke kaldere.

   

  Er det kaldt der du bor??

 • 6

  Innkjøp til leiligheten

  Vært å handla litt til leiligheten :)


  2 store strandhåndklær

  4 kluter  2 småhåndklær

  6 badehåndklær

  2 stretch laken

  Godt med helt nye håndklær og laken :)

 • 9

  Gratis foundation. De skal jeg teste

  Akkurat nå har jeg bestilt meg 10 foundation testere. Det er av disse 2 typene her. 5 ulike farger på de begge har jeg bestilt. Siden jeg ikke har prøvd ut de fargene så må jeg se hvem som passer meg. Og ikke minst om de er bra for huden. Jeg fikk de gratis på makeupmekka, det glelder frem til kl 00. Så dere må være raske. Det eneste man betaler er 25 kr i ekspedisjonsgebyr. Og da kan man ta en av hver farge for å se hvem som passer deg best.

   

  Gleder meg til å få de i posten, og tenkte jeg skulle teste de ut på foundation testen min som jeg har skrevet innlegg om HER. Der kan du teste om foundationen din er bra for huden. Raskt og enkelt. Det skal jeg gjøre med disse også. Og i tilegg merker man det godt på huden.  Og her er filmen av den fordige testen av foundationer ;)

   

   

  www.makeupmekka.no for gratis testere :) Gleder meg til å ta de på testen min:)

 • 8

  Helt dilla på denne  Skrev om denne her om dagen da jeg smakte den for første gang. Jeg har helt dilla på den nå. Var på butikken og tenkte å handle inn noen til helgen, men var kun en igjen. Og DEN var ment til meg. Bombesikker ;)

  Av iste så er denne den klare FAVORITTEN. Og etterpå kommer fersken <3

  Har du smakt den?

  Hvilken iste liker du best??

 • 5

  Koselig sommerbilde

  Jeg er ingen fotograf og heller ingen hobby fotograf ;) Men i sommer i barnehagen tok jeg dette bildet mens vi var på skogstur og jeg ble igrunn ganske fornøyd.  Og det minner meg på at jeg savner sommer, jordbær og kunne jogge lange turer uten å frosse ihjel.

   

  Hva syntes du om bildet??

 • 13

  Ansiktsmaling

  Er det noe barn elsker så er det ansiktsmaling. Samme hvordan du maler igrunn, de blir storfornøyd med det meste :) Så lenge de får bestemme litt hva de vil ha.

  Her er en sommerfugl jeg malt i sommer :) Jeg syntes ansiktmasling er kjempe gøy. Og jeg er ikke god på å tegne eller slike ting, men øvelse gjør mester.

  Og denne har jeg malt.


  Og 2 skumle jenter:


  Den til venstre har jeg malt. Skumle??

  Har du prøvd deg på ansiktsmaling?

 • 9

  Ikke kjøp iPad enda

  Gjør som du vil, men ryktene sier du bør vente med å kjøpe iPad. Det sies nemmelig at på nyåret vil allerede iPad 2 lanseres. Og det sier seg jo selv at det blir en forbedret versjon. Apple gjør jo den nye modellen klart bedre enn den første. Det kommer alltid noe nytt og bedre. Så om du ikke absolutt må ha iPad nå, så annbefaler jeg å smøre deg med tolmodighet. Så slipper du å angre ialefall.

  En ny og bedre utgave som er rett rundt hjørnet vil jeg tro er vel verdt å vente på.

   

  Ryktene sier at iPad 2 skal bli mindre, mulig billigere. I og med det blir flere konkurrenter på markedet. Den skal bli forbedret på mange områder. Blant annet sies det at den skal bli utstyrt med usb-port og utstyrt med funskjoner for videosamtale med kamera på hver side og vistnok en annen type skjerm.

   

  Jeg vil virkelig ha meg en slik herlighet <3 men jeg kommer til å smøre meg med tolmodighet og vente til  nr 2 kommer ut. Og satse på at jeg får en bedre, og at det er verdt å vente.  Har du iPad??

  Kommer du til å vente til nr 2 kommer ut??

 • 13

  Kjæresten har laga julemiddag

  Har sovet skikkelig lite i natt. Sovnet ikke før kl 3 i natt. Vi lå og skravlet og skravlet og siden Mads er inne i nattkskift perioden nå så gjorde det ikke noe for han hvor mye klokka ble. Men for meg som skulle opp tidlig var det litt værre. Men heldig som jeg er så laget min kjære julemiddag til meg når jeg kom hjem fra jobb. Nemmelig RIBBE. Det eneste jeg tro til med er min hjemmelagede brune saus til ribba.  Det smakte skikkelig godt med ribbe i dag av min kjære, servert med hjemmelaget tyttebærsyltetøy fra i år. Jeg fikk foresten høre at jeg hadde laget en knakende god saus ;) NICE. Etter en så god middag, så blir man også ekstremt trøtt ;) Etter kun noen få timer søvn i natt, så dupper jeg snart av. Kl 18:00 liksom.  JADA, det er vist fullt mulig. Sliter med å holde øyelokka oppe.

  Jeg som hadde lyst å ta meg en tur på Sandvika storsenter. Det er nattåpent der i dag, men blir nok dårlig med det i og med jeg skal opp tidlig også i morgen.

  Også må jeg nesten ta et standard spørsmål når vi er inne på julematen dere.

  Hva pleier dere å spise på julaften??

 • 21

  Leirmaske

  Så satt jeg her da. Med deilig leirmaske i annsiktet, eller kan vel ikke si det er så deilig akkurat nå. Men det blir godt når jeg skylder ut og får på en god fuktighetskrem i annsiktet. Håper også det blir tid til napping av bryn etterpå, for det trengs virkelig nå ja, som dere ser på bildene ;) Også skal jeg kure håret. LOVELY altså. Må nesten ha en sånn kveld i uken, så det prøver jeg å få til faktisk. Pleie meg selv dagen.


  Lækkert ;) NOT. Blir sånn hvitaktig som på haka når den tørker.

  Leirmaske med havplanter som skal trekke ut litt smuss og urenheter i huden min. De er nok der inne et sted. Selv om de heldigvis ikke popper ut.

  Dette er min andre tube, man bruker kun litt av gangen. SÅ hat hatt den forige leeenge. Også betalte jeg kun rett over 150 kr for den. BILLIG og bra.  Nappe Nappe. AU AU

  Har du prøvd ut denne leir masken?

  Liker du annsiktsmasker?

 • 10

  Bedre sent enn ALDRI ;)

  Dette kjøpte jeg i dag. Må jo ha advenstlys nå som det er advent. Skulle jo igrunn egentlig ha tent lys på søndag, men bedre sent enn aldri. Satt opp på 1-2-3

  1  2


  Også måtte vi jo selvfølgelig tenne det første lyset.

  Gadd ikke kjøpe adventsduk, så da ble det juleduk.

  Hva syntes du om advents lysene??

 • 11

  Da er de MINE

  Skoene jeg nevnte her om dagen på bloggen som jeg hadde så lyst på. Skikkelig gode og varme vintersko.

  Var på shopping i sta, og da måtte jeg innom Euro sko og vips.

  Nå er de mine <3 Herma etter min kjære, men men.

 • 6

  Dagens Kalender gave+ førjulsgave av kjæresten

  Her er dagens lille kalender gave.  Har disse knaggene med bamser på fra før og de er veldig søte. Og siden jeg elsker hester så ble dette den første kalender gaven.  Også fikk jeg denne som en førjulsgave, for Mads syntes jeg trengte en sånn en:


  Den vat utrolig komfortabel å ha på fanget når jeg har datan der. Sånn myk pute under som former seg til beina. Også slipper det å bli varmt ;)

  Og siden jeg er så glad i rosa så håpet jeg at den rosa lå oppi esken, men den var vist tom. Så da ble det svart, kanskje like greit.  Ikke rart jeg syntes den var søt da ;) det er lov.


  Med lampe og greier ;)

   

 • 6

  Antrekk

   

  Antrekk fra http://www.newlook.com/

   

  Jeg digger det ;)

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits