Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Godt nytt år. Takk for det gamle

Titter bare en rask tur innom for å ønske alle et godt nytt år.

Vi er sammen med gode venner og har kost oss med god kalkunmiddag. Tror dette blir en veldig koselig feiring.

Jeg har trua på at 2013 blir et bra år :)

Kos dere masse i kveld, nyt de siste timene av 2012. Nyttårsklem fra meg.

 • 5

  Tre stiler, Tre antrekk

  I dag var planen å kikke på salget i butikkene, men grunnet sykdom på jobben ble det jobbelørdag isteden. Var mye å gjøre så tiden gikk fort. Fikk kjøpt meg en genser på salg på Mango da. Nå skal jeg nyte resten av kvelden med kjæresten.
  Vi har akkurat spist middag og jeg satt med ned med Polyvore, hvor jeg har satt sammen tre ulike antrekk. Håper dere vil like de.
  ANTREKK NR 1:
  beige

   


  Dorothy Perkins , 160 NOK / Monsoon tapered pants, 585 NOK / Alexander McQueen shoes, 4.425 NOK / Marc by Marc Jacobs leather crossbody handbag, 2.335 NOK / Gold jewelry, 1.080 NOK / VIcenza white pearl earrings, 63 NOK
  ANTREKK NR 2:
  black and gold

   


  Loose shirt, 110 NOK / Ksubi super skinny jeans, 1.275 NOK / Jeffrey Campbell high heel sandals, 1.310 NOK / Valentino genuine leather handbag, 9.655 NOK / Pull&Bear spike ring, 72 NOK / Mimco lip makeup, 145 NOK / Nail care, 27 NOK
  ANTREKK NR 3:

  nice outfit

   


  River Island peplum top, 160 NOK / Mini skirt, 175 NOK / Spiked pumps, 405 NOK / Forever New stone jewelry, 230 NOK / Monsoon silver jewelry, 110 NOK / L'Oréal Paris lip makeup, 72 NOK / Witchery Nail Polish, 46 NOK
  Ha en koselig lørdag kveld videre.
  Noen av antrekkene du likte bedre enn andre??
 • 4

  God jul (litt på etterskudd)

  Hallo! Og god jul. Vips så var julaften over og snart begynner vi på det nye året.

  Det har gått litt i ett her i julen med jobbing og juleselskaper, så DENNE konkurransen blir utsatt til 12 Januar. VINN EN KOKEBOK!


  En av de første dagene på Lanzarote. Snømannen Charlotte!  Har glemt å oppdatere etter at vi kom hjem fra Lanzarote. Kort oppsummert hadde vi  en fantastisk kjæresteferie på nydelige Lanzarote.

   

   

  Det var jobbing på lille julaften og selveste julaften (bare på dagen). Kvelden feiret vi hjemme hos mamma med flere i familien. En koselig feiring med masse fine pakker.  Masse fine pakker under treet.


  Noen av folkene rundt bordet. Manglet kun mamma og meg rundt bordet.  Mett og sliten etter en fin feiring.


  Mads fikk skipakke av meg. Mads må selvfølgelig ha Madshus ski :P #Fornøyd.

  Og helt til slutt må jeg bare vise dere hvor masse snø vi har her på konnerud nå:
  Vi begge må vel inrømme at vi savner pinnekjøtt litt. Har ikke blitt noe av det i julen. i midten av janurat skal vi over til Bergen og pratet netopp med svigermor om pinnekjøttet ;) Så kanskje vi er heldige og får deilig pinnekjøtt. Nam nam. #Vann i munnen.

   

  Ha en fin fredagskveld videre !

 • 1

  Hjemmelaget Paella og Sangria

  I dag har det vært fint vær, men noen skyer på himmelen. Hotellet har satt igang en spennende aktivitet. Nemmelig hjemmelaget mat og drikke, spansk stil. Vi lager skikkelig Paella og Sangria . Jeg ble skikkelig overrasket over hvor raskt og enkelt det var.

  Nam. Nå lukter det skikkelig nydelig her. Om 15 min er maten klar for prøvesmaking.

  Kommer nok garantert til å prøve dette hjemme også. Spansk mat er jo så godt.

  Så ikke dette godt ut kanskje ??

 • 5

  Storkoser oss på Lanzarote

  Tiden flyr så alt for fort her nede, men vi har rukket å gjøre masse spennende. Vært på marked i tequise, vært på visning av 4 av Apollo sine hoteller, leid bil og vært på utflukt hvor vi var rundt hele øyen. Dette er bare noe av det vi har gjort her nede.

  Mads på markedet.

  Se på denne nydelige krabaten fra markedet.

  I går dro vi over til Gran Canaria for å besøke familien til Mads. Moren og faren har kjøpt seg hus der nede. Vi er tilbake på hotellene nå og skal nyte de siste dagene. Sitter å koser oss med en kald øl i poolbaren og gjør oss klar for den vakreste solnedgangen <3

  Fått Gucci briller av gutten min :)

 • 6

  Vel fremme på vakre Lanzarote

  Da var vi vel fremme på Lanzarote. Det er så utrolig koselig å endelig være tilbake her. Har ikke vært her på maaaange år. Hotellet er superkoselig. Så her kommer vi nok til å kose oss glugg ihjel :)

  Bassenget her ser slik ut nå i kveld.

  Vi var dessuten så heldig og fikk flott balkong hvor vi ser havet. Lykke!

  Nå sitter vi å storkoser oss med en iskald øl i en vakker solnedgang. Nyte ferien til det fulle nå;)

  Gratis Internett her også. Lykke <3

  I morgen skal vi på hotellvisning med Apollo og få se 4 andre hoteller. Vi var heldig og fikk veldig billig tur gjennom jobben min, mot at det blir som en liten studietur :)

  ser frem til å se mer av vakre Lanzarote. Ønsker dere alle en super lørdag :)

 • 3

  Bye bye vinter,hei hei sommer

  I skrivende stund sitter vi på Gardermoen og venter på flyet. Så da blir det "bye bye vinter,hei hei sol og sommer". Turen går til Lanzarote.

  Vi har vært våkne siden kl 04:00 i dag og er klare for å slappe av litt på flyet.Zzzzz

  Måtte finne frem solbrillene og sommertøy igjen gitt. Herlig. Skal virkelig bli godt med en tur til varmere strøk nå kjenner jeg.

  Nå tenkte vi å finne starbucks (men den fant vi ikke)og nyte en god kaffe før vi går ombord. Starbucks ligger ikke i avgangshallen, men ved ankomsthallen. Ved peppes og la baguette.Blæææ. Så kjipt. Da ble det starbucks en annen dag ;)

  (Blogger og knipser bilder med iPaden)

  Bloggen blir med på tur :) vi blogges.

 • 2

  Just another wok

  Når dette innlegget postes sitter jeg på jobben (kjekt å kunne tidsinstille innlegg). Begynte sent i dag. Så sent som kl 17. Litt deilig noen dager å kunne slappe av og nyte dagen litt før jobb. Kanskje lage seg en god middag før jobb også. Som jeg har nevnt før lager jeg ofte wok for flere dager. Slik at jeg har til flere lunsjer og middager. Det er billig, god og lettvin måte å gjøre det på i en stressende hverdag. Den kan fint også nytes kald.

  Her har jeg brukt kylling + masse ulike grønnsaker. Steker kyllingen i olje, smør, hvitløk, chili og krydrer med salt, pepper, litt currykrydder og tandorikrydder. Tar så vekk kyllingen på en tallerk og steker grønnsakene i olje og smør, kort slik at de beholder sprøheten. Tar alt i wokpannen og tilsetter litt worcester saus og soya saus. Heller over fløre og tilsetter mer tandori krydder. La dette putre litt og du får en god wok med en fabelaktig god saus. Mye gode smaker her.  Siden jeg elsker nøtter strør jeg på med litt cashewnøtter

 • 4

  Pakke i posten, sminke

  Jeg har helt glemt å vise dere den siste pakken jeg fikk fra Yves Rocher.

  Masse fin sminke som jeg allerede har fått brukt mye. Sminken er dessuten helt perfekt nå som det er julebordsessong. Du finner produktene HER

  Løst perlemorskimmer(øyenskygge), lipliner rød, leppestift rød, øyenskyggekost og eyeliner.

  Eyelineren har jeg testet tidligere og jeg elsker den. Den er veldig enkel å tegne med og strekene blir perfekt tykkelse på. Liker du å skille deg ut med røde lepper bør du også prøve denne vakre leppestiften. Perlemorskimmeret er rett og slett nydelig. Det kan brukes sammen med annen øyenskygge eller alene. Lipliner er noe jeg nesten aldri har brukt, men det gjør seg veldig med en god lipliner før du påfører leppestift. Jeg ser frem til å prøve ut den og resten av produktene mer. De blir deffinnitivt med i sminkevesken når vi reiser sydover til helgen. Det minner meg på at jeg bør begynne å pakke snart.

  Flirty Glamour - Selected by Lene Orvik

  Det er nå tilbud på hele denne pakken inne hos Yves Rocher og du finner den HER. Før408, nå 289. Kanskje en fin julegave til noen du kjenner?

   

  Ønsker dere en fin dag!

   

  (Produktene har jeg fått sponset av Yves Rocher for å teste og  si min mening om de)

 • 7

  Sushi og bubble tea på Gulskogen

  Nå har de endelig fått sushi på Gulskogen Senter. Katana sushi. Det passer jo bra for en sushielsker som meg. Den åpnet på fredag, altså den 07.12. De har også noe nytt jeg aldri hadde prøvd før. Nemmelig bubble tea. Det var spennende og veldig godt. Selvfølgelig ikke uten sukker da ;) lov å kose seg litt.

  Jeg måtte selvfølgelig prøvesmake litt sushi også ;) Den var også god. En veldig god saus oppå.

  Stedet ligger på Gulskogen Senter i Drammen og heter altså Katana sushi.

  Flere som har smakt bubble tea før ???

 • 16

  Jeg vant en iPad!!!

  Jeg har lenge gledet meg til å skrive om dette. For 2 dager siden fikk jeg en iPad i posten. Helt GRATIS! Jeg har vunnet den i en konkurranse og er superhappy. Det å vinne en så bra premie er noe man bare drømmer om. Man melder seg på konkurranser, men sansynligheten for å vinne en så bra premie er gjerne liten pga mange som deltar.   

  Det rare var at jeg ikke engang viste at jeg var med i konkurransen.Så trodde det nesten var tull når jeg fikk e-post om at jeg hadde vunnet en iPad. For å være ærlig tenkte jeg, haha særlig at jeg har vunnet en iPad. Men så etterhvert at mailen var fra en seriøs nettside jeg har nevnt for dere før. Siden heter LikenShare (jeg har nevnt den flere ganger før når jeg har testet gratis produkter). Du finner tidligere innlegg med produkter jeg har testet HER, HER og HER

   

   

   Det er en side hvor man får prøve nye produkter på markedet helt gratis. Du får invitasjon på mail om du vil prøve og kan velge å takk ja eller nei. Det er helt gratis å være medlem, helt gratis med produktene og du betaler heller ingen frakt. Det eneste du gjør er å si din mening og dele din erfaring med andre. Enkelt og veldig greit. Jeg trodde at om jeg la inn link på bloggen min så ville jeg få teste enda flere produkter.Jeg tror de kjører flere vervekonkurranser også ettersom jeg forstod det på facebook siden dems.

  Det jeg ikke hadde fått med meg var at det var en vervekonkurranse og 1.premien var en iPad 4. Jeg hadde da tydligvis vervet flest og stakk av med første premien. Så tusen takk til alle som har meldt seg inn via bloggen min, der hjalp meg å vinne tydligvis. Jeg er så HAPPY ♥  Ble litt så som så med bildene og selvutløser men ;)

  Jeg ble enkelt medlem gratis på siden og hadde flaks og vant en iPad

   

  Nå kan jeg henge litt med i teknologien igjen ;) Etter jeg mistet iPhonen i do har jeg brukt en gammel Dorotelefon (farfar sin gamle). Så nå var det godt å kunne ha instagram igjen. Følg meg gjerne charlottev1987

   

  Var jeg ikke heldig?

  Flere som er medlem av Likenshare?

   

 • 4

  Stjeler barberhøvlene til kjæresten

  For en liten stund tilbake skrev jeg på bloggen om en konkurranse jeg hadde meldt meg på. Hvor man kunne vinne ett års forbruk av den helt nye Shai barberhøvel og barberblader . Og jeg vant!  Så nå slipper Mads problemet med å ikke finne sine barberhøvler fordi jeg har lånt dem ;)  Merkelig nok har jeg aldri funnet en bra barberhøvel for dame, har alltid syntes de til menn er best. Men den her må jeg si jeg liker utrolig godt. Den gir en klatt og bra resultat, selv uten barberskum. Den lugger heller ikke. Uansett hvor lite hår du har så barberer den bra. Ble veldig positivt overasket over denne søte og rosa herligheten.

  Shai høvelen er verdens første barberhøvel for kvinner med hele 6 knivblader som gir en effektiv barbering og en super glatt hud. I tillegg har den et kult design, et mykt grep og et bøyelig barberhode som gir en myk og fleksibel barbering. Den kan enkelt henges opp i dusjen slik at du har den tilgjengelig! Jeg er superfornøyd og det at jeg har fått blader for et helt år er jo fantastisk ! Kommer nok til å vare lenger også vil jeg tro.

  Alt dette var jeg så heldig å vinne!

  Dere som leser bloggen har også muligheten til å få en helt gratis prøvepakke på den nye shai høvelen og 2 stk barberblader levert av Kontura AS. Om du vil prøve helt gratis kan du gå inn på linken  http://www.dorcoshave.no/shai.  Du trenger ikke betale frakt engang!

  Dette er den beste høvelen jeg har prøvd i løpet av mitt 25 år lange liv iallefall og fra nå kommer min kjære sine barberhøvler til å få være i fred! Hehe.

   

  Flere som har prøvd høvelen??

   

 • 5

  Dagens lunsj

  Jeg elsker retter som inneholder masse grønnsaker, wok er noe jeg liker spesielt godt. Ofte tar jeg turen innom en og annen innvandrerbutikk for å kapre gode grønnsaker og annet spennende. Selv bruker jeg nesten aldri oppskrifter på mat. Jeg elsker å mikse sammen og vips så har man en ny og smakfull rett.

  I går ble det kyllingwok til middag. Jeg lager opp en stor wokpanne, slik at vi har til flere lunsjer og middager.

  Prinsippet på wok er ypperlig. Bruk de grønnsaker du selv liker og vips har du et godt måltid.

  Grønnsakene jeg har brukt er: Paprika (rød,grønn og gul), brokkoli + stilk, vannkastansjer(boks), rødløk (kan også bruke vanlig), charlottløk, purre, Kinakål, hvitløk,cili, worcestersaus og soyasaus.

  Når man lager wok er det alltid lurt å gjøre alt av grønnsaker og kjøtt klart. Kutte opp slik du ønsker og sette til side.

  Jeg bruker alltid wokpanne og starter med å ha oppi litt smør og litt olje sammen. Steker så kyllingen og tilsetter 2-3 fedd finhakket hvitløk og 1/2 chili også med frø. Hvitløk og chili er noe jeg omtrent bruker til alt. Det setter så god smak på alt, fremhever mye gode smaker. Krydrer kyllingen med litt salt og en del pepper (som man kverner selv) og en dæsj med worcestersaus. Når kyllingen er ferdig setter jeg den til side på en tallerk eller i en bolle. Så tilsetter jeg litt mer olje og smør i wokpannen og freser opp alle grønnsakene raskt. Slik at de er noe stekt, men fortsatt crispy. Ta så kyllngen over i wokpannen med grønnsakene og ha på litt med worcestersaus og litt soyasaus. Kvern så pepper over det hele. Litt Sweet chilisaus er også veldig godt å ha i woken. Ønsker du den sukkerfri finnes det på noen innvandrerbutikker og hvis ikke kan du lage den selv. Oppskrift på sukker fri sweetchilisaus finner du HER

  På toppen liker jeg å strø på cashewnøtter.

  Jeg tok også med meg rester på jobben og spiste kaldt. Det fungerte også veldig bra. ENJOY!

 • 2

  Litt sent ute

  I går satt jeg i stuen med fyr i peisen og kom plutselig på at jeg hadde glemt å kjøpe adventslys. I fjor hadde vi vel omtrent ikke julepynt fremme engang tror jeg. Vi hadde akkurat flyttet inn i vårt nye hjem og gadd ikke ordne med dette julestyret . Tenk at det er ett år siden vi flyttet inn. Tiden fly virkelig og vi trives bare bedre og bedre i huset for hver dag som går.

  I dag har jeg hatt fri fra jobben og dro derfor  en tur ut for å se etter julegaver. Fikk kjøpt noen iallefall, men mangler fortsatt en god del. På Nille endte jeg opp med masse små duppeditter som jeg satt sammen til en koselig adventslyspynteting. Det var lilla lys, tall, fake snø, lilla og blanke stjerner og avlangt fat. Og når jeg kom hjem og fikk satt det sammen ble jeg jo bare enda mer fornøyd. Jeg ble faktisk så fornøyd at jeg gikk opp på loftet og hentet ned litt julepynt. Mads som elsker julen ble superfornøyd over at jeg hadde tatt frem noe julepynt. Så han kom hjem og inn døren og vips var det er stor smil om munnen hans :) Vi reiser jo til Lanzarote og kommer hjem 2 dager før julaften. Så da er det koselig å kunne få frem noe av pynten allerede nå.

  En dag for sent, men nå er første lyset tent ;)  Hva syntes dere, ble den fin?

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits