Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

9

Litt nytt i garderoben

I går var bestemor og jeg på en liten shoppingtur. For å se om vi fant noen godbiter på salg. Jeg fant med flere fine plagg og alt var det 50% på. Gøy med litt nytt til garderoben. Og kjekt når man hadde penger man fikk til jul som kunne brukes.

Her er innkjøpene:


Bukse fra Anemone

 


Bluse fra Anemone

 


Kjole fra Marc Lauge


Poncho fra Anemone

Alle plaggene fant jeg på salg hos Jentene på Brygga som ligger ved Nordre Jarlsberg brygge i Sande , Vestfold. De har 50% på alt av klær. Og noe til 70% også.

 

Gøy med salg når man kan finne så mye fint :)

 • 11

  New in , babyblue

  //Sponset topp//

  OMG! Du vet det er på tide å formatere pc`n eller kjøpe ny når du bruker over 10 min på å åpne en nettside og enda lenger tid på en kort tekst til blogginnlegget. Jeg har prøvd i 2 uker nå, men pc`n og jeg er tydeligvis ikke helt på lag om dagen. Så da skjønner dere kanskje hvorfor det har vært litt dødt på bloggen om dagen? Jeg klarer selvfølgelig ikke formere (mente formatere) min kjære (les JÆVLA) datamaskin selv. Så det må jeg få hjelp av min kjære Mads til. Men da må jeg få lagret alle bilder ett annet sted og det er jo litt av en jobb.

  Nok om den trege Pc`n min. I sommer dumpet det ned en pakke i posten. Det var en supersøt topp fra Sheinside.

  Er det flere enn meg som er over 50 kg , men allikevel går i sommertøy som shorts, kjole og skjørt. Velkommen i klubben. Leste et sted at vi over 50 kg ikke burde gå i slikt. Ta nå på deg det sommertøyet du ønsker. Gi faen i de idiotene som mener noe annet. Amen!

  Nå er jeg på min 3. restart av pc og har snart dratt av meg alt håret her. Så nå får dere nøye dere med bilder resten av innlegget. Kan heller ikke skryte av kvaliteten på mobilbildene denne gangen ;) Sorry. Må lete etter laderen til speilrefleksen.

      

  Toppen finner dere HER . Den koster nå rett under hundrelappen. Og som jeg sier om alle plagg jeg har fått sponset av Sheinside, så er plaggene mindre en vanlig i strl. Så er du i tvil, gå heller opp en strl, Det står mål på plaggene. Veldig kjekt å ta en titt på de først. Kinastørrelser!

  Håper dere likte antrekket :)

  #sheinside #antrekk #outfit #mote

 • 9

  En topp, tre antrekk

   

  Er det noe jeg koser meg skikkelig med så er det så sette sammen antrekk. I en hektisk hverdag er det utrolig deilig når man endelig har tid til å sette seg ned i ro og fred og sette sammen nye antrekk. For å gjøre dette så bruker jeg Polyvore. Utrolig gøy og masse inspirasjon fra plagg og tilbehør man kan hente der.

  Jeg har satt sammen 3 antrekk under, de alle har samme topp. Jeg har flere slike type topper og elsker de. Pluss at jeg er virkelig svak for slike vakre farger. Hadde satt pris på om dere la igjen en stemme på hvilket antrekk dere likte best. 

   

  Antrekk 1

  Summer

   

  Antrekk 2

  Summer2


   

  Antrekk 3
  Summer3

   

  Ha en fin kveld

  Hvilket antrekk likte du best??
 • 10

  Its weekend

 • 3

  Shopping med lite penger

  Ettersom jobben gikk konkurs i midten av november og jeg nå går arbeidsledig, så må jeg være flink med pengebruken. Jeg får heldigvis litt i dagpenger og har en liten deltidsjobb, men det er ikke like mye som en full lønn. Frem til jeg får meg en fast jobb igjen, så får jeg nøye meg med å bare kikke på klær og ikke handle. Fant ut at det var igrunn litt gøy å se for å få inspirasjon også :) Her er noen bilder jeg knipset med mobilen når jeg var på "shopping".

  Mye fint!

 • 11

  New in

  //Produktet er sponset//

   

  Her om dagen fikk jeg en fin ullkåpe i posten fra Sheinside. Jeg har allerede rukket å bruke den masse. Elsker den nye kåpen min og spesielt den fine fargen på den. Den har ordentlige lommer og ikke bare pyntelommer. Og som jeg har sagt før så ville jeg alltid gått for en strl større enn du normalt bruker. Da jeg syntes størrelsene til sheinside er ganske små.

      
   

  Du finner kåpen HER,Skjerfet er fra Glitter og vesken fikk jeg av ei venninde, så den er jeg usikker på.

   

  Deilig med en skikkelig god ullkåpe i nydelig farge <3

   

  #mote #sheinside #jakke #newin

 • 1

  Forsmak på BLACK FRIDAY

  I går startet dagen min så tidlig som 05:45 (greit trøtt) og jeg gjorde meg klar for å reise innover til Oslo med stesøsteren min Stine. Der ble vi plukket opp av en minibuss og kjørt til Norwegian Outlet i Vestby. Her skulle jeg og flere andre bloggere få en liten forsmak på morgendagens Black Friday tilbud. Vi fikk et lite infomøte først, med en kort innføring om Black Friday. Vi fikk servert kaffe og Oreokake. Jeg var litt stolt når jeg klarte å motstå den fristelsen og nøyde meg med kaffe ;) De har tilbud i morgen fredag og lørdag. Allerede kl 07 braker det løs med mange gode tilbud. Det er veldig populært å reise hit denne helgen og du kan gjøre noen skikkelige kupp til deg selv og andre. Masse fine merkebutikker, til supre priser. Kanskje får du også handlet litt julegaver. Det var masse flotte varer der og mer skulle de få inn til i morgen tidlig. Vi hadde kun 1 time på shoppingen, så det ble litt knapp tid. Men noe fikk vi kjøpt.   Tiger of Sweeden hadde masse lekkert og til helt rå priser. Jakker/kåper som hadde koster over 4000 kr, fikk man til 400. Selv fikk jeg kjøpt meg en kjole der, som jeg likte veldig godt. Veldig fin fasong når man prøvde den på. Denne kjolen fikk jeg over 85% rabatt på. Så gjorde et skikkelig kupp. Kjøpte også en fin treningstopp fra Kari Tr

     Klikk på bilder under, så får du opp tilbudene du finner på Norwegian Outlet i helgen.

   

  Flere som skal dit i helgen?

   

  #shopping #blackfriday #bloggevent

   

 • 6

  To antrekk når kulda kommer

  Har skikkelig søndagsfølelse i dag. Været er guffent, skikkelig høstvær. I går snødde det her hjemme, men i dag er det regn. Masse regn. I går var vi på besøk i den nye leiligheten til mamma og Gorm på Jarlsberg brygge. Helt nytt og veldig fint der. Vi sov over til i dag. Det ble både is, julebrus, øl og mohito. Så kroppen min fikk tydeligvis sukkersjokk og jeg våknet opp med vondt i alle ledd. Uff, jeg hater det. Men jeg får vel bare finne meg i at kroppen ikke vil ha søtsaker. Kvelden avsluttet vi ute i Jacuzzien.  I kveld skal jeg ut med noen venninner på "julebord". Det blir veldig koselig. Nå har det faktisk sluttet å regne også ser jeg. Jej!

  Jeg skal innrømme at i dette været er det er litt koselig å tulle seg godt inn i pleddet og drømme seg bort i moteverden. Så jeg satt sammen noen antrekk på Polyvore.

   

  høst mote

   


  høst

   

  I morgen er det farsdag og Mads skal få feire sin aller første farsdag. Han har hintet en del om at det er farsdag i morgen, så jeg får vel se om jeg finner på noe lurt vel. Og jeg hadde jo selvfølgelig ikke glemt det ;) Skal heldigvis ikke så masse til for å glede disse pappaene. Så det bør jeg vel klare å få til.

  Nå får jeg vel ta et dykk inn i klesskapet og se hva jeg kan ha på meg i kveld. Så snakkes vi.

   

  Ha en fin lørdag alle sammen.

   

  #mote #lørdag #klær #antrekk #inspo #outfit #fashion #polyvore #helg

 • 8

  En topp, tre antrekk

  Satt å lekte meg litt på Polyvore og satt sammen tre fine antrekk til høst. En topp og tre antrekk. Det er en enkel topp, men utrolig gøy hva man kan kombinere den med. Tre ulike antrekk. Elsker å leke meg med mote og polyvore er skikkelig gøy.
  Autums

   

  //Topp- HER//Bukse-HER//Sko-HER//Veske-HER//  Autums

   

  //Topp-HER//Bukse-HER//Sko-HER//Veske-HER//
  autumn

   

  //Topp-HER//Bukse-HER//Sko-HER//Veske-HER//
  Håper dere fikk litt inspirasjon fra antrekkene jeg satt sammen.
  Hvilke antrekk likte du best? 1,2 eller 3?

 • 8

  En kjole, to antrekk

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

  Kommer innom for å si hei i denne nydelige sommervarmen. Mads har ferie fra jobben og vi koser oss hjemme.  Skal også en liten tur til Stavern og Bergen i ferien.  Håper dette deilige været fortsetter slik.

   

  For noen dager siden fikk jeg to plagg fra Sheinside. Plaggene er sponset, men jeg sier som alltid min ærlige mening som du også ser i innlegget.

  Jeg fikk  kjolen og kåpen sponset. Som jeg har nevnt tidligere syntes jeg mange av plaggene fra Sheinside kan være litt små i størrelsen. Så jeg må iallefall gå opp ett nr i størrelse når jeg bestiller fra de. De har mål på siden , slik at man enkelt kan sjekke der også. Det positive er jo at det er veldig billige priser på varene. Den grå kjolen likte jeg veldig godt, men jeg føler meg ikke 100% vel i den nå enda. Men når jeg går ned til den vekten jeg var, så blir jeg nok helt sikkert enda mer fornøyd med den :) Kåpen trodde jeg var beige i fargen, så slik ut på nettsiden dems, men når jeg fikk den så jeg at fargen var helt annerledes. Så det ble jeg litt skuffet over. Men nå senere at de hadde beskrevet fargen som apricos på nettsiden og det stemmer mer. Så bildet på nettsiden juger litt, men jeg undersøkte nok ikke nøye nok.

  syntes denne så veldig beige ut jeg, men den var altså ikke helt beige. Er noe rosatoner i den.

  Akkurat nå er det salg på både kjolen og kåpen.

  Kjolen finner du HER

  Kåpen finner du HER

  Kjedet er fra Claires på Gran Canaria

  Skoene er kjøpt for lenge siden på Nelly

  Solbrillene er fra Gucci

   

  syntes denne så veldig beige ut jeg, men den var altså ikke helt beige. Er noe rosatoner i den.

   

  Denne blå vesten er fra Goelia.

  Adrian koser seg i sommertøy eller bare bleia om dagene. Godt og varmt ja.

  <3 <3 <3 Godgutten som betyr alt for meg <3 <3 <3

  Ser jo at kjedet mitt hadde snudd seg på de siste bildene. Som forøvrig var fotografen Mads sin jobb å sjekke :P  Hehe. Jaja, godt dette ikke er en blogg som alt må være perfekt på. Får skylde på ammetåka. Den får nemlig skylden for mye om dagen.  

  Ønsker dere alle en fin sommer videre :) Husk å nyte den.

  #mote #sheinside #fashion #klær #outfit #kjole #antrekk #baby #mammablogg

 • 6

  Summer inspo

  Litt inspirasjon for sommeren. En vakker årstid som jeg elsker <3
  fashion summer

   

  //Armebånd-Forewer New// Bluse-Vero Moda // Skjørt-Vero Moda// Hårpynt-Missselfridge// Flip flops-Allthingstrendy//


  //Bikini 1-She Inside//Bikini 2-She Inside//Bikini 3-She Inside// Bikini 4-Victoria`s Secret//Bikini 5-
  Victoria`s Secret// Bikini 6-Victoria`s Secret// Bikini 7-Nelly//Bikini 8-Nelly//Bikini 9-Nelly//


  Beach

   

  //Veske 1- Victoria`s Secret// Veske 2-Nordstrom//Veske 3- Black //Veske 4-Monsoon//Veske 5- Calypsosbarth//Veske 6- Black//
  Håper dere fikk noe inspirasjon! SOMMER <3
 • 6

  Wants for spring and summer

  Sheinside har fått inn så mye lekkert nå. Var akkurat inne på siden deres og her er noen av godbitene jeg fant :)

   

  Elsker  å få meg noen nye plagg til disse årstidene. Endelig kan man gå med masse kjoler, skjørt og korte topper igjen.

  Har lagt med linker direkte til produktene, så blir det litt enklere å se på prisene.

  //Plagg nr 1//Plagg nr 2//Plagg nr 3//Plagg nr 4//Plagg nr 5//Plagg nr 6// Plagg nr 7// Plagg nr 8// Plagg nr 9// Plagg nr 10// Plagg nr 11// Plagg nr 12// Smykke 13 // Smykke 14// Smykke 15//

   

  Som jeg har nevnt tidligere så liker jeg sheinside godt pga de lave prisene og gratis frakt. De har et stort utvalg av klær og tilbehør. Jeg har jo også fortalt at jeg selv syntes klærne kan være noe små i størrelsen, så jeg pleier som regel ta en strl større. Iallefall ikke gå ned en strl. 

  Fant du noe du likte??

   

  #mote #klær #sheinside #blogg #fashion #vår #sommer #wants

 • 5

  Spring fashion

  I dag er det fredag og helg igjen :) Nå tok jeg meg akkurat en pause i husarbeidet og satt sammen noen vårlige antrekk på Polyvore. I sta fikk lille Adrian ta seg et bad og merker at han virkelig nyter det nå. Tidligere har det vært litt gråt i begynnelsen av badingen, men nå om dagen ligger han der bare fornøyd i vannet og koser seg. Mens jeg har gjort husarbeid har han tatt seg en blund og han ligger enda å sover søtt ved siden av meg.
  Bilde av min lille søtnos, nybadet og fornøyd  Her er de tre antrekkene jeg satt sammen i dag :
  spring fashion

  Settet finner du HER
  spring fashion

  Settet finner du HER

   


   

  Settet finner du HER
   Nå våkna lille prinsen min her <3 Nå er han nok klar for litt pupp og mammakos.  Det er jo alltid koselig ♥
  Ønsker dere alle en fin fredag og riktig god helg!
  Hvilke av antrekkene likte du beste 1,2 eller 3??
 • 3

  Innkjøp og Sami fashion week

  I dag har min kjære, Adrian og jeg vært på Sandvika storsenter en tur. I dag er det nemlig siste dagen til Mads med omsorgspermisjon. Han har fått være hjemme med Adrian og meg i hele 2 uker. Det har vært superkoselig og vi har virkelig fått blitt kjent med vår ferske sønn. Tenk at i morgen er han 2 uker gammel. Tiden går virkelig fort. Det var så mye lekkert på Sandvika nå. Favorittbutikken min der nå må nok være Olivia. De har så mye fint og jeg endte opp med en stilig cardigan i merket Vila.

   

  Bildet er lånt fra Nelly.com (link direkte til denne cardigan)

  Som dere vet er jeg jo veldig glad i mote og ble i dag tipset av ei bekjent av meg om "Sami fashion week". Hvor hun var stylist og blant annet jobbet sammen med kjendisstylisten Erlend Elias som fler av dere sikkert vet hvem er. Sami fashion week ble arrangert for første gang sist uke og det med stor suksess. Her ble det vist frem mote fra lokale samiske designere. Med en slik suksess er datoen for neste år er allerede satt. I tillegg til dette håper de også å få til en visning i Oslo. Var nok mange so


  2 av stylistene på sami fashion week. Erlend Elias(Makeup) og Kristine Mossing (hårstyling)


  Foto: Susanne Hætta. Annerledes, men likevel utrolig kult.

  Dere kan lese mer om Sami fashion week HER og se flere stilige bilder av mote, hår og sminke. Utrolig kult, nytt og spennende! Det liker vi.

  Legger også ved en liten videosnutt som Nrk har laget fra Sami fashion week:

   

   

  #nelly #sandvika #sandvikastorsenter #shopping #fashionweek #same #samifashionweek #mote #nytt #spennende

 • 6

  9 fine topper

  Var inne å kikket på Sheinside nå og da kom jeg over disse søte toppene. Masse flotte motiver og jeg elsket de. Jeg har nå bestilt 2 stk, så får jeg se hvordan de er  på og evt bestille fler. Disse er jo supersøte til våren og sommeren <3 Billige var de også. 

   

  Jeg følger sheinside på instagram og der la de nå ut at de hadde rabatt på disse. De er jo superbillige fra før, men du kan få 15% rabatt i tilleg, ved å bruke koden SPR15 (ikke sponset innlegg). 

  1:Ballonger 2:Elefant 3:Katt 4:Fugl 5:Eifeltårn 6: Tre  7:Katt og fisk 8: Cupcakes 9: Blomster

   

  Siden jeg likte de så godt, så måtte jeg bare tipse om de!

  Hva syntes dere?

  Noen du likte godt?

 • 3

  Den kalde vinteren, hvilket antrekk?

  Det har blitt litt mye babysnakk på bloggen den sisten tiden, men moten er alikevel ikke glemt helt bort. Jeg elsker fortsatt å sitte på Polyvore og drømme og sette sammen fine antrekk. Gir meg bare enda mer lyst til å være like flink med kosthold som jeg var og bli flinkere med trening. Ingen ting er så gøy som å handle masse nytt når man har fått bort noen kg :) For min del blir det blir det ikke på en liten stund enda, men jeg må jo si jeg nyter tiden som gravid også. Med en søt mage hvor man kjenner så mye deilige spark hver eneste dag <3 Det er herlig.
  Antrekk 1:
  winter1
  Antrekk 2:

   

  Winter2

   

  Hvilket antrekk likte du best? Nr 1 eller 2?
 • 8

  Julekjoler, også for oss gravide

  Nå starter julebordsessongen for mange av oss og kanskje er du på jakt etter en ny kjole? Alltid gøy med noe nytt for anledningen. Kjolene under kan fint brukes på julaften og nyttårsaften også. Er så mye lekkert.

   

  Det flotte med mange kjoler er at de også passer for de av oss som er gravide, iallefall de fleste kjoler. Det finnes selvsagt også mammakjoler og jeg har lagt ved 4 fine mammakjoler også.

   

  Kjolene er hentet fra diverse nettbutikker som:

   

   


  Kjole 1 HER, Kjole 2 HER, Kjole 3 HER

   


  Kjole 4 HER, Kjole 5 HER, Kjole 6 HER  Kjole 7 HER, Kjole 8 HER, Kjole 9 HER

  Kjole 10 HER, Kjole 11 HER, Kjole 12 HER, Kjole 13 HER

   

  Jeg tror dette blir kjolen for meg til jul, om jeg ikke kjøper meg en til som passer magen.

  Selv har jeg gått til innkjøp av en blå kjole som jeg kan bruke nå som jeg er gravid, men også etter graviditeten. Litt gresk inspirert og jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker den blåfargen der. Denne kan jeg tilogmed bruke når jeg blir høygravid.

  Håper dette var til inspirasjon, både for gravide og ikke gravide.

   

  Fant du noen kjoler du likte??

 • 23

  Sponsorpakke i posten, søt kjole

  Kjolen er sponset

  For en liten stund siden dukket dette herlige plagget opp i postkassen min. Denne tunika/kjolen passer jo også perfekt nå som jeg er gravid. Den kan jeg helt sikkert bruke under hele graviditeten også. Jeg er nå 26 uker på vei og magen begynner å bli ganske så stor.  Den var veldig behagelig og kan brukes til så mangt. Den kan brukes med bare bein, med tights og som en topp til en bukse. Du har mange valgmuligheter på dette plagget. Jeg syntes også det gjør seg med en kul jakke utenpå nå som det er kjøligere ute.

  Jeg har fått denne toppen sponset av sheinside (link). De har så mye fint tøy og til en billig side. Så det gjør meg absolutt ikke noe å anbefale denne nettsiden videre. Ta en titt og du finner garantert masse fint du også :) 

  (trykker du på bilder kommer du direkte til kjolen)

   

  Mum to be !

  Med belte/tau rundt livet. Ett gullbelte jeg hadde liggende hjemme.
  Passer også supert med tights nå på høsten.

  Hadde på meg denne i går og fikk masse skryt for den. Det er jo alltid hyggelig. Den passer fint enten og du er gravid eller ikke gravid. One size på denne kjolen.

  Du finner tunikaen/kjolen HER    (kun 209,- kr) Sheinside har alltid gratis frakt.

  Håper dere likte antrekket :)

 • 6

  Jeffrey Campbell sko fra 50-70% rabatt.

   Det hender en gang i blant at jeg slår til på noen av de gode tilbudene på Members.  (affiliate link)

   Jeg kjøpte meg en brun Jane Blush parkss i fjor som jeg brukte masse. Hsuker ikke alt jeg har handlet der, men det er en del både til meg og Mads. Og nå har jeg akkurat fått en fin genser i posten som var på tilbud til kun 75 kr. Billig!

  Men over til overskriften. I dag har members tilbud på mange Jeffrey Campbell sko. Her er noen av de som er på tilbud + mange fler inne på nettsiden.  50-70%. Det liker vi!

  De beige nagleskoa ligner veldig på de jeg kjøpte i USA. Digger de, brukt de ekstremt masse.

   

  Du finner salget på Jeffrey og mye annet her! Daglig kl 12:00 legges det ut nye tilbud. Mange av tilbudene er klær fra Nelly og andre kjente merker. Her finner du gode tilbud til kvinner, menn, barn, sport, hjem og ferier.                                                                                                                          

  Er du medlem på Members ?

  Hvis du ikke allerede er medlem kan du legge igjen e-mail adressen din i feltet under og jeg sender deg en invitasjon. Dersom du har en invitasjon fra noen får du nemmlig 50 kr å handle for. De kan brukes når du vil. 

   

  Masse fine tilbud der i dag! 

 • 4

  3 antrekk til kaldere dager

  Høsten er her for fullt og jeg har aldri sett så mye vakre farger på trærne før. Det virker liksom så ekstra vakkert med alle de flotte fargene på trærne, men helt sikkert bare meg som legger mer merke til det nå enn før. De vakre bladene faller av og snart kommer vinteren. Vi har allerede skiftet til vinterdekk, for jeg husker godt at det kom masse snø på denne tiden i fjor. Min kjære var snill og tok begge bilene denne gangen <3 Jeg slapp tilogmed å hjelpe til <3 Så jeg koste meg inne med fyr i peisen så lenge. Herlig å kunne ta frem koseklærne og kose seg med en kopp varm te. Nå har vi også hatt masse tid til å se på favorittserien vår Breaking Bad og er allerede godt inn i siste sessongen.  Skulle ønske den serien aldri tok slutt altså. Skikkelig hekta begge to. 
  Som jeg nevnte har jeg vært mye svimmel og slapp pga graviditeten de siste 3 ukene. Dermed er det ikke alltid jeg orker eller har energi til overs til å oppdatere bloggen. Men jeg prøver så godt jeg kan og skriver når jeg først orker. Kanskje jeg bør forhåndslage noen innlegg når jeg først har energi til overs. Var hos legen i forige uke og tok flere prøver som jeg fikk svar på. Jeg har tidligere hatt lavt stoffskifte som har gått på medisiner for. Men etter kostholdsendringen ble jeg kvitt dette. Jeg var litt redd det var kommet tilbake nå, ettersom jeg har slurvet noe i matveien i det siste. Ikke spist mye sukker og søtsaker, men ikke blitt så mye mat fra bunnen som det burde. Jeg tok nye blodprøver og alt der var heldigvis helt supert. Phu! Blodtrykk og urin var også akkurat slik som det skulle. Det siste som gjensto var en ekkel sukkerbelastingstest. Æsj altså, blir kvalm av tanken. Først kom jeg fastene til legen, fikk ett stikk i fingern og fastende blodsukker ble målt til 4,2 (noe som er helt normalt). Jeg fikk en drikk med sukkervann (ca 2 store glass) som jeg skulle drikke i løpet av ett kvarter. Det smakte rett og slett utvannet melis (utrolig søtt og ikke godt). Jeg måtte sitte hos legen og vente i 2 t før de målte blodsukkeret etter nøyaktig 2 timer. Jeg hadde da blodsukker på 6,4 som også er normalt (verdier mellom 7,8-11 indikerer nedsatt glukosetoleranse).Heldigvis at det ikke var noe galt, kroppen er nok bare sliten etter masse jobbin,så nå har jeg blitt sykemeldt 50% og kjenner det hjelper med kortere dager.
  Satt sammen 3 varme og gode antrekk nå til vinteren, dette har jeg satt sammen inne på Polyvore . Elsker å sette sammen antrekk, så inspirerende. Håper dere liker antrekkene jeg har satt sammen.
  Antrekk 1:
  cold outside

  Genser fra Etzy, jakkke fra Amazon (har denne selv og liker den godt,kjøpt min på floyd), Veske fra Michael Kors, grå hals, sko

   

   

   Antrekk 2:

   

   

  Ring med sløyfe, kosebukse, strikkegenser, tøfler, armbånd

   

  Antrekk 3:  cold outside2

   


  Nå får jeg avslutte her og finne senga. Lille prinsen i magen er fortsatt våken, lys våken også. Han sparker for harde livet her , tror han vil ha litt oppmerksomhet. Så da får jeg kose litt med magen før jeg faller inn i drømmeland. Nattinatt .
  Likte du antrekkene? 
 • 4

  Fine høst og vinterjakker

  Kjekt med noe nytt og varmt nå som kulden snart sniker seg på. Her har jeg satt opp noen fine høst og vinterjakker. Alt fra budsjett til luksus. Mye fint om dagen.

   

  Jeg kårer også vinneren av Almanakken nederst i innlegget.....

   

  Hentet fra 2 nettbutikker jeg liker godt. Fant så mye fine jakker der.  sheinside.com og nelly.com
  1. http://www.sheinside.com/White-Contrast-Leather-Cuff-Zipper-Pockets-Coat-p-102319-cat-1735.html  (273kr)

  2.http://www.sheinside.com/Army-Green-Sleeveless-Contrast-Leopard-Epaulet-Outerwear-p-142516-cat-1735.html (193kr)

  3.http://www.sheinside.com/Navy-Stand-Collar-Ruffles-Buttons-Coat-p-107997-cat-1735.html   (479kr)

  4.http://www.sheinside.com/Black-Lapel-Contrast-PU-Leather-Long-Sleeve-Coat-p-102167-cat-1735.html (338kr)

  5.http://www.sheinside.com/Gossip-Girl-Double-Button-Blue-Coat-p-80527-cat-1735.html (Før 460kr NÅ 316 kr)

  6.http://www.sheinside.com/Double-Breasted-Banded-Collar-Belt-Woolen-Coat-p-97081-cat-1735.html (454kr)

  Rimelig som dere ser og gratis frakt. Det liker vi.

   

  1.http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/nly-trend-917/sofisticated-jacket-917169-245//?prog_id=80279&affId=1902635  (499kr)

  2.http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/river-island-2715/airtex-parka-271606-243//?prog_id=80279&affId=1902635 (899kr)

  3.http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/awear-1018/neon-tweed-jacket-181405-54//?prog_id=80279&affId=1902635 (749kr)

  4.http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/jeane-blush-396/leah-parkas-396397-636//?prog_id=80279&affId=1902635 (995kr)

  5.http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/m-by-m-688/gideon-grace-blazer-jkt-688341-426//?prog_id=80279&affId=1902635 (899kr)

  6.http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/jakker/busnel-2537/viktoria-jacket-103883-245//?prog_id=80279&affId=1902635 (3 995kr)

   

  VINNEREN!!!. Så var det på tide å kåre vinneren av denne konkurransen. Det var 32 stk påmeldte. Så jeg brukte randomorg til å trekke vinneren. Og vinneren ble :

  nr 21. Som er    

  trine mathiassen. Jeg sender den en mail i løpet av morgendagen.   Gratulerer til vinneren.

   

  Noen jakker/kåper du likte??

 • 14

  New dress from Sheinside (Sponset)


    Titter innom for å vise dere den nye kjolen som jeg fikk i posten av Sheinside 

   

   

     
     
  Kjolen koster kun 187,- Kr  og du du får kjøpt den HER. Gratis frakt, også til oss i Norge. Hurra!  De har masse fint til en billig penge.

   

  En søt og sommerlig kjole. Selv har jeg valgt  å pynte den med et brun belte, som er fra H&M. Du kan fint også bruke den uten belte eller med andre belter i alle mulige farger. Kjolen kan fint også pyntes med en jakke hengende løst utenpå. Så det kan styles opp på mange mulige måter.

   


     Håper dere likte den nye kjolen jeg fikk fra Sheinside.

  

 • 2

  Wants from Sheinside

   

  Her er noen av mine favoritter fra Sheinside.com . En nettbutikk som har gratis frakt, også til oss i Norge.

   

   

               

   

   

   

                             
                                              
  Jeg har nylig fått en pakke i posten fra Sheinside, gleder meg til å vise den frem. En søt kjole. Se om jeg får tatt et bilde med den en av de nærmeste dagene.


 • 3

  2 antrekk fra Polyvore

  Har satt sammen 2 søte antrekk i dag og tenkte å dele de på bloggen.  Antrekkene setter jeg enkelt sammen på Polyvore.com. Enkelt i bruk og en fin underholding for deg som er glad i klær og mote.
  summer

   

  Checked shirt
  37 NOK - missrebel.co.uk

  Micro shorts
  165 NOK - missrebel.co.uk

  TaylorSays cat pumps
  805 NOK - heels.com

  Bracelets bangle
  68 NOK - loveculture.com

  Ray Ban ray ban
  930 NOK - macys.com

  Charlotte Russe summer fedora hat
  46 NOK - charlotterusse.com
  summer13

   

  River Island cotton sweatshirt
  260 NOK - riverisland.com

  Zara super skinny jeans
  370 NOK - zara.com

  Sam Edelman wedge heels
  680 NOK - heels.com

  Lipsy buckle purse
  210 NOK - lipsy.co.uk

  Forever New stretch charm bracelet
  115 NOK - forevernew.com.au
  Hva syntes dere om de 2 antrekkene??
 • 10

  Wants from Nelly

  Her er noen plagg jeg liker spesielt godt på Nelly.

   


  Imagin topp her, skjørt her, hjertetopp her

   

     Kjole her, skjorte her, jakke her

   

  Hva syntes du?

  Noe du likte av dette?

 • 6

  Vårens farger,flott med pasteller

  Satt å lekte meg litt med vårens lekre farger. Jeg elsker jo bare pasteller. Det er så utrolig vakkert og jeg går aldri lei ♥


   

  Pastell

   


  Andre antrekk med pastellfarger jeg har satt sammen tidligere finner du her:
  Nice dress

   


  Dagens

   


  outfit

   

  Trench coaten på bildet har jeg selvfølgelig sikret meg, elsker den ♥  

  Den er fra Sheinside.com


  Flere som liker vårens lekre farger? Jeg digger det! • 9

  Ny trench coat fra Sheinside og dagens antrekk

  Jeg er overlykkelig! På mandag kom den søteste jakken med posten til meg. Jeg fikk lov til å velge ut et valgfritt plagg fra Sheinside.com. Og det gikk ikke lang tid før jeg hadde bestemt meg for denne herligheten, selv om det var mye annet fint der også.

  Pink Long Sleeve Double Breasted Flare Hem Slim Trench Coat 

  Jakken finner du HER   Pris 65,60 USD= 384 kr med dagens kurs. Rimelig for en så flott trench coat. Finnes også i andre farger.

  Her er noen bilder av meg med jakken på. 
  Herlig silkemykt stoff.

  Jeg fikk jakken i posten forrige mandag, og da hadde jeg ikke sjangs til å lukke den igjen . Men etter noen dager med fokus på kostholdet fikk jeg lukket den igjen. Hehe. For jakken er desidert finest når den er lukket, pga de flotte gullknappene. Om du skal bestille jakken bør du være klar over at de er ganske små i størrelsen. Jeg bruker ofte M, men denne er L og ganske liten. 

  Sheinside har gratis frakt (også til oss i Norge).  Ta gjerne en titt på alt det lekre de har på siden sin.

  Veldig veldig fornøyd!

   

  Hva syntes dere om den nye Trench Coaten min??Søt?

   

 • 6

  Charlottes drømmeantrekk

  Satt nettopp sammen et drømmeantrekk jeg gjerne kunne hatt i garderoben min. Elsker pastellfargene. Så innmari søtt og sjarmerende.

   

  Hope you like it!


  Hva syntes dere? Flere som kunne hatt dette i garderoben??

 • 5

  Tre stiler, Tre antrekk

  I dag var planen å kikke på salget i butikkene, men grunnet sykdom på jobben ble det jobbelørdag isteden. Var mye å gjøre så tiden gikk fort. Fikk kjøpt meg en genser på salg på Mango da. Nå skal jeg nyte resten av kvelden med kjæresten.
  Vi har akkurat spist middag og jeg satt med ned med Polyvore, hvor jeg har satt sammen tre ulike antrekk. Håper dere vil like de.
  ANTREKK NR 1:
  beige

   


  Dorothy Perkins , 160 NOK / Monsoon tapered pants, 585 NOK / Alexander McQueen shoes, 4.425 NOK / Marc by Marc Jacobs leather crossbody handbag, 2.335 NOK / Gold jewelry, 1.080 NOK / VIcenza white pearl earrings, 63 NOK
  ANTREKK NR 2:
  black and gold

   


  Loose shirt, 110 NOK / Ksubi super skinny jeans, 1.275 NOK / Jeffrey Campbell high heel sandals, 1.310 NOK / Valentino genuine leather handbag, 9.655 NOK / Pull&Bear spike ring, 72 NOK / Mimco lip makeup, 145 NOK / Nail care, 27 NOK
  ANTREKK NR 3:

  nice outfit

   


  River Island peplum top, 160 NOK / Mini skirt, 175 NOK / Spiked pumps, 405 NOK / Forever New stone jewelry, 230 NOK / Monsoon silver jewelry, 110 NOK / L'Oréal Paris lip makeup, 72 NOK / Witchery Nail Polish, 46 NOK
  Ha en koselig lørdag kveld videre.
  Noen av antrekkene du likte bedre enn andre??
 • 7

  Drømmeantrekk- Kjole+tilbehør

  Her er dagens drømmeantrekk. Satt sammen av meg på Polyvore.com. Med fargene jeg virkelig ELSKER!
   
  Nice dress

   

  Beaded dress
  285 NOK - allyfashion.com

  Peep toe heels
  230 NOK - boohoo.com

  Warehouse
  240 NOK - warehouse.co.uk

  Aldo
  86 NOK - aldoshoes.com

  Round diamond ring
  570 NOK - myjewelrybox.com

  The Body Shop body shop
  23 NOK - thebodyshop-usa.com
   
  Hva syntes du??

 • 8

  Helgens drømmeantrekk

  Så har jeg leket meg litt på Polyvore.com igjen.  Og helgens drømmeantrekk ble denne gangen slik som under.  Love the colors ♥
   
   
  Todays Dream Outfit

  Blazer Dorothyperkins 260kr, Topp fra Topshop 260kr, Skjørt fra Lipsy 555kr, clutch fra Boticca 1750kr, Ring fra Republic 55 kr, Sko (ikke oppgitt sted og pris)

   

  Håper antrekket falt i smak hos fler :)

  Ha en riktig god helg. Kos dere resten av denne fredagskvelden.

 • 23

  Gul sommerkjole fra Nelly

  For en liten stund siden kjøpte jeg meg en søt gul kjole fra Nelly. Og nå som man har fått litt brunfarge på kroppen ble det jo enda finere.Så må si meg superfornøyd med et bra kjøp av en søt kjole.

  Når jeg er ute å reiser pleier jeg å være masse på stranden å sole meg, men det er blitt litt lite denne turen. Kun en hel dag på stranden, så nå tenkte jeg å legge meg ved bassenget utenfor leiligheten og jobbe litt mer med brunfargen.

  Her er ialefall noen bilder av kjolen. Første gang jeg har fått brukt den.  Nå blir det tæææææning ved bassengkanten.


  Er været hjemme i Norge blitt bedre nå? Håper dere har flott sommervær der hjemme.

 • 8

  Wants fra Nelly

  Alt er fra Nelly.com

  Fant du noe du likte??

 • 8

  Tordenvær og dagens "Dream outfit"

  Ligger under dyna å slapper av etter en lang dag på jobben. Kom netopp ut av dusjen og utenfor hører jeg regnet plaske ned og lyden av torden. Lyden som alltid gjør meg så nervøs, var ikke i dag så skremmende. Så lenge det ikke kommer nærmere. Lyn og kraftig tordenvær er noe jeg er virkelig redd for. Mads sitter oppe med høretelefoner og spiller data. Han har helt sikkert ikke fått med seg at det tordner engang.

  Mens jeg sitter her i sengen å slapper av fristet det å sette sammen et antrekk på Polyvore og dele det med dere.   Fikk forresten telefonkatalogen i posten her om dagen. Og til en forandring bladde jeg litt i den og sjekket for morr skyld opp meg selv. Og der sto bloggen også i katalogen gitt.


  Bloggen min jo.

  Øynene siger mer og mer igjen her, så mulig det blir en aldri så liten powenap her. Var ferdig på jobb kl 23 i går og fikk ikke sove med en gang, også var det rett opp kl 06. Nei, nå får jeg avslutt inlegget før jeg sovner over tastaturet. ZZZZZZzzzzz, bare en liten powernap.

   

  Håper det var flere som likte antrekket.

 • 18

  Nytt antrekk fra Gina

  Da var finklærne tatt av og hverdagsklærne på. Selvfølgelig måtte jeg prøve ut mine nye innkjøp. Ny bukse og ny topp. Begge er kjøpt på Gina Tricot.

  På slutten av dagen kom det masse herlig sol og blå himmel. Fantastisk.  Det kan vi godt like.


  Mads ligger å slækkern og koser med josefine.

  Mads driver å skrur sammen vår nye gassgrill, mens jeg har det mer gøy med pappesken som grillen var i.
  Stoooor pappeske som hele meg fikk plass oppi.

  Håper dere likte det nye sommerantrekket.

   

 • 6

  Dagens dream outfit

  Polyvore ♥ Satt akkurat sammen et drømmeantrekk for dagen i dag. 
  dagens

   


  Noen fler som likte antrekket?
 • 5

  Dagens dream outfit (Råsa)

  Først vil jeg starte med å takke for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk i går. Jeg lover å ikke slutte å blogge enda, det får heller bli litt færre innlegg enn før. For jobb og fritid kommer før bloggen.  Bloggen er en stor hobby og en veldig spennende hobby som jeg stortrives med når jeg har tid og mulighet. Og det er koselig å høre om alle som leser den.

  Nå har jeg kommet hjem fra jobb (tidlig ferdig) og tatt en god dusj (herlig). I kveld skal Mads og jeg ut å spise på en Thai restaurant i Drammen med pappa og hans samboer. Gleder meg til å smake thaimat fra en restaurant pappa skryter veldig av.

  Etter jeg hadde dusjet heiv jeg sammen et antrekk ikke på Polyvore. Et skikkelig Rååååsa antrekk.


  //Rosa topp-weekday.com// Hvit bukse- jades24.com// Blazer- topshop.com// Sko-bonanza.com// Perlearmebånd- forever21.com//Veske- ninewest.com// Sommerfuglring- macys.com//

   

  Love

   

  Nå skal jeg gjøre meg klar til å gå ut å spise Thaimat.

 • 3

  Stjel stilen, drømmeantrekk

  Gøy å leke seg inne på Polyvore.

  Falt pladask for antrekket til denne jenten her. Alt ved antrekket hennes var perfekt ♥. Kunne dødd for å hatt den lekre blazeren. Satt selv sammen et stjel stilen antrekk.

   
   

  Hva syntes du om antrekket??

   

 • 21

  En topp, tre antrekk!!!

  Gud så godt det var å gå på vekten som viste enda en kg mindre i dag. Før jeg la om kostholdet sto vekten på 85kg og nå stod den på 67kg (Hyyyyl). Bare 4 kg igjen til å nå målet mitt. Så får vi ta det derifra.Og det er jeg supermotivert for.

  Følesen av å miste 18 kg kan beskrives med ett ord. Fantastisk.

  Her har jeg satt sammen 3 forskjellige antrekk ved å bruke en og samme bluse. Kjøpte den på Gina for 2 uker siden. Pastell ♥

  Antrekk 1  Antrekk 2  Antrekk 3

  Hva syntes dere om antrekkene?? Noen du likte bedre enn de andre??

 • 9

  Wants from Gina

  Her er noen av mine "Wants" fra Gina Tricot akkurat for øyeblikket.  Nå sitter jeg i stuen med verandadøren på vidt gap. Det er plussgrader og nydelig sol ute. Mon tro om jeg rekker en liten gåtur før jobben.

   

 • 23

  Gårsdagens antrekk

  I går tok jeg antrekksbilde (lenge siden sist). Og slik så gårsdagens antrekk ut.  Nå har vi akkurat hatt koselig kaffebesøk og noe nytt interiør er kommet på plass. Jippi. Gleder meg til å vise.

 • 13

  Drømmeantrekk "En dag på stranden"

  Jeg elsker å drømme meg bort, spesielt når det gjelder drømmer om sol og sommer. Tenk å kunne kjenne herlig sand mellom terne og gå rundt i fine sommerklær ♥ Det blir herlig det.

  Under har jeg satt sammen 2 strandandrekk, hvilken av de liker du best?

  Alt fra Victoria`s Secret.

  Antrekk nr 2 er satt sammen på Polyvore.com.

   

  Likte du best antrekk nr 1 eller nr 2??

  Flere som drømmer om sommer??

 • 13

  Dagens DREAM outfit

  Her er dagens drømmeantrekk.  Nå er jeg netopp hjemme fra jobb og nå er det husarbeid som står for tur. Får nemmelig besøk av svigermor og svigerfar. Og da er det koselig med litt rene gulv og et koselig hjem. Det blir første gang de er på besøk her i vårt nye hjem. Så håper de liker seg hos oss ♥

     Men først skal jeg spise litt nydelig lavkarbo kremet blomkålsuppe, oppskrift finner du HER

  Ønsker dere alle en riktig god helg, nå må jeg virkelig få i meg litt suppe og begynne med husarbeid (jeg trenger egentlig et spark bak). Så kick me.

 • 25

  Familie bursdag + Dagens antrekk

  Nå er vi nettopp kommet hjem fra bursdag hos farfar. Som egentlig hadde bursdag forie lørdag, men da var vi på Kiel tur. Så i dag var vi samlet de fleste av barnebarna (untatt kusine Camilla, som var på hyttetur) og en av mine onkler.


  Meg, Neda(dama til fetter 1), fetter 1(Tommy), fetter 2 (Christer, litt uklart bilde desverre) og Onkel Trond.  Meg med Cape fra Haust.


  I bursdagen fikk vi servert pinnekjøtt ( Diggbart) som jeg selvfølgelig elsker. Her er noen antrekksbilder uten jakke. Nå får dere se den rosa blusen jeg kjøpte på New Yorker butikken de hadde i Kiel. De har også New Yorker på Nordbysenteret i Sverige.


  //Bukse- Zara// Sko- Kjøpt i Danmark//Hvit singlet-Monki// Rosa bluse- New Yorker// Kjede- Ardene (Gran canaria/las palmas)//.

  Håper alle dere søtinger har hatt en god helg. I morgen er det mandag igjen, vips ny uke og dermed nye muligheter.

 • 17

  Dagens DREAM outfit

  Drømme drømme drømme. Jeg føler garderroben tytet over med klær, men man finner liksom aldri noe i den som man virkelig ELSKER. Merkelig det der igrunn. Det er superherlig å sitte på Polyvore og sette sammen antrekk uten å måtte tenkte på prislappen. Der finner du alt fra priskategori billig til superdyrt. Jeg la mitt elsk på dagens antrekk som jeg satte sammen i dag ♥

  Skulle likt å hatt dette antrekket i en skikkelig walk in garderobe, bare synd at gubben har erobra det ledige rommet oppe som datarom (Mannfolk). Vi har 3 soverom, men tydligvis hadde vi hatt brukt for 4.  Hadde jeg vunnet en stor pott i Lotto ville jeg flydd rett på shopping, og gått skikkelig bananas ♥ Det hadde vært noe det.

   

  Hva syntes du om dagens dream outfit??

 • 19

  Dream Outfits. Nr 1 eller 2?

  Jeg føler hvert eneste inlegg for tiden startet med " Beklager lite blogging blablabla".  Jeg ble spurt om å jobbe på hotellet i kveld og i morgen kveld og tok selvfølgelig imot tilbudet.Jobbet til kl 11 i kveld, og siden vi begge begynte sent på jobb så lå vi lenge å slappet av i sengen sammen i dag.

  Er uansett kjekt med litt ekstra jobbing, penger i kassa er da aldri feil. Noe som betyr mer å kunne bruke på klær ;) Men jeg får vente til det flotte vår/sommertøyet kommer for fullt.  Så da må jeg selvfølgelig drømme meg litt bort med noen egenkomponerte antrekk.  Men nå er det natta for oss begge, så vi kanskje får stått opp litt tidligere i dag. Greit å kunne få noe ut av dagen før man skal på jobb.

  (Jeg hadde som nyttårsforsett å bli flinkere til å kommentere andre blogger, men det gikk visst rett i dass) Så vi prøver igjen, når jeg tar tid..

  Hva syntes dere om antrekkene??


  Likte du best nr 1 eller 2??

  (Nattinatt ♥)

 • 12

  50 % på samme kjolen som jeg har, billig

  Tenkte å tipse dere om at den populære medlemsiden og outletsiden members nå har tilbud på kjolen som jeg kjøpte og er veldig fornøyd med. Den er nå på 50% rabatt. Du finner også mange andre kjoler og klær der der.

   

  Kjolen koster nå kun 239 kr.  Og du får 50 kr gratis å shoppe for om du får invite fra noen.

  Og her er noen bilder av meg på nyttårsaften med kjolen på. Jeg brukte den også på julebord.
  Jeg er ialefall veldig fonrøyd med kjolen, og 50 % rabatt er veldig bra. Billig pris for en så flott kjole.

  Ønsker du invitasjon til den populære outletsiden hvor du må være medlem for å kunne shoppe?? Det er helt gratis og du får 50 kr gratis som du kan shoppe for. Legg igjen e-posten din i kommentarfeltet, om du ikke allerede er medlem der da.

  På siden kommer det daglig ut nye tilbud som kun varer i 4 dager, og mange av produktene blir fort utsolgt.

 • 17

  Dagens DREAM outfit

  For meg som er så glad i rosa passer det fint at det også kommer en del rosa farger nå til vårmoten.  Et typisk antrekk jeg da kunne valgt er f.eks som dette.

  Nå skal jeg igang med litt husarbeid. Rydding og bretting av klær. Føler at jeg aldri ser bunnen av skittentøydkurven enda så mye jeg vasker.  Enda det bare er oss 2. Så skal jeg sette Mads til å støvsuge og vaske. Siden han liker det best. I morgen er det fredag også helg. Tjohei.

  Håper dere likte antrekket ♥

 • 15

  Gårsdagens innkjøp (Zara + Monki)

  I går var jeg i Oslo og etterpå ble det bittelitt shopping, det er lenge siden jeg har handlet noe nytt og jeg trengte virkelig noen nye plagg.

  Jeg endte opp med to bukser fra Zara til 129 kr pr stykk.  Resten av innkøpene var fra Monkli:

  Topp i en nydelig blåfarge, den var i Strl L. Så egentlig alt for stor, men siden jeg elsker fargen så måtte jeg bare ha den. Kjekt med noen oversized plass også.


  100 kr


  Denn var ikke på salg, kostet 300 kr. Og er i strl Xs.


  Og sist men ikke minst en enkel hvit singlet til kun 20 kr. Strl S eller M.

  Nå sitter jeg her å funderer på hva jeg skal lage til middag. Jeg tror det blir hjemmelaget lavkarbo tagiatelle med carbonara saus. Mmm.

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 20

  Dagens DREAM outfit

  Her er antrekket jeg har satt sammen i dag. Antrekkene setter jeg sammen på Polyvore. Et søtt og feminint antrekk for vår/sommer.


  //Kjede- farfetch.com// Singlett med blondemønster-houseoffraser.co.uk// Hatt-wetseal.com//Shorts(nå 60%)-my-wardrobe.com// Ring-hm.com// Sko/pumps- elleuk.com//

   

  Hva syntes dere om dagens drømme antrekk??

   

 • 10

  Dagens antrekk Charlotte

  Nå har jeg netopp kommt hjem fra en koselig jentekveld. Vi feiret bursdagen til ei som jeg gikk i klassen med på videregående. Så vi var fler fra gamle klassen fra videregående som møttes igjen. Det var kjempekoselig og vi alle hadde mye å fortelle. Har ikke sett dem på mange år :) Og det hadde skjedd mye forandring hos mange av de. Ei hadde fått 2 barn( det viste jeg fra før) , 2 stk skulle gifte seg og ei var gravid . Så det var koselig å se igjen folket og høre hva alle dreiv på med.

  Slik var dagens antrekk.

  Den brune klumpen bak med i vinduet er Josefine. Hun elsker at det har kommet så masse snø. Så hun graver store snøhuler og koser seg.
  Og med ytterjakken på ble det slik:

  //Hvit topp med hjerter-Bikbok// Lyseblå vest- Goelia// Bukse- Bikbok// Støvletter- Økonomisko// Jakke- Jeane blush( fra members)// Veske- Mamma sin//

  Hva syntes dere om dagens antrekk??

 • 10

  Drømmer om sommer og ser på badetøy

  Jeg sitter her inne i varmen og ser på all snøen som kom i går og i natt. Det er enorme mengder med snø, men alt jeg vil ha nå er sommer.


  All denne snøen kom i går og i natt. Her på konnerud konnerud pleier det å være normalt med så masse snø, men i vinter har det vært lite snø. Og plutselig kommer alt dette på en gang.

  Nå drømmer jeg meg bort blandt masse lekkert badetøy fra Victoria's Secret...

  Masse flott badetøy og for noen kropper på disse drømmene. Alt dette har jeg fryktelig lyst på...

   

  Love it ♥ Drømmer om sommer...

   

  Fant du noe du likte?

  Fler som gleder seg til sommer og sol??

 • 20

  Dagens DREAM outfit + dagen i dag

  Nå er jeg netopp kommet hjem fra Sandvika. Hvor jeg som jeg har skrevet tidligere var på intervju. Det er en butikkjobb på Sandvika som virker veldig spennende og et sted jeg absolutt kunne trives. Det var jo ekstremt gøy når det var 100 som hadde søkt ca, 60 som kom på gruppeintervju og 6 som kom på 2.gangsintervju. Og jeg var en av de 6. Så jeg er jo utrolig fornøyd med det.  Så nå er jeg nok snart tilbake i jobb igjen og det skal bli fantastisk godt. Fler av dere lurte på hvilken butikk det var snakk om. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å røpe det før jeg eventuelt får svar om jeg får jobben. Men jeg får vel nesten røpe at det er en butikkjobb på den kjente kjeden Barnas hus. Som selger baby og barneutstyr. Og siden jeg stortrives med kundebehandling hadde det jo vært midt i blinken.

  Jeg satt netopp sammen et antrekk på Polyvore. Og det er så koselig med alle de flotte og koselige kommentarene fra dere og at dere liker antrekkene jeg setter sammen. Så tusen takk for masse flotte ord.  Om jeg skulle brukt pelsvesten til antrekket så ville jeg valgt å ha den åpen og ikke lukket den.

  //Solbriller- marcjacobs.com// Ugle topp-delias.com// Bukse-hm.com//Armbånd-hm.com// Fjuskepels vest-wholesale-dress.net// Mulberry veske-flannelsfashion.com // Sko- Zara//

   

  Hva syntes dere om antrekket??

  Har dere hatt en fin og spennende dag ??

 • 19

  Dagens DREAM outfit

  Beklager lite blogging. Har ikke rukket å blogget i dag. Vært på opplæring frem til kl 23:00. Og gjett hva? jeg fikk også telefon fra jobben som jeg var på gruppeintervju på. Og jeg ble valgt ut, så jeg får komme på et intervju nr 2. Så dette blir spennende.Joben jeg har søkt er i en butikk på Sandvika 80 % stilling. Også har jeg jo fått annenhver helg på hotellet som resepsjonist + en kveld i uken om det passer seg med den eventuelle andre jobben jeg får.

   

  Siden det har blitt litt lite blogging så tenkte jeg å gjøre det godt igjen med å sette sammen et nydelig "Dream outfit". Nå er det bare å vente på at våren kommer og begynne å se på flott vårtøy. Antrekket som jeg har satt sammen er typisk slik jeg kunne tenkt meg å gå med. Og spesielt fint med slike lyse farger vår/sommer.
  //Ring-hm.com// Øredobber- alexandchloe.com //Sko- heels.com// Bluse D&G-stylebop.com// Bukse(Mulberry)- my-wardrobe.com// Veske-vintagedesignerhandbagsonline.com//

   

  Håper dere også likte antrekket.. Selv så elsket jeg det. Kunne gjerne hatt alt dette i skapet mitt  (Dreaming). Nå er det på tide å finne sengen for min del. I morgen er det fri. Men torsdag er det bittelitt opplæring (begynner kl 07:00) også er det intervju på den andre jobben. Så får vi håpe det blir den jobben det skal bli.

   

  Like it???

 • 9

  Flere bilder av parkasen fra Jeane blush

  Her er noen bilder av min nye parkas fra Jeane blush. Den som koster 799, men som jeg fikk kjøpt for kun 208kroner på den medlemssiden jeg har skrevet om tidligere. Hvor det er outletpriser og daglig kommer nye tilbud.

  Akkurat kommet hjem fra bursdag. Så det ble litt sent innlegg.  Jeg har ikke hatt krøller på mange mange år. Og de holdt ikke særlig lenge i dag heller. Ettersom jeg klarte å gleme å ta i hårspray ;) Smart. Også føler jeg meg så bollete med krøller ;) Søt og bollete.

  Håper dere har hatt en flott Lørdagskveld :) Vi kjørte lavkarbo gjennom hele bursdagen i dag og det føles godt for magen. Jeg hadde tilogmed bakt, oppskrift kommer en dag. Det falt i smak og ble veldig fort tomt.

   

  Håper dere likte den nye jakken :)

 • 17

  Dagens DREAM outfit

  Her er dagens dream outfit fra meg, satt sammen på Polyvore. Åh, jeg har så ekstremt lyst på masse nye klær. Men man har jo så masse fra før.  Jeg får vel heller vente til vår og sommertøyet kommer.
  dagens dream outfit

   

  Hva syntes du om antrekket???
 • 20

  Dagens antrekk

  I dag har vi vært litt på Sartor shoppingsenter og etterpå var det besøk her hjemme. Vi var totalt 16 personer, så nå skal det bli godt å slappe av resten av kvelden. Skal snart se 1 eller 2 episoder med teenage boss på nrk 1. Digger det programmet.

  Fikk også prøvd ut 3 fager fra øyneskyggepaletten min.

  I dag var det tilogmed solbrillevær i Bergen ;)
   

  Hadde også på med den NYE cape(om det er slik det skrives) som jeg fikk av mamman min til jul. Capen er fra Haust (V-collection) og den jeg har er i strl 36.


  Jeg er superfornøyd med den nye capen. Den kan vips stæsje opp ett antrekk. I LOVE IT ♥

  Likte dere antrekket??

 • 60

  JEANE BLUSH parkas for kun 208 kr...

  Nå har jeg fått bestilt meg en lekker parkas fra Jeane blush til kun 208 kr. Jeg har siklet på disse lenge, men de koster egentlig 799.

  Men siden jeg har fått invitasjon til den store og lukseriøse outletnettbutikken til members får jeg altså denne fine prisen. Du får jakken på nelly, men der til 799kr, mens jeg kun betalte 208 kr for denne jakken:)


  Jeg bestilte strl M i jakken.

  Det er nå 60% på jakken, passet kjekt ettersom jeg trengte en ny vinterjakke. Du får den også i rød,sort og blå.

     

  Jakken er på tilbud hos members outleten til 319 kr, men hvis du blir medlem i dag får du 50 kr om du får en ivitasjon fra meg eller andre members medlemmer + at du får 100 kr i rabatt dersom du melder deg inn på facebookgruppen dems i tilegg. NICE ;) Altså 150 kr totalt som du får gratis.

   

  Vil du ha gratis invitasjon + 150 kr å shoppe for??? legg igjen mailen din i kommentarfeltet. Så sender jeg deg invitasjon med en gang. Det er helt gratis å være medlem. Og det kommer masse gode tilbud daglig. DIsse populære jakkene ble lagt ut nå kl 12, og blir nok raskt utsolgt. Så lurt å være rask. Er også mye andre bra tilbud. Og hvis du alt er medlem bør du gå inn å titte på dagens tilbud.

  Hva syntes du om parkasen jeg har bestilt meg?

 • 9

  Party dream OUTFIT

  Antrekker har jeg satt sammen på polyvore.com

  party

   

  Clutch handbag
  20 - bankfashion.co.uk

  Diamond ring
  $125 - jcpenney.com

  $27 - zappos.com
  Håper antrekket jeg satt sammen falt i smak :)
 • 17

  Stilig JEANS til gutta, til en super pris

  Denne gangen var det Mads sin tur til å handle noe fint og billig på outletsiden til members. Der kommer det daglig ut produkter til sterkt rabaterte priser. Alt fra klær til kjøkkenmaskiner/duppeditter. Fra 30 % rabatt og opp til over 80% rabatt. Hvis du vil blir medlem og få 150 kr gratis å shoppe for les videre under her.

  Buksen Mads kjøpte seg er en stilig jeans i merket Pace. Det var 50 % avslag. FØR: 799 Medlemspris: 399


  Skikkelig stilig syntes jeg.

  Mads fikk invitasjon fra meg til å bli medlem av siden, og dermed fikk han 50 kr for å melde seg inn og etterpå ble han medlem av facebooksiden dems. Og fikk 100 kr til i rabatt. Så totalt hadde han 150 kr i rabatt.

  Så Mads betalte altså ikke mye for denne lekre jeansen: 399 kr- 150 kr=  249 kr.

  Her er en liten smakebit på noen av tilbudene som de har gående nå, men ting blir fort utsolgt. Folk slår til på gode tilbud.

  Til han:    

   

  Til henne:  Trening:


  Til barn:  Hver mandag- fredag kommer det inn nye tilbud, og tilbudene har en varighet på 4 dager. Det er en side for både menn og damer. Barneklær selges også her. Fra kjente merker. Bare til en mye lavere pris.

  Om du ønsker 100+ 50 kr å shoppe for så legg igjen mailen din i kommentarfeltet under her, så skal jeg få sendt deg en invitasjon med en gang. Jeg har allerede sendt invitasjon til fler av dere. 

   

  Er du medlem av members sin store shopping outlet side??

  Hva syntes dere om buksen Mads har kjøpt til kun 249 kr ??

                                                                                                                                                                 

 • 12

  Hvilket ANTREKK likte du best?

  Under ser dere 3 antrekk som jeg selv har satt sammen på Polyvore.com. Hvilket antrekk likte du best av de 3?
  Nr 1
  dagens outfit

   

  Nr 2
  høst
  Nr 3
  Dagens dream outfit
  Nr 1,2 eller 3??
 • 15

  Noen gode tibud

  En liten sniktitt på siden jeg skrev om her om dagen. Medlemsiden members kommer med daglige tilbud som har en varighet på noe dager. Du må være medlem for å kunne benytte deg av supertilbudene, og det er helt gratis å være medlem. Mange av klærne får man kjøpt på nelly også, men da til full pris. Siden er i sammarbeid med nelly og members shoppingklubb.

  Her er sniktitt på noen av dagens tilbud:


  For han:  Om mange mange fler tilbud. Det kommer daglig ut nye tilbud på forskjellige merker.

  Hvis du ønsker invitasjon til gratis medlemskap på siden + 50 kr å shoppe for, så legg igjen  mailen din i kommentarfeltet for e-post og skriv du vil ha invitasjon. Så skal jeg få sendt deg en.

  Er du også medlem?

 • 4

  Dagens antrekk fra Polyvore

  Når man ikke har drøssevis av penger å bruke på klær, så får man heller sette seg ned å drømme litt og sette sammen antrekk.

  Jeg digger den genseren der fra Gina.

   

  antrekk

   

  Red top
  399 SEK - ginatricot.com

  J Brand low rise skinny jeans
  133 - houseoffraser.co.uk

  Knitted shawl
  $56 - topshop.com
  Noe på antrekket du likte?
 • 15

  Dagens dream outfit

  Dagens dream outfit made by me
  dream outfit


  //Cape- frenchtrotters.fr//Cardigan-hm.com// Skinny jeans-theoutnet.com// Singlet-generalpants.com.au
  //Ring-dorothyperkins.com//sko-endless.com//

 • 21

  Antrekk til julebordet

  Julebordet er ikke før neste helg, meg kjekt å ha klærne klart ;)

   

  Da tror jeg at jeg har bestemt meg for hva jeg skal ha på til julebordet. Det blir den rosa kjole, noen sølvsko fra Eurosko og en partyveske fra CMYK  Skoene fra Eurosko er omtrent som de på bildet. De var rålekre på. Så jeg holdt de av til mandag.

  Skoene er fra Eurosko

  Vesken er fra Cmyk

  og kjolen (479kr) er herifra (link)

   

  Hva tror du om denne vesken og disse skoene til kjolen??

 • 6

  Fikk skjerf og vin av en alkoholiker

  Det er jommen ikke hver dag man får seg et helt nytt skjerf og en hel flaske vin fra en alkoholiker. Jeg og ei venninde av meg fra Hønefoss var i byen for å titte på sko til julebordet. Og utenfor en baker i sentrum satt det er søt eldre mann med langt grått hår og ganske så langt grått skjegg. Han så ut til å være en snill og hyggelig mann, og enda snillere var han. Det viste seg at han hadde kjent faren til venninde mi, så vi gikk å sa hei.

  Etter 5 minutter dro han oss med inn på nabobutikken, en klesbutikk. Og der tok han opp 2 skjerf som lå i halvpris kurven. Han gikk så inn og betalte for skjerfene og ga ett til hver av oss. 2 flotte skjerf. Han spurte senere om vi kunne kjøre han til en kamerat av han for 200 kr. Vi skulle den samme veien og sa vi absolutt ikke trengte noen ting. Så skulle vi plukke han opp utenfor polet i hønefoss 5 minutter senere. Da hadde han jommen meg kjøpt en flaske vin som takk.  For en godhjertet og snill mann :) Vinen skal vi dele neste helg før julebordet.


  Paul Masson rødvin og skjerfet.

  Skjerfet jeg fikk(førpris:179, nå 89) og oversized genser fra Bikbok(kjøpt for 2 mnd siden)

  Sitter her med ett smil om munnen og er overlykkelig over mitt nye skjerf. Man kan jo nesten ikke takke nei heller. Det var virkelig en fantastisk mann vi møtte på og jeg unner han alt godt. Så får vi håpe og tro på karma. Så det kan skje noe stort og bra for en snill og søt mann som han.

  Ps: han hadde tilogmed like sko som meg. Tøfft.

  Tusen takk for vin og helt nytt skjerf snille mannen.

 • 42

  Pakke i posten. 2 lekre kjoler

  I dag fikk jeg kjolene i Posten. Det tar heldigvis ikke lang tid å få varer fra Nelly, så jeg fikk kjolene i god tid før julebordet. Tok noen få dager. De har fortsatt tilbudet "handle nå, og betal i februar"

  Her er innkjøpene mine fra Nelly:


  Rosa kjole, stroppeløs bh og en rød kjole (Ser annerledes ut på bildene enn i virkeligheten) mer rød i virkeligheten.

  Kameraet mitt var det null strøm på, men dere kan få en smugtitt fra mobilkameraet. slik var altså kjolene på meg.


  Ikke bry dere om skoene og heller ikke lyset som kom i veien ;) Denne kjolen er i Strl M.


  Denne kjolen valgte jeg å ta i strl L, og det var smart valg :)

  Jeg er strålende fornøyd og kan absolutt anbefale disse kjolene. Behagelige å gå med, fin pris og i tilegg fikk jeg gratis frakt. Siden varene tilsammen kom på over 600 kr. Den rosa kjolen blir til julebordet tror jeg, den røde til julaften og den rosa til nyttårsaften muligens. Strålende fornøyd med innkjøpene. Begge kjolene er kjøpt HER

  Kom gjerne med forslag til sko jeg kan bruke til. Farge og eventuelt link til noen fine :)

  Hva syntes dere om de nye kjolene jeg har kjøpt??

  Hvilken likte du best??

   

 • 5

  Drømmeantrekk for fest

  Jeg har satt sammen ett lekkert partyantrekk. Drømme <3
  Party Outfit

   

   

  Skoene koster 17 000, så litt i dyreste laget for min del, de bør være ekstremt gode.
  Hva syntes dere om festantrekket??
 • 8

  Drammenstur, farsdag +antrekk

  I dag har vi vært i Drammen på middag. Og ettersom det er farsdag fikk pappa en liten gave fra meg. Jeg laget nemmelig et gavekort på arbeid utvendig/innvendig husarbeid. Som han kunne bruke når han måtte ønske i 3,5 timer.

  Først ble han litt forfjamset over at han kun fikk et papir og ingen gave, men så skjønte han etterhvert at det er jo mye mer praktisk med en slik gave igrunn. Ialefall når man har det meste. Og etter min mening er ikke farsdag akkurat noe store greier.  Det skal holde med en liten oppmerksomhet :)

  Og her er noen flere bilder. Både med og uten lue :P Begynner å bli kaldt på øra gitt.  Buksen og genseren er nye innkjøp. Kjøpte de på Bikbok på torsdag, når de hadde 50% på ordinære varer.

   

  Hva har dere gjort på farsdagen??

 • 13

  Antrekk til JULEBORD

  Er du på jakt etter det perfekte antrekke til julebordsessongen, eller er du kanskje på jak etter kjole til jul etter nyttårsaften?? Da bør du ta en titt på noen av disse kjolene under.

  De har så ekstremt mye fine kjoler til en bra pris inne på nettbutikken til Nelly
  En ting er ialefall sikkert, og det er at jeg trenger en ny kjole. Ettersom det meste jeg har av tøy er blitt for stort. Jeg skal på julebord i slutten av denne måneden og ender nok opp med en av disse kjolene. Likte alle sammen utrolig godt. Så det jeg må tenke på nå er hvilken jeg tror vil passe best til meg :)

  Kjolene finner dere HER(Link)

   

  Hos Nelly kan du handle nå, og betale i Februar. Det skal jeg gjøre nå. Fungerer veldig bra og enkelt.

   

  Var det noen av kjolene du likte spesielt godt??

 • 14

  Dagens dream outfit

  Føler jeg snart er klar for å fylle opp garderoben snart. Rart med det at man omtrent aldri er fornøyd med det tøyet man har. Enten er det for trangt eller for stort, ellers så er det rett og slett ikke like fint lenger.

  Her er et antrekk jeg har satt sammen på Polyvore

   

  Todays dreams outfit

   

  Z Spoke silk top
  225 - flannelsfashion.com

  Soeur HéLèNe Cape - Beige
  ?170 - frenchtrotters.fr

  Hudson Jeans denim jeans
  ?249 - jades24.com

  Camel shoes
  4.99 - dressrail.com

  Hermès black bag
  malleries.com

  Dorothy Perkins rose jewelry
  6.50 - dorothyperkins.com

 • 12

  Dagens dream OUTFIT

  Antrekk satt sammen på Polyvore
  dagens outfit

   

  Soaked in Luxury long sleeve blouse
  ?70 - welikefashion.com

  TopShop black blazer
  $130 - topshop.com

  J Brand high rise skinny jeans
  $388 - my-wardrobe.com

  ALDO platform heels
  $135 - aldoshoes.com

  Marc by marc jacobs handbag
  260 - harveynichols.com

  Gold ring
  jewelry.1stdibs.com
  Hva syntes du om dagens dream outfit??
 • 1

  En skikkelig GOD nyhet

  Nettbutikken NELLY fortsetter salget.  De har nå redusert prisene på enda fler varer. 50-70% på 1000-vis av varer.

   

  De har nå også tilbake med suksesskampanjen fra Klarna. Shop nå, men betal i februar. Jeg gjorde dette i sommer. Og betalte når feriepenene kom. Passet mer perfekt. Ingen renter, så lenge man holder fristen om å betale i februar.

   

  Jeg var også inne å så på noen NYHETER fra Nelly. Selv likte jeg disse godbitene meget godt :)  Gratis frakt på alle bestillinger over 600 kr.

  Shop høstnyheter eller fra salget nå, betal i Februar.

   

  Noen av nyhetene over du likte spesielt godt??

 • 4

  Festantrekk for under 300 kr

  Den store nettbutikken Nelly har enda gående sitt store salg. Hvor du kan gjøre mange gode kupp.  Her er et eksempel på et billig, men fint festantrekk.  De har salg både for damer, menn og barn. Vi pleier å handle mye fra Nelly. Både jeg og Mads.

  Antrekket jeg har satt opp under her koster kun kr 269. Det er hva jeg kaller er bra pris for et helt antrekk.  Handler du for over 600 kr får du GRATIS FRAKT..

   

   

 • 12

  Dream OUTFIT party

  Sitti å lekt meg litt på Polyvore, elsker jo å sette sammen ulike plagg. Denne gangen ble det et partyantrekk med en lekker grå kjole. Dyrt og ekslusivt antrekk for de som har råd til det. Men uansett kjekt med litt inspo, man kan jo finne mye likheter til lavere pris :)

   

  party

  //Kjole-austique.co.uk// Pumps-farfetch.com// Clutch-farfetch.com//ring-vincecamuto.com// Kjede-monsoon.co.uk// øredobber-warehouse.co.uk//


  Hva syntes dere om antrekket??

 • 7

  Stort SALG på klær,sko++. 50-70%

  I dag fikk jeg en mail om at en av mine yndlingsnettbutikker innen klær, sko og tilbehør nå har 50-70% på en mengde varer.  Så nå skal jeg inn å titte om jeg finner meg noe fint :)

   
  Myyyye lekkert der inne, bildet over viser bare noen av de flotte plaggene. Det er ekstremt mye å velge i.

  Salget startet i dag, og det er en fordel å vøre raskt ute for å få med seg de beste tilbudene. Blir nok litt shopping nå ja :)

  TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET DU OGSÅ.

   

  Ønsker alle en flott fredagskveld. Senere skal jeg kåre vinnerene av solkort:)

 • 5

  Sponsorpakke i posten, klær

  Som jeg skrev for litt siden fikk jeg en mail fra nettbutikken Mylabel. De hadde sett noen antrekk jeg hadde satt sammen og var så snille å ga meg 50£ som jeg kunne shoppe for. Var mye fint der inne og vanskelig å bestemme seg. Jeg endte opp med 3 plagg, og 2 av de kom i posten i dag.

  Alle varene under er på salg, trykk på bildene og du kommer til produktet.
  Denne lilla var stor i strl. Tok strl M, men burde hatt mindre.


  Denne venter jeg på i posten.

  Virket som de hadde gratis frakt også til Norge. Gratis frakt liker vi :)

   

  Hva syntes du??

  Har du handler fra Mylabel før??

 • 11

  Dagens dreamOUTFIT  Bukse, genser, armbånd er fra Blanco.com og veske er fra Nelly.com

  PS: Etterpå kommer solkort konkurranse. SÅ FØLG MED :)

 • 11

  Dagens DREAM OUTFIT


  //Topp-welikefashion.com// blazer- stylebop.com// Knæsj rosa bukse- colette.fr// D&G sko- my-wardrobe.com// Clutch-shopfriiscompany.com// Kjede- monsoon.co.uk// Ring- net-a-porter.com//

  Ikke alle som hadde følt seg vel i en så sterk rosafarge muligens, men antrekket kan fint brukes med andre bukser til.

  Hva syntes du om dagens antrekk??

 • 7

  Outfit Inspo- Ridebuksetrend

  Tights med skinn som ser ut som ridebukser har vært en liten stund på moten, og nå kommer det mer av det i butikkene. Det finnes utrolig mye lekre "ridebukser" i klesbutikkene i blandt annet beige, sort og brun. Man ser også mye støvletter som er inspirert av ridestøvler. I både brune og sorte.

  Her har jeg satt sammen et plagg inspirert av ridetrenden.. Antrekket under består av en del dyre plagg, men man kan finne mye like plagg til lavere pris.  //Gucci Riding Boots- profilebrighton.co.uk// Gucci veske- flannelsfashion.com//  Ridebukse-veryeickhoff.com//  Bluse-hm.com //Vest- ginatricot.com//

   

  Hva syntes dere??

 • 29

  Hvilke plagg ville du hatt GRATIS???

  Jeg ble superglad her om dagen. Da fikk jeg nemmelig en mail fra en koselig dame fra nettbutikken www.mylabel.co.uk. Hun hadde vært inne å sett på noen antrekk jeg hadde satt sammen og lagt ut her på bloggen. Der hadde hun sett at jeg hadde lagt ut noen plagg fra nettsiden dems. Hun likte antrekkene jeg hadde satt sammen og ønsket å gi meg noen klær fra deres nettbutikk. Det var jo superhyggelig mail å få :) Satt veldig pris på det.

  Jeg fikk 50£ å handle for, noe som tilsvarer nesten 500 kr. Så var det å velge hva jeg vil ha. De har jo så mye fint der. Så jeg trenger hjelp. Forslag til plagg jeg f.eks kan velge for 50£..

  PS: Plaggene skal ikke passe sammen altså. Hver av kombinasjonene koster 50£ eller rett under.

  Nr 1

   

   

  Nr 2

  Nr 3

  Nr 4

  Er skikkelig happy nå, men klarer ikke helt å bestemme meg. Digger egentlig de F&M hettegenserne der, men da får jeg bare en da. I og med de koster 49,99 ;) I morgen skal jeg tidlig opp. For jeg skal på sykhuset i Drammen å undersøke mer rundt armen min.

   

  Hvis du hadde fått 50£  og skulle shoppe for. de Hvilke av 1,2,3 eller 4 ville du valgt??

 • 14

  Dagens inspo antrekk

  Dagens inspo antrekk. Temaet er behagelig og høst. Håper dere liker antrekket.  //Høye UGGs- mylabel.co.uk// Lue-oasis-stores.com// Genser-mylabel.co.uk//Buksetights-placedestendances.com// Neglelakk-tillys.com//

   

  Dette antrekket kunne jeg absolutt brukt selv. Behagelig antrekk som alikvel ikke ser sleskete ut. Elsker kombinasjonen rosa og grått. Nydelig <3

  Hva syntes du om antrekket??

 • 7

  Dagens DREAM outfit  Hva syntes du om antrekket??

 • 13

  Dagens antrekk fra Polyvore

  Så behagelig det var å kunne sette seg ned å slappe helt av i en liten stund nå. Og på den lille stunden satte jeg meg ned for å pusle med ett antrekk jeg har satt sammen.  //bluse- flannelsfashion.com// Bukse-axparis.co.uk// Charm armebånd- armaniexchange.com// Sko- mytheresa.com//

  Elsker slike bluser og slike sko :)

  Håper dere likte dagens antrekk...

 • 20

  Bilder fra 50 årsfeiringen + antrekk

  Jeg fikk ikke tatt så masse bilder på 50 årsbursdagen til mamma, men noen ble det. Vi feiret den på fredag i Drammen, og etter feiringen reise jeg og Mads til Bergen. Jeg hadde på meg samme kjole som på 50 årsfeiringen til svigermor. Så den har dere jo sett før mange av dere.

  Mamman min i nydelig hvit kjole fra FLOYD

  Meg og mamma, begge med kjoler fra Floyd.

  Mamma i full gang med gaveåpningen. Masse pakker når man fyller 50 år...


  Flotte mamman min :)


  Fæle fotballbein full av små blåmerker. Sexy :P Ehm nei;)  En fin feiring av min kjære mor, på fredag altså :)

 • 29

  Charlottes OUTFIT

  Her er dagens antrekke. Håret gadd jeg ikke fikse, så det er bare satt opp. Men godt det også av og til.

  Dette er forresten den nye høstjakken jeg kjøpte fra BikBok


  // Wegets- Danmark//Bukse-H&M// Høstjakke- BikBok//

  Håper dere likte hverdagsantrekket.

   

  PS: Jakken er i strl Small, hihi ;)Stolt. Måtte bare skryte litt, ettersom jeg før har brukt L og XL. (Føle seg dum som skryter, men litt må være lov. hihi)

 • 17

  OUTFIT INSPO

  Satt sammen noe på polyvore i full fart mens jeg venter på min kjære skal komme hjem fra jobb.  Nå er klokken over 12 og jeg har blitt hele 24 år gammel. Så 14 september for 24 år siden kom denna jenta til verden;) Hipp hurra. Dagen skal feires i Drammen i morgen eller i dag blir det jo sånn egentlig. Nå må jeg virkelig legge meg. Så god natt:)

 • 16

  Månedens "Wants from BikBok"

  Høsten er her nå, det merkes. I går hadde vi en koselig kveld hvor vi laget nydelige lavkarbo vafler ,drakk varm te og hadde tent lys. Superkoselig igrunn.

   

  Under her finner dere noen høstplagg fra Bikbok som jeg liker svært godt...

   

   

   

   
  Fra bikbok.com

  Ønsk høsten velkommen.

   

  Noe du likte?

 • 6

  Fint antrekk til fin pris

  773 kr uten skoene

  1468 kr med skoene, skoene kan man finne ganske like til lavere pris...

  //Shorts-mylabel.co.uk// Siglet-bankfashion.co.uk// Jakke-debenhams.com// Strømpebukse- topshop.com// Armebånd-wetseal.com// Ring-jcpenney.com// Sko-nordstrom.com//

  Det eneste som kostet litt var skoende. Men alt utenom skoene kommer faktisk bare på 773 kr. Og det er ikke gale når det tilogmed er dressjakke med. Skoene kostet 695, om man leter litt kan man sikkert finne ganske like sko bare til en billigere pris.

  Moderne med shorts også nå i høst, bare med en strømpebukse under.

   

  Likte dere antrekket jeg satt sammen??

 • 14

  Antrekk fra Polyvore

  Jeg hadde tenkt til å sette sammen en party antrekk, men det kunne jo også passet utmerket om man skal i bryllup også.

     Håper dere likte det :)

 • 15

  Høst OUTFIT

  Nå er høsten her og da er det tid for litt varmere klær. Denne høsten er det veldig inn med blandt annet strikkeplagg og poncho.

  Her har jeg satt sammen et høstantrekk som jeg likte godt

  //Poncho-houseoffraser.co.uk// Bukse- generalpants.com.au// Bluse-reissonline.com// Veske-miumiu.com//Ørepynt-aldoshoes.com//UGG sko//

  Merker jeg selv trenger noen nye plagg for høsten.

  Er du klar for høsten??

  Liker du høstens trender??

 • 6

  Hverdags antrekk

  //Blazer-topshop.com// Bukse- rag-bone.com// Topp- missselfridge.com//Veske-shopsavannahs.com//

   

  Likte du antrekket ?

 • 12

  4 fine kjoler for fest


  Alle kjolene er fra nelly

   

  Hvem likte du best??

 • 26

  Hvilket ANTREKK likte du best?

  3 Antrekk jeg har satt satten for litt siden, som har ligget inne på bloggen.

   

  Hvilket antrekk liker du best??

  Nr 1


  Nr 2  Nr 3

  Nå stikker jeg til Drammen straks, skal feire bursdag med ei venninde i kveld. Hun har bursdag 7.sept og jeg den 14. sept . Så da blir det en koselig jentekveld hvor vi lager sushi og noe annet til de som ikke liker det. Blir koselig.

   

  Nr 1,2 eller 3??

 • 23

  Nye innkjøp

  Her er noen nye innkjøp jeg har gjort i det siste.  Grå strikkevest, herlig nå på høsttiden med en genser under. De hadde kun xs , l og xl. Så da ble det strl L, men kjekt det når man skal ha noe under.
  Høstjakke fra Bik Bok strl S

  Topp/Bluse og kjede fra B-young. Topp strl S

  Jeg elsker denne blusen <3 og gleder meg til å ha den på i morgen:)

   

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 8

  Dagens dream OUTFIT  //Bukse- coggles.com// Singlet-hm.com//Boyfriend blazer-topshop.com//pilotbriller-nordstrom.com//veske-net-a-porter.com// ring-nelly.com//Sko-jcpenney.com//

   Likte du antrekket??


 • 12

  Dream OUTFIT "PARTY"

  Vi er i Sverige og mens gutta boys sitter å ser på skytefilm, benyttet jeg anledningen til å sette sammen et partyantrekk. Jeg elsker den blåfargen der.

  Kjole fra desireclothing.co.uk

  Sko fra net-a-porter.com

  Øredobber fra missselfridge.com

  Ring fra jcpenney.com

   

  Hva syntes dere om antrekket??

 • 35

  Dagens OUTFIT 24.08

  Jeg sliter veldig med å bli vant til det korte håret, har enda ikke klart å vende meg til det. Jeg føler jeg ser veldig annerledes ut :P Mads sier " Du er så nydelig med den nye sveisen, du ser liksom litt søt og barnslig ut " ÆH, jeg vil ikke se barnslig ut ;)

  Men er ialefall fornøyd med 15,5 kg mindre på kroppen min <3  Slik ser den ut nå.

  // Topp-Ardene,Gran canaria// Bukse- Toppshop// Skinnjakke-Match// Sko-Danmark// Kjede-Ebay//Hello kitty Ring- Ebay//

   

   

   

 • 14

  Dagens DREAM outfit  //Boyfrien Blazer fra topshop.com //Jeans fra oasis-stores.com// Blusetopp fra harveynichols.com// Øredobber fjær fra oasis-stores.com// Pumps fra nordstrom.com// Og vesken er fra my-wardrobe.com //

  Antrekket er satt sammen på Polyvore.

  Hva syntes dere om dagens dream outfit??

     
 • 6

  Outfit: Enkelt, men fint...

  Har i dag satt sammen en veldig enkel, men fin outfit.


  //Bukse-Gina Tricot//Øredobber- CMYK// Armbånd-New look// Topp- New look//

  Digger den skjorten:)

  Nå skal jeg ha en rolig og koselig kveld med kjæresten. Med god mat og film. Gleder meg til en rolig Søndag:) Så vi blogges i morgen.

   

  Hva syntes dere om antrekket??

 • 7

  Dagens DREAM outfit

  Nok en gang har jeg satt sammen et antrekk fra Polyvore :)


  Blå topp fra welikefashion.com

  Bukse fra stylebop.com

  Uglekjede fra missselfridge.com

  Ring fra monsoon.co.uk

  Veske fra nordstrom.com

  Sko fra topshop.com

   

  Hva syntes dere om dagens Dream outfit??

 • 14

  Gårsdagens innkjøp

  Det ble ikke mye handling for min del i går, men vi kikket på en hel masse. Og hadde en kjempe koselig tur på Sandvika storsenter. Ettersom det var nattåpent var det mange mennesker der.

  Her er det ene innkjøpet jeg gjorde, men likte den tingen ekstremt godt <3

  Hva syntes du om hårbåndet? :)

 • 22

  Dagens DREAM outfit

  Nok et antrekk satt sammen på Polyvore. Soooo fun.  Hva syntes dere om antrekket??

 • 18

  Dagens OUTFIT (innkjøpet fra i går)

  Her er toppen og buksen jeg kjøpte i går.


    

  

  

  

  Hope you like it :)

 • 21

  Innkjøp fra Gina Tricot

  Buksen var veldig fin passform på.

  Bukse 299
  Topp 49, Den er kul nå som man har litt brunfarge på kroppen. 

   

  

  Gleder meg til å vise dere antrekket på:)

  Hva syntes du om innkjøpene??

 • 12

  Dagens OUTFIT inspo

  Her er dagens Outfit Inspo. Antrekket er satt sammen på Polyvore, som de forige antrekkene.

  Dette var skikkelig gøy det, å sette sammen antrekk ;)

  Hva syntes du om dagens inspo OUTFIT??


   

  ( Handelsportal.no)

 • 9

  Dagens DREAM outfit, Cute & pink

  Rosa er alltid en farge jeg har likt veldig godt. Bruker det ikke så mye på klær lenger, men syntes det er en skikkelig søt farge. Her kommer dagens antrekk som jeg har satt sammen fra Polyvore

  <3<3 Og gårsdagens dream OUTFIT kan dere finne HER  <3<3

 • 15

  Dagens DREAM outfit

  Her er dagens dream outfit. Outfittet satt jeg sammen på Polyvore  Gårsdagens dream outfit finner dere HER

  Dette er absolutt et antrekk jeg selv kunne gått med <3 <3

  Hva syntes dere om dagens DREAM OUTFIT??

 • 27

  In LOVE with a OUTFIT

  Var netopp inne på Polyvore  for første gang, og satt sammen ett antrekk. Jeg syntes det var skikkelig søtt. Sånn skikkelig sommersøtt igrunn <3

   


  Så hva syntes dere om antrekket ??

  http://www.handelsportal.no/

 • 27

  Innkjøp fra eBAY, billig billig

  I går handlet jeg for første gang på eBay, har aldri handlet noe der før eller vunnet noen bud. Jeg vant 2 bud og kjøpte 1 ting. Så tilsammen 3 ting som jeg venter på å få i posten.

   

  Her er tingene fra eBay:

  //Vintage kjede// 32,90 NOK og frakt er inkludert i prisen.  //Uglekjede// Dette kostet 22 NOK inkludert frakt:)  Og den siste ting jeg kjøpte var en //Stor Hello kitti ring// til 25,50 NOK inkudert frakt:  

  Hva syntes du om innkjøpene??

  Handler du ofte på eBay??

 • 10

  OUTFIT INSPO, I love it

   

  Litt sånn idianer aktig, stilig syntes jeg :)

  Aktrekket er fra den spanske butikken Blanco.com

     Og dette andtrekket under her er også fra samme butikk(det har jeg lagt ut tidligere også)

   

   

  

  Hva syntes dere??

 • 7

  OUTFIT inspo

  Er det noe jeg virkelig elsker så er det shopping, og det å sette sammen forskjellige antrekk digger jeg.

   

  Dette her er fra en spansk butikk som heter Blanco, en av mine favorittbutikker. Jeg vet ialefall at de har den på Atlantico senteret i Gran Canaria. Så om du skal dit, bør du virkelig ta en tur innom.

   

  De har også nettbutikk, men vet ikke hvordan tollreglene og frakt er. Står helt sikkert info på siden dems:)


  Hva syntes du om dette antrekket??

 • 15

  Playsuits and Jumpsuits

  Her er et utvalg i noen Playsuits og jumpsuits som jeg syns er utrolig fine.

  Disse er fra nettbutikken Nelly, som har mye flott. Her kommer du til NELLY sin nettbutikk.

   

  Playsuits:  Jumpsuits:  Hva syntes du??

  Noen du likte bedre enn andre??

   

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits