Charlottes verden- Forlovet og Lykkelig - Blogger om sminke, hudpleie, mote og kosthold
Hjem Add Om meg Kontakt

6

My favorite , pakke i posten

                                                                                                                                                                                                                     //Sponset parfyme//

 

Som jeg har nevnt tusen gangen før. Eller kanskje ikke tusen ganger, men nesten da. Escada er mitt favorittmerke når det kommer til parfyme. Husker jeg for mange år siden ble tipset om Escada av ei venninne av meg. Jeg måtte jo da selvsagt prøve en duft og da var det gjort. Siden den gang har jeg alltid endt opp med flere kjøp av ulike parfymer fra Escada. Jeg har tidligere også vunnet noen sommerdufter via konkurranser på blogg.no.

I dag fikk jeg en hentelapp i posten. Hmm. Jeg hadde da ikke bestilt noe? Men jommen hadde jeg ikke vært så heldig å få en sponsorpakke av favoritten Escada. Elsker å få pakker i posten, spesielt overraskelser. Jeg pakket raskt opp pappesken og  der lå en søt hjerteboks.


Så utrolig søt flaske da <3 Og perfekt størrelse for reise. Ikke for stor.

Adrian ble nesten like spent som mamman sin. Eller kanskje mer? ;)


Whaaaaat? Pakke til MEG? 


Såååååå gøy da mamma :D Seeeeee.

Var den ikke til meg?? :( Okei da :P

 

Adrian var så søt der han lå. Han fikk i det minste leke med den vakre pappesken og da var han strålende fornøyd. 

 

Over til duften. Escada lanserer i August denne herlige nyheten Escada Joyful. En leken og nydelig duft som går inn i fast sortiment. Duften er delikat og lett med herlige noter av Solbær sorbet, Peoner og Florimoss. Mange av parfymene , spesielt sommerduftene er ofte spesielt søte. Jeg og mange flere elsker jo dette, men for noen kan det bli for søtt og kanskje tilogmed for barnslig duft. Om man kan bruke det ordet. Men denne syntes jeg det var mer voksen duft på. Etter min mening er det en ganske sterk duft, slik at det holder gjerne med en spray eller to. Avhengig av hvor kraftig duft du liker.  Det er en duft som holder gjennom hele dagen. Perfekt det!

#escada #blogg #sponset #sponsorpakke #overraskelse #parfyme 

 

 • 5

  Genialt produkt til håret

  Denne geniale krølltangen var det faktisk min kjære som tipset meg om for litt over en måned siden. Da han hadde sett en video på den. Han viste meg videoen og selv syntes jeg det nye produktet er genialt. Spesielt jeg som hater å krølle håret selv, føler jeg bruker evigheter og at det ikke blir like bra. Denne ser jo både rask og enkel ut i bruk.

  Den er fra Babybliss og videoen har du her.

   

  babyliss pro nano titanium miracurl

   

  Har du prøvd den??

   

  #hår #skjønnhet #babybliss #julegavetips 

 • 10

  Videoinnspilling med Max Factor i dag

  I dag har vært en litt annerledes dag. Fikk sovet lenge, gikk meg en tur og tok så med meg min kjære inn til CC vest i Oslo. Her møtte jeg noen fra Max Factor og spilte inn en sminkevideo. Jeg ble kontaktet på mail for noen dager siden, hvor de ønsket å ha med noen utvalgte bloggere på en tutorial for Max Factor. Mange søte og hyggelige folk :)  Ble sminket av vakre Ronja fra Max Factor. Jeg ble veldig fornøyd med et naturlig resultat. Og det at det går raskt er jo absolutt ett pluss nå som snart lille gutten vår kommer til verden.


  Chanel skulle ha et arrangement på stedet vi var, så der var det pyntet med vakkert juletre med Chanel-pynt. Kom enda litt mer i julestemning da.
  Jeg og kula (gravidmagen) på videoinnspilling:
  Som dere ser er det enkel sminke og et naturlig resultat. Enkelt og fint til en travel hverdag.


  Videoen fra Max Factor vil jeg dele når den er klar. Der blir det også forklart hva slags sminke som ble brukt for å få en naturlig hverdagslook. Tutorialen skal også ut på Max Factor sin facebookside. Selv bruker jeg gjerne litt mer maskara, men poenget i dag var mer fokus på foundation og rouge. Så da blir det naturligvis best å ikke ha størst fokus på maskara/øyne.  Håper dere alle har hatt en fin onsdag!

 • 30

  Extensions i Tyrkia og pris

  Da var jeg klar for å vise frem resultatet av extensionsene jeg tok i håret i dag. Det er microringer og jeg ble superfornøyd. Håret var ikke helt i min farge. Så de farget både mitt eget hår og extensionsene slik at det skulle se mest mulig naturlig ut. Tuppene ble også veldig tynnet ut, så det ikke ble for brå overganger. Dette er noe jeg har slitt med når har jeg brukt klips.

  2 stykker som holdt på samtidig, slik at det gikk raskest mulig. Veldig effektivt. Med farge+sette på hår og klipp tok det 2,5 timer.

  Bildene som er tatt i solyset ser man litt overganger på. Dette kommer ikke så tydlig frem i virkeligheten. Fargen ser også noe lysere ut på bildet på toppen. Men mulig jeg kommer til å farge det litt brunere etterhvert(kutte ut stripene) og la min mor som er frisør klippe det til litt.

   
  Man ser litt overgang på bildet her, men jeg er veldig fornøyd med slik det egentlig ser ut. Syntes det ble veldig naturlig igrunn.

  Jeg gjorde det hos en frisørsalong som ligger på Alanyum shopping center i Alanya. Den ligger i 2.etg.

  Her ser det veldig bra ut med riktig lys.

  Mange lurer kanskje på hva prisen lå på her i Tyrkia. Totalprisen jeg betalte var 500 lire for hår+ påsetting av hår, farge av hår og klipp. Slik kursen er nå er det 1700 norske kroner. Det syntes jeg ikke var så gale pris akkurat. Tok jo lang tid og det var veldig nøye. Superduperfornøyd. Nå har jeg hår ned til rumpa ;) Haha.

  Hva syntes dere om resultatet? Ble det bra?

  Flere som har testet mikroringer??

 • 4

  Testet selvbruning og peeling fra Yves Rocher

  Guuuud som tiden flyr for tiden. For lenge siden fikk jeg en pakke fra Yves Rocher i posten. Som sikkert mange av dere vet er jeg en av bloggerene som er produkttester for Yves Rocher. Jeg får varer fra dem i posten for å teste de ut og si min personlige mening om dem her på bloggen. Det er en stund siden denne pakken kom, men grunnet liten tid ble det en sen omtale. Jeg har i det minste fått testet det skikkelig.

  Vi strarter med produkt nr 1 som er en selvbruningskrem til ansikt. Den gir ikke bare farge, men også fuktighet. For meg som sliter med å bli brun i ansiktet var denne perfekt. Jeg blir brun og fin på kroppen, men ansiktet sliter jeg skikkelig med. Da må jeg bli solbrent først, og det er lite ønskelig å skade huden med å bli solbrent. Ialefall var denne selvbruningskremen til ansikt super. Man ble ikke alt for brun, så det ser naturlig og fint ut i ansiktet. Den ga også bra med fukt. Føltes akkurat ut som å smøre seg med dagkrem, bare at den gir farge. Påføres hver dag til ønsket effekt, men kun 4 dager på rad og deretter hver tredje dag for å bevare fargen. Anbefales... Nå på tilbud til 75 kr. Direkte link HER

   

   

   

   

  Produkt 2 er en spray til kroppen.  Selvbruning dette også selvfølgelig. Den sprayes lett på hele kroppen og smøres så ut med hendene. Etter du har smurt deg inn vasker du hendene godt. Denne var god og ga en fin brunfarge på kroppen. Perfekt nå som temperaturene har sunket litt, så man kan ha et godt grunnlag til sommeren. Alltid fin å være litt brun. På tilbud til kun 75 kr nå og du finner direkte link HER

   

  Nok en herlig peeling fra Yves Rocher. Jeg fikk også teste en ved juletider og den var super. Vel, denne var faktisk enda bedre. Også duftet den nydelig aprikos. Grove og fine korn i peelingen og den fungerer utrolig bra. Gir også fuktighet. Kan anbefale denne også. Denne var på tilbud til 55 kr og direktelinken finnes HER
  Elsker å kunne pleie seg selv med gode produkter.

  Produktene har jeg fått gratis, men jeg får ingen ting for å skrive min mening om produktene og heller ingen provisjon. Så vet dere det :) Min ærlige mening, som vanlig.

   

  Prøvd noen av disse produktene??

 • 1

  Vinn Parfyme

  Nå skal blogg.no i samarbeid med Escada dele ut 50 stk Sexy grafitti parfymer. Selv bruker jeg kun Escada parfymer(love it), men denne har jeg aldri testet . Håper selvfølgelig på å vinne denne duften.

   

  escvinn2sg
 • Stikkord:
  3

  Tilbud på favoritt dagkremen min (pakke i posten)

  For noen dager siden dumpet det ned en pakke i posten som jeg hadde bestilt. Det var nemmelig tilbud på favoritt dagkremen min og da måtte jeg jo slå til.

  Cupcake organic blue transy er min favoritt. Har testet ut flere av de andre også, men den blå slår de alle. Det er egentlig 189 kr pr stykk, men nå er de på tilbud til kun 99 kr pr stykk. Billig for en skikkelig dagkrem.

  Jeg fikk også med en hyggelig gave fra Søte Yvonne som driver Britique


  Det var en bodylotion. Jeg har prøvd den i 2 dager og ble helt forelsket i den med en gang. Min kjære spurte også hva som luktet så utrolig godt (etter jeg hadde smurt på denne). Hadde en kveld med ansiktsmaske, barbering og annen skjønnhetspleie. Avsluttet med denne fuktighetskremen og fikk verdens glatteste legger. Denne kommer til å bli mye brukt. Og en enda bedre nyhet. Denne store tuben er på tilbud til kun 49 kr. Og den er virkelig stor.

  Og som alltid har Britique gratis frakt for alle

   

   


  Som skrevet i innlegget er den kun bodylotionen som er sponset, men jeg har selv valget om jeg vil skrive om den. Når det er bra produkter så velger jeg å anbefale. Dagkremene er betalt av egen lomme :) Så innlegget består kun av mine egne meninger og erfaringer.

 • 23

  Omtale av Garnier BB- Cream

  For en liten stund siden fikk jeg 2 stykk nyheter hjem i posten. Det var Loreal som hadde vært så snille og sendt de til meg tror jeg. BB-cream er en nyhet i Norge som kom for salg i Januar i år. Og mange har ventet lenge på den.
  Kremen er ment til å være et såkalt fem i en produkt.

  Min mening om produktet:

  •  Det finnes flere merker av bb-creams, det blir nok mer og mer av det vil jeg tro. Akkurat som det ble mer og mer mineralpudder. Selv har jeg aldri testet noen bb-kremer før nå.
  • Garnier sin bb-cream lukter fantastisk frisk og god. Litt sånn fruktaktig.
  • Påføres enkelt med rene fingre eller en concealer eller foundation kost.
  • Ser veldig naturlig ut, og man merker ikke at man har den på huden.
  • Sitter ikke så veldig godt (Så syns ikke det varer dagen ut alltid)
  • Dekker veldig bra. Man ser stor forskjell med og uten. Har man noen rødheter i huden dekker den lett over dette.
  • De to første gangene føltes det ut som jeg ble bittelitt tørr av den, men nå er det ikke slik. Føles ut som jeg har skikkelig babyhud i pannen min (også etter at kremen er fjernet)
  • Lett å vaske vekk.

  Jeg har brukt produktet daglig i en måned nå. Når jeg skal på hotellet for å være på jobb kl 07:00 passer det perfekt med bb-cream. Det er enkelt, raskt og behagelig. Føles kun ut som man har fuktighetskrem på. Men om jeg skal ut og freshe meg opp litt så liker jeg å bruke litt mineralpudder (everyday minerals) i tilegg. Selv likte jeg best den mørkeste fargen, ettersom den passer min hudfarge. Og jeg kommer garantert til å ville ha mer av denne. Jeg kan trygt si at jeg ble begeistret for dette spennende og nye produktet.

  Som sagt ble den lyse alt for lys for meg, kanskje jeg kan gi den bort i premie her på bloggen? Om det er av interese?? Det eneste jeg har brukt at den er den lille derten du ser på bildet. Har ikke rørt den.

   

  PS: Husk å melde dere på Valentine konkurransen som jeg har gående. Vinneren kåres ondag 22. Februar. Meld deg på HER ( riktig link nå)


  Produktet fikk jeg sponset, men får ingen ting for å skrive om det. Og deler kun min ærlige mening om alle produkter.

 • 18

  Deborah Lippmann neglelakker

  Hjemme fra jobb og nettopp fått i meg en middag som min kjære laget til meg, magen skrek etter middag når jeg kom hjem.

  Jeg har lenge tittet på disse lekre neglelakkene som er så populære. Så når lommeboken tilater der så kommer jeg nok til å kjøpe noen av disse under her, som da er mine favoritter.

  Fantastisk flotte og det er jo så mye gøy man kan gjøre med neglene ( Om man eier kreativitet). Et ord som ikke finnes så ofte i min lille verden. Ok, kreativitet med mat. Men ikke så mye annen kreativitet. Matkreativiteten har også forsvunnet nå de siste to ukene. Hvem har stjelt den?? (Give it back please). I dag har Mads måttet lage middag til meg, ettersom kreativiteten var på null. Det blir liksom ikke så mye tid til middagsmat når man jobber til ni på kvelden heller.

  Jeg vet de selger de i Drammen, men hvor det vet jeg ikke. Så om noen fra Drammen vet hvor så er jeg taknemmelig for info om utsalgssteder. Ellers kan man kjøpe de på nett. Er også flere som selger de på e-bay.com.

  Flotte??

  Noen som har testet Debora Lippmann neglelakkene?

   

 • 11

  Fantastisk dag, med seminar, spa og goodiebag

  Som jeg skrev tidligere i dag så har jeg vært på et lite seminar i Oslo. Det var et seminar som ble holdt at de kjente hårfjerningsfirmaet Veet. Seminaret i seg selv varte i rett over en time og ble holdt på Artesia Spa, Grand hotel. Som ligger i Karl Johan.

  Jeg tok med meg min søte kusine Camilla og vi storkoste oss skikkelig i dag. To spente jenter..  Noen bilder av meg ble det også.  Jeg har aldri vært Artesia spa  tidligere, men det blir nok ikke siste gangen. Det var utrolig lekkert der ♥

  Professor Desmond Tobin lærte oss mye om hår, fra et biologisk og sosiologisk perpektiv.  Og etterpå fortalte Marie oss om et helt nytt produkt fra Veet som heter veet hair minimizing cream. Som er en fuktighetskrem som gjør så hårene ikke vokser like raskt.  Goodiebag med masse flotte produkter fikk vi også, viser dere senere.     Etter seminaret fikk vi benytte oss av spa avdelingen. Hvor vi svømte, tok vanlig badstue, dampbadstue, drakk pukka te, masse isvann og koste oss på noen nydelige avslappende senger. Det var helt fantastisk og avslappende. Vi fikk også utdelt morgenkåper og tøfler.
  Camilla er klar for herlig avslappning på spa.

  Se på de fancy fargene i noen stilige dusjer.  Den herlige følelsen etterpå kan rett og slett ikke beskrives. Vi jenter elsker slike dager som dette. Å bare kose oss glugg ihjel å la kroppen få kose seg skikkelig.


  På bildet har jeg kun på BB-cream fra Garnier, og ingen annen sminke. Liker den veldig godt til nå ialefall.

   

  Koselig å bli bedt på en slikt seminar, mye spennende man får oppleve når man blogger.

   

  Viser dere innholdet i goodiebagen i nesten innlegg :) Masse fine produkter.

 • 5

  Hvem er pakken fra mon tro ??

  Jeg fikk en hentelapp i dag på en pakke, og lurte veldig på hva det kunne være. Jeg hadde da ikke bestilt noe. Og da er det like spennende når man skal innom butikken å hente den. På pakken stod det fra Loreal. Jeg kjenner jo to stykker som jobber for Loreal, så kanskje den er sendt slik :) Ialefall ble jeg veldig glad for pakken. Alltid like gøy å få pakker i posten.

  Pakkene innehold ett spennende og helt nytt produkt. Jeg har lest mye om BB kremene og mange har vært veldig begeistret for den. Så forventningene her i Norge har vel vært realtivt store og mange har ventet på at den skal komme for salg. Og nå i Januar kom den for salg i Norge, så dette er helt nytt. BB-kremer generelt er blitt er veldig populære i Asia, hvor de først kom ut. BB står for Blemish Balm. I Storbritania, Frankrike og Sverige så ble BB Cream utsolgt etter en måned, og jeg er så heldig å få prøve dette produktet. Spennende..

  BB Cream fra Garnier...

  Produktene jeg fikk var i fargen 02-Light og 03-Medium.  På vinteren bruker jeg ofte litt lysere farge enn sommeren.

  Jeg testet litt på hånden nå og de begge dekker ialefall bra og det blir et smooth resultat. Så dette skal bli spennende å teste i ansikt og eventuelt hals.

  Produktet skal vistnok gjøre følgende:


  Så produktet da blir som en 5 i en tube og fungerer som en primer, en solkrem, foundation og som dagkrem. I tilegg gir den vistnok også glød. 

  Produktanmeldelse kommer når jeg har fått testet produktet skikkelig. Huden min trenger sårt fukt på denne tiden av året så får håpe den gir fukt. Leste at den fungerte bra på folk med tørr hud. VI får se.

   

  Hvem er det som har vært så snille å sende meg denne i posten da ?? ♥

  Har du fått testet dette produktet??

 • 7

  Omtale Yves Rocher loose pearls

  I julen fikk jeg min månedtlige pakke fra Yves Rocher. Ettersom jeg var så heldig å bli vagt ut til å være produkttester. Jeg har fått teste mye spennende og fine produkter til nå. Og denne gangen var det sminke, veldig spennende.

  De tidligere omtalen mine fra Yves Rocher kan du lese HER OG HER


  øyneskyggekost, 3 loose pearls/løst perlemorskimmer og kremøyepenn/kajal.

  Mullvarp perlemor// Rosa perlemor//Gyllen Perlemor (gullfarge)
  Til nå har jeg kun fått prøvd gyllen perlemor fargen i makeupen. Og likte godt farge og konsistens. Det er fin dosering på øyneskyggen. Kommer passe mengder ut på kosten. Jeg har tro på at fargen mullvarp kan være veldig stilig i sotede øyne makeuplook. Gleder meg til å prøve de andre fargene skikkelig. Kosten passet bra til å påføre disse øyneskyggene med. Og den kan også fungere litt som en blender kost. Laget av natulig geitehår (klippet av)

  Kajalen har jeg heller ikke fått testet skikkelig, kun en gang.Enkel å påføre øyelokket. Og inneholder 100% naturlige ingridienser, det er jo et stort pluss.  Fant et bilde på yves rocher sine sider (forslag) på hvordan kajalen kan brukes.


  Man trenger jo absolutt ikke bruke så mye, men den er fin å dra utover.

   

  Makeupbloggeren Malin med bloggen mallo88.blogg.no laget en nydelig nyttårslook hvor hun brukte Gyllen perlemor fargen blandt annet. Denne dama er virkelig flink.


  Se så flink hun er. Nydelig sminke. Og her er gullfargen altså brukt.

   

  Ofte sliter jeg med at om jeg søler øyneskygge i vasken så setter det seg så lett fast og blir noe skikkelig klineri. Og tar du vann på og prøver å tørke blir det enda værre. Men disse var ypperlige. Prøvde å grise litt i vasken og det gikk lett bort med vann. Det er jo veldig positivt. Veldig drøye produkter. Inneholder beroligende mandelolje fra økologiske avlinger.

  Yves Rocher har nå tilbud på alle disse produktene.

  Løst perlemorskimmer/øyneskygger finner du HER

  Kajal finner du HER

  Og øynebrynskosten finner du HER

 • 7

  Vinn goodiebag fra MOROCCANOIL (til 40 bloggere)

  Om du har en aktiv blogg har du nå muligheten til å vinne en goodiebag i sammarbeid med blogg.no og MOROCCANOIL. Det skal deles ut hele 40 goodiebag til en verdi av 697 kr.

  cutrinsample
 • Stikkord:
  9

  Pakke i posten. Sminke og skjønnhet

  Før helgen fikk jeg en pakke i posten med mye spennende innhold. Som jeg har skrevet tidligere er datamaskinen min på service og jeg benytter derfor å sjangsen til å stjele datan til Mads når den er ledig. Og det er ikke sånn alt for ofte. Men fikk meld fra elkjøp at de har fått inn lånepc til meg, så jeg får hente den i morgen. Wooop wooop.

  Men over til pakken jeg fikk, som jeg ikke har fått vist frem før nå. Pakken er fra Yves Rocher

   


  Og hvis dere lurer på hvorfor det var en del mindre i den blanke topplakken, så er det fordi jeg klarte å søle litt på bordet. Klums..


  2 flotte leppestifter. Jeg er litt usiker på om den røde blir for mørk for meg. Men fy flate så kul den var.


  Om du trykker på bildene kommer du direkte inn g kan lese mer info og pris.

     Min vurdering.....

  Fuktighetstilførende leppestifter: Leppestiftene er i fargen klarrød og beigerosa. Jeg er usikker på om jeg kler så sterk rødfarge, men jeg digger den. Og det er stilig med sterke farger på leppene. Den beigerosa fargen er en farge jeg ofte bruker på leppene. Passer utmerket til hverdags. Jeg ELSKER at det er blitt mer fokus på dette med at leppestiftene også skal tilføre fukt. Da får man myke og behagelige lepper samtidig som man får en fin farge på de. Ellers var den lett å påføre og sitter lenge på leppene. Positiv til disse. Om du ønsker mer informasjon om leppestiftene, farger og pris kan du klikke HER

  Neglelakkene: Var i fargen klarrød og aubergine. Lilla er en farge jeg bruker skjeldent, så fargemessig var ikke den neglelakken noe for meg. Men den røde derrimot elsket jeg. Man trenger kun ett strøk med de. De gir en jevn og fin farge. For å lese mer om neglelakkene,farger og pris kan du klikke HER

  Hurtigtørkende topplakk: Utrolig genial. Jeg trodde dette var en normal blank neglelakk for å styrke neglene, men neida. Denne er nemmelig også ment for at neglelakken skal tørke hurtig. Så etter du har påført neglelakk skal du dryppe en dråpe på neglen uten å komme nær den. Neglelakken tørket da i løpet av noen sekunder og de ble enda blankere. Inneholder ekstrakt av aloe vera. Lukter veldig naturlig denne her. For å lese mer om den hurtigtørkende topplakken kan du klikke HER

   

  Håper dere likte omtalen av produktene :) Spørr gjerne dersom dere har noen spørsmål.  Alle produktene er sponset, da jeg har blitt valgt ut til å være en av Yves Rochers 50 produktanmeldere

   

 • 10

  Sminkeprodukter

  Vil bare beklage lite blogging. Er litt mye stress her nå. Mads har fått jobben i Drammen, og jeg er happy. Så nå hører vi med ulike banker om lån og slikt + at vi må begynne å titte på boliger. Gleder meg når alt er klart. Litt stressende å vite at man skal ha et sted å bo om 2 mnd ca. Uæææh stress.

  Men over til overskriften...

   

  Jeg er så heldig å ha en snill tante som jobber for Loreal, så da blir det ofte gaver fra Loreal og Maybelline som er eid av Loreal. Og det passer meg helt perfekt. Ettersom jeg elsker sminke og hudpleie produkter. Gøy å teste nye ting. Her er noen spennende sminketing jeg fikk i bursdagsgave. Jeeeej.  Eyeliner med tynn spiss(flytende), Mascara 4D, roll on for mørke ringer med farge, gulløyneskygge. Moderne med gulløyneksygger nå.

  Og denne lekre leppestiften. Digget fargen og har fått mye skryt for den allerede. Virket som en leppestift som også ga fukt. Den er fra Maybelline tror jeg, stod nemmelig ikke noe på den.  Hva syntes dere ??

 • 12

  En utrolig bra HÅRBØRSTE mot floker

  Dette er en av bursdagsgavene fra Mads. Det var en ganske genial gave som jeg ble veldig fornøyd med. Så da måtte jeg skrive en liten omtale på den. Mads kjøpte den på butikken enklere liv, de har også nettbutikk enklereliv.no

  Børsten heter Tangle Teezer. Den passer perfekt for floker, det gjør seriøst ikke vondt å gre ut floker med denne. Jeg får ofte en del tugger bak i håret og det gjør at jeg hater å måtte gre igjennom de. Denne lugget ikke og den passer perfekt også til å gre vått hår med. For denne børsten er bygget for å ikke skadet håret ditt. selv når det er vått.

  Tangle Teezer ble kåret til beste hårprodukt i Storbritania i 2010....  149 kr. Fåes i sort og rosa.

  Denne børsten var helt ærlig et utrolig genialt produkt og den skal bli med meg overalt.  Liten og lett er den også. Passer også utmerket å bruke på små barn. Da den ikke lugger som vanlige børster og i tilegg vil du spare barnets hodebunn.

  Passer perfekt å bruke på exstensions, jeg brukte den på mine. Elsket denne børsten, rett og slett.

  Fåes blandt annet hos:

  smarterehverdag.no

  enklereliv.no/

   

  Flere som har testet denne??

   

 • 9

  Pakken min fra Blush

  Her er mine innkjøp fra BLUSH

  Produktene og produktbeskrivelser fra nettsiden. Prøvd ut stylingkremen til venstre og likte den veldig godt.

  Stright sexy stylingkrem bekjemper selv de mest uregjerlige krøllene og gir deg ultra-glatt hår!  Den unike, vektløse formelen gjør håret mykt samtidig som den motvirker krus.

  Dette er produktet for kontrollfriker! Kremen vil rette ut selv det aller tykkeste og mest krøllete håret ved hjelp av aloe vera og hveteproteiner. Den vektløse formelen etterlater håret ditt silkemykt og med en herlig duft av aprikos og vaniljeblomst. Ingen kan la være å legge merke til hvor utrolig håret ditt ser ut!

  Silky Sexy Hair gjør håret mykt og flott. Det styrker håret og tilfører det fuktighet, har antistatiske egenskaper og beskytter håret mot fukt. Det gjør håret nydelig og beskytter det mot skader fra stylingapparater og omgivelsene.

  TIGI Bed Head Maxxed Out passer for begge kjønn, gir maksimalt hold, er hurtigtørkende og gir fantastisk glansfullt hår. Den beskytter håret mot solskader og dufter nydelig!

  Og 2 søte neglelakker fra NYX.

  BLUSh(Link) er en nettside som har veldig bra priser fra før på mange produkter, men nå har de supertilbud. Som gjør at prisene på mange av produktene er enda lavere.

   

  Handler du også ofte fra Blush?

 • 16

  Jeg er blitt valgt ut som PRODUKTANMELDER

  I dag våknet jeg opp til en mail fra en ny sponsor jeg har fått til bloggen. Og i mailen startet slik:


  Hei!

  Vi vil gratulere og informere deg om at du er blitt en av Yves Rochers 50 utvalgte produktanmeldere. Av nesten 3000 søkere, synes vi at du er en passende kandidat.


   

   

   

  Så fremmover får jeg muligheten til å teste ulike produkter derifra og skrive omtaler på produktene jeg prøver ut.  Og jeg kan selv velge om jeg ønsker å teste produktene. Dette blir beldig spennende og gleder meg virkelig til at det kommer litt mer skjønnhetsinnlegg på denne bloggen også:) Gøy med litt variert innhold på bloggen.

  Håper dere liker at det skal komme litt om sminke og skjønnhet fremmover på bloggen her. Jeg gleder meg veldig.

 • Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits