Kjempegode glutenfrie muffins

Her om dagen laget jeg glutenfrie muffins. De er supergode, faktisk bedre enn vanlig muffins tror jeg. Når jeg spiser for mye hvete blir jeg lett oppblåst og kan bli litt småkvalm i store menger. Om man spiser brød og sånn. Så jeg tenket jeg skulle teste ut å lage glutenfrie muffins. Og ble veldig positivt overasket. Blir ca 16 muffins. Så om man vil ha fler og fryse ned kan man jo doble.

2 egg
2 dl sukker
3 dl TORO Glutenfri fin kakemiks
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
1 dl fløtemelk
50 g smeltet avkjølt smør eller margarin

1. Visp egg og sukker til stiv eggedosis
2. Bland sammen kakemiksen, bakepulver og vaniljesukker
3. Sikt i blandingen vekselvis med fløtemelken
4. Bland forsiktig i det smeltede smøret
5. Fordel røren i muffinsformer (3/4 fulle
6. Stekes i 10 min v/225ºC.
7. Så kan du pynte med hva du vil, f.eks melis.

charlotte 188

16 stk glutenfrie muffins:) De er også veldig gode å fryse ned. Tar kun 5 min ca å tine de i vanlig romtemperatur.

Ps: du trenger ikke ha glutenalergi for å spise disse gode muffinsene:P

12 kommentarer

Siste innlegg