Er du redd for edderkopper?se her

Iyi aksamlar  ,som betyr god kveld på Tyrkisk, for de som lurte.

Men nå var det ikke det jeg tenkte å snakke om. Mange er for tiden redde for edderkopper og andre ekle småkryp. Jeg selv har egentlig aldri vært redd for edderkopper, men utrolig redd for slanger og ormer. Mads, samboeren min er sykt redd for edderkopper så er som regel meg som må ta meg av de krypene i alle mulige størelser. Og det har funket helt fint for meg i grunn. Har også flere venninder som ikke er særlig glad i disse skapningene. Så nå Mads og jeg kjøpt noe veldig nyttig.

skadedyrstopper
Skadedyrstopperen

Jeg kan inrømme en ting, som jeg sa har jeg aldri vært redd for edderkoppen, men nå har jeg nemmelig blitt det. Etter vi flyttet inn i denne kjellerleiligheten som vi bor i nå. Det er et veldig vanlig problem i de fleste kjellerleiligheter. og det var ikke særlig kult å våkne opp hver morgen med små edderkopp bitt, ja edderkopper biter faktisk 😛 Og tanken på alle de ganske så store edderkoppene som plutselig dukket opp var det ikke så lett å sove. Så kom vi over denne smarte saken på bilde. Den settes i støpselet også kommer det sånn tikkelyd fra den som vistnok skal jage bort mus, maur, kakkerlakker, edderkopper og andre insekter. Det er en bryter på den så man kan skru den av og på.

Vi kjøpte to stykker for å bli kvitt edderkoppene som var i leiligheten. Vi skaffet oss denne på sommeren, da det krydde av edderkopper. Og den fungerte virkelig for oss ialefall. og hvis den virker på andre innsketer også så er det jo supert. Da kan man jo faktisk ta den med i kofforten om man skal til syden, for å slippe disse ekle kakkerlakkene.

Denne kjøpte vi på nytt og nyttig sin websiden. Her er linken:
http://www.nyttig.no/produkt.cfm?path=14&id=554

Før: Kr 119
Nå: Kr 98

charlotte 262

oi, her var jeg rosa. Bilde er tatt på sverige turen i helga.

God kveld :):)

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg