Så utrolig herlig å pleie kroppen

Åhhhh, jeg bare elsker det. Det er så sykt digg å pleie kroppen litt ekstra sånn innimellom. Nå har jeg akkurat liggi i badekaret og hatt på diverse annsiktsmasker og skrubbet hele kroppen med skrubbekrem og andre renseprodktet. Kroppen skal man leve med hel livet og det er utrolig viktig å ta godt vare på den. Mens jeg lå i badekaret kom Mads inn å spurte om jeg ville ha noe å drikke og om det var noe mer han kunne gi meg. Han er jo bare så skjønn å da. Tenker på å gjøre alt det beste for meg hele tiden og henter ting og spørr hele tiden om jeg trenger noe. Er så koselig å føle at man blir satt så stor pris på av en annen person. Elsker deg Forloveden min <3 <3<3 Også kom mads inn med noe til meg mens jeg lå i badekaret da veitu:)
charlotte1987

Her har jeg da fått juice i et fancy coctail glass og honningmelon 😉 Nam
nov2 014

I badekaret fant jeg også frem til å pleie mine føtter, skrape av litt hard hud og bruke sånn fotfil ting. Det er bare så superherlig. Får de gode og myke føttene etterpå. Når man går mye barbent på sommeren så får man lett hard hud under beina. Så da er det smart å pleie føttene litt.

nov2 021

Dette var de to jeg brukte da. filen er tosidig. En men små hull og en med større hull.

nov2 017

Så her skal det skrubbes/files under beina og litt på siden der nede. Først så brukte jeg den blå som skraper av /skjærer bort hard hud. 

Nå har jeg lagt meg i senga med gutten min og smørt inn hele kroppen med fuktighetskrem også har jeg smurt inn leggene med sånn isende krem og føttene med fotkrem. Åhhhh, så herlig som man føler seg etterpå. Så nå skal jeg legge meg og kommer nok til å sove utrolig godt. Har det på følelsen:)

HVOR OFTE PLEIER DU KROPPEN DIN SÅNN SKIKKELIG???

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg