Resultater

Jeg fortalte i et innlegg for litt siden at jeg skulle få teste en helt ny type kostilskudd. Det finnes ikke noe lignende på markedet den dag i dag. Kostilskuddet kommer ikke til salg før i begynnelsen av 2011 og derfor er det litt spennende å kunne teste ut dette før alle andre.

Det har lenge vært forsket på dette og det er gjort kliniske studier på kostilskuddet. Flere har fått prøve det en stund før meg og fler andre. Noen sier å kjenne et resultat av det å få mer energi etter 3-4 dager, mens andre ikke merker det før etter 2-3 uker. Veldig forskjellig fra person til person. Jeg var veldig usikker på om det kom til å ha noen som helst effekt på meg. Siden jeg kun er 23 år, men der tok jeg vist feil. Tingene jeg har merket frem til nå er følgende økt energi gjennom dagen, våkner før vekkeklokken og er opplagt, sover veldig godt om natten og bedre utholdenhet ved trening.


Det er i dag min 4. dag på det jeg tester ut og syns egentlig det er litt merkelig at jeg allerede kan merke økt energi +mer til. De lukter ikke så godt, så glad de er i kapselform. Så slipper man noe av den smaken.

Kan prøve å fortelle dere litt dag for dag igrunn:

Dag 1(fredag): Jeg startet på kostilskuddet denne dagen. jeg skulle ta 3 kapsler på morningen og 3 på dagen, men kunne vist også ta alle på en gang. Problemet var bare det at jeg tok mine 3 siste kl 10 på kvelde, og de funker slik som kaffe gjør om du drikker det rett før du skal i seng. Så dagen etterpå fikk jeg vite at man anbefales å ikke ta de etter kl 7 på kvelden. Så på natta våknet jeg opp en gang og var ganske så våken, men sovnet heldigvis lett.

Dag 2 (lørdag) Jeg hadde på vekking kl 8, men våknet kl 7 og sto bare rett opp. Egentlig litt rart ettersom jeg våknet midt på natta og jeg pleier å være den som vrir meg i senga. Men jeg sto nå opp da og tok meg en dusj, følte meg våken også utover. Men på kvelden ble jeg normalt trøtt slik som vanlig denne dagen. Og jeg husket å ta de 3 siste kapslene før kl 7 på kvelden denne dagen. Kroppen begynte å rense ut avfallstoffer føltes det ut som, uten at vi trenger å gå i detalj på den biten.hehe. Selv om jeg var trøtt holdt jeg koken til kl 1 før jeg la meg.

Dag 3 (Søndag: Jeg sov utrolig godt på natta, våknet ikke en enste gang. Hadde på vekking kl 8, og våknet opp 10 min før mobil alarmen ringte. Men 10 min er jo ikke så lenge før akkurat. Men i dag var det godt å ligge under dyna til kl 8. følte jeg hadde full konsentrasjon hele denne dagen, sammen med energi. Jeg ble ikke tung i hodet, slik jeg pleier å bli etter å høre på foredrag i flere timer. Reiste hjem med fly til Oslo på kvelden og var fortsatt våken og hadde et bra energinivå i kroppen. ikke for mye og ikke for lite. La meg kl 12 på kvelden.

Dag 4( Mandag): Min kjære sto opp kl 5, da var han våken og sto rett opp. Mens kl 5 er nok litt for tidlig for et B-mennekse som meg. Så jeg sov videre til 06:30, siden jeg skulle være på jobb 07:30. Jeg fikk duppet av litt fra min kjære sto opp til jeg skulle opp, og koste meg under en varm dyne. Kroppen renser seg godt enda og får nok ut mye avfallstoffer. Jeg hadde bra med energi på jobben i dag, og når jeg kom hjem hadde jeg lyst til å ut å jogge.

Jeg startet med 3 min fort gange og hadde god musikk i ørene, når jeg var kommet inn i skogen startet jeg å jogge. Det er masse fine løyper i skogen her og det er godt å løpe nå som det ikke er snø ute enda. Jeg har ikke akkurat den beste kondisen nå, den har vært bedre for å si det slik. Men noen få ganger i det siste har jeg orker å jogget litt, men ble vel mer gåing de gangen før. Ble utrolig overasket i dag, for jeg løp forbi der jeg alltid pleier å måtte gå over til å gå isteden for løpe, men ikke denne gangen. Jeg løp forbi steder, var ikke noe sliten. Og jeg løp så jeg kom til et sted jeg hadde satt meg mål om å komme til, og løp enda forbi der. Vanligvis blir jeg veldig tung i brystet og det er ikke godt å løpe da. Men i dag følte jeg ikke det. Jeg løp og følte det gikk bedre og bedre, så plutselig sve det litt i halsen og jeg merket blodsmaken. Den forsvant og jeg var enda ikke ordentlig sliten og lei slik som jeg alltid er. Så fra nå blir det mer og mer jogging og trening.


Jeg er superhappy for at jeg får prøve dette produktet før det skal selges på markedet i 2011 og gleder meg til å få flere erfaringer fremover.

Vet det er flere som har vært spente på dette, så her har dere altså mine erfaringer frem til dag 4. Som sagt begynt å merke litt effekter  allerede.

Så om dere har noen flere spørsmål eller noe annet dere lurer på, så kan dere også godt sende en  mail på [email protected] Så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

Vil dere ha mer oppdatering fremover?

9 kommentarer

Siste innlegg