Jeg angrer litt

Jeg angrer så sykt på at jeg ikke gikk ut for å jogge meg en tur før i dag. Dette er dag 5 på det nye kostilskuddet jeg tester ut som kommer for salg ikke før i 2011. I går skrev jeg hva jeg hadde merket frem til dag 4. I dag er jeg proppfull av energi, og føler egentlig at jeg burde tatt meg en løpetur i sta. Men jeg orket ikke, siden det regnet og det var mørkt. Og det mest sansynelig var skikkelig gjørmete i skogen.


Bildet er hentet fra Google

Det er utrolig positivt at jeg har fått så mye energi og at jeg slipper slik bergodalbare energi. At energinivået går opp og ned. Det er bare så herlig. Men om jeg skal ha like mye energi som jeg har nå så må jeg nok trene over 1 t hver dag. Jeg tror det skyldes at jeg er litt ung enda og dermed må jeg nok ned til halv dose,ialefall nå i første omgang 🙂 Så da kommer 1 boks til å vare 2 mnd for meg.

Jeg føler meg mer klar i hodet og klarer å stå opp tidlig uten å være trøtt, det føles bra. Når jeg er på jobb i barnehagen blir jeg ikke sliten i kroppen og heller ikke i hodet slik som før. Føler jeg må finne på mer med barna og det er jo bare positivt å få beveget seg.

Nå skal jeg kose meg med et glass med isvann , ta meg en god dusj, se charterfeber på datan også legge meg 🙂


En fornøyd prøvekanin 😉

Hvordan er ditt energinivå??

2 kommentarer
  1. JEg har veldig opp og ned, men pga mine medisiner jeg tar. Å når jeg er sliten jobber jeg meg igjennom det. Etter 23 år med likse medisner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg