RESULTATER Dag 6

I dag er det onsdag og det er dag nr 6 på det nye kostilskuddet jeg tester ut som ikke er kommet for salg enda. Du kan lese mer om de første dagene på tilskuddet HER

Siden fler var så spente på det og resultatene så prøver jeg å skrive daglig. Det blir jo såklart sikkert noe av det samme dag for dag.

Dag 6: Som jeg nevnte i går så hadde jeg nesten litt for mye energi, så jeg vurderte å gå ned til halv dose eller bare rett og slett å ta alle 6 kapslene på morgenen istedenfor 3 på morgenen og 3 før kl 7 på kvelden. Jeg sovna fort i går og sov godt hele natten. Våknet ikke noe opp i løpet av natten, og når vekkeklokka ringte 07:45 var jeg våken og opplagt. Slapp å ligge i senga å dra meg, jeg er egentlig et veldig b-menneske som liger å sove lengst mulig og har vel på 4-5 alarmer på mobilen. Jeg bestemte meg for å ta 6 kapsler på morningen. Jeg jobber i en naturbarnehage og hadde masse energi på dagtid. Så jeg klarte ikke å sitte så veldig i ro. Tok med ungene på en laaaang tur, med også bratt og ulent terreng. Jeg ble ikke sliten og da er det også kjekt at barna har masse energi 😉 Rett etter jobb var det møte i 2 timer og jeg var enda ikke sliten. Når jeg kom hjem fra møtet sånn rett før kl 7 så begynte energien å synle bitteligg. Men er jo fortsatt våken, men på en behagelig måte. Så blir nok å legge meg litt tidlig å dag. Håper på en like god søvn i natt.

Jeg tror nok jeg må teste meg frem litt med kostilskuddet over hvordan dose jeg skal ha. For det er noe som avhenger fra person til person og med hensyn til alder. Jeg har hvertfallt et enormt overskudd og er veldig happy for det. Folk som startet før meg sier at de slipper det søtsuget på dagen eller suget etter karbohydrater. Jeg har ikke hatt noe sug etter noe, men jeg vet ikke om jeg pleide å ha dette heller. Tror jeg pleide å ha det 1-2 ganger i uken. Så blir spennende å se videre de nærmeste dagene. Jeg har sluppet å ha slik bergodalbane energi som jeg kaller det.


Dette er ialefall det beste produktet jeg har fått mulighet til å prøve, og det finnes ikke noe lignende på markedet den dag i dag. Mulig jeg kommer med litt mer fakta etterhvert. Men er ganske komplisert forskning. Jeg tror dette er et produkt som de fleste vil teste ut når det kommer for salg i 2011. Effektivt er bare fornavnet. Det funker faktisk.


Er dette noe dere vil høre mer om på bloggen?

Kunne du ønsket mer energi gjennom hele dagen?

7 kommentarer

Siste innlegg