Hva syntes du om trekant?

Slik at det ikke blir noe missforstålser så får jeg starte med å si at Trekant er en serie som har startet på nrk.  Det er en realityserie som omhandler sex. Serien hadde premiere Onsdag 3.november og fikk allerede da masse negativ kritikk.

Det er 2 jenter og 1 gutt som er programledere for serien, de er mellom 18 og 22 år gamle. De er veldig åpne av seg og ikke et døyt flaue over å snakke om sex. Men det blir noen pinelige stunder under serien, med mye latter. De 3 ungdommene reiser rundt på ulike oppdrag og lærer ting om sex. Her får man masse tips og kanskje kan man lære noen nye triks og tips.

Det er mange som har blitt provosert av Trekant serien som nrk har laget, og at den ikke burde vises på tv. Jeg vet det er mange ulike meninger rundt dette. Selv syntes jeg serien er veldig bra og har ikke noe spesielt i mot den. På skolene i dag er det generelt lite med sex undervisning, og da kan jo dette programmet være til hjelp. Og programmet sendes jo på kveldstid, slik at det er beregnet for undom fra 15 år.

Om du ikke har fått med deg de 2 første episodene av nrk serien kan du gå inn på www.nrk.no og se de gratis.

Veldig spent på å høre deres mening om serien:)

 

Hva syntes du om serien?

Er du for eller i mot at noe slikt skal vises på tv??

 

Siste innlegg