Jeg er heldig som har deg

Gutten min kom akkurat hjem fra jobb og siden jeg er møngis og har så smertet i armen og bare har kjedet meg i dag så overasket han meg med dette <3 Jeg elsker Solrik <3 Og kjæresten min. Nå blir det å se reprise av charterfeber også blir det vel leggings.

Godt man har noen til å muntre en opp på kjipe dager.

Ønsker alle en superduper tirsdagskveld videre 🙂

 

  1. Så koselig med slike små ting i hverdagen! Sliter med det samme vi ser jeg..vond arm er noe herk!!
   Charterfeber er lett underholdning som jeg ser på nett tv noenganger, men kan bli rimelig sjokkert også. Synes det er helt forferdelig hvordan de to guttene blir behandlet av jentekjærestene sine bl annet. ( de to parene som reiser sammen ) jentene der har jo full kustus over de stakkars gutta ,hehe 😉
   Blir engasjert over slik og tenker..stakkars..vet dere ikke at dette kommer på tv? Og blir husket lenge ? Vel, vel, det er meg da. Lett og lystig underholdning iallefall, man trenger ikke tenke så mye hehe ;D
   God bedring!

  2. Creativboligstyling.:
   haha. Ja, de jentene er jo helt tragiske. Stakkars gutta. Jeg og typen ser på det sammen og vi ler hver gang av de jentene og syntes synd på de gutta. De kan vel ikke orke det særlig lenge akkurat. Hadde aldri taklet det ialefall 😛 Sku tro de ikke skjønte de var på tv ja. Blir nok litt problemer for de å finne seg andre gutter også, nå som hele Norge omtrent vet åssen de er ;P hehe.

   Uff. sliter du å med vond arm?Ikke bra. hatt det lenge? jeg har hatt smerter i over 3 år. De finner ikke ut av det. Den er helt skeiv om mye v’skedannelse i albue.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg